Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Αέρας σήμερα κι εδώ, παίρνει τον κόσμο!

Εμείς κρυώσαμε λιγάκι, τα παιδιά φταρνίζονται, η μικρή έχει και λίγο βηχαλάκι, την πάτησα κι εγώ, συναχωμένη είμαι και κυκλοφορώ με μάσκα, έκανα και λίγα δέκατα εχτές το βράδυ, μια χαρά! κάπου τη βουτήξαμε!

Κατερινάκι περαστικά και στο Γιωργάκη!

ίσως να ετοιμάζονται και τα δοντάκια και γι' αυτό να κλαίει το βράδυ!

Πονάνε κι αυτά μωρέ!

Κρίμα τη μαρμελάδα ρε συ, πολύ ωραία πρέπει να ήταν!

Αλικάκι καλά είμαστε, σπίτι με τα ζουζούνια, ευτυχώς κοιμούνται τώρα και τα δυο και βρήκα ευκαιρία να κάτσω λίγο να σας διαβάσω!

Άντε με το καλό να έρθει ο μπαμπάς σας, πλησιάζει ο Φλεβάρης!!

Σοφάκι τι όμορφες φωτό! Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και πάλι! Κούκλοι είστε όλοι! Πολύ κομψός ο σταυρός σας, μπράβο στη νονά, έχει γούστο!

Την κατούρησε η σκατουλίτσα καλέ? χαχα!!θα το θυμάται πράγματι η νονά!!!

Λιάκι ζορίζεται ο Δημητράκης ακόμα? πωπω! Ρώτα και τη γιατρό μωρέ αν υπάρχει και κάτι άλλο που θα τον βοηθήσει, ίσως κάτι να ξέρει.

Αγγελικούλα δεν έχω πετύχει ακόμα φωτό με τα δοντάκια, κλείνει το στόμα και το χάνω! Μόλις βγάλω θα σας τα δείξω!

Μπράβο που φάγατε το κοτοπουλάκι σας όλο!

Ελενίτσα ναι πράγματι δε νομίζω να μας κάνουν για όλο το χειμώνα τα παντόφλια! Και μας τα έφεραν πριν δυο βδομάδες οι ξαδερφούλες μας! Είναι λίγο μικρά τα νούμερα του τζάμπο γενικά. Ειδικά η Αθανασίτσα είναι και γυναίκα με τα όλα της, θα θέλει μεγαλύτερα όπου να΄ναι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια κ εδω,

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια, περαστε απο το λογιστηριο να πληρωθειτε: 5ευρα/το κοπλιμαν, μπορειτε ελευθερα να πειτε κι αλλα:tongue::tongue:!

το πρωι εμεις πηραμε τη βολτα μας διπλα στη θαλασσα, ειχε νοτια, ζεστο αερα μια χαρα, τωρα εβαλε ενα μπουρινι γερο κ κρυο νομιζω επιασε, πωπω ποσο θα ηθελα να μπορουσαμε να αναψουμε το τζακι να δει η Αναστασουλα τη φωτια που της αρεσει! (δεν μας ειχαν συνδεσει σωστα το ενεργειακο κ κανει ντουμανι καπνου:evil:).

Κατερινα, καταπληκτικες οι ιδεες σου στη βαφτιση του Χρηστου, στα λεω κ απο εδω, αλιμονο αν δεν ειχες εσυ τοση εμπνευση κ πρωτοτυπια κοτζαμ διακοσμητρια:tongue:! Με το καλο σας ευχομαι κ στον Γιωργακη να χει να θυμαται κ αυτος ποσο γουστο εχει η μανουλα του,κ πολλα περαστικα στο ζουζουνι σου! Με την μαρμελαδα βλεπω πισαμε καλεμι κ σφυρι εε? Θα λεπτυνες λιγο τον πατο απο το ξυσιμο σαν κ εμενα, χαχα! Η δικια μου θυμιζει λιγο απο αλλοδαπα ακομα αλλα καποια στιγμη που θα παει θα ξασπρισει.:rolleyes:

Αγγελικη κ Ελενη ανεβαστε κ εσεις φωτο μολις ντυσετε τις τσουπρες σας Αγιοβασιλακια θα ειναι πολυ φατσονια σαν τον Χρηστακη!

Σοφακι περιμενω κ εγω φωτο με την Καλλια (ωραιο υποκοριστικο, παρολο που συνηθως δεν με τρελαινουν τα υποκοριστικα, το δικο σας μου αρεσει) δεν την εχουμε δει καθολου την ζουζουνα σου. Βαλ'τους ισα ισα να τους δουμε κ μετα σβησ' τη!;).

Εμας ηταν νονος κ εχω βαλει κ μια φωτο που ειναι ο νονος με την βαφτιστηρα του, σορρυ εγω δεν εγραψα λεζαντα για να το καταλαβετε. Οντως ο σταυρος ειναι πολυ ωραιος, τα βαφτιστικα τα διαλεξε η νονα (γυναικα του νονου) κ φυσικα με πολυ γουστο!

Καλε εμεις δεν κατουρησαμε τον νονο μας, ο Χρηστακης "μαρκαρε" τη δικη του νονα, χαχα οντως Κατερινα πολυ πλακα θα ειχε :tongue::tongue:! Πες μας η νονα μετα τι εκανε, αλλαξε ρουχα ή καθαρισε προχειρα αυτο που φορουσε?

Αχ κοριτσια ειμαι φαν των καστανων, ψητα- βραστα οπως να'ναι τα τρωω, μηπως καμια απο σας -που ειστε κ πιο προκομμενες- εχετε καμια ιδεα-συνταγη να τα φτιαξω καπως διαφορετικα?:cool:

bkPSp3.png

Ελενίτσα έφτιαξα τα τυροπιτάκια κουρού που μας είχες βάλει της πεθεράς!

Τέλεια γίνανε, τα εμπλούτισα λίγο βέβαια, τα έκανα ζαμπονοτυροπιτάκια, η ζύμη βγήκε πολύ καλή, τα τσάκισε και ο σύζυγος με το Γιάννη, θα τα ξανακάνω σίγουρα!

Ωχ Σοφάκι μπέρδεψα τα κατορθώματα των τέκνων ε? σόρρυ Σάση!!

Έβαλα φωτό στο φεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

λιακι τι προβλημα και αυτο με τα κακακια,πω πω!!!εμεις στρωσαμε,λιγο το αχλαδι,λιγο το σπανακι και το αντιδι για να μην πω για το μπροκολο και ετοιμη η μπεμπουλα;););)

σοφακι σισακι τελεια τα πιτσουνακια σου...τι χαριτωμενα αδερφακια....επειδη δεν εχω αδερφια συγκινουμε παρα πολυ με κατι τετοιες φωτογραφιες...να σου ζησουν,γερα και τυχερα στη ζωη τους.....ειδα τα δοντακια μια χαρα φαινονται,τι πλακα που εχει....ποσα κιλα ειναι βρε σοφακι και εχει τετοια λαχταριστα μαγουλακια....ουτε εσεις μαλλι ε?καταλαβαινω,εμεις τιποτα,τωρα σαν κατι να φαινεται:shock::shock::shock::shock:και παλι μπραβο που με δυο παιδια κανεις και τυροπιτακια εγω μια φακη και μια μακαροναδα αντε και κανα κοτοπουλο στο φουρνο.....χαχα...λες να συμπεθερεψουμε?θα το συζητησουμε...θα την κανω πιο νοικοκυρα απο εμενα....χα χα

αχ σοφια και μολις ειχα ξεμεινει,βρε!!!θα σου γραψω ολοκληρο γραμμα με κοπλιμεντα και θα παω λογιστηριο:tongue::tongue::tongue::tongue:

οταν παρουμε στολη θα τηη ντυσω και θα τη βαλω εννοειται...προς το παρον παλευω να τη βγαλω μια στο δεντρο αλλα δεν τα εχω καταφερει...και εγω τρελεαινομαι για καστανα,εμεις απλως τα ψηνουμε...ενα γιαουρτι με καστανο το ειχα τσακισει...αλλα μαλλον το επαιρνα μονο εγω γιατι δεν το ξαναβρισκω....χα χα χα.....θελω και εγω συνταγη πειτε βρε κοριτσια...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια ειδα ενα βιντεο που λεει "για την ιωαννα" και το γραμμα που εστειλε η μαμα της σημερα που θα γινοταν ενα χρονων και δεν αντεχω....πω πω εβαλα τα κλαμματα και ετρεξα στη μπεμπουλα μου και τη γεμισα φιλια...τι αδικια χριστε μου,να ταλαιπωρουνται μικρα παιδακια....μονο την υγεια μας κοριτσια τιποτα αλλο...αν εχουμε αυτο ειμαστε ευτυχισμενοι....να βλεπουμε τα παιδακια μας καλα και να πανε να πνιγουν μερκελ,τραπεζες ,σπιτια,δουλειες και ολα τα αλλα...και τοτε λες ποσο χαζη ειμαι και καθομαι και σκαω για τον αλφα βητα λογο...την υγεια μας μονο!!!!

ελενηηηηηηηηηηηηηη που εισαι ανησυχωωωωωωωωωωωωωωω,καθολου δεν μπηκες σημεραααααααααααα:shock::shock::shock::shock:

χεχεχεχε! Μπήκα και σας διάβασα, είμαι όμως λίγο πτώμα, αδιαθέτησα χθες και σέρνομαι λίγο.... Είχαμε πάει βόλτα και γυρίσαμε και αργούτσικα... Θα μπω να σας γράψω αύριο μόλις αδειάσω ή το πρωί πριν ξυπνήσει το βλαστάρι μου το οποίο μας πάιδεψε για να κοιμηθεί, έκλαιγε και έκλαιγε και ήρθε και με αποτελείωσε! :? Φιλάκια πολλά, καληνύχτα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

χεχεχεχε! Μπήκα και σας διάβασα, είμαι όμως λίγο πτώμα, αδιαθέτησα χθες και σέρνομαι λίγο.... Είχαμε πάει βόλτα και γυρίσαμε και αργούτσικα... Θα μπω να σας γράψω αύριο μόλις αδειάσω ή το πρωί πριν ξυπνήσει το βλαστάρι μου το οποίο μας πάιδεψε για να κοιμηθεί, έκλαιγε και έκλαιγε και ήρθε και με αποτελείωσε! :? Φιλάκια πολλά, καληνύχτα!

καλη ξεκουραση λοιπον......τα λεμε αυριο........εσενα τουλαχιστον κοιμηθηκε.εμενα που ξυπνησε και μου κανει κολπα για να παιξουμε?????κοπανησα την απλωστρα στην πορτα και αυτο ηταν,ορθια η μπεμπουλιταααααααα

και η περιοδος ρολοι ε,μπραβο εγω τιποτα.....νομιζω μαζι ειχαμε αδιαθετησει 28-10

Καλημερα Μαγιομαμαδες,

γραφω λιγο νωρις σημερα, αλλα η κορη μου ηταν λιγο φαντασμα χθες κ το ψιλοξενυχτησαμε με αποτελεσμα σημερα τσιτα τα γκαζια!:rolleyes:

Λοιπον οντως κ. Πεταλουδα ελειψες απο το καφε, γρηγορα να γραφτεις στο απουσιολογιο του καφε αν κ ησουν δικαιολογημενη παρακαλω να μην συμβαινει συχνα! (μου παει το αυστηρο ή να το αφησω καλυτερα?:tongue:). Χθες εφτιαξα την συνταγη που ειχε ο Μποτρινι στο εφιαλτης στην κουζινα, αυτη τη γρηγορη που εκανε με μοσχαρισια συκωτακια κ μας αρεσε πολυ στην προτεινω για σιδηρο για να στυλωθεις στα ποδια σου τωρα που εισαι αδιαθετη. Την εχει σε βιντεακι στο σαιτ του Αλφα. Μου βγηκε πολυ ευκολα, γρηγορα κ νοστιμη!Αντε σας εδωσα κ εγω μια συνταγη (κλεμμενη:tongue:).

Σοφια εγραψα κ στο φειςμπουκ τι γλυκουλια κ τα δυο αγκαλιτσα, ο Γιαννακης σου φαινεται οτι την αγαπαει, την κραταει με λαχταρα κ χαρα στα ματακια! Κ η Καλλια φετιχ με τις κορδελες:tongue::tongue:, κ ας μην εχει μακρια μαλλια να της πεφτουν στα ματια!

Σας αφηνω για τωρα, νομιζω της ηρθε νυστα, αντε να δουμε!

bkPSp3.png

Καλημέρααα!!! ;) Εδώ κι εμείς δίνουμε με την Αθανασία και πάλι το παρόν! ;) Και κυριολεκτώ καθώς την έχω δίπλα μου στο καρότσι και δεν ξέρω για πόσο θα με αφήσει να γράψω.... :shock:

Αγγελικούλα μου, όντως εμείς και τα παιδάκια μας μοιάζουμε σε πολλά! :P Ειδικά τα κοριτσάκια μας.... Φωνή καμπάνα, κλάματα στον ύπνο, ίδια μέρα τις γεννήσαμε, με καισαρική και οι δύο και έχουμε και ίδια παντοφλάκιααα!!! :P Όσο για την περίοδο, στις 27/10 είχα αδιαθετήσει και τώρα 28... Ρολόι για την ώρα... :rolleyes: Τελικά στα 36 έχει η στολή στα mothercare της Αγιοβασίλως, δε βλέπω να παίρνουμε.... Ίσως δω και αλλού, το απόγευμα θα κατεβούμε Πειραιά για δουλίτσες και βόλτα και θα πάω στα orchestra που εχω κάρτα εκπτωτική να της αγοράσω κανένα ρουχαλάκι που θέλω. Αν έχει εκεί κάτι.... :rolleyes: Θα στολίσουμε σήμερα λέμε, αν προφτάσουμε!! :D Αχ άντε βάλε στην ομάδα καμια φωτό της μπεμπούλας σου..... :rolleyes:

Κατερίνα, φρίκη με τη μαρμελάδα, κρίμα στον κόπο σου.... :cry: Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά... Καμια κουζίνα ολόκληρη μην κάψουμε! :? Περαστικά στο Γιωργάκη μας....

Λιάκι μου, τι κάνετε;;;

Σοφάκι 1, χαίρομαι που σας βγήκε καλή η ζύμη από τα τυροπιτάκια! Είχα δοκιμάσει κι εδώ τα ίδια σε ζαμπόν-τυρί, αλλά μου χύθηκε όλο το γκουντα εξω και άδειασαν σχεδόν! :? Έχεις κάποιο μυστικό; Εγώ είχα βάλει ζαμπονάκια-γκούντα τριμμένο και για να δέσουν τα ανακάτεψα με κρέμα γάλακτος, αλλά τζίφος! Τρέλα είναι τα δοντάκια σας, μια χαρά φαίνονται! Σιδερένιαααα!! ;)

Σοφία Φο, όλως τυχαίως συκώτι μοσχαρίσιο φάγαμε χθες σε άλλη συνταγή βέβαια μία τέλεια που έχω βρει με καραμελωμένα κρεμμύδια, και στιλώθηκα κάπως, αλλά η κούραση..κούραση!!! :? Μπα άστο το αυστηρό, δε σου πάει!!! χιχιχι :tongue: Μας έχεις συνηθίσει να τα λες πληθωρικά, κωμικά και ωραία, όχι αυστηρά!

ΑΧ, πάω φωνάζει "ααιααι ααααα!!!ντα ντα, γιαγια" 'ολα μαζί από το ζόρι!!!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημέρι κορίτσια!

Έχουμε κανέναν κανένα Αντρέα να γιορτάζει η Αντριάννα?

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

Όλα διαλεχτά είναι τα μπουμπουκάκια μας!

Αγγελικούλα 8.300 ήταν η Κάλλια πριν 2 βδομάδες, είναι λίγο μαγουλίτσα βασικά και φαίνεται πιο μπουλούκα έτσι!

Ναι Σοφάκι πλούσια χαίτη έχουμε! Ο γιάννης ήταν ακόμα πιο γουλί, χνούδι είχε για μαλλί μωρό, η μπέμπα έχει λίγο παραπάνω, χαχα!

Ελενίτσα καλά ψώνια το απόγευμα!!

Κι εγώ τριμένο γκούντα έβαλα, παριζάκι, λίγη φέτα και αυγά, δεν έβαλα άλλο υγρό και ψήστηκαν μια χαρά! Άρεσαν και στη μαμά μου φαντάσου που είναι του πιο παραδοσιακού φύλου!

Αχ λέει και η Αθανασία τα δικά της ε??

Τρέλα είναι τώρα που κουβεντιάζουν! Πιάνει κι εμάνα την πάρλα η κουτσομπόλα και λέει λέει....ατλια- -τλια..ατλια-τλια..!! χαχα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

επιτέλους κοιμήθηκε το αγόρι μου...σήμερα κάναμε κάτι παιχνίδια...χόρτασα μωρογέλιο!!!!:D:D:D

τι γλύκες που είναι όταν γελάνε...με τρελαίνουν!!!

Σοφάκι να σου πω κ εγώ από εδώ ότι τα ζουζούνια σου είναι δυο ομορφιές!!!Καταρχήν δείχνουν τόσο χαρούμενα και αγαπημένα...και η Καλλια με τα μαγουλάκια της τα φουσκωτά!!!είναι για τρελό ζούληγμα!

Ελένη ωραία ακούγονται τα τυροπιτάκια...μιαμ μια, λες να προκόψω να φτιάξω και εγώ???η συνταγή είπες είναι στις συνταγες της παρέας?

προς το παρόν την ερχόμενη εβδομάδα θέλω να φτιάξω μελομακάρονα και αν έχω χρόνο και κουραμπιέδες...

το κακό είναι ότι σχεδόν κάθε απόγευμα μόλις γυρίζει ο άντρας μου, φευγω για να κάνω μάθημα οδήγησης, κι χάνω ένα 2ωρο...και μόλις γυρίσω τρέχω πανικόβλητη...να ταίσω, να αλλάξω, να κάνουμε μπάνιο και μετά ύπνο...σαν τον βέγγο, να δω τι θα κάνω όταν ξεκινήσω τη δουλεια:shock::shock::shock:

τεσπα, και εμείς αύριο λέμε να στολίσουμε...χθε ςκαθάρισα τζάμια και το βράδυ έβρεξε λάσπη:evil::evil::evil:σήμερα το πρωί ήταν ένα χαλι...λέω να μη τα ξανακαθαρίσω όλο το χειμώνα:oops:και πέρυσι τα ίδια είχαμε:tongue:Τζάμπα ο κόπος...

Αυτά προς το παρόν, πάω να φάω τον τραχανα μου(λατρεύω τραχανά) και να ετοιμαστώ, μόλις έρθει ο σύζυγος αποχωρώ...

HDfQp3.png

Μανούλες ερώτηση sos!!!!

Πήρα γάλα φρεζυλακ2 για να αρχίσω σιγά σιγά να δίνω στον Δημητράκη...

απέτυχα παταγωδώς:oops::oops::oops:

εσείς τι γάλα δίνετε στα βλαστάρια σας???

το φρεζυλακ κάπως περίεργα μυρίζει ή είναι ιδέα μου???

πάντως ο Δημήτρης ούτε να το φτύσει....:rolleyes:

HDfQp3.png

Μανούλες ερώτηση sos!!!!

Πήρα γάλα φρεζυλακ2 για να αρχίσω σιγά σιγά να δίνω στον Δημητράκη...

απέτυχα παταγωδώς:oops::oops::oops:

εσείς τι γάλα δίνετε στα βλαστάρια σας???

το φρεζυλακ κάπως περίεργα μυρίζει ή είναι ιδέα μου???

πάντως ο Δημήτρης ούτε να το φτύσει....:rolleyes:

Λιάκι, σχεδόν όλα τα γάλατα μου είπε η γιατρός έχουν παρόμοια γεύση. Αυτό ως βιολογικό ίσως έχει λίγο πιο βαριά, αλλά αξίζει γιατί είναι πολύ καλό! Άσε που είναι θέμα συνήθειας τίποτα παραπάνω... Και η Αθανασία που θήλασε μόνο 2,5 μήνες, όταν της έδωσα frezylac (αυτό δίνω κι εγώ, είναι απο τα καλύτερα) δεν το ήθελε με τίποτα! Μου είπε η γιατρός να την αφήσω να πεινάσει πολύ και όντως τη δεύτερη φορά το ήπιε σαν να μη τρεχει τίποτα! Δοκίμαζέ τον πεινασμένο και σύντομα θα το πιει. Τώρα η δικιά μου γλείφεται κιόλας!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα γλυκες μανουλες!!

Κατ'αρχην να σας πω οτι με συγκινειτε παρα πολυ που απευθυνεστε και σε μενα μια μια..εγω ενω σας διαβαζω ολες πριν γραψω ξεχναω ποια εχει πει τι?? :oops: Ισως αν εμπαινα συχνοτερα να αποθηκευα στο δολιο το μυαλο κιεγω τα ονοματακια σας. Δεν εχω και φβ και ετσι λεω ευυτχως που υπαρχει και αυτο!

Εμεις sosad(ησουν η τελευταια ερωτηση γιαυτο σε θυμαμαι!! χιχι!) πινουμε αλμιρον και μολις τελειωσει το 1(σε 2-3 μερες λογικα) θα τη ξεκινησω το 2. Οταν δω αντιδρασεις θα σας πω...

Εμας η γιατρος μας μας ειπε κατευθειαν να ξεκινησουμε κρεας με λαχανικα μαζι. Πρωτη μερα κοτοπουλακι με καροτο κ πατατα, δευτερη μοσχαρι με συνοδεια και μετα εναλλαξ. Παντως σημερα που την ξεκινησα το εφαγε ολο μια χαρα!!! αυριο μοσχαρακι και λεω παλι να βαλω μονο πατατουλα κ καροτο. σιγα σιγα, οπως πολυ σωστα μου ειπατε, θα προσθετω και διαφορα αλλα. Παντως 2 μερες τωρα μου ειναιλιγο κακοκεφη... ουτε μπαμπαμπα ουτε τιποτα...:(

Ποιος ξερει? Ισως και η αλλαγη ολων αυτων των φαγητων να την εχει επηρεασει..τι να πω?? Ο καιρος??

Ερωτηση... εχετε βαλει τα κουτσουνακια σας σε καθισματακι φαγητου η οχι ακομα? Ποτε λετε???

Σας φιλω ολες-μια μια- γλυκα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...