Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες μου!

είναι η τρίτη φορά που κάθομαι ναγράψω σήμερα...τελικά όταν είναι ο άντρας μου στο σπίτι έχω περισσότερες δουλειές να κάνω...τσ,τσ, τι να πεις...σαν μεγάλα μωρά:tongue::tongue::tongue:

Αγγελικουλα, Ελένη και Κατερινα έχω πάθει σοκ με τα ξενύχτια σας!!!δλλδ και εγώ ξενυχτάω κάθε βράδυ...αλλά κανένα κουράγιο για υπολογιστή...παλεύω μεσα στα σκοτάδια να ξεγελάσω τον Δημήτρη ότι κοιμάται και ονειρεύεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes: κάποιες φορές πιάνει κάποιες όχι...αλλά και πάλι μόλις τον κοιμήσω τρέχω στο κρεβάτι μηπως και συνεχίσω εκείνο το ωραίο όνειρο που έβλεπα πριν....

Αγγελική ξεπόρτισε ο αντρούλης εχθές???αχ, μωλέ τα τσαμενούλια οι άντρες μας κουράζονται από τα μωρα....;););)χρειάζονται ένα διάλλειμα:tongue::tongue::tongue:Ο δικός μου αν σηκωθεί καμιά φορά μέσα στη νύχτα για να τον κοιμήσει...σπάνια...την άλλη μέρα "σέρνεται" και χασμουριέται μέχρι να ξανανυχτώσει:shock::shock::shock:

τι να πω κ εγώ που έχω 6μιση μήνες να κοιμηθώ??

και μου λέει...δεν είναι το ίδιο εγώ πάω στη δουλεια...ναι ενώ εγώ στο σπίτι όλο το πρωινό κοιμάμαι:evil::evil::evil:ούτε τουαλέτα δεν προλαβαίνω λέμε....

Ελένη, καταρχήν και πάλι συγχαρητήρια, είσαι το καλό τρανταχτό παράδειγμα βορειοελλαδίτισσας με τις πίτες σου και τα νόστιμα φαγητά σου...κάποτε τα έφτιαχνα κ εγώ αλλά το έχω ξεχάσει το σπορ...

καλώς να δεχτείς τον νονό σας, τυχερός που έκανε τέτοια κουμπάρα...τον είδα και αδυνατούλη, τάισε τον καλά καλά!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμείς στον Πειραιά είχαμε καινούρια μεζονέτα καρακέντρο δίπλα στο ΠΑΠΕΙ δεν ήταν μεγάλη, 90 τμ αλλά ήταν υπέροχη!!!και κυρίως με τεράστιες βεράντες και τζάκι!!!ήταν ακριβή αλλά τότε λεφτά υπήρχαν και την χαρήκαμε τοσο που δε μετανοιώνω για τα λεφτά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κατερινα, εσύ μάλλον θα ήσουν των μπουζουκιών πριν γίνεις μαμα...δεν εξηγείται αλλιώς:P:p:p΄στε το νουνου έκανε το θαύμα του???άντε να κοιμάται το Γιωργακι μας μωρέ,,,ίσως να είχε και καμιά ενόχληση λόγω του κρυώματος και τώρα που είναι καλύτερα να ηρέμησε και στον ύπνο...

Δε θυμάμαι ποιό κορίτσι με ρωτησε αν ο Δημητράκης δε ξυπνάει τη νύχτα???χαχαχαχαχαχα!!!!αυτό κ αν ήταν αστείο!!!

καλέ ξυπνάει και παραξυπνάει!!!από 3 έως 6-7 φορές!!!τις περισσότερες τον θηλάζω κ κομάται αλλά υπάρχουν και κάτι εξαιρέσεις...:|:neutral::|

η εκπαίδευση ήταν για να μπορεί να αποκοιμιέται στο κρεβάτι και όχι στην αγκαλιά μας και ευτυχώς αυτό το έχουμε λύσει!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλλαζω πανες, βαζω καινουρια σεντονια,ξαναβαζω τα παλια,αλλαζω το στρωμα πλευρες, εχω δοκιμασει κ σε αλλο στρωμα, βαζω μπλουζα μου στην κουνια, μετα την βγαζω, εχω μουσικη, μετα την κλεινω, μετα την ξαναβαζω ελαχιστη ενταση, μικρο φωτακι δωματιου, αλλοτε πληρες σκοταδι, φοραω υπνοσακο, με ποδαρακια/χωρις ποδαρακια, δεν φοραω υπνοσακο μονο με κουβερτιτσες αρκετες, βγαζω καποιες απο αυτες, εχω αφησει τα καλοριφερ ολο το βραδυ, τα κλεινω, της αλλαζω πλευρες (δεξια-αριστερα,πανω-κατω), η κουνια με κλιση, χωρις κλιση. Εχω κανει 2-3 μεθοδους υπνου...τζιφος. Εχει προσπαθησει ο μπαμπας να την κοιμησει (τρισχειροτερα:(). Με αγκαλια-γαλα, με αγκαλια-πιπιλα(την καταλαβαινει κ την φτυνει), με αγκαλια κ πηγαινελα, ξαπλωμενη στη κουνια κ να κρεμιεμαι σαν τη Κομανετσι απο πανω με το στηθος εξω (ελεος:evil:), τριβω χερακια, χαϊδευω μαλλακια, τριβω πλατουλα ή κοιλιτσα (αναλογα), καθομαι ακινητη, τραγουδαω-μουρμουραω-σιγομιλαω...Εχω κανει αρκετο καιρο ρουτινα υπνου.Εχουμε πιει κ ντεπον. Εχω δωσει γαλα (μητρικο λογω αλλεργιας) με μπουκαλι (χειροτερο ηταν).Εχω βαλει κ πιστολακι, σκουπα ηλεκτρ., "οχλαγωγια-ομιλιες" (να ναι καλα το youtube), απολυτη ησυχια... Εχω δοκιμασει να κοιμισω απο τις 20:00,21:00, 22:00,23:00,23:30,00:00 κτλ. Την εχω κρατησει ξυπνια κ απασχολημενη σχεδον ολη την ημερα (για να ειναι πτωμα), την εχω βαλει να κοιμαται την ημερα οσο το δυνατον περισσοτερο. Αλλοτε την εξοντωνω στα παιχνιδια πριν τον υπνο μηπως και... αλλη φορα παιζουμε πολυ ησυχα κ χαλαρα και καλα για να μην "εξιταρεται" με το πολυ παιχνιδι πριν τον υπνο... κ η λιστα δεν τελειωνει με αυτα που εχω δοκιμασει κατα καιρους για ολους τους υπνους της κορης μου κ εχω φτασει σε ΕΝΑ κ ΜΟΝΟ συμπερασμα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λυση στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ! Ή μηπως κατι δεν εχω δοκιμασει κ μου ξεφευγει??:confused::rolleyes::confused: (και φτου κ απ' την αρχη)!

Μην μπειτε στον κοπο να διαβασετε το παραπανω μηνυμα, απλως ηθελα να κανω εναν γραπτο απολογισμο του τι εχω κανει μπας κ κοιμηθουμε ενα συνεχομενο 4ωρο (πολλα ζηταω?) ευχη η οποια τον τελευταιο καιρο εχει μετατραπει: "θα καταφερουμε να κοιμηθουμε 2ωρο συνεχομενο?". Κ παντα μιλαω για βραδυ γιατι κατα τα αλλα "παλια μου τεχνη κοσκινο", τα πρωινα:rolleyes::confused:!

Αντε κοριτσια μου καλο βραδυ, θα μπω αυριο που θα εχω κουραγιο κ περισσοτερη ορεξη να κανω τσατ στις καφεδοσυζητησεις μας, σας φιλω, ξαλαφρωνω που τα γραφω εδω, κ σορρυ που σας πρηζω λιγο, εεε;););)!

bkPSp3.png

Τι κάνετε κόρες?

Κατερινάκι τι σεντόνι έγραψες καλέ εχτές?

Άκαρδη μάνα, λες στο Χρηστάκη "όλα εδώ πληρώνονται" που δεν ξυπνάει για το σχολείο?? Πολύ γέλασα!! αχ το δικό μου σήμερα τον είχε ο πατέρας του και είχε μια ησυχία το σπίτι..κοιμήθηκε και από τις 8 το βράδυ γιατί ήταν ψόφιος, μια χαρά, πώς ησύχασε το κεφάλι μου δε λέγεται!!

Αγγελικούλα στη συνταγή το κοτόπουλο μπαίνει ολόκληρο ή σε μερίδες?

Ωραίο φαίνεται πάντως, θα το επιχειρήσω κάποια στιγμή!

Λιάκι εγώ νόμιζα πως δεν ξυπνάει πια ο Δημητράκης, που τέτοια τύχη ε??

Λογικό να μην έχεις αντοχή το βράδυ και να θες μόνο να κοιμηθείς αν είσαι όλη μέρα και όλα νύχτα στο πόδι!!

Ελενίτσα με το καλό να υποδεχτείτε το νονό σας αύριο!

Άντε τυχερούλης του ετοίμασες τόσα καλούδια!

Κι εγώ στην πεθερά μου που έρχεται ωσονούπω τόσα θα φτιάξω, χαχα!!

Για να την καλοπιάσω να μην ξαναφύγει!:-P

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι Φο, υπομονήηηηη και κουράγιο!!! Το ξέρω πως ακούγεται κλισέ, αλλά πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να πω... :confused: Αγχώθηκα απίστευτα διαβάζοντας όλα όσα έχεις δοκιμάσει!! Και μου φαίνεται και απίστευτο... Δηλαδή για να καταλάβω, δεν κοιμάται πάνω από 2-3 ώρες συνεχόμενα όλο το 24ωρο;; :confused::shock: :shock: Και ακόμη, τουλάχιστον συμπέρανες τι φταίει; Απλά δεν της αρέσει ο ύπνος λες; Πώς το εξηγείς;

Σοφία 1, χαχα θα καλοπιάσεις την πεθερά;; Πότε έρχεται; Μόνος ο πεθερός δεν είχε πει πως θα κατέβει;;;; :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ουπς ξεχασα:

χαρουμενα μηνογενεθλια να εχουμε ελενη μου

χτες ειχατε εσεις κατερινα τα εβδομα μηνογενεθλια σας,χρονια σας πολλα

το κοριτσι μου εγινε 7 μηνων...απιστευτο....!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημερα κοριτσαρες, χθες ημουν σε υπερενταση λογω αϋπνιας της Αναστασιας, μεσα στη μερα ειχε κοιμηθει 2 μισαωρα, κ δεν ηταν οτι γκρινιαζε, δεν ηθελε να κοιμηθει με τιποτα. Τεσπα, μπηκα σημερα να γραψω σχολια:tongue::

Αγγελικη, ναιαιαι εβαλες συνταγη με καστανα, θενκ γιου, μολις καταφερω θα την δοκιμασω γιατι το κοτοπουλο ειναι το αγαπημενο μου κ φανταζομαι γλυκοπικαντικη γευση που θα εχει το φαγακι, τρελαινομαι!

Ααα, τωρα που ξεκινησαμε να "ψιλοθαβουμε" τους αντρες μας θα σας πω κ εγω. Λοιπον τα πουλακια μας (τσιου), δεν εχουν παρει χαμπαρι για τα καλα τις ευθυνες οτι μεγαλωνουν εναν ανθρωπο στο σπιτι τους, αυτο συμβαινει κυριως με το πρωτο το παιδι, κ πιστευω θα συμφωνησουν οι δευτερομανουλες:rolleyes:! Ο δικος μου, δεν ξυπναει τα βραδια με δικαιολογια οτι εφοσον η Αναστ. κοιμαται μονο με αγκαλια-γαλα δεν μπορει να κανει κατι, κ δευτερον οτι παει δουλεια, ενω εγω καθομαι ολη μερα... Ναι... κ βαζω το μωρο να κανει τις δουλειες, να μαγειρευει, να πλενει, να σκουπιζει-σφουγγαριζει κτλ, (αν καλεσει καποιος την Προνοια, σκασιλα μου:rolleyes::cool:).

Θελει ο Τασουλης λοιπον, η μπεμπα να λιωνει για παρτη του, ενω το μονο που κανει μεχρι στιγμης ειναι 2λεπτα παιχνιδι, κ 20λεπτα την κραταει αγκαλια παρακολουθωντας αγωνα στην ΤV ή μπαινοντας στο ιντερνετ, οσο εγω κανω δουλειες. Η Αναστ. φυσικα το βαριεται μετα απο καποια λεπτα κ αρχιζει το παραπονο κ με ζηταει μολις με βλεπει;). Κ τι λεει: "Προδωτρα δεν θελεις τον μπαμπα σου που σε αγαπαει, εε βεβαια αφου η μαμα σε ταϊζει εκει θα θελεις να πας". Κ μετα παει για κανα καφεδακι, ή για μπασκετ για να ξεχασει τον "πονο" του :evil::rolleyes:! Τουλαχιστον βγαινω κ εγω καθε μερα τα πρωϊνα τωρα τελευταια, με την μπεμπα φυσικα, κ μια στο τοσο με φιλες μου τα απογευματα! Η "γλυκια" εκδικηση θα ερθει αργοτερα (Σκορπιος, δεν ειμαι?;)),χαχα!

Ελενη καλως να δεχτειτε το νονο σας κ ειμαι σιγουρη οτι η Αθανασια θα σταθει κυρια, σωστη βαφτιστηρα κ θα γελαει κ θα αγκαλιαζει τον νονο της που την αγαπα! Κ τι περιποιηση που του κανεις!! Θα γυριζει Θεσ/νικη 2-3κιλακια παραπανω:tongue:! Κ οτι αντεχεις να κανεις τοσες δουλειες σε θαυμαζω οπως κ την Κατερινα, γι αυτο θα συμπεθερεψετε, χαχαχα!:tongue::tongue:

Σισακι, ξεκουραστηκε το κεφαλι σου απο τις φωνες του ζουζουνιου σου κ εγω δεν ειμαι της οχλαγωγιας, εχουμε κ ησυχια εδω, χωρις αυτοκινητα κ βουητο, εχω ξεσυνηθισει κ πως θα γυρισω στη δουλεια μου που εκει γινεται πανικος απο 20-30 ατομα καθημερινα, συν τους πολιτες που εξυπηρετουμε, ουφ!

Καλο κουραγιο κ σε σενα με τα πεθερικα! Εγω θα ειχα γινει "πεθεροκτονα":tongue::tongue:! Τη γλυκια σου την πεθερουλα να μην την περιποιηθεις οπως της "αξιζει", τσ,τσ,τσ, ντροπη!:oops:. Φανταζομαι, καποιο απο τα επεισοδια του "7 θανασιμες πεθερες" κατι θα σου θυμιζε:rolleyes:,χαχα!

Λιακι, δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω, αφου μερικες φορες σκεφτομαι μηπως φταιει που ημασταν στην κ@λοδουλεια κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης κ γινοταν χαμος εκει, μηπως τα μωρακια μας μεσα στην κοιλια το καταλαβαιναν κ ηταν σε εγρηγορση κ συνηθισαν ετσι! Εσενα στη δουλεια, ειχε πολυκοσμια? ειχες αγχος εκει? Εγω εκατσα κ παραπανω οποτε σιγουρα κατι θα καταλαβαινε γιατι ορισμενες φορες την ενιωθα που γυριζε μεσα στην κοιλια εκεινες τις ωρες, ενω στο σπιτι ηταν παντα ηρεμη! Κ κλωτσιες καθολου δεν ειχα καταλαβει ρε κοριτσια, μονο τον λοξυγγα της :shock:! Εσας πως ηταν τα κουκλακια σας στην κοιλια? (παλι γκαλοπ, τον χαβα μου, εγω:tongue:)

Κατερινιω, ο Γιωργαρας 74 εκατοστα!!! Να σου ζησει, ψηλος σαν κυπαρισσι, (συνεχιζω με τις αθλιες μαντιναδες μου,αχαχα!). Εσεις ειστε πολυ ψηλοι? στις φωτο δεν μπορω να καταλαβω!

Ααα, κ οι φορες που ξυπναει ο κανακαρης σου πολυ λιγες ειναι, αυτο δεν ειναι ταλαιπωρια!! Αλλα απ'οτι μου λες εσυ ειχες καει απο τον Χρηστο σου, οποτε "φυσας κ το γιαουρτι":cool:! Χαχα, παιρνετε την εκδικηση σας για ολα τα παλια ξενυχτια, εε, κ εγω κατι τετοια θα λεω, με το καλο να μεγαλωσουν τα μωρακια μας!!:tongue:.

Κατα τα αλλα πολυ ωραια μερα σημερα, θα ξεπορτισουμε δεν το συζητω, ευχομαι κ για σας το ιδιο (Ελενη στα τζαμπο πρεπει να σας περιμενουν πως κ τι, απορω που δεν εχουν κανει επισημη μασκοτ την Αθανασια, βρε λες να την δουμε σε καμια επομενη διαφημιση τους?:tongue:;)).

Φιλακια, θα τα πουμε...! (Αληθεια, Αγγελικη χθες σου γραψαμε απουσια, κ εκεινες οι μαθητριες: Ελενη2 κ Μαρια που εχουν χαθει? Θα μεινουν απο απουσιες:shock:!)

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, καλημέρα!!!

Άυπνη κ εγώ, (που σαι Σοφία να ενώσουμε τις αυπνίες μας)

όλοτο βράδυ κάθε μια ώρα κλάμα ο κύριος Δημητράκης...και του είχα δώσει και ντεπόν πριν κοιμηθεί γιατί είχα την εντύπωση πως κάτι τον ενοχλεί...δεν έφαγε καθόλου απογευματινό εχθές...από τις 2μιση το μεσημέρι ξαναέφαγε στις 9 το βράδυ το γάλα του και όχι με όρεξη...και σήμερα από τις 8 τώρα κοιμήθηκε αλλά με χίλια ζόρια...

τεσπα, βάζω 'ενα ωραίο άρθρο που με εκφράζει και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...

http://www.eimaimama.gr/2012/12/mama-se-upotimhsh.html

Τα λέμε μετά γιατί έχω και μαγείρεμα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

Μανούλες μου γεια σας και από μένα!! :P

Λιάκι, είχατε δύσκολη νύχτα,ε; Κοίτα να ξεκουραστείς τη μέρα οοοοσο μπορείς... :confused: Θα διαβάσω σε λίγο το άρθρο που μας έβαλες, ενδιαφέρον και ρεαλιστικότατο αν κρίνω από τον τίτλο.... :?

Σοφία Φο, οι άντρες ζουν σε δικό τους κόσμο δυστυχώς, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων... Ποτέ δε θα νιώσουν όσα νιώθει μια μάνα, αυτή είναι όμως και η μαγεία της μητρότητας! Τώρα θα μου πεις πού είναι η μαγεία όταν γονατίζεις από την κούραση και την αϋπνία...κι όμως περνώντας ο καιρός και μεγαλώνοντας τα μωράκια μας θα το συνειδητοποιούμε περισσότερο... :rolleyes: Για τις κλωτσιές που ρώτησες, η μπέμπα μου έδινε δυναμικά το παρόν, παράπονο δεν έχω!! Το βράδυ μόνο ησύχαζε και μάλλον κοιμόταν σερί, όπως και τώρα! Την ημέρα τα κλωτσίδια έδιναν κι έπαιρναν και από τον 7-8 μήνα όλη η κοιλιά έκανε καρούμπαλα!! Και από λόξιγκα είχαμε κάθε μέρα...

Αγγελική μου, χαρούμενα μηνογενέθλια!!!! :P Τι χαρά!! Είμαστε 7 μηνών και θα φάμε και μοσχαράκι!! :tongue: Περιμένουμε να μας πεις τα νέα από τη γιατρό! Το εμβόλιο το πληρώσατε; Εμείς αύριο πάμε γιατρό και ναι θα το πληρώσουμε. Θα μας το γράψει όμως όταν λήξη το πρόβλημα και θα πάρουμε από το φαρμακείο πίσω τα χρήματα... Άκου τι έμαθα για το frezylac 2 pure (έτσι λέγεται το 2 πλέον...) που είναι στη νέα συσκευασία όπως σου είπα... Δεν είναι μόνο η συσκευασία διαφορετική, αλλά το γάλα είναι ΑΛΛΟ γάλα! :shock: Η γερμανική εταιρία που παρήγαγε το γάλα λόγω προβλήματος ανέθεσε σε γαλλική εταιρία να βγάζει το νούμερο 2 μόνο. Το 1 και το 3 εξακολουθεί να τα παράγει η γερμανία. Γι αυτό και άλλη συσκευασία και λίγο διαφορετικό όνομα. Το άνοιξα χθες και προς έκπληξή μου είδα μικρότερη μεζούρα και εντελώς διαφορετική μυρωδιά... Έτσι το έψαξα στο ιντερνετ και εμαθα αυτό που έγραψα προηγουμένως... Έχει διαφορετική σύσταση σα γάλα διάβασα και θα το διαπιστώσω, θα κάτσω να δω τα συστατικά και στις δύο συσκευασίες αναλυτικά. Είναι μαλλον σαν να αλλάζεις γάλα. Επίσης διάβασα ότι μερικά μωρά ΔΕΝ το έπιναν, έχει άλλη γεύση. Η Αθανασία ευτυχώς το ήπιε. Θα ρωτήσω τη γιατρό αύριο αν ξέρει τι παίζει. Πάντως έχει την υπογραφή της frezyderm, το γάλα θα είναι εξίσου καλό πιστεύω, αλλά γιατί να έχει άλλη σύσταση ρε γμτ;;; Τεσπά...θα το δούμε... Εγώ έχω ακόμη 2,5 κουτιά από το παλιό το χάρτινο το οποίο αποκλείεται να ξαναβρούμε και έχω και ένα από τα καινούρια, μόλις το άνοιξα. Θα πιούμε αυτό επειδή ανοίχτηκε και μετά θα της δώσω τα παλιά. Λογικά θα της το συνεχίσω αφού το ήπιε, αν φυσικά δεν δω πρόβλημα στα κακάκια μας... :|

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μανουλες καλησπερα!!!!

Ελπιζω να προλαβα και να μην κοπηκα απο απουσιες.......

Ελενη μπραβο για τις ετοιμασιες που κανεις για το νονο σας, ελπιζω και εγω να τον δει με καλο ματι η Αθανασια σου......(ασχετο και ο νονος του Νικολα μου στη Θεσαλονικη μενει και τον βλεπει 4-5 φορες το χρονο αλλα ευτυχως τον συμπαθει πολυ)

Εμβολια εμας μας εγραψε 2 τις πρωτες φορες και ετσι εχω παντα στο ψυγειο τα 2 επομενα, ετσι δεν αγχωνομαι με τις απεργιες. Μηπως να της το ζητησεις και εσυ??

Αγγελικη ολα καλα με το γιατρο??

Σοφια και Λια πως σας καταλαβαινω........Κουραγιο μανες........

Ο Νικολας ξυπναγε πολλες φορες μεχρι το χρονο, μετα μονο μια αλλα καλη(ηθελε σχεδον μια ωρα χαδακια για να κοιμηθει) και απο τα 2 ετη κοιμαται σερι. Ο μπεμπακος μου εχει ενα μηνα που ξυπναει 3-6 φορες και μη φανταστειτε 11-7 αντε βαρια 8 κοιμαται.......οι μαυροι κυκλοι εχουν εγκατασταθει, δεν νομιζω να φυγουν ποτε.....

Κατερινα τι τελεια βαφηση που εκανες στον γιοκα σου... μπραβο και παλι μπραβο!!!!!

Αληθεια ποσο ηταν οταν τον βαφτησατε, φαινεται μεγαλο παιδακι.

Σοφια ετσι πρεπει να την περιποιηθεις την πεθερουλα. Μην χασουμε τους πελατες.....

Αχ καποιοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν ποση αναστατωση μπορουν να φερουν....

Συγχαρητηρια για τα ομορφα δεντρακια και τη γιορτινη ατμοσφαιραπου φτιαξατε για τα ζουζουνια σας!!!

Εγω δεν ξερω ακομη αν θα στολισω δεντρο. Ειναι τεραστιο, πρεπει να φυγει το παρκο, ο καλος μου δεν εχει καμια διαθεση να βοηθησει.....Μαλλον καμια γιρλαντα και φωτακια στο μπαλκονι θα βαλω μονο...

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Και να συνεχισω με το θεμα αντρες......

Ο δικος μου ηταν στον κοσμο του, αλλα τωρα με το δευτερο εχει φαει μετωπικη με τρενο......

Βοηθαει σε καποια πραγματα, καποια αλλα ουτε με σφαιρες και πολυ συχνα εκνευριζεται (............) με αποτελεσμα αντι να με βοηθα-ξεκουραζει να με αγχωνει και να μου δημιουργει ενταση.........

Βεβαια ειναι και στον ανθρωπο. Εχω παραδειγματα που μοιραζονται τα παντα (και το σπιτι και το παιδι). Ο δικος μου δεν.......Τελωσπαντων ο καθε ανθρωπος με τις ικανοτητες και τις αντοχες του.....Ασχοληθηκε ομως το σκ με τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου(βαλαμε ρελε διαφυγηςπου μας ειπαν οτι ειναι απαραιτητος σε περιπτωση ατυχηματος με το ρευμα) και εβαλε και καινουριο ηλεκτρολογικο πινακα που ο παλιος ηταν σπασμενος.....

Ο μπεμπης μου τελικα περασε το αιφνιδιο εξανθημα(τοτε που ειχε πυρετο αν θυμαστε) και απο τοτε μας κοπηκε η ορεξη.....

Εχει 3 μερες τωρα που κουτσα κουτσα κατι τρωει και αυτο με δολωμα.....

με μανταρινι για το οποιο ξετρελενεται. Γλυφει λιγο μανταρινι - τρωει μια μπουκια φαγητο ή φρουτοκρεμα, αντε παλι μανταρινι κλπ κλπ

Την Πεμπτη θα κανω γιορτουλα στον Νικολα μου, μονο με τους κοντινους

Κατεβηκα στους γονεις μου 4 μερες και ανανεωθηκα..... Βγηκα με φιλες, πηγα βολτα στην πολυαγαπημενη μου Γλυφαδα, χαρηκα τον Νικ. μου μονο του, κοιμηθηκα....την αλλη βδομαδα λεω να το ξανακανω...

Αααα Σονια μεγεια το δοντακι, εμεις μαλλον ειμαστε μακρια ακομη αν και τις τελευταιες μερες ολο θελει να μου δαγκωνει το πιγουνι με δυναμη (αυτη το εκανε και ο μεγαλος λιγες μερες πριν σκασει το πρωτο δοντακι, 10 μηνων ηταν)

Σας φιλω, καλο απογευμα!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...