Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλησπερα φιλεναδες,

ηρθε η νονα μας για μια μερα και γυρνουσαμε ολη μερα,ευτυχως η μπεμπουλα την θελει παρα πολυ και η νονα την αγαπαει πολυ....περασαμε πολυ ωραια ολη μερα βολτιτσες,το μπεμπουλινι μου κατι εχει παθει και κοιμαται απο τις 9.3ο εως τις 11.30 και μετα ξανακοιμαται στις 2 μεχρι τις 10 το πρωι,το κανει δυο μερες τωρα....πω πω!τι θα την κανω....και δεν εχει αλλαξει κατι απο τις συνηθειες μας...χθες φαγαμε κρεμα της hipp με δημητριακα που φτιαχνεται με γαλα της αρεσε παρα πολυ...σημερα της μαγειρευα φακορυζο επιασα την κουβεντα με τη νονα και το εκαψα...τελικα φαγαμε χορτοσουπα με φακες....

ελενη μου,πολυ καλα κανατε και το δωσατε αφου δεν σας βολευε,και η τιμη πολυ καλη...τυχεροι ειστε που τα πηραν τελικα,και το καινουριο καροτσι πολυ ωραιο φαινεται,ελπιζω να σας βολεψει....τι να εχει γινει με τα γαλατα,δεν καταλαβαινω...:rolleyes:και μεχρι να παρετε καινουριο πως θα την βγαζετε βολτα?

ελενη 77 μια χαρα ο μικρουλης σου,πηρε μια χαρα βαρος...θα γινει ο πιο φαγανας του καφε...;)..οπου να ναι θα περπατησει περιμενουμε τα ευχαριστα...μπραβο που διασκεδασετε με το συζυγο,συνεχιστε ετσι...;)

λιακι περαστικα στο δημητρακη,καλη συνεχεια στις δουλειες...περιμενουμε νεοτερα οταν μπορεσεις....

μαρια κηπουρε;):tongue: δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα τι να γινει...μια χαρα ειναι το αγορακι σου...αγγιζει την τελειοτητα ...τα ξενυχτια ειναι μες στο προγραμμα ειναι και τωρα ξενυχταμε και οταν θα μεγαλωσουν και θα βγαινουν για ποτακι εκει να δεις,ματι δεν θα κλεινουμε...λετε να ειμαστε εδω και να τα λεμε μεχρι τοτε...

καληνυχτα σε ολες!!!

Αγγελικούλα, τι ωραία που ήρθε η νονά σας! Ακόμη πιο ωραία που η μικρή σου την αγαπάει και τη θέλει! όλη μέρα βόλτα,ε; Καλά κάνατε....

Εμείς αύριο θα πάμε να πάρουμε το καρότσι το μεσημέρι. Δηλαδή σήμερα ένα κουράγιο και από αύριο θα είμαστε οκ! Και λέω κουράγιο γιατί δεν είναι μόνο οι βόλτες που δεν μπορούμε να πάμε χωρίς αυτό, αλλά και μέσα στο σπίτι τη βάζουμε την κοκόνα μας και την κάνουμε βόλτες όταν είναι ανήσυχη και δεν κάθεται αλλού... Και γενικά τη βάζουμε και κάθεται στο καρότσι για να μην είναι όλο στα χέρια, οπότε είναι λίγο ζόρι σήμερα... Και χθες ήταν που ήμασταν και μόνες γιατί δεν την έβαζα μεχρι να ερθει το ζευγάρι για να μην το λερώσει, το είχα πλύνει όλο! Υπομονή...

Με τα γάλατα δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται...μυστήριο! Θα δω το επόμενο που θα πάρω απο το φαρμακείο τι ετικέτα θα έχει... Μάλλον αυτό που ηταν ξενο έτυχε, τι να πω...

Αιματάκι βγάζει ακόμη από τη μυτούλα, όχι πάντα όμως. Πρεπει να εχει πληγούλα..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσούδια!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, εχτές ήρθε ένας θείος μας οικογενειακώς για φαγητό το βράδυ, γιορτάσαμε τα γεννητούρια της κατσικούλας που μας είχε δώσει, έκανε δύο κατσικάκια και τρέχει ο Γιάννης όλη μέρα από κάτω και τα κοιτάει! χαχα! Τα βγάλαμε και Γρηγόρη και Μαργαρίτα επειδή γεννήθηκαν τη μέρα της γιορτής αυτής!

Τι κάνατε εσείς?

Κατερινάκι στο Γιάννη κι εμείς φοράμε ακόμα πάνα στον ύπνο και τη βρέχουμε κιόλας!

Σε βιβλίο έχω διαβάσει να μη βγάλουμε την πάνα αν το παιδί δεν ξυπνάει στεγνό τις περισσότερες φορές γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα. Η παιδίατρος πάλι μου είπε να του τη βγάλω και να τον σηκώνω εγώ για τουαλέτα γιατί αλλιώς δεν θα μάθει αλλά να σου πω δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα, φοβάμαι πως θα μου κλαίει αν τον ξυπνάω τη νύχτα, είναι και γκρινιαρούλης ο δικός μου και θα χαλάει τον κόσμο. Τι να πω, τον αφηνω λίγο καιρό ακόμα και βλέπουμε.

Κατά τ' άλλα έχω λίγο τα νεύρα μου σήμερα, είχαν πει ότι όταν γυρίσουν από τη θεία θα κάτσουν μια-δυο μέρες και θα φύγουν για Αθήνα αλλά τώρα δε βλέπω να το έχουν σκοπό που γύρισαν. Έφεραν σπανάκι να κάνουμε σπανακόπιτα, πιπεριές να κάνουμε μια μέρα γεμιστά, μελιτζάνες να κάνουμε μουσακά, κανονίσαμε σχεδόν το μενού της επόμενης εβδομάδας δηλαδή, θέλουνε να πάνε και στο χωριό τους μία μέρα, μ' αυτά και μ'αυτά κατάλαβα πως θα μείνουν αρκετές μέρες ακόμα..αν είναι δυνατόν!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα κοριτσια μου,

οσες ειδατε απο φβ που προφτασα να μπω ελαχιστα απο το πατρικο μου το 2013 δεν εχει μπει καλα για την υγεια στους συγγενεις κ δυστυχως κ για τις δυο γιαγιαδες μας! Η μαμα μου απο το στρες κ το αγχος κ την στεναχωρια-ταλαιπωρια με τον θειο μου μια μερα που γυρισε απο Πατρα πεταξε καντηλα στο ματι κ μετα πρηστηκε ολοκληρη στο προσωπο, ετρεχαν νυχτιατικα στα νοσοκομεια! Τελικα αλλεργια (ευτυχως) αλλα πρεπει να το ψαξει απο τι ξεκινησε (φυσικα το στρες ειναι η κυρια αιτια που προκαλει αυτη την αντιδραση στον οργανισμο), μαλλον απο τα ακαρεα στα καθισματα των λεωφ.-τρενων καθως κ φαρμακευτ. αλλεργια (απο ασπιρινη που πηρε για τον πονοκεφαλο (απο την ταλαιπωρια στο νοσ. με τον θειο μου)!! Ειμαι πολυ στεναχωρημενη!Πρεπει να πηγαινει τωρα καθε εβδομαδα, κ ο θειος μου ειναι ολο κ χειροτερα,δεν ειναι αναστρεψιμη η κατασταση δυστυχως ειμαστε καπου κοντα στο τελος (σορρυ που σας μαυριζω την καρδια, ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια). Τα μπερδευω λιγο ολα μαζι, σορρυ κ παλι! Τα ιδια εχουμε κ απο την αλλη γιαγια, τρεχει για την μητρια της στο νοσ. στεναχωριεται κ αυτη (γιατι εκει πια ειναι εντατικη μονο με ορο κ περιμενουν ποτε "θα φυγει") Κ δυστυχως κανει τις κακες προετοιμασιες! Πως θα πω στη μαμα μου να ερθει στην κ...? (μακρια απ' ολες μας τετοια). Θα σκεφτεται τον θειο μου!

Συγγνωμη ρε κοριτσια, που ξεκινησα ετσι, αλλα δυστυχως γι' αυτο δεν μπορεσα να σας γραψω!

Κατερινακι, χρονια πολλα κ απο μενα αν κ καθυστερημενα με υγεια χιλιοχρονη να εισαι να δεις τρισεγγονα! Ειδα πεταχτα, την προηγουμενη φορα,την περιπετεια του Γιωργακη, ευτυχως ολα περαστικα γλυτωσατε κ το νοσοκ. μπραβο που τρωει ολο το φαγητο του το ψηλο σου αγορακι!

Ελενη μου, χρονια πολλα στην Αθανασουλα σου κ απο δω να την χαιρεσαι να την δεις μεγαλη κοπελα, ευτυχισμενη, κ πανω απ' ολα υγεια!Φιλακι δωσ' της κ απο μενα!! Περαστικα κ σε σας με το μπουκωματακι, δεν ειναι τιποτα θα της περασει, ο χειμωνας μας τα κανει αυτα.

Λια μου περαστικα κ σε σας, δεν ξερω αν ειστε ακομα Ν. Μακρη, να συναντηθουμε στις κουνιες! Επισης εγω την παω οποτε εχει κακο καιρο κ στο Blanos Center στο Πικερμι ο παιδοτοπος για μωρακια μεχρι 18μηνων ειναι δωρεαν μαζι με τον συνοδο γονεα! Μπαινουμε μεσα στις μπαλιτσες κ κρατιομαστε απο το διχτυ κ βλεπουμε τα αλλα παιδακια που κανουν παιχνιδια! Ειναι πολυ ωραια!Καλο ταξιδι αν γυριζετε Συρο!Για το σκυλακι σας να ξερεις οτι εφυγε πληρης ημερων κ ευτχισμενο γιατι βρισκοταν σε καλη οικογενεια με αγαπη!

Σοφακι κ σε σας περαστικα στην Καλλια σου!Με τα δοντακια της θα ποναγε για να μην τρωει ολο το φαγακι της. Τον αλλο μηνα θα στο ανταποδωσει στη ζυγαρια!

Ελενη2 μια χαρα ο μπεμπακος πηρε τοσο σε 15ημ. ειδες?Αναπληρωνει χαμενο εδαφος κ τωρα που κανει κ τα βηματακια του, θα εχει πολλη πλακα!

Για την θεια σου ελπιζω τα καλυτερα!

Σονια καλα κανατε κ εμπιστευτηκατε την μπουμπου σας! Που ειναι κ πανεξυπνη κ γυριστρουλα! Πιανεται σε επιπλα να κανει βηματακια?Τελειο, θα εισαι μες στην τρελη χαρα κ στο καμαρι! Συγγνωμη που δεν μπορω να ψαξω στο ιντερνετ για το ποδηλατακι μπαρμπι αλλα κ οι ιδεες των κοριτσιων μου φανηκαν πολυ ωραιες.

Αλικη κ Αγγελικουλα, βγαλατε κ εσεις δοντακια? Τι ωραια? Ξεκινησατε κομματακια φαγητου? Εμεις ακομα φαφουτες! Βεβαια ειμαστε κ πιο νεαρες!

Μαρακι, με την στρατα ο μπεμπης φερνει βολτα ολο το σπιτι εε? Μονο με τις σκαλες προσεχε! Τι προστατευτικο εχεις βαλει? Εχω δει απο ικεα κατι καγκελακια δεν ξερω αν ειναι ανθεκτικα. Σε ταλαιπωρει λιγο στον υπνο? Σκεψου εμενα επι 3βδομ. ξυπνουσε ανα 40λεπτο τη νυχτα κ γενικα εχουμε απο 2 εως 4-5 ξυπνηματα το βραδυ! Αλλα κεγω πηρα κουραγιο απο το φορουμ απο μια κοπελα που γεννησαμε ιδια μερα κ ξυπναει ανα 20λεπτο!

Μανουλες συγγνωμη κ παλι για το απαισιοδοξο μηνυμα, φιλακια σε ολες!

bkPSp3.png

Γεια σας κοριτσούδια!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, εχτές ήρθε ένας θείος μας οικογενειακώς για φαγητό το βράδυ, γιορτάσαμε τα γεννητούρια της κατσικούλας που μας είχε δώσει, έκανε δύο κατσικάκια και τρέχει ο Γιάννης όλη μέρα από κάτω και τα κοιτάει! χαχα! Τα βγάλαμε και Γρηγόρη και Μαργαρίτα επειδή γεννήθηκαν τη μέρα της γιορτής αυτής!

Τι κάνατε εσείς?

Κατερινάκι στο Γιάννη κι εμείς φοράμε ακόμα πάνα στον ύπνο και τη βρέχουμε κιόλας!

Σε βιβλίο έχω διαβάσει να μη βγάλουμε την πάνα αν το παιδί δεν ξυπνάει στεγνό τις περισσότερες φορές γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα. Η παιδίατρος πάλι μου είπε να του τη βγάλω και να τον σηκώνω εγώ για τουαλέτα γιατί αλλιώς δεν θα μάθει αλλά να σου πω δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα, φοβάμαι πως θα μου κλαίει αν τον ξυπνάω τη νύχτα, είναι και γκρινιαρούλης ο δικός μου και θα χαλάει τον κόσμο. Τι να πω, τον αφηνω λίγο καιρό ακόμα και βλέπουμε.

Κατά τ' άλλα έχω λίγο τα νεύρα μου σήμερα, είχαν πει ότι όταν γυρίσουν από τη θεία θα κάτσουν μια-δυο μέρες και θα φύγουν για Αθήνα αλλά τώρα δε βλέπω να το έχουν σκοπό που γύρισαν. Έφεραν σπανάκι να κάνουμε σπανακόπιτα, πιπεριές να κάνουμε μια μέρα γεμιστά, μελιτζάνες να κάνουμε μουσακά, κανονίσαμε σχεδόν το μενού της επόμενης εβδομάδας δηλαδή, θέλουνε να πάνε και στο χωριό τους μία μέρα, μ' αυτά και μ'αυτά κατάλαβα πως θα μείνουν αρκετές μέρες ακόμα..αν είναι δυνατόν!

Έλα ρε Σοφάκι... Κωμικοτραγική και γραφική έχει καταντήσει η κατάσταση με τα πεθερικά! Μα το γράφεις και δεν πιστεύω στα μάτια μου πια τι διαβάζω!!! Έχει κανονίσει η γυναίκα το μενού όλης της εβδομάδας....νομίζω όμως πως λογαριάζει χωρίς την ξενοδόχο!!!! :evil: Εν τω μεταξύ μου φαίνεται πως ο Άρης λείπει αρκετές ώρες στη δουλειά συνεπώς είσαι μόνη σου μαζί τους όλη μέρα ή θυμάμαι λάθος;;; :confused: Ελπίζω να μην ισχύει ή να μην γίνεται αυτό κάθε μέρα.... :? Καμιά κουβέντα κάνατε για το θέμα με τον άντρα σου; Λέει τίποτα εκείνος που θα μείνουν κι άλλο ή δεν τρέχει τίποτα από την πλευρά του;; :confused:

Να σας ζήσουν τα κατσικάκια (για να πάμε και στα ευχάριστα)!!! Τι ωραία, θα έχει να ασχολείται ο Γιαννάκης! Δε μου λες, παιδικό ο Γιάννης δεν πάει,ε; Πότε λέτε να τον στείλετε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ, Φουτράκι, πολύ λυπάμαι για την άσχημη εξέλιξη του θείου σου........ Δηλαδή πάει προς το μοιραίο,ε; Πολύ κρίμα ο άνθρωπος.... Μη σου λάχει είναι αυτό η κωλοαρρώστια, την τρέμω!!!!!!! :cry::cry::? Κουράγιο να κάνετε και να συμπαραστέκεσαι στη μαμά σου όσο μπορείς, τα δύσκολα από τα χέρια της περνάνε, πού να μην κλατάρει και αντιδράσει ο οργανισμός της... Έβγαλε και το αλλεργικό... :? Ουφ! Περαστικά για τη μαμά σου... Για το θείο και τη γιαγιά....τι να πω δεν ξέρω! :? Καλή υπομονή, ο Θεός είναι μεγάλος!

Ευχαριστούμε πολύ για τις γλυκές ευχούλες! Να είστε καλά κι εσείς με τη ζουζουνίτσα σας! Δεν μας είπες τι κάνει η μικρούλα; Πώς είναι στην καθημερινότητά της;

Τι ζητάς συγγνώμη παιδί μου, όλα μέσα στη ζωή είναι και δεν είμαστε εδώ μόνο για τα χαχα-μπουχού! Είμαστε εδώ να συμπαρασταθούμε και να συμβουλέψουμε η μία την άλλη και στα δύσκολα φυσικά!! Να μπαίνεις όσο μπορείς να μας τα λες να τα βγάζεις...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου,

οσες ειδατε απο φβ που προφτασα να μπω ελαχιστα απο το πατρικο μου το 2013 δεν εχει μπει καλα για την υγεια στους συγγενεις κ δυστυχως κ για τις δυο γιαγιαδες μας! Η μαμα μου απο το στρες κ το αγχος κ την στεναχωρια-ταλαιπωρια με τον θειο μου μια μερα που γυρισε απο Πατρα πεταξε καντηλα στο ματι κ μετα πρηστηκε ολοκληρη στο προσωπο, ετρεχαν νυχτιατικα στα νοσοκομεια! Τελικα αλλεργια (ευτυχως) αλλα πρεπει να το ψαξει απο τι ξεκινησε (φυσικα το στρες ειναι η κυρια αιτια που προκαλει αυτη την αντιδραση στον οργανισμο), μαλλον απο τα ακαρεα στα καθισματα των λεωφ.-τρενων καθως κ φαρμακευτ. αλλεργια (απο ασπιρινη που πηρε για τον πονοκεφαλο (απο την ταλαιπωρια στο νοσ. με τον θειο μου)!! Ειμαι πολυ στεναχωρημενη!Πρεπει να πηγαινει τωρα καθε εβδομαδα, κ ο θειος μου ειναι ολο κ χειροτερα,δεν ειναι αναστρεψιμη η κατασταση δυστυχως ειμαστε καπου κοντα στο τελος (σορρυ που σας μαυριζω την καρδια, ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια). Τα μπερδευω λιγο ολα μαζι, σορρυ κ παλι! Τα ιδια εχουμε κ απο την αλλη γιαγια, τρεχει για την μητρια της στο νοσ. στεναχωριεται κ αυτη (γιατι εκει πια ειναι εντατικη μονο με ορο κ περιμενουν ποτε "θα φυγει") Κ δυστυχως κανει τις κακες προετοιμασιες! Πως θα πω στη μαμα μου να ερθει στην κ...? (μακρια απ' ολες μας τετοια). Θα σκεφτεται τον θειο μου!

Συγγνωμη ρε κοριτσια, που ξεκινησα ετσι, αλλα δυστυχως γι' αυτο δεν μπορεσα να σας γραψω!

Κατερινακι, χρονια πολλα κ απο μενα αν κ καθυστερημενα με υγεια χιλιοχρονη να εισαι να δεις τρισεγγονα! Ειδα πεταχτα, την προηγουμενη φορα,την περιπετεια του Γιωργακη, ευτυχως ολα περαστικα γλυτωσατε κ το νοσοκ. μπραβο που τρωει ολο το φαγητο του το ψηλο σου αγορακι!

Ελενη μου, χρονια πολλα στην Αθανασουλα σου κ απο δω να την χαιρεσαι να την δεις μεγαλη κοπελα, ευτυχισμενη, κ πανω απ' ολα υγεια!Φιλακι δωσ' της κ απο μενα!! Περαστικα κ σε σας με το μπουκωματακι, δεν ειναι τιποτα θα της περασει, ο χειμωνας μας τα κανει αυτα.

Λια μου περαστικα κ σε σας, δεν ξερω αν ειστε ακομα Ν. Μακρη, να συναντηθουμε στις κουνιες! Επισης εγω την παω οποτε εχει κακο καιρο κ στο Blanos Center στο Πικερμι ο παιδοτοπος για μωρακια μεχρι 18μηνων ειναι δωρεαν μαζι με τον συνοδο γονεα! Μπαινουμε μεσα στις μπαλιτσες κ κρατιομαστε απο το διχτυ κ βλεπουμε τα αλλα παιδακια που κανουν παιχνιδια! Ειναι πολυ ωραια!Καλο ταξιδι αν γυριζετε Συρο!Για το σκυλακι σας να ξερεις οτι εφυγε πληρης ημερων κ ευτχισμενο γιατι βρισκοταν σε καλη οικογενεια με αγαπη!

Σοφακι κ σε σας περαστικα στην Καλλια σου!Με τα δοντακια της θα ποναγε για να μην τρωει ολο το φαγακι της. Τον αλλο μηνα θα στο ανταποδωσει στη ζυγαρια!

Ελενη2 μια χαρα ο μπεμπακος πηρε τοσο σε 15ημ. ειδες?Αναπληρωνει χαμενο εδαφος κ τωρα που κανει κ τα βηματακια του, θα εχει πολλη πλακα!

Για την θεια σου ελπιζω τα καλυτερα!

Σονια καλα κανατε κ εμπιστευτηκατε την μπουμπου σας! Που ειναι κ πανεξυπνη κ γυριστρουλα! Πιανεται σε επιπλα να κανει βηματακια?Τελειο, θα εισαι μες στην τρελη χαρα κ στο καμαρι! Συγγνωμη που δεν μπορω να ψαξω στο ιντερνετ για το ποδηλατακι μπαρμπι αλλα κ οι ιδεες των κοριτσιων μου φανηκαν πολυ ωραιες.

Αλικη κ Αγγελικουλα, βγαλατε κ εσεις δοντακια? Τι ωραια? Ξεκινησατε κομματακια φαγητου? Εμεις ακομα φαφουτες! Βεβαια ειμαστε κ πιο νεαρες!

Μαρακι, με την στρατα ο μπεμπης φερνει βολτα ολο το σπιτι εε? Μονο με τις σκαλες προσεχε! Τι προστατευτικο εχεις βαλει? Εχω δει απο ικεα κατι καγκελακια δεν ξερω αν ειναι ανθεκτικα. Σε ταλαιπωρει λιγο στον υπνο? Σκεψου εμενα επι 3βδομ. ξυπνουσε ανα 40λεπτο τη νυχτα κ γενικα εχουμε απο 2 εως 4-5 ξυπνηματα το βραδυ! Αλλα κεγω πηρα κουραγιο απο το φορουμ απο μια κοπελα που γεννησαμε ιδια μερα κ ξυπναει ανα 20λεπτο!

Μανουλες συγγνωμη κ παλι για το απαισιοδοξο μηνυμα, φιλακια σε ολες!

:(Αμαν βρε Σοφακι τι να πω? κουραγιο σε ολη την οικογενεια σου ευχομαι... Αυτες οι περιπτωσεις θελουν δυναμη και πιστη.... Εχεις και το αγχος της μανουλα σου, να την συμπαρασταθεις.... πολυ σε σκεφτομαι αυτες τις μερες.

Αυτο με την ασπιρινη το εχω παθει και εγω οταν ημουν μικρη. Ειχαν πρηστει τα ματια μου και μου ειπαν οτι ειμαι αλλεργικη στην ασπιρινη. Ισως γι'αυτο πρηστηκε το ματι της μαμας σου. Περαστικα να ειναι ολα μεσα απο την καρδια μου!!!!

Για την περπατουρα που με ρωτας δεν εχω βαλει ακομα προστατευτικο γιατι το καθιστικο μας ειναι κατω αρα οι σκαλες μονο ανεβαινουν και δεν ειναι προβλημα, αλλα μολις αρχισει να περπαταει θα βαλω καγκελο.

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Σοφάκι καλή δύναμη κοριτσάκι!

Είναι δύσκολες μέρες για εσάς σίγουρα, σας έπεσαν και μαζεμένες οι αρρώστιες, να πάνε και να μην ξανάρθουν!

Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τους δικούς σου να υποφέρουν σίγουρα.

Τι να πω, ας είναι οι τελευταίες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε!

Δε μας μαυρίζεις ρε συ, μέσα στη ζωή είναι όλα όπως σου λέει και το Ελενάκι.

Ελενίτσα άσε κι ο σύζυγος το ξέρει ότι δεν την παλεύω, πριν αυτό του έλεγα πάλι και αυτός μου έλεγε τα δικά του, ότι έχω κι εγώ δίκιο αλλά δεν μπορέι να τους πει να φύγουν γιατί είναι γονείς του και και και...δε βρίσκω λύση ρε κορίτσια, θα μου ξεφύγει καμιά κουβέντα καμιά ώρα γιατί τα μαζεύω τα μαζεύω και φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Τι να κάνω πια?

Πάλι ωστόσο είμαι κάπως από διάθεση, δεν είμαι πολύ ομιλητική, με έμμεσο τρόπο θα μπορούσαν να το καταλάβουν ότι ίσως κουράζομαι που είναι συνέχεια εδώ και δε φεύγουν..αλλά δεν το καταλαβαίνουν πια??:shock:

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Sisaki, τι να πούμε υπομονή...άν δεν μπορείς να το αποφύγεις ...απόλαυσε το που λένε!!!! Αλλα δεν τους σκέφτεσαι, τους καημενούληδες,,,, που να πάνε τώρα...δεν έχουν στρώσει και τα χαλιά στο σπίτι τους...χαχαχα!!!. Πάντως Σοφάκι, πρέπει ο άντρας σου να σε ανακυρήξει αγία...όλες οι υπόλοιπες εδώ μέσα...νομίζω θα τους είχαμε σουταρει...είτε ευθέως, είτε πλαγίως....θα είχαν βρεθεί έξω από την πόρτα!!!! Άσε που έπαθα πλάκα με το να σου κάνει κουμάντο τι θα μαγειρέψεις και τι θα φάτε...σας ρώτησε? Μήπως να της δώσεις τα κλειδιά και την κάνεις για Αθήνα εσύ με τα παιδάκια σου...Πες, αν σας αρέσει το Ρέθυμνο τόσο πολύ καθίστε...να πάμε εμείς μια βολτούλα μέχρι την Αθήνα...κι όταν αποφασίσετε να έρθετε, να μας το πείτε να σας αδειάσουμε το σπίτι....χαχαχα!!! Α, να σας ζήσουν και τα κατσικάκια...τι μου θύμισες τώρα...όταν ήμουν μικρή, είχε πάντα κατσικούλα η μαμά μου, για να πίνουμε καλό γάλα και να γίνουμε γερά παιδιά...εμένα βέβαια επειδή μου βρώμαγε το έριχνα στην λεκάνη της τουαλέτας....(η αλήθεια είναι ότι "μεγαλωσα" μια πολύ γερή λεκάνη...ακόμα την ίδια έχουμε χαχαχαχαχα!!!) Λοιπον όταν έκανε κατσικάκια διαλέγαμε με τον αδερφό μου πιο θα είναι το δικό του και ποιο το δικό μου...κάποιες φορές μαλώναμε κιόλας γιατί θέλαμε το ίδιο....χαχαχα...τους φτιάχναμε και κολιέ με χαντρούλες για τον λαιμό...ωραία χρόνια...!!!!

Φορατε ακόμα την πάνα στον Γιάννη ε? Άρα να μην αγχώνομαι κι εγώ...Νομίζω ότι δεν θα την κόψουμε ποτέ την βραδυνή...κάθε πρωί...είναι "οχτώ" κιλά...που λέει ο λόγος...Αυτό που σου είπε η παιδίατρος...καλά κάνεις και δεν το κάνεις...σιγα...ούτε ο δικός μου θα παεί όποτε θέλω εγώ..το βράδυ..και θα έχουμε μεγάλη γκρινια...μετά...Εμένα αυτό που μου έχει πει η παιδίατρος, μια ώρα ή και περισσότερο αν μπορώ να μην του δίνω γάλα και νερό..για να μην κατουριέται το βράδυ...αλλά ούτε αυτό μπορώ να το κάνω...γιατί αυτός πάει στο κρεββάτι του συνοδεία...ή με το γάλα ή με το νερό του....και αλίμονο αν δεν του το δώσω...θα τον ακούσεις μέχρι το Ρέθυμνο!!!

...άντε θα ξαναμπώ σε λίγο...αν μπορεσω να σας γράψω κιάλλα!!!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

καταρχην να σας ζητησω αυγγνωμη που ξαναχαθηκα αλλα πηγαμε μια εκδρομουλα το σουκου με τον αντρα μου κ περασα τελεια!!!

τωρα στα δικα μας..

σοφακι μου καλο δεν ξερω τι να πω οταν τα συναισθηματα ειναι το δυνατα..απλα υπομονη κ κουραγιο σε ολους σας..

σισσακι κιεσυ υπομονη. τουλαχιστον το δικο σου δεν εχει να κανει με υγεια... αλλα κ οι συγγενεις ειναι ομολογουμενως μια κουραση. .

κοριτσια εμεις λειψαμε 2 μερες κ γυρισαμε κ η μπεμπα λεει συνεχεια γιαγια!! λεω στη μανα μου οτι ειναι πονηρη...καλε απτο πρωι μονο γιαγια λεει! παει το μαμα κ το μπαμπα!:wink:

κ το αλλο νεο ειναι οτι πεταξε κ το διπλανο δοντακι!!ολοκληρωσαμε το κατω ζευγος!!

ασχετο..ειδατε τι εγινε στη βραζιλια;; πολυ στεναχωρηθηκα... τοσοι φοιτητες νεα παιδια καηκαν ζωντανα!! δε το χωραει ο νους!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελενίτσα ο Γιάννης δεν πήγε φέτος παιδικό, του χρόνου θα πάει προνήπιο όμως! Το περιμένω πώς και πώς, χαχα!

Άσε Κατερινάκι εχτές ξέχασα να του φορέσω μπεμπιλίνο, ήρθε κάποια στιγμή στο κρεβάτι μου προς το πρωί και ξάπλωσε και το πρωί ήταν όλα χάρμα, φαντάζεσαι!! Θα τα βγάλουν κι αυτά μωρέ κάποια στιγμή τα μπεμπιλίνα, δε βιάζομαι κι εγώ προς το παρόν!

Καλά τώρα που σας έγραψα για το μενού δεν ήταν τόσο το γεγονός ότι είχε βρει τι θα μαγειρέψουμε, της έδωσαν λαχανικά εκεί που είχε πάει γιατί είχαν θερμοκήπια άρα ο.κ, ήταν για το ότι μέτραγε τις μέρες και έλεγε, μια μέρα γεμιστά, μια μέρα μουσακά, μια το ένα μια το άλλο, κι εγώ μέτραγα τις μέρες γιατί είχαν πεΙ δεν θα κάτσουν άλλο αλλά θα φύγουν! Και τελικά δεν είδα όρεξη να φύγουν!

Κατερινάκι λες να φύγουμε εμείς σε λίγο?

Εκεί θα καταντήσουμε όπου να' ναι!

Και πριν πάλι μάλωνα το μικρό που δεν ακούει τίποτα απ 'ότι του λέω, ούτε τρώει, ούτε τίποτα μόνο λέει δε σ' αγαπάω, εγώ θα πάω στη γιαγιά μου!

Και τα λέω δυνατά για να τα ακούνε, ότι το παιδι βγαίνει από το πρόγραμμά του όταν βλέπει πολλούς σπίτι και δε με ακούει και αντιμιλάει, μα δεν καταλαβαίνουν τίποτα πια?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου,

ελπιζω να ειστε ολες καλα,εμεις ειμαστε μια χαρα,αλωνιζαμε λιγο το σαββατοκυριακο και σημερα εμπλεξα με δουλειες κλπ...η μπεμουλα εχει ηρεμησει πολυ,καθεται και μονη της παιζει,τρωει κοιμαται ολα τελεια μεχρι να βγαλει το επομενο δοντι :tongue:...

σοφια σισακι,οπως ειπαν και τα κοριτσια αγαλμα επρεπε να σε κανει,εμεις θα ειχαμε γινει απο δυο χωρια χωριατες...εδω επηρεαζεται η μπεμπα μου που ειναι εννια μηνων δεν θα αναστατωνεται το αγορι σου που ειναι και μεγαλο...πω πω και μετα αντε να τον μαζεψεις μετα....τι να σου πω βρε κοριτσι πραγματικα δεν εχω λογια...μηπως το κανουν γιατι φοβουνται μην κανετε και τριτο παιδακι?:tongue::tongue::tongue: να το παρουμε λιγο στην πλακα γιατι δεν θα την παλεψουμε...και οταν σο πουν φευγουμε θα τους πεις:μα καλα φευγετε τοσο γρηγορα,μα γιατι καθιστε λιγο ακομη!!!:D

σοφια απουσιολογε,λυπαμαι πολυ,σας πεσανε ολα μαζι,δεν ξερω τι να πω.παντως να ξερεις οτι εμεις ειμαστε εδω να μας τα λες να ξαλαφρωνεις αφου δεν μπορουμε να βοηθησουμε διαφορετικα...κουραγιο να κοιτας τα ομορφα ματακια της αναστασιας σου για να παιρνεις δυναμη και να δινεις και στους αλλους που σε εχουν αναγκη....

αλικακι πηγατε τελικα?που πηγατε?για πες για πες...με γεια το νεο δοντακι το κανατε και σεις σετ...αχ αλικη μου και εγω το ειδα και στεναχωρηθηκα δυστυχως συμβαινουν πολλα ασχημα αυτες τις μερες,αυτο που με συγκλονισε ηταν με το μωρακι απο τη λερο...διαβαζα και στο φορουμ αυτα που ελεγε και πραγματικα απορω πως υπαρχουν κοριτσια που τη δικαιολογουν και ολες ειμαστε απειρες μαναδες και σιγουρα ως ενα σημειο επιτρεπονται τα λαθη,οχι ομως τα θανασιμα και κατεξακολουθηση λαθη ελεος,μονο αυτο εχω να πω...δεν ξερω αν ειμαι τρελη και στενομυαλη αλλα πραγματικα αδυνατω να το καταλαβω...

ελενη τι εγινε το πηρατε το καροτσι?

κατερινακι παλι με εκανες να γελασω που μεγαλωσες γερη λεκανη αχαχαα...περιμενω με αγωνια να διαβασω κιαλλες περιπετιες σου....

κοριτσια εχουμε βρει το μπελα μας με αυτον το σκυλακοhttp://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1946 ,αρχιζει ξαφνικα και μιλαει μονος του,και δεν κλεινει απο το κουμπι,μαλλον εχει κολλησει θελει και κατσαβιδι για να βγαλουμε τις μπαταριες,αν σθνεχισει θα τον παω στο αυτοκινητο χα χα

και κατι αλλο που το ξανακανει τωρα η μπεμπα και το θυμηθηκα....οταν κοιμουνται τα μπεμπακια σας τυχαινει ποτε ενω κοιμουνται μα αναστεναζουν σαν να κλαινε με αναφιλητα?η δικη μου το κανει αρκετα συχνα και καμια φορα αν δεν παω να την χαιδεψω να ηρεμησει τελικα ξυπναει με λυγμους και δεν μπορω να τη συνεφερω...μαλλον με κατι τρομαζει στον υπνο της..

φιλακια γλυκες μανουλες

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Φιλενάδες μου καλημέρα!

Επιστρέψαμε στη βάση μας κ εμείς, ο Δημητράκης συνήλθε αλλά συνεχίζουμε τον ορό γιατί μπουκώνει που κ που ακόμα, ξεκινήσαμε να μεταφέρουμε και πράγματα στο καινούριο σπίτι...χαμος!!!!!

Σοφάκι 1, όπως έιπαν κ τα κορίτσια είσαι ηρωίδα, ο άντρας σου θα έπρεπε να είναι πολύ υπερήφανος για την υπομονή σου , να του πεις σου χρωστάει ταξίδι αναψυχής ή σπα τουλάχιστον αν θέλει να γλιτώσεις τον ψυχίατρο:tongue::tongue::tongue:

Σοφάκι 2 , λυπάμαι πολύ για τον θείο σου και την γιαγιά...να δίνεις δύναμη και κουράγιο στη μανούλα σου, είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει, να της πηγαίνεις τη μικρή να ξεχνιέται λίγο...

δε καταφέραμε να βρεθούμε στις κούνιες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εμείς όλο στο τρέξιμο, παλιόκαιρος κάθε μέρα και ο Δημητράκης άρρωστος, ήταν τρέλα το ταξίδι μας:?:?:?

Ελενάκι, με γειά το καρότσι σας!!!καλά κάνατε αφού δεν είσασταν ευχαριστημένοι,ωραίο και το καινούριο, αλλά αυτά τα τριροδα δε κλείνουν εύκολα, και δε χωράνε στο πορτ μπαγκάζ, το τσεκάρατε?δες το πριν το πάρεις να είσαι σίγουρη;)

Αγγελικούλα, κάνατε τις βολτούλες σας? εκεί δεν έχει παλιόκαιρο?φιλιά στην όμορφη γαλανομάτα!!!

Κατερνάκι, ωραιές εποχές όταν είμασταν μκρά!και εμείς ειχαμε κατσικάκια!!!και τα ταίζαμε με το μπιμπερό κάθε πρωί!!!

κορίτσια, από σήμερα κόβουμε το τηλεφωνο για να κάνουμε τη μεταφορά και επειδή εδώ είναι τα ζώα μου αργά δεν έχω ιδέα πότε θα ξαναέχω σύνδεση:evil::evil::evil:θα μου λείψετε πολύ αυτές τις ημέρες....:cry::cry::cry:

Σας χαιρετω προσωρινά ελπίζω να μη κάνουμε κανένα μήνα να τα πούμε....

HDfQp3.png

Καλημέρα, μάνες!! :P

graphics-good-morning-653740.gif

Καλά είμαστε κι εμείς... Αν και σήμερα είχαμε άσχημο κι απότομο ξύπνημα για τα δεδομένα μας πάντα! Ξύπνησε η μικρή στις 6 παρά για γάλα, αλλά μετά δεν κοιμόταν! Την πήραμε στο κρεβάτι μας, τίποτα! Πήγε 7μιση για να κοιμηθεί και αυτό για μία ώρα καθώς 8μιση μας ξύπνησε με κλάμα έντονο! Ίσως ενοχλεί δόντι, ίσως το έπαθε επειδή χθες κοιμόταν πολλές ώρες μέσα στη μέρα και χόρτασε ύπνο, τι να πω... :? Τώρα μόλις ξανακοιμήθηκε ευτυχώς! Άντε να δούμε για ποσό......

Πήραμε χθες το καινούριο καρότσι μας, κορίτσια είναι φανταστικό! Πήγαμε στο lapin, το ξαναείδαμε (το είχαμε δει στη βιτρίνα), μας το έδειξε καλά η υπάλληλος και μας άρεσε και από κοντά! Δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο και με ένα κλασικό καρότσι, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στις ρόδες, την ποιότητα κύλισης και το κάθισμα του μωρού! Είναι δηλαδή μεγάλη αλλαγή για εμάς, αλλά προς το καλύτερο! ;) Και για τη μικρή είναι ωραίο το εγκαινίασε χθες με 2 ωρο συνεχόμενο ύπνο στη βόλτα!! Κάθεται πιο ψηλά και μπροστά, είναι κάπως σαν όρθια στο καθισμα, μοιάζει λίγο με το καρότσι stokke ο τρόπος που κάθεται, αν το έχετε δει. Έχει πιο άμεση επαφή με τη βόλτα και το δρόμο και είχα μια ανησυχία μην δεν βολευτεί στον ύπνο, αλλά μια χαρά όπως αποδείχθηκε! ;) Απλά όταν με το καλό σκαρώσουμε δεύτερο σποράκι θα χρειαστούμε και την καλαθούνα του μάλλον. Από το να πάρω ψάθινη που έλεγα καλύτερα τελικά να πάρουμε τη δικιά του να μπάινει και πάνω στο καρότσι... :rolleyes: 150 ευρουλάκια έχει...

Πήραμε και καθισματάκι αυτοκινήτου 0-18 κιλά της mothercare με 99 ευρώ. Ωραιότατο φαίνεται και φαινομενικά τουλάχιστον δεν του λείπει κάτι από άλλα που είχε με 200+ ευρώ σε άλλη μάρκα... Απλά εμάς δεν έχει isofix βάση, αλλά και το αμάξι μας δεν ξέρουμε αν το υποστηρίζει, ψάξαμε στα καθίσματα, αλλά δεν βρήκαμε κάτι. Το δικό μας δένει με τη ζώνη όπως και αυτό που είχαμε μέχρι τώρα. Θα το τοποθετήσουμε μια και καλή να κοιτάει μπροστά η Αθανασία. Ρώτησα και μου είπαν πως από 9 μηνών συνήθως τα γυρνάμε τα καθισματάκια. Θα ρωτήσω και τη γιατρό τη Δευτέρα που θα πάμε βέβαια για σίγουρα εν τω μεταξύ όμως θα το βάλουμε προς τα εμπρός να βλέπει επιτέλους και το δρόμο η κυρία μας!

Λιάκι, περαστικά στο Δημητράκη μας! Να γίνει γρήγορα τελείως καλά και να φτιάξει και ο καιρός για να χαρεί το νέο του σπίτι! ;) Όσο για το τρίροδο, δν ξέρω για άλλα, αλλά το συγκεκριμένο κλείνει πιο εύκολα από το chicco! Κανένα πρόβλημα! Σπάει ο σκελετός του σε 3 σημεία και διπλώνει. Πιο βαρύ είναι στο σήκωμα απλά. Στο πορτ μπαγκαζ ναι πιάνει χώρο περισσότερο μόνο και μόνο με τις μεγάλες ρόδες του, το ξέραμε όμως. Το αμάξι μας είναι τεράστιο και δεν έχουμε θέμα ... Επίσης για να πιάνει λιγότερο χώρο σε ταξίδι π.χ. για εμάς, ή για κάποιον που έχει μικρότερο χώρο βγαίνουν πανεύκολα οι ρόδες του! ;) Καλή κι εύκολη μετακόμιση σας εύχομαι!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα!!

Eλένη, σας άρχισε τα κόλπα το μπεμπουλίνι σας, μου φαίνεται!!! Με γεια τα νέα σας προικιά, το καροτσάκι και το καθισματάκι...καλές βόλτες εύχομαι και με τα δύο...Το καθισματάκι είναι πιο καλά να κοιτάει μπροστά,το απολαμβάνουν περισσότερο....βλέπουν πιο καλά έξω, και επίσης βλέπουν ότι είναι κοντά με την μαμά και τον μπαμπά....λίγο είναι αυτό?

Με την καλαθούνα καλά λες να πάρετε την δική του...εξάλλου δεν είναι ακριβή...εγώ είχα πάρει την ψάθινη (δώρο ήταν δηλαδή) από τα mothercare και είχε 99ευρω...αλλά τώρα τον Γιώργο δεν τον έβαλα καθόλου μέσα...φοβόμουν μην έρθει ο Χρήστος να τον δει και κατά λάθος τον ρίξει...μόνο στις διακοπές το καλοκαίρι τον έβαλα..και όχι πάνω στην βάση στίρηξης...γιατί φοβόμουν...είχα ενώσει 2 καρέκλες σκηνοθέτετη (αντικριστά η μία με την άλλη) και μέσα είχα βάλει την καλαθούνα...ισα ίσα ερχόταν χαχαχα.

Λιάκι, άντε καλά συμαζέματα τώρα με την μετακόμιση...θα σε βοηθήσει κανείς? δεν θυμάμαι αν μας είχες πει...Τι ψωνίσατε για το καινούργιο σπίτι? Μπραβο στον Δημητράκη που είναι καλύτερα... Κι εμείς είχαμε μπιμπερό για τα κατσικάκια...χαχαχα!!! Τώρα που θυμάμαι οι πιπίλες πρέπει να ήταν nuk...χαχααχα Άντε εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα...να έρθει γρήγορα η τεχνολογία στο σπίτι σας!!!

Αλικάκη, μπράβο που περάσατε όμορφα το Σαββατοκύριακο...σας αξίζει...ώστε έτσι η μπουμπού...όλο γιαγιά...ε? Μάλλον η μαμά σου, όλη μέρα "πες γιαγιά" της έλεγε....χχαχαχα!!! Καλά κι αυτό που συνέβη στην Βραζιλία είναι πέρα από κάθε νου...που λένε...παναγία μου...Θεός φυλάξει...Μακρυά από μας...τέτοια πράματα...Κρίμα τόσοι άνθρωποι, τόσα παιδια!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Ελενίτσα μεγειά το καρότσι σας! Και το καθισματάκι το καινούριο

Καλές βόλτες να κάνετε με τη μπουμπού σας και αργότερα με το δεύτερο νινάκι εννοείται!!

Εμένα εδώ στο χωριό που έχουμε ανώμαλους δρόμους θα ήταν ότι πρέπει το τρίροδο μου φαίνεται, ούτε λακούβες θα καταλάβαινε ούτε τίποτα επειδή έχει τις μεγάλες ρόδες!

Σου ξύπνησε νωρίς η μικρή? Κι εμένα αλλά όχι τόσο, 7.30 σηκώθηκε, μάλλον άκουσε τον πατέρα της που έφευγε για δουλειά και σηκώθηκε κι αυτή να πάει για μεροκάματο!

Λιάκι θα τα ξαναπούμε όταν κάνετε την καινούρια σύνδεση τότε ε?

Άντε με το καλό να μπείτε στο καινούριο σας σπιτάκι!

Καλή δύναμη για τη μετακόμιση!

Αγγελικούλα λες όταν πούνε να φύγουνε να τους πω "μα καλά γιατί φεύγετε κιόλας?"???

Παρατάνε στο λεπτό τις βαλίτσες και λένε "ο.κ θα μείνουμε άλλο ένα μήνα να χορτάσουμε και τα παιδιά!":shock:

Μπράβο στη μπουμπού που είναι καλό κορίτσι! Τη δικιά μου τη σουρτούκο τι θα την κάνω που έχει ξεμυαλιστεί τελειώς με τους παππούδες και θέλει συνέχεια να την περπατάς, στο πάρκο κάθεται 5 λεπτά με το ζόρι πια! άντε να την ξαναβάλω σε πρόγραμμα!

Κατερινάκι τι κάνουν τα ζουζούνια?

Η δουλίτσα σου εσένα ο.κ? έχεις αυτό τον καιρό?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...