Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Φιλεναδες καλησπερα!!!!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας για τον Νικολα μου!!!!

Να ειστε παντα καλα και να καμαρωνετε τα παιδακια σας!!!!!!

Χθες περασαμε πολυ ομορφα, ο γιοκας μου το ευχαριστηθηκε οποτε χαλαλι η κουραση μου.....Πηρε ομορφα δωρακια-παιχνιδια και δεν ηξερε με τι να πρωτοπαιξει και ενα πουκαμησο burberry (εγω ενοιειται πως δεν εχω) το οποιο πεταξε στο πατωμα και εψαχνε στη σακουλα για να βρει παιχνιδι.....αχαχαχχα

Ο μικρος ηταν κυριος,πηγε σε ολους και παρολο που κοιμηθηκε 12,30 δεν γκρινιαξε καθολου.

Σοφια ειπε μαμα!!!!!!!!! Μπραβο στο κοριτσακι σου, φανταζομαι τη χαρα σου!!!!!! Κατσε να δεις οταν το πει συνηδειτα,εχε κοντα σου εκτος απο την καμερα και καμια πανα.....

Λια δεν πεινει γαλατακι ο μικρος εεε????? Σου λεει τι ξενερωτο πραγμα ειναι αυτο, εγω μεχρι τωρα ειχα ενα πιο ωραιο, με διαφορες γευσεις.... Που θα παει θα το συνηθισει σιγα-σιγα.

Αλικη ο δικος μου κινητικα εχει προχωρισει πολυ, να σκεφτεις 6 μηνων σηκωθηκε μονος του ορθιος και τωρα περπαταει γυρω γυρω στο παρκο. Ειναι ομως τοσο κακοφαγος(ο καθενας με τον πονο του) που λεω καλυτερα να μην εκανε τοσα μηπως και επερνε κανενα γραμμαριο παραπανω(σε 3 μηνες εχει παρει 400 γρ).

Ελενη δεν εισαι καθολου παραλογη. Εγω δεν νομιζω να ειχα κρατηθει οσο εσυ......

Ενταξει ειπες να μην κυκλοφορει ολη μερα με τη μασκα, αλλα οχι και συνεχεια πανω απο την Αθανασια. Ο.Κ. ηθελε να τη χορτασει μιας και τη βλεπει αραια, αλλα εγω στεκομαι κυριως στο θεμα της αρρωστιας. Πρωτον επρεπε να σας το πει απο μονος του και να συζητησει αν θα επρεπε να ερθει και δευτερον αφου τελικα ηρθε να κρατησει μια αποσταση. Τωρα ας ελπισουμε να μην κολλησε τιποτα η μικρη.....

Κατερινα παει ο υπολογιστης???? Αχ το παιδακι σου κυριος, παραδεχτηκε το λαθος του και ειπε οτι δεν θα το ξανακανει(λεμε τωρα...)

Και εμεις τους κρυβουμε και τον σταθερο τον κλεινουμε απο ενα κουμπακι πισω γιατι θελει να βλεπει συνεχεια, ασε που εμπενε σε αρχεια και παταγε οτι να΄ναι. Του εχουμε βαλει σε ενα παλιο τηλεφωνο μερικα τραγουδια, 2 επεισοδια Μικυ και λιγα βιντεο δικα μας που του αρεσουν και καθε τοσο καθεται 10-20 λεπτα να τα δει(επισης ειναι σωτηριο για ταξιδια, καφετεριες και οπου αλλου θελω να καθησει για λιγο ησυχος )

Καλο απογευμα!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη έτσι όπως το περιγράφεις γέλασα πολυ αν και δεν ειναι για γέλια,δεν έχεις καθόλου άδικο,αν σκεφτείς οτι εγω ακόμα δεν έχω αφήσει ουτε τους παππούδες της να την φιλανε,τους το έχω πει πιο χύμα δεν γίνεται!!! Το μωρο δεν θέλω να το φιλατε,το ξέρω οτι το αγαπάτε αλλα αν το αγαπάτε θα το σέβεστε!!!! Δεν κάνει ακόμα κολλάει εύκολα μικρόβια!!! Έτσι ακριβώς το έχω πει, πως σου φαίνεται;;;;βρε το νονο!!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα μανούλες μου και Χρόνια πολλά!

Μεγάλη γιορτή σήμερα στο νησι μας, είναι ο πολιούχος και επίσης προστάτης του επαγγέλματός μας, είχε λειτουργία και περιφορά, μετά ήρθε ο μπαμπάς μας και βγήκαμε για καφεδάκι, ο καιρός βέβαια αλλοπρόσαλος, το πρωί έβρεχε μετά έβγαλε ήλιο, αλλά όταν βγηκαμε εμείς άρχισε να φυσάει αρκετά και έτσι δεν καθίσαμε εξώ ..ευτυχώς έχει ένα μικρό καφέ πολύ όμορφο που απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα και πηγαίνουμε εκεί τώρα που χειμωνιασε!

Αλικάκι, πήρες φόρα σήμερα ε?

ήταν φρόνιμη η μικρούλα και σε άφησε?

καλά δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο θα ειναι να είσαι ολομόναχη...πως τα καταφέρνεις?σούπερμάρκετ, μανάβη, ψώνια για το σπίτι, όλα μόνη?και τη μπεμπούλα παρέα?ελπίζω τουλάχιστον να κάθεται στο καρότσι και να μη σε ταλαιπωρεί...

κινητικά και από τα κορίτσια εδώ βλέπω ότι πάνω κάτω στα ίδια είμαστε...μόνο η μικρή της Σόνιας και ο μπέμπης της Ελένης77 έχουν ξεφύγει πολύ μπροστά!!!

ο δικός μου μέχρι τώρα γύριζε συνέχεια μπρούμητα αλλά δε μπορούσε να επανέλθει και γκρίνιαζε, τώρα έχει μια βδομάδα που τα κατάφερε και κάνει βαρελάκια όλη μέρα!!!επίης είναι πολύ επιδέξιος με τα χέρια του!!!πιάνει τα πάντα μικρά μεγάλα παιχνίδια και κάνει διάφορα περίεργα με τα χεράκια του, και εντυπωσιάζεται μονος του:D:D:Dέχει πολύ πλάκα!

Ελένη, ο νονός δε ξεκολλάει έ???

είδες μωρέ, όλα καλά, μεγάλη ευτυχία να βλέπεις ότι τα αγαπάνε!!!και εμείς περιμένουμε πως κ πως να έρθει, έστω και λίγο!!!

αλήθεια με το γάλα τι έκανες?βρήκες τι διαφορά έχει με το παλιό? θα το αλλάξεις?

εμείς ακόμα δεν το πολύπίνουμε, από τα 40 μλ πέσαμε στα 15 σήμερα:|:-|:|που θα πάει...ο επιμένων νικά λένε!!!

Σόνια, σε χάσαμε βρε ψυχή!!!πότε γυριζεις δουλειά? εγώ 4 Μαρτίου και όλο αυτό σκέφτομαι...άστα...

είσαι τυχερή που ο άντρας σου έχει ευέλικτο ωράριο και ειδικά με το μαγαζί μπορέι και φεύγει όποτε θέλει...

ο δικός μου γενικά βοηθάει αλλά δε βολεύει με τη δουλειά, λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, και δεν έχω [εριθώρια να ξεκουραστώ όταν γυρίζει...

αλήθεια το γυμναστήριο το ξεκίνησες?

Αυτά προς το παρόν, σας φιλώ;)

7 Φεβρουαρίου επιστρέφω,τι καλα εσυ έχεις ένα μήνα επιπλέον!

Κοιτα δεν βολεύει και πάντα τον άντρα μου επειδη ειναι και προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου οπότε εκει εχει στάνταρ ωράριο.

Ξεκίνησα το γυμναστήριο ναι,για να ξεκολλήσω πιο πολυ απο το μωρο αλλα και για να αρχίζω πάλι να βρω τους ρυθμούς μου,γιατι ειναι ωραίο πράγμα τελικα η μητρότητα όμως δεν σου κρύβω οτι έχω κουραστεί και ψυχολογικά και σωματικά!

Τον Δημητρακη τελικα με ποιον θα τον αφήσεις όταν ξεκινήσεις δουλεια;; Είχες πει για κοπέλα σωστά;; Την ξέρεις καλα;;και ποσά θα της δίνεις;;

Σοφια Φο εσυ ποτε επιστρέφεις;; Ασε πίκρα δεν θέλω καθόλου να την αφήσω πολλα πράγματα με προβληματίζουν,φοβάμαι οτι θα κλαψει πολυ(καλα εγω σίγουρα θα κλάψω πιο πολυ)ελπίζω μονο να συνηθίζει γρήγορα.

Ελένη ήθελα να σε ρωτήσω και το ξέχασα,το πάρκο απο που της το πήρες της Αθανασίας;;εμείς τς έχουμε πάρει παρκοκρεβατο όπως σου έχω ξανα πει όμως επειδη προσπαθεί να σηκωθεί αλλα δεν εχει απο που να πιαστει επειδη δεν χωράνε τα δάχτυλακια της μέσα στο δίχτυ είπαμε να της πάρουμε και πάρκο σαν αυτο που πήρες εσυ.

Διαφημίσεις

Ελένη ήθελα να σε ρωτήσω και το ξέχασα,το πάρκο απο που της το πήρες της Αθανασίας;;εμείς τς έχουμε πάρει παρκοκρεβατο όπως σου έχω ξανα πει όμως επειδη προσπαθεί να σηκωθεί αλλα δεν εχει απο που να πιαστει επειδη δεν χωράνε τα δάχτυλακια της μέσα στο δίχτυ είπαμε να της πάρουμε και πάρκο σαν αυτο που πήρες εσυ.

Σόνια μου από το Ανατέλλω στο Ίλιον. Εχει και ιστοσελίδα http://www.anatello.gr/cart/DEMA-PVC.html να τα δεις. 75 ευρω το παρκο και 20 αν θυμαμαι καλα το στρωματακι και 20% έκπτωση. :rolleyes:

Καλέ! Σήμερα γίνατε 7 μηνών κι εσείς;;; Χαρούμενα μηνογενέθλιααα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα γλυκες μανουλες!!

διαβαζω καποιες για τα κατορθωματα των παιδιων σας κ ενθουσιαστηκα!! αχ ξ ζουζουνα μου εμενα δεν κανει πολλα... σχεδον τιποτα. τρωει πολυ κ μπαμπαμπα μαμαμαμα παπαπα!

κοριτσια μου ακουσαβσημερα στο ραδιο για διαφορα λαχανικα που κυκλοφορουν επικινδυνα για τον οργανισμο οπως καροτα. ακουσατε κατι;; σε 6 μερη της ελλαδας αλλα εγω που ξερω απο ποιο μερος ειναι αυτα που παιρνω απο δω;;

sosad μου απο ποιο μερος εισαι κ εχετε πολυουχο τον αινικολα;; συρο; και τι δουλεια κανεις; λιμενικος;; (ζητω συγγνωμη κοριτσακι μου αν μου το εψχεις αναφερει κ το ξεχασα)

διαβαζω καποιες για τα κατορθωματα των παιδιων σας κ ενθουσιαστηκα!! αχ ξ ζουζουνα μου εμενα δεν κανει πολλα... σχεδον τιποτα. τρωει πολυ κ μπαμπαμπα μαμαμαμα παπαπα!

κοριτσια μου ακουσαβσημερα στο ραδιο για διαφορα λαχανικα που κυκλοφορουν επικινδυνα για τον οργανισμο οπως καροτα. ακουσατε κατι;; σε 6 μερη της ελλαδας αλλα εγω που ξερω απο ποιο μερος ειναι αυτα που παιρνω απο δω;;

sosad μου απο ποιο μερος εισαι κ εχετε πολυουχο τον αινικολα;; συρο; και τι δουλεια κανεις; λιμενικος;; (ζητω συγγνωμη κοριτσακι μου αν μου το εψχεις αναφερει κ το ξεχασα)

Αλικακι εγραψα και νωριτερα, δες εδω: http://sarotiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_744.html ΣΤα σουπερ εκει που γραφει π.χ. καρότα και την τιμή στο καρτελακι γραφει παντα και προελευση. Αλλιως να μην αγοραζεις αγνωστου προελευσης προιοντα. Ετσι μπορείς να αποφυγεις αυτα που δεν θες.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενίτσα μου, τι να πω!!!κοίτα τι βάζουμε στο πιάτο μας και στο πιάτο τωνπαιδιών μας και αυτοί οι αθεόφοβοι που τα διοχετευουν στην αγορά κοιμούνται ήσυχοι:evil::evil::evil:

ρώτησα τον μανάβη μας και μας είπε ότι είναι γνωστό στους απανταχού μανάβηδες αυτό:shock::shock::shock:αυτός φέρνει Σερρών...

Αλικάκι ναι, λιμενικός είμαι, τώρα είμαι με μετάθεση στη Σύρο και εδώ είναι πολιούχος ο Αγιος Νικόλαος!δε πειράζει καλέ, που να θυμάσαι και εσύ, είμαστε πολλές εδώ μέσα!!!

Σοφία καλέ η Αναστασία είπε μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουάου!!!!!!!!χαλάλι τα ξενύχτια χαλάλι όλα!!!

και ο δικός μου όταν κλαίει λέει μα-μα αλλά μόνο όταν κλαίει, αλλιώς όλο μπα-μπα-μπου-μπου είναι!!τώρα ΄λέμε και βου βου και φου φου!!!!μεγάλη πρόοδος!!!!

HDfQp3.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εμείς καλά, σήμερα είχαμε παιδίατρο για εμβόλιο, μας είδε κιόλας που είχαμε το βηχαλάκι, μια χαρά μας βρήκε ευτυχώς, ήδη βήχει πολύ λιγότερο εξάλλου. Πήραμε λίγο βάρος αυτό το μήνα, 150 γραμ και 1 πόντο αλλά ο.κ μας είπε η ντόκτορ, δεν υπάρχει πρόβλημα, τον άλλο μπορεί να πάρει πιο πολύ.

Ελενίτσα να χαίρεσαι το αγόρι σου που γιόρταζε εχτές!!

Πολύχρονος να είναι!!

Πήρατε δωράκια ε? μπράβο! Εννοείται μόνο τα παιχνίδια κοιτάνε, τα ρούχα στο φτύσιμο τα έχουν, χαχα!!

Ελένη μου θύμισες εμένα τις μέρες που φιλοξενώ τα πεθερικά μου, και φαντάσου ότι κάθονται και δυο βδομάδες κάθε φορά, και άρρωστους τους έχω κι εγώ, και τα παιδιά όλη μέρα βγαίνουν εκτός προγράμματος, τι να πεις, για να παρηγοριέμαι σκέφτομαι ότι δεν θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου αδιάφορους παππούδες που δεν τα βλέπουν ποτέ, μια μέση κατάσταση θα ήταν ιδανική νομίζω, ούτε να είναι στον κόσμο τους, αλλά ούτε και να μένουν τόσες μέρες σπίτι μας γιατί γίνονται λίγο κουραστικοί.. σε καταλαβαίνω πάντως!

Σοφάκι είπε ΜΑΜΑ η Αναστασία και κατουρήθηκες πάνω σου ε???

Άντε και εις ανώτερα το βλαστάρι σου!! Την επομενη φορά εύχομαι να την προλάβεις με την κάμερα να μας τη δείξεις!

Και η δικια μου το έλεγε πριν λίγο καιρό όταν έκλαιγε μα-μα, μα-μα για να τη σηκώσω αλλά τώρα το ξέχασε..:(

Σόνια μπράβο που πας γυμναστήριο, χρειάζεται να κάνουμε κάτι και για τον εαυτό μας, δεν είμαστε μόνο μαμάδες! τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!!

Καλά κάνεις εσύ και είσαι αυστηρή με το μωρό και τους γύρω, κι εγώ δεν το έχω το αυστηρό σας την Ελένη, η συνυφάδα μου με μαλώνει και μου λέει πως εκείνη δεν πρόκειται να αφήνει το παιδί τους όλη μέρα στο σπίτι με τα πεθερικά, ειδικά αν είναι άρρωστοι, άντε να δω, περιμένω να κάνουν και εκείνοι μωρό να τους δω πώς θα συμπεριφέρονται!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

πεταλουδιτα μου δεν ειχα διαβασει αυτο το μηνυμα σου. διαβαδα μονο για το νονο, οπου θα συμφωμησω μαζι σου! οσο για τα καροτα αγχωθηκα πολυ. ευχομαι ο.τι εδωσα μεχρι τωρα να ηταν ενταξει. παναγια μου! επισης πολυ σημαντικα ολα οσα ανεφερες! εγω το εξινα οχι πολυ βεβαια αλλα αν εκει ειναι οι βιταμινες παει στραφη. λοιπον αυριο θα της μαγειρεχω χωρις καροτο μεχρι να δω τι θα βρω. για τις πατατες τι λετε;;κολοκυθια;;

κου κου κου τσααααααα!!!!!

να μαστε και μεις.....κοριτσια πραγματικα μου λειψατεεεεεεεε......ωραια περασαμε,χαμος εκει η παπουδες με τη μικρη τη χαρηκαν πολυ,τωρα εχουν πεσει σε καταθλιψη,κριμααααααα.....εγω αδιαθετησα την επομενη μερα που πηγαμε και ημουν χαλια,τοσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοο αιμα,ειχα κρυαδες κομμαρες,ευτυχως με νταντεψανε και εμενα.....και.....ο μπαμπας μας καπου κολλησε γαστρεντεριτιδα και ειναι χαλια,εχω δυο μωρα να νταντευωωωω τωρα....ευτυχως την περασε ηπια....εχει κολλησει ολη η ομαδα ποδοσφαιρου που παιζει:shock::shock::shock::shock: τη μπεμπουλα μονονα μην κολλησει γιατι ειναι κριμαααααα....το κορυφαιο που εκανεη μπεμπουλα ειναι να στελνει φιλακια στον πατερα μου αλλα μονο σ'αυτον...και χτες ειχε γενεθλια η μαμα μου και της πηραμε δωρο μια κουπα με τη φωτογραφια της μπεμπας πανω.....ξετρελαθηκε......

ελενη μου μια χαρα η αθανασια μας,το ιδιο βαρος πηραν τα πιτσουνακια μας ε? φαγαμε μοσχαρακι μια χαρα...δυο μερες της εδωσα το ζουμακι σημερα και το μοσχαρι....κριθαρακι ακομη να φαμε καλα το μοσχαρι και μετα....κρεμμυδακι μονο στο ζωμο μου ειπε....καλα αυτο που ειπες για τα λαχανικα θηβας,το ακουσα και εγω και μαλιστα στην εγκυμοσυνη επειδη ημουν φωκιδα εφαγα του κοσμου τα λαχανικα απο εκει:shock::shock::shock:.......οσο για το νονο......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:........και εγω ανηκω στην κατηγορια"δεν μαρεσει να ζαλιζουν το παιδακι μου"....σε καταλαβαινω απολυτα....εγω δεν αφηνω κανεναν να τη φιλαει και λεω μην τη φιλατε η την ακουμπατε στο προσωπακι γιατι εχει ευαισθητο δερματακι και παθαινει δερματιτιδες.....ασε βλεπω στο χωριο μια θεια μου γυρω στα 60+ και να πηγαινει πανω απο το καροτσι και δωστου φιλια στοο χερι και δωστου να της βγαζει την νπιπιλα μεχρι που βαζει τα κλαματα η μπεμπα και φυγαμε.......ειχα φρικαρει η δολια μανα.......οσο για τις επισκεψεις:rolleyes::shock: η μαλλον το να φιλοξενεις καποιον ειναι δυσκολο,ειδικα αν εχεις μωρο παιδι......

σονια μπουσουλαει το κοριτσακι σου,μπραβο της μωρε μωρε.....φανταζομαι την πλακα που θα εχει να τρεχει μες στο σπιτι......χι χι χι......στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο να πας για δουλεια αλλα μετα θα συνηθισεις τι να κανουμε....αναγκαιο κακο.....

ελενη 77 χρονια πολλα να χαιρεσαι το αγορι σου,να γινει μεγαλο σαν τα ψηλα βουνα......

κατερινα,τς τς τς υπερβολικη σε βρισκω,σιγα καλε επειδη ξεχασε το καροτσι...ε αφου δεν του το ειπες.....που ειχες το μυαλο σου??? δεν φτανει που θυμηθηκε να παρει τα παιδια ο ανθρωπος ηθελες να θυμηθει και τα συμπραγκαλα....πω πω απαιτησεις.....χα χα χα.......τι να κανουμε μενουν παντα παιδια και πραγματικα χωρις εμας δεν ξερω τι θα κανανε?θα επιβιωνανε αραγε μονοι τους?προσεξτε εσεις οι μανουλες που εχετε αγορια να τα προετοιμασετε σωστα για τις νυφες........με γεια και το εξερτημα μπανιου τελειο ειναι...

αλικη μου,με γεια το καρεκλακι φαγητου...λιγο πανω λιγο κατω στα ιδια ειναι τα μωρουλια μας κινητικα κλπ.....θα τα κανουν ολα αργα η γρηγορα......λοιπον εγω που ειμαι παιδι ναυτικου να σου πω οτι μεχρι 6 περιπου ετων δεν τον αναζητουσα το μπαμπα μου,και μαλιστα δυσανασχετουσα οταν ερχοταν σπιτι.....μετα τα 6-7 συνειδητοποιησα τι γινοταν και εκλαιγα οταν εφευγε και στα τηλεφωνα που μιλουσαμε μετα στεναχωριομουν...στην εφηβεια ηξερα οτι καταβαθοε γινοταν οτι ελεγε η μαμα αλλα ρωτουσα τη γνωμη του....δυσκολο επαγγελμα πολυ........αληθεια πως γνωριστηκατε?εκανε ααπο την αρχη αυτο το επαγγελμα?

λιακι μπραβο χρυσοχερα μελομακαρονα ε?μπραβο...θελουν φασαρια τα ατιμα......τι να εχει ο δημητρακης?μηπως περναει φαση?που ελλατωθηκαν οι θηλασμοι...τρωει στερεα κτλπ κτλπ...ποιος ξερει....αν ειναι δοντακι λογικα θα εμφανιστει.......

σοφια ειπε μαμα το κοριτσι σου........κλαψ κλαψ...τι συγκινηση......ανταμειφθηκαν οι κοποι σου;););).....εμενα παντως δεν νομιζω οτι ξερει οτι με λενε μαμα...γιατι οταν της λεμε που ειναι ο μπαμπας γυρναει και τον κοιταει και οταν της λεμε που ειναι η μαμα τιποτα....:(θα της το λεω καθε μερα να το μαθει...τελος....

σοφακι σισι κανατε και εσεις τσιμπι τσιμπι ε?εκλαψεη μικρουλα μας?ε ενταξειδεν παιρνουν και παντα βαρος τωρα πια...πεφτει η ταχυτητα...παντως το μαγουλακι ειναι για φιλια και τσιμπιμα..απο που ερχονται τα πεθερικα δεν θυμαμαι?

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

πεταλουδιτα μου δεν ειχα διαβασει αυτο το μηνυμα σου. διαβαδα μονο για το νονο, οπου θα συμφωμησω μαζι σου! οσο για τα καροτα αγχωθηκα πολυ. ευχομαι ο.τι εδωσα μεχρι τωρα να ηταν ενταξει. παναγια μου! επισης πολυ σημαντικα ολα οσα ανεφερες! εγω το εξινα οχι πολυ βεβαια αλλα αν εκει ειναι οι βιταμινες παει στραφη. λοιπον αυριο θα της μαγειρεχω χωρις καροτο μεχρι να δω τι θα βρω. για τις πατατες τι λετε;;κολοκυθια;;

Αλίκη, όλα τα προερχόμενα λαχανικά από βοιωτία πρέπει να αποφύγεις όχι μόνο τα καρότα... Καλημέρα! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κου κου κου τσααααααα!!!!!

να μαστε και μεις.....κοριτσια πραγματικα μου λειψατεεεεεεεε......ωραια περασαμε,χαμος εκει η παπουδες με τη μικρη τη χαρηκαν πολυ,τωρα εχουν πεσει σε καταθλιψη,κριμααααααα.....εγω αδιαθετησα την επομενη μερα που πηγαμε και ημουν χαλια,τοσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοο αιμα,ειχα κρυαδες κομμαρες,ευτυχως με νταντεψανε και εμενα.....και.....ο μπαμπας μας καπου κολλησε γαστρεντεριτιδα και ειναι χαλια,εχω δυο μωρα να νταντευωωωω τωρα....ευτυχως την περασε ηπια....εχει κολλησει ολη η ομαδα ποδοσφαιρου που παιζει:shock::shock::shock::shock: τη μπεμπουλα μονονα μην κολλησει γιατι ειναι κριμαααααα....το κορυφαιο που εκανεη μπεμπουλα ειναι να στελνει φιλακια στον πατερα μου αλλα μονο σ'αυτον...και χτες ειχε γενεθλια η μαμα μου και της πηραμε δωρο μια κουπα με τη φωτογραφια της μπεμπας πανω.....ξετρελαθηκε......

ελενη μου μια χαρα η αθανασια μας,το ιδιο βαρος πηραν τα πιτσουνακια μας ε? φαγαμε μοσχαρακι μια χαρα...δυο μερες της εδωσα το ζουμακι σημερα και το μοσχαρι....κριθαρακι ακομη να φαμε καλα το μοσχαρι και μετα....κρεμμυδακι μονο στο ζωμο μου ειπε....καλα αυτο που ειπες για τα λαχανικα θηβας,το ακουσα και εγω και μαλιστα στην εγκυμοσυνη επειδη ημουν φωκιδα εφαγα του κοσμου τα λαχανικα απο εκει:shock::shock::shock:.......οσο για το νονο......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:........και εγω ανηκω στην κατηγορια"δεν μαρεσει να ζαλιζουν το παιδακι μου"....σε καταλαβαινω απολυτα....εγω δεν αφηνω κανεναν να τη φιλαει και λεω μην τη φιλατε η την ακουμπατε στο προσωπακι γιατι εχει ευαισθητο δερματακι και παθαινει δερματιτιδες.....ασε βλεπω στο χωριο μια θεια μου γυρω στα 60+ και να πηγαινει πανω απο το καροτσι και δωστου φιλια στοο χερι και δωστου να της βγαζει την νπιπιλα μεχρι που βαζει τα κλαματα η μπεμπα και φυγαμε.......ειχα φρικαρει η δολια μανα.......οσο για τις επισκεψεις:rolleyes::shock: η μαλλον το να φιλοξενεις καποιον ειναι δυσκολο,ειδικα αν εχεις μωρο παιδι......

σονια μπουσουλαει το κοριτσακι σου,μπραβο της μωρε μωρε.....φανταζομαι την πλακα που θα εχει να τρεχει μες στο σπιτι......χι χι χι......στην αρχη θα δυσκολευτεις λιγο να πας για δουλεια αλλα μετα θα συνηθισεις τι να κανουμε....αναγκαιο κακο.....

ελενη 77 χρονια πολλα να χαιρεσαι το αγορι σου,να γινει μεγαλο σαν τα ψηλα βουνα......

κατερινα,τς τς τς υπερβολικη σε βρισκω,σιγα καλε επειδη ξεχασε το καροτσι...ε αφου δεν του το ειπες.....που ειχες το μυαλο σου??? δεν φτανει που θυμηθηκε να παρει τα παιδια ο ανθρωπος ηθελες να θυμηθει και τα συμπραγκαλα....πω πω απαιτησεις.....χα χα χα.......τι να κανουμε μενουν παντα παιδια και πραγματικα χωρις εμας δεν ξερω τι θα κανανε?θα επιβιωνανε αραγε μονοι τους?προσεξτε εσεις οι μανουλες που εχετε αγορια να τα προετοιμασετε σωστα για τις νυφες........με γεια και το εξερτημα μπανιου τελειο ειναι...

αλικη μου,με γεια το καρεκλακι φαγητου...λιγο πανω λιγο κατω στα ιδια ειναι τα μωρουλια μας κινητικα κλπ.....θα τα κανουν ολα αργα η γρηγορα......λοιπον εγω που ειμαι παιδι ναυτικου να σου πω οτι μεχρι 6 περιπου ετων δεν τον αναζητουσα το μπαμπα μου,και μαλιστα δυσανασχετουσα οταν ερχοταν σπιτι.....μετα τα 6-7 συνειδητοποιησα τι γινοταν και εκλαιγα οταν εφευγε και στα τηλεφωνα που μιλουσαμε μετα στεναχωριομουν...στην εφηβεια ηξερα οτι καταβαθοε γινοταν οτι ελεγε η μαμα αλλα ρωτουσα τη γνωμη του....δυσκολο επαγγελμα πολυ........αληθεια πως γνωριστηκατε?εκανε ααπο την αρχη αυτο το επαγγελμα?

λιακι μπραβο χρυσοχερα μελομακαρονα ε?μπραβο...θελουν φασαρια τα ατιμα......τι να εχει ο δημητρακης?μηπως περναει φαση?που ελλατωθηκαν οι θηλασμοι...τρωει στερεα κτλπ κτλπ...ποιος ξερει....αν ειναι δοντακι λογικα θα εμφανιστει.......

σοφια ειπε μαμα το κοριτσι σου........κλαψ κλαψ...τι συγκινηση......ανταμειφθηκαν οι κοποι σου;););).....εμενα παντως δεν νομιζω οτι ξερει οτι με λενε μαμα...γιατι οταν της λεμε που ειναι ο μπαμπας γυρναει και τον κοιταει και οταν της λεμε που ειναι η μαμα τιποτα....:(θα της το λεω καθε μερα να το μαθει...τελος....

σοφακι σισι κανατε και εσεις τσιμπι τσιμπι ε?εκλαψεη μικρουλα μας?ε ενταξειδεν παιρνουν και παντα βαρος τωρα πια...πεφτει η ταχυτητα...παντως το μαγουλακι ειναι για φιλια και τσιμπιμα..απο που ερχονται τα πεθερικα δεν θυμαμαι?

Αντζέλικα, γεια σου κοριτσάκι!!! Καλώς επέστρεψες στα λημέρια μας και φυσικά κι εμάς μας έλειψες!!! :P Τι καλά που περάσατε όμορφα αν και σε επισκέφτηκε η καταραμένη κόκκινη και σε ξετίναξε... :confused: Ευτυχώς όμως που είχες βοήθεια τελικά! Με ρίγη και κομμάρες πώς να φροντίσεις σωστά το μωράκι σου;;;; :? Περαστικά στον ανδρούλη σου, δύσκολη η γαστρεντερίτιδα δεν έχω χειρότερο... :? Τρέμω μην κολλήσω ειδικά τώρα με το μωρό! :shock: Όσο δεν πάμε σχολείο είμαστε καλά, όταν πάμε...θέλει προσοχή! Κοίτα το να μη φιλάνε καθόλου οι συγγενείς τα μωρά το θεωρώ υπερβολικό. Δεν το θεωρώ και σωστό είδικά από τους 3-4 πρώτους μήνες και μετά. Οι στενοί συγγενείς φυσικά όχι οι θείες... :? Ήταν λάθος μου όμως που επέτρεψα στο νονό να τη φιλάει ολημερίς όντας κρυωμένος! :? Δεν πρόκειται να ξαναγίνει, δεν μπορώ να πάιζω την υγεία του παιδιού κορόνα γράμματα, τώρα θα κολλήσει, ύστερα θα κολλήσει!! Ευτυχώς για την ώρα είναι καλά, ένα ψευτόβηχα μου κάνει από πριν μας επισκεφτεί ο νονός ακόμη, οπότε για την ώρα δεν ανησυχώ... Αν όμως μου βγάλει κάτι σήμερα αύριο δε θα μου το συγχωρήσωωωω!!! :evil::cry: Το κρεμμύδι μόνο στο ζωμό σας το είπε; Ε, εντάξει εμείς κρεμμυδάκι για ζωμό βάζουμε εδώ και 1 μήνα! :rolleyes: Εγώ νόμιζα ότι σου είπε να το αλέσεις κανονικά και να το φάει! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αντζέλικα, γεια σου κοριτσάκι!!! Καλώς επέστρεψες στα λημέρια μας και φυσικά κι εμάς μας έλειψες!!! :P Τι καλά που περάσατε όμορφα αν και σε επισκέφτηκε η καταραμένη κόκκινη και σε ξετίναξε... :confused: Ευτυχώς όμως που είχες βοήθεια τελικά! Με ρίγη και κομμάρες πώς να φροντίσεις σωστά το μωράκι σου;;;; :? Περαστικά στον ανδρούλη σου, δύσκολη η γαστρεντερίτιδα δεν έχω χειρότερο... :? Τρέμω μην κολλήσω ειδικά τώρα με το μωρό! :shock: Όσο δεν πάμε σχολείο είμαστε καλά, όταν πάμε...θέλει προσοχή! Κοίτα το να μη φιλάνε καθόλου οι συγγενείς τα μωρά το θεωρώ υπερβολικό. Δεν το θεωρώ και σωστό είδικά από τους 3-4 πρώτους μήνες και μετά. Οι στενοί συγγενείς φυσικά όχι οι θείες... :? Ήταν λάθος μου όμως που επέτρεψα στο νονό να τη φιλάει ολημερίς όντας κρυωμένος! :? Δεν πρόκειται να ξαναγίνει, δεν μπορώ να πάιζω την υγεία του παιδιού κορόνα γράμματα, τώρα θα κολλήσει, ύστερα θα κολλήσει!! Ευτυχώς για την ώρα είναι καλά, ένα ψευτόβηχα μου κάνει από πριν μας επισκεφτεί ο νονός ακόμη, οπότε για την ώρα δεν ανησυχώ... Αν όμως μου βγάλει κάτι σήμερα αύριο δε θα μου το συγχωρήσωωωω!!! :evil::cry: Το κρεμμύδι μόνο στο ζωμό σας το είπε; Ε, εντάξει εμείς κρεμμυδάκι για ζωμό βάζουμε εδώ και 1 μήνα! :rolleyes: Εγώ νόμιζα ότι σου είπε να το αλέσεις κανονικά και να το φάει! :shock:

καλημερα κοριτσια,καλημερα ελενιτσα........ευτυχως ειναι καλυτερα ο μπαμπακας μας,τωρα αν μας κολλησε θα δειξει...εχω περασει τοσες γαστρεντεριτιδες που εχω χασει το λογαριασμο πια......μια περασα οταν ημουν εγκυος:evil:...και μετα αρχισαν οι συσπασεις....δεν ξερω αν σχετιζεται αλλα ειχα παθει σοκ μολις ημουν 29η εβδομαδα και το μηχανημα πηγαινε πανω κατω πανω κατω....ουφ ουφ....ουτε τον τελευταιο μηνα δεν ειχα τοσες συσπασεις...τελοσπαντων...το κρεμμυδι μου ειπε στο ζωμο αλλα δεν ξερω αν βρω στα βιολογικα θα της βαλω αν οχι δεν ξερω τι θα γινει....ασε που μια μερα ψαχναμε ολα τα μαναβικα για να βρουμε κρεμμυδια που να μην ειναι απο βοιωτια και δε βρισκαμε πουθενα,για εμας οχι για το παιδι.....οσο για τα φιλια στο προσωπο παντα μιλαμε δεν αφηνω κανεναν...δεν χρειαζεται,στο κεφαλακι ειναι μια χαρα...ειμαι πολυ παραξενη με το παιδι μου...τοσο κοπο εκανα να το κανω,δικαιολογουμαι πιστευω....

ερωτηση με τι σκεπαζετe το βραδυ τα μωρακια?εγω της βαζω 2 κουβερτες ισπανικες αλλα τα χερακια της ειναι κρυα...και εχτες της εβαλα και υπνοσακο αυτον που ειναι σαν ποδιτσα κατω αλλα παλι νομιζω οτι κρυωνε....βαζει καμια παπλωμα?η παιδιατρος δεν μας αφηνει...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...