Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!

Σοφάκι Φο, δυστυχώς το κόλπο με το λάπτοπ δεν έπιασε πριν λίγο που ήταν να φάμε το φαγάκι μας κι έτσι τη έβαλα πάλι καρότσι και την πήρα κοντά μου...έκλαιγε πάλι πολύ και νομίζω πως ήταν από πείνα γιατί έφαγε χωρίς ζόρι 250 περίπου γρ.... Δεν πειράζει όμως, τη βρίσκουμε την άκρη είτε έτσι, είτε αλλιώς! ;) Την πήρα αγκαλίτσα να ηρεμήσει 5 λεπτά και μετά την έβαλα στο καρεκλάκι και φάγαμε... :rolleyes: Η Ηipp έχει αυτή την κρέμα http://www.pharmacyonclick.gr/prointa-gia-mora-kai-vrefi/baby-food-brefikes-trofes/hipp-krema-epta-dhmhtriakwn-apo-ton-ekto-mhna η οποία φτιάχνεται με γάλα είτε μητρικό, είτε κάποιο σε σκόνη που χρησιμοποιείς. Δεν έχει δηλαδή μέσα γάλα. Έχει όμως γλουτένη και δεν ξέρω αν σας πειράζει αυτό. Αυτή η σελίδα πάντως είναι πολύ καλή γιατί σε εμάς εδώ στην Αττική τα φέρνει δωρεάν από 1 ευρώ παραγγελίας κι έχει και δωρεάν αντικαταβολή. Είναι και πολύ καλές οι τιμές του, έχω τσεκάρει αρκετά προιόντα... :rolleyes: Εγώ για απογευματινό της δίνω κρεμούλες διάφορες βιολογικές πάντα και μερικές φορές τη βδομάδα της δίνω γιαουρτάκι το οποίο της αρέσει πιο πολύ από τις κρέμες! :rolleyes: Όσο για το ποια κρέμα από τις βιολογικές είναι καλύτερη...νομίζω είναι παρόμοιες οι hipp και frezylac. Από γεύση επίσης παρόμοιες ίσως η φρεζυλακ λίγο καλύτερη..με μικρή διαφορά όμως! Είναι και θέμα γούστου βεβαίως... Ποιοτικά είναι ίδιες απλά η HIPP κυκλοφορεί και γερμανία ενώ η φρεζυλακ φτιάχνεται γερμανία, αλλά για αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα και αυτό δεν μας αρέσει πολύ με τον Τάσο... Δεν είναι λίγο ύποπτο;;; :|

Λιάκι μου, άσε... δύο που λες έγινα τα δοντάκια μας από εκεί που νόμιζα πως αργούμε ακόμη να βγάλουμε!! ;) Συνεχίζει πάντως να φέρεται κάπως...δεν κοιμάται στο κρεβάτι της μόνη της με τίποτα!! Θέλει καροτσάδα βόλτα μπας και κοιμηθεί και μετά τη βάζω στο κρεβάτι!! :?:shock: Και επειδή χθες όλη μέρα δεν καλοέτρωγε μου ξύπνησε 5 παρά τα χαράματα και ήθελε γάλα... :tongue: Τον αντιπεροσπασμό δεν τον έκανα ακόμη γιατί έκλαιγε και δεν επιχείρησα καν!! Όταν είναι πιο ήρεμη θα το κάνω... Από φαρμακείο έχουμε στον Πειραιά ένα πολύ καλό που σας έχω ξαναπεί και αυτοί φέρνουν πάντα πολλά προιόντα Hipp, ολόκληρο στάντ HIPP έχουν. Χθες που πήγε ο Τάσος για να πάρει το επόμενο εμβόλιο και γάλα δεν είχαν καθόλου το νούμερο 2 γιατί όλοι λέει το ρίξανε από το φρεζυλακ στο hipp κι έχουν έλλειψη... Ούτε σε άλλα 6 φαρμακεία που πήγε το είχαν. Πρέπει για σίγουρα να κάνω αυτό που λες, να το παραγγέλνω σε φαρμακείο κοντινό μας αν μπορουν να το φέρουν ή να το παίρνω από αυτό το σαιτ που το έχει και 2 ευρώ φθηνότερο!!! 12 ευρώ το κουτί.... :shock: Παρήγγειλα 2 κουτιά για τώρα και ευτυχώς το έχει και θα μου τα φέρει το Σάββατο. Μετά βλέπουμε... Όντως η φωτό με το δοντάκι σας είναι γλύκα!! Πού τον πετύχατε!! :P

Το αβοκάντο αν και πολύ θρεπτικό με απογοήτευσε και δεν το ξαναχρησιμοποιώ στην Αθανασία. Χθες νομίζω γιαυτό δεν έτρωγε το φαγητό της.... Κάνει την υφή με κομπάκια μέσα και αλλάζει και λίγο τη γεύση σε λιπαρή και μπουχτιστική.... Με το ζόρι το μισό έφαγε πρωτη φορά! Και στο φρούτο όταν το είχα βάλει τα ίδια χάλια... :?

Με τα τηλεκοντρόλ, τα κινητά και το σταθερό τηλέφωνο την ίδια ψύχωση έχουμε και εμείς! Άλματα κάνει για να τα φτάσει! Οπότε κι εγώ τα περνάω συχνά πυκνά με βαμβάκι και καθαρό οινόπνευμα και της τα δίνω να τα τρώει! Τώρα αν τα χαλάσει από τα σάλια...άλλο ζήτημα! :tongue:

Όσο για την πιπίλα εμείς την έχουμε ανάγκη ειδικά στον ύπνο και δεν έχω σκοπό να της την κόψω πριν τα 2 περίπου χρόνια όπου θα καταλαβαίνει τι θα της λέω και κάπως θα την κάνω να μην τη θέλει. Για την ώρα δεν ελπίζω να απαλλαγούμε έτσι εύκολα γιατί την ζητάει πολύ μέσα στον ύπνο. Και όχι μόνο...και την ημέρα αν είναι λίγο ανήσυχη προκειμένου να κάτσει ήσυχη όσο γίνεται της την δίνω... Τι θα της δίνω μετά αν κόψω πιπίλα; Θα πιπιλάει σίγουρα τα δάχτυλα στο τέλος που είναι πολύ χειρότερο όπως είπε και η Σοφία 2...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια,

λοιπον αν εξαιρεσετε οτι μου χαλασε το κινητο,μου εσπασαν στη μεση τα γυαλια μυωπιας μου,αδιαθετησα και πεθανα απο τους πονους...κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα...πηγαμε σε ενα παρτυ απο ενα φιλαρακι που εγινε ενος ετους και ειχαμε παλι τα ιδια μας η μπεμπα τον "φωναζε" να παιξουν,αυτος φοβοταν και εκλαιγε και οι καλεσμενοι γελουσαν...χα χα...η μπεμπουλα ευτυχως δεν ειναι αλλο ανησυχη και τρωει και μια χαρα,βγηκε η δονταρα και ηρεμησαμε,βεβαια τα νυχτοπερπατηματα συνεχιζονται....

ελενη μου,πως ειναι η κρεμα?βλεπεις αποτελεσματα?αχ μωρε η αθανασσουλα ταλαιπωρηθηκε με τα δοντακια γιαυτο σου τα κανει αυτα,νομιζω θα το ξεπερασει...εγω αν γκρινιαξει οπως τη βαζω στο καρεκλακι της δινω κατι να ξεγελαστει και ετοιμαζω γρηγορα το φαγητο,,,τωρα τελευταια της δινω ενα περιοδικο διαφημιστικο απο παιχνιδια και καθεται και το "διαβαζει"....λοιπον το αβοκαντο μαλλον θα ηταν αγουρο γιαυτο σου εγινε ετσι,και εμενα την πρωτη φορα ετσι μου γινοταν,τωρα ισα ισα που γινεται πιο βελουδινο το μειγμα...βαλτα σε μια χαρτινη σακουλα με ενα μηλο και αστα σε θερμοκρασια δωματιου για δυο μερες...η μπεμπα ενω δεν ετρωγε το φρουτο με το αβοκαντο το τρωει...τωρα με την πιπιλα θα δουμε τι θα γινει,εμενα αντιθετως τη μερα δεν τη θελει μονο κατα τη διαρκεια της νυχτας τη θελει κοιμισμενη,θα κανω την προσπαθεια μου και αν τα καταφερω ολα καλα,αν παλι οχι δεν πειραζει...ετσι και εγω δεν βρισκω το γαλα και το παρηγγειλα απο το σαιτ αλλα ακομη δεν μου το εχουν στειλει,αυριο θα παρω τηλ να δω τι γινεται,τους εστειλα και εμαιλ και τιποτα:evil:

μαρακι ωραια τα νεα σου,καλα επαθα πλακα λεει τοσα πολλα ο γιαννακης?δηλαδη τα λεει συνειδητα?και μετα σου λενε οτι τα αγορια αργουν να μιλησουν...εμεις φρουτα βαζουμε τα κλασσικα,μηλο μπανανα,αχλαδι και αβοκαντο,τα εσπεριοειδη δεν της αρεσουν,οποτε δεν της τα δινω...τρωμε κοτοπουλο,μοσχαρι,ρυζι,κριθαρακι τα περισσοτερα απο τα λαχανικα και αρχισαμε και φακες...το απογευμα γιαουρτακι...απογαλακτιστηκαμε μια χαρα και βγαλαμε και δοντακι....τελειες οι φωτογραφιες απο μοναχο και ο γιαννακης κουκλος,μεγαλωσε πολυ....

λιακι πως εισαι απο το πρηξιμο στο στηθος?ελπιζω καλυτερα...οπως σου ειπε και η ελενη 77 ετσι και εγω σταδιακα απο μια φορα τη μερα,μετα απο λιγες μερες καθε δευτερη μερα και μετα καθε τρεις οπου και δεν ηθελε αλλο γιατι δεν ειχε γαλα ειχε σαν ορο,αυτο μου κρατησε καποιες μερες και μετα ενιωθα το στηθος μου αδειο,βεβαια ωρες ωρες μεχρι και πριν απο λιγες μερες ενιωθα καποια πονακια στο στηθος,μπορει να ηταν και απο την περιοδο που περιμενα δεν ξερω...

σοφακι μου,λυπαμαι για το θειο σου...:-(

εχεις δικιο σε αυτο που λες για το δαχτυλό.χιλιες φορες πιπιλα,αν δω κατι τετοιο εννοειται οτι θα της την ξαναδωσω...για της κρεμες αυτες που παιρνω ειναι με γαλα δεν μπορω να σε διαφωτισω...ασε χαλασμο κυριου εκανε,αερας μας πηρε και μας σηκωσε,χαλαζι,αστραπες,αφου ειχα φοβηθει....χιονι ομως οχι,και ουτε πολυ κρυο εκανε...γενικα αυτες της μερες οι μετεωρολογοι πεσαν εξω,ελεγε ψιχαλα και εριχνε χαλαζι:shock:...αντε να ερθει η ανοιξη γιατι βαρεθηκα το χειμωνα...

σοφακι σισακι,δεν μας εχεις πει εσεις βγαλατε αλλα δοντακια?καλα δεν θα το πιστεψεις το νοεμβριο ειχα παει να κανω τεστ παπ και ειχα ξεχασει εντελως να παω να παρω τα αποτελεσματα και με το που το διαβαζω αυτο που εγραψες ετρεξα και τα πηρα,ολα καλα ευτυχως...ουφ ουφ...οποτε σε ευχαριστω πολυ που μου το θυμησες...μνημη χρυσοψαρου.....

ελενη μου υπομονη,φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι να εχεις δυο πιτσιρικια που το ενα να σε ξενυχταει και το αλλο να σε τρεχει ολη μερα...ειπαμε θελει θυσιες η μητροτητα...:wink:...σε τι δουλεια γυρνας γιατι δεν θυμαμαι?

καλο βραδυ

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα!

Η μικρή κοιμήθηκε δυο βράδια σερί, μακάρι να το συνεχίσει γιατί τελευταία έχει καθιερώσει τα 1-2 ξυπνήματα για γάλα! Τη μέρα δε δεν θέλει καθόλου να κάτσει τον πωπό της, θέλει να στραταρίζει συνέχεια, την έμαθε η γιαγιά της που βάλθηκε να την περπατήσει και τώρα δεν θέλει να κάτσει στο πάρκο πάνω από 5 λεπτά! Και ακόμα δεν έχει μάθει να σηκώνεται μόνη της, θέλει και περπάτημα η σκατούλα!

Ρε κορίτσια από φαγητά τι άλλο να της δοκιμάσω?

Θα πάμε αύριο και παιδίατρο για εμβόλιο και θα μας δώσει οδηγίες κι αυτή, δεν τρώει τίποτα, καρότο, πατάτα, κολοκύθι, κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί, φασολάκια, ντομάτα, μπρόκολο, ρύζι, φακή, μόνο το μακαρονάκι της κατεβαίνει με το ζουμί από το κρέας ολόκληρο όχι αλεσμένο! τι θα την κάνω?

Τα φρούτα της τα τρώει και την κρέμα το ίδιο.

Σοφάκι αυτήν της δίνω κι εγώ από την αρχή, τη humama με τα δημητριακά χωρίς γάλα και της αρέσει πολύ.

Πιπίλα έχουμε μόνο στον ύπνο, δεν έχω σκοπό να την κόψω ακόμα γιατί έχουμε μια τάση να βάζουμε δάχτυλο όταν δε βρούμε την πιπίλα, τουλάχιστον το έχει ελαττώσει από όταν ήταν πιο μικρή.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αγγελικούλα ακόμα τα δύο κάτω δοντάκια έχουμε, δε βλέπω να κατεβαίνουν τα πάνω ακόμα!

Καλά και τα γυαλιά σου έσπασαν και το κινητό χάλασε? Αμάν γκαντεμιά!

Εντάξει το θυμήθηκες τουλάχιστον το τεστ παπ το δικό σου!

Αχ αυτά τα παιδιά, μας πήραν τα μυαλά τελείως! κι εγώ το παθαίνω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κορίτσια!

Αγγελική μου, ποιος σας μούτζωσε καλέ;;; Από περίοδο είσαι καλύτερα τουλάχιστον; Με το κινητό τι θα κάνεις; Θα πάρεις άλλο; Η κρέμα καλή ήδη βλέπω διαφορά και να φανταστείς οτι ξεχνάω να της βάλω τρεις φορές την ημέρα που πρέπει κανονικά... :? Μπα μωρέ δεν θα της ξαναβάλω αβοκάντο όπως και να έχει... Αλλάζει όλη τη γεύση και δεν μου άρεσε νομίζω και της Αθανασίας το ίδιο! Με το κόψιμο της πιπίλας καλά θα κάνεις να το προσπαθήσεις γιατί όχι, αρκεί να μην ταλαιπωρηθείτε πολύ τα βράδια που δοκιμαστικά δεν θα της την δίνεις... :rolleyes: Με το γάλα τι γίνεται; Πότε τα παρήγγειλες από το σαιτ; Διαθέσιμο από 14/1 γράφει πάντως. Στην κατάσταση της παραγγελίας σου τι γράφει; Εμένα γράφει "υπό διεκπεραίωση". Για να δούμε θα μου τα φέρει το Σάββατο ή δουλευόμαστε;; :evil:

Σοφάκι 1, όταν λες ότι της αρέσει η στράτα, τι εννοείς; Να την κρατάτε απο τα χεράκια και να προχωράει στο πάτωμα; Καλά έχω πάθει πλάκα με τη μικρή σου! Ολόκληρο μακαρονάκι τρώει ανάλεστο;;; :shock: Δεν πνίγεται; Γλιστράει αυτό βέβαια φαντάζομαι, αλλά αμάσητο το καταπίνει η σκατούλα; χιχιχι Λες τα αλεσμένα να την αναγουλιάζουν; Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να φάει και τίποτα άλλο αν δεν είναι αλεσμένο... Για να δούμε τι θα πει και ο γιατρός... Μια χαρά που τρώει πάντως τα φρούτα και την κρέμα της.. ;)

Εμείς από χθες βράδυ βήχουμε πολύ και στον ύπνο παρακαλώ.... :? :? :confused: Δεν ξέρω τι γίνεται, ήμασταν και σπίτι αυτές τις μέρες, λέτε να κόλλησε από τον μπαμπάς μας; Πυρετό μέχρι στιγμής δεν έχει, ούτε τρέχει μύξα αν και ακούω λίγο ρουθούνισμα πού και πού.. Πάντως μπουκωμένη δεν είναι, κοιμάται με κλειστό στόμα. Πήρα τη γιατρό πριν λίγο και η καημένη είναι στο εξωτερικό στο πατρικό της γιατί είναι άρρωστη η μαμά της και έτυχε και πέθανε και ο μπαμπάς της αυτές τις μέρες!!! :?:cry: Μου είπε να της βάζω ορό 2-3 φορές τη μέρα και να κοιμάται με κλίση στο στρώμα κάπου 30 μοίρες. Αυτό βέβαια της το έχω μόνιμα έτσι κι αλλιώς, αλλά φοβάμαι μην μου πνιγεί. Να τη μεταφέρω λέτε να κοιμάται δίπλα μου όσο έιναι έτσι;; Φλέματα ιδιαίτερα δεν ακούω, δεν ξέρω και σίγουρα... Επίσης τα δοντάκια μας μεγάλωσαν κιόλας δηλαδή δεν φαίνεται μόνο μία μυτούλα από το καθένα αλλά όλη η επιφάνειά τους!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ελενίτσα ναι από τα χεράκια θέλει να την κρατάς και να πηγαίνει, φέρνει το σαλόνι 2-3 φορές και δεν κουράζεται κιόλας!

Μακαρονάκι της πήρα το αστράκι το πιο μικρό αφού το θέλει ολόκληρο, αν της το αλέσω δεν το τρώει να φανταστείς! Δεν πνίγεται πάντως, μια χαρά της αρέσει!

Περαστικά σας!

Κι εμείς με βηχαλάκι είμαστε και μυξούλες, αύριο έχουμε εμβόλιο και θα τη δει η γιατρός με την ευκαιρία. Ορό της βάζω κι εγώ μπόλικο, ίσως οι μυξούλες της Αθανασίας να είναι εσωτερικές και να μην φαίνονται ακόμα. Κολλάνε εύκολα μωρέ, εμένα ότι έχει ο Γιάννης, αμέσως το βουτάει και η μικρή!

Δε νομίζω να χρειάζεται να την πάρεις στο δωμάτιο σου μωρέ, αν τη δεις και ζορίζεται κάποια στιγμή και βήχει πολύ θα πηγαίνεις να την ελέγχεις μόνο.

Κρίμα για τη γιατρό σας, μαζεμένα της έπεσαν όλα ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελενίτσα ναι από τα χεράκια θέλει να την κρατάς και να πηγαίνει, φέρνει το σαλόνι 2-3 φορές και δεν κουράζεται κιόλας!

Μακαρονάκι της πήρα το αστράκι το πιο μικρό αφού το θέλει ολόκληρο, αν της το αλέσω δεν το τρώει να φανταστείς! Δεν πνίγεται πάντως, μια χαρά της αρέσει!

Περαστικά σας!

Κι εμείς με βηχαλάκι είμαστε και μυξούλες, αύριο έχουμε εμβόλιο και θα τη δει η γιατρός με την ευκαιρία. Ορό της βάζω κι εγώ μπόλικο, ίσως οι μυξούλες της Αθανασίας να είναι εσωτερικές και να μην φαίνονται ακόμα. Κολλάνε εύκολα μωρέ, εμένα ότι έχει ο Γιάννης, αμέσως το βουτάει και η μικρή!

Δε νομίζω να χρειάζεται να την πάρεις στο δωμάτιο σου μωρέ, αν τη δεις και ζορίζεται κάποια στιγμή και βήχει πολύ θα πηγαίνεις να την ελέγχεις μόνο.

Κρίμα για τη γιατρό σας, μαζεμένα της έπεσαν όλα ε?

Ναι της κακομοίρας της γιατρού, όλα μαζί, κρίμα!

Φοβάμαι στον ύπνο δεν ξέρω, να πριν λίγο την ξύπνησε ο βήχας και κάτι άκουσα σαν φλεματάκι αλλά ψιλά στον λαιμό σαν να την έπνιξε κάτι και πήγε να κλάψει... Για να είπε και αυτό για την κλίση στο στρώμα η γιατρός θα υπάρχει κίνδυνος να πνιγεί και στη σκέψη και μόνο δεν θα κοιμηθώ το βράδυ... :? Δεν ξέρω τι να κάνω!

Α, εμάς ακόμη δεν νιώθει να κάνει βηματισμό! Απλά θέλει να πατάει όρθια συνέχεια! Να στέκεται απλά δηλαδή. Δεν σηκώνεται ακόμη μόνη αλλά λίγο θέλει. Όταν μπει στο πάρκο αμέσως ξεκινά να παλεύει για να σηκωθεί!

Της πήρα πρώτη φορά μια κρέμα Γιώτης φαρίν λακτέ με μπισκότο, καινούρια πρέπει να είναι για να της την δοκιμάσω και να δω αν θα την φάει πιο ευχάριστα από τις βιολογικές ή αν είναι γενικό το κακό με τις κρέμες... Τις βιολογικές πάντως δεν τις πολυσυμπαθεί!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Θα είναι πιο γευστική σίγουρα από τις βιολογικές, πιστεύω να της αρέσει!

Όπου να' ναι θα σηκωθεί μόνη της η Αθανασία, πιστεύω και η δικιά μου όπου να' ναι να το καταφέρει, το παλεύει κι εμένα προς το παρόν!

Στα βηματάκια η γιαγιά της την εκπαίδευσε και τώρα πάει μπάλα άμα την κρατάς, ακόμα δεν έχω καταλάβει όμως, βοηθάει αυτό στο να περπατήσει πιο γρήγορα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!

Σημερα ειχαμε παιδιατρο καιπριν λιγο γυρισαμε. Εβαλα το παιδι για υπνο και μπηκα να σας γραψω...

Καναμε μετα απο δυομιση μηνες εμβολιο και ο καημενουλης εκλαψε...:(:(:( με ποναει η ψυχη οταν τον βλεπω να κλαει.... Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα!!! Ειναι 10.500 κιλα και 75,5 ποντους υψος... πολυ καλα παμε. Τελος με τα εμβολια προς το παρον. Θα μας ξαναδει σε 2 μηνες προληπτικα αλλα δεν θα κανουμε εμβολιο... Για το φαγητο μου ειπε να του προσθεσω σιγα σιγα τυρι (ανθοτυρο που ειναι λιγοτερο αλμηρο) και απο τον Φεβρουαριο ξεκιναμε ψαρι... Για το απογευματινο μου ειπε εκτος απο κρεμες να του δινω τραχανα σκετο, κριθαρακι σκετο και γιαουρτακι. Και σιγα σιγα να τον ενθαρρυνω να τρωει κομματακια, λιγο ψωμακι λιγη πατατα λιωμενη με το πιρουνι για να μαθαινει... Εχθες παντως που ετρωγα μανταρινη του εδωσα λιγο να γλιψει και καταπιε και κανα δυο κομματακια, μια χαρα τα πηγε δεν πνιγηκε...

Λιακι το σαιτ με τις μπομπονιερες ειναι τελειο μαλλον και εγω απο κει θα τα παρω!!! Οι κορδελες που εβαλες ειναι σατεν? ποσα χιλιοστα? γιατι εχει παρα πολλες!!!

Ελενακι ελπιζω η μικρη να μην κολλησε και να ειναι απλα ενα βηχακι... Εχει και φλεματα? γι'αυτο φοβασαι μην πνιγει??? μην αγχωνεσαι παντως μια χαρα θα κοιμηθει δωσε λιγο ποσταν το βραδυ αν δεις οτι δυναμωνει ο βηχας.

Αγγελικουλα πολυ γκαντεμια ρε κοριτσι!!! Τριτωσε με την περιοδο. Πρωτη φορα αδιαθετησες? εγω ακομα τιποτα!!! Λιακι εσυ? τωρα που εκοψες το θηλασμο να περιμενεις επισκεψεις ή μηπως ηρθανε νωριτερα... Οχι τιποτα αλλο ρε κοριτσια αλλα με τοσους μηνες χωρις περιοδο δεν θα ξερουμε αν μεινουμε εγκυες... θα το καταλαβουμε οταν θα αρχισουμε να φουσκωνουμε χαχαχαχαχαχα!!!

Ελενη για την κρεμα που ρωτας ειναι κανονικη κρεμα με γευση μπισκοτο. Υποθετω οτι το γαλα που περιεχει μεσα ειναι για το βραδυ καλυτερο γι'αυτο την λενε "καλη νυχτα"...

Αυτα τα νεα μας προς το παρον!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Μαράκι, θηρίο το αντράκι σου!! Μπράβο του, η ανάπτυξή του είναι τέλεια! Λογικό που πήρε τόσο αφού τρώει καλά όλο το φαγάκι του... ;) Χρήσιμα και τα όσα σου είπε η παιδίατρος! Τον τραχανά και το κριθαράκι σου είπε απλά να τα βράσεις και να τα αλέσεις τελείως σκέτα; Καλή ιδέα, όλο κρέμες δεν γίνεται δουλεια αν και είναι μία επιπλεόν ταλαιπωρία να έχουμε βράσιμο και άλεσμα ΚΑΙ στο απογευματινό... :? Πού και πού για αλλαγή είναι καλά, όχι για κάθε απόγευμα όμως... :rolleyes:

Εμείς κορίτσια αν κοιτάξετε την ώρα που σας γράφω θα καταλάβετε πως περνάμε δύσκολο βράδυ.... :confused: Ο μπαμπάς μας είναι στη δουλειά και η Αθανασία μου μόλις κοιμηθεί βήχει αρκετά! Της πέφτει η πιπίλα και τρέχω να της την δώσω για να μην μου ξυπνήσει εντελώς!!! :shock: Ήδη μία φορά στις 11 ξύπνησε και την σήκωσα....Έκανε μία ώρα για να ξανακοιμηθεί και αυτό με κλάματα... Τώρα κοιμάται εδώ και αρκετή ώρα, αλλά βήχει συχνά και ροχαλίζει από λίγες εσωτερικές μυξούλες που έχει και από τον ορό που της έβαλα.... Εγώ δεν πρόκειται να κοιμηθώ, από πάνω θα είμαι ή θα τρέχω μόλις ακούσω βήχα ο οποίος την πιάνει κάθε τεταρτο ή το πολύ μισάωρο. Βήχει 3-4 φορές συνεχόμενα και σταματάει. Αυτό γίνεται... Αύριο θα ξαναπάρω τηλ τη γιατρό να μου πει σε ποια γιατρό να την πάω να μας δώσει τίποτα για το βήχα και να τη δει για ακροαστικά...

Αυτά για τώρα... Καληνύχτα σε σας γιατί εμείς πάπαλα! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μαγιομανούλες!!!

Ελενάκι μου,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ!!!

Να είναι πάντα γερή και τυχερή σε μια ζωή ροζ, στρωμένη ροδοπέταλα και πεταλούδες!!!

Περαστικά στο κοριτσάκι σου, μωρέ είναι η γιορτούλα σας σήμερα και είσαστε αρρωστούλες...

Να πας οπωσδήποτε σε κάποιον παιδίατρο Ελένη μου, να την ακροαστεί γιατί όπως μας τα λες, είναι πολύ πιθανόν να χρειάζεται αντιβίωση, τα ακροαστικά θέλουν πολύ προσοχή...

Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα σήμερα, για καλό κ για κακό όμως, μη το αφήνεις άλλο..

Μαράκι, μεγάλωσε πολύ το αγόρι σου, και ψήλωσε!!!φτου, φτου, το παλικάρι μας, του έκανε καλό το κλίμα το γερμανικό:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ακόμα δε σου ήρθε περίοδος?εμένα ήρθε τον Νοέμβριο όταν αρχίσαμε τις στέρεες σε κανονικά γεύματα και πλέον θήλαζε μόνο πρωί βράδυ μέσα σε 1 βδομάδα αδιαθέτησα:|:-|:|

πόσες φορές την ημέρα τον θηλάζεις?

βρε, κορίτσι δε κάνεις και ένα τεστ προληπτικά:oops::oops::oops::shock:

Το σαιτ είναι τέλειο όντως!!εγώ πέρασα ώρες ατελείωτες για να τα δω όλα τα προιόντα του και να αποφασίσω τι θα παραγγέίλω!!!έχω πάρει και γλυφιτζούρια και μαρσμέλοους για τις παιδικές μπομπονιέρες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγώ πήρα 4 κορδέλες διαφορετικές, σατέν διπλής όψης , 3χιλ. η γαλάζια και η λευκή και 1 εκατοστό η μπλε, επίσης πήρα και μπλέ ποντικοουρά...

τι σκέφτεσαι να πάρεις? αλήθεια τι θέμα λες να κάνεις στη βάφτιση?

Σοφία1 έμαθε στράτα η μικρή?ωχ, αρχίζουν τα βάσανα ε?τρέξιμο γύρω γύρω...να σου πω την αλήθεια δε βιάζομαι να περπατήσει ο Δημήτρης, ας το κάνει όποτε είναι ετοιμος, δε δείχνει και σημάδια, του αρέσει να τον κρατάμε όρθιο αλλά θέλει όλο να χοροπηδάει...πάνω κάτω πάνω κάτω μας κόβονται τα χέρια:shock::shock::shock::tongue::tongue:

περάστικά και σε εσάς, είναι και ο Γιαννάκης άρρωστος?άντε να περάσουν αυτοι οι μήνες οι επικίνδυνοι με τις παλιοιώσεις και να τη βγάλουν καθαρή τα παιδάκια μας:|:-|:|

Αγγελικούλα, τι γκαντεμιά είναι αυτή καλε?πάνε και ταγυαλιά?από κρύο πως τα πάτε?εδώ φουλ υγρασία, ενώ δεν έχει κρύο, με την υγρασία είναι παγωμένο το σπίτι..σαν ζούμε κάτω από τη θάλασσα....

με το στήθος λίγο ηρέμησα, τώρα έχει ξεπρηστεί αλλά έχει ακόμα γάλα...πλέον ο Δημήτρης γελάει αν τον βάλω στο στήθος:shock::shock::shock:του φαίνεται αστείο:-P

Τα δικά μας νέα είναι ότι χθες το απόγευμα αφού έφαγε την κρέμα του ο μικρός και έπαιζε αμέριμνος μου λέει ο άντρας μου, ξεχασες να του δώσεις αυγό, βράσει ενα να του δώσουμε...

τι ήθελα κ τον άκουσα έβρασα ένα αβγουλάκι και το δίνω στον άντρα μου να τον ταίσει...στην 2η κουταλιά έκανε εμετό το αστέρι μου, έβγαλε όλη την κρέμα από το στόμα και τη μύτη.....πρώτη φορά έκανε τόσο πολύ...........

καταστενοχωρέθηκα ρε γμτ...δεν θα του δώσω για μερικές ημέρες να το ξεχάσει γιατί του κακοφάνηκε του καημενούλη....

το άλλο νέο είναι ότι το βράδυ ξύπνησε μόνο μια φορά!!!!

HDfQp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!!!

Λιάκι μου γλυκό, σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, ελπίζω η ζωή της να είναι όπως ακριβώς την περιέγραψες και τίποτα άλλο δεν θέλω Παναγίτσα μου!!!! :rolleyes: Είναι η πρώτη μας γιορτούλα και είμαι πολύ συγκινημένη... :rolleyes:Κι εσείς με το καλό να τον βαφτίσετε τον μπουμπούκο σας και να γίνει ένα καλοφωτισμένο αντράκι σε όλη του τη ζωή! ;)

Ευτυχώς τελικά το βράδυ δεν πέρασε τόσο δύσκολα όσο φοβόμουν, δεν μου ξαναξύπνησε αν και έβηχε πού και πού... Κοιμήθηκα κι εγώ 2 με 6μιση που ζήτησε γάλα, πάλι καλά! Με διαλείμματα φυσικά, αλλά μια χαρά! Πήγαμε και εκκλησία, κάτσαμε καμια ώρα και κάτι, το ευχαριστήθηκα! Η Αθανασία κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου την ώρα της λειτουργίας... :tongue: Κοινωνήσαμε φυσικά να τιμήσουμε τον προστάτη Άγιό μας! Τώρα είναι μέσα στη χαρά της και γενικά όταν είναι ξύπνια βήχει ελάχιστα. Στον ύπνο την πιάνει λίγο παραπάνω, θα παρω σε λίγο πάλι τηλ. τη γιατρό να μας πει που θα πάμε μιας και εκείνη λείπει...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημεραααααα!!!!

Ελενακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Αθανασια!!!! να τη χαιρεστε κοριτσακι μου να ειναι παντα ευτυχισμενη, καλοτυχη και γερη!!!!! Πως πηγε η σκοπια τη νυχτα? Ελπιζω σημερα που γιορταζει να ειστε καλυτερα!

Λιακι μπραβο το αγορι σου που κοιμηθηκε ολη νυχτα. Εμενα ηταν λιγο ανησυχος εχθες μαλλον απο το εμβολιο... Αυγο αρχισατε??? Εμας δεν μας ειπε τιποτα για αυγο. Ολοκληρο του το δωσατε? Καπου εχω διαβασει οτι ξεκιναμε πρωτα μονο με τον κροκο...:confused: δεν ξερω κιολας... Μαλλον το αστερακι σου ηταν χορτατος γι'αυτο εκανε εμετο το αυγουλακι ή δεν του αρεσε καθολου η γευση. Θα το καταλαβεις την επομενη φορα..... Πολυ ωραια πραγματα εχει το σαιτ. Εγω λεω για θεμα να εχουμε τον μικρο πριγκιπα, μου αρεσαν πολυ οι κορονες απο τα μεταλλικα στοιχεια. Θα δω και το σαιτ που πηρε το Κατερινιω και θα αποφασισω... Αραγε συμφερει να τις κανουμε μονες ή θα μας βγουν διπλασια τιμη και θα μας πιαστει και το χερι....:rolleyes:

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημεραααααα!!!!

Ελενακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Αθανασια!!!! να τη χαιρεστε κοριτσακι μου να ειναι παντα ευτυχισμενη, καλοτυχη και γερη!!!!! Πως πηγε η σκοπια τη νυχτα? Ελπιζω σημερα που γιορταζει να ειστε καλυτερα!

Λιακι μπραβο το αγορι σου που κοιμηθηκε ολη νυχτα. Εμενα ηταν λιγο ανησυχος εχθες μαλλον απο το εμβολιο... Αυγο αρχισατε??? Εμας δεν μας ειπε τιποτα για αυγο. Ολοκληρο του το δωσατε? Καπου εχω διαβασει οτι ξεκιναμε πρωτα μονο με τον κροκο...:confused: δεν ξερω κιολας... Μαλλον το αστερακι σου ηταν χορτατος γι'αυτο εκανε εμετο το αυγουλακι ή δεν του αρεσε καθολου η γευση. Θα το καταλαβεις την επομενη φορα..... Πολυ ωραια πραγματα εχει το σαιτ. Εγω λεω για θεμα να εχουμε τον μικρο πριγκιπα, μου αρεσαν πολυ οι κορονες απο τα μεταλλικα στοιχεια. Θα δω και το σαιτ που πηρε το Κατερινιω και θα αποφασισω... Αραγε συμφερει να τις κανουμε μονες ή θα μας βγουν διπλασια τιμη και θα μας πιαστει και το χερι....:rolleyes:

Μαράκι, μόνο κρόκο του δίνω, είχαμε ξεκινήσει από τη προηγούμενη εβδομάδα και του έδινα ελάχιστο για 5 μέρες να δούμε αντιδράσεις, δεν είχαμε πρόβλημα, αλλά του έδινα το πρωί πριν τη φρουτόκρεμα...μάλλον φταίει που ήταν χορτάτος εχθές...

ωραίο το θέμα σας!!!και εγώ ήμουν ανάμεσα στη θάλασσα και τον πρίγκηπα...λοιπόν εμένα οι μπομπονιέρες μου βγήκαν 1 ,35 η μία, μαζί με τα κουφέτα, 10 σμάρτις, νομίζω πως είναι πολύ καλή τιμή, αν σκεφτείς πως έχουν και τα ασημένια κρεμαστά επάνω, τα οποία είναι μπαμπάτσικα, βαριά, όχι ψεύτικα...

τι λέτε κορίτσια?πως σας φαίνεται σαν τιμή?

HDfQp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!!!

Λιάκι μου γλυκό, σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, ελπίζω η ζωή της να είναι όπως ακριβώς την περιέγραψες και τίποτα άλλο δεν θέλω Παναγίτσα μου!!!! :rolleyes: Είναι η πρώτη μας γιορτούλα και είμαι πολύ συγκινημένη... :rolleyes:Κι εσείς με το καλό να τον βαφτίσετε τον μπουμπούκο σας και να γίνει ένα καλοφωτισμένο αντράκι σε όλη του τη ζωή! ;)

Ευτυχώς τελικά το βράδυ δεν πέρασε τόσο δύσκολα όσο φοβόμουν, δεν μου ξαναξύπνησε αν και έβηχε πού και πού... Κοιμήθηκα κι εγώ 2 με 6μιση που ζήτησε γάλα, πάλι καλά! Με διαλείμματα φυσικά, αλλά μια χαρά! Πήγαμε και εκκλησία, κάτσαμε καμια ώρα και κάτι, το ευχαριστήθηκα! Η Αθανασία κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου την ώρα της λειτουργίας... :tongue: Κοινωνήσαμε φυσικά να τιμήσουμε τον προστάτη Άγιό μας! Τώρα είναι μέσα στη χαρά της και γενικά όταν είναι ξύπνια βήχει ελάχιστα. Στον ύπνο την πιάνει λίγο παραπάνω, θα παρω σε λίγο πάλι τηλ. τη γιατρό να μας πει που θα πάμε μιας και εκείνη λείπει...

Αχ, μπράβο το αγγελούδι σου!κοιμήθηκε στην εκκλησία!αγάπη μου γλυκιά!

αφού είναι και καλύτερα καλά έκανες και την πήγες!ελπίζω να περάσετε όμορφη μέρα σήμερα!Είναι η πρώτη σας γιορτούλα άλλωστε!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...