Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπερα γλυκες μανουλες!!

Κατ'αρχην να σας πω οτι με συγκινειτε παρα πολυ που απευθυνεστε και σε μενα μια μια..εγω ενω σας διαβαζω ολες πριν γραψω ξεχναω ποια εχει πει τι?? :oops: Ισως αν εμπαινα συχνοτερα να αποθηκευα στο δολιο το μυαλο κιεγω τα ονοματακια σας. Δεν εχω και φβ και ετσι λεω ευυτχως που υπαρχει και αυτο!

Εμεις sosad(ησουν η τελευταια ερωτηση γιαυτο σε θυμαμαι!! χιχι!) πινουμε αλμιρον και μολις τελειωσει το 1(σε 2-3 μερες λογικα) θα τη ξεκινησω το 2. Οταν δω αντιδρασεις θα σας πω...

Εμας η γιατρος μας μας ειπε κατευθειαν να ξεκινησουμε κρεας με λαχανικα μαζι. Πρωτη μερα κοτοπουλακι με καροτο κ πατατα, δευτερη μοσχαρι με συνοδεια και μετα εναλλαξ. Παντως σημερα που την ξεκινησα το εφαγε ολο μια χαρα!!! αυριο μοσχαρακι και λεω παλι να βαλω μονο πατατουλα κ καροτο. σιγα σιγα, οπως πολυ σωστα μου ειπατε, θα προσθετω και διαφορα αλλα. Παντως 2 μερες τωρα μου ειναιλιγο κακοκεφη... ουτε μπαμπαμπα ουτε τιποτα...:(

Ποιος ξερει? Ισως και η αλλαγη ολων αυτων των φαγητων να την εχει επηρεασει..τι να πω?? Ο καιρος??

Ερωτηση... εχετε βαλει τα κουτσουνακια σας σε καθισματακι φαγητου η οχι ακομα? Ποτε λετε???

Σας φιλω ολες-μια μια- γλυκα!!

Αλικάκιιιι, γεια!!!! :P

Ναι, ναι, το συντομότερο να τη βάλεις σε καρεκλάκι φαγητού, μας το είχε πει και η γιατρός, για να συνηθίζει γιατι όσο μεγαλώνει μπορεί να μην το θέλει... Και τη βοηθάει να μάθει να κάθεται... ;)

Μπράβο που τρώει το φαγάκι της!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ'ευχαριστω πολυ γλυκεια μου πεταλουδιτσα!! Ναι πρεπει να της παρω. στο ριλαξ περαν του οτι δεν χωραει διαμαρτυρεται. Και στο καροτσι καμια φορα αμα τη βαλω δεν τρελενεται... Πρεπει να το κοιταξω αμεσα!

Η Αθανασιουλα μας καλα??

Σ'ευχαριστω πολυ γλυκεια μου πεταλουδιτσα!! Ναι πρεπει να της παρω. στο ριλαξ περαν του οτι δεν χωραει διαμαρτυρεται. Και στο καροτσι καμια φορα αμα τη βαλω δεν τρελενεται... Πρεπει να το κοιταξω αμεσα!

Η Αθανασιουλα μας καλα??

Καλά είναι αν και τελευταία ή ζορίζεται να κοιμηθεί και κλαίει, ή αν κοιμηθεί εύκολα ξυπνάει μέσα σε 1 ώρα με κλάματα και αν δεν τη σηκώσω έστω για λίγο δεν ησυχάζει... Δεν ξέρω τι παθαίνει.... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα, κορίτσια μου!! :P Τι κάνετε; Ξυπνήσατεεε;;

Εμείς πάλι 10 παρά σηκωθήκαμε μαμά και κόρη και της έδωσα γάλα, αλλά λίγο κάπου 130ml για να φάμε φρουτάκι κατά τις 12... Χθες που σηκώθηκε 10 της έδωσα κατευθείαν φρούτο... Για να δούμε τι θα πει και η γιατρός...

Κατά τα άλλα τα νέα μας είναι ότι λέμε όλο καινούρια λογάκια και είναι μια τρέλα! Επίσης στο άλλαγμα πλέον πιάνουμε, τραβάμε, φέρνουμε στο στόμα και τρώμε τα πατουσάκια μας! ;) Ακόμη και στο καρότσι το προσπαθεί μερικές φορές... :tongue: Είναι λίγο γκρινιάρούλα και δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια.. Μια πίτα λέω να κάνω εδώ και 3 μέρες και ακόμη δεν πάιρνω απόφαση να την ξεκινήσω... :? Την Τρίτη έχουμε γιατρό και εμβόλιο και δυστυχώς για την ώρα το πληρώνουμε.... Για να δούμε σήμερα συνεδριάζουν! Ακόμη δε στολίσαμε γιατί το δέντρο που είχαμε πάρει για το προηγούμενο σπίτι μας φάνηκε σε αυτό τεράαααστιοοο! 2.10 και πολύ φουντωτό! Πήγαμε και πήραμε ένα 1.80 και πιο συμμαζεμένο, δε χωρούσε κι έκλεινε το μισό σαλονάκι μας..

Αγγελική το frezylac το στέλνουν ξανά κούτσα κούτσα στα φαρμακεία και το νούμερο 2 άλλαξε και συσκευασία! Είναι σε 400γρ. και σε κουτί ίδιο με του Hipp... Παρήγγειλα ένα από το σαιτ που μας είχε δώσει η Κατερίνα και σήμερα Σαββατο περιμένω την παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά! :rolleyes:

Λία, τι έγινε με το φρεζυλακ; Σου απάντησα χθες βράδυ και σε εκείνο το σοσ μηνυμα σου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα και απο εμενααααααααααα......

καλο μηνα και καλο χειμωνα να εχουμεεεε....χτες ειδαμε ηλιο και πηγαμε μια βολτα οικογενειακως και ξαφνικα πιανει μια μπορα ανευ προηγουμενου....πηγαμε σε μια καφετερια που ειμασταν εμεις και ο σερβιτορος....δεν θελω να την πηγαινω σε κλειστα μερη με κοσμο....σημερα ξυπνησε στις 10 για δευτερη φορα και δεν ηθελε να φαει φρουτο:shock::oops: με χιλια ζορια φαγαμε ...την επαιρνα αγκαλιτσα και εψαχνε να βρει το στηθος μου:shock: δεν μου το εχει ξανακανει δεν ξερω τι επαθε...δεν της εδωσα γαλα βεβαια...

λια φυσικο ειναι να σου φαινεται παραξενο το γαλα,εκανες ομως την πιο καλη επιλογη γαλατος,μας ειχε πει η παιδιατρος οτι ειναι το πιο κοντινο στο μητρικο γαλα,και εγω αυτο επαιρνα για συμπληρωμα αλλα επειδη δεν το εβρισκα παιρνω ενα αλλ hipp,επισης βιολογικο...

ελενη αντε με το καλο να στολισετε,αχ και εμεις ειμαστε ολο κουβεντουλες και αμα παω να την τραβηξω με την καμερα σταματαει...γαλα εχω ακομη 3 κουτια hipp απο το σαιτ.....θα δω τι θα κανω...κοιτα και αυτο ειναι καλο γαλα αλλα νομιζω οτι το frezylac ειναι καλυτερο,η το ειχα συνηθισει...καλα πανε καλα,που βρισκονται και εχουν τη στολη 39 ευρω...εχουμε κριση οεο...

αλικη μια χαρα το κοριτσι σου,φαγανουλα...να της παρεις καρεκλακι για να μαθαινει...εμεις απο τον εκτο και μετα καρεκλακι παντα....

καλα με εχετε αφησει πολυ πισω σοφια-σισι,σοφια,ελενη πρεπει να φτιαξω ενα φαγητο να γινει χαμος...:tongue::tongue::tongue:

αααααααα παει να μπουσουλησει αλλα τσιφος.......χα χα και γαντζωνεται για να σηκωθει χα χα τι πλακα

σας αφηνω και επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια;;τα νινακια σας;;

Ελένη πήγα κι εγω σήμερα σε ένα φαρμακείο που διανυκτερεύσει για να πάρω το αλά του μωρου το novalac περνουμε εμείς,και είδα και το γάλα που

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Τι κάνετε κορίτσια;;τα νινακια σας;;

Ελένη πήγα κι εγω σήμερα σε ένα φαρμακείο που διανυκτερεύσει για να πάρω το αλά του μωρου το novalac περνουμε εμείς,και είδα και το γάλα που

περνεις κι εσυ όντως σε συσκευασία τον 400 γρ και ειναι πιο φτηνό απο αυτο που περνουμε εμείς ειναι και βιολογικό 10? και αυτο που επερνα 11,50? σήμερα θα της το δώσω αν της αρέσει θα πάρουμε και εμείς το φρεζυλακ!

Αααα έσκασε το πρώτο μας δόντακι έτοιμο ειναι και το δίπλα.

Καλά είναι αν και τελευταία ή ζορίζεται να κοιμηθεί και κλαίει, ή αν κοιμηθεί εύκολα ξυπνάει μέσα σε 1 ώρα με κλάματα και αν δεν τη σηκώσω έστω για λίγο δεν ησυχάζει... Δεν ξέρω τι παθαίνει.... :?

Τα δόντακια ειναι σίγουρα,τα ίδια ακριβώς είχαμε και εμείς μια εβδομάδα μέχρι που έσκασε σήμερα,όλη νύχτα χθες κάθε 1 ώρα ξυπνια ηταν Δεν μπορούσε να βολευτει μια μπρουμητα μια ανάσκελα μέχρι το πρωι!

Τα δόντακια ειναι σίγουρα,τα ίδια ακριβώς είχαμε και εμείς μια εβδομάδα μέχρι που έσκασε σήμερα,όλη νύχτα χθες κάθε 1 ώρα ξυπνια ηταν Δεν μπορούσε να βολευτει μια μπρουμητα μια ανάσκελα μέχρι το πρωι!

Πω πω Σόνια μου, κι εσείς τα ίδια είχατε;;; Με γεια το δοντάκι σας, με το καλό και το επόμενο και σιδερένια να είναι!!! ;) Κι εγώ σκέφτηκα μήπως την ενοχλούν τα ούλα, αλλά η γιατρός πριν 1 μήνα που την είδε μας είχε πει πως αργούν ακόμη να βγουν τα δοντάκια μας. Δεν έβλεπε κάτι στον ορίζοντα δηλαδή... Την Τρίτη που θα πάμε θα την ξαναρωτήσω.... Ναι, είναι πολύ καλό το φρεζυλακ και το σημαντικό είναι ότι είναι βιολογικό. Όσο να'ναι κάτι παραπάνω έχει απο τα απλά και τωρα στη μικρότερη συσκευασία έρχεται και καλη η τιμή του! 10 ευρώ όπως είπες, ενω το νούμερο 1 που ηταν 600 γρ. έκανε 17!!!!!! :shock: Μας έγδυσε τόσους μήνες που το πάιρναμε, αλλά τι να κάνεις... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, Αγγελική μου, τι ωραία!!! Του H&M μου άρεσε πιο πολύ!! Εσύ τι θα κάνεις; Λες να πάρεις κάποιο;

Για το Hipp γιατί πιστεύεις πως δεν είναι το ίδιο καλό με το φρεζυλακ; Τι σε έκανε να το πεις; Πάντως αν θες παλι να το γυρίσεις στο φρεζυλακ μπορείς πιστεύω... Εδώ πάντως το βρίσκεις και στο σαιτ απο το οποίο πήρες τα hipp το έχει στις τελευταίες σελίδες στη νέα συσκευασία! Εγώ από εκεί το πήρα, α δε σας είπα μου ήρθαν το πρωι οι κρέμες και το γάλα, όλα οκ!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Ελένη μου την είδα την απάντηση στη σοσ ερώτηση, ευχαριστώ για την αμεσότητα!!!!!Καλέ αγχώθηκα...λέω έχει γούστο τσάμπα τα 20 ευρά , πήρα και 2 για να έχουμε...θα ξαναπροσπαθήσω το βράδυ πάλι...τώρα πίνει γάλα μόνο πρωί βράδυ..οπότε δεν έχω πολλά περιθώρια...απλά νόμιζα πως εκανα κάτι λάθος και μυρίζει περίεργα...μη πάθει και τίποτα το μωρό...:oops::oops::oops:

Εχει γκρίνια το Αθανασάκι μας μωρέ...θα έχει τα ζόρια της κι αυτή η καημενούλα...που θα πάει..θα τη φτιάξεις την πίτα...σήμερα -αύριο...δε χάθηκε ο κόσμος...ε?

Απαπα, πολύ μεγάλο το δέντρο σας....:shock::shock::shock:αυτά παθαίνουμε με τα ενοικια...και εγώ είχα πάρει τόσα ωραία στολίδια που έβαζα στο τζάκι. και στη σκάλα, γιατί μέναμε σε μεζονέτα.....και τώρα που δεν έχουμε ούτε τζάκι ούτε σκάλα, έχω μείνει με τα στολίδια στα κουτιά...

από δεντράκι ένα μικρουλακι έχουμε..του χρόνου λέμε να πάρουμε μεγαλο που θα καταλαβαίνει και το μωρουδέλι μας!!!

Σόνια, καλές δαγκωνιές με το καινούριο σας δοντάκι..!!!!αχ, και τα δικά μας είναι έτοιμα εδώ και καιρό...σχεδόν τα βλέπεις κάτω από τα ούλα αλλά δε λένε να σκάσουν μύτη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αλικάκι, να πάρεις καθισματάκι στη μικρή να το συνηθίσει, θα συνδυάσει τη διαδικασία καθισμα=φαγητό και θα σου είναι πιό εύκολο το΄τάισμα;););)

Εδώ κορίτσια μου έχει τέλεια καλοκαιριινή ημέρα...κάναμε μια ωραία βόλτα με τον μπαμπά μας!!!ελπίζω να είναι ετσι και αύριο να ξεσκάσουμε λίγο!Ο Δημήτρης ήταν μες στην τρελή χαρα!!!

HDfQp3.png

Αχ, Αγγελική μου, τι ωραία!!! Του H&M μου άρεσε πιο πολύ!! Εσύ τι θα κάνεις; Λες να πάρεις κάποιο;

Για το Hipp γιατί πιστεύεις πως δεν είναι το ίδιο καλό με το φρεζυλακ; Τι σε έκανε να το πεις; Πάντως αν θες παλι να το γυρίσεις στο φρεζυλακ μπορείς πιστεύω... Εδώ πάντως το βρίσκεις και στο σαιτ απο το οποίο πήρες τα hipp το έχει στις τελευταίες σελίδες στη νέα συσκευασία! Εγώ από εκεί το πήρα, α δε σας είπα μου ήρθαν το πρωι οι κρέμες και το γάλα, όλα οκ!

ελενη μου και εμενα του h&m μου αρεσει καλυτερα,εμεις εδω δεν εχουμε τετοια πολυκαταστηματα...οποτε δεν ξερω..θα πω στη θεια μου που ειναι μοδιστρα να παει να δει στα τζαμπο τη στολη μηπως μπορει να τη μαζεψει την ιδια ή αν μπορει να μου κανει μια παρομοια...εχω στειλει και τον ξαδερφο μου που μενει θεσ/νικη να παει να δει μηοως μου τη φερει οπως θα ρθει για χριστουγεννα αλλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:αντρες...........το γαλα τιποτα βασιμο δεν με κανει να το πιστευω...το hipp μου μυριζει λιγο σαν αλευρι...το frezylac το ειχαμε συνηθισει κιολας...καλα ριξανε τοσο την τιμη....μπραβο!!!καλα θα ρωτησω και την αποψη της παιδιατρου και οταν τελειωσουν τα κουτια θα αποφασισω...:rolleyes:

Αααα έσκασε το πρώτο μας δόντακι έτοιμο ειναι και το δίπλα.

σονια μπραβο σας! αντε ετοιμη να φαει μπριζολα ειναι η μικρουλα σας...να ναι καλα το κοριτσι σου και ολα τα αλλα να βγουν με ενα πονο...αληθεια δεν μας ειπες τη εγινε κολυμπησατε?πες μας λεπτομερειες...

λιακι καλοκαιρι ακουω ε?εδω εχουμε χειμωνα βαρυ...αυριο θελω να παω βολταααααααααααααα....

σιγα σιγα θα το μαθει το γαλα ο δημητρακης που θα παει...και μεις ενα μικρουτσικο δεντρακι εχουμε σαν τη μπεμπα χα χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...