Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @kate82 χρονια σου πολλα με υγεια.. και μια τεραστια χοριακη!! Ευχομαι του χρονου τα χριστουγεννα και εσυ και ολες μας.. να κραταμε ενα υγιες, ομορφο κ στρουμπουλο μωρο αγκαλια!!❤❤

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Εγώ μόλις γύρισα από τον πρώτο υπέρηχο για τη προετοιμασία ενδομητρίου. 2η μερα περιόδου σήμερα, χθες ξεκίνησα τα χάπια.  Τον προηγούμενο κύκλο τον είχαμε ακυρώσει γιατί αυξήθηκε η προγεστερονη την 10η μερα..
      Τωρα στον υπέρηχο είδε πάλι ωχρο σωμάτιο το οποίο πρέπει να έχει μείνει από τον προπροηγούμενο κύκλο που είχαμε κάνει και ωοληψια αλλά δεν είναι και σίγουρο.. Έκανα αιματολογικές να δούμε που βρίσκεται η προγεστερονη και έχω φοβηθεί πολύ μη μου ακυρώσει τον κύκλο πάλι.. Αφού υπήρχε το ωχρο σωμάτιο από πριν, δε μπορούσε να μου το σπάσει; Δε καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να απορροφηθεί. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Καλημερα κοριτσι μου.. και καλη αρχη! Δεν ξερω να σου απαντησω για το ωχρο σωματιο.. πότε σου ειπαν οτι θα ξερεις; θα ξανακανεις υπερηχο ή αρκουν οι αιματολογικες; ποτε θα εχεις απαντησεις; (και κατι αλλο ηθελα να σε ρωτησω για να ξερω κι εγω. Ποσες μερες μετα την περιοδο μπορεις να πας για πρωτο υπερηχο; σημερα περιμενω περιοδο. Μπορω να παω και την Πεμπτη; ή μεχρι την Τεταρτη; αν ξερεις..)

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Στο κλίμα το χριστουγεννιάτικο έχουμε μπει εδώ, είναι και ο καιρός έτσι χειμωνιάτικος, σήμερα θα πάμε σε γιορτούλα για τα παιδάκια να ακούσουμε τραγουδάκια και κάλαντα, εχτές πήγαμε σε πάρτυ που έκανε ο μικρός κάτι φίλων μας και πέρασαν καλά τα μικρά, η σκατουλίτσα μασούλαγε ψωμάκι μια χαρά, μετά καθόταν κάτω και έπαιζε με τα παιδάκια, κι ο Γιάννης επίσης έπαιζε ήσυχα και δεν τρέχαμε κι εμείς με τον Άρη να τον κυνηγάμε ως συνήθως!

Σήμερα έκανε η πεθερούλα κουραμπιέδες "καταπληκτικούς" όπως λέει και η ίδια, μα τι μετριόφρων που είναι:P, τα δικά μου μελομακάρονα "καλά είναι" έτσι ξερό!

Αλίκη υπάρχουν και χειρότερα!! κι εμείς κάπως έτσι όλη μέρα, έλα έλα Γιάννη να σου δώσω μια σοκολάτα, αλλά μην το πεις στη μαμά!! Από πρόγραμμα άλλο τίποτα, ούτε κοιμάται στην ώρα του, ούτε τρώει καλά πια αλλά θέλει να τον κυνηγάς από πίσω, και τα κάνει για να τραβάει την προσοχή τώρα που μας βλέπει πολλούς! Ευτυχώς τη μπέμπα την έχω εγώ περισσότερο γιατί εκείνοι έχουν το Γιάννη και δεν της χαλάμε τη βολή της πολύ.

Κι εγώ βάζω νερό στο κρασί μου τι να κάνω, παππούδες είναι κι αυτοί και θέλουν να τον κακομάθουν λίγο τις μέρες που έρχονται αλλά είναι και ζόρικο συνάμα.

Τι άλλα? σας έχω τρελάνει κι εσάς..

Σοφάκι μεγάλωσε τόσο πολύ η Αναστασία? φτου φτου!

Ωχ έχει αλλεργία στο μοσχαράκι ε? και της άρεσε, κρίμα, άντε σε λίγο καιρό εύχομαι να μπορέι να τα τρώει όλα!

Καλές βολτίτσες να κάνετε κι εσείς εκεί με την αδερφούλα σου και τη μικρή!

Κατερινάκι κάνατε τσίμπι??

Κύριοι τα αγόρια σου, ο Γιώργος δε μασάει, ο Χρήστος συμβιβάζεται με κανένα ζελεδάκι-γλυφιτζούρι σας το Γιάννη μου ε?χαχα!

Πωπω όλα τα δώρα για τα ατσέρια σου ε?

Θα τρελαθεί ο Χρηστάκης όταν τα δει! Εμένα του έφερε η νονά του τόσα, η σοκολάτα τον ξετρέλανε περισσότερο!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενίτσα μεταλάβατε πάλι ε, μπράβο που τη μεταλαβαίνεις τόσο συχνά τη μικρή! Κι εμείς λέμε τα Χριστούγεννα να εκκλησιαστούμε.

Με το καλό να έρθουν οι δικοί σου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

κοριτσια μου γεια σας! σας γραφω απο το κινητο γιατι οι γονεις κοιμουνται ηδη στο σαλονι και ηρθαμε στο δωματιο κι εμεις. η μικρη ειχε λιγο ανησυχια γιατι δεν τους θυμοταν κι εκλαιγε οταν τη ζυγωναν... ελπιζω αυριο να σηκωθει κεφατη και την παιξουν...

αλικακι, ετσι γινεται με τους παππουδες και γενικα με τους τριτους. δεν καταλαβαινουν οτι ειναι ασχημο για ενα μωρο να χαλαει το προγραμμα του. κι εγω να σου πω την αληθεια το θεωρουσα υπερβολικο, τωρα που εχω μωρο δικο μου το καταλαβσ! σχετικα με τον αντρα σου, ειναι πολυ δυσκολο φυσικα που κανει μεγαλα ταξιδια.εννοειται πως σου λειπει και τον εχεις αναγκη..να λες ομως δοξα το θεο που υπαρχει δουλεια και μαλιστα με καλα χρηματα φανταζομαι και δεν χρειαζεται να δουλεψεις και μεγαλωνεις εσυ το παιδακι σου, μεγαλη υποθεση, θα ηθελα πολυ να εχω αυτη τη δυνατοτητα...ποσα χρονια πρεπει να ταξιδευει για να παρει συνταξη;

σοφια φο, πως καταλαβες οτι κατι τρεχει με την αναστασια και κανατε το αλλεργικο τεστ; κατσικακι,ε; καλη φαση!

σοφια 1, σιγα να μην εφτανες την τεχνη της πεθερας στα γλυκα...χιχιχι εχεις δρομο ακομη! μπραβο που χαιρεστε τις γιορτινες μερες με τα ζουζουνια σας! ειδικα ο γιαννακης που καταλαβαινει μεσα στη χαρα θα ειναι!

λιακι παρεα με τα κουνιαδακια,ε; αντε μπες να μας πεις τα νεα σας! πως αντεδρασε ο δημητρακης;

μανουλες σας καληνυχτω, πιαστηκε το χερι μου! φιλακια

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

φιλεναδες μου

μπηκα μονο και μονο για να σας ευχηθω μεσα απο την καρδια μου χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε εσας και την οικογενεια σας....να απολαυσετε τα πρωτα χριστουγεννα με τα αγγελουδια σας και μη τους δωσετε πολυ γαλοπουλα χα χα φιλακια πολλα....

κατερινα μου να χαιρεσαι το αγορακι σου χρονια του πολλα και καλα......

παμε στους γονεις μου οταν επιστρεψουμε μαλλον στις 26 η 27 θα μπω να σας πω τα νεα μου και να διαβασω τα δικα σας....

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά, Χρόνια πολλά!!!

μπήκα στα γρήγορα, εδώ μια χαρά τα πάμε με τους θείους, ο Δημήτρης είναι ενθουσιασμένος που βλέπει κόσμο και μες στην τρελή χαρά!:tongue:

εγώ βέβαια όλη την ημέρα είμαι σε μια κουζίνα και μαγειρεύω:rolleyes:

τι να κάνω θέλω να τους περιποιηθώ, μέχρι να γεννήσω στην Αθήνα με φιλοξενούσαν και νιώθω μεγάλη υποχρέωση:rolleyes:

Θα μπω και αυριο να σας ευχηθώ, πολλά φιλακια!

HDfQp3.png

Κορίτσια μου, χρόνια πολλααααα!!! :P :p :P

Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα πιο ευτυχισμένα για όλο τον κόσμο παρόλες τις δυσκολίες που υπάρχουν... Για μας πάντως θα είναι σίγουρα τα πιο γλυκά, αγαπισιάρικα, ευτυχισμένα κι ευλογημένα Χριστούγεννα απο ποτέ! Έχουμε τα μωράκια μας που είναι σκέτα αγγελούδια και αυτό μας φτάνει και μας γεμίζει την ψυχή!

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν να έχουμε αύριο και του χρόνου με υγεία!! ;) Τα λέμε και αύριο φυσικά!!! :P

(Είμαστε μια χαρά, αν και μας ξύπνησαν τη μπέμπα μας 3 φορές για τα κάλαντα και οι παππούδες καταευχαριστιούνται την Αθανασία!)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Συμπεθέεεεεεερααααα!!! Χρόνια πολλά και χρυσά στο Χρηστάκο μας, το γαμπρούλη τον καλό μας!!!!!! :P :p :P Να τον χαίρεστε, να τον καμαρώνετε και να τον δείτε όπως έχετε ονειρευτεί!!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κοριτσακια σας ευχομαι ολιψυχα Χρονια πολλα!! υγεια κ χαρα στις οικιγενειες σας!! να χαιρεστε τα παιδακια σας!! χρονια πολλα κ στις εορταζουσες κ εορταζοντες! σας γραφω απο το κιν γιατι εδω δεν εχω παντα προσβαση στο υπολογιστη.

καλα να περασετε!!

Κορίτσια καλησπέρα....χρόνια πολλα με υγεία!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας...να είστε όλοι σας καλά με τα αγγελούδια σας...και να περάσετε όλες τις γιορτές χαρούμενα και ευτυχισμένα!!!!!!!!!

Εμείς εδώ περνάμε υπέροχα, πάμε κάθε μέρα στον παππού - γιαγιά, μετά βόλτα στο λιμάνι....πίνουμε...."πορτοκαλάδα" που θέλει ο Χρήστος....χαχαχα...πάμε και στις κούνιες....έχουμε και 6 βαφτιστήρια....που πάμε κάθε μέρα και σε ένα.. ..ο Χρήστος παίρνει δώρα κάθε μέρα...και φυσικά με τόσα ....καλά χατήρια...έχει ξεγαιδουρέψει...εντελώς. Αυριο δυστηχώς φεύγει η παρεούλα μας (Θείος - Θεία από Αθηνα και τα ξαδερφάκια μας)...οπότε θα ξαναμπούμε στο καβούκι μας...την Πέμ. - Παρασκευή έχουμε και παιδικό....(άχ επιτελους...) να βρούμε την ησυχία μας...

Ο δε Γιωργάκης....έχει ξετσουνίσει και αυτός...και σκορπά χαμόγελα και αναζητά αγκαλιές!!!!!!! τρώει το μισο φαί του συνεχώς...γιατί η περιέργεια του δεν τον αφήνει ήσυχο...κοιτά συνέχεια δεξιά και αριστερά....

Αυτά για την ώρα...σας αφήνω, να βάλω για ύπνο τον Χρήστο...γιατί είπαμε...ξεγαιδούρεψε εντελως και το ξενυχτάει το βλαστάρι μου!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελες, χρονια πολλα, με υγεια κ χαρα να εχουμε, κ του χρονου να στολιζουν τα ζουζουνια μας τα χριστουγεννιατικα δεντρακια!:tongue:

Κατερινιω, να χαιρεσαι τον Χρηστακο σου ψηλο κ γερο να τον δεις γαμπρο (με την Αθανασια νυφη φυσικα:tongue::tongue:)!

Κοριτσια μου πολλα φιλακια θα τα ξαναπουμε!

bkPSp3.png

Φιλεναδες μου καλές, Χρόνια πολλά, με αγάπη και υγεία, να χαιρόμαστε τα μωρουδάκια μας τα υπέροχα και με το καλό να έρθουν τα επόμενα 100 Χριστούγεννα που έχουμε μπροστά μας να τα περάσουμε μαζί τους!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ελπίζω να περάσατε όλες καλά, εμείς περάσαμε υπέροχα, ο Δημήτρης άψογος για τις γιορτές!!!

Κατερινάκι να χαίρεσαι το Χρηστάκι σου!Να το δείς όπως αυτός επιθυμεί, γερός και δυατός σαν τα βουνά της Κρήτης!!!:P:p:p

HDfQp3.png

χρονια πολλα σε ολες σας!!!!

πως τα περασαμε?τι εκαναν τα ζουζουνελια σας?

εμεισ τα περασαμε πολυ ωραια φαγαμε,τσακισα μπολικα γλυκα:shock::oops: καθησαμε ως αργα στο τζακι και ειδαμε και μπολικους συγγενεις!!!η μπεμπουλινα ειχε πολυ ορεξη,αναστατωθηκε λιγο το προγραμμα μαςαλλα δεν πειραζει...μας εφεραν και στολη αγιοβασιλινας,την πλναμε και θα τη βαλομε σντομα...

τι τελεια τα χιστογεννα με τα παιδακια μας......

αχ κοιτσια κατι επαθε το πληκτολογιο και δεν γαφει οισμενα γαμματα χα χα χα

φιλακια πολλα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Χρονια πολλα και απο εδω, ζουζουνες μου! Καλη Πρωτοχρονια να εχουμε!

Για οσες δωσατε το παρον χαιρομαι που περασατε καλα! Για τις υπολοιπες περιμενουμε τα νεα σας. Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα στο παρεακι μας....

Ειμαστε κι εμεις μια χαρουλα, εδω παρεα με τους γονεις μου και αυριο πρωι φευγουν. Φαγαμε, ηπιαμε, βγηκαμε τις βολτες μας και ολοι μαζι και μονοι με τον Τασο, χαρηκαν και την Αθανασια οι παππουδες και ολα καλα! Δοξα το Θεο, και του χρονου!!!

Κατα τα αλλα νεα μας, η μικρη μας μερα με τη μερα εχει διαφορα και μας τρελαινει ακομη περισσοτερο! Λεει απο προχθες "μπαμπα" και αλλα λογακια. Αυριο θα παρουμε επιτελους γαλα hipp που ανοιγουν τα μαγαζια...

Αυτα εν συντομια γιατι παλι απο το κινητο μπηκα. Σας καληνυχτω, φιλουρες πολλες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πού είστε μανούλες;;;; :rolleyes: Χουχουλιάζετε ή πήρατε τους δρόμους και τις βιτρίνες σβάρνα;

Μπήκα να σας πω τα νέα μας σχετικά με το γάλα και τον ύπνο. Πριν λίγο ήπιαμε το πρώτο μας γεύμα Hipp και το ήπιε ευτυχώς κανονικά, λίγο στην αρχή ρουφούσε επιφυλακτικά γουλιές ή μπορεί να μου φάνηκε κιόλας και μετά έπινε κανονικά. Θα την τσεκάρω και το πρωί. Απλά δεν το ήπιε όλο, άφησε 80 μλ, αλλά αυτό μου το κάνει τα τελευταία 2-3 βράδια και με το φρεζυλακ μάλλον δεν πεινάει πολύ. Το πίνουμε στο 3ωρο μετά την κρέμα γιατί δεν αντέχουμε άλλο από τη νύστα και λογικό να μην καλοπεινάει. Δίνω πάσα για το θέμα "ύπνος"! Εδώ και 7-8 μέρες δεν την αφήνουμε να κοιμηθεί από τις 6 το απόγευμα και μετά και αν στις 6 κοιμάται μέχρι τις 6μιση με 7 παρά αν δεν ξυπνήσει την ξυπνάμε πράγμα σπάνιο βέβαια. Με αυτόν τον τρόπο έρχεται και γίνεται τύφλα από τη νύστα στις 9 με 9 μιση, την κρατάμε δηλαδή με το ζόρι από ένα σημείο και μετά. Έτσι 10 παρά πίνει γάλα και σχεδόν νανουρίζεται επιτόπου. Λίγο ξυπνάμε στο ρέψιμο και μόλις την βάλω στο κρεβάτι εκεί που θα την αφήσω εκεί μένει!!!! :tongue:;) Κοιμάται αμέσως και με μηδέν ανησυχία-κλάμα! Κάθε βράδυ από τότε που την έχουμε ξύπνια το απόγευμα... Δεν είναι τυχαίο φυσικά και έχουμε βρει την υγειά μας! Επίσης έστρωσαν τα γεύματα γιατί με αυτό το σύστημα μέχρι τις 10 κοιμάται και ξυπνάει για γάλα 7-8 το πολύ το πρωί, οπότε βγαίνουν κανονικά όλα τα γεύματα και δεν ξυπνάμε 11 το πρωί πλέον με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι να της δώσω, γάλα ή φρούτο! :? Όλα καλά λοιπόν. Το μόνο λίγο εκνευριστικό (άσχετο με τα προηγούμενα) είναι ότι τρώει το μισό μπολ και μετά τρώμε με γκρίνια το υπόλοιπο σε όλα τα γεύματα συνήθως... Καταλήγουμε να την ταΐζουμε αγκαλιά! :? Ελπίζω να της περάσει!

Αυτά από μας, πού είστε καλέεεεεε;;;;; Καληνύχτα! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...