Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπεραωγλυκες μανουλες!

angel μου κιαλλη μια φιλη μου αυτο ειπε μηπως ετοιμαζεται για δοντακι.. πωπω κ μυρζουν απαισια!!! σορυυυυ!! παντως ωρα τους ειναι πια κιαυτα τα δοντια να βγουν!! εχω αρχισει να ετοιμαζω τα περι βαπτισης.ολα καλα. απλα θα ειναι ολα δε θα εχω θεμα. μονι λουλουδακια κ πεταλοδιτσες!! η παιδιατρος τη βρηκε μια χαρα! 9.500γρ. το γιαουρτι το καταβροχθισε!!εσενα η μικρουλα σου; πεφτει κ στα δικα σιυ γυαλια ε;; καλα εγω κοριτσια μπορει να της εχω ολα τα παιχνιδια μπροστα τηςκιαν δει χαρτιπετσετα η τηλεκιντρολ η τηλεφωνο λυσαει για να τα πιασει!!

πεταλιυδιτσα μου δεν εχω καμια αλλη αθανασια μονο τη μικρουλα σου!! καλα περναμε τωρα με τον μπαμπα μας! μαλιστα λεγαμε να παμε μια 3ημερη εκδρομουλα κ θα αφησω την μπεμπα στη μαμα μου! εχετε να προτεινετε κανεναν καλο προιρισμο; εντοσ συνορων.

Μπράβο η μικρούλα σου, πολύ καλή στα κιλά της!! Από προορισμό θέλετε πόλη ή βουνό και τέτοια; Στον Αγιο Αθανάσιο στην Έδεσσα είναι όμορφα, είναι ένα πολύ γραφικό και όμορφο χωριό με τέλεια κρεατικά! Είναι και το καιμακ τσαλάν πολύ κοντά αν κάνετε σκι... Απλά είναι μικρό χωριό και βαριέσαι αν δεν πας για σκι... Για ζαγοροχώρια στην ήπειρο έχω ακούσει καλά λόγια όπως και στην πελλοπόνησο στα ορεινά της....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας μανουλες!!!!

Λιακι καλο κουραγιο με τη μετακονιση και καλο ταξιδι να εχετε!!!

Σε καταλαβαινω που αγχωνεσαι για το ταξιδι, τα ιδια ειχα παθει και εγω. Τωρα που μεγαλωσαν ειναι πιο περιεργα τα νινακια μας, θελουν να εξερευνησουν τα παντα οποτε το πιο πιθανο ειναι να χαζευει γυρω του.... Ολα καλα θα πανε!!!!

Οσο για τους μισθους αστα να πανε τωρα που βαλαν χερι και στα ειδικα μισθολογια:evil::evil::evil:.

Σοφακι και η δικη σου η μπουμπου ειναι αρρωστουλα? πιστευω να σας περασει γρηγορα!!!

Ελενακι παλι καλα που η Αθανασια την ημερα ειναι ηρεμη... Αντε γρηγορη αναρρωση και σε σας κοριτσακι!!!!

Εμενα ευτυχως καθεται και του βαζω ορο και μετα τραβαω τις μυξουλες με ενα ματσουκι...

Αγγελικουλα εμεις βαφτιση λεμε για την Κυριακη του Θωμα. Οποτε αρχιζω απο τωρα να ψαχνομαι σιγα σιγα.

Αλικακι για αποδραση σκεφτεστε ε? Εγω θα σου προτεινα Λιμνη Πλαστηρα (τα μερη του ανδρα μου)ανοιξε ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο 5 αστερων για λουξ καταστασεις (αν το επιτρεπει η τσεπη σας) αλλα εχει και πιο οικονομικα ξενοδοχεια. Ψαξε και στο ιντερνετ.

Εμεις κοριτσια εχθες βγηκαμε βολτουλα... γιορτασαμε τον μπαμπα μας εξω:D Ο μικρος συνεχιζει να εχει ανυσηχο υπνο... ευτυχως δεν εχει γκρινια γενικα αλλα αυτο με τον υπνο ποτε θα στρωσει???? μονο για εναμιση μηνα χαρηκα και κοιμηθηκα και εγω λιγουλακι:(:(:( Αντε να δουμε!!!!

Αυριο θα παμε στο χωριο μου (Κοζανη) το πρωι και θα γυρισουμε το βραδυ. Ειναι σχετικα κοντα οποτε θα το κανουμε αυθημερον... Θα παω τον μικρο να τον δουν η γιαγια μου και ο παππους μου... εχουμε να παμε απο τον Αυγουστο...

Φιλακια πολλα προς το παρον!!!!!!!!!!!!!:P

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας μανουλες!!!!

Λιακι καλο κουραγιο με τη μετακονιση και καλο ταξιδι να εχετε!!!

Σε καταλαβαινω που αγχωνεσαι για το ταξιδι, τα ιδια ειχα παθει και εγω. Τωρα που μεγαλωσαν ειναι πιο περιεργα τα νινακια μας, θελουν να εξερευνησουν τα παντα οποτε το πιο πιθανο ειναι να χαζευει γυρω του.... Ολα καλα θα πανε!!!!

Οσο για τους μισθους αστα να πανε τωρα που βαλαν χερι και στα ειδικα μισθολογια:evil::evil::evil:.

Σοφακι και η δικη σου η μπουμπου ειναι αρρωστουλα? πιστευω να σας περασει γρηγορα!!!

Ελενακι παλι καλα που η Αθανασια την ημερα ειναι ηρεμη... Αντε γρηγορη αναρρωση και σε σας κοριτσακι!!!!

Εμενα ευτυχως καθεται και του βαζω ορο και μετα τραβαω τις μυξουλες με ενα ματσουκι...

Αγγελικουλα εμεις βαφτιση λεμε για την Κυριακη του Θωμα. Οποτε αρχιζω απο τωρα να ψαχνομαι σιγα σιγα.

Αλικακι για αποδραση σκεφτεστε ε? Εγω θα σου προτεινα Λιμνη Πλαστηρα (τα μερη του ανδρα μου)ανοιξε ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο 5 αστερων για λουξ καταστασεις (αν το επιτρεπει η τσεπη σας) αλλα εχει και πιο οικονομικα ξενοδοχεια. Ψαξε και στο ιντερνετ.

Εμεις κοριτσια εχθες βγηκαμε βολτουλα... γιορτασαμε τον μπαμπα μας εξω:D Ο μικρος συνεχιζει να εχει ανυσηχο υπνο... ευτυχως δεν εχει γκρινια γενικα αλλα αυτο με τον υπνο ποτε θα στρωσει???? μονο για εναμιση μηνα χαρηκα και κοιμηθηκα και εγω λιγουλακι:(:(:( Αντε να δουμε!!!!

Αυριο θα παμε στο χωριο μου (Κοζανη) το πρωι και θα γυρισουμε το βραδυ. Ειναι σχετικα κοντα οποτε θα το κανουμε αυθημερον... Θα παω τον μικρο να τον δουν η γιαγια μου και ο παππους μου... εχουμε να παμε απο τον Αυγουστο...

Φιλακια πολλα προς το παρον!!!!!!!!!!!!!:P

Μαράκι!!! Θανάσης ο άντρας σου;; Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου!! Να είναι γερός κι ευτυχισμένος δίπλα σας!!! ;);)

Όσο για τον ύπνο όλα τα μωράκια μας λίγο πολύ τα ίδια έχουν, υπομονή, θα περάσουμε πολλές φάσεις ακόμη! :rolleyes: Καλά να περάσετε αύριο στους παππούδες σας!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους, σας διάβασα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έμαθα όλα σας τα νέα....τώρα μπορείτε να με εξετάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!

Καταρχήν με ηρεμία και ησυχία πλέον να ευχηθώ σε όλες σας να έχετε μια καλή χρονιά, ευτυχισμένη με τα μπουμπουκάκια σας και με υγεία!!!

Ειρήνη καλως όρισες στην παρεούλα μας....ευχομαι...αυτή την φορά να σου πάνε όλα καλά...ως προς τα ρουχαλάκια σε κατατόπισαν μια χαρά τα κορίτσια μας...μη σου ξαναγράφουμε τα ίδια...και ως προς το χαλί...δεν χρειάζεται τέτοια εποχή... Κάτι για τις πάνες που λές ότι θα χρησιμοποιήσεις, προσωπικά δεν τις ξέρω...ούτε θα το αποφάσιζα... είναι μεγάλη απόφαση... εγώ αγοράζω πάμπερ μέσω άμαζον με 33ευρώ περίπου τα 160τεμάχια... και μου κρατάνε γύρω στον ένα μήνα και κάτι μέρες....εσύ από ότι είδα...οι πάνες είναι και ακριβούτσικες...συν του ότι, θα καις ρεύμα και νερό...σε πολύ συχνή φάση για να τις πλένεις...και απορυπαντικα...και θα ταλαιπωρείσαι...μήπως να το ξανασκεφτείς? επίσης κάτι είπες για στεγνωτήριο....Πιστεύω 99% ότι αυτά τα πράγματα δεν κάνει να μπαίνουν στεγωντήριο...θα χάσουν και από την αποροφήτικότητα τους και ίσως χαλάσει και το "στεγανό" που έχουν για να μην ξεπερνάνε τα τσισάκια... Το συμπεραίνω από το γεγονός ότι κάτι υποστρώματα που έχω για το κρεββάτι, για να μην λερώνονται τα στρώματα...στις οδηγίες τους λένε ναι μεν πλυντήριο..αλλά απαγορεύουν κάθετα το στεγνωτήριο...επίσης ακόμα κι αν επιτρεπεται να μπαίνουν στεγνωτήριο...αν πλένονται και στεγνωνονται σε αυτό τόσο συχνά..θα "καούν" θα σου χαλάσουν πολύ γρήγορα.... όλα τα παραπάνω είναι απλά η γνώμη μου ε?

Μαράκι, καλώς όρισες από την γερμανία....μπράβο που ξεκουράστηκες...και πήρες δυνάμεις....γιατί τώρα που μεγαλωνουν τα ζουζούνια μας,, γίνονται όλο και πιο ζόρικα τα πράγματα.

Αλικάκη, ωραία η έκπληξη που σου έκανε ο αντρούλης σου....θα μείνει πολύ τουλάχιστον να τον ευχαριστηθείτε εσύ και η μπουμπού?

Σοφάκι-σισάκι, όντως πολύ πεθερόπληκτη βρε παιδί μου....βρε τι σου 'μελε να πάθεις....μα να "κατασκηνώνουν" στο σπίτι σας βρε παιδί μου? τι πράματα είναι αυτά. δεν καταλαβαίνουν, να σας αφήσουν σε ησυχία....όπως είπε και η Ελένη (συμπεθερα) νύφη τους είσαι....όχι κόρη τους....και καλά να ήτανε οι γονείς σου...τους σουτάρεις(εννοώ τους λες μια κουβέντα) και δεν παρεξηγήσε κιόλας.....αλλά στα πεθερικά όμως είναι δύσκολο....τι να πω...

Λια, πολύ χαρηκα με τα νέα σας για το καινούργιο σπίτι....άντε θα την καταβρει ο Δημητράκης...θα κάνετε και τα μπανάκια σας το καλοκαίρι...θα αναγκαστείς κι εσύ να κινείσε με το αυτοκίνητο...θέλοντας και μη, αν είναι μακρυά από την πόλη...αλήθεια τι κάνεις....οδηγείς τώρα? Δεν μας έκανες κουβέντα γι αυτό? Επίσης να σου ευχηθώ καλό ταξίδι για αύριο...πιστεύω ότι δεν ΄θα έχεις κανένα θέμα με τον Δημητράκη στο ταξίδι....θα έχει τόσες εναλλαγές στις εικόνες του αύριο...θα του φαίνονται τόσα πράγματα καινούργια...που θα ξεχνιέται και θα περάσετε καλά...μόνο μποφώρ μην έχετε και ταλαιπωρηθείται...

Αγγελική....τι πράμα είναι αυτό...είδες μαύρη γάτα το πρωί? παπά? σε μούτζωσαν....? κάτι έγινε!!! Δεν μπορεί να σου συμβούν όλα αυτά....ασ ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα συμβεί τίποτα άλλο...ΤΕΛΟΣ!!! Μην πάθει εγκεφαλικό και ο Βασιλάκης σου...κρίμα...νέο παιδί...είναι και πατέρας...χαχαχα!!!

Λοιπόν Σοφία.Φο, χάθηκα, δυστηχώς όχι γιατί είχα τραπεζώματα....επειδή λές τώρα εσύ....χαχα ότι είμαι νοικοκυρα....απλά λίγο ταλαιπωθηθήκαμε με τον Γιωργάρα μας εδώ...παρα λίγο να έχουμε νοσοκομεία.....

Λοιπόν, "ακούστε" πως έχουν τα νέα μας... Εδώ και σχεδόν δυο μήνες πριν (από σήμερα) είχαμε ξεκινήσει με κάτι ακροαστικά....που δεν έφευγαν με τίποτα...τι μάσκες κάναμε...τι "πρακτικά" ότι ακούγαμε ...κάναμε...αυτά τίποτα δεν υποχωρούσαν... τελικά... μαζεύτηκαν... μπόλικα ακροαστικά....έβραζε....την Πέμπτη 3/1/13 ξεκίνησε να βήχει...λίγο...έκανε και λίγα δέκατα....την Παρασκευή το πρωί...μια από τα ίδια...λέω κι εγώ δεν γίνεται...πάμε παιδίατρο...(η οποία είναι ξαδέλφη μου 1η από τον άντρα της...) Την παίρνω τηλ....έλειπε με άδεια...Τέλως πάντων, παίρνω μία άλλη που αφήνει στην θέση της....για να πηγαίνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις....πάω, τον βλέπει...μου προσθέτει ακόμα ένα φάρμακο σε μάσκα...(3 σύνολο) και ένα χαπάκι....με ολίγον κορτιζόνη...μου λέει μέχρι το απόγευμα..θα είναι περδίκι ο μικρός...αλλά έσύ θα συνεχίσεις θεραπεία...μέχρι Δευτέρα...Φεύγουμε....πάμε σπίτι μας...τα κάνουμε όλα...περνάει η Παρασκευή μόνο περδίκι δεν ήμασταν...αντιθέτως...Σάββατο ξημερώματα κυριακής....έβηχε ο καημένος από τις 10 το βράδυ έως τις 7:30 το πρωι...έως απογοητεύτηκα και του έδωσα λίγο ντεπόν...ως δια μαγείας....του πέρασαν όλα...και βήχας..και μπουκωμα....μια χαρά...ξυπνά κατά τις 10:30και αρχίζει πάλι μια από τα ίδια...εγώ να έχω σκάσει και να κρέμωμαι στο τηλέφωνο με την παιδίατρο...μου λέει αν μετά που θα κάνεις αυτά και αυτά...εξακολουθεί να βήχει..πάς νοσοκομείο...Κάνω λοίπόν ότι μου είπε....αυτός εκεί έβηχε....ετοιμαζομαστε...για το νοσοκομείο....στέλνω τον Χρήστο στα πεθερικά μου...και περιμένω τον Αντώνη να έρθει να μας πάρει για να πάμε στο νοσοκομείο...λίγο πριν φτάσει...για καλή του τύχη του μικρού...το παίρνει ο ύπνος..οπότε λέω στον άντρα μου...βγες πάνω στο σπίτι...να το αφήσουμε να κοιμηθεί..μια που κοιμάται καλά - ήσυχα, γιατί είναι ταλαιπωρημένο....και όταν ξυπνήσει φεύγουμε...εξάλλου το νοσοκομείο είναί στο μισό χιλιόμετρο...από το σπιτι μας...και με τα πόδια πας...σε 5 λεπτά...τελικά...ξυπναει ήρεμο... Ξαναμιλάω με την παιδίατρο και μου λέει μην τον πας πουθενά....άστον να δούμε πως θα πάει και σήμερα.,,και αύριο (Δευτέρα) μιλάμε... το βράδυ πάλι...βήχας...χαμός...την παίρνω τηλ. το πρωί και πάω από εκεί...μου λέει....πήγαινε τον για ακτινογραφία θώρακος... την βλέπει (την ακτινογραφία...) είναι γεμάτος εκκρίσεις...(φλέμμα)....δεν μπορείς να κάνεις τίποτα....φεύγεις πας νοσοκομείο.... Παιδιά μου ήρθε κάπως εκείνη την ώρα....τρελλάθηκα....εγώ δεν ήθελα με τίποτα....όυτε ο Αντώνης...φεύγουμε λοιπόν από αυτήν...και λέω...πάμε στην ξαδέλφη μου...να τον δει και αυτή...που εκείνη την ημέρα, είχε επιστρέψει στο ιατρείο από τις διακοπές της...τον βλέπει...μου λεει τα ίδια για το τι έχει το παιδί....(αλλά ευτυχώς να είναι καλά και γερή, να βοηθάει όλα τα παιδάκια....) και μου λέει...με πολύ μεγάλη επιφύλαξη....τον κρατάς σπίτι...με αντιβίωση...(η 1η μας) τον παρακολουθείς... (ευτυχως δεν κάναμε καθόλου πυρετό...πέρα από το βράδυ μόνο της παρασκευής..) αν δεις κάτι το παραμικρό...μου τηλεφωνείς...ότι ώρα και να είναι και άν πάνε όλα καλά...μέχρι την Τετάρτη, μου τον φέρνεις και τον ξαναβλέπω και τα λέμε...Α, ξέχασα να σας πω, πως την Δευτέρα 7/1 είχε οξυγόνο 89 που έπεφτε 87 και μετά 85!!! χάλια δηλαδή... Την τετάρτη το οξυγόνο μας είχε πάει 96 που έπεφτε στο 93....άρα είμασταν καλύτερα...ευτυχώς...μετά ξαναπήγαμε παρασκευή...(μιλάμε για πολύ στενή παρακολούθηση..)που είμασταν στάσιμοι....Την δευτέρα 14/1 είχαμε οξυγόνο 98!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτελους...τώρα πίνουμε ακόμα αντιβίωση για 14μέρες...δεν έχουμε βγει καθόλου....είμαστε συνέχεια μέσα...και δοξάζουμε τον θεό που την γλιτώσαμε....αυριο λέμε να κάνουμε καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο...γιατί κι εγώ τα έχω παίξει..εδω μέσα.. Βέβαια την αντιβίωση ωσ γεύση δεν την "πάει" με τίποτα...αλλά τι να κάνουμε του βάζω λίγη παραπάνω....άλλη πίνει....άλλη μου την φτύνει στα μούτρα...ο "κερατάς" ....πρρρρρ μου κάνει και την φτύνει μές την μούρη μου.... Βέβαια τώρα τον βλέπω κι εγώ ότι έιναι καλύτερα...και νιώθει καλύτερα...μου τρώει όλη την φρουτόκρεμα...και βάζουμε μέσα και πορτοκάλι ή μανταρίνι...πίνει και ένα μπουκαλάκι 100 - 125μλ φρέσκο χυμό, τρώει και όλο το μεσημεριανό του....και την κρέμα όλη...γενικά τα κάνουμε σκούπα όλα....δεν αφήνουμε τίποτα για τον καημένο τον Χρηστάκη που καραδοκει....και περιμένει ....μετρά τις μπουκιές του Γιώργου και στην κάθε μία που του δίνω...μου λέει....εντάξει...τον φτάνει τώρα....δώσε και σε μένα...χαχαχα!!!!!!! Οπότε αφού δεν έχουμε περίσευμα...για να τα πηγαίνουμε όλοι καλά....φτιάχνουμε....δύο φρουτόκρεμες...δύο κρέμες απογευματινές...μόνο το μεσημεριανό του δεν ζηλεύει...όποτε το βλέπει...μου λέει: "Μαμά, ο Γιώργος τι τρώει? Τρώει κακά?" χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! πέθανα στο γέλιο όταν το άκουσα 1η φορά...

Από κρέμες...τρώμε κυρίως τις φρεζυλάκ, (δοκιμάζουμε διάφορες γεύσεις) μέχρι στιγμής του αρέσουν όλες οι γεύσεις, του έχω δώσει και την Humana με τα δημητριακά... Τώρα του δίνω μία Holle (βιολογική και αυτή) με δημητριακα ή κουάκερ δεν θυμάμαι και μπανάνα (φαίνεται αηδία -δεν θα την ξαναπάρω-, αλλά ο καλός ο μύλος...όλα τα αλέθει παιδιά...μια χαρά την τρώει....) ενώ οι άλλες οπτικά και ως μυρωδιά...είναι πιο ωραίες... Ως προς την φρουτόκρεμα, του βάζω πάντα αβοκάντο, γιατί γίνεται πιο βελουτέ η υφή της...και πιο χορταστική...δεν του βάζω πολύ...του βάζω περιπου όσο μισό αχλάδι... Ελένη μάλλον της το έβαλες άγουρο το αβοκάντο...γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κομπάκια...θα το βάζεις όπως το είπε και η Αγγελική σε μία χαρτοσακούλα του μανάβη...ή θα το τυλίγεις σε 3 - 4 φύλλα εφημερίδα...μαζί και ένα μήλο που βοηθάει στην ωρίμανση και θα τα φυλλάς σε ένα σκοτεινό ντουλάπι...μόλις το ακουμπας - το ζουλάς και πατιέται ελαφρά είναι έτοιμο.

Στο μεσημεριανό...ότι και να βάλω μέσα.... καλοδεχούμενο... χαχαχα... όλα τα τρώμε...μάλλον πριν με τα ακροαστικά στα φόρτε τους τα τρώγαμε όλα με το ζόρυ και σε πάρα πάρα πολύ ώρα....τώρα τα χτυπάμε στο φτερό............. βρήκε την υγειά του ο άνθρωπος...

Την νύχτα την έχουμε χαλάσει κι εμείς...την έχουμε κάνει ΄λιγο βασανηστήριο....ξυπνά 2 - 3 - 4 φορές την νύχτα...και η μαμά....ΤΡΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!! Άσε και το άλλο...με το που αρρώστησε και έκανε αυτά τα ζόρικα βράδυα με τον βήχα... τον παίρναμε κοντά μας...στο δωμάτιο μας...αρχικά στο καρότσι...που είναι μεγάλο σαν κρεββατάκι...(έχω ένα καρότσι από την αδερφή μου...πολύ δύσχρηστο ως καρότσι...αλλά πολύ βολικό ως κρεββάτι...γιατί ειναι μεγάλο και φαρδύ..) και αν ζοριζόταν πολύ τον βάζαμε στην μέση στο κρεββάτι γιατί κορίτσια δεν την πάλευα... Έλα όμως που τώρα πονήρεψε....τον βάζω στο κρεββάτι του την μέρα και κοιμάται μια χαρά...το βράδυ όμως κοιμάται μέχρι 2 - 3 και μετά αρχίζει τα ουά ουά...(ευτυχώς που ο Χρήστος άμα κοιμηθεί..ξεραίνεται και δεν καταλαβαίνει Χριστό!!!) του βάζω την πιπίλα, την ξαναβάζω....τον ταίζω...δεν ηρεμεί...εκεί χτυπιέται....μέχρι να τον παρω να τον βάλω στο καρότσι του....και να το πάρω κοντά μου...στο δωμάτιο...νομίζω κορίτσια πως την βάψαμε..και το πρωί ξυπνά κατά τις 8 και δεν ξανακοιμάται ούτε στο κρεββάτι του, ούτε στο καρότσι του παρα μόνο στο κρεββάτι μου αν τον πάρω μαζί μου.....η αλήθεια είναι πως το πρωί τον ευχαριστιεμαι...λόιπουν ολοι....και κοιμόμαστε αγκαλίτσα........... Εμείς πιπίλα δεν πολύβάζουμε....την ημέρα...για να μην πω καθόλου...μόνο το βράδυ τη θέλουμε...για να κοιμηθούμε...αλλά τώρα εχουμε αποκτήσει εναλλακτικές λύσεις...στο κρεββάτι του έχει ένα κουκλάκι (πασχαλίτσα) με 6 πόδια 2 κεραιούλες... 2κορδόνια κόμπο για ουρά..και δύο φτερα.... αρχικά λοιπόν εγώ του βάζω την πιπίλα, μετά πιάνει αυτός αγκαλίτσα την πασχαλίτσα του, την βάζει πάνω στην μούρη του και κοιμάται ...μετά φτύνει την πιπίλα με δύναμη..και πάει πετώντας πάνω από το κεφάλι του, και την αντικαθιστά στο στόμα του με κανένα ποδαράκι....κεραιούλα...ουρίτσα...ακόμη και με κανένα φτερό...το μπουκώνεται στο στόμα...και προσπαθεί να τα πιπιλήσει...ψοφάμε στο γέλιο με τον άντρα μου όταν τον βλέπουμε....άν τα καταφέρω καμιά μέρα θα τον βγάλω φωτογραφία να τον δείτε...μιλάμε για πολύ φάση!!!!!!!!!!

Λοιπόν σας αφήνω για την ώρα....γιατί σε ένα δύωρο πρέπει να ξυπνήσω να του δώσω αντιβίωση...

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα μανούλες!!!

Έλα βρε Κατερινάκι μου, κ αναρωτιόμασταν τι απέγινες και μας εγκατέλειψες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

περαστικά στο Γιωργάκι μας, το παλικαράκι μας τράβηξε γερό λούκι, αχ, μωρέ ψυχούλα μου, ευτυχώς γλιτώσατε το νοσοκομείο...κ εγώ δεν έχω χειρότερο, ούτε εγω δεν πάω...θα πάω το μωρό μου???

να είναι καλά η παιδίατρός σας που είχε υπομονή και δε σας έτρεξε αμέσως...

μέσα σε όλα έχασες κ εσύ τον ύπνο σου, άλλαξε και συνήθειες το Γιωργάκι μας:?:?:?Είναι πανέξυπνα, ζωή να έχουν, αμέσως καταλαβαίνουν και "εκμεταλλεύονται!!!

δε πειράζει μωρέ, όταν είναι καλύτερα θα τον ξαναμάθεις στο κρεβάτι του και όλα καλά θα είναι...ευτυχώς πάντως, δεν έχασε την όρεξη του!!!

Αλικάκι, Όχι επειδή είναι τα μέρη μου, αλλά προτείνω κ εγώ όπως και η Ελένη Αγ, Αθανάσιο ή Λουτρά Αριδαίας;););)περισσότερο το δεύτερο, γιατί έχει και τις πισίνες με τα λουτρά και είναι σούπερ ανανέωση!!!και ροματζάδα;);)εκεί μου έκανε πρόταση γάμου ο άντρας μου!!!!επίσης έχω να σου προτείνω και σουπερ ξενοδοχείο, θα πάθεις πλάκα, και με καλές τμές, το έχουν φίλοι μας, http://www.chateaurond.gr/

Εμείς είμαστε πανέτοιμοι για το ταξίδι, φορτώσαμε και το αυτοκίνητο...ο θεός βοηθός...μόνο που ο άντρας μου συναχώθηκε από χθες και φοβάμαι μη μου κολλήσει το αστέρι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ελπίζω να μην έχουμε ιστορίες τώρα που θα φύγουμε!!!

σας φιλώ φιλενάδες,

Ελένη, μάλλον στο ΙΚΕΑ αεροδομίου θα πάμε, θα μιλήσουμε στο τηλ. μήπως μπορέσουμε να κανονίσουμε συνάντηση οκ?

φιλάκια πολλά!

HDfQp3.png

κοριτσακιααααααααααα πεταξαμε δοντακι!! αχ ολη μερα ειναι στη τσιτα σημερα. για πρωτη φορα δεν μποροσα να την κανω καλα στην εκκλησια. ολο γκρινιαζε. δεν ηξερα τι ηθελε. παω μετα να της δωσω το φρουτο κ ιντα βλεπω;; δοντακι!!!εχει γεμισει σαλια παντου κ δε λεει να ηρεμησει! απο τις 7 το πρωι ειναι στην τσιτα!! τωρα κοιμηθηκε!!

κατερινακι μου περαστικα στο αγορακι σου! ταλαιπωρια το καημενουλι. εθτυχως γλιτωσε τα .νοσοκομεια.

λιακι μου νομιζωμε πεισατε!!!!!

Καλησπέρα!!!!!!!!

Είπα να ξαναμπώ...σήμερα να πούμε καμιά κουβέντα...

Ελένη, σκεφτόμουνα αυτό που έλεγες ότι θέλεις να πάρεις ένα παιχνίδι στην Αθανασία που να της αρεσει και να ασχοληθεί, πολύ με αυτό και σκεφτόμουν τι είναι αυτό που έχει ο Χρήστος...και το έχει ...<<σκίσει>> κυριολεκτικά... έχουμε δύο παιχνίδια που ασχολούμαστε από 8 - 9 μηνών μέχρι σήμερα...δεν υπάρχει μέρα που δεν θα ασχοληθεί με αυτά τα δύο...

α) Το ένα είναι ένα παιχνίδι της playskool....δες link....

http://www.hasbro.com/el_GR/shop/details.cfm?R=19741104-19B9-F369-D91E-D522F96D4D6F:el_GR&DUMPIT=0&product_id=24799&src=endeca

και το άλλο είναι ένα οχηματάκι από το mothercare

β) δες τις δύο φωτογραφίες που θα σου επισυνάψω εδώ... (με τον Χρήστο επάνω να κάθεται) Στην αρχή που ήταν μηνών...είχε κάλυμα στο κάθισμα για να είναι καθαρό...ζώνες ασφαλείας για να μην μπορεί να πέσει....πλαινές μπάρες για να κρατιέται....και από κάτω οι ρόδες ήταν καλυμμένες με κάτι πλαστικά που το έκαναν σαν κούνια...και απο πίσω είχε ένα <<μπαστούνι>> να το πω, για να τον σπρώχνω...ή να τον κουνώ...σιγα σιγά, ανάλογα με την ηλικια αφαιρούσες πράγματα...και στο τέλος έμεινε ένα αυτοκινητάκι με ρόδες..που το έχει ξεπατώσει...κυριολεκτικά...άν δεν ήταν καλό...θα το είχα πετάξει πολύ καιρό πριν...το τρέχει το πάει σφαίρα...ειδικά το καλοκαίρι στο μπαλκόνι μας που είναι πολύ μεγάλο και μακρύ...παίρνει φόρα και όποιον πάρει ο χάρος!!!!!!!!!!!!

Εγώ λοιπόν, αυτά θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα!!!!!!!

Αυτά για τώρα...φιλάκια!!!!!!!

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!

Είπα να ξαναμπώ...σήμερα να πούμε καμιά κουβέντα...

Ελένη, σκεφτόμουνα αυτό που έλεγες ότι θέλεις να πάρεις ένα παιχνίδι στην Αθανασία που να της αρεσει και να ασχοληθεί, πολύ με αυτό και σκεφτόμουν τι είναι αυτό που έχει ο Χρήστος...και το έχει ...<<σκίσει>> κυριολεκτικά... έχουμε δύο παιχνίδια που ασχολούμαστε από 8 - 9 μηνών μέχρι σήμερα...δεν υπάρχει μέρα που δεν θα ασχοληθεί με αυτά τα δύο...

α) Το ένα είναι ένα παιχνίδι της playskool....δες link....

http://www.hasbro.com/el_GR/shop/details.cfm?R=19741104-19B9-F369-D91E-D522F96D4D6F:el_GR&DUMPIT=0&product_id=24799&src=endeca

και το άλλο είναι ένα οχηματάκι από το mothercare

β) δες τις δύο φωτογραφίες που θα σου επισυνάψω εδώ... (με τον Χρήστο επάνω να κάθεται) Στην αρχή που ήταν μηνών...είχε κάλυμα στο κάθισμα για να είναι καθαρό...ζώνες ασφαλείας για να μην μπορεί να πέσει....πλαινές μπάρες για να κρατιέται....και από κάτω οι ρόδες ήταν καλυμμένες με κάτι πλαστικά που το έκαναν σαν κούνια...και απο πίσω είχε ένα <<μπαστούνι>> να το πω, για να τον σπρώχνω...ή να τον κουνώ...σιγα σιγά, ανάλογα με την ηλικια αφαιρούσες πράγματα...και στο τέλος έμεινε ένα αυτοκινητάκι με ρόδες..που το έχει ξεπατώσει...κυριολεκτικά...άν δεν ήταν καλό...θα το είχα πετάξει πολύ καιρό πριν...το τρέχει το πάει σφαίρα...ειδικά το καλοκαίρι στο μπαλκόνι μας που είναι πολύ μεγάλο και μακρύ...παίρνει φόρα και όποιον πάρει ο χάρος!!!!!!!!!!!!

Εγώ λοιπόν, αυτά θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα!!!!!!!

Αυτά για τώρα...φιλάκια!!!!!!!

Κατερινάκι μου καλημέρα!! Πολύ ωραία αυτά που προτείνεις, κι εγώ κάτι σε αμαξάκι να την τσουλάμε σκεφτόμουν!!! Το αεροσυντριβάνι κάνει και μουσική; Επίσης πόσο κοστίζει το ένα και πόσο το άλλο, ξέρεις καθόλου ή ήταν δώρα;

Περαστικά στο Γιωργάκη μας, λυπάμαι που ταλαιπωρηθήκατε τόσο και αγχωθήκατε βλέποντας το οξυγόνο του να πέφτει και να βήχει το μικρούλι μου!!! Δόξα το Θεό, τέλος καλό, όλα καλά!!! Μπράβο του, είναι και καλός μύλος!!!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κοριτσακιααααααααααα πεταξαμε δοντακι!! αχ ολη μερα ειναι στη τσιτα σημερα. για πρωτη φορα δεν μποροσα να την κανω καλα στην εκκλησια. ολο γκρινιαζε. δεν ηξερα τι ηθελε. παω μετα να της δωσω το φρουτο κ ιντα βλεπω;; δοντακι!!!εχει γεμισει σαλια παντου κ δε λεει να ηρεμησει! απο τις 7 το πρωι ειναι στην τσιτα!! τωρα κοιμηθηκε!!

κατερινακι μου περαστικα στο αγορακι σου! ταλαιπωρια το καημενουλι. εθτυχως γλιτωσε τα .νοσοκομεια.

λιακι μου νομιζωμε πεισατε!!!!!

Αλικάκι, με γεια το δοντάκι!!!!!! graphics-congratulations-382319.gif

Γι αυτό είναι ανήσυχο το γιαβράκι σου μωρέ, υπομονή!!!

Τελικά πού θα πάτε εκδρομούλα και πότε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μόλις γυρίσαμε από την καλή μας παιδίατρο!!!!

Είμαστε πιο καλά από ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Χωρίς καθόλου ακροαστικά........το οξυγόνο μας, μια χαρά....κάναμε και εμβόλιο...γιατί έχουμε μείνει λίγο πίσω...σ' αυτά...

Μας είπε επίσης ότι ετοιμάζουμε και δοντάκια...για να δούμε!!! :mrgreen:

Ελένη όσον αφορά τα παιχνίδια, το αεροσυντριβάνι παίζει και μουσική και τρελλαίνεται και ο μικρός και ο μεγάλος ακόμη!!!! Όπως σου είπα δεν υπάρχει μερα που δεν θα το ακουμπήσει αυτό το παιχνίδι...ήταν δώρο...αλλα αν δεν κάνω λάθος το είχα δει με τιμή, γύρω στα 35 - 40 ευρώ...

Τώρα το οχηματάκι, ναι ήταν ακριβό, ήταν από τα μαδερκεαρ, τώρα δεν το έχει νομίζω στον κατάλογο...δεν θυμάμαι άν έχει άλλα σχετικά...μας είχαν κάνει δώρο μια επιταγή 70ε και έβαλα κι εγω καμιά 30αριά ευρώ τότε...και το πήρα...γιατί η αλήθεια είναι ότι χωρίς την δωροεπιταγή...δεν θα έδινα 100 ευρώ να του το πάρω...όμως υπάρχουν παρόμοια οχήματα, ψάξε το...και πιστεύω ότι θα βρεις κάτι με τα μισά λεφτά....είναι κάτι που αξίζει τον κόπο, και πραγματικά ασχολείται από μωρό μέχρι τώρα που είναι παιδάκι...

Αυτα σας αφήνω για να μαγειρέψω!:rolleyes:

Κατερινάκι μπράβο στο Γιωργάκη που είναι μια χαρούλα τώρα!

Διάβασα πως ταπαιπωρήθηκε το καημενάκι μωρέ!

Ευτυχώς γλιτώσατε και το νοσοκομείο, πολύ άγχος φαντάζομαι όμως μέχρι να το αποκλείσετε το ενδεχόμενο!

Τρώει και το φαγάκι του όλο ε?

Πολύ καλό αυτό?

Ο Χρήστος θα μένει με τη χαρά μόνο!!

Αλίκη μεγειά το δοντάκι σας!!

Σιδερένιο!!

Ελενίτσα καλύτερα είστε με το βήχα?

Εμείς έτσι κι έτσι, ακόμα την ταλαιπωρεί λιγάκι, χαμομήλι άραγε κάνει να της φτιάξω λίγο μήπως τη βοηθήσει?

Ορό που με είχες ρωτήσει της βάζω συχνά, κάθε δύο ώρες σίγουρα.

Βάρος πήρε μόνο 50 γραμ η σκατούλα! Σήμερα έφαγε τπ μισό φαγητό, κάναμε πρόοδο, κουνελάκι με κριθαράκι ήταν γι' αυτό, το κριθαράκι της αρέσει ευτυχώς.

Κι εμείς έχουμε ποδηλατάκι από το τζάμπο όμως ένα κόκκινο με μαύρο που βγαίνουν τα πλαινά του στηρίγματα, έκανε πολλές βόλτες σ' αυτό ο Γιάννης! Και το αεροσυντριβάνι πολύ καλό, δεν το έχουμε εμείς αλλά όποτε πάει στο φίλο του ο Γιάννης πάντα αυτό παίζουν. Τι άλλο να προτείνω, τα εκπαιδευτικά της fisher price είναι πολύ καλά και πάντα τα παίζει ο Γιάννης ευχάριστα ακόμα και τώρα. Αυτό π.χ

http://www.welovetoys.gr/index.php?option=com_findastic&product_type=1&E=BG&gclid=CKDMvfzF-bQCFfHJtAodVzAAuw#/ekpaideysi-kai-mathisi/h8170-fisher-price-moysiko-vivliaraki

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσακια!! καλε ξεκινησε να λεει κ παππου κ μαμα!! ολα μαζι!! χαχα!! της σκεφτομαι να της παρω στρατουλα πιο πολυ για να μαθει ναστηριζεται σιγα σιγα γιατι η ξαπλα θα ειναι η στην καρεκλα. εσεις εχετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...