Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπερα κοπελες,

κ εγω χαθηκα γιατι εχουμε πολληηηηη γκρινια κ δεν καθεται πουθενα ουτε μονη της, ουτε με κανενα αλλον, θελει οοοολη μα οοοολη την ωρα αγκαλια!!:(:(! Δεν μπορω να κατσω ουτε λιγο στην τουαλετα... νιωθω σαν παραγεμισμενη γαλοπουλα (με εννοειτε κοριτσια;):rolleyes:),χαχα! Καλα για τον υπνο δεν σχολιαζω, ειδικα τωρα απο το ζεστο κρεβατι που "κουρνιαζω" να σηκωνομαι μες στο σκοταδι κ το κρυο...μπρρρρρρ!Με την τιμη του πετρελαιου δεν αφηνουμε ολο το βραδυ τα καλοριφερ, ισα για να σπασει την υγρασια:(!Βαζουμε κ λιγο αρκουδισιον αλλα ζεσταινει μονο το δικο μας δωματιο (καμια σχεση η αποδοση ζεστου με τον κρυο αερα!)

Ελενη μου (2) κ εμεις εχουμε -περιπου- το ιδιο με τον αδερφο της μαμας μου, αστα ειναι πολυ δυσκολα, κ εμας ειναι μη ιασιμη περιπτωση απλα ταλαιπωρειται με χημειοθ. για να μην πονα. Εγω για να δωσω δυναμη στη μαμα μου (γιατι αυτη τρεχει Πατρα να τον φροντιζει, χωρισμενος γαρ), της θυμιζω την ανηψουλα μας (απ' το σοϊ του μπαμπα μου) μολις 26χρ. που ξεκινησε με δερματικο καρκ., εβγαλε κ στους λεμφαδενες, παλευει ακομα με εισαγωγες στα νοσοκομεια,χημειο., πεσμενα μαλλια κ.τ.λ.:(:( (δεν συνεχιζω να μην μαυρισω κ την καρδια των κοριτσιων μας). Τι να πεις εκει...?:(:(. "Γεια μου, πλουτη μου" που ελεγαν οι παλιοι ειχαν απολυτο δικιο!

Μπραβο στον μπεμπακο σου που "τα βρηκε" με το κουταλι, γιατι φανταζεσαι 15-16 να εβγαινε ραντεβουδακι στα φαστφουνταδικα κ να ξεφλουδιζε μανταρινι για να "κατεβασει" το χαμπουργκερ!αχαααχ:tongue:

Ελενη μου (1) πιστευω κ εγω οτι η κουκλιτσα σου δεν θα εχει προβλημα με το γαλα, ειναι καλοβολο κοριτσι!;)

Αλικακι με το καλο η βαφτιση στη ωραια Ευβοια λοιπον, οσο για θεμα καλη η ιδεα της Αγγελικης, ριξε μια ματια μεσω google κ πιστευω σιγουρα θα παρεις ιδεες πρωτοτυπες χωρις πολλα εξοδα!

Αγγελικη, βλεπω η Μαϊρα γυριστρουλα, εε? αλωνιζει στα χαλια εστω κ σερνοντας,χαχα! Για θεμα η χιονατη για Μαϊο μηπως ειναι λιγο χειμωνιατικη? Δεν ξερω, εχω συνδυασει την ιστορια με τον χειμωνα.

Κ εμεις κοριτσια μου φαινεται μειναμε λιγο πισω κινητικα (μαλλον λογω αγκαλιας:rolleyes::cool:). Ουτε χαιρεταει, ενω εμεις συνεχεια της κανουμε την κινηση σε καθε ευκαιρια, φυσικα ουτε φιλακια στελνει, μπρουμυτα δεν μας αρεσει κ με την πρωτη γυρναμε ανασκελα αλλα το αντιθετο δεν:oops:. Μονο καθεται καλα χωρις στηριξη, κανει μπροστα για να παρει κ καλα θεση μπουσουληματος αλλα αμεσως κλαψουριζει να την σηκωσουμε. Το μαμα το ειπε εκεινη την ημερα κ απο τοτε ειπε 2 φορες μαμπα (οχι συνειδητα παλι, αν κ ανταποκριθηκαμε με τον μπαμπα της αμεσως μηπως κ το συνδεσει:rolleyes:). Ολη τη μερα ουρλιαζει αααα ακαταπαυστα μαζι με διαφορα συμφωνα:shock:. Κ γκρινιαζει πολυυυυ!Τεσπα υγεια ειπαμε πανω απ' ολα κ καποια στιγμη θα λεμε "ποτε ηταν που δεν μπορουσε να κανει εικεινο ή το αλλο?" κ θα μας φαινεται μακρινο παρελθον:D!

Βεβαια στο φαγητο, κοριτσια σορρυ, αλλα μαλλον σας τρωμε ολες! Σημερα πρωτη μερα μοσχαρακι με λαχαν. κ μου εφαγε ΟΛΟ το μπολ (180μλ. με 50γρ. μοσχαρι μεσα!) στο εικοσαλεπτο με μπολικο νερο απο το ποτηρακι!

Τρωμε, σιγα-σιγα παντα, μπανανα ακοπη γιατι απ' την πολλη αγκαλια δεν την αλεσα κ της την εδωσα ετσι! Την καταβροχθισε στο πι κ φι την μιση:D:tongue:! Αστερι το γλυκο μου με τα φαγητα! Φτου μην τη ματιασω! Της εχω βαλει διαφορους τυπους μηλων κ αχλαδιων, γλυκοπατατα, αβοκαντο, κρεμμυδι, χυλο απο νηστισιμο τραχανα (χωρις γαλα) κ γλειφεται κιολας!:tongue::tongue:.

Αυτα τα ολιγα, σας αφηνω μανουλες, καληνυχτα!!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου γεια σας!

Ελένη μου, ουφφφφφφ!!!! Πλακώθηκε η ψυχή μου με αυτό που έλαχε στη θεία σου.... Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Λυπάμαι πολύ, δείξε όμως ψυχική δύναμη να μη σε νιώθουν χάλια τα παιδάκια σου και προσπάθησε να συμπαρασταθείς στη μαμά σου... Άλλος αποφασίζει τι θα βρει τον καθένα μας στη ζωή και πρέπει όλα να τα περιμένουμε... :confused:

(για να ελαφρύνω το κλίμα συνεχίζω με τα δικά μας...)

Λιάκι χαχα όντως μας μπέρδεψες! Για να σε παρηγορήσω όμως σου λέω πως χθες ξημερώματα στις 4μιση η κορούλα μας ξύπνησε κι μυξόκλαιγε (πρώτη φορά από όταν θηλάζαμε που ξυπνούσε για να φάει η δόλια) και δεν κοιμόταν και είχε και πιπίλα στο στόμα... :? :? :? Τη σηκώσαμε, ακόμη κι έτσι γκρίνιαζε και της δώσαμε γάλα το οποίο σχεδόν καθάρισε! Δεν κοιμήθηκε αμέσως μετά όμως. Εν τέλει στις 6 και κάτι κοιμήθηκε! :shock: Δεν ξέρω τι την έπιασε πολύ παραξενεύτηκα! Για να δούμε απόψε... Το φρεζυλακ λες να μην του αρεσει σα γευση; Παίζει ως βιολογικο να του έρχεται βαρύ, το έχω ξανακούσει από άλλες μαμάδες. Αν και η γιατρός μου είπε πως παρόμοια γεύση έχουν όλα! Εσύ καλα θα κανεις που θα του δώσεις και άλλα και θα φανει αν έχει οντως να κανει με τη γεύση... Την ημέρα κι εμείς κοιμόμαστε λίγο συνήθως.

Αγγελική μου, κι εγώ πιστεύω να το πιει το hipp θα δείξει το Σάββατο! Θα πάτε βόλτα στα μαγαζιά; Ωραία, εμείς σχεδόν κάθε μέρα πάμε... Κρατιέται μέσα όλη μέρα;; Να δω τώρα που αρχίζουν τα κρύα! :?

Ελένη1977 επανέρχομαι σε εσένα, μπράβο σας που τρώτε κουτάλι! Σιγά σιγά θα καταβροχθίζει! Είναι κι ο δικός σου δύσκολος στον ύπνο,ε; Κι εμείς τελευταία ζοριζόμαστε... Δεν φταίει το γάλα όμως γιατι τις τελευταίες 4-5 μέρες της δίνω από το παλιό φρεζυλακ που εχω αποθεμα και σε λίγες μέρες τελειώνει...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα γλυκες μανουλες!

κατ'αρχην να σας πω κιεγω την εμπειρια μου με το φρεζυλακ... δε μου αρεσε καθολου. επειδη δε θηλασα πολυ εβαλα αυτο ως ξενο γαλα γιατι ειδα οτι αυτο προωθουσαν στο μαιευτ. κ θεωρησα πως ειναι καλο. ασε που μου ειχε δωσει κ μια φιλη μου 1 πακετο κλειστο. παρακαλουσα να τελειωσει για να αλλαξω μαρκα(λυπομουν να το πεταξω) η μπεμπα να κλαιει διαρκως( στην αρχη της το εδινα μονο βραδυ.μετα τους 3μηνες που σταματησε ο θηλασμος ειχα ηδη αλλαξει μαρκα) εμενα προσωπικα μπορει να σας φανει χαζο αλλα με ενοχλουσε πολυ κ η συσκευασια. μα να το εχουν σε σακουλακι;; ταλαιπωρια! ολο εξω εβγαινε! εβλεπα κ την μπεμπουλα να κλαει στο ταισμα και το σουταρα!! με το που της εδωσα αλμιρον το κατανροχθισε κ εκτοτε αυτο πινουμε!

αγγελικουλα μου ευχαριστω για τις προτασεις. η αληθεια ειναι οτι δε σκεφτομαι τετοιου ειδους θεματα. απλη η εκκλησια μονο με λουλουδακια κ στο τραπεζι σκεφτομαι εναν ωραιο στολισμο ανοιξιατικο. στα τραπεζια σκεφτμαι να βαλω γυαλες αλλα δεν ξερω με τι να τις γεμισω;;; βοτσαλακι;τζελ;;δεν ξερω! τι προτεινεις;;

[b]Σοφάκι Φο, υπομονή!!! Κι εμείς τελευταία όλο αγκαλιές και παιχνίδια θέλουμε, δεν παλεύεται το ξέρω, αλλά τι να κάνουμε; Να τα δώσουμε στο γύφτο;;; χαχαχα :tongue: :tongue: Περνάνε φάσεις μωρέ κι αυτά, όντως θα λέμε σε λίγο καιρό πώς περνάνε όλα γρήγορα κι έρχονται άλλα ζόρια άλλωστε τα παιδιά αυτό έχουν! Ένα συνεχές γλυκό παίδεμα! ;) Α, εμάς δεν μας τρωτέ λάχανο στο φαγητό είμαστε κι εμείς καλοφαγούδες! 230 στάνταρ μλ φρούτο και το ίδιο μεσημεριανό το αδειάζουμε όλο το μπολάκι και χωρίς γκρίνιες πλέον! :rolleyes: Δε μου λες αβοκάντο πού της βάζεις; Στο μεσημεριανό ή στο φρούτο; Ρωτάω γιατί είναι περίεργο φρούτο και πάει γάντι κυρίως με αλμυρά... Θα της βάλω κι εγώ καλή ιδέα!

Αλίκη μου, εγώ το θεωρώ καλό γάλα το φρεζυλακ απλά δεν μου άρεσε η νέα φόρμουλα του νούμερου 2 που κυκλοφορεί τώρα. Το παλιό στα σακουλάκια που λες μας είχε κάτσει πολύ καλά στο στομαχάκι-εντεράκι σαν μετάβαση από το μητρικό, ποτε δεν είχαμε δυσκοίλιες και κλάματα. Θα συμφωνήσω όμως για την καθόλου πρακτική συσκευασία το έκαναν όμως για λόγους φρεσκάδας. Να είναι τα 600 γρ. χωρισμένα. Τα άλλα γάλατα 400 γρ. δεν είναι; Εγώ άνοιγα το σακουλάκι και το έβαζα σε τάπερ. ;)[/b]

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...

....διάβασα τα νέα σας...και τα καλά και τα άσχημα...πολύ στενοχωρήθηκα Ελενίτσα 1977 με την θεία σου...γιατί δυστηχώς από αυτό έφυγαν και οι δύο μου γονείς, μέσα σε τρία χρόνια με έξη μήνες διαφρορά μεταξύ τους, και επίσης και ένας από τους πιο αγαπημένους μου θείους (ο μικρός αδερφός της μαμάς μου...) Τι να πεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περα από το να προσεύχεσαι γι αυτήν...απλά πέρα από το τι είπαν οι γιατροί πολλές φορές συμβαίνουν άλλα...εγώ θυμάμαι την μαμά μου και μου έλεγε για κάποια γνωστή της ότι έχει πρόβλημα....και έκλαιγε και στενοχωριόταν για εκείνη....και σκέψου ότι η μαμά μου έφυγε...και η άλλη έχει "θέμα" σχεδόν 20 χρόνια τώρα, και καπνίζει σαν αράπης, και δεν έκανε και καμία χημειοθεραπεία και είναι μια χαρά...κι εμείς εδώ...έχουμε "φύγει" τώρα 6 χρόνια!!!!!! ο καθένας και η τύχη του...η μαμά μου ήταν ο τελευταίος άνθρωπος στην σκέψη μου που θα έφευγε από καρκίνο....γιατί...πρόσεχε πάντα την υγεία της...γιατί πρόσεχε την διατροφή της...(παχουλή μεν...αλλά ...) έτρωγε πάντα λαχανικά μόνο εποχής και 95% δικά μας, γιατί ο μπαμπάς μου έβαζε κήπο για το σπίτι μας.. ...κρέας όλα ήταν δικά μας....γουρουνάκια, κατσικάκια, κουτούλες, και κουνελάκια, αρνάκια από γνωστούς...(σπίτια...όχι από παραγωγή..που να τρέφονται με ο θεός ξέρει τι...) λάδι δικό μας..γιατί έχουμε εργοστάσιο, κρασί δικό μας, γιατί είχαμε αμπέλι και πατούσαμε τα σταφύλια....(και δεν έπινε κιόλας η καημένη...ούτε κάπνιζε...αλλά...!!!) ο θεός αλλα της "εγραφε"..γι αυτό μόνο προσευχηθείται γι αυτήν και που ξέρεις..μπορεί κάτι να γίνει!!!

Λοιπόν, να αλλάξω το θέμα και να σας πω τα νέα μας....

χάθηκα, για τους λόγους, ότι ό κ. Γιωργάκης μας...έχει κόψει τους ύπνους της ημέρας, έχει ξεμουρίσει...διεκδικεί αγκαλίτσες...και χαδάκια...και το βράδυ που να κοιμηθεί 8 - 9 ωρα...πάει 11 - 12 - 01...οπότε τις πρώτες μέρες τώρα μια εβδομάδα περίπου (από τότε που χάθηκα από εδώ..) περιμένω με αγωνία να κοιμηθεί να μπω να γράψω κι αυτός τίποτα...και όταν αποφασίσει να κοιμηθεί με έχει βγάλει γκολ και πεύτω ξερή!!!!!!!!!!! άσε που και ο βραδυνός του ύπνος είναι ψιλοανήσυχος...και όλο για δόντια φαντάζομαι εγώ...αλλά δόντι τίποτα....οπότε Συμπεθέρα μου, μην στενοχωριέσαι,,,δεν θα είστε οι μόνες φαφούτες εδώ μέσα...θα είμαστε παρέα...

Όσο για τα φαγητά και τις κρέμες έχουμε ώσ εξής...την φρουτόκρεμα όσο είχε έστω και μία στάλα πορτοκάλι ή μανταρίνι δεν την θέλαμε με τίποτα...δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς...μανταρινιού πορτοκαλιού...λίγο ή πολύ....τίποτα...με τίποτα....μόλις το αφαιρέσαμε...κάτι αρχίσαμε να τρώμε αλλά με μέγα ταλαιπωρία...έτσι από την περασμένη Πέμπτη θυμήθηκα, ότι στον Χρήστο έβαζα στην φρουτόκρεμα αβοκάντο...(ο Χρηστος βέβαια ήταν παμφάγο...και του το έβαζα επειδή είναι δικά μας προιόντα...αψέκαστα αλύπαστα...και ξέρω ότι έχουν πολύ καλά στοιχεία να δώσουν στον οργανισμό...) Έκανα λοιπόν την δοκιμή....και ναι........το αποτέλεσμα ήταν σούπερ!!!!!!!!!!!!!! Σε χρόνο ντεντέ....τρώμε από 250 μέχρι και 300γρ φρουτόκρεμα...και αυτό γιατί πιστεύω είνια πιο άγευστη και πιο πηχτή και του έρχεται ως φαγητό στην γέυση του....επίσης το πορτοκάλι ή μανταρίνη του το έκανα χυμό στο μπουκαλάκι του...στην αρχή δοκιμαστικά 25γρ...το ήπιε όλο, την επόμενη 50 και το ήπιε όλο...και τώρα του κάνω 100περίπου και το πίνουμε επίσης.... Στο φαγητό επίσης δεν έχω πρόβλημα, το τρωει, με αρκετό λαδάκι..για να κάνει κι έυκολα κακάκια...και με όσα λαχανικά "κυκλοφορούν" στο ψυγείο.... Με τις κρέμες τις απογευματινές...του έχω δώσει και κρέμα βανίλια της Γιώτης στην αρχή, μια χαρά..του έχω δώσει και μια μπισκοτόκρεμα της γιωτης..(την είχα πάρει γιατί είχε δώρο κάτι ωραία βαζάκια πλαστικά για την δόση της σκόνης της κρέμας...) και κυρίως της Φρεζυλάκ τις κρέμες που του δίνω κανένα πρόβλημα σε καμία...ούτε στο ρυζάλευρο, ούτε στο ρυζάλευρο με βανίλια...ούτε και μία ολικής αλέσεως που γίνεται με γάλα που του δίνω τώρα...εμάς το θέμα μας ήταν στο φρούτο που νομίζω όσο έχουμε αβοκάντο...το έχουμε λυμένο το θέμα μας...

Κορίτσια μου έιπε μια φίλη μου από Αθήνα που έχει μωρό ίσα με εμάς...μια ιστοσελίδα με Κρητικά βιολογικά προιόντα που τα κάνουν αποστολή στην αθήνα...και είναι λέει πολύ καλά...αρωματικά - βιολογικά,και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές...λόγω του ότι δεν υπάρχουν μεσάζοντες... http://biokremmydas.wikidot.com/ εν τω μεταξύ εγώ μπήκα από περιέργεια και όντως κάποια ονόματα παραγωγών κάποιων προιόντων που ξέρω, είναι εγγυημένα βιολογικά....τους ξέρω... Αν θέλετε ρίχτε μια ματιά...μπορεί να σας ενδιαφέρει. Η φίλη μου πάντως το έχει καθιερώσει..

Κάτι άλλο, όταν θέλουμε να πάμε βόλτα, και πεύτει στην ώρα του φρούτου, που είναι δύσκολο να τα φτιάξουμε έξω...κάνω το εξής....(εγώ τα βαζάκια τα αντιπαθώ...τα σιχαίνουμαι...κάτι παθαίνω) ή ανταλλάζω την φρουτόκρεμα με το ρυζάλευρο, ή κρατώ μαζί μου γιαουρτάκι και του δίνω...ή στην ανάγκη γάλα...

συνέχεια ελπίζω αύριο...γιατί με ζητάει ο Χρήστος...

Φιλιά

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

εδώ...είμαι....δεν με ξέχασε ο αντρούλης μου ακόμη....μάλλον με θυμάται ακόμη, λόγω των παιδιών...(μ' έχει ανάγκη...) τώρα άμα μεγαλώσουν λίγο ακόμη...μπορεί και να με ξεχάσει.....σε κανένα φαράγγι....όπως λέτε....χαχαχαχα!!!

.....και συνεχίζω....

έχουμε αρχίσει εδώ και μέρες όλη μέρα να λέμε....μπα μπα μπα μπα!!! αααααα......μπρρρρρρρρρρρρρρρ......μπα μπα μπα μπα!!!! γλωσσοδιάρροια, στο φουλ...για να περπατήσουμε σύντομα δεν τον βλέπω...ούτε καθόμαστε καλά καλά...αλλά από κουβέντες σκίζουμε....ευτυχως που δεν είναι γυναίκα...στο ράφι θα μου έμενε...με τέτοια μουρμούρα.... τώρα έχω και τον Χρήστο να μου λέει, μα εμένα δεν μου μιλάει ο Γώγος...και του λέω εγώ το....αααααααααααα, μπρρρρρ, που σου λέει, σημαίνει ...."αυτό...και του λέω κάτι" ααααα, μου λέει ο Χρήστος, ναι; αυτο μου λέει? Ναιιιι, λέω εγώ...μεγάληη πλάκα...

Αγγελική, μπράβο που βρήκατε νονά...για δύο που λες, δεν ξέρω αν θα σε αφήσει ο παπάς....γιατί εμείς όταν ήταν να βαφτίσουμε τον χρήστο...(όχι ότι είχαμε δύο νονούς...) αλλά μας έθεσε τους εξής όρους: "Ένας νονός, ενήλικας, αν είναι παντρεμένος, να έχει κάνει θρησκευτικό γάμο, και το όνομα του παιδιού, να είναι ένα...Διπλά ονόματα, κομμένα!!!"

Επίσης, κι εμείς νονό-ά δεν έχουμε βρει ακόμα...Σοφία-σισι μην στενοχωριέσαι, μαζί θα πάνε τα καμάρια μας σχολείο...και θα είναι αβάπτιστα.......μόνο κάτι νονούς ασφαλείας...έχουμε....δηλαδή...κάτι φίλοι ...μας έχουν πει..."εντάξει μωρέ, μην στενοχωριέσται...άμα δεν βρείτε, εμείς είμαστε εδώ...!!!" Αλλά δεν θέλω έτσι...εννοείται...!!!

Λία, μπράβο που τελείωσες με τα μαθήματα...να παίρνεις τώρα το αυτοκίνητο, γιατί θα ξεχάσεις πάλι...αν νιώθεις ότι με το παιδί θα αγχώνεσαι περισσότερο, δοκίμασε να το πάρεις κανα δυο φορές μόνη σου...και μετά σιγά σιγά πάρε και τον Δημητράκη...απλά να είσαι προετοιμασμένη...για τυχόν κλάματα και τέτοια....με πιπίλες..(αν πιάνει) να είναι ταισμένος...κλπ, γιατί όταν κλαίνε και οδηγείς είναι κάτι που νομίζω αγχώνει πάρα πολύ όλες τις μάμάδες οδηγούς... ακόμα και τις πιο έμπειρες! Εγώ όταν ξεκίνησα να οδηγώ...το έπαιρνα τα μεσημέρια, και έκανα βόλτες...που δεν έχει κίνηση, και την Κυριακή το πρωί, στην πόλη για να προσαρμόζομαι στα φανάρια και την οδήγηση της πόλης...και η αλήθεια είναι ότι η πρώτη - δεύτερη φορά ήταν κάπως....μετά ένιωθα πολύ άνετα..."μέχρι που μούτζωνα και τους άσχετους....εγώ η έμπειρη τοτε...χαχαχα!!!"

Αλίκη, τι κάνεις? έφυγες για την Αθήνα? έχει καλό καιρό...γιατί εμάς στα Χανιά....ρίχνει τόση βροχή αυτές τις ημέρες και σήμερα....όσο δεν έχει ρίξει όλο το χειμώνα μέχρι τώρα....νομίζω απ΄ ότι είδα στο ποσειδών, ότι από αύριο θα κόψει για λίγο..και μετά πάλι το Σάββατο θα έχουμε βροχές...

Κορίτσια εμείς μπαίνουμε στην περπατούρα....αλλά όχι ως περπατούρα, ως κούνια....έχουμε μία που γυρνάνε τα πόδια της και γίνεται κουνιστός σταθμός...απλά κάθεται εκεί...πατά τα παιχνιδο-κουμπάκια που έχει μπροστά...και κουνιέται ελαφρώς....όπως κάνει τα δικά του...προσπαθεί να πιάσει τα συρτάρια και να τα ανοίξει...επίσης τρελλαίνεται να πιάνει καμιά σακούλα που θα έχω κρεμάσει σε κάποια καρέκλα δίπλα του, και να ακούει το χρατσ χρατσ της σακούλας... είναι τρομερό με τι εντυπωσιάζονται....χαχαχα

Σόνια, πολύ καλή η σκέψη της επιλογής νταντάς....να μιλά αγγλικά στο παιδί...μπράβο...και μόνο το άκουσμα τους...θα το βοηθήσει να μάθει πολύ γρήγορα ξένες γλώσσες....φαντάσου εμάς στον παιδικό σταθμό τους βάζουν και ακούνε 7 γλώσσες για να μαθαίνουν το άκουσμα....και κατά τον Μάρτη τους φέρνουν και δασκάλες από Σουηδία... Αγγλία... και τους μιλούν στην γλώσσα τους... Μετά όπως λες...εσείς θα προσφέρετε στο παιδί σας...όλα οσα μπορείται και κρίνεται σωστά...και κατόπιν αυτό θα κάνει τις επιλογές του.... που συνήθως δεν είναι μακρυά από των γονιών....όταν αυτόι ενδιαφέρονται γι αυτά!!!!!

φιλιάααααααααααααα

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Κατερίνα, που είσαι μας ελειψες!πήρε φόρα ο Γιωργάκης και διεκδικεί την αγκαλιά της μανούλας?

ε, δε πειράζει μωρέ, κάποια στιγμή θα το έπαιρνε χαμπάρι ότι έχει δικαιώματα :tongue::tongue::tongue: ευτυχώς τόσο καιρό που κράτησε και σε άφηνε να ξεκουράζεσαι...τώρα όσο να ναι δυσκολεύουν τα μωράκια μας...απαιτούν!

Το αυτοκίνητο έχεις δίκιο, πρέπει να το παίρνω μόνη μου, προς το παρόν δε βάζω το μικρό μέσα...με τίποτα, άσε που πάντα θέλει κάποιον δίπλα του, δεν το πολυσυμπαθεί το αυτοκίνητο στη μαμά του έμοιαξε;););)

Ελένη, επιτύχια σήμερα που δοκιμάσαμε το hipp , καμία σχέση με το φρεζυλακ...στο άλλο αηδίαζε μόλις το έπινε, αυτό μια χαρά το ήπιε σήμερα, αφού έψαχνε μόνος του το μπιμπερό;)Μα τόση διαφορά?

και εμένα μου είχε κακοφανεί ο αφρός στο φρεζυλακ, και μου μύριζε και άσχημα, αυτό δε μυρίζει καθόλου;)

Σοφία, όπως βλέπεις με τις αγκαλιές έχουμε θέμα πα΄νω κάτω όλες τώρα πια, ίσως περνάνε κάποια φάση σε αυτή την ηλικία, μήπως είναι το άγχος του αποχωρισμού?έχω ένα βιβλίο και λεει στον 8ο μήνα τα πιάνει...λέτε?

Και εμείς όλα μέρα αγκαλίτσες είμαστε, ούτε καν να παίξει δε κάθεται μόνος του:?:?:?

HDfQp3.png

Καλησπέρα μανούλες μου κι από μας!!!

Συμπεθέρα μου, ναι μας έλειψες!!! Έλα Γιωργάκη, άφηνε τη μανούλα να μπαίνει να μας γράφει τα βράδια.... ;) Πολύ αργά κοιμάται βρε παιδί μου... Προσπάθησε να τον κουράζεις και να κοιμάται νωρίτερα... Κάπου διάβασα πως πρέπει μέχρι τις 10 τα μωρά να κοιμούνται γιατί εκείνες τις ώρες ξεκουράζεται καλύτερα το συκώτι τους... Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, πάντως το διάβασα και το ήξερε κι ένας συνάδελφος του μπαμπά μας που έχει 2 παιδάκια...

Θυμάμαι την ιστορία με τους γονείς σου, πολύ είχα στεναχωρηθεί όταν μας το είχες πει... Κρίμα που έχασες και τους δύο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... Σώπα βρε παιδί μου, τόσο της υγιεινής διατροφής η μαμά σου και την βρήκε η καταραμένη αρρώστια; Τι να πεις, όλα τελικά είναι σχετικά!! Άλλοι που πρόσεχαν "'έφυγαν" νωρίς και άλλοι που είναι μέσα στις καταχρήσεις ζουν και βασιλεύουν... Απλά εάν προσέχουμε πώς ζούμε μειώνουμε πιθανότητες στο να μας βρει μια ασθένεια σοβαρή, αλλά δεν υπογράφεις κανένα συμβόλαιο και πότε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει... Ο Γέροντας Παΐσιος που ζούσε στο βουνό και είχε εντελώς λιτή διατροφή και φυσικά μηδέν καταχρήσεις κοιμήθηκε από την επάρατη νόσο... :cry:

Πολύ ωραίο το σαιτ με τα βιολογικά, αλλά δυστυχώς δεν κάνουν διανομές στον Πειραιά που είμαστε εμείς... Δεν πειράζει όμως κουτσά στραβά βρίσκω αυτά που θέλω και ευτυχώς δεν είναι από Θήβα...

Βρε το Γιωργάκη μας! Από ότι ακούω όλα τα μαγιόπαιδα μάγκεψαν και θέλουν παρεούλα και αγκαλίτσες!!! Βαριούνται κι αυτά όλη μέρα, δε λέω χρειάζεται και η αγκαλιά μωράκια είναι, αλλά να παίζουν και λίγο μόνα τους στο πάρκο π.χ. .... Από χθες το απόγευμα είμαστε μέσα στα κέφια και τις γλύκες και ευτυχώς κάπως λιγότερο γκρινιάρα! Τώρα που σας γράφω την έχω δίπλα μου στον καναπε να κάθεται και χοροπηδάει και μου τραβάει το χέρι!!! Άσε που ορμάει σαν τρελή στο λάπτοπ και το ποντίκι!!!

Λία μου, μπράβο σας για την πρόοδο με το γάλα! Ήταν θέμα γεύσης λοιπόν! Το αγοράκι σου επιλέγει τι θα τρώει, είδες;;; Εντύπωση μου έκανε γιατί εμείς το πίνουμε το φρεζυλακ και ξερογλειφόμαστε! χαχαχα Κι εμείς θα το αλλάξουμε όμως ήδη παρήγγειλα Hipp. Λες η δικιά μου να μην πίνει το Hipp;;; Πολύ θα γελάσουμε! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Φιλεναδίτσες, δεν σας είπα για το νεράκι..

Μέχρι τώρα της έδινα με το μπιμπερό και δεν το ήθελε καθόλου, με το εκπαιδευτικό ποτηράκι δεν μπορεί να πιεί γιατί θέλει δάγκωμα και ρούφηγμα και δεν νιώθουμε να το κάνουμε. Νόμιζα ότι δεν της αρεσει η γεύση του νερού, αλλά σήμερα της δώσαμε με το φλιτζανάκι του καφέ και ήπιαμε αρκετό! :P Γίναμε και λιγάκι μούσκεμα, αλλά κατεβάσαμε μπόλικο... Της άρεσε και η διαδικασία κι έπινε και γελούσε! :D Θα της το δίνω έτσι και βλέπουμε, μέχρι τώρα δεν έπινε καθόλου νερό, δεν πάει άλλο!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Φλιτζανάκι του καφέ ήθελε το Αθανασάκι μας???

μήπως ήθελε και ελληνικό πολλά βαρύ και όχι???

χαχαχα!

και ο Δημήτρης τώρα τελευταία το πίνει το νεράκι από το μπιμπερό, όχι πολύ περίπου 90-100μλ την ημέρα, αλλά δείχνει να του αρέσει...

άντε να δοκιμάσετε και εσείς το hipp να μου πεις πως της φάνηκε;)

κορίτσια, τι δώρο θα πάρει ο Αι Βασίλης στα μωρουδέλια σας???:tongue::tongue::tongue:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Φλιτζανάκι του καφέ ήθελε το Αθανασάκι μας???

μήπως ήθελε και ελληνικό πολλά βαρύ και όχι???

χαχαχα!

και ο Δημήτρης τώρα τελευταία το πίνει το νεράκι από το μπιμπερό, όχι πολύ περίπου 90-100μλ την ημέρα, αλλά δείχνει να του αρέσει...

άντε να δοκιμάσετε και εσείς το hipp να μου πεις πως της φάνηκε;)

κορίτσια, τι δώρο θα πάρει ο Αι Βασίλης στα μωρουδέλια σας???:tongue::tongue::tongue:

Έτσι!! Πολλά βαρύ και όχι! χαχαχα Τι να κάνουμε ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να πιούμε λίγο νεράκι... Κι εγώ ανυπομονω να πιούμε γάλα Hipp. Για την ώρα μόλις άνοιξα την φαρίν λακτέ της Hipp και μου άρεσε πιο πολύ σαν γέυση από της φρεζυλακ την αντίστοιχη... Και η Αθανασία την τρώει με περισσότερη όρεξη, τυχαίο;;; :rolleyes: Αχ, κι έχω στο ντουλάπι ένα σωρό κρέμες φρεζυλακ!!! :?

Εμείς δεν θα πάρουμε στη μικρή κάτι ιδιαίτερο για τις γιορτές γιατί συνέχεια της ψωνίζουμε διάφορα! Α! Ένα μπουφανάκι θα της πάρω και θα το βαφτίσω δώρο από τον Αη βασίλη! χεχεχε Οι γιαγιάδες μας πήραν σετάκια φορμάκια mothercare και φόρμα εξόδου και θα μας φέρουν-στείλουν.. Εσύ; Θα του πάρεις κάτι ιδιαίτερο;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου,

περασαμε πολυ ωραια στη βολτουλα ηπιαμε και το καφεδακι μας στο κρυο βεβαια,τι να κανουμε,και η μπεμπουλα ηταν τοσο χαρουμενη που δεν κοιμηθηκε καθολου,πραγμα ασυνηθιστο για τη μπεμπα...τα φιλακια που σας ειπα τα κανει μονο με το στομα οχι και με το χερακι,μην νομιζετε οτι ειμαστε τοσο εξελιγμενες:tongue: και για το γαλα μιας και ειναι θεμα συζητησης να σας πω οτι ημουν πολυ ευχαριστημενη απο το frezylac και το αλλαξα μονο και μονο επειδη δεν το εβρισκα και της μπεμπας της αρεσε πολυ,τη νεα φορμουλα δεν την δοκιμασα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη....το hipp πιστευω οτι ειναι εξισου καλο μπορει και καλυτερο...παντως και τα δυο νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν...ειχα δοκιμασει ενα κουτι frizolac δεν μαρεσε καθολου...ειμαι πολυ χαρουμενη θα εχουμε δυο νονες τελικα που θα λατρευουν τη μπεμπουλα...θα τον πεισουμε τον παπα...στην αναγκη θα αλλαξουμε δυο τρεις..χα χα...χα...και μαλλον παμε για καλοκαιρινη βαφτιση αφου τοτε βολευονται οι κουμπαρες...

ελενη 77,δυστυχως αυτα ειναι τα ασχημα,βεβαια γινονται και θαυματα και δυο απο αυτα ειναι ηδη στο σπιτι σου οποτε να τα κοιτας για να παιρνεις κουραγιο....δεν ξερω τι αλλο να σου πω...:(ευχαριστω για τις πληροφοριες για τα μαγουλακια?ποια κρεμα του βαζεις?

λιακι τι καλα που του αρεσε το γαλα?αληθεια σου μυριζει αλευρι το γαλα η εγω δεν παω καλα?και μεις αυτο πινουμε...εμεις ακομη δεν εχουμε παρει δωρακι αλλα θα παρουμε ενα σουπερ δωρο γαι τα πρωτα μας χριστουγεννα αλλα οικονομικο γιατι ξερεις......κατι σε παιχνιδι σκεφτομαι:rolleyes: η κατι να ασχολειται τελοσπαντων...

σοφακι με εβαλες σε σκεψεις χειμωνιατικο σου φαινεται ε?:rolleyes::confused: βρε αφου η χιονατη φοραει καλοκαιρινα:tongue::tongue::tongue:θα δω τωρα ειναι νωρις ακομη...180 μλ μεσημεριανο το τρωμε για τη γευση, τρωμε γυρω στα 300+μλ μεσημεριανο:shock: και 200+μλ φρουτο και το απογευμα τρωει πιο λιγο ρυζαλευρο η φαριν λακτε η γιαουρτακι....το ειπα στη παιδιατρο και μου ειπε δεν πειραζει θα το δουμε στην επομενη μετρηση...σε ταλαιπωρει το κοριτσακι σου ε? σε λιγο καιρο θα την κυνηγας να την παρεις αγκαλιτσα και θα σου λεει μονη μου μονη μου:D

ελενη μου αν θυμασαι εδω στην κερκυρα αν αρχισει να βρεχει ξεχναει να σταματησει οποτε δεν μπορουμε να βγουμε και αν εχουμε πολλες μερες μεσα την παιρνω σε κανα τζαμπο η κανα σουπερ μαρκετ να ξεσκασουμε...στην αρχη οταν πρωτοκλειστηκαμε μεσα δυσκολευτηκα παρα πολυ να την ηρεμω,ηθελε βολτα μονο την πορτα δεν ανοιγε να φυγει με τον καιρο ομως ευτυχως συνηθισε...τωρα εχουν περιοριστει εξαιτιας του καιρου οι βολτες αλλα οποτε βρουμε ευκαιρια του δινουμε και καταλαβαινει...ωστε ετσι λοιπον η αθανασια ελληνικο και η αναστασια φρεντο...για εμας ενα ουισκυ:tongue::tongue::tongue:κοιτα συμπτωση σημερα της εδωσα και εγω νερακι σε ποτηρι πλαστικο μιας χρησης και το επινε και βραχηκε και το χαρηκε πολυ:D

κατερινουλα αν εχει ιδιοτροπιες ο παπας θα βρω αλλον και ειμαι καθετη σε αυτο γιατι ο παπας του γαμου μου εβγαλε ξινο το μυστηριο επειδη αργησα 15 λεπτα και θα εχανε το πρωτο ημιχρονο ολυμπιακου παναθηναικου και ηταν μες τα νευρα και την γκρινια ολο διεκοπτε το μυστηριο και εκανε παρατηρησεις και μεσα σε 30λεπτα τελειωσε το μυστηριο...ασε λοιπον στη βαφτιση θα το ψαξω πολυ το θεμα....μπραβο στο γιωργακη που τρωει ολο το φαγακι του...και εμεις με τα οξινα δεν τα παμε καλα...πεθεινω για τις ατακες του χρησταρα αχα χα χα χα ...λυπαμαι πολυ για τους γονεις σου...

αλικη μου και απο μονα τους τα λουλουδακια ειναι υπεροχα!!!μπορεις στις γυαλες να τις γεμισεις με χρωματιστο νερο το οποιο ειναι και ανεξοδο...το φτιαχνεις με χαρτι γκοφρε και γινεται αμεσως και μεσα σε αυτο μπορεις να βαλεις λουλουδακια και σε ενα λουλουδακι να του δεσεις μια πετρουλα για να εχει βαρος και να καθεται στον πατο της γυαλας(αν δεν καταλαβαινεις πες μου να στο ξαναεξηγησω)επισης για μπομπονιερα μπορεις να βρεις απο τα τζαμπο λουλουδακια ψευτικα να κοψεις τα κοτζανια να μην ειναι τοσο μακρυα και να κρεμασεις με κορδελιτσες τα κουφετα και ισως και ενα καρτελακι με το ονομα...αμα σκεφτω κατι αλλο θα σου πω...

καλο βραδυ κοριτσια μου......ααααα εχει παρατηρησει καμια απο σας διαφορα στα παμπερς...τωρα εχουν αλλο σχεδιο με λιονταρακια κλπ...δεν ξερω αν εκτος απο το σχεδιο εχουν αλλαξει και τιποτα αλλο και προκαλει ερεθισμο στην μπουμπου,οπως και τα λιμπερο και τα babylino...δεν ξερω τι να κανω πια:confused::rolleyes:

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Γεια σας!

Αγγελικούλα μου, θυμάμαι πολύ καλά πως αν σας αρχίσει η βροχή ξεχνάει να σταματήσει χωρίς υπερβολή!!! :shock: Πολύ με ξενέρωνε αυτό, γενικώς όμως έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από εκεί! :P

Για δωράκι στη μικρή μας θα πάρω ένα χοντρό μπουφανάκι που είπα και στη Λία και (πριν λίγο το σκέφτηκα) ένα παιχνίδι τον τρελοαυτάκια, κάπως έτσι λέγεται, που μαθαίνει το μωρό τα χεράκια, τα αυτάκια κλπ με ήχους. :rolleyes:

Αλλαξαν σχεδιάκια τα πάμπερς; Ποια; Τα baby dry; Επειδή είχα πάρει πολλά πακέτα με κάτι προσφορές έχω πολύ καιρό να αγοράσω και έχω ακόμη 3 σχεδόν γεμάτα και δεν έχω πάρει πρέφα για αλλαγή.Για τα baby dry μιλάω πάντα. Όταν πάρω απο τα καινούρια θα κοιτάξω για τυχόν διαφορές...

Τι είπες τώρα για τον παπά που σας πάντρεψε!!!! :evil: :evil: :evil: Αν είναι δυνατόν, να είναι μέσα στα νεύρα γιατί έχασε ημίχρονο Ολυμπιακού!!! :shock: :shock: Συγγνώμη, νύφη ήσουν να μην αργούσες λίγο;; Απαράδεκτος που τελείωσε το μυστήριο άρον άρον και συνεπώς "πήδηξε" ευαγγέλια και ψαλμούς!! Ντροπή του!

Κορίτσια έχετε βάλει στο δέντρο μπαλά που να γράφει τα πρώτα μου Χριστούγεννα (εκτός από τη συμπεθέρα που είδα οτι έχει βάλει);;; Είναι κάτι σαν γούρι να βάζουμε όταν έχουμε μωράκι;;; :rolleyes: Εγώ δεν έχω βάλει, αλλά αν είναι γρουσουζιά να βάλω! :tongue:

Σήμερα το κοριτσάκι μου ήταν πάρα πολύ ήσυχο!! Την καταευχαριστηθήκαμε! Από χθες το βραδάκι δηλαδή ηρέμησε και έτσι συνέχισε και σήμερα όλη μέρα, να τα λέμε και τα καλά! ;) Είναι τελικά με τις μέρες τους τα γλυκούλια μου! :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας!

Αγγελικούλα μου, θυμάμαι πολύ καλά πως αν σας αρχίσει η βροχή ξεχνάει να σταματήσει χωρίς υπερβολή!!! :shock: Πολύ με ξενέρωνε αυτό, γενικώς όμως έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από εκεί! :P

Για δωράκι στη μικρή μας θα πάρω ένα χοντρό μπουφανάκι που είπα και στη Λία και (πριν λίγο το σκέφτηκα) ένα παιχνίδι τον τρελοαυτάκια, κάπως έτσι λέγεται, που μαθαίνει το μωρό τα χεράκια, τα αυτάκια κλπ με ήχους. :rolleyes:

Αλλαξαν σχεδιάκια τα πάμπερς; Ποια; Τα baby dry; Επειδή είχα πάρει πολλά πακέτα με κάτι προσφορές έχω πολύ καιρό να αγοράσω και έχω ακόμη 3 σχεδόν γεμάτα και δεν έχω πάρει πρέφα για αλλαγή.Για τα baby dry μιλάω πάντα. Όταν πάρω απο τα καινούρια θα κοιτάξω για τυχόν διαφορές...

Τι είπες τώρα για τον παπά που σας πάντρεψε!!!! :evil: :evil: :evil: Αν είναι δυνατόν, να είναι μέσα στα νεύρα γιατί έχασε ημίχρονο Ολυμπιακού!!! :shock: :shock: Συγγνώμη, νύφη ήσουν να μην αργούσες λίγο;; Απαράδεκτος που τελείωσε το μυστήριο άρον άρον και συνεπώς "πήδηξε" ευαγγέλια και ψαλμούς!! Ντροπή του!

Κορίτσια έχετε βάλει στο δέντρο μπαλά που να γράφει τα πρώτα μου Χριστούγεννα (εκτός από τη συμπεθέρα που είδα οτι έχει βάλει);;; Είναι κάτι σαν γούρι να βάζουμε όταν έχουμε μωράκι;;; :rolleyes: Εγώ δεν έχω βάλει, αλλά αν είναι γρουσουζιά να βάλω! :tongue:

Σήμερα το κοριτσάκι μου ήταν πάρα πολύ ήσυχο!! Την καταευχαριστηθήκαμε! Από χθες το βραδάκι δηλαδή ηρέμησε και έτσι συνέχισε και σήμερα όλη μέρα, να τα λέμε και τα καλά! ;) Είναι τελικά με τις μέρες τους τα γλυκούλια μου! :D

αχ αυτον τον αυτακια μας τον εφεραν δωρο fisher price ειναι αυτος που λεω,..εχει πολυ πλακα...κοιτα για το στολιδι που λες δεν βρηκα πουθενα τετοιο στολιδι και ετσι εγραψα εγω πανω σεενα my 1st xmas κολλησα και μια φωτογραφια και βγηκε ωραιο...δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο για γρουσουζια....οσο για τον παπα δεν εχω λογια ευτυχως περασαμε μετα καλα, και ηταν νεος παπας ουτε 40 δεν ηταν και πιστευα οτι θα τα παμε καλα....τα pampers τα baby dry λεω τωρα μια συσκευασια που πηρα δεν ειχε κλασσικα το προβατακι,σκυλακι κλπ...αλλα λιονταρακια και κατι αλλα...παρασκευη θα ερθουν και τα γαλατακια ε?καλη επιτυχια!!!τις κρεμες να τις της δωσεις ολες μην παν χαμενες ας ειναι διαφορετικες σιγα...μου στελνουν και δειγματακια απο αντιρυτιδικες κρεμες θελουν να μου πουν κατι?????αχαχαχαχασ

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

αχ αυτον τον αυτακια μας τον εφεραν δωρο fisher price ειναι αυτος που λεω,..εχει πολυ πλακα...κοιτα για το στολιδι που λες δεν βρηκα πουθενα τετοιο στολιδι και ετσι εγραψα εγω πανω σεενα my 1st xmas κολλησα και μια φωτογραφια και βγηκε ωραιο...δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο για γρουσουζια....οσο για τον παπα δεν εχω λογια ευτυχως περασαμε μετα καλα, και ηταν νεος παπας ουτε 40 δεν ηταν και πιστευα οτι θα τα παμε καλα....τα pampers τα baby dry λεω τωρα μια συσκευασια που πηρα δεν ειχε κλασσικα το προβατακι,σκυλακι κλπ...αλλα λιονταρακια και κατι αλλα...παρασκευη θα ερθουν και τα γαλατακια ε?καλη επιτυχια!!!τις κρεμες να τις της δωσεις ολες μην παν χαμενες ας ειναι διαφορετικες σιγα...μου στελνουν και δειγματακια απο αντιρυτιδικες κρεμες θελουν να μου πουν κατι?????αχαχαχαχασ

Καλημέρα!! Σάββατο έρχονται τα γάλατα....γαργάλα τα γαργάλα τα!! χαχαχαχ :tongue: :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...