Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Σοφάκι Φο, είσαι μια χαρά στα κιλάκια σου ειδικά μετά από γέννα αυτό έχω να σου πω... 65 κιλάκια ήμουν 3 μήνες πριν μείνω έγκυος και τα θεωρούσα κι εγώ μπόλικα τα κιλά μου. Το καλοκαίρι πριν μείνω έγκυος έβαλα 4-5 κιλά από την καλοπέραση και έφτασα αισίως 70 'οταν έμεινα. Πήγα 82-83 μέχρι να γεννήσω και έχασα τα 10 και τώρα 73 ολόκληρα κιλά είναι οοολα δικά μου και με τα καλουδια που τρωμε δε βλεπω να γυρναω στα 65 που ημουν κααποτε! :evil: :evil: :cry: Ουφφφφφ!!!! Και άντε τώρα το χειμώνα κρύβομαι, το καλοκαίρι πού θα πάω να κρυφτώ;;;;

Λιάκι το αγόρι σου έχει μια χαρά κιλά. Εμείς είμαστε 9010 και είμαστε και 9 μέρες μεγαλύτερες... Γεννηθήκαμε και βαρύτερες... Μην στεναχωριέσαι καθόλου, εσύ μια χαρά τον ταΐζεις, θα του περάσει και θα τρώει, αλίμονο! Ωχ, η υγρασία είναι πρόβλημα, δεν είναι οτι καλύτερο για το αναπνευστικό ειδικα για το μωρό, ευτυχως όμως δεν έχει στο δωμάτιό του... Εσύ συνέχισε να ψάχνεις για άλλο σπίτι και ίσως βρεις...

Αλικούλα γεια σου! Περνάει ο καιρός και θα καταφθάσει σύντομα το αγόρι σου!! ;) Αφού το σπίτι είναι παλιό και βγάζει προβλήματα γιατί δεν πάτε σε ένα καλύτερο; Με το καλό να βαφτίσετε την Ειρηνούλα σας!

Εμείς είμαστε μια χαρά, απλά η μικρή έχει τον άυπνο σήμερα όλη τη μέρα! :? Πάω να τη σηκώσω τώρα πάλι ξύπνησε, μετά από μισάωρο ύπνο! Το βραδάκι περιμένουμε ένα φιλικό ζευγάρι και θα παραγγείλουμε καμια πιτσούλα (τα καλούδια που λέγαμε) από το pizzoteca (ξέρει η Λία!!!!) . Η φίλη μου μπάινει στις 18 στο μήνα της!!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου,

τι κανετε?εμεις καλα αλλη μια κυριακη μεσα εξαιτιας του καιρου...ευτυχως εχουμε ζεστη στο σπιτι;)...επιτελους!!!η μικρη καλα ειναι τα μαγουλακια εχουν κοκκινισει πολυ και σημερα ξεφλουδιζουν...σημερα της εβαλα πορτοκαλι στη φρουτοκρεμα και δεν της αρεσε καθολου...η ντοματα και το κριθαρακι που προσθεσαμε της αρεσει πολυ..κρεμμυδι δεν βαζω δεν βρισκω βιολογικο ουτε που να μην ειναι απο θηβα βοιωτια?εσεις βρισκετε κρεμμυδια βιολογικα η οχι βοιωτιας?η φαριν λακτε δεν θα το ελεγα οτι καταλαβαινει διαφορα απο ρυζαλευρο...της hipp παιρνω ελενη καλη φαινεται πιο βελουδινη υφη απο το ρυζαλευρο και η γευση μου θυμιζει λιγο λιωμενο ζυμαρικο,μονο νερο προσθετω.

ελενη οσο μεγαλωνουν μου φαινεται πονηρευουν και δεν κοιμουνται τοσο οσο παλια...πως πανε τα μαγουλακια σας?εχει αδεια ο συζυγος και ολη μερα γυρναμε να υποθεσω....καλα να περασετε φιλη

σοφια εισαι σε κιλα κατω απο το υψος σου που σημαινει λιγο ακομη και εγινες τοπ μοντελ...εγω ειμαι στα ιδια κιλα με εσενα και εχω υψος στην ταυτοτητα 1,64 και στην πραγματικοτητα 1,62...χα χα...που θα πατε για καφε σημερα η μηπως αρχισατε και τα ποτα?

αλικακι ουτε θα καταλαβεις πως θα περασουν οι 2 μηνες....τωρα με το μωρο ποτε μπαινει η βδομαδα ποτε βγαινει ουτε που το παιρνω χαμπαρι...φανταζομαι και εσεις το ιδιο...οσο για το παπλωμα νομιζω οτι εχεις δικιο...μηπως υπαρχει και αλλος λογος?δεν ξερω...

λιακι μια χαρα ειναι το αγορι σου δεν γινεται να παιρνουν μια ζωη πολυ βαρος ,κοβουν τα χυτητα και πολλα παιδια στην αλλαγη απο γαλα σε στερεα δεν παιρνουν βαρος,και οταν αρχιζουν το περπατημα δεν παιρνουν βαρος επισης...μην αγχωνεσαι λοιπον...εμενα ειναι 8840 και 68 ποντους τη να κανω να την τραβαω να παρει ποντους?:tongue:ετοιμασιες για βαφτιση τελεια...περιμενουμε νεα...με το καλο!!!

βρηκαμε νονααααααααααααα!!!μια φιλη μου δασκαλα που αγαπαει πολυ τη μπεμπα μου το προτεινε και δεχτηκαμε αμεσως,μπορει να ειναι μακρυα ομως εχουμε πολυ καλες σχεσεις ολη μερα μιλαμε στο skype οποτε μαλλον το κλεισαμε...

κοριτσια πλησιαζουν χριστουγεννα.......!!!!το εχετε καταλαβει???τα πρωτα χριστουγεννα που ειμαστε μαμαδες,τα πρωτα χριστουγεννα με τα παιδακια μας αγκαλια....περσυ τετοια εποχη μας κλωτσουσαν στην κοιλιτσα και τωρα οπου να ναι προχωρανε....

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα φιλενάδες!!!

Ελένη, μιαμ, μαιμ!!!ωραία η ιδέα σας για πιτσούλα!αχ, η φίλη σου μπαίνει στο μήνα της???Τι ωραία, όποτε ακούω-βλέπω εγκυούλες σκάω από τη ζήλια μου:tongue::tongue::tongue:είμαι καλά γιατρέ μου?;)

Ωραία θα περάσατε φαντάζομαι, της έκανες και μαθήματα φροντ΄δας νεογέννητου?τώρα εμείς είμαστε οι έμπειρες!χεχε!

Αγγελικούλα πάλι χάλια ο καιρός?

εδώ χαρά θεού, βγήκαμε βολτίτσα, και γυρίσαμε πριν λίγο και ξεράθηκε στον ύπνο το αστεράκι μου!

ερώτηση: τα δικά σας δε νυστάζουν όταν βγαίνετε βολτα? ο Δημητράκης παρόλο που βγαίνουμε πάντα μόλις ξυπνήσει, μετά από 1 ωρα το πολύ αρχίζει να γκρινιάζει και να τρίβει τα ματάκια του...ποτέ δε μπορούμε να κάτσουμε παραπάνω...δεν αντέχει ο καημενούλης...και φυσικά εκεί που είχαμε μάθει να κοιμόμαστε στο καρότσι, το ξαναξεχάσαμε οπότε πρέπει να γυρίζουμε σπίτι :rolleyes::rolleyes:

Αγγελικούλα βρήκατε και νονά!!!τι καλά!!!

άντε με το καλό να κανονίσετε και εσείς τη βάφτιση!

που είναι η νονά σας και λες ότι είναι μακριά?

Πάντως μη σε ανησυχεί αυτό, αρκεί να την αγαπάει και να είναι καλός άνθρωπος, η απόσταση δεν είναι κριτήριο;);)

HDfQp3.png

Κοριτσάκια κατέφθασαν οι μουσαφίρηδες από προχτές γι' αυτό δεν πολυμπάινω! δεν πρόλαβα να στρώσω και τα κόκκινα χαλιά γιατί μου το είπαν από το προηγούμενο βράδυ μόνο ότι έρχονται!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τι κάνετε μανουλιτσες όμορφες;;

Αγγελική συγκινήθηκα με αυτο που είπες,όντως και εμείς με τον άντρα μου αυτο σκεφτόμασταν πέρσι που κάναμε όνειρα και υποθέσεις σε ποιον να μοιάζει το μωρο και οτι του χρόνου θα είμαστε αγκαλιτσα και οι 3 κλπ,και φέτος ευτυχώς όλα ειναι όπως το είχαμε ονειρευτεί οι 3 μας ευτυχισμένοι.

Αυτο που λέτε για τον ύπνο ξέχασα να σας πω οτι ρώτησα την παιδιατρο επειδη ουτε η δικια μου κοιμάται όπως κοιμόταν κατα την διάρκεια της ημέρας,και μου είπε οτι απο δω και πέρα έχουν πολυ ενέργεια και το φυσιολογικο θα ηταν να κοιμηθει 1 φορα την ημέρα για 2 ώρες το μεσημέρι όχι απόγευμα επειδη θα αργήσει να κοιμηθει βράδυ. Εγω όμως ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω έτσι,εμείς έχουμε ένα πρόβλημα εκει που κοιμόταν στις 7-8 το απόγευμα τωρα κοιμάται 11 ΝΤΑΝ το βράδυ μέχρι 11 το μεσημέρι!! Ξανα κοιμάται 1 κανα μισάωρο και μετα 5-7 το βράδυ!

Θέλει συνέχεια να ειναι έξω,Σπιτι το μεσημέρι δεν θέλει να κοιμηθει με τπτ ενω νυσταζει και μολις την βγάζω έξω είτε στο καρότσι είτε στο αμάξι αμέσως κοιμάται,και επειδη με κουράζει αυτο όλη μέρα την περνάμε έξω,καφε,φαγητό,μαγαζιά,ψώνια... Τωρα ειναι ωραία λογο εορτών μετα να δω τι θα κάνω.

Δεν σας είπα καταλήξαμε σε νταντα διγλωση,αγγλικά θα της μιλάει.μια που 2 χρόνων θα παει σε ελληνοαγγλικο παιδικό σταθμο,εγω της μιλάω σχεδόν αποκλειστικά ιταλικά μπας και γλύτωσουμε τα πολλα φροντιστήρια μεγαλώνοντας,η νταντα μας αρχίζει τη Τετάρτη δουλεια σταδιακά να συνηθίσει το μωρο.

Τα Χριστούγεννα θα έρθουν οι γονείς μου,ελπίζω εκείνο το βράδυ να κοιμάται ήσυχη για να μπορούμε να βγούμε και εμείς,γιατι στο πάρτυ που σας είχα πει οτι θα πάω δεν πήγα τελικα γιατι το μωρο ηραν ανήσυχο έβγαλε δόντακι την επόμενη μέρα,ελπίζω να ειμαι τυχερή τωρα,και μετα τα Χριστούγεννα πρώτα ο θεός θα πάμε 2-3 μέρες αραχωβα να ξεσκασουμε λίγο.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια κατέφθασαν οι μουσαφίρηδες από προχτές γι' αυτό δεν πολυμπάινω! δεν πρόλαβα να στρώσω και τα κόκκινα χαλιά γιατί μου το είπαν από το προηγούμενο βράδυ μόνο ότι έρχονται!!

Σοφια καλώς τους δέχτηκες.... Δεν λες πάλι καλα που σου το είπαν και μια μέρα πριν ;; Χαχαχ την άλλη φορα θα ανοίξεις την πόρτα και θα τους δεις απέναντι.

Καλησπέρα φιλενάδες!!!

Ελένη, μιαμ, μαιμ!!!ωραία η ιδέα σας για πιτσούλα!αχ, η φίλη σου μπαίνει στο μήνα της???Τι ωραία, όποτε ακούω-βλέπω εγκυούλες σκάω από τη ζήλια μου:tongue::tongue::tongue:είμαι καλά γιατρέ μου?;)

Ωραία θα περάσατε φαντάζομαι, της έκανες και μαθήματα φροντ΄δας νεογέννητου?τώρα εμείς είμαστε οι έμπειρες!χεχε!

Αγγελικούλα πάλι χάλια ο καιρός?

εδώ χαρά θεού, βγήκαμε βολτίτσα, και γυρίσαμε πριν λίγο και ξεράθηκε στον ύπνο το αστεράκι μου!

ερώτηση: τα δικά σας δε νυστάζουν όταν βγαίνετε βολτα? ο Δημητράκης παρόλο που βγαίνουμε πάντα μόλις ξυπνήσει, μετά από 1 ωρα το πολύ αρχίζει να γκρινιάζει και να τρίβει τα ματάκια του...ποτέ δε μπορούμε να κάτσουμε παραπάνω...δεν αντέχει ο καημενούλης...και φυσικά εκεί που είχαμε μάθει να κοιμόμαστε στο καρότσι, το ξαναξεχάσαμε οπότε πρέπει να γυρίζουμε σπίτι :rolleyes::rolleyes:

Αγγελικούλα βρήκατε και νονά!!!τι καλά!!!

άντε με το καλό να κανονίσετε και εσείς τη βάφτιση!

που είναι η νονά σας και λες ότι είναι μακριά?

Πάντως μη σε ανησυχεί αυτό, αρκεί να την αγαπάει και να είναι καλός άνθρωπος, η απόσταση δεν είναι κριτήριο;);)

Βρε Λια μου τι κουράγιο έχεις κορίτσι μου πολυ σε ζηλεύω!! Εγω δεν θέλω με τπτ ουτε εγκυμοσύνες ουτε νεογέννητο μωρο πολυ κουρασμένη νιώθω,μπορει να ακουγομαι κάπως αλλα τι να κάνω έτσι νιώθω,ακόμα προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου που να ταιριάζουν και με τις ανάγκες του μωρου....

Πάντως εγω δεν ξέρω αν θα κάνω άλλο παιδι ζηλεύω πολυ όσες έχουν 2 παιδάκια το θέμα ειναι όμως οτι δεν μπορω..

Ο Δημητρακης θέλει την κρεβαταρα του σιγα μη κάτσει να κοιμηθει έξω, εμ χαζος ειναι χαχαχχα.....πονηρός ο μικρός

Σοφάκι Φο, είσαι μια χαρά στα κιλάκια σου ειδικά μετά από γέννα αυτό έχω να σου πω... 65 κιλάκια ήμουν 3 μήνες πριν μείνω έγκυος και τα θεωρούσα κι εγώ μπόλικα τα κιλά μου. Το καλοκαίρι πριν μείνω έγκυος έβαλα 4-5 κιλά από την καλοπέραση και έφτασα αισίως 70 'οταν έμεινα. Πήγα 82-83 μέχρι να γεννήσω και έχασα τα 10 και τώρα 73 ολόκληρα κιλά είναι οοολα δικά μου και με τα καλουδια που τρωμε δε βλεπω να γυρναω στα 65 που ημουν κααποτε! :evil: :evil: :cry: Ουφφφφφ!!!! Και άντε τώρα το χειμώνα κρύβομαι, το καλοκαίρι πού θα πάω να κρυφτώ;;;;

Λιάκι το αγόρι σου έχει μια χαρά κιλά. Εμείς είμαστε 9010 και είμαστε και 9 μέρες μεγαλύτερες... Γεννηθήκαμε και βαρύτερες... Μην στεναχωριέσαι καθόλου, εσύ μια χαρά τον ταΐζεις, θα του περάσει και θα τρώει, αλίμονο! Ωχ, η υγρασία είναι πρόβλημα, δεν είναι οτι καλύτερο για το αναπνευστικό ειδικα για το μωρό, ευτυχως όμως δεν έχει στο δωμάτιό του... Εσύ συνέχισε να ψάχνεις για άλλο σπίτι και ίσως βρεις...

Αλικούλα γεια σου! Περνάει ο καιρός και θα καταφθάσει σύντομα το αγόρι σου!! ;) Αφού το σπίτι είναι παλιό και βγάζει προβλήματα γιατί δεν πάτε σε ένα καλύτερο; Με το καλό να βαφτίσετε την Ειρηνούλα σας!

Εμείς είμαστε μια χαρά, απλά η μικρή έχει τον άυπνο σήμερα όλη τη μέρα! :? Πάω να τη σηκώσω τώρα πάλι ξύπνησε, μετά από μισάωρο ύπνο! Το βραδάκι περιμένουμε ένα φιλικό ζευγάρι και θα παραγγείλουμε καμια πιτσούλα (τα καλούδια που λέγαμε) από το pizzoteca (ξέρει η Λία!!!!) . Η φίλη μου μπάινει στις 18 στο μήνα της!!! :P

Ελένη εχει ο μπαμπακας άδεια και καλοπερναμε εεε;;

Μακάρι,έχεις και εσυ παρέα και βοήθεια,ειναι και ωραία αυτές τις μέρες.να περάσετε όμορφα. Οσο για τον ύπνο να είπα πιο πριν οπότε να συνηθησουμε με τα καινούργια δεδομένα.

Για τα κιλα που λέτε επιτέλους εγω ειμαι έτοιμη για την παραλία με ύψος 1.73 και 54 κιλα,οσο ήμουν πριν μείνω έγκυος δλδ, μολις αδιαθετισα φύγαν όλα κοιλιά κυταριτιδα όλα....και δεν πήρα λίγα διπλάσια είχα γίνει.

Τζα!!! Να 'μαστε κι εμείς! ;)

Κι εδώ χαρά Θεού σήμερα, αν και με λίγα συννεφάκια... Πήγαμε μεσημεριανή βολτούλα στο Ζάππειο και στο Σύνταγμα όπου γινόταν χαμός από κόσμο, παιδάκια με μπαλόνια και καρότσια γεμάτο! Η Αθανασία βέβαια δεν κατάλαβε και πολλά γιατί με το που φτάσαμε και τη βάλαμε στο καρότσι είχε μια γλυκιά παραζάλη, κοιμήθηκε γρήγορα και δεν ξύπνησε καθόλου μέχρι που φύγαμε!!! :shock: Λία, που ρώτησες αν νυστάζουμε στη βόλτα...ναι νυστάζουμε πολλές φορές (όχι πάντα) και κοιμάται συνήθως εύκολα στο καρότσι, τη νανουρίζει το ταρακούνημα και το πήγαινε-έλα! :tongue: Εκτός αν έχει νευράκια και δεν βολεύεται και γκρινιάζει, αλλά και πάλι μετα απο λίγο κλάμα κοιμάται...

Σόνια, τι ακούω! Πολύγλωσσο θα το κάνετε το κοριτσάκι σας; Πώς και θα πάει σε ελληνοαγγλικό σχολείο; Σας χαίρομαι που έχετε την οικονομική άνεση και παρέχετε στη μικρή όλα τα καλά και με το παραπάνω και τέλος πάντων που μπορείτε και της προσφέρετε όλα όσα έχετε ονειρευτεί!!! Σου το έχω ξαναπει άλλωστε... ;) Ιταλικά της μιλάς;;; :shock: :shock: :shock: Ξέρεις τόσο καλά; Μπράβο!! Αυτό που σας είπε η γιατρός για τον απογευματινό ύπνο είναι μεγάλη αλήθεια και θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το νέο δεδομένο... Χθες που ξύπνησε 8 το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί μετά με τίποτα!!! Εκλαιγε μόλις την ξαπλώναμε από τις 10μισή έως τις 12μιση που της ξαναέδωσα γάλα και μαλάκωσε!!! Ουφ, τι τραβήξαμε!

Σοφία 1, καλώς τους δέχτηκες!!!!

Αγγελική μου τέλειαααααα που βρήκατε νονά!!!! Τι ευχάριστο νέο, μπράβο!!! Πού μένει δηλαδή η φίλη σου αυτή και θα είναι μακριά; Μη μασάς κι εμάς ο νονός μας είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδος, στον Έβρο!!! :? Πολύ συγκινητικό αυτό που είπες... Πέρσι τέτοιο καιρό μας κλωτσούσαν τα αγγελούδια μας και τώρα κοντεύουν να κάνουν τα πρώτα τους βηματάκια!!!! :cry: :cry: :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημεραααα, περα για περαααα!

επιτελους ξανα ιντερνετ!! Δεν σας εχω πει, εμεις εδω στα Αγραφα (40χμ απο κεντρο Αθηνα) οποτε μας κοβεται το ρευμα, αλλα και οποτε του "καπνισει" κοβεται το ιντερνετ, κανει καμια μερα να σταθεροποιηθει κ να ερθει η γραμμη για να μπουμε! Κυκλοφορουμε με "φαναρια",χαχαχα!:tongue:

Ουτε υποτιτλους δεν μπορουμε να κατεβασουμε για να δουμε καμια κατεβασμενη ταινια:?!

Σονια ειδα κ το βιντεακι με την μαμα (στιλακι φυσικα!) κ την Αλεξανδρα σχεδον στηριζοταν μονη της το κοριτσι σου στο τραπεζακι! Μαλλον σου εμοιασε θα την κυνηγατε απο πολυ νωρις:tongue::D! Θα τρεκλιζει κιολας κ θα ειναι ολα τα λεφτα!

Θα κανετε την Αλεξανδρα αστερι απο μικρη! Αγγλικα, Ιταλικα ακουω (εσυ φανταζομαι ξερεις απο την Τηνο ιταλικα?). Ρωτησατε ομως κ την γιατρο, μην τυχον μπερδευεται τωρα που ειναι ακομα μικρη κ πρεπει να μαθει καλα λεξουλες? Το λεω γιατι εχω ακουσει για παιδακια απο διγλωσσες οικογενειες δυσκολευονται λιγο.

Θα πατε κ διακοπες Αραχωβα τι ωραια, σας ευχομαι να χιονισει να ευχαριστηθειτε, χιονι-τζακι-σκι,:D;)!

Αγγελικη βρηκατε νονα!!! Τελεια!! κ ειναι κ φιλη σου!!:D;) Το μακρια μην σε πειραζει καθολου, καλα λεει η Λια αρκει να αγαπαει τη μικρη, γιατι ειδε κ ο αντρας μου προκοπη απο τον δικο του που μενει πολυ κοντα κ δεν του ειχε παρει ουτε μια σοκολατα:rolleyes:! Αα ναι μια φορα, του ειχε φερει που ζητησε δανεικα απο τον πατερα του Τασου:evil:!

Επιτελους εχετε κ ζεστη!!

Ελενη μου λες μια χαρα τα κιλα, αλλα προ εγκυμοσυνης ημουν 58-60 παντα (εκτος απο την σχολη Λ/Φ, Λια εσυ ειχες παρει κιλα εκει?) και δεν μου απενε με τιποτα τα 65κ. Κανω μαγουλα ευκολα, γαμπες κ κ@λαρακια κ μοιαζω για μπομπαααααα!:rolleyes::tongue:. Τεσπα καποια στιγμη που θα ξανακανω καμια γυμναστικουλα να ισιωσω λιγο!

Ο μπαμπας σας εχει αδεια! Ποιος σας πιανει θα κανετε φανταστικες βολτουλες οι τρεις σας αυτες τις μερες εχει κ καλο καιρο!

Εσενα μια χαρα κοιμαται η Αθανασιτσα σου στο καροτσι! Εμεις αυτο το σεναριο απλα ΔΕΝ το εχουμε παιξει ΠΟΤΕ!!! Να σας θυμισω κιολας οτι η δικια μου κοιμαται μονο αγκαλια αντε κ στο αυτοκ. στο τσακιρ κεφι!

Αα κ αυτο το "δεν κοιμαται πλεον πολυ"... για μας δεν αλλαξε κ τιποτα, δηλ. να μην κοιμαται καθολου:cool::rolleyes:! Αμα μου κανει κανα τετοιο θα την παω στο Παιδων στο Τμημα παρακολουθησης υπνου (υπαρχει, το εχω διαβασει, για παιδακια που δεν κοιμουνται καθολου)! Βεβαια να μην κανω ολο παραπονα, ευτυχως προς το παρον εχει καθιερωσει κ ριχνει εναν υπνακο 10.00-11.00 κ 16.00-17.00. Αυτα, κ μετα το βραδυ γυρω στις 22.30 με 07.00 (παντα με τις απαιτουμενες διακοπες μες στη νυχτα που κανω μισαωρο καθε φορα να ξανακοιμηθει βαρια για να μην ξυπνησει:cry::shock:)!

Σοφακι υπομονη με τα πεθερικα κ φορτωνε τους τα παιδια να μην στα "πρηζουν" ολη την ωρα (...τα πεθερικα εννοειται!):cool::rolleyes:

Λειπουν

η Κατερινα, (που ελπιζω να μην την ξεχασε ο αντρας της σε κανα φαραγγι της Σαμαριας, αχαχα:tongue:),

η Ελενη (να μας πει νεα κατορθωματα του μπεμπη, να περπατησε αραγε?)

το Μαρακι που μας υποσχεθηκε οτι θα μπαινει απο τας Εξωτερικας αλλα δεν εχει γραψει! Εκτος κ αν απαγορευψαν απο Γερμανια να μπαινει κανεις σε Ελληνικα σαϊτ (αχαχα, πλακιτσα:tongue:)

Σας αφηνω κοριτσια παω με φωναζει η Αναστ. βαρεθηκε!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου!

Εδώ έχει φανταστική ημέρα αλλά δε βγήκαμε , ο Δημητράκης σήμερα έχει πολύ γκρ΄νια, υποπτέυομαι δοντάκια, το ένα μπροστινό κάτω σχεδόν έχει εμφανστεί...πρέπει να τον έχει τρελάνει:?:?:?

τώρα κοιμήθηκε αφού του έδωσα με τα χίλια ζόρια λίγο ντεπόν:rolleyes:

Σοφάκι1 καλώς τους δέχτηκες τους μουσαφιραίους και χωρίς προειδοποίηση:shock::shock::shock:

Αυτά πολύ μου τη δίνουν...και καλά σας έκαναν έκπληξη?:evil:

βάλε νερό στο κρασί σου, είναι και γιορτινές ημέρες, όπως λέει και η Σοφία2 άστους να ασχολούνται με τα πιτσιρίκια να μη τους έχεις στο κεφάλι σου...

Σοφάκι 2, καλά στη Λ/Φ και εγώ έφυγα με 5 κιλά επιπλέον, και σκέψου στην αρχή είχα χάσει 3-4:shock::shock::shock:

αλλά βέβαια αυτό έγινε πολλάααααα χρόνια πριν...πέρασε 10ετία πια....σαν όνειρο είναι...

καλέ μια χαρά είσαι με τα κιλά σου, και στις φωτό κούκλα φαίνεσαι!

Εγώ πρέπει να έχω τσιμπησει 1-2 κιλάκια τους 2 τελευταίους μήνες...όλο γλυκά τρώω:oops::oops::oops:

Όσο για το ιντερνετ, και εμείς εδώ στην ξενστιά μια από τα ίδια, όλο χάνεται το σήμα και υποτίθεται έχουμε 24αρα σύνδεση:evil::evil::evil:

Σόνια, αγγλόφωνη η Αλεξάνδρα?και ιταλόφωνη?

αυτό να το ρωτήσεις στην παιδίατρο, μήπως 3 γλώσσες είναι πολλές για τόσο νωρίς, μη μπερδευτεί και αργήσει να μιλήσει, αν και όπως φαίνεται έχει βαλθεί να τα κάνει όλα πρώτη!!!!;););)

Αλήθεια εσύ τα ιταλικά τόσο καλά τα μλάς?

Ελένη, κοίτα να απολαύσεις την άδεια του συζύγου!να κάνετε πολλές βολτίτσες, ευνοεί και ο καιρός ακόμα τουλάχιστον!

HDfQp3.png

Κορίτσια όντως πολυ ωραία μέρα και εμείς απο το πρωι τωρα γυρίσαμε.

Κορίτσια η γιαγιά μου ηταν Ιταλίδα (δεν ζει πια)μέχρι 10 χρόνων που σχεδόν μαζι της μεγάλωσα μου μιλούσε αποκλειστικά ιταλικά και ειναι σαν μητρική μου γλώσσα,όταν μετράω πχ η νευριαζω και τσακωνομαι με τον άντρα μου πχ μου βγαίνει πρώτα το ιταλικό χεχχε....

Έχουμε ρωτήσει πήγαμε σε έναν ειδικό που μας είχε προτείνει η παιδιατρος και μας είπε ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα,τα μυαλά τους ειναι σφουγγάρι και ξέρουν να ξεχωρίσουν τα πάντα,απλα η νταντα θα της μιλάει μονο αγγλικά εγω σχεδόν ιταλικά και ο υπόλοιπος κόσμος ελληνικά και εκείνη μεγαλώνοντας θα ξέρει στον καθένα σε ποια γλώσσα θα απαντήσει.εχω και παράδειγμα την μικρή της ξαδερφης μου,μένουν μόνιμα στην Ιταλία και η μικρή τους 4 χρόνων μιλάει παρα πολυ καθαρά και τις 3 γλώσσες.

Ελένη δυστυχώς δεν έχουμε και καμια τρομερή άνεση, μακάρι να είχαμε να μπορούσα να κάτσω Σπιτι μέχρι τουλαχιστον το μωρο να γίνει 2 χρόνων, όμως δεν μπορω! Και αφου θα ψάχναμε για νταντα είπαμε να βρούμε απο τωρα διγλωσση. Σε ελληνοαγγλικο σχολείο θα την πάμε επειδη θελουμε να μάθει αγγλικά οσο καλύτερα γίνεται και όταν έρθει η ώρα να σπουδάσει να την στείλουμε έξω αν εδω ειναι τα πράγματα όπως τωρα,κοιτ εμείς φροντίζουμε απο τωρα αλλα αν εκείνη ξυπνήσει ένα πρωι και μας πει δεν θέλω μα σπουδασω αλλα θέλω να γίνω λουλουδου στα μπουζούκια εκει δεν ξέρω τι θα κάνουμε,γιατι εμείς κάνουμε σχέδια και ο θεός γελάει μαζι μας...

Καλησπερα μανουλιτσες!!!!

Τι κανετε????

Καλε τι αναλογιες ειναι αυτες που διαβαζω?????

Εγω εχω 2 απο τον Νικ. και 4 απο το μπεμπακο συνολο δεν μπαινω σε κανενα ρουχο μου.......αλλα τρωω η γουρουνα πως να τα χασω???? Το κακο ειναι οτι τρωω γρηγορα και οτι βρω μπροστα μου(συνηθως ταιζοντας τον Νικ. και κρατωντας στα χερια τον μικρο....)

Ελενιτσα περαστικα στην Αθανασια σου, ελπιζω να ειναι ηδη τελειως καλα.

Σοφια1υπομονη με τα πεθερικα, μηπως να το εκμεταλλευτεις λιγο να κοιμηθεις παραπανω ή να πατε καμια βολτιστα με τον αντρα σου τα δυο σας??? Τους εχεις στο κεφαλι σου ολη μερα, ας κερδισεις και εσυ κατι.....

Αγγελικη μπραβο για τη νονα(και ο δικος μας Θεσσαλονικη ειναι). Το θεμα ειναι να αγαπαει τη μικρη και να την βλεπει λιγες φορες μεσα στο χρονο. Ποσα εχουμε ακουσει για νονους στην ιδια πολη που χανονται και μενουν τα παιδια με το παραπονο.....

Σοφια2 συμπασχουσα αυπνη μανουλα!!!!! Ξαναειπε μαμα η Αναστασια????

Σονια ξερω για τα διγλωσσα οτι αργουν να μιλησουν αλλα οταν λυθει η γλωσσιτσα τους ξερουν και τις δυο γλωσσες. Τωρα για 3 δεν εχω ιδεα, εχω την ιδια απορια με τα κοριστια, στον παιδιατρο το ειπες???Τι λεει??

Λια μια χαρα ειναι ο μικρος με τα κιλα, ο γιατρος τι ειπε??Απο οτι ξερω συμβαινει να μην παρουν καποιο μηνα καθολου(το να χασουν δεν ειναι καλο). Αντε να εμφανιστει το δοντακι να ηρεμισει ο Δημητρακης σου.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Εμεις ειμαστε καλα, ο μικρος συνεχιζει να τρωει με το μανταρινι αντι για κουταλι....????!!!!! Πηγαμε παιδιατρο, πηρε 400γρ και 1 ποντο, δηλαδη 7400 και 68, ειπε οτι ειμαστε καλα να μην αγχονομαι, να προσθεσω ζυμαρικα κια σιταλευρο και οσο τρωει (αρκει εστω και λιγο). Την ειδα πολυ καθυσηχαστικη και ηρεμισα και εγω.

Πλεον τον αφηνω κατω στο χαλι, σηκωνεται ορθιος στο τραπεζακι και στους καναπεδες αλλα πρεπει να ειμαι διπλα του γιατι πεφτει ατσαλα.

Χθες στολισαμε τελικα με τον Νικ. και πολυ το χαρηκε. Ειχα παρει κατι γυψινα στολιδια που τα ζωγραφισαμε μαζι με νερομπογιες και τα κρεμασε με τετοιο καμαρι μπροστα-μπροστα.....

Ειχα κατεβει 4 ημερες παλι στους γονεις μου και εκανα τα χριστουγεννιατικα ψωνια μου, αλλα η ψυχολογια μου δεν ειναι καλη. Μη σας μαυρισω τωρα και εσας μερες που ειναι.

Σας φιλω, θα τα ξαναπουμε!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Εμεις ειμαστε καλα, ο μικρος συνεχιζει να τρωει με το μανταρινι αντι για κουταλι....????!!!!! Πηγαμε παιδιατρο, πηρε 400γρ και 1 ποντο, δηλαδη 7400 και 68, ειπε οτι ειμαστε καλα να μην αγχονομαι, να προσθεσω ζυμαρικα κια σιταλευρο και οσο τρωει (αρκει εστω και λιγο). Την ειδα πολυ καθυσηχαστικη και ηρεμισα και εγω.

Πλεον τον αφηνω κατω στο χαλι, σηκωνεται ορθιος στο τραπεζακι και στους καναπεδες αλλα πρεπει να ειμαι διπλα του γιατι πεφτει ατσαλα.

Χθες στολισαμε τελικα με τον Νικ. και πολυ το χαρηκε. Ειχα παρει κατι γυψινα στολιδια που τα ζωγραφισαμε μαζι με νερομπογιες και τα κρεμασε με τετοιο καμαρι μπροστα-μπροστα.....

Ειχα κατεβει 4 ημερες παλι στους γονεις μου και εκανα τα χριστουγεννιατικα ψωνια μου, αλλα η ψυχολογια μου δεν ειναι καλη. Μη σας μαυρισω τωρα και εσας μερες που ειναι.

Σας φιλω, θα τα ξαναπουμε!!!!!!

Eλένη μου, ο μικρούλης είναι αστέρι!καλέ σχεδόν περπατάει, αφούπιάνεται και σηκώνεται μόνος του!!!!

Αυτό με το μανταρίνι, δε μπορώ να το φανταστώ!!!!:D:D:Dπολύ αστείο θα είναι, βγάλτον καμιά φωτό να τον δούμε;)

τουλάχιστον τρωει λίγο καλύτερα?

Εγώ τον Δημητράκη άρχισα να τον ζορίζω λίγο παραπάνω με το φρούτο και το απογευματινό, κουτσοτρώει με πολλα ζόρια...το μυαλό του είναι στο παιχνίδι:tongue::tongue::tongue:

Τι έχεις και δεν σε "πιάνουν" τα Χριστουγεννα?

ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, και κυρίως να είναι περαστικό, να καμαρώνεις τα αγοράκια σου και να ξεχνιέσαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ο Δημήτρης σήμερα δευτερο βράδυ στη σειρά που δεν άντεξε και κοιμήθηκε από τις 8:-|:|:-|

εχθές που το ξαναέκανε, ξύπνησε στις 9μιση με τρελά κέφια και ξανακοιμήθηκε με πολύ ζόρι στις 12!!!!

ελπίζω σημερα να το πάει σερί....

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...