Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

γεια σας μανουλες?τι κανετε?λοιπον εμεις πηγαμε παιδιατρο σημερα πηραμε 440 ειμαστε δηλαδη 8840 και 1 ποντο ειμαστε 68 ε δεν ειμαστε και διμετροι στην οικογενεια.....:tongue: πολυ καλη δεν εκλαψε λιγο στο εμβολιο και εκει που κοιταξε τα ανυπαρκτα δοντακια μας...τα καινουρια του μηνα ειναι το μοσχαρακι,κρεμμυδι,ντοματα,φαριν λακτε και σπορακι...σταδιακα ολα αυτα βεβαια...τα χριστουγεννα μπορει να φαει γαλοπουλα του πατερα μου,ομως οχι αγοραστη...δειλα δειλα μπορουμε να τη βαζουμε να παταει στα ποδια μας..χι χι...ξεχασα να ρωτησω για το νερο,αν πρεπει να το βραζω και για τα οξινα φρουτα τα οποια δεν τα εχουμε αρχισει...γρρρρρρρρ...δεν τα ειχα σημειωσει και οταν παμε εκει τα ξεχναω ολα....

κατερινα 74 ποντους το αγορι σου πω πω μπασκεμπολιστας θα γινει....α δεν του αρεσουν οι γλυκες γευσεις στα φαγητα,ε?κριμα δεν ξερει τι χανει....εγω ειχα φαει για πρωτη φορα στη ζακυνθο σαγανακι με μελι,και τυροπιτακια με μελι και ξετρελαθηκα...μια φορα ειχα μαγειρεψει χταποδι με μελι,λιγο πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος,δραματικη εμπειρια και τωρα που το γραφω ηδη αηδιαζωωωωωωωωωωωωωω........

ελενη πω πω τι νοικοκυρα,θα κατευχαριστηθει ο νονος,αν το ηξερα θα τη βαφτιζα εγω την αθανασια:tongue::tongue::tongue::tongue:τι σας εφερε ο νονος απο τη σαλονικα?λοιπον,ρωτησα τη γιατρο για το γαλα και μου ειπε οτι δεν ξερει τι εχει γινει με το γαλα,εχει επικοινωνησει πολλες φορες μαζι τους ,απαντηση δεν της δινουν τι εχει συμβει και εχει σταματησει να το δινει...στα βιολογικα ειναι πολυ καλο το hipp και στη γερμανια πουλιεται πολυ,εχει μεγαλωσει παιδια και παιδια...θα συνεχισω με αυτο,λοιπον...το εμβολιο δεν το πληρωσαμε γιατι μας το ειχε κρατησει στο ιατρειο απο την προηγουμενη φορα..τωρα αν λυθει το θεμα με τον εοππυ θα παμε να μας γραψει τα 2 τελευταια...ελενη αληθεια αν εκανες αγορι τι θα εκανες θα το ντυνες στα φουξια και στα ροζ???:tongue::tongue::tongue:

λιακι ετσι ακριβως,οπως,τα λες,μπουχτισε μωρε μετα απο 2 ωρες που ηταν κλεισμενος μεσα και ειπε να ξεσκασει,ασε γιατι μια φορα της εδωσε γαλα και τον πονουσαν τα κοκκαλα μια βδομαδα...χα χα χα...κατι ηξερε ο θεος που χαρισε στη γυναικα τη μητροτητα....μηπως βγαζει δοντακι ο δημητρακης και πεδευεται ετσι?αληθεια με το ξενο γαλα πως τα πατε?καλυτερα?

σοφια σισι σου στελνω ενα κοκκινο χαλι που εχω να στρωσεις για την πεθερα χα χα χα...το κοτοπουλο εγω το εβαλα σε κομματια αλλα στην τηλεοραση το εβαζε ολοκληρο κομμενο στη μεση και ανοιγμενο...οπως σε βολευει...τα αγορια σου γυριζαν ε?και τα κοριτσια μεσα...ωραια ηρεμησατε λιγουλακι...δεν μας εχεις πει πως τα πανε τα αδερφακια?την προσεχει οπως φαινεται στη φωτο?

σοφια απουσιολογε συμβαινει κατι τρομερο:εχουμε παντρευτει τον ιδιο αντρα...χα χα χα...σαν να τα εχω ζησει αυτα που λες...αλλα λιγο πιο παλια που ηταν πιο μικρη και δεν κανανε πολλα τωρα ασχολειται πολυ μαζι της δεν μπορω να πω αλλα κουραζεται ευκολα οταν γκρινιαζει...τωρα εμαθε και να την κοιμιζει οποτε ποιος τον πιανει:tongue::tongue::tongue: βεβαια εχει τελειωσει και τη δουλεια οποτε....τις συνθηκες που εζησε η μπεμπουλα μου ως εμβρυο δεν τις εζησε κανενα αλλο...ενα θα σου πω νηπιαγωγειο σε αιθουσα 55τμ με 40 παιδια και 3 νηπιαγωγοι στον ιδιο χωρο...και ενα παραμυθι να διαβαζα για να ακουστει η φωνη μου,μου εβγαινε ο λαιμος,ολοιμερα τσιριδες μικροβια και τα νευρα μου κροσια...ελληνικο κρατος:evil:...απο την 16 εβδομαδα που την ενιωσα για πρωτη φορα νομιζα οτι ειχα καταπιει ενα μωρο με τραμπολινο μαζι...τους τελευταιους μηνες σκεψου οτι με ξυπναγε με τις κλωτσιες της...πολυ ζωηρη στην κοιλια...λοιπον θα σου πω μερικα κολπα που κανω εγω και κοιμαται αλλα μην ξεχνας οτι γενικα ειναι του υπνου....καταρχην ενω τη θηλαζω της δινω απο 2 μηνων ξενο γαλα τη νυχτα και κοιμαται σαν πουλακι απο τις 10-8...δευτερον εχουμε καθιερωσει ρουτινα υπνου μπανακι-μασαζακι-χαλαρη μουσικουλα γαλατακι και υπνο...αυτα εχω να σου πω και υπομονη...

ελενη77 καλα να περασετε την πεμπτη,αχ μωρε ταλαιπωρηθηκε ο μικρουλης...δε μου λες περπατησατε....χα χα φιλακια πολλα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα!!!!!!

Μπήκα ίσα ίσα για να...."κλείσω" το καφέ και να δώσω το παρόν!!!

...σας διαβάζω...και χθες και σήμερα...αλλά δεν μπορώ να μπω να συγκεντρωθώ και να γράψω..όλη μέρα ,με τα παιδιά δίπλα...και τώρα την νύχτα την περναμε λίγο ζόρικα με τον Γιωργάκη...ετοιμάζουμε τα δοντάκια μας, ταυτόχρονα κάνω και δουλειά...κάτι αρχιτεκτονικά σχέδια..!

Πιστέυω να βρω χρόνο αύριο και να τα πούμε...να σας πούμε και για την επισοδειακή βόλτα της Κυριακής...μάλλον θα την κατατάξω στο θέμα...που ανοίξατε..."άντρες"

Λιάκι, το κείμενο που μας "παρεπεμψες" μην στεονοχωριέσαι..δεν αντιπροσωπέυει - εκφράζει μόνο εσένα...κι εμένσα σε αρκετά σημεία...και σίγουρα και πολλές άλλες γυναίκες...θα τα πούμε αύριο.....

Ελενίτσα, συμπεθέρα μου, ήρθε ο νονός μας...? Έφαγε πιτούλα? Τι μας έφερε?

Αγγελική, η μπουμπούκα σου μια χαρά είναι...τώρα εμάς με το ύψος τι να πω...έτσι ψηλός ξεκίνησε και ο Χρηστάκης ...αλλά εδώ και αρκετό καιρό έχει μείνει στάσιμος...μάλλον μέτριο παιδί θα το έλεγα...εμείς είμαστε νορμάλ στο ύψος...1,68εγώ κι 1,70 ο Αντώνης...(όμως το σόι μου, ο πατέρας μου, αδερφός μου, και όλοι οι άντρες από το σόι του πατέρα μου...κατά βάση, ο κοντύτερος είναι 1,75 και ο ψηλότερος 2,02) τωρα αν πήρε από εκεί ο Γιωργάκης ....θα δείξει....icon10.gif

Καληνύχτα

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

καλημερα κοριτσια μου.......

μπηκα βιαστηκα να σας πω οτι θα παμε για δυο μερουλες στους γονεις μου,θα γυρισουμε η πεμπτη βραδυ η παρασκευη πρωι,οποτε παρακαλω την απουσιολογο να θεωρησει τις απουσιες μου δικαιολογημενες ευχαριστω...........στους γονεις μου δεν εχει φτασει ακομη η τεχνολογια οποτε δεν θα σας διαβαζω φιλακια.........πως θα αντεξω χωρις το καφεδακι μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελενη εχεις δικιιο δεν ειναι ενδεικτικο το υψος σε αυτη την ηλικια,ετσι μου ειπε και η παιδιατρος....οσο για τους αντρουληδες μας...αστα και αυτοι αν τους δινοταν η ευκαιρια θα εριχναν τρελο θαψιμο:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!

Κατερινάκι το έκλεισες κ πάλι το καφέ το βράδυ!!!αχ, είσαι μαμά κουκουβάγια όνομα και πράγμα;););)όλο το βράδυ καμαρώνεις τα τέκνα σου;););)

λες να βγάλει δοντάκια ο Γιωργάκης μας?

καλά το μπανάκι του τέλειο!!!ένας γλύκας είναι!

Αγγελικούλα όλα καλά με την παιδίατρο ε? μια χαρά μεγαλώνει η μπουμπού μας!και με το καλό τα νέα σας φαγάκια!άντε σιγά σιγά μεγαλώνουν τα αστέρια μας, αύριο μεθαύριο θα μας ζητήσουν και ουίσκυ με πάγο:shock::shock:

Ελένη, πως τα περνάτε με τον νονό???ελπίζω να τον συμπάθησε τώρα η Αθανασούλα μας!εγώ αυτό το καινούριο γάλα πήρα...δεν είχα ιδέα ότι το κανονικό ήταν σε άλλη συσκευασία...

τώρα πάντως του το δίνω πρωί που είναιζαβλακωμένος από τον ύπνο και κουτσοπίνει 40-50 μλ χθες και σήμερα...ίδωμεν...

Ελένη77 τουλάχιστον ο άντρας σου κάνει και κανένα ηλεκτρολογικό και γλυτώνετε τα έξοδα...ο δικός μου δε σκαμπάζει από τέτοια, κάποτε φώναζ τον μπαμπά μου για τέτοιες δουλειές, τώρα είμαστε πολύ μακριά και ο μπαμπάς μεγάλωσε, δε θέλω να τον ταλαιπωρω..

του αρέσει το μανταρινάκι του μικρού???εγω δοκίμασα να του δώσω και ξύνισε τα μούτρα του...και ήταν πολύ γλυκό να φανταστείς...Να χαίρεσαι και τον Νικόλα σου για μεθαύριο!!!πολύχρονος και γερός!

Σοφία φο και εγώ πολλές φορές αναρωτιέμαι αν έκανα κάτι λάθος όσο ήμουν έγκυος...θυμάμαι οτι είχαμε διάφορα θέματα στη δουλειά, σκέψου ότι υπέφερα για 5 μήνες από τρομερές ζαλάδες και εμετούς καθημερινά και 3 φορές που έλειψα γιατί δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από την τουαλέτα μου ζητούσαν χαρτί από το νοσοκομείο....και πως να πάω στο νοσοκομείο που δε μπορούσα να μπω στο αυτοκίνητο?λες και υπήρχε περίπτωση να το έκανα ψέματα...και είμασταν 8 άτομα όλοι κ όλοι στην υπηρεσία μου...τσ, τσ, ξέρω και που θα γυρίσω όλο προβλήματα θα έχω...τεσπα...εσύ γιατί έμεινες παραπάνω???για τη τιμή των όπλων?σου είπε κανένας ευχαριστώ????

Εμείς κορίτσια δε ξέρω τι έχουμε πάθει....χθες όλο το βράδυ κάθε 1 ώρα πάλι ξυπνούσε με κλα΄ματα ο μικρός μου, και τώρα το πρωί πάλι γκρίνια είχε και μας άκουσε όλη η γειτονιά μέχρι να κοιμηθεί....:oops::oops::oops:

επίσης είναι η τρίτη μέρα που δε τρώει φρουτόκρεμα και δε ξέρω και αν θα φαει και το απογευματινό του ρυζάλευρο...το έχει σχεδόν καταργήσει...τι να τον κάνω δεν ξέρω τα έχω χάσει...πυρετό δεν έχει, τα δόντια έχουν σταματήσει να τον φαγουρίζουν....και όταν δε γκρινάζει όλο παίζει και γελάει...οπότε δε νομίζω να είναι άρρωστος...

HDfQp3.png

Καλησπερα σας, γραφω κ εγω τωρα που μπορω οσο καταφερω γιατι σε λιγο θα μου ξυπνησει η μπουμπου, ειναι σιγουρο!

Λια, ολα τα συμπτωματα παραπεμπουν στα δοντια, γιατι λες με σιγουρια οτι δεν τον φαγουριζουν? Το ντεπον ειναι αναλγητικο, οπως μου ειπε η παιδιατρος, την φαγουρα δεν την καταστελλει. Αν π.χ. σε καψει καποιο φαγητο στη γλωσσα, ξερεις που κραταει μια μερα περιπου το καψιμο του σημειου εκεινου, κ να παρεις ντεπον δεν θα κανει κατι! Ή οταν κανεις καθαρισμο στον οδοντιατρο κ μετα πιεις αλατονερο θα σε φαγουριζουν τα ουλα κ παλι αν παρεις αναλγητικο δεν θα σου κανει κατι. Το ιδιο πιστευω συμβαινει κ με τα μωρα, απλως απαλυνει τον πονο απο το "σπρωξιμο" των δοντιων να σκισουν τα ουλα (αουτσ!:cry:).

Οσο για τη δουλεια, ναι χ@στηκε η φοραδα στ' αλωνι αν θα πηγαινα εγω μερικες μερες παραπανω... Το εκανα για να κατσω περισσοτερο καιρο με το μωρο δηλ. να παει η αδεια λιγο παρα πισω;)!

Αυτο που λες με καποιους "συναδελφους" ειναι τραγικο:shock:!! Ελεος δηλ. μηπως ηθελαν να ειναι μεσα κ σε καμια εξεταση για να σιγουρευτουν οτι πραγματι εισαι εγκυος κ δεν ειναι καποιο τρικ του γιατρου?Ξανα ελεος:evil:. Ευτυχως εμεις παρολο που ειμαστε λειψοι απο κοσμο, (μετα τους Ολυμπ. Αγωνες εγινες ενα μπραφ κ "λακισε" ο ντουνιας) δεν εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο! Ή τουλαχιστον οχι ακομα, γιατι τωρα που ζορισαν πολυ τα οικονομικα κ ολοι θα θελουν να κοιτανε την παρτη τους (κ καλα θα κανουν) τα βλεπω λιγο σκουρα τα πραγματα για το επομενο καλοκαιρι.

Αγγελικη μου μια χαρα η μπεμπουλινα, με τα κιλακια της κ την χαρη της!Με το καλο οι καινουριες σας γευσεις!

Λοιπον εσυ ησουν πολυ χειροτερα!:shock:Πωπω χαμος θα γινοταν απο τα πιτσιρικα! Αφου κοιμοταν νεογεννητη η δικια σου με τοση διαφορα περιβαλλοντος απο την κοιλια-φασαρια, στο σπιτι-ησυχια τοτε σιγουρα την δικια μου δεν την πειραζε αυτο:rolleyes:!Με την ρουτινα που λες το εχω δοκιμασει πολυυυυ καιρο, αλλα τζιφος, το ιδιο κ οταν δεν της κανω ρουτινα υπνου, τεσπα:cool:!

Για τους αντρες μας που λες, μαλλον ειχαν διαβασει το ιδιο βιβλιο:"Πως να ανοιξετε σπιτικο-οικογενεια με την λιγοτερη ταλαιπωρια κ χωρις να αλλαξετε καθολου το προγραμμα σας", το οποιο ειναι απαγορευμενο να το διαβασουν οι γυναικες, χαχα:cool::rolleyes:!

Λοιπον θα μας λειψεις αυτες τις μερες, αλλα αν ειναι να πας στη μανουλα σου να ξεκουραστεις κ εσυ λιγο, "αμολα καλουμπα" κ μην μας σκεφτεσαι καθολου:tongue:!!

Αχ, Κατερινα καλο κουραγιο κ εσυ με τα τρια μωρα σου (δυο μικρα κ ενα μεγαλο:rolleyes:).Γι' αυτο στο υπολοιπο ζωϊκο βασιλειο,(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) τα θηλυκα μετα την αναπαραγωγη ξεφορτωνονται τα αρσενικα, κατι ξερει η φυση παραπανω:tongue::tongue:! Περιμενουμε την ιστορια με την Κυριακατικη βολτουλα σας, μαλλον θα γελασουμε,εε?!

Ελενη2 περαστικα κ να μην ξαναγυρισουν, για τον μπεμπη μας, τι επαθε ο καημενος κ τον πηγε πισω στο φαγητο του!! Αληθεια τι ειναι το αιφνιδιο εξανθημα? Ετσι στα καλα καθουμενα το επαθε? Ή του το κολλησε ο Νικολας σου χωρις ο ιδιος να εχει συμπτωματα! Τι σας ειπε ο γιατρος?Να 'στε καλα να απολαυσετε την γιορτουλα του Νικολακη σου!

Πηγες στους γονεις σου κ ξεκουραστηκες κ εσυ εε? Κ με μενα το ιδιο συμβαινει, αρπαζω το αυτοκ. κ παω για ξεκουραση εστω κ για μιση μερα ειναι μεγαλη υποθεση!;).Ειχες κ εσυ προβλημα με τον υπνο του Νικολακη σου μεχρι να χρονισει? Μου δινεις κουραγιο οτι μπορει να τελειωσει σε λιγους μηνες το μαρτυριο:)!

Για τους αντρες να μην επαναλαμβανομαι τα ειπα κ πιο πανω,χαχα:cool:!

Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι οπως καταλαβατε, η Αναστ. (ναι εχει ηδη ξυπνησει, ω τι πρωτοτυπο!) εχει βαρεθει στην αγκαλια κ να βλεπει την μαμα της να παταει τα κουμπια στην φωτεινη οθονη, θα τα πουμεεεε...!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας!

Μπήκα κι εγώ βιαστικά να σας πω τα νέα μας γιατί με περιμένουν νονός και σύζυγος να δούμε ταινία θρίλερ!! :shock:

Πήγαμε γιατρό, κάναμε εμβόλιο την τρίτη και τελευταία δόση του πρεβεναλ πνευμονιόκκοκου και μπλάντάξαμε στο κλάμα!!!! :? Όχι τόσο από το εμβόλιο, αλλά από το ξυλάκι που τη ζόρισε για να ανοίξει το στοματάκι και να την κοιτάξει... Πόνεσε και εκνευρίστηκε, της έκανε και το εμβόλιο και δε σταματούσαμε να κλάιμε λέμεεεεε!!! :? Το'χουμε αυτό....αν μας πιάσει....μας έπιασε!! :shock: Κατά τα άλλα είμαστε 9010 γρ. και 71 εκ. μια χαρά. Βάλαμε 430 γρμ, αυτό το μήνα. Το επόμενο μήνα ΔΕΝ έχει εξέταση γιατί δεν έχει εμβόλιο. Τον μεθεπόμενο θα ξαναπάμε, Φεβρουάριο για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας. :rolleyes: Δοντάκια πουθενά στον ορίζοντα!!

Επίσης ξεκινάμε και εμείς μοσχαράκι και το πρόγραμμα έχει ως εξής: 2 μέρες κοτόπουλο, 1 χορτόσουπα, 2 μοσχάρι και 1 χορτόοσουπα. Και πάλι από την αρχή! Μπορούμε να βάλουμε κριθαράκι, ντομάτα πλέον. Σε ένα μήνα μας είπε από τώρα οδηγίες για τον κρόκο που θα τη δοκιμάσω να φάει και τα μπισκοτάκια που θα της δίνω να κρατάει στο χεράκι παρακολουθώντας τη φυσικά μη το μουλιάσει και κόψει κομμάτι. Για εκπαίδευση αρχικά και μασούλημα λιγάκι...

Αυτά τα νέα μας, πάω γιατί με κράζουν! :tongue: Αύριο θα σας σχολιάσω!! χιχι Καληνύχτα κοριτσούδες!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!! έφερα τα κλειδιά...θα κλείσουμε σε λίγο....χεχεχε!!!

Λοιπόν, από που να ξεκινήσω...από τους άντρες...που κατά βάση είναι όλοι ίδιοι... (άλλος με περισσότερη, και άλλος με λιγότερη αναισθησία...) Κορίτσια οι περισσότεροι είναι στον κόσμο τους... όλοι κοιτάνε την βολή τους...και να μην χαλάσει καθόλου το προγραμματάκι τους...εντάξει δεν μπορώ να πω ο δικός μου, λείπει πολλές ώρες λόγω δουλειάς...και είναι λίγες ώρες στο σπίτι...αλλά αυτές τις λίγες... θα ασχοληθεί με τα παιδιά μόνο όταν του του ζητήσω και άν...πχ..δεν έχει ποδόσφαιρο...άν δεν έχει να ξυριστεί...να κάνει μπάνιο...(εγώ το μπάνιο μου, το κάνω με δόσεις πλέον...πρώτα το ένα πόδι...αν υπάρχει ησυχία, συνεχίζω και το δεύτερο...και πάει λέγοντας...) να κοιμηθεί για μεσημέρι κλασσικά...γιατί είναι κουρασμένος...κι εδώ καταλήγουμε στο κλασσικό που λίγο πολύ λένε όλοι... "πρέπει να κοιμηθώ, γιατί εγώ κουράζομαι...γιατί δεν είναι το ίδιο το έξω με το μέσα που είσαι εσύ...γιατί εσύ δεν κάνεις τίποτα, είσαι μόνο με το μωρό..." μου έρχεται να τον πλακώσω όταν το ακούω αυτό...εγώ όλη την νύχτα να ξενυχτάω και να σηκώνομαι...την μερά απαγορέυεται να κοιμηθώ εγώ...γιατί αυτός δουλεύει έξω, άρα εγώ που είμαι "ξεκούραστη" πρεπει να προσέχω τα παιδιά που δεν κοιμούνται...φανταστείται ότι παρα πολλές φορες έρχεται εκείνος από την δουλειά το βράδυ, κι εγώ δεν έχω καθίσει ακόμη...και φανταστείται...ότι όλα τα αρχιτεκτονικά σχέδια του γραφείου, τα κάνω εγώ...(τους παλιούς καλούς καιρούς είχαμε και δύο υπαλλήλους...οπότε μοιραζότανε η δουλειά...), έχω και τις δικές μου συνεργασίες με άλλους μηχανικούς που τους φτιάχνω τα δικά τους σχέδια....συν τα παιδιά, και όλα τα υπόλοιπα του σπιτιού πλυν σκούπισμα - σφουγγάρισμα...κλπ την γενική του σπιτιού δηλαδή που φέρνω μια γυναίκα όπως έχω ξαναπεί... ΄τελος πάντων...τό μόνο καλό ας πούμε είναι ότι όταν βγαίνουμε έξω, κατά βάση μοιραζόμαστε τα παιδιά...ο Αντώνης έχει τον Χρήστο κι εγώ το μωρό.....πριν μωρού...πηγαίναμε για ένα καφέ...ή για φαγητό...εμένα μου έβγαινε ο πάτος να κυνηγάω τον μικρό..και ο κύριος απολάμβανε την έξοδο...τώρα τουλάχιστον το έχουμε μοιράσει αυτό... τέλος πάντων...

Ακούστε τι μου έκανε την Κυριακή....βγήκαμε κατά τις 11 για καφεδάκι με ακόμα δύο ζευγάρια...πήγαμε τα παιδια μας όλοι, στον Δημοτικό Κήπο, που έχει καφέ, έχουν καθιερώσει κι έναν ταχυδακτυλουργό..και κάνει κόλπα στα παιδιά, έχει και μία τύπισα και τους κάνει painting στο πρόσωπο...χέρια ή δεν θυμάμαι που αλλού...παρόλο που εγώ τάιζα τον Γιώργο από την ώρα που πήγαμε μέχρι την ώρα που φύγαμε...δεν λέω καλά πέρασα.... Μετά συνεχίσαμε για την λίμνη του κουρνά, 40χλμ από το κέντρο των Χανίων, (περιοχή με λίμνη, πολύ γραφικά... με ταβερνούλες...) καθίσαμε με το ένα ζευγάρι που ακολούθησε...και το παιδάκι τους, ίδια ηλικία με τον Χρήστο...έπαιξαν...φάγαμε ήπιαμε...όλα μια χαρα... φύγαμε, επιστρέψαμε στα χανιά γύρω στις 7, και πήγαμε επίσκεψη στην Γιαγια και στο Παππού (γονείς του άντρα μου)...κάτσαμε ένα δύωρο...και κατά τις 9:30μμ κομμάτια πλέον φτάσαμε στο σπίτι μας...κατεβαίνουμε από το αμάξι μας...πάω να πάρω τα πράγματα μας από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου....και το βλέπω άδειο...παθαίνω σοκ...........βάζω μία φωνή..."Αντώνη; το καρότσι του Γιώργου;" Παιδιά μου ήρθε εγκεφαλικό... τι έκανε ο δικός μου...εγώ πήρα το μωρό από το καρότσι, και μπήκα μέσα στο αμάξι..εκείνος ξεφόρτωσε το καρότσι, έβαλε τα πράγματα μέσα στο αυτοκίνητο και το καρότσι το άφησε εκεί...και γυρνά και μου λέει δεν το είχα εγώ το καρότσι...εσύ φταις...γιατί του λέω αφού εγώ ήμουν μεσα στο αμάξι με τα παιδιά...κι εσύ έβαζες τα πράγματα, δεν έπρεπε να βάλεις και το καρότσι μέσα? και μου λέει το καλό "γιατί? μου το πες?" εκείνη την ώρα, κάνω γκλου γκλου το κεφάλι μου...δεν είναι δυνατόν λέω...θα τον εκτελέσω....τελικά τον έβαλα εκείνη την ώρα και πήγαμε 80χλμ πήγαινε - έλα, μήπως και υπήρχε το καρότσι ακόμα εκεί έξω...τελικά το είδαμε μέσα στην ταβέρνα, η οπόια όμως είχε κλείσει....εκείνη την ώρα τουλάχιστον ηρέμησα ότι δεν το έχασα...και φυσικά την επόμενη ημέρα ξαναέκανε τα 80χλμ πήγαινε - έλα, όπου το πήρε κιόλας...του λέω κι εγώ, τι να κάνουμε...όποιος δεν έχει μυαλό..έχει πόδια!!!!!!!!!!!!!!

Ελένη, το μπανάκι που με ρωτάς, το πήρα από το www.amazon.co.uk με 10 - 12 ευρώ κάπου εκεί...επειδή εμένα είνα για το 2ο μου παιδάκι και θεωρώ (τελευταίο) πήρα αυτό που είναι φτηνό...αν ήταν για το 1ο μου παιδί, θα επαιρνα αυτό που με είχαν δανείσει...της OK που κάνει γύρω στα 30ε (τιμή Ελλάδος) είναι πιο μεγάλο, πιο άνετο...αρα θα το βάζεις το παιδί πιο μεγάλο χρονικό διάστημα....πάντως είναι πολύ ασφαλές...και εύκολο στην χρήση.... Η Αθανασία μια χαρά...από ανάπτυξη...την καημενούλα όμως που έκλαιγε βρε..δώς ενα γλυκό φιλί...

Λία, όπως σου λέει και η Σοφία Φο. κι εγώ πιστευω ότι του φταίνε τα δόντια του Δημητράκη...κι εμείς κάπως έτσι την περνάμε λίγο πιο ήπια...κάθε βράδυ...ξυπνά και δεν μπορει να κοιμηθεί....πιάνει τα δάχτυλα μου και ότι άλλο βρει και το βάζει στο στόμα με μανία....στο τέλος όταν πειστώ ότι είναι τα δοντάκια του, του δίνω λίγο ντεπονάκι και κοιμάται...

Άντε Αγγελική να πάς στην μανούλα σου, κι εσύ να ξεκουραστείς λιγάκι, να τους δεις και να χαλαρώσεις...Σου εύχομαι να περάσετε υπέροχα!!!!!!

Ελένη 2, αλήθεια για εξήγησε μμας τι είναι το αιφνιδιο εξανθημα? Πρώτη φορά το ακούω...πως έκανε την παρουσία του δηλαδή?

ωωωωωωωωωχχχχχχχχ, ξυπνήσαμε..........καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημερα γλυκες μανουλες!!

Ως γνωστον εγω δεν μπαινω συχνα αλλα σας διαβαζω ολες!!

Ελενη77 μου, κατ'αρχην να χαιρεσαι για αυριο το νικολακη σου!! Υγεια και ομορφη ζωη να εχει!! Ποσο σε ζηλευω για τη βολτα σου στη Γλυφαδα!! Πολυ θα ηθελα να υτο κανω κιεγω συντομα!! Και δεν αργει...γιατι τις γιορτες θα ειμαι Αθηνα!!!! Οσο για το θεμα αντρες...δυστυχως οπως ειπες ειναι θεμα χαρακτηρα.. δεν αλλαζει ο ατιμος χαρακτηρας...μονο οι συνηθειες μας αλλαζουν... Να σκεφτεσαι παντα τα χειροτερα για να χαιρεσαι εστω γιαυτα τα λιγα. εγω ετσι κανω. Να σκεψου οτι εγω ειμαι χωρις τον αντρουλη μου τελειως ολομοναχη χωρις καμια βοηθεια. Στεναχωριεμαι αλλα παιρνω δυναμη απο αλλα που βλεπω γυρω μου..πχ αντρες που τη βγαζουν συνεχεια στα καφενεια με φιλους και γυρνανε σπιτι μονο για φαι και υπνο... αντρες που ¨καλοπερνανε¨... το παν ειναι να αγαπανε και να σεβονται και ΣΑΦΩΣ να βοηθανε εκει που μπορουν και να σεβονται τον κοπο της γυναικας!!

Angel μου, μια χαρα το κουτσουνακι σου!! Και τοσα καινουρια φαγακια ε;; Εμεις για την ωρα μονο πατατα καροτο πρασο και κολοκυθι. Δεν ξερω ποτε θα τα ξεκινησουμε τα υπολοιπα.

Πεταλουδιτσα μου, ποιο θριλερ ειδατε???? Μου αρεσουν πολυ τα θριλερ και οι ταινειες τρομου!! Η Αθανασια μια χαρα ε??

Εμεις καλα...μμ... ας τα λεμε...πολυ γκρινια ολη μερα ρε κοριτσια!!! Δεν ξερω πια τι αλλο να κανω!!! Δοντακια να ειναι?? Δεν ξερω!! :confused:

Καλημέρα κορίτσια μου...!

που γυρνάτε σήμερα καλέ???

εδώ ξεκίνησε μια ηλιόλουστη μέρα χωρίς καθόλου αέρα και τώρα έχει μαυρίσει ο ουρανός, πάει ολοταχώς για βροχή, ευτυχώς κοιμήθηκε το αστεράκι και πρόλαβα να μαζέψω τη μπουγάδα...;)

Κατερίνα, τι πάθατε βρε ψυχή!!!

πω,πω, μα να ξεχάσει ολόκληρο καρότσι???

και τι ώραία δικαιολογία που βρηκε:tongue::tongue::tongue:ακούς εκεί δεν του το είπες:rolleyes:θα μας τρελάνουν αυτοί οι άντρες μας...ευτυχώς το μάζεψαν οι άνθρωποι...

άσχετο, στη λίμνη είχαμε πάει κ εμείς με τον άντρα μου, πολύ ωραία είναι, εμείς κάναμε και βαρκάδα;););)

εγώ χθες όταν γύρισα από το μάθημα ξεκίνησα να φτιάξω μελομακάρονα και με ρώτησε 858 φορές...τώρα θα τα κάνεις?στο μεταξύ απλά ήθελα να τελειώνω με τοο μίξερ, να μη το έχω για μετά που θα κοιμηθεί ο Δημήτρης...αλλά με έφαγε...άντε νύσταξε το μωρό, άντε θέλει να τον κάνουμε μπάνιο, ουφ, από τη μύτη μου το έβγαλε...

Αλικάκι, άντε με το καλο να πάς στην Αθήνα για τις γιορτές να ξεκουραστείς και λίγο...αλήθεια όταν λες δεν έχεις καθόλου βοήθεια εννοείς καθόλου καθόλου?ούτε μια πεθερά έναν πεθερό για ώρα ανάγκης???

Ελενάκι καλοπερνάτε με τον νονό!!!αλήθεια τι δώρο σας έφερε?

έρχεται και ο δικός μας νονός το Σάββατο, έχει αγώνα στη Σύρο!!!βέβαια θα μείνει σε ξενοδοχείο με την ομάδα (ΠΑΟΚ για φέτος) αλλά έστω και λίγο πιστεύω να προλάβουμε να τον δούμε!

Σοφάκι, έχω την εντύπωση πως δεν είναι δόντια γιατι τις προηγούμενες βδομάδες τον ενοχλούσαν φανερά, όλη μέρα μασουλούσε, τα πάντα, μέχρι και το πιγούνι μου, όπως είπε και η σοφία σίση, μόλις τον έπαιρνα αγκαλιά με δάγκωνε...ενώ τις τελευταίες μέρες δεν τα κάνει αυτά...τεσπα, σήμερα λίγο καλύτερα, βέβαια ξύπνησε από τις 6 το πρωί αλλά τουλάχιστων μέχρι τότε σηκώθηκα μόνο 2 φορές:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

Καλησπερα κ απο μας κορακλες,

οντως σημερα φαινοταν πως θα μας εκανε την χαρη ο καιρος αλλα τελικα μας τα γυρισε. Ευτυχως που δεν ξεκινησα για αττικο ζωολογικο παρκο να συναντηθω με την αδερφη μου να δουμε την Αναστασουλα για πρωτη φορα πως θα της φανουν τα ζωακια που της κανουμε τις φωνες τους (ξερετε το λιονταρι αου, η κατσικουλα μπε, κτλ).Το κανονισαμε για αλλη καθημερινη γιατι εχουμε προσφορα απο κοσμοτε στα 2 εισιτηρια το 1 δωρο οποτε μια χαρα θα μας ερθει!

Αα, Λια δεν σε βρισκω ετοιμολογη, επρεπε να του πεις: "εχεις δικιο γλυκιε μου, αλλα να με επιασε μια λιγουρα, πηγαινε να μου αγορασεις 1,5κιλο μελομακ. απο τον φουρνο που τα κανει καλα (τον πιο ακριβο;)), για να εχουμε κ για τους επισκεπτες!". Κ να αφησεις κ τα υλικα μες στη μεση (χρησιμοποιημενα).Θα τον πονεσει η τσεπη του κ δεν θα σου ξαναπει τιποτα (τουλαχιστον για τα μελομακαρονα:rolleyes:)

Αλικακι τι ωραια που ειχαμε νεα σου, πολυ καλα κανεις κ κανονιζεις να κατεβεις Αθηνα για τις γιορτες, θα δεις θα ανανεωθεις με λιγη βοηθεια απο τους γονεις σου κ θα περασουν κ γρηγοροτερα οι μερες μεχρι να ερθει ο αντρουλης σου!

Κατερινα, το περιμενα οτι θα ειχε κατι αστειο η βολτα της Κυριακης, αλλα παραλιγο να ψαχνατε για καροτσι τωρα, εε? Κ δεν ειν αι καιροι για περιττες αγορες! Εε, μα κ εσυ να μην μπορεις να επιβλεπεις τα παιδια στο αυτοκ., να μαζευεις τα πραγματα απο το καροτσι κ να θυμισεις στον αντρα σου να κλεισει το καροτσι, να το βαλει μεσα, να κλεισει το πορτ μπαγκαζ, να βαλει το κλειδι στη μιζα, να δεσει τη ζωνη ασφαλειας (κ ολοι σας), να φτιαξει τον καθρεφτη, να οδηγησει μεχρι το σπιτι, να βγαλει το καροτσι απο το αυτοκ. κ να κλειδωσει το πορτ μπαγκαζ!! Ξερεις τι κοπο θελει να θυμηθεις να τα κανεις ΟΟΟΛΑΑΑ αυτα? Το ξερω κ απο τον δικο μου, απο την πολλη σκεψη το καιει το βεντιλατερ! Μα ολα να πρεπει να τα σκεφτονται οι κακομοιροι κ να χουν κ εμας απο πανω να τους πρηζουμε?Τσ τσ τσ:rolleyes::cool:!

Ελενη μου τι καλα που ειναι κ η Αθανασιτσα στα κιλακια της, κ ψηλη:D!Δεν πειραζει με το εμβολιο ειναι αναλογα με τις μερες τους κ τα καημενα, μπορει αυτη τη φορα να της καθισε στραβα η εξεταση. Αχ, μπες ομως κ γραψε μας αναλυτικα τι σας ειπε η γιατρος, αυτο για το μπισκοτακι να το κραταει, τι εννοουσε?

Κοριτσια σας αφηνω προς το παρον παω να βαλω το φαγητο στα πιατα γιατι ειπαμε ειναι σκληρη δουλεια να εισαι πατερας, κ ο δικος μου ειναι νεοκοπος κ κουραζεται ευκολα:rolleyes::evil::cool::rolleyes:!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, λίγο τα μικρά μου βήχουν αλλά το παλεύουμε με ορό, ελπίζω να τους περάσει γρήγορα! Στολίσαμε κι εμείς εχτές, με βοήθησε κι ο Γιάννης (5 στολίδια έβαζε σε ένα κλαδάκι, χαχα!) το πουλάκι μου, μετά έσπασε και ένα ωραίο διακοσμητικό που ανάβει και φωτάκι αλλά ο.κ, χαλαρά, δεν υπάρχει λόγος άγχους!

Όπως λέει και το άρθρο που έβαλε το λιάκι υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να μας ανησυχούν εμας τις μαμάδες! Πολύ καλό Λιάκι, πρέπει να το δέιξουμε σε μερικούς μερικούς, κι εγώ πολλές φορές έχω ακούσει τέτοιες ατάκες "τι κάνεις όλη μέρα με το παιδί? κάααααθεσαι, σιγά το πράγμα". Ναι ας το κάνουν εκείνοι μια μέρα και μετά μιλάνε..Κι εγώ τα ίδια με τον δικό μου κορίτσια, εμένα έχει και ατροιβόλους και δεν μπορέι να κάτσει σπίτι πολύ ώρα, έχει και τα αγωνιστικά και τρέχει εδώ και εκεί, όταν έρχεται όμως αναγκαστικά αναλαμβάνει κάποιο παιδί, συνήθως το Γιάννη που του λείπει ο πατέρας του και τον θέλει να παίξουν στο δωμάτιο, να παίξουν στον υπολογιστή, να του διαβάσει παραμύθι, να τον πάει τουαλέτα ο μπαμπάς, όλα ο μπαμπάς, τον τρελαίνει λιγάκι η αλήθεια είναι αλλά...έτσι είναι μ' ένα τρίχρονο και ένα μωρό σπίτι, ησυχία γιοκ!

Αγγελικούλα μπράβο στη μπουμπού, μεγάλωσε πολύ πάλι! Καλή αρχή με τα καινούρια φαγητάκια!Ναι στείλε το κόκκινο χαλί να το στρώσω στην πεθερούλα! χαχα! χαρές που θα κάνει! Δεν θα φύγει ούτε το Φλεβάρη μετά! Ναι τα αδερφάκια τα πάνε αρκετά καλά, ο Γιάννης την περιμένει να ξυπνήσει να πάει να της κάνει χαρές, την προσέχει, θα της δώσει παιχνιδάκια όταν κλαίει, εξάλλου "μαμά, δεν κάνει να το χτυπάμε το μπεμπουλιώ μας, μετά δεν θα έχουμε αδερφάκι!" μου είπε το πρωί!

Ελενίτσα θα ερχόταν ο πεθερός μόνος, μετά όμως έπιασε την πεθερά η μέση της και δεν ήθελε να την αφήσει μόνη, τελικά θα έρθουν μαζί, μπορεί και τούτο το Σαβ/κο λένε.

Μεγάλωσε η Αθανασίτσα κι άλλο η μπουλούκα μας? Φτου φτου!

Α θα τρώτε και μπισκοτάκι εσείς, τι καλά?

Και αυγό από τον άλλο μήνα, πωπω!

Κατερινάκι τι πάθατε ρε κορίτσι? Έμεινε το καρότσι στον Κουρνά? πωπω, δεν είναι και δίπλα! Και έφταιγες κι εσύ από πάνω ε? ?

Πολύ ωραίο το καθισματάκι-μπανάκι του Γιώργου, μεγειά!!

Ελένη1977 γιορτάζει αύριο το αγόρι σου το μεγάλο?

Έχω κι εγώ τον παππού μου και δυο ξαδέρφια που γιορτάζουν και θα μαζευτούμε όλοι με την ευκαιρία, εγγόνια, δισέγγονα, ωραάι θα είναι, έχω και λίγο καιρό να τους δω και τους πεθύμησα.

Καλά να περάσετε κι εσέις στη γιορτούλα σας!

Ωχ το έχω ακούσει το αιφνίδιο εξάνθημα, ευτυχώς πέρασε τώρα του μικρού, η όρεξη του θα επανέλθει σε λίγες μέρες, ωστόσο τον θηλάζεις όταν δεν τρώει φαγητό ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι έχαε η Αναστασία τη βόλτα στο Αττικό, κρίμα, δεν πειράζει θα πάτε άλλη μέρα να έχει και καλό καιρό να το ευχαριστηθείτε!

Α για τις εγκυμοσύνες που λέγατε και το πόσο επηρεάζει τα έμβρυα η κατάσταση της μαμάς στην εγκυμοσύνη, εγώ να πως πως και στα δύο ήμουν σπίτι και δεν δούλευα, αρκετά ήρεμα δηλαδή, ε το ένα βγήκε ανήσυχο το άλλο καμία σχέση, πολύ πιο ήρεμο μωρό η Κάλλια από το Γιάννη! Κι ο δικός μου δηλαδή μικρός όλη την ώρα έψαχνε να φάει, ξύπναγε 2-3 φορές τη νύχτα και έτρωγε και τη μέρα δεν καθόταν πουθενά, ούτε στο ριλάξ ούτε στο πάρκο, μόνο στο καρότσι και να τον κουνάς. Η μικρή άλλο μωρό, και τη νύχτα κοιμάται σερί, τελευταία ξυπνάει καμιά φορά και την ταίζω και τη μέρα θα κάτσει λίγο μόνη της να παίξει στο πάρκο, τη φτύνω να συνεχίσει έτσι γιατί κάποια στιγμή ξεψαρώνουν τα περισσότερα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας μανουλιτσες!!!!!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας για το μπουμπουκακι μου!!

Κατερινα μην ξεχνας να λες του καλου σου εισπνοη-εκπνοη-εισπνοη -εκπνοη.........τι αλλο θα μας πουνε βρε κοριτσια......

Πριν απο λιγες μερες ειχαμε ενα ασχημο βραδυ με τον μικρο και στις 9 που ξυπνησε ο μεγαλος μου λεει ο αντρας μου "θα σηκωθω εγω", μετα κρατησε και τον μικρο, με τα πολλα ξυπνησα στις 12. Ρωτω εγω η αφελης "ο Νικ. ηπιε το γαλα του, εφαγε τα φρουτα??" και μου λεει την ιδια γνωστη ατακα "δεν μου ειπες να τον ταισω"..........

Εμεινα με το στομα ανοιχτο.....τι απαντας??????

Ελενιτσα μια χαρα η μικρη σου και βλεπω πλουσιο το διατροφολογιο της. Καλες μασες λοιπον!!!!

Σοφια οταν δεν τρωει καλα τον θηλαζω αλλα οχι αμεσως, μετα απο μια ωρα. Μου το ειπε η παιδιατρος μηπως δεν τρωει γιατι περιμενει το γαλα. Δεν ξερω ομως αν πρεπει να το αλλαξω γιατι ετσι χανει γευμα και δεν ειμαστε για τετοια(νομιζω ειναι ο πιο αδυνατουλης απο ολα τα μαιοπαιδα).

Καλα να περασετε αυριο στην οικογενιακη μαζωξη.

Σοφια πηγαμε στο αττικο πριν ενα μηνα και ο μπεμπης δεν πηρα χαμπαρι τιποτα. Παντως εγω το ευχαριστηθηκα

Αχ να σας πω τι εκανε ο Νικ...... Τα φιδια τα ειχαν σε κλουβια με τζαμι μπροστα, εεε ο δικος μου εκανε το σταυρο του και φιλουσε ενα-ενα ολα τα τζαμια. Οσες φορες και αν του ειπα οτι δεν ειναι εικονες και δεν ειμαστε στην εκκλησια αυτος τον χαβα του.....χαχα

Αλικη εσυ εισαι ηρωηδα στο εχω ξαναπει. Τελειως μονη ουτε να το φανταστω δε μπορω.....Με το καλο να ερθετε στην Αθηνα.

Το αιφνιδιο εξανθημα ειναι μια ιωση που την περνανε μια φορα τα παιδια(πολυ σπανια να ξανακολλησουν). εχει πυρετο συνηθως υψηλο χωρις αλλα συμπτωματα και στο τελος(3η-4η μερα)βγαζουν εξανθηματα σε ολο το σωμα για αλλες 2-3 μερες. Ο νικ. το περασε οταν ηταν 1 ετους(Ιουνιο μηνα ψηνοταν με 39,5 πυρετο), τωρα πως το κολλησε ο μικρος δεν ξερω....

Αχχχ ξυπνησε ο μικρος......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Αχ τι κάνετε μαιομανουλες πως ειναι τα μικρά σας;; Διαβάζω οτι ο Δημητρακης ξυπνάει;;τα δόντακια μωρε ειναι υποφέρουν αφου είχαμε και εμείς τα ίδια που το μωρακι μου κοιμόταν πάντα 12ωρο για ένα μήνα ξυπνουσε 2-3 φορές τη νύχτα,εμείς βγάλαμε και 2 δόντακι χθες δλδ και εχει ηρεμήσει επιτέλους κοιμήθηκε ξανα 12 ώρες χωρίς να ξυπνά καθόλου,ειναι δύσκολη περίοδος τα δόντακια και πιο πολυ για αυτα που υποφέρουν.

Εγω έχω χαθει κορίτσια γιατι σε 2 μήνες ακριβώς αρχίζω δουλεια και την Αλεξάνδρα(πρέπει να την φωνάζω έτσι μας είπε η παιδιατρος γιατι πλέον ακούει το όνομα της)την εχει αναλάβει για πολλές ώρες ο μπαμπακας της,την βγάζει βόλτα,την ταιζει την βάζει για ύπνο,αγκαλια δλδ κοιμουντε.βρηκα κοπέλα όμως ο άντρας μου δεν θέλει να ειναι με ξένο άτομο το μωρο για 8 ώρες όοτε 4 ώρες θα την κρατάει ο Κ. Και 4 ώρες η νταντα με την πεθερα μου μαζι,αχ πέρασε ο καιρός κορίτσια είστε τυχερες όσες δεν δουλεύετε!!!

Κορίτσια δεν σας είπα ειναι λίγο ακριβουτσικο το baby swimming όμως αξίζει τα λεφτα έστω και σαν δοκιμή μια επίσκεψη, θα δείτε χαρα που θα κάνουν.

Ασε που βλέπει παιδια εδω και καιρο και τρελενεται τους φωνάζει τα τραβάει και εκει με τόσα μωρα ένα παραπάνω....θα μας ζητήσει αδερφακι μολις μάθει μα μιλήσει κρίμα όμως επειδη εγω άλλο δεν σκοπεύω να κάνω....θελουμε να παμε στην αραχωβα τα Χριστούγεννα όμως πρώτα θέλω να ρωτήσω την παιδιατρο 12 Δεκεμβρίου έχουμε ραντεβού,επειδη εκει θα χιονίσει σίγουρα τότε.Ελενη και Λια εσείς θα πάτε στα πάτρια εδάφη;; Και οι υπόλοιπες που θα κάνετε Χριστούγεννα;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Κορίτσια ένα ένα τα διαβάζω αυτα που λέτε για τους άντρες,μέχρι το Σεπτέμβριο τον είχα σπιτι συνέχεια μαζι όλα,μετα όμως που άρχισε τις προπονήσεις και το καφε μαζι άρχισε να χάνεται ώσπου μια μέρα του λέω άκου να σου πω κωστακι δεν έκανα παιδι μονη μου και στη τελική αν δουλεύεις εσυ και δεν μπορείς πάω κι εγω απο αύριο για δουλεια και να δούμε το μωρο με ποιον θα μεγαλώσει.... Η στη τελική αφου δεν μπορείς να πάω στη Τήνο στη μάνα μου γιατι μονη μου δεν μπορω!!!!! Εννοείται πως απο τότε βρίσκει χρόνο θέλει δεν θέλει και πολυ μάλιστα και τωρα κάνει και τα πάντα με το μωρο!! Γι'αυτο λέω εγω τωρα μήπως τους έχετε εσείς κακομαθει;;;

Της λείπει πάντως της Αλεξάνδρας ο πατέρας της πάντως,όταν τυχαίνει να μη τον βλέπει πολυ μέσα στην ημέρα γκρινιαζει πολυ,περνω κι εγω τον Κ.και του λέω έλα γιατι σε ζητάει το μωρο,μολις του λέω αυτο έρχεται τρέχοντας (μέσα του του αρέσει που της λείπει)και μολις τον βλέπει η Αλεξάνδρα τρελενεται τον γλυφει του κάνει χαρές δεν ξέρει πως να εκφράσει τη χαρα της το κουτσουνακι μου.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...