Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμάς....

Μπραβο στην Αθανασούλα που πίνει το γάλα της...εμείς είμαστε δύσκολοι σε όλα...από την αρχή δηλαδή όχι μόνο τώρα...κάνουμε πάρα πολύ ώρα για να φάμε οτιδήποτε...ακόμα και το γάλα...το πίνουμε με ..."δέκα" διαλλέιματα...

Ελένη αυτό που θυμάμαι με τον Χρήστο που ήταν πολύ νορμάλ στο φαγητό του...ήταν ότι στο γάλα στο Νο ένα με το δύο είχε διαφορά στο πόσο "έπιανε" το παιδί...δηλαδή ..ενώ έπινε στο novalac 1 λέμε 200ml. στο novalac 2 έπινε 100ml. Τον χόρταινε διαφορετικά...μάλιστα θυμάμαι ότι κάποια στιγμή έπινε τόσο λίγο στο novalac 2 που κάποια στιγμή του το άλλαξα με άλλο γάλα πιο ελαφρύ...μπορεί και η Αθανασία να πίνει λιγότερο, γιατί μπορεί να της πεύτει πιο βαρύ...το νέο γάλα. Στο θέμα ύπνος επίσης είναι στο παιδί...θυμάμαι πάλι με τον χρήστο, γιατι με τον Γιώργο δεν έχω θέμα...ότι άμα ήθελε να κοιμηθεί....κοιμόταν οπουδήποτε και δεν ξύπναγε με τίποτα...τον έπιανα αγκαλιά...τον έπαιζα...τον έκανα...τον έρανα...τίποτα κοιμόταν όρθιος όπως τον έπαιζα....όπως επίσης όταν ήθελα να κοιμηθεί...δεν κοιμόταν με τίποτα...τον βάζαμε στο αυτοκίνητο και τον κάναμε βόλτα...και αυτός κοιταγε έξω..σαν μεγάλος και δν έκλεινε μάτι....μια φορά είχαμε πάει Σητεία....(Νομός Λασιθίου) και από τα Χανιά μέχρι εκεί κοιμήθηκε ένα 20λεπτο λίγο πριν φτάσουμε στην Σητεία...αφού γελόυσαμε με τον άντρα μου και λέγαμε ότι δεν συμφέρει να τον κάνουμε βόλτα με το αμάξι για να κοιμηθεί....χαΧΑΧΑ!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολη τη μαγιοπαρεα που απουσιαζει...

περναμε πολυ ωραια αυτες τις μερες και γυρναμε...η μικρη το καταχαιρεται...χτες την εντυσα αγιοβασιλινα και την πηραμε σε εναν "αληθινο" αγιο βασιλη που εχει στο λιστον να βγαλουμε φωτογραφια,ειχε και φωτογραφο,και με το που τη βαζω στα ποδια του αγιου βασιλη βαζει κατι κλαματα την παιρνω αγκαλιτσα και ειχε γαντζωθει πανω μου,με το που το ξεχασε βγαλαμε φωτογραφια αλλα βγηκε μουτρωμενη μωρε μωρε....τρελαινομαι που οταν της κανει καποιοσ κατι αστειο θελει να της το ξανακανει...καθε μερα κανουν και κατι καινουριο τα γλυκα μου....εχουμε βγει λιγο εκτοσ προγραμματοσ αυτες τις μερες αλλα δεν πειραζει γιορτες ειναι...επισης δεν θελει με τιποτα το φρουτο και της δινω γαλα για καποιες μερες να ξεχαστει και μετα θα της ξαναδωσω ή μπορει να της προσθεσω αβοκαντο:rolleyes:

ελενη μου σταθερη αξια του καφε μας,αυτο ειναι το καλυτερο προγραμμα που κανετε στην αθανασουλα,και εμεις αυτο κανουμε αλλα εχουμε και τα εκτος προγραμματοσ μερικες μερες την εβδομαδα...τι καλα ειπε μπαμπα το κοριτσι μας?σε τι κατασταση ηταν ο αντρας σου?χα χα....ο δικος μου παντως εχει χαζεψει εντελως με τη μικρη,την αλλη φορα την πηραμε κουνιες και κρατιοταν απο την αλυσιδα και ο αντρας μου ειχε φουσκωσει σαν γαλος που εκανε κουνια το κοριτσι του...χα χα...και η μπεμπουλα αυτες τις μερες γλωσσα δεν βαζει μεσα της λεει συλλαβουλες αλλα ετσι χωρισ νοημα:tongue:...θα το συνηθισει το γαλατακι,μια χαρα ,εσενα πως σου φανηκε?

κατερινακι χανια σητεια και κοιμηθηκε τοσο λιγο ο χρησταρας χα χα χα αυτα ειναι,αντρακι ατιθασο!!!και εγω ειδα διαφορα στην ποσοτητα του γαλατοσ απο το 1 στο 2 και ειναι λογικο το 2 θα ειναι πιο βαρυ και χορταστικο....

οι αλλες που ειστε μπειτε να μας πειτε τα χριστουγενιατικα νεα σας....

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Χρόνια πολλά κοριτσάκια!!

Υγεία και ευτυχία στα σπίτια όλων μας εύχομαι!!

Να χαιρόμαστε τα αστεράκια μας που μας κάνουν τόσο χαρούμενους κάθε μέρα και μέρες που είναι ας ξεχάσουμε όσα μας προβληματίζουν!

Κατερινάκι να χαίρεσαι το Χρηστάκη σου που γιόρταζε τα Χριστούγεννα!!

Πώς περνάτε? καλά διαβάζω, καλό φαγητό, παρέα, βολτίτσες, κάπως έτσι κι εμείς, μια τρώμε εδώ, μια εκεί, χτυπάει και για μένα η καμπάνα βέβαια να τραπαζώσω αυτούς που μας τραπέζωσαν, θα κάτσουμε σπίτι μου παραμονή μάλλον και του Αη Γιαννιού, μπορέι και μια έξτρα μέρα, είμαστε φουλ δηλαδή!

Θα βοηθήσει και η πεθερά πιστεύω, αφού θα γιορτάσει εδώ και ο παππούς τη γιορτή του!

Τι άλλα? εμείς καλά, τρώμε καλύτερα, το φρούτο και την κρέμα όλη και το φαγητό το μισό συνήθως, προοδεύουμε δηλαδή! Ξυπνάμε και τη νύχτα βέβαια 1 φορά για γάλα! Η γιαγιά έχει βαλθεί να την περπατήσει και τη στραταρίζει αρκετά συχνά, αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, δηλαδή αν περπατάς το παιδί θα περπατήσει πιο γρήγορα ή όποτε θέλει εκείνο και είναι έτοιμο θα το κάνει?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χρονιαααααα πολλααααα. Τι κάνετε μανουλες;;;

Κατερίνα να χαίρεσαι τον Χριστακο σου,κι εσυ Ελένη το γαμπρουλη σου.

Περάσατε όμορφα απ'οτι βλέπω και πολυ χερομαι.

Και εμείς το ιδιο,ήρθαν οι γονείς μου και έφυγαν πάλι. Παραμονή Χριστουγέννων πήγαμε στο πάρτυ που είχαν στο μαγαζι του άντρα μου μέχρι το πρωι,πρώτη φορα μετα απο τόσους μήνες,λίγο σαν ουφο ένιωσα στην αρχή.

Πήγαμε και 2 μέρες αραχωβα πολυ όμορφα ηταν.

Εμείς με το γάλα κορίτσια δεν έχουμε κανένα θέμα,τρώει 240 μλ. Το φαγητό της όλο γενικα ειμαι ευχαριστημένη.

Για το θέμα του ύπνου και εμείς έχουνε εφαρμόσει το σύστημα της Ελένης και 9 την ώρα που πίνει το γάλα την περνει και ο ύπνος.

Της πήραμε το πάρκο και όλη μέρα στέκεται όρθια πια,την βάζω στο κέντρο δραστηριοτήτων η αλλιώς πλατφόρμα και προχωράει στρατα την εχει κάνει χαχαχχα......

Εμείς δεν λέμε ακόμα μπαμπα βρε κορίτσια.....

Πρωτοχρονιά τι θα κάνετε;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Κλησπερα κοριτσια μου, χρονια πολλα!

Εγω χαθηκα γιατι ειχα ασχημο συναχι μεχρι σημερα το πρωϊ (5ημ, συνολο) κ το βραδυ χειροτερευε, ειχα κ τα ξυπνηματα με την μικρη κ πιστευω δεν βοηθησε πολυ στο να καλυτερευσω συντομα! Ευτυχως μεχρι στιγμης η Αναστ. μονο λιγη καταρροη ειχε! Θα περιμενω να δω τις επομενες 2μερες, ελπιζω να μην αλλαξουμε χρονο αρρωστουλες:shock:!

Ελενη νομιζω εσυ με ειχες ρωτησει πως καταλαβαμε οτι εκανε τελικα αλλεργια κ στο μοσχαρακι. Της εκανα εξεταση κοπρανων, ειχα δει λιγο βλενα κ ροζ, κ τελικα ηταν θετικο. Δηλ. ειχε αιματακι, αρα ειχε ερεθιστει το εντερο (αλλεργικη αντιδραση).

Πρωτοχρονια εμεις κοριτσια δεν ξερω, μπορει να παμε στην μαμα μου (αν δεν βρισκεται στο Νοσ. του Ριου για τον αδερφο της, δυστυχως ειναι μεσα:(:|).

Κινητικα τιποτα το ρηξικελευθο, ακομα δεν γυριζει απο ανασκελα- μπρουμυτα, δεν θελει με τιποτα να στεκεται στα τεσσερα παρολο που την βαζω συνεχεια, στεκεται ελαχιστα, γλιστραει τα γονατα της προς τα πισω, μονο κ μονο για να γυρισει ανασκελα κ να ζητησει την ευκολη λυση:αγκαλια;):rolleyes::cool:! Κατα τα αλλα, οταν γκρινιαζει ή θελει να την σηκωσουμε αγκαλια ή κλαιγοντας λεει συνεχεια "μαμα, μαμ, μαμα" ενω οταν βλεπει τον Τασο κ ας μην την κοιταει λεει γελωντας "μπαμπα, αμπαμπ":rolleyes::rolleyes:! Βεβαια η γιατρος μου ειπε οτι ακομα δεν λεει λεξουλες συνειδητα αλλα πως να το εξηγησω αυτο που κανει? Καπως θα το εχει συνδεσει!

Κοπελες μου καλη χρονια να εχουμε με υγεια κ ευτυχια, κ καλυτερη χρονια να ειναι το 2013, τις προηγουμενες χρονιες να ξεχασουμε!:tongue::tongue: αντε να μαζευτουμε σιγα-σιγα πιο τακτικα:tongue::D

Φιλακια πολλα-πολλα!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Aχ, κορίτσια μου 3 φορές πάλι σήμερα έγραψα, 3 φορές μου έκλεισε η σύνδεση πριν προλάβω να το σώσω:evil::evil::evil:

Άντε πάλι από την ααρχή...

Λοιπόν όπως σας είπα, περάσαμε υπέροχα Χριστούγεννα, ήταν πολύ καλά που είχαμε παρεούλα, και εγώ παρόλο που όλο μαγείρευα και έπλενα, και μόνο που είχα κόσμο στο σπίτι με ξεκούρασε:rolleyes::rolleyes:

Έκανε και υπέροχο καιρό, βγήκαμε και βόλτες, τα Χριστούγεννα να σκεφτείτε πίναμε ούζάκια στην παραλία:tongue::tongue::tongue:

Ελένη μου, θα το συνηθίσει το καινούριο γαλατάκι της η Αθανασία μας, είμαι σίγουρη!εσένα πως σου φάνηκε?ο Δημήτρης πλέον έχει ξετρελαθεί περιμένει πως κ πως να έρθει η ώρα του μπιμπερό και τσακίζει τα 230 μλ!!! τώρα πια τον θηλάζω μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν ξυπνάει, για να τον πάρει ο ύπνος...αχ, αλήθεια, πίστευα πως θα σταματήσουν τα νυχτερινά ξυπνήματα με το ξένο γάλα, αλλά που....ακριβώς τα ίδια έχουμε...στο 3ωρο ξυπνάει..οπότε δεν είναι πείνα...συνήθεια είναι...άντε τώρα να του τη κόψω:|:-|

περάσατε όμορφα με τους παππούδες ε?θέλει το χρόνο της το κορίτσι μας, την άφηνες και μόνη μαζί τους απότι κατάλαβα?μπράβο, καλά κάνατε και κάνατε κ εσείς τις βολτίτσες σας!ειπε και μπαμπα?φαντάζομαι χαρές ο Τάσος!!!!άντε και μαμά, σου εύχομαι:tongue:

Κατερίνα, πωπω, τι πολλά δωράκια που μάζεψαν τα αγόρια σου!!!Να ε'ιναι καλά τα σατεράκια σου να τα χαρούν, και του χρόνου με υγεία!είχες και εσύ θέματα με το φαγητο ε?αλήθεια μια που το ανέφερες, τα αβοκάντο αν είναι λίγο μαυρισμένα τα δίνεις στο μωρο?ή δεν κάνει?παίρνω κ εγώ στον Δημητρη, αλλά μαυρίζουν γρήγορα και τα πετάω αμέσως...βλακεία κάνω?

Σοφία1, έστρωσε η μικρούλα με το φαγητό?σχετικά με τη στράτα =στρατούλα, η παιδίατρος μας είπε να μην τον ζορίζουμε, όταν είναι έτοιμος θα βρεί τον τρόπο να το κάνει...επίσης λεει , οι ορθοπεδικοί είναι κάθετα αντίθετοι...τώρα τι να πεις?εγώ πάτως τον κρατάω όρθιο να στηρίζεται στα ποδαράκια του γιατί είναι τεμπέλης κ αν τον αφήσω όλο ξάπλες θέλει:rolleyes:

Σόνια, ΄το ξενύχτησες στο πάρτυ?μπράβο, εγώ μόνο στο παιδικό δωμάτιο ξενυχτάω:tongue::tongue::tongue:

χρειάζεται που και που μια έξοδος, έχω να βγω βράδυ από όταν ήμουν στην Έδεσσα τον Σεπτέμβρη:oops::shock::shock:

Σοφάκι, περαστικά στις μυτούλες σας;)ελπίζω να περάσει γρήγορα το παλιοσυνάχι, και εσείς λέτε μαμα, μπαμπα???μπράβο η μικρή μας, εμείς έχουμε κολλήσει στο αγκι και στο άντε:-P:razz::-Pκόψαμε και τα μππππ που λέγαμε;);)

Εγώ παρειγγειλα προσκλητήρια για τη βάφτιση, χειροποίτα, πολύ όμορφα, όταν τα ετοιμάσουν θα σας βάλω φωτο!

αυτά, σας φιλώ γλυκά, πάω για νάνι....

HDfQp3.png

Γεια σας μανούλες μου! :P Τι μου κάνετεεεεε;; :P Άντε καλέ μαζευτείτε στο καφέ μας, όλες τις γιορτές άφαντες θα είστε;;; :?

Αγγελικούλα, πώς πάνε οι βόλτες; Εδώ ο καιρός σήμερα μας τα χάλασε βρέχει κι έβγαλε ψυχρούλα, εκεί πώς είναι; χιχιχι Φοβήθηκε η μικρή μας τον Άγιο Βασίλη,ε; Λογικό, τα περισσότερα νινάκια αγριεύονται!! :tongue: Με το φρούτο πώς τα πάτε; Συνεχίζεις να της δίνεις γάλα; Ναι, ναι η Αθανασία συνεχίζει να λέει "μπαμπα" και "παπα", αλλά όχι συνειδητά βεβαίως! :tongue: Ο Τάσος φυσικά έχει χαζέψει με τη μικρή όπως και ο δικός σας μπαμπάς, και λογικό είναι!! :rolleyes: Το αβοκάντο που της έβαλα για 2 μέρες συνεχόμενες στο φρούτο δεν μου πολυάρεσε γιατί αλλάζει λίγο τη γεύση και στο τελείωμα κάθε μπουκιάς αφήνει μια λιπαρότητα στο στόμα. Επίσης νομίζω πως μας έπηξε λίγο τα κακάκια και η μικρή ζοριζόταν λιγάκι για να τα κάνει, ενώ είχε καιρό να ζοριστεί. Υποθέτω πως ευθύνεται το αβοκάντο γιατί χρονικά συνέπεσαν, τι να πω... :rolleyes: Εσύ αν θες βάλε λίγο μπισκοτάκι πτι μπερ ή φαριν λακτε στο φρούτο μπας και το φάει. Με το Hipp ευτυχώς τα πάμε μια χαρά, σαν να μην αλλάξαμε γάλα! :tongue: Παρόμοια πρέπει να είναι άλλωστε. Με ρώτησες πώς μου φάνηκε εμένα σαν γάλα. Λοιπόν, η μυρωδιά της σκόνης όχι δεν μου μυρίζει αλεύρι, ούτε και σε συνδυασμό με το νερό. Όταν βάλω τη σκόνη στο νερό μου μυρίζει σχεδόν ίδια με το φρεζυλακ, δε βρίσκω διαφορά... Η υφή της σκόνης είναι σαν αλέυρι, σαν άχνη ενώ το φρεζυλάκ είχε πιο χοντρούς κόκκους... Πήραμε και τα καινουρια παμπερς που ελεγες και οντως εχουν αλλαξει λιγακι εμφανιση! Ειναι πολύ ωραία! Απο απορροφητικότητα είναι ίδια απο όσο καταλαβα γιατι εχω και παλια και τα συγκρινα...

Κατερινάκι μου, δεν ξέρω αν και σε εμάς έχει να κάνει το γάλα που είναι νούμερο2, αλλά πίνουμε λίγο το βράδυ κι εμείς, ενώ το πρωί πίνει σχεδόν 200. Νομίζω όμως πως απλά δεν πεινάει πολύ γιατί τρώει κρέμα στις 7 και στις 9μιση με 10 παρα πίνει γάλα, δηλαδή ούτε 3ωρο καλά καλά δεν μεσολαβεί. Αλλά έχουμε τόση νύστα που δεν μπορώ να της τρενάρω περισσότερο το βραδινό γάλα! χαχαχ 'Οντως δεν συνέφερε να τον πας το Χρήστο βόλτες με το αμάξι για να κοιμηθεί! :tongue: Ο Γιωργάκης πώς τα πάει με τα φαγητά; Σου αργεί,ε; Ωχ, θέλει υπομονή! Εγώ πάντως εκνευρίζομαι και κουράζομαι όταν μου κάνει τη δύσκολη και τρώει με το πάσο της ή γκρινιάζει και δεν τρώει καλά.... :?

Σοφάκι 1, μεγάλη γιορτή για σας του Αη Γιαννιού!! Γιός και πεθερός έχουν την τιμητική τους και θα γιορτάσετε όλοι μαζί!! Ωραία θα είναι και σίγουρα θα σε βοηθήσει η πεθερά πιστεύω. Αλήθεια με το καθημερινό μεσημεριανό φαγητό σε βοηθάει ή κρατάει τα παιδιά και μαγειρεύεις εσύ; Μπράβο στη μπουλούκα μας που προοδεύει με τα γεύματά της! ;)

Σόνια μου, τι καλά που πήγατε Αράχωβα και στανιάρατε, ξεφύγατε λιγάκι! Στο πάρτυ λογικό να νιώθεις λιγο ούφο, εγώ δεν μπορώ να με φανταστώ καν σε τέτοια βραδινή συνάθροιση χωρίς τη μικρή μου!!! :shock: 240 μλ πίνει η σβουρίτσα σου,ε;; Μωρέ μπράβο!! Ουδέποτε έχουμε πιει τόσο! :rolleyes: Τελικά πάρκο από πού πήρατε; Εμείς ακόμη παλεύουμε να σηκωθούμε όρθιες αλλά δεν τα καταφέρνουμε!! :tongue:

Σοφάκι Φο, της ξεκίνησες κατσικάκι της Αναστασίας; Πώς της φάνηκε; Α, αφού είδες αιματάκι στα κακά, ναι σε αλλεργία παραπέμπει... Δεν πειράζει ίσως αργότερα το ξεπεράσει,ε; Τι είπε η γιατρός, πότε υποχωρούν αυτού του είδους οι αλλεργίες; Περαστικά σου, ελπίζω να είσαι πολύ καλύτερα και εσύ και η μικρή! :rolleyes:

Λιάκι μου, πού είσαι κοριτσάκι; Τι κάνει ο Δημητράκης; Ξεκίνησε να πίνει Hipp το βράδυ ή ακόμη θηλάζει;

Καλέ το Μαράκι, μαύρη πέτρα έριξε!!! :confused: Λέτε να μην μπορεί να μπει από Γερμανία στη σελίδα; Δε νομίζω όμως γιατί θα έμπαινε στο φεις και θα μας μιλούσε εκεί, αλλά ούτε εκεί εμφανίστηκε! Έχει χάσει 800.000 επεισόδια, ούτε να μας διαβάσει δεν θα μπορέσει! :?

Εμείς είμαστε μια χαρά, συνεχίζουμε σταθερά το πρόγραμμα του ύπνου και δεν το αλλάζουμε όσο μπορούμε! Έρχεται 10 η ώρα το βράδυ και είναι τύφλα η κοκόνα μου! :tongue: Πολύ χαίρομαι γιατί τελευταία δεν νύσταζε και κοιμόταν με το ζόρι και με κλάματα μετά από πόση ώρα και στεναχωριόμουν να τη βλέπω έτσι και νόμιζα ότι την ενοχλούν δοντάκια!! :? Τόσο χαζή! Απλά το μωρό δεν νύσταζε!!!!! :shock: Έχει ζωηρέψει κατά τα άλλα πολύ και εκέι που κάθεται και παίζει, αν ασχοληθώ με κάτι άλλο πέφτεί μπρούμυτα με τα μούτρα και προσπαθεί να πιάσει αυτό που κρατάω! χιχιχι :tongue: Προσπαθεί και να σηκωθεί και γραπώνεται με την πρώτη ευκαιρία. Από μπουσούλημα τίποτα ακόμη... :rolleyes:

Πρωτοχρονιά τι θα κάνετε; Εμείς τίποτα, εδώ σπίτι τα τρία μας. Ο μπαμπάς μας ξεκίνησε απόψε δουλειά τελείωσε η άδεια, είναι και βραδινός. Ευτυχώς στην αλλαγή του χρόνου θα είναι μαζί μας σπίτι, αλλά στη 1 του μηνός δουλεύει πουρνό πουρνο! Τουλάχιστον σχολάει 1μιση και θα φάμε μαζί οπότε μια χαρά μας έκατσε! :rolleyes:

Αυτά κορίτσια για τώρα! Φιλάκια πολλά και καληνύχτα! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα κοριτσακια μου....

σημερα εχει γενεθλια το βαφτηστηρακι μου,γινεται τριων χρονων το αγορακι μου,φοβερη εμπειρια εσπασαν τα νερα της κουμπαρας μου στο σπιτι μας...τρεχαμε ολοι μαζι να γεννησει:D....μου φαινεται σαν χτες και περασαν κιολας τρια χρονια....

στα δικα μας τωρα μου εσπασε τα νευρα να φαει το φρουτο,και τελικα το εφαγε ανακατεμενο με γιαουρτι...σφραγισει το στομα και δεν το ανοιγει με τιποτα...πολυ πεισμα...ουτε ξεγελιεται ουτε τιποτα....ουφ ουφ εχω αρχισει και αγχωνομαι μια χαρα τα τρωγαμε ολα τωρα τι επαθε:rolleyes:...στις 8/1 εχουμε παιδιατρο και θα μας πει...πηρα και αβοκαντο αλλα ηταν αγουρα βρε κοριτσια χαλια ηταν...

γλωσσικα λεμε τατα ατατα πατα αντα ντα ντα κακα...τετοια πραγματα..αλλα ειναι τοσο τελεια αυτη η γλυκια φωνουλα να λεει σιγανα σιγανα φωνουλες εχουμε ξετρελαθει και βεβαια μεταφραζουμε τα λεγομενα της σε οτι θελουμε χι χι...πιστευω οτι μιμουνται τους ηχους και τους αναπαραγουν με το δικο τους τροπο φυσικα χωρις να καταλαβαινουν τι λενε,απλα λενε...αχ να πει μαμα απαπω πολυ και μετα ας πεθανω...

κινητικα οταν ειναι μπρουμητα λυγιζει τα γονατα και κουναει τα χερια αλλα παιρνει πολυ φορα και γυρναει ανασκελα τελικα αντι να μπουσουλησει χα χα χα...ορθια να στεκεται δεν μπορει καθολου μονη της...οταν την κραταμε στεκεται για λιγο και οταν το συνειδητοποιει η λυγιζει τα γονατα η πεταει τον ποπο πισω και καθεται χα χα...

πρωτοχρονια θα παμε παλι στους γονεις μου για ρεβεγιον και την αλλη μερα σπιτι μας μιας και γιορταζει και ο βασιλης μου,αν και δεν θα κανουμε κατι αλλα μπορει καποιος να περασει...

σοφακι περαστικα κοριτσακι μου σε σενα και τη μπουμπουκα σου,ασε τη γιατρο να λεει το παιδι μιλαει τελος...μου λενε οτι εννεα μηνων μιλουσα κανονικα τωρα τι εννοουν κανονικα δεν ξερω...αρα γιατι οχι και το αναστασουλινι μας...ξερεις ομως απο τοτε δε σταματησα να μιλαω...χαχαχα...κριμα μωρε δεν μπορει να φαει μοσχαρακι αληθεια ποτε θα της περασει?

σοφακι σισακι τι παιζεται εκει κατω " κατι ψηνεται " στην κρητη?χα χα...καλα ειναι τα τραπεζωματα αλλα θελουν και ανταποδοση μετα:rolleyes:...αντε ας βαλει το χερακι της και η πεθερα στα φαγητα να βοηθησει λιγο..διακοπες διακοπες αλλα και λιγο να βοηθησει δε βλαπτει...

λιακι ελα βρε ξυπναει τη νυχτα και με το ξενο?πω πω προβλημα!εχεις γαλα η απλα κανει πιπιλα?εμενα μου κοπηκε απογαλακτησαμε ετσι απλα...ουτε που την ενδιαφερει πια..ουτε με ψαχνει ουτε τιποτα...εγω ειχα περισσοτερο προβλημα απο οτι η μπεμπα...σαν να μη θηλασαμε ποτε με αντιμετωπιζει...

ελενιτσα αστα ο καιροσ χαλια ειναι...φαριν λακτε δεν βρηκα στα φαρμακεια:shock: και μου τελειωσε για να της βαλω και για τα μπισκοτακια εχω απορια:αυτα δεν εχουν μεσα αλατι και ζαχαρη?πως επιτρεπονται λοιπον ολα τα αλλα με αλατι η ζαχαρη απαγορευονται? βεβαια και οι κρεμες θα μου πεις δεν εχουν ζαχαρη?ακολουθησα το κολπο "οχι υπνος μετα τις 6" και επιασε επεσε τουβλο στις 10 αλλα στις 4 ξυπνησε ηθελε να πιει γαλα!πω βρε παιδι μου οσο μεγαλωνει δεν μπαινει σε προγραμμα μικρη τουλαχιστον δεν ξυπνουσε τη νυχτα...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Φιλενάδες μου!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Σήμερα η τελευταία ημέρα μιας υπέροχης χρονιάς!!!Της χρονιάς που γίναμε μανούλες!!!

Θ μου λείψει το 2012 κορίτσια, το ομολογώ, η εγκυμοσύνη, η γέννα και η απίστευτη μητρότητα γέμισαν τη χρονιά μας,:D:D:D και τη΄ν υπόλοιπη ζωή μας!!!

Ελπίζω να περάσετε όμορφα σήμερα, εμείς θα κάνουμε ρεβεγιόν οι 3 μας...λογικά ο Δημητράκης θα κοιμάται στην αλλαγή, άρα αγκαλίτσα με τον αντρούλη μου θα τη βγάλουμε;););)

Ελένη, προχθές μάλλον γράφαμε παράλληλα και δεν είδες τι έγραψα...πάντως μου απάντησης σε όλες τις ερωτήσεις:tongue::tongue::tongue:

Αγγελικούλα, καλά να περάσετε στους γονείς σου και να χαίρεσαι τον Βασίλη σου!Πολύχρονος και γερός!

Σας φιλώ μανούλες..τελευταία φιλάκια του 2012...:oops:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Λιάκι μου, ναι μαζί γράφαμε τις προάλλες, είδα τι έγραψες αλλά νύσταζα και δεν είχα κουραγιο να γράψω κι άλλο.... :oops: Με γεια το δοντάκιιιιι!!!!! Τι χαρά! Μπραβο στο Δημητράκη μας που τρώει και όλο το γαλατάκι του! Όσο για τα βραδινά ξυπνήματα....σίγουρα δεν είναι πείνα αλλά συνηθεια..αν είχε πιπιλα δεν τα το εκανε, θα του αρκουσε η πιπιλα για να ξανακοιμηθεί... Δεν πιάνει με τίποτα πιπίλα αλήθεια; Κι εμείς αγκαλίτσα με τον μπαμπά μας θα αλλάξουμε χρόνο, η μικρή θα κοιμάται σίγουρα! Εκτός αν ξυπνήσει για να περιμενει τον Αη Βασίλη!!! :tongue:

Αγγελικούλα χρόνια πολλά στο βαφτιστηράκι σου!!! Να είναι γερό και να το χαίρεστε!! :P Τα μπισκοτάκια που ρωτάς σαφώς και έχουν αλάτι και ζάχαρη, αλλά πόσο θα φάει μήπως; Αν δε θες μπισκοτάκι της βαζεις λίγο ρυζαλευρο ή φαριν λακτε την οποια βεβαια είπες δεν βρηκες... Αν θες να σου παρω εγω και να σου στειλω πες μου, κανενα προβλημα!! ;)

Εμείς χθες όλη μέρα κοιμηθηκαμε 1,5 ώρα συνολο και είχαμε γκρίνια μπόλικη! Και σήμερα κάπως ετσι την κόβω τη δουλειά....

Κοριτσια μου οντως το 2012 ήταν η χρονιά μας, η πιο ευτυχισμένη της μέχρι τωρα ζωης μας... Το μεγαλύτερο όνειρό μας έγινε πραγματικότητα και φεραμε στον κοσμο τα πολυπόθητα μωρακια μας!! Μας εύχομαι και οι επόμενες χρονιες να είναι εξισου ευλογημένες κι ευτυχισμένες!!! Χρόνια πολλά και με το καλό να αλλάξουμε χρονιά!! Σας φιλώωωω!!!! ;) ;) :P :p

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλη χρονιαααα να εχουμε κοριτσια!

Κ σωστα λετε κ με υπερκαλυψατε, για μας ηταν η καλυτερη χρονια μεχρι τωρα (ελπιζω οτι θα εχουμε κι αλλη τετοια χαρα ξανα:tongue::tongue:;)).

Αντε κ το νεο ετος να ειναι για ολο τον ταλαιπωρημενο κοσμο πιο επλιδοφορο κ αισιοδοξο, γιατι αρκετα μας επνιξαν στη μαυριλα!

Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα που μου γραψατε κοριτσια μου, τωρα ειμαστε τελεια!

Κ εμεις οι 3 μας θα αλλαξουμε χρονια, γιατι δυστυχως η πεθερα μου εχει πυρετο πολυ η κακομοιρα ειναι χαλια, οποτε δεν μπορουμε να παμε εκει αλλα κ η μαμα μου ειναι εκτος Αθ. κ θα γυρισει αυριο οποτε θα παμε κ εμεις το μεσημερακι να φαμε εκει:D!

Λια με γεια το δοντακι, καλες μασες!!!

Αγγελικουλα να χαιρεσαι τον Βασιλη σου, με υγεια κ ευτυχια, να ζησει να δει την κορη του γιαγια (δισεγγονα:tongue:!).

Τελικα οντως ηταν το μοσχαρακι γιατι ξανα καναμε τεστ Μαγιερ κ βγηκε αρνητικο. Αυτη η αλλεργια συνηθως περναει κατα 90% περιπου μεχρι το δευτερο ετος. Ενα πολυ μικρο ποσοστο παραμενει αλλεργικο κ στην ενηλικιωση (ελπιζω οτι δεν θα ειμαστε σε αυτο, αν κ καποιος θα πρεπει να ειναι αφου ειναι μετρησιμο;)). Το μονο, ας πουμε, αρνητικο ειναι οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να αποκτησει καποιου ειδους αλλης αλλεργιας οπως π.χ. αλλεργικο ασθμα (εχει δυστυχως κ ο μπαμπας μας, οποτε χτυπαει αρκετα το "καμπανακι" για μας), τουλαχιστον θα ειμαι υποψιασμενη οποτε σιγουρα θα το εχουμε υπο ελεγχο! Ας ειναι αυτο το μεγαλυτερο "θεματακι" υγειας που θα εχουμε! (βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο;)).

Κατσικακι ακομα δεν δοκιμασαμε Ελενη μου, αυριο θα ειναι η 1η μερα, θα το δοκιμασουμε 4μερες, θα κανουμε παλι τεστ κ αν ολα καλα θα μου πει η γιατρος με τι θα συνεχισουμε! Καλοβλεπω κατι κομματακια ζαρκαδακι κ αγριογουρουνο που τα εχει κ το σουπερμαρκετ, ακριβα μεν, αλλα ισοτιμα σε σιδηρο με το μοσχαρακι οποτε χαλαλι, αν ειμαστε οκ με το κοκκινο κρεας, οπωσδηποτε θα παρω να δοκιμασουμε!

Λιγες ωρες εμειναν,υγεια-ευτυχια-κ κανα λεφτακι να εχουν ολες οι οικογενειες!Φιλακια κοπελες Καλη Χρονιαααααααααα!!!!!!!

bkPSp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓΕΙΑ - ΑΓΑΠΗ - ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΌΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΙΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!

:D:D:D:D:D

HDfQp3.png

Χαρούμενο το 2013 κορίτσια μου!!!! Χρόνια πολλά!!!graphics-happy-new-year-412256.gif

Εύχομαι κι εγώ η νέα χρονιά να φέρει στις οικογένειές μας μόνο υγεία κι ευτυχία!!!!

Πώς περάσατε χθες τελικά; Πώς σας βρήκε ο νέος χρόνος; Εμείς περιμέναμε με τον άντρα μου την αλλαγή μαζί στον καναπέ με τη βασιλόπιτα μούρλια να περιμένει να κοπεί και τη σαμπάνια ήδη στα ποτήρια ώσπου 1,5 λεπτό ακριβώς πριν την αλλαγή ακούω την Αθανασία κλααααμααα!!!! :shock: (Ενώ κοιμόταν φυσικά!) Τρέχω να προλάβω να βάλω την πιπίλα και να επιστρέψω και την βλέπω να κλαίει σα τρομαγμένη με πιπίλα στο στόμα!!! :shock: :shock: :shock: Τη χάιδεψα, δεν σταματούσε και την πήρα αγκαλίτσα! Αυτό το κάνει πού και πού και μας πάιρνει ένα 5 λεπτό στην αγκαλίτσα για να ηρεμήσει και να την ξαναξαπλώσω. Όπως καταλαβαίνετε μας βρήκε ο χρόνος αγκαλιά με τη γιαβρίτσα μου στο δωμάτιό της να τη νανουρίζω!! :tongue: Για να πω την αλήθεια καθόλου δεν με χάλασε και μόλις άκουσα τα βαρελώτα τη γέμισα φιλάκια για χρόνια πολλά!!!! ;) Νομίζω πως ήταν η πιο όμορφη και γλυκιά αλλαγή χρόνου που έχω κάνει!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Χαρούμενο το 2013 κορίτσια μου!!!! Χρόνια πολλά!!!graphics-happy-new-year-412256.gif

Εύχομαι κι εγώ η νέα χρονιά να φέρει στις οικογένειές μας μόνο υγεία κι ευτυχία!!!!

Πώς περάσατε χθες τελικά; Πώς σας βρήκε ο νέος χρόνος; Εμείς περιμέναμε με τον άντρα μου την αλλαγή μαζί στον καναπέ με τη βασιλόπιτα μούρλια να περιμένει να κοπεί και τη σαμπάνια ήδη στα ποτήρια ώσπου 1,5 λεπτό ακριβώς πριν την αλλαγή ακούω την Αθανασία κλααααμααα!!!! :shock: (Ενώ κοιμόταν φυσικά!) Τρέχω να προλάβω να βάλω την πιπίλα και να επιστρέψω και την βλέπω να κλαίει σα τρομαγμένη με πιπίλα στο στόμα!!! :shock: :shock: :shock: Τη χάιδεψα, δεν σταματούσε και την πήρα αγκαλίτσα! Αυτό το κάνει πού και πού και μας πάιρνει ένα 5 λεπτό στην αγκαλίτσα για να ηρεμήσει και να την ξαναξαπλώσω. Όπως καταλαβαίνετε μας βρήκε ο χρόνος αγκαλιά με τη γιαβρίτσα μου στο δωμάτιό της να τη νανουρίζω!! :tongue: Για να πω την αλήθεια καθόλου δεν με χάλασε και μόλις άκουσα τα βαρελώτα τη γέμισα φιλάκια για χρόνια πολλά!!!! ;) Νομίζω πως ήταν η πιο όμορφη και γλυκιά αλλαγή χρόνου που έχω κάνει!!!

Ελένη μου η Αθανασία μας ήθελε να γιορτάσει και αυτή την αλλαγή του χρόνου:tongue::tongue::tongue:

Αχ, το κοριτσάκι μας το γλυκό, παραπονίόταν που την αφήσατε στο δωμάτιο;););)

Να είσαστε γεροι και να γιορτάζετε κάθε χρόνο αγκαλίτσα με τις αγάπες σου!!!!

Και του χρόνου με υγεία Ελενάκι!!!

:D:D:D

Εμάς ο Δημήτρης έκανε την έκπληξη και κοιμήθηκε από τις 9μιση μέχρι τις 3μιση συνεχόμενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πρωτοχρονιάτικο δωράκι;););)και παρόλο που γινόταν χαλασμός από βαρελώτα στις 12 δεν πήρε μυρωδιά!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...