Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου,

τι κανετε?εμεις καλα ειμαστε χτες ειδαμε λιγο ηλιο και βγηκαμε για καφεδακι,παμε σε ενα που ειμαστε πονο εμεις και ο σερβιτορος αντε και καμια αλλη παρεα...ο ηλιος ειχε δοντια οποτε δεν ηταν για να περπατησουμε....αυριο εχουμε μεγαλη γιορτη στο νησι γιορταζει ο πολιουχος μας ο Αγιος Σπυριδωνας και σημερατο απογευμα μοιραζουν παντου λουκουμαδες αλλα εχει χαλια καιρο οποτε δεν νομιζω να παμε....κριμα ηθελα να την παρω και στην εκκλησια...

κοριτσια και εμενα τον τελευταιο καιρο μου κανει νερα στο φρουτο...νομιζει οτι ειναι σουπα ανοιγει το στομα με χαρα και μετα ξενερωνει....χα χα...εγω πιστευω περνανε φασεις....

ελενη μου περαστικα στο κοριτσι μας...το πρωτο κρυωματακι ε?οπως ειπαν και τα κοριτσια πολυ ορο...βηχει κιολας αν βηχει καλυτερα να την νπαρεις στη γιατρο να της ριξει μια ματια....φουλ στις ιωσεις ειναι τωρα....πηγε η κουμπαρα μου παιδιατρο και τις ειπε κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα,αμυγδαλιτιδα και δεν ξερω και εγω τι αλλο....ουφ ουφ...

σοφια τι ωραια πραγματα κανετε!!!πως τα εφτιαξες τασπιτακια?τελειο δωρακι!!!εμεισ φτιαχνουμε για δωρακια ημερολογια με τη φωτο της μπεμπας....

λιακι και εμενα τρελενεται για το μεσημεριανο και κανει μαμ και μουγκριζει ευχαριστημενη,το ιδιο κανει και με το γιαουρτι....τι να κανουμε εχουν τις προτιμησεις τους απο τωρα τα μωρουδελια μας....

αφηστε που μου εχει σπασει τα νευρα το καλοριφερ...το αναβω και μετα απο μια ωρα δεν λειτουργει...ερχεται καθε μερα ο μαστορας το φτιαχνει και παλι τα ιδια:evil::evil::evil: αντε να δουμε σημερα τι θα γινει....

σοφακι ζηλευωωωωωωω θελω και γω τζακι....ερχομαι να πιουμε καφε....στην αναστασια θα φερω απεξω βαρυ γλυκο...;)

κατερινα που εισαι???δεν πιστευω να ξεχασανε στη βολτα εσενα αυτη τη φορα?χα χα χα

Γεια σου Αγγελική!! Όντως αύριο έχετε μεγάλη γιορτή!! Μία αύριο και μία την ανάσταση γίνεται χαμός στην Κέρκυρα τα θυμάμαι! Το Πάσχα είχα φύγει, αλλά τον Αη Σπυρίδωνα τον τίμησα και στη λιτανεία γινόταν χαμός από κόσμο!! Επίσης θυμάμαι πως εκτός από τον Άγιο γιορτάζουν και σχεδόν όλοι οι Κερκυραίοι καθώς τους μισούς και παραπάνω χωρίς υπερβολή τους λένε Σπύρους!! :tongue: Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση το πόσοι υπήρχαν με αυτό το όνομα!!! :rolleyes: Πάντως αν δεν κάνει πολύ κρύο σήμερα το απόγευμα ή αύριο πρωί να την πας στη εκκλησία τη μπεμπούλα, καλά θα είναι αν και θα γίνεται χαμός.... :| Εδώ σήμερα σηκώθηκε Νοτιάς και έσπασε λίγο το πολύ κρύο σε σχέση με χθες, αν κατάλαβα καλά από το ελάχιστο που ξεμύτισα στο μπαλκόνι...

Η Αθανασία μου είναι καλύτερα σήμερα, δεν τρέχει σχεδόν καθόλου μυξούλα και δε βήχει. Και χθες όμως που έβηχε λίγο ξερόβηχας ακουγόταν όχι κάτι ανησυχητικό... Πάντως από το σπρέι που της έβαλα χθες έπαθε ψυχικό τραλαλά και σήμερα το πρωί που την ξάπλωσα στην αλλαξιέρα για να της καθαρίσω τα ματάκια με ορό και τα αυτάκια κλπ. έκλαιγε με ένα φόβο και ένα παράπονο....η ψυχή μου την λυπήθηκε την κακομοίρα! Νόμιζε πώς θα της ξαναβάλω και ήταν σαν να έλεγε κλαίγοντας "αχ, πώς θα το ξαναπερασωωωωω!!! :cry: :cry: :cry: Βοηθειαα!!!"......... Δεν της έβαλα όμως επειδή δεν είναι μπουκωμένη και τη νύχτα κοιμόταν σαν πουλάκι, ούτε χουρ χουρ ούτε τίποτα. Οπότε και λίγη μυξούλα να τρέχει αν δεν είναι μπουκωμένη δεν της βάζω... Πω πω πρόβλημα! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοπελιες, πως ειναι τα μπεμπακια μας?

Ελενη ειδα αρρωστουλα η Αθανασια σου σαν τη δικη μου εε:(! Περαστικα στα κοριτσια μας! Εσενα ευτυχως ειναι καλυτερα σημερα:D! Κ εμεις χθες το πρωι σηκωθηκαμε με λιγο φτερνισμα κ λιγο βηχαλακι, αλλα μετα ειχαμε πολλες μυξουλες, ευτυχως το βηχαλακι δεν χειροτερεψε, πηραμε την γιατρο τηλ. μας ειπε να βαζουμε ορο κ θερμομετρο κ βλεπουμε. Σημερα ειμαστε κ εμεις λιγο καλυτερα, αλλα ω του θαυματος, πολυ αϋπνες:rolleyes::cool::rolleyes:! Με τα πολλα καταφερε να κοιμηθει 01.30 τη νυχτα, ξυπνησε 2 φορες μεχρι τις 04.00 κ απο κει κ μετα ξανακοιμηθηκαμε, 08.30 σημερα το πρωι για 2 ωριτσες!! Κοριτσια σερνομουν μεχρι τωρα που κοιμηθηκα αλλη μιαμιση ωρα:| κομματια!

Αγγελικη μην ζηλευεις το τζακι μας, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (υποτιθεται ειναι ενεργειακο αλλα δεν ειναι συνδεδεμενο σωστα με αποτελεσμα περσυ μας ντουμανιασε, δεν καταφεραμε να το φτιαξουμε, οπτε φετος το χαιρομαστε, σβηστο:evil:!). Εσεις προβλημα με το καλοριφερ? Αυτο ειναι χειροτερο, για τριξε τα δοντια του ιδιοκτητη να ενδιαφερθει να σας το φτιαξει οριστικα, μικρο μωρο εχετε ρε γμτ!:evil:

Σοφακι, εισαι οντως χρυσοχερα!! Εγω "θα σκοτωνα" να σ' εχω γυναικα ή μαμα! Ελπιζω οτι κ ο Αρης το εκτιμα δεοντως, γιατι τα παιδακια σου θα αργησουν λιγο να το καταλαβουν:tongue:;)!

εγω για τα γειτονοπουλα που ηρθαν τωρα να μεινουν απεναντι μας του πηρα ωραιους "σπιτικους", σοκολατενιους Αγιοβασιλιδες made by super market!Χαχαχα!Εσυ τον Γιαννη τον εχεις ταξει της Αγγελικης? Μην τσακωθουμε κιολας, δεν θελω:tongue:! Αα, κ εγω να ξερεις, καθομαι στα αβγα μου στην Αθηνα, δεν παιρνω τα πλοια σβαρνα να κατσικωνομαι σε συμπεθερες-γαμπρους, χαχαχα:tongue:! Θα μου στελνεις με το πλοιο τα καλουδια!! Δεν θα τσακωθουμε κ ποτε για το ονομα των εγγονιων:tongue:;)!

Αντε κοριτσια φιλια, με φωναζει (δυνατα) η κορουλα μου!!

bkPSp3.png

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

Αυτά τα σπιτάκια φτιάξαμε κοριτσάκια!

Είναι πολύ ωραία για δωράκια τώρα τις γιορτές!

Τα στολίζεις όπως θες με τρούφες χρωματιστές, σοκολατάκια αγιοβασιλάκια και πολλά άλλα! φαντασία να έχεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι δεν έχω τάξει ακόμα το Γιαννάκι καλέ, δεχόμαστε προτάσεις! χαχα!! καλά τώρα όλες καλά τα λέμε μου φαίνεται, θα είμαστε καλές πεθερές κι έτσι, άμα περάσουν τα χρόνια όμως το ξεχνάμε μάλλον!! Εδώ η πεθερά μου μου λέει τι της έκανε η δική της πεθερά τότε!!

Περαστικά στην Αναστασία που κρύωσε!

Δεν θα το φτιάξετε το τζάκι φέτος δηλαδή? θελει πολύ διαδικασία, ξήλωμα στους σωλήνες και τέτοια?

Αγγελικούλα πώς είναι τα ημερολόγια με τη φωτό της μπέμπας που φτιάχνετε εσείς? πολύ ωραίο ακούγεται! και για κούπα με τη φωτό της μπέμπας είχα διαβάσει προχτές αλλά ξεχνάω ποια το έγραψε, πολύ ωραίο δώρο για παππούδες κι αυτό! Γιορτάζει το νησί σας ε, και του χρόνου!!

Ελενίτσα περαστικά στη ζουζούνα σου αν και ήδη είναι καλύτερα ε?

Βοηθάει ο ορός αρκετά αν και δεν τους αρέσει μωρέ, τι τραβάνε κι αυτά!

Εμείς καλά, πήγαμε το πρωί σε μια φιλενάδα μου με τα μικρά για καφέ, γκρίνιαζε όμως η μικρή μου, τι έπαθε η σκατούλα δεν ξέρω, και σπίτι πολύ αγκαλιά θέλει, κάτω δεν κάθεται καθόλου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι μου γεια στα χέρια σου!!!Υπέροχα τα σπιτάκια, μας έχετε βάλει τα γυαλιά οι δευτερομανούλες με την προκοπή σας!!!!Ευγε!!!

Γκρινιαζε η μικρούλα?από ότι κατάλαβα τα παιδάκια μας πρέπει να περνάνε φάση στην ηλικία που είναι, δε μπορώ να το εξηγήσω...

Και εμείς χθες το βράδυ αντί για τις 9 που κοιμάται, κοιμήθηκε στις 11 μετά πό πολύ κλάμα!!!!μου έβγαλε τη πίστη και μάλιστα εχθές που έλειπε ο μπαμπάς του:evil::evil::evil:Ναι έλειπε ο κύριος, πήγε σε τραπέζομαξη με τους συναδέλφους και πριν φύγει μου έλεγε...κατά τις 11 θα είμαι πίσω, τι θα κάνω, θα βαρεθώ, μόνος μου, όλοι θα είναι με τις γυναίκες τους...χάλια θα περάσω...

στις 3 :shock::shock::shock::evil::evil::evil: μαζευτηκε σπίτι!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά δε του μιλάω σήμερα...μου άφησε και τα ντεπόν επάνω στο τραπέζι, να δω ότι έχει πονοκέφαλο..στην Π...να Π....νιες δεν έχει:evil:

ρε κορίτσια, είναι φυσιολογικό που νευριάζω τόσο όταν περνάει καλά ο άντρας μου???

νιώθω ότι με έχει κλειδώσει σπίτι και κάνει τη ζωή του με ασφάλεια...η γυναίκα σπίτι 100%, ποιός θα τη δει, που θα πάει, εγώ δουλειά, κόσμος, μπάλα, τραπέζια, έχω και το παιδί να παίζω...αυτή είναι ζωή...

:evil::evil::evil::evil:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, Λια μου δεν εισαι η μονη!Ευτυχως δηλ. γιατι παιρνουμε η μια κουραγιο απο την αλλη;)! Κ εγω οτν παω στο πατρικο μου, με την μπεμπα φυσικα, κ μενω το βραδυ εκει, ο κυριος το "ψιλοκαιει" το βραδυ του... Ναι οι κακομοιρηδες το εχουν αναγκη, τοοοοσα εχουν πεσει πανω τους να μην ξεσκασουν λιγο?:shock: Κ παντα μα παντα, δεν περνανε τοσο ωραια οσο να μας ειχαν κ εμας μαζι! Εμενα παντως αν μου πει ξανα κανα τετοιο εχω σκεφτει τι θα πω: "κρατα εσυ το παιδι και... Ναι περναω και μονη μου καλα...":rolleyes:. Ουφ, κ εσενα το ιδιο "βιβλιο εχει διαβασει με τον δικο μου κ της Αγγελικης: " Αποκτηστε οικογ.-σπιτικο, χωρις πολυ κοπο, κ χωρις να αλλαξετε καθολου το προγραμμα σας", με την βελτιωμενη δευτερη εκδοση που γραφει: "πως να εχετε το μυαλο σας ησυχο 100%, εχοντας τη γυναικα σπιτι με το παιδι!":rolleyes::evil:.

Ο δικος σου αφησε κ πειστηρια στο τραπεζι, ο γλυκουλης σου, σε σκεφτοταν οοοολοοοο το βραδυ γι΄αυτο τον επιασε πονοκεφαλος!;):shock:

Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα! Εγω του ειπα: -Το καλοκαιρι θα παρω την 10ημερη (ελπιζω να εχω κ λεφτα) αδεια κ θα παω με τους γονεις μου διακοπες!

Μου λεει:

-Με την μπεμπα κ τους γονεις σου πηγαινε οπου θες! (δεν μπορει να φυγει γιατι δουλευει ολο το καλοκαιρι).

-Εε, θα τους αφησω για 2-3 μερουλες τη μικρη να παω κ στο πατρικο της κουμπαρας μου στη Σκυρο που μας παρακαλαει καθε χρονο!

-Δηλ. αντεχεις να αφησεις το μωρο κ να φυγεις?

-Θα κανω την καρδια μου πετρα, οπως κανεις κ εσυ τωρα!:rolleyes::tongue:

-Μα εγω δεν φευγω διακοπες, κανα καφεδακι παω, αντε να παει λιγο πιο αργα, κ λιγο μπασκετ!

- Κ εγω για 2-3 μαζεμενα καφεδακια θα λειψω, δεν θα μου το κρατησει "μανιατικο" η μικρη!

- Καλα εχουμε μελλον ακομα!(Ελπιζει οτι δεν θα αντεξω να το κανω,χα χα χα:cool::rolleyes:;)).

bkPSp3.png

Γεια σας μανουλίτσες.... ;)

Διαβάζω νευράκια σήμερα στο καφέ μας και τσαμπουκάδες!! :tongue: Έτσι σας θέλω μαχητικές και διεκδικητικές!! ;)

Λιάκι μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου που θύμωσες για τη χθεσινοβραδινή έξοδο του μπαμπάς σας... Η αλήθεια είναι ότι εγώ αν μου γυρνούσε στις 3 θα είχα σκυλιάσει!!!! :evil: :evil: :evil: Δεν ξέρω για πόσο, αλλά ένα σκηνικό θα το έκανα... Τώρα βέβαια εξαρτάται και τι συνηθίζει να κάνει και πώς είστε μαθημένοι. Ο δικός μου ποτέ δεν το έχει κάνει. Τι να σου πω, ίσως δεν έτυχε κιόλας. Πάντως γενικά βγαίνουμε πάντα μαζί οι δυό μας και τώρα οι τρείς! ;) Αν κανονίσουν οι συνάδελφοι τίποτα και πάει θα αγχωθώ! :tongue:Για την ώρα δεν το σκέφτομαι... Και πάλι όμως στις 3 το αποκλείω να γυρίσει... Πάντως σε καταλαβαίνω και εγώ πρόσθεσε πως είμαι και ζηλιάρα!!!! :shock:

Εμείς έχουμε ακόμη μυξούλες και σήμερα της ξαναέβαλα ορό.. :cry: Πολύ κλάμα και τσιρίδα, τι να σας λέω.... :shock::? Πραγματικά σαν να τη σφάζουν χωρίς υπερβολή!!! :shock: :shock: :shock: Δεν είναι ωστόσο μπουκωμένη, απλά τρέχει μυξούλα πού και πού και ελάχιστα ακούγεται στην αναπνοή. Εγώ πάντως 2-3 φορές τη μέρα θα της βάζω για να μην μπουκώσει εφόσον έχει μύξες... Κατά τα άλλα κι εμείς έχουμε ώρες ώρες γκρίνια και δεν κάθεται στο πάρκο ή το καρότσι παρά μόνο λίγα λεπτά... Σήμερα είμαστε και μόνες ο μπαμπάς μας έφυγε πριν λίγο για τη δουλειά, για να δούμε, θα με βγάλει νοκ αουτ μέχρι το βράδυ;;; Για την ώρα κοιμάται το πουλάκι μου! Ευτυχώς από μεθαύριο ξεκινάει η Χριστουγεννιάτικη άδεια του άντρα μου οπότε θα είμαστε καλά! Ξαναδουλέυει στις 29..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λιάκι οι περισσότεροι έτσι είναι φιλενάδα! Κι εμείς τρωγόμαστε συχνά πυκνά γιατί δεν είναι σπίτι κι εγώ πρέπει να είμαι με τα παιδιά μόνη και μου λέει "μα δε σου είπα να μην πας βόλτα κι εσύ!" ναι χρυσό μου θα παίρνω τους δρόμους με δυο παιδιά, η ιδανική βόλτα για να ξεσκάσω κι εγώ ε?? είναι και μεγαλόκαρδος ο δικός μου, χαχα!!

δεν μπορούν να το καταλάβουν νομίζω πώς είναι να μεγαλώνεις ένα-δύο παιδιά, την ευθύνη, την κλεισούρα πολλές φορές, την φασαρία στο κεφάλι σου όλη μέρα, το να τρέχεις να τα προλάβεις όλα, τις δουλειές, το σπίτι και και και...αν το καταλάβαιναν θα μας αντιμετώπιζαν αλλιώς σίγουρα!

Ελενίτσα ναι οι μυξούλες αργούν να φύγουν συνήθως, αφήνουν και λίγο φλεματάκι πολλές φορές που φαίνεται από την τρίτη ή τέταρτη μέρα, βάζε αρκετό ορό θα σου έλεγα, κάθε τρεις ώρες τουλάχιστον αφού δεν μπορέις να της κάνεις κάτι άλλο.

Σοφάκι να πας το καλοκαίρι στην κουμπάρα σου εννοείται και για σένα όχι μόνο για το σύζυγο! 2-3 μερούλες δικαιούσαι κι εσύ να ξεκουραστείς μόνη σου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

κοριτσια τι κανετε???εμεις πηγαμε το μωρο στο golden hall πριν μερικες μερες στο παιδοτοπο που εχουν πανω.βγαλαμε και βιντεο

Η Αθανασουλα ειναι αρρωστουλα??πηγαμε στην παιδιατρο και μας ειπε πως πολλα μωρακια τα ταλαιπωρει μια ιωση με μυξουλες.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Λια μου να μου δώσεις τη συνταγή με το φαγακι που φτιάχνεις στο Δημητρακη γιατι η δικια μου το μεσημεριανό ουτε να το δει,με πολυ ζόρι τρώει λίγο. Σήμερα πήγαμε στη παιδιατρο και εγω δεν περίμενα αυτο το μήνα να είχε πάρει ουτε γραμμάριο όμως ευτυχώς είχε πάρει 400γρ.

Οσο για την έξοδο του άντρα σου,σε ζηλεύω που μπορείς να κρατήσεις ένα επίπεδο γιατι αν ήμουν εγω σίγουρα θα είχα κλειδώσει το σπιτι και δεν θα τον άφηνα να μπει,ευτυχώς όμως χωρίς εμένα δεν παει πουθενά.

Διαφημίσεις

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

Αυτά τα σπιτάκια φτιάξαμε κοριτσάκια!

Είναι πολύ ωραία για δωράκια τώρα τις γιορτές!

Τα στολίζεις όπως θες με τρούφες χρωματιστές, σοκολατάκια αγιοβασιλάκια και πολλά άλλα! φαντασία να έχεις!

Μπράβο βρε Σοφακι που με 2 παιδάκια βρίσκεις χρόνο να κανεις τέτοια πράγματα... Αχ ζήλεψα.θελω κι εγω!!

κοριτσια τι κανετε???εμεις πηγαμε το μωρο στο golden hall πριν μερικες μερες στο παιδοτοπο που εχουν πανω.βγαλαμε και βιντεο

Η Αθανασουλα ειναι αρρωστουλα??πηγαμε στην παιδιατρο και μας ειπε πως πολλα μωρακια τα ταλαιπωρει μια ιωση με μυξουλες.

Βρε τι τζουτζούκα πεταχτούλα και τσαχπίνα είναι αυτή!!! χιχιχι Περπατάει, περπατάει;; :tongue:

Καλά είναι η Αθανασία μου μωρέ απλά τρέχει λίγο μυξούλα πού και πού... Βάζουμε ορό με μάχη και την καθαρίζω για να μην μπουκώσει. Γενικά όμως είμαστε καλά... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ μωρε το κα'ι'μενο,έχεις δοκιμάσει τα spray?? επειδη εγω καμια φορα της βάζω και γελάει δεν εχει κανένα πρόβλημα,εκτός και αν εχει ερεθιστει η μυτουλα της και την τσουζει το αλατονερο.

Δεν περπατάει όμως μας έδωσε το πράσινο φως να της πάρουμε περπατουρα,αυτα ειναι για 9 μηνών όμως όταν γίνει 9 μημων μας είπε το μωρο θα τρέχει δεν θα χρειάζεται περπατουρα.

Σόνια η μικρή σου στους 9 μήνες θα πετάει δε θα περπατάει!!!χαχα, έχεις μεγάλο αστέρι λέμε!!!φτου-φτου!

Δε το τρώει το φαγάκι της?δοκίμασε να βάλεις λίγη γλυκοπατάτα, εγώ βάζω μισή πατάτα μισή γλυκοπατάτα ίσως αυτό κάνει τη διαφορά, επίσης μη βάζεις πολύ ελαιόλαδο, αναγουλιάζουν, και μη τσιγγουνέυεσαι το καρότο, είναι γλυκό και τους αρέσει;)

πήρατε 400 γρ.? μπράβο. εμείς παρασκευή έχουμε εμβόλιο, για να δούμε τι θα μας πει...

Ελένη, καλύτερα το Αθανασάκι μας?βάλε, βάλε ορο, μπορεί να τη λυπάσαι, αλλά αν γλυτώσεις το μπούκωμα γλιτώνεις μεγάλη ταλαιπωρια, δε πειράζει , θα συνηθίσει, η θα συνηθίσεις εσύ το κλαμα;);)

με είχες ρωτήσει για το γάλα, παλεύουμε ακόμα, με το ζόρι πίνει 40-50 μλ και αυτό μόνο το πρωί που είναι ακόμα από τον ύπνο και τον ψιλοξεγελάω...για βράδυ ούτε για πλάκα, αν δει το μπιμπερό γίνεται κόλαση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

έχουμε καθιερώσει τελετουργικό μπάνιο-στήθος-κρεβάτι και είναι δύσκολο να του το κόψω:|:|:|

τόσο ζόρι τραβήξαμε να εδραιωθεί ο θηλασμός άλλο τόσο μου φαίνεται έχω να τραβήξω στον αποθηλασμό:?:?:?

ουφ, θα χαλαρώσουμε ποτε?

ευτυχώς δεν πήρε πιπίλα και δε θα χρειαστεί να την κόψουμε και αυτή μετα:tongue::tongue::tongue:

HDfQp3.png

Καλησπερα γλυκες μανουλες!!!

Χαθηκα παλι.... αλλα δικαιολογημενα αυτη τη φορα! Μου εκανε εκπληξη ο αδελφουλης μου και ηρθε να με δει με την κοπελα του! Εκατσαν 4 μερες και το καταευχαριστηθηκα!!

Πεταλουδιτσα και σοφακι περαστικα στα μωρουλινια σας! Αχ ατιμο το κρυωμα στα παιδακια!! Υπομονη ...

Sosad ( εσυ εισαι το Λιακι να υποθεσω ε?) αν ο αντρας σου το εκανε μια φορα αυτο (να αργησει σε εξοδο) αντε, παει στο καλο! Αλλα αν στο κανει συχνα τοτε...παντοφλα!!! :P:tongue: Εννοειται πως δεν εισαι καθολου παραλογη. Αν ειναι δυνατον! Μαζι το κανατε το παιδι και ειστε και οι δυο γονεις του. Δε λεω η μανα ειναι πολυμηχανη γιαυτο και ο θεος μας προικισε με εναν εγκεφαλο εργοστασιο και επεξεργασια των παντων γιατι μπορουμε να χειριστουμε 1000 δουλειες ταυτοχρονα αλλα!!!! Και ο συζυγος ειναι συζυγος!

Angel Μου, τον αντρουλη μου τον γνωρισα ενα καλοκαιρι απο μια κοινη παρεα... για εκεινον ηταν κεραυνοβολος(οπως μου λεει!) για μενα οχι..ηθελα χρονο να το επεξεργαστω γιατι το επαγγελμα το εκανε απο τοτε και ηθελα να δω ποσο δυνατος και πιστος χαρακτηρας ειναι απο τη μια και απο την αλλη να δω κατα ποσο αξιζει να ζω μονη μου. Και δεν το εχω μετανιωσει ουτε μια στιγμη για την επιλογη μου! Το αξιζει ο συγκεκριμενος. απλα ειναι πολυ ζορι η ζωη αυτη. Παντου βλεπω μαμα,μπαμπα και παιδια και με πιανει το παραπονο...

Επισης, εγω τη σκεπαζω με παπλωμα την μπεμπουλα. Γιατι δεν κανει????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...