Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

και τωρα ακουστε...μαγειρεψα μια συνταγη δικη μου,επηρεασμενη απο μια συνταγη που ειδα στο πρωινο μου και εφτιαξα κοτοπουλο,πατατες στο φουρνο με καστανα,μηλο,πορτοκαλι,μελι κανελα γαρυφαλα κλπ......δεν εχουμε φαει ακομη.....θα σας πω το βραδυ τα αποτελεσματα.....εχω ετοιμα καλου κακου και τα τηλεφωνα απο μια ψησταρια χα χα χα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικούλα, τι έγινε με το φαγάκι το σπέσιαλ;;; Το φαντάζομαι μούρλια!!! ;) Ελπίζω να μην τα χρησιμοποιήσατε τα τηλέφωνα της ψησταρίας!! :tongue:

Την τιμή δεν την ρίξανε ακριβώς, απλά είναι μικρότερη ποσότητα (400γρ.) οπότε και 10 ευρώ...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?

Εμεις πηγαμε στη γιαγια μας κ θα κατσουμε μεχρι αυριο. Ειχε τελεια μερα κ το απογευματακι ειχε τελεια μερα πηγαμε μια βολτα μεχρι το Mall. Οχι τοσο καλη ιδεα γινοταν χαμος!! Ειδα κ μια στολη Βασιλη στα πρεναταλ, 22,50ευρω νομιζω οσες ενδιαφερεστε θα την εχει κ στο σαιτ λογικα.

Αγγελικη πες μας πως πηγε η συνταγη, γιατι την ειδα ετσι που τη γραφεις κ ξερογλειφομαι:tongue:! Αν πετυχε, στειλε μας την εμπνευση σου κ. Μαμαλακη,χαχα!Πολυ ωραιο το δεντρακι στο φβ, κ του χρονου με υγεια κ να το στολισει η Μαϊρα με τα χερακια της:P!

Σονια μας ελειψες, ησουν λιγο λακωνικη αλλα μας ειπες σημαντικα!Καλες δαγκωνιες στη μπομπου σου λοιπον! Αχ τα φαφουτικα στοματακια ειναι τα πιο αστεια (αυτα με τα λιγα δοντακια, τα "κουνελισια" τα λεω εγω:tongue::tongue:)!

Ελενη ας κανουμε κουραγιο, στο λεω εγω, η καμμενη με τον υπνο! Κ ακοστε το πιο "κουφο": ειχα στο αυτοκινητο την αδερφη μου κ την Αναστ στο καθισματακι κ πηγαινα με ταχυτητα "νεκροφορας" για να την παρει ο υπνος, κ την πηρε........(zzzzzzzzzzzz)

ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ:shock::tongue::rolleyes:! Η Αναστασια ντουρασελ επαιζε με το κουκλακι!!!

Λια εσενα πως κ πινει μονο πρωι- βραδυ πλεον γαλα? Γιατι εμενα ζηταει οοολη την ωρα. Βεβαια εμεις τρωμε μονο φρουτακι ακομα αλλα κ μετα το φρουτο παρολο που τρωει πολυ, μπορει να πιει κ γαλατακι -καλα τοσο αραιο γαλα εχω:|? Πες μας με το φρεζυλακ πως τα πατε? Δεχεται το μπουκαλι?

Εγω για να μην σας ζαλιζω παλι με τα ιδια κ τα ιδια, καθε ωρα συνεχιζουμε να ξυπναμε, με οποιαδηποτε μεθοδο δεν συνηθιζει, κ δεν αντεχω να κλαιει τοσο δυνατα κ τοσο πολυ:(! Πλεον κοιμαται κ λιγοτερες ωρες, αντεχει περισσοτερο, λογικο αφου μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας, κ εγω ειμαι σαν ζομπι το βραδυ κ σερνομαι τα πρωινα, με ελαχιστες εξαιρεσεις:|!

Κοπελες μου σας αφηνω νυσταξε η ζουζουνιτσα μου, Φιλακια!:tongue:

bkPSp3.png

Εδώ είμαι κ εγώ!

Αγγελικούλα, για πες μας καλέ, ωραιο το φαγάκι?όπως κατάλαβες μας άνοιξες την όρεξη και άντε να συμμαζευτούμε!!!περιμένουμε εντυπώσεις!

Ελενάκι μου τελικά την έκανες την πίτα???

εγώ η ανεπρόκοπη σήμερα στόλισα το μισό σπίτι, δεν μαγείρεψα, φάγαμε πίτσα, μόνο κάτι παντζάρια έβρασα και πάλι πτώμα είμαι:shock::shock::shock::confused::confused::confused:

Σοφία, δεν τα πάμε καλά με το μπιμπερό, άστα...σήμερα επιστράτευσα τον μπαμπά να τον ταίσει γιατί εμένα όταν με βλέπει να παίρνω θέση μόνο τη μπλούζα που δε μου σηκώνει ακόμα:rolleyes: αλλά ούτε ο μπαμπάς μας τα κατάφερε...ήπιε 15 μλ και σκέψου δεν του έδωσα το ρυζάλευρο το απόγευμα για να πεινάσει...τζιφος...θα ξαναπροσπαθήσουμε μέχρι τον Μάρτιο πίστεύω να τα καταφέρω:tongue::tongue::tongue:

Καλά δε το συζητώ, όπως μου είπαν πολλές γνωστές μου που θήλαζαν, τα βραδινά ξυπνήματα θα τα κόψει όταν κόψει τον θηλασμό...πιό πρίν από απίθανο έως αδύνατο:shock::shock::shock:οπότε ας κάνουμε υπομονή...

εμένα πάντωςΣοφία από τότε που άρχισε να τρώει ολόκληρα τα γεύματα στέρεες δεν ζητάει καθόλου γάλα μέσα στην ημέρα...γενικώς σπάνια μου δείχνει ότι πεινάει...να ανησυχώ?λες να μη πίνει όσο γάλα χρειάζεται???

HDfQp3.png

κοριτσια ενα θα σας πω...Μ-Ο-Υ-Ρ-Λ-Ι-Α!!! πολυ ωραιο βγηκε,θα σας πω τη συνταγη να το φτιαξετε,πολυ χριστουγεννιατικη γευση....

ελενη η συσκευασια ειχε 600 και τωρα 400 αρα διαφορα 200...σωστα???

σοφια αχαχαχαχα η αναστασια ματι γαριδα και η αδερφη σου υπνο?αχαχαχα

θα παω και εγω μες τη βδομαδα 2 μερουλες στους γονεις μου!ετσι για αλλαγη!εχει και γενεθλια η μαμα μου οποτε θα το συνδυασω...εμενα δεν εχει μειωσει πολυ τον υπνο...ειμαστε οικογενειακως του υπνου,οπως εχουμε ξαναπει...

λια καλυτερα να τον ταιζει ο μπαμπας γιατι εσενα σε εχει συνηθισει με αλλο γαλα,15 σημερα 30 αυριο λιγο λιγο θα το συνηθισει...μη βαζεις το κακο στο νου σου,αφου παιρνει βαρος ολα καλα πανε ;)

Διαφημίσεις

Μόλις κοιμήθηκαν κόρη και σύζυγος!!! Εγώ γαρίδα ακόμη και λογικό, νωρίς είναι... :rolleyes:

Πάλι τα ίδια με τον ύπνο... Μόλις την ξαπλώσω και βγω από το δωμάτιο αρχίζει να κλαίει, πάω της βάζω πιπίλα και αυτή κλωτσάει και κλαίει και μου τραβάει το χέρι και το τρίβει στο προσωπακι..Τη χαιδεύω το κεφαλάκι, της σκεπάζω το πρόσωπο με το χέρι μου και ηρεμεί, μετά πάλι τα ίδια σαν να τη χτυπάει ρεύμα! :shock: Εκεί που ηρεμεί πετάγεται και κλαίει και πάλι χαιδεύω μέχρι να κοιμηθεί εν τέλει... Ευτυχώς συνήθως η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 20 λεπτά, αλλά μέχρι τώρα το έκανε σπάνια αυτό, τώρα τελευταία σχεδόν κάθε βράδυ... Τη μέρα κοιμάται πιο εύκολα. Τι να πω... Μάλλον είναι ιδιοτροπία, δεν νομίζω να έχει ενόχληση ως δια μαγείας μόλις την ξαπλώσω και αν τη σηκώσω όλα μέλι γάλα... Μάλλον είναι μέχρι να καταλάβει πως νυστάζει...

Σοφία Φο, δεν το συζητώ, εσύ έχεις χοντρό θέμα με τον ύπνο, απορώ πώς την παλεύεις, αλλά θα μου πεις και τι να κάνεις!!! :? Στις υπηρεσίες των ζουζουνιών μας είμαστε και ξεκουραζόμαστε όταν και αν μας αφήσουν! Τέλος! :rolleyes:

Αγγελική, μπράβο, χρυσοχέρα!!!! :P Συνταγή οπωσδήποτε, μέρες που είναι θα το φτιάξω! Ναι, το γάλα είναι πλεόν κατά 200 γρ. μικρότερη συσκευασία συγκεκριμένα αυτή: http://www.vita4you.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=484&flypage=flypage.tpl&product_id=8300&option=com_virtuemart&Itemid=803〈=el Το 2 μόνο, το 1 ακόμη στην παλιά βγαίνει μου είπαν. Οχι οτι μας αφορά, λέμε τώρα...

Λιάκι, έφτιαξα τη μισή πίτα, το ζυμάρι δηλαδή γιατί έχει μανούρα η συγκεκριμένη. Είναι σπιτική σφολιάτα (μη σας ακούγετε χάλι, καμία σχέση με την κλασική ετοιματζίδικη σφολιάτα που είναι σαν χαρτί, γίνεται ωραία) και θέλει να ετοιμάσεις τη ζύμη με ειδικό τρόπο και να σταθεί μία νύχτα στο ψυγείο. Αύριο θα την αποτελειώσω! :tongue: Κι εγώ το μισό σπίτι στόλισα, έμεινε να στολίσω το δέντρο, αύριο και αυτό! Και καθαριότητα γιατί Δευτέρα έρχεται ο νονός μας από τας Σαλονίκας! ;) Σε μεζονέτα μένατε;;; Στο Πειραιά κέντρο δεν είχες πει; Πού έχει μεζονέτες καινούριες;

Δίκιο έχει η Αγγελική, μέρα με τη μέρα θα πίνει και πιο πολύ γάλα ο κανακάρης σου.... Λογικό να του έρχεται κάπως... η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη! :rolleyes: Don't worry!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σόνια μεγειά το δοντάκι σας!! Με το καλό και στα υπόλοιπα τώρα!!!

Ξεκινήσατε το μπέιμπι σουίμινγκ καλέ?

Ελενίτσα ανήσυχη είναι η Αθανασίτσα? και να αργήσουν τα δοντάκια παίζει να την πονάνε από τώρα!

Σοφάκι την κοίμησες την αδερφούλα σου? χαχα!! η μικρή ακμαιότατη, σιγά μην την πάρει ο ύπνος και χάσει τη βόλτα!!!

Μπα δεν είναι μόνο η δικιά σου, και η δικιά μου το θέλει το γάλα της μετά το φαγητό, σε καμιά ωρίτσα ξανατρώει, εντάξει δεν τρώει ακόμα ποσότητα στο φαί, 80-90 μλ κάπου γι' αυτό.

Λιάκι βράδυ τώρα δεν ξυπνάει ο Δημητράκης για γάλα?

Θα τη συνηθίσει πιστεύω κι εγώ σε λίγες μέρες τη σκόνη, γιατί δεν το τρενάρεις λίγο ακόμα όμως? 1-2 μήνες?

Αγγελικούλα μούρλια η συνταγή??

Βεβαίως να μας τη βάλεις!

Αφού ξέρεις ότι είμαστε λιχούδες!!

Πολύ ωραίο το δεντράκι σας το μίνι!!

Κι εμείς από βδομάδα θα στολίσουμε λέμε.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ελενη μια χαρα σε βρισκω...εμενα ο συζυγος βγηκε βολτιτσα να ξεσκασει:shock: και η μπεμπα ξυπνησε πριν λιγο και νομιζει οτι ειναι πρωι ολο γελια και αμπθλλλλ γχθθ μπλιαααααα ειναι....:shock:...θα παρω τον αντρα μου να ερθει να την παει για ποτο να κοιμηθω εγω χα χα....ανανεωση στο γαλα λοιπον χμχμ...εισαι και μπελαλου πω πω μπραβο ελενη για την πιτα....

σοφακι σισι μακαρι να σας αρεσει η συνταγουλα...στο δεντρακι ειπα να βαλω παιχνιδακια μιας και ειναι μινιον εχουμε δεντρο 1,80 αλλα το φανταζεσαι σε 40τ.μ σπιτι χα χα χα...θα κρεμαω και τα ρουχα της μπεμπας πανω....χα χα

ελενη μια χαρα σε βρισκω...εμενα ο συζυγος βγηκε βολτιτσα να ξεσκασει:shock: και η μπεμπα ξυπνησε πριν λιγο και νομιζει οτι ειναι πρωι ολο γελια και αμπθλλλλ γχθθ μπλιαααααα ειναι....:shock:...θα παρω τον αντρα μου να ερθει να την παει για ποτο να κοιμηθω εγω χα χα....ανανεωση στο γαλα λοιπον χμχμ...εισαι και μπελαλου πω πω μπραβο ελενη για την πιτα....

σοφακι σισι μακαρι να σας αρεσει η συνταγουλα...στο δεντρακι ειπα να βαλω παιχνιδακια μιας και ειναι μινιον εχουμε δεντρο 1,80 αλλα το φανταζεσαι σε 40τ.μ σπιτι χα χα χα...θα κρεμαω και τα ρουχα της μπεμπας πανω....χα χα

Βολτίτσα ο αντρούλης σου,ε;; χεχε Ε, να μην ξεσκάσει;;; Η αλήθεια είναι πώς μπαφιάζουν πιο εύκολα από μας! Ο δικός μου ευτυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να βγει για ποτό μόνος! Ειδικά εδώ που δεν έχουμε πολλούς φίλους και κανένα εργένη. Μάθαμε και μαζί συνέχεια και σπάνια να πάει για καφέ με κανενα φίλο χωρίς εμένα.... :rolleyes:

Το σπίτι σας πώς είναι; Τα 40τ.μ. είναι η σαλοκουζίνα ή όλο; Από υπνοδωμάτια;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

συνταγη

υλικα

κοτοπουλο

πατατες

10 καστανα

3 πορτοκαλια

1 μηλο (οτι να ναι)

μελι

ζαχαρη μαυρη(εβαλα ασπρη,γιατι δεν ειχα)

κανελλα

γαρυφαλο σκονη

παπρικα γλυκια

αλοτι

λαδι

εκτελεση

απλωνουμε τισ πατατουλες στο ταψι μια στρωση ,

κοβουμε το μηλο σεμεγαλους κυβους και τους ριχνουμε στο ταψι

και απο πανω βαζουμε το ενα πορτοκαλι σε ροδελες

και απο πανω βαζουμε το κοτοπουλο,πανω απο ολα τα προηγουμενα

βαζουμε αλατι,λαδι(οχι και πολυ),το χυμο απο τα 2 πορτοκαλια (ζουμερα)λιγο νερο(μισο-ενα ποτηρακι)

ψηνουμε στους 180 πανω κατω αντισταση αερα για 45 λεπτα περιπου,καλυτερα να το σκεπασετε με αλουμινοχαρτο...να ροδισει λιγο

στο μεταξυ εχουμε βρασει τα καστανα 20 λεπτα,τα εχουμε καθαρισει και ετοιμαζουμε και το μειγμα:σεκατσαρολακι η τηγανακι ζεσταινουμε τη ζαχαρη 2 κουταλιες, το μελι μιση κουπα ,γαρυφαλλο μισο κουταλακι γλυκου,την κανελα μισο κουταλακι γλυκου,τη παπρικα μισο κουταλακι και λιγο νερακι τα ανακατευουμε να λιωσει η ζαχαρη και το μελι...

αφου περασουν τα 45 λεπτα βγαζουμε το ταψι και προσθετουμε τα καστανα,αλοιφουμε το κοτοπουλο με το μειγμα και περιχυνουμε το υπολοιπο ταψι...

το ξαναβαζουμε στο φουρνο για κανα μισαωρο χωρις αλουμινοχαρτο και ετοιμο.....

επειδη μου εβγαζε πολλα υγρα στο τεταρτο πριν το τελος εβαλα λιγο ρυζακι μεσα για να τα τραβηξει...

τις ποσοτητες τις προσαρμοζετε,αυτο βγηκε για 3-4 μεριδες

για τυχον λαθη και ασαφειες ευθυνεται η ωρα και δυο μικρα χερακια που πατανε και αυτα κουμπια....

καλη επιτυχια....

μηπως να παω να κανω κανα καφεδακι χαχα δε βλεπω να κοιμομαστε αποψε/

Βολτίτσα ο αντρούλης σου,ε;; χεχε Ε, να μην ξεσκάσει;;; Η αλήθεια είναι πώς μπαφιάζουν πιο εύκολα από μας! Ο δικός μου ευτυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να βγει για ποτό μόνος! Ειδικά εδώ που δεν έχουμε πολλούς φίλους και κανένα εργένη. Μάθαμε και μαζί συνέχεια και σπάνια να πάει για καφέ με κανενα φίλο χωρίς εμένα.... :rolleyes:

Το σπίτι σας πώς είναι; Τα 40τ.μ. είναι η σαλοκουζίνα ή όλο; Από υπνοδωμάτια;

αστα ελενη ουτε τις μισες αντοχες δεν εχουν...κοιτα εμεις παντα τοσα χρονια που ειμαστε μαζι βγαιναμε και μαζι αλλα και με φιλους οποτε το εχω συνηθισει...το σπιτι δεν ξερω ποσα τμ ειναι εχει εναν ενιαιο χωρο σαλοκουζινα και ενα υπνοδωματιο,στο οποιο κοιμομαστε και οι τρεις και το εχουμε διακοσμημενο παιδικο...κατω απο την tingerbell κοιμαται ο αντρουλης μου,,χα χα,,,οπως σου ειπα προσωρινα σε λιγο καιρο θα ψαξουμε για μεγαλυτερο σπιτι με 2 δωματια.....

αυτα που λες...μηπως να ανοιξουμε ενα μπαρ για μαμαδες μαιου???χα χα

Έφτασε και ο νυχτοφύλακαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....δηλαδή εγώ!!!

Κορίτσια βλέπω δυναμικά όλες στο κλίμα των Χριστουγέννων... ψάχνετε όλες στολές ε? κι εγώ πρέπει να τεστάρω την στολή που έχω αν κάνει στον Γιωργάκη...είναι για 74εκ. (λέει επάνω)...και ο Γιώργος ήταν ήδη 74 τον μήνα που πέρασε..πιστεύω να του κάνει έστω και οριακά....να μην παίρνουμε άλλη τώρα....και είναι και τοσο όμορφη και περιποιημένη... τελικά εγώ σήμερα δεν πρόλαβα να φέρω τίποτα Χριστουγεννιάτικο από την αποθήκη μας...γιατί ο Αντώνης δούλευε στο γραφείο μέχρι αργά...και δεν μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μόνα, για να πάω...και αύριο το βλέπω χλωμό...γιατί μας εχει τάξει ο μπαμπάς βολτούλα.... θα βγούμε με άλλο ένα ζευγάρι, που έχουν ένα αγοράκι συνομήλικο με τον Χρ. να παίξουν....θα πάμε πρώτα στον κήπο (κούνιες - παιχνίδια - παιδότοπος - και θα ταίσουμε και τις πάπιες - περιστέρια...) μόνο βέβαια να έχει καλό καιρό όπως σήμερα... κι εμείς εδώ κορίτσια ακόμα καλοκαίρι έχουμε...σήμερα είχα ανοιχτες πόρτες να μπει ήλιος...και μετά θα πάμε για φαγητό...σε κανένα χωριουδάκι...μας αρέσουν αυτά τον χειμώνα... Ευτυχώς ο Γιωργάκης δείχνει να είναι καλύτερα... α, επίσης την νύχτα την περνάμε καλύτερα...(γιατί όλη την εβδομάδα που περασε είχαμε γκρίνια κι εμείς την νύχτα...μάλλον ετοιμάζουμε δοντάκια) επίσης το Νουνού μάλλον έπιασε τόπο...γιατί δεν μου ξύπνησε όπως τα άλλα βράδυα για να φάει...Μέχρι προχθές...ξύπναγε στις 1 περίπου για γάλα...μετά γύρω στις 5 - 6 και μετά 8 - 9το πρωί. Ενώ από χθες...τον τάισα τελευτάιο γαλα γύρω στις 10το βράδυ, μετά ξύπνησε 5 το πρωί και μετά...10 παρά...μια χαρά σας λέω.. για να δούμε και σήμερα...πως θα πάει..μάλλον επειδή εχω ακόμα γάλα από το νο1 και του δίνω...το βράδυ δεν τον πιάνει και πεινάει γρήγορα....αλλά τι να κάνω αμαρτία είναι να μην το χρησιμοποιήσω...και μάλλον θα του δίνω και όλο τον 7ο μήνα...3κίλά ακόμα...εχουμε...

Λία μην αγχώνεσαι με το γάλα...κάθε μέρα λίγο λίγο, θα το μάθει που θα πάει...εσύ συνέχισε δυναμικά τις προσπάθειες μην "πεύτεις"!!!! Πως πάει η οδήγηση? Θα κάνεις πολλά μαθήματα ακόμη? Νομίζω έχεις πει, έχεις δίπλωμα...απλά κάνεις μαθήματα για φρεσκάρισμα?

Ελένη, εμένα ο μικρός...αρχικά γάντζωνε με τα χεράκια του τα δάχτυλά μου και τα έτριβε στο προσωπάκι του....αλλα εγώ δεν του τα άφηνα...του έβαζα την πιπίλα..και μετά μπροστά απο την πιπιλα του βαζω ένα παιχνιδάκι σαν (πασχαλίτσα με φτερά...με διάφορες υφές...κλπ...) για να του κρατά και την πιπίλα να μην πεύτει εύκολα...κάτω...και επίσης τώρα το έχει μάθει...και μόλις κλείσει τα ματάκια του, το ψάχνει...το τρίβει στο πρόσωπό του...και κλέινει κατ' ευθείαν τα ματάκια του..μάλλον έχει συνδέσει ότι αυτή η "κίνηση"

σημαίνει "νανά". Επίσης έχω δει σε κάποια φωτογραφία σας, έχουμε το ίδιο "κρεμαστό" στην κούνια...μόλις λοιπόν τον βάλω για ύπνο ειδικά το βράδυ.. το κοιτά και περιμένει να δει τα αρκουδάκια να κάνουν γύρω γύρω...αν δεν τα δει...δεν γυρνά το κεφαλάκι του, για να κοιμηθεί...εκει το κοιτά και το περιμένει, τους κάνει και κουβέντα...χεχε ...αλίμονο και μας τελειώσουν οι μπαταρίες βράδυ..μιά φορά την πάθαμε και μαρτυρίσαμε!!!!!!

Άντε με το καλό να δεχτείται και τον νονό σας την Δευτέρα!!!!!

Αγγελική, ωραία ακούγεται η συνταγή σου...αλλά δυστηχώς εγώ έχω θέμα με τον άντρα μου...είναι πολύ της κλασσικής γεύσης και καθόλου της γλυκιάς....ενώ εγώ τρελλαίνομαι..γενικά τρώμε τα εντελώς ανάποδα...έχουμε πλάκα όταν πάμε σε κανένα τραπέζι που έχει μπουφέ...συμβάινουν τα εξής...στα ορεκτικά, εγώ θα πάρω όλα τα μπουρεκάκια, πιτοειδή...αυτός όλα τα κρεατοειδή...μετά στο φαγητό...εγώ θα ήθενα να βάλω μία μπουκιά...απ' όλα...εκείνος θα βρει ένα - δύο φαγητά που του αρέσουν πολύ και θα γεμίσει όλο το πιάτο του..και μετά στο γλυκό...εγώ θα πάρω ότι άσπρο...μπισκοτοειδή....ταρτοειδή...κι εκείνος ότι μαύρο υπάρχει...μια φορά σε ένα μπουφέ, αξέχαστα είχε πάρει: κέικ σοκολάτα, με παγωτό σοκολάτα, με σιρόπι σοκολάτα με σουφλέ σοκολάτα και μωσαικό...ένα μαύρο πιάτο...χαχα...ενώ εγώ...πανδαισία χρωμάτων στο πιάτο μου...χεχεχε!!!!!!

Σofia.fo, πως την παλεύεις...να ξυπνάς κάθε λίγο και λιγάκι?

Ωραίο αυτό με την αδερφή σου...

Εγω εδώ, ένα ξύπνημα μου κάνει και δεν την παλεύω, στο δεύτερο ... πλακονώμαστε με τον Αντώνη ποιος θα πάει να βάλει την πιπίλα...ή να κάνει το γάλα....(στο τέλος βρίσκουμε συμβιβαστική λύση...αυτός κάνει το γάλα....μου φέρνει τον Γιώργο στο κρεββάτι μας, ...κι εγώ τον ταίζω...!!!!!!!!

Πίκρα....που θα πάει θα μεγαλώσουν... τώρα ο Χρήστος μου...που τα όσα μου είχε κάνει με τον ύπνο...δεν κοιμόταν ποτέ αυτό το παιδί... τα πρωινά που τον ξυπνάμε για να παέι στον παιδικό...μας λεει..."άσε με...νυτάζω, θέλω να κάνω νανά"(λέω από μέσα μου, ή στον Αντώνη, γελώντας.."κερατούκλη Χρήστο..." όλα εδώ πληρώνονται....!!!) Προχθές τον ξύπνησε ο Αντώνης, να τον ντύσει για να φύγουν για τον παιδικό..., και με είδε που εγώ κοιμόμουν, και του έλεγε...: Άσε με να πάω στη μαμα να κάνουμε αγκαλίτσες....άσε με...νυστάζω σου λέω...θέλω αγκαλίτσα!!!!!!!!!!!

Σόνια, με γεια τα δοντάκια!!! Καλές μάσες, τωρα!!!

Σόνια, το novalac το βρίσκεις κανονικά? γιατί όταν ήθελα να αλλάξω γάλα στο μωρό...είχα πει στην παιδίατρο μου, να πάρουμε το novalac που το ήξερα...το έδινα στον Χρήστο...και δεν είχα κανένα πρόβλημα..αλλά μου είχε πει πως πουλήθηκε η εταιρεία σε κάτι ξένους και ίσως σε λίγο καιρό να μην το βρίσκω..και να ξανααλλάζω γάλα...έτσι εμείς πήραμε το HUMANA...που επίσης δεν έχω θέμα...μια χαρά γάλα...

Κορίτσια δεν σας είπα, με το μπανιο μας, αγοράσαμε ένα "καθισματακι μπανιου" με 11,20Ε από το αμαζον...(σας επισυνάπτω φωτογραφίες...το μωρό δεν είναι ο Γιώργος... ) δεν είναι βέβαια τόσο μεγάλο όσο ήταν το αντίστοιχο της ΟΚ που με είχαν δανείσει στον Χρήστο, αλλά δεν πειράζει ..άμα μάθει να στηρίζεται, θα τον καθίζω στο καρεκλάκι που έχω για τον Χρήστο...Παιδιά τον βάζω μέσα και τρελλαίνεται να κάνει μπανιο...θέλει να πιάσει το νερό....φυσικά δεν μπορεί κα το κοιτα με λαχτάρα...τρελλαίνεται...

post-27615-14825440870707_thumb.jpg

post-27615-14825440871339_thumb.jpg

post-27615-14825440871717_thumb.jpg

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Αγγελική, εγώ θα κρατώ το μπάρ ανοιχτό το βράδυ...

....γιατί όπως βλέπω μπαίνω πάντα τελευταία, εγώ το κλείνω το καφέ...

...και θα το ανοίγει η συμπεθέρα μου η Ελένη, γιατί αν έχω προσέξει καλά τα περισσότερα πρωινά το ανοιγει εκείνη...........

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλησπέρα μανούλες! Ε, ναι λοιπόν εγώ και σήμερα άνοιξα το καφέ μας αν και είναι καταμεσήμερο ήδη... ;) Ελπίζω να περνάτε μια ωραία Κυριακή!

Εμείς πάντως στο πήξιμο.... :? Ο μπαμπάς μας πήγε στη δουλειά και εμείς με τη μικρή μέσα και δουλειές! Από τις 9 που σηκώθηκα μπορώ να πω πως τώρα έκατσα λιγάκι μιας που κοιμάται η Αθανασία... Ευτυχώς το πρωί μου την κράτησε ο μπαμπάς της και έφτιαξα την πίτα (σας έβαλα και τα πειστήρια στην ομάδα να τη δείτε), έβαλα ηλεκτρική, στόλισα το δέντρο (επίσης σας το έβαλα να το δείτε) και έφτιαξα το φαγητό της μικρής να είναι έτοιμο... Τώρα ξεκούραση όσο προλάβω, μετά τάισμα και λέω να φτιάξω το απόγευμα και εκείνα τα τυροπιτάκια αν αντέξω, θέλω να ευχαριστήσουμε το νονό μας, τόσο δρόμο θα κάνει για να έρθει να μας δει! :rolleyes: Αλλιώς θα τα κάνω αύριο αν και έχω και γεμιστά να φτιάξω για μεσημεριανό... Ουφ! :confused: Χώρια το σφουγγάρισμα που έχει μείνει... :? Καλές οι επισκέψεις, αλλά αν έχεις μωρό όλα γίνονται μανίκι! :? Εσείς μέρα που είναι αράζετε,ε; Τι καλάααα, ζηλέυω!! :rolleyes: Άντε μπείτε να πούμε καμία κουβέντα τώρα που μπορώ!

Κατερίνα, τόσες φορές σου έπινε γάλα ο μικρός το βράδυ;;; :shock: :shock: Η Αθανασία πίνει το βραδινό της στις 10 το πολύ 10μισή και μετά ξανά στις 9 περίπου το πρωί! Εδώ και αρκετό καιρό το κάνει αυτό, ευτυχώς κοιμόμαστε! Πω πω, δεν υπολόγισες καλά την ποσότητα του γάλα 1 και σου έμειναν ακόμη 3 κιλα;; Και πίνει και αρκετό ο Γιωργάκης... Καλά πόσο παρήγγειλες;;; :shock:

Κι εμείς περίπου τα ίδια με το περιστρεφόμενο του κρεβατιού. Μόλις ξαπλώσει τα κοιτάει, κλωτσάει σα τρελή και περιμένει να ξεκινήσει να γυρνάει!! :tongue: Με αυτό την παίρνει ο ύπνος τη μέρα, μέχρι να σταματήσει η μουσική έχει αποκοιμηθεί. Τη νύχτα δεν πιάνει και ζοριζόμαστε... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...