Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Nima21 είπε:

Ναι άλλη μια..που κατέληξε σε παλινδρομη..  ευχομαι η επομενη να ειναι η τυχερη μας!!!🤞

Ναι η κινηση στην Αθήνα δεν παλευεται!! Τελεια θα το ψαξω!! ☺️

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!!

Να είστε καλά!!

Τελικά κέρασα νωρίς για τη γιορτή του μικρού γλυκό γιατί το απόγευμα πήγαμε στον παππού που ήταν στον αδερφό του συζύγου να του πούμε κι αυτού τα χρόνια πολλά. Είναι εκεί τρεις μέρες, γενικά είμαστε λίγο κάπως, εγώ δεν είχα πολύ διάθεση και νομίζω το κατάλαβαν και είπαν να πάνε και στον άλλο γιο, μετά τα έχει με εμένα ο σύζυγος πως του έδιωξα...σκ@τ@ ολε δηλαδή έχουμε γίνει!

Και άκουσα κάτι ότι θα φύγουν και τέλος του μήνα..που αν ισχύει θα είναι εδώ 2 μήνες συνολικά! Τουλάχιστον με υποστηρίζει ο περίγυρος (κι εσείς εννοείται) πως έχω δίκιο και καθένας στη θέση μου θα ένιωθε το ίδιο, κάτι είναι κι αυτό να μη νιώθω και τύψεις από πάνω, κάθε λογικός άνθρωπος θα το καταλάβαινε και θα έμενε λίγες μέρες στα παιδιά του και όχι τοσο καιρό να γίνεται κουραστικός.

Ειρήνη με το καλό να έρθει το μωράκι σου κοπέλα μου!!

Σου εύχομαι ότι καλύτερο, ένα υγιές μωράκι πάνω απ' όλα, έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά είναι η αλήθεια αλλά η κορούλα σου θα σε ανταμείψει σε λίγο καιρό!! Θα σου πάρει τα μυαλά τελείως!!

Λιάκι να μας βάλεις φωτό όταν φτιάξεις μπομπό ο.κ?

25 Μάρτη είναι η βαφτιση του Δημητράκη ε?

Α ρε Σοφάκι, σκέφτεσαι όλο τον κόσμο, και τους άστεγους, δεν τους πολυθυμόμαστε κι αυτούς τους καημένους που υποφέρουν, μακάρι να μην περάσουν δύσκολα με το χιονιά.

Κι εδώ ψιλορίχνει καμιά φορά από το πρωί αλλά δεν είναι για να το στρώσει ακόμα, μπορέι το βράδυ βέβαια να χιονίσει, πριν που βγήκα για ξύλα είχε πέσει πολύ η θερμοκρασία, παγωνιά..μπρρρ!!

Ελενίτσα γέννησε η φιλενάδα σου??

Εύχομαι να πήγαν όλα καλά και να μην ταλαιπωρήθηκε εκείνη και το μωράκι!

Αγγελικούλα τι νέα από την παιδίατρο??

Μετά καλέ δεν είπες θα πάτε σε άλλλη ντόκτορ, την επόμενη φορά κατάλαβα εγώ.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα φιλες,

λοιπον πηγαμε παιδιατρο στην ιδια τον αλλο μηνα θα αλλαξουμε,και πηραμε 1040 γρ και μας εκοψε την κρεμα την απογευματινη γιατιχτυπησαμε την τελευταια καμπυλη ειμαστε 9880....θα της δινω γιαουρτι ή γαλα το απογευμα και που και που λιγο κρεμες για τη γευση οχι για γευμα.

τα καινουρια που προσθετουμε ειναι τα μπισκοτακια και μια κουταλια φακες οταν τρωει χορτοσουπα και προσ το τελοσ του μηνα θα της κανω φακορυζο,επισης αρακα και φασολακια το λαχανικο οχι οσπριο.τα φρουτα αμα δεν τα θελει να της τα κανω χυμο στον αποχειμωτη,και μου ειπε οχι ροδι μονο τα κλασσικα αυτη την εποχη και αβοκαντο,οταν βγουν τα υπολοιπα φρουτα θα διευρυνουμε το διαιτολογιο μας...

αααα ξεχασα εσκασε μυτη το πρωτο μας δοντακι!!!δυο μυτουλες ξεπροβαλαν γιαυτο ηταν ετσι το παιδακι μου μωρε μωρε....το ειδε η γιατροσ γιατι εμενα δεν μαφηνει....

αυγο τον επομενο μηνα....

επισης μακρυα απο κλειστους χωρους και μικρα παιδια...υπομονη δυο μηνες να μη κρυωσει τωρα που ειναι ακομη μικρουλα και απο του χρονου δεν θα φοβομαστε τιποτα....και κρυο να εχει να μη φοβαμαι να τη βγαζω βολτουλα,οταν ειναι εφικτο....

αυτα πανω κατω μας ειπε ολα τα αλλα καλα πηρε και 2.5 ποντουσ ειναι 70,5,δεν ειναι πολυ ψηλη σχετικα....

οταν φτασαμε παιδιατρο ηταν ενα αγορακι 7 μηνων,το οποιο μας φλεταρε βεβαιως βεβαιως,και η μπουμπου ντρεποταν χα χα τι πλακα....λοιπον αυτο το αγορακι ειχε τεσσερα δοντια και χτυπουσε παλαμακια πω πω φτου φτου πολυ προχωρημενο...

δευτερη μερα του προγραμματοσ και πηγε και σημερα πολυ καλα,κοριτσια το συστηνω....μου ειπε και η παιδιατροσ οτι το προγραμμα τουσ κανει καλο γιατι μπαινουν σε ενα ρυθμο και ηρεμουν...

κατι αλλο που εχω προσεξει ειναι το πεισμα που εχει,απιστευτο οταν θελει κατι τελειωσε μουλαρωνει και οταν τη "μαλωσω",μου κραταει μουτρα 8 μηνων σκατουλα,πχ οταν της πω σε κατι μη,η της παρω καποιο αντικειμενο,η παω να της κοψω τα νυχια,πω πω τι θεμα και αυτο με τα νυχιαααα...εσεις εχετε τετοια?

σοφακι απουσιολογε,αχ κριμα αυτοι οι ανθρωποι εχεισ δικιο,και ποσοι ακομοι ζουν σε αθλια σπιτια που μπαζει απο παντου και εχουν και παιδακια...αστα να ευχαριστουμε το θεο που εχουμε τα βασικα και κυριως την υγεια μας το πολυτιμοτερο αγαθο...ο καιροσ εδω ειναι ηλιοσ με δοντια και τωρα το βραδυ απλα δεν ζεσταινεσαι με τιποτα...χειμωνας ειναι θα περασει...για ρωτα και εσυ βρε σοφακι μου για το ροδι μηπως δεν κανει....πως πηγε το κουνελακι?για το προγραμμα που λες δεν ξερω γιατι οταν πανε σχολειο πχ θα τρωνε συγκεκριμενες ωρες οποτε γινεται ρουτινα:rolleyes:ααα ειχες ρωτησει τισ προαλλες εγω μαγειρευω καθε δευτερη μερα,2 κοτοπουλο,2 μοσχαρι,2 χορτοσουπα,τα λαχανικα δεν νομιζω πως εχουν αναγκη απλα να μην τα ζεσταινεισ πολυ τη δευτερη μερα...

ειρηνη μου συγνωμη εγραψα ελενα το ονομα σου μπερδευτικα,ηταν για σενα ομως ελπιζω να το διαβασες...αχ βρε κοριτσι περασες πολλα,αλλα οταν θα δεισ τη μπεμπουλα σου θα τα ξεπερασεισ ολα...σου ευχομαι να πανε ολα καλα;) και το μαιο να κρατησεισ το μαγιοπαιδο σου αγκαλια....αφου τα εχεισ ολα μην αγχωνεσαι οταν θα ερθει εκεινη η ωρα θα βλεπεισ το μωρακι σου και θα κανεισ αναλογα,ας πουμε οταν εβλεπα κρυα τα χερακια της της εβαζα ζακετουλα οταν χρειαζοταν,θα σε καθοδηγησει η παιδιατροσ και στο μαιευτηριο οι μαιες κλπ...ολα θα πανε καλα,οπως μαθαμε ολες θα μαθεισ και εσυ,ακολουθα τισ αναγκες του μωρου σου και ολα θα ειναι υπο ελεγχο...

λιακι και εμεισ καπως ετσι καναμε με τα φαγητα αλλα αποφασισα να υποταξω το ανυποτακτο ταυρακι μου....χι χι χι...αυτο που λες με τη παιδιατρο,η οποια γενναει τον αλλο μηνα,την ειχα ρωτησει "πως ειναι να ξερεισ τοσα πολλα πριν γεννηθει το μωρακι" και μου ειχε πει πως ειναι απιστευτα αγχωτικο γιατι διαρκως το "εξεταζεισ" με το νου,και λες μηπως ειναι το ενα μηπως το αλλο...μαλλον οσα πιο λιγα ξερεισ τοσο καλυτερα....αυριο να βαλετε βαριδια μη σας παρει ο αερας περιμενουμε νεα σας....

σισι μου,να κανετε μια συζητηση ηρεμη με το συζυγο να καταλαβει τη θεση σου ,και οι γονεισ σου να εμεναν τοσο καιρο παλι προβλημα θα ειχες ποσο μαλλον τα πεθερικα....και ο αλλοσ γιος τους ειναι γιατι να μην πανε και εκει...ποσο μου τη δινει στα νευρα οταν μαλωνουμε με τον αντρα μου για τριτους δε λεγεται....υπομονη κοριτσι μου...φυσικα και εχεισ δικιο,αγαλμα επρεπε να σου κανανε,καμια αλλη και στατιστικα να το παρεισ δηλαδη δεν θα ανεχοταν αυτη τη κατασταση...

σας κουρασα παλι σας φιλω καληνυχτα...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα, κορίτσια! :P Τι κάνετε;

Σοφάκι 1, δύσκολη κατάσταση αν δεν καταλαβαίνει το ζόρι σου ούτε ο άντρας σου... Μα εννοείται πως και οι γονείς σου να έμεναν τόσο καιρό θα κουραζόσουν, πόσο μάλλον τα πεθερικά που όπως και να το κάνουμε δεν είναι σαν τους γονείς μας!! Αυτό να του πεις... Ελπίζω να μην φύγουν όντως τέλος του μήνα, έφριξα στο ενδεχόμενο, αλλά και αν το κάνουν τουλάχιστον να μείνουν το υπόλοιπο στον άλλο αδερφό... Εσύ σε καμία περίπτωση να μην έχεις τύψεις και ΠΟΛΥ υπομονή έκανες!!!!! :evil:

Λιάκι, τι έγινε προσκλητήριο διάλεξες; Περιμένουμε νέα και από τον παιδίατρο!!

Ειρήνη μου, ναι εγώ χρησιμοποιώ αρκετά την frezyderm και είμαι ευχαριστημένη! Την προτείνει και η γιατρός μας, αλλά και να μην μου την πρότεινε εγώ θα τη δοκίμαζα σίγουρα και είναι καλή εταιρεία κατά τη γνώμη μου. Έχω πάρει σαμπουάν, υγρό τάλκ, κρέμα ενυδατική σώματος και κρέμα αλλαγής πάνας. Για τις μυξούλες να πάρεις αμπούλες φυσικού θαλασσινού νερου τις sinomarine και τις απλές αμπούλες φυσιολογικού ορού όπως οι clinofar που είναι για γενικότερη χρήση και για ματάκια. Οι sinomarine ειναι οι πιο καλές για μπούκωμα. Ναι καλύτερα να τις πάρεις απο τώρα να τις έχεις, αργούν να λήξουν θα τις χρησιμοποιήσεις σίγουρα και οι απλές θα σου χρειαστούν από την αρχή για τα ματάκια να βγάζεις τις τσιμπλίτσες που λογικά θα έχει τις πρώτες μέρες... Για το χαλί γνώμη μου είναι όπως σου ξαναείπα να μην το στρώσεις τώρα. Αυτές οι επαναχρησιμοποιούμενες πάνες ποιες είναι; Δεν τις έχω καθόλου ακουστα! Τις πλένεις δηλαδή, είναι σαν πανιά; Πάντως και στις παμπερς που ειναι απο τις ακριβότερες βρίσκεις προσφορές συχνά και τις πάιρνεις εν τέλη σε καλή τιμή. Εγώ έτσι κάνω.

Αγγελική μου, στη δίαιτα το κοριτσάκι σου λοιπόν!! :tongue: :tongue: Εκτός από την κρέμα που θα αραιώσετε εγώ θα σου πρότεινα, κάτι που έχω ξαναπεί κιόλας, να κοιτάς να μην τρώει πάνω 240-250 σε μλ σε κανένα γεύμα ακόμη κι αν εκείνη δείχνει να το τρώει. Εμάς (η φιτ γιατρέσσα μας :tongue: ) από την αρχή μας το τόνισε αυτό με τις ποσότητες... Σκέψου πως πρέπει να παίρνουν max 450 γρ. πλέον το μήνα... :? Θα έρθει στα νορμάλ κιλάκια αν προσέξεις αυτά, μην αγχώνεσαι και όταν σηκωθεί στα ποδαράκια της θα χάσει κιόλας... Δεν μου λες, με τα μπισκοτάκια τι ακριβώς σου είπε να κάνεις; Πώς να της τα δίνεις; Με τα νύχια όχι, εμείς δεν έχουμε θέμα, μια χαρά κάθεται και της τα κόβω ευτυχώς! ;) Και επίσης ευτυχώς η μικρή μας δεν μουλαρώνει, ούτε κρατάει μούτρα αν δεν γίνει το δικό της ή τη μαλώσουμε. Ίσως λίγο να τσιρίξει αν δεν την αφήσουμε να κάνει κάτι, αλλά το ξεχνάει! :rolleyes:

Εμείς σχεδόν καλά, είναι ο μπαμπάς μας άρρωστος, ελπίζω να είναι κρύωμα και όχι ίωση. Για την ώρα είμαστε καλά εγώ και η Αθανασία, θα δείξει! :? Απλά η μικρή μας θέλει αγκαλίτσες και με κουράζει λίγο αυτές τις μέρες, ο Τάσος με τη μάσκα πόσο μπορεί να την έχει.... :?

Η φίλη μου γέννησε ένα αγοράκι με πολύ μαύρο μαλλί 3100 και όλα καλά! Πήγαμε και τον είδα! Τρέλα ήταν!!! Μια σταλίτσα!!! Θήλαζε μια χαρά! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα!

Αγγελικούλα πήρε ένα κιλό η μπουλούκα σου? Βρε τη φαγανούλα!! Έτσι καλόφαγη να σου είναι πάντα γιατί αυτά αλλάζουν μεγαλώνοντας και μετά θέλουν και το κυνηγητό τους για να φάνε! Τη δικιά μου να δω πως θα την κάνω να τρώει το φαγητό, σήμερα έφαγε κριθαράκι ολόκληρο με ζουμάκι και τρελάθηκε! Μήπως δεν της αρέσουν τα αλεσμένα?

Μεγειά και το δοντάκι σας!!

Λιάκι είχατε κι εσείς γιατρό είχες πει νομίζω, πώς πήγε?

Τον προσπαθείς κι εσύ με τα φρούτα και κάνεις δοκιμές ε, κάπου θα τη βρούμε την άκρη πού θα πάει?

Ελενίτσα περαστικά στο σύζυγο που κρύωσε!!

Να σας ζήσει ο μπέμπης με το πολύ μαλλί!!

Σοφάκι για τους γονείς μου που με είχες ρωτήσει, μένουν πολύ κοντά αλλά έρχονται για λίγο, ειδικά όταν είναι εδώ και τα πεθερικά δεν την πολυπαλεύουν κι αυτοί που ακούνε τα διάφορα, φαντάσου λέει και στη μητέρα μου κάθε φορά για τα ψώνια και τα λεφτά που χαλάνε, και στον πατέρα μου φέρνει το σκουπάκι άμα βάλει χώμα απ 'έξω γιατί είναι και εξοχή εδώ και σκουπίζει και την έχει φοβηθεί ο καημένος, "συγνώμη συμπεθέρα σου λέρωσα της είπε την τελευταία φορά"!!:evil:

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα μανούλες!

Ειρηνάκι, καλέ έχεις κάνει προίκα εσυ!μπράβο, ΄της μπεμπούλας δε θα της λείψει τίποτα!!!

αφού έχεις ρουχαλάκια, θα δεις στην πορεία τι θα της φοράς, απλά στην αρχή, καλά κατάλαβες, θα της φοράς κοντομάνικο ζιπουνάκι από μέσα και βμβακερό μακρυμάνικο φορμάκι από πάνω, και στον ύπνο τα ίδια και θα τη σκεπάζεις με φλις ή πικέ αναλόγως τη δροσια...

πάνες αν κατάλαβα καλά θα δοκιμάσεις υφασμάτινες??

κάνε δοκιμή αλλά έχω την εντύπωση πως στη τελική κοστίζουν παραπάνω γιατί θα βάζεις 2-3 πλυντήρια την ημέρα...ειδικά αν θηλάζεις κάνει κακά 7-10 φορές μέσα στη μέρα και δε θα προλαβαίνεις, άσε την κούραση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...γνωμη μου είναι να πας κατευθείαν σε μιας χρ'ησης, όπως είπε και η Ελένη, η πάμπερς έχει τις καλύτερες με διαφορά...

Ελένη, να σας ζήσει καλέ!!!πυκνό μαύρο μαλλί ε???γερό να είναι το γιαβράκι!

Εγώ χθες δεν πρόλαβα να μπω, θα σας πω τα νέα μου, είναι πολλά..

Καταρχήν με τα προσκλητήρια, έκανα κάποιες αλλαγές οπότε δε ν έχω δείγμα να σας δείξω, όπως σας είπα είναι χειρόγραφα και με ζωγραφιά στο χέρι, άλλαξα λίγο το σχέδιο, το ζωγραφίσαμε εκεί επί τόπου, σε 1 μήνα θα είναι έτοιμα οπότε θα σας τα δείξω κατευθείαν:tongue::tongue::tongue:

Εχθές πήγαμε και παιδίατρο όπως σας είπα, το αστέρι μου ήταν αστέρι πραγματικό, όλο γέλια και χαρές, στο εμβόλιο΄μια αγριοφωνάρα έβαλα στη γιατρό σαν να τη μάλωσε και συνέχισε να μασουλάει το ξυλάκι που του είχε δώσει σαν να μη συμβαίνει τίποτα:shock::shock:αφού κοιταζόμασταν όλοι σαν χαζοί:D:D

έβαλε 450 γρ. αυτό το μήνα:P:pπολύ καλά , δηλ. φτάσαμε τα 9.200 και 1 πόντο ύψος δηλ. 73!!!

είμαστε ακριβώς στην 90 καμπύλη και πάμε πολύ καλα, σήμερα θα ξεκινήσουμε κι εμείς αυγουλάκι, αλλά μελάτο είπε η γιατρος, και ελάχιστο για να δούμε αντιδράσεις, και γενικά αυτό το μήνα δεν κάνουμε τίποτα άλλο διατροφικά, τον άλλο μήνα θα φάμε ψάρι!!!!

Και το άλλο νέο, είναι ότι βρήκαμε σπίτι!!!!!

σε ένα χωριουδάκι παραλιακο, 10 λεπτά από την πόλη, μονοκατοικία, 135 τμ, με αυλή και βεράντα και γκαραζ!!!

εχθές το βράδυ σκεφτόμουν πως θα κάνουμε τη μετακόμιση και δε μπορούσα να κοιμηθώ!!!

βέβαια είναια ρκετά μεγαλύτερο από όσο ψαχναμε, ελπίζω να είναι ζεστό...αλλά ο Δημήτρης θα έχει να αλλωνίζει εκεί!!!!!

αχ, όλα για το αστέρι μου γίνονται, γερός να είναι....

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Λιάκι μου όντως να ειναι καλα οι φιλεναδες μου και με εχουν τακτοποιησει απ ολα!!!! Πολυ λιγα πραγματα θα χρειαστω ετσι οπως το βλεπω!

Ελένη μου,

Οι χρησιμοποιουμενες πανες ειναι αυτες

http://greenandcheap.gr/index.php/2012-03-09-00-13-44/25/7/one-size/bumgenius-freetime-snap-24-detail

κι εδω χρησιμες πληροφοριες

http://greenandcheap.gr/index.php/2012-05-03-11-52-40

στη χρηση ειναι ομοιες με τις συμβατικες απλα πρεπει να τις πλενεις! τα επιθεματα ειναι ηδη ραμενα εσωτερικα κι αν θες βαζεις ενα ειδικο χαρτακι απορροφητικο και βιοδιασπωμενο (το πετας στην τουαλετα κατευθειαν μετα τη χρηση δλδ) για να μαζευει τα πολλα πολλα κακακια. τις αποθηκευεις σε καδο απλυτων μεχρι να βαλεις πλυντηριο. εχω πει σε οσους προθυμοποιηθηκαν να παρουν δωρο στο μωρο να μου παρουν πανες κι οχι φορμακια οποτε μαζευω καμια 20αρια για αρχη. θα πλενω καθε 2η μερα που ουτως ή αλλως θα εχουν μαζευτει απλυτα απο το μωρο ή οχι;;; επισης εχω στεγνωτηριο οποτε δεν μου ειναι κοπος μιας και δουλευει κι αυτο φουλ και μπορω να βαζω πανες μαζι πχ με πετσετες να στεγνωνουν! καπως ετσι το εχω σκεφτει χωρις να ειμαι απολυτη, αλλα θελω πολυ να το δοκιμασω 1ον για τυχον αλλεργιες που ειπα και 2ον γιατι οντως κανεις οικονομια. αυτες οι πανες αναλογα στη θεση που τις κουμπωνεις αλλαζουν νουμερο οποτε τις χρησιμοποιεις μεχρι να κοψει το παιδι τις πανες κι επειτα αν κανεις και 2ο μωρο τις ξαναχρησιμοποιεις! φανταζομαι στην αρχη θα χρησιμοποιω για λιγο καιρο και απο τις αλλες μεχρι να μπω σ' ενα προγραμμα! κοριτσια μπορει να γινονται προσφορες στις πανες αλλα εγω κοντευω ηδη 2 χρονια ανεργη κι ο αντρας μου προχθες απολυθηκε για μια ακομη φορα..ενα-δυο πλυντηρια παραπανω δεν θα μου κακοφανει τοσο στην τσεπη, αλλα το να εχω παντα διαθεσιμο ενα ποσο για πανες προς το παρον το βλεπω δυσκολο! ελπιζω να μου πετυχει το εγχειρημα γιατι η αγορα τους αποτελει επενδυση καθως δεν ειναι και φθηνες! εχω που το ψαχνω πανω απο χρονο μεχρι να καταληξω! οταν τις δοκιμασω παντως θα σας πω τα ειλικρινη μου συμπερασματα!

για το καροτσακι το inglesina avio το ειχα δει στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και οντως ειναι πολυ καλο καροτσι και ελαφρυ! οταν εκανα πριν λιγες μερες τη β επιπεδου στη λαρισα πηγα απο τα λητω (εδω δεν εχουμε τετοια μεγαλεια) και ειδα το peg perego book και πραγματικα επαθα πλακα! πολυ ωραιο καροτσι και επισης ελαφρυ! βεβαια ακριβο αλλα το βρηκα σε σαιτ του εξωτερικου σε πολυυυυυυυυ καλυτερη τιμη! το καρεκλακι αυτοκινητου θα μου το παρει δωρο ο αδερφος μου και για αρχη θα μου δωσει η κολλητη μου ενα καροτσι (επισης peg perego αλλα παλιοτερο μοντελο) να κανω τη δουλεια μου γιατι πολλες θειες εξεφρασαν το ενδιαφερον να μου το παρουν! επειδη ομως τα δωρα συνηθως τα κανουν μετα τη γεννα, λεω να περιμενω μεχρι τοτε και βλεποντας και κανοντας! καλα δεν τα σκεφτομαι;

οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες για μενα! καποια πραγματα τα ειχα στο μυαλο μου αλλα, άλλο ειναι να τα εχεις θεωρητικα κι άλλο να σου τα λενε οσες τα ειδαν στη πραξη!!

εχω να σας ζαλισω και με μια αλλη απορια! σχετικα με παιδιατρο τι κανατε; κλεισατε ενα ραντεβου πριν γεννησετε για να δειτε αν σας κανει; κι αν ναι τι ακριβως συζητησατε;; λεω να κλεισω ραντεβου κοντα στον 8ο με 2 παιδιατρους και να αποφασισω ποιος μου κανει περισσοτερο κυριως απο ενστικτο γιατι στην πραξη και παλι θα πρεπει να αξιολογηθει εκ νεου ετσι δεν ειναι; με τον εοπυυ πως δουλευει το συστημα βρε κοριτσια στο θεμα των παιδιατρων;

και καπου εδω σταματω να σας ζαλιζω χαχα! σας φιλω!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

Λιάκι μπράβοοο!! Πολύ χάρηκα που βρήκατε σπέσιαλ σπιτάκι (ή μάλλον σπιτάρα!! :tongue: ) και σίγουρα θα την καταβρεί εκεί ο Δημητρός!! Θα αλωνίζει!!! ;) Κάντε ένα κουράγιο με τη μετακόμιση, φώναξε και τη μαμά σου αν μπορεί να έρθει, εμάς είχε έρθει και κρατούσε τη μικρή και με τον Τάσο κάναμε όλα τα υπόλοιπα... Μαζεμα και κουβάλημα όλη μέρα.... Πόσο ενοίκιο; Σε αυτό τώρα πόσα δίνετε; Καλέεεε!! Πώς θα φέρνεις βόλτα τα 135 τ.μ.;;;;!! Πώς θα καθαρίζεις;;;; :tongue: :tongue: :tongue: Τέλεια τα νέα σας και από τη γιατρό, μια χαρά έβαλε γρμ το αστεράκι σας και γενναίο ακούω!! Μπράβο το αγόρι μας!! Ποιο εμβόλιο κάνατε;

Ειρήνη μου, πολύ καλή πατέντα μου ακούγονται οι υφασμάτινες πάνες, δεν είχα ακούσει το παραμικρό!! Ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά πώς θα τις πλένεις μαζί με ρουχάκια και πετσέτες;; Μαζί με τα κακάκια του μωρού όλα μέσα στο πλυντήριο;;; :shock: Αυτή είναι η μόνη ένστασή μου. Δοκίμασέ το εννοείται αφού θα σου τις φέρουν και δώρο και αν πάρεις το κολλάι πιστεύω θα σε βολέψει... Εγώ βολεύομαι με τις προσφορές, δεν δίνουμε πολλά λεφτά στις πάνες και λέω να μην κάνω τέτοια δοκιμή... :rolleyes: Θέλω να μου πεις το ξένο σαιτ που βρήκες σε καλή τιμή το καρότσι της peg perrego. ;) Σχετικά με την παιδίατρο εγώ πήρα συστάσεις από μια φίλη μου η οποία είχε αλλάξει 3 παιδιάτρους μέχρι να καταλήξει και κατέληξε σε αυτή που μου πρότεινε και όντως είναι πολύ καλή! Πολύ γλυκιά και προσεκτική με τα μωράκια! Δεν είχα πάει πριν καθόλου. Μόλις γέννησα και επιστέψαμε σπίτι την πήρα τηλ και κλείσαμε το πρώτο ραντεβού. Της είπα πότε γέννησα και μου είπε πότε πρέπει να έρθει. Ερχόταν αυτή στο σπίτι μέχρι που γίναμε και 5 μηνών. Τώρα πάμε εμείς στο ιατρείο της. Η δικιά μας γιατρός δεν είναι στον ΕΟΠΥΥ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν είναι στον ΕΟΠΥΥ όμως ο γιατρός σας νομίζω πως κλείνουν κάθε μήνα κάποια δωρεάν ραντεβού. Είναι περιορισμένος αριθμός και πρέπει να προλάβεις να το κλείσεις αλλιως πληρώνεις μια συμμετοχή κάπου 20 ευρω..νομίζω... Ανάλογα την περίπτωση! Η δικιά μας ευτυχώς αν και εκτός Εοπυυ είναι φτηνή αρκετά. 20 ευρώ παίρνει στην επίσκεψη. Μια χαρά! Και φυσικά γράφει κανονικά φάρμακα και εμβόλια..

Εμείς καλά, αλλά ο μπαμπάς μας έχει τελικά ίωση πήγε στο γιατρό και τον φόρτωσε φάρμακα γιατί του το γύρισε σε αμυγδαλίτιδα και ένα άγχος υπάρχει....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα μαμαδες, λοιπον γρηγορα στο ψητο:

Αγγελικη μου, να χαιρεσαι την ζουζουνα σου, χαχα χτυπησε ταβανι η μπεμπουλα? Εεε, δεν πειραζει θα σηκωθει να περπατησει κ θα τρεχεις απο πισω να την ταϊζεις, οπως λεει κ το Σοφακι η συνονοματη που ειναι κ εμπειρη:tongue:! Αλλα πηρε ομως κ τα ποντακια της, μια χαρα!Με γεια κ το δοντακι σας, καλες μασες! Για το ροδι που λες θα ρωτησω κ εγω την δικη μου, αν κ ειχα διαβασει στο φορουμ οτι ο χυμος, οχι ο καρπος γιατι ειναι επικινδυνος οτι δεν εχει προβλημα, ειναι κ φουλ στη βιταμινη C πολυ περισσοτερο απο το πορτοκαλι!

Ελενη μου, περαστικα στον Τασο σου, ευχομαι να μην κολλησετε καθολου, κ ο δικος μας περναει ενα ψιλοκρυωμα, μαλλον απο την δουλεια το κολλησε. Να σας ζησει κ το μπεμπακι της φιλης σου, τωρα εσυ θα εισαι η εμπειρη που θα της δινεις συμβουλες,χαχα:wink::tongue:!

Σοφουλα, καλα με τρελαινουν οσο παει κ χειροτερα αυτα που μου λες για τα πεθερικα σου:evil::?:evil:! Εισαι η απολυτη "πεθεροπληκτη" κοπελα μου, σε θαυμαζω για την υπομονη σου, εγω θα ειχα γινει κ@λος, γιατι θελω την ησυχια μου κ την σειρα μου στο σπιτι, δεν ειμαι για κατσικωματα κ κουμαντα στο κεφαλι μου, υστεριαζωωωωωω!!! Ακου να "τη λεει" στους δικους σου!:evil:!Τεσπα, δεν θελω να σε πικαρω περισσοτερο, αρκετα εχεις στο κεφαλι σου!:|

Η Καλλια σου, κοιμαται καλα κ δεν τρωει πολυ, η Αναστασουλα μου τρωει καλα αλλα δεν κοιμαται, καθενα με την χαρη του:tongue::rolleyes::wink:!

Λιακι, τι ευχαριστα νεα! Καταρχην, κυριος ο Δημητρακης, κ στην 90καμπυλη, φτου φτου! Αλλα κ με το νεο σπιτι με το καλο να πατε εκει! Πως και το βρηκατε? Αν θελεις πες μας ποσο το ενοικιο? Κ με αυλη, θα εχει να αλωνιζει την Ανοιξη που θα περπαταει κιολας κ θα εχει κ καλο καιρο:-D!

Ειρηνη, κοριτσι σε βλεπω το εχεις ψαξει πολυ το θεμα με τις πανες κ καλα εκανες! Τωρα δεν ξερω κ εγω να σου πω για τις αλλεργιες που λες, παντως αν θα εχεις βοηθεια στο σπιτι απο καποια μαμα- πεθερα με τις δουλειες κ προφταινεις να βαζεις πλυντηρια τοτε ναι καν' το, σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο κ συμφερον απο τις πανες μιας χρησης! Εγω που δεν ειχα βοηθεια κ δεν κοιμοταν η δικια μου πολυ, οπως και τωρα ειμαστε λιγο "φαντασματακια":tongue:, δεν μπορουσα ουτε ενα φαγητο να κανω για 3μηνες:shock::cry:! Ευτυχως επεσε πολυ ντιλιβερυ απο μαμα κ πεθερα, καλα να ειναι κ οι δυο!!! Που καιρος για πλυντηρια-απλωματα- σιδερωματα! Μια φορα ανα δυο εβδομαδες εβαζα, κ στην μπεμπα μου ειχαν δανεισει ευτυχως πολλα (αγοριστικα, δεν με πειραξαν καθολου, μια χαρα μου εκατσαν) κ ετσι βολευομουν, της εβαζα 1φορα τη βδομαδα δικο της πλυντηριο!

Για παιδιατρο που ρωτας, θα σου πω εγω τι εκανα. Ετυχε κ γνωριζα κοπελα που δουλευε στον βρεφονηπιακο σταθμο του Δημου μας κ μου ειπε ποιοι γιατροι που συνεργαζονται ειναι οι καλυτεροι κ διαλεξα την μια απο τις δυο καλυτερες, κ οντως ειμαι κατευχαριστημενη! Επισης μπορεις να γκογκλαρεις για να δεις αν υπαρχει καποιο σχολιο σε καποιο μαμαδοφορουμ για συγκεκριμενο γιατρο της περιοχης σας! Τωρα για να καταλαβεις κιολας ποιος ειναι καταλληλος πιστευω καλυτερα να το δεις επι τουτου την πρωτη φορα που θα σου ερθει στο σπιτι με το καλο να δει το νεογεννητο! Τι συμβουλες θα σου δωσει, πως θα εξετασει το μωρακι κτλ, εμεις οι γυναικες εχουμε την διαισθηση που μας βοηθαει πολυ σε τετοιες περιπτωσεις!

Αα, κ κατι αλλο για τις αλλεργιες, στο λεω εγω που ειμαι "καμμενη" (εχει η μπεμπουλα αλλεργια στην αγγελαδινη πρωτεϊνη αρα κ στο μοσχαρι αποδεδειγμενα, "κληρονομικο αποτυπωμα" απο το αλλεργ. ασθμα του μπαμπα της) αν την θηλασεις θα ειναι το καλυτερο τεστ για να δεις τι θα την πειραζει (σου ευχομαι να μην την πειραζει απολυτως τιποτα!) χωρις να της κανεις καθολου κακο, αντιθετως θα αποφευγεις τις αλλεργιογονες τροφες κ θα ειστε υγειεστατες:tongue::wink::tongue:! Σου ευχομαι λοιπον, αν κ εσυ βεβαια το θελεις, να την θηλασεις οσο πιο πολυ μπορεσεις!:wink:

Ξεχασα να σας πω με το κουνελι, το καταβροχθισαμε τα μεσημερια κ τα 2 απογευματα το υπολοιπο, ετσι, για να μην μεινει καθολου για τα καημενα τα σκυλακια λιγο πουρε :tongue::tongue:! Απο αυριο το απογευμα θα δοκιμασω βιολογικη βρωμη με βρασμενο αχλαδακι για να δωσει γευση κ θα σας πω νεα!

Φιλια, προς το παρον!

bkPSp3.png

Εδώ είμαι κοριτσια μου..

Καταρχήν, ξέχασα να σχολιάσω τα νέα της Αγγελικής μας!!!

ένα κιλό πήρε η γαλανομάτα μας???μήπως το παράκανε με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες???

καλέ, πες στην παιδίατρο, εμάς μας αρέσουν μπαμπάτσικες οι γυναίκες, δε θέλουμε δίαιτες και αηδίες, θέλουμε πιασίματα, εντάξει???:tongue::tongue::tongue:

Ωστε είναι θυμωνιάρα η μικρή?σου κρατάει και μούτρα?

αχ, ο δικός μου δε κάνει τέτοια αλλά έχει βρει το μυστικό...μόλις τον μαλώσουμε και του μιλήσουμε έντονα μας κοιτάει στα μάτια και σκάει το πιό γλυκό του χαμόγελο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:λιώνω η μάνα και τα ξεχνάω όλα...άντε να το αγνοήσεις αυτό...

Α, για τα νύχια, Αγγελικούλα, να της τα κόβεις μόλις ξυπνάει και είναι ακόμα ζαβλακωμένη από τον ύπνο;););)δε θα έχεις κανένα πρόβλημα πίστεψέ με;)

Ειρήνη, εγώ όταν ήμουν στον 8ο μήνα, πήγα στην παιδίατρο που μου είχαν συστήσει, να γνωριστούμε, μου είπε μερικά πράγματα για τον θηλασμό, για τις πρώτες ημέρες με το μωρό κτλ. και μετά την πήρε ο άντρας μου την ημέρα που γέννησα και κανονίσαμε και ήρθε στο σπίτι όταν γυρίσαμε από το μαιευτήριο.Καλο είναι να κάνεις μια γνωριμία για να μην το έχεις άγχος μετά...

Ελενη περαστικά στον σύζυγο, κράτα τον μακριά από την μικρούλα μη την κολλήσει...

Σοφάκι2 δε μου είπες, στιφάδο το έκανες?αλήθεια γιατί θα βράσεις το αχλάδι?θα χάσει όλες τις βιταμίνες...

σχετικά με το σπίτι, είναι όντως πολύ μεγάλο αλλά δεν είναι τόσο φροντισμένο όσο αυτό που μένουμε, δηλ. δεν έχει και τα καλύτερα ντουλάπια, ή τα μπάνια έχουν τους παλιούς νιπτήρες χωρίς ντουλάπι από κάτω..αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, 400 ευρώ το ενοίκιο, ενώ πληρώναμε 450 εδώ που μένουμε τώρα, βέβαια θα έχουμε βενζίνες για το πηγαινε έλα, οπότε θα μας βγει το ίδιο, αλλά βρε κορίτσια δε συγκρίνεται, θα ΄χουμε την ησυχία μας, θα μπορούμε να κάτσουμε στη βεράντα μας να πιούμε ένα κρασάκι, θα έχουμε και την παραλία δίπλα μας να κάνουμε και τα μπάνια μας το καλοκαίρι, άλλο πράγμα...

θα παίρνει τον αέρα του ο Δημητράκης, θα κάνουμε και βολτίτσες με το καρότσι, ενώ εδώ για να βγούμε μισή ώρα έπρεπε να πάρουμε αυτοκίνητο, να παρκάρουμε, να κάνουμε βόλτα, να ξεπαρκάρουμε να έρθουμε σπίτι να ξαναπαρκάρουμε, βάζε βγάζε καρότσια στο αυτοκίνητο..πτώματα γινόμασταν...

HDfQp3.png

Σοφάκι2 δε μου είπες, στιφάδο το έκανες?αλήθεια γιατί θα βράσεις το αχλάδι?θα χάσει όλες τις βιταμίνες...

σχετικά με το σπίτι, είναι όντως πολύ μεγάλο αλλά δεν είναι τόσο φροντισμένο όσο αυτό που μένουμε, δηλ. δεν έχει και τα καλύτερα ντουλάπια, ή τα μπάνια έχουν τους παλιούς νιπτήρες χωρίς ντουλάπι από κάτω..αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, 400 ευρώ το ενοίκιο, ενώ πληρώναμε 450 εδώ που μένουμε τώρα, βέβαια θα έχουμε βενζίνες για το πηγαινε έλα, οπότε θα μας βγει το ίδιο, αλλά βρε κορίτσια δε συγκρίνεται, θα ΄χουμε την ησυχία μας, θα μπορούμε να κάτσουμε στη βεράντα μας να πιούμε ένα κρασάκι, θα έχουμε και την παραλία δίπλα μας να κάνουμε και τα μπάνια μας το καλοκαίρι, άλλο πράγμα...

θα παίρνει τον αέρα του ο Δημητράκης, θα κάνουμε και βολτίτσες με το καρότσι, ενώ εδώ για να βγούμε μισή ώρα έπρεπε να πάρουμε αυτοκίνητο, να παρκάρουμε, να κάνουμε βόλτα, να ξεπαρκάρουμε να έρθουμε σπίτι να ξαναπαρκάρουμε, βάζε βγάζε καρότσια στο αυτοκίνητο..πτώματα γινόμασταν...

Τα κομματια του κουνελιου τα εβρασα μαζι με πατατα, καροτο, κολοκυθι, πρασο κ αβοκαντο στο τελος προσθεσα να μαλακωσει. Εγινε πολυ ωραιο, βεβαια για οποιον τρωει κουνελακι, οπως εγω:tongue:! Αλεσμενα ολα μαζι ειχαν ιδιαιτερη γευση, που παρολο που φοβηθηκα μηπως δεν το τιμησει, η Αναστασια εφαγε 2φορες κ για απογευματινο!! Τελικα σημερα δεν προφτασα να βαλλω τη βρωμη να βρασει σε νερακι κ δεν της την εδωσα ακομα, ελπιζω οτι αυριο θα το κανω. Το αχλαδι θα το βρασω να μαλακωσει (κομποστοποιηση) για να βγαλει οση περισσοτερη γλυκα γινεται για να δωσει αρωμα στη βρωμη, να μην θυμιζει αχυρα. Σκοπος ειναι να παρει τις φυτικες ινες απο την βρωμη ευχαριστα;), τις βιταμινες του φρουτου τις τρωει το πρωι, με την κομποστοποιηση παιρνουμε τα σακχαρα (φυσικο γλυκαντικο) απο το φρουτο;)!

Ααα, με το καλο η μετακομιση, επιτελους θα πατε σε καλυτερο σπιτι κ ας ειναι κ λιγο παλιο, αν δεν εχει βασικα προβληματα παλαιοτητας τοτε το "μοντερνο" ειναι δευτερης προτεραιοτητας.

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα,

σημερα μεσα μειναμε δεν πηγαμε πουθενα,η μαλλον εγω δεν πηγα,γιατι η μπεμπουλιτα πηγε με το μπαμπα στο σουπερ μαρκετ,απο οταν αρχισαμε να καθεται στο καροτσι του σουπερ μαρκετ ποιος τους πιανει...και οταν λειπει η μπεμπα εγω απο τα στερητικα πεφτω με τα μουτρα στις δουλειες...πω πω τι κολλημα,να δω ποτε θα ξεκολλησω...φαγαμε και το πρωτο μπισκοτακι μισο εφαγε μετα το πεταξε κατω,ειχε τοση πλακα το ειχε στο χερακι και το στριφογυρναγε,το εβαζε στο στομα και γελουσε ειχε μια ικανοποιηση αλλο πραγμα!!!βρε κοριτσια εγω το δοντακι δεν το βλεπω...ποσο καιρο κανει να ανεβει???εσεις ποτε το βλεπατε με το που εσκαγε η μετα απο λιγες μερες?

λιακι με γεια το νεο σπιτι!!! σας ευχομαι να ερθουν ολα ευνοικα και να το γεμισετε με πολλες παιδικες φωνουλες;););)...πολυ καλο ακουγεται και θα εχετε μπαλκονια βεραντες ου ου ου ποιος σας πιανει!!!με το καλο κοριτσακι!για τα νυχια θα το δοκιμασω το πρωι:rolleyes:!μεγαλωσε το αγορι μας μπραβο του,δυο μετρα παλικαρακι θα γινει!!!αχ αυτο το γελακι που λες και εγω το παθαινω,λιωνω, οταν μεγαλωσουν αυτα θα μας κανουν και θα τους κανουμε ολα τα χατιρια!!!τι εγινε με το αυγο?εσενα σου ειπε μελατο ε?εμεις τον αλλο μηνα...μεινε ησυχη οι καμπυλες μας θα μεινουν ανεπαφες ασε τη ντοκτορ να λεει...χα χα χα

ελενιτσα περαστικα στο μπαμπα σας!!!ελπιζω οπως ηρθε να φυγει η ιωσουλα...να σας ζησει και το αγορακι,γερος και τυχεροσ να ειναι!!!με το αυγο πως πατε?της το ειπα οτι τρωει παραπανω μεσημεριανο και μου ειπε σε καμια περιπτωση δεν κοβουμε απο αυτο το γευμα,επειδη εχει πολλα θρεπτικα συστατικα και της κανει πολυ καλο,αφου λοιπον της αρεσει να της δεινεις οσο θελει,θα κοψουμε ομως τις κρεμες που δεν προσφερουν κατι στο παιδι παρα μονο θερμιδες ετσι μου ειπε τωρα θα δειξει...νσ σου πω την αληθεια εμενα δεν με πειραζει καθολου που πηρε βαροσ,ο βασιλης ειναι αυτοσ που αγχωνεται μηπως του γινει παχυ το παιδι του,χα χα χα...απο τη δευτερα θα ειναι διαθεσιμο το γαλα στο φαρμακειο που παραγγειλαμε τις προαλλες,εγω ηδη τους εστειλα παραγγελια γιατι δεν το βρισκω ευκολα εδω...

σοφια σισακι,δεν ξερω τι αλλο να σου πω,υπομονη και παλι υπομονη,για αλλη μια φορα μαλλον θα πρεπει να βαλεις νερο στο κρασι σου,οχι για να γυρισουν τα πεθερικα αλλα για να τα βρεις με τον αντρα σου...αληθεια τα παιδια δεν αναστατωνονται με τους φιλοξενουμενους?

σοφακι μπορει ο χυμος ροδι να επιτρεπεται δεν το διευκρινισα...ωστε ετσι με το κουνελι το καθαρισε το κοριτσι μας,μπραβο μωρε τουλαχιστον να το ευχαριστιεται η μπουμπου...περιμενουμε νεοτερα...

ειρηνη μου,και εγω πρωτη φορα ακουω για τις πανες αυτες,ακριβες μου φαινονται αφου πρεπει να εχεις καμια δεκαρια φανταζομαι...αληθεια θα τις βαζεις μεσα με τα ρουχαλακια η πρεπει να τις πλενεισ πρωτα στο χερι...στην αρχη παντως τα κακακια ειναι πολυ νερολα σαν κρεμα και λερωνονται συχνα....πλυντηρια εγω της βαζω ενα τη βδομαδα η δυο σπανιως...

στην παιδιατρο εγω ειχα παει στις 36 εβδομαδες,μου την ειχαν συστησει ως θετικη στο θηλασμο γιατι οι περισσοτεροι παιδιατροι δυστυχως αποτρεπουν...πηγα λοιπον και ειπαμε καποια πραγματα,και συνεννοηθηκε με τη μαια μου και ηταν παρουσα καθολη τη διαρκεια της καισαρικης,πηρε το παιδακι μου με το που βγηκε και το φροντισε...κοιταξα δυο πραγματα πως φερεται στα παιδακια(ειναι πολυ γλυκια μαζι τους) και να εχω θαρρος να την παρω τηλ(ακομη και τωρα μου λεει καθε φορα που φευγω οτι σε προβληματισει και κουταμαρα να ναι,παρε με τηλ,οτι ωρα και να ναι...)...ο εμβολιασμος ειναι δωρεαν σε ολους οποτε μονο την επισκεψη πληρωνεις...τωρα με τον εοππυ δεν ξερω τι γινεται...

βρε κοριτσια ποτε ειχε πει το μαρακι οτι γυρναει απο τα ξενα???

καλο βραδυ σε ολες σας...

πκαλησπερα γλυκες μανουλες κ χρονια πολλα ξανα!!

χαθηκα για τα καλα αλλα ειμαι σιγουρη πως θα χαρειτε κιεσεις για το λογο που χαθηκα. παραμονες θεοφανειων με παιρνει καποιος με αποκρυψη στο κινητο... ποιος ηταν;;;;;;; ο α ν τ ρ ο υ λ η ς μου!!!!!!!!!!! ηταν στην εξωπορτα κ με πηρε για να με αποτελειωσει ηρεμα γιατι αν τον εβλεπα ξαφνικα θα παθαινα το τριπλασιο σοκ!! καλα δε φανταζεστε τη χαρα κ τη ταραχη μου παραλληλα!! αυτες τις στιγμες δεν νομιζω να τις ξεχασω ποτε στη ζωη μου!! μεχρι να συνειδητοποιησω οτι μεσα σε λιγα δευτερολεπτα απο την ωρα που με πηρε θα τον εβλεπα, δεν μπορουσα να του ανοιξω!! μεταξυ μας τα ακουσε μετα!! μα ειναι δυνατον να κανει τετοια εκπληξη;; εγω με φορμες απεριποιητη (γενικως...) μεσα στο σπιτι πως να ημουν! ε δεν ηθελα να με δει ετσι μετα απο 6 μηνες!!!! χιχι!!!τεσπα... ειπε οτι φετος ηθελε να μας κανει εκπληξη αλλα αλλη φορα οχι. αφιτ δεν επαθα καρδια!! περναμε τελεια! την κορουλα του την εχει καταμελανιασει κ δε τη χορταινει με τιποτα! αυτα για την ωρα....

ελπιζω να ειστε ολες γερες κ τα παιδακια σας το ιδιο.

σας φιλω γλυκα!

Καλημέρα μανούλες μου!! graphics-good-morning-801000.gif

Αλικάκι μου!!! Τρελάθηκα κι εγώ με την έκπληξη του αντρούλη σου, φαντάσου!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Θυμήθηκα τα δικά μας όταν γύρισε από το Αφγανιστάν!!! Δεν ήταν έκπληξη εμάς βέβαια και ούτε παντρεμένοι ήμασταν ούτε και παιδί είχαμε ακόμη, παρ'όλα αυτά όμως μεγάλη συγκίνηση.....Πω πω, τι χαρά και ταραχή ταυτόχρονα φαντάζομαι!!!!!! Καλώς τον δέχτηκες κοριτσάκι μου και καλά να περάσετε!! ;) ;) ;) ;) ;) Που είμαι σίγουρη πως ήδη περνάτε υπέροχα από όλες τις απόψεις!!! Πώς και ήρθε νωρίτερα;; Μελάνιασε την κορούλα του,ε; Λογικό!!! Πρέπει να είναι απίστευτο το πόσο του λείπει του καημένου.... :cry: Απολαύστε τις ημέρες που είστε μαζί κι εμείς είμαστε εδώ να χαιρόμαστε για σας πιστουνάκια!! Όσο για το "απεριποίητη" που ήσουν...νομίζω πως μόνο εμείς οι γυναίκες το δίνουμε τόση σημασία... Ο άντρας σου τόσο καιρό που είχε να σε δει ούτε που το πρόσεξε είμαι σίγουρη και το μόνο που θα ήθελε ήταν να σε σφίξει στην αγκαλιά του!! Άλλωστε δεν γνωριστήκατε χθες, ξέρει πολύ καλά τι γυναίκα έχει, γι αυτό μην το σκέφτεσαι και μην αγχώνεσαι!!

Λιάκι μου, σιγά τα αυγά που είναι λίγο παλιό το σπίτι ή απλά λιγότερο φροντισμένο.... Μπουχτισαμε από τα περιποιημένα και με ακριβά υλικά φτιαγμένα σπίτια και είδαμε χαίρι!!! :evil: Τα ίδια κι εμείς, ήρθαμε σε σπίτι όχι παλιό, αλλά φτιαγμένο με φτηνά υλικά που ενώ είναι 3 ετών ήδη έχουν ξεχαρβαλιάσει πολλά ενώ το προηγούμενο σπίτι ήταν λουξ, χεστήκαμε όμως (συγγνωμη για την έκφραση!) ούτε που μας πείραξε! Δεν μετανιώνουμε στιγμή για την αλλαγή αυτή αντιθέτως το καταευχαριστιόμαστε!!! Το ίδιο θα νιώθετε κι εσείς! Με το καλό να τακτοποιηθείτε στο καινούριο. Και η τιμή του μια χαρά. Πότε μεταφέρεστε;; ;) Τι βοήθεια θα έχετε;

Σοφάκι Φο, πώς είναι ο μπαμπάς σας; Του πέρασε το κρύωμα; Ο δικός μας καλύτερα είναι αλλά θα παίρνει 14 μέρες αντιβίωση! Αναρωτιέμαι αν είναι απαραίτητο κι εκείνος το ίδιο και δεν ξέρω αν την πάρει όλη... Πολύ χαπάκωμα! Βρε κορίτσια ο γιατρός του είπε πως ξεκίνησε με ίωση και επειδή το αμέλησε του το γύρισε σε πυώδη αμυγδαλίτιδα... Αυτό κολλάει; Έχω την εντύπωση πως δεν είναι ίωση που κολλάει αυτό, αλλά δεν είμαι και σίγουρη φυσικά... :? Το φάγατε το κουνελάκι,ε;; Το τσακίσατε καλύτερα να πω!!! :tongue: Μπράβο το Αναστασάκι μας!! Η βρώμη για απόγευμα μου ακούγεται καλή ιδέα και πολύ πιο υγιεινή από τις κρέμες... Η γιατρός σου την πρότεινε λόγω της αλλεργίας; Έχω ξαναακούσει πως δίνουν για απογευματινό, εμάς δεν μας είπε κάτι. Πώς ακριβώς θα την φτιάξεις; Σε πόσο νερό και πόση ώρα βράσιμο; Μετά αλέθεις κιόλας; Το αχλάδι πόση ώρα θα το βράσεις; Να λιώσει πρέπει μέσα ή το πετάς; Δώσε μας τα φώτα σου!! Άκου θα κάνω "κομποστοποίηση"!!! Είσαι πολύ μπροστά εσύ!!! ;)

Αγγελική, αλήθεια κάθεται η μικρή στο καρότσι του σούπερ μάρκετ; Πιάνετε από το χερούλι κανονικά δηλαδή; Από πότε τη βάλατε; Κι εμείς ανυπομονούμε να το κάνει, δεν την έχουμε δοκιμάσει ακόμη όμως το θεωρούμε νωρίς... :rolleyes: Φοβόμαστε μην πέφτει στο πλάι και μόνο ψώνια δεν μπορέσουμε να κάνουμε!! χιχιχι :tongue: Με το αυγό τα πάμε καλά από άποψη αλλεργίας, δεν έχει εμφανίσει κάτι δηλαδή της το βάζω όμως στο μεσημεριανό! Αλλιώς δεν της αρέσει και δεν τα καταπίνει και εύκολα τα κομματάκια του σφιχτού κρόκου! Εσείς; Της το δίνεις σκέτο; Ε ναι μωρέ χαζά είναι αυτά με τις "δίαιτες" στα μωρά κι εγώ τσατίζομαι. Από τη στιγμή που δεν μου φαίνεται χοντρό το μωρό μου δεν αγχώνομαι κιόλας με τα σχόλια της γιατρού.. Βέβαια κι αυτοί κάτι ξέρουν και όντως έχω ακούσει πως από τη βρεφική ηλικία αν το μωρό τρώει πολύ τα γονίδιά του προσαρμόζονται κατά κάποιο τρόπο και υπάρχει πιθανότητα σαν πάιδι και ενήλικας να γίνει παχύσαρκο!! :? Γι αυτό οι γιατροί αγχώνονται αν δουν περισσότερα κιλά... Εγώ θα την περιορίζω αν όταν περπατήσει είναι παραπάνω από το φυσιολογικό κιλά. Όσο είναι βρεφάκι δεν δίνω σημασία μετά όμως δεν θα τρώει ανεξέλεγκτα αυτό είναι σίγουρο! Το γάλα μας εγώ το βρίσκω στο φαρμακείο μας και μάλιστα μου δίνει και μια κρέμα φαρίν λακτέ ή όποια άλλη hipp θέλω δώρο με την αγορά 2 κουτιών γάλακτος! Μια χαρά! Εσύ δεν μου είχες πει ότι έχεις την κρέμα frezyderm atoprel emolient; Μου είπε η γιατρός να πάρω αυτή γιατί έχουμε βγάλει γύρω από το στόμα εκζεματάκι-ερεθισμό από το κρύο σε συνδυασμό με τα σάλια της.. Ειναι ακριβή, κάνει δουλειά τουλάχιστον ή να της βάζω απλή ενυδατική;;; :confused: Η Μαρία νομίζω γυρνάει κάπου 11-12-14 Ιανουαρίου αν θυμάμαι καλά... Όπου να'ναι θα φανεί πού θα πάει!! Α! Για το ρέψιμο ξέχασα να σου πω, δεν νομίζω ότι είναι αυτό δεν μπορώ σίγουρα να καταλάβω. Νομίζω πως δεν ρεύεται πάντα όταν τη σηκώνω το βράδυ αν κλαίει. Τι να πω.... Δεν μπορώ να καταλάβω στα σίγουρα αν κάτι την τρομάζει ή τι άλλο μπορεί να είναι ευτυχώς όμως δεν το κάνει κάθε βράδυ και όχι πάντα έντονα. Κάποιες φορές ούτε που τη σηκώνω, απλά χαϊδεύω λίγο και στρώνει.... :rolleyes:

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε 8 για να φάμε και μετα δεν κοιμόταν εύκολα.. Ενώ τριβόταν και νύσταζε έκλαιγε και δεν με άφησε να ξανακοιμηθώ. Ήμουν από πάνω και τη χάιδευα μέχρι που κοιμήθηκε αλλά εγώ γιοκ! :? Σε άλλη ανάλογη φάση την παίρνω στο κρεβάτι μας και τη χαϊδεύω ξαπλωμένη κι εγώ και κοιμάται σιγά σιγά και δεν ξεροσταλιάζω, τώρα όμως που είναι ο μπαμπάς μας άρρωστος δεν θέλω... Επίσης ο μπαμπάς μας δεν θέλει γιατί αγχώνεται μην συνηθίσει το κρεβάτι μας και δεν ξεκολλάει μετά, αλλά τι να κάνω!! Κουτουλάω στις 7-8 που συνήθως ξυπνάει για γάλα και αν δεν κοιμηθεί μετά εύκολα δυσκολεύομαι να κρέμομαι από πάνω από το κρεβατάκι της και να χαϊδεύω με άγνωστο αποτέλεσμα!! :?

Σόρρυ για το ημίδιπλο σεντόνι...

graphics-sorry-312079.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα, Ελεν συμπασχουσα,

βεβαια εμεις τωρα τελευταια ξυπναμε γυρω στις 6.00 κ μετα αφου την βαζω απο κανα 20λεπτο στην κουνια ξαναξυπναει κ παλι τα ιδια μεχρι να σηκωθει οριστικα μετα απο καμια ωρα/μιαμιση! Εγω λοιπον δεν γινεται να κοιμηθω οπως καταλαβαινεις αρα ειδικα τωρα το τελευταιο 2μηνο το πρωινο μου εγερτηριο ειναι γυρω στις 6.00 (θα μπορουσα να δουλευω κ full time στον φουρνο:rolleyes:). Απ την μια λεω, ευτυχως που δεν κοιμαμαι κ εγω πολλες ωρες αλλιως δεν θα την παλευα θα ειχα πηδηξει απο κανα μπαλκονι, δεν ειναι κ ψηλα, σπασμενα ποδια-χερια θα ειχα μονο:tongue::cool:!

Να συμπληρωσω κοριτσια οτι απο τις 7.30 που ξυπναει οριστικα η Αναστ. εδω κ 1 βδομαδα κοιμαται μεσα στη μερα συνολο 1.30 ωρα περιπου μεχρι τις 22.00 περιπου το βραδυ:shock::cry::|! Ενω την βαζω γαλα-αγκαλια κλασσικα, με το που την ακουμπαω στο κρεβ. τσουπ το ματι γαριδα, ουτε θελει να ξαναμπει στη διαδικασια υπνου! Χθες μονο μετα απο κλαμα την εβαλε ο Τασος 16.30-18.10 δηλ. κοιμηθηκε μιαμιση ωριτσα περιπου συν μια ωρα 13.00-14.00 που μου ειχε κοιμηθει στο αυτοκ. Αυτα τιποτα αλλο:shock:! Ειναι φυσιολογικο? Ολο θελω να παρω τη γιατρο να την ρωτησω, αλλα το ξεχναω ή δεν προφταινω γιατι πρεπει να την απασχολω-κραταω αγκαλια κιολας τοσες ωρες ξυπνια, να μαγειρεψω το δικο μας φαγητο, το δικο της κ παραλληλα οτι αλλη δουλεια μπορεσω μεσα στη μερα και αν! Αφου ειχα να λουστω 1 ολοκληρη εβδομαδα, μπλιαχ!:rolleyes::oops:

Ελενη με ρωτησες για τη βρωμη, μη νομιζεις που κανω κ εγω την εξυπνη σε φορουμ ειδα την συνταγη κ ολα αυτα περι βρασιματος του αχλαδιου, εγω με την ζαχαροπλαστικη... μακρια κ αγαπημενοι, γιατι αν μαθω να φτιαχνω κανα γλυκο δεν θα χωραω απο την κασα του υπνοδωματιου μου που ειναι κ στενη:tongue:;)!

Λοιπον αυτο που θα δοκιμασω σημερα κ θα σας πω εντυπωσεις ειναι: 160μλ. νερο με 2κουταλ. σουπας βρωμη να βρασουν μαζι κανενα 20λεπτο, ενα αχλαδακι στο μπρικι να γινει ολο πολυ μαλακο- να καφετισει (κομποστα) κ μετα μπορω να τα αλσω μαζι, ή ακομα καλυτερα για να μην διαλυθουν οι φυτικες ινες της βρωμης, να λιωσω το αχλαδακι μεσα στον χυλο που θα γινει, θα δω αναλογα πως θα μου φανει στην εμφανιση κ πως θα το δεχθει η μπουμπουκα μου;)!

Αλικακι καλη χρονια, καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου! Πολυ ωραιο χριστ. δωρο σου εφερε ο Αϊ- Βασιλης, εστω κ λιγο καθυστερημενα,χαχα! Αντε κ του χρονου να ειστε ολη η οικογενεια μαζι στις γιορτες!

bkPSp3.png

καλημερα και απο μενα...

ελενιτσα η κρεμα αυτη που λες κανει γυρω στα 20 ευρω....ετσι ειναι και τα μαγουλα της δικης μου και τωρα της βαζω bepanthol ειναι τουλαχιστον ενυδατωμενα...δεν ξερω αυτη η atoprell στην αρχη βλεπεις αποτελεσμα αλλα στην πορεια νομιζω οτι η bepanthol κανει και αυτη δουλεια...καλυτερα να τη δοκιμασεις γιατι μπορει στο δερμα της αθανασιας να εχει αποτελεσματα...γενικως ειναι πολυ καλη κρεμα...τους καλοκαιρινους μηνες της τη βαζω για ενυδατικη σε ολο το σωμα και δεν της εκανε ερεθισμο κατω απο το λαιμο που μας ταλαιπωρουσε με τις αλλες κρεμες,της εκαναν πληγουλα απο τo λαιμο...περαστικα στο μπαμπα σας,14 μερες αντιβιωση πολλες δεν ειναι?θα τον πιασει το στομαχι,να τρωει καλα και να τρωει και πολλα γιαουρτια η ροκφορ...νομιζω πως δεν ειναι κολλητικο...

αλικακι μου ουαου,τι εκπληξη φοβερη,θα συμφωνησω με την ελενη,η λακταρα του να σε σφιξει στην αγκαλια του ηταν τοσο μεγαλη που και μπουργκα να φορουσες δεν θα το παρατηρουσε....να περασετε τελεια,....θε μεινει μεχρι το μαιο?η θα φυγει και θα ξαναρθει....

σοφια καλη επιτυχια με τη βρωμη,μια φορα ειχε παρει ο βασιλης και την ειχε φαει ωμη με γαλα αχαχαχα....να γραψει βιβλιο με συνταγες για βρεφη θα κανει θραυση;)....

σας αφηνω και θα επανελθω γιατι δυο παχουλα χερακια ορμανε πανω στο πληκτρολογιο........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...