Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Λία για δουλειές που λες...άστα να πάνε...εγώ ειδικά...με δύο παιδιά, και λιγο η δουλειά μου στο σπίτι...δεν κάνω τίποτα...Τα απαραίτητα.. πλύσημο ρούχων - πιάτων, στέγνωμα στο σεγνωτήριο, μαγείρεμα, και...αυτά!!!!!!!! Όλα τα άλλα μια φορά την εβδομάδα η καλή μου Μανάνα!!!!!! Μια Ρωσσοπόντια γυναίκα, πάρα πολύ καλή!!!!! Πώπω, την περασμένη εβδομάδα, έφιαξε την ντουλάπα του Αντώνη, μάζεψε όλα τα καλοκαιρινά...και έφερε στο φως τα χειμωνιάτικα....δουλειές που μισώ..........μπλιάχ..... Μόνο ότι είναι δημιουργικό μου αρέσει...μαγείρεμα...κανένα γλυκό τέτοια χεχεχε!!!

Με βοηθάει στο σπίτι, στο μωρό...ούτε μάνα μου να ήτανε!!!! Τι να κάνουμε...αφού γονείς...γιοκ(δυστηχώς μας τελείωσαν)!!!!!

Αλικάκη έτσι η μικρή ε? ¨μπα μπα μπα μπα¨. Εσύ όμως πρέπει να την διορθώνεις να λέει: ¨μα μα μα μα¨ χεχεχε!!!. Ούτε εμείς έχουμε δοντάκια....Φαφούτης ο Γιωργάκης...έχει πολλά σάλια...βάζει τα χεράκια του στο στόμα, και ότι άλλο βρει ...μάλλον πονά ο κακομοίρης...άλλα δόντι τίποτα...εν τω μεταξύ αυτές τις ημέρες δεν κοιμόμαστε καλά...ξυπνά...και κλαίει...Τον ταίζω...αλλά εξακολουθεί να κλαίει μετά από λίγο...τι mundisal του βάζω στα ουλάκια ....τίποτα όμως δεν πτοείται... Να σας πω την αλήθεια σήμερα δεν την παλεύω άλλο να ξενυχτάω και μετά το πρωί να πρέπει να σηκωθώ για να κάνω δουλειά...Πήγα στο σούπερ μάρκετ και πήρα της Νουνού, το κοιμάμαι και μεγαλώνω...βάζεις λίγο μέσα στο γάλα...και γίνεται πιο χορταστικό...για να δούμε...θα το δοκιμάσουμε σήμερα...στο γεύμα των 1:00 τα μεσάνυχτα...θα του βάλω λίγη σκονούλα...θα σας πω αύριο τα αποτελέσματα!!!!!!!!! Στον Χρήστο θυμάμαι έβαζα ένα διαστημα και κοιμόταν λίγο καλύτερα..περισσότερο...

Σε λίγο πάλι...γιατί μου κόλλησε ο Χρήστος...να πάιξουμε παιχνίδια στο FB

Φιλάκια

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!!

Άργησα σήμερα να δώσω το παρόν, 3 φορές ξεκίνησα να γράφω και τις 3 κάτι γινοταν και τα παρατούσα...:?

Αχ, σήμερα στραβά ξεκινησε η μέρα μου...

είπα να φτιάξω το φαγητάκι του Δημήτρη νωρίς το πρωί για να ξεμπερδέυω. πάντα περιμένω πρώτα να κοιμνθεί και μετά ανάβω την κουζίνα από φόβο μη ξεχαστώ και πάρουμε φωτια., εεε, σήμερα λέω, κοτοπουλακι έχουμε, δε θέλει κ ξάφρισμα τσακ μπαμ θα το φτιάξω...Τι να σας τα πολυλογώ, ξεχάστηκα με το παιχνίδι με το μωρό και έγινε κάρβουνο το φαγάκι του:shock::eek::-o:shock::shock::shock:

Βρώμισε όλο το σπίτι, το πρόλαβα δευτερόλεπτα πριν πάρει φωτία το κατσαρολάκι:shock::shock::shock:

ευτυχώς είχε και ζεστή μέρα, άνοιξα όλο το σπίτι να αερίζεται όλο το πρωί...μετά έπρεπε να περιμένω να κοιμηθεί το αστέρι μου στις 12 για να τρίψω την κατσαρόλα(έκανα διάφορα κόλπα, το πιό αποτελεσματικό ήταν άσπρο ξύδι με βραστό νερό;)) να ξαναμαγειρέψω το φαγάκι του και να κάνω και το δικό μας φαί...

Εν τω μεταξύ είχε υπεροχη μέρα αλλά ο μικρός κοιμότανε μέχρι τις 2μιση το μεσημέρι και μετά μέχρι να φαειπήγε 3μιση, περιμέναμε τον μπαμπά μας αλλά κάτι του έτυχε και ήρθε στις 5 όποτε και ξανακοιμήθηκε ο Δημήτρης...έτσι πάει η βόλτα μας για σήμερα...

Κατερινάκι μου, και εγώ φρεζυλακ ρυζάλευρο βανίλια του δίνω, δεν ξετρελαίνεται όμως, μόνο όταν πεινάει το τρώει όλο, συνήθως αντί για 5 κουταλιές βάζω 2-3 για να μη το πετάω...

Στο φαγητάκι οι παιδίατροί μας μοιάζουν πολύ στις απόψεις τους, και εμείς από την αρχή κάθε μέρα κρεατόσουπα δίναμε , τώρα άρχισα το κοτόπουλο, αλλά 1 μέρα κοτόπουλο 2 μέρες μοσχάρι είναι η συχνότητα...

Χορτόσουπα δεν έχω δώσει ποτέ..

Άστα και εγώ ότι βλεπει η πεθερά κάνω(ευτυχώς η πεθερά είναι ποοολύ μακριά)...ώρες ώρες βλέπω κάποια σημεία απαράδεκτα και με πιάνουν τύψεις... μετά όμως νιώθω την πονεμένη πλάτη μου και τα ξεχνάω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αγγελικούλα είσαι η πρώτη που στόλισες???

Άντε έκανες ποδαρικό!Καλές γιορτές να έχουμε με τα μικράκια μας να ζουζουνίζουν γύρω από τα δεντράκια!

εμείς το σκ θα στολίσουμε!!!ανυπομονώ!

HDfQp3.png

Καλησπερα κ απο μας κοριτσια, δηλωνουμε κ εμεις παρουσες!

Λοιπον δεν εχω καταφερει να ανεβασω το ρημαδοβιντεο γιατι εχω καταπιαστει να αλλαζω τα ρουχα λογω καινουριας ντουλαπας κ εχει μαζευτει κ ενα χνουδι στα πλακακια αλλο πραγμα! Αλλα τουλαχιστον δεν θα τσαλακωνονται τα ρουχα απο το στριμωξιδι;)!

Σημερα δοκιμασαμε αυτα τα αχλαδομηλα, πολυ γλυκα κοριτσια, της αρεσε εφαγε περισοτερο απο 4κουταλιτσες που επρεπε! Εσας σας εδωσαν οι γιατροι κ ρυζαλευρο εε? Γιατι εμας αρχες Ιανουαριου να δοκιμασουμε μονο κρεμα δημητριακων για να δουμε πως θα αντιδρασει στη γλουτενη, κατα τα αλλα μονο φρουτακια φρεσκα, λαχανικα κοτοπουλο κ μοσχαρι. Για γαλακτοκομικα (γιαουρτακι) θα αργησουμε αρκετα λογω αλλεργιας.

Κατερινιω πως να την παλεψεις με δουλεια, δυο ζουζουνια κ τα καθημερινα του σπιτιου!Πολυ καλα κανεις κ εχεις την κοπελα για βοηθεια!

Λια εσενα το κοτοπουλο που εκαψες δεν ειναι τιποτα, εγω εχω καταφερει να κανω να "εκραγουν" τα καστανα που τα προοριζα για βραστα κιολας τρομαρα μου! Ανεμελη η δικια σου, ακουγα κατι μπουμ, μπουμ κ νομιζα οτι κοπανουσαν τα σκυλια που επαιζαν κ κααααποια στιγμη αναλαμπη: τα καστανα στην κατσαρολα:shock::shock:! Χαμος στα πλακακια της κουζινας, η κατσαρολα αραπης κ εμεις τυχερες που δεν ειχαμε τιποτα χειροτερα :confused:

Σημερα η Σαση πολυ γκρινια, η κακομοιρα κατι την πονουσε, αλλα κ πολυ υπνος!!:cool: Μας κοιμηθηκε αρκετες φορες για αρκετη ωρα κ παλι νυσταξε νωρις για βραδυ.Για να δουμε πως θα τα παμε τη νυχτα? Κατερινα εσυ αυτη τη σκονη που λες για το γαλα του τι ειναι? Το ειχες δωσει κ στον Χρηστο σου? (που αν θυμαμαι καλα εχεις γραψει οτι ταλαιπωρηθηκες με τον υπνο του).

Κοπειες θα σας καληνυχτησω γιατι με 'πιασε νυστα κ φοβαμαι κιολας ποσες φορες θα ξυπνησουμε για βραδυ, οποτε τα λεμε αυριο φιλια!

bkPSp3.png

καλησπερα και απο εμενα,

δεν ετρωγα μεχρι τωρα μη με παρεξηγησετε:tongue::tongue::tongue:

ελενιτσα η στολη που ειδες στα mothercare ηταν για κορτσια ετσι προσεγμενης.οπως της κατερινας,η ηταν αγοριστικη?πηρα και αυτα τα φουξια με τη μυνι χα χα εχουμε τα ιδια,πηρα το 6-12 αλλα μου φαινεται μικρο σχετικα...:rolleyes:το γαλα μια χαρα μου φαινεται και απο οτι ειδα υπαρχουν και κρεμες που εχουν και γαλα μεσα δεν το προσθετεις εσυ,μηπως η συγκεκριμενη ηταν μαπα?αντε να δουμε...ωστε ετσι,λοιπον η χρυσπα,αυτη εχει πει οτι εχει κανει λιπαναρροφηση οποτε....χα χα

σοφακι καλη αρχη με το φρουτακι,περιμενουμε να σας θαυμασουμε...δοκιμασε με μια λεπιδα εγω τη δευτερη δεν τη χρησιμοποιω καθολου,οσο πιο πολυ ποσοτητα βαζεις τοσο πιο καλα θα λιωνει,εγω της βαζω αχλαδακι αυτο που εχει μακρυ λαιμο και πιο σκουρα φλουδα...αχαχα τι γελιο εριξα με τη ζυγουλη...εγω παντως αν ημουν εγκυος στο τριτο στο καπακι μεχρι και στα αυτια θα ειχα παρει...πως δεν καει θερμιδες το κοριτσι για βαλε τα ανεβα-κατεβα απο το σκαφος ολο το καλοκαιρι....και το περπατημα στα σοκακια της μυκονου...χωρια το αγχος τι θα φορεσεις που θα σε τραβηξουν οι παπαρατσοι...τς τς τς ουτε να το σκεφτομαι...:D:D:D

λιακι και εμενα γκρινιαζει με το μπουφαν αλλα το ξεχναει γρηγορα,γενικα προσπαθω σε καποια πραγματα να μην της κανω το χατιρι,γκρινιαζει λιγο αλλα μετα το ξεχναει...οσο για τις δουλειες μονο τα απολυτως απαραιτητα και που και που κανω και την εκπληξη,δλδ μια μερα καθαριζω το ενα παραθυρο,την αλλη το φουρνο,την αλλη ενα συρταρι...παντα ομως αυτα τα πιατα ρε παιδι μου λες και εφαγε ολο το ταγμαπεζικου ειναι... πω πω...:evil::shock:

οντως σημερα δεν ξεκινησε καλα η μερα σου αλλα παει περασε,αντε να στολισετε και εσεις με το καλο...;)

αλικακι τι καλα που ξεκινησε δυναμικα στο φαγητο το κοριτσι σου...μπραβο σας...και ξεκινησε και μπα μπα μπα μεχρι να ερθει ο μπαμπας θα το λεει κανονικα και αντε να τον μαζεψεις μετα θα χαζεψει τελειως...:D εμεις απο δοντι τιποτα δεν φαινεται...σαλια κλπ τα εχουμε αλλα δοντι πουθενα...αντε περιμενουμε να μας λες πιο συχνα τα νεα σου...φιλια

κατερινακι συγχαρητηρια και απο εδω για την υπεροχη βαφτιση που εκανες στο χρηστακο,να σαι καλα και στο γιωργο σου να κανεις ωραια πραγματακια;)...λιγο που ειδα τις δουλειες σου ειναι τελειες...τελιωσε οταν θα αγορασω σπιτι θα σου αναθεσω τη δουλεια;):P:D...στα δικα μας τωπα και εγω σαν την ελενη του δινω 2 κοτοπουλο 1 χορτοσουπα και απο δευτερα ξεκιναω μοσχαρακι...γιαουρτακι της δινω ,μια χαρα της αρεσει αλλα δεν της φτανει...οπως κανει ο χρηστος με τη κρεμα ετσι κανω και γω,την παρακαλαω να αφησει τιποτα να φαω αλλα ματαια...δικη μου δεν κανω ειπαμε...να σαι καλα για αυτη τη διευθυνση που μας εδωσες,πηρα γαλατακι,εξυπηρετικοτατοι και μου στειλαν και δειγματακια;););)...σκετη χορτοσουπα λοιπον τρωμε και εμεις και δεν εχει προβλημα...ελλειψη ενζυμου δεν εχουμε,ξερω οτι εχει το κοριτσακι μιας γνωστης μου αλλα δεν ξερω κατι αλλο,μπορει να πω βλακεια αλλα νομιζω παλια τα αγορια που ειχαν ελλειψη δεν πηγαιναν στρατο για να μην μυρισουν ναφθαλινη:confused::confused::confused::rolleyes:...τωρα πια μαλλον δεν θα ισχυει...μεγαλωνει και ο μικρουλης σου,να τα χαιρεσαι τα αγορια σου κουκλοι ειναι...φιλια

αυτα κοριτσια μου,παω να κοιμηθω γιατι και σημερα ξυπνησε απο τις 5.30 και ειμαι λιγο πτωμα...τα λεμε αυριο...καλο βραδυ

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Γεια σας και από μένα! :P

Ωχ, βρε Λία μου, τι ήταν αυτό που έπαθες με το φαγητό!!! Μας έχουν πάρει τα μυαλά κυριολεκτικά τα μωράκια μας, ζωή να'χουν! Κι εγώ ξεχνιέμαι πολύ άσχημα μερικές φορές και είμαι αφηρημένη γιατί όλη την ώρα έχω στο νου μου όλα τα σχετικά με την Αθανασία... Τι ώρα θα φάει, πόσο θα κοιμηθεί, αν θα κοιμηθεί εύκολα, αν θα μου κάνει εμετό, αν θα την πιάσει γκρίνια, τι ώρα θα βολέψει να βγούμε βόλτα, θα παίξει μόνη στο πάρκο; να μαγειρέψω, ΟΥΦΦΦ!!! Με λίγα λόγια έχω ένα μυαλό κουρκούτι και σε καταλαβαίνω που απορροφήθηκες από το παιχνίδι και ξέχασες το φαγητό... Το μόνο εύκολο είναι... Κορίτσια το νου μας, μη μας βρουν άλλες λαχτάρες! :?

Σοφία Φο, και η Αθανασία είχε γκρίνια και χθες και σήμερα και ζητάει αγκαλιά με το παραμικρό... Αλλιώς, φέρτε τις ωτοασπίδεεεεεες!!!! :shock: :shock: :shock: Άντε καλή ξεκούραση και εύχομαι λίγα να είναι τα ξυπνήματά σας... :rolleyes:

Αγγελικούλα στολίσατε πρώτοι!! Εμείς το ΠΣΚ και ανυπομονώ κι εγώ! Τη Δευτέρα έρχεται ο νονός μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι! ;) (Ωρε κλάματα που έχει να ρίξει πάλι η Αθανασία!! Άντε να δούμε πότε θα τον μάθει... ) Το Σάββατο περιμένω κι εγώ την παραγγελία που έκανα με τις κρέμες από το σαιτ της Κατερίνας και παρήγγειλα και ένα κουτί frezylac 2 τα 400 γρ. όμως. Είναι σε κουτί τενεκεδένιο κυλινδρικό όπως το Hipp πρώτη φορά το είδα σε αυτούς! Μόνο 9,78 ευρώ. Το χάρτινο κουτί των 600 γρ κλασικά σε έλλειψη, από το άλλο όμως ΄έχει... Η στολή στα mothercare ήταν σαν μπέρτα, ένα κόκκινο ριχτό σαν μπερτοφουστάνι αρκετά απλό. Όχι σαν της Κατερίνας. Κοριτσιστικο μεν, απλό πολύ για τα λεφτά του δε....

Αυτά κορίτσια μου! Πάω να δω αν κοιμήθηκε το αστεράκι μου γιατί μου έκανε νούμερα με κλάματα αν και νύσταζε... Την πιάνει πού και πού....

Καληνύχτα!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!

Κατ'αρχην, να σας πω πως αν και δεν μπαινω συχνα χαιρομαι τοσο πολυ να σας διαβαζω καθε φορα που μπαινω!! Νιωθω πως ειμαστε μαζεμενες καπου σε ενα σαλονακι με τα μικρουλια μας μαζι και συζηταμε απο κοντα!

Απ'ο,τι καταλαβα ολες εχουμε ακομη μελλον για τα μικρα ασπρα δοντακια!!! Να δουμε ποια θα κανει την αρχη!!

Εχω κιαλλη ερωτηση... Η μπεμπουλα μου εκανε περιπου 2 μερες να κανει κακακια και σημερα το πρωι εκανε (συγγνωμη κιολλας) μια μικρη μπαλιτσα. Καμια σχεση με την παλια αλοιφη. Να υποθεσω οτι αυτο ειναι φυσιολογικο λογω της στερεας που ξεκινησαμε?? Μηπως να μη βαζω ολοκληρο μηλο???

Α!! Στολισα κιεγω την Κυριακη!! Ποσο πολυ ομορφαινει και ζεσταινει το σπιτι με τα φωτακια πανω στο στολισμενο δεντρακι! Μακαρι να ειχαμε και την παρεουλα του μπαμπα μας... :(

Σας φιλω ολες!!!!!

Κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!

Κατ'αρχην, να σας πω πως αν και δεν μπαινω συχνα χαιρομαι τοσο πολυ να σας διαβαζω καθε φορα που μπαινω!! Νιωθω πως ειμαστε μαζεμενες καπου σε ενα σαλονακι με τα μικρουλια μας μαζι και συζηταμε απο κοντα!

Απ'ο,τι καταλαβα ολες εχουμε ακομη μελλον για τα μικρα ασπρα δοντακια!!! Να δουμε ποια θα κανει την αρχη!!

Εχω κιαλλη ερωτηση... Η μπεμπουλα μου εκανε περιπου 2 μερες να κανει κακακια και σημερα το πρωι εκανε (συγγνωμη κιολλας) μια μικρη μπαλιτσα. Καμια σχεση με την παλια αλοιφη. Να υποθεσω οτι αυτο ειναι φυσιολογικο λογω της στερεας που ξεκινησαμε?? Μηπως να μη βαζω ολοκληρο μηλο???

Α!! Στολισα κιεγω την Κυριακη!! Ποσο πολυ ομορφαινει και ζεσταινει το σπιτι με τα φωτακια πανω στο στολισμενο δεντρακι! Μακαρι να ειχαμε και την παρεουλα του μπαμπα μας... :(

Σας φιλω ολες!!!!!

Καλημέρα Αλικάκι!!

Τι καλά που στολίσατε κι εσείς! Άντε καλά Χριστούγεννα να έχουμε κι εσείς με το καλό να υποδεχτείτε το μπαμπάκα σας!!!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό που έσφιξαν τα κακάκια της και θα έχει τέτοια μερικές μέρες μέχρι να στρώσει το εντεράκι. Εσύ για την ώρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάζεις ολόκληρο αχλάδι, αλλά μισό μήλο και μισή μπανάνα. Οχι ολόκληρα τα δύο τελευταία γιατί σφίγγουν περισσότερο τα κακά. Απίσης αν της βάζεις χυμό πορτοκάλι (δε θυμάμαι) να της βάζεις λίγο περισσότερο από μισό. Βοηθάει. ;) Επίσης δοκίμασε να της βάζεις μπανάνα μέρα παρά μέρα μέχρι να στρώσει.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Τι κάνετε?

Λιάκι κι εγώ την έχω πατήσει με φαγητό στην κατσαρόλα που ξεχάστηκε, ειδικά τώρα με τα παιδιά ένα παραπάνω! Μας τα πήραν τα μυαλά τελείως τα βλαστάρια μας!

Αγγελική και Αλίκη στολίσατε? και του χρονου!! κι εγώ λέω να μπει ο Δεκέμβρης και θα στολίσουμε! Αλικάκι μακάρι να ήταν και ο σύζυγος εκεί, θα έρθει γιορτές? έχεις πει, δε θυμάμαι σόρρυ.

Εμείς έχουμε δύο δοντάκια από αρχή του 6ου μήνα! Τώρα μεγάλωσαν και φαίνονται καλά! Ωστόσο τα σαλάκια μας σταμάτησαν λίγες μέρες πριν σκάσουν τα δοντάκια και ακόμα δεν ξανάρχισαν, κάπως έτσι θυμάμαι γινόταν και στο Γιάννη.

Κατά τ' άλλα καλύτερα πάμε με το φαγητό, τρώει την κρεμούλα με τα δημητριακά, τρώει κάπως και τα φρούτα, το φαγητό ακόμα δεν την ενθουσιάζει αλλά πιστεύω θα το μάθει σιγά σιγά.

Σοφάκι μπράβο στην Αναστασία που τρώει το αχλαδάκι της!!

Ελένη και Αγγελική κι εμείς έχουμε τα παντοφλάκια με τη μινυ! χαχα πολύ πέραση έχουν!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπερα το link για τις φωτο απο τη βαφτιση:

http://imageshack.us/g/1/9892622/

Το φρουτο μας σημερα το φαγαμε περισσοτερο απ' οσο μας ειχε πει η γιατρος:tongue::D:D, γιουπιιιιιι!!!

Ηπιαμε κ αρκετο νερακι, γιατι ηταν γλυκο το αχλαδομηλο! Τελεια!!!! Να υποθεσω κατι για το ξενερωτο γαλατακι της μαμας?:rolleyes::tongue::rolleyes:! Κ ηθελε κι αλλο αλλα μας εκοψε η γιαγια φοβηθηκε μην μας καθισει βαρυ!!! Φιλια, θα μπω κ αργοτερα!

bkPSp3.png

Καλησπερα γλυκα μου κοριτσια!!

Πεταλουδιτσα μοτ δεν εχω λογια!! Ευχαριστω για τις ομορφες συμβουλες σου!! Καλε εγω της εβαζα ολοκκηρα τα φρουτα και ειδικα το μηλο ηταν τεραστιο. Το καημενουλι μου το ξεκανα!! :oops: Ρωτησα και τη γιατρο και μου ειπε αν το μηλο ειναι μεγαλο να βαζω μισο αν ειναι μικρουλι να το βαζω ολοκληρο. πωπω τι εκανα στην καημενουλα μου!! Την αλλη εβδομαδα ξεκιναμε και φαγητακι κανονικα. Να προσεξω κατι ιδιαιτερα?? Δυστυχως εδω που ζω εχουμε μονο 2 παιδιατρους σε αυτη που παω δε λεω ειναι πολυ καλη αλλα εχει πολλη δουλεια και ειναι κ λιγο λακωνικη και ντρεπομαι να την παιρνω για ερωτησεις. Ευτυχως εχω κιεσας!! Εσεις πως πατε πεταλουδιτσα μου? Τι κανει η μικκρη μας Αθανασια??

Σισουλα μου στολισαμε ναι!! Πολυ ωραια ειναι!! Ο μπαμπακας δυστυχως δε θα ερθει τις γιορτες... θα ερθει Φλεβαρη πρωτα ο Θεος. Εσενα το μικρουλι σου ειναι καλα???

Διαφημίσεις

Καλησπερα το link για τις φωτο απο τη βαφτιση:

http://imageshack.us/g/1/9892622/

Το φρουτο μας σημερα το φαγαμε περισσοτερο απ' οσο μας ειχε πει η γιατρος:tongue::D:D, γιουπιιιιιι!!!

Ηπιαμε κ αρκετο νερακι, γιατι ηταν γλυκο το αχλαδομηλο! Τελεια!!!! Να υποθεσω κατι για το ξενερωτο γαλατακι της μαμας?:rolleyes::tongue::rolleyes:! Κ ηθελε κι αλλο αλλα μας εκοψε η γιαγια φοβηθηκε μην μας καθισει βαρυ!!! Φιλια, θα μπω κ αργοτερα!

Σοφακι μου πολυ ωραιες!!!!!!!!!!!! Ωραιος σταυρος!!! Ωραια νεοφωτιστη!!! Και πολυ ομορφη μαμα!!!!! Φτου φτου! Να σας ζησει!!!!

Σοφάκι Φο, ευχαριστούμε για τις φωτό, πολύ πολύ ωραίες!!! Είστε και οι τρεις σας μια πανέμορφη οικογένεια, φτου φτου! Έτσι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι να είστε πάντα και να απολαμβάνετε στιγμές γαλήνης και θαλπωρής με την Αναστασία σας και με όσα άλλα παιδάκια σας χαρίσει ο Θεούλης! Να μας ζήσει η γλυκιά νεοφώτιστη! :P :p :P Μπράβο της που έφαγε το φρουτάκι της με το παραπάνω! Εύχομαι έτσι εύκολη να είναι σε όλα τα γεύματα, αλμυρά και γλυκά! ;)

Σοφία Σίσυ, απίστευτο μου φαίνεται που έχετε βγάλει κιόλας τα δύο κάτω δοντάκια εδώ και αρκετές μέρες μάλιστα!! Φαγανούλα θα γίνει η δικιά σου μην κοιτάς που κάνει νάζια ακόμη... Κριτσι κριτσι κριτσ..όλα θα τα ροκανίζει σε λίγο! :tongue: Κι εσείς αυτά τα παντοφλάκια, ε; Ναι έχουν πέραση, βλέπω στο δρόμο αρκετά να τα φοράνε! Είναι όμορφα, βολικά, ζεστούλικα και οικονομικά, γιατί όχι λοιπόν; Απλά όπως είπε και η Αγγελική, το 6-12 νούμερο είναι μικρούτσικο. Αυτό της πήρα, αλλά τώρα που είμαστε σχεδόν 7 μας είναι τσίμα τσίμα.. Άντε κανένα μήνα ακόμη, μετά θα πάρουμε το μεγαλύτερο που έχει και διαφορετικό χρώμα λιγάκι... :rolleyes:

Αλικάκι, τίποτα, μη με ευχαριστείς! Εδώ είμαστε για να βοηθάει η μία την άλλη! ;) Σιγά σιγά όλες μαθαίνουμε...πού θα πάει! Σχετικά με τα φρουτα η γιατρός δεν σου είχε πει σε ποια αναλογία να τα βάζεις; Και τη μπανάνα να προσέχεις...

Στο φαγητάκι που θα ξεκινήσετε μπορείς να της βάζεις λίγο παραπάνω ελαιόλαδο, βοηθάει στα σφιχτά κακά. Δηλαδή αντί για 1 κουτ. γλυκού να βάλεις 2.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

...να μαι κι εγώ νυχτερινή νυχτερινή...όπως τα φαντάσματα!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν εμείς σήμερα έχουμε λίγο βραχαλάκι, και μυξούλες (και είμαστε κακόκεφοι...ως προς το φαγητό μόνο...)...ελπίζω να είναι κάτι ελαφρύ και να το προσπεράσουμε...του έβαλα αρκετούς ορούς κατά την διάρκεια της ημέρας...του έκανα και μάσκα αερολίν που είναι για τον βήχα...(ναι έχουμε και από αυτό..) Μέχρι τώρα ότι μου έχει κολλήσει το περνά ελαφρά...για να δούμε .... Ο Χρήστος προς το παρόν δείχνει μια χαρά....Α, επίσης ξέχασα να πω...ότι τώρα δύο νύχτες ο Γιωργάκης...κλαιέι και δεν κοιμάται καθόλου καλά...μάλλον ετοιμάζουμε τα πρώτα μας δοντάκια... Το πρωί την φρουτόκρεμα δεν την έτρωγε με τίποτα ...ούτε ένα κουταλάκι...έτσι κι εγώ του την έβαλα σε ένα μπουκάλι...έβαλα και μία θηλή χυλού...(με την οποία πίνει ο Χρήστος γάλα και όχι χυλό..χαχαχαα) και καταφέρα να πιούμε γουλιά γουλιά...150γρ. Μετά με το φαγητό λίγο καλύτερα...και με την κρέμα μια χαρά...τώρα το βράδυ θα έχουμε όμως σίγουρα ξυπνήματα, γιατί το γάλα από 240 ήπιε τα 140ml...για να δούμε... Με το θέμα του νερού, έχουμε αρχίσει να πίνουμε αρκετό...

Λία έτσι με τον Δημητράκη σήμερα ε? Ξεχάστηκες ε? Μην στενοχωριέσαι συμβαίνει....και στις καλύτερες οικογένειες που λένε...κι εγώ το έπαθα πριν κανένα 2μηνο, τρίμηνο δεν θυμάμαι...είχα κάτι πεντανόστημα ροδάκινα, και είχαν ξεμείνει...είχαν ωριμάσει και αν δεν τα τρώγαμε που δεν υπήρχε περίπτωση γιατί ήταν πολλά θα τα πετούσα...και λέω...δεν τα κάνω μία μαρμελάδα....έκατσα λοιπον με πολύ υπομονή τα ψιλοέκοψα, γιατί μ'αρέσει να βρίσκω κομμάτια φρούτου μέσα, την έφτιαξα....είχε γίνει τέλεια...νομίζω δεν είχα ξανακάνει τέτοια μαρμελάδα...το χρώμα της ήταν χρυσό....και έλαμπε...αφού λοιπόν είχα πετύχει στα πάντα...λέω....να στίψω μέσα λίγο λεμόνι και να της δώσω μια βράση, για να μην κάνει μούχλα...ανάβω το μάτι...και....κλαίει ο Γιώργος που κοιμόταν ήσυχος...πάω τον παρηγορώ...περνά η ώρα...ξεχνω την μαρμελάδα...βγαίνω στο μπαλκόνι...(α, ήταν καλοκαιράκι ακόμη) κάθομαι στον Υπολογιστή...και μετά από καμία ώρα πετάγομαι σφαίρα στην κουζίνα..."κάτι θυμήθηκα"........και ..............ώχχχχχχχχ, μαύρο χάλι...στην κατσαρόλα δεν είχε μείνει τίποτα...μια μαυρίλα μόνο...κάρβουνο που επειδή είχε ζάχαρη είχε πετρώσει και δεν έβγαινε με τίποτα...άν η κατσαρόλα δεν ήταν μία πανακριβη (γύρω στα 350ε που μου είχε πάρει η πεθερά μου) ειλικρινά θα την είχα πετάξει...αρχικά έσπαγα την μαυρίλα στον πάτο με διάφορα αιχμηρά εργαλεία...και μετά την έτριβα με συρματάκι πάνω από μία εβδομάδα... και στο τέλος την έξυσα με την ξύστρα που καθαρίζουν τις κεραμικές εστίες.....ΝΑΙ....το έκανα μόνη όλο το παραπάνω...δεν ξέρω πως τα κατάφερα...

Τι ωραία με τα Χριστουγεννιάτικα...ζήλεψα...ίσως κατέβω κι εγώ στην αποθήκη αύριο...να τα φέρω...μήπως μέσα στο Σαββατοκύριακο τα φτιάξουμε. Δύο φορές το χρόνο στενοχωριέμαι...μία όταν τελειώνουν τα Χριστουγεννα...και μία ακόμη όταν αλλάζει η ώρα που μικραίνουν οι μέρες...που νυχτώνει τόσο σύντομα... (αλλά ευτυχώς τα ξεπερνάω σύντομα και τα δύο...χεχε)

Αλικάκι, κι εγώ το ίδιο νιώθω...εδώ...επειδή όλη μέρα πιέζομαι να κάνω το ενα και το άλλο ...μετά φτιάχνω το καφεδάκι μου και σας διαβάζω...και νομίζω ότι έχω πάει για καφέ τόσο πολύ χαίρομαι....Κρίμα που δεν θα έχετε τον μπαμπάκα κοντά σας στα πρώτα σας Χριστούγεννα!!!!!!!! Ελπίζω να περάσει γρήγορα ο καιρός για σας και να είστε μαζί ευτυχισμένοι....με το μπεμπάκι σας!!!!!!!

Σοφία Φο, η Αναστασία είναι υπέροχη...αλλά και η μαμά με τον μπαμπά δεν πάνε πίσω...κουκλιά..όλοι.!!!!!! Μπράβο πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι σας εύχομαι...

Λοιπόν Σοφία, την σκόνη (Κοιμάμαι μεγαλώνω της Νουνού) ναι την είχα δώσει και στον Χρήστο..και κατά βάση, έπιανε ...κοιμόταν περισσότερο..δεν είναι τίποτα...είναι κάτι σαν δημητριακά στο γάλα... είναι δύο συσκευασίες μιά για 4 μηνών με ρυζάλευρο και καλαμπόκι, και μία από 6 μηνών με 4 δημητριακά...πήρα την 1η αρχικά..και του την έδωσα...χόρτασε μεν....αλλά τελικά το θέμα μας ήταν ότι ξυπνούσε είτε γιατί βγάζει δόντια, είτε γιατί σήμερα εχει μπούκωμα και βήχα...άλλα οτι χόρτασε φάνηκε, γιατί στα πρώτα πρωινά γεύματα του δεν έφαγε πολύ.....θα το τσεκάρω για σιγουριά μόλις συνέλθει...

Σισάκι, τρώτε κρέμα με δημητριακά ε? εμας μας είπε αυτα μετά τον 8...γιατί είχα αγοράσει κι εγώ κάποιες με δημηριακά, με κουάκερ...κλπ.

Καλά τι παντοφλάκια με τη μινι είναι αυτα, που είναι τόσο διάσημα, κι εγώ δεν τα έχω πάρει χαμπάρι (καλά είμαστε και άντρες εμείς βέβαια...και επίσης σε ένα σπίτι που "κυκλοφορούν μόνο σώβρακα" που να ξέρουμε τι κάνει η μίνι!!!!!!!!!!! ...εμείς εχουμε πάρει με τον Ντόναλντ....χεχχε...άντε να συμπληρώσουμε όλο το κλάμπ του Μίκυ!!!!!!!!!!

Καλέ το Μαράκι μας, δεν φάνηκε ακόμα ε? Εκεί στα ξένα...μέχρι να δει τους δικούς της...λογικό είναι να την χάσουμε για λίγο!!!

Καληνύχτα!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

καλημερα μανουλες,

τι κανετε,εμεις καλα ειμαστε χτες το κοριτσι μου κατα τις 11,30 ξυπνησε με κατι κλαματα κοριτσια και πολυ τρομαγμενη,ειδα και επαθα να την ηρεμησω...μπορει να ειδε κατι και να τρομαξε:rolleyes::confused:...κατα τα αλλα καλα,χτες της εβαλα κανονικη μεριδα κοτοπουλου,χωρις ρυζαλευρο πια και ξετρελαθηκε...ουφ...ουφ...να δουμε απο δευτερα με το μοσχαρακι τι θα γινει...τη δευτερα εχουμε παιδιατρο,θα κανουμε ενα αλλο εμβολιο απο m αρχιζει δεν το συγκρατησα...χτες γυριζα στο αλλο καφε και δεν μπηκα χα χα...κοριτσια εχτες φυσουσε τοσο πολυ εδω που νομιζα οτι θα μας παρει ο αερας το σπιτι...βροχη αστραπες ολο το βραδυ μπρρρρρρρρρρ:shock::shock::shock:

ελενιτσα μοιαζουν τοσο πολυ τα παιδακια μας σε ορισμενα θεματα,και μενα ενω σε γενικες γραμμες καθεται οπου την αφησεις,οταν εχει κατι βεντουζωνεται πανω μου και δεν θελει να με χανει απο τα ματια της...και οι τσιριδες?σκεψου οτι με το που ακουσαν το κλαμα της μολις γεννηθηκε μου ειπαν "θα περασεις καλα""τετοιο κλαμα εχουμε καιρο να ακουσουμε"....για μενα βεβαια παραμενει το πρωτο της κλαμα,η πιο ωραια μελωδια...

προβλημα και αυτο με τις στολες....να κοιταξεις και στα h&m ή zara αν εχεις προσβαση γιατι κατι ειδα εκει που εψαχνα...

αλικακι στα ειπε ολα η ελενιτσα μας...εγω της εδινα ενα ενα τα λαχανικα δλδ..1η μερα πατατα καροτο...3η μερα πατατα καροτο κολοκυθι....5η μερα πατατα καροτο κολοκυθι μπροκολο κτλπ εβαζα και σελινο ενα κλαρακι αλλα δεν το αλεθα...τη μια μερα το καινουριο λαχανικο δεν το αλεθα ,μονο το ζουμακι...τη δευτερη κανονικα...οταν τελειωσα με τα λαχανικα αρχισα να προσθετω καικοτοπουλο...στην αρχη για τρεις μερες μονο το ζωμο και μετα λιγη λιγη ποσοτητα ωσπου τωρα τρωει κανονικα...επισης επειδη στην αρχη δεν ετρωγε με τιποτα της προσθετα ρυζαλευρο,το μειωνα σιγα σιγα και τωρα δε βαζω καθολου...λαδακι μπολικο οπως ειπε η ελενη και λεμονακι...προσεχε γιατι η πατατα θα σου βγει σαν κολλα αμα τη βαλεις μονη της σε αυτη τη περιπτωση βαλε πολυ ζωμο και ξαναλεσε το...μπραβο που στολισατε αντε ζυγωνει και ο καιρος να ρθει ο μπαμπας σας και τοτε....;););)

σοφουλα σισι,και σεις τα ιδια παντοφλινια ε?χα χα ειναι πολυ ομορφα και οικονομικα...υπομονη και θα τα φαει ολα το καμαρι σου...δυο δοντακια ε?χα χα βαλε καμια φωτο...

σοφια αστο παιδι να φαει με την ησυχια του...χα χα...ακου εκει ξενερωτο το γαλα της μαμας...που να δεις πως θα κανει με τα αλλα καλουδια που θα αρχισει να τρωει....οσο για τις φωτο ειστε μια υπεροχη οικογενεια...τι ωραιο και τι ταιριαστο ζευγαρι...κουκλοι...η αναστασουλα ειναι ενα κουκλακι,πολυ φατσα...και ολα υπεροχα και αυτα που σας διαλεξε η νονα και ολα τα αλλα...να σας ζησει και να ειναι παντα γερη και τυχερη στη ζωη της...

κατερινουλα ξερεις μας ειπε η γιατρος οτι η οδοντοφυια κανει συπτωματα ιωσης οποτε λες να ειστε οι επομενοι του καφε που θα ασπριζει το φαφουτικο χαμογελο σας???

παω να κανω καμια δουλεια και τα λεμε αργοτερα...πω πω εχω βαλει δυο παπλωματα κατω και κυλιομαστε με τη μικρη και παιζουμε πολυ ωραια ειναι αλλα εμενα μαρεσει πιο πολυ απο οτι στη μπεμπα.....φιλακια

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Γειά σα΄ς μανούλες μου!!!

Εμείς εδώ σήμερα έχουμε ωραία λιακάδα αλλά πολύ αέρα...δε πειράζει όμως θα στεγνώσουν οιμπουγάδες μας;););)

Κατερινάκι, βρε τι έπαθες με τη μαρμελάδα...πω,πω και την περιέγραψες τόσο λαχταριστή...τι κρίμα...είσαι και εσύ της μνήμης ε?...κάτι θυμάμαι ότι ξεχνάω...:D:D:Dχαχαχα...ευτυχώς δεν έχουμε κάψει κουζίνες ακόμα...φτου-φτου μακριά από εμάς...

περαστικά και στον Γιωργάκη σου...αχ, αυτό το αγόρι μας πολύ έχει ταλαιπωρηθεί αλλά και εσύ να μη κοιμάσαι καθόλου και να δουλεύεις κιόλας...άντε περαστικά σας και σιδερένιος ο Γιωργάκης μας...να του δίνεις πορτοκαλάκια...

Αγγελικούλα και εμείς έχουμε βάλει παπλωμα στο πάτωμα και κυλιόμαστε...χαχα..πλάκα έχει ...όντως, δεν έχουμε βάλει το παρκοκρέβατο και τώρα ή καθόμαστε στο κρεβάτι της μαμάς ή στο πάτωμα...καθόμαστε που λέει ο λόγος γιατί ακόμα δε κάθεται ο τεμπελάκος μου...όλο ξάπλες θέλει:tongue::tongue::tongue:

Αλικάκι, άστα και εμείς θέμα με τα κακάκια...ενώ όταν αρχίσαμε στέρεες έστρωσε το εντεράκι του και τα έκανε καθημερινά...πήγαμε στη μέρα παρα μέρα και τώρα κάθε τρίτη ημέρα...και με πολύ ζόρι ο καημενούλης...εγώ του έκοψα τη μπανάνα, μήλο βάζω λίγο, και βάζω πολύ πορτοκάλι αλλά πάλι τζίφος...σήμερα το απόγευμα αντί ρυζάλευρο θα του ξαναδώσω φρούτο...ουφ, ο καημένος σήμερα το πρωί ξεκίνησε να κάνει κακά, σχεδόν βγήκαν αλλά τον πόνεσε τόσο πολύ που σφίχτηκε τελείως και τελικά δεν τα έκανε:shock::shock::shock:

Ελενακι με γειά τα παντοφλάκια καλέ!!!φαντάζομαι με τη μίνι στα ποδαράκια της τη μικρή μας Αθανασία!!!βάλε φωτό;)

Σοφία, πολύ ωραίες οι φωτό, όντως είστε πανέμορφη οικογένεια!φτου-φτου να μη σας ματιάσω...!!!Να τη χαίρεστε την Αναστασία σας, χιλιόχρονη, γερή και πάντα ευτυχισμένη να είναι!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...