Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Sosad Μου δυστυχως αυτο εννοω!! Καθολου μα καθολου!! Εδω μενουν τα πεθερικα μου(μιση ωρα δηλ πιο εξω) αλλα και παλι ειναι αρκετα μεγαλοι και οχι απλα δε με βοηθανε αλλα λεω και δοξα το Θεο που δεν εχω να νταντευω καιυτους!! Τωρα θα μου πεις γιατι δεν παω Αθηνα στους δικους μου....μμμμ....μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Δε θελω με τιποτα την Αθηνα ειδικα τωρα πια και χιλιες φορες να κοιμαμαι μονη μου σε ενα σπιτι στο χωριο παρα σε ενα σπιτι στην Αθηνα. Αν ειχα τον αντρα μου μαζι θα εμενα οπουδηποτε!!!!!!!

Σοφακι μου, ναι πλησιαζει ο καιρος και θα ανανεωθουμε λιγο στην Αθηνα αλλα και ο αντρουλης μου σε 2 μηνες ερχεται!!!! Τι καλα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σονια μου ωραιο ονομα εχετε δωσει στην κορουλα σας!! Αχ ειμαι περιεργη (διαβαζοντας αυτα που γραφεις) πως θα νιωθει η δικη μου κορουλα με τον ξενιτεμενο της μπαμπα. Θα της λειπει πολυ... Καλα να μαστε... Παντως μια χαρα το χειριζεσαι!! Τα παιδια δεν ερχονται στη ζωη για να τα μεγαλωνουν οι μεν και τα απολαμβανουν οι δε! Πρεπει να βοηθανε και οι δυο γονεις. Και να ασχολουνται και με το παιδι...παιχνιδι κλπ

Ελενιτσα μου περαστικα στο Νικολακη! Πωπω τι ιωση περιεργη κιαυτη. Ελπιζω να αναρρωσει πολυ γρηγορα!

Εμεις κοριτσια μου τα ιδια...γκρινιουλα αρκετη ολημερις... το φαγακι μας το καταβροχθιζουμε και κλασικα στα μπαμπαμπαμπα... Επισης παρατηρω σιγα σιγα να τραβαει τα χερακια της να πιασει πραγματα αλλα γενικα δεν πολυστριβει ουτε μου γυρναει. Αργησε? Θα πρεπε κανονικα να γυρναει το σωματακι της και να παιρνει τουμπιτσες?Το γυρναει μονο οταν ειναι στο παρκο για να πιασει κανα παιχνιδακι. Εσας??

Αλίκη τωρα καταλαβαίνουν οπότε μεγαλώνοντας θα της λείψει αλλα θα το συνηθίσει,όπως κι εσυ.

Κοιτα εμένα το μωρο κάνει πολλα πράγματα απο πολυ μωρο,τωρα μπουσουλαει κανονικα εδω και 1 εβδομάδα περίπου,όταν ειμαι ξαπλωμενη στηρίζεται στη κοιλιά μου και σηκώνεται για λίγο όρθια αλλα δεν κρατάνε τα ποδαρακια της ακόμα και πέφτει,κινητικά ειναι πολυ δραστήρια,της έχουμε πάρει πλέον παιχνίδια για 9 μηνών ένα πιάνο πχ και πατάει τα πλήκτρα κανονικα ξέρει τι κάνει το κάθε παιχνίδι δεν ειναι μονο στη φάση που ηταν να τα βάλει μονο στο στόμα,τωρα ξέρει τη λειτουργία του κάθε παιχνιδιού,αύριο θα πάμε να της πάρουμε ένα iPhone παιχνίδι απο το elc μπας και σωθω εγω επειδη το iPhone μου το περνει συνέχεια εχει δει εμένα και μιμείται τα πάντα,το έβαλε και στο στόμα εκει που ειναι το μικρόφωνο το γέμισε σαλια και τωρα δεν ακούω τπτ!!δεν έχεις λογο όμως να ανησυχείς κάποια μωρα ειναι πιο τεμπελικα και τα κάνουν όλα μαζι,έτσι ήμουν εγω και ο αδερφός μου,ο αδερφός μου φεεεεετα εγω πάλι το αντίθετο,αλλα στο τελος τι;;;;;;ειμαι εγω πιο έξυπνη;;;; Καμια σχέση αυτός με λίγο διάβασμα πέρασε στο Πολυτεχνείο εγω μέρα νύχτα διάβασμα για να περάσω στο ΤΕΙ Αθήνας για να γίνω αισθητικος!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημερα γλυκες μανουλες!!!

Ειδατε?? Προσπαθω να μπαινω συχνοτερα!! Αχ ποσο μου αρεσει να σας διαβαζω ακομα κιαν δεν προλαβω να γραψω...

Σονια μου, η κορουλα σου ειναι απιστευτη!!!!!!!!! Πωπω!!! Εμενα μονο τα παιχνιδια πιανει και τα κοπαναει η παιζει με αυτα η φυσικα(!) τα μασουλαει. Μπρουμητα δεν αντεχει πανω απο 10λεπτα. Τωρα τη βαζω πιο συχνα στο καρεκλακι(αγορασα επιτελους κιεγω!) για να μαθαινει να κινειται γιατι ολη την ωρα ξαπλα δεν εξασκει τιποτα! Ασε που ολο τρωει!!! Χιχι!!Αν θυμαμαι καλα η δικη σου εχει πεταξει και δοντακι ε;;; Καλα ειναι αστερι!! Να δεις που σε 3 μηνακια θα περπαταει κιολας βαστωντας τα χερακια σας!

Πεταλουδιτσα, Σοφακι, Sosad(δεν ξερω το ονομα σου..), Αγγελικουλα, και ολες οι υπολοιπες γλυκες μανουλες ειστε καλα????

Ξεχασα!!!

Ελενη μου να χαιρεσαι το Νικολακη σου!!! Κιεσεις κοριτσια μου οποιους εχετε!!!!!! Για μενα σημερα ειναι γιορτη του σπιτιου και της οικογενειας μας καθ'ο,τι ειναι ο προστατης των ναυτικων!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μανούλες! Εδώ είμαι κι εγώ και γράφω με διαλείμματα και βιαστικά πάλι...όλο και κάτι έχω να κάνω... Συγχωρέστε με για ότι ξεχάσω να σχολιάσω!!

Ελένη1977, να χαίρεσαι το αγοράκι σου το μεγάλο, να είναι γερό και τυχερό!! :P Πώς είναι ο μπεμπάκος σου; Του άνοιξε πάλι η όρεξη; Τουλάχιστον είναι πλέον καλά! Όσο για τους άντρες μας...θέλουν τον τρόπο τους και ειδικό χειρισμό! Ο καθένας με τις ιδιοτροπίες του, άλλωστε κι εμείς έχουμε τις δικές μας..ουδείς τέλειος! Βέβαια στο θέμα των παιδιών οφείλουν να μας βοηθάνε όσο μπορούν περισσότερο, είναι εξίσου και δικά τους τα μωρά... :rolleyes:

Αγγελικούλα μου, πώς τα περνάτε στους γονείς σου; Φαντάζομαι θα ξεκουράζεσαι κάπως! Περιμένουμε νέα σας... :rolleyes: Μια χαρά η μπουμπού σου με τα κιλάκια και την ανάπτυξη γενικά, μπράβο σας! Κι εσείς αρχίζετε μοσχαράκι,ε; Κι εμείς! Κρεμμύδι όμως εμάς μας είπε όχι μέχρι το χρόνο! :shock: Επίσης ντομάτα κι εμείς από τώρα. χωρίς φλούδα και σπόρια και κριθαράκι με το μοσχάρι! Μιαμ! Της πήρα βιολογικό που βρήκα... :rolleyes:

Κατερινάκι, καλά περνάμε με το νονό, δεν ξεκολλάει από τη μικρή!!! :shock: Σε σημείο :? μπορώ να πω... Μας έφερε ένα συνολάκι από τα πρεναταλ πολύ φουξ και όμορφο και αξεσουάρ και τσουρέκι τερκενλής!!! ;) Ήταν με λεωφορείο, δεν μπορούσε να κουβαλάει και πολλά... :rolleyes: Καλά τι σοκ περάσατε με το καρότσι!! Ποιος ξέρει πού θα αφαιρέθηκε για να το ξεχάσει..Καμια φορά έχουμε τόσα στο νου που κάνουμε πράγματα τα οποία είναι να απορείς!

Σοφάκι Φο, το μπισκοτάκι ναι θα το κρατάμε αρχικά και θα το γλείφουμε. Επίσης και κόρα από χθεσινό ψωμάκι. Όταν το μουλιάσει και πριν κόψει κομμάτι της το αντικαθιστώ... Προφανώς είναι για να μάθει να κρατάει με το χεράκι το φαγάκι της και αργότερα να τρώει κομματάκια με το χεράκι της... Τα μπισκοτάκια θα είναι ή nutricia ή μιράντα μας είπε. Τα μιράντα έχουν ζάχαρη όμως και δεν θα τα πάρω. Θα ψάξω και τα hipp αν έχουν που ειναι βιολογικά. Για την ώρα μας έδωσε ρυζογκοφρετάκια με γεύση της hipp που είναι για την ίδια δουλειά απλά πιο διαίτης! :tongue: Από τον επόμενο όμως μήνα όλα αυτά... :rolleyes: Τώρα που το λες ωραία θα ήταν να πρωταγωνιστήσει η Αθανασία σε επόμενη διαφήμιση του τζάμπο!! χεχεχε :tongue:

Λιάκι ξινά βγήκαν τα μελομακάρονα,ε; Τουλάχιστον έγιναν αραία; Νωρίς όμως είναι, κι εγώ λέω να κάνω αλλά αργότερα... Με το καλό να έρθει και ο δικός σας νονούλης!

Σοφάκι 1 , πώς είναι τα μικρά σου που έχουν βηχαλάκι; Και η Αθανασία με βήχα ξυπνάει και γενικώς βήχει κάπως, αλλά προχθές η γιατρός βρήκε καλά το λαιμό μας... Τι να πω... Όχι που δε έβρησκε λόγο η πεθερά για να έρθει... Τσ τσ τσ... Αχ, αυτές οι πεθερές!!! :evil:

Αλικάκι, περνάει ο καιρός και πολύ σύντομα θα έρθει ο πατερούλης σας! Γιούπιιιι!!! :P Τρελά γλέντια λεμεεεεεεε!!! ;) ;) ;) Με γεια και το καρεκλάκι φαγητού σας! Καλέ μάσες να έχετε εκεί μια που είναι που είναι φαγανούλα! :P Όσο για τη γκρίνια....αν δεν την έχουμε στα χέρια κι εμάς έχει μπόλικη.... :? Υπομονή!! Να περάσετε τέλεια και στην Αθήνα που θα περάσετε τις γιορτές!

Σόνια μου, καλά η μικρή σου είναι πολύ προχωρημένη!!! Εμένα ακόμη σα μωράκι συμπεριφέρεται περισσότερο και δεν σου κρύβω οτι μου αρέσει πολύ γιατί αναπολώ τις στιγμές που ήταν ανύμπορo νεογεννητούλι και δε θέλω να μου μεγαλώσει γρήγορα.... :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενη 1977 να χερεσαι το παιδακι σου.

Και καλα κανες Ελένη περνάει γρήγορα ο καιρός και επειδη όσες μανουλες που έχουν παιδάκια μικρα την βλέπουν μου λένε αααα γρήγορα θα περπατήσει και μετα σιγα μη θέλει να την έχεις αγκαλια,και δεν σου κρύβω οτι με στεναχωρεί κάπως,απο την άλλη επειδη επιστρέφω στη δουλεια θα ειναι 9 μηνών και λογικα θα κάνει περισσότερα πράγματα θα μπορέσει ο πατέρας της και η γιαγιά μαζι με την νταντα να την απασχολούν δημιουργικά οπότε να μη βαριεται ενω αν ηταν πολυ μωρο χωρίς ενδιαφέροντα για την περίπτωση μου θα ηταν δύσκολο να υην αφήνω,ξεροντας οτι το μονο της ενδιαφέρον ειναι η αγκαλια της μαμάς,ενω τωρα μπορω να πω οτι αγκαλια δεν την έχω καθόλου μα καθόλου,θέλει συνεχώς να κάνει πράγματα,δεν της αρέσει πια.

Τον θυμάται η Αθανασία τον νονο;;

Αλίκη με γεια το καρέκλακι,φαγανουλα το νινακι σου εεε,τι καλα!!και εμένα καλη ειναι αλλα τωρα τελευταία μου κάνει κάτι κόλπα ενω πειναει το μυαλο της ειναι στο να παίζει και γκρινιαζει όταν την ταιζω,και το άλλο καινούργιο που μου κάνει;; Όταν επιμένω βάζει τα δάχτυλα στο στόμα και κάνει σαν να θέλει να κάνει εμετο βγάζει τη γλώσσα έξω και κάνει σα ψέματα σαν να προσπαθεί να κάνει εμετο!! Το κάνει γενικα όταν θέλει κάτι και δεν γίνεται το δικο της!

Βρε κορίτσια πείτε καμια ιδέα τι να κάνω όταν κάνει αυτο το πράγμα,ο άντρας μου λέει οτι μεγαλώνοντας θα βρει πάντα τρόπους για να γίνει το δικο της και θα χάσουμε τη μπάλα έτσι, τι να κάνω όμως όταν βλέπω οτι κάνει έτσι;;;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα μανούλες μου και Χρόνια πολλά!

Μεγάλη γιορτή σήμερα στο νησι μας, είναι ο πολιούχος και επίσης προστάτης του επαγγέλματός μας, είχε λειτουργία και περιφορά, μετά ήρθε ο μπαμπάς μας και βγήκαμε για καφεδάκι, ο καιρός βέβαια αλλοπρόσαλος, το πρωί έβρεχε μετά έβγαλε ήλιο, αλλά όταν βγηκαμε εμείς άρχισε να φυσάει αρκετά και έτσι δεν καθίσαμε εξώ ..ευτυχώς έχει ένα μικρό καφέ πολύ όμορφο που απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα και πηγαίνουμε εκεί τώρα που χειμωνιασε!

Αλικάκι, πήρες φόρα σήμερα ε?

ήταν φρόνιμη η μικρούλα και σε άφησε?

καλά δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο θα ειναι να είσαι ολομόναχη...πως τα καταφέρνεις?σούπερμάρκετ, μανάβη, ψώνια για το σπίτι, όλα μόνη?και τη μπεμπούλα παρέα?ελπίζω τουλάχιστον να κάθεται στο καρότσι και να μη σε ταλαιπωρεί...

κινητικά και από τα κορίτσια εδώ βλέπω ότι πάνω κάτω στα ίδια είμαστε...μόνο η μικρή της Σόνιας και ο μπέμπης της Ελένης77 έχουν ξεφύγει πολύ μπροστά!!!

ο δικός μου μέχρι τώρα γύριζε συνέχεια μπρούμητα αλλά δε μπορούσε να επανέλθει και γκρίνιαζε, τώρα έχει μια βδομάδα που τα κατάφερε και κάνει βαρελάκια όλη μέρα!!!επίης είναι πολύ επιδέξιος με τα χέρια του!!!πιάνει τα πάντα μικρά μεγάλα παιχνίδια και κάνει διάφορα περίεργα με τα χεράκια του, και εντυπωσιάζεται μονος του:D:D:Dέχει πολύ πλάκα!

Ελένη, ο νονός δε ξεκολλάει έ???

είδες μωρέ, όλα καλά, μεγάλη ευτυχία να βλέπεις ότι τα αγαπάνε!!!και εμείς περιμένουμε πως κ πως να έρθει, έστω και λίγο!!!

αλήθεια με το γάλα τι έκανες?βρήκες τι διαφορά έχει με το παλιό? θα το αλλάξεις?

εμείς ακόμα δεν το πολύπίνουμε, από τα 40 μλ πέσαμε στα 15 σήμερα:|:-|:|που θα πάει...ο επιμένων νικά λένε!!!

Σόνια, σε χάσαμε βρε ψυχή!!!πότε γυριζεις δουλειά? εγώ 4 Μαρτίου και όλο αυτό σκέφτομαι...άστα...

είσαι τυχερή που ο άντρας σου έχει ευέλικτο ωράριο και ειδικά με το μαγαζί μπορέι και φεύγει όποτε θέλει...

ο δικός μου γενικά βοηθάει αλλά δε βολεύει με τη δουλειά, λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, και δεν έχω [εριθώρια να ξεκουραστώ όταν γυρίζει...

αλήθεια το γυμναστήριο το ξεκίνησες?

Αυτά προς το παρόν, σας φιλώ;)

HDfQp3.png

Καλησπέρα μανούλες μου και Χρόνια πολλά!

Μεγάλη γιορτή σήμερα στο νησι μας, είναι ο πολιούχος και επίσης προστάτης του επαγγέλματός μας, είχε λειτουργία και περιφορά, μετά ήρθε ο μπαμπάς μας και βγήκαμε για καφεδάκι, ο καιρός βέβαια αλλοπρόσαλος, το πρωί έβρεχε μετά έβγαλε ήλιο, αλλά όταν βγηκαμε εμείς άρχισε να φυσάει αρκετά και έτσι δεν καθίσαμε εξώ ..ευτυχώς έχει ένα μικρό καφέ πολύ όμορφο που απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα και πηγαίνουμε εκεί τώρα που χειμωνιασε!

Αλικάκι, πήρες φόρα σήμερα ε?

ήταν φρόνιμη η μικρούλα και σε άφησε?

καλά δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο θα ειναι να είσαι ολομόναχη...πως τα καταφέρνεις?σούπερμάρκετ, μανάβη, ψώνια για το σπίτι, όλα μόνη?και τη μπεμπούλα παρέα?ελπίζω τουλάχιστον να κάθεται στο καρότσι και να μη σε ταλαιπωρεί...

κινητικά και από τα κορίτσια εδώ βλέπω ότι πάνω κάτω στα ίδια είμαστε...μόνο η μικρή της Σόνιας και ο μπέμπης της Ελένης77 έχουν ξεφύγει πολύ μπροστά!!!

ο δικός μου μέχρι τώρα γύριζε συνέχεια μπρούμητα αλλά δε μπορούσε να επανέλθει και γκρίνιαζε, τώρα έχει μια βδομάδα που τα κατάφερε και κάνει βαρελάκια όλη μέρα!!!επίης είναι πολύ επιδέξιος με τα χέρια του!!!πιάνει τα πάντα μικρά μεγάλα παιχνίδια και κάνει διάφορα περίεργα με τα χεράκια του, και εντυπωσιάζεται μονος του:D:D:Dέχει πολύ πλάκα!

Ελένη, ο νονός δε ξεκολλάει έ???

είδες μωρέ, όλα καλά, μεγάλη ευτυχία να βλέπεις ότι τα αγαπάνε!!!και εμείς περιμένουμε πως κ πως να έρθει, έστω και λίγο!!!

αλήθεια με το γάλα τι έκανες?βρήκες τι διαφορά έχει με το παλιό? θα το αλλάξεις?

εμείς ακόμα δεν το πολύπίνουμε, από τα 40 μλ πέσαμε στα 15 σήμερα:|:-|:|που θα πάει...ο επιμένων νικά λένε!!!

Σόνια, σε χάσαμε βρε ψυχή!!!πότε γυριζεις δουλειά? εγώ 4 Μαρτίου και όλο αυτό σκέφτομαι...άστα...

είσαι τυχερή που ο άντρας σου έχει ευέλικτο ωράριο και ειδικά με το μαγαζί μπορέι και φεύγει όποτε θέλει...

ο δικός μου γενικά βοηθάει αλλά δε βολεύει με τη δουλειά, λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, και δεν έχω [εριθώρια να ξεκουραστώ όταν γυρίζει...

αλήθεια το γυμναστήριο το ξεκίνησες?

Αυτά προς το παρόν, σας φιλώ;)

Χρόνια σας πολλά Λία μου! Εδώ τα καράβια βαράνε κόρνα όλη μέρα σχεδόν! Μεγάλη γιορτή!

Το γάλα δεν θα το αλλάξω, η Αθανασία το πίνει μια χαρά και διαφορά στα κακάκια δεν παρατήρησα... Όλα καλά δηλαδή. Τώρα κάποιες διαφορές έχουν, δεν είναι ολόιδια σα γάλατα αλλά τα βασικά είναι ίδια. Πολύ αφρό δεν κάνει; Μιλάμε γεμίζει το μπουκάλι αφρό, πολύ εκνευριστικό! :evil: Το παλιό δεν έκανε έτσι, καμία σχέση! :confused: Πάντως το συνεχίζω. Η γιατρός μου είπε πως δεν έχει αλλάξει κάτι πέρα από τη συσκευασία, αλλά μάλλον δεν είναι καλά ενημερωμένη γιατί εγώ που το χρησιμοποιώ βλέπω διαφορές. ΌΠως και να έχει είναι καλό.

Ο νονός δεν ξεκολλάει και δυσανασχετώ ώρες ώρες, είπαμε όχι κι έτσι!! Είμαι πολύ στριμμένη;;; :oops: Έτσι νιώθω τι να κάνω... :? Αύριο μας φεύγει..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Χρόνια σας πολλά Λία μου! Εδώ τα καράβια βαράνε κόρνα όλη μέρα σχεδόν! Μεγάλη γιορτή!

Το γάλα δεν θα το αλλάξω, η Αθανασία το πίνει μια χαρά και διαφορά στα κακάκια δεν παρατήρησα... Όλα καλά δηλαδή. Τώρα κάποιες διαφορές έχουν, δεν είναι ολόιδια σα γάλατα αλλά τα βασικά είναι ίδια. Πολύ αφρό δεν κάνει; Μιλάμε γεμίζει το μπουκάλι αφρό, πολύ εκνευριστικό! :evil: Το παλιό δεν έκανε έτσι, καμία σχέση! :confused: Πάντως το συνεχίζω. Η γιατρός μου είπε πως δεν έχει αλλάξει κάτι πέρα από τη συσκευασία, αλλά μάλλον δεν είναι καλά ενημερωμένη γιατί εγώ που το χρησιμοποιώ βλέπω διαφορές. ΌΠως και να έχει είναι καλό.

Ο νονός δεν ξεκολλάει και δυσανασχετώ ώρες ώρες, είπαμε όχι κι έτσι!! Είμαι πολύ στριμμένη;;; :oops: Έτσι νιώθω τι να κάνω... :? Αύριο μας φεύγει..

Ελένη μου μάλλον έχουμε δεθεί λίιιιιιιγο παραπάνω με τα μωρουδέλια μας αφού μόνο εμείς τα φροντίζουμε και τα χαϊδολογάμε και νομίζω είναι απόλυτα λογικό όταν βλέπεις άλλους να ασχολούνται μαζί τους απλά δεν το αντέχεις!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λίγο ζήλια να το πω, λίγο νιώθεις ότι σου ταλαιπωρούν το μωράκι γιατί ξέρεις ότι δεν έχει και πολύ διάθεση τη συγκεκριμένη ώρα, λίγο που δεν αναγνωρίζουν τις αντιδράσεις του και συνεχίζουν να κάνουν τα δικά τους...όχι, στρίγγλα δεν είσαι πάντως:tongue::tongue::tongue:φυσιολογικότατη μανούλα σε βρίσκω...και αν ξερεις την παροιμία ο μουσαφίρης την τρίτη μέρα βρωμαει;););)...χωρίς παρεξήγηση;););)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας κ γραφουμε κ εμεις για σημερα, να δωσουμε την παρουσια μας!

Αλικη τι ωραια που καταφερες, κ βρηκες το χρονο βασικα, να μας γραψεις νεα σου!Χρονια πολλα για τον αντρα σου κ για ολους τους ναυτικους χωρις φουρτουνες:D!! Με το καλο να τον υποδεχθειτε!

Λοιπον κινητικα κ εμεις τα ιδια με σας ειμαστε, απο μπρουμητα γυρναμε ανασκελα, γιατι δεν μας αρεσει το μπρουμητα καθολου, αλλα το αναποδο δεν το κανει γιατι ειπαμε δεν μας αρεσει τα μουτρα στο πατωμα! Πιανει τα παιχνιδακια τα βαραει στο τραπεζι κ τα πεταει κατω, αυτα!

Γλωσσικα ομως, ρε κοριτσια ειχε δυο μερες που ειχε ξεκινησει το μμμμμ. Και σημερα μου ειπε μια φορα ΜΑ ΜΑ:shock::tongue::tongue::tongue:! Προφανως δεν ηξερε οτι με φωναζε, αλλα κατουρηθηκα απο τη χαρα μου, ολη την ωρα της κανω ΜΑ ΜΑ ΜΑ ΜΑ, αλλα δεν μου ξαναεκανε τη χαρη!!:tongue::tongue::tongue:

Ειχα κ την βιντεοκαμερα ολη την ωρα μαζι μηπως κ το ξαναπει αλλα δεν... Αυριο παλι, ελπιζω!!:D:D. Εμ τοσα ξενυχτια τι θα φωναζε η κουκλιτσα μου, μπα μπα?!!:tongue:

Σονια μου τι καλη που ειναι η Αλεξανδρα σου, θα περπατησει πρωτη κ θα μας δειξεις βιντεακι να ζηλευουμε μπεμπεδοτρεκλισματα,χαχαχα!! Αλλα ρε γμτ θα γυρισεις κ εσυ νωρις δουλεια, κ θα σκεφτεσαι με τι καρδια θα αφησεις πισω το μαναρακι σου που ειστε ολη τη μερα μαζι! Τα ιδια σκεφτομαι κ εγω για οταν επιστρεψω, τεσπα θα δουμε τι θα κανουμε!:| Α'π οτι γραφεις μια χαρα τωρα ο αντρας σου βοηθαει οσο μπορει οποτε "νο προμπλεμ";)!Καλες μασες με τα δοντακια σας αντε εσεις ξεμπερδεψατε ηδη με τα δυο, για να δουμε ποτε εμεις?

Ελενη2 να χαιρεσαι το αγορι σου το μεγαλο (κ το μικρο εννοειται, αλλα η μερα σημερα ειναι του μεγαλου), να τον δειτε οπως επιθυμειτε, με υγεια κ καλοτυχος να ειναι παντα!Κ ελπιζω να μην "ξαναπροσκυνησει" τα φιδακια γιατι προβλεπω να σου φερει σπιτι τον "Διαμαντη" καμια φορα για pet κ να φρικαρεις,χαχαχ:tongue::tongue:!

Σοφακι περαστικα σας κοριτσι, συντομα να γινετε περδικια! Τελικα τα πρωτα μας μας βγαινουν λιγο πιο ζορικα, εε!? Δηλ. να ελπιζω σε ευκολοτερη δευτερη "βερσιον" -αν βεβαια μας το επιτρεψουν η αγαπημενη μας Τροϊκα κ ηοι καλοι μας πολιτικοι!!

Ελενη μου, κολλημενος με την μικρη ο νονος σας, εε ενταξει την αγαπαει πολυ μωρε, θα φυγει κ θα της λειψει της Αθανασιτσα σου!! Σε καταλαβαινω απολυτα, ειναι μερικες φορες που την "κατσιαζουν" χωρις να το κανουν επιτηδες, κ σε μενα εχει συμβει, υπομονη θα μεγαλωσει κ αυτη κ δεν θα εχει προβλημα, δεν θα της κανουν κ πολλα γουτσου-γουτσου!:rolleyes::cool:

Κοριτσια σας καληνυχτιζω, ειμαι ακομα τρελαμενη που με φωναξε η μπουμπου μου (εστω κ αθελα της, που θα παει θα συνδεσει κ τη λεξη με εμενα:tongue:). Φιλια πολλα, τα λεμε!!

bkPSp3.png

Ελένη μου μάλλον έχουμε δεθεί λίιιιιιιγο παραπάνω με τα μωρουδέλια μας αφού μόνο εμείς τα φροντίζουμε και τα χαϊδολογάμε και νομίζω είναι απόλυτα λογικό όταν βλέπεις άλλους να ασχολούνται μαζί τους απλά δεν το αντέχεις!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λίγο ζήλια να το πω, λίγο νιώθεις ότι σου ταλαιπωρούν το μωράκι γιατί ξέρεις ότι δεν έχει και πολύ διάθεση τη συγκεκριμένη ώρα, λίγο που δεν αναγνωρίζουν τις αντιδράσεις του και συνεχίζουν να κάνουν τα δικά τους...όχι, στρίγγλα δεν είσαι πάντως:tongue::tongue::tongue:φυσιολογικότατη μανούλα σε βρίσκω...και αν ξερεις την παροιμία ο μουσαφίρης την τρίτη μέρα βρωμαει;););)...χωρίς παρεξήγηση;););)

Λία μου, όχι δεν την είχα ακούσει την παροιμία, αλλά είναι πολύ σωστή! Ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου να σου έρθει μουσαφίρης θα σε κουράσει στο τριήμερο μέσα...

Πάντως δεν μπορώ την πολύ διαχυτικότητα με τη μικρή μου... Μόνο με τους γονείς μου δεν έχω θέμα. Οποιοσδήποτε άλλος μου βαράει στα νεύρα! :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Νικόλα Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!!!!!!!!!!!

Ελένη, να χαίρεσαι τον Νικολάκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Με τις υπόλοιπες αύριο....γιατί νυστάζω...έχω θέμα με τον υπολογιστή..ξεκίνησα να τον κρύβω (κι έτσι ο χρόνος είνια ακόμα πιο λίγος) και λέω στον Χρήστο ότι τον πήρε ο μάστορας, γιατί χάλασε....

(Γιατί μου είπε ότι ένα παιδάκι πατούσε πολλά κουμπακια μαζί...τον ανοιγε και τον έκλεινε πολλές φορές....και χάλασε....

Χρήστος: μαμά πότε θα μας τον φέρει? δεν θα το ξανακάνω...

Μαμα: Τι παιδί μου δεν θα ξανακάνεις...μαμά εγώ πατούσα τα κουμπάκια και τον χάλασα...δεν θα το ξανακάνω....εντάτσει?)

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα μανούλες μου!

Ελπίζω όλες να είστε καλά! Εμείς πολύ καλά, μόλις έφυγε ο νονός μας και ο μπαμπάς μας για τη δουλειά κι εμείς συμμαζέυουμε, βάζουμε πλυντήρια και μαγειρεύουμε το μοσχαράκι της Αθανασίας! Πρώτη μας μέρα... Πόση ώρα το βράζετε; Εγώ 1 ώρα γεμάτη μόνο του και τώρα έριξα το καρότο και σε λίγο ρίχνω και τον αρακά-κριθαράκι... :rolleyes:

Με την αφορμή που μαγειρεύω το φαγητό της θυμήθηκα 2 σημαντικά να σας πω για όσες δεν τα ξέρετε... Το ένα είναι το παρακάτω λινκ. http://sarotiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_744.html Δώστε βάση, διαβάστε και το συμπέρασμα είναι μακριά από λαχανικά βοιωτίας-θήβας!!! :shock: :shock: :shock: Προσοχή είδικά στην Αθήνα προμηθεύονται πολλά από εκεί και τις προάλλες έψαξα σε 3 σούπερ μαρκετ για βιολογικά καρότα που να μην είναι βοιωτίας! Ευτυχώς βρήκα άρτας τελικά... Ειτε βιολογικά, είτε απλά να μην τα πάιρνετε! Ειδικά τώρα που ταιζουμε τα μωράκια μας... :? Επίσης ήθελα να σας πω γενικότερα για τα καρότα, έχω ακούσει πως τις περισσότερες βιταμίνες τους τις έχουν στο φλούδα που εμείς ξίνουμε και πετάμε συνήθως... Προτιμότερο είναι να πλένουμε πολύ καλά τα καρότα και να τα τρίβουμε με το σφουγγαράκι και υγρό πιάτων, να τα ξεπλένουμε πολύ πολύ καλά και μετά έτσι τα μαγειρεύουμε! Μην πετάτε τη φλουδίτσα... :rolleyes: Επίσης το καρότο μην το φοβάστε στο βράσιμο όπως τα άλλα λαχανικά. Όσο περισσότερο βράσει, τόσες περισσότερες βιταμίνες απελευθερώνονται..Ναι και όμως! :shock: Είναι ίσως το μόνο λαχανικό που έχει αυτή την ιδιότητα! Απο διατροφολόγο το ξέρω αυτό, ισχύει...

Αυτά κορίτσια για τώρα! Καλή όρεξη! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Και κάτι ακόμη που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι κάποιες σκέψεις που έκανα αυτές τις μέρες που ήταν ο νονός εδώ και συναισθήματα που είχα. Θέλω να μου πείτε αν είμαι υπερβολική ή δικαίως τα σκεφτόμουνα.

Ενώ λοιπόν ο νονός μας είναι πολύ καλό, ήσυχο και συνεσταλμένο παιδί και προσεκτικός στους τρόπους και πολύ ευγενικός αυτές τις μέρες έφτασα στο σημείο να λέω "άντε να φύγει" και δεν περίμενα να το πω η αλήθεια είναι! Θα σας το αιτιολογήσω φυσικά και συγγνώμη για το πρήξιμο, ξέρω πως είναι πολύτιμος ο χρόνος σας, θα ήθελα όμως τη γνώμη σας όσες μπορείτε να ασχοληθείτε... :rolleyes:

Καταρχήν να σας πω το εξής σημαντικό (από εκεί ξεκίνησαν τα νευράκια μου) την βρ'αδυ πριν έρθει μιλήσαμε στο τηλ και διαπίστωσα πως ήταν μπουκωμένος και ψιλοέβηχε... :? :? :? Και του το είπα "καλά τώρα βρήκες να κρυώσεις που είναι να έρθεις να δεις το μωρό;;;!!!" και μου λέει το κουλό "τόσο εύκολα κολλάνε;;;" Τι εύκολα χριστιανέ μου μέσα στο ίδιο σπίτι όλο το 24ωρο!!! Τελοσπάντων, ήρθε και μου είπε να βάλει μάσκα αν είναι, ε, εγώ δεν ήθελα να τον βάλω μάσκα μουσαφίρη άνθρωπο για ένα μπούκωμα, ντράπηκα και του είπα όχι μη βάζεις δεν πειράζει... Ε, κορίτσια από εκεί και πέρα σα να ήταν τελείως καλά, τι 100 φιλιά τη μέρα.... τι να σκύβει πάνω από το κρεβατάκι και περνούσα από το δωμάτιο και έβλεπα το σκηνικό να έχει χωθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ σχεδόν μέσα και να τη φιλάει φυσικά, όταν την άλλαζα πάνω από το κεφάλι της να τη φιλάει και να σκύβει να τη μυρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:, συνέχεια σας λέω! Όταν την τάιζα έμενε ένα 2λεπτο πάνω από το κεφάλι της να την κοιτάει και μετά σκεφτόταν να κάτσει παραδίπλα επιτέλους, ακόμη και όταν έλεγα πως την πάω για ύπνο από πίσω αυτός! Μέχρι που του είπα "πήγαινε στην άκρη να μη σε βλέπει για να κοιμηθεί" και επιτέλους βγήκε έξω από το δωμάτιο και αυτό σήμερα πριν φύγει.... :? Στο καρότσι όταν την κάθιζα για να κάνω καμία δουλειά να στέκεται μπροστά της στα γόνατα και να την παίζει και δεν άντεξα του είπα πως δεν της κάνει καλό που δεν την αφήνει στιγμή μόνη και συνηθίζει παρέα συνέχεια.... Στη βόλτα μην του έπαιρνες το καρότσι (!), ειδικά χθες που βγήκαμε οι δυό μας γιατί ο μπαμπάς μας είχε επιφυλακή κι έλειπε... και πόσα άλλα, αχ δεν ξέρω τσατίστηκα! Δεν περίμενα τέτοια λόξα, γιατί μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την τόση υπερβολική αγάπη που της δείχνει! Έχει πέσει με τα μούτρα, τι να πω, ούτε μωρό του να ήταν τέτοια τρέλα! Πιο πολύ από όλα όμως με χάλασε που ήταν κρυωμένος και έπεφτε με τα μούτρα πάνω της σαν να είναι υγιέστατος! Εγώ φταίω που δεν μπορώ να τον αρπάξω στα καντήλια... Δεν ήθελα και να παρεξηγηθεί, τόσο δρόμο έκανε και τη βλέπει μια στο τόσο... Πάντως δεν είχε ένα όριο στις εκδηλώσεις του και αυτό με κούρασε πολύ! Κι εγώ είχα τρελαθεί με την ανιψούλα μου, δεν είχα ακόμη την Αθανασία μου και είχα σαστίσει από τη γλυκιά μωρουδοκατάσταση, αλλά έτσι δεν έκανα! Άφηνα χώρο και χρόνο στους γονείς του να κάνουν όσα έπρεπε και δεν γινόμουν τσιμπούρι κι ας της έβλεπα κι εγώ μια στο τόσο...

Αυτά... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...