Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σόνια, μια χαρά πήρε βάρος η σβουρίτσα σου! Θα της πάρεις περπατούρα δηλαδή,ε; Και της Αθανασίας πολύ θα της άρεζε γιατί τρελαίνεται να την κρατάς και να πατάει όρθια! :P Αφού κουράζεται και δεν το βάζει κάτω, επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις της και χαίρεται το κάθε δευτερόλεπτο που πατάει!! :tongue: Ίσως της πάρω κι εγώ,θα δω μέχρι τους 9 μήνες που επιτρέπεται. Η γιατρός μας ειχε πει οτι την επιτρέπει αρκεί να την έχουμε συνεχώς υπό παρακολούθηση γιατί κάνουν ζημιές και μπορεί και να χτυπήσει αν π.χ. φτάσει σε σκαλιά ή τραβήξει αντικείμενο και της έρθει καπέλο.. :? Έχε το νου σου λοιπόν, να μην την αφήνεις μόνη να σουλατσάρει για καλό και για κακό! Το σπρει φρεζυμαρ το δοκίμασα, ναι και ουρλιάζει περισσότερο από την αμπούλα!! :shock: Ή την τσούζει το θαλασσινό ή δεν ξέρω κι εγώ γιατί.... :?

Λιάκι, σίγουρα και η εδραίωση του θηλασμού και ο αποθηλασμός έχουν συνήθως κόπο... Τι να κάνεις θα το αντέξεις και αυτό... Είναι και στο μωρό βέβαια γιατί άλλα όπως η Αθανασία γάλα να έπινε και ας ήταν και μπιμπερό κανένα πρόβλημα δεν είχε και μάλιστα το μπιμπερό το απολάμβανε πιο πολύ καθώς έτρεχε άφθονο γάλα ενώ στο στήθος θυμάσαι πώς τσιροκοπούσε!! :shock: Παρότι 2,5 μήνες έπινε μόνο στήθος η μετάβαση στο ξένο έγινε πανεύκολα. Την πρωτη φορά μόνο ξινίστηκε, έκτοτε λέει κι ευχαριστώ! :tongue: Της βάζω ορό ναι, δύο-δύο τις αμπούλες και ευτυχώς την τελευταία φορά δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου!! :shock: :shock: :shock: :shock: Μόνο τρόμαξε αρκετά... Θα ρωτήσω σε φαρμακείο αύριο αν έχει αμπούλες με θαλασσινό νερό γιατί άκουσα από μία έμπειρη μανούλα οτι οι αμπούλες κάνουν καλύτερη δουλειά από τα σπρέι. Και το θαλασσινό νερό είναι ότι καλύτερο, άρα ο συνδυασμός είναι ιδανικός! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλέ που πήγατε όλες σήμερα???'Εχει και κρύο, δεν είναι για εξόδους!

εγώ τωρα γύρισα από το μάθημα, αύριο μάλλον τελειώνει και αυτός ο βραχνας:tongue::tongue::tongue:

Καλέ όχι, δεν το κάνει συχνά ο άντρας μου αυτό, έτυχε, αλλά εμένα μου την έσπασε γιατί μου είπε ότι δε θα αργήσει, και θα είναι χαλια χωρίς εμένακτλ,κτλ,

πες από την αρχή ότι θέλεις να πας να περάσεις καλά, και μη κάνεις κόλπα;);)

Τεσπά, ξύπνησε το αστέρι μου, τρέχω για κρεμούλα!!!

αααα, σήμερα το πρωί 210 μλ γάλα!!!!!ΣΟΚ έπαθα!!!!!!!!!!!:D:D:D

HDfQp3.png

Ναι καλέ πού είστε όλες;;;

Λία, 210 μλ ξένο ήπιε το καμάρι σου;;;; :P :p :P Μπράβο!!! Είδες που σου έκανε και τον δύσκολο;;; Θα δεις που σιγά σιγά θα του αρέσει και θα το κατεβάζει "αμάσητο"!! Και θα χορταίνει και δε θα είναι στο στήθος όλο το βράδυ... Να ξεκουράζεσαι λιγάκι κι εσύ επιτέλους! Ελπίζω σύντομα να πίνει και το βράδυ ξένο.... Αυτό είναι το βασικό, για να δούμε πότε θα μας κάνει τη χάρη... Έστω και το πρωί που το ήπιε κέρδος είναι μπας και το συνηθίσει και δεν ζητάει στήθος μανιωδώς! :? Τελειώνει η οδήγηση; Άντε μια χαρά! Έχεις αυτοκίνητο; Έχεις σκοπό να οδηγάς τώρα στα κοντά, θα το εξασκήσεις δηλαδή σύντομα;

Εμείς είμαστε καλά σήμερα, δεν είδα μέχρι στιγμής μυξούλες, αλλά καλού κακού της αγόρασα σήμερα το πρωί που πήγαμε βόλτα στον Πειραιά (είχε μπόλικο ήλιο και λίγο κρύο) αμπούλες με φυσικό θαλασσινό νερό που σας έλεγα τις sinomarine και μου είπαν πως είναι ότι καλύτερο για κρυολόγημα, μπούκωμα κλπ. :rolleyes: Επίσης της πήρα μπισκοτάκια Hipp καθώς και ρυζογκοφρετάκια που είναι για την ίδια δουλειά απλά πιο διαίτης! :tongue: Έχουν γεύση μήλο-βατόμουρο... :rolleyes: Αυτά από Γενάρη όμως θα τα ξεκινήσουμε...

Όταν βγαίνετε έξω πρωινομεσημεριανή βόλτα πάνω στην ώρα του φρούτου, τι κάνετε; Πώς τρώτε το φρουτάκι; Εμείς μέχρι τώρα βγαίναμε μετά τις 11 με 12 που έτρωγε το φρούτο, είναι όμως αργά φεύγει έτσι όλο το πρωινό και δε βολεύει γιατί γυρίζουμε τρέχοντας για να φάει το μεσημεριανό... Είδα λοιπόν κάτι πολύ ωραία βαζάκια με φρούτο πάλι της Hipp βιολογικά και χωρίς συντηρητικά εννοείται με βιολογικά φρούτα κλπ και σκέφτηκα οτι είναι καλή λύση για όταν είμαστε έξω, να τρώει δηλαδή στη βόλτα το φρουτάκι της. Δυστυχώς δεν γίνεται να αλέσω το φρούτο και να το πάρω μαζί μας έξω γιατί μέχρι να το φάει θα χαθούν όλες οι βιταμίνες... Πρέπει να φαγωθεί εντός 10λέπτου από το άλεσμα... Μέχρι τώρα η αλήθεια είναι πως δεν τα είχα σε εκτίμηση αυτά τα βαζάκια, αλλά διάβασα ότι στη Γερμανία τα εμπιστεύονται και τα χρησιμοποιούν πολύ γιατί παρασκευάζονται υπό πολύ αυστηρές συνθήκες και διατηρούν όλες τις βιταμίνες με το τρόπο που μπαίνουν άμεσα σε βαζάκι και κλείνουν αεροστέγως. Τέλος πάντων, σε καθημερινή βάση δεν θα τα χρησιμοποιούσα προσωπικά παρόλα αυτά γιατί σαν το φρέσκο σίγουρα δεν είναι, αλλά για τις πρωινές βόλτες και όταν πάει λίγο αργά το φρούτο (είμαστε υπναρούδες) είναι καλή λύση πιστεύω... ;) Το να της δίνω το πρωί κρέμα που τρώγεται εύκολα έξω και να τρώει φρούτο το απόγευμα δεν το θέλω γιατί ο οργανισμός μας απορροφά σωστά τις βιταμίνες τις πρωινές ώρες μέχρι 10-11 το πρωί...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τζίφος!!!

πάλι δεν έφαγε το ρυζαλευρο:?:-?:?

Ελένη μου, άστα σταυροκοπιόμουν το πρωί!μακάρι να συνεχίσει έτσι κ αν μάθουμε το πρωινό πιστευω θα έρθει η ώρα και για το βραδυνό μας!!!

Ωραία λύση μου ακούγονται τα βαζάκια!ε δε θα είναι και για κάθε μέρα, μόνο στη βόλτα!εξάλου όλα αυτά πιστευω έχουν τις προδιαγραφες για τα μωράκια μας, αλλιώς δε θα κυκλοφορούσαν στα φαρμακεία;)

ωστε κάνατε και βολτίτσα?εδώ πάντως έχει ψοφοκρυο!

έχω αυτοκίνητο, ο ΄ντρας μου παίρνει το μηχανάκι, αλλά ΄δε νιώθω ασφαλεια να βάλω το μωρόπίσω και να οδηγήσω , ακόμα τουλάχιστον όχι...πρέπει όμως να το παίρνω να μην ξαναξαχάσω αυτά που ξαναέμαθα:tongue::tongue::tongue:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Τζίφος!!!

πάλι δεν έφαγε το ρυζαλευρο:?:-?:?

Ελένη μου, άστα σταυροκοπιόμουν το πρωί!μακάρι να συνεχίσει έτσι κ αν μάθουμε το πρωινό πιστευω θα έρθει η ώρα και για το βραδυνό μας!!!

Ωραία λύση μου ακούγονται τα βαζάκια!ε δε θα είναι και για κάθε μέρα, μόνο στη βόλτα!εξάλου όλα αυτά πιστευω έχουν τις προδιαγραφες για τα μωράκια μας, αλλιώς δε θα κυκλοφορούσαν στα φαρμακεία;)

ωστε κάνατε και βολτίτσα?εδώ πάντως έχει ψοφοκρυο!

έχω αυτοκίνητο, ο ΄ντρας μου παίρνει το μηχανάκι, αλλά ΄δε νιώθω ασφαλεια να βάλω το μωρόπίσω και να οδηγήσω , ακόμα τουλάχιστον όχι...πρέπει όμως να το παίρνω να μην ξαναξαχάσω αυτά που ξαναέμαθα:tongue::tongue::tongue:

Ναι, κι εγώ ελπίζω να συνηθίσει και το βραδινό σιγά σιγά... Εσύ να προσπαθείς να είναι πεινασμένος το βράδυ και να τον επιμένεις λίγο με το μπιμπερό, ακόμη καλύτερα να του το δίνει ο μπαμπάς του για αρχή... Αν το δίνεις εσύ λογικό να ζητάει στήθος, η συνήθεια έχει μεγάλη δύναμη... :rolleyes: Γιατί έτσι με το ρυζάλευρο; Δεν του αρέσει η γεύση λες; Δοκίμασες καμία φαρίν λακτέ ή μπισκοτόκρεμα;

Σιγά σιγά θα πάρεις το κολάι και με το αμάξι... :rolleyes:

Εγώ μόλις έβαλα ορό θαλασσινό στην Αθανασία γιατί ξύπνησε και όταν τη σήκωσα άκουσα μυξούλες στη μύτη. Κλασικά τσιρίζαμε και ρούφηξα αρκετές με το σωληνάκι... :? Θα της ξαναβάλω πριν κοιμηθεί...

Δε σου είπα, παρκάραμε στην Ηρώων Πολυτεχνείου και θα τρώγαμε κλήση, μιλάμε στο παρατρίχαααα!! Τους είδαμε τους Δημοτικούς που γράφανε και έτρεξε ο μπαμπάς μας στο αμάξι και εγώ με το καρότσι από πίσω και τους προλάβαμε όταν έγραφαν τον από πίσω μας!!! Μας κοίταξαν καλά καλά και μας πρσπέρασαν κι έγραψαν τον μπροστινό μας! :shock: Τόσο παρατρίχα σου λέω...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα γλυκες μανουλες!

Sosad μου, μπαρβο στο αγορακι σου!! Σιγα σιγα θα πινει σε χρονο μηδεν! Εμενα η κορακλα μου τα 210 τα στραγγιζει εδω κ ενα μηνα!!

Εσυ βεβαια θηλαζεις κιολας(τελεια!) και γιαυτο θελει το χρονο του ο μικρουλης!! Οσο για το αυτοκινητο, παρτο αποφαση και μη φοβασαι! Εγω την εβαλα στο καθισματακι της με το που σαραντισε! Και εννοειται λογω που ειμαι μονη μου παντου παω με την μπεμπα πισω και εγω στο τιμονι!

Εμεις κοριτσια χθες κλεισαμε τον 7ο!!! Λεω σιγα σιγα να τη φωναζω με το ονοματακι της και να αφηνω το μπεμπα... Ρηνουλα μου!

Και μαλλον η βαφτιση θα γινει 10 Μαρτιου. Γμτ!! μες στο ψοφοκρυο. Αλλιως θα το ρισκαρουμε για τη δευτερη μερα του Πασχα. Τελος Μαιου το αργοτερο ο αντρας μου θα πρεπει να μπαρκαρει παλι και δε θελαμε να αγχωθουμε αλλα απο την αλλη δε θελω ρε κοριτσια μεσα στο ψοφοκρυο!! :(

καλησπερα κοριτσια μου,

η φρικη μου εχει χτυπησει κοκκινο,καποιος με μουτζωσε δεν εξηγειται διαφορετικα τετοια γκινια σημερα......το πρωι μαγειρευω το μοσχαρακι της μπεμπας και το προλαβαινω στο παρατσακ πριν γινει καρβουνο,ειχε πιει ολο το νερο...το αλλαζω κατσαρολα και προσθετω λιγο νερακι...ολα καλα......ερχεται ο μαστορας για να φτιαξει για 584632554 φορα το καλοριφερ (ουτε το γεφυρι της αρτας να ηταν,ολη μερα το φτιαχνει και οταν το αναβουμε χαλαει:evil:,υπενθυμιζω το αγαπητο κοινο οτι μειναμε σε αυτο το σπιτι για να εχουμε ΟΛΗ μερα τα καλοριφερ ανοιχτα να εζει ΖΕΣΤΗ για το κοριτσι μου......και επειδη ειναι μικρο δεν καιει πολυ)...το εφτιαξε λεει γυριζουμε σπιτι αναβουμε καλοριφερ και τιποτα:evil::evil::evil: τον παιρνω τηλ και ερχεται το φτιαχνει,φευγει και μετα απο λιγο ξαναχαλαει,:evil: τον ξαναπαιρνω και δεν το σηκωνει...:evil:παλι το παιδι μες στο κρυο.....αναβω κλιματιστικο κλπ...αναβω το θερμοσιφωνο να κανω ενα μπανιο και δεν αναβε το θερμοσιφωνο:evil:...επισης παω να βαλω το βραστηρα και δεν δουλευε,η μπριζα ευτυχως οχι ο βραστηρας...λετε να παιραξε τιποτα καλωδια ο προφεσσορας και να επαθε κανα βραχυκυκλωμα ή ειναι τυχαια???επισης η μπεμπα κατι εχει παθει εδω και δυο μερες και ξυπναει με το παραμικρο με κλαματα και γενικα μουκριζει στον υπνο της...ουφ ουφ εχω φρικαρει σας λεω μου φαινεται ειμαστε για μετακομιση......

εχει βαλει και ενα ψωφοκρυο...πηγαμε επισκεψη σε εναν υποψηφιο γαμπρο...τι πλακα που ειχαν 11 μηνων αυτος,9110γρ η μπεμπα μπροστα του λουκουμας:tongue:...καθε που του μιλαγε η μπεμπα αυτος εκλαιγε γιατι νομιζε οτι τον μαλωνει...και η μπεμπα με τον που τον ειδε να τρωει βαζει κατι κλαματα χα χα...πολυ γελιο ειχαν...μετα πηγα σουπερμαρκετ και επειδη κοιμηθηκε την εβαλα με το καρεκλακι του αυτοκινητου μεσα στο καροτσι του σουπερ μαρκετ...μας βλεπει ενα πιτσιρικι γυρω στα 3 και μας κοιταει με ματια :shock: εκπληκτα και λεει στον μπαμπα της "στο λεγα οτι πουλανε μωρα στο σουπερ μαρκετ και δεν με πιστευες"...χχα χα

αλικη μου,μια χαρα ειχες επισκεψεις,ε?μια χαρα...και εμεις λεμε για 6 μαιου να την βαφτισουμε και μαζι και γενεθλια...να ναι καλα το κοριτσακι σου εγινε επτα μηνων η ρηνουλα σου,να τη χαιρεσαι...για το παπλωμα που λες μας ειπε η παιδιατρος απο το χρονο και μετα γιατι υπαρχει κινδυνος ασφυξιας.:rolleyes:..αλλα σκεφτομαι σοβαρα να της το βαλω,αφου δεν πηγαινει απο κατω και δεν ειναι και πολυ χοντρο,θα την ξαναρωτησω...

ελενακι σε καταλαβαινω απολυτα με τον ορο...και εμεις τα ιδια περασαμε...τωρα δεν της βαζω καθημερινα γιατι δεν το αντεχω να την βλεπω ετσι...οσο για τα βαζακια μας τα ειπε η γιατροσ να τα εχουμε υποψιν μας αν παμε κανα ταξιδι γιατι ειναι βολικα και να της τα δοκιμασω καποιες μερες πριν....αλλα δεν προβλεπετε....μαςειπε οτι ειναι πολυ καλα αλλα εφοσον εχουμε τοσο φρεσκα λαχανικα και φρουτα καλυτερα να τρωει φρεσκα...για πρακτικους λογους ομως μια στο τοσο σιγα δεν πειραζει...εμεις βγαινουμε μετα το φρουτο και επιστρεφουμε πριν το μεσημεριανο...προχτες στην καφετερια της εδωσα 2 γιαουρτακια απογευματινο,αν και ηταν να φαει φαριν λακτε....αντε αυριο θα ειναι περδικι το κοριτσι σου...λες να ειναι απο δοντακι?

λια μου,πηρε φορα ο δημητρακης,μετα πεινασε γρηγορα η μετα απο κανα 4ωρο?μια χαρα τελειωσες και τα μαθηματα,θα πηγαινεις σιγα σιγα και ολα καλα θα πανε...καλους δρομους να εχεις....εμενα με πιανει αγχος οταν κλαψει,αλλα τωρα συνηθως κοιμαται μετα απο λιγο...οσο για τους αντρες πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι ειναι σαν μωρα παιδια....

σονια μου απιστευτη η μπουμπουκα σου οπου να ναι περπαταει...

σοφακι σισακι τι τελεια σπιτακια,φανταστικη ιδεα...του χρονου λες να κανω και εγω με τη μπεμπουλα...να μας λες τις ιδεες σου...ειναι υπεροχες...να μας πεις πως κανεις και την τουρτα καποια μερα ναεχω υποψη μου...

σοφια κρυωσε και η αναστασια ε?πω πω λες απο το φρεντο να ειναι:tongue:...να της παιρνεις καπουτσινο η γαλλικο αλλη φορα σε παρακαλω...κριμα το τζακι σβηστο...αφου υπαρχει καποια στιγμη θα τα αναψετε...

καλο βραδυ σε ολες

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα μανούλες!

Ελενάκι, βρε τι θα παθαίνατε στην Ηρωων Πολυτεχνείου:shock::shock::shock:Ευτυχώς προλάβατε, δεν είμαστε για κλήσεις τέτοια εποχή!Στα στενάκια να παρκάρετε στους κεντρικούς πάντα γράφουν;)

Αλικάκι μαζί έγιναν 7 μηνών τα μπουμπούκια μας!ώστε κ εσείς Μάρτιο την βάπτιση? και εμείς, στις 24, εγώ ήθελα στα γενέθλιά του 12 Μαίου , αλλά τελικά δε βολεύει τον νονο:?:?:?

Αγγελικούλα, αμάν αυτό το καλοριφερ...καλέ να σου στείλω τον μπαμπά μου????συντηρητής καλοριφέρ είναι και με μεγάλη επιτυχία τόσα χρόνια τον κρύβαμε στο σπίτι γιατί δεν το άφηναν σε ησυχία οι πελάτες:P:p:p

Παώ να ετοιμαστώ, έχουμε παιδίατρο, τα νεοτερα μετά!

φιλάκια!

HDfQp3.png

Γύρισα κορίτσια και είμαι λίγο στενοχωρημένη-αγχωμένη...

Σας είπα ότι εκτός από το μεσημεριανό το αστεράκι μου δεν τρώει τα άλλα γεύματα...

ε, φάνηκε, καθώς πήρε μόνο 80 γρ. αυτό το μήνα:shock::shock::shock:

προβληματίστηκε λίγο και η παιδίατρος, είπαμε μετά τις 6 το πρωί που πίνει γάλα, θα του δίνω κατευθείαν για επόμενο γεύμα τη φρουτόκρεμα και το απόγευμα βάλαμε γιαουρτάκι, φαρίν λακτέ και μπισκοτόκρεμα...επίσης στη φρουτόκρεμα θα βάλω και λίγο αβοκάντο μήπως και του αρέσει λίγο περισσότερο:?:?:?

αχ, πολύ στενοχωρέθηκα...

κατά τα άλλα ήταν πολύ καλός, πρώτη φορά έκανε όλο χαρούλες στην παιδίατρο και μονο στο εμβόλιο έκλαψε λίγο, αλλά το ξέχασε αμέσως..

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

λιακι μου θα παρει τον επομενο,ποσο κιλα ειναι τωρα?ε τωρα θα παρει φορα με τισ κρεμουλες θα του αρεσουν θα δεισ....

ηρθε αλλοσ μαστορας και το εφτιαξε τελικα...ζεσταθηκε το κοκκαλακι μας βρε παιδι μου....ο αλλοσ πρεπει να ηταν ντιπ για ντιπ...εφτιαξε και ο θερμοσιφωνας μπορουμε να κανουμε μπανιοοοοοοο...

σοφια την κουπιτσα την εκανα σε φωτογραφειο 10 ευρω εκανε και τα ημερολογια ηθελα να τα κανω σε τυπογραφειο αλλα κανει 30 ευρω η μακετα συν τα αντιτυπα που θες και ετσι πηρα χαρτονακια κλπ και τα κανω χειροποιητα θα βαλω φωτο οταν τα κανω...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα σας!

Λιάκι μου, μη στεναχωριέσαι, λογικό που πήρε λίγο αφού δεν τρώει τα γεύματά του... Μην ανησυχείς όμως θα βρεις τρικ για να του αρέσουν περισσότερο οι κρεμούλες, βάλε στο φρούτο (αν δεν πιάσει το αβοκάντο) ρυζάλευρο-βανίλια μήπως και πιάσει. Τώρα θα μου πεις πως δεν τρώει ούτε το ρυζάλευρο, αλλά μήπως ο συνδυασμός του αρέσει... Διάβασε και στο ιντερνετ ψάξ'το λίγο για τέτοια κολπάκια από άλλες μανούλες μήπως και τα φάει. Ποιος ξέρει τώρα, σίγουρα δεν του αρέσουν οι γεύσεις αυτές, δεν μπορεί να μην πεινάει! Εσύ τι κάνεις το απόγευμα όταν δεν τρώει κρέμα; Του δίνεις γάλα μετά ή τίποτα; Πάντως εμείς χθες πρωτη φορά φάγαμε φαρίν λακτέ φρεζυλακ και σαν γεύση είναι σχεδόν ίδια με το ρυζαύλευρο-βανίλια, δεν είδα σημαντική διαφορά.... Απλά είναι ελάχιστα πιο κιτρινωπή. Δοκίμασε καμιά άλλη μάρκα κρέμας όπως της Hipp η οποία έχει και μπισκοτόκρεμα βιολογική ενώ η φρεζυλακ δεν έχει, ή καμία Γιώτης γιατί της φρεζυλακ είναι όλες παρόμοιες....Πόσα κιλά είναι τώρα δηλαδή; Άσε με το πάρκινγκ στον Πειραιά έχουμε θέμα, είναι και το αμάξι μας τρένο ολόκληρο!! :shock: Στα στενάκια πηγαίναμε αρχικά και όλο και βρίσκαμε μέχρι που 1-2 φορές δεν βρήκαμε και φάγαμε και πόση βενζίνη στο ψάξιμο και ταλαιπωρία και το βάλαμε σε πάρκινγκ... 6-7 ευρώ η ώρα, δεν λέει καθόλου! Από τότε παίρνουμε τον ηλεκτρικό από το Φάληρο στο Καραΐσκάκη που είναι μια στάση για Πειραιά και αρκετά κοντά στο σπίτι. Χθες απλά είπαμε να το τολμήσουμε, αν και ξέρουμε οτι γράφουν στους κεντρικούς γιατί είχε λίγο κρύο και αν πας με ηλεκτρικό έχει αρκετό περπάτημα μέχρι το φαρμακείο το καλό που ήθελα να πάω (τέρμα κάτω στην Ηρώων Πολυτεχνείου είναι)...Εσείς είχατε πάρκινγκ με το σπίτι;

Αγγελική ευτυχώς που τελειωσε το βασανο με το θερμοσίφωνο-καλοριφέρ!! Όντως γεφύρι της Άρτας!!! Καλέ τι μούτζα φάγατε, όντως! Θα έρθουν καλύτερες μέρες μην απογοητεύεσαι, σε όλους συμβαίνει πότε πότε... Σχετικά με τα βαζάκια εννοείται πως δεν είναι για συχνά... Μια στο τόσο και όταν φάει αργά φρούτο γιατί αν το φάει 10 με 10μιση βγαίνουμε μετα βόλτα. Πάντως είναι καλή λύση για όταν χρειαστεί από το να μη φάει καθόλου φρούτο ή να το φάει απόγευμα.. Μπα δε νομίζω να ετοιμαζεται δοντάκι, αργούμε ακόμη, κανενα κρυωματάκι ή μας κόλλησε ο νονός! :evil: Καλύτερα είναι όμως, από χθες είναι σχεδόν περδίκι, ελαφρά μας πέρασε μάλλον... ;) Χθες που λες που την κοίμισα στις 10 το βράδυ επιτέλους σχετικά νωρίς, ξύπνησε από πείνα στις 8 μια χαρά και ξανα υπνο και σηκώθηκε 11 για φρούτο. Πολύ καλα΄πήγε ελπίζω να το καθιερωσουμε κάπως ετσι...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Aloha, κοπελιες, τι μου κανετε?

πηγα να γραψω χθες, ειχα σχεδον "παψει" ημιδιπλο σεντονι (οχι σαν τα διπλα βεβαια της Κατερινας:tongue:) κ τσουπ κολλησε ο καλος μας υπολογιστης κ αναγκαστηκα να κανω επανεκκινηση με αποτελεσμα τα εχασα ολα, νυσταζα κ δεν τα ξαναεγραψα.

Λια μου θα στρωσει μωρε κ ο Δημητρακης, ειναι καποιες φορες που δεν θα παιρνουν τα ζουζουνια μας τοσο πολυ οσο αλλες φορες, εξαλλου κ εσενα μια χαρα δεν ειναι απο κιλα, απο τους προηγουμενους μηνες? Οι γιατροι πολλες φορες θελουν να βλεπουν στρουμπουλα μωρακια, γιατι μετα σου λεει θα περπατησει κ θα τα χασει. Καλα λενε μεν, αλλα δεν ισχυει παντα ετσι!Η Αναστ. να σου πω ειναι γυρω στα 7300 (τωρα για 68εκ. περιπου την μετραω αλλα δεν ειναι σιγουρο, εχουμε γιατρο στις 21/12) κ η γιατρος μας βρισκει μια χαρα, στο 50% της καμπυλης. Μην αγχωνεσαι τοσο πολυ με τα γραμμαρια αλλα με το πως τον βλεπεις! Αν ειναι γεματος ενεργεια, ζωηρος κ χαρουμενος θα αναπληρωσει τον αλλο μηνα!! Μετα απο κανα δυο χρονια θα βλεπεις τι ειχες γραψει κ θα γελας! Ειχα την αδερφη μου μεχρι 5η Δημοτικου στην κυριολεξια "πιεζαμε" για να κατεβουν οι μπουκιες! Απ τα νευρα τους οι γονεις μου εβαζαν εμενα να την επιτηρω στο τελος σπαζομουν τοσο που την εβαζα κ εφτυνε την τελευταια "νιανια" μπουκια που κρατουσε μες το στομα της (σορρυ για την γλαφυρη αηδιαστικη περιγραφη!) Εε, η αδερφη μου ειναι 1.75μ. και 70κιλα (φαινεται κ στις φωτο της βαφτισης) κ εγω 1.69μ. και 63..4...5... κιλακια(αουτσ). Αντε την εκανα κ ρεζιλι κοντζαμαν αστυφυλακα χααχα:tongue:!

Ελενη μου, τι πηγατε να παθετε με την Δημοτικη Αστ. κ εχουν κ ενα υφακι, "υπερεξουσιας" εε!

Η Αθανασια σου ειναι καλυτερα ευτυχως, για τα κοκκινα μαγουλακια, ξερω οτι μπορει να πειραζει το μαλλι, οπως αν τριβεται σε μαλλινη μπλουζα σου, ή χαλι, αλλα κ το πολυεστερ κανει το ιδιο (καποιο κασκολ ή σκουφακι που μπορει να φοραει κ να ακουμπαει συνεχεια στα μαγουλακια της. Αα, επισης κ οι μπαμπαδες με τα γενια τους προκαλουν ερεθισμο στα ευαισθητα μαγουλακια, ελπιζω να μην μπαινει σε πειρασμο κ να της φιλαει το κεφαλακι!

Αγγελικουλα πωπω σας ματιασαμε με το υπερλαμπρο δεντρο που στολισατε,χαχα! Ευτυχως ομως ειχατε αισιο τελος!

Ειδε τον γαμπρο η δεσποινιδα σου κ τον αρχισε στην παρλα εε? Γυναικες παιδι μου, τσ τσ τσ, παντα θελουν να πουν την τελευταια κουβεντα:tongue::tongue:!

Καλα κ το αγορακι που σας ειδε να την "πουλατε"? ΧΑχα, να κατι τετοιες ατακες θελω κ εγω να ακουω απο την ζουζουνιτσα μου να σκαω στα γελια! Πλακα, πλακα απο μικρο κ απο τρελο μαθαινεις την αληθεια, σελιγο θα πρεπει να βγαζουμε στο κουρμπετι τα μικρα για να πληρωσουμε τους φορους κ τα χαρατσια!:shock::evil:. "...(Εφοριακος: -Κυρια Σοφια.Φο εχετε δηλωσει 1 παιδι οτι σας ανηκει! -Οχι,οχι το αρνουμαι κατηγορηματικα, αυτο το παιδακι πρωτη φορα το βλεπω στη ζωη μου!) (λεμε κ καμια χαζομαρα να γεμιζουν οι γραμμες:tongue::rolleyes:)

Αλικακι μου βλεπω οτι εισαι πολυ δυναμικη, κ πως αλλιως, δεν θα ειχες το κουραγιο να εισαι με ναυτικο!Με το καλο οποτε αποφασισετε τελικα την βαφτιση της Ειρηνουλας σου, μαλλον θα τα κανονισεις ολα εσυ, φανταζομαι! Πες μας αναλυτικοτερα πως σχεδιαζεις να την κανεις την βαφτιση κ που? Αθηνα ή Ευβοια?

Ουτε εμεις σημερα φαγαμε την χορτοσουπα μας αλλα δεν εχω προβλημα, το πρωι εφαγε 3/4μπανανα κ 1 ολοκληρο μηλο γκολντεν:shock:! Κ το αλλο... Εμεις ουτε νερο σε μπιμπεροποτηρακια ειδικα δεν θελουμε! Πινει απο το ποτηρακι κατευθειαν:shock::rolleyes::cool:! Εχει πολλη πλακα καμια φορα θα το τραβηξω την ωρα που της δινω να γελασετε, χαχα!:tongue:

Αντε κοριτσια μου καλο βραδυ, παω να την πεσω γιατι δεν ξερω κ ποσες φορες θα ξυπνησουμε, φιλια!

bkPSp3.png

Kαλησπερα γλυκες μανουλες!

Αγγελικουλα μου, τι ατυχη μερα η σημερινη;;!!! Φανταζομαι τη φρικη σου! Εγω σε κατι τετοια(γιατι δεν εισαι η μονη...καθε λιγο κ λιγακι κατι παθαινουμε κιεμεις καθοτι παμπαλαιο σπιτι) θελω να βγω κ να καπνισω ενα πακετο τσιγαρα!!! Μια πεφτει η ασφαλεια διοτι δεν μπορει να αντεξει και τα δυο καλοριφερ μαζι(της μπεμπας κ το δικο μου) επομενως καλυτερα να ξεπαγιασω εγω παρα το παιδι. Μια η υγρασια να εχει πιασει κοκκινο, μια το ενα μια το αλλο!! Ας ειναι καλα τα παιδακια μας!!

Οσο για το παπλωματακι εγω το βραδυ της ριχνω και μια λεπτη κουβερουλα φαντασου απο πανω. Ασφυξια σε αυτην την ηλικια δεν ειναι λιγο υπερβολη? Αν νιωσουν οτι δεν αναπνεουν καλα δε θα κουνηθουν? Τι να πω... Εμενα προς τα κατω δεν κατεβαινει, προς τα πανω τη βρισκω σχεδον παντα γιαυτο φοβαμαι μη κρυωσει αν δεν ειναι καλα σκεπασμενη.

Λιακι μου, μη στεναχωριεσαι για το μικρουλι σου. Πιστευω πως σε λιγο καιρο θα βρει τους ρυθμους του και θα τρωει μια χαρα!! Ποσα κ ποσα παιδακια που ακουω δεν ειναι στην ιδια φαση? Αλλα μαλιστα μπορει να ειναι και χειροτερα. Ολα ομως μεγαλωσαν μια χαρα!!

Να σου πω κιεμενα μου αρεσε η ιδεα της 24ης Μαρτιου αλλα τι θα βγαλω στο κερασμα ρε παιδι μου?? Σουπιες και χταποδι?? Αυτο με προβληματισε. Λογω νηστειας δε θα μπορω να κανω τραπεζι. Τι?? Χωρις τυρακι???? Α παπαπα!!! Ωραια θα ηταν να τα βαφτιζαμε ανημερα των γενεθλιων ... Αλλα ο μπαμπας μας παιζει να εχει φυγει και δεν μπορουμε να το ρισκαρουμε τελευταια ωρα!

Αχ σε 2 μηνακια μουρχεται!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Αχ, να είσαστε καλά για τη παρηγοριά...με έχουν φάει οι τύψεις πως δεν ταίζω καλά το αγοράκι μου...

τώρα είμαστε 8720 και 72 πόντους:?:?

είναι και ψηλό το παλικάρι μου!!!

στις καμπύλες είμαστε στο ύψος σταθεροί στο 80% και στο βάρος πέσαμε μισή καμπύλη...

Αλικάκι, σε 2 μήνες έρχεται το αγόρι σου ε?άντε υπομονή, θα περάσουν γρήγορα, από πότε λείπει?

αχ, και εσύ προβλήματα με το σπίτι?είναι δικό ας ή νοικιάζετε?

εμάς έχει βγάλει τρελή υγρασία η κρεβατοκάμαρα μας και μαυρίζουν οι τοίχοι, κάθε βδομάδα τρίβει ο άντρας μου αλλά τζίφος ..πάλι μαυρίζουν αμέσως...ευτυχώς στου μωρού δεν έχει καθόλου...

Να σου πω, εμείς θα κάνουμε τραπέζι, και θα έχουμε και κρεατικά, δε νηστεύουν και όλοι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα υπάρχει και ο μπακαλιάρος λόγω των ημερών φυσικά...βλέπουμε για τα υπόλοιπα, είναι φίλος μας αυτός που έχει το μαγαζί, οπότε θα τα κουτσοβολέψουμε;)

παρείγγειλα και δείγματα από προσκλητήρια, από Δευτέρα θα τα έχω μάλλον,

μόλις διαλέξω θα σας το βάλω να το δέιτε;)

Σοφάκι, το τρώει το φρουτάκι της η Αναστασία???μπραβο το κορίτσι μας, καλά, εσείς δικαιολογημένα με τα κιλάκια σας, με τόσες αλλεργίες η καημενούλα και με ΓΟΠ μια χαρά είναι το βάρος της!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...