Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Αλικάκι, τέλεια η έκπληξη του μπαμπά σας !!!!

αχ, εγώ τρελαίνομαι για τέτοια....πολύ ρομαντικό..,μπράβο του:P:p:p

όπως είπαν και τα κορίτσια, μετά από τόσο καιρό που είχε να σε δει αποκλείεται να προσεξε ότι ήσουν "απεριποίητη";););)

και με την κορούλα του έχει πάθει τ΄ρελα ε?λογικό το βρίσκω, δύσκολο που θα είναι και γι αυτόν να μη βλέπει το παιδάκι του...

να τον χαρείτε τώρα που τον έχετε στο σπίτι...θα μείνει καιρό???

Ελένη μου, όντως λεπτομέρειες είναι αυτές για το σπίτι, και μόνο που έχει άπλα να αλωνίζει ο Δημητράκης, φτάνει!!!Για τη μετακόμιση μάλλον θα έρθουν οι γονείς μου, αρχές φεβρουαρίου φεύγει η κοπέλα που είναι μέσα και αμέσως θα μπούμε εμείς:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτός ο μήνας θα είναι φουλ...μόνο που λυπάμαι που αργήσαμε να το βρούμε γιατί 4 μαρτίου γυρνάω στη δουλειά και δεν θα το χαρώ....:|:neutral::|

Σοφάκι, όντως "κομποστοποίηση?" είσαι πολύ μπροστά!!!:tongue::tongue::tongue:ωραία ακούγεται η συνταγή, να σου πω την αλήθεια, η απογευματινή κρέμα είναι η μοναδική που γίνεται τόσο ξεκούραστα και δε λερώνω, μούλτι κτλ. οπότε δεν την αλλάζω με τίποτα:oops::oops::oops:ειδικά το γιαουρτακι:rolleyes:όταν είναι σειρά να το φάμε ο χρόνος που γλιτώνω μου φαίνεται όνειρο!!!!

όσο για τον ύπνο, ο Δημήτρης κανονικά ξυπνάει το πρώί 7-8 αναλόγως τα κέφια του, και ξανακοιμάται κατά τις 10 για μια ώρα, μετά ξανακοιμάται κατά τις 2 συνήθως 1μιση ώρα και αν προλάβει τον αφήνουμε να κοιμηθεί στις 6-6μιση αλλά τον ξυπνάμε πάντα στις 7 για να κοιμηθεί κανονικά το βράδυ στις 9-9μιση...

βέβαια τα βράδια εξακολουθούμε να ξυπνάμε από 2 έως και 6-7 φορές όπως έκανε χθες το βράδυ και δεν κοιμόταν με τίποτα:|:-|και δεν έκλαιγε απλά δεν κοιμόταν...τι να πω...ελπίζω να είναι πάλι φάση και να περάσει...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

δεν εχω λογια να σας εκφρασω τις ευχαρθστιες μου για τα ομορφα μηνυματα σας!! ειστε ολες μοναδικες!!!

πεταλουδιτσα μου τα λογακια σου με συφκινησαν πολυ... ετσι ειναι οπως τΑ λες...επεσε πανω μου ο γλυκουλης μου κιαπο τη μια εκανε σα λυσασνενο σκυλι(σορυ κιολας!) κιαπο την αλλη σα παιδακι ποτ πεφτει στην αγκαλια της μαμας του κ κλαει για να μη το αφησει!!

η μπεμπα δικτυωθηκε αμεσως κ δεν αναστατωθηκε καθολου με τη νεα παρουσια στο σπιτι. αντιθετως φαινεται να της αρεσει πολυ!! ειχε καποια βλαβη το καραβι κ θα περναγε ναυπηγιο. ετσι πηρε την αδεια του νωριτερα. αυτο δτστυχως σημαινει οτι θα φυγει κ νωριτερα αρα...παει η βαφτιση το μαιο. μαλλιν μαρτη.. ζητω συγγνωμη δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας. ειστε ολες καλα; απο τα παιδακια σας τι νεα ςχουμε;; εμεις δοντι ακομα τιποτα..αυριο κλεινουμε τον 8ο!! κ την αλλη εβδ. εχουμε εμβολιακι.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!!!!!!

Κατερινα να χαιρεσαι τον Χρηστακο σου και εσυ Αγγελικη τον αντρουλη σου!!!!

Χαθηκα κοριτσια (σοφια 2 μηπως εμεινα απο απουσιες....???), αλλα λειψαμε 12 μερες στο χωριο και γυρισαμε με ασχημες συνηθιες (ο μπεμπης δεν καθοταν καθολου στο παρκο-καρεκλακι-κουνια γιατι η γιαγια και ο παππους δεν αντεχαν να τον ακουνε να γκρινιαζει.......) και μια ιωση με μπουκωμα και πολυ βηχα και τα δυο.

Λια πολυ ωραιο ακουγεται το σπιτι και η τιμη σουπερ, αρκει να μη σας βγαζει προβληματα ετσι και αλλιως δεν το αγοραζεις, ας μην ειναι λουξ. Μια χαρα ο γιοκας σου θα ευχαριστηθει κηπο, καλο κουραγιο με τη μετακομηση. 3 Μαρτιιου δουλεια εε?? τι εχεις κανει με κοπελα δεν θυμαμαι, εχετε σκεφτει να βαλετε καμερες στο σπιτι? εγω σιγουρα θα εβαζα, οχι κρυφη, να το γνωριζει. Εγω 15 Φλεβαρη παω για δουλεια και εχω αρχισει απο τωρα να το σκεφτομαι.....

Ελενιτσα περαστικα στο μπαμπα σας. Νομιζω οτι ειναι κολλητικη η αμυγδαλιτιδα, παρε ενα τηλ την παιδιατρο για σιγουρα. Δεν της αρεσει ο κροκος εε?? Ισως ειναι η υφη του αλλα αφου το τρωει στο φαγητο μια χαρα.

Σοφια1 δεν εχω λογια για τα πεθερικα σου, εχω φρικαρει και μονο στην ιδεα.....Και λενε και διαφορα...απαπαπα Συζητησε το με τον αντρα σου οταν φυγουν ηρεμα μηπως και καταλαβει και τους βαλει στη θεση τους.

Σοφια2 συμφωνω με τη Λια , για το απογευματινο δεν θελω αλλα τσουμπλεκια.....

Το ειχα δοκιμασει στον Νικ. και μου το εφτυσε στη μουρη....ουτε να το μυρισει λεμε.....ελπιζω να εχεις καλυτερη τυχη εσυ(ειναι και της γκουρμε κουζινας η αναστασια σου). Για τον υπνο ή καλυτερα την αυπνια κουραγιο μανα......

Αλικη καλως τον δεχτηκες!!!!Αυτο ειναι εκπληξη οχι αστεια. Ελπιζω να καθησει αρκετο καιρο να τον ευχαριστηθειτε!

Αγγελικη 1 κιλο.........!!!!!! Φτου σας, σας ζηλευουμε πολυ-πολυ.

Μπραβο στη μπουμπουκα σου και μην ανησυχεις για το βαρος ουτε για τις ποσοτητες, ειναι μικρα ακομη.

Πηγαμε και εμεις παιδιατρο, παρολο που τρωμε κανονικα τωρα πια (εκτος απο τηην απογευματινη κρεμα που τρωει μιση ποσοτητα) πηρε μονο 300 γρ δηλαδη 7750 και ειπαμε να του αρχισω και βραδινο-χορτοσουπα. Το καλο ειναι οτι 2 μερες τωρα την εφαγε ευχαριστα.

Κανουμε παλαμακια και κουπε-πε και η παιδιατρος ειπε οτι θα περπατησει γρηγορα γιατι αυτο ειναι αναπτυξη της παρεγγεφαλιδας που ελεγχει το βαδισμα.

Στο εμβολιο εβγαλε μια αγριοφωναρα σαν να μαλωνε τη γιατρο και μετα γελαγε ο γελαστουλης μου.....

Εχει παθει μια μαμακιαση τωρα τελευταια και μου απλωνει τα χερακια να τον παρω οταν με δει, ουτε στον πατερα του δεν καθεται αν κυκλοφωρω γυρω (εκτος αν τον αφησεις στο χαλι, εκει ειναι η καλυτερη του).

Ο νικ. μου βγαζει κατι περιεργα την τελευταια βδομαδα και νομιζω οτι αρχισε να ζηλευει. Πεταει πραγματα, τσιριζει χωρις λογο, σπρωχνει τα χερια του μπεμπη οταν ειναι ορθιο στο παρκο για να πεσει κατω και εχω προβληματιστει πως να το αντιμετωπισω. Προσπαθω να ασχολουμε μαζι του αλλα δυστυχως αυτο γινεται αναμεσα στις ετοιμασιες φαγητου, ταισματα, αλλαγματα,νανουρισματα........

Αυτα σας φιλω και ελπιζω να πορεσω να ξαναμπω συντομα....

Καλο απογευμα!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλησπέρα!

Αλίκη τι τέλεια που ήρθε ο αντρούλης σου!!

Φαντάζομαι την έκπληξή σου!!

Και η μπουμπού θα τρελάθηκε από τη χαρά της!

Να περάσετε πολύ όμορφα όσο καιρό θα είστε μαζί και να τον χορτάσεις ε?

Δεν πειράζει που θα γίνει νωρίτερα η βάφτιση, έχετε καιρό μέχρι το Μάρτιο εξάλλου!

Λιάκι βρήκατε σπίτι, τι καλά!

Πολύ καλό ακούγεται, άνετο, έχει άπλα και έξω για το μικρό που θα αρχίσει την εξερεύνηση σε λίγο καιρό, το περπάτημα, θα θέλει να είναι συνέχεια έξω το καλοκαίρι! Κι ας μην είναι και το πιο σύγχρονο δεν πειράζει, από θέρμανση τι έχει επειδή είναι λίγο μεγαλούτσικο?

Ελένη1977 χάθηκες βρε κορίτσι!

Ήσασταν χωριό ε?

Τρώτε καλύτερα διαβάζω, μπράβο! Τον άλλο μήνα θα πάρει περισσότερο βάρος αφού τώρα έστρωσε με τα γεύματα!

Κάνετε παλαμάκια και κουπεπε? Αχ τι καλά!!

Εγώ τη δικιά μου την προσπαθώ αλλά τίποτα η σκατούλα!!

Εσείς είστε μπροστά καλε!! Θα περπατήσει και γρήγορα εννοείται, εδώ σηκώνεται όρθιος πόσο καιρό τώρα!

Ελενίτσα περαστικά στο αντρούλη!!

Κι εμείς ψιλοκρυώσαμε πάλι ελαφρώς με μυξούλες και τα δυο κι εγώ με πονόλαιμο, τσαγάκια πίνουμε και ελπίζουμε να περάσει γρήγορα!

Σοφάκι της αυπνίας η κόρη σου τελείως, πότε να ξεκουραστείς κι εσύ?

Κάποια παιδιά αρκούνται σε 8 ώρες ύπνο έχω διαβάσει όλη μέρα από νεογέννητα φαντάσου! Οι μαμάδες δεν την παλεύουν εννοείται αλλά αυτό είναι άλλο πακέτο!

Εδώ έχει χαλάσει και η δικιά μου τον ύπνο της, θέλει τώρα δυο φορές το βράδυ γάλα, πιπίλα με τίποτα δεν θέλει! Αλλά πάλι καλά να λέω, μες τη μέρα θα κοιμηθεί ένα τρίωρο.

Τρώει απ' όλα το κορίτσι σου, φτου φτου!

Και κουνελάκι ε, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στη δικιά μου αυτό μήπως της έρθει καλύτερα από το μοσχάρι-κοτόπουλο.

Αγγελικούλα θέλει λίγες μέρες το δοντάκι από όταν σκάσει να φανεί! Το καλό πράμα αργεί να γίνει λένε ε?

Κάθεστε και στο καρότσι του σούπερ μάρκετ? Πωπω!

Ολόκληρο κορίτσι!

Το Μαράκι από τη Γερμανία νομίζω γύρω στις 15 του Γενάρη είχε πει θα γυρίσει ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Γυρισαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Καλη χρονια να ευχηθω σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια μας!!!!

Εμεις περασαμε 2 υπεροχους, φανταστικους και καταπληκτικους μηνες. Ξεκουραστηκα, ανανεωθηκα και τσουπ επιστρεψαμε εχθες το μεσημερι... Να σας πω την αληθεια στεναχωρεθηκα λιγο... ειχα συνηθησει τοσο καιρο... "χορτασα" και τη μανουλα μου!!!

Δυστυχως δεν σας διαβασα καθολου αυτους τους 2 μηνες γιατι δεν πηρα το λαπ τοπ μαζι μου... δυο φορες μπηκα ολο και ολο απο μια ξαδερφη μου για 5 λεπτα στο fb και αυτο ηταν ολο!!!! Εχω χασει φανταζομαι πολλα απο τα νεα σας και τα κατορθωματα των παιδιων σας:|

Ο Γιαννακης μου παντως κοριτσια αλλο παιδι εχει γινει!!! Μεγαλωσε χαχαχαχαχα:D:D:D

Να βαλω μια σειρα στο σπιτι και στα πραγματα και θα μπω να σας πω τα νεα μας και ελπιζω να διαβασω και λιγα απο αυτα που γραφατε οσο ελειπα!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια μου!! :P

graphics-good-afternoon-304452.gif

Καλέ, βγάλαμε δοντάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! graphics-laughing-680325.gif Τι χαρά έκανα!! Πριν λίγο το διαπίστωσα.... Είδα μια μυτούλα να ασπρίζει και λέω "βρε λες;;;;" και βάζω το δάχτυλό μου και ΝΑΙ σκάλωσε!!! :P Ποιο ζουζούνι έμεινε φαφουτάκι; Ρωτάω γιατί ήμασταν από τις τελευταίες!! Το Αναστασάκι μας ακόμη είναι, αλλά είναι και η πιο μικρούλα οπότε δικαιολογείται!! :tongue: Ο Γιωργάκης δεν θυμάμαι αν έχει βγάλει... :rolleyes: Μάλλον σήμερα βγήκε ή τη νύχτα γιατί είχαμε πάρα πολύ ανήσυχο ύπνο, κάθε 1 ώρα με το ρολόι μου ζητούσε πιπίλα, πρώτη φορά!!! Σηκώθηκα περίπου 8-9 φορές..... Χάλια κοιμήθηκα! Αν ήταν απο το δοντάκι μας όμως χαλάλι!!

Σοφάκι Φο, λογικό είναι που κοιμάται λίγες ώρες μέσα στη μέρα η Αναστασία κι εμάς έχει μειώσει σημαντικά τους ημερήσιους ύπνους εκτός από μερικές μέρες που την πιάνει υπνηλία!! :tongue: Πόσο μάλλον η δικιά σου που είναι γενικά ολιγόυπνη...:rolleyes: Σχετικά με τη βρώμη σαν να έχουν δίκιο τα κορίτσια... Αν λερώνουμε μπλέντερ και λοιπά και στο απογευματινό ζορίζει η κατάσταση.... Πάντως αν δεν βαριέσαι είναι καλή ιδέα και υγιεινό γεύμα... Το δοκιμάσατε χθες τελικά; Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Αγγελικούλα, τελικά πήρα μια αντίστοιχη κρέμα για τον ερεθισμό μας της A-DERMA που λέγεται emolient επίσης και είναι πολύ καλή γαλλική. Μου την πρότεινε η φαρμακοποιός σαν λίγο πιο οικονική και περισσότερα μλ... Κάνει 20 ευρώ κι έχει μια έκπτωση οπότε την πήρα 18. Της Frezyderm όμως κάνει 20 στην καλύτερη περίπτωση με έκπτωση...

Λιάκι, πώς τα πάτε; Κοιμήθηκε καλά ο Δημήτρης απόψε ή σε ταλαιπώρησε;

Αλικάκι μου, πώς περνάτε με τον μπαμπάκα σας;; Υπέροχα,εεεεεεεεε;; ;) Δηλαδή τον Μάρτη θα έχετε κι εσείς βάφτιση όπως η Λία; Ωραία!! Πού θα γίνει; Πρέπει να κλέινετε και τον 8 μήνα σήμερα;; Να τους χιλιάσετε τους μήνες!!

Ελενή μου, μπράβο στον μικρούλη σου που τρώει καλύτερα! Τον επόμενο μήνα σίγουρα θα πάρει περισσότερο!! Και είναι και πολύ προχωρημένος! Άκου παλαμάκια και κουπεπε.... Εμείς καμία σχέση ακόμη.... :tongue: Τώρα που ζηλέυει ο μεγάλος να έχεις το νου σου, δεν είναι για εμπιστοσύνη...

Σοφάκι 1, περαστικά με το κρυωματάκι σας!! Ελπίζω να είστε καλύτερα... Κι εμείς στα τσαγάκια το έχουμε ρίξει! :tongue: Υπομονή...το καλοκαιράκι έρχεται!! Ήδη αχνοφαίνεται!!! :tongue:

Μαράκι ξενιτεμένο, καλή χρονιά! Καλώς επέστρεψες! Κρίμα που δεν μπήκες τόσο καιρό και χάσαμε τα νέα σας και την εξέλιξή σας τους τελευταίους 2 μήνες που ήταν τόσο σημαντικοί!! Κρίμα που έχασες κι εσύ τα νέα μας, πιστεύω να μπορέσεις να μας διαβάσεις σιγά σιγά και να συντονιστούμε πάλι... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα μαγιομανούλες!!!

Καταρχήν να καλωςορίσω και εγώ το Μαράκι μας που γυρισε από τα ξένα μετά από 2μήνες!!!

καλως ήρθες Μαρία μας, σε περιμέναμε πως κ πως να μας πεις πως τα πέρασες!όπως φαίνεται πέρασες πολύ ωραία με τη μανούλα και τον μπαμπά σου, λογικό είναι, :P:pμας γύρισες και ανανεωμένη, ξεκούραστη και με πολλά νέα για τον μικρούλη σου!!!όταν τακτοποιηθείς θα μας κάνεις ένα update!!!

Eλενάκι με γειά το δοντάκι!!!:tongue::tongue::tongue:καλές μάσες στην Αθανασούλα μας!!!είδες, γι΄αυτό ήταν ανήσυχη μωρέ, τι να κάνουν τα καημενούλια, δε ξέρουν να μας πουν ότι πονάνε!Ταλαιπωρήθηκες κ εσύ λιγάκι, ελπίζω σήμερα να κοιμηθεί σαν πουλάκι!!!

εμείς , μια που ρώτησες, πάλι άυπνοι είμαστε...ίσως να βγαίνει το δεύτερο, δεν ξέρω, τι να πω, κάθε μισή ώρα ξυπνούσε και από τις 3 ξανακοιμήθηκε στις 5:shock::shock:

υποτίθεται προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό το βράδυ και σηκώνεται ο άντρας μου αλλά εγώ όσο είναι ξύπνιος ο μικρός δεν μπορώ να κοιμηθω:oops::oops:

Ελένη77 χρόνια πολλά, καλή χρονιά!!!αχ, και εσύ γυρνάς στη δουλειά ε?εσύ βρήκες κοπέλα, ποιός θα κρατάει το μικράκι?εγώ έχω βρει, κάμερα δεν νομίζω να βάλω, η κοπέλα είναι συστημένη από άλλη μανούλα με τις καλύτερες εντυπώσεις, και εμένα μου έκανε κλικ, θέλω να πιστέυω πως δε θα υπάρχει πρόβλημα...αχ, μη μου βάζεις ιδέες...:cry::cry::cry:

Αυτά προς το παρόν...σας φιλώ!!!

HDfQp3.png

πκαλη...σπερα/μερα γλυκες μανουλες!!

δε λεει να με παρει ο υπνος.. ο αντρας μου κοιμαται σα πουλακι κιετσι μεσω κινητου μπηκα να διαβασω τα νεα σας!

και θα ξεκινησω με τα ευχαριστα... με το καλο κ τα υπολοιπα πεταλουδιτσα μου!! εβγαλε το πρωτο της δοντακι η αθανασιουλα μας!! εμεις ακομα τιποτα κ οντως κλεισαμε τιν 8ο! που θα παει.

κοριτσια μπορει ναναι κ βλακεια αυτο που θα πω αλλα ολως τυχαιως προσεξα οτι τα παιδακια του φιλικου μας περιβαλλοντος που εβγαλαν νωρις δοντακι δε χρησιμοποιουσαν καθολου πιπιλα. μπορει να ειναι κ τυχαιο αλλα μου εκανε εντυπωση!! 7στα 7 παιδακια που ξερω!

πως πατε απο υπνο;; εμενα η μπεμπα τις τελευταιες μερες εχει ξεκινησει ενα καινουριο(αλλα ωραιο θα ελεγα) ενω ξυπνουσε γυρω στις 7:30-8 τωρα ξυπναει 9. πολλες ωρες υπνου! αλλα φαντ;ζομαι οτι ειναι φυσιολογικο ε; εσας;;

καλημερα κοριτσια μου,

πρωινη σημερα,χτες για πρωτη φορα μετα απο ενα χρονο περιπου ειδα ταινια,μια κωμωδια που ειχε το σταρ,πεθερικα της συμφορας νομιζω...βεβαια στα μισα ξυπνησε η μπεμπα και την ειδαμε μαζι,μαλλον της αρεσε ο πιτσιρικος:tongue:...γενικα νιωθω πολυ κουρασμενη μιας και η μικρη τον τελευταιο καιρο κανει πολυ ανησυχο υπνο,ξυπναει το βραδυ για να φαει,τη μερα κοιμαται ελαχιστα και θελει συνεχως να ασχολουμαι μαζι της,πανω απο πεντε λεπτα δεν καθεται μονη της...και παλι λεω δοντια δοντια δοντια.....

διαβασα ενα αρθρογια το αβοκαντο και λεω να το καθιερωσω στη διατροφη μας,δεν ηξερα οτι εχει τοσα θρεπτικα συστατικα...οποια θελει ας το διαβασει...

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=6&articleID=5625&la=1

μαρακι καλως ηρθες!!!μας ελειψες!!!ανυπομωνω να μαθω τα νεα σου,για τις αντιδρασεις του γιαννακη στο ταξιδι και γενικα τα νεα σας,θα σου κανουμε μια περιληψη των γεγονοτων και θα ειναι σαν να μην ελειψες μια μερα;););)

ελενακι 77 περαστκα σας,ο αερας του χωριου σας κρυωσε....οι κακες συνηθειες ελπιζω νακοπουν συντομα...μια χαρα ο μικρουλης θα παρειι βαρος θα δεις,καλα εννοειται οτι θα περπατησει γρηγορα αφουειναι πολυ μπροστα για την ηλικια του,τωρα η ζηλια του νικ ειναι φυσιολογικη,οσο κερδιζει εδαφος ο μικρος τοσο θα μεγαλωνει η ζηλια του νικ,πολλα παιδακια εξαιτιας της ζηλιας τους γυριζουν πισω,δεν μιλουν καλα,μιλουν μπεμπιστικα,κανουν τσισα πανω τους ενω το ειχαν κοψει και γενικα εχουν ασχημαα ξεσπασματα...προσπαθησε να του δινεις πιο πολυ σημασια και να κανετε μες στη μερα κατι οι δυο σας χωρις το μικρο,εναν περιπατο,παιδικη χαρα για ψωνια,μια χειροτεχνια να παιξετε ενα παιχνιδι και γενικα βρες μια ωρα μεσα στη μερα που θα εισαι εκει μονο για το νικ και τιποτα δεν θα σου αποσπα την προσοχη απο συτον(τηλεφωνα,δουλειες,κουβεντες με το συζυγο,τηλεοραση κλπ...)

σοφακι σισακι πως ειναι εκει τα πραγματα δεν μας ειπες?ελπιζω να αποκατασταθηκε η ζημια;)

ελενη μου με γεια το δοντακι...για να φαινεται θα εχει σκασει καιρο,γιατι εμας που το ειδε η γιατρος δεν φαινεται καθολου,αφου αναρωτιεμαι μηπως δεν ειδε καλα,και εμενα δεν μαφηνει καθολου να δω,με το χερι δεν καταλαβαινω γιατι τα ουλακια της γενικα ειναι λιγο καπως...ναι τη βαλαμε στο καροτσι δυο φορες εχει συμβει και καθεται κυρια,ουτε κιχ δε βγαζει,τρωει και κολλημα με την αλυσιδα και αυτο που βαζεις μεσα τα κερματα,χι χι...δεν νομιζω να ειναι νωρις εφοσον στεκεται καλα...κρατιεται κιολας και εχει πολυ πλακα,θελω να τη βγαλω φωτο και ολο ξεχναω το κινητο στο αυτοκινητο...περιμενω νεα για την κρεμουλα αυτη που πηρες,ειναι για παιδια η ειναι καλλυντικη?

λιακι μου ομοιοπαθουσα και γω δυο ωρες ξυπνια μες στα αγρια χαραματα,εγω και ο βασιλης να σκουντουφλαμε απο την νυστα και η μπεμπα να ξεφωνιζει τατατα ατατα τατα!!!

αλικη μια χαρα το κοριτσι σου εμεις καποτε κοιμομασταν πολυ τωρα κοιμαται παρα πολυ ανησυχα,ξυπναει με κλαματα,ξυπναει να φαει,της φευγει συνεχεια η πιπιλα κλπ κλπ...ασε το κοριτσι να κοιμαται οσο θελει....τωρα για τα δοντια δεν νομιζω πως παιζει ρολο η πιπιλα,τωρα τι να σου πω...εμεις παντως να μαστε καλα μεχρι το πασχα θα προσπαθησω να την κοψουμε την πιπιλα γιατι επηρεαζει τη φυσιολογια των δοντιων γενικοτερα αλλα την αναπτυξη δεν ξερω...

σοφακι ειχα ξεχασει να σου απαντησω για τον υπνο,που λες καποτε κοιμοταν 10-11 ωρες τη νυχτα και 5 περιπου ωρες μεσα στη μερα....τωρα κοιμαται 10 ωρες τη νυχτα και 2-3 ωρες μεσα στη μερα...τις προαλλες κοιμηθηκε μονο μια ωρα ολη μερα!!!μεγαλωνουν τα παιδακια μας,τι να κανουμε....

φιλακια και να περασετε τελεια σημερα!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα κορίτσια!!

graphics-good-morning-786680.gif

Λιάκι μου, όταν ξυπνάει το βράδυ και αργεί να κοιμηθεί τον θηλάζεις τελικά; Μήπως να του δίνατε γάλα ξένο να χορτάσει καλά μπας και βαρύνει και κοιμηθεί σύντομα; Δεν μου είπες, πιπίλα με τίποτα ούτε τώρα;;;

Αλικάκι, και η Αθανασία συνήθως ξυπνάει 9 ή και 10 το πρωί. Λίγες φορές στις 7μιση με 8. Να σήμερα καλοκοιμάται (αφού χθες εξοντωθήκαμε και οι δύο) και ελάχιστα πιπίλα ζήτησε όλη νύχτα και ακόμη να ξυπνήσει! Πάλι καλά γιατί χθες ήμουν κομμάτια... :? Τελικά τι ώρα σε πήρε ο ύπνος;; Δεν ξέρω καθόλου αν επηρεάζει η πιπίλα στο πότε θα βγουν τα δοντάκια... :rolleyes:

Αγγελικούλα, κι εμείς χθες που πήγαμε σούπερ μάρκετ τη βάλαμε για δοκιμή στο καρότσι και μια χαρά της άρεσε! Τι πλάκα που είχε! Δεν ήξερε από πού να πρωτοπιαστεί! Από μπροστά, από το πλάι....χαχαχα Θα το καθιερώσουμε κι εμείς πλέον! ;) Θα το διαβάσω αυτό με το αβοκάντο... Δεν είναι όμως πολύ λιπαρό; Πώς γίνεται να έχει σκάσει δοντάκι και να μην μπορείς να το δεις ή να το ψηλαφίσεις; Τόσες μέρες που σας είπε πως έσκασε δεν θα είχε φανεί κάτι; Τι να πω, για να σας το είπε βέβαια η γυναίκα κάτι θα είδε.... Εσύ βάζε δάχτυλο και θα το καταλάβεις... όσο κάπως και να είναι τα ούλα της αυτό θα σε τσιμπήσει, είναι διαφορετικό! :D Νωρίς σκέφτεσαι να κόψεις την πιπίλα... Μέχρι το πάσχα θα είναι ακριβώς 1 έτους.... Πώς έχεις σκεφτεί να το κάνεις; Εγώ μέχρι τώρα έλεγα από 2 ετών και μετά, αλλά αν τα καταφέρεις ίσως προσπαθήσω κι εγώ... Δύσκολο μου φαίνεται όμως γιατί ακόμη δεν καταλαβαίνουν τι τους λέμε για να τα ξεγελάσουμε και θα ζητάνε την πιπίλα που έχουν μάθει ο κόσμος να χαλάσει... Η κρέμα που πήρα δεν είναι καλλυντική. Γράφει για βρέφη, παιδιά και ενήλικες και στη σύσταση είναι ίδια με της frezyderm...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Να σας γραψω τα νεα μας και να συνεχισω τις δουλειες μου....

Να ξεκινησω με το ταξιδι στο αεροπλανο. Οταν πηγαιναμε κοιμοταν σε ολοι την διαρκεια της πτησης.... Τον θηλαζα στην απογειωση και στην προσγειωση και δοξα το Θεο δεν πονεσαν τα αυτακια του.... Παντως κοιτουσε το αεροπλανο με περιεργεια και απορια οταν ανεβαιναμε τις σκαλες... (τι θεορατο πραμα ειναι τουτου χιχιχιχιχι, θα σκεφτοταν)... Παντως αν και ημουν μονη στο ταξιδι δεν κουραστηκα καθολου, το γιαβρακι μου ειναι πολυ συνεργασιμο!!!:D:D:D

Την πρωτη εβδομα δυστυχως μου αρρωστησε με βηχα, μπουκωμα και λιγο πυρετο...Τον πηγα στο γιατρο αλλα ευτυχως ηταν ελαφρυ κρυολογημα και το περασαμε γρηγορα (μαλλον απο την αλλαγη κλιματος)... το μονο που ηθελε η ψυχουλα μου ηταν να κοιμαται, παλι καλα δηλαδη δεν ειχε καθολου γκρινια αν και μπουκωμενος, αλλα σας μιλαω για πολυ υπνο ομως, ξυπνουσε μονο για να θηλασει γιατι φαγητο δεν ηθελε ο καημενουλης... Κοριτσια να σας πω τι μου εκανε εντυπωση: Οταν ανεβαζε πηρετο 38, μετα τον θηλασμο που τον ξαναμετρουσα επεφτε 37 χωρις ντεπον... επαθα πλακα, τι σου ειναι το μητρικο γαλα!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως ο καιρος ηταν καλος (μονο λιγα χιονια ειχε στις αρχες) και βγαιναμε αρκετες βολτες και ο μικρος καταενθουσιασμενος μεσα στο καροτσι... Τωρα που αρχισε και στερεες τροφες μπορουσα και εγω να βγω ανετα εξω με τις ξαδερφες μου και τον κρατουσε η μαμα μου... στις 4 ωρες επρεπε να ειμαι σπιτι για να θηλασει.. αλλα μου εφτανε να παρω τον αερα μου και να ξεχυθω στα μαγαζια. Πολλααααααα ψωνια κοριτσια και φυσικα τα περισσοτερα για το παιδι (90κιλα αποσκευες ειχαμε τωρα που γυρισαμε).

Απο φαγητο παμε δοξα το Θεο πολυ καλα. Το προγραμμα μας εχει:

7.00 γαλα της μαμας (κοιμαται κατα τις 9.00 για μιαμιση ωρα)

11.00 φρουτα

12.30 γαλα της μαμας (ξανα κοιμαται κατα τις 13.00 παλι μιαμιση ωρα)

2.30-3.00 μεσημεριανο

4.30 γαλα της μαμας (κατα τις 5.30 κοιμαται για μιση ωρα με 45 λεπτα)

7.00 απογευματινη κρεμουλα

8.00-8.30 γαλα της μαμας και νανακια

Με το θεμα του υπνου την νυχτα ειχε στρωσει πολυ στην Γερμανια ξυπνουσε μονο μια φορα κατα τις 3 να θηλασει και μετα 7 το πρωι.... αλλα εχει τωρα μια βδομαδα ( απο τα Φωτα) ξαναχαλασε γμτ:(. Ξυπναει παλι καθε 2 ωρες με κλαμα. Μαλλον απο οτι διαβασα ειναι αλμα αναπτυξης (35 εβδομαδες) και τα ουλα του ειναι πρησμενα μαλλον μας βλεπω για δοντακι (δεν βγαλαμε ακομα).

Στην φρουτοκρεμα του βαζω παντα εκτος απο τα κλασικα (μηλο, μπανανα, αχλαδι) παντα και λιγο αβοκαντο μου ειχε πει ο γιατρος οτι ειναι το μονο φρουτο που η συσταση του πλησιαζει αυτη του μητρικου γαλακτος. Επισης τρελεται για λωτο και ανανα...

το απογευμα δινω καθε φορα και διαφορετικη κρεμα. Παντα βιολογικες (milupa, hipp, και κατι αλλες γερμανικες) τις εφερα απο Γερμανια γιατι ειναι πολυ πιο οικονομικες απο εδω.

Απο ποσοτητα τρωει ενα μπολ γεματο (περιπου 250ml χωραει το μπολακι του). Δεν με δυσκολευει καθολου στο φαγητο ο λαιμαργουλης μου!!!:P

Απο λογακια λεει πολυ καθαρα μπαμπα, παππου και ντιαντια (γιαγια) αλλα μαμα δεν λεει καθολου (μονο μα):(. Συνεχεια γελαει με ολο τον κοσμο, ειναι πολυ παιχνιδιαρης (τρελεται για τις ετικες και τα κορδονια).... συνεχεια φωναζει ταταταταταταααα και χθες ειπε αντε χιχιχιχι.... Τον βαζω εδω και 2 μηνες στην περπατουρα. Στην αρχη μονο καθοταν και επαιζε και τωρα περνει φορα και τρεχει, χαχαχαχα πολυ γελιο!!!!

Αυτα κοριτσια προς το παρον!!! σας αφηνω μολις ξυπνησε και να του κανω τα φρουτα και να του μαγειρεψω(σημερα θα φαει φακες με μπροκολο και καροτα). Φιλακια!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

καλγσπερα γλυκες μανουλες!

χαιρομαι που εθστε ολες καλα! διαβαζω για δοντακια για λεξουλες για περπατουρε!! μπραβο στα καμαρια σας!

angelμου δεν εχω ακουσει πουθενα οτι η πιπιλα επηρεαζει την αναπτυξη. εγω παντως δε θα αγχωθω

][/code]... ειναι κατι που την ηρεμη κ οσο ειναι μωρο κ τα ουλακια πρησμενα θα της δινω. οταν βγαλει τα δοντακια της θα αρχισω να της την περιοριζω.

εμεις κοριτσακια κινητικα περιοριζομαστε ακομα στα χερακια μονο. εξακολουθει να μη θελει καθολου το μπρουμητα. λεει ντανταντα, νιανια, παπαπα, μπαμπαμπα κ μαμαμα κ ξεκαρδιζεται με το"τσα" !

αυτα τα νεακια μας... φιλακια σε ολες σας!!!

Καλημέρα μανούλες!

Να ξεκινήσω με το Μαράκι πάλι...:tongue::tongue:

Μεγάλωσε το παλικάρι σου Μαράκι μου!!!

μπράβο που είχατε καλό ταξίδι με το αεροπλάνο..

Σου αρρώστησε μωρέ ο μικρούλης???Αφού το περάσατε ελαφριά. ευτυχώς, είδες το γαλατάκι της μαμάς...το καλύτερο φάρμακο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φαντάζομαι χαρές που θα έκανε με τη γιαγιά και τον παππού, λέει και λογάκια!!!μην ανησυχείς, θα πει και μαμά και από όταν ξεκινήσει να το λέει, δε θα σταματάει πιστεψε με!!!!;);)

Και με το φαγητό τα πάτε πολύ καλά!μπράβο στο αγόρι μας!!!

Αλήθεια όταν λες φακές πως τις κάνεις?εμείς έχουμε μείνει στα κλασσικά, μοσχάρι-κοτόπουλο..τι άλλο τρώτε?

Τα δικα μας νέα είναι ότι ο Δημητράκης έβγαλε δοντάκι παραμονή Πρωτοχρονιάς και μάλλον πάμε για δεύτερο, λέει λογάκια, αγκι, κου-κου, άντε, μπα, μα, και διάφορα δικά του:tongue::tongue::tongue:

κάθεται και παίζει με τα παιχνίδια του μόνος του, και γενικά είναι χαρούμενος και γελαστός!

Επίσης κλείσαμε τη βάπτισή του στις 24 Μαρτίου και είμαστε σε φάση προετοιμασίας...

ααα, βρήκαμε και σπίτι και σε 2 βδομάδες έχουμε και μετακόμιση:shock::shock:;);)

Ελενίτσα μου, με έχεις ξαναρωτήσει και όλο ξεχνάω να σου πω, ο Δημήτρης τώρα πια αν του δώσω πιπίλα την παίρνει κανονικά, δεν του δίνω όμως, απλά την έχω στο καρότσι για έκτακτη περίπτωση που δεν κάθεται και είμαι μόνη μου, γιατί αν την μάθει τώρα θα πρέπει σε λίγο καιρό να του την κόψω και δε θέλω να μπώ σε αυτή τη διαδικασία:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το βράδυ έχω σταματησει να τον θηλάζω, μόνο σήμερα κατά τις 6μιση που ήταν ξύπνιος τον θήλασα γιατί είχε πρηστεί το στήθος μου και πονούσα αφόρητα...όπως καταλαβαίνεις το γάλα ακόμα κατεβαίνει...:shock::shock:

αλήθεια οι υπόλοιπες μανούλες πως κόψατε τον θηλασμό?

εγώ 3 μέρες που δεν θήλασα το έβγαζα με το χέρι αλλά το ένα στηθος συνεχίζει να γεμίζει και πονάω:|:-|:|

Αγγελικούλα υπομονή με τα ξενύχτια...άστα και εδώ τα ίδια, όπως λέει και η Μαρία ίσως είναι άλμα ανάπτυξης:|:|και εγώ παραπατάω από την αυπνία...:|:|

HDfQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!

Λιάκι μου, από τη μία καταλαβαίνω που δεν θες να εξαρτηθεί από την πιπίλα μιας που έως τώρα δεν την έχει συνηθίσει, από την άλλη όμως τα βράδια που ξυπνάει και ψάχνεται θα σε έσωζε νομίζω... Τι να σου πω, όπως νομίζεις εσύ πως είναι καλύτερα κάνε... :rolleyes:

Μαρία μου, χαίρομαι που είχατε εύκολο ταξίδι και που περάσατε όμορφα και ξεκούραστα! Όσο για το κρύωμα ευτυχώς δεν ήταν κάτι επίμονο... Ναι, για πες μας για τις φακές... Πες μου και για την περπατούρα, τσουλάει καλά; Με τα χαλιά δεν έχει πρόβλημα; Ποια έχεις; Όπου να'ναι θα σκάσει και σε σας δοντάκι, ίσως γι αυτό είναι ανήσυχος κι έχει χαλάσει το πρόγραμμα ύπνου του... Εμάς φάνηκε προχθές... ;) Μπράβο του που τρώει καλά και το φαγάκι του!

Αχ, με νευρίασε πολύ η μπουμπού σήμερα, πρώτη φορά τόσο!!! :evil: Έσκασε στο κλάμα μέχρι να φτιάξω το φρούτο της, την είχα στο καρότσι και φυσικά δεν μπορούσα να την πάρω, δεν έχω 10 χέρια.... :? Το αποτέλεσμα; Δεν εφαγε καθόλου σχεδόν φρούτο, ούτε και γάλα που επιχείρησα να της δώσω για συμπλήρωμα... :confused: Τώρα κοιμάται... Το κάνει αυτό τελευταία, θέλει όλο αγκαλιές και να ασχολείσαι μαζί της και αν είμαστε μόνες δεν μπορώ να κάνω τίποτα! :shock: Δεν ξέρω, αλλά με νευριάζει αυτή η κατάσταση και είπα πως από σήμερα όποτε είμαστε μόνες την ώρα του φρούτου δεν τηα ξαναφτιάχνω και θα της δίνω γάλα και αν θέλει ας το πιει... Ε, δεν θα την παρακαλάω κιόλας!!! :evil: Γενικά τσατίζομαι πολύ που κλαίει επειδή θέλει αγκαλιά... Αν ήξερα ότι έχει κάτι οκ θα την λυπόμουνα και δεν θα την άφηνα απο τα χέρια μου, αλλά όσο βλέπω πως κλαίει από πείσμα καθαρά και δείχνει να ζητάει όλο αγκαλιά δεν μπορώ, τα λαμπάκια μου ανάβουν!!!! :evil: Και κάνει και ένα κλάμα η άτιμη..... Σπαράζει, πνίγεται, ουρλιάζει σαν νεογέννητο χωρίς σταματημό!!!!! :shock: Είναι που δεν έχουμε και βοήθεια εδώ και δεν με αφήνει να κάνω καμια δουλειά αν δεν κοιμάται... Μα ούτε το φαγητό της να μην μπορώ ήσυχα να ετοιμάσω;;; Καλά, να πάιξει μόνη με τα παιχνίδια της όνειρο θερινής νυχτός είναι εδώ και 10-15 μέρες! Δεν ξέρω τι έχει πάθει... Ουφφφφ!! Τα είπα και ξελάφρωσα λιγάκι....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!

Λιάκι μου, από τη μία καταλαβαίνω που δεν θες να εξαρτηθεί από την πιπίλα μιας που έως τώρα δεν την έχει συνηθίσει, από την άλλη όμως τα βράδια που ξυπνάει και ψάχνεται θα σε έσωζε νομίζω... Τι να σου πω, όπως νομίζεις εσύ πως είναι καλύτερα κάνε... :rolleyes:

Μαρία μου, χαίρομαι που είχατε εύκολο ταξίδι και που περάσατε όμορφα και ξεκούραστα! Όσο για το κρύωμα ευτυχώς δεν ήταν κάτι επίμονο... Ναι, για πες μας για τις φακές... Πες μου και για την περπατούρα, τσουλάει καλά; Με τα χαλιά δεν έχει πρόβλημα; Ποια έχεις; Όπου να'ναι θα σκάσει και σε σας δοντάκι, ίσως γι αυτό είναι ανήσυχος κι έχει χαλάσει το πρόγραμμα ύπνου του... Εμάς φάνηκε προχθές... ;) Μπράβο του που τρώει καλά και το φαγάκι του!

Αχ, με νευρίασε πολύ η μπουμπού σήμερα, πρώτη φορά τόσο!!! :evil: Έσκασε στο κλάμα μέχρι να φτιάξω το φρούτο της, την είχα στο καρότσι και φυσικά δεν μπορούσα να την πάρω, δεν έχω 10 χέρια.... :? Το αποτέλεσμα; Δεν εφαγε καθόλου σχεδόν φρούτο, ούτε και γάλα που επιχείρησα να της δώσω για συμπλήρωμα... :confused: Τώρα κοιμάται... Το κάνει αυτό τελευταία, θέλει όλο αγκαλιές και να ασχολείσαι μαζί της και αν είμαστε μόνες δεν μπορώ να κάνω τίποτα! :shock: Δεν ξέρω, αλλά με νευριάζει αυτή η κατάσταση και είπα πως από σήμερα όποτε είμαστε μόνες την ώρα του φρούτου δεν τηα ξαναφτιάχνω και θα της δίνω γάλα και αν θέλει ας το πιει... Ε, δεν θα την παρακαλάω κιόλας!!! :evil: Γενικά τσατίζομαι πολύ που κλαίει επειδή θέλει αγκαλιά... Αν ήξερα ότι έχει κάτι οκ θα την λυπόμουνα και δεν θα την άφηνα απο τα χέρια μου, αλλά όσο βλέπω πως κλαίει από πείσμα καθαρά και δείχνει να ζητάει όλο αγκαλιά δεν μπορώ, τα λαμπάκια μου ανάβουν!!!! :evil: Και κάνει και ένα κλάμα η άτιμη..... Σπαράζει, πνίγεται, ουρλιάζει σαν νεογέννητο χωρίς σταματημό!!!!! :shock: Είναι που δεν έχουμε και βοήθεια εδώ και δεν με αφήνει να κάνω καμια δουλειά αν δεν κοιμάται... Μα ούτε το φαγητό της να μην μπορώ ήσυχα να ετοιμάσω;;; Καλά, να πάιξει μόνη με τα παιχνίδια της όνειρο θερινής νυχτός είναι εδώ και 10-15 μέρες! Δεν ξέρω τι έχει πάθει... Ουφφφφ!! Τα είπα και ξελάφρωσα λιγάκι....

Ελενίτσα μου, καλά κάνεις και μας τα λες να ξαλαφρώνεις...

μη νομίζεις , όλα τα παιδάκια μας, πάνω κάτω τα ίδια κάνουν, είναι κάτι μέρες που πραγματικά δε ξέρεις τι να κάνεις για να τα ευχαριστήσεις...

Προσπάθησε τον αντιπερισπασμό...δηλ. εγώ όταν μου το κάνει αυτό ο Δημήτρης και θέλει μόνο αγκαλιά και τίποτα άλλο, τον παίρνω αγκαλιά για 2 λεπτά, χορεύουμε και τραγουδάμε, μόλις βρει το κέφι του τον αφήνω πάλι κάτω και του δίνω γρήγορα ένα παιχνίδι που του αρέσει, φεύγω αμέσως και ξεχνιέται και αρχίζει να παίζει...τις περισσότερες φορές πιάνει, όχι πάντα, αλλά όταν πιάνει κερδίζω λίγο χρόνο να κάνω καμιά δουλειά ή το φαγητό του...

αλλιώς δοκιμασε όταν είναι να φτιάξεις τη φρουτόκρεμα να βάλεις πρώτα την Αθανασία στο καθισματάκι φαγητου, δώστης και ένα κουταλάκι στο χέρι για να ασχολείται και φτιάξε τη φρουτόκρεμα...

Κατα τα άλλα, τι να κάνουμε...΄΄εχεις δίκιο που δε θέλεις να την κακομαθαίνεις γιατί μετά δε κόβονται εύκολα αυτές οι συνήθειες...άσε που όλο και βαραίνουν τα βλαστάρια μας και αυτή η πλάτη πόσο να αντέξει ακόμα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...