Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

ο λογος που εκανα τη συγκεκριμενη ερωτηση ειναι γιατι μια χαζοβιολα εδω(συγγνωμη κιολας!) μου ειπε"καλε τι υπναροπαιδο εχεις; πως γινεται να κοιμαται τοσες ωρες;; τι του δινεις στο φαι;'' κ κατι η τετοια... και εγω θεωρησα πως ο υπνος της ειναι σε φυσιολογικα πλαισια.. μπορει να της αρεσει ο υπνος(κοιμαται αμεσως κ πολυ ευκολα) αλλα δε το θεωρω κακο!! η μπεμπα μου κοιμαται το βραδυ γυρω στις 9:30 κ ξυπναει 7:30-8. κανει δυο δεκατιανα εικοσαλεπτα υπνακια(10-10:30 & 12:30-13:00 στο περιπου) κ το μεσημερι πεφτει παλι κατα τις 3:00 κ κοιμαται 2 με 2μιση ωρες.

υγ: κατερινα μου χρονια πολλα!!

αχ βρε αλικακι μου,ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του μην ακους κανενα περα απο το ενστικτο σου...ο υπνος για τα μωρακια ειναι εξισου σημαντικος με το φαγητο αλλωστε λενε:ο υπνος θρεφει τα μωρα και ο ηλιος τα μοσχαρια:D:tongue::tongue:

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινα αυτο με το μηλο το σκεφτηκα και εγω αλλα δεν ηθελα να λερωσω μπλεντερ κλπ χα χα και με το πιρουνι δε λιωνει...τεμπελοκατασταση....

ελενη βγαζει αλλο αιματακι απο το ρουθουνακι η αθανασια μας?μην στεναχωριεσαι με το φρουτο περνανε φασεις,και εμενα που και που μου κανει τετοια κολπα και:evil: νευριαζωωωωωω...θα σου προτεινα να μην της δωσεις φρουτο για δυο τρεις μερες να το ξεχασει και μετα να ξαναδοκιμασεις...αντικατεστησε το με γαλα η γιαουρτι που ειπε και η κατερινα και μεσα στο ρυζαλευρο το απογευμα βαλε μια μπανανα,η λιγο αχλαδι μεσα στο γιαουρτι...πατεντες κανω και εγω μη νομιζεις....τη σουπα απο την αλλη την τσακιζει με οτι και να βαλω μεσα....

κατερινα αυτο με το μηλο το σκεφτηκα και εγω αλλα δεν ηθελα να λερωσω μπλεντερ κλπ χα χα και με το πιρουνι δε λιωνει...τεμπελοκατασταση....

ελενη βγαζει αλλο αιματακι απο το ρουθουνακι η αθανασια μας?μην στεναχωριεσαι με το φρουτο περνανε φασεις,και εμενα που και που μου κανει τετοια κολπα και:evil: νευριαζωωωωωω...θα σου προτεινα να μην της δωσεις φρουτο για δυο τρεις μερες να το ξεχασει και μετα να ξαναδοκιμασεις...αντικατεστησε το με γαλα η γιαουρτι που ειπε και η κατερινα και μεσα στο ρυζαλευρο το απογευμα βαλε μια μπανανα,η λιγο αχλαδι μεσα στο γιαουρτι...πατεντες κανω και εγω μη νομιζεις....τη σουπα απο την αλλη την τσακιζει με οτι και να βαλω μεσα....

Το λινκ απο το ειμαι μαμα δεν μπορω να το βρω γιατι εχω σβησει το λογαριασμο μου... Εσυ αν εχεις λογαριασμο, συνδέσου και πήγαινε παιδιατρικά θεματα. Κατεβα λιγο κάτω και εχει ενα θεμα με μαυρα γραμματα "SOS......." με άλλα λόγια που δεν θυμαμαι ακριβως. Ειναι το θεμα που ειχε ανοιξει η ¨"μανα¨" την παρασκευη που το μωρο της ηδη αργοπεθαινε και αυτη και καλα ανησυχουσε, αλλά τη νυχτα της παρασκευης που αυτο ολοενα και χειροτερευε κοιμηθηκε σα μουλαρι κι ελεγε στις κοπελες που αγωνιουσαν και προσπαθουσαν να τη βοηθησουν οτι το πηγε στο νοσκομειο αργα τη νυχτα (ψεμα μεγαλο οπως αποδειχθηκε).... Σε αυτο το θεμα δηλαδη περιγραφει την κατασταση του μωρού... Αν πατησεις τωρα πανω στο ονομα της και πας στατιστικα και βρεις όλα τα μηνυματα της τα παλιοτερα και διαβασεις θα διαπιστωσεις πως ελεγε φουλ ψεματα, ενας θεος ξερει γιατι σε σημειο που ελεγε πως εχει κοριτσάκι (όσο ηταν ακομη εγκυος) ενω ειχε αγορακι... Επισης ελεγε ασυναρτησίες σχετικά με το πότε γεννησε και πόσων εβδομάδων γέννησε... Σκέτη φρίκη!!! Εντομεταξύ τον γκομενο της στη Λερο (δεν ειναι άντρας της και δεν ειναι αυτος ο βιολογικος πατερας του ατυχου μωρού) ο Τάσος τον ξερει γιατι ηταν 1 χρόνο μεγαλύτερος στη σχολη ΣΜΥ!! :shock: Μικρός είναι ο κόσμος....

Σχετικά με το φαι μας, ουτε την απογευματινη κρεμα τρωει με ορεξη. Κανω 130 μλ νερο και παντα μα παντα πετάω! Απο σημερα θα της κανω 100 μλ νερο... Με το φρουτο μερικες φορες το τρωει ολο με λιγο ζορι, αλλά τωρα τελευταια δεν δεχεται και πολυ ζορι και κλαιει..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενίτσα, πόσες μέρες δεν σου τρώει?

μήπως πονάει ο λαιμός της, και δεν μπορεί να καταπιεί?

Μήπως ευθυνεται κι άλλο δόντι?

Να πονάει και να μην μπορεί να φάει?

Τώρα είναι καλά ή βήχει ακόμα?

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Γεια σας κοριτσια!!!!

Τι μου κανετε? πολλα νεα διαβαζω!!!!!!!!

Εμεις κοιμομαστε το βραδυ κατα τις 8-8.30 μεχρι τις 7.30-8 το πρωι αλλα δυστυχως οχι σερι :(. Οπως σας ξαναειπα εχει απο τα Φωτα μου ξυπναει παλι συχνα... ευτυχως δεν ξαγρυπναει και εχθες ξυπνησε λιγοτερες φορες!!!! τι να πω βρε κοριτσια??? Το αγγελουδι μου δεν με προβληματιζει πουθενα, ειναι πολυ συνεργασιμο και ησυχο ολη μερα... τρωει με ευχαριστησει περιπου 250 μλ φρουτα, 250μλ μεσημεριανο, 200μλ κρεμα απογευματινη και ενδιαμεσα θηλαζει. Και κοιμαται και 2-3 φορες μεσα στη μερα απο 1-1.30 ωριτσα... Ολα μια χαρα, αν στρωσει και το θεμα του υπνου τη νυχτα θα ηταν τελεια, αλλα μην τα θελω και ολα δικα μου!:tongue::tongue::tongue:

Σοφακι 1 και εγω εχω την πεθερα μου σπιτι αυτες τις μερες αλλα δοξα το Θεο ειναι καλη, περναμε ωραια!!! μαρτυριο φανταζομαι θα περνουσα αν ηταν το αντιθετο!!! Υπομονη κοριτσακι!!!!

Αχ κοριτσια και εγω σοκαριστηκα με το βλημα απο τη Λερο!!!! ελεος... Θα μπω να διαβασω τις π@π@ριες που εγραφε (με το συμπαθειο, αλλα εκνευριστηκα)

Τα παιχνιδια ειναι πολυ ωραια Ελενη το ελεφαντακι το θελω και εγωωωωωωωω... Φανταζομαι θα ξετρελαθει η Αθανασια!!! περιμενουμε εντυπωσεις!!!

Κατα τ'αλλα ησυχια κοριτσια.... Το απογευμα λεω να βαλω τις γαλοτσες μου (χεχεχεχεχε) και να βγω να καθαρισω λιγο τον κηπο γιατι ο αερας αυτες τις μερες μας πηρε και μας σηκωσε..

Αυτα απο μας φιλακιαααααααααα

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Κατερινακι αυτο που λες με το λαιμο το παθαμε εμεις τον Νοεμβριο στη Γερμανια οταν αρρωστησε... Δεν κατεβαινε τιποτα μονο γαλα ηθελε το καημενουλι

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Διάβασα τα νέα σας, δεν προλαβαίνω πάλι να γράψω πολλά,

απλά να σας πω ότι έχουμε ταλαιπωρηθεί καΙ κουραστεί πολύ, ο Δημητράκης άρχισε πάλι τα παλιά του κόλπα στο αυτοκίνητο...κλάμα και γκρίνια, και μας έβγαλε την πίστη γιατί κάθε μέρα είχαμε πολλά χλμ Ν.Μάκρη-αθήνα πηγαινελα...τελικά από χθες είναι και αρρωστούλης με πολύ καταρροή και βουλωμένη μυτούλα:|:-|:|ελπίζω να μην είναι κάτι πιό σοβαρό...:?:?:?του βάζω μπόλικο ορό προς το παρόν...

Ελενίτσα μου δε σε πήρα τηλ. όπως καταλαβαίνεις δεν είμαστε για πολλά με τον μικρό..

Θα τα ξαναπούμε σύντομα πιστεύω:|:|:|

φιλάκια!

HDfQp3.png

ελενιτσα ηρθαν τα γαλατα χρεωση 12,10 και ειναι η παλια συσκεσια:rolleyes:...βεβαια στο σαιτ αλλαξαν την τιμη...εσυ ποσο πηρες το καινουριο?

Το πήρα 14,20. Κανονικά δηλαδή στα φαρμακεία τόσο το είχε πάντα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Δεν νομίζω Κατερινακι, ειναι καλα γενικά. Εχει το κεφι της, δεν βήχει πλέον και δεν πιστευω να ειναι θεμα λαιμού... Γενικα πάντα το φρουτο και την κρεμα δεν τα πολυσυμπαθούσε και με το ζόρι και κολπα έτρωγε και τρωει ακομη ολο το φρουτο. Απλα τελευταία ξεγελιέται πιο δύσκολα και κλαίει... Ούτε θέμα βαρεμάρας γιατι απο την αρχή μου κανει νούμερα..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Διάβασα τα νέα σας, δεν προλαβαίνω πάλι να γράψω πολλά,

απλά να σας πω ότι έχουμε ταλαιπωρηθεί καΙ κουραστεί πολύ, ο Δημητράκης άρχισε πάλι τα παλιά του κόλπα στο αυτοκίνητο...κλάμα και γκρίνια, και μας έβγαλε την πίστη γιατί κάθε μέρα είχαμε πολλά χλμ Ν.Μάκρη-αθήνα πηγαινελα...τελικά από χθες είναι και αρρωστούλης με πολύ καταρροή και βουλωμένη μυτούλα:|:-|:|ελπίζω να μην είναι κάτι πιό σοβαρό...:?:?:?του βάζω μπόλικο ορό προς το παρόν...

Ελενίτσα μου δε σε πήρα τηλ. όπως καταλαβαίνεις δεν είμαστε για πολλά με τον μικρό..

Θα τα ξαναπούμε σύντομα πιστεύω:|:|:|

φιλάκια!

Λιάκι, κουράγιο και περαστικά σας! Υπομονή και θα τακτοποιηθείτε στο νέο σας σπιτάκι με το καλό όταν επιστρέψετε!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα μανουλιτσες!!!!!

Χαθηκα παλι αλλα οταν μπαινει το διλημα η/υ ή υπνος συνηθως κερδιζει ο δευτερος......

Σας διαβαζω ομως συνεχεια και μαθαινω τα νεα σας.

Ελενιτσα να χαιρεσαι τη μπουμπουκα σου την Αθανασια σου. Να ειναι γερη, ευτυχισμενη και τυχερη στη ζωη της!!!!

Κατερινιω πολυχρονη και ευτυχισμενη, να χαιρεσαι τα παλικαρακια σου τα ομορφα!!

Διαβασα την περιπετεια σας, ευτυχως γλυτωσατε τα νοσοκομεια και τα περισσοτερα τρεχαματα, ειναι τωρα τελειως καλα ο Γιωργος σου?

Ρωτησες τη σοφια αλλα θα σου απαντησω και εγω. Ο Νικολας εχει κοψει την ημερησια πανα απο τον ιουλιο πολυ ευκολα και με ελαχιστα ατυχηματα. Τωρα τελευταια κοψαμε και τα κακα για τα οποια ζηταγε να του βαλω πανα.Το βρακακι του το εχει βρεξει ελαχιστες φορες (4-5) και οταν συμβαινει μετα στεναχωριεται πολυ. Για τη βραδυνη δεν εχω κανει καμια προσπαθεια ακομη, αλλα το πρωι ειναι γεματη. Αν καταλαβα του φευγουν λιγα και μετα ζηταει να τον πας για τσισα? Μου ελεγε μια φιλη οτι ο γιος της πηγε 7 για να κοψει την βραδυνη ενουρηση και επειδη το εψαξε της ειπαν οτι ειναι θεμα λειτουργικο (υπαρχει κατι σαν βαλβιδα που συγκρατει ή ελευθερωνει τα τσισα και στον γιο της ηταν πιο χαλαρη γιάυτο δεν μπορουσε να το ελεγξει, καπως ετσι μου το ειχε εξηγησει). Μηπως να το συζητησεις με την παιδιατρο πρωτα?

Αλικη μην ακους κανενα "καλοθελητη" μια χαρα κοιμαται η μπεμπα σου. Οταν ειχα ρωτησει την παιδιατρο για τον μεγαλο μου αν ειναι φυσιολογικο νεογεννητο να μκοιμαται 10-11 ωρες ολο το 24ωρο μου ειπε οτι και αυτο αλλα και οι 16-17 ωρες ειναι φυσιολογικο, δυστυχως εγω ημουν η ατυχη. Ο δικος μου10,30 με 8 αλλα κανει τουλαχιστον 3 ξυπνηματα(μπορει και 5) και μετα ξανακοιμαται 12-1 και 4-5.

Αγγελικη καλη ακουστηκε η συνταγη σου, θα τη δοκιμασω γιατι και εμενα μου κανει νερα στο απογευματινο.

Ελενη κανει κολπα η πεταλουδιστα σου στα φρουτα? Και εγω θα ελεγα μηπως την ενοχλει ο λαιμακος της μετα το μπουκωμα που περασατε??

Σοφια 2 εχετε θεματακια διαβασα, κουραγιο φιλεναδα και δυναμη.....

Μαρω μια χαρα ο μπεμπης σου κυριο με το φαγητο του, τους υπνους του, εεε ενταξει λιγο ο βραδυνος αλλα θα στρωσει και αυτος που θα παει......

Λια περαστικα σας μωρε αρρωστησε ο μικρος και εχετε και τοσες δουλειες.... Καλη συνεχεια.....

Εγω κατεβηκα στους γονεις μου απο χθες αλλα η παλιοβροχη μας εκλεισε μεσα....Αυριο θα ερθει και ο αντρας μου να παμε σινεμαδακι (οσια μαμα μουυυυυ).

Το προηγουμενο Σαββατο πηγαμε ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ μετα απο 4 χρονια(οχι οτι ειμαι φανατικη αλλα πηγαιναμε 1-2 φορες το χρονο) και γυρισαμε 5 το πρωι και κοιμομουν μεχρι 1 το μεσημερι(και αυτο εχω να κανω χρονιαααα....)

Ο μπεμπακος μου ειναι καλα, σε 15 μερες πηρε 500γρ(απο τοτε που βαλαμε βραδυνο), στεκεται 2-3 δευτερολεπτα χωρις να κρατιεται και το νεο μας κατορφωμα για το οποιο τρελενεται ειναι να πινει με καλαμακι. Ρουφαει και μετα γελαει και τρεχουν εξω τα νερα....χαχαααα

Πολλα φιλια, καληνυχταααα!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Μανούλες γεια σας, τι μου κάνετε;;;

Ελένη μου, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Να είστε κι εσείς καλά κι ευτυχισμένοι! Το αγοράκι σου πήρε μπόλικα γραμμάρια,ε; Φαντάζομαι τη χαρά σου!! Θα σου περπατήσει καλέ σε λίγο!! Τι καλά που έχετε βοήθεια και πάτε τα μπουζουκάκια και τα σινεμαδάκια σας με τον αντρούλη σου... Για εμάς αυτά είναι όνειρο... Μόνο όταν έρχονται να μας δουν γονεις μια στο τόσο φυσικά με τόση απόσταση... :confused:

Αγγελικούλα, δες και πες μου σε παρακαλώ, ποια παρτίδα είναι τα γάλατα που σου έφεραν χθες; Δηλαδή πότε λήγουν; Στο κάτω μέρος του κουτιού το γράφει.. :rolleyes:

Συμπεθέρα, τι κάνετε;;

Λιάκι, αύριο επιστρέφετε στη φωλίτσα; Ο Δημητράκης είναι καλύτερα;

Κορίτσια, πουλήσαμε το καρότσι μας!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) :P Εδώ και 1 μήνα περίπου το παλεύαμε με αγγελίες και σήμερα ήρθε ένα ζευγάρι και το δώσαμε!! Ουυυφ! ΌΠως σας έχω πει δεν είμασταν ευχαριστημένοι, μικρές ρόδες και κολλούσε στην παραμικρή ανωμαλία του δρόμου! :? Μας είχαν σπάσει τα νεύρα.. Έπρεπε να είχαμε πάρει από την αρχή ένα σαν κι αυτό που ΘΑ πάρουμε, αλλά δεν μας έκοψε... Ευτυχώς πουλήθηκε! Το είχαμε και σε άριστη κατάσταση βέβαια παρά τα πολλά χιλιόμετρα που έχει γράψει! :rolleyes::tongue: Τα δώσαμε όλα, την καλαθούνα και το καρεκλάκι αυτοκινήτου... Οπότε πρέπει άμεσα να πάρουμε άλλα.... Λοιπόν το καρότσι που θα πάρουμε είναι μονό (χωρίς πορτ μπεμπέ και καθισματάκι αυτοκ.) και είναι αυτό: http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Details/266/%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%A3%CE%99-HIGH-TREK--INTENSE-RED-BR88629.html

Είναι τρίροδο με αέρα στα λάστιχα και φρένο σαν ποδήλατο! Το ψάξαμε και αποφασίσαμε αυτό με βάση την τιμή και τα χαρακτηριστικά του. Το παλιο το chicco το 3 σε 1 το δώσαμε 310 και το είχαμε αγοράσει 450 γιατί ήταν σε προσφορά(δώρο της πεθεράς βέβαια). Καλούτσικα το δώσαμε και περίπου τόσο κάνει και αυτο που θα πάρουμε όπως βλέπετε στη σελίδα. Τ'ωρα από καθισματάκι αυτοκινήτου θα πάιρναμε ούτως ή άλλως άλλο μεγαλύτερο έως 18 κιλά, οπότε θα το πάρουμε τώρα και θα μείνει και για το δεύτερο μπεμπε.. :rolleyes: Πορτ μπεμπε (καλαθούνα) αν χρειαστώ στο δεύτερο θα πάρω καμιά ψάθινη. Στις βόλτες θα ξαπλώνω τέρμα το καρότσι και θα βάζω εξτρά στρωματάκι που έχω...

Αυτά τα νέα μας.. ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελικούλα, δες και πες μου σε παρακαλώ, ποια παρτίδα είναι τα γάλατα που σου έφεραν χθες; Δηλαδή πότε λήγουν; Στο κάτω μέρος του κουτιού το γράφει.. :rolleyes:

Αυτά τα νέα μας.. ;)

ελενη μου λεει ληξη 02/2014 τι να γινε?:rolleyes:

καλησπερα φιλεναδες,

ηρθε η νονα μας για μια μερα και γυρνουσαμε ολη μερα,ευτυχως η μπεμπουλα την θελει παρα πολυ και η νονα την αγαπαει πολυ....περασαμε πολυ ωραια ολη μερα βολτιτσες,το μπεμπουλινι μου κατι εχει παθει και κοιμαται απο τις 9.3ο εως τις 11.30 και μετα ξανακοιμαται στις 2 μεχρι τις 10 το πρωι,το κανει δυο μερες τωρα....πω πω!τι θα την κανω....και δεν εχει αλλαξει κατι απο τις συνηθειες μας...χθες φαγαμε κρεμα της hipp με δημητριακα που φτιαχνεται με γαλα της αρεσε παρα πολυ...σημερα της μαγειρευα φακορυζο επιασα την κουβεντα με τη νονα και το εκαψα...τελικα φαγαμε χορτοσουπα με φακες....

ελενη μου,πολυ καλα κανατε και το δωσατε αφου δεν σας βολευε,και η τιμη πολυ καλη...τυχεροι ειστε που τα πηραν τελικα,και το καινουριο καροτσι πολυ ωραιο φαινεται,ελπιζω να σας βολεψει....τι να εχει γινει με τα γαλατα,δεν καταλαβαινω...:rolleyes:και μεχρι να παρετε καινουριο πως θα την βγαζετε βολτα?

ελενη 77 μια χαρα ο μικρουλης σου,πηρε μια χαρα βαρος...θα γινει ο πιο φαγανας του καφε...;)..οπου να ναι θα περπατησει περιμενουμε τα ευχαριστα...μπραβο που διασκεδασετε με το συζυγο,συνεχιστε ετσι...;)

λιακι περαστικα στο δημητρακη,καλη συνεχεια στις δουλειες...περιμενουμε νεοτερα οταν μπορεσεις....

μαρια κηπουρε;):tongue: δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα τι να γινει...μια χαρα ειναι το αγορακι σου...αγγιζει την τελειοτητα ...τα ξενυχτια ειναι μες στο προγραμμα ειναι και τωρα ξενυχταμε και οταν θα μεγαλωσουν και θα βγαινουν για ποτακι εκει να δεις,ματι δεν θα κλεινουμε...λετε να ειμαστε εδω και να τα λεμε μεχρι τοτε...

καληνυχτα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...