Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Αφήστε κορίτσια πάλι καλά που μου το είπαν από την προηγούμενη, μια άλλη φορά τους είχα δει φάντη μπαστούνι στην πόρτα!αυτό κι αν είναι έκπληξη!!

Τι κάνετε εσείς?

Σόνια είδα τη μικρή στο βιντεάκι και ήταν θεά! Και η μαμά το ίδιο βέβαια!

Αστέρι καλέ η κόρη σου, στέκει τόσο καλά, φτου της!!

Και γλωσσομαθής η κυρία , μια χαρά σας βρίσκω, καλό θα είναι αν μάθει από μικρή να μιλάει και άλλες γλώσσες!

Λιάκι κι εμένα πήρε 150 γρ και ένα πόντο η μικρή αυτό το μήνα αλλά δεν είδα τη γιατρό να ανησυχεί, καλή τη βρήκε μου είπε, θυμάμαι και ο Γιάννης μου έπαιρνε 200-250 γρ από 5 μηνών μέχρι το χρόνο και δεν ανησύχησα, είχε πάρει πολύ τους πρώτους μήνες κι αυτός.

Καλά εσύ εννοείται να τον προσπαθείς όσος μπορέις, κι εγώ της βάζω λίγη κρέμα στα φρούτα γιατί δεν τα θέλει σκέτα τελειώς, δεν είναι και η δικιά μου πολύ φαγού, φαγητό πολύ λίγο δοκιμάζει ακόμα.

Ελένη1977 ο γιος σου είναι φοβερός, σηκώνεται μόνος του καλέ?

Πήρατε και αρκετό βάρος αυτό το μήνα ε? μπράβο! το μανταρίνι κάνει δουλειά τελικά! Δε μας μαυρίζεις καλέ μην αγχώνεσαι, εδώ όλες λέμε τα δικά μας, καθεμιά με τον πόνο της που λένε!

Σοφάκι τι κάνετε? Καλά θα τους τα αφήσω κάποια στιγμή να πάω κι εγώ τη βολτίτσα μου με τον άντρα μου, τώρα μου κρύωσαν ρε γμτ πάλι και δε μπορώ όμως, η μικρή μου βράχνιασε σήμερα κιόλας και αύριο αν δεν είναι καλύτερα πρεπει να την πάω στη γιατρό να τη δει.

Αγγελικούλα βρήκατε νονά? τι καλά? και φίλη σου καλή! μια χαρούλα!! Εμείς είμαστε ακόμα χωρίς νονό-ά! Βλέπω την Κάλια να πηγαίνει σχολείο και μετά να τη βαφτίζουμε!

Ελενίτσα εσείς ξεμπερδέψατε με τις μυξούλες ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, μανούλες μου!

Λιάκι μου, ναι απολαμβάνουμε την άδεια του μπαμπά μας με το παραπάνω! Σήμερα αλωνίσαμε τον Πειραιά (για πολλοστή φορά! ;) ) και αύριο αν δεν βρέχει όλο και θα ξεπορτίσουμε! Τώρα αστράφτει πάντως και βρέχει και λίγο, ευτυχώς άρχισε μόλις μπήκαμε σπίτι! :tongue: Πώς είναι ο Δημητράκης; Σίγουρα τον ταλαιπωρεί μωρέ το δοντάκι που αχνοφαίνεται, ελπίζω σήμερα αύριο να σκάσει! Τελευταίες θα μείνουμε μου φαίνεται φαφούτες!!! :tongue: Τι ακούω; Κοιμήθηκε σερί χθες βράδυ, η κατάλαβα λάθος;; Γιούπι (αν κατάλαβα καλά!) εύχομαι να το καθιερώσει σιγά σιγά! ;) Με το ξένο πώς τα πάτε;

Σόνια, ούτε εμείς είμαστε αρκετά άνετοι ώστε να μην δουλέψω μέχρι τα 2 έτη της μικρής μας, αλλά θα το κάνω.... Όπως όλες, θέλω το καλύτερο για το παιδί μου και δεν υπάρχει περίπτωση να τη στείλω παιδικό πάνω στο χρόνο μιας και γιαγιάδες είναι μακριά. Ούτε γυναίκα στο σπίτι βασίζομαι να πάρω με τίποτα. Θα την έχω εγώ μέχρι τα 2 και κάτι, θα πάρω άδεια άνευ αποδοχών ένα χρόνο και στα 2μιση θα την πάω σε παιδικό αναγκαστικά και πάλι, όχι μετα χαράς... :?

Ελένη 1977, μπράβο στο αγόρι σου, είναι πολύ μπροστά σαν της Σόνιας! Πρόσεχέ τον μη χτυπήσει μόνο... Τι έχει η ψυχολογία σου κοπέλα μου, δεν μας μαυρίζεις... Ίσως αν το μοιραστείς να σου φύγει η πολλή μαυρίλα! :rolleyes:

Σοφάκι 1 είμαστε καλύτερα ναι, ένα χαζόβηχα μου κάνει εδώ και μέρες σαν ξερόβηχα και αναρωτιέμαι αν είναι ψευτόβηχας ή έχει κάτι.... :confused: Πώς τα πάτε με τα πεθερικά; Όντως χαζομάρα που ανακοίνωσαν τελευταία στιγμή την άφιξή τους...

Σοφάκι Φο, δύσκολο μωρέ να μην κοιμάται η μπουμπού σου, σε καταλαβαίνω αν και η Αθανασία είναι καλά στον ύπνο της αν εξαιρέσεις μερικά βράδια που δυσκολέυεται να τον πάρει... Τη βλέπω πως νυστάζει και γλαρώνει αλλά αν φύγω από δίπλα της βάζει τα κλάματα και φτου απο την αρχή.. Τη μέρα κοιμάται άλλοτε πολύ, άλλοτε πολύ λίγο! Είναι γενικά με τις μέρες της όπως όλα τα μωρά φαντάζομαι, και στη γκρίνια και στον ύπνο... Πάντως η Αναστασία σου δεν τον θέλει τον Μορφέα, της την σπάει!! Δεν κουράζεται να τεντώσει στον ύπνο απορώ;;;

Αγγελική, πού είσαι κοριτσάκι;;; :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα γλυκες μανουλες!

Καλε σας θαυμαζω!!! Ποτε προλαβαινετε και μπαινετε συνεχεια και εχετε και περισσοτερα να κανετε απο μενα αφου εχετε και τους αντρες σας και εγω που ειμαι μονο με τη μπεμπα και αναλογως την κουραση ανοιγω τον υπολογιστη... Μπραβο σας τσουπρες!!!

Σοφακι μου γλυκο, ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! Λοιπον...κατ'αρχην η βαφτιση θα γινει εδω στην Ευβοια και νονα θα ειναι μια συμμαθητρια μου. Σκεφτομαι πολυ απλα και λιτα πραγματα...δηλ. στολισμο με λουλουδακια και μπαλονακια(ισως και κατι ακομα) και τις προσκλησεις θα τις φτιαξω εγω σε χαρτι ριζοχαρτο με πενακι. Θα τις κανω κυλινρους και θα τις δεσω απλα με κορδελες χρωματιστες και στις ακρες χαντρουλες. Μπομπονιερες δεν εχω κοιταξει ακομα... ακουω και τις δικες σας ιδεες!!

Λιακι μου, αστα να πανε!! Χαλια με το σπιτι αλλα επειδη ειναι δικο μας(του αντρα μου δηλ) σκεφτομαστε καποια στιγμη να κανουε καποιες μικροεπισκευες και αργοτερα να παμε σε μεγαλυτερο σπιτι γιατι αυτο ειναι πολυυυυ μικρουλι. Καλα να μαστε!

Μμμ...Ωραια η ιδεα του μπακαλιαρου και πρωτοτυπη!! :P Μη σου πω οτι την αλλη μερα του Πασχα θα εχει φαει τοσο πολυ ο κοσμος που παλι νηστισιμα θα πρεπει να βγαλω! χιχι!! Θα δουμε...

Πεταλουδιτσα μου χρωμιατιστη, τι κανεις? Η Αθανασιουλα μας? Εμεις καλα με την Ρηνουλα μου... Ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για Αθηνα..Πεμπτη λεω να φυγω.. Πρωτη φορα θα βγω Εθνικη μονη μου με την μπεμπα. Θα πηγαινω σιγα σιγα και ευχομαι να μη συναντησω πολλη κινηση.

Εσεις θα πατε πουθενα κοριτσια μου για τις γιορτες???

Καλημέρα κορίτσια,είπα να ανοίξω εγω σήμερα το καφε μέχρι να ξυπνήσει η Αλεξάνδρα.

Ελενη1977 τι κανεις εσυ κορίτσι;;αυτο που σου είπαν τα κορίτσια θέλω να σου πω κι εγω,αν έχεις κάτι καθ μπορούμε να βοηθήσουμε έστω στο ψυχολογικό κομμάτι θα το κάνουμε με πολυ χαρα,σκέψου μονο πως όλοι μα όλοι έχουμε προβλήματα,περαστικό μονο να ειναι.και το κοριτσάκι μου σηκώνεται όρθια όπου υην αφήσω,δεν έχουμε βρει χρόνο να της πάρουμε το πάρκο που πήρε και η Ελένη για να μπορει να σκαρφαλώσει,το στρομα της το κατεβασαμε τελείως κάτω γιατι εγω την έβαζα για ύπνο και εκείνη τσουπ όρθια στο δευτερόλεπτο.

Ελένη καλα κανεις αφου μπορείς να κάτσεις έστω και χωρίς άνευ αποδοχών, πολυ σε ζηλεύω.παντως η Αλεξάνδρα μου εχει τις ίδιες συνήθεις με την Αθανασία στον ύπνο έτσι όπως τα περιγράφεις είμαστε και εμείς.

Λια ο Δημητρακης κοιμήθηκε απο τς 8 όλη νύχτα;;; Μπράβο στο παιδάκι σου που μεγάλωσε καθ τωρα θα αφήσει να ξεκουραστεί λίγο και η μαμα.

Αλίκη να προσεχείς στο δρόμο να έχεις ένα καλο ταξίδι.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

καλημερα φιλεναδες,

βλεπω συμμετοχη μεγαλη χτες,και γω ελειπα...εμπλεξα με δουλειες σπιτιου κλπ,πηγα μια βολτα στα τζαμπο να παρουμε ενα δωρακι στο βαφτιστηρι μας(του πηραμε ενα τηλεκατευθυνομενο τζιπ,εχει και γενεθλια 30/12 οποτε εκει του παιρνουμε το καλο δωρο) και το βραδυ με πηρε ο υπνος....λοιπον η νονα που με ρωτατε ολες ειναι μια φιλη μου απο Ευβοια και ειναι αναπληρωτρια δασκαλα που σημαινει γυρναει ολη την ελλαδα...γνωριστηκαμε πριν δυο χρονια που ημουν ζακυνθο και απο τοτε εχουμε πολυ καλες σχεσεις,οταν γεννησα ηταν αναπληρωτρια κερκυρα και ηταν απο τους πρωτους που με επισκευτηκαν...ειναι πολυ καλο κοριτσι και γενικα αγαπαει πολυ τη μπεμπουλα,αυτο ειναι το σημαντικο...μπορει να την βαφτισει μαζι με μια αλλη φιλη που ειμασταν μαζι ζακυνθο αλλα δεν ξερω σιγουρα γιατι εχει γεννησει προσφατα και καταλαβαινετε τα οικονομικα της....την μια την κλεισαμε σιγουρα!!!:P:D οσο για την αποσταση δικιο εχετε σημασια εχει να αγαπαει το παιδι σου,εμενα η νονα μου μενει 10 σπιτια διαφορα απο το πατρικο μου και αν με δει στο δρομο δεν με γνωριζει,εγω παω και της μιλαω...οσο για τα δωρα ακομη το θυμαμαι ενα χιλιαρικο μου ειχε δωσει οταν ημουν γυρω στα 8,ετσι σκετο στο χερι...τιποτα αλλο...δεν θελω χρηματα κυρια μου,οχτω χρονων ειμαι ,παρε μου μια κουκλα μια σοκολατα τελοσπαντων και δωσε μου λιγη αγαπη και σημασια ελεος πια.....α καιη βαφτιση αναβαλεται για καλοκαιρι γιατι η νονα δεν μπορει το μαιο...τελευταιες θα βαφτιστουμε...

η μπεμπουλα εχει φαει κολλημα με το μεσημεριανο και οταν με βλεπει με το πιατο ανοιγει το στομα διαπλατο,μολις καταλαβει οτι ειναι φρουτο η κρεμα κλεινει το στομα και δεν θελει να φαει...με χιλια ζορια τρωμε και το μεσημεριανο το καταβροχθιζει σε κλασματα δευτερολεπτου....τα κατορθωματα μας ειναι:στελνει φιλακια με τα χειλακια,της λεει ο μπαμπας της που ειναι η μυτη και μας πιανει τη μυτη και κανει κινηση να γονατισει αλλα εχουμε μελλον για μπουσουλημα,οταν τη βαζω να παταει παταει για λιγο και μετα μαζευει τα ποδαρακια χα χα φοβαται...πηρε απο μενα εγω περπατησα 15 μηνων...χα χα χα καθομαστε τελεια πια,τραβιεται πιανει κατι και ξανασηκωνεται και οταν ειναι ξαπλωμενη στο χαλι σε κλασματα δευτερολεπτου βρισκεται στην αλλη ακρη...

δεν μου απαντησε καμια για τα κρεμμυδια?που βρισκεται βιολογικα και απο που ειναι?και για το παπλωμα γιατι δεν κανει?

ελενη καλα κανετε και γυρνατε,αλωνιζετε την αθηνα λοιπον...τελεια!!η αθανασια φανταζομαι το καταχαιρεται.....κι εμεισ αργουμε για δοντακι...το ζητησαμε δωρο απο τον αγιο βασιλη...χα χα χα....

σονια εσυ εχεισ αναλογιες μοντελου,20 κιλα κατω απο το υψοσ σου?μπραβο βρε θηριο εγω στην αλλη ζωη μπορει σε τουτη με τιποτα...χα χα....ωστε ετσι η αλεξανδρα μας,γλωσσομαθεια απο βρεφοσ....οτι μπορεισ να προσφερεισ στο μωρο σου καλο ειναι,απλα μην αγχωνεσαι για το μελλον,να ειναι γερη και ευτυχισμενη και ας ειναι και λουλουδου,δεν κανει η δουλεια τον ανθρωπο,εχω γνωρισει αναλφαβητο ανθρωπο να ειναι σπουδαιοσ και αξιοσεβαστοσ και ανθρωποι πανεπιστημιου ναμην διαφερουν απο τα ζωα...οποτε χαλαρα;););)

σοφια σισι αχ μωρε ηρθαν,και ξεχασα να σου στειλω το χαλι...χα χα...οτι δεν μπορεισ να αποφυγεισ απολαυσε το....θα μεινουν για τισ γιορτες η θα φυγουν;απο που ερχονται?

σοφια απουσιολογε καλα εισαι σοβαρη?αν σε ακουσει κανενας θα νομιζει οτι δε βλεπεσε.εισαι μια κουκλα στισ φωτο που σε ειδα,ουτε φαινεται οτι εχεισ γεννησει,ελα να ανεβασουμε λιγο την ψυχολογια μας λεμε:tongue:;) το βρηκα η αναστασια δεν κοιμαται επειδη θελει μπουζουκια,για δοκιμασε.:tongue:

λια βλεπω και εσεισ προγραμμα ρολοι εχετε,ανυποταχτα ταυρακια παιδι μου...χι χι...η κουμπαρα μου μεχρι ενοσ ετουσ το παιδι τησ πραγματικα ομως το ειχε κουρδισμενο ετρωγε καθε μερα την ιδια ωρα και τωρα που ειναι 3 δεν τρωει τιποτα κοιμαται στισ 12 με 1 και γενικα δεν τον κανει καλα οποτε εμας μπορει να αλλαξουν μεγαλωνοντας;)αληθεια με το ξενο γαλα πως τα πατε?η κοπελα που θα τον φροντιζει ποτε θα ερθει?

ελενη λες ο νεοσ χρονοσ να σας βρει να περπατατε?μακαρι....τι εγινε βρε κοριτσι μου?οπως ειπαν τκαι τα κοριτσια εμεισ γιαυτο ειμαστε εδω να ακουμε η μια την αλλη...να κοιτας τουσ δυο λεβεντεσ σου να τα παιρνεισ μια σφιχτη αγκαλιτσα και να τα ξεχνας ολα...;)

αλικη με το ενα χερι το μωρο και με το αλλο το λαπτοπ χα χα ετσι προλαβαινουμε...στισ γιορτες εμεισ εδω σπιτακι,χαλια τα οικονομικα μας,το σπιτακι αφου ειναι δικο σας δεν πειραζει καποια στιγμη θα το φτιαξετε γιατι να πληρωνεισ ενοικια?μπομπονιερες ειναι πολυ ωραιες οι κρεμαστες που βαζεισ ενα ενα τα κουφετακια να κρεμονται...σκεφτεσαι καποιο θεμα?δωσε μας λιγα στοιχεια ακομη...

παω να πλυνω το βουνο στο νεροχυτη...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνες!

Αγγελικούλα συγγνώμη, ήθελα να σου απαντήσω και ξεχνούσα... Κρεμμύδια χθες κιόλας αγόρασα βιολογικά Ευβοίας από το Καρφούρ. Δεν έχουν όλα τα Καρφούρ βιολογικά πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να έχει νομίζω... Πάντως γενικά το καρφούρ που κοίταξα δεν έχει σχεδόν τίποτα από Θήβα-Βοιωτία-Λιβαδειά ευτυχώς! Καλέ μπράβο που πηγαίνει η μικρή σου στην άλλη άκρη του χαλιού όταν την αφήσεις ξαπλωμένη! Πώς το κάνει όμως, δεν κατάλαβα αφού δεν μπουσουλάει ακόμη;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα ζουζούνες!

Αγγελικούλα συγγνώμη, ήθελα να σου απαντήσω και ξεχνούσα... Κρεμμύδια χθες κιόλας αγόρασα βιολογικά Ευβοίας από το Καρφούρ. Δεν έχουν όλα τα Καρφούρ βιολογικά πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να έχει νομίζω... Πάντως γενικά το καρφούρ που κοίταξα δεν έχει σχεδόν τίποτα από Θήβα-Βοιωτία-Λιβαδειά ευτυχώς! Καλέ μπράβο που πηγαίνει η μικρή σου στην άλλη άκρη του χαλιού όταν την αφήσεις ξαπλωμένη! Πώς το κάνει όμως, δεν κατάλαβα αφού δεν μπουσουλάει ακόμη;

καλημερα ελενιτσα ,σε ευχαριστω εχουμε μεγαλο ελπιζω να εχει θα κοιταξω και θα σου πω...κοιλιεται κανει σαν βαρελακι και σερνεται ολα αυτα πολυ γρηγορα...ειναι επικινδυνη τωρα πια...δεν την αφηνω λεπτο απο τα ματια μου...στο χαλι δεν μπορει να φυγει μακρυα της εχω και δυο παπλωματα και ειναι ολα υπο ελεγχο...

καλημερα ελενιτσα ,σε ευχαριστω εχουμε μεγαλο ελπιζω να εχει θα κοιταξω και θα σου πω...κοιλιεται κανει σαν βαρελακι και σερνεται ολα αυτα πολυ γρηγορα...ειναι επικινδυνη τωρα πια...δεν την αφηνω λεπτο απο τα ματια μου...στο χαλι δεν μπορει να φυγει μακρυα της εχω και δυο παπλωματα και ειναι ολα υπο ελεγχο...

Μπράβο στη ζουζουνίτσα σου! ;) Εμείς όταν είμαστε μπρούμυτα απλά στηριζόμαστε στα χεράκια ψηλά και κλωτσώντας πηγαίνουμε πίσω πίσω! Όπισθεν κανονικά!! χαχαχα :tongue: :tongue: :tongue: Επίσης της αρέσει πάρα πολύ να πατάει, μιλάμε όλη μέρα αν μπορούσε όρθια θα ήταν! Όταν την καθίζω δίπλα μου π.χ. στον καναπέ γαντζώνεται από τη μπλούζα μου και προσπαθεί να σηκωθεί και σχεδόν το καταφέρνει!! :P

Δε σου είπα, αποφάσισα να αλλάξω κι εγώ το γάλα και παρήγγειλα 3 κουτιά Hipp από το σαιτ με τα δωρεάν μεταφορικά κάθε Σάββατο. Μου την έδωσε που το νέο frezylac κάνει τόσο αφρό! Σου λέω, γεμίζει αφρό όλο το μπουκάλι και αν το μωρό δεν πιει όλο το γάλα δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο άφησε! Με πολλή δυσκολία αν το δεις.... :evil: Τώρα δεν ξέρω αν η μικρή θα το πιει το hipp, ελπίζω ναι μην πάνε άδικα τα 3 κουτιά... Αν όχι θα σου τα στείλω!! (χωρίς πλάκα!) :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μπράβο στη ζουζουνίτσα σου! ;) Εμείς όταν είμαστε μπρούμυτα απλά στηριζόμαστε στα χεράκια ψηλά και κλωτσώντας πηγαίνουμε πίσω πίσω! Όπισθεν κανονικά!! χαχαχα :tongue: :tongue: :tongue: Επίσης της αρέσει πάρα πολύ να πατάει, μιλάμε όλη μέρα αν μπορούσε όρθια θα ήταν! Όταν την καθίζω δίπλα μου π.χ. στον καναπέ γαντζώνεται από τη μπλούζα μου και προσπαθεί να σηκωθεί και σχεδόν το καταφέρνει!! :P

Δε σου είπα, αποφάσισα να αλλάξω κι εγώ το γάλα και παρήγγειλα 3 κουτιά Hipp από το σαιτ με τα δωρεάν μεταφορικά κάθε Σάββατο. Μου την έδωσε που το νέο frezylac κάνει τόσο αφρό! Σου λέω, γεμίζει αφρό όλο το μπουκάλι και αν το μωρό δεν πιει όλο το γάλα δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο άφησε! Με πολλή δυσκολία αν το δεις.... :evil: Τώρα δεν ξέρω αν η μικρή θα το πιει το hipp, ελπίζω ναι μην πάνε άδικα τα 3 κουτιά... Αν όχι θα σου τα στείλω!! (χωρίς πλάκα!) :rolleyes:

μπραβο η αθανασσουλα ειναι γενναια...εμεισ ειμαστε χεστρουλες...ασε που μονο το α λεμε και αμα τυχει κολλαμε κανα συμφωνο απο διπλα...κανει καιι μελωδιες με το α,λες και τραγουδαει...χα χα...τι πλακα που εχουν ειναι σκετη απολαυση...σημερα της εδειχνα τα δοντια μου και τα χτυπουσα και ξεκαρδιζοταν στα γελια...

τι λες βρε παιδι μου τοσο αφρο...περιμενω εντυπωσεις απο το hipp...να μου πεις αν σου μυριζει αλευρι...τα αλλα που ειχες τα τελειωσες?αν δεν σας αρεσει εννοειται να μου τα στειλεις και θα σου βαλω τα χρηματα σε τραπεζα...γιατι να παει χαμενο..αν και δεν νομιζω να εχουν παραξενιες...τουλαχιστον η δικη μου οτι και να της δινω το πινει η καημενουλα...χα χα...και γω απο κει παραγγελνω εχω ακομη τρια κουτια αλλα τωρα της δινω μερα παρα μερα και το πρωι γιατι δεν εχω πολυ γαλα στο στηθος,μου κοπηκε πολυ τη δευτερη φορα που αδιαθετησα και η μπουμπου μου κλαιει γιατι δεν χορταινει οποτε μαλλον ηρθε η ωρα...αναμειχτα συναισθηματα...

μπραβο η αθανασσουλα ειναι γενναια...εμεισ ειμαστε χεστρουλες...ασε που μονο το α λεμε και αμα τυχει κολλαμε κανα συμφωνο απο διπλα...κανει καιι μελωδιες με το α,λες και τραγουδαει...χα χα...τι πλακα που εχουν ειναι σκετη απολαυση...σημερα της εδειχνα τα δοντια μου και τα χτυπουσα και ξεκαρδιζοταν στα γελια...

τι λες βρε παιδι μου τοσο αφρο...περιμενω εντυπωσεις απο το hipp...να μου πεις αν σου μυριζει αλευρι...τα αλλα που ειχες τα τελειωσες?αν δεν σας αρεσει εννοειται να μου τα στειλεις και θα σου βαλω τα χρηματα σε τραπεζα...γιατι να παει χαμενο..αν και δεν νομιζω να εχουν παραξενιες...τουλαχιστον η δικη μου οτι και να της δινω το πινει η καημενουλα...χα χα...και γω απο κει παραγγελνω εχω ακομη τρια κουτια αλλα τωρα της δινω μερα παρα μερα και το πρωι γιατι δεν εχω πολυ γαλα στο στηθος,μου κοπηκε πολυ τη δευτερη φορα που αδιαθετησα και η μπουμπου μου κλαιει γιατι δεν χορταινει οποτε μαλλον ηρθε η ωρα...αναμειχτα συναισθηματα...

Οχι καλέ, σιγά να μη βάλεις τα χρήματα!! Δωράκι θα σας τα στείλουμε μέρες που είναι! Αυτό μας έλειπε να μας τα πληρώσετε.... :?

Το Σάββατο θα μου έρθουν και θα της το δοκιμάσω αν και έχω ακόμη ένα κλειστό φρεζυλακ την παλια συσκευασία τη χάρτινη των 600γρ. Θα δοκιμάσω το hipp να δω αν το πίνει έτσι ωστε να σου τα στειλω εγκαίρως αν χρειαστεί γιατί το φρεζυλακ θα αργήσει να τελειώσει αν πω να περιμενω... Άσε που αν δεν το πίνει να έχω να της δωσω. Βέβαια δεν πιστεύω να μην το πιεί γιατί το καινούριο φρεζυλακ που έχει άλλη μυρωδιά και λογικά άλλη γεύση το ήπιε σαν να ήταν το παλιό! Κι εμείς είμαστε εύκολες μέχρι στιγμής στις νέες γεύσεις! ;) Πότέ δεν ξέρεις βέβαια... Σου μυρίζει αλεύρι δηλαδή το hipp; Η σκόνη ή αφού το κάνεις γάλα; Όλα τα βρεφικά πάντως κάπως περίεργα μυρίζουν, ούτε η μυρωδιά του φρεζυλακ προσωπικά μου αρέσει... Ειδικά την πρωτη φορά που το άνοιξα μου είχε κακοφανεί πολύ η μυρωδιά του σε σχέση με το μητρικό... Και η Αθανασία το είχε καταλάβει και μόνο να έβλεπες τη φάτσα της όταν της το πρωτοέδωσα... :tongue: Δεν το έπινε με τίποτα! Τη δεύτερη φορά βέβαια το καταβρόχθησε! Μάλλον πεινούσε περισσότερο! :tongue:

Σιγά σιγά λογικό να λιγοστέψει το γάλα σου, αφού τα γεύματα πλεόν είναι λίγα. Με τον καιρό θα συνηθίσεις και δεν θα σε πειράζει κι εγώ στην αρχή του αποθηλασμού ήμουν άστα να πάνε! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα γλυκες μανουλες!!

Αγγελικουλα μου, δεν εχω κατι στο μυαλο μου για θεμα. εμενα γενικα μου αρεσουν τα απλα κ κλασικα. Εσυ εννοεις θεμα και καλα πχ. τη μινι ή τη μπαρμπι και τετοια?? Δεν το εχω σκεφτει και πολυ. Τι θα μου προτεινες???

Οσο για το παπλωμα κιεγω την ιδια απορια εχω...

Καλησπερα!!!!

Δυστηχως ειναι σοβαρο και δεν ειναι ιασιμο...Η αδερφη της μαμας μου, το ανακαλυψε πριν δυο βδομαδες και οι γιατροι ειπαν 2-3 μηνες.....Ειναι παντου, δεν της δωθηκε ουτε λιγος χρονος να το παλεψει........

Δεν θυμαμαι ποια ειπε για κοκκινα και σκασμενα μαγουλακια. Ειναι απο το κρυο, πιο σωστα απο τη διαφορα θερμοκρασιας. Του Νικ. ειχαν σκασει πολυ και βαλαμε κορτιζονουχα αλοιφη για να επανελθουν, τωρα στο μικρο ηξερα και μολλις κοκκινησαν λιγο τον πλακωσα στην ενυδατικη και τον σκεπαζω οταν βγαινουμε εξω για να ερθει πιο ομαλα το προσωπακι του σε θερμοκρασια περιβαλλοντος.

Ελενη για το Frezylac 2 μου ειπε η κουνιαδα μου(απο τη γιατρο τους) οτι σε πολλα παιδακια εχει δημιουργησει προβληματακια(στην ανηψια μου 16 μηνων κολλικους) γιατι εχει περισσοτερο σιδηρο και γενικα δεν ειναι ευχαριστημενοι πολλοι γονεις απο το καινουριο γαλα. Μηπως γι΄αυτο εχει ανησηχια η Αθανασια?

Απο χθες το μπεμπονι μου τρωει με κουταλι!!!!!!!!! Οχι ολο το φαγητο αλλα κατι γινεται, ισως εκανε διαφορα το ζυμαρικουλι, αντε να δουμε.

Απο υπνο χαλια, χθες οχι μονο ξυπνησε 3 φορες αλλα δεν κοιμοταν και τον κουνησα τελικα στο ριλαξ, και τις 3 φορες.......Μου αρεσει που παραπονιομουν για τον Νικ. οτι μονο στο στηθος κοιμοταν....τωρα με το μικρο μετα το στηθος πρεπει να κουναω και 10-20 λεπτα........

Sorry δεν σχολιαζω αλλα, παω να ξαπλωσω λιγο γιατι 5 πρεπει να ξυπνησω τον μεγαλο (για να μπορεσει να ξανακοιμηθει 11,30)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Χάθηκα 2 μέρες γιατί ο Δημήτρης κοντέυει να κόψει τους ημερήσιους ύπνους...δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει, και όλη μέρα τρέχω να τον ψυχαγωγώ!!!

Από αυτά που ακούω από εσάς, νιώθω ότι είμαστε πολύ πίσω κινητικά και γενικότερα...εμείς τώρα καθόμαστε αλλά όχι με μεγάλη αυτοπεποίθηση, μετά από λίγο αφήνεται και πέφτει, πατάει στα ποδαράκια του όταν τον κρατάω αλλά για λίγη ώρα, μετά διαμαρτύρεται, μιλάει πολύ, παλεύουμε τώρα να μάθει να χαιρετάει, κάτι πάει να κάνει, αλλά καμία σχέση με το να στέλνει φιλάκια κτλ έχουμε μέλλον!

για μπουσούλημα δεν το βλέπω γιατί αφενός δε του αρέσει το μπρούμητα, αφετέρου βγάλαμε το παπλωμα από το πάτωμα και τον βάζουμε στο πάρκο πλέον όπου δεν κάνει κολοτούμπες όπως έκανε πριν....

Καλέ που τέοια τύχη να κοιμηθεί συνεχόμενα!!!!με παρεξηγήσατε!!!

εννούσα ότι κοιμήθηκε στις 8 το βράδυ και ΄ξυπνησε μετά από 1 ώρα και δε ξανακοιμόταν:D:D:Dχαχα, γέλασα που σας μπέρδεψα, μακάρι να ήταν αλήθεια:tongue::tongue::tongue:

Ελένη και εγώ το γύρισα στο φαρμακείο το δεύτερο κουτί φρεζυλακ γιατί βλέπω ότι δεν του αρέσει, πίνει 100-150 μλ αλλά με ζόρι ...ενώ πεινάει μόλις καταλάβει τη γεύση, κλείνει το στόμα:rolleyes::rolleyes:

τώρα πήρα δείγματα της HIPP για να δοκιμάσουμε, μη τη πατήσω πάλι, αλλιώς θα πάμε σε μη -βιολογικό, θα δοκιμάσω κ άλλα μέχρι να βρω κάποιο που να του αρέσει:rolleyes:

HDfQp3.png

που ειστε καλε?πολυ ησυχια επεσε.......

επιτελους σταματησε να βρεχει και πηγαμε μια βολτιτσα στη γειτονια να δει λιγο ηλιο το κοριτσι μου γιατι μας ταραξε στη βροχη τοσες μερες.....αυριο αν δεν βρεχει λεω να παμε μια βολτα στα μαγαζια,οχι οτι θα αγορασουμε κατι ετσι βολτιτσα που θα εχει κοσμο και στολισμενες βιτρινες...

ελενιτσα μου σε ευχαριστουμε για τα γαλατα αλλα νομιζω οτι θα το πιει η αθανασουλα,και αν δεν το πιει να την ξαναπροσπαθησεις....μου μυριζει αλευρι και η σκονη και το γαλα αλλα ο βασιλης μου λεει οτι δεν παω καλα και εχω μυτη υπερφυσικη χα χα χα...ιδεα μου...μια χαρα γαλα ειναι παντως...

αλικακι ως θεμα βαφτισης μπορεις να κανεις οτιδηποτε,καποιο χρωμα,καποιον ηρωα,καποιο αντικειμενο και να τα συνδυασεις ολα.πχ πατουσακια μωρου,καροτσακι,καρουζελ,φραουλα,παπουτσακια,νεραιδες,πεταλουδες,λουλουδια ,και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις...πες μου περιπου που θα ηθελες να κινηθεις να σου πουμε ιδεες...πατα και στο google να παρεις ιδεες...εγω σαν θεμα εχω σκεφτει τη χιονατη και νανους...αν βρω σχετικα αντικειμενα αυτο θα κανω αν δεν βρω θα βρω κατι αλλο...

Καλησπερα!!!!

Δυστηχως ειναι σοβαρο και δεν ειναι ιασιμο...Η αδερφη της μαμας μου, το ανακαλυψε πριν δυο βδομαδες και οι γιατροι ειπαν 2-3 μηνες.....Ειναι παντου, δεν της δωθηκε ουτε λιγος χρονος να το παλεψει........

Δεν θυμαμαι ποια ειπε για κοκκινα και σκασμενα μαγουλακια. Ειναι απο το κρυο, πιο σωστα απο τη διαφορα θερμοκρασιας. Του Νικ. ειχαν σκασει πολυ και βαλαμε κορτιζονουχα αλοιφη για να επανελθουν, τωρα στο μικρο ηξερα και μολλις κοκκινησαν λιγο τον πλακωσα στην ενυδατικη και τον σκεπαζω οταν βγαινουμε εξω για να ερθει πιο ομαλα το προσωπακι του σε θερμοκρασια περιβαλλοντος.

Ελενη για το Frezylac 2 μου ειπε η κουνιαδα μου(απο τη γιατρο τους) οτι σε πολλα παιδακια εχει δημιουργησει προβληματακια(στην ανηψια μου 16 μηνων κολλικους) γιατι εχει περισσοτερο σιδηρο και γενικα δεν ειναι ευχαριστημενοι πολλοι γονεις απο το καινουριο γαλα. Μηπως γι΄αυτο εχει ανησηχια η Αθανασια?

Απο χθες το μπεμπονι μου τρωει με κουταλι!!!!!!!!! Οχι ολο το φαγητο αλλα κατι γινεται, ισως εκανε διαφορα το ζυμαρικουλι, αντε να δουμε.

Απο υπνο χαλια, χθες οχι μονο ξυπνησε 3 φορες αλλα δεν κοιμοταν και τον κουνησα τελικα στο ριλαξ, και τις 3 φορες.......Μου αρεσει που παραπονιομουν για τον Νικ. οτι μονο στο στηθος κοιμοταν....τωρα με το μικρο μετα το στηθος πρεπει να κουναω και 10-20 λεπτα........

Sorry δεν σχολιαζω αλλα, παω να ξαπλωσω λιγο γιατι 5 πρεπει να ξυπνησω τον μεγαλο (για να μπορεσει να ξανακοιμηθει 11,30)

Αχ, Ελένη, λυπάμαι πολύ...δυστυχώς αυτά είναι τα άσχημα, κουράγιο στη θεία σου και σε ολη την οικογένεια...Υγεία πάνω από όλα κορίτσια μου...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...