Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ελένη, για το αιματάκι που λες δεν νομίζω να είναι τίποτα....ίσως από τον ορο που της βάζεις πιο συχνά τώρα, να έχεις χτυπήσει, κανένα αγγειάκι μέσα στην μυτόυλα...ή να της έχει κάνει κανένα γδαρσιματάκι.... αλλά αν είναι συχνά...να το βλέπεις να το πεις στην παιδίατρο...

Επίσης για το ψωμάκι..βέβαια την Μαρία ρώτησες αλλά σαν προκόπα που είμαι μερικές φορές...χαχαχα...κι εμάς η παιδίατρος το ίδιο μας είχε πει...μόλις το μουλιαζει...τσουπ....το παίρνουμε...γιατί μπορεί να πνιγεί...τώρα του δίνω και μπισκοτάκι εγώ, Μιράντα....το μουλιάζει καλά καλά και μετά τον αφήνω να κόβει ψιχουλάκι ισα ίσα και τρελλαίνεται...βεβαια έχω δίπλα μου το νεράκι του μην τύχει και πνιγει να του δώσω να πιει....

Ελένη θα της δώσεις την κρέμα με σοκολάτα-μπανανα της frezylac ε? Εγώ το σκέφτομαι...μήπως είναι νωρίς για να φάει σοκολάτα...άσχετα με το τι γράφει το κουτί...επάνω...γιατί και τα δημητριακά γράφουν από τον 6ο αλλά εμένα η παιδίατρος μου είχε πει από τον 8ο και μετά..δεν την ρωτάς καλύτερα? Α, και κάτι άλλο να σε ρωτήσω, το αυγό το κάνεις σφιχτό? Εμένα μου έλεγε να το βράζω 5λεπτά...και δεν έβγαινε σφιχτό...οπότε γλιστρούσε και το έτρωγε μια χαρά μέσα...έβαζα και λίγο λαδάκι και λεμονάκι άμα θες....(αν και ο Χρήστος δεν είναι του λεμονιού...του ξινού γενικά....-είναι ξινός ο ίδιος...το σκατόπαιδο...χαχαχα) και κάποιες φορές που μου έβγαινε σφιχτό γιατί δεν κρατούσα χρόνο...του το άλεθα μέσα στην φρουτόκρεμα παέι πολύ με την μπανάνα... (το "πάει είναι σχετικό..." για τις γεύσεις των μωρών εννοώ....)

Κατερινάκι, έχετε δίκιο με τη Σοφία, μάλλον έχει χτυπηθεί κανένα αγγειάκι ή έχουμε γρατζουνιστεί καθώς παλέυουμε την ώρα εκείνη.... :shock::? Κι εγώ δεν πιστεύω τώρα που το λέτε να είναι κάτι ανησυχητικό...

Το αυγό μας είπε η γιατρός να βγαίνει σφιχτό με βράσιμο 6-7 λεπτά. Εν τω μεταξύ με αυτό το χρόνο δεν γίνεται και πολύ σφιχτό κι έτσι το αφήνω 8 για καλό και για κακό... ;) Εγώ όπως έχω ξαναπέι της το βάζω στο μεσημεριανό... Τι λες συμπεθέρα!! Το αυγό με το φρούτο μαζί;; Μπλαξ!!!!! :? Ουτε να το φανταστώ!!! :shock::tongue:

Σχετικά με την κρεμούλα κι εγώ είχα ενδοιασμό και καλύτερα δεν θα της την δώσω τώρα, δε θα βιαστώ... Θα έχουμε γιατρό αρχές Φεβρουαρίου και θα τη ρωτήσω από πότε κάνει να τη φάει. Έως τότε ας είναι στο ντουλάπι, δεν πειράζει, ένα κουτί παρήγγειλα για δοκιμή... :rolleyes:

Πήγαμε στα τζάμπο και της πήρα τον ελεφαντούλη το αεροσυντριβάνι! Κατερίνα, δεν είναι ολόιδιο με το δικό σας, αυτό που έχετε δεν υπάρχει, δεν το βρήκα... Αυτόν πήρα: http://www.hasbro.com/el_GR/playskool/shop/details.cfm?R=6B7E9DF9-5056-900B-108E-B19495AFD760:el_GR κι έκανε 40 ευρώ.

Βέβαια μάλλον είμαστε μικρές ακόμη για να το διαχειριστούμε, δεν θα της το ανοίξω τώρα, από τον ένατο και βλέπουμε, τι λες;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστησεις, να εισαι ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!

Ειδα στο fb οτι εχεις γενεθλια :P Εκανες καμια τουρτιτσα???

Μπηκα να ευχηθω στο Κατερινιω. Θα ξαναμπω αργοτερα να σας γραψω!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Αχ, δεν το είδα!! Μπήκα ελαχιστο φεισμουκ σημερα και δεν το πρόσεξα... :?

Συμπεθερούλα!!! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σου εύχομαι καλή μου φιλενάδα, να χαίρεσαι τα υπέροχα παιδάκια σου!!! Να είσαι γερή!!!

graphics-happy-birthday-491020.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Σήμερα φάγαμε όλο μας το φαγητό, είχαν περάσει και 4,5 ώρες βέβαια γιατί κοιμότανε και μάλλον πείνασε!! Άντε να πάρει κανένα γραμμάριο το μοντέλο μου που το έχει ρίξει στη δίαιτα! Και να πεις ότι μας φαινότανε, όλοι μπουλούκα τη λένε με αυτά τα μαγουλα που έχει! χαχα!

Ελενίτσα που με είχες ρωτήσει για τα πεθερικά που είχαν φύγει κάπως τις προάλλες τελικά όταν ξαναήρθαν ήταν λίγο πιο μαζεμένη η πεθερά, πιο διακριτική, καλύτερα περάσαμε μη σου πω χωρίς να με ρωτάει όλη μέρα τι θα μαγειρέψω, πώς θα το μεγειρέψω, γιατί δεν το κάνω όπως το κάνει αυτή και και και...το πολύ το κύριε ελέησον που λένε το βαριέται κι ο παπάς!

Δύσκολο πολύ κορίτσια να είσαι στο ίδιο σπίτι με την πεθερά σου τόσες ώρες και τόσες μέρες! αλλά αφού δεν το καταλαβαίνουν εκείνοι τι να πω?

Κατερινιώ που θα γιορτάσεις σήμερα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

ερωτηση: ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ Ο ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΥΠΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ;( για να ειμαστε ολες μαιο του 2012 ειναι κ ιδιες οι ηλικιες των παιδιων)

ερωτηση: ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ Ο ΒΡΑΔΥΝΟΣ ΥΠΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ;( για να ειμαστε ολες μαιο του 2012 ειναι κ ιδιες οι ηλικιες των παιδιων)

Αλικάκι εμείς κοιμομαστε απο τις 10 με 10μιση περιπου εως τις 9-10 το πρωί. Όμως πολλές φορες τελευταία ξυπνάει στις 6μιση ή 7 ή 7μιση για γάλα και ξανακοιμαται..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Συμπεθέρα, ζήλεψααααααααααααααα....μου άρεσε αυτό με το glitter...και έκανα κι εγώ...δεν σε πειράζει φαντάζομαι...χαχαχχα!!!!!!

Με 'γεια!! Όχι καλέ, τι να με πειραζει μηπως εχω τα πνευματικά δικαιώματα; :tongue: :tongue: :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα μαγιομανουλιτσες,

μολις καναμε το μπανακι μας και περιμενουμε με αγωνια να περασει η ωρα να πιουμε το γαλατακι μας....σημερα το απογευμα της εκανα φοβερη σπεσιαλιτε,πατησα μια μπανανα με το πιρουνι,δυο μπισκοτα με λιγο ζεστο νερο με το πιρουνι και αυτα και προσθεσα λιγο ακομη νερακι και ρυζαλευρο και ετσι εφτιαξα κρεμουλα την οποια την καθαρισε,βεβαια δεν την αφησα να το φαει ολο γιατι ειμαστε σε διαιτα,το υπολοιπο το εφαγα εγω που βρισκομαι και εγω σε μονιμη διαιτα...:tongue:

κατερινακι μου χιλιοχρονη να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να περνατε ευτυχισμενες στιγμες μαζι....

ελενιτσα με γεια το παιχνιδι πολυ ωραιο φαινεται,καλυτερα να της το ανοιξεις σε λιγο καιρο δικιο εχεις,βασικα εγω θα το ανοιγα να το δει λιγο να δω αντιδρασεις και μετα θα της το εκρυβα να το ξεχασει...ετσι κανω με τα παιχνιδια της ,της τα εμφανιζω περιοδικα...με πηραν τηλ απο το φαρμακειο στο ιντερνετ ηρθε το γαλα και παρηγγειλα 6 κουτια:shock:,ειχα ξεχασει να σου πω μου στελνουν καθε φορα δειγματακια και για το παιδι και για μενα ωραιοτατες κρεμουλες και ειχα παραγγειλει ενα υγρο φακων και μου εστειλαν ενα μπουκαλακι ταξιδιου με υγρο πολυ πρακτικο...το ποδηλατακι αυτο που εβαλα σε λινκ το εχει στα mothercare ολα τα παιχνιδια αυτης της μαρκας elc,φαινονται πολυ ωραια...κατι τετοιο σκεφτομαστε να της παρουμε για τα γενεθλια,ειδα και στα τζαμπο και το ειχε 100 ευρω:shock:...

σοφακι θα παρει βαρος η μαγουλιτσα σου θα δεις....ποσο ειναι τωρα μας ειπες?καλυτερα που μαζευτηκε λιγο η πεθερα ξερολα γιατι θα τη στελναμε στις πεθερες του mega να κανει επεισοδια για ολη τη χρονια...χα χα χα...σιγουρα ειναι δυσκολο να μενεις στο ιδιο σπιτι,εμενα οταν ερχονται οι γονεις μου και την ταιζω και αρχιζουν τα δικα της και μου πουν τιποτα μην της φωναζεις κλπ μου αναβουν τα λαμπακια και τους λεω οταν θα μιλαω στο παιδι δεν θα επεμβαινει κανεις εκεινη την ωρα,γιατι τα καβγαδακια μας στο φαι τα εχουμε ειτε γιατι βαζει τα χερια στο πιατο ειτε γιατι δεν θελει να φαει... αν ηταν πεθερικα ομως δεν θα ειχα το θαρρος να το πω εκτος και αν με εβγαζαν απο τα ρουχα μου...

αλικακι και εμεις κοιμομαστε στις 10 και ξυπναμε ειτε στις 4 ειτε στις 6 ειτε στις 7 και ξανακοιμαται μεχρι τις10 ,10.30 και το μεσημερι ειτε μια ειτε δυο ωρες μετα δεν ξανακοιμαται...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

ο λογος που εκανα τη συγκεκριμενη ερωτηση ειναι γιατι μια χαζοβιολα εδω(συγγνωμη κιολας!) μου ειπε"καλε τι υπναροπαιδο εχεις; πως γινεται να κοιμαται τοσες ωρες;; τι του δινεις στο φαι;'' κ κατι η τετοια... και εγω θεωρησα πως ο υπνος της ειναι σε φυσιολογικα πλαισια.. μπορει να της αρεσει ο υπνος(κοιμαται αμεσως κ πολυ ευκολα) αλλα δε το θεωρω κακο!! η μπεμπα μου κοιμαται το βραδυ γυρω στις 9:30 κ ξυπναει 7:30-8. κανει δυο δεκατιανα εικοσαλεπτα υπνακια(10-10:30 & 12:30-13:00 στο περιπου) κ το μεσημερι πεφτει παλι κατα τις 3:00 κ κοιμαται 2 με 2μιση ωρες.

υγ: κατερινα μου χρονια πολλα!!

Όμορφες φιλεναδίτσες μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας....να είστε καλά!!!!!! με τα μπουμπουκάκια σας και την οικογένειες σας γενικά!!!!!!

Δεν έκανα τουρτίτσα (αυτες είναι σπεσιαλιτέ της Σοφίας μας, απο το Ρέθυμνο), γιατί είπαμε με τον Αντωνάκη μου, να κάνουμε λίγο δίαιτα...

Σισάκι μου, εδώ το γιόρτασα με τα παιδάκια μου...όπως κάθε μέρα...Κάθε μέρα είναι γιορτή που λένε...χαχα...ξέρεις κι εσύ...!!!

Μια χαρά που λείπουν τα πεθερικά..........επιτέλους καιρός ήτανε...και άντε πια να έρθουν, να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε στο σπιτάκι τους....άμα..πια....ωωωωωωωωωωωω!

Καλά και από την ξαδέρφη, μην το "κόβεις" ότι θα έρθουν το Σάββατο, άμα πάρουν λίγο θάρρος μου φαίνεται θα έρθουν σε κανένα 15νθήμερο χαχαχαχα.....ας δούν και την Ιεράπετρα, είναι πολύ όμορφη...χαχαχα!!! Να ηρεμήσεις κι εσύ λιγάκι!

Να σε ρωτήσω κάτι, με τον Γιάννη τα κόψατε τα πάμπερ εντελώς? Εμείς ακόμη τα φοράμε την νύχτα και όχι μόνο...τα κάνουμε και τούμπανο....χαχαχα.... Εμένα με προβληματίζει ο Χρήστος, γιατί την ημέρα ναι μεν δεν φοράμε πάμπερ, και τρέχει όποτε θέλει να κάνει τσίσα και κακά... αλλά με τα τσισάκια μόνιμα, βρέχουμε τα βρακί μας...και δεν το σταματάει αυτό με τίποτα...Τώρα του έκοψα τα παιδικά (έιναι το μόνο πράγμα που τον στενοχωρέι...όλα τα άλλα..που του λέω καρφί δεν του καίγεται...βρήκα λοιπόν κι εγώ αυτό που τον πονάει...)...του είπα ότι θα του ξαναβάλω Μύκη μάους στον υπολογιστή, όταν θα σταματήσει να βρέχει το βρακί του....για να δούμε...

Ελένη, με γεια το καινούργιο σας παιχνίδι. Είναι πολύ ωραίο. Αυτό μάλλον είναι η νέα έκδοση που αντικατέστησε το δικό μας.. Εύχομαι να το παίξεται και να το ευχαριστηθείται, τόσο όσο κι εμείς...Εγώ θα σου έλεγα να της το ανοίξεις, εκεί μέσα στο πάρκο που κάθεται να το δει θα τρελλαθεί....εγώ σήμερα του έβαλα το δικό μας αεροσυντριβάνι μέσα στο πάρκο και τρελλάθηκε....ήθελε να πιάσει τα μπαλάκια...ανεβαζε το χεράκι του ψηλά να τα πιάσει...και τσουπ φεύγανε αυτά...μετά τα έβλεπε μέσα από το διάφανο πλαστικό...πήγαινε να τα πάρει...αλλά δεν γινόταν...πω ωπω ήταν αποθέωση να τον βλέπεις....πολύ καλά...

Αγγελική, ωραία η σπεσιαλιτέ σας....μου φαίνεται θα του την κάνω κι εγω...για αλλαγή...νομίζω θα του πηγαίνει και το μήλο....χαχαχα....

Κι εμείς κοιμόμαστε κατά τις 9:30 - 10:00μμ μετά ξυπνάμε κατά τις 1:00 και πίνουμε γάλα...μετά ξαναξυπνάμε κατά τις 7:00 - 8:00πμ το πρωί, πίνουμε το γάλα μας....και κατά τις 9:30 ξανακοιμόμαστε μία - μιάμιση ωρίτσα...και μετά............Ποιος μας πιάνει...ξεκινάνε τα παιχνίδια...

Το κακό είναι πως όσο καιρό ήταν αρρωστούλης και έβηχε πολύ, τον παίρναμε στο καρότσι του στο δωμάτιο μας...και καμιά φορά άν ήταν πολύ χάλια τα πράγματα τον παίρναμε και στο κρεββάτι μας...και τώρα έχουμε ξεψαρώσει και τι κάνουμε νομίζετε? Μετά το νυχερινό γαλα των 1:00πμ κοιμόμαστε, αλλά κάποιες φορές ξεξυπνάει μετά από λίγο και δεν σταματάει αν δεν τον πάρουμε στο δωμάτιο μας, στο καρότσι του...άχ και τα πρωινα κατα τις 8:00 που ξυπνάει, αν νυστάζω πολύ...γιατί δεν έχω κοιμηθεί καλά την νύχτα, τον παίρνω στο κρεββάτι μου...και κοιμόμαστε αγκαλίτσα...λείπουν οι υπόλοιποι άντρες μου ωστόσο...ο ένας δουλειά...και ο άλλος παιδικό..και τρελλαίνομαι...τον ευχαριστιέμαι τρελλά...είναι και χαχανούλικο το σκατό....και με τρελλαίνει...!!! Α, επίσης δεν σας είπα τι πονηρά πού είναι τα σκατόπαιδα...κάθε μεσημέρι...μετά που θα φάει και θέλει να κοιμηθεί...τον πάω στην κούνια του...και τον βάζω μέσα, του βάζω από πάνω το "καρουζέλ" να γυρνάει και να παίζει μουσική και φεύγω...μετά από λίγο...αν πάρει χαμπάρι ότι λείπω...(δεν με βλέπει...) ανασηκώνεται και με ψάχνει...αν με δει...ξαναξαπλώνει χωρίς να βγάλει κιχ...αν δεν με δει...αρχίζει: "ουάαααααααααααααα" Επίσης το ίδιο κάνει όλη μέρα μόλις με χάσει από τα μάτια του...δεν μπορώ να κουνήσω ρούπι...ούτε στην τουαλέτα....δεν έχω αυτονομία...με την πόρτα ανοιχτή πάω....!!!!!!!!!!!! :?:-?:?

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!! :P

Εμείς μάνα και κόρη μόλις σηκωθήκαμε και σε λίγο θα φάμε το φρούτο μας... Γάλα ήπιαμε στις 5μιση... :tongue: Αχ, μου κάνει νερά με το φρούτο.. Βρε τι μπισκοτάκι μιράντα βάζω μέσα...τίποτα.. Τρώει το μισό (κάπου 100-120 μλ) και μετά αρχίζει να γκρινιάζει ώσπου κλαίει με την μπουκιά στο στόμα! Δεν την κατεβάζει αν δεν θέλει....ο κόσμος να χαλάσει! :? Θα ρωτήσω τη γιατρό τι να κάνω όταν τρώει τόσο λίγο φρούτο ή και καθόλου αν μας πιάσουν οι στραβές μας! :shock:

Αγγελικάκι, ώστε ήρθαν τα γάλατα; Εμένα δεν με πήρε κανείς τηλ απο το φαρμακείο αν και είχα παραγγείλει 2 κουτιά. Λες να μου τα στείλουν τώρα χωρίς να μου πουν κάτι;; Θα μπω στο μειλ μου να δω αν μου εχουν στειλει τίποτα γιατί σε εμάς αύριο Σάββατο κάνουν διανομή δωρεάν... Για την ώρα παρήγγειλα γάλα από ένα κοντινό μας φαρμακείο και μας το έφερε ήδη. Είναι μια νέα φόρμουλα γράφει!! Γράφει combiotic new formula! Και είναι παρτίδα που λήγει 2/2014. Βέβαια δεν το γράφει το combiotic στην εξω ετικέτα την Ελληνική. Αυτή είναι ίδια.....όμως όταν το έπιασα είδα οτι πίσω από τη χάρτινη ελληνική ετικέτα κάτι αχνοφαίνεται, κάτι γράμματα και ξεκόλλησα-έσκησα το χάρτινο και απο κάτω είχε την ετικετα hipp τη νέα στα ξένα (όχι χαρτί, αλλά είναι βαμμένο το τενεκεδάκι). Ενώ ένα παλιότερο που εχω στο ντουλάπι δεν εχει τίποτα απο κάτω και ληγει 11 του 2013. Θα σου βάλω φωτο στο φεις να το δεις. Τα είχα δει αυτα με τη νεα φορμουλα στο αμαζον και αναρωτιόμουν εμείς γιατι πινουμε ακομη το παλιό... Αλλα και που μας ηρθε το νέο είμαστε τόσο άχρηστοι που ούτε μια νέα ετικετα δεν μπορούμε να βγάλουμε και κοτσάρουμε την παλιά!!! :shock:Για δες Αγγελικουλα όταν σου τα φερει,ειναι τα καινουρια; Επίσης ήθελα να σου πω να μην παίρνεις πολλά κουτιά νούμερο 2 γιατί από τον 10 μήνα νομίζω πάμε στο 3... Για ρώτα τη γιατρό σας... :rolleyes: Το ποδηλατάκι του τζάμπο με τα 100 ευρω το ειδα κι εγώ, πρεπει να ειναι πιο ποιοτικό απο του elc... Γι αυτο ειναι πιο ακριβό...

Σισάκι, Σοφάκι, ελπίζω κι εγώ να την κάνουν πολύ σύντομα τα πεθερικά σου! Σόνι πιά!!!!! Μπράβο σας έχετε και πρόοδο στο φαγητό σας...

Συμπεθέρα, έχετε δίκιο, θα της δείξω τον ελεφαντούλη σήμερα να χαρεί λίγο! Ελπίζω να της αρέσει... Ο μικρός σου ειναι τρελα, τα ειπαμε χθες και στο φεις!!

Κατα τα άλλα είμαστε καλά, ορο σε σπρει ακόμη βάζουμε 1-2 φορές τη μέρα... Επίσης εχω παθει σοκ με το καημενουλι το βρεφάκι στη Λέρο που πηγε άδικα των αδίκων...... :cry: :cry: :cry: :cry: Εγινε αγγελουδάκι πριν καλα καλά ζήσει τη ζωούλα του η ψυχουλα μου γιατι του "έκατσε" λαχείο μια μάνα ΤΕΡΑΣ!!! Που να τη θάψουνε ζωντανή... Αλλά θα φάει μια φυλάκιση με αναστολή και θα ζήσει τη ζωή της, στην Ελλάδα ζούμε... :evil: :evil: :evil: Εχω παρακολουθησει ολες τις ασυναρτησίες που εγραφε στο "ειμαι μαμα" και ειναι κυριολοκτικια για σκότωμα!!!! :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πω πω βρε παιδιά τι μάνα ήταν αυτή που αναφέρει εδώ η Ελένη...΄

Εκτός από αυτά που έδειξε η τηλεοραση χθες που να δείτε τι λεέι και ο γιατρός που την ξεγέννησε....

http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=165047&artTitle=anatrichiastikes_apokalypseis_tou_maieftira_pou_efere_ston_kosmo_to_atycho_vrefos_apo_ti_lero&page=3

Μεγάλη αδικία...άλλες παλεύουν για να κάνουν ένα μωρό... και οι άλλες τα πετάνε....μεγάλη αμαρτία...

Ελένη, βάζω τους ορούς sinomarin (ένα ή δύο το πολύ μπουκαλάκια - όλη μέρα) και είναι πραγματικά θαλασσινό νερό....άρα δεν είναι για συνέχεια ...γιατι τα τσούζει τα κακομοιρα...μου το λέει ο Χρήστος που μπορεί και μιλάει....και ο Χρήστος μετά που θα τον βάλουμε βγάζει από τι μύτη ότι μπορείς να φανταστείς...πραγματικά τους καθαρίζει...

Γιατί βρε δεν σου τρώει το φρούτο? Αφού τα έτρωγε πριν...μήπως τα βαρέθηκε? Να της κάνεις καμιά αλλάγή? Να βγάλεις ένα φρούτο? να βάλεις ένα άλλο ή ένα άλλο περισσότερο...να της αφαιρέσεις το χυμό πορτοκαλιού από μεσα μήπως την ξυνίζει...για δες...εμένα πάλι, απο εκεί που δεν τα έτρωγε παρα μόνο με αβοκάντο...τώρα τα κάνει ολα σκούπα΄...έχει δεν έχει αβοκάντο...έχει δεν έχει πορτοκάλι μέσα...όπως και να είναι...τα τρώει...χαχχα

Τώρα αν σου επιμένει και δεν τρώει...μετά από κανένα μισαωράκι, να της δίνεις κανένα γιαουρτάκι? (λέω εγώ....)

Φιλάκια

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

καλημερα κοριτσια,

πω πω κατερινα ελενη και εγω το διαβασα και σκεφτηκα ακριβως αυτα που ειπατε οτι αλλοι παιδευονται να κανουν παιδι και αλλοι......καλα μας δουλευουν το 2013 δεν ηξερε τα απαραιτητα για την φροντιδα του μωρου της,ελεος πια για ολους και για ολα υπαρχει μια δικαιολογια....ελενη βαλε το λινκ απο το ειναι μαμα να το διαβασω γιατι δεν το βρισκω...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...