Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,καλημερα ελενιτσα........ευτυχως ειναι καλυτερα ο μπαμπακας μας,τωρα αν μας κολλησε θα δειξει...εχω περασει τοσες γαστρεντεριτιδες που εχω χασει το λογαριασμο πια......μια περασα οταν ημουν εγκυος:evil:...και μετα αρχισαν οι συσπασεις....δεν ξερω αν σχετιζεται αλλα ειχα παθει σοκ μολις ημουν 29η εβδομαδα και το μηχανημα πηγαινε πανω κατω πανω κατω....ουφ ουφ....ουτε τον τελευταιο μηνα δεν ειχα τοσες συσπασεις...τελοσπαντων...το κρεμμυδι μου ειπε στο ζωμο αλλα δεν ξερω αν βρω στα βιολογικα θα της βαλω αν οχι δεν ξερω τι θα γινει....ασε που μια μερα ψαχναμε ολα τα μαναβικα για να βρουμε κρεμμυδια που να μην ειναι απο βοιωτια και δε βρισκαμε πουθενα,για εμας οχι για το παιδι.....οσο για τα φιλια στο προσωπο παντα μιλαμε δεν αφηνω κανεναν...δεν χρειαζεται,στο κεφαλακι ειναι μια χαρα...ειμαι πολυ παραξενη με το παιδι μου...τοσο κοπο εκανα να το κανω,δικαιολογουμαι πιστευω....

ερωτηση με τι σκεπαζετe το βραδυ τα μωρακια?εγω της βαζω 2 κουβερτες ισπανικες αλλα τα χερακια της ειναι κρυα...και εχτες της εβαλα και υπνοσακο αυτον που ειναι σαν ποδιτσα κατω αλλα παλι νομιζω οτι κρυωνε....βαζει καμια παπλωμα?η παιδιατρος δεν μας αφηνει...

Σώπα βρε παιδί μου, είχες συσπάσεις έντονες τόσο νωρίς,ε; Εγώ πάλι συσπάσεις δεν ένιωσα ποτέ μέχρι τη στιγμή που γέννησα και είμαι πολύ χαρούμενη γιαυτό! ;) Καλά εδώ που τα λέμε δεν μου το φιλάνε το μωρό στο πρόσωπο, στο κεφαλάκι και πάλι ΟΤΑΝ είμαστε με συγγενείς στενούς, δύο φορές το χρόνο δηλαδή! :tongue: Τώρα ο νονός ήταν εξαίρεση και άσχετος με μωρά, άλλη φορά δε θα συμβεί... Είναι δεν είναι άρρωστος κομμένα τα χλάπα χλούπα στα μούτρα!! :| Την έστρωσα ήδη τη γούνα του, του είπα ότι και καλά την ψιλοκόλλησε και τέρμα τα φιλιά γενικώς για να του κοπεί η φόρα! :evil: Άμα θέλει να γλείφει και να μυρίζει να βρει καμια γκόμενα, άντε μη μιλήσω τώρα! :evil:

Πω πω τα κρεμμύδια που έχω δεν τα έχω τσεκάρει από πού είναι και είναι και βιολογικά. Εχω πετάξει το καρτελάκι, οι πατάτες όμως ευτυχώς είναι οκ! Ουφφφ, άγχος!

Εγώ τη βάζω στον υπνόσακο που είναι σαν χοντρό φορμάκι με χέρια-πόδια κανονικά (σου βάζω φωτό στην ομάδα να τον δεις), είναι πολύ ζεστούλικος και της ρίχνω και κουβερτούλα από πάνω όχι πολύ χοντρή όμως... Από μέσα φοράει το φορμάκι της και εσωρουχάκι μακρυμάνικο πιο μέσα. Τα καλτσάκια τα βγάζω πριν κοιμηθεί αφού μπαίνει σε υπνόσακο...Το δωμάτιό της έχει 19 βαθμούς τη νύχτα και νομίζω πως έτσι είναι καλά. Το περισσότερο είναι υπερβολικό. Να κοιτάξεις τη θερμοκρασία στο δωμάτιό της και αναλόγως κάνε.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλες τι κανετε?

Εμεις ειμαστε μεσα προς το παρον (στο πατρικο μου), αλλα παιζεται μηπως παμε σε κανενα κλειστο εμπορικο, να κατσουμε με την αδερφη μου κ την μπεμπουλα για κανα καφεδακι. Η Αναστασια μας το ζηταει, οχι οτι το θελουμε εμεις:tongue:!

Αγγελικη μας, καλως επεστρεψες, ξετρελαθηκαν οι παπουδες εε? Περαστικα στον μπαμπα σας, κ μακαρι να μην κολλησει την κορουλα του κ εσενα!

Σονια, μπραβο που ξεκινησες γυμναστηριο, κ εγω θα ηθελα πολυ να κανω το χομπυ μου αλλα προς το παρον μονο στη σκεψη εχω μεινει:rolleyes::cool:... Επιστρεφεις 7 Φεβρουαριου, πωπω νωρις!:|. Εγω Απριλιο γυρω στις 10, δεν θυμαμαι ακριβως. Θα παιρνουμε κουραγιο απο σενα που θα την εχεις ηδη αποχωριστει καιρο!

Ελενη1 φρικαρα με το αρθρο, δεν το ηξερα! Ουτε προσεχα απο που ειναι τα λαχανικα που τρωμε:cry:.Το εδειξα στη μαμα μου, αλλα το ηξερε απο μια εκπομπη (νομιζω του Ευαγγελατου), πριν 2-3χρονια μου ειπε το ειχε δει! Απο δω κ μπρος θα προσεχω ειδικα τωρα που θα ξεκινησει να τρωει κ η μικρη!Ευχαριστουμε που μας το παραθεσες, ειδες ποσα πολλα μπορεις να μαθεις ακομα κ σε απλο τσατροομ!

Κοριτσια θα ξαναμπω αργοτερα γιατι γκρινιαζει η μικρη...!!!!:rolleyes:

bkPSp3.png

ειμαι πολυ παραξενη με το παιδι μου...τοσο κοπο εκανα να το κανω,δικαιολογουμαι πιστευω....

Όσο για αυτό που λες, όλες κοπιάσαμε για να αποκτήσουμε τα παιδάκια μας με τον άλφα ή βήτα τρόπο, σε καμια μας δεν ήρθε έτσι απλά ένα μωράκι στη ζωή μας, δεν είναι εκεί λοιπόν το θέμα. Είναι απλά θέμα χαρακτήρα, πόσα ανέχεσαι και πόσα όχι, τι θεωρείς επικίνδυνο για την υγεία του και γενικά πόσο φοβάσαι τέτοιες καταστάσεις. Και όταν λέω θέμα χαρακτήρα για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ κατά πόσο έχεις θάρρος να ξεκόψεις τα πολλά ταχταρίσματα με το μωρό σε τρίτους. Εγώ πιστεύω είμαι στη μέση. Ούτε ξεκόβω απότομα με τη μία, αλλά ούτε και αφήνω ανεξέλεγκτα μάτσα μούτσα και διάφορα. Με τρόπο τις πετάω τις μπηχτές και τα υπονοούμενα και πιστεύω γίνομαι εύκολα κατανοητή...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερααααααα.....

αφηστε τι εχουμε παθει δεν μπορουμε να βηξουμε.....χα χα χα....ναι αληθεια σας λεω.η μπεμπουλιτα τρομαζει και δεν μπορει να ηρεμησει....κοιμοταν μια χαρα στραβοκαταπια και οπως εβηξα να τα κλαματα....και οχι μονο στον υπνο και στον ξυπνιο τα ιδια κανει......

σοφουλα θα σας ελεγα να ρθειτε απο εδω να κερασω καφεδακι αλλα δεν ξερω πως πινει τον καφε της η αναστασια βρε.....:tongue::tongue::tongue:

ελενιτσα φυσικα και ολες κοπιασαμε,και οχι μονο εμεις ολες οι μανουλες του κοσμου περνανε δυσκολα για να γινουν μανουλες.......δεν το ειπα για εσας αυτο,ποτε δεν θα ελεγα κατι τετοιο,το ειπα για οσους δυσαρεστουνται με τη συμπεριφορα μου και απο τα ορια που βαζω σχετικα με το παιδι,συγγενεις,φιλους κλπ.....εκει πηγαινε η προταση;)....απλα στο γραπτο λογο παρερμηνευονται καποια λογια......ισως δεν το τυπωσα σωστα...

σε αυτο που λες θεμα χαρακτηρα εχεις δικιο....σε αλλες περιπτωσεις τα χανω λιγο...αλλα με το παιδι προσπαθω οσο μπορω να βαζω ορια γιατι......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καληνυχτα και καλο σαββατοβραδο.....ααα και μην πιειτε πολυ αποψε στην εξοδο...με ρεγουλα...χαχα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Ναι, κορίτσια προσοχή στο ποτό και τα αλκοτέστ!!! χαχαχαχ Μία μία τις τεκίλες μην το παρακάνουμε.... :tongue: :tongue: :tongue:

Αγγελικούλα, καλά κάνεις και βάζεις τα όρια που πιστεύεις πως πρέπει με το μωρό. Όπως αισθάνεται η κάθε μανούλα και ότι θεωρεί πως είναι το καλύτερο για το μωράκι της... Όσο για το βήχα και τα διάφορα άλλα απότομα κι εμείς τα ίδια έχουμε! Δε μου κάνει καμία εντύπωση γιατί η Αθανασία είναι πολύ τρομαξιάρα και κακαρώνει στο κλάμα από ήχους ξαφνικούς! :shock: :shock: :shock: Ειδικά ορισμένες φορές δεν μπορούμε να τη συνεφέρουμε αν τρομάξει πολύ! Πρόβλημα είναι, ειδικά έξω που οι απότομοι ήχοι δίνουν και πάιρνουν, αλλά τι να κάνουμε πρέπει να συνηθίζουν.... :rolleyes:

Σοφάκι Φο, άστα με τα λαχανικά κι εμείς νωρίς το πήραμε χαμπάρι, τι να σου πω!!! Δε θέλω να φανταστώ τι έχουμε σαβουρώσει από δαύτα!!! :shock:

Καληνύχτα κορίτσια!!! (Μπρρρρ, τι κρύο σήμερα.... :? )

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σόνια, ελπίζω να σε πρόλαβα...έχει στο τζάμπο χερούλια που μπαίνουν στο παρκοκρέβατο και πιάνεται το μπεμπε από εκει για να σηκώνεται, δε χρειάζεται να πάρεις καινούριο πάρκο, εμείς παρκοκρέβατο έχουμε και περιμένουμε να μας τα στείλουν από Αθήνα για να το χρησιμοποιήσουμε;)

Αγγελικούλα ωραία τα περάσατε με τους παππούδες ε???αχ, τρέλα που έχουν οι σημερινοί παπούδες...βλέπω από τους δικούς μου, η μαμά μου εκτός από μέιλ και σκάιπ, θέλει τώρα και φεισμπουκ λέει, για να βλέπει και εκεί τις φωτογραφίες μας και να μας κάνει like:shock::shock::shock::shock:

περαστικά και στον μπαμπάκα σας, ελπ΄ζω να την περάσει ελαφριά, δεν έχω πάθει ποτε...φτου-φτου μακριά από εμάς τέτοια πράγματα...άκου όλη η ομάδα...μήπως ήταν σαμποτάζ από αντιπάλους???;););)

αλήθεια, για πες, σε ποιά μπουζούκια πήγες τελικά εχθές?πέρασες καλά?

Όσο για το τρόμαγμα που λες, εμείς είμαστε στο άλλο άκρο...ο Δημητράκης τρελαίνεται να τον τρομάζουμε!!!:shock::shock::shock:Όσο πιο πολύ τόσο πιό καλά!!όλο κρυβόμαστε και του κάνουμε ΜΠΟΥ!!! και πετιέται και ξεκαρδίζεται, όταν βηχουμε χύνεται από τα γέλια και βήχει και αυτός, το μόνο που τον ενοχλεί απίστευτα, δε θέλει΄ούτε να το βλέπει λέμε...είναι η τζαμποσακούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε το χωράει το μυαλό σου...μόλις δει τζάμπο σακούλα, και ειδικά μολις ακούσει το χρατς χρατς γίνεται χαμός...νεύρα, κλάμμα, μέχρι να εξαφανίσεις τη σακούλα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σοφάκι, Απρίλιο θα γυρίσεις!!!!μπράβο, πως τα κατάφερες?εγώ με το ζόρι έγραψα 10 μέρες αργότερα απο την ΠΗΤ μου, και αυτό σαν χάρη μου το έκανε ο γιατρος (του πν) γιατι θα έχανα όλες τις άδειες του 12:shock::shock::shock:ήταν να βγω 24 δεκεμβριου:shock::shock::shock:και βγήκα 4 Ιανουαρίου σε άδεια..

Αλήθεια τι χομπι έχεις και το λες με τέτοιο καημό???

Ελένη,ωραίος ο υπνόσακος, αφού την βολεύει την Αθανασούλα μας!μπορεί να στριφογυρίζει όμως?και εμείς με 2 κουβερτούλες κοιμόμαστε συνήθως τις πετούσε αλλά τώρα που κρύωσε ο καιρός παρατήρησα πως δεν ξεσκεπάζεται πλέον:rolleyes::rolleyes:μάλλον το πήρε χαμπάρι ότι κάνει κρύο!!!

εμάς ήρθε ο νονός μας, πήγαμε χθες το πρωί στο ξενοδοχείο του και τον είδαμε, μια χαρά τα πήγαν οι 2 Δημήτρηδες, έχει και γένια και τρελάθηκε να τα τραβάει ο μικρός!!!μετά το απόγευμα πήγαμε και στο γήπεδο στον αγώνα...ο καημενούλης στην αρχή του άρεσε και γελούσε, είχε δυνατά τη μουσική, είχε και κόσμο, φασαρία, αλλά όταν ξεκίνησε ο αγώνας ήταν κάτι παιδάκια μπροστά μας με καραμούζες και κατατρόμαξε ο κακομοίρης μου...πάτησε κάτι κλάμματα, οπότε φύγαμε άρον-άρον...βέβαια ο νονός κέρδισε, και μετά ήρθε στο σπίτι το βράδυ, φάγαμε όλοι μαζί, κάναμε μπάνιο τον Δημητράκη, τον βάλαμε και για ύπνο!!!όλα καλά!!!

Αυτά προς το παρόν, ξυπνησε το αγόρι μου, πάω....

HDfQp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σόνια, ελπίζω να σε πρόλαβα...έχει στο τζάμπο χερούλια που μπαίνουν στο παρκοκρέβατο και πιάνεται το μπεμπε από εκει για να σηκώνεται, δε χρειάζεται να πάρεις καινούριο πάρκο, εμείς παρκοκρέβατο έχουμε και περιμένουμε να μας τα στείλουν από Αθήνα για να το χρησιμοποιήσουμε;)

Αγγελικούλα ωραία τα περάσατε με τους παππούδες ε???αχ, τρέλα που έχουν οι σημερινοί παπούδες...βλέπω από τους δικούς μου, η μαμά μου εκτός από μέιλ και σκάιπ, θέλει τώρα και φεισμπουκ λέει, για να βλέπει και εκεί τις φωτογραφίες μας και να μας κάνει like:shock::shock::shock::shock:

περαστικά και στον μπαμπάκα σας, ελπ΄ζω να την περάσει ελαφριά, δεν έχω πάθει ποτε...φτου-φτου μακριά από εμάς τέτοια πράγματα...άκου όλη η ομάδα...μήπως ήταν σαμποτάζ από αντιπάλους???;););)

αλήθεια, για πες, σε ποιά μπουζούκια πήγες τελικά εχθές?πέρασες καλά?

Όσο για το τρόμαγμα που λες, εμείς είμαστε στο άλλο άκρο...ο Δημητράκης τρελαίνεται να τον τρομάζουμε!!!:shock::shock::shock:Όσο πιο πολύ τόσο πιό καλά!!όλο κρυβόμαστε και του κάνουμε ΜΠΟΥ!!! και πετιέται και ξεκαρδίζεται, όταν βηχουμε χύνεται από τα γέλια και βήχει και αυτός, το μόνο που τον ενοχλεί απίστευτα, δε θέλει΄ούτε να το βλέπει λέμε...είναι η τζαμποσακούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε το χωράει το μυαλό σου...μόλις δει τζάμπο σακούλα, και ειδικά μολις ακούσει το χρατς χρατς γίνεται χαμός...νεύρα, κλάμμα, μέχρι να εξαφανίσεις τη σακούλα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σοφάκι, Απρίλιο θα γυρίσεις!!!!μπράβο, πως τα κατάφερες?εγώ με το ζόρι έγραψα 10 μέρες αργότερα απο την ΠΗΤ μου, και αυτό σαν χάρη μου το έκανε ο γιατρος (του πν) γιατι θα έχανα όλες τις άδειες του 12:shock::shock::shock:ήταν να βγω 24 δεκεμβριου:shock::shock::shock:και βγήκα 4 Ιανουαρίου σε άδεια..

Αλήθεια τι χομπι έχεις και το λες με τέτοιο καημό???

Ελένη,ωραίος ο υπνόσακος, αφού την βολεύει την Αθανασούλα μας!μπορεί να στριφογυρίζει όμως?και εμείς με 2 κουβερτούλες κοιμόμαστε συνήθως τις πετούσε αλλά τώρα που κρύωσε ο καιρός παρατήρησα πως δεν ξεσκεπάζεται πλέον:rolleyes::rolleyes:μάλλον το πήρε χαμπάρι ότι κάνει κρύο!!!

εμάς ήρθε ο νονός μας, πήγαμε χθες το πρωί στο ξενοδοχείο του και τον είδαμε, μια χαρά τα πήγαν οι 2 Δημήτρηδες, έχει και γένια και τρελάθηκε να τα τραβάει ο μικρός!!!μετά το απόγευμα πήγαμε και στο γήπεδο στον αγώνα...ο καημενούλης στην αρχή του άρεσε και γελούσε, είχε δυνατά τη μουσική, είχε και κόσμο, φασαρία, αλλά όταν ξεκίνησε ο αγώνας ήταν κάτι παιδάκια μπροστά μας με καραμούζες και κατατρόμαξε ο κακομοίρης μου...πάτησε κάτι κλάμματα, οπότε φύγαμε άρον-άρον...βέβαια ο νονός κέρδισε, και μετά ήρθε στο σπίτι το βράδυ, φάγαμε όλοι μαζί, κάναμε μπάνιο τον Δημητράκη, τον βάλαμε και για ύπνο!!!όλα καλά!!!

Αυτά προς το παρόν, ξυπνησε το αγόρι μου, πάω....

Καλημέρα μανούλες, καλημέρα Λία μου!!

Τρόμαξε μωρέ ο κακομοίρης από τις καραμούζες,ε;; Ωχ, κρίμα! Πού να μην τρομάξει φαντάζομαι φασαρία που έκαναν.... Τέλεια που τα πήγε καλά με το νονούλη! Τι γέλιο με τις τζαμποσακούλες που τρομάζει! Το καθένα με τα αδύνατα σημεία του! :tongue:

Σχετικά με τον υπνόσακο, τι εννοείς αν μπορεί να στριφογυρίζει;;;; Τι είναι αυτό;;;; :shock: Εμείς δεν στριφογυρίζουμε στον ύπνο μας, εκεί που την αφήνω εκεί τη βρίσκω το πρωί απλά κουνάει το κεφαλάκι από τη μία και την άλλη πλευρά και ίιιισως ελαφρώς να μετακινηθεί το σωματάκι της πιο πλάγια, λίγο όμως. 1-2 φορές τη βρήκα σχεδόν κάθετα με το κρεβάτι και αυτό επειδή είχε ξυπνήσει και κλωτσούσε και μετακινήθηκε. Δεν το συνηθίζει όμως. Και να στροφογύριζε όμως δεν θα την εμπόδιζε γιατί είναι σαν φορμάκι ακριβώς απλά πιο χοντρό...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας κοριτσια τι μου κανετε???

εγω περασα τελεια χτες πηγα στο baby room, ηταν καταπληκτικα...με χτυπησαν λιγο τα τακουνια μωρε και τα ποτα ηταν λιγο μπομπα αλλα και εγω βρε παιδιμου αμα δεν πιω 15 ουισκι δεν κανω κεφαλι....αχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

σοβαρευομαστε τωρα.....ο καλος μου ο αντρουλης χτες επαιξε ποδοσφαιρο με καταρρακτωδη βροχη και μαντεψτε...σημερα ειναι κρυωμενος:evil:...αλλα δεν μπορει να κατσει σπιτι και παει να δει με αυτο το ψωφοκρυο εναν πολυ σημαντικο αγωνα:evil:...η μπεμπουλα κοιμαται και εγω κανω οτι μπορω,πιατα ρουχα κλπ....τι κρυο κανει βρε κοριτσια...πω πω...ουτε να ξεμυτισουμε δεν μπορουμε....

ελενιτσα ειπαμε τα κοριτσια μας μοιαζουν σε ορισμενα πραγματα...στη βολτα η δικια μου δεν ενοχλειται με τιποτα,στο σπιτι τα βγαζει ολα...χα χα

λιακι τον καταλαβαινω απολυτα τον δημητρακη....Ελενη μη διαβασεις απο εδω και κατω...:tongue: και εγω μισω τις σακουλες απο τα τζαμπο και με το που τις φερνω σπιτι τις γεμιζω με σκουπιδια και τις ξεφορτωνομαι...ανατριχιαζω με το υλικο τους δεν ξερω....χα χα...τι ωραια ειδατε και το νονο σας....δημητρης και αυτος λοιπον....ωστε η γιαγια θελει facebook να κανει like...χα χα...θα πατε καθολου για χριστουγεννα?

που θα πατε τα χριστουγεννα ???που θα τα περασετε?εμεις θα παμε σε ενα νησι του ιονιου κερκυρα λεγεται...ελπιζω να περασουμε καλα....χα χα...εδω θα μεινουμε,θα γυρισουμε λιγο σε συγγενεις και φιλους...και μεσα...φετος τα πιο ομορφα χριστουγεννα θα ειναι...μας αρκει που εχουμε το θησαυρο μας...ολα τα αλλα τα εχω βαρεθει...η μπεμπα εχει επισκιασει τα παντα:D:D:D

Αχαχα, Αγγελικη, ακομα γελαω:tongue:!... Βγηκες στο πασιγνωστο κλαμπ babyroom κ μας το λες μες στα μουτρα μας?:tongue: χαχα, μπομπα τα ουισκια λεμεεεε!!! Ο αντρουλης σου εχει βαλθει να ειναι αρρωστουλης συνεχεια, μου φαινεται οτι τον περιποιεισαι πολυ καλα κ την εχει καταβρει:rolleyes:,χαχα!

Ααα, κλαμπακια, διακοπουλες βλεπω!! Κ μας το παιζεις "μεση ελληνικη οικογενεια", στην ανεργια, εεε! Ακου Μερκελ, Κερκυρα!κ θα κανετε κ επισκεψεις (αρα εξοδα βενζινης) σε "συγγενικα" ταχα μου σπιτια!! Θελεις κυρα μου να σε λυπηθουμε? Για να μην θυμηθω κ τη σπιταρονα-βιλαρα που εχετε!! Κ ποσα μετρα ειπαμε ειναι το χριστουγεννιατικο σας δεντρο?:cool: Για να ζηλεψετε κοριτσια κ εγω θα ειμαι στον Σχινια τις διακοπες, μονη μου ομως θα παρατησω το παιδι στον Τασο, που θα δουλευει κιολας, για να κανω εγω αμεριμνη τις διακοπαρες μου! Ειναι να μην αρχισω εγω παιδι μου τα εξοδα, μετα δεν με σταματαει ουτε ο τοκογλυφος, χαχαχα!:tongue::tongue:

Λιακι, εχω κ πανακριβο χομπυ, ειμαι συλλεκτρια διαμαντιων,εργων τεχνης, αλλα κανω ολη την ωρα ταξιδια για να παρω τα καλυτερα που μου αξιζουν κιολας, δεν το συζητω! Για το θεαθηναι λεω οτι κανω inline skating σε μια "ψωροομαδουλα" με καποιους κοινους θνητους, τσ τσ τσ!

Κ εμεις τετοιο υπνοσακο εχουμε σαν της Ελενης κ η δικια μου δεν δυσκολευεται να κινηθει, αλλα ουτως η αλλως στον υπνο της δεν στριφογυρναει, γιατι αλλιως θα ξυπνησει:rolleyes:.

Σοφακι η Καλλια, εε,αυτο το μηνα ειπε να ξεκουραστει λιγο,το κοριτσι σου!Ειχε κ το βηχαλακι κ τα δοντακια της, οποτε μια χαρουλα ειναι! Εμενα το μμμμ το λεει σαν να θελει να μιλησει, οχι οταν κλαιει, οποτε ελπιζω να το επαναλαβει κ να προφτασω να την γραψω σε βιντεακι, κ να της απαντησω κιολας μηπως, λεω μηπως κ το συνδεσει με εμενα;):D!

Ελενη2 περασατε ωραια στην γιορτουλα, κ πηρε κ ο Νικολας τα δωρακια του τελεια!Καλο το κολπο με το παλιο τηλεφωνο που του δινετε, θα το εχω υποψη μου, γιατι την βλεπω θελει πολυ να πειραζει κινητα, υπολογιστη οποτε 2 παλιες συσκευες που εχουμε θα τις κρατησω γι' αυτο το λογο, μπορει να με βολεψουν, μην μας διαλυσει τον Η/Υ!

Κατερινα, πολυ πλακα ο Χρηστακης, αμαρτια εξομολουγουμενη ουκ εστιν αμαρτια, "εντατσει"?χαχα, δωσε ενα φιλακι στο μπουμπουκι σου απο μενα, γιατι ειναι ντομπρος κ λειπει πολυ απο τους ενηλικες της εποχης μας αυτο!

Αντε κοπελες μου θα τα πουμε, ξανα εχει κ πολυ κρυο, κ ειμαστε ωραια παρεα στο "καφε γυρω απ το τζακι", φιλακια!:D

bkPSp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Καλέ τι ησυχία έχει πέσει στο καφέ μας???

μήπως χουχουλιάζετε κάτω από το παπλωμα με τα αγγελούδια σας?

Κατερινάκι μάλλον τον έκρυψες πολύ καλά τον υπολογιστή...ούτε εσύ δεν τον βρίσκεις!!!μη σε χάσουμε τελείως καλέ!!!

Σοφία, εξου και τα υπέροχα πόδια που έχεις!!!skating σε ψωροομαδούλα ακούω!ουάου!μπράβο ρε κορίτσια, ζηλεύω, εγώ σαν γνήσια Δίδυμος, έχω δοκιμάσει στη ζωή μου ότι χομπι μπορείς να φανταστείς, από ζωγραφικη, πιάνο μέχρι στίβο, κολύμβηση, όλα τα βαριόμουν και τα παρατούσα μετά από εύλογο διάστημα...:tongue::rolleyes::tongue: τώρα νομίζω είναι αργά να ξεκινήσω κάτι καινούριο...δε νομίζω να έχω αφήσει και τίποτα αδοκίμαστο;););)

Αγγελική όπως όλα δείχνουν, θα κάνουμε κράτηση σε ένα αρχοντικό στο όμορφο νησί της Σύρου...έχεις ακουστά?πολύ ωραία για διακοπές!!ειδικά Χριστουγεννιάτικες!!!:tongue::tongue:

πόσο θα ήθελα να είμασταν σε ένα βουνό με έλατα και χιόνι και ένα τεράστιο τζάκι!!!η θάλασσα το χειμώνα είναι απίστευτα βαρετή:|:|:|

Ελένη,κοιμάται ήσυχα η Αθανασία μας ε?μπράβο το κορίτσι μου, σε ρώτησα γιατί ο Δημητρης μέχρι να κοιμηθεί φέρνει 1987876 σβούρες:shock::shock::shock:αταλήγει ανάποδα με τα πόδια ψηλά στην πάντα:shock::shock:

κορίτσια με τα φαγητά πως τα πάτε???

εμείς όχι τόσο καλά, φοβάμαι μήπως δεν πήρε καθόλου βάρος αυτό το μήνα...έχει κόψει τελείως το ρυζάλευρο, μία ή δύο κουταλίτσες καταπίνει με χίλια ζόρια και κοντέυει να κόψει και την φρουτόκρεμα...μάχη δίνω κάθε μέρα...μονο την κρεατόσουπα και κοτόσουπα τρώει (ευτυχώς) ακόμα με όρεξη...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εμείς καλά, βγήκαμε εχτές βολτίτσα, πήγαμε σε παιδότοπο με κάτι φίλους με τα παιδάκια τους και έπαιξαν και μετά σε συγγενείς το απόγευμα επίσκεψη, το Σάββατο πάλι ημέρα για τα παιδιά, είχαν γιορτούλα εδώ στο χωριό χριστουγεννιάτικη και έδωσαν δωράκια στα μικρά, είδαν ντιβιντι με τον αγιο βασίλη, φάγανε πιτσούλα και μελομακάρονα, μια χαρά περάσανε, βγήκαμε κι εμείς λίγο έξω να ξεσκάσουμε.

Α φτιάξαμε και σπιτάκια χριστουγεννιάτικα με πτι μπερ με το Γιάννη για να δώσουμε δωράκια στους συγγενείς, τέλεια έγιναν!

Έχει λίγη γκρίνια μόνο η μικρή και δεν ξέρω τι να φταίει, μήπως ετοιμάζει κι άλλο δοντάκι?

Λιάκι εμείς πάλι δεν τρώμε φαγητό και τρώμε την κρέμα και τα φρούτα, το φαγητό τελείως χάλια της φαίνεται!

Ενώ είναι το πιο γευστικό απ' όλα πιστεύω. Τι να του κάνεις τώρα του Δημητράκη δεν ξέρω, άλλη κρεμούλα δεν θα δοκιμάσετε καμία βανίλια ή φαρίν λακτέ?

Ήρθε ο νονός σας κι εσάς και τον είδατε ε? του τράβαγα τα γένια πο μικρός, χαχα!!!

Γέλιο έχετε βρε κορίτσια με τις χριστουγεννιάτικες διακοπές!! στο ίδιο μέρος θα πάμε όλες μου φαίνεται!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κορίτσιαααααα!!! :P :p :P :p :P :p

Λιάκι, γιατί έτσι ο Δημητρός; Του κόπηκε η όρεξη;; Μήπως έχει ζόρι από δόντια, παρατηρείς γκρίνια ή πολλά σάλια κλπ; Τι να πω, είπαμε περνάνε φάσεις... Τώρα όσον αφορά τα κιλά και να μην πήρε πολλά αυτό το μήνα δεν τρέχει τίποτα, θα τα πάρει τον επόμενο, εξάλλου είναι μπαμπάτσικος δεν έχει θέμα, μην ανησυχεις... Με το φρεζυλακ πώς τα πάτε; Πίνει καθόλου ή και σε αυτό έχουμε ζόρια; Η Αθανασία μου κάνει κάτι περίεργα με το φρούτο τις τελευταίες 3 μέρες. Το τρώει εν τέλει, αλλά με κλάμα σαν παράπονο και δεν ξέρω τι την ενοχλεί... Ελπίζω να μην κρατήσει μέρες και να είναι παροδικό.. Με τα υπόλοιπα γεύματα δεν έχουμε θέμα.

Σοφάκι 1 για άλλη μια φορά χρυσοχέρα! Φαντάζομαι τα τέλεια σπιτάκια που φτιάξατε! Βάλε φωτό να δούμε...

Εμείς σήμερα έχουμε μυξούλα :shock: :shock: :shock::? :? :? και τρέχει από το ένα ρουθουνάκι για την ώρα και κάνουμε και αψου αψου αρκετά.... Τώρα μας κόλλησε ο νονός, κρυώσαμε θα σας γελάσω! Επίσης σήμερα πααααραπολλά σάλια μιλάμε ποτάκι τρέχουν! Δοντάκι βέβαια αργεί, αλλά έχει και γκρίνια οπότε φαγούρα σίγουρα έχουμε... Της πήρα το φρεζυμαρ σπρει μηπως ειναι πιο ήπιο από τον ορό, αλλά πάλι έκλαιγε...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σοφία, τι ωραίες οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές!πως να μη χαρούν τα κουτσουνάκια σου!

καλέ, κι αλλο δόντι θα βγάλει η Κάλλια?οδοντόβουρτσα πηρατε?χαχα!η γλυκούλα μου, δεν τρωει μεσημεριανο?είμαστε στα τελείως ανάποδα βλέπω!Ό δημήτρης όταν τρώει το μεσημεριανό κάνει μιαμ-μιαμ την ώρα που το "μασουλάει":p:p:pέχει πολύ γέλιο!

Ελένη μου, περαστικά στην Αθανασούλα μας, αχ μωρέ το καημενούλη μου...λες να είναι από το νονό?καλά είναι και η εποχή βέβαια, όλο και κάποιο μυξαλάκι τρέχει, ελπίζω να είναι μόνο αυτό και τίποτα άλλο...

σημερα πως τα πάει η μικρή?

να της βάζεις πολύ ορό, θα την βοηθήσει πολύ κ ας μη τον θέλει..

HDfQp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σοφία, τι ωραίες οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές!πως να μη χαρούν τα κουτσουνάκια σου!

καλέ, κι αλλο δόντι θα βγάλει η Κάλλια?οδοντόβουρτσα πηρατε?χαχα!η γλυκούλα μου, δεν τρωει μεσημεριανο?είμαστε στα τελείως ανάποδα βλέπω!Ό δημήτρης όταν τρώει το μεσημεριανό κάνει μιαμ-μιαμ την ώρα που το "μασουλάει":p:p:pέχει πολύ γέλιο!

Ελένη μου, περαστικά στην Αθανασούλα μας, αχ μωρέ το καημενούλη μου...λες να είναι από το νονό?καλά είναι και η εποχή βέβαια, όλο και κάποιο μυξαλάκι τρέχει, ελπίζω να είναι μόνο αυτό και τίποτα άλλο...

σημερα πως τα πάει η μικρή?

να της βάζεις πολύ ορό, θα την βοηθήσει πολύ κ ας μη τον θέλει..

Καλημέρα λιάκι μου! Σε λίγο θα σηκωθεί και θα δω πώς είναι σήμερα... Για την ώρα άνοιξα όλο το σπίτι εκτός από το δωμάτιό της να αεριστεί και τώρα έκλεισα και αναψα καλοριφέρ γιατί έχει ψόφοοο!! Πώς να σηκωθεί από το ζεστό κρεβατάκι... Εσύ με καλοριφέρ τι κάνεις; Πω πω ο ορός δεν παλεύεται!! Και αυτό που πήραμε με σταθερή πίεση που απλά πατάς τη σκανδάλη άστα να πάνε είναι ουρλιάζει! Σχεδόν πνίγεται! Και αυτο γράφει απεξω φυσικό θαλασσινο νερό, λες να είναι αλμυρό και να της τσούζει τη μυτούλα; Θα το δοκιμάσω! Δεν ξέρω αν κόλλησε ρε γμτ καθόλου απίθανο, αλλά και το κρύωμα πάιζει με αυτό τον καιρό! Εν τω μεταξύ είναι το πρώτο μας κρυωματάκι! :rolleyes:

Μιαμ΄μιαμ κάνει στο μεσημεριανο;; χαχαχαχα :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα κοριτσακια μου,

τι κανετε?εμεις καλα ειμαστε χτες ειδαμε λιγο ηλιο και βγηκαμε για καφεδακι,παμε σε ενα που ειμαστε πονο εμεις και ο σερβιτορος αντε και καμια αλλη παρεα...ο ηλιος ειχε δοντια οποτε δεν ηταν για να περπατησουμε....αυριο εχουμε μεγαλη γιορτη στο νησι γιορταζει ο πολιουχος μας ο Αγιος Σπυριδωνας και σημερατο απογευμα μοιραζουν παντου λουκουμαδες αλλα εχει χαλια καιρο οποτε δεν νομιζω να παμε....κριμα ηθελα να την παρω και στην εκκλησια...

κοριτσια και εμενα τον τελευταιο καιρο μου κανει νερα στο φρουτο...νομιζει οτι ειναι σουπα ανοιγει το στομα με χαρα και μετα ξενερωνει....χα χα...εγω πιστευω περνανε φασεις....

ελενη μου περαστικα στο κοριτσι μας...το πρωτο κρυωματακι ε?οπως ειπαν και τα κοριτσια πολυ ορο...βηχει κιολας αν βηχει καλυτερα να την νπαρεις στη γιατρο να της ριξει μια ματια....φουλ στις ιωσεις ειναι τωρα....πηγε η κουμπαρα μου παιδιατρο και τις ειπε κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα,αμυγδαλιτιδα και δεν ξερω και εγω τι αλλο....ουφ ουφ...

σοφια τι ωραια πραγματα κανετε!!!πως τα εφτιαξες τασπιτακια?τελειο δωρακι!!!εμεισ φτιαχνουμε για δωρακια ημερολογια με τη φωτο της μπεμπας....

λιακι και εμενα τρελενεται για το μεσημεριανο και κανει μαμ και μουγκριζει ευχαριστημενη,το ιδιο κανει και με το γιαουρτι....τι να κανουμε εχουν τις προτιμησεις τους απο τωρα τα μωρουδελια μας....

αφηστε που μου εχει σπασει τα νευρα το καλοριφερ...το αναβω και μετα απο μια ωρα δεν λειτουργει...ερχεται καθε μερα ο μαστορας το φτιαχνει και παλι τα ιδια:evil::evil::evil: αντε να δουμε σημερα τι θα γινει....

σοφακι ζηλευωωωωωωω θελω και γω τζακι....ερχομαι να πιουμε καφε....στην αναστασια θα φερω απεξω βαρυ γλυκο...;)

κατερινα που εισαι???δεν πιστευω να ξεχασανε στη βολτα εσενα αυτη τη φορα?χα χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...