Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα από την πρωτεύουσα;););)

ΦΤάσαμε κ εμείς , τα καταφέραμε...:tongue:

Το αστεράκι μου ήταν ένα αγγελούδι στο ταξίδι, έπαιξε, έφαγε, γέλασε, αλλά με τίποτα δεν καταφερε να κοιμηθεί...με αποτέλεσμα μετά από 3 ώρες ταξίδι, την τελευταία ώρα ήταν σαν ζαβλακωμένος, χαμένο βλέμα, κοιτούσε και δεν καταλάβαινε που βρισκόταν...

τελικά όταν βγήκαμε από το καράβι και αφού πλάνταξε στο κλάμα για κανένα δεκάλεπτο μέσα στο αυτοκίνητο τον πήρε ο ύπνος μέχρι την Ν.Μάκρη...όταν φτάσαμε στο σπίτι αναγκαστικά τον ξύπνησα, τον άλλαξα, ήπιε γάλα και κοιμήθηκε από τις 11 μέχρι τις 8μιση το πρωί σερί χωρίς καν να αλλάξει πλευρό:shock::shock::shock:

όλα καλά σήμερα, πήγαμε στο τζάμπο στο μακ αρθουρ και ψωνίσαμε κάποια πραγματάκια, περιττό να σας πω, βάλαμε τον ΔΗμήτρη στο κάθισμα του καροτσιού του τζάμπο και τρελάθηκε από την χαρά του, όλο γέλια και φωνές ήταν πολύ γέλιο!!!

Σήμερα είχαμε και μια στενοχώρια, πέθανε το σκυλάκι μας στο πατρικό μου, ένας γερμανικός ποιμενικός που τον είχαμε 15 χρόνια:cry::cry::cry::cry:στενοχωρέθηκα πάρα πολύ, μου το είπε η μαμά μου από το τηλέφωνο...όλοι στο σπίτι είναι καταστενοχωρημένοι...σαν άνθρωπο τον είχαμε...τα κορίτσια που έχετε σκυλάκια ξέρετε πως είναι...

Αλικάκι με γειά το δοντάκι!!!και μιλήσατε κιόλας!!!μπράβο βρε κορίτσια μου!!!!βλέπω εσείς τα κάνετε όλα μαζί...εμείς έχουμε μείνει λίγο πίσω ή είναι ιδέα μου?ούτε μιλάμε ούτε περπατάμε-μπουσουλάμε ακόμα...βέβαια ο Δημήτρης έχει βρει τρόπο να φεύγει...κάνει βαρελάκια και μέσα σε δευτερόλεπτα βρίσκεται στην άλλη άκρη του σπιτιού:shock::shock::shock:όπως καταλαβαίνετε πρέπει να αρχίσω καθημερινό σφουγγάρισμα....αλωνίζει όλο το πάτωμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:για πείτε κανένα οικολογικό απορρυπαντικό που να απολυμαίνει κιόλας γιατί δε θέλω να βάζω χλωρίνες:idea::idea::idea:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σισάκυ, ευτυχώς την γλιτώσαμε, και τώρα είμαστε μια χαρά!!!!!!

Από παιχνίδια επίσης, είναι δύσκολο να πετυχεις κάτι να ασχολούνται τόσο πολύ...εμείς έχουμε και δύο τραπεζάκια δραστηριοτήτων της fisher-price, αλλά τίποτα και με αυτά...τα παίξαμε ελάχιστα...και ήταν και πανάκριβα...το ένα αν θυμάμαι καλά έκανε κανένα 40αρι και το άλλο γύρω στα 60..είχα γυρίσει πίσω στο τζάμπο 2-3 παιχνίδια που μας είχαν φέρει, και είχαμε πάρει αυτό...αλλά...Τζιφος....!!! Και παρατηρώ ότι και άλλα παιδάκια που έρχονται δεν ασχολούνται με αυτά..άρα δεν σας τα προτείνω...

Μ'αυτα που ασχολούνται πααααααααααααααρα πολύ ...αλλά δεν είναι παιχνίδια....και μπορούν να τα απολάυσουν τα παιδάκια που μένουν σε μονοκατοικίες... (ή σε πολυκατοικία, να μην έχεις απο κάτω κανένα...για να μην βρεθείτε στον δρόμο...!!! χαχαχα)

είναι τα πολύχρωμα τάπερ της κουζίνας...οι κατσαρόλες...οι κουτάλες...η ηλεκτρική σκούπα............... Οπότε μπορείτε να επενδύσετε χρήματα στα παραπάνω προιόντα....χαχα και άμα την βγάλουν καθαρή...μετά από χρόνια...θα σας μείνουν στην κουζίνα... Τα παιχνίδια τα πετάς...μ αυτά ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!!!!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!

Ζυγιστήκαμε κιόλας και είμαστε 9600κ, την προηγούμενη φορά είχαμε ζυγιστεί με το πάμπερ και είμασταν 9800κ, αλλά το σημερινό είναι το κανονικό...ξεχάσαμε να υψο-μετρηθούμε...χαχα Την προηγούμενη φορά που είχαμε μετρηθεί αλλά παει καιρός ειμασταν 74εκ... τώρα δεν μου φαινεται και να έχει πάρει...μάλλον το είχε πάρει μαζεμένο τότε...

Αλικάκη, κι εγώ του έχω στράτα-κούνια, αλλά την χρισημοποιώ ως κούνια....δεν θέλω να περπατάει από τώρα γιατί τα φοβάμαι όλα αυτα με τα ποδαράκια τους. και τον Χρήστο 11 μηνών τον έβαλα σαν στράτα και σε 15 μέρες περπάτησε... (για να καταλάβεις τι εννοώ στρατα κούνια...τα πόδια της απο κάτω γυρνάνε και γίνονται κυρτά, όπως τα κουνιστά αλογάκια....οπότε ναι μεν μαθαίνει να στέκεται όρθιος...αλλά δεν τα πιέζει για να περπατήσει ακόμη...)

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Γεια μανούλες!! graphics-hello-483485.gif

Σοφάκι 1, είμαστε καλύτερα, χθες βράδυ δεν έβηξε καθόλου. Απλά λίγες μυξούλες ακούγονται χωρίς να τρέχουν και συνεχίζω να της βάζω ορό, δράμα!!! Αν την έσφαζες λιγότερο θα ούρλιαζε από ότι όταν βάζουμε ορό!!! :shock: :shock: :shock: Εσένα βήχει ακόμη λίγο; Θα περάσει από μέρα σε μέρα... Με τα πεθερικά τι γίνετε; Σταθεροί εκεί σε εσάς είναι; Η πεθερά πώς σου φέρεται; Δείχνει να είναι παρεξηγημένη από τότε που πήγαν στον άλλο αδερφό, γιατί είχες πει ότι μάλλον κατάλαβαν πως είναι λίγο ανεπιθύμητοι..

Αλικάκι, μπράβο στο κορίτσι σου!! Καλέ, όλα μαζί τα έκανε; Τα λέει λες συνειδητά τα "παππού, μαμά" ή απλά τα αρθρώνει τυχαία; Πώς σου φαίνεται;

Συμπεθέρα, έχεις απόλυτο δίκιο, είναι δύσκολο να πετύχεις παιχνίδι που θα βγάλει τα λεφτά του ειδικά αν είναι ακριβό! :confused: Είναι λίγο λαχείο, κι εγώ στο περίπου θα πάρω ένα καλό ή δύο λίγο πιο οικονομικά και βλέπουμε... Ωραία τα νέα από την παιδίατρο!! :P

Λιάκι, καλώς φτάσατε!! Είχε μποφόρ, κουνούσε το καράβι; Ρωτάω γιατί είχαμε πάει βόλτα στο Φλοίσβο και στην παραλιακή και η θάλασσα ήταν ανταριασμένη αρκετά... Κρίμα πολύ για τον σκύλο σας, καταλαβαίνω απολυτα την πίκρα και τη στεναχώρια σας... :cry: Κι εμείς πάντα είχαμε 1-2 σκυλιά στο πατρικό μου και έχουμε βιώσει ως παιδιά με τον αδερφό μου τον χαμό σκύλου αγαπημένου και είναι πολύ δύσκολο... Τώρα ο μπαμπάς μου έχει ένα μπουλ τεριερ 2 ετών και τον έχει σαν παιδί χωρίς υπερβολή! Του το πήραμε εμείς απο εδώ Αθήνα και του τον πήγαμε και τον αγαπάμε κι εμείς πολύ αν και δεν τον βλέπουμε συχνά... Τον είχαμε μικράκι για 1 βδομάδα στο διαμέρισμα που μέναμε στον Κορυδαλλό και προλάβαμε να δεθούμε, φαντάσου!! Λυπάμαι και πάλι... Και η ράτσα του ποιμενικού είναι πολύ όμορφη! Σκύλαρος πρέπει να ήταν! Αν κρίνω από την ηλικία του πήγε από γηρατειά,ε; :cry:

Εγώ σφουγγαρίζω με νερό και dettol υγρό για όλες τις χρήσεις. Δεν είναι οικολογικό, αλλά ούτε και χλωρίνη! Είναι καλό, δεν έχει αναθυμιάσεις και ταυτόχρονα απολυμαίνει πολύ καλά! Έχω ρωτήσει και την παιδίατρο. Δες και το planet αν και δεν απολυμαίνει τόσο...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Βρε τι κακιά πεθερά που είμαι....να μην σε ρωτήσω κι εγώ για την Αθανασούλα μας...αλλα κάθε φορά που έγραφα...και έχοντας στο μυαλό μου να σας πω όλα τα νέα μας...τελικά το ξέχναγα...άσε που δεν είμαι και στο πιο ήσυχο περιβάλλον εδώ μέσα...ουα ουα ο ένας ...μαμά μαμά ο άλλος....... ΑΑΑΑΑΑΑΑχχ, θέλω να ΄φύγω....να ξαναγίνω φοιτήτρια γίνεται....? Να δουλεύουν άλλοι για μένα και να μου τα σκάνε....χαχαχα!!!!!! Ωραία ζωή..............!!!!

...Έ ϊ Κατερίνα, ξύπνα τώρα....

Α, δεν σας είπα...κι εγώ..ο Γιώργος...κινητικά είμαστε πολύ πίσω...ούτε μπουσουλάμε...ούτε σηκωνόμαστε...ούτε καλά καλα καθόμαστε μονοι μας... λίγο και μετά...τσουπ...Μπάταρε η βάρκαααααααααα!!!!! χαχαχα Μιλάμε ομως πολύ!!!! Λέμε ....μπαμπά...μαμά...άντε...μαμ....ντανταντα.... και προχθές σαν να είπε παππού....και επίσης έχω καταλάβει ότι το μπαμπά μαμά και μαμ το λέει συνηδειτά...γιατί μας κοιτάει.και το λέει ανάλογα...όπως επίσης προχθές που είμασταν παιδίατρο... άπλωνε τα χεράκια και μου έλεγε..μαμά μαμά ....τι λέτε? Τυχαίο? δεν νομίζω!!!!!! και τό άλλο ενα μεσημέρι που κοιμήθηκε πολύ όταν ξύπνησε και με είδε λέει <<μαμά...μάμ...>>

Λία κρίμα για το σκύλάκι σας, παρόλο που δεν είχαμε ποτέ σκυλί και δεν το νιώθω απόλυτα αυτό που νιώθεις...σίγουρα όμως ψυχούλα είχε κι αυτό...και λογικό είναι να το αγαπάς..

Είδες με το ταξίδι όλα καλά πήγαν...τώρα καταλαβαίνει και αυτό...και όπως κι εμείς άμα είναι καλά το απολαμβάνουν.... Φαντάζομαι τον Δημητράκη στον Τζάμπο, θα το κατα - ευχαριστήθηκε... αλήθεια τι πήρατε?

Η Ειρηνούλα χάθηκε...

Η Μαρία, η Σοφία.φο, η Σόνια, η Ελένη77...κορίτσια που είστε....όλα καλά?

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

Λία, για οικολογικό απορυπαντικό..που είπες...από την κλινική μου είχαν πει... σκέτο νεράκι με λίγο άσπρο ξύδι που δεν μυρίζει ιδιαίετερα...εγώ όταν σφουγγαρίζω με ξύδι, μέσα ρίχνω και μία στάλα υγρό πιάτων....

Αυτό με το ξύδι το κάνω και με το πλυντήριο πιάτων...για να σκωτώνει μικρόβια...εκεί μέσα... κάπου κάπου, κάνω μία πλύση με ξύδι μέσα, στην θέση του απορυπαντικού...επίσης το κάνω και όταν έχω ξένους ή καλεσμένους στο τραπέζι μας...μία πλύση στους 40βαθμούς με ξύδι...και μετά η κανονική με τους 50βαθμούς.

Διαφημίσεις

Βρε τι κακιά πεθερά που είμαι....να μην σε ρωτήσω κι εγώ για την Αθανασούλα μας...αλλα κάθε φορά που έγραφα...και έχοντας στο μυαλό μου να σας πω όλα τα νέα μας...τελικά το ξέχναγα...άσε που δεν είμαι και στο πιο ήσυχο περιβάλλον εδώ μέσα...ουα ουα ο ένας ...μαμά μαμά ο άλλος....... ΑΑΑΑΑΑΑΑχχ, θέλω να ΄φύγω....να ξαναγίνω φοιτήτρια γίνεται....? Να δουλεύουν άλλοι για μένα και να μου τα σκάνε....χαχαχα!!!!!! Ωραία ζωή..............!!!!

...Έ ϊ Κατερίνα, ξύπνα τώρα....

Α, δεν σας είπα...κι εγώ..ο Γιώργος...κινητικά είμαστε πολύ πίσω...ούτε μπουσουλάμε...ούτε σηκωνόμαστε...ούτε καλά καλα καθόμαστε μονοι μας... λίγο και μετά...τσουπ...Μπάταρε η βάρκαααααααααα!!!!! χαχαχα Μιλάμε ομως πολύ!!!! Λέμε ....μπαμπά...μαμά...άντε...μαμ....ντανταντα.... και προχθές σαν να είπε παππού....και επίσης έχω καταλάβει ότι το μπαμπά μαμά και μαμ το λέει συνηδειτά...γιατί μας κοιτάει.και το λέει ανάλογα...όπως επίσης προχθές που είμασταν παιδίατρο... άπλωνε τα χεράκια και μου έλεγε..μαμά μαμά ....τι λέτε? Τυχαίο? δεν νομίζω!!!!!! και τό άλλο ενα μεσημέρι που κοιμήθηκε πολύ όταν ξύπνησε και με είδε λέει <<μαμά...μάμ...>>

Λία κρίμα για το σκύλάκι σας, παρόλο που δεν είχαμε ποτέ σκυλί και δεν το νιώθω απόλυτα αυτό που νιώθεις...σίγουρα όμως ψυχούλα είχε κι αυτό...και λογικό είναι να το αγαπάς..

Είδες με το ταξίδι όλα καλά πήγαν...τώρα καταλαβαίνει και αυτό...και όπως κι εμείς άμα είναι καλά το απολαμβάνουν.... Φαντάζομαι τον Δημητράκη στον Τζάμπο, θα το κατα - ευχαριστήθηκε... αλήθεια τι πήρατε?

Η Ειρηνούλα χάθηκε...

Η Μαρία, η Σοφία.φο, η Σόνια, η Ελένη77...κορίτσια που είστε....όλα καλά?

χεχεχε Δεν πειράζει συμπεθέρα, που δεν ρώτησες για την Αθανασία, το ξέρω ότι την αγαπάς και ότι είχες τόσα να μας πεις που λογικό να ξεχαστείς! Κι εγώ ξεχνάω άλλωστε.... :rolleyes:

Πω πω λέει λογάκια ο μικρός συνειδητά; Μπράβοοο!!! Εμείς καμία σχέση ακόμη! Στα αλαμπουρνέζικα είμαστε! Μιλάει πολύ και δυνατά αλλά ότι να΄ναι λέει ακόμη! :tongue: Ε, μωρέ μικρούλια είναι...θα έρθει η ώρα και δεν θα βάζουν γλώσσα μέσα, όλο θα μας φωνάζουν και θα ζητάνε!!! :tongue:

Όσο για το φοιτητιλίκι.... πολλές μα πολλές φορές αναπολώ κι εγώ εκείνα τα χρόνια, ήταν τόσο όμορφα και ανέμελα, μόνο τα γκομενικά μας απασχολούσαν!!! Εμείς και το τομάρι μας...λεφτά έτοιμα....αχ!!! :D Όμως όλες οι φάσεις έχουν τη χάρη τους... Όσες σκοτούρες και δυσκολίες και να έχουμε τώρα σε σχέση με τότε, δεν αλλάζω με τίποτα, όπως και όλες οι μανούλες, αυτά τα χρόνια που βρήκα το άλλο μου μισό και φέραμε στον κόσμο το μονάκριβο κοριτσάκι μας!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Χαθηκα λιγο αυτες τις 3 μερες. Την μια ημασταν στο χωριο μου την αλλη κατι επισκεψεις και χθες ηρθε η πεθερα μου να δει τον εγγονο!!!!

Κατερινιω αμαν βρε κοριτσι τι τραβηξατε??? Ανατριχιασα μονο που το διαβασα!!! Φανταζομαι τι αγχος και τι ζορι τραβηξατε:(:(:(... Αντε τελος καλο ολα καλα!!!

Το αυτοκινητακι του Χρηστακι ειναι τελειο και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι να του παρω στα γενεθλια που θα ανοιξει και ο καιρος να κανουμε βολτες εξω στον κηπο:P:p:p

Λιακι ειδες που ολα πηγαν καλα στο ταξιδι? Μπραβο σας παντως για τον υπνο!!! προοδο μεγαλη εκανε ο Δημητρακης!!! Σας ζηλευω:)!!!

Εμενα το γυρισει παλι ρε γμτ σχεδον καθε 2ωρο παλι:evil::evil::evil:... Αντε καλες βολτες στην πρωτευουσα και καλα ψωνια!!!!!!!!!

Αλικακι μεγεια το δοντακι σας!!! Φυγατε εκδρομουλα ή οχι ακομα???? Καλα να περασετε με τον αντρουλη σου ;)

Ελενακι Σοφακι πως πανε τα μωρουλινια σας με το βηχακι??? Ελπιζω να ειστε τελειος καλα τωρα και να μην ταλαιπωρηθηκαν πολυ τα ζουζουνια σας!!!

Κοριτσια το Σαββατο εδωσα το Γιαννακη πρωτη φορα γιαουρτακι και στην τεταρτη κουταλια το εκανε εμετο!!! δεν του αρεσε καθολου!!! Θα δοκιμασω απο βδομαδα ξανα... σημερα θα του βαλω στο μεσημεριανο και ανθοτυρο να δοκιμασει... για να δουμε!!!! Γενικα ειναι φαγανος και τα τρωει οοοολα οσα του εχω δωσει μεχρι τωρα αλλα το γιαουρτι δεν του εκατσε καλα, τι να πω???!!!:confused:

Αρχισα σιγα σιγα να του δινω και κομματια να τρωει οπως μου ειπε ο γιατρος. Του εδωσα για αρχη λιγο ψωμακι... ειχε πολυ πλακα πως εκανε το στοματακι του χαχαχαχα σαν να μασουσε κανονικα τρελαθηκε παντως ηθελε και αλλο... Το απογευμα θα του δωσω κρεμα της milupa απο 8 μηνων με κομματακια stracciatela!!! μιαμ μιαμ μιαμ!!!! ελπιζω να αφησει λιγο να φαει και η μανουλα!!!!

Αυτα απο μας. Σας φιλω!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κορίτσια καλημέρα!

Πωσ είστε όμορες μανουλιτσες;;;

Κατερινακι ταλαιπωρήθηκε πολυ μωρε ο γιωργακης,ευτυχώς που το ξεπέρασε πια!

Λια καλές βόλτες να περάσετε ωραία,να ξεφυγετε λίγο για να γυρίσετε με γεμάτες μπαταρίες να κάνετε και υην μετακομηση.ο δημητρακης κοιμάται όλο το βράδυ πλέον;;; Μπράβο πρόοδο!

Αλίκη με γεια το δόντακι,καλές μάσες.

Καλέ γύρισε ο αντρουλης σου;;; Ω ρε πάρτυ που θα κάνετε κάθε μέρα χαχαχχα....να περάσετε πολυ όμορφα αυτο το διάστημα που θα τον έχετε κοντα.

Η Μαρία μας γύρισε απ'οτι είδα στα πάτρια εδάφη,καλέ το αγόρι σου 10,5 κιλα;;; Ζωη να εχει πολυ καλός ειναι.

Σοφια 1 τι κανεις εσυ κορίτσι μου;; Η πεθερα ακόμα εκει μέχρι τελος του μήνα;;;; Σε ζηλεύω που έχεις τέτοια υπομονη γιατι εγω θα την είχα πατάξει έξω χαχαχχα....άντε να βγάλετε 3 δόντακι για να πάρουμε και εμείς σειρά,δεύτερες είμαστε εμείς να κρατήσουμε μια σειρά.

Εμείς κορίτσια είμαστε καλα,σε 2 εβδομάδες ετοιμάζομαι να αρχίσω δουλεια.

Όπως σας είχα πει είχα βρει μια κοπέλα ελληνοαγγλιδα,το μωρο δεν την συμπαθησε ποτε!!ειναι το πιο κοινωνικο μωρο και μου φάνηκε περίεργο,γι'αυτο και δεν μπορούσα να μην ακούσω το ένστικτο του μωρου,και επειδη δεν έχω χρόνο να κοιτάξω για άλλη θα υην κρατήσει ο άντρας μου μαζι με πεθερικά μου!την έχουμε αφήσει ηδη πολλές φορές μαζι τους και φαίνεται οτι της αρέσει δεν εχει γκρινιαξει καθόλου.

Εγω φαίνεται οτι θα έχω το πρόβλημα!!

Κάναμε και εμείς το εμβόλιο πριν 10 μέρες,είχε πάρει 450γρ και 2 πόντους. Επειδη δεν σταματάει όλη μέρα να κινείται ειναι πολυ καλα μας είπε η παιδιατρος.

Κινητικά είμαστε παρα πολυ καλα,περπατάει στο πλάι,πηγαίνει απο καναπε σε καναπέ μονη της,σηκώνεται πολυ εύκολα και στέκεται για αρκετα δευτερόλεπτα χωρίς στήριγμα όρθια.

Να σας πω και κάτι να γελασετε!;; Ξεφυσαει μονη της τη μυτουλα για να καθαρίσει,γελαω πολυ όταν το κάνει.

Τρώει πολυ καλα και όλα,ισως επειδη κουράζεται εχει ανάγκη απο ενέργεια.

Δεν λέμε πολλα όμως,όταν κλαίει λέει μαμα και καμια φορα μπα μπα μπα όχι συχνα όμως.φωναζει πολυ όμως όπως λέει και η Ελένη αλάμπουρνεζικα!!

Αυτα απο μας κορίτσια.

Οπότε έχω λίγο χρόνο σας διαβάζω τουλαχιστον και αν μη προλαβαίνω να γράφω.

Φιλια σε όλες.

(Επειδη κι εγω απο κινητο γράφω μάλλον θα δείτε πολλα ορθογραφικά λάθη,ειναι μικρά τα γράμματα και δεν βλέπω τι παταω)

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Κορίτσια εσείς που ασχολείστε με τις αγορές στο Ίντερνετ,μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα μπορούσα να βρω ένα αυτοκινητακι της Barbie ειναι καμπριολε,για να μπει μέσα το μωρο,

Το είχα δει πριν χρόνια στην Ιταλία,το είχε η ξαδερφη μου στη κόρη της και θυμάμαι πιο μεγάλη βέβαια τότε η μικρή της,δεν ήθελε να βγει απο κει,ηταν και τηλεκατευθυνόμενο και την πήγαιναν έτσι βόλτα,και τωρα θέλει η μαμα μου να της πάρει ιδιο της Αλεξάνδρας,έχω παει παντου και δεν βρίσκω,βρήκα στο imaginarium ένα ασημι όχι Barbie,δεν μου άρεσε και τόσο και είπα μήπως το βρω απο κανα site.

Σοφια Φο και Αγγελική που είστε εσείς;; Ελπίζω να είστε καλα.

Ελένη 1978 έχεις χαθεί κι εσυ απο τι βλέπω,μάλλον θα έχεις αρχίσει δουλεια.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

καλησπερα κοριτσια μου,χαθηκα λιγο γιατι εμπλεξα με δουλειες και με ενα χαζοπαιχνιδο στο φεις και εχω φαει κολλημα,η μερα εχει 24 ωρες και που να προλαβω..τα νεα μας ειναι οτι μας εσκασε και αλλο δοντακι μαζι με το αλλο μαλλον αλλα δεν το ειχα παρει χαμπαρι,χτες προσπαθησα να κοιταξω λιγο και ειδα δυο πριονακια χα χα...το κοριτσι μου δεν ειναι αλλο φαφουτινι....ηρεμησε πολυ και βρηκαμε παλι τον υπνο μας μετα απο ενα μηνα...μιλαει οποτε θελει,τωρα περναμε τη φαση του μμμμμμμμμ....κινητικα τα ιδια απλα οταν καθεται παει μπρος πισω μπρος πισω με τη μεσουλα της...σαν να χορευει...και οταν της λεμε διαφορες λεξεις-αντικειμενα κοιταει τα αντικειμενα που λεμε,πορτοκαλια,μπανανα,γατα κ.α.

μεσα ειμαστε απο το σαββατο λογω κακοκαιριας...

κατερινακι τι καλα που επεστρεψες στον καφε,καλα ακομη το θυμαμαι και γελαω καθε που της κανω το μεσημεριανο"μαμα τι τρωει ο γιωργος?κακα?" χα χα χα χα...μεγαλη λαχταρα περασατε,ευτυχως περασε και ειναι μια χαρα το παλικαρακι σου...

λιακι μου,να περασετε τελεια στην αθηνα,αχ θα μαθει στον αερα της πρωτευουσας το αγορι σου με τα πολυκαταστηματα κλπ και αντε να προσαρμοστει μετα στη συρο χα χα...ευτυχως θα πατε στο μεγαλο σπιτι και θα εχει ενδιαφερον να το εξερευνησει..λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σας..για το απορυπαντικο που λες το καλυτερο ειναι το ξυδι οπως ειπε και η κατερινα και μπορεις να βρεξεις ενα πατανι και να περασεις και το χαλι απολυμαινεται και ζωντανευουν και τα χρωματα:(

αλικακι ειδες στο ειπα εβγαλε δοντακι το κοριτσι σου...καλες μασες λοιπον και σε σας....τι ωραια που θα αποδρασετε...πολυ ωραια ειναι και στο πηλιο και λιμνη πλαστηρα(που εχει παει ο συζυγος),ζαγοροχωρια επισης καταπληκτικα αλλα και πιο κοντα σας αφου δεν εχετε και πολλες μερες ειναι η αραχωβα και ειναι πολυ κοντα το γαλαξειδι και οι δελφοι που μπορειτε να πατε...ημουν περσυ αναπληρωτρια εκει και με την μπεμπα στην κοιλια τα γυρισαμε ολα αυτα τα μερη ειναι πολυ ωραια...οπου και να αποφασισετε να πατε θα περασετε τελεια;););) πιο βορεια που σου προτειναν τα κοριτσια μας δεν εχω παει αλλα θα τα εχω υποψιν μου...α ρε ελλαδα με τις ομορφιες σου....στρατα δεν θα παρουμε ...

ελενιτσα μου,φανταζομαι θα ειστε περδικια τωρα πια...καλα με το γαλα καμια ενημερωση τιποτα,τι θα γινει πια? :evil: σχετικα με το δωρακι που λες εμεις εχουμε αυτα: http://www.fisher-price.com/el_GR/products/66103http://www.fisher-price.com/el_GR/products/46043

τα οποια δεν τα εχω ανοιξει ακομη να δω αντιδρασεις αλλαμου αρεσαν παραπολυ αυτα που σου προτεινε η κατερινα που εχει και μια εμπειρια...εχει στο mothercare γυρω στα 70 με 80 ευρω αυτα

http://www.elc.co.uk/Smart-Trike-4-in-1---Safari-Elephant/134739,default,pd.html

http://www.elc.co.uk/Smart-Trike---Pink-Candy-Fairy/134653,default,pd.html

τα ειδα σε καταλογο...με συγκινησαν και με εκφραζουν απολυτα τα λογια σου για τη φαση αυτη της ζωης μας που δεν την αλλαζω με καμια αλλη και αυτα που εγραψες στο υπεροχο τικερακι-εικονιτσα....το ειχα διαβασει παλια αυτο το βιβλιο,νομιζω πρεπει να το ξαναδιαβασω παλι γιατι ουτε που το θυμαμαι...

σονια σε χασαμε,μαυρα ματια καναμε:tongue:...βρηκα αυτο εχει γυρω στα 300 ευρω ενα παρομοιο στα mothercare http://www.elc.co.uk/Hello-Kitty-Car/129751,default,pd.html αλλα ειναι απο δυο ετων και πανω...μπραβο στην αλεξανδρα σου οπου να ναι θα περπατησει...καλα εκανες με την κοπελα και η καλυτερη του κοσμου να ειναι αμα δεν αρεσει στο παιδι σου...:rolleyes:

μαρακι κριμα μωρε ο καημενουλης δεν το δεχτηκε...αυτο μου το ειχε πει η παιδιατρος οταν της ειχα αρχισει γιαουρτακι...ειχε πει οτι επειδη εχουν μεσα ζελατινη δεν το δεχονται ολα τα στομαχακια και κανουν εμετο το οποιο βγαινει σαν κομματια...αν συμβει αυτο μου ειπε να της το δοκιμασω παλι σε 15 μερες...γενικα δεν την πειραξε τη μπεμπουλα απλα καμια φορα βγαζει καμια μπουκιτσα και μυριζει πολυ ασχημα...ποιο γιαουρτι του πηρες?

σοφακι σισι πως πατε με το φαγητο κανα νεο?τα πεθερικα θα φυγουν?εφυγε ο γεναρης φυγαν και τα κρυα αντε σιγα σιγα ο καθενας στο σπιτι του....αντε γιατι θα πιασουν οι ζεστες και αν αρχισουν και τα μπανια καηκαμε:tongue:....

σοφακι ολα καλα βρε κοριτσι?δεν μας εχεις συνηθισει σε τετοιες απουσιες....:rolleyes:ελπιζω να ειναι ολα καλα...

ελενη περπατησατε?τι κανετε?μαλλον τρεχει και τον κυνηγας:tongue:...

φιλακια κοριτσια μου

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

αχ τι ωραιο κ κοφτερο δοντακι ειναι αυτο!! δε χορταινω να το πιανω!!:-)

αγγελικουλα μου, επεσες μεσα!!! οντως τα κακακια ηταν λογω δοντιου. οσο για τα μερη που προτεινεις εχω τρελαθει με ολα!!! λεμε να παμε μεσα φλεβαρη. ακομα δεν εχει αποφασισει ο κυριος μου! με γεια κιεσας το δευτερο δοντακι!!!

μαρω μου, ακομα στο ψαξιμο ειμαστε με την εκδρομη. οσο για το γιαουρτακι εμενα η δικη μου η φαγανω να το κανει! αυριο θα τη ξεκινησω βιολογικη κρεμουλα για να της τα δινω εναλλαξ κ ειμαι περιεργη αν θα τη φαει.

πεταλουδιτσα μου, δε νομιζω να τα λεει συνειδητα.απλα ακουει προφανως που της τα λεω κ της ερχονται. σημερα ελεγε "αντε αντε" τι γελια καναμε! επισης μου αρεσει πολυ η λεζαντα σου.. ο μπουσκαλια ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου κ ειδικα αυτο το βιβλιο!!

λιακιμου, νομιζεις οτι η δικη μου ειναι καλυτερη;; τιποτα δεν κανει η τεμπελα. τη σηκωνω να πατησει στο ποδια μου κ τα λυγιζει.της βαζω παθχνιδακια γυρω της μπας κ κανει καμια κινηση να τα πιασει κ τιποτα!! γιαυτο της πηρα στρατα. αν κ ημουν λιγο αρνητικη...πιο πολυ την πηρα για να αρχισει να βαζει βαροσ στα ποδια της οχι τοσο για να μαθει να περπαταει. παντως κοριτσια της αρεσει παρα πολυ!!! εχει μπριστα κ ενα πινακακι με μουσικες κ πληκτρα κ τα χτυπαει κ αρχιζει να χοροπηδαει απο χαρα!!

Σόνια, ετοιμάζεσαι για την δουλειά ε?

Άντε θα αρχίσεις να ξεφεύγεις...δεν ξέρω πως το νιώθεις εσύ, αλλά εγώ σε ζηλεύω....εγώ περιμένω πως και πως τον Σεπτέμβριο να τον στείλω στον παιδικό...να γυρίσω στο γραφείο μου....που το έχω επιθυμήσει...

Με την Ελληνοαγγλίδα καλά κάνατε και δεν την κρατήσατε, αφού δεν άρεσε στην μπέμπα...εξάλλου καλύτερα ο μπαμπάς με τα πεθερικά σου, ειδικά αν είναι νέοι και έχουν το κουράγιο και την αντοχή...καλά κάνατε...θα σας έρθει και οικονομικά....χαχαχαχα!!!!!!!

Σονια για δες αυτό...είναι αυτοκινητάκι που θα μπορεί να μπει σύντομα... και να την κάνεις βόλτα..

http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-Anniversary-Edition-Coupe/dp/B001PAHGJM/ref=pd_sim_k_h_b_cs_62

http://www.amazon.co.uk/Peppa-Pig-My-1st-Ride/dp/B007NHR1M8/ref=pd_sim_k_h_b_cs_4

Υπάρχουνε μετά τα μπαταριο-ηλεκτροκίνητα αλλά δεν στα συνιστώ για τώρα είναι πολύ μικρή...ακόμα και να μπει να κάτσει δεν θα φτάνουν τα πόδια της να πατήσει τα πετάλια. Τέτοιο εμείς πήραμε στο Χρήστο (όταν γεννήθηκε ο γιώργος...του είπαμε ότι του το έφερε ο Γιώργος μας δώρο....χαχααα)

ααααα, βρήκα μπαταριοκίνητο της barbie...

http://www.amazon.co.uk/Barbie-Speedy-Car-6V-Ride-On/dp/B002P41V2U/ref=sr_1_50?s=kids&ie=UTF8&qid=1358893048&sr=1-50

μόνο που απ' ότι βλέπω δεν το κάνει αποστολή Ελλάδα.....πάρε όμως τον τίτλο του παιχνιδιού αν σ' ενδιαφέρει, βάλε το στο google και ψάξε το...

Αγγελική, με γεια το καινούργιο δοντάκι...

Τελικά όλοι έχετε βγάλει δόντια εκτός απο εμάς ....μην μας φάτε όλα τα φαγητά...αφήστε και για μας κάτι.....χαχαχα

Αγγελική το link αυτό της Fisher price δεν ανοίγει.....

Τα άλλα του mother care φαίνονται πολύ όμορφα...εγώ τελικά του δικού μου δεν του είχα πάρει τρίκυκλο ποδηλατάκι γιατί την είχαμε καταβρεί με το αυτοκινητάκι...ίσως πάρουμε στο Γιώργο κανένα...αλλά αργότερα...γιατί εμείς κινητικά....δεννννννννννν.....το χουμε.....αργά το πάμε το θέμα....βέβαια για μένα είναι καλύτερα....

Σήμερα του έβαλα το πάρκο....έδειξε να του αρέσει...για να δούμε....θα πάρουμε μπρος, να σηκωθούμε....!!!!!!!

Έλα Μαράκι...δεν σας έκατσε το γιαουρτάκι ε? Γιατί, πιο του έδωσες?

Μαρία, θα του δώσεις ανθότυρο? Σου επιτρέπει ο παιδίατρος?

Γιατί εμάς φρέσκα γαλακτοκομικά καθώς και γάλα φρέσκο, μετά τον 12ο μήνα μας έχει πει.

Ελένη, συμπεθερούλα μου, καλά είστε? Πως και χάθηκες? Εσύ είσαι στάνταρ εδώ μέσα...εγώ μπορεί να το άνοιξα το καφέ, αλλά εσύ το κρατάς....μήπως γιορτάζει ο Τάσος σου σήμερα? Γιατί έχω ένα βαφτιστήρι που γιορτάζει σήμερα.....Τέλος πάντων πιστεύω να είστε καλά...και πάνω απ΄όλα η ζουζουνο-αθανασούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά...........μέχρι αύριο!!!!!!!

Καλημέρα, μανούλες!!

Εδώ είμαστε κι εμείς, καθυστέρησα λιγάκι να σας γράψω (συμπεθερούλα μην μου ανησυχείς, όλα είναι υπο έλεγχο!) γιατί να καμιά δουλίτσα σπίτι, κανένα σούπερ μάρκετ, η Αθανασία που θέλει τα δικά της, είναι στη μέση και η φάρμα μου (η εικονική του φεισμπουκ φυσικά, ακόμη δεν το γύρισα σε αγρότισσα!!! :tongue: ), 24 ώρες έχει η μέρα όπως είπε και η Αγγελικούλα, πού να προλάβω!!! :tongue:

Είμαστε καλά, αν και κάποια βράδια, όπως το χθεσινό κοιμόμαστε αρκετά ανήσυχα... Πιθανολογώ δοντάκια γιατί μέσα στον ύπνο της πολλές φορές ζορίζεται ή και ξυπνάει καμιά φορά εντελώς! :shock: Επίσης έχουμε αρκετά σάλια, της βγάζω την πιπίλα και βλέπω να στάζουν σάλια γύρω από το στόμα... Επιμένουν και οι εσωτερικές μυξούλες παρά τον μπόλικο ορό που της βάζω και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι και αυτές είναι από τα δοντάκια μας.. Δεν φτερνίζεται, δεν δείχνει σημάδια κρυολογήματος κατά τα άλλα.... Την ημέρα βέβαια είναι αρκετά ήσυχη, δεν έχει ιδιαίτερη γκρίνια. Τα φυσιολογικά μας... Κάθεται πλέον στο πάρκο μόνη της και πάιζει αρκετή ώρα ενώ πριν μερικές μέρες με τίποτα! :shock: Να τώρα που σας γράφω παίζει μόνη της! ;)

Κορίτσια η Αθανασία μας χοροπηδάει όλη την ώρα σχεδόν!! Είτε αγκαλιά στα πόδια μας καθιστή, είτε την κρατήσουμε όρθια, είτε στο πάρκο όρθια! :tongue: Γελάει συνέχεια δυνατά και με φωνή και γενικά είναι πολύ κινητική! Επίσης είναι πολύ ομιλητική! Είτε βγάζει ήχους όπως "χχχχχχχχ" και "φσσσσσσσ", είτε φωνάζει "αντεεε", "νταντα ντα", " τατα", "μπα".... Επίσης κάνει σα σκυλάκι!! Όταν τρέχουν και τους βγαίνει η γλώσσα δεν κάνουν ένα λαχάνιασμα; Όλο έτσι κάνει!!! :tongue: Έχει πολύ πλάκα, είναι ένα μπαρμπικάκι μικρό που θέλει να τα παρατηρεί όλα και να τα τρώει φυσικά! Φαντάζομαι και τα δικά σας βλασταράκια κάπως έτσι είναι... :rolleyes:

Ακόμη δεν σηκώνεται στο πάρκο μόνη της αν και συνεχώς το παλέυει....

Πάω στα δικά σας...

Μαράκι μου, μην ανησυχείς, ήταν η άτυχη στιγμή που έβγαλε το γιαουρτάκι... Όπως είπες σε λίγες μέρες δώστου πάλι και πιστεύω θα τα πάει καλύτερα! Κρέμα με σοκολάτα-μπανανα και φαρίν λακτέ έχει και βιολογική η frezyderm. Την έχω παραγγείλει κι εγώ και το Σάββατο θα την έχω! Μιαμ..μιαμ! ;) Με το ψωμάκι ξετρελάθηκε,ε; Και η Αθανασία το ίδιο! Δεν μου λες, το ψωμάκι το αφήνεις να το μουλιάσει και να το φάει σιγά σιγά; Εμάς μας είπε η γιατρός, αν καταλαβα καλά, όταν το μουλιάσει να το παίρνουμε και να της δίνουμε άλλο..

Σόνια, με το καλό να αρχίσεις δουλειά, να απογαλακτιστείς!!! :tongue: Καλύτερα με τον μπαμπά της και τους παππούδες η μικρή, δεν το συζητώ.... Για παιδικό σταθμό το σκέφτεστε κάποια στιγμη;

Αγγελική μου, τέλεια τα παιχνίδια που μας πρότεινες!! Κάτι τέτοιο έχω στο νου για να σουλατσάρει από μικρή μέχρι μεγάλη! Όμως από το εξωτερικό ή δεν τα φέρνουν Ελλάδα, ή έχει ακριβά μεταφορικά και πρέπει να το ψάξω εδώ αν το βρω! Θα σας πω νέα, σύντομα θα ξέρω! :rolleyes:

Καλέ με γειές και το δεύτερο δοντάκι! Σαν κι εμάς κοντά κοντά τα βγάλατε!!! Τι καλά!!

Αυτό που κάνει η δικιά σου καθιστή και είναι σαν να χορεύει το κάνει και η Αθανασία και σκάει και στα γέλια ταυτόχρονα! Της βαράμε παλαμάκια και τραγουδάμε και δώστου εκείνη φορτσάρει περισσότερο!! χαχαχα :tongue:

Αλικάκι, με το καλο το ταξιδάκι σας! Όπου και να πάτε θα περάσετε υπέροχα!!!

Είδες τι κοφτερά δοντάκια βγάζουν; Κι εμένα με δαγκώνει στο πηγούνι και πονάω!! :shock:

Συμπεθέρα, όχι δεν γιορτάζει ο μπαμπάς μας. Αναστάσιος λέγεται, την Ανάσταση γιορτάζουμε! Πολλά φιλάκια στον γαμπρούλη μας δώσε και στον μικρούλη μας κουνιαδακι φυσικά! ;)

Κορίτσια να σας ρωτήσω, οταν της βαζω ορο βγαζει λιγο αιματακι απο το ενα ρουθουνι... Σας εχει τυχει; Ανησυχω λιγο...

Αυτά για τώρα, φιλάκια!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα!

Ησυχία σήμερα, πήγαν λίγες μέρες Ιεράπετρα σε μια ξαδέρφη τους, το Σάββατο θα γυρίσουν και μετά πιστεύω να φύγουν μέχρι Δευτέρα!Λέω τώρα εγώ..

Ελενίτσα αμπούλες ορό της βάζεις?

Μήπως την έχει χτυπήσει η αμπούλα γιατί καμιά φορά δεν κόβεται καλά όταν την ανοίγεις, εγώ έχω πάρει ορό του μισού λίτρου και τραβάω με σύριγγα 5άρα και της βάζω.

Κι εμείς ακόμα λίγη μυξούλα και βηχαλάκι, δε λέε να μας περάσει τελείως μου φαίνεται! Χαχα, όρθια και η δικιά σου θέλει ε, κι εμένα δύσκολα κάθεται κάτω τώρα, πας να την καθίσεις και δε λυγίζει το κορμί καθόλου το σκατό μόνο τεντώνει για να μην κάτσει! Ούτε εμένα σηκώθηκε ακόμα μόνη, κοντεύει όμως, γονατίζει στην κούνια!

Λιάκι καλά ψώνια στην πρωτεύουσα!

Να κάνετε και τις βολτίτσες σας με την ευκαιρία ε?

Λυπάμαι για το σκυλάκι σας, του είχατε και αδυναμία, θα στενοχωρηθήκατε πολύ..

Σόνια επιστρέφεις δουλειά? Ουφ καλά κουράγια!

Καλύτερα που δεν κράτησες την κοπέλα αφόσον δεν τη συμπάθησε το παιδί, θα περνάει καλύτερα με το μπαμπά και τους παππούδες για αρχή και αργότερα βλέπετε.

Σοφάκι που είσαι εσύ καλέ?

Η Αναστασία μας καλά είναι?

Αγγελικούλα μεγειά και το άλλο σας δοντάκι!!

Καλές μάσες!

Με το φαγητό λίγο καλύτερα πάμε, αν έχει κριθαράκι μέσα θα φάει το μισό συνήθως! Τρώει και το ψωμάκι της καθημερινά, φρυγανιά, τα τσακίζει όλα αυτά, ότι και αν της δώσεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελένη, για το αιματάκι που λες δεν νομίζω να είναι τίποτα....ίσως από τον ορο που της βάζεις πιο συχνά τώρα, να έχεις χτυπήσει, κανένα αγγειάκι μέσα στην μυτόυλα...ή να της έχει κάνει κανένα γδαρσιματάκι.... αλλά αν είναι συχνά...να το βλέπεις να το πεις στην παιδίατρο...

Επίσης για το ψωμάκι..βέβαια την Μαρία ρώτησες αλλά σαν προκόπα που είμαι μερικές φορές...χαχαχα...κι εμάς η παιδίατρος το ίδιο μας είχε πει...μόλις το μουλιαζει...τσουπ....το παίρνουμε...γιατί μπορεί να πνιγεί...τώρα του δίνω και μπισκοτάκι εγώ, Μιράντα....το μουλιάζει καλά καλά και μετά τον αφήνω να κόβει ψιχουλάκι ισα ίσα και τρελλαίνεται...βεβαια έχω δίπλα μου το νεράκι του μην τύχει και πνιγει να του δώσω να πιει....

Ελένη θα της δώσεις την κρέμα με σοκολάτα-μπανανα της frezylac ε? Εγώ το σκέφτομαι...μήπως είναι νωρίς για να φάει σοκολάτα...άσχετα με το τι γράφει το κουτί...επάνω...γιατί και τα δημητριακά γράφουν από τον 6ο αλλά εμένα η παιδίατρος μου είχε πει από τον 8ο και μετά..δεν την ρωτάς καλύτερα? Α, και κάτι άλλο να σε ρωτήσω, το αυγό το κάνεις σφιχτό? Εμένα μου έλεγε να το βράζω 5λεπτά...και δεν έβγαινε σφιχτό...οπότε γλιστρούσε και το έτρωγε μια χαρά μέσα...έβαζα και λίγο λαδάκι και λεμονάκι άμα θες....(αν και ο Χρήστος δεν είναι του λεμονιού...του ξινού γενικά....-είναι ξινός ο ίδιος...το σκατόπαιδο...χαχαχα) και κάποιες φορές που μου έβγαινε σφιχτό γιατί δεν κρατούσα χρόνο...του το άλεθα μέσα στην φρουτόκρεμα παέι πολύ με την μπανάνα... (το "πάει είναι σχετικό..." για τις γεύσεις των μωρών εννοώ....)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...