Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ελένη μου η Αθανασία μας ήθελε να γιορτάσει και αυτή την αλλαγή του χρόνου:tongue::tongue::tongue:

Αχ, το κοριτσάκι μας το γλυκό, παραπονίόταν που την αφήσατε στο δωμάτιο;););)

Να είσαστε γεροι και να γιορτάζετε κάθε χρόνο αγκαλίτσα με τις αγάπες σου!!!!

Και του χρόνου με υγεία Ελενάκι!!!

:D:D:D

Εμάς ο Δημήτρης έκανε την έκπληξη και κοιμήθηκε από τις 9μιση μέχρι τις 3μιση συνεχόμενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πρωτοχρονιάτικο δωράκι;););)και παρόλο που γινόταν χαλασμός από βαρελώτα στις 12 δεν πήρε μυρωδιά!!!!

Ναι, Λία μου, ήθελε αγκαλίτσα το πουλάκι μου για να αλλάξει ο χρόνος! Μόλις άλλαξε και την άφησα κοιμήθηκε πάλι σαν πουλάκι!!! ;) ;) ;) Κάτι ήξερε!! χιχιχι

Κι εσείς να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι με τον Δημητράκη σας και όσα παιδάκια κάνετε! :P Μπράβο η αγορίνα μας που σας έκανε δωράκι και κοιμήθηκε τόσο συνεχόμενα! Είπε την πρώτη βραδια του χρόνου να το "γιορτάσει" και αυτός και το γλέντησε στον ύπνο!!! :tongue:

Ήθελα να σου πω, τώρα που πίνει γαλατάκι με το μπιμπερό και συνήθισε την πλαστική θηλή να τον δοκιμάσεις ξανά μπας και πιάσει τώρα πιπίλα και σωθείς τα βράδια! :rolleyes: Για δοκίμασε πάλι τις ΜΑΜ....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

Αγγελικούλα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου που γιορτάζει!!

Έχω κι εγώ τον αδερφό μου, πριν λίγο γυρίσαμε από τη γιορτή του με τη μπουμπού, οι άλλοι έμειναν λίγο παραπάνω.

Τι κάνετε? Εδώ λίγο τρέξιμο, κάναμε σπίτι μου εχτές ρεβεγιόν, προχτές πάλι είχαμε τραπέζι και σήμερα ετοιμάζαμε τη γιορτή του αδερφού μου, όσο μπόρεσα δηλαδή να βοηθήσω γιατί η μητέρα μου έτρεχε επειγόντως στο νοσοκομείο τη γιαγιά, ευτυχώς που δεν είχε κάτι σοβαρό τελικά γιατί τρομάξαμε. Καλά είναι να έχουμε κόσμο σπίτι, ο άλλος κόσμος να έφευγε κάποια στιγμή θα ήταν καλύτερα βέβαια..την Παρασκευή κλείνουν τρεις εβδομάδες εδώ! Ο γιάννης λέει πια "αυτό είναι το σπίτι της μαμάς, του μπαμπά, της γιαγιάς και του παππού":confused:

Η ζουζούνα μου ήταν ξύπνια εχτές στην αλλαγή του χρόνου, ανέμιζε την παρέα και δεν κοιμότανε! χαχα! καλά πέρασε πάντως, μας έφερε ο Άγιος Βασίλης σήμερα κάτω από το δέντρο τα δώρα μας, ο Γιάννης πήρε έναν δεινόσαυρο που του άρεσε και η μπουμπού ένα μουσικό σαλιγκαράκι! Πήραν και άλλα από συγγενείς, όλο δωράκια ήμασταν, αυτές οι γιορτές είναι για τα παιδιά εξάλλου! Ενθουσιάστηκε ο Γιάννης με τον Άγιο που του έφερε το δώρο, έφαγε και το μελομακάρονο και τον κουραμπιέ που του βάλαμε, χαχα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κορίτσια!! ;) Τι κάνετε;;

Σοφάκι 1, η μικρή σου τη γλέντησε την πρωτοχρονιά ακούω!!! εχεχεχ!!! :tongue: Σου λέει, κόσμος, φώτα, ομιλίες, παρεούλα, γέλια και χαρές κι εγώ ύπνο;;;; :evil: Αμ δε!!! :tongue: Καλά έκανε, το χάρηκε το διαφορετικό της καθημερινότητας φαντάζομαι! Καλά τα πεθερικά τρελό κατσίκωμα μιλάμε... Θα είχα εκνευριστεί πολύ για την αρμένικη βίζιτα και θα τα έλεγα στον άντρα μου, αλλά τι να κάνει και αυτός; Να τους διώξει; Αν δεν τους κόψει να το σκεφτούν μόνοι τους κλάφτα! Εμένα θυμάσαι μάλλον που είχε κατέβει η πεθερά μόνη 2 βδομάδες πριν σαραντίσω και έκατσε μέχρι το σαραντισμό (2 βδομάδες δηλαδή) κι έσκασα μέχρι να φύγει... :? Ουφφφ! Ακόμη θυμάμαι τη σκασίλα που είχα!! Βοηθούσε η γυναίκα δε λέω, αλλά και μόνο η παρουσία της πεθεράς στο σπίτι μου είναι καταπίεση για μένα!! :? :? :? Τι να πω, πραγματικά δεν ξέρω πώς την έχουν δει οι δικοί σου και κάθονται τόσο και μόνο σε σας μάλιστα, όχι και στον άλλο γιο!!! Κοιμούνται και στο σαλόνι, τόσο πια βολεύονται που δεν λένε να φύγουν;;; :shock:

Αγγελικούλα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Να είναι γερός κι ευτυχισμένος δίπλα σας!

Σήμερα έχει υπέροχη μέρα κι έκανα τη φασίνα μου. Άνοιξα, αέρισα, τίναξα όλα κομπλέ! Άντε και έλεγα μέρες να καθαρίσω επιτέλους τελείωσα! Για βόλτα βέβαια δεν προβλέπεται κάτι γιατί είμαστε μόνες μάνα και κόρη σήμερα οπότε δεν τη βγάζω στη γειτονιά μόνο, βαριέμαι. Είναι και κλειστά όλα τα μαγαζιά, ούτε ένα Βερόπουλο δεν μπορώ να την πάω! :confused: Πιάνει και κρυάκι μόλις πέσει ο ήλιος όσο να'ναι...

Αχ, αύριο γινόμαστε ακριβώς 8 μηνών και ξεκινάμε κρόκο (ανάμεσα στο φρούτο και το μεσημεριανό) καλά βρασμένο και λιωμένο (με πιρούνι) με λίγο λαδάκι. Μέρα παρά μέρα θα της δίνω, μέχρι ενός έτους (αν το τρώει, αν όχι θα τον βάζω μέσα στο μεσημεριανό!) και την πρώτη βδομάδα εννοείται σταδιακά λίγο-λίγο μην μας βγάλει αλλεργία! Αχ το φοβάμαι γενικά το αυγό γιατί πρώτον εγώ σιχαίνομαι τα αυγά, μόνο καμιά ομελέτα τρώω και αυτό με το ζόρι και δεύτερον εγώ όταν ήμουν μωράκι είχα τουμπανιασει από αυγό γιατί μου είχε δώσει η μαμά μου αντί για μισό ολόκληρο κι έφαγα.... :? Για να δούμε θα της αρέσει και σαν γέυση;;;; Τώρα θα φανεί αν είναι το κορίτσι της μαμάς ή του μπαμπά! :tongue:

Επίσης από αύριο θα της δίνουμε μπισκοτάκια βρεφικά σε μικρα κομματάκια όσο ένα νύχι για να τα τρώει! Φοβάμαι μην πνιγεί καλέ!! :shock: :shock: :shock: Και κόρα από χθεσινό ψωμί να μασουλάει... Μόλις τη μουλιάσει την αντικαθιστούμε. Δεν κατάλαβα και πολύ ποιο νόημα έχει αυτό με την κόρα, αλλά δεν πειράζει... Δεν είναι για να την τρώει μάλλον, για εξάσκηση στο δάγκωμα λογικά..

Εμείς αυτό το μήνα γιατρό δεν θα πάμε γιατί δεν έχει εμβόλιο και μας είπε δε χρειάζεται. Αρχές Φεβρουαρίου με το καλό τώρα θα πάμε εκτός απροόπτου, μακριά από μας! :?

Εσείς οι υπόλοιπες πού είστε;;; Μπείτε να μας πείτε τα νέα σας! :rolleyes:

Αυτά από μας για τώρα, σας χαιρετώ! 18539.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα και από Σύρο μεριά:tongue::tongue::tongue:

Σοφία, θα συμφωνήσω με την Ελένη για τα πεθερικά...πω,πω βρε παιδί μου, τι κατσίκωμα είναι αυτό???:shock::shock::shock:όσο καλοί και να είναι, να τους έχεις τόσο καιρό μέσα στα πόδια σου κυριολεκτικά...ελπίζω τουλάχιστον να βοηθάνε στις δουλειές και να μη τα περιμένουν όλα από εσένα...

Εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί μέχρι στιγμής η δικιά μου πεθερά δεν αποφασίζει να μπει στο καράβι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:βέβαια αν πάρουμε μετάθεση σε στεριά την βλέπω να κατασκηνώνει στο σαλόνι μας για να χορτάσει τον εγγονο:shock::shock::shock:

Ελενη, ωραία η φασίνα, καιρό έχω να κάνω;););)όλο κάτι πασαλείματα κάνω...μοναχούλες σήμερα κορίτσια? ο μπαμπάς δουλευει?

εμείς πήγαμε βόλτα το πρωί αλλά νύσταξε πολύ γρήγορα ο Δημητράκης μου και γυρίσαμε άρον άρον...άσε που νομίζω πως δεν πολυθέλει να βγαίνουμε βόλτα γιατί χάνει το παιχνίδι στο πάτωμα που τόσο του αρέσει:tongue:

Θα φάτε και αυγουλάκι και μπισκότα!!!άντε να μας πεις αντιδράσεις, εμείς την άλλη εβδομάδα έχουμε πάλι εμβόλιο:|:neutral::|

Ώστε 8 μηνών αύριο???

καλά πώς περασε ο καιρός?

έχω την εντύπωση πως ο μήνας που πέρασε ήταν ο πιό έντονος στις αλλαγές συμπεριφοράς των μαγιόπαιδων...δηλ, άρχισαν να κάθονται, να μιλάνε , να παίζουν μόνα τους, να καταλαβαίνουν τα πάντα πλέον...εγώ νιώθω σαν να μεγάλωσε 1 χρόνο τον τελευταίο μήνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ, γερά να είναι τα παιδάκια μας κορίτσια, να μεγαλώνουν χαρούμενα!!!

HDfQp3.png

2013 ευχες για μια ονειρεμενη χρονια!!!καλη χρονια κοριτσια μου!!!

το 2012 εφυγε αλλα μας αφησε στα χερια μας το πιο πολυτιμο δωρο που θα το εχουμε να δινει αξια και στα υπολοιπα χρονια της ζωης μας,ηρθαν τα αγγελουδια μας στον κοσμο και ενω ολοι προβληματιζοταν για δραχμη η ευρω εμας μας απασχολουσε θηλασμος η ξενο,κοντομανικο η μακρυμανικο,sudocrem η frezyderm...ευλογημενη χρονια το 2012 και ετσι να ειναι ολα μας τα χρονια!!!

κοριτσια μου περασαμε τελεια μαζευτηκαμε ολοι οι συγγενεις στο σπιτι των γονιων μου,ειμασταν 16 ατομα μαζι με την μπεμπουλα η οποια ηταν ξυπνια και μες την τρελη χαρα,οταν εγινε η αλλαγη του χρονου ημουν πολυ συγκινημενη,κρατουσα τη μπεμπουλα στα χερια μου σφιχτα σφιχτα και αποχαιρετισα το 2012 που τοσο λατρεψα και υποδεχτηκα το 2013 με τις καλυτερες προυποθεσεις!!!ανταλλαξαμε δωρακια και την παρασταση εκλεψαν τα ημερολογια που ειχα φτιαξει με τη φωτογραφια της μπεμπας,μαλωναν ποιος θα παρει ποιο...η μπεμπα ολοκληρωσε ολη τη συλλογη fiscer price αφου της εφεραν ενα τραπεζακι δραστηριοτητων,ενα αλλο που στηριζεται και σερνει,πιανακι και ενα σαν cd player!εμεις της πηραμε ενα μωρακι που κλαιει γελαει μιλαει και εχει παθει πλακα.το παιρνει αγκαλιτσα και τρελαινομαστε!!!κατα τις 1 επεσε για υπνο το μπεμπουλινι και ακομη παλευουμε να βρουμε το ρυθμο μας ,αλλα δεν πειραζει!!!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για το βασιλη μου,ελατε να σας κερασω:D

ελενιτσα μου σε ευχαριστω που μου ειπες να μου παρεις κρεμουλες αλλα θα παμε αυριο να παρουμε,θα βρουμε πιστευω...πρωτοχρονια να νανουριζεις το κοριτσι σου τι πιο ωραιο!!!πονηρουλα η αθανασια μας ξυπνησε την καταλληλη ωρα!αυριο γινονται 8 μηνων τα μωρακια μας απιστευτο πραγματικα!αυριο θα εχετε νεες εμπειριες λοιπον,καλη επιτυχια με το αυγο,εμεις νομιζω θα ξεκινησουμε τον επομενο μηνα,στις 8/1 εχουμε ραντεβου οποτε θα ξερω περισσοτερες λεπτομερειες!εδω σημερα παλι εβρεχε!τι πρωτοτυπο!:tongue:

λιακι μου με γεια το νεο δοντακι!ετοιμοι για νεες περιπετειες ο δημητρακης μας,μπιζολα κοψιδια και γυρο...χα χα χα...εμεις παραμενουμε φαφουτινες!συμφωνω μαζι σου και εγω νομιζω οτι αυτο το μηνα μεγαλωσανε παρα πολυ,φυγανε απο το "ευθραστο μωρακι" γινανε παιδακια !!!με συγκινησαν παρα πολυ τα λογια που εγραψες στο προφιλ σου για να αποχαιρετισεις το 2012 εκλαιγα μονη μου,με εκφραζουν απολυτα τα λογια σου...σας εκανε και δωρακι σερι υπνου ο δημητρακης μπραβο το αγορι μας...σιγα σιγα θα μειωνονται τα ξυπνηματα νομιζω...

σοφια μου,θα τρωει μετα τα δυο μπιφτεκακι η αναστασια σου και δεν θα την πειραζει θα δεις;)!τωρα λοιπον θα δοκιμαζει γκουρμε γευσεις ποιος τη χαρη της;)...οσο και ακριβα να ειναι αυτα που λες λιγο θα της βαζεις οποτε δεν πειραζει χαλαλι το κοριτσι μας!!! θα μεγαλωσει θα την παει το αισθημα να φαει πιτογυρα και θα του λεει:ε,οχι και πιτογυρο,εγω απο 8 μηνων ετρωγα ζαρκαδι,παπια αγριογουρουνο και εσυ με πιτογυρο θα με βγαλεις,τσ τσ τσ τσ αντε γεια!!! χα χα χα

παντως και εμας μας ειχε πει η παιδιατρος οτι γενικα το αρνακι κανει παρα πολυ καλο αλλα δεν το εχουμε δοκιμασει ακομη:rolleyes:

σοφακι σισι να χαιρεσαι τον αδερφουλη σου!τι επαθε η γιαγια πρωτοχρονιατικα?χα χα φανταζομαι τα εκπληκτα ματακια του γιαννη οταν αντικρυσαν το αδειο πιατο του αη βασιλη!ελεος πια πραγματικα,δεν σκεφτονται καθολου οτι ειστε νεοι ανθρωποι και θελετε λιγο να ηρεμησετε στο σπιτι σας χωρις φιλοξενουμενους!ο αντρας σου τι λεει για ολα αυτα?εγω και μια βδομαδα δεν ξερω αν θα αντεχα πραγματικα:shock:...ακομη δεν μου εχεις πει απο που ερχονται τα πεθερικα καθε δυο τρεις και λιγο?:confused:

θα θεσω την πρωτη ερωτηση του χρονου,παππουτσια κανονικα ποτε φορανε τα παιδακια?

καληνυχτα και να μαζευομαστε σιγα σιγα!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Αγγελικούλα από Αθήνα έρχονται! Καλά ο σύζυγος είναι παιδί της μαμάς τελείως, αποκλείεται να τους πει να φύγουν, κι εγώ που του λέω κάτι καμιά φορά τσακωνόμαστε μετά άρα προσπαθώ να ρίχνω νερό στο κρασί μου που λένε. Η γιαγιά η Σοφία η καημένη έπαθε κάτι με τον αυχένα που της έκανε ζαλάδα και πόνους αλλά ευτυχώς συνήλθε τώρα!

Μπράβο που περάσατε τόσο ωραία αυτές τις μέρες!!

Ξεσάλωσε η μικρή ε??

Μπράβο για τα ημερολόγια, πώς να μην κάνουν θραύση με τη γλυκιά φατσούλα επάνω της κουκλίτσας σου?

Λιάκι μεγειά το δοντάκι σας καλέ!!

Καλα μασουλήματα!

Πώς πάτε με τα φρούτα σας και την κρέμα?

Εμείς με αυτά καλά, με το φαγητό όμως τζίφος, σήμερα της έβαλα μισό φαγητό, μισή κρέμα, έφαγε λίγο, αηδία ήταν στη γεύση βεβαια πώς το έφαγε απορώ!

Λιάκι βοηθάνε στις δουλειές αρκετά αλλά μετά μου το βγάζουν και ξινό, η πεθερά θα μου πει όλες τις δουλειές που έκανε όσο έλειπα, μου λέει μετά ότι κουράστηκε και ότι δεν έκατσε καθόλου, μου λέει ότι πήγαν σούπερ και χάλασαν τόσα λεφτά, ότι μου είχε χαλάσει κάτι στο ψυγείο και δεν το είχα πετάξει..γμστα δηλαδή!

Ελενίτσα πώς της φάνηκε της Αθανασίας ο κρόκος?

Μια χαρά, αυτό το μήνα δεν έχει εμβόλιο η μικρή ε? Εμείς εχουμε αυτόν, αλλά από τον επόμενο μέχρι το χρόνο έχουμε διάλλειμμα!

Θυμάμαι που είχε έρθει και η δικιά σου πεθερούλα! Από τότε όμως δεν σας ξαναεπισκέφτηκε ε? Εσείς που είχατε ανέβει μόνο στη βάφτιση της μικρής. Βρε όλος ο κόσμος έτσι το κάνει, πάει λίγες μέρες, βλέπει τα παιδιά του ή πάνε τα παιδιά σε αυτούς, μόνο εμάς το έχουν κάνει δεύτερο σπίτι τους κανονικά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Αγγελικούλα τι ωραία που περάσατε την Πρωτοχρονιά με παρέα!!!και η μπέμπα κυρία, έκανε μαζί σας ρεβεγιόν!!!Αχ, τι καλά που πήρατε τόσα δωράκια!Εμείς πηραμε του Δημητράκη το πιανάκι της φισερπραις και το πρωί τον τρβήξαμε βίντεο και του λέγαμε..τι σου έφερε ο άγιος βασίλης??

για να το βλέπει όταν μεγαλώσει:tongue:

Καλέ, πως να μην ενθουσιαστούν με τα ημερολόγια της μικρής?αφού είναι μοντέλο το κορίτσι!!!άντε και στο ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρα;););)

Σοφάκι, τι να πω, χαρά στην υπομονή σου...ακούς εκεί να πετάει και μπηχτές για τις δουλειές που κάνει...και μόνο που μου τα λες μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...δυστυχώς έχεις δίκιο, μόνο ό άντρας σου μπορεί να τους βάλει στη θέση τους, αλλά προφανώς δεν είναι διατεθιμένος...και που όρεξη για καυγάδες...σε καταλαβαίνω...:|:neutral:όταν -με το καλό- φύγουν, να τον βάλεις κάτω και να του τα πεις...μη κάθεσαι και σκάς μόνη σου...

Αχ, κορίτσια, εγώ κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό...ήρθε ο γιος του ιδιοκτήτη (20χρονος)εχθές με τους φίλους του...δεν ξέρω για πόσες ημέρες...και γίνετα χαμός αποπάνω,...τέρμα δυνατα μουσικές , φωνές , χτυπήματα...ένας πανικός...και τα έχω πάρει άγρια...όταν είχαμε πρωτομετακομίσει, μετά από 1 μήνα είχε έρθει πάλι με τους φίλους του και έμειναν έναν ολόκληρο μήνα τον οποίο εμείς είμασταν κάθε βράδυ άυπνοι...έκανε κάθε βράδυ πάρτυ...στο τέλος αναγκαστήκαμε και πήραμε τηλέφωνο την μάνα του στην Αθήνα για να τον μαζέψει...

Τώρα είπα στον άντρα μου, αν σε μισή ώρα δεν έχουν σταματήσει να την πάρει τηλ...

έχω σκάσει και που δεν βρίσκουμε σπίτι να μετακομίσουμε...σαν ζώο στο κλουβί νιώθω...έχω απελπιστεί..

HDfQp3.png

Γεια σας μανούλες!

Σοφάκι 1, κι εμένα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι που σου τη λέει πλαγίως για τις δουλειές που κάνει και για το αν ξεχάσεις κάτι στο ψυγείο και χαλάσει και δεν το πετάξεις!! :evil: :evil: :evil: Μετά άδικο έχουν για τα όσα λένε για τις πεθερές.... :evil: Αυτό έλειπε να μην κάνει και καμιά δουλειά να σε βοηθήσει! Καταρχήν τόσες μέρες που είναι εκεί δύο επιπλέον άτομα βρομίζει διπλά το σπίτι, έχετε και μωρά παιδιά και πρέπει να είναι καθαρά. Οφείλει να καθαρίζει και να μην πει και κουβέντα, αλλά τι είπα τώρα! Πεθερά και να μη μιλήσει;;; :confused: Η δικιά μου πεθερά που ρώτησες δεν μας ξαναεπισκέφτηκε από τότε που σαράντισα και θα αργήσουν να έρθουν γιατί Μάρτιο θα πάμε εμείς. Αυτοί δεν έχουν σκοπό να έρθουν ως τότε. Μετά Αύγουστο πρωτα ο Θεός θα πάμε πάλι άρα αυτοί μάλλον σε κανενα χρόνο και αν έρθουν! Τι κρίμα!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Αγγελική, τι ωραία που αλλάξατε χρόνο με τη μπεμπούλα σας παρεούλα!! Πήρε και τα δωράκια της... ;) Όσο για το πρόγραμμα που χάλασε λιγάκι, ε δεν χάλασε και ο κόσμος! Άξιζε λόγω της ημέρας (ή μάλλον της νύχτας) και σύντομα θα βρει πάλι το ρυθμό της! Σχετικά με τα παπούτσια που ρώτησες, εγώ δυστυχώς δεν γνωρίζω καθώς είμαι άπειρη πρωτομανούλα, υποθέτω όμως πως με το που αρχίζει να κάνει τα πρώτα βήματα στο πάτωμα υποβασταζόμενο πρέπει να φοράει καλό ανατομικό παπουτσάκι. :rolleyes: Ας μας πουν όμως και οι δευτερομανούλες για πιο σίγουρα! ;) Το τραπεζάκι δραστηριοτήτων είναι καλό; Ασχολείται ή πάνε τζάμπα τα λεφτά; Τον επόμενο μήνα που θα καταλαβαίνει λίγο περισσότερο θα της πάρουμε ένα καλό μουσικό παιχνίδι με δραστηριότητες, αλλά δεν ξέρω τι να είναι... Το πιανάκι τι λέει; Ωραία με τις κρέμες ελπίζω να βρείτε αν όμως δεν βρεις πες να σου πάρω,οκ;

Λιάκι, τι λες τώρα κορίτσι μου;;; Τόση φασαρία κάνουν τα παλιόπαιδα;; :shock::evil: Εννοείται να τους κάνετε παρατήρηση, αυτό έλειπε να σου ξυπνάνε το μωρό!!! Πω πω παλιοκατάσταση! :? Ρε γμτ δεν βρίσκεται τίποτα για να μετακομίσετε;;; Ολόκληρο νησί; Κρίμα, είναι πολύ δύσκολο να νιώθεις το σπίτι σου κλουβί... Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ξέρεις ότι κι εμείς είχαμε το ίδιο πρόβλημα και τώρα έχουμε σωθεί!! Ησυχία σαν σε χωριό και θέα...ούτε ξέρω πόσα χιλιόμετρα μακριά βλέπεις!!! :rolleyes: Και το πρόβλημα όσο καλοκαιριάζει γίνεται πιο έντονο αν δεν μπορείς να κάτσεις στο μπαλκόνι και να ανοίξεις μπαλκονόπορτες... Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να βρείτε κάτι! Αθήνα πότε λέτε να έρθετε ξανά; Αχ, όταν με το καλό έρθετε να κανονίσουμε μια συνάντηση, ένα καφεδάκι ακόμη κι από το σπίτι αν θέλετε να έρθετε! Θα θέλαμε με τον Τάσο να σας γνωρίσουμε! :P Θα έχουν πλάκα και τα μικρά μαζί!! Ξέρω είναι μακριά η Νέα Μάκρη, αλλά κάπου στη μέση μπορούμε να βρεθούμε πιστεύω! Πόσα χρόνια λες να είστε με μετάθεση στη Σύρο; Μετά για πού λέτε να είστε;

Εμείς "φάγαμε" το μεσημεράκι λίγο κρόκο και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αφενός η ποσότητα λόγω πρώτης μέρας ήταν δοκιμαστική-μικρή, αφετέρου δεν το έφαγε όλο. Δεν της πολυάρεσε η υφή του γιατί δεν ήταν κρέμα λόγω του ότι ήταν σφιχτός ο κρόκος (έτσι πρέπει) δεν λιώνει καλά με το πιρούνι, δεν γίνεται αλοιφή και ήταν σαν κομματάκια και δεν της άρεσε. Μπορεί να μην της άρεσε και σαν γεύση με αποτέλεσμα να φάει λίγο. Το υπόλοιπο κομματάκι μπήκε στο μεσημεριανό! ;)

Ενώ κοιμάται αμέσως πλέον τα βράδια καθώς την αφήνουμε να νυστάξει πολύ, μετά από μια-δυο ώρες ύπνου το πολύ μου κλαίει σχεδόν κοιμισμένη! Σαν να κλαίει μέσα στον ύπνο, αλλά καλό κλάμα... :? Αν δεν την σηκώσω σπάνια σταματάει μόνο με χάιδεμα δηλαδή... Μετά από 2-3-4 λεπτά αγκαλίτσας σταματάει και συνεχίζει τον ύπνο, αχ τι παθαίνει!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εμείς, όπως τα περιμέναμε είμαστε άυπνοι από χθες, 5 το πρωί το σχόλασαν το πάρτυ, παρόλο που ειδοποιήσαμε τη μαμά του και τελικά χαμήλωσαν τη μουσική, θα ήταν καμιά 10αριά άτομα, οπότε η φασαρία γινόταν ούτως ή άλλως:evil::evil::evil:

το μονο θετικό ήταν πως ο Δημητράκης δε φάνηκε να ενοχλείται, κοιμήθηκε κανονικά, με τα νορμάλ ξυπνήματα του...

βέβαια μας έκανε το άλλο...αφού εμείς καταφέραμε να κοιμηθούμε στις 5 ο Δημητράκης ξύπνησε στις 6μιση:shock::shock::shock:και έκτοτε δεν έχει ξανακοιμηθεί:shock::shock::shock:

Ελένη, άσε, μεγάλη πίκρα με το σπίτι....δε ξέρω πόσα χρόνια θα είμαστε Σύρο, μπορεί άλλο ένα μπορεί 2-3...δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς...μετά λέμε μήπως καταφέρουμε να πάμε στο Βόλο, έχω υπηρετήσει εκεί στο παρελθόν και μου άρεσε σαν πόλη, είναι ιδανική για οικογένεια, ελπίζω να τα καταφέρουμε, έχω και φίλους εκεί...

Στην Αθήνα θα έρθουμε προς το τέλος του μήνα για τα ψώνια της βάφτισης:rolleyes::rolleyes:

και εγώ πολύ θέλω να γνωριστούμε και από κοντά!!!ελπίζω να μην έχουμε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και να είναι καλό παιδί ο Δημητράκης για να τα καταφέρουμε:rolleyes:

έχω ένα άγχος για το αν θα αντέξει τις μεγάλες βόλτες, εδώ το πολύ 2 ώρες να λείψουμε από το σπίτι και δεν αντέχει:?:-?:?άλλο άγχος και αυτό...και έχω πάρα πολλές δουλειές να κάνω...ελπίζω να τα καταφέρω...

άντε, φάγατε και κρόκο:tongue::tongue::tongue:σιγά σιγά θα το συνηθίσει η μικρή μας ΠΑΟΚΤΣΟΥ!!!μην ανησυχείς!

Για τα ξυπνήματα το βράδυ με κλάμματα πιστεύω πως ίσως την ενοχλεί κάποιο δοντάκι...εμάς το έκανε για 4 βράδια συνεχόμενα πριν τα Χριστούγεννα και μετα από 2-3 μέρες βγήκε το δοντάκι του...δοκίμασε ένα βράδυ να της δώσεις ντεπονάκι πριν κοιμηθεί για να καταλάβεις αν είναι πόνος...

HDfQp3.png

Καλημέρα, κορίτσια μου! graphics-good-morning-120349.gif

Λιάκι μου, άστα να πάνε, κρίμα που σας ξενύχτησαν τα καλόπαιδα από πάνω... Ελπίζω τουλάχιστον να μη συνεχιστεί! Πάλι καλά που δεν ενοχλήθηκε ο Δημητράκης! Ευτυχώς το βράδυ τα μωρά κοιμούνται συνήθως βαθιά... ;)

Α, ωραία πόλη ο Βόλος, μια φορά έχω πάει κι ενθουσιάστηκα!!! Σας εύχομαι να πάτε εκεί αφού θέλετε!

Τέλος του μήνα έρχεστε; Τι καλά! Φαντάζομαι βέβαια πως θα έχετε πολλές δουλειές εν όψη της βάφτισης, παρ' όλα αυτά όμως ένα καφεδάκι στα γρήγορα ή μία καροτσάδα ελπίζω να μπορέσουμε να την πάμε ένα απογευματάκι που θα έχει κλειστά μαγαζιά και επομένως δεν θα έχεις ψώνια να κάνεις... Μη νομίζεις κι εμείς μερικές φορές στα γρήγορα σχετικά βολτάρουμε, δε μας αφήνει να αράξουμε! :tongue: Όπως σου βγει το πρόγραμμα πάντως έχε το στο νου αν βολέψει... :rolleyes:

Σοφάκι Φο, τώρα που λέγαμε με τη Λία για σπίτια και μεταθέσεις σκέφτηκα εσένα που είσαι σαν τη Λία λιμενικός και αναρωτιόμουν...εσύ μεταθέσεις δεν έχεις; Δεν θυμάμαι να έχεις πει κάτι και αντιθέτως θυμήθηκα που έλεγες οτι έχετε πάρει δάνειο και χτίσατε δικό σας σπίτι και μου γεννήθηκε αυτή η απορία... ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Λιάκι έμπλεξες με τους από πάνω ε?

Καλά κι εμείς ήμασταν νέοι πες αλλά δεν κάναμε έτσι!

Κάθε βράδυ χαλασμό!! απαπα!

Ελενίτσα κι εμένα ξυπνάει τα βράδια πια η Κάλλια και θέλει γάλα, η πιπίλα δεν την ηρεμεί, εσένα δεν ξυπνάει τελείως δηλαδή μόνο κλαίει στον ύπνο της? μήπως ονειρεύεται?

Καλά έχω ξενερώσει τελείως με την όλη κατάσταση αλλά κοιτάω πως θα το φέρω στο σύζυγο για να το καταλάβει γιατί εκείνος νομίζει πως όλα είναι μέλι γάλα, λείπει κιόλας στη δουλειά όλη μέρα, αυτός λέει "έχεις και παρέα και γκρινιάζεις, σε βοηθάνε και στις δουλειές, τι άλλο θες?". Μα σήμερα τους την είπα πλαγίως γιατί θέλανε να κάνουμε γιορτή την Κυριακή γιατί η Δευτέρα λέει είναι εργάσιμη και δεν θα μπορέι ο κόσμος, να καλέσουμε και τους συγγενείς τους και και και...τους είπα κι εγω ότι εφόσον έχουν χαλάσει τόσα λεφτά στο σούπερ μάρκετ (αυτοί μου το είπαν εξάλλου) κι εμένα δε μου περισσεύουν δεν κάνω πολλά πολλά, ένα μεζέ μήπως έρθει κάποιος να ευχηθεί μόνο. Σόρρυ που σας ζαλίζω αλλά είμαι να σκάσω..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα μανουλες τι μου κανετε?

εμεις καλα ειμαστε οταν ειμαστε αγκαλια η διπλα διπλα,περναει φαση παλι το ζουζουνακι μου και εχει ανασφαλεια με θελει συνεχως διπλα της ,παλι στα δοντια το ριχνω αλλα αυτα δεν λενε να φανουν:rolleyes:

οταν βεβαια παμε βολτα τα ξεχναμε οοοοολααααα!!! χτες μας κερασε μιο μπισκοτακι ενα αγορακι;) και δεν ειπαμε οχι το λιωσαμε το μισο του μισου και το φαγαμε!!!περιμενω να παμε παιδιατρο να μας πει το οκ για να της αγορασω και εγω!!!

επισης εχουμε σαλια και μυξουλες χωρις να τρεχουν απλα ακουγεται να ρουθουνιζει τωρα καποιες μερες και τις βαζω ορο...αλλο ενα συμπτωμα...αντε να δουμε....

ελενιτσα για το τραπεζακι δραστηριοτητων δεν της το εχω ανοιξει ακομη της το αφησα για πιο μετα πρωτον γιατι πηραμε πολλα καινουρια παιχνιδια για να επεξεργαστουμε και δευτερον για να μην το βαρεθει αφου ειναι για πιο μετα....παντως το πιανακι της αρεσει πολυ και το αλλο το ραδιοφωνακι το πιανακι εχει πιο πολλα ειναι πολυ ωραιο...μηπως η αθανασσουλα σου ξυπναει για να ρευτει?εμενα οταν την πιανει κλαμα στον υπνο κανα δυωρο μετα το φαγητο τη σηκωνω και μολις ρευτει ηρεμει...μπραβο φαγατε αυγουλακι ειστε νομιζω οι πρωτες στον καφε!!!καλη αρχη λοιπον!!!

λια μου πω πω τι παθατε βρε κοριτσι μου απαραδεχτο...ηρεμησανε τουλαχιστον οι συνεχιζονται τα παρτυ?ωραια η ιδεα με το βιντεο θα την τραβηξω και εγω!!!τι ωραια κανονιζετε συναντηση!μακαρι να μπορουσαμε ολες να βρεθουμε καποια στιγμη!με το θηλασμο τι κανετε?και με τα ξυπνηματα?

σισι μου τι να πω!ακου εκει παρεα και βοηθεια τα πεθερικα!οταν φυγουν να το αναλυσετε το θεμα να μην ξανα γινει!οσο για τον πεθερο να παει να κανει τη γιορτη του σε ταβερνα και να σας αφησει να κανετε τη γιορτουλα του γιαννη οπως θελετε αντε πια!!!

ελενη τι υπερπαραγωγες κανεισ με τις εικονιτσες που βαζεις?χα χα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Γεια σας κορίτσια!! :P Τι κάνετε;graphics-hello-249254.gif

Καλά εμείς όλη μέρα ζουζουνίζουμε χοροπηδάμε και χαιρόμαστε, αλλά και κλαίμε-γκρινιάζουμε! Κάθε μέρα μας τα επιφυλάσσει όλα η μικρή μας μπουμπούκα παράπονο δεν έχουμε!! :tongue: Επίσης τον κρόκο όπως σας είπα δεν τον καταπίνουμε εύκολα οπότε της τον βάζω στο μεσημεριανό της... Μέχρι στιγμής δεν μου έβγαλε τίποτα σε αλλεργική αντίδραση βέβαια έχουμε φάει λίγο. Σήμερα φάγαμε μισό. Έχουμε μια μανία με τα πόδια!! Είτε φοράμε κάλτσα είτε παντόφλες σκύβει τα βλέπει και γελάει ή θέλει να τα πιάσει!

Περιμένουμε εντομεταξύ μια καλή μου φίλη ( η οποία είναι και η μόνη εδώ Αθήνα) να γεννήσει από μέρα σε μέρα!! Είναι 38 βδ. και 5 μέρες ή 38 και 1 γιατι εχει 2 ΠΗΤ στις 14 και 18 Ιανουαρίου! Αγόραρο περιμένει και γεννάει στο Μητέρα. Δεν θα πάει για πρόκληση, αναμένει κανονικά να σπάσουν τα νερα!!!

graphics-birth-352767.gif

Σοφάκι 1, είναι λεπτό το ζήτημα ειδικά αν ο άντρας σου έχει αδυναμία στη μαμά του όπως μας είπες και γενικά στους γονείς του. Δεν μπορεί μωρέ και αυτός να τους πει να φύγουν! :? Το θέμα είναι να το καταλάβαιναν μόνοι τους. Το να θέλουν να κάνουν τη γιορτή του πεθερού σου στο σπίτι σου πολύ χοντρό!! :evil: Και να καλέσουν και όλο το σόι σχεδόν... Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ ειλικρινά! Απορώ πώς την έχουν δει έτσι τσιφλίκι τους το σπίτι σας!!! Είναι πραγματικά να νευριάζεις πολύ, σε καταλαβαίνω. Τι να σου πω κορίτσι μου..... Η γνώμη μου είναι (το σκέφτηκα λίγο) πως για τώρα πρέπει να κάνεις υπομονή, όση φυσικά σου έχει απομείνει και μόλις φύγουν κάνε μια συζήτηση με τον Άρη μπας και τους πει όταν έρχονται στο εξής να μένουν και στον άλλο αδερφό. Να τους πει ότι κουράζεστε με τόσα άτομα στο σπίτι τόσες μέρες και τα παιδιά ναι μεν έχουν παρέα αλλά βγαίνουν από το πρόγραμμα και κακομαθαίνουν. Μετά είναι ανυπάκουα και σας ζορίζουν! Να μην τα ρίξει σε σένα δηλαδή που είσαι η νύφη, αλλά να τους το θέσει ως κοινή σας επιθυμία και χωρίς παρεξήγηση βεβαίως. Κάπως έτσι να το θέσει. Λίγες μέρες σε σας και λίγες στον άλλο αδερφό, γιατί δεν μπορούν να κατέβουν Κρήτη για 3-4 μέρες μόνο. Αχ, ελπίζω να σε βοήθησα λίγο, πιστεύω αν τους το πει κάπως έτσι να καταλάβουν και να μην ξαναγίνει! :confused:

Αγγελικάκι, μου αρέσουν αυτές οι εικονίτσες και όποτε έχω χρόνο και κέφι τις βάζω! ;) Κι εμείς αρχίζουμε μπισκοτάκι αυτές τις μέρες, αλλά κόβει κομμάτι μεγάλο και φοβάμαι μην πνιγεί. Σήμερα θα της ξαναδώσω να δω... Εντομεταξύ τα μπισκοτάκια της Hipp δεν μου άρεσαν σαν γεύση καθόλου, μυρίζουν γαλατίλα, είναι και αρκετά άσπρα και σπάνε και πολύ εύκολα. Πήρα και της nutricia και σήμερα λέω να δοκιμάσω αυτά. Αυτά μου είχε προτείνει και η γιατρός.

Λιάκι, τι κένετε; Τι γίνεται με τους γλεντζέδες από πάνω, τρομάρα τους;;;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα σε ολες! χρονια πολλα και καλη χρονια! να χαιρεστε τα ζουζουνακια σας και να τα δειτε οπως ποθειτε!

μετα απο προσκληση της γλυκιας Ελενης και της φιλης Λιας ηρθα κι εγω να μου δωσετε τα φωτα οι εμπειρες πια μαμαδες!

Εχω ΠΗΤ 11/5/13 αλλα ξερω πως θα παω προγραμματισμενα λιγο μετα την 38η εβδομαδα οποτε υπολογιζω τα γεννητουρια τελος Απριλη - αρχες Μαιου.

Βοηθηστε βρε κοριτσια να οργανωθω σιγα σιγα! Τι ρουχα πρεπει να εχω για τη μικρη μου; φανταζομαι τα βελουτε παραειναι ζεστα για εκεινη την εποχη, οποτε παμε στα πιο ελαφρια μακο; απο μεσα μακρυμανικο ή κοντομανικο εσωρουχακι;

στο παιδικο να εχω στρωμενο χαλί ή οχι; και τι κουβερτουλα πρεπει να εχω; πικε; πλεκτη; απο μεσα σεντονακι;

γενικα δεχομαι οδηγιες προς ναυτιλομενους!!!!!

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

καλησπερα σε ολες! χρονια πολλα και καλη χρονια! να χαιρεστε τα ζουζουνακια σας και να τα δειτε οπως ποθειτε!

μετα απο προσκληση της γλυκιας Ελενης και της φιλης Λιας ηρθα κι εγω να μου δωσετε τα φωτα οι εμπειρες πια μαμαδες!

Εχω ΠΗΤ 11/5/13 αλλα ξερω πως θα παω προγραμματισμενα λιγο μετα την 38η εβδομαδα οποτε υπολογιζω τα γεννητουρια τελος Απριλη - αρχες Μαιου.

Βοηθηστε βρε κοριτσια να οργανωθω σιγα σιγα! Τι ρουχα πρεπει να εχω για τη μικρη μου; φανταζομαι τα βελουτε παραειναι ζεστα για εκεινη την εποχη, οποτε παμε στα πιο ελαφρια μακο; απο μεσα μακρυμανικο ή κοντομανικο εσωρουχακι;

στο παιδικο να εχω στρωμενο χαλί ή οχι; και τι κουβερτουλα πρεπει να εχω; πικε; πλεκτη; απο μεσα σεντονακι;

γενικα δεχομαι οδηγιες προς ναυτιλομενους!!!!!

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!:D:D

Ειρηνάκι μου καλως ήρθες και από εδώ στο παρεάκι του Μαίου!!!

Για τους τύπους να πω στα υπόλοιπα κορίτσια πως το Ειρηνάκι μας που θα γίνει μανούλα του Μαίου του 13, τον Μάιο του 12 αναγκαστηκε να αποχωριστεί το μωράκι της, και με μεγάλη δύναμη ψυχής το πάλεψε, στάθηκε όρθια και ο φετινός Μάιος θα της φέρει το κοριτσάκι της!!!

οπότε είπαμε να την βοηθήσουμε να οργανωθεί με τα προικιά της μπεμπούλας:P:p:p

Λοιπόν Ειρηνάκι, αρχικά για τις πρώτες ημέρες της μπεμπούλας, σε ότι αφορά τα σκεπάσματα εμένα με καταβόλεψαν 2 κουβερτάκια φλις πολύ μαλακά που είχα πάρει από το τζάμπο, να σκεφτείς ακόμα τον σκεπάζω με αυτά κάτω από την κουβέρτα του γιατι είναι απαλά και του αρέσει να τυλίγεται με αυτά, επίσης είχα 3 πικέ κουβερτούλες από το Ήρα, επίσης μαλακές και απαλές με τις οποίες βγάλαμε όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, πάνες αγκαλιάς πάρε μπολικες βαμβακερές, όχι πολύ χοντρές, για να τις χρησιμοποίησεις και το καλοκαίρι.Πολύ σύντομα θα αρχίσεις να την σκεπάζεις με σεντονάκια, θα το καταλάβεις όταν αρχίσει να ιδρώνει στον ύπνο της πως ζεσταίνεται..

αλήθεια που θα έχεις το μωρό στην αρχή για να κοιμάται?εμείς τον είχαμε μέχρι 3 μηνών στο πορτ μπεμπέ , δίπλα μου στην κρεβατοκάμαρα, μετά τον πήγαμε στο δωμάτιό του;)

Σχετικά με τα ρουχαλάκια, 0 νούμερο πάρε 2-3 φανελάκια και φορμάκια για τις πρώτες ημέρες και πάρτα μακρυμάνικα, τα υπόλοιπα να είναι 0-3, φανελάκια εσωτερικά κοντομάνικα και φορμάκια μακρυμάνικα βαμβακερά, μη πάρεις βελουτέ, αποκλείεται να σου χρειαστούν!

αυτά για την αρχή, μετά βλέπεις αναλόγως τον καιρό, πέρισυ που είχε υπερβολική ζέστη, υπήρχαν πολλές ημέρες που τον είχα όλη μέρα γυμνό, μόνο με την πάνα του:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αφού λιώναμε...και πάλι γινόταν μούσκεμα στον ιδρώτα...

Πότε με το καλό θα πας για ψώνια?

εγώ τα ειχα πάρει σχεδόν όλα τα πράγματα του μικρού από το Ηρα στην Πειραιώς, έχει πολύ ωραία έκθεση, έχεις πάρει τίποτα ή όχι ακόμα?Αχ, πόσο μου αρέσουν αυτά!Να μας ενημερώσεις τι ψώνισες...

αα, σχετικά με το καρότσι, εμείς πήραμε αυτό που είναι 3 σε 1 με πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου...το πορτ μπεμπέ όπως σου είπα το κάναμε κρεβάτι και το λιώσαμε, αλλά το καθισμα αυτοκινήτου δε μας βόλεψε καθόλου, και έμεινε αχρησιμοποίητο...αφού αναγκαστήκαμε και πήραε άλλο...για τους τύπους το καρότσι μας είναι cam, θα σου πρότεινα να πάρεις inglesina είναι πολύ βολικά και άνετα καρότσια, πολύ καλύτερα, χτυπάω το κεφάλι μου που δεν το πήρα...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...