Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η χοριακη μου θα είναι έτοιμη στις 5 το απόγευμα.... είναι κλειστό το μικροβιολογικο που πηγαίνω και πήγα σε ένα άλλο. Τα όμορφα της επαρχίας... Ελπίζω να μην υπάρχει μπέρδεμα με το αποτέλεσμα. Τώρα θα πάρω τα πρωινά χάπια και τα μεσημεριανά θα τα καθυστερήσω μην τα πάρω τζάμπα. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημερα γλυκες μανουλες!!!

Δεν εχω φυγει ακομα. Αυριο πρωι πρωτα ο Θεος! Δεν εχω σταματησει να σιδερωνω!! Ευτυχως που η μπεμπα δεν ειναι και πολυ της αγκαλιας γιατι δεν ξερω τι θα γινομουν!! Ηδη εχουν ξεκινησει κατι πονακια στη μεση!! χιχι!!

Καλα Αγγελικουλα, εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν δεν εισαι στο χωρο της δημιουργιας κ της διακοσμησης αδικεισαι κοπελα μου! Τι τρομερες ιδεες ειναι αυτες που μου εδωσες!!! Και ειναι ο,τι ακριβως ηθελα!! Λεω στην καρδια της ανοιξης θα ειμαστε ας εχουμε λουλουδια!! Ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πεταλουδιτσα μου καλα εκανες και το εβαζες σε ταπερακι!! Δε το ειχα σκεφτει... Παντως με το αλμιρον ετρωγε με ορεξη ενω αυτο δεν της αρεσε καθολου!!

Κοριτσια τις τελευταιες μερες η μπεμπουλα μου εχει γκρινιουλα το βραδυ... σηκωνομαι 2-3 φορες τη νυχτα για να της βαλω πιπιλα. Μαλλον δοντακια να υποθεσω??

Απο κινηση τιποτα σπουδαιο ακομα...μονο τα χερια τηυς κοπαναει. Δε θελει επουδενι το μπρουμητα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας καλυτερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Αλικάκι με το καλό να ταξιδέψετε αύριο!ελπίζω η μικρή να είναι ησυχη και κανετε καλό ταξίδι!τυχερή είσαι που δεν είναι της αγκαλιάς η μπεμπούλα, εμείς είμαστε πολύ της αγκαλιάς και το ξέρει καλά η πλάτη μου η καημένη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πολύ πόνο λέμε:rolleyes:

Ελένη, λέμε να του πάρουμε κάποιο παιχνιδάκι, έτσι για το καλό..μεταξύ μας δε βλέπω να κάνουμε δώρα πάντως...άσε που εγώ δε βγαίνω σχεδόν ποτέ στην αγορά:rolleyes:δεν έχουμε και χρήμα πια:|

Αγγελικούλα καθόλου δε μου μυρίζει το γάλα της hipp, αντιθέτως το φρεζυλακ μου βρωμούσε αφάνταστα!άσε είμαι ενθουσιασμένη γιατί σήμερα ήπιε 2 μπιμπερό:shock::shock::shock:ένα το πρωί και ένα μετά τη φρουτόκρεμα(την οποία δεν άγγιξε και γιαυτό ήπιε το γάλα)!

κάτι μου λέει ότι τελειώνουν οι ημέρες του θηλασμού:cry:

πως θα περάσετε τα Χριστούγεννα ?

Εμείς αύριο περιμένουμε κουνιάδα και μπατζανάκη, θα μείνουν μέχρι 26, ελπίζω να περάσουμε καλά, γιατί δε ξέρω τι χαρακτήρα θα δείξει ο Δημητράκης:tongue:άπό τότε που γυρίσαμε, δηλ. 15 Οκτωβρίου, μόνο εμάς τους 2 βλέπει, και τώρα που καταλαβαίνει είμαι περίεργη να δω πως θα αντιδράσει με καινούριο κόσμο μέσα στο σπίτι:rolleyes:

HDfQp3.png

Γεια σας κοριτσούδια!

Οι συμπεθέροι παίζουν μέσα χαρτιά και βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω!

Τι κάνετε?

Εμείς εδώ, κόσμος βγαίνει, κόσμος μπαίνει, Λία το αντίθετο έχουν πάθει τα δικά μου, σε λίγο θα ξεχάσουν τους γονείς τους!! Τουλάχιστον τα αφήνω λίγη ώρα και πάω τη βολτίτσα μου, σήμερα ουσιαστικά που πήγα για καφέ με τη νονά του Γιάννη και την κουμπάρα μου γιατί εχτές βγήκα να πληρώσω τους λογαριασμούς! καλά είναι έστω και για λίγο που βγαίνω μόνη μου! Αχ συγκινήθηκα σήμερα, μας έφερε η νονά τόσα πράγματα, ρουχαλάκια, παιχνιδάκια, παραμύθια, σοκολάτες, ας είναι καλά η κοπέλα είναι και δύσκολες εποχές! Μένει το δώρο του Άγιου Βασίλη να του πάρουμε, δεν θα είναι κάτι πολύ μεγάλο, τόσα του έχουν φέρει και δεν ασχολείται με κάτι ιδιάιτερα, μπορέι να βρει ένα μπαλόνι και να παίζει για ώρα ή μια κορδέλα πού λέει ο λόγος και να του κάνει εντύπωση, έχει μπουχτήσει με τα παιχνίδια μάλλον!

Η μικρή καλά, λίγες μυξούλες έχει ακόμα, τρώει καλύτερα, το κοτοπουλάκι εχτές το φάγαμε όλο, το μοσχάρι πάλι όχι, κρέμα και φρούτα ο.κ επίσης, νεράκι αρκετό, μασουλάει και ψωμάκι μια χαρά!

Αγγελική στέλνει φιλί το κορίτσι σου? Θα τρελαθώ!! Η δικιά μου ακόμα τίποτα, της κάνω και παλαμάκια και γεια μήπως μάθει αλλά δε σκαμπάζει!! Θα τα μάθουν όλα μωρέ σιγά σιγά!

Το βράδυ κι εμείς ξυπνάμε σχεδόν καθημερινά τώρα μια φορά εκεί που κοιμόμασταν σερί, δεν ξέρω τι να φταίει, και μέσα στη μέρα θα κοιμηθεί 2-3 ώρες όχι παραπάνω, γίνονται παιδάκια κι αυτά και δεν θέλουν να κοιμούνται συνέχεια, λογικό!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κορίτσια!

Πήγαμε τη βόλτα στο σούπερ μάρκετ και ψωνίσαμε για τα Χριστούγεννα και γενικά. Χαμός γινόταν φυσικά! :shock:

Αλικάκι, καλό ταξίδι να σου ευχηθώ κι εγώ για αύριο, ελπίζω να φτάσετε εύκολα! ;) Όντως είσαι τυχερή που δεν είναι πολύ της αγκαλιά η μικρή σου! Σαν τη Λία κι εμείς ίσως λίγο καλύτερα γιατί πάιζει και μόνη στον καναπέ ή στο καρότσι ή στο πάρκο, αλλά θέλουμε με τις ώρες μας και μπολικη αγκαλιά! :rolleyes: Να σε ρωτήσω, ο άντρας σου δεν μπορεί να κάνει μικρότερα ταξίδια π.χ. δίμηνα ή δεν θέλει; Μίλησα με ένα γνωστό ναυτικό και μου είπε οτι τα εξάμηνα ταξίδια είναι από τα μεγαλύτερα! :shock:

Λία μου, είναι "γλυκό" το μπιμπερό και σίγουρα ο θηλασμός φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά. Μην στεναχωριέσαι όμως τον θήλασες πολύ καιρό και με το παραπάνω! ;) Ειναι καιρός νομίζω να κοιμάσαι κι εσυ τα βράδια! Αλήθεια το βράδυ ακόμη τον θηλάζεις; Δεν θέλει μπιμπερό; Ούτε από τον μπαμπά του; Καλά να περάσετε με την κουνιάδα ωραία θα είστε με παρεούλα θα έχετε και βοήθεια! Αυτοί παιδάκια δεν έχουν; Ο άντρας σου δεν δουλεύει τις γιορτές; Έχει άδεια; Εμείς Πρωτοχρονιά κανονικά δουλειά! :cry: Εμείς μεθαύριο περιμένουμε τους γονείς μου και θα μείνουν μέχρι 27! :P

Σοφάκι 1 και η δικιά σου μπουμπού είναι ανήσυχη,ε; Το έχει η περίοδος φαίνεται... Υπομονή! Τα πεθερικά θρονιάζονται πολλές μέρες,ε; Πότε λένε να ανηφορίσουν;;; ;)

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω, το καθισματάκι αυτοκινήτου το έχετε γυρίσει να κοιτάει το μωρό προς τα μπρος; Εμείς ακόμη όχι, αλλά νομίζω οτι κάπου στους 8 μήνες το γυρνάμε, κοντεύουμε δηλαδή... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αλίκη καλό ταξίδι για αύριο!!

Καλά να περάσετε στα Αθήνας με τη μπουμπού!!

Ελενάκι άσε φοβάμαι να ρωτήσω πότε θα φύγουν γιατι δεν ξέρω τι θα ακούσω..Σίγουρα μέχρι του Αη Γιαννιού, μην κάτσουν και όλο το Γενάρη μετά φοβάμαι!! τις προάλλες είχε πει ο πεθερός στην πεθερά για τα χαλιά τι να τα στρώσουν αφού θα λείπουν λέει? καλό?? σα στο σπίτι τους ένα πράμα αυτοί με λίγα λόγια..χαλαρά!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Αλίκη καλό ταξίδι για αύριο!!

Καλά να περάσετε στα Αθήνας με τη μπουμπού!!

Ελενάκι άσε φοβάμαι να ρωτήσω πότε θα φύγουν γιατι δεν ξέρω τι θα ακούσω..Σίγουρα μέχρι του Αη Γιαννιού, μην κάτσουν και όλο το Γενάρη μετά φοβάμαι!! τις προάλλες είχε πει ο πεθερός στην πεθερά για τα χαλιά τι να τα στρώσουν αφού θα λείπουν λέει? καλό?? σα στο σπίτι τους ένα πράμα αυτοί με λίγα λόγια..χαλαρά!!!

Τι είπες τώρα!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Άκου λέει, δε θα χρειαστούν τα χαλιά!!!! Πώς είναι τόσο άνετοι βρε παιδί μου; Νύφη τους είσαι, όχι κόρη... Δεν αγχώνονται μήπως ενοχλούν από ένα σημείο και μετά;; Στο γιο τους τον άλλο δεν πάνε να μείνουν; Α, το μέχρι Αη Γιαννιού είναι το σίγουρο! :? Κι έχουν ήδη πόσες μέρες εκεί.... Ευτυχως που έχετε μεγάλο σπίτι. Δε μου λες, πού κοιμούνται; Τους έχεις δωμάτιο ή στο σαλόνι;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τι είπες τώρα!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Άκου λέει, δε θα χρειαστούν τα χαλιά!!!! Πώς είναι τόσο άνετοι βρε παιδί μου; Νύφη τους είσαι, όχι κόρη... Δεν αγχώνονται μήπως ενοχλούν από ένα σημείο και μετά;; Στο γιο τους τον άλλο δεν πάνε να μείνουν; Α, το μέχρι Αη Γιαννιού είναι το σίγουρο! :? Κι έχουν ήδη πόσες μέρες εκεί.... Ευτυχως που έχετε μεγάλο σπίτι. Δε μου λες, πού κοιμούνται; Τους έχεις δωμάτιο ή στο σαλόνι;

120 τετρ είναι Ελενίτσα αλλά δεν έχω τέταρτο υπνοδωμάτιο και κοιμούνται στο σαλόνι! Μια χαρά, έχουν και το τζακάκι μπροστά, ρομαντζάδα..!!

Μα αυτό λέω κι εγώ, δε λέω να μην έρχονται να μας βλέπουν αλλά αυτοί έρχονται και δεν ξαναφεύγουν μετά!

Μπα στον άλλον αδερφό πάνε για πολύ λίγο, αυτή τη βδομάδα πήγαν για καφέ 1-2 φορές και γύρισαν, τώρα θα λείπουν κιόλας 1 βδομάδα ο αδερφός του διακοπές, μετά μπορέι να πάνε 1-2 μέρες να μείνουν πιστεύω, ξέρω κι εγώ, έχουν βολευτεί εδώ, έχουν και τα παιδιά και ασχολούνται, εκεί βαριούνται μάλλον.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπερα κοριτσακια...σημερα εχω φοβερες αυπνιες γιατι κοιμηθηκα ενα τριωρο το μεσημερι:shock:...ξυπνησα σε αλλο κοσμο πω πω και η μπεμπα ακομη κοιμοταν:shock:....ουτε εμεις χτες το βραδυ κοιμηθηκαμε καλα ηταν καπως ανησυχη και καποια στιγμη ξυπνησε με κλαματα και στις εξι ηθελε να φαει...ευτυχως τωρα παρολο που κοιμηθηκε τοσες ωρες το μεσημερι κοιμαται βαρια αντε να δουμε....εμεις τα χριστουγεννα θα παμε στους γονεις μου να φαμε και ισως μεινουμε για μια διανυχτερευση θα δουμε...δεν θα βγω καθολου γιατι δεν ειμαι ετοιμη να αποχωριστω τη μπεμπα...δεν ξερω τι θα γινει εχω χοντρο κολλημα και πρεπει σιγα σιγα να το ξεπερασω...προχτες μου ειπε η φιλη μου να παμε για καφε χωρις τα παιδια με παρακαλουσε και ο βασιλης να παω και δεν μπορεσα να παω...πω πω...τωρα τελευταια δεν παω πουθενα χωρις τη μπεμπα,πρωτα πηγαινα και ενα σουπερ μαρκετ μονη μου τωρα παμε παρεουλα...:rolleyes:

αλικακι καλο ταξιδι και να περασεις τελεια....χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσαν οι ιδεες μου,αν μου ερθει κατι αλλο θα σου πω.....μου αρεσουν παρα πολυ οι γαμοι και οι βαφτισεις να ψαχνω πραγματα,να φτιαχνω γενικοτερα να οργανωνω και θα μου αρεσε παρα πολυ να ασχοληθω και επαγγελματικα αλλα στην παρουσα φαση ειναι αδυνατον,ευτυχως και η δουλεια μας ειναι δημιουργικη και εκτονωνομαι σε δημιουργιες για μικρα χερακια,βεβαια τωρα δεν δουλευω αλλα ειμαι απασχολημενη ολη μερα με τη μπουμπουκα μου και αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα στον κοσμο...

λιακι σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις με τον απογαλακτισμο,και εμεις σε τετοια τροχια μπηκαμε,θηλαζει για δυο λεπτα νευριαζει που δεν εχω γαλα και θελει το μπιμπερο...τωρα πια καθε δευτερη μερα τη θηλαζω για να κοπει σιγα σιγα...αχ μεγαλωσαν το μωρακια μας!!!ολες οι μαγιομανουλες το ιδιο γαλα θα δινουμε μου φαινεται....καλως να δεχτεις τους επισκεπτες και να περασετε τελεια!!!

σοφια σισιακι μου,υπομονη θα φυγουν που θα παει...παλι καλα που κοιμουνται στο σαλονι και δεν σου λενε να κοιμηθουν με τα παιδια:shock:...γιορτινες μερες ειναι ας τις περασετε οικογενειακα δεν πειραζει...βαλε και εσυ λιγο νερο στο κρασι σου και περνα ομορφα...εμεις εδω θα ειμαστε να μας τα λες να ξελαφρωνεις....

ελενακι μου βρηκα βιολογικα κρεμμυδια απο ευβοια στο βασιλοπουλο,της εβαλα σημερα μια χαρα το εφαγε,μονο στο ζωμο βεβαιως...ολοκληρο το βαζεις η μισο?εγω για φαγητο για 2 μερες το εβαλα ολοκληρο:rolleyes: το καθισματακι οχι δεν το γυρισα ουτε προκειται να το γυρισω,γιατι φοβαμαι ειχα διαβασει οτι κανονικα ολα τα καθισματακια πρεπει να ειναι στραμμενα προς τα πισω γιατι ο αυχενας τους ειναι πολυ ευαισθητος,οποτε οσο εχω αυτο το καρεκλακι δηλαδη μεχρι 13 κιλα η διαφορετικα ενος ετους που θα παρουμεε το δευτερο θα το γυρισω...βεβαια τωρα που το λες ακουμπανε τα ποδαρακια στο καθισμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..θα ρωτησω και την παιδιατρο...καλως να δεχτεις και τους γονεις σου...:D

σοφια γιορταζει τελικα η αναστασια αυριο?

καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε εσας και τα αγγελουδια σας

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλησπερα κοριτσακια...σημερα εχω φοβερες αυπνιες γιατι κοιμηθηκα ενα τριωρο το μεσημερι:shock:...ξυπνησα σε αλλο κοσμο πω πω και η μπεμπα ακομη κοιμοταν:shock:....ουτε εμεις χτες το βραδυ κοιμηθηκαμε καλα ηταν καπως ανησυχη και καποια στιγμη ξυπνησε με κλαματα και στις εξι ηθελε να φαει...ευτυχως τωρα παρολο που κοιμηθηκε τοσες ωρες το μεσημερι κοιμαται βαρια αντε να δουμε....εμεις τα χριστουγεννα θα παμε στους γονεις μου να φαμε και ισως μεινουμε για μια διανυχτερευση θα δουμε...δεν θα βγω καθολου γιατι δεν ειμαι ετοιμη να αποχωριστω τη μπεμπα...δεν ξερω τι θα γινει εχω χοντρο κολλημα και πρεπει σιγα σιγα να το ξεπερασω...προχτες μου ειπε η φιλη μου να παμε για καφε χωρις τα παιδια με παρακαλουσε και ο βασιλης να παω και δεν μπορεσα να παω...πω πω...τωρα τελευταια δεν παω πουθενα χωρις τη μπεμπα,πρωτα πηγαινα και ενα σουπερ μαρκετ μονη μου τωρα παμε παρεουλα...:rolleyes:

αλικακι καλο ταξιδι και να περασεις τελεια....χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσαν οι ιδεες μου,αν μου ερθει κατι αλλο θα σου πω.....μου αρεσουν παρα πολυ οι γαμοι και οι βαφτισεις να ψαχνω πραγματα,να φτιαχνω γενικοτερα να οργανωνω και θα μου αρεσε παρα πολυ να ασχοληθω και επαγγελματικα αλλα στην παρουσα φαση ειναι αδυνατον,ευτυχως και η δουλεια μας ειναι δημιουργικη και εκτονωνομαι σε δημιουργιες για μικρα χερακια,βεβαια τωρα δεν δουλευω αλλα ειμαι απασχολημενη ολη μερα με τη μπουμπουκα μου και αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα στον κοσμο...

λιακι σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις με τον απογαλακτισμο,και εμεις σε τετοια τροχια μπηκαμε,θηλαζει για δυο λεπτα νευριαζει που δεν εχω γαλα και θελει το μπιμπερο...τωρα πια καθε δευτερη μερα τη θηλαζω για να κοπει σιγα σιγα...αχ μεγαλωσαν το μωρακια μας!!!ολες οι μαγιομανουλες το ιδιο γαλα θα δινουμε μου φαινεται....καλως να δεχτεις τους επισκεπτες και να περασετε τελεια!!!

σοφια σισιακι μου,υπομονη θα φυγουν που θα παει...παλι καλα που κοιμουνται στο σαλονι και δεν σου λενε να κοιμηθουν με τα παιδια:shock:...γιορτινες μερες ειναι ας τις περασετε οικογενειακα δεν πειραζει...βαλε και εσυ λιγο νερο στο κρασι σου και περνα ομορφα...εμεις εδω θα ειμαστε να μας τα λες να ξελαφρωνεις....

ελενακι μου βρηκα βιολογικα κρεμμυδια απο ευβοια στο βασιλοπουλο,της εβαλα σημερα μια χαρα το εφαγε,μονο στο ζωμο βεβαιως...ολοκληρο το βαζεις η μισο?εγω για φαγητο για 2 μερες το εβαλα ολοκληρο:rolleyes: το καθισματακι οχι δεν το γυρισα ουτε προκειται να το γυρισω,γιατι φοβαμαι ειχα διαβασει οτι κανονικα ολα τα καθισματακια πρεπει να ειναι στραμμενα προς τα πισω γιατι ο αυχενας τους ειναι πολυ ευαισθητος,οποτε οσο εχω αυτο το καρεκλακι δηλαδη μεχρι 13 κιλα η διαφορετικα ενος ετους που θα παρουμεε το δευτερο θα το γυρισω...βεβαια τωρα που το λες ακουμπανε τα ποδαρακια στο καθισμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..θα ρωτησω και την παιδιατρο...καλως να δεχτεις και τους γονεις σου...:D

σοφια γιορταζει τελικα η αναστασια αυριο?

καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε εσας και τα αγγελουδια σας

Αγγελικούλα καταλαβαίνω το κόλλημα που έχεις με τη μικρή σου! Κι εγώ κάπως έτσι νιώθω, όχι τόσο βέβαια ένα σούπερ ή μια βόλτα με τον Τάσο μόνοι μας τώρα που θα έρθουν οι γονείς μου θα πάμε, αλλά ο νους μου και η ψυχή μου μένουν πίσω μαζί της και κάθε λεπτό αναρωτιέμαι τι να κάνει... :confused: Αγχώνομαι επίσης λιγάκι όταν την κρατάνε παππούδες (μια στο τόσο που μας βλέπουν φυσικά) μην την πιάσει γκρίνια και τους κουράσει και είμαι όλο με το τηλ. στο χέρι και πάιρνω και ρωτάω τι κάνει! Αν την αφήσω με τον μπαμπά της είμαι πιο άνετη γιατί ξέρει τα χούγια της και την κουμαντάρει... Όχι ότι τους αφήνω συχνά μόνους. Τώρα που το λέω πάνε μήνες που είχα πάει τζάμπο μόνη! :shock:

Το κρεμμύδι το βάζω ανέκαθεν ολόκληρο (στο ζωμό κι εγώ βεβαίως) και δεν έχουμε κάποιο θέμα. Ωραία που βρήκες βιολογικά Ευβοίας. :rolleyes:

Αν είναι έτσι θα το αφήσω κι εγώ το καθισματάκι στραμμένο προς τα πίσω μέχρι αρχές Φεβρουαρίου σίγουρα που θα ξαναπάμε στην παιδίατρο για να τη ρωτήσω πρώτα.

Αύριο μεγάλη γιορτή συνηθίζεται να κοινωνάνε τα παιδάκια και με την ευκαιρία θα την πάμε εκκλησία κι εμείς αν και θα ξαναπάμε φυσικά τα Χριστούγεννα και θα κοινωνήσουμε πάλι! ;)

Αυτά κορτσούδες! Αύριο με υγεία τα λέμε! Καληνύχτα!!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

...άντε, ήρθα κι εγώ να....κλείσω το καφέ...ως συνήθως..

...λοιπόν εμείς σήμερα ξεκινήσαμε με εξετάσεις αίματος και στα δύο παιδιά προληπτικά...(ήταν να τις κάνουμε πριν κανένα μήνα....αλλά λόγω του ότι το ΤΣΜΕΔΕ, ταμείο του μπαμπά μας δεν είχε μπεί στον ΕΟΠΠΥ, είχαμε πρόβλημα και αναβλήθηκαν) ο Χρήστος Ελενίτσα μου, ο γαμπρούλης σου...πολύ θαραλλέος άντρας....τολμηρός....μόλις ήρθε η κοπέλα να τον πάρει για να δώσει αιματάκι...την κοιτάει καλά καλά...και της λέει..."όχι εγώ...πρώτα ο Γώγος!!! εγώ ήρθα για να του κάνω παρέα..." ααααα, λέει η κοπέλα, και παίρνει το μωρο...που ούτε κιχ, δεν έβγαλε ο καημένος...και μόλις τελείωσε το μωρο και κόντευε η ώρα του Χρήστου...μας λέει.."πάμε τώρα στον παιδικό??? δεν πήγα σήμερα!!!!!!" ο κακομοίρης έψαχνε διάφορα για να φύγει....στο τέλος δωροδοκήθηκε...του δείξανε ότι... μετά... θα του κολλήσουν ένα (χανσαπλάστ) αυτοκόλλητο του Μίκυ στο χεράκι και τον ψήσανε...χαχαχα!!!! του δώσανε και πορτοκαλάδα....και μπισκοτάκια....μια χαρά την πέρασε τελικά....!!! τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα..θα τα πάρουμε την επόμενη Πέμπτη.

Στην συνέχεια η μέρα κύλησε υπέροχα...μέρα δώρων...!!! Μας έφερε η νονά του Χρήστου από τα mothercare ρούχα....2 φόρμες και 3 μπλούζες (κάτι σετάκια που έχουν...υπέροχα και πρακτικότατα!!!) και ένα παιχνίδι παρακαλώ....με κάτι βατραχάκια (επιτραπέζιο) που πρέπει να φάνε κάτι μπαλίτσες...και ξετρελλάθηκε...παίζαμε όλο το απόγευμα....εγώ (που κρατούσα τον Γιώργο, και πάταγα τα βατραχάκια με το χεράκι του Γιώργου, και γελούσε κι αυτός ο σκατούλης) ο Χρήστος...και ο παππούς.... Έφερε δώρο όμως και του Γιωργάκη, 2 όμορφα μπλουζάκια...Στην συνέχεια πήγαμε στο καράβι, να στείλουμε κάτι πράματα στους κουμπάρους που μας πάντρεψαν που μένουν Αθήνα, (είδαμε και το καράβι που τρελλαινόμαστε) και μετά......ΒΟΥΡ, για το αεροδρόμιο....πήγαμε να πάρουμε τον αδερφό του άντρα μου με την γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά...τους πήγαμε στα πεθερικά μου....εκεί ποιος τους έπιανε και τους δυο μου, μπόμπιρες...μες το παιχνίδι...και τα γέλια...και μετά από λίγο...έρχεται ο θείος...να άλλα δύο δώρα...από μία φόρμα nike στον κάθε μου παίδαρο....απο το intersport...και φυσικά λέει του Χρήστου ο θείος...αυριο μεθαυριο, θα πάμε να πάρουμε και παιχνίδι ε? ΝΝΝΝαι!!!!!!! λέει ο Χρ..που δεν έχασε ευκαιρία....όλο δωράκια οι σκατούληδες....η γιαγιά του πήρε ποδήλατο...και το έχουμε παραγγείλει από ένα σάιτ...ο παππούς θα του δώσει λεφτά...εγω του πήρα προχθές κάτι ψιλοπαιχνίδια από το τζάμπο....μια χαρά ο μπουλούκος μου....του έχουμε πάρει κάτι ωραία ξύλινα πάζλ, να του τα δώσουμε στην γιορτή του τα Χριστούγεννα...και για την πρωτοχρονιά...έχουμε κρεμάσει δύο μεγάλες χριστουγεννιάτικες κάλτσες....στο ....καλοριφέρ...αφού δεν έχουμε τζάκι...και εκεί θα βάλουμε άλλα μέσα κι άλλα έξω..για τον Γιώργο κάτι ψιλοπαιχνιδάκια, μασητικά και αυτοκινητάκια για την ηλικία του....και του Χρήστου του έχω πάρει ένα παιχνίδι εκμάθησης προσχολικής ηλικίας...νηπιαγωγείου....με ήχους και εικόνες...για να μαθαίνει εποχές...και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι...και μέσα στην κάλτσα θα του βάλω..ένα μπιστόλι που κάνει σαπουνόφουσκες που το έχει δει κι έχει πάθει πλάκα...μία ζωγραφική...ένα πήλινο λιονταράκι που πρέπει να το βάψει εκείνος ,με το πινέλο...καραμελίτσες - ζελεδάκια που του αρέσουν...ε....αυτά...δεν θυμάμαι αν του έχω πάρει κάτι άλλο....ε...νομίζω φτάνουν και με το παραπάνω..

Για Χριστούγεννα που ρωτάτε θα τα περάσουμε οικογενειακά, μια που είναι και τα παιδιά από την Αθήνα....στο σπίτι των πεθερικών μου...(από αύριο μέχρι και τις 26 θα τρώμε εκεί...θα βγαίνουμε βολτίτσες στην πόλη αν έχει καλό καιρό...καφεδάκι...μια χαρά...και παραμονή αν είμαστε καλά, θα πάμε σε καμιά ωραία ταβερνούλα...όλοι μαζί...έτσι είχαμε κάνει και πέρυσι) αυτά...

Το καθισματάκι εμείς έχουμε βάλει το Νο2 που είναι μέχρι 18κιλά...και φυσικά κοιτάει μπροστά..όπως κι εμείς...το Νο1 πολύ με άγχωνε, γιατί δεν το έβλεπα το μωρό...ούτε όταν οδηγούσα εγώ...ούτε όμως κι όταν είμασταν όλοι μαζί γιατί αναγκαστικά καθόμουν μπροστά...πίσω δεν μπορούσα να στριμόχνωμαι ανάμεσα σε 2 καθισματάκια...(Χρήστου και Γιώργου)...έτσι τώρα είμαστε μια χαρά...και βλέπω ότι και ο γιώργος το απολαμβάνει γιατί είναι πιο ψηλά...βλέπει και τον Χρήστο δίπλα του...βλέπει και έξω - παρατηρεί πολύ...!!! Ως προς το θέμα του νερού...πίνουμε γύρω στα 80 - 100ml με μπιμπερό μια χαρά....και επίσης πίνουμε και άλλα 80 - 100ml χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι...ενώ στην φρουτόκρεμας δεν το θέλει ο κερατάς!!! στο μπουκάλι το "σκίζει"...

Ελένη το στολίδι 1st christmas, σιγά...μην είναι γρουσουζιά...αν δεν το έχεις!!!...εμπορικό κόλπο είναι .... αμερικανιά...να δεις πόσα υπήρχαν στα καταστήματα της Αμερικής το 2007....σου λέει δεν μπορεί....πρώτα Χριστούγεννα είναι ....θα το πάρουν....είχαν 1st christmas, 1st wedding, 1st baby, 1st boy, 1st girl...kai δεν θυμάμαι κι εγώ τι άλλο 1st !!!!!!!!!!!!!! της παναγιάς τα μάτια που λένε!!!!!!!!!

Σοφάκι, υπομονή με τα πεθερικά...άν δεν μπορεις να το αποφύγεις που λένε....απόλαυσε το!!! Άντε να κάνει και ή άλλη νύφη κανένα μωρό...να πηγαίνουν περισσότερο και από εκεί μεριά....εκτός αν η Χανιώτισα τους βγήκε ζόρικη και τους....έχει κόψει το Βήχα!!!! χαχαχα... Στον καναπέ ε? και παρόλο αυτό....έρχονται και κατασκηνώνουν....που να είχαν και δωμάτιο δηλαδή.....δεν θα ξαναέφευγαν....τρομερό!!!

Αλικάκη, καλό δρόμο αύριο..να προσέχεις...και να περάσεις καλά με την μπεμπούλα σου και τους δικούς σου!

Καλα Αγγελική με κούφανες....με τον παπά!!!!!!! Παπάς λαχείο δηλαδή στον γάμο έ? εννοείται ότι θα πας σε άλλον τώρα....φαντάσου να είχε και τίποτα αγώνες κύπελο....θα έφευγε...θα σας άφηνε στα κρύα του λουτρού...αντί για το "η νύφη το σκασε...ο παπάς το σκασε!!! χαχα"

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Το κάνετε μαιομανουλες;;; Πως είστε;; Βλέπω ωραία περνάτε και πολυ χερομαι γιατι όταν περνάμε εμείς καλα νιώθουν όμορφα και τα παιδάκια μας.

Εμείς όλη μέρα έξω κυριολεκτικά μέχρι το βράδυ,η Αλεξάνδρα ως συνήθως όταν ειναι έξω ειναι τρίσευτυχισμενη.πηγαμε στο mc Arthur χθες και μετα στο mall στο Μαρούσι πολυ κοσμο,το μονο κακό ειναι οτι περιμένεις πολυ ώρα στα ταμεία.

Εμείς στο μωρο πήραμε το κέντρο δραστηριότητων elc της αρέσει πολυ κάθεται και παίζει.

Σήμερα θα έρθουν οι γονείς μου για 2 μέρες μονο και της έχουν πάρει πααααρα πολλα δώρα χωρια το δώρο που πήρε η μαμα μου απο τη δουλεια τησ θα το δώσει όλο στη μπεμπα και γενικα όλοι οι συγγενείς μας λεφτα μας δίνουν επειδη ειμαι λίγο παράξενη εγω,θέλω τα παιχνίδια να της τα διαλέξω εγω.

Αυτο το στολίδι 1st xsmas που μπορω να το βρω κορίτσια;;;;καλη ιδέα.

Εμείς δεν λέμε ουτε μαμα ουτε στέλνουμε φιλια, ισως επειδη δεν έχω ασχοληθεί να της τα μάθω,συνήθως της δείχνω πως να παίζει τα παιχνίδια,τωρα βάζει τους κυβους με τα σχήματα μέσα στις τρυπουλες.

Ολος ο κόσμος που την βλέπει μας λέει πόσο χαρούμενο μωρακι ειναι επειδη γελάει βγάζει κραυγουλες χαράς κάνει γκριματσες σε όλους όσους της μιλάνε και πιο πολυ στα παιδια,και μας το λένε κυρίως ζευγάρια με παιδάκια,και κάποια στιγμη μου μου λέει ο άντρας μου ,έχεις κάνει πολυ καλη δουλεια με το μωρο μας και γι'αυτο σ'αγαπω πιο πολυ τωρα γιατι είσαι η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να εχει!

Αχχχχ κορίτσια συγκινήθηκα τόσο γιατι λέω εντάξει μπορει να κουραστικά και ακόμα να κουράζομαι πολυ,που δεν την αφήνω να γκρινιαζει ουτε ένα λεπτό για κλάμα ουτε συζήτηση,δεν φωναζουμε δεν μιλαμε εντονα εχει απολυτη ηρεμια,αγκαλιεσ,φιλια αλλα στο τελος βλέπωντας την λες άξιζαν όλα....

Λια τι καλα που θα έχεις παρέα καλο α κάνει και στον Δημητρακη να βλέπει κοσμο.

Αλίκη καλο δρόμο....

Κατερίνα όλα τα λεφτα ειναι τα παιδια στην ηλικία του Χρηστακη,τι ωραία που το έχεις ζήσει και θα το ξανα ζήσεις.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Ελένη θα έρθουν και οι γονείς σου;;; Τι καλα,θα τους εχει λείψει και το μωρο θα κάνουν σαν τρελοί,το βλέπω στους δικούς μου πως κάνουν.

Το καθισματακι απο τότε που πήραμε το 2 μέχρι 18 κιλα κοιτάει μπροστα όπως εμείς διαφορετικα δεν κάθεται αν και το σωστό θα ηταν μέχρι 9 κιλα όπως γράφει να κοιτάει πίσω όπως το δικο σου.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα!

Κατερινοσυμπεθέρα, πολύ γέλασα με τον θαρραλέο γαμπρούλη μας!!! χαχαχαχα :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Φοβήθηκε το "τσιμ" το γιαβρί μου!! Λογικό μωρέ, εδώ εμείς ένα σφίξιμο το έχουμε με τις βελόνες, που τα βρει τόσο κουράγιο το μικρούλι;;; Ο Γιωργάκης ακόμη δεν πάιρνει χαμπάρι και ο μήνας έχει εννιά,ε;; Τι κι αν είναι για εξετάσεις, πέρα βρέχει ακόμη αυτά! χιχι Καλά αποτελέσματα σας εύχομαι!! :P Κι εγώ είχα ρωτήσει τη γιατρό μας για το αν χρειάζεται να της κάνουμε καμια ανάλυση αίματος και μας είπε πάνω στο χρόνο, όχι ακόμη... :rolleyes:

Καλά με τη μπάλα 1st κάτι....το είχαμε καταλάβει με τον άντρα μου οτι πρόκειται για τρελή αμερικανιά, αλλά είπα μήπως και κάνω λάθος... :tongue: Σιγά να μην πάρω αφού είναι έτσι!!

Ουου, μπόλικα δωράκια για τα παιδάκια σας! Εμείς τελικά μάλλον θα αρκεστούμε στα ρουχαλάκια που θα μας φέρουν οι γονείς μου και σε αυτά που θα στείλουν τα πεθερικά. Μπουφανάκι που θα της έπαιρνα ακυρώθηκε γιατί έχουμε ένα φουξ πολύ χοντρο και τέλειο απο mothercare που έχει στενά μανίκια και τσίριζε μέχρι να της το βάλω, το τροποποίησα όμως λίγο χθες βράδυ και είναι μια χαρά τώρα! Γιατί να βγει άχρηστο; Ολοκαίνουριο! Και όσο για τον τρελοαυτάκια άκυρος και αυτός γιατί το έψαξα λίγο και είναι πανάκριβος και μου φαίνεται να πάει στράφι, αφού δεν καταλαβαίνουμε ακόμη πολλά. Σε 2-3 μήνες το ξανασκέφτομαι και ανάλογα τι παιχνίδια θα έχουμε έως τότε. Τα επόμενα Χριστούγεννα που θα νιώθει περισσότερο θα τα πάρει τα δωράκια και από τους γονείς! Καλά είναι για την ώρα τα δωράκια των γιαγιάδων και των θείων που θα στείλουν και αυτοί! ;)

Κορίτσια σήμερα ήρθε η παραγγελία από το φαρμακείο, αλλά χωρις τα γάλατα! Μου έστειλαν μόνο τις 2 κρέμες που πήρα γιατί τα γάλατα Hipp, λέει, είναι σε έλλειψη!!!! :shock: :shock: :shock: Πλάκα μου κάνουν;;;; :evil: Πρωτη φορά το ακούω! Και φυσικά δεν ισχύει, απλά αυτοί δεν το έχουν. Στο φαρμακείο μας στον Πειραιά έχουν ολόκληρο σταντ με όλα τα προιόντα Hipp και με τα τσουβάλια τα φέρνουν! Απλά τα έχουν 1 ευρώ ακριβότερα από αυτούς, τα έχουν όμως δεν δουλευόμαστε! Ευτυχώς που δεν ξέμεινα κι έχω να της δώσω, τη Δευτέρα θα πάρω άλλα γάλατα... Δεν ξαναπαραγγέλνω τίποτα, τσατίστηκα! Καλύτερα μόνη μου από εδώ δύο δύο κουτιά όταν χρειάζομαι και τέλος.

Δεν σας είπα και για την πρωινή μας "περιπέτεια"... Ξεκινήσαμε για να πάμε στην εκκλησία στις 9 παρά 10 γιατί συνήθως τελειώνει η λειτουργία 9μιση τις Κυριακές και υπέθεσα πως το ίδιο θα είναι και σήμερα. Πάμε που λέτε και καθώς ζυγώναμε στην εκκλησίτσα που είναι παρεμπιπτόντως και πολύ κοντά στο σπίτι μας ευτυχώς, άκρα του τάφου σιωπη!!! Είχε και ψιλόβροχο με κρύο, η μικρή νύσταζε του σκοτωμού και στη σκέψη ότι ήταν κλειστή μούδιασα! Πάω στην πόρτα, σκοτάδι σχεδόν μέσα, ανοίγω την πόρτα και ρωτάω κάτι μπαρμπάδες που ήταν εκεί μπροστά όρθιοι και μου λένε οτι τελειωσε η λειτουργία!!! Σοκ! Ευτυχώς όμως μας είπε μια καντηλανάφτισσα να περιμένουμε τον παπά να γυρίσει από κάτι αρρώστους που πήγε να τους κοινωνήσει και θα μας κοινωνήσει κι εμας... Έτσι και κάναμε, περιμέναμε 20 λεπτάκια, η μικρή ευτυχώς ήταν ήσυχη σχετικά και ήρθε ο πάτερ και κοινώνησε τη μικρή... Ευτυχώς γιατί διαφορετικά θα την ξαναπήγαινα αύριο ή Δευτέρα γιατί τα Χριστούγεννα τελικά δεν θα την πάρω μαζί μου στην εκκλησια. Θα γίνεται Ο χαμός και δεν θέλω να την ταλαιπωρήσω και να στριμωχνόμαστε αγκαλιά με το μωρό. Το καρότσι δεν χωράει με τίποτα μέσα γιατί είναι μικρός ναός και με πολύ κόσμο ειδικά τέτοια μερα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ει κοριτσια, καλησπερα κ απο μας!

Αγγελικη μου που με ρωτησες, οχι δεν γιορταζουμε την Αναστασια μας σημερα, αλλα μαζι με τον μπαμπα μας το Πασχα, διπλη γιορτη, μια κ εξω, χαχα!

Λοιπον κοριτσια πηγαμε χθες για εμβολια κ μετρησεις, κ ηταν πολυ καλη η Αναστω, μονο ελαχιστα εκλαψε στο εμβολιο, καμια παρενεργεια μεχρι στιγμης (ουφ ευτυχως τοειχα ενα αγχος!), τσιμπησαμε κ τα 650γρ. και 2ποντους για τον μηνα μια χαρα:D. Το μονο "αρνητικο" ειναι οτι τελικα εχουμε αλλεργια κ στο μοσχαρι (λογικο αφου εχουμε κ στην αγελαδινη πρωτεϊνη) καναμε τεστ μαγιερ κ δυστυχως βγηκε θετικο. Κ της αρεσε τοσο πολυ το μοσχαρακι την μια φορα που προφτασαμε να φαμε:|!! Δεν πειραζει ομως, ειπε η γιατρος να αφησουμε 1εβδομ. να καθαρισει το εντερακι της κ να δοκιμασουμε κατσικακι! Πιστευω οτι με αυτο θα ειμαστε οκ;).

Λια που λες με την αλλεργια, αντιθετως δεν εχει μεινει πισω στην καμπυλη της, ουτε επεσε ποτε! Ειμαστε συνεχεια στην 50 απο γεννηση, οποτε αυτο ηταν κ ειναι το καλο, οτι δεν πεσαμε ποτε καμπυλη παρα την αλλεργια! Αυτη τη φορα κιολας εχει καπως ξεφυγει προς τα πανω της καμπυλης μας!

Ελενη μου με ρωτησες για το αβοκαντο, που εχω διαβασει κ εγω ειναι υποαλλεργικο φρουτο, με πολλα καλα λιπαρα (ακορεστα=καλα). Της το εχω δωσει κ ωμο μεσα στη φρουτοκρεμα κ εγινε πολτος μαζι με τα υπολοιπα φρουτα, χωρις να αλλαξει καθολου τη γευση. Της το εχω βρασει κ στο φαγητο (προς το τελος του βρασιματος γιατι μαλακωνει πολυ ευκολα) κ παλι εχει πολυ ουδετερη γευση, δεν την καταλαβαινουν την αλλαγη, στανταρ γιατι αμα το δοκιμασεις κ εσυ στην κρεμα δεν κανει καμια διαφορα. Ααα καλως να δεχτητε κ τους γονεις σου, θα ξετρελαθουν που θα δουν την Αθανασια, θα τους φαινεται πολυ μεγαλη κ αλλαγμενη! Θα περασετε πολυ ωραιες γιορτες!!

Αλικακι καλως ηλθες Αθηνα, θα περνατε πολυ καλα με τους παπουδες φανταζομαι, θα ξεκουραστεις κιολας κ εσυ λιγο, θα κανεις καμια βολτιτσα, εε;):D!

Κατερινα, ο Γιωργος φαινεται οτι ειναι αντρακι, μονο κ μονο απ το "ψαρωτικο" βλεμμα!! πιστευω δεν θα λιποψυχησει ποτε!! Ο Χρηστακης παλι, ειναι ευρηματικος, ως προς την αποφυγη "πονου":tongue:;)!

Σοφακι χαρας στο κουραγιο σου που τους ανεχεσαι στην πλατη σου τοοοοσες μερες! Καλα δεν νιωθουν απο μονοι τους να αφησουν την οικογενεια λιγο στην ησυχια της? Τεσπα τι να κανεις παραπανω? Ειναι οι γονεις του αντρα σου:rolleyes::|!

Σονια καλα τι να πουμε για την Αλεξανδρα σου, εχει βαλει τα γυαλια σε ολα τα Μαγιοπαιδακια (εσενα κ της Ελενης2), ως προς τις ικανοτητες! Καλα βαζει κ τα κυβακια στις τρυπες! Πωπω, εμενα ακομα βαραει την κουδουνιστρα κ τα μπολακια στα τραπεζια!! Οντως κανεις πολυ καλα που ασχολεισαι συνεχεια μαζι της κ της μαθαινεις πραγματα, κ αυτο αντανακλαται στο παιδι:D! Κ ως ανταμοιβη εχεις την αναγνωριση του μπαμπα σας, ειναι τελειο αυτο, πιστεψε με;)!

Εμεις κοριτσια (εγω με την μπεμπα) εχουμε ερθει στο πατρικο μου σημερα, αυριο κ μεθαυριο γιατι ο Τασος δουλευει φουλ αυτες τις μερες κ δεν θα μας βλεπει κ πολυ, ενω εδω Αθηνα θα ακουσουμε κ τα καλαντα την Δευτερα κ θελω να δω αντιδρασεις της Αναστ. στα παιδακια που θα τα λενε! Πηραμε κ σβαρνα τα κλειστα εμπορικα με την αδερφη μου κ την μικρη που ειναι στολισμενα κ ωραια κ ποιος μας πιανει:tongue:!

Κοπελες μου σας αφηνω, παω να ταβλιαστω γιατι πριν 2μερες ειδαμε μια ταινια με τον Τασο κ το ξενυχτησαμε, ξυπναγε κ η μπεμπα καμποσες φορες, αργουσε να ξανακοιμηθει κ ακομα δεν εχω συνελθει απο την αϋπνια. Φιλακια πολλα σε ολες, καλες γιορτες να εχουμε!

bkPSp3.png

καλημερα γλυκες γλυκες γλυκες μανουλες!!

σας ευχαριστω ολες μα ολες για τα γλυκα σας λογια. το ταξιδι μας δεν ηταν κ το καλυτερο γιατι επιασε βροχη κ εμενα ολιγον πανικο! αλλα δοξα το θεο φτασαμε καλα! οι παππουδες εχουν τρελαθει αλλα θελω να σας εξομολογηθω μια αμαρτια... ηδη εχω αρχισει να νιωθω λιγο αβολα γιατι σχεδονμερα παρα μερα εχουν καλεσμενους λογω των ημερων κ δεν καταλαβαινουν οτι το μωρο εχει ενα προγραμμα υπνου που δεν πρεπει να χαλασει διοτι θα εχουμε ανησυχιες κ κλαματα! τιποτα μου λενε δε θα παθει. εγω ομως μεσα μου βραζω κ ηδη νιωθω να μου λειπει ο χωρος μας! αμαρτια που το λεω το ξερω κ προς θεου δεν ειμαι κ τοσο περιεργη μια δυο φορες να χαλασουμε το προγραμμα αλλα οχι για να το δουν φιλοι τους κ καποιοι συγγενεις να χαλασει το μωρο τη βολη του ρε γμτ! ας ερθουν την ωρα που δε θα ειναι για μεσημεριανο η απογευματινο υπνο. δεν ξερω πως θα την παλεψω 10 μερες! μου λετε για βολτες... δυο φορες που ειπα οτι θελω να παω καπου μου ειπαν"αχ αλικακι μου καντο αλλη μερα γιατι ειμαστε καλεσμενοι εκει κιεκει" οπως καταλαβατε, ηρθα για να χαρουν την μπεμπα αλλα η καθημερινοτητα τους δεν δειχνει να συμβιβαζεται κ πολυ στη δικη μας παρουσια....

αρκετα σας κουρασα ομως...

πεταλουδιτσα μου ομορφη, μιας που το ανεφερες εγω το καθισματακι το γυρισα να κοιταει μπροστα γιατι ηθελα να την κοιταω κ να με κοιταει στο 3ωρο ταξιδι!! αλλα μιας που το λες μου δινεις πασα να ρωτησω... κοριτσια τι καθισματακι να βαλω; για 18 η κατευθειαν το μεγαλο για 36 κιλα;;

επισης, πεταλουδιτσα μου στα συμβατικα κ μικρα ταξιδια πρεπει να εχεις γερο κονε απο.τι ξερω... γιαυτο κ δυστυχως θα ειναι για πολλα χρονια στα μακρινα. αχ ποσο δυσκολο! ειναι στιγμες που τον εχω τοσο πολυ αναγκη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...