Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια μου!

Σοφάκι, ο Δημητράκης ακόμα με ταλαιπωρεί με την φρουτόκρεμα, κάτι γίνεται από τότε που έβαλα αβοκάντο και ρόδι, αλλά μη φανταστείς...τη μισή τρώμε άντε κ λίγο παραπάνω...αλλά είχαμε μεγαλη πρόοδο στο απογευματινό!από τότε που βάλαμε φαριν λακτέ και άλλες κρέμες και γιαουρτάκι το τσακίζει το απογευματινό του...ούτε κουταλιά δε μενει για τη μανούλα:tongue::tongue::tongue:

αυτό το μήνα πήρε σ'ιγουρα βάρος, το καταλαβαίνω που τον κρατάω αγκαλιά, μεθαύριο έχουμε παιδίατρο , να δούμε!!!

τελικά τι θα κάνεις με τη γιορτή αύριο?θα καλέσετε κόσμο ή χαλαρά?

Ελενάκι, πήγα στον αποπάνω, τα είπαμε λιγάκι, καλό παιδι ειναι μωρέ, αλλά αυτός έρχεται εδώ να ξεσκάσει με τους φίλους του, όμως εμείς εχουμε το μωρό και όπως καταλαβαίνεις...εντάξει το κάτάλαβε και είναι όλα οκ από τότε...ευτυχώς:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κάνει κολπάκια η Αθανασούλα?μη νομίζεις και ο Δημήτρης τα ίδια, μάλλον περνάνε φάσεις, τώρα τον έχει πιάσει μανιά και φωνάζει συνέχεια...παίζει με τα παιχνίδια του και τους φωνάζει...που τα μαθαίνει αυτά που είμαστε στην ησυχία όλη μέρα..απορώ...

Αγγελικούλα, και η μπεμπούλα περνάει φάση?θέλει αγκαλίτσες?είναι που καταλαβαίνουν τα πάντα τώρα και φοβάται μήπως φύγεις...να την αγκαλιάζεις και μετά να της δίνεις ένα παιχνίδι για να ξεχαστεί και να απομακρύνεσαι..

Με τον θηλασμό, τα ιδια, όλη μέρα πινει ξένο, αλλά το βράδυ ξυπνάει 2-3 φορές...τώρα εγω σηκώνομαι μόνο κατά τις 3 όταν ξυπνάει, του δίνω στήθως, τις υπόλοιπες στέλνω τον μπαμπά να τον κοιμίζει...;)αναρωτιέμαι κ αν έχει πλέον γάλα αυτό το στήθος..εμένα άδειο μου φαίνεται..τι να πω...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σε ολες! χρονια πολλα και καλη χρονια! να χαιρεστε τα ζουζουνακια σας και να τα δειτε οπως ποθειτε!

μετα απο προσκληση της γλυκιας Ελενης και της φιλης Λιας ηρθα κι εγω να μου δωσετε τα φωτα οι εμπειρες πια μαμαδες!

Εχω ΠΗΤ 11/5/13 αλλα ξερω πως θα παω προγραμματισμενα λιγο μετα την 38η εβδομαδα οποτε υπολογιζω τα γεννητουρια τελος Απριλη - αρχες Μαιου.

Βοηθηστε βρε κοριτσια να οργανωθω σιγα σιγα! Τι ρουχα πρεπει να εχω για τη μικρη μου; φανταζομαι τα βελουτε παραειναι ζεστα για εκεινη την εποχη, οποτε παμε στα πιο ελαφρια μακο; απο μεσα μακρυμανικο ή κοντομανικο εσωρουχακι;

στο παιδικο να εχω στρωμενο χαλί ή οχι; και τι κουβερτουλα πρεπει να εχω; πικε; πλεκτη; απο μεσα σεντονακι;

γενικα δεχομαι οδηγιες προς ναυτιλομενους!!!!!

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!:D:D

Καλώς την!! Καλημέρα Ειρηνάκι!!! ;) Θα σε βοηθήσουμε εδώ όσο μπορούμε μιας και γεννήσαμε Μάιο κι εμείς και τα έχουμε και πρόσφατα... Επειδή όμως έχω και τη μικρή που ζουζουνίζει συνεχώς θα σου τα γράφω σταδιακά μέσα στη μέρα όποτε με αφήνει δηλαδή!! Επίσης μπορεί τώρα κάτι να ξεχάσω και μόλις το θυμηθώ θα μπω να σου το γράψω! :D (φεις έχεις να τα λέμε και απο εκεί; εχουμε φτιάξει μια ομαδούλα και μοιραζόμαστε φωτο και διαφορα με τα μωρά μας!)

Λοιπόν, ξεκινάω απο το χαλί, όχι να μην το στρώσεις, δεν χρειάζεται... Να το έχεις καθαρό για το φθινόπωρο που θα ξαναστρώσουμε και ίσως και να αρχίσει να μπουσουλάει η μικρούλα σου! ;) Το ίδιο έκανα κι εγώ, το είχα μαζεμένο και το έστρωσα Οκτώβρη! ;)

Από ρουχάκια να έχεις αρχικά αρκετά κοντομάνικα ζιπουνάκια (0-3 και 3-6 νούμερο), μια τριάδα περίπου ολόσωμα φορμάκια γιατί δεν θα τα βάλει πολύ θα αρχίσουν οι ζέστες, και μετά το καλοκαίρι θα χρειαστείς και αμάνικα 2-3 για την πολλή ζέστη τα μεσημέρια εκτός αν την έχεις σε κλιματιστικό, ή για από μέσα σαν εσώρουχο για καμιά βολτούλα ενδεχομένως. Μακρυμανικο ζιπουνάκι λογικά δεν θα χρειαστείς, εγώ πρώτη φορά της έβαλα τώρα το Νοέμβριο με το κρύο σαν εσώρουχο μέσα από το φορμάκι της. Άρα επαναλαμβάνω, όταν γεννηθεί καλό είναι να έχεις 3-4 μακό, όχι βελουτέ, ολόσωμα φορμάκια έχει το mothercare κάτι 3άδες πολύ καλά ποιοτικώς, εγώ όλα σχεδόν από εκεί τα παίρνω... Το 0-3 νούμερο. Αυτά βέβαια πιθανόν να μην τα βάλει πολύ, αναλόγως με τη ζέστη πότε θα αρχίσει κλπ. Εσύ έχε όμως για καλό και για κακό! :rolleyes: Όταν θα της φοράς αυτά τα ολόσωμα όμως από μέσα δεν θα χρειαστεί λογικά να τη φοράς κάτι γιατί θα είναι τοο ματσ για μάιο μήνα! Έτσι έκανα εγώ τουλάχιστον... Όταν ζεστάνει κι άλλο ο καιρός θα της φοράς την ημέρα κοντομάνικο εσωρουχάκι μόνο και άντε και κανένα καλτσάκι αν χρειαστεί σε κάποια φάση. Εγώ με την πολλή ζέστη τον Ιούλιο-Αύγουστο την είχα με αμάνικο εσωρουχάκι όλη μέρα. Σκάγαμεεεεεε!!! Το βράδυ στον ύπνο την έντυνα λίγο καλύτερα. Βέβαια να σου πω πως το ντύσιμο του μωρού είναι λίγο υποκειμενικό... Η κάθε μανούλα το νιώθει αλλιώς και εσύ ίσως αισθανεσαι καλύτερα να την ντύνεις λίγο πιο ζεστά από ότι εγώ π.χ. Μας είπε η γιατρός μας όταν κι εμείς δεν ξέραμε πώς να την ντύσουμε και την είχαμε ρωτήσει, πως να έχουμε μέτρο σύγκρισης το πόσο κρυώνουμε ή ζεσταινόμαστε εμείς και να ντύνουμε και το μωρό ανάλογα και λίιιγο πιο ζεστά από εμάς. Π.χ. αν εμείς φοράμε ένα σκέτο κοντομάνικο μέσα στο σπίτι στο μωρό να βάλουμε απλά μακριμάνικο, όχι και φανελάκι όμως από μέσα... Αν εμέις φοράμε τιραντάκια αμάνικα να βάλουκε στο μωρό κοντομάνικο κ.ο.κ. Εσύ έχε μερικά ολόσωμα, κοντομάνικα και αμάνικα και βλέπεις αναλόγως τη θερμοκρασία κάθε μέρα.

Από σκέπασμα να έχεις καμια πικέ ή φλις για αρχή και όσο ζεσταίνει μόνο σεντονάκι! Εγώ σεντονάκι κάτω από την πικέ δεν της έβαζα σαν πανωσέντονο δηλαδή, όπως βολεύεσαι σε αυτό. Εγώ δεν ήθελα να έχει πολλά και να μπλέκονται στα ποδαράκια της, άλλωστε της τα είχα πάντα καθαρά, τα έπλενα τακτικά οπότε δεν χρειαζόταν και σεντονάκι... :rolleyes:

Κάνω διάλειμμα και επανέρχομαι αργότερα να σου πω για την κρέμα αλλαγής, τις πάνες και άλλα!! ;) ;) ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ, σχετικά με το καρότσι που είπε και η Λία (Καλημέρα Λιάκι!!! :P ), εμείς πήραμε ένα 3 σε 1 της chicco το living γιατί το είχε σε προσφορά από 600 σε 450, πολύ καλά δηλαδή γιατι έβγαιναν καινούρια χρώματα και ήθελαν να φύγουν τα παλιά. Όντως μια φίλη το πήρε τώρα 600 κάτι από Λητώ. Δεν μας άρεσε όμως πολύ, είναι λίγο καρυδότσουφλο, λίγο αστεθές να το πω και κολλάει απίστευτα σε λακουβίτσες και ανωμαλίες του οδοστρώματος, σου σπάει τα νεύρα! Και οι ρόδες του δεν είναι και πολύ μικρές τα peg pereggo έχουν ακόμη μικρότερες νομίζω, φαντάσου! Είχαμε μπανίσει το GT3 της peg pereggo και ήταν μούρλια κορίτσια! Με φρένο στο τιμόνι σαν ποδήλατο και κάτι ροδάκλες τεράστιες και φουσκωτές!! Τρίροδο, αυτό δεν πρέπει να κολλάει πουθενά, αλλά τσιγουνευτήκαμε γιατί ήταν ακριβό. 600 το μονό και αν ήθελες το 3πλό καμια 800 έβγαινε και τώρα κι εμείς το μετανιώσαμε! :evil: Αν αγόραζα τώρα καρότσι θα το έπαιρνα το μονό και απλά θα αγόραζα καθισματάκι αυτοκινήτου μια και μια μεγάλο νούμερο να μη χρειαστεί και αλλαγή. Έτσι κι αλλιώς αυτό του καροτσιού μας είναι σχεδόν οριακό σαν μέγεθος ήδη και θέλει αλλαγή! :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοπελες μου,χρονια πολλα, τι κανετε?

ηθελα να γραψω απο προχθες αλλα αφου μπηκα στο φβ, μπηκα κ στην ομαδα ειδα το βιντεακι σου Λια, χαχα ακομα γελαω:tongue:, εγραφα κ μολις ηταν για αναρτηση τσουπ διακοπη συνδεσης (τι πρωτοτυπο:evil::evil:) μετα εσβησε κ τον Η/Υ ο Τασος κ χαθηκαν ολα. Σημερα εχουμε ιντερνετ, φυσαει βοριας (ειρωνικα το λεω:rolleyes::cool:).

Πρωτα απ' ολα, καλημερα κ καλη χρονια Ειρηνη_Α με το καλο να σου φερει ο καινουριος χρονος το μωρακι σου (κοριτσακι αν καταλαβα καλα) με υγεια κ εναν πανευκολο τοκετο σου ευχομαι!:D

Τωρα ως προς την ερωτηση σου για τα ρουχαλακια, επειδη εχεις κ νωρις τον Μαϊο ΠΗΤ θα σου προτεινα μακο μακρυμανικο φορμακι με μακρυμανικο εσωρουχακι (αλλα παρε κ ενα κοντομανικο εσωρουχακι μες στη βαλιτσα σου ετσι για να υπαρχει), γιατι τα νεογεννητα ειναι πολυ ευαισθητα με την θερμοκρασια κ δεν εχουν ρυθμισμενη ακομα τη "ομοιοθερμια" τους! Θυμαμαι περυσι εγω που γεννησα 26/05 κ ειχε βροχη κ κρυο φυγαμε με μακρυμανικα (το μωρο) κ μια πικε κουβερτουλα απο το μαιευτηριο. Εγω θα σου προτεινα μιας κ εδω εμεις οι περισσοτερες εχουμε βολευτει, να παρεις κ εναν υπνοσακο με ποδαρακια κ χερακια, για αρχη το 0-3 (ή ακομα καλυτερα κ το 3-6 για να το εχεις κ για τον Σεπτ.- Οκτ.-Νοε. που θα κανει παλι κρυο) κ να μην σκεφτεσαι αν ξεσκπαστηκε στον υπνο της ή "παρακουκουλωθηκε" καταλαθος! Σεντονακι θα χρειαστεις το καλοκαιρι που θα εχει πολλη ζεστη, τον Μαϊο- Ιουνιο δεν ειναι αποτελεσματικο! Θα σας πουν κ στο μαιευτηριο, στην αρχη τα μωρακια κρυωνουν περισσοτερο απ' οτι εμεις καταλαβαινουμε το κρυο οποτε μεχρι κ Ιουνιο θα χρειαστει να φοραει μακρυμανικα κ κουβερτουλα σιγουρα (ή υπνοσακο οπως ειπα να εχεις το κεφακι σου ησυχο κ απο μεσα κανονιζεις αναλογα ή μονο εσωρουχακι κοντομανικο ή και φορμακι, οτι θελεις). Βεβαια παιζει ρολο κ το που μενεις, εσυ βλεπω Λαμια αρα εισαι κ λιγο πιο βορεια!

Πες μας κ λεπτομερειες, που γεννας? Φανταζομαι το πρωτο σου θα ειναι για να ρωτας, εδω τις "εμπειρες" (ειδικα εγω:tongue::tongue:)!

Ειμαι η Σοφια2, εχω μια μπεμπουλα την Ανστασια μενω στην Αττικη, γεννησα με φ.τ. κ επισκληρ. 26/05/12 3κιλα/50 εκ. στο Λητω, σχετικα ευκολα (μεσα σε 3ωρ).

Κοριτσια θα ξαναμπω να γραψω κ αλλα, φωναζει η μικρη...!:rolleyes:

bkPSp3.png

Βλέπεις Ειρηνάκι, εδώ η μία συμπληρώνει την άλλη, αλλά λέει και η κάθε μία διαφορετικές απόψεις οπότε εσύ θα βγάλεις το ρεζουμέ και θα δεις ανάλογα με τη θερμοκρασία των ημερών αλλά και του σπιτιού σας και θα διαπιστώσεις στην πράξη τι χρειάζεται... :rolleyes: Άλλα σπίτια είναι πιο φωτεινά-ζεστά και άλλα πιο σκιερά-δροσερά...

Για τον υπνόσακο εγώ δεν σου είπα γιατί δεν τον χρησιμοποίησα τους 5 πρώτους μήνες παρά ελάχιστα αν και είχα πάρει έναν αμάνικο με σάκο απο κάτω, αυτόν http://www.thedreambag.gr/index.php?cPath=0_1_3 . Ο μακριμάνικος, Σοφάκι 2, έιναι υπερβολή για την εποχή που θα γεννηθεί αν φοράει και μακριμάνικο φορμάκι. Για τις τυχόν δροσερές Μαγιάτικες νύχτες ενα μακριμάνικο φορμάκι με πικέ ή φλις ή υπνόσακο αμάνικο σαν αυτόν είναι αρκετό νομίζω. Ναι ισχύει ότι δεν έχουν ρυθμισμένη θερμοκρασία, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι τουρτουρίζουν και απο την κλινική εμάς μας είπαν να μην την υπερφορτώνουμε με ρούχα και σκεπάσματα ακατάλληλα για την εποχή. Άσε που επειδή δεν κουνιούνται σχεδόν καθόλου το πρώτο 3μηνο, γενικά ο υπνόσακος δεν είναι απαραίτητος. Εγώ από το Νοέμβριο που κρύωσε ο καιρός και ξεσκεπάζεται πλέον τη βάζω σε αυτόν με χέρια πόδια κάθε βράδυ κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο! ;)

Από πάνες κατά τη δική μου γνώμη καλύτερες είναι οι πάμπερς οι new baby για το νούμερο 1 και 2 αρχικά και οι baby dry για τα επόμενα νούμερα, έχω δοκιμάσει όλες τις επώνυμες κι έχω καταλήξει εκεί. Και οι babylino είναι καλές αλλά πιο λεπτές και άνετες για το μωρό είναι με διαφορά οι πάμπερς και πολύ καλή απορροφητικότητα βεβαίως. Επειδή όμως είναι και ακριβούτσικες καλό είναι να κυνηγάς προσφορές και να παίρνεις 2-3 πακέτα μαζί. Επανέρχομαιαιαιαι!!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη, σχετικά με τις κρέμες αλλαγής πάνας, να αποφύγεις την sudocreme και την penaten γιατί αν και τις πασάρουν για κατάλληλες σε κάθε αλλαγή ωστόσο δεν είναι γιατί είναι δυνατές και προκαλούν ερεθισμούς σε περίπτωση συχνής χρήσης. Ουσιαστικά ενδείκνυνται για αν και όταν έχει συγκαματάκι ή κοκκινίλες επίμονες το μωρό να τις βάλεις για να βοηθήσουν. Βασικά δεν χρειάζεται να βάζεις κρεμούλα σε κάθε αλλαγή, είναι όλα αυτά χημικά και καλό είναι να μη γίνεται αλόγιστη χρήση. Καλύτερα να βάζεις κάθε βράδυ και μετά από κακάκια μέσα στη μέρα. Καλές είναι της mustela, της frezyderm, της bepanthol και άλλες, ρώτα τον παιδίατρο ποια θα σου πρότεινε όταν έρθει η ώρα ή σε ένα φαρμακείο. :rolleyes:

Τα υγρά πανάκια επίσης να τα αποφεύγεις όσο γίνεται και σε κάθε αλλαγή να πλένεις τη μπέμπα στο νιπτήρα΄ή με βαμβακάκι, πετσετούλα κάτω από τον ποπό και νερό χλιαρό που θα έχεις σε ένα μπολάκι, όπως κάνω εγώ για ευκολία... Ρώτα και για αυτό τον παιδίατρο, αλλά εμάς να σου πω πως επειδή έχουμε κορίτσι μας είπε να μη χρησιμοποιούμε υγρά πανάκια γιατί δεν καθαρίζουν σωστά ειδικά όταν υπάρχουν κακάκια μέχρι μπροστά και υπάρχει πιθανότητα ουρολοίμωξης.

Πάρε 2-3 αδιαβροχα σελτεδάκια θα σου χρειαστούν όσο είναι πολύ μωράκι και γενικά, σε περίπτωση π.χ. που θα την αλλάξεις στο κρεβάτι. Το βάζεις από κάτω για να είσαι καλυμμένη σε περίπτωση που κατουρήσει επιτόπου! :tongue:

Θα χρειαστείς 5-6 πανάκια για το ρέψιμο απο αυτά που βάζεις στον ώμο σου και μερικές σαλιάρες να έχεις.

3-4 σετάκια σεντονάκια με ανάλογο μέγεθος. Άλλα για καλαθούνα και άλλα για την κούνια της.

Γαντάκια για τα χεράκια και κανένα σκουφάκι απαλό βαμβακερό για να τη βγάλεις απο την κλινική αν χρειαστεί ή για λίγο να της το φορέσεις μετά το μπανάκι αν έχει ψύχρα στο σπίτι κάποιο βραδάκι.

Πάρε καλτσάκια βαμβακερά 2-3 ζευγάρια.

Να νοικιάσεις ή να αγοράσεις θήλαστρο αν έχεις σκοπό να θηλάσεις, εμένα με είχε σώσει και τώρα το έχω δανείσει σε μια φίλη που γεννάει από μέρα σε μέρα, τα έβγαλε δηλαδή τα λεφτά του ήδη! ;)

Πάρε επίσης 1-2 μπιμπερό αρχικά και βούρτσα καθαρισμού να υπάρχουν σε περίπτωση που χρειαστεί να της δώσεις μητρικό γάλα που έχεις φυλάξει στο ψυγείο με μπουκάλι.

Εννοείται αποστειρωτή.

2-3 πιπίλες να βρίσκονται και αναλόγως της δίνεις αν χρειαστεί αφού ρωτήσεις πρώτα τον παιδίατρο. Εμείς έχουμε αγαπήσει της πιπίλες της ΜΑΜ που έχουν πιο πλατιά θηλή και τις έπιασε πολύ εύκολα και από τότε μόνο αυτές έχουμε. Της είχα δοκιμάσει και nuk και chicco αλλά της μασούσε περισσότερο, χαχα. :tongue:

Με την αγορά του καροτσιού να αγοράσεις και κουνουπιέρα, δεν την δίνουν μαζί. Εξτρά πάει. Επίσης αν αγοράσεις καρότσι 3 σε 1 και έχει πορτ μπεμπε, την καλαθούνα δηλαδή, να αγοράσεις εξτρά ένα επιπλέον στρωματάκι για αυτή αν έχεις σκοπό να την κοιμίζεις ένα διάστημα εκεί. Το εργοστασιακό στρωματάκι της είναι αρκετά λεπτό και δεν κάνει για αρκετές ώρες ύπνου. Έχουν στα Λητώ, Ηρα κλπ, γύρω στα 20 ευρώ κοστίζει, αν ρωτήσεις θα σου πουν. Εγώ το είχα πάρει γιάτι όλη την ημέρα την είχα εκεί και κοιμόταν μέσα στο πορτ μπεμπέ στο σαλόνι δίπλα μου. Οπότε χρειαζόταν μη στραβώσει το κορμάκι της!! Εσύ πού σκέφτεσαι να την κοιμίζεις; Κούνια θα της πάρεις από την αρχή ή θα έχεις καλαθούνα ή κανένα λίκνο στο δωμάτιό σας;

Φτιάξε λίστα με τα πρώτα που εσύ κρίνεις απαραίτητα και σιγά σιγά αγοράζεις και σβήνεις!

Άστα να πάνε καταλαβαίνω πως ίσως σου φαίνονται λίγο βουνό όλα μαζί, κι εγώ πριν γεννήσω 1000 απορίες είχα και ρωτούσα εδώ 2 δευτερομανούλες που έχουμε στην παρέα και σιγά σιγά βγήκε άκρη! Και στην πορεία που θα γεννηθεί η μικρή προκύπτουν διάφορες απορίες και πολλά ερωτηματικά, θα τα βρεις όλα όμως! :P

Σου τα λέω περιληπτικά, αν θες λεπτομέρειες για κάτι πες! Αυτά μου ήρθαν τώρα, τα ξαναλέμε για περισσότερα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα ξανα μανουλες, παλι σημερα μπορεσα να ξαναγραψω!

Καταρχην, Σοφακι να χαιρεσαι τον Γιαννο σου να τον δεις να ανδρωνεται κ να ειναι παντα τυχερος κ ευτυχισμενος! Ααα, κ τον πεθερο σου :rolleyes::cool:, οσο πιο μακρυα τοσο πιο καλα σου ευχομαι να τον εχεις:tongue::rolleyes:!

Οσον αφορα την πεθερα σου που κυριολεκτικα εχει μπερδευτει στα μπουτια σου, ελεος:evil:! Μηπως καμια φορα που θα γυρισει απο το σουπερμαρκετ κ σου πει "τοσα" εκαναν αυτα που σας αγορασαμε, να της πεις: "ναι αλλα ξεχασες να μου παρεις σερβιετες":tongue::cool::tongue: Τεσπα, δεν μπορεις να κανεις κ πολλα το καταλαβαινω, αν η ιδια ειναι UFO (δεν υπαρχει κ φατσουλα αλιεν να βαλω!) τι αλλο να σου πω, παρα υπομονη κ παλι υπομονη! Να σε ρωτησω, δεν ξερω αν εχεις πει, οι δικοι σου γονεις ειναι καπου κοντα σου? Δηλ. θα μπορουσε καποιος πολυ κοντινος σου να κανει εμφανιση guest οταν θα ερχονται κ τα "αγαπημενα" σου πεθερικα ετσι ωστε να αναλαβει λιγο δραση πυροσβεσης ή και αποτρεπτικη ακομα καλυτερα? Πιστευω οτι θα χρειαστει για λιγο χρονικο διαστημα, οπως οι ποντικοπαγιδες, μετα το παιρνουν το μηνυμα τα αρουρια κ δεν ξαναπατανε;)...

Λια, τι παθατε με τον σπιτονυκοκυρη εε! Που να καταλαβει πιτσιρικας, βραζει το αιμα του για παρτυ, ειδικα αν ειναι κ καλομαθημενος...:evil: Τεσπα αφου εν τελει συνεννοηθηκατε παλι καλα να λες! Για την φρουτοκρεμα, του δινεις του Δημητρη παντα με την ιδια συσταση, δηλ. εκτος απο το ροδι κ το αβοκαντο κατα τα αλλα βαζεις παντα σε ιδια ποσοτητα τα αλλα φρουτα? Βαζεις κ ρυζαλευρο? Εγω της βαζω παντα διαφορετικα φρουτα καθε φορα, δηλ. διαφορετικους συνδιασμους κ οχι παντα τελειως πουρε, αλλη φορα ειναι πιο πολυ κομπακια, καμια φορα της δινω κ ολοκληρη την μπανανα π.χ. κ οσο φαει-πιπιλαει κ της αρεσει πολυ αυτη η εναλλαγη! Ενταξει μπορει να μην φαει καθε φορα ακριβως την ιδια ποσοτητα αλλα δεν μου κανει ποτε κολπα! Κ φιρικι εχω καθαρισει ολοκληρο κ της το κραταω ετσι να δαγκωνει κ να πιπιλαει, οχι οτι τρωει ετσι την ποσοτητα που θα ετρωγε σαν κρεμα, αλλα αν εχω κανει ετσι το πρωι τοτε το απογευμα της δινω απογευματινο αλλα φρουτα κρεμα!

Εμεις δεν μπορουμε να φαμε γιαουρτακι για απογευματινο, μου ειπε η γιατρος να την δοκιμασω humana/7 δημητριακα χωρις γαλα, αλλα ακομα φοβαμαι λιγο την γλουτενη κ ετσι της δινω για απογευμα οτι δεν εχει φαει αρκετα! Με το κατσικακι το τσακιζει! Θα παρω κουνελι να κανω να σας πω κοριτσια!

Κ μια ερωτηση εσεις καθε ποτε κανετε καινουριο φαγακι για τα μπεμπακια? Κ το κρατατε ολοκληρο στο ψυγειο, να φανταστω, βγαζετε κομματακι, ζεσταινετε κ αλεθετε? Εγω ετσι κανω, αλλα μπορει κ να της δωσω για 3μερες το ιδιο. Κανω σωστα ή τα λαχανικα τα εχουν χασει ολα τα συστατικα τουσ? Για πειτε μου ρε κοριτσια!

Αγγελικουλα με γεια τα δωρακια σας, θα ξετρελαθει η μπουμπου καθε φορα που θα της βγαζεις κ ενα καινουριο δωρο κ θα ειναι κ μεγαλυτερη κ θα το καταλαβαινει πιο καλα! Καλο κουραγιο, κ εγω μαλλον για δοντακι το βλεπω συντομα να σας ερχετε, αντε καλως να το δεχτειτε:tongue::D! Εμεις ακομα φαφουτες ειμαστε, αχαχα!

Ελενη μου, η Παοκτσου, η Αθανασουλα σου με τι καμαρι ποζαρε στο φακο με τον ασπρομαυρο θυρεο πισω, στητο κορμι κ περηφανεια,χαχα:tongue:!

Που με ρωτησες για μεταθεσεις, φυσικα κ υπαρχει κινδυνος καθε φορα να μου ερθει το "καταραμενο" το χαρτι, αν κ ειμαι σε Λιμεναρχειο που δεν το προτιμα κανεις λογω του φορτου εργασιας στο λιμανι που εχει, το παρελθον του ως Υπηρεσια (θα το ξερεις εσυ Λια) αλλα κ τωρα δεν το προτιμουν!! Κ παρολο που ειμαστε με τον Τασο ολα αυτα τα χρονια (10χρ.) δεν το αποφασιζαμε να παντρευτουμε γιατι τι οικογενεια θα ημασταν, ο Τασος αναγκαστικα Μαραθωνα (αφου εχει την οικογενειακη δουλεια -φουρνο- δεν μπορει να φυγει) κ εγω σε καποιο νησι να βολοδερνω, κ οποτε επαιρνα αδεια να ερχομουν Αθηνα! Μας προφτασε ομως η μικρη ζουζουνιτσα μας κ ετσι το πηραμε αποφαση! Τωρα αν προκυψει, (αν κ εχω αρκετα μορια 12χρ. υπηρεσια +1τεκνο μετραει αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με το Δημοσιο που εχουμε μπλεξει) ελπιζω να ειναι εντος Αττικης... Αλλιως "κλαφ' τα Χαραλαμπε", θα ειμαστε σαν χωρισμενοι, εγω με το παιδι αλλου κ ο αντρας μου μονος του εδω, οποτε κοριτσια κανω την προσευχη μου καθε φορα να μην μου ερθει!:shock::|

Οσο για το σπιτι που λες, δυστυχως δεν μπορουσαμε να χτισουμε, ετοιμο το πηραμε με ολες τις κακοτεχνιες του, γιατι αλλιως δεν παιρναμε δανειο απο την τραπεζα, κ ηταν τα τελευταια που χορηγησαν πριν την κριση! Ειμαστε χρεωμενοι για αλλα 28χρ., και ω! του θαυματος αν τα καταφερουμε στα 57 μου θα ειναι ολοδικο μας (ο Τασος θα ειναι 61):cool::rolleyes:!

Ειρηνη μου, συγγνωμη για την αδιακρισια μου, αλλα ειδα για το μωρακι σου που ειχες χασει περισυ, τον Μαϊο που γραφουν κ τα κοριτσια, λυπηθηκα παρα πολυ κ μερικες φορες διαβαζω θεματα απο τα κοριτσια που κανουν τοσο υπομονη, εχουν τοσο κουραγιο, προσπαθουν ξανα κ πραγματικα κανω τον σταυρο μου κ λεω τιποτα δεν μου κανει το ζουζουνι μου, ολα ειναι παρωδικα, οι γυναικες ειμαστε πιο δυνατες απο τους αντρες για να αντιμετωπιζουμε αυτα! Αν εμεναν οι αντρες "εγκυοι" τωρα δεν θα υπηρχε η ανθρωπινη φυλη:tongue:;):rolleyes:! Με το καλο κοπελα μου το κοριτσακι σου τον Μαϊο κ να σε δουμε με το καλο να γραφεις κ εσυ τους προβληματισμους σου στο θεμα "Μαϊος 2013" οταν θα εχεις την κορουλα σου στην αγκαλια σου, αλλα κ εδω για να μας ρωτας;):D!

Η Ελενη2 ελπιζω να μην εχει γινει κατι χειροτερο με την θεια της!:|

Οι αλλες οι "τσουραπες" που ειναι?

Αλικακι, μαλλον εισαι Αθηνα κ δεν μπορεις να γραψεις αν θυμαμαι μας το ειχες πει, καλη χρονια κοπελα με το καλο να υποδεχθειτε τον μπαμπουλη σας!

Μαρακι απο την ξενιτια δεν γραφεις αλλα σε περιμενουμε εδω παλι με το καλο παλι συντομα! Ααα, κ εσυ Γιαννη θα τον βγαλεις νομιζω! Να τον χαιρεσαι λοιπον κ εσυ τον μπεμπακο κ ας μην εχει βαφτιστει ακομα!

Σονια μου καλη χρονια σε σενα κ την κορακλα σου! Κανατε τελικα το παρτυ στο καφε του αντρα σου? Πως τα περασατε? Πρωτοχρονια φανταζομαι παλι καποιο χαπενινγκ θα κανατε στην καφετερια, ωραια θα ηταν! Πες μας με το γυμναστηριο εσυ τι εκανες? Το κολυμβητηριο θα το συνεχισεις της μικρης? Κ με την νταντα ποτε εχεις συναντηση να μας πεις πως της φανηκε της Αλεξανδρουλας σου? Πολλες ερωτησεις, εεε?

Κατερινιω που εισαι? Θα εχετε κ εσεις τραπεζωματα, εισαι κ νοικοκυρα κ σε προτιμουν για να φαει κ να περασει καλα ο κοσμος:tongue::tongue:!

Φιλια κοριτσια προς το παρον φωναζει"μαμα" η ζουζου!

bkPSp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

ΣΟΦΑΚΙ1 ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ, ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!:P:p:p:p:p

Τελικά κάνεις πάρτυ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοφάκι2, άστα να πάνε με τις μεταθέσεις...και εσύ με τον φόβο ζεις...εμείς λόγω του βαθμού του άντρα μου α/ξ απο ΣΝΔ αναγκαστικά έχουμε ακόμα μέλλον με μετακομίσεις και μεταθέσεις...:|:neutral::|

Για τη φρουτόκρεμα που λες, βάζω πάντα μισό αβοκάνο, μισό ρόδι + άλλα δυο φρούτα, πορτοκάλι, μπανάνα, μήλο σε διαφορετικούς συνδυασμούς...εγώ πάντα την κάνω πουρέ και μάλιστα τη σουρώνω γιατί φοβάμαι μη πνιγεί με κανένα κομματάκι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ωστέ της άρεσε το κατσικάκι της Αναστασίας?αλήθεια τι κομμάτι ζήτησες από τον κρεοπώλη?

εγώ να σου πω, κάνω μοσχάρι για 2 μέρες, πχ. έκανα σήμερα 2 μερίδες, τη μία για σημερα την άλλη για αύριο, μεθαύριο θα κάνω μια μερίδα κοτόπουλογια εκείνη την ημέρα και μετά ξανά μοσχάρι διπλή...έτσι μου έχει κάνει το πρόγραμμα η παιδίατρος, νομίζω όμως πως δεν θα πάθουν κ τίποτα τα λαχανικά για 3 ημέρες στο ψυγείο, είναι και χειμώνας...

HDfQp3.png

Κορίτσια μου γεια σας!

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη και αγχωμένη, σήμερα γεννάει η φίλη μου που σας έλεγα!! :P Είχε το πρωί που σηκώθηκε λίγο πόνο, όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια, και είδε και λίγο αίμα και πήρε τηλ. το γιατρό της και της είπε "ελα στο Μητέρα να σε δω, ίσως να μην σημαίνει κάτι" και όντως ένιωθε καλά η κοπέλα. Πήγαν το μεσημεράκι, την είδε και διαπίστωσε ότι έχει ξεκινήσει διαστολή και την κράτησε. Της κάνανε εισαγωγή και είπαν στον άντρα της οτι θα γεννήσει σήμερα! ;) ;) Απλά θα αργήσει, κατά το βράδυ λογικά! Ξεκίνησε και το σόι της κι έρχονται κομβόι από τον Πύργο που κατάγεται... Α, Λία είναι η φίλη που έχει σύζυγο λιμενικό που σου ελεγα, αν θυμάσαι! ;)

Σοφάκι Φο, εννοείται καμάρι έχουμε για την Παοκάρα!!! χαχαχα :tongue: Γερά με τσαμπουκά!! :tongue: :tongue: :tongue: Τη φρουτόκρεμα εγώ την κάνω ίδια κάθε μέρα :shock:. Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά προτιμώ να της βάζω κάθε μέρα από όλα τα βασικά φρούτα εποχής και αφού τα τρώει σε γενικές γραμμές δεν το έχω ψάξει για συνδυασμούς... Της βάζω καθημερινά μισό πορτοκάλι στυμμένο, ολόκληρο ή μισό αχλάδι φέτελ ανάλογα το μέγεθος, μισό συνήθως μήλο και μισή μπανάνα. :rolleyes: Ρόδι χυμό δεν έχω βάλει ποτέ, θα το δοκιμάσω όμως. Επίσης αβοκάντο έβαλα 1-2 μέρες αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα και δεν ξέρω αν θα ξαναβάλω. Το μεσημεριανό της το φτιάχνω κάθε μέρα! Έχω χωρίσει μεριδούλες κοτόπουλο και το έχω στην κατάψυξη σε πολυμπάγκ κι έτσι ξεπαγώνω και μαγειρεύω. Τη χορτόσουπα εννοείται και αυτή τη φτιάχνω την ίδια μέρα κάθε τρεις μέρες που την τρώμε, αλλά το μοσχάρι το βράζω για δύο μέρες. Έχω βάλει και μοσχάρι μεριδούλες κατάψυξη, αλλά διπλές μερίδες δηλαδή 150 γρ. που είναι για δύο μέρες. Το ξεπαγώνω, το βράζω όλο μόνο του να μαλακώσει και πριν βάλω τα λαχανικά το χωρίζω και το μισό μπάινει ψυγείο με το ζουμάκι του. Την επόμενη μέρα το ξαναβράζω λίγο και ρίχνω τα λαχανικά. Οπότε λαχανικά εγώ δεν κρατάω βρασμένα. Τα βράζω επιτόπου κάθε μέρα. Δεν νομίζω όμως να παθαίνουν και τίποτα έτσι όπως το κάνεις κι εσύ. Κατάλαβα, είναι λίγο λαχείο οι μεταθέσεις σας... Ελπίζω να μην σου έρθει εκτός Αττικής για πολλά χρόνια έτσι ώστε με την προυπηρεσία που θα έχεις με τα χρόνια να τη γλιτώσεις εντελώς! Με την μπανάνα που της την δίνεις ολόκληρη δεν φοβάσαι μη κόψει κομμάτι και πνιγεί;

Σοφάκι 1, να χαίρεσαι γιόκα και πεθερούλη!!! :tongue: :tongue: :tongue: Να είναι γερό κι ευτυχισμένο το αγοράκι σου κι εσείς να μπορείτε να του τα προσφέρετε όλα τα καλά του Θεούλη! Να μου τον φιλήσεις! ;)

Λιάκι, πάλι καλά που τα βρήκατε με τον από πάνω, ευτυχώς έδειξε κατανόηση! :rolleyes:

Κορίτσια μπισκοτάκια ξεκινήσατε; Αχ, φοβάμαι μην πνιγεί...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια μου γεια σας!

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη και αγχωμένη, σήμερα γεννάει η φίλη μου που σας έλεγα!! :P Είχε το πρωί που σηκώθηκε λίγο πόνο, όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια, και είδε και λίγο αίμα και πήρε τηλ. το γιατρό της και της είπε "ελα στο Μητέρα να σε δω, ίσως να μην σημαίνει κάτι" και όντως ένιωθε καλά η κοπέλα. Πήγαν το μεσημεράκι, την είδε και διαπίστωσε ότι έχει ξεκινήσει διαστολή και την κράτησε. Της κάνανε εισαγωγή και είπαν στον άντρα της οτι θα γεννήσει σήμερα! ;) ;) Απλά θα αργήσει, κατά το βράδυ λογικά! Ξεκίνησε και το σόι της κι έρχονται κομβόι από τον Πύργο που κατάγεται... Α, Λία είναι η φίλη που έχει σύζυγο λιμενικό που σου ελεγα, αν θυμάσαι! ;)

Σοφάκι Φο, εννοείται καμάρι έχουμε για την Παοκάρα!!! χαχαχα :tongue: Γερά με τσαμπουκά!! :tongue: :tongue: :tongue: Τη φρουτόκρεμα εγώ την κάνω ίδια κάθε μέρα :shock:. Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά προτιμώ να της βάζω κάθε μέρα από όλα τα βασικά φρούτα εποχής και αφού τα τρώει σε γενικές γραμμές δεν το έχω ψάξει για συνδυασμούς... Της βάζω καθημερινά μισό πορτοκάλι στυμμένο, ολόκληρο ή μισό αχλάδι φέτελ ανάλογα το μέγεθος, μισό συνήθως μήλο και μισή μπανάνα. :rolleyes: Ρόδι χυμό δεν έχω βάλει ποτέ, θα το δοκιμάσω όμως. Επίσης αβοκάντο έβαλα 1-2 μέρες αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα και δεν ξέρω αν θα ξαναβάλω. Το μεσημεριανό της το φτιάχνω κάθε μέρα! Έχω χωρίσει μεριδούλες κοτόπουλο και το έχω στην κατάψυξη σε πολυμπάγκ κι έτσι ξεπαγώνω και μαγειρεύω. Τη χορτόσουπα εννοείται και αυτή τη φτιάχνω την ίδια μέρα κάθε τρεις μέρες που την τρώμε, αλλά το μοσχάρι το βράζω για δύο μέρες. Έχω βάλει και μοσχάρι μεριδούλες κατάψυξη, αλλά διπλές μερίδες δηλαδή 150 γρ. που είναι για δύο μέρες. Το ξεπαγώνω, το βράζω όλο μόνο του να μαλακώσει και πριν βάλω τα λαχανικά το χωρίζω και το μισό μπάινει ψυγείο με το ζουμάκι του. Την επόμενη μέρα το ξαναβράζω λίγο και ρίχνω τα λαχανικά. Οπότε λαχανικά εγώ δεν κρατάω βρασμένα. Τα βράζω επιτόπου κάθε μέρα. Δεν νομίζω όμως να παθαίνουν και τίποτα έτσι όπως το κάνεις κι εσύ. Κατάλαβα, είναι λίγο λαχείο οι μεταθέσεις σας... Ελπίζω να μην σου έρθει εκτός Αττικής για πολλά χρόνια έτσι ώστε με την προυπηρεσία που θα έχεις με τα χρόνια να τη γλιτώσεις εντελώς! Με την μπανάνα που της την δίνεις ολόκληρη δεν φοβάσαι μη κόψει κομμάτι και πνιγεί;

Σοφάκι 1, να χαίρεσαι γιόκα και πεθερούλη!!! :tongue: :tongue: :tongue: Να είναι γερό κι ευτυχισμένο το αγοράκι σου κι εσείς να μπορείτε να του τα προσφέρετε όλα τα καλά του Θεούλη! Να μου τον φιλήσεις! ;)

Λιάκι, πάλι καλά που τα βρήκατε με τον από πάνω, ευτυχώς έδειξε κατανόηση! :rolleyes:

Κορίτσια μπισκοτάκια ξεκινήσατε; Αχ, φοβάμαι μην πνιγεί...

Ελενάκι με το καλό να γεννήσει η φίλη σου!!!Τι ωραία!αχ, υπέροχες στιγμές, με έναν πόνο εύχομαι!

Το ρόδι δοκίμασέ το, έχει και πολλές βιταμίνες και ωραία γεύση;)

Εμείς μπισκοτάκια δεν δίνουμε, ούτε κ έχω ρωτήσει, μεθαύριο έχουμε παιδίατρο και θα σου πω τι θα πει...αν κ εγώ φοβάμαι πολύ μη πνιγεί και προτιμώ να μη δώσω ακόμα:oops::oops::oops:

αα, παρείγγειλα τα υλικά για τις μπομπονιέρες και λογικά μέχρι την παρασκευή θα τα έχω!!!!!!!!!:P:p:p

θα φτιάξω ένα δείγμα να σας δείξω...επίσης παρείγγειλα και τα προσκλητήρια, περιμέν το δείγμα από μέρα σε μέρα, μόλις το έχω θα σας το δείξω!!!Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!

Βρε κορίτσια έχω απορία...

σε 2 βδομάδες θα πάμε Αθήνα για μερικές μέρες στην κουνιάδα μου για να ψωνίσουμε για τη βάφτιση...θα πάρω το παρκοκρέβατο για να κοιμάται ο Δημήτρης και αγχώνομαι μήπως δεν μπορεί να κοιμηθεί...έχει συνηθίσει και κοιμάται ΜΟΝΟ στο κρεβάτι του...ούτε στο καρότσι ούτε πουθεν΄΄α αλλού...τι να κάνω?επίσης για το φαγητό του...που να τον ταίζω?δε μπορώ να κουβαλήσω το κάθισμα του φαγητου...στο καρότσι? κ αν ξεσυνηθίσει?

έχω ένα καθισμα φορητό που δένει σε καρέκλα αλλά λέει από 12 μηνών...λέτε να το δοκιμάσω?

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι με το καλό να γεννήσει η φίλη σου!!!Τι ωραία!αχ, υπέροχες στιγμές, με έναν πόνο εύχομαι!

Το ρόδι δοκίμασέ το, έχει και πολλές βιταμίνες και ωραία γεύση;)

Εμείς μπισκοτάκια δεν δίνουμε, ούτε κ έχω ρωτήσει, μεθαύριο έχουμε παιδίατρο και θα σου πω τι θα πει...αν κ εγώ φοβάμαι πολύ μη πνιγεί και προτιμώ να μη δώσω ακόμα:oops::oops::oops:

αα, παρείγγειλα τα υλικά για τις μπομπονιέρες και λογικά μέχρι την παρασκευή θα τα έχω!!!!!!!!!:P:p:p

θα φτιάξω ένα δείγμα να σας δείξω...επίσης παρείγγειλα και τα προσκλητήρια, περιμέν το δείγμα από μέρα σε μέρα, μόλις το έχω θα σας το δείξω!!!Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!

Βρε κορίτσια έχω απορία...

σε 2 βδομάδες θα πάμε Αθήνα για μερικές μέρες στην κουνιάδα μου για να ψωνίσουμε για τη βάφτιση...θα πάρω το παρκοκρέβατο για να κοιμάται ο Δημήτρης και αγχώνομαι μήπως δεν μπορεί να κοιμηθεί...έχει συνηθίσει και κοιμάται ΜΟΝΟ στο κρεβάτι του...ούτε στο καρότσι ούτε πουθεν΄΄α αλλού...τι να κάνω?επίσης για το φαγητό του...που να τον ταίζω?δε μπορώ να κουβαλήσω το κάθισμα του φαγητου...στο καρότσι? κ αν ξεσυνηθίσει?

έχω ένα καθισμα φορητό που δένει σε καρέκλα αλλά λέει από 12 μηνών...λέτε να το δοκιμάσω?

Αχ, τέλεια!! Τι όμορφες οι ετοιμασίες για τη βάφτιση!! Οι μπομπονιέρες θα ειναι δικο σου σχεδιο, ή έτοιμο που ειδες στο ιντερνετ; Αν είναι έτοιμο σχέδιο, στειλε μας το λινκ που τις ειδες να πάρουμε μια πρώτη εικόνα! ;) Άντε με το καλό να πάρεις τα υλικά και να τις ξεκινήσεις! Α, στειλε να δούμε και το προσκλητήριο!

Πάρε μαζί σου αυτο το φορητο καθισματάκι, δοκίμασέ το πρώτα στο σπιτι σας και αν σε βολεψει παρτο, αλλιως μην το κουβαλας αδικα... Και στο καρότσι είναι καλή ιδέα να τον ταίσεις αν και η Αθανασία όποτε την ταίσω εκεί το κάνει λίγο χάλια και το σφουγγαρίζω μετά... :? Δεν νομίζω να ξεσυνηθίσει το καρεκλάκι φαγητού. Και να γίνει μόλις τον ξαναβάλεις θα το συνηθίσει πάλι σε 2-3 φορές, τι να κάνουμε... Όσο για τον ύπνο...αν κοιμάται μόνο στο κρεβάτι του ίσως να έχει πρόβλημα, αλλά θα κουραστεί και θα κοιμηθεί και στο παρκοκρέβατο... Άυπνος πια λες να μείνει;;;!! Ε, δεν ποστεύω... Θα κάνει λίγο τον ζόρικό, αλλά λογικά θα το πάρει απόφαση... :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα κοριτσια μου,

σοφακι να χαιρεσαι το αγορακι σου,χρονια του πολλα...να ειστε και εσεις καλα να τον καμαρωνετε!τι εγινε τελικα με τη γιορτη?

ελενα καλως μας ηρθες,με το καλο να δεχτεις το κοριτσακι σου!ειμαι η αγγελικη απο κερκυρα και γεννησα τη μπεμπουλα μου στις 3/5 με καισαρικη τομη 3050 κιλα...η ελενη νομιζω πως ηταν πολυ κατατοπιστικη.εγω θα σου πω για το καροτσι εχω το avio inglessina και ειμαι κατευχαριστημενη !ενα θα σου πω το κλεινω με ενα χερι και στο αλλο κραταω το μωρο!κουνια εγω πηρα που γινεται κρεββατακι μετα και το μετανιωσα γιατι δεν ανεβοκατεβαινει το καγκελο!κουβερτουλα ειχα για τις πρωτες μερες μια μικρη ισπανικη και μια λεπτη ,στο σπιτι τη σκεπαζα με μια πικε και αυτη τη μικρη την ισπανικη,φλις μας ειχε απαγορευσει η παιδιατρος...ζιπουνακια ειχα μονο κοντομανικα(12 τμχ νουμερο 0-3) και φορμακια ειχα μακρυμανικα λεπτα (6 τμχ νουμερο 0-3),δεν χρειαστηκα παραπανω...ειχα αγορασει ρουχα και απο το ηρα και απο mothercare,τα κορμακια απο mothercare μου αρεσαν πολυ πιο πολυ ενω απο το ηρα δεν εμεινα ευχαριστημενη τα περισσοτερα τρυπησαν...επισης το ηρα εχει πολυ ακριβα τα καλτσακια 5,5 ευρω το ενα :shock: και χρειαστηκα πολλα γιατι περα απο τις μερες που ειχε καυσωνα της εβαζα καθημερινα καλτσακια...τις πανες που βολεψαν τη λια εγω δεν τις χρησιμοποιησα σχεδον καθολου και τις χρησιμοποιησα ως σεντονακι στο καροτσι...πορτ μπεμπε καλαθουνα δεν πηρα και δεν μου χρειαστηκε...επισης θηλασα για σχεδον 8 μηνες και δεν χρησιμοποιησα θηλαστρο(δυο φορες σε ολο το διαστημα θα το χρησιμοποιουσα αλλα αφου δεν ειχα εβγαζα με το χερι το γαλα) και ουτε αποστειρωτη ειχα τα εβραζα σε κατσαρολακι οτι χρειαζοταν αποστειρωση βεβαια αμα δεν θηλαζα θα επαιρνα...οποτε θα σε συμβουλευα περα απο τα απαραιτητα να μην αγορασεις πολλα πολλα για να δεις τι θα σου χρειαστει στην πορεια...οπου να ναι θα κανεις και τη β επιπεδου ε?τι ωραια!!! εχεις καλη εγκυμοσυνη?

ελενιτσα γεννητουρια η φιλεναδα ε?με το καλο και με ενα πονο!οι αλλες οι εγκυμονουσες τι κανουν?ολα καλα?φοβασαι με το μπισκοτακι ε?πιστευω οτι δεν εχεουν μεγαλει αναγκη γιατι τα λιωνουν,το θεμα ειναι να μην κοψουν μεγαλο κομματι,αχ το αγχος με το φαγητο νομιζω δεν σταματαει ποτε!δεν μου ειπες αμα ρευεται τελικα οταν ξυπναει?με τα μαγουλακια πως πατε?εμας φουντωνουν και ξεφουντωνουν...ααα οσο για το καροτσι που λες εχω ακουσει οτι τα peg perego ναι μεν ειναι γερα καροτσια αλλα ειναι βαρια και δυσχρηστα και οταν μεγαλωσει το παιδι αναγκαζεσαι να παρεις αλλο σπαστο καροτσι βολτας οποτε και αλλα εξοδα,η κουμπαρα μου που ειναι τριων χρονω το παιδι της εχει ακομη inglessina δεν χρειαστηκε να το αλλαξει...στο λεω να το εχεις υποψιν σου για το μελλον ;)))))

σοφακι ουτε εμεις αυτοσχεδιαζουμε στη φρουτοκρεμα...αχλαδι μπανανα μηλο...της δοκιμασα πορτοκαλι μανταρινι δεν το ετρωγε με τιποτα...και τα αβοκαντο που πηρα μαλλον ηταν αγουρα και ειναι σαν να τρως φλουδα:shock:...

λιακι τωρα που γινατε φιλοι με τον απο πανω αμα ξανακανει παρτυ να ανεβαινετε οικογενειακως και εσεις στο παρτυ:tongue:...νομιζω οτι στο καροτσι μια χαρα θα σε βολεψει να τον ταισεις..εγω οταν ειμαστε εξω στο καροτσι την ταιζω και δεν εχω προβληματα μετα!!!τωρα το θεμα του υπνου ειναι θεμα...οταν πηγαινουμε στους γονεις μου και τον αυγουστο που ειχαμε παει γιαννενα για ενα γαμο κοιμομασταν στο ιδιο κρεββατι,και μετα παλι δεν ειχαμε προβληματα οταν επιστρεφαμε γενικα πιστευω πραγματα που γινονται εκτος σπιτιου δεν τους γινονται συνηθεια...τι ωραια ετοιμαζεσαι για τη βαφτιση,ναιιιι θελουμε να τα δουμε.......!!!

εμεις αυριο εχουμε παιδιατρο,αντε να δουμε ποσο μεγαλωσαμε!μετα για δυο μηνες θα αλλαξουμε παιδιατρο γιατι γενναει η παιδιατρος μας,αλλο αγχος απο εκει..ελπιζω και η αλλη να ειναι καλη,συνεργαζονται με την δικη μας και θα ακολουθησουμε το προγραμμα της δικης μας...κοριτσια τοσο καιρο που τρωμε εγω εκανα το εξης:απο την ωρα που ξυπνουσε καθε 3 με 4 ωρες της εδινα το επομενο γευμα,δηλαδη ξυπνουσε για γαλα στις 8 της εδινα φρουτο στις 12 μεσημεριανο στις 3,30 απογευματινο στις 7 και γαλα στις 10,ομως δεν ξυπνουσε καθε μερα την ιδια ωρα με αποτελεσμα πολλες φορες να ξεφευγουμε τελειως απο το προγραμμα και να χαναμε και γευμα...απο σημερα ακολουθησα της συμβουλη μια φιλης μου και πηγε καλα...μου ειπε λοιπον οτι βρεξει χιονισει στις 11 αρχιζεις το φρουτο,στις 2 το μεσημεριανο και στις 5 το απογευματινο και στις 9.30 το γαλα...επισης μετα το φρουτο δεν την αφησα να κοιμηθει καθολου και επεσε ξερη το μεσημερι 3 με 5;) και μετα φυσικα δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι βραδυ...στις 10 κοιμοταν σαν αγγελουδι στο κρεββατι της...θα το δοκιμασω και αυριο να δω πως παει! εσεις αληθεια τι κανετε?

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημερα κοπελιες, τι καιρος ειναι αυτος?

καλα μας ειχαν προειδοποιησει βεβαια, αλλα χαμος εδω χιονι οχι πολυ πυκνο με ποοοολυυυυυ αερα. Ωραιο το χιονακι αλλα σκεφτομαι ρε γμτ κ τους αστεγους με τετοιο κρυο ρε κοριτσια κ λεω προτιμω να μην ριξει καθολου χιονι παρα να ξεπαγιαζει ο κοσμακης ειδικα τωρα που οχι μονο οι αστεγοι αλλα κ οσοι δεν μπορουν να εχουν πετρελαιο ή τζακι ή να πληρωσουν το ρευμα για σομπες!! Που μας καταντησαν οι μ@λ@κες:evil::evil::evil:!

Για πειτε κ εσεις στις περιοχες σας τι καιρο εχει?

Λια τι καλα που θα φτιαξεις μονη σου με τα χερια σου τις μπομπονιερες κ θα εισαι περηφανη για τη βαφτιση του Δημητρακη, οπως η Κατερινα!:D Αντε να φτιαξεις το δειγμα να μας βαλεις φωτο:tongue:!Για το παρκοκρεββατο που λες κ εγω στο πατρικο μου σε παρκοκρεβ. την βαζω κ κοιμαται με το στρωματακι (απο τζαμπο κ τα δυο) καμια διαφορα στον υπνο ουτε χειροτερα ουτε καλυτερα, δεν νομιζω κ εγω να ξεμαθει το κρεβατακι του! Αα, κ δεν εχουμε κ καθολου καθισματακι στο αλλο σπιτι την βαζουμε καθιστη πανω σε μαξιλαρακι στο τραπεζι την κυρια κ καποιος απλως την κραταει μην τυχον κ μας πεσει κιολας κ εγω την ταιζω. Κανενα προβλημα. Δεν θα το παρει χαμπαρι ο Δημητρος σου. Παρ' του μονο το μαξιλαρι να πεφτει με τα μουτρα πανω, αυτο πιστευω θα του λειψει,αχαχαχ:tongue::tongue::tongue:!

Το κατσικακι που με ρωτησες το ειχε παρει η μαμα μου απο γνωστο κρεοπωλη απο το χωριο κ το ειχε καταψυξη, δεν ξερω τι κομματια ηταν αλλα το κατσικακι ειναι μωρο οτι κομματακι κ να παρεις το ιδιο μαλακο θα βγει.

Ελενη μου εγω το τριροδο που εχω της Herlag γιατι εδω ολη η περιοχη ειναι χωματοδρομος χωρις φρεατια κ γεμιζει κ ο κοσμος νερα, αλλα αφενος μεχρι στιγμης εχει κατσει ελαχιστα σ' αυτο, αφετερου οταν πηγαινω σε πεζοδρομια κ μαγαζια δεν το βολευομαι καθολου ειναι πολυ φαρδομακρο, μονο ελιγμους κανει ευκολα, αυτο τιποτα αλλο! Αν καθοταν περισσοτερο η Αναστασουλα (κ οχι τοσο αγκαλια) σιγουρα θα επαιρνα ενα ακομα στενο με μικρες ροδες, μαλλον αυτο που λεει κ η Αγγελικη να το βολευτω, χαλαλι τα λεφτα, αλλα τωρα ακομα δεν το εχω χρειαστει τοσο πολυ:rolleyes:.

Πες μας με το αυγουλακι πως παει η Αθανασια? Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης εε?

Αγγελικη μου, πως τα πηγατε με τη γιατρο καλη κ η αντικαταστατρια? Πως τα πηγε η μπεμπουλα? Κ εμεις με τα γευματα κανενα προγραμμα, αλλα δεν πειραζει μωρε μηπως αργοτερα θα εχουν προγραμμα στο φαγητο? Οτι ωρα να ναι θα τρωνε!Το αβοκαντο που λες, αν θελεις βαλτο λιγο να βρασει σε νερο να μαλακωσει αρκετα οπως το κολοκυθακι. Εγω κ φρεσκο κοβω λιγο κ το τεμαχιζει το μπλεντερ!

Κοπελες σας αφηνω παω να φτιαξω κουνελι για την μικρη να δοκιμασουμε! Θα σας πω εντυπωσεις, φιλια!

bkPSp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Σοφάκι και εδω ο καιρος είναι χάλια σήμερα...ψιλοχιόνιζε το πρωί, μετά 'εβγαλε ήλιο, τώρα πάλι συννεφιά, αλλά ο αέρας δεν παλεύεται:shock::shock::shock:σε παίρνει κ σε σηκωνει...

εμείς εδώ με τον Δημητράκη δεν ξεμυτίζουμε από το σπίτι...αύριο που έχουμε παιδίατρο να δω τι θα κάνουμε:rolleyes::rolleyes:

κουνελάκι σημερα η Αναστασία?στιφάδο θα το κάνεις???:tongue::tongue:

Αγγελικούλα, πες μας νέα από την καινούρια παιδίατρο...γεννάει η δικιά σας ε? εμ, τι κάνουν κ αυτές να μη γίνουν μανούλες?φαντάσου πόσο δύσκολο θα είναι να ξέρεις τόσα για τα βρέφη και ξαφνικά να τα εφαρμόζεις στο δικό σου:?:?:?καμιά φορά η άγνοια είναι και καλή για την ψυχική μας υγεία!!!

Αυτό που είπε η φίλη σου για το πρόγραμμα δεν είναι πάντα εφικτό...ο Δημήτρης πχ συνήθως κοιμάται στις10- 11 οπότε τρώει φρούτο 12-12μιση και μετά υπάρχει περίπτωση να κοιμαται από τις 2 έως τις 4 οπότε στις 4μιση τρώει φαγητό:rolleyes::rolleyes:τι να κάνω..έχουμε θέμα με τους ημερήσιους ύπνους, δεν τους χάνουμε με τίποτα:tongue::tongue::tongue:

Ελένη, τις μπομπονιέρες τις έχω δει σε διάφορες παραλλαγές, πουγκιά είναι με ασημένια καραβάκια-άγκυρες-αστερίες δεμένα επάνω, θα βάλω και χαντρούλες αλλά δεν είχε αυτό το σάιτ και θα τις παραγγείλω από αλλού..

ααα, ήρθαν και τα δείγματα από τα προσκλητήρια, το απόγευμα θα πάω να τα δω και να διαλέξω:P:p:p

Σχετικά με το ταξίδι και τον ύπνο που σας έλεγα, και εμείς όταν είχαμε φύγει 1μιση μήνα τον ΣΕπτέμβρη δεν είχαμε θέμα, αλλά τότε ήταν μικρούλης και δεν καταλάβαινε, τώρα που έχει μάθει το κρεβάτι του και το ζητάει έχω άγχος...θα δούμε, τι να κάνουμε, πρέπει να γίνει κ αυτό...

HDfQp3.png

αχ, κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυυυυυυ για τη ζεστη υποδοχη, τη φιλοξενια και τις συμβουλες σας!!

απο τη λαχταρα μου δεν ειπα καποια πραγματα που θα σας βοηθησουν σχετικα με την κατασταση μου! θα γραψω οσα θυμαμαι και θα επανελθω!!

καταρχας οπως ειπε και το Λιακι τον Μαιο του 2012 αναγκάστηκα μολις μπηκα στον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης να τη διακοψω εξαιτιας ενος σοβαρου προβληματος υγειας που βρεθηκε στο αγορακι μου. Οπως καταλαβαινετε περασα πολυυυυυυ δυσκολες στιγμες μιας κι επρεπε να κανω φυσιολογικο τοκετο, χωρις επισκληρηδιο, δεν εκανα καθολου διαστολη και γενικα ταλαιπωρηθηκα για 13μιση ολοκληρες ωρες! Ηταν μια εγκυμοσυνη που περιμενα πως και πως μιας και λιγους μηνες πριν ειχα και μια παλλινδρομη και πιο πριν μια βιοχημικη! Ολα στραβα! Οσο κι αν με διελυσαν ολες αυτες οι δυσκολιες (ειδικα η τελευταια εγκυμοσυνη), δεν το εβαλα κατω και 3 μηνες μετα τη γεννα ηρθε η σειρα της κορουλας μου! Το σκεφτομαι και κλαιω απο συγκινηση, χαρα και λυπη μαζι για οσα εχω περασει! Πιστευω αυτη τη φορα να τα καταφερω μεχρι τελους! Ολα δειχνουν πως η μπεμπα ειναι υγιεστατη κι ετσι ειπα να ηρεμησω κ να δω θετικα την κατασταση!!

Τωρα σχετικα με τις ετοιμασιες!

Προς το τελος του μηνα θα ξεκινησουμε βαψιμο του παιδικου. Κουνια, συρταριερα και εξτρα ντουλαπα ειχαμε αγορασει στην προηγουμενη εγκυμοσυνη οποτε τα εχω ετοιμα. Εχω ομως φιλες με παιδακια και θα με εφοδιασουν με καλαθουνα για να εχω τη μικρη μεχρι να σαραντησει στην κρεβατοκαμαρα μου. Μετα θα μεταφερθει μαζι με μενα στο παιδικο.

Απο ρουχακια μου εδωσαν τα παντα μεχρι ενος ετους και μετα θα μου ξαναδωσουν κι αλλα, λιγα θα χρειαστει να αγορασω απλα δεν ξερω τι να φορεσω στο μωρο, μακρυμανικα ή κοντομανικα εσωρουχακια και με τι να το σκεπαζω! ειχα σκεφτει κι εγω για υπνοσακο αλλα αφου στην αρχη θα την εχω στην καλαθουνα και μετα θα πιασουν οι ζεστες σκεφτηκα πως μαλλον ειναι υπερβολη και να τον αγορασω καλυτερα για τον χειμωνα, εσεις τι λετε; απ οτι καταλαβα με κουβερτουλες πικε και φλις πρεπει να την σκεπαζω και να της φοραω φορμακια τα βαμβακερα, σωστα καταλαβα; απο μεσα δλδ το εσωρουχακι, απο πανω φορμακι και τελος; ή να της βαζω και καμια ελαφρια ζακετα; Το σπιτι που μενουμε ειναι στα βορεια της πολης κι εχουμε σιγουρα -3 με 4 βαθμους σε σχεση με το κεντρο. ειναι πιο κρυα εδω απο αθηνα, αλλα οχι απο Θεσσαλονικη για να σας κατατοπισω λιγο! Επισης δεν εχουμε και δεν σκοπευουμε να βαλουμε κλιματιστικο αλλα το σπιτι ειναι δροσερο το καλοκαιρι (μονο αν πιασει καυσωνας θελουμε σιγουρα ανεμιστηρα) και σκεφτομουν στο παιδικο να βαλω ανεμιστηρα οροφης με φως για να διατηρω μια δροσια στο δωματιο χωρις να παγωνει η μικρη. το εχει κανει καμια; οσο για το χαλί λετε να μην εχω στρωμενο ε; εξαλλου στην αρχη αφου θα ειναι στη κρεβατοκαμαρα μπορω να εχω στρωμενα τα διαδρομακια, αλλα και παλι σκεφτομαι τελος απριλη - αρχες μαιου μηπως θελει χαλι το δωματιο;;; ουφ, δεν ξερω πειτε μου!!!

σκοπευω να θηλασω αλλα εχω απο ενα βαλιτσακι δωρο 2 μπιμπερο. λεω να δω πρωτα πως θα τα παω με τον θηλασμο κι αν χρειαστω αγοραζω τοτε. θηλαστρο δεν θα παρω απο τωρα γιατι μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος θα πρεπει να δανειστω νοσοκομειακο, αν παραστει αναγκη αργοτερα τοτε στελνω να μου παρουν. και σκονογαλα που λεει ο λογος αν θελησω εχω κατω απο το σπιτι μου φαρμακειο και στα 400μ σουπερ μαρκετ. αποστειρωτη θα μου δανεισουν οι φιλες μου οπως και ρηλαξ, παρκο και ολα τα συμπραγκαλα! το βαλιτσακι που σας ελεγα εχει μεσα και πιπιλα αλλα λεω μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος να μη δωσω για συγχιση θηλων.

σχετικα με τις κρεμες συγκαματος σκοπευω να δοκιμασω επαναχρησιμοποιουμενες πανες κι αν με βολεψουν να μεινω με αυτες κι ετσι δεν θα χρειαστω κρεμα αλλαγης αλλα και να χρειαστω θα προτιμησω αγνη κεραλοιφη. εχω πολλες αλλεργιες και φοβαμαι μη τις κληρονομησει κι η κορη μου και τρεχουμε με τις συμβατικες πανες κτλ κτλ χωρια το κοστος που αυτη τη στιγμη το βρισκω σχεδον απαγορευτικο!

χμ..δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο!! α, να σας ρωτησω χρησιμοποιει καμια προιοντα της φρεζυντερμ στο μωρακι της; ειναι ευχαριστημενη; ποια μαρκα προτεινετε;;; επισης για τις μυξουλες τι εχετε; αυτο πρεπει να το παρω απο την αρχη;

απο αγορες πριν λιγες μερες πηρα προικα μωρου. παπλωμα, παντα και κουνουπιερα σε προσφορα 35? ολα μαζι!! το παπλωμα βεβαια ξερω ειναι για μετα το χρονο, αλλα θα το στρωσω για ομορφια χιχιχιχι! κατι χαριτωμενες σαλιαρες, ενα μεγαλο σελτε (μου εδωσαν πολλα), ενα σετ σεντονια (εχω ακομη 2 και θα μου δωσουν), πανακια για γουλιες και καθαρισμα πωπου (δεν θελω μωρομαντηλα) και τιποτα αλλο προς το παρον! θελω να δω τι θα μαζεψω και μετα να παρω οσα μου λειπουν!!

περιμενω τις προτασεις σας και παλι ευχαριστω και να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...