Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι μανουλίτσες!!!

Μαράκι μου, ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου!! Εύχομαι κάθε ευτυχία και για τον δικό σας μπεμπουλινάκο τον τροφαντούλη!!! ;) Εχθες ευτυχώς κοιμήθηκε τελικά αρκετά κάλα η Αθανασία αν και έβηχε πού και πού. Σήμερα είναι καλύτερα, πάλι βήχει αλλά όχι πολύ... Το απόγευμα θα βγούμε έξω, θα πάμε στον Κορυδαλλό που έχει ωραία αγορά, αλλά μη φανταστείτε ότι θα κάνουμε ψώνια...στα φαρμακεία θα χιμήξω πάλι μπας και βρω το Hipp... Έλεος με τα βιολογικά γάλατα, κατάρα έπεσε;; :evil: Κι εμείς από το αυγό τρώμε μόνο τον κρόκο και επειδή δεν της άρεσε η υφή του και δεν τον κατάπινε της το βάζω στο μεσημεριανό και όλα καλά! ;)

Λία μου, ωχ μωρέ ο μικρός σου που έκανε εμετούλι... Λογικά θα του στραβοέκατσε που ήταν φαγωμένος... Σήμερα θα του ξαναδώσεις ή μέρα παρά μέρα σαν εμάς το τρώτε; Ουάου, ξύπνησε τόσο λίγο τη νύχτα;; Μπράβο! Άντε μακάρι να συνεχιστεί!! Το Hipp το βρίσκει εύκολα η φαρμακοποιός σας;;;; Εμένα μου έστειλαν μειλ σήμερα από το φαραμακείο το ιντερνετικό που είχα παραγγείλει και μου είπαν πως τελικά δεν υπάρχει ακόμη και δεν θα λάβω την παραγγελία... :evil: Ναι, μια χαρά είναι η τιμή με τα ασημένια στολίδια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα γλυκες μανουλες!!!

πεταλοτδιτσα μου χρονια πολλα!!!!!!!!!! να χαιρεσαι τον γλυκο καρπο σου!! να εχει μια ομορφη ζωουλα γεματη χαρα,ευλογια κ να λαβει φωτιση σαν αυτη του μεγαλου αγ. αθανασιου!! σημερα η πρωτη που μου ηρθε στομυαλο ηταν η κορουλα σου!! επισης, να ευχηθω κ περαστικουλια...ταλαιπωεηθηκε το καημενουλι!! ευχομαι να γινει συντομα περδικι!

εμεις κοριτσακια δυο μερες εχουμε ενα περιεργο..τα κακα της ειναι πολλα κ σαν αλοιφη... λεω να περασει η αυριανη μερα κ μετα να παρω τη γιατρο. δε φαινεται να την εχει πειραξει κατι..δεν ξερω...σημερα θα της δωσω πρωτη μερα γιαουρτακι. για να δουμε θα της αρεσει;;

λιακι μου κιεμας μας ειπε να ξεκινησουμε αυγουλακι σιγα σιγα, μονο κροκο. μηπως δεν επρεπε να του το δωσεις μετα τη κρεμουλα. ισως του επεσε βαρυ του καημενουλη. κιαν καμια φορα ξεχαστεις κ δε του δωσεις αυγο πειραζει; (η ερωτηση παει κ για μενα)

α μας ειπε επισης να το δινουμε λιγο μετα το φρουτο.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΑΣ,

ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ....

ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΔΥΟ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ....ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΤΗΣ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑ!!!!!!!

Θα μπω σύντομα, να σας γράψω κανένα "σεντόνι" τριπλό!!!! χαχαχα....

Απλά εδώ και πόσες μέρες, προσπαθώ να σας διαβάσω....και πανω που τελειώνω το διάβασμα.....να άλλα τόσα μυνήματα...καλά να είσαστε όλες να γράφετε....

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Αγγελική, δεν κολλήσανε τα πλήκτρα?

Εγώ έτσι έιχα πάθει στο λαπ τοπ του άντρα μου....και κάποια πλήκτρα κόλλησαν....αναγκαστήκαμε τότε να αλλάξουμε πληκτρολόγιο.........

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

καλησπερα κοριτσακια μου,

οπως σας ειπα και πριν παω να παρω τον καφε και τσουπ πεφτει πανω στο λαπτοπ:shock::shock::shock: τρελαθηκα,το γυρισαμε αμεσως αναποδα,βγαλαμε μπαταριες και σημερα το πηρε ο βασιλης σε ενα φιλο του που ξερει απο αυτα και το ανοιξε και το επλυνε,στο τσακ λεει να ακουμπησει στην πλακετα:shock::oops:...δεν φαινεται να αποκτησε καποιο κουσουρι,τωρα θα δειξει...σημερα πηρα και τα καινουρια μου γυαλια και με το που τα βαζω τα αρπαζει η μπεμπα ετσι για να τα εγκαινιασει..χα χα...ο βασιλης κοντευει να γινει καρδιακος με εμενα που εχει μπλεξει...το κινητο μου θα παει για σερβις,εχει εγγυηση,αμα φτιαξει εφτιαξε...μονο τηλεφωνα παιρνω πια ,οποτε δεν με ενδιαφερει να ειναι τελευταιας τεχνολογιας...κατα τα αλλα καλα,μεσα γιατι πιανουν κατι μπορες...η μπεμπα συνεχιζει να κανει αναστατους υπνους,αλλα απο οτι βλεπω πολλες ταλαιπωρουμαστε απο αυτο το θεμα...τι να εχουν παθει?παει τωρα σχεδον ενας μηνας που κοιμαται ανησυχα....:rolleyes:

σοφακι σισακι τι εγινε πηγατε παιδιατρο?ολα καλα με τη μπουμπουκα?μηπως να της προσθετεις ενα ενα στο κριθαρακι λαχανικα,πχ.κριθαρακι αρακα και να το πατας με το πιρουνι,την αλλη μερα κριθαρακι μπροκολο.κλπ. να συνηθιζει στις γευσεις...φανταζομαι θα σε συμβουλευσαι και η ντοκτορ...

και εγω καμια φορα την περπαταω και τρελενεται,μας κοιταει να την καμαρωσουμε και ειναι ολο χαρα και μετα αντε να καθησουμε κατω,τεντωνεται σαν λαστιχο...βαριουνται μωρε και αυτα ολο τα ιδια και τα ιδια...δεν ξερω αν τα βοηθαει να περπατησουν,παντως η δικη μου βηματισμο κανει βεβαια δεν στεκεται ουτε ελεγχει το βαρος της...

ελενιτσα μου,να σαστε καλα και του χρονου να μεταλαβετε παλι!!!ειναι καλυτερα το κοριτσι μας απο το κρυωμα,περαστικα της!λοιπον με το γαλα δεν ξερω τι θα γινει,εχω εκνευριστει η αληθεια ειναι....πηρα τηλ εχθες στο φαρμακειο απο το ιντερνετ να μαθω τι συμβαινει και μου ειπε οτι υπαρχει προβλημα με ολα τα γαλατα που συσκευαζονται και παραγονται στη γερμανια,επειδη λογω της οικονομικης καταστασης της χωρας θελουν να τα προπληρωνονται,οποτε τα εισαγουμε με το σταγονομετρο γιατι μιλαμε για πολλες χιλιαδες ευρω.τι να πω!παντωςστο φαρμακειο που το παρηγειλλα εδω στη γειτονια μου το εφερε σε μια μερα αλλα 14,20 χωρις δωρακι ουτε δειγματακι...

αλικακι τι εγινε με τη παιδιατρο?ποσα κιλακια φτασατε τωρα?μηπως βγαζετε δοντακι και γιναν μαλακα τα κακακια?και στη δικη μου πριν σκασει το δοντακι τα εκανε σαν αλοιφη και μυριζαν πολυ αχημα,σορυ κιολας για την περιγραφη:oops:..τι αλλο?ετοιμαζεστε για τη βαφτιση?πως τα περνατε?

μαρακι μεγαλωσε πολυ το αγορακι σου,φτου φτου...πριγκιπας πολυ ωραιο θεμα,ποτε θα τον βαφτισετε τελικα?οι μπομπονιερες σιγουρα βγαινουν πιο οικονομικες οταν τις φτιαξεις εσυ και φυσικα εχουν αλλη χαρη;)

λιακι πολυ καλη τιμη της μπομπονιερας,φαινεται πολυ πιο ακριβη και ειναι και πολυ ομορφη....κοιταξα και γω στο σαιτ εχει πολυ ωραια πραγματακια,και εγω καλοκαιρινο θεμα σκεφτομαι μιας και θα την κανουμε καλοκαιρι τελικα τη βαφτιση,γορφονες κοχυλια κλπ...μια φορα το αγορι σου ξυπνησε ,μπραβο προοδευει ο δημητρακης...πολυ γελασα που λες οτι του φαινεται αστειο το στηθος,και εγω μια μερα την εβαλα κοντα να δω τι θα κανει και με κοιταζε με απορια χα χα ουτε που το θυμαται...αχ μωρε εκανε εμετο ο καημενουλης,απογευματιατικα αυγο,δικιο ειχε το παιδι...

λατερινακι σε χασαμε,αντε διαβασε ολα τα επεισοδια που γραψαμε και μετα εχει τεστ θα σου κανουμε ερωτησεις να δουμε τι θυμασαι χα χα χα...προς το παρον δεν κολλει το λαπτοπ αντε να δουμε στη συνεχεια....

καλο βραδυ σε ολες!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Κορίτσια μου γλυκά, σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχούλες σας, με συγκινείτε!!!!! :rolleyes:graphics-thank-you-713880.gif

Κι εσείς να είστε πάντα υγιείς κι ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας!!!

Συμπεθέρα της έδωσα τα πεθεροφιλάκια, μην ανησυχείς, και τα ευχαρηστήθηκε!!! ;) Σου στέλνει τα δικά της και ελπίζει να την πάρεις με καλό μάτι!!!! :tongue:

graphics-kisses-hugs-608343.gif

Θα μπω λίγο πιο μετά να σας γράψω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελένη χρόνια πολλα στην Αθανασία μας,η πρώτη της γιορτουλα,μεγάλο γεγονός!

Να ειναι γερή και τυχερή το κοριτσάκι σας και να την καμαρωνετε.

Εχετε γράψει πολλα κορίτσια και δεν σας προλαβαίνω,το σημαντικότερο ειναι οτι είστε όλες καλα,και τα μωρακια μας μεγαλώνουν γερά και με πολυ αγάπη!

Φιλια σε όλες.

Θα επανέλθω μολις βρω χρόνο!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι κάνετε?

Ελενάκι να χαίρεστε το κορίτσι σας το όμορφο!!

Πολύχρονο να είναι το αστεράκι σας κοπέλα μου!!

Εμείς καλά, εχτές είχαμε παιδίατρο για εμβόλιο, τελειώσαμε τα πολλά ευτυχώς, σε δυο μήνες ξανά θα πάμε για έλεγχο μόνο. Δεν πήραμε πολύ βάρος, πήραμε όμως 2,5 πόντους, μου είπε ευθύνεται και το ότι δεν τρώει ακόμα πολύ καλά, να της δίνω σιγά σιγά φαγητό από το δικό μας απλά χωρίς αλάτι. Για να δούμε αν της δοκιμάσω πως θα της φανεί. Σήμερα της έφτιαξα δικό της κοτοπουλάκι με παντζάρι και πατάτα γιατί εμείς είχαμε κουνέλι τηγανητό και παντζάρια και θα της έπεφτε βαρύ.

Αγγελικούλα τι θα γίνει βρε κορίτσι, τι λέει το ζώδιο σου αυτές τις μέρες, θα προακαλέσετε μικροζημιές γ' αυτό χρειάζεται προσοχή, φαντάζεσαι?

Θα το κάνω κι αυτό που μου λες, να της βάζω στο κριθαράκι διάφορα λαχανικά μήπως της αρέσουν έτσι.

Λιάκι αποθηλάσατε? μπράβο που το κράτησες τόσο καιρό του μικρού, άντε στο επόμενο μωράκι τώρα θα ξαναθηλάσεις έτσι αρκετό καιρό!!

Ξεκίνησε και κοιμάται καλύτερα ε? Άμα δεν έχει βυζί σου λέει τι να ξυπνάω να κάνω? Μακάρι να το κρατήσει και να κοιμάται καλά από δω και μπρος!

Σόνια που είσαι εσύ καλέ?

Η ζουζούνα τι κάνει?

Περπατήσατε ή κοντεύετε?

Ελενίτσα πώς είναι η μικρή με το βήχα?

Και η δικιάμου βήχει ακόμα λιγάκι όταν είναι ξαπλωμένη ειδικά, η γιατρός είπε πως είναι ο.κ όμως και θα περάσει σε λίγες μέρες, ορό να της συνεχίσω μόνο.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κορίτσια, θα γράψω λίγα γιατί έχω δουλειές με φούντες!

πήγαμε πάλι στο καινούριο σπίτι σήμερα να δούμε τι θα χρειαστούμε, πρέπει να πάρουμε κάποια πραγματάκια από ικεα τώρα που θα φύγουμε...

μαζεύτηκαν πολλά τα έξοδα...πάνε οι οικονομίες μας...ούτε και μπορώ να υπολογίσω πόσα θα ξοδεψουμε τώρα που θα πάμε Αθήνα....

πήραμε και μειωμένους μισθούς...πάλι...

είναι και η μετακόμιση...αχ, ευτυχώς είχαμε κάτι λίγα στην άκρη...αλλά και με τη βάφτιση δε βλέπω να μένουν...:|:-|:|

τώρα πρέπει να ετοιμάσω βαλίτσα....δικιά μου και του μικρού...αύριο φεύγουμε και δεν έχει καμπίνες στο καράβι...στο μεταξύ 3 μέρες είχε απαγορευτικο και θα είναι φουλ...έχω τρομερό άγχος πως θα το βγάλουμε το ταξίδι, σε κλειστό χώρο με τόσο κόσμο, ελπίζω μόνο να μην αρρωστήσει το αστεράκι μου...άσε που δεν ξέρω αν θα καταφέρει να κοιμηθεί ο καημενούλης μου...έχει ξεσυνηθίσει την φασαρία, κοιμάται μόνο στο δωμάτιο...

αχ, μέσα στο άγχος είμαι...

ελπίζω να βρω χρόνο να μπαίνω να σας λέω τα νεα μου...την άλλη Κυριακή ΄γυρίζουμε και θα κάνουμε τη μετακόμιση...παίζει και να μην έχω τηλέφωνο και δίκτυο για κάποιο διάστημα...είδωμεν...σας φιλώ φιλενάδες..τρέχωω τωρα λέμε...!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Να΄μαι πάλι κοριτσάρες! ;)

Σοφάκι 1, ευχαριστούμε πολύ!!! Άντε με το καλό να έρθει και η δικιά σας πρώτη γιορτούλα!! :P Τέλος για την ώρα τα εμβόλια; Εμείς αντιθέτως τελειώνει η ανάπαυλα και Φεβρουάριο κάνουμε το επόμενο εμβόλιο της μηνιγγίτιδας. Πλάκα πλάκα από αρχές Δεκέμβρη έχουμε να κάνουμε εμβόλιο... Όταν λες ότι γρμ. δεν πήρε πολλά τι εννοείς; Πόσο πήρε; Νωρίς νωρίς σας είπε να της δίνετε να τρώει από το φαγητό που φτιάχνετε για εσάς! Θα της λιώνεις μπουκίτσες με το πιρούνι; Εμείς τα ίδια με το βήχα, την ημέρα είμαστε αρκετά καλά, αλλά τη νύχτα στον ύπνο μας πιάνει πού και πού και βήχουμε αρκετά. Έβαλα το αυτί μου στο στήθος της και στην πλατούλα, αλλά δεν άκουσα να "βράζει", δεν πρέπει να έχει ακροαστικά όπως είπε και η γιατρός από την περιγραφή που της έκανα... Ορό της βάζω κι εγώ όσο μπορώ γιατί σπαρταράει η κακομοίρα!! :? Εσένα Σοφία, πώς αντιδράει στον ορό; Πόσες φορές τη μέρα της βάζεις;

Σόνια μου, σε ευχαριστούμε κι εσένα κοριτσάκι!!! Πού είσαι, χάθηκες! Ξεκινησες δουλειά, δεν θυμάμαι... :rolleyes: Πώς είναι η σβουρίτσα σου;

Αγγελικούλα, ευτυχώς την γλίτωσε το λάπτοπ!!! Δεν είμαστε για περιττά έξοδα... Κι εμάς έχει χαλάσει εδώ και 2 βδομάδες ο σταθερός μας υπολογιστής ο καλός, κάηκε το τροφοδοτικό μάλλον από την τάση της ΔΕΗ.. Το διαπιστώσαμε ξαφνικά μια μέρα που γυρίσαμε σπίτι από τη βόλτα... Είχε πέσει ο γενικός και έτσι το ψάξαμε και το καταλάβαμε. Ευτυχώς όμως είναι μέσα στην εγγύηση και μας το φτιάχνει τώρα το e-shop. Από βδομάδα θα τον έχουμε, για την ώρα σας γράφω από το λαπτοπάκι μας! :tongue: Καλά με τα γερμανικά γάλατα έχω νευριάσει πολύ!! Στο επόμενο νινί θα το ψάξω και δεν θα τα ξαναπροτιμήσω αυτά! :evil: Εμένα πάλι σε ένα φαρμακείο χθες μου είπε μια ότι μάλλον αλλάζει συσκευασία και θα βγαίνει πλέον σε μεγάλη των 900 γρμ., ήδη το νούμερο 1 το είχε εκεί στη μεγάλη και το είδα... Είναι όμως αυτό λόγος για να υπάρχει έλλειψη;;; Ότι να΄ναι τελείως κουκου ρουκου η κατάσταση πια!! Ο καθένας λέει τα δικά του! Θα το παραγγέλνω κι εγώ από φαρμακείο κι ας κάνει 14,20... Δηλαδή το φαρμακείο το ιντερνετικό τι δωράκια και τι δείγματα σου έστελνε; Εμένα με φλώμωσε σε κάτι μικρές ατζέντες του 2013, σιγά τα αυγά! Δειγματάκια ποτέ δεν μου έστειλε... Βέβαια δεν παρήγγειλα ποτέ 50 ευρώ και πάνω. Το περισσότερο που έδωσα ήταν 40 αν θυμάμαι καλά...

Λιάκι, εσένα στο φαρμακείο σου το βρίσκει ακόμη το γάλα; Ο Δημήτρης τι κάνει;

Συμπεθέρα, άντε μπες να μας γράψεις κανένα υπερ-υπέρδιπλο σατέν σεντόνι από αυτά τα ωραία που γράφεις.... Έχουμε χασει όλα τα νέα σας!!

Αλικάκι μου, ήταν η πρώτη η Αθανασία που σκέφτηκες από τους εορτάζοντες,ε; Ευχαριστούμεεε!!! Να είστε καλά κι εσείς και να χαρείτε τον μπαμπάκα σας! Πώς τα περνάτε; :rolleyes:

Κι εμείς κάνουμε λίγο ανήσυχους ύπνους, μία ο βήχας μία που πεινάει τελευταία νωρίς το πρωί... Αλλά τι να κάνουμε, ελπίζουμε να στρώσουμε σύντομα! Κορίτσια θέλουμε να πάρουμε στην Αθανασία ένα καλό δώρο σε παιχνίδι που θα το χρησιμοποιήσει και ίσως λίγο μεγαλύτερη... Κάτι ίσως και εκπαιδευτικό! Τι να είναι; Έχετε ιδέα; Κέντρο δραστηριοτήτων δεν νομίζω γιατί το κόβω να το βαριέται γρήγορα και να γκρινιάζει ειδικά τώρα που έχει στο νου της να σηκώνεται συνεχώς όρθια... Τι θα ήταν χρήσιμο;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, θα γράψω λίγα γιατί έχω δουλειές με φούντες!

πήγαμε πάλι στο καινούριο σπίτι σήμερα να δούμε τι θα χρειαστούμε, πρέπει να πάρουμε κάποια πραγματάκια από ικεα τώρα που θα φύγουμε...

μαζεύτηκαν πολλά τα έξοδα...πάνε οι οικονομίες μας...ούτε και μπορώ να υπολογίσω πόσα θα ξοδεψουμε τώρα που θα πάμε Αθήνα....

πήραμε και μειωμένους μισθούς...πάλι...

είναι και η μετακόμιση...αχ, ευτυχώς είχαμε κάτι λίγα στην άκρη...αλλά και με τη βάφτιση δε βλέπω να μένουν...:|:-|:|

τώρα πρέπει να ετοιμάσω βαλίτσα....δικιά μου και του μικρού...αύριο φεύγουμε και δεν έχει καμπίνες στο καράβι...στο μεταξύ 3 μέρες είχε απαγορευτικο και θα είναι φουλ...έχω τρομερό άγχος πως θα το βγάλουμε το ταξίδι, σε κλειστό χώρο με τόσο κόσμο, ελπίζω μόνο να μην αρρωστήσει το αστεράκι μου...άσε που δεν ξέρω αν θα καταφέρει να κοιμηθεί ο καημενούλης μου...έχει ξεσυνηθίσει την φασαρία, κοιμάται μόνο στο δωμάτιο...

αχ, μέσα στο άγχος είμαι...

ελπίζω να βρω χρόνο να μπαίνω να σας λέω τα νεα μου...την άλλη Κυριακή ΄γυρίζουμε και θα κάνουμε τη μετακόμιση...παίζει και να μην έχω τηλέφωνο και δίκτυο για κάποιο διάστημα...είδωμεν...σας φιλώ φιλενάδες..τρέχωω τωρα λέμε...!!!!!!!!!

Ωχ, Λιάκι μου καλό κουράγιοοο!!! Εύχομαι να έχετε καλό ταξίδι παρά τις αντίξοες συνθήκες!! Πιστεύω το αστεράκι σου να χαζέυει τον κόσμο και να περάσει η ώρα έτσι στο καράβι.... Έρχεστε Αθήνα για μία βδομάδα δηλαδή; Εμείς είμαστε κοντά στο ΙΚΕΑ (του Κιφησσού) και αν σας βολέψει πείτε να ερθουμε εκεί για να πιούμε ένα καφεδάκι! Είναι και το εμπορικό riverwest ακριβώς δίπλα και πας εκέι μια γύρα για πιο ήσυχα! Έχεις το κινητό μου, αν θελήσετε και μπορέσετε πες και αν δεν δουλεύει ο μπαμπάς μας θα έρθουμε να γνωριστούμε και από κοντά!!! Καλό ταξίδι για την ώρα!! ;)

Όσο για τα χρήματα, κι εμείς ξεπαραδιαστήκαμε με τη μετακόμιση και για να βολευτούμε στο νέο σπίτι πήραμε αρκετά από ΙΚΕΑ κι εμείς... Δεν δίνεται αλλιώς, είναι όμως για καλό οπότε μην το σκέφτεσαι...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπεραωγλυκες μανουλες!

angel μου κιαλλη μια φιλη μου αυτο ειπε μηπως ετοιμαζεται για δοντακι.. πωπω κ μυρζουν απαισια!!! σορυυυυ!! παντως ωρα τους ειναι πια κιαυτα τα δοντια να βγουν!! εχω αρχισει να ετοιμαζω τα περι βαπτισης.ολα καλα. απλα θα ειναι ολα δε θα εχω θεμα. μονι λουλουδακια κ πεταλοδιτσες!! η παιδιατρος τη βρηκε μια χαρα! 9.500γρ. το γιαουρτι το καταβροχθισε!!εσενα η μικρουλα σου; πεφτει κ στα δικα σιυ γυαλια ε;; καλα εγω κοριτσια μπορει να της εχω ολα τα παιχνιδια μπροστα τηςκιαν δει χαρτιπετσετα η τηλεκιντρολ η τηλεφωνο λυσαει για να τα πιασει!!

πεταλιυδιτσα μου δεν εχω καμια αλλη αθανασια μονο τη μικρουλα σου!! καλα περναμε τωρα με τον μπαμπα μας! μαλιστα λεγαμε να παμε μια 3ημερη εκδρομουλα κ θα αφησω την μπεμπα στη μαμα μου! εχετε να προτεινετε κανεναν καλο προιρισμο; εντοσ συνορων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...