Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Μαράκι καλώς μας ήρθατε κοριτσάκι!

Περάσατε σούπερ ε, πολύ χαίρομαι!

Άρχοντας θα ήταν ο Γιαννάκης!

Καλά φτου φτου τρώει πολύ καλά, πίνει και γάλα ενδιάμεσα από τα γεύματα, φαγανός πολύ, εγώ αν της δώσω γάλα μετά δεν θα φάει το φαί της, της δίνω μόνο αν δεν το φάει όλο για να μη μείνει νηστική. Συνήθως στο μεσημεριανό δηλαδή που δεν την τρελαίνει. Πόσα κιλά έχετε πάει εσείς?

Σήμερα είχα έλεγχο στο γυναικολόγο και τεστ παπ, δεν είχα πάει απ'όταν γέννησα, όλα καλά είπε ο ντόκτορ, το τεστ θα βγει σε μια εβδομάδα. Έκανα και μια βόλτα, πλήρωσα κάτι λογαριασμούς, τα τέκνα τα είχα αφήσει στην πεθερούλα, ήρθαν προχτές από τον κουνιάδο μου, έκατσαν μια βδομάδα εκεί, να μην έχω παράπονο ε? Νομίζω θα μείνουν μέχρι τέλος του μήνα βέβαια άρα έχουμε καιρό να σας ξαναγράψω πεθεροιστορίες!! όσο περνάνε οι μέρες τόσο θα μου ανάβουν τα λαμπάκια πάλι!

Ελενίτσα μεγαλώνουν και απαιτούν περισσότερη προσοχή τα ζουζούνια μάλλον, και η δικιά μου τα ίδια κάνει, είμαστε και πολλοί βέβαια και ξεμυαλίζεται, σου λέει κάποιος θα με σηκώσει αν κλαίω δε μπορεί! Είναι και τα δοντάκια ίσως της δικιάς σου που τώρα σκάνε και πονάνε!

Βγάλατε μαζεμένα τα δοντάκια ε, Αγγελικούλα, Λιάκι κι εσείς? Μεγειά μεγειά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πεταλουδιτσα μου ομορφη, εννοειται καλα κανεις και τα λες. δεν μπορω να ερθω στη θεση σου σε αυτο το κομματι γιατι η μπεμπα μας η δεν ειναι κ πολυ της αγκαλιας η ειναι που τη μαθαμε ετσι απο νεογεννητο κ το συνηθισε. θυναμαι που γεννηθηκε την αλλαζα τη θηλαζα κ οταν την εβαζα στην κουνια κλααααμα. αμεσωςωτην επαιρνα αγκαλιτσα κ ηρεμουσε!! αυτο ομως δε μπορουσα να το κανω συνεχεια ετσι εκανα την καρδια μου πετρα κ την αφηνα να κλαει μεχρι να καταλαβει οτι ναι μεν δεν την εγκαταλειπω(ημουν κοντα της) αλλα οτι δε θα περασει κ το δικο της. περασαν 10-15 μερες κ εμαθε! βεβαια ειναι καποιες φορες που θα αρχισει τη μουρμουρα μεχρι να της φτιαξω κιεγω το φρουτο η το βραδυνο γαλα αλλα εχω παρατηρησει οτι αυτο γινεται κυριως οταν εχει περασει λιγο η ωρα του φαγητο κ αρχιζει να γουργουριζει το στομαχι της η να νυσταζει. εεε τι να κανω κιεγω αν αρχισει τη μουρμουρα κ παει σε σπαστικο κλαμα την παιρνω πρωτα λιγο αγκαλια της βαζω την πιπιλα να ηρεμησει κ μολις καλμαρει τη ταιζω. αυτο εχει πιασει σε μενα. για δοκιμασε το!!!

κοριτσακια ηθελα να σας ρωτησω κ κατι αλλο... η κρεμουλα που φτιαχνετε ποσο δοσολογια εχει; πχ εγω της βαζω 150ml νερο κ 7 κοφτες κουταλιες νουτριτσια. επισης θελω να δοκιμασω βιολογικη. μου ειπαν για τη χιπ. ειστε ευχαριστημενες;;

Καλησπερα μανουλες!!!

Μαρακι καλωσηρθατε σπιτακι σας, περασατε τελεια εε???? Μπραβο και στον Γιανναρο σου που ηταν τοσο συνεργασιμο παιδακι. Οντως το φαγητο σας μια χαρα, βαλατε και οσπρια εε? Και εμεις ειμαστε πισω, κοτοπουλο, λαχανικα, γιαουρτι βαλαμε αυτο το μηνα και αβγο τον επομενο.

Λιακι ο θηλασμος δεν κοβετε με τη μια εκτος αν παρεις χαπια(που δεν τα συμπαθω). Σταδιακα θα τον κοψεις, 1 θηλασμο τη μερα για 2-3 μερες, μετα μερα παρα μερα για αλλες 2-3, μετα καθε 3η μερα κτλ. Προσεχε μην παθεις καμια ζημια χωρις λογο. Εγω ετσι εκανα στον Νικολα και δεν πρηστικα σχεδον καθολου.

Ευτυχως τα παιδια θα μου τα κρατησει για φετος η μαμα μου και ειμαι ησυχη, απο του χρονου παιδικο και τα δυο.

Αγγελικη μου προσπαθω να αφιερωνω χρονο στον μεγαλο, αλλα δυστυχως ειναι λιγος.....Τις τελευταιες μερες εχω κοψει τις πολλες γλυκες στον μικρο γιατι ειδα οτι με κοιταει περιεργα ο Νικολας αλλα και αυτο δεν μου αρεσει, αισθανομαι οτι τον αδικω..... Η αληθεια ειναι οτι χθες που πηγαμε οι δυο μας βολτα ηταν αλλο παιδι, ενω το Σαββατο που πηγαμε ολοι μαζι στο Mall λυσαξε να μπει εκεινος στο καροτσι και εκανε διαφορα κουλα.....

Σοφια καλως τους ξαναδεχτηκες.......Οντως ξεμιαλιζονται με τον πολυ κοσμο αλλα το καλο ειναι οτι προσαρμοζονται ευκολα και ξερουν τι τους παιρνει και που. Αλλη συμπεριφορα εχουν στις γιαγιαδες και αλλη σε εμας. Αντε με το καλο να φυγουν να ξαναβρειτε τους ρυθμους σας. Τελειωσες και με το γυναικολογο, μια χαρα(εγω δεν εχω παει ακομη....

Ελενη θα ελεγα να την εκπαιδευσεις λιγο και οχι να σε εκπαιδευσει.....Δηλαδη αν το ιδιο γινει και στο μεσημεριανο και στο απογευματινο τι θα κανεις??? Οπως λεει και η Λια βρες κατι που της αρεσει πολυ να της το δινεις μονο τοτε. Ο δικος μου τρελαινεται για τα μπουκαλια(του δινω αδεια) και ενα πανακι στο οποιο εχω ραψει πολλες κορδελες, εε αυτα τα εχω μονο για τετοιες περιπτωσεις.

Εμεις συνεχιζουμε να ξυπναμε καθε 2 ωρες αυστηρα το βραδυ(δηλαδη τουλαχιστον 4 ξυπνηματα) και ενω κοιμοταν μονος του το μεσημερι και το βραδυ τωρα πια εγιναν και αυτα ριλαξ.....Το προσπαθησα αλλα σηκωνοταν ορθιος στην κουνια και εκλεγε, τον εβαζα κατω και στο δευτερολεπτο παλι ορθιος. Αυτο τον τελευταιο καιρο διαρκουσε και 1 ωρα και στο τελος κοιμοταν με αναφυλητα και αναστεναγμους . Δεν το αντεξα, στο ριλαξ κοιμαται στα 5-10 λεπτα....

Αλικη εμεις δεν τρωμε μεγαλη ποσοτητα κρεμα, του βαζω 100μλ νερο περιπου και κρεμα με το ματι να γινει οσο πηχτη τη θελω.

Καλο απογευμα!!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Γεια σας κοριτσια!!!!

Επιτελους εβαλα μια σειρα στο σπιτι και σημερα πηγαμε στο σουπερ μαρκετ για ψωνια και πηγαμε πηραμε και καρεκλακι φαγητου για το παιδι. Πηραμε ενα της chicco 140 ευρω το χρωμα το πηραμε ουδετερο σε περιπτωση που το δευτερο παιδακι ειναι κοριτσι!!!;)

Την Τεταρτη εκλεισα και ραντεβου στον παιδιατρο για εμβολιο και να μετρηθουμε... για να δουμε!!!!!

Κοριτσια για τις φακες που με ρωτατε ειναι πολυ ευκολο. Βραζω λιγες φακες στο κατσαρολακι του για 10 λεπτα περιπου και μετα ριχνω τα κομμενα λαχανικα (μπροκολο και καροτα και λιγη πατατουλα για να πηξει). Αυτο ειναι ολο!!!!

Εμεις απο φαγητα τρωμε 1-2 φορες την εβδομαδα οσπρια (απο βδομαδα θα αρχισουμε και φασολια) 1-2 φορες χορτοσουπα (διαφαρα λαχανικα και μακαρονακι) 2 φορες κοτοπουλο (μια με τραχανα, μια με φιδε και μια με λαχανικα) 2 φορες την εβδομαδα μοσχαρακι με λαχανικα. Την Τεταρτη που θα παμε στο γιατρο θα μας δωσει οδηγειες για την συνεχεια!!!

Απο λαχανικα μου ειχε πει να βαζω τα παντα, ακομα και κρεμμυδι και πρασο αλλα εγω δεν του τα αρχισα ακομα αυτα.

Αγγελικη για την Hipp που ρωτας εγω του δινω την Ηιpp gute Nacht (καλη νυχτα) με γευση μπισκοτο το απογευμα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Περιεχει βιολογικο γαλα και απλα προσθετω νερο. Την πηρα απο Γερμανια αλλα σιγουρα θα εχει και εδω. Ειναι πολυ νοστιμη!!!!

Αχ μπραβο βρε κοριτσια στα παιδακια σας που βγαλανε δοντακι. Εμεις μαλλον τελευταιοι μας βλεπω!!!

Ελενη η περπατουρα για μενα ειναι σωτηρια... αν και πολλοι παιδιατροι δεν συμφωνουν.:rolleyes: Τον βαζω μεσα και μπορω και κανω δουλειες και ευτυχως τον αρεσει. Μου την πηραν οι γονεις μου και την εφερα τωρα που ηρθαμε. Ειναι 2in1 (περπατουρα και κεντρο δραστηριοτητων).

Κοριτσια εσεις τη φρουτα βαζετε στην κρεμα? πειτε καμια ιδεα!!!!

Καληνυχτα γλυκιες μανουλες:):):)

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

μαρω μου καλησπερα!! εγω ρωτησα για τη χιπ κιευχαριστω πολυ για την απαντηση κ τις πληροφοριες

πηγα σε δυο φαρμακεια κ δεν την εχουν κ μενω στην επαρχια. θα παω κ σ'αλλο ενα αλλα αν δεν εχουν κιεκει πως θα την παραγγειλω; ξεχασα να ρωτησω! τεσπα.. μεγεια κ το καρεκλακι σας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε?

Σορρυ χαθηκα αλλα εχουμε δυστυχως τοον αδερφο της μαμας μου που ειναι σοβαρα (Ελενη μου ελπιζω η δικη σου θεια να ειναι οσο γινεται καλυτερα), κ στο πατρικο μου κανονιζουμε διαφορα, δεν προφτασα να μπω να γραψω!

Καταρχην καλως επιστεψατε Μαρακι κ Γιαννακι!Μπηκα λιγο φβ κ ειδα εχει μεγαλωσει πολυ το παλικαρακι σου! Τον κουρεψες κ εσυ κιολας οπως η Κατερινα τον Γιωργακη? Πολυ μαλλι φτου φτου, εμεις ακομα ολιγον καραφλουλες κ φαφουτες! Τα ειχα δει τα κεντρα δραστ. που γινονταν κ στρατα αλλα δεν ηθελα λογω της αντιθετης γνωμης των γιατρων.Ετσι μαλλον θα μου βγει λιγο η μεση κ θα τρεχω ολη τη μερα μαζι μεχρι να σταθεροποιηθει, αλλα μηπως τωρα ειμαστε καλυτερα συνεχεια αγκαλια:rolleyes::cool:!? Αχ, τι ωραια που περασατε κ ξεσκασες κ εσυ λιγο, για καμια βολτουλα, κ χριστουγ. θα ηταν πολυ ομορφα στολισμενα! Οι δικοι σου θα κατεβουν καθολου Ελλαδα?

Εμενα η Αναστω απο μπουσουλημα ουτε να λυγισει τα γονατα δεν θελει, γυριζει αμεσως ανασκελα κ ζηταει να την σηκωσουμε! Θελει να στεκεται ορθια, βεβαια ακομα πεφτει αλλα της αρεσει! Απο λεξεις λεει μαμα οταν γκρινιαζει κ μπα μπα μπ οταν βλεπει τον Τασο το μεσημερι που ξαπλωνει να κοιμηθει κ δεν τον αφηνει, ολο γυριζει να της απαντησει κ να της κανει χαρές!

Για τον υπνο που λετε κοριτσια, "I rest my case" που λενε κ στο χωριο μου, για βραδυ 8ωρ. με απαραιτητες 2-3-4 διακοπες, κ για ημερησιους υπνους αν κανουμε συνολο 2ωρ., μιλαμε ανοιγω σαμπανια!

Αγγελικη στα 7 μωρακια που δεν πηραν πιπιλα βαλε κ την δικια μου που δεν δεχεται με τιποτα, αλλα απο δοντι τιποτα ακομα! Αρα εχεις 7 στα 8 με δοντια κ μια φαφουτα την Αναστασια;)! Οσο για την διαμορφωση των γναθων που λες η πιπιλα κανει "κακο" μετα την ηλικια των 3χρ. απ' οτι ειχα διαβασει! Επισης για προβλημα στην αναπτυξη, αναφερεσαι στην σωματικη επειδη προτιμουν να πιπιλανε τα παιδακια κ ξεχνανε να φανε? Δεν πιστευω οτι ισχυει για μεγαλυτερα μωρα απο 2μηνων το βλεπουμε αλλωστε, αμα πεινανε, πεινανεεεεε:tongue:! Αν αναφερεσαι στην ψυχοκινητικη αναπτυξη ή στην ομιλια, τοτε το μεγαλυτερο ποσοστο των παιδιων (πιπιλα κ δακτυλο) θα επρεπε να ημασταν "πισω"! Εγω δακτυλο στο στομα κ "Αγιος ο Θεος" διαβαζα τις λεξεις με κεφαλαια γραμματα των εφημεριδων απο 4χρ.:tongue:;)!

Το αβοκαντο κ εμενα μου αρεσει πολυ να το βαζω στης μικρης τα φαγητα, ειναι φρουτο κ μπορεις να του συμπεριφερθεις σαν λαχανικο στο μαγειρεμα!

Αληθεια Μαρια ο λωτος επιτρεπεται? Τωρα για τα ουλα να μουδιαζουν λιγο με φυσικο τροπο θα ηταν οτι επρεπε! Εχεις ρωτησει? Ολο τους βλεπω στο σουπερμαρ. κ δεν τολμω ακομα να παρω!Εγω βαζω ροδι, πορτοκαλι, μηλα κ αχλαδια διαφορες ρατσες, φιρικι, αχλαδομηλα νασια,δαμασκηνα ξερα, σταφιδα ξερη, μπανανες προτιμω Κρητης.

Απο φαγητα, κοτοπουλο, γαλοπουλα, κουνελι κ κατσικακι (μοσχαρι οχι εχουμε αλλεργια), πατατα, αβοκαντο, πρασσο, καροτο, κολοκυθι, μπροκολο, κουνουπιδι, αρακα! Δοκιμασαμε κ λιγο φακοζουμο αλλα χωρις να μας το εχει πει η γιατρος οποτε για φακη αλεσμενη θα περιμενω να μου πει ποτε!

Αλικακι περνατε τελεια τωρα κ με τον μπαμπα σας, θα μαθει κιολας να τον φωναζει τωρα που θα ειναι κ εδω, θα σε βοηθαει κιολας να μην εχεις συνεχεια την μικρη να ξεκουραστεις κιολας εσυ λιγο!

Σοφακι, καλο κουραγιο παλι, ειστε κ Κρητη ρε γμτ δεν πιανει ευκολα απαγορευτικα!:rolleyes::|!

Ελενη μου υπομονη με την Αθανασουλα, αρκει να σου πω οτι εμενα ουτως ή αλλως δεν κααθεται πουθενα μονο αγκαλια, αλλα για να της φτιαξω το φρουτο την βαζω στο καρεκλακι, απεναντι βαζω το λαπτοπ κ στο youtube τα τραγουδακια που της αρεσουν να ακουει, παντα τα ιδια βαζω για να μην κολλαει στις εικονες συνεχεια!;):cool:

bkPSp3.png

Γεια σας κοριτσια

Η περπατουρα μας και το καρεκλακι μας!!!:D

http://www.toysrus.de/product/index.jsp?productId=3975391

http://www.tmbdirect.co.uk/chicco-polly-2-in-1-highchair---zanzibar-7758-p.asp

Ελενη δεν εστρωσα τελικα χαλια χειμωνιατικα γιατι ειναι χοντρα και δεν παει η περπατουρα... Αφησα τα καλοκαιρινα μονο στη σαλοκουζινα που ειμαστε την περισσοτερη μερα και ετσι δεν ζοριζεται ο μικρος να περπατησει.

Σοφακι 2 ναι τον κουρεψα... δεν πηγαινε αλλο ειχαν μεγαλωσει πολυ.... τα κρατησα βεβαια τα μαλλακια του σε ενα σακουλακι μεχρι να γινει η βαπτιση.... Για το λωτο που με ρωτας εγω του δινω εδω και 1 μηνα και δεν εχουμε προβλημα...

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλησπέρα μανούλες μου!

Σοφακι2 λυπάμαι για τον θείο σου που χειροτερεύει...:(:(:(Ελπίζω να μη ταλαιπωρείται πολύ ο άνθρωπος...αχ, παλιοαρρώστιες...

Η αναστασία μας που θα πάει...κάποια στιγμή θα καταλάβει πόσο γλυκό πράγμα είναι ο ύπνος...και θα σου λεει "κι αλλο μαμα, σελω κι άλλο να τσοιμιθω":tongue::tongue::tongue:

όσο γοα το μπουσούλημα...κι εμείς τα ίδια...γυρίζει συνέχεια μπρούμητα αλλά δεν του κόβει να κουνήσει τον ποπό του..μόνο ποδια-χέρια σαν να κολυμπάει...πολύ γέλιο!!!!

Μαράκι, με γειά το κάθισμα φαγητού!!!κι εμείς πορτοκαλί το πήραμε , και για το επόμενο νινι...ότι κι αν είναι...;);)

Ηιpp γάλα και κρέμες παίρνουμε κι εμείς, καλά με το γάλα τρελαίνεται, αδειάζει το μπιμπερό μονορούφι!!!και η φαριν λακτέ η σκέτη του αρέσει πολύ!!!

Αλικάκι, βλέπω τώρα που είναι ο μπαμπάς σας στο σπίτι βρίσκεις και εσύ χρόνο να μας πεις τα νέα σου!!!μπράβο, να σε ξεκουράσει λίγο!

Εμείς τώρα που κόψαμε τον βραδυνό θηλασμό, ξυπνάμε κάθε πρωί από τις 6-6μιση λόγω πείνας!!!μετά κοιμάται πάλι κατα τις 9!!!!οπότε κάθε μέρα είμαι από τα χαράματα στο πόδι!!!!

HDfQp3.png

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

καλε, τι παθατε ολες κ με μπερδευετε με την αγγελικη;; χιχι!

Σοφακι μου εγω ανεφερα τα περι πιπιλας και 7στα7!! οσα γραφεις περι πιπιλας κ δαχτυλου συμφωνω. αυτο με την αναπτυξη δεν το ανεφερα εγω. νομιζω η αγγελικουλα. απλα μου κανει εντυπωση γιατι να επηρεαζει την αναπτυξη. ισως οπως ειπες σε πολυ μικρη ηλικια για να μην προσποιςειται γευμα. αχ! ουτε κιεμεις εχουμε βγαλει δοντακια ακομη...

sosad μου, οπως τα λες... βρισκω λιγο χρινο αλλα σας γραφω απο το κιν τις ωρες του υπνου για να μη μου παραπονιεται οτι δεν ασχολουμαι μαζι του κ ασχολουμαι με τον υπολογιστη. εεε υπομονη κοριτσι μου...οταν θα του δινεις ξενο γαλα λογικα θα σου κοιμαται σερι!! εγω σας θαυμαζω που θηλαζετε ακομα!! δε σε ποναει με τα δοντακια του;;

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

καλε, τι παθατε ολες κ με μπερδευετε με την αγγελικη;; χιχι!

Σοφακι μου εγω ανεφερα τα περι πιπιλας και 7στα7!! οσα γραφεις περι πιπιλας κ δαχτυλου συμφωνω. αυτο με την αναπτυξη δεν το ανεφερα εγω. νομιζω η αγγελικουλα. απλα μου κανει εντυπωση γιατι να επηρεαζει την αναπτυξη. ισως οπως ειπες σε πολυ μικρη ηλικια για να μην προσποιςειται γευμα. αχ! ουτε κιεμεις εχουμε βγαλει δοντακια ακομη...

sosad μου, οπως τα λες... βρισκω λιγο χρινο αλλα σας γραφω απο το κιν τις ωρες του υπνου για να μη μου παραπονιεται οτι δεν ασχολουμαι μαζι του κ ασχολουμαι με τον υπολογιστη. εεε υπομονη κοριτσι μου...οταν θα του δινεις ξενο γαλα λογικα θα σου κοιμαται σερι!! εγω σας θαυμαζω που θηλαζετε ακομα!! δε σε ποναει με τα δοντακια του;;

Αχ, Αλικάκι μου, τον έκοψα τον θηλασμό εδώ κ ένα μήνα, τον θήλαζα μόνο βράδυ όταν ξυπνούσε και με έψαχνε και τώρα το έκοψα και αυτό τις τελευταίες ημέρες...ο Δημήτρης βέβαια συνεχίζει τα νυχτερινά ξυπνήματα σα να μη συμβαίνει τίποτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:απλά δε του δίνω γάλα και πλέον το πρωί που πεινάει πραγματικά δε μπορεί να ξανακοιμηθεί:shock::shock::tongue::tongue::tongue:οπότε σηκώνομαι και του φτιάνω και μετά περιμένω να ξανανυστάξει!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα φιλες

καταρχην να σας πω οτι οταν ελεγα αναπτυξη δεν εννοουσα σωματικη νοητικη κλπ, αλλα οτι αν εχουν πολυ την πιπιλα τα δοντακια τα κατω ατροφουν,τα πανω πεταγονται προς τα εξω και μετα τα καινουρια δοντια δεν βγαινουν σωστα και μετα χρειαζεσαι σιδερακια κλπ και δευτερον την αναπτυξη της γλωσσας αφου δεν εχουν σωστη αρθρωση και γενικα ποβληματα στο λογο....αυτα οταν κανον καταχρηση και οχι χρηση της πιπιλας....εμεις το πασχα θα επιχειρισουμε να απαλλαγουμε απο την πιπιλα μια και καλη απο το μαρτη θα την εξαφανιζω και θα της τη δινω μονο στον υπνο και μετα τσουπ θα εξαφανιστει...ελπιζω να τα καταφερουμε,το συζητησα και με τη παιδιατρο και ειναι συμφωνη μαλιστα μου ειπε καλο ειναι πριν σβησουμε το πρωτο κερακι να απαλλαγουμε απο την πιπιλα και οτι οσο πιο μικροειναι το παιδι τοσο πιο εκολα κοβεται η πιπιλα

αλικη δες λιγο ατο αν θες να παραγγειλεισ εγω απο εδω προμηθευομαι κρεμες και γαλαταhttp://www.pharmacyonclick.gr/index.php?route=product/search&keyword=hipp&category_id=0&model=1

αχ με φωναζει ουφ επανερχομαι το βραδυ για να σας απαντησω φιλακια πολλα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Γεια σας κορίτσια!! graphics-hello-826335.gif

Επιτέλους μπήκα να σας γράψω... :rolleyes:

Λιάκι μου... ευχαριστώ για την ιδέα του αντιπερισπασμού, θα το δοκιμάσω αν και δύσκολα ξεχνιέται η ζουζούνα μου... :tongue: Θα δοκιμάσω και αυτό που κάνει η Σοφία 2 με τα τραγουδάκια στο λάπτοπ γιατί δείχνουν να της αρέσουν πολύ! Όποτε ακούσει μουσική π.χ. απο διαφημίσεις στο ίντερνετ γυρνάει αμέσως να δει! Είχε φάει κόλλημα με τη γιορτινή διαφήμιση της vodafon που έλεγαν και καλά τα κάλαντα μεγάλοι άνθρωποι και όποτε παιζόταν γυρνούσε ελατήριο να τη δει!! :tongue: Από χθες το πρωί που είχαμε το ζόρι με το φρούτο που σας είπα δεν χρειάστηκε να εφαρμόσω σε αλλο γεύμα κάτι γιατί ήταν όλη μέρα χθες και σήμερα ο μπαμπάς μας μαζί... Αύριο θα είμαστε όλη μέρα μόνες να δούμε... Τέλος ο θηλασμός,ε; :confused: Τι να κάνεις κάποια στιγμή θα γινόταν, απλά το θέμα είναι να πίνει ξένο, αλλά να κοιμάται καλά το βράδυ... Ο δικός σου μπουμπούκος δεν λέει να τον πάρει ακόμη μονορούφι τον ύπνο... :tongue: Πού θα πάει!!

Σοφία μου 1, επέστρεψαν;;;; Πάλι καλά που μία βδομάδα πήγαν και στον άλλο γιο... Πώς όμως κάθονται τόσο πολύ βρε παιδί μου... Μα τέλος του μήνα να φύγουν;;!! :shock: :shock: :shock: Υπομονή εσύ, είπαμε και βλέπουμε!! Και η δικιά σου μπέμπα θέλει τις αγκαλιές της βλέπω.. Όλα τα μωρά μας λίγο πολύ μεγαλώνουν και απαιτούν!! Ε, ναι είστε και πολλοί και κάποιος θα τη σηκώσει, ξέρει τι κάνει!! :tongue:

Αλίκη μου, τυχερή είσαι που η μικρή σου δεν ζητάει πολύ αγκαλιές, μεγάλη υπόθεση και ευτυχώς γιατί έτσι μόνη σου που είσαι συνήθως θα είχες μεγάλο πρόβλημα... :? Μπράβο στο κοριτσάκι σου, σε νιώθει και σε βοηθάει!! ;) Κι εγώ τις βιολογικές κρέμες της δίνω της frezylac και της hipp. Είναι καλές και οι δύο και σχεδόν καθόλου γλυκές. Βέβαια εμείς δεν τρελαινόμαστε κιόλας αλλά κουτσά στραβά τις τρώμε... :rolleyes: Πιστεύω είναι καλύτερες από τις απλές όσο να΄ναι βιολογικές! Δοκίμασέ τες... Όσο για τη δοσολογία εγώ της φτιάχνω λίγη ποσότητα γιατί την πετάω τη μισή. Φτιάχνω 130 ml νερό και σκόνη με το μάτι όσο πάρει. Εμείς δεν τη θέλουμε πολύ σφιχτή... Ψάξε και παρήγγειλε από το ίντερνετ γάλα ή κρέμες hipp αν δεν τις βρίσκεις στα φαρμακεία.

Ελένη 1977, ελπίζω η θεία σου να είναι σε καλή όσο γίνεται κατάσταση... Δεν μας εκπαιδεύει (πολύ) η Αθανασία, όσο μπορούμε κρατάμε!! :tongue: Είναι όμως κλαψιάρα, εύκολα τα κακαρώνει δεν το έχει σε πολύ από νεογέννητη στην κλινική θυμάμαι, οπότε δεν είναι ότι έτσι τη μάθαμε.. Είναι επιρρεπής στο κλάμα αν μας πιάσει μας έπιασε!! Και το θέμα είναι πως το γνωστό "ασ' την να κλάψει για να μάθει, δεν μπορεί θα σταματήσει" σε έμας δεν ισχύει γιατί απλά ΔΕΝ σταματάει!!! :shock: Είναι φοβερό!!! Αφού σκάσει στο κλάμα κάνει ένα διάλειμμα 10 δευτερολέπτων με αναφιλητά και δώσ' του πάλι!!! :shock: Θέλει τον τρόπο της!! (Αγκαλίτσα δηλαδή...)

Μαράκι, ωραίο το καρεκλάκι φαγητού κι εμείς το ίδιο έχουμε σε φουξ!! ;) Πολύ καλό! Και η περπατούρα σας όμορφη. Εμείς τελικά δεν θα πάρουμε θα το παλέψουμε έτσι. Άσε μη μάθει και φοβάται να περπατήσει μετά... :confused: Αυτό το "καλή νύχτα" της Hipp είναι κανονική κρέμα σαν τις υπόλοιπες ή είναι χυλός ειδικός για να τα χορταίνει για βράδυ; Το έψαξα στο ιντερνετ και Ελλάδα αφενός δεν το βρίσκω, αφετέρου έλεγε στο αμαζον που έκανα μετάφραση κάτι για χυλό για μωρά που δυσκολεύονται να κοιμηθούν. Στη φρουτόκρεμα εγώ βάζω κάθε μέρα τα ίδια: αχλάδι-μήλο-μπανάνα και πορτοκάλι. Όχι όλα ολόκληρα φυσικά.

Σοφάκι Φουτράκι, όπως είπα και στη Λία, ωραίο αυτό με τα τραγούδια στο λάπτοπ... Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Κι εσύ της υπομονής με της αγκαλιές, ναι θυμάμαι.... Αχ! Λυπάμαι για το θείο σου... Ελπίζω να μην ταλαιπωρείται τουλάχιστον... :confused:

Τα δικά μας νέα είναι ότι βγάλαμε και το άλλο δοντάκι από κάτω σήμερα!!! Μαζί σχεδόν τα πέταξε η βλασταρίνα μου!! ;) ;) ;) Εξ' ου και η τόση ανησυχία μας! Ευτυχώς δεν είναι όλες τις ώρες ανήσυχη, υπάρχουν και ώρες χαλάρωσης... Α! Τώρα που το γυρίσαμε σε γάλα Hipp επειδή το φρεζυλακ σταμάτησε και άλλαξε σύσταση, τώρα δεν βρίσκουμε το Hipp!!! Σε 7 φαρμακεία σήμερα ψάξαμε, πουθενά!!! Το νέο φρεζυλακ έχουν όλοι με τον πολύ αφρό που δεν θέλουμε! Τι παιχνίδι παίζουν οι αχρείοι ήθελα να ήξερα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλσπερα γλυκες μανουλες!

angel μου καταρχην ευχαριστω πολυ για τα σαις!!!!

επισης πολυτιμες οι πληροφοριες περι πιπιλας. κιεγω ρε γαμωτπ τσαντιζιμαι που τη θελει τοσο πολυ αλλα τι να κανω!! δε θα θελω να πιπιλαει δαχτυλο!! ειναι πολυ χειροτερο κ για τα δοντια κ σαν κακη συνηθεια. αχ ελπιζω κιεμεις οταν βγαλουμε δοντακια κ περπαταμε να μην εχουμε πιπιλα!!

πεταλουδιτσα μου γιαυτο μωρε γκρινιαζε το γλυκουλι σου!! καλοριζικο κ το δευτερο δοντακι!!!

Καλημερα κοπελιες, τι βροχερος καιρος!?

Αγγελικη νομιζω ειδα ελεγε κ χιονια σε εσας εκει?Εχει πολυ κρυο?

Για την πιιλα που λες για τα δοντακια εχεις δικιο αλλα για μεγαλυτερη ηλικια εχω ακουσει κ εγω, αλλα εσυ αν τα καταφερεις νωριτερα ακομα καλυτερα! Απλως επειδη τον πρωτο χρονο ειναι δυσκολα με τα δοντακια κ προφανως η γλυκοματα σου παριγοριεται με το πιπιλισμα, προσεξε μη στο γυρισει στο δακτυλο, γιατι μετα ειναι ποολυυ δυσκολοτερα:rolleyes:! Ααα κ θα δαγκωνει ο,τι βρει σαν την Αναστασουλα που μασουλαει απο χαρτοπετσετα (δεν την πηρα χαμπαρι γρηγορα) μεχρι τη σολα απο τα παπουτσακια της ή το καλωδιο του λαπτοπ, το τηλεκοντρολ αν το βρει στην εμβελεια της...:rolleyes::cool:!

Ελενη μου, γι' αυτο η κακομοιρα η Αθανασια σου, ειχε ανησυχια μωρε! Δυο δοντακια μαζι φαντασου τι πονος κ φαγουρα στα ουλακια της:shock::shock:! Με γεια τα δοντακια σας, λοιπον καλες μασες! Πες μας αν ευοδωσε καποιο απο τα τιπς που συζητησαμε;)!

Για τις βιολογικες κρεμες για πειτε μου ρε κοριτσια ποια θεωρειτε καλυτερη? Γιατι την βρωμη καλα την εφαγε αλλα ηθελε ωρα βρασιμο με νερο κ μετα κολλαγε κιολας δεν ηταν πολυ ευκολο, δεν μπορω να την κανω συνεχεια! Εμεις δεν μπορουμε να φαμε γιαουρτακι κ δεν τρωμε ακομα αυγο! Η γιατρος μου ειπε την Humana 7δημητριακα χωρις γαλα βιολογικη, αλλα αφενος δεν τη βρηκα αφετερου θελω να μου προτεινετε μια ακομα να τις παραγγειλω απο το ιντερνετ να καταληξω! Επισης τι αλλο κανετε για απογευματινο?

Λια, τι ωραια φωτο στο φβ φαινεται πολυ καθαρα το δοντακι κ πλαισιωνεται απο πολυ γλυκο χαμογελακι! Ανοιξε κ το χρωμα στο μαλλι του ή εμενα μου φαινεται? Αχ, ποτε θα ερθει η μερα που θα θελει η ιδια να κοιμηθει παραπανω? Οταν θα πρεπει να πηγαινει σχολειο?:shock::cool::shock:

Κοριτσια μου σας αφηνω φωναζει δυνατα η μικρη!θα επανελθω!

bkPSp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Αλικάκι, είναι παρηγοριά η πιπιλα και σωτήρια πολλές φορές για τη γκρίνια και τον ύπνο...ρώτα και εμάς τι τραβήξαμε που δεν έπαιρνε πιπίλα και δεν ηρεμούσε με τίποτα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:τώρα βέβαια, έμαθε να παρηγοριέται μόνος του, ευτυχώς το δάχτυλο δε δείχνει να το προτιμά...δηλ. βάζει στο στόμα όλα τα δαχτυλάκια και τα δαγκώνει αντί να τα πιπιλάει, έτσι δεν ανησυχώ...;););)

Σοφάκι, είδες μωρέ τι γλυκό χαμογελάκι έχουμε???έχει γινει πολύ ναζιάρης και με τρελαίνει το παλιόπαιδο:tongue::tongue::tongue:Τα μαλλάκια του από μαύρα που ήταν όταν γεννήθηκε έχουν ανοίξει πολύ, μεγάλη διαφορά...έχουμε κάνει και φραντζάκι..χεχε, μετά τη βάφτιση λέω να του τα κόψω και να τα κάνουμε καρφάκια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και η Ανάστω μας το τηλεκοντρόλ μασουλάει?κ εμείς έχουμε κόλλημα...προσπαθώ να το κρύβω αλλά έτσι και βρεθεί στο οπτικό του πεδίο κάνει κολοτούμπες μέχρι να βρεθεί δίπλα του και να το αρπάξει!!!

Βιολογική κρέμα με 7 δημητριακά χωρίς γλουτένη έχει και η hipp, πιστεύω να την βρειςπιό εύκολα, εγώ τις παραγγέλνω από το φαρμακείο μας, και τα γάλατα, και σε 1 μέρα μου τα φέρνει η κοπέλα..

Ελένη μου και δεύτερο δοντάκι???Καλέ μας φάγατε λάχανο!!!:D:D

γι αυτό η μπουμπού είχε γκρίνια, να μας πεις πιά μέθοδος απέδωσε σήμερα που είσαστε μόνες σας;););)Επίσης για τα γάλατα βρες κανένα φαρμακείο κοντά στο σπίτι σας που να φέρνει βιολογικά να τα παραγγέλνεις από εκεί για να μη περιμένεις με το ιντερνετ, να τους παίρνεις τηλ. και σε μια μέρα θα σου βρίσκουν, εγώ έτσι κάνω..

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...