Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

χρονια παλλα και για τον αδερφο σου...με το καλο να δεχτει και το νεο μελος της οικογενειας...

καλυτερα να μαγειερευεις απο βραδυ γιατι το εχεις ετοιμο το πρωι και εισαι ελευθερη...σημερα ηθελα να παμε βολτιτσα αλλα δεν προλαβα με τουτα και με κεινα...μολις ετοιμαστει το φαγητο θα την παω μια βολτα στη γειτονια να παρει τον ηλιο της και το απογευμα μαλλον θα παμε jumpo...

το κοτοπουλο το βραζεις με τη πετσα?εγω τη βγαζω απο την αρχη,αλλα σκεφτομαι μηπως κανει καλο το λιπος στη μικρη...φανταζομαι δεν την αλεθεις...

Ευχαριστούμε και για τον αδερφό μου και για το ανιψάκι που έρχεται! Είναι ήδη 4,5 ολόκληρα εκατοστά!!! Αχ, θυμήθηκα και τη δική μου αγωνία όποτε πήγαινα στο γιατρό για το πόσο και αν μεγάλωνε σωστά... :rolleyes:

Κι εγώ θέλω jumbo οπωσδήποτε αυτές τις μέρες! Θέλω κανένα ακόμη στολίδι χριστουγεννιάτικο και στολή για το κοριτσάκι μου Αγιοβασίλως αν βρώ! :P Αλλιώς θα αρκεστούμε σε σκουφάκι... ;) Περιμένω όμως να πληρωθούμε πρώτα και μετά θα πάω.... :? Έχει στα mothercare στολή από ότι είδα προχθές στη βιτρίνα, αλλά έχει 28 ευρω!

Την πέτσα τη βγάζω εντελώς από την αρχή, έτσι μας είπε η γιατρός. "Φιλέτο στήθος χωρίς πέτσα".... Οπότε κι εγώ δεν βάζω!

Το φαγητό όποτε μπορώ το κάνω από την προηγούμενη το βράδυ γιατί θέλω τα πρωινά να είμαι "ελεύθερη" για να περιποιούμαι τη μικρή ειδικά όταν ο μπαμπάς μας είναι πρωινός και είμαστε μόνες όπως σήμερα καλή ώρα... Μια η φρουτοκρεμα, μια το φαγάκι της προτιμώ να μην έχω και τα δικά μας!

Αχ πάλι μου ξυπνάει με κλάματα και μόλις πάω μου σφίγγει το χέρι και το τρίβει στο προσωπάκι της... Αν κάνω πως φεύγω.... "ουάάάάά!!!" :shock: Να ναι καλά το μόμπιλο...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοπελιες, πως μου ειστε?

Κατερινα μου χρονια πολλα για χθες, δεν προφτασα να γραψω εδω κοριτσια γιατι ειχα παει Αθηνα στους παππουδογιαγιαδες μας (γονεις μου) ηθελαν να παμε τη Σαση 2η Κυριακη εκκλησια, κοινωνησε, ξινισε λιγο αλλα ηταν μοα χαρα!:D. Μετα πηγαμε κ στην κουμπαρα μου που γιορταζε κ εφαγα του σκασμου!!:cool: (χαλασα κ την αποχη με το σουφλε).Ετσι ημασταν ολη τη μερα εκτος σπιτιου, αλητευαμε:tongue:

Ελενη μου να χαιρεσαι για χθες τις Κατερινες σου κ σημερα τον αδερφο σου, το Στελιος ειναι απο τα αντρικα ονοματα που μου αρεσουν!Με το καλο κ το μωρακι τους να υποδεχτουν!

Αγγελικουλα πηρατε τον ηλιο σας εε? Σαν τα σαλιγκαρια κ εμεις,χαχα!Οσο για διαιτα, εγω γι' αυτο νομιζα οτι λεγεται "διαιτα" κραταει μονο "δυο" μερες κ μετα σταματας:tongue::rolleyes::tongue:!Μια απ' τα ιδια!

Λοιπον εκανα σημερα αχλαδακι μου βγηκε κομματακια κ οχι κρεμα κ ας το περασα απο μουλτι με διπλα μαχαιρια κ απο μπλεντερ!Εβαλα κ νερακι λιγο αλλα τζιφος! Να θελει 2αχλαδια για να γινει? Ή ειναι αχρηστα κ τα 2 σκευη που χρησιμοποιησα? Το μουλτι το δανειστηκα απο την μαμα μου σε περιπτωση που δεν εκανε το μπλεντερ αλλα ειχα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα!:shock:. Τεσπα τις 2κ.γλυκου τις εφαγε κουτσα στραβα, την τραβηξα κ βιντεακι θα το ανεβασω μαλλον αυριο γιατι εχω να βαλω πλυντηρια κ να μοιρασω στην καινουρια ντουλαπα πραγματα, δεν προφταινω. Επειδη μου φανηκαν λιγο αγουρα κ σκληρα τα αχλαδια πηρα για δοκιμη αχλαδομηλα, εχει δοκιμασει ποτε καμια? Μου ειπαν οτι ειναι πιο ζουμερα κ μυρωδατα! Ειναι πολυ περιεργα στην οψη μοιαζουν με μηλα παραγινωμενα-καφε αλλα μυριζουν σαν αχλαδια! Δεν εφαγα ακομα, αυριο που θα της αλεσω να φαει 4κ.γ. θα φαω το υπολοιπο κ θα σας πω.

Τα αλλα τα κοριτσια που ειστε?Μαζευετε ξυλα για το τζακι?:tongue:

bkPSp3.png

σοφια crazy girl :tongue:,ανετα διαβαζα ενα μυθιστορημα απο σενα...χα χα..οπως λεει και η ελενιτσα γραφεις ωραια...τι κεφαλλονια ακουω και πρασιαν αλογα...κεφαλλονια το χειμωνα ειναι ερημια θεου...κερκυρα θα ερθετε δεν το συζητω που ειναι το παρισι του ιονιου χα χα...ελατε βρε να σας φιλοξενησουμε σε 40τμ σπιταρωνα χα χα χα ...θα πληρωνετε το στεγαστικο αλλα τουλαχιστον θα μεινει στο/στα παιδια σας μετα...και τα ενοικια πεταμενα λεφτα ειναι μη νομιζεις...καλα κανατε με τα ταξιδια ειναι εμπειριες που σου μενουν για μια ζωη;););)...καλη αρχη με τα φρουτακια περιμενουμε νεα απο τις νεες σας περιπετειες....

Ανγελικ, ευχαριστω, αν πεσει πολλη πεινα κ γραψω τιποτα θα σε θυμηθω να σου στειλω ενα αντιγραφο ισως να εισαι κ η μοναδικη αναγνωστρια μου, χαχα:tongue:! Για Κεφαλονια το λεγαμε στις αρχες του καλοκαιριου, πριν σε γνωρισουμε εδω, τωρα που ξερω οτι εχεις τετοια βιλλαρα σε πειραζει να φερω μαζι το σοι μου? (καμια 15αρια ατομα κ κατι ψιλα, ειναι μωρε, ολοι οι καλοι χωραμε):tongue::tongue:!!

Οσο για το σπιτι, ναι αν δεν μας το παρει η τραπεζα, ή το πουλησουμε αναγκαστικα, μετα απο 27χρ. θα ειναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ... ουαου:shock:

bkPSp3.png

Ααα, κ ενα τρελο κουτσομπολιο! (ενα ενα θυμαμαι να τα γραψω).

Ειδαμε την Ζυγουλη στον Βασιλοπουλο (σ. μαρκετ) ειναι παλι εγκυος, ξερετε. Η κοιλια τουρλα, εχει κανει κ@λαρακι:shock::rolleyes::shock:. Βεβαια ειναι κ ψιλη αλλα τι να το κανεις, αμα το ανοιξεις το ρημαδι το στομα καμια δεν ξεφευγει ουτε το μοντελο,χααχα:tongue:. Ειχε μαζι της την οικ. βοηθο, ειναι απο το ιδιο γραφειο με την δικια μου, κ με την προσωπικη μου μασεζ, οχι παιζουμε!! Κρατουσε το μικρο αγορακι κ πηρε κ τα ψωνια, η κυρια επι των τιμων κουραζοταν κρατωντας το πορτοφολι, (οχι σαν κ εμενα που κουβαλουσα 6αδες νερα 5μερες πριν γεννησω:evil:). Τεσπα, ο μικρος ΙΔΙΟΣ Ο ΡΟΥΒΑΣ με ξανθο μαλλακι, σαν κλωνοποιηση ηταν:shock::shock:!Νομιζα οτι θα επαιρνε το μικροφωνο κ θα φωναζε: "Ε Τ Ο Ι Μ Ο Ι ? ?",χαχα!:tongue::tongue:.

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!

Χαθηκαμε λιγάκι, τι να κάνουμε , 'ένα ΣΚ περιμένουμε κ εμείς να πάμε καμιά βόλτα με τον μπαμπά μας και να κανουμε κ καμιά δουλειά...

βρε κορίτσια, εσείς πότε προλαβαίνετε να κάνετε τις δουλειές σας?

εμένα ο Δημητράκης δε με αφήνει να κουνηθώ, όλη μέρα θέλει παιχνίδια και αγκαλιές, αλλιώς φίδι που μας έφαγε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

΄ελένη να χαίρεσαι τις Κατερίνες και τον Στέλιο σου!Τι έγινε σε πήραν τηλ. για το χαλί?πότε με το καλό???

Αγγελικούλα έφτιαξε ο καιρός στην Κέρκυρα?Εδώ έπιασε κρύο, τι θα κάνω με το αγόρι μου που δε φοράει μπουφάν?έχει καμιά άλλη τέτοιο πρόβλημα?

κριμα γιατί μου έχουν πάρει κάτι όμορφα μπουφανάκια...χαμένα θα πάνε...

Σοφία, ώστε έτσι η Ζυγούλη ε?κωλαράκι -κωλαράκι???

εμ, βέβαια, αν έχει την οικιακή βοηθο και τη νταντά να της κάνουν τις δουλειές πως να κρατήσει σιλουέτα...:?:?:?αλλά μη μου αγχώνεσαι και μόλις γεννήσει θα πάρει και τον περσοναλ τρεινερ και θα γίνει παλι στυλάκι...:evil:

ανάγκη που έχουν..

αχ, δε κοιμάται το παιδί μου...πάω να δω τι έπαθε...

HDfQp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Τι μου κανετε??? Τα παιδακια σας??

Εμεις καλα ειμαστε...ξεκινησαμε φρουτακια κ κρεμουλα και τα καταβροχθιζουμε!! Εχει ξεκινησει τις τελευταιες μερες και τα ¨μπα μπα μπα μπα¨ και εχει πολυ πλακα.

Εχει πεταξει καμια απο εσας-που ειμαστε και στην ιδια ηλικια- δοντακι??

Σας φιλω ολες γλυκα!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Τι μου κανετε??? Τα παιδακια σας??

Εμεις καλα ειμαστε...ξεκινησαμε φρουτακια κ κρεμουλα και τα καταβροχθιζουμε!! Εχει ξεκινησει τις τελευταιες μερες και τα ¨μπα μπα μπα μπα¨ και εχει πολυ πλακα.

Εχει πεταξει καμια απο εσας-που ειμαστε και στην ιδια ηλικια- δοντακι??

Σας φιλω ολες γλυκα!!!!!!!!!!

Αλικη, δεν ξερω αν ειμαστε ιδια ηλικια, παντως εγω εχω πεταξει 32:shock:;)!!(πλακιτσα:tongue:)

Ωστε τα σαρωνει ολα η μπεμπουλα εε? Τελεια!! Για δοντακι νομιζω της Σοφιας (της αλλης εχει βγαλει η μικρη, θα σου γραψει μαλλον, κ αν θυμαμαι καλα Λια κ εσεις περιμενετε να δειτε "φως στο τουνελ":tongue:?

Εμεις εχουμε πολλα σαλια αρκετη γκρινια, ολο το χερι μες το στομα (μεχρι κ τον καρπο χωνει μερικες φορες με φοβιζει) αλλα δοντι πουθενα:rolleyes:!

Λια για τις δουλειες που λες, τα βασικα, τα πολυ βασικα!! Μερικες φορες μου καθεται λιγο ασχημα αλλα μετα παρηγοριεμαι οτι καποια στιγμη θα μπορω να κανω παλι ολες τις δουλειες μου ακριβως οπως πριν (χωρις πασαλειματα κ οτι βλεπει η πεθερα, (που παρεμπιπτοντως πρεπει να εχει πολλη πρεσβυωπια για να μην δει τα πασαλειματα που κανω αυτον τον μισο χρονο!!).

Για το μπουφανακι ενταξει κ εμενα κανει λιγο γκρινιτσα στην αρχη που της το φοραω γιατι δεν μπορει να βαλει τα χερακια μες στο στομα αλλα μετα καθεται η κακομοιρουλα μου. Εγω της φοραω κ παπουτσακια γιατι σ' ενα μαγαζι που ειχα παει να κανω αλλαγη δωρο μου ειχαν πει να της φοραω τα παπουτσακια αγκαλιας για να τα συνηθιζει κ να μην βγαζει μετα κ τα κανονικα που θα περπαταει να μην γκρινιαζει οταν τις τα φοραμε!

bkPSp3.png

Γεια σας καλέ κορίτσια!! Μαύρα μάτια κάναμε... :tongue:

Σοφάκι Φο, εμείς έχουμε δει σε Βασιλόπουλο πριν 3 βδομάδες τη Χρύσπα... :rolleyes: Το έχει το συγκεκριμένο σούπερ, είναι πιο κυριλέ και τραβάει τις φίρμες!! Σιγά μην πάνε στη λαικάτζα το Σκλαβενίτη!! Τσ τσ τσ... :tongue: Με τη νταντά η κυρία,ε; Καλά δε νιώθουν άχρηστες που δεν μπορούν να κουμαντάρουν 1-2 παιδιά και βγαίνουν φάτσα μόστρα έξω με το υπηρετικό προσωπικό; Άντε να πάιρνει γυναίκα για τη φασίνα μια την εβδομάδα να το καταλάβω, άντε και 2 αλλά όχι και αποκλειστική καθημερινή νταντά για το μεγαλώμα των παιδιών, αυτό το θεωρω ξεφτιλίκι και δείγμα ανικανότητας και όχι δείγμα γεμάτου πορτοφολιού! :evil:

Λιάκι, χορτάσατε βολτούλες τουλάχιστον; Έγιναν και οι δουλίτσες; Εγώ τις δουλειές μου τις κάνω όταν η Αθανασία κοιμάται μέσα στη μέρα, αλλά και μερικές φορές όταν είναι ξυπνια και την έχω κοντα μου με το καρότσι. Συνήθως καθεται λίγη ώρα και προλαβαίνω να κάνω 1-2 πραγματάκια, όχι περισσότερα όμως! Αρχίζει τη γκρίνια-κλάμα... :? Τις χοντρες δουλειές, τη γενική δηλαδή που κάνω μια φορά τη βδομάδα πρέπει απαραιτήτως να την έχει ο μπαμπάς μας... Κρίμα που δε φοράει μπουφαν! Το ξαναδοκίμασες; Τόσο πια με τίποτα δεν το δέχεται; Πώς θα τον βγάζεις τώρα που άρχισε το κρύο; Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τέτοιο θέμα. Κλαίει μέχρι να της φορέσω τα μανίκια -κολλημα το έχει, καθολου δεν το θελει!- μετά λίγο λίγο ηρεμεί! :rolleyes:

Αλικάκι, πού χάθηκες βρε κορίτσι εσύ;; Πώς περνάς; Αχ, κι εμένα η μπουμπού μου εδώ και 2-3 μέρες όλο "μπα μπα" λέει, κι έχει πολύ γούστο!!! :P Από δοντάκι όχι ακόμη, εμείς αργούμε μας είπε η γιατρός... Σε κανένα δίμηνο θα σκάσει από κανένα... ;) Μπράβο σας που είστε καλόφαγο μωράκι!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αντε ξανα από την αρχή!!!!!!

Λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...που άν και δεν έμπαινα εδώ τόσο καιρό να σας γράψω με σκεφτήκατε..να είστε καλά, και να χαίρεστε ότι αγαπάτε!!!!!!

Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλα τα μυνήματα σας, από τον καιρό που έχω να μπω, αλλά που θα πάει θα τα καταφέρω...σήμερα σας διαβάζω από τις 11, και ακόμη έχω...απλά είπα να μπω να γράψω και που θα πάει, θα ξαναμπω στο κλίμα...

Απλά θα σας πω μερικά πράματα για εμάς, και μετά θα ξεκινήσω από το τελευταίο μύνημα που έχετε, και θα πηγαίνω προς τα πίσω...

Λοιπόν: Τελευταία φορά που πήγαμε παιδίατρο, ήταν 6 Νοεμβρίου και ήμασταν 8200κ. και 71εκ. ύψος. Μετά που αρχίσαμε τα φαγητά μας, δεν έχουμε ξαναμετρηθεί αλλά μου φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει πολύ...δεν ξέρω ύψος...αλλά βάρος έχουμε πάρει σίγουρα αρκετό. Από φρουτόκρεμα, την τρώει το πρωί ότι ώρα ξυπνησει γύρω στις 11 (γάλα έχει πιει πιο πριν, γύρω στις 8:00) μετά γύρω στις 2:30 τρώει το μοσχαράκι του με τα λαχανικά του και μετά γύρω στις 6:00 τρώει το ρυζάλευρο μετά στις 9:00 - 10:00πίνει γάλα, και γύρω στις 1:00 ξαναπίνει γάλα...(έχω ακόμη 3,5κιλά γάλα σκόνη Νο 1) Αυτό είναι το πρόγραμμα μας...αναλυτηκότερα...με την φρουτόκρεμα, δεν τρελλαίνεται κιόλας....σήμερα 1η φορά δεν την ήθελε με τίποτα...το φαγητό το τρώει λίγο καλύτερα...και φυσικα τρελλαινόμαστε για το ρυζάλευρο το απόγευμα...Ποια κρέμα τους δίνεται εσεις? Στην αρχή του έδωσα μία βανίλια Γιώτης του σούπερ μάρκετ, και επίσης του πήρα και μια φαρίν λακτέ με αχλάδι και μήλο (βασικά είχε δώρο κάτι ωραία μινι 3 ταπεράκια για την φύλαξη μιας δόσης σκόνης - γι αυτό την πήρα) μετά του πήρα την Frezy Lac Ρυζάλευρο με γάλα, και την Frezy Lac Ρυζάλευρο με γάλα βανίλια...και τρελλαίνεται...Επίσης κάθε φορά που πήγαινα στο φαρμακείο εδώ, έπρεπε να την κάνω παραγγελία και μου την έφερνε την άλλη μέρα...οπότε αφού πήρα μία δύο για να είμαι σίγουρή ότι την τρώει βρήκα εδώ στο ιντερνετ (παλιά μου τέχνη) ένα φαρμακείο και παρήγγειλα..χονδρική.!!!!!!! Την παίρνω και ένα ευρώ φθηνοτερα από ότι εδώ στο φαρμακείο, και μου την φέρνουν και στο σπίτι... Οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικότατοι που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, και μου ήρθαν τα πράγματα σε δύο μέρες...Επίσης στην Αθήνα νομίζω γράφει κάθε Σάββατο κάνουν διανομή δωρεάν για παραγγελία από ένα ευρώ.

http://www.pharmacyonclick.gr/prointa-gia-mora-kai-vrefi/baby-food-brefikes-trofes Όσον αφορά το φαγάκι το μεσημεριανό, του βάζω κάθε μερα κρέας...δεν τρώμε ποτέ χορτόσουπα σκέτη....κάθε μέρα μοσχαράκι για ένα μήνα...μετά τον μήνα μου είπε κοτόπουλο. Είναι καμία που δίνεί σκέτη χορτόσουπα? Από λαχανικά του βάζω, οτιδήποτε εποχής....προχθές, είχα τρελλή φαντασία...του έβαλα μέσα στο φαγητό του και 3 κάστανα...χεχε...μια χαρά το έφαγε...τα είχα καθαρίσει, από το σκληρό...κέλυφος, μετά τα έβαλα στον βραστήρα, οπότε ξεφλούδισα εύκολα το βελούδινο φύλλο που έχουν, και μετά στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα λαχανικά για μαγείρεμα... (και μετά φυσικά ξύδι στον βραστήρα για να καθαρίσει) Κρεμμύδι δεν του βάζω, γιατί είναι βαρύ για το μωρό, και προκαλεί και αέρια...το ίδιο και ο μαιντανός...μόνο σέληνο...Ούτε ντομάτα ακόμη. Και όποιοδήποτε λαχανικό εποχής...μου είπε ναι στο πατζάρι και στο σπανάκι... αλλά λίγη ποσότητα..μερικα φυλλαράκια. Γιαουρτάκι μου είπε ότι μπορώ να του δώσω μόλις μπει στον 7ο (να είναι 7μηνών..."γεμάτο") όχι 7 παρά.

Έλλειψη ενζύμου G6PD έχει κανενα άλλο μωρό ή είμαστε οι μόνοι...εμένα βγήκε θετικός ο Γιωργάκης (ενώ ο Χρήστος μια χαρά...τίποτα) Βέβαια και στον Γιώργο δεν είναι επιβεβαιωμένο...τώρα πρέπει να του κάνουμε εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι... Απλά έχουμε θέμα με το ταμείο μας...το ταμείο των Πολιτικών μηχανικών που είναι ο άντρας μου είναι το μόνο που δεν έχει μπει στον ΕΟΠΠΥ, και τώρα κάνουν προσπαθεια να μπει...αλλά μέχρι να γίνει αυτό, εμείς δεν μπορούμε να γράψουμε εξετάσεις..μόνο φάρμακα. Έτσι αναγκαστικά θα περιμένουμε...για να τσεκάρουμε το αποτέλεσμα.

Κορίτσια πήγε σχεδόν 4...θα ξαναμπω αύριο...να συνεχίσω το...υπέρδιπλο σεντόνι μου!!!!!!!!!!!

Φιλιά

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Αντε ξανα από την αρχή!!!!!!

Λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...που άν και δεν έμπαινα εδώ τόσο καιρό να σας γράψω με σκεφτήκατε..να είστε καλά, και να χαίρεστε ότι αγαπάτε!!!!!!

Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλα τα μυνήματα σας, από τον καιρό που έχω να μπω, αλλά που θα πάει θα τα καταφέρω...σήμερα σας διαβάζω από τις 11, και ακόμη έχω...απλά είπα να μπω να γράψω και που θα πάει, θα ξαναμπω στο κλίμα...

Απλά θα σας πω μερικά πράματα για εμάς, και μετά θα ξεκινήσω από το τελευταίο μύνημα που έχετε, και θα πηγαίνω προς τα πίσω...

Λοιπόν: Τελευταία φορά που πήγαμε παιδίατρο, ήταν 6 Νοεμβρίου και ήμασταν 8200κ. και 71εκ. ύψος. Μετά που αρχίσαμε τα φαγητά μας, δεν έχουμε ξαναμετρηθεί αλλά μου φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει πολύ...δεν ξέρω ύψος...αλλά βάρος έχουμε πάρει σίγουρα αρκετό. Από φρουτόκρεμα, την τρώει το πρωί ότι ώρα ξυπνησει γύρω στις 11 (γάλα έχει πιει πιο πριν, γύρω στις 8:00) μετά γύρω στις 2:30 τρώει το μοσχαράκι του με τα λαχανικά του και μετά γύρω στις 6:00 τρώει το ρυζάλευρο μετά στις 9:00 - 10:00πίνει γάλα, και γύρω στις 1:00 ξαναπίνει γάλα...(έχω ακόμη 3,5κιλά γάλα σκόνη Νο 1) Αυτό είναι το πρόγραμμα μας...αναλυτηκότερα...με την φρουτόκρεμα, δεν τρελλαίνεται κιόλας....σήμερα 1η φορά δεν την ήθελε με τίποτα...το φαγητό το τρώει λίγο καλύτερα...και φυσικα τρελλαινόμαστε για το ρυζάλευρο το απόγευμα...Ποια κρέμα τους δίνεται εσεις? Στην αρχή του έδωσα μία βανίλια Γιώτης του σούπερ μάρκετ, και επίσης του πήρα και μια φαρίν λακτέ με αχλάδι και μήλο (βασικά είχε δώρο κάτι ωραία μινι 3 ταπεράκια για την φύλαξη μιας δόσης σκόνης - γι αυτό την πήρα) μετά του πήρα την Frezy Lac Ρυζάλευρο με γάλα, και την Frezy Lac Ρυζάλευρο με γάλα βανίλια...και τρελλαίνεται...Επίσης κάθε φορά που πήγαινα στο φαρμακείο εδώ, έπρεπε να την κάνω παραγγελία και μου την έφερνε την άλλη μέρα...οπότε αφού πήρα μία δύο για να είμαι σίγουρή ότι την τρώει βρήκα εδώ στο ιντερνετ (παλιά μου τέχνη) ένα φαρμακείο και παρήγγειλα..χονδρική.!!!!!!! Την παίρνω και ένα ευρώ φθηνοτερα από ότι εδώ στο φαρμακείο, και μου την φέρνουν και στο σπίτι... Οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικότατοι που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, και μου ήρθαν τα πράγματα σε δύο μέρες...Επίσης στην Αθήνα νομίζω γράφει κάθε Σάββατο κάνουν διανομή δωρεάν για παραγγελία από ένα ευρώ.

http://www.pharmacyonclick.gr/prointa-gia-mora-kai-vrefi/baby-food-brefikes-trofes Όσον αφορά το φαγάκι το μεσημεριανό, του βάζω κάθε μερα κρέας...δεν τρώμε ποτέ χορτόσουπα σκέτη....κάθε μέρα μοσχαράκι για ένα μήνα...μετά τον μήνα μου είπε κοτόπουλο. Είναι καμία που δίνεί σκέτη χορτόσουπα? Από λαχανικά του βάζω, οτιδήποτε εποχής....προχθές, είχα τρελλή φαντασία...του έβαλα μέσα στο φαγητό του και 3 κάστανα...χεχε...μια χαρά το έφαγε...τα είχα καθαρίσει, από το σκληρό...κέλυφος, μετά τα έβαλα στον βραστήρα, οπότε ξεφλούδισα εύκολα το βελούδινο φύλλο που έχουν, και μετά στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα λαχανικά για μαγείρεμα... (και μετά φυσικά ξύδι στον βραστήρα για να καθαρίσει) Κρεμμύδι δεν του βάζω, γιατί είναι βαρύ για το μωρό, και προκαλεί και αέρια...το ίδιο και ο μαιντανός...μόνο σέληνο...Ούτε ντομάτα ακόμη. Και όποιοδήποτε λαχανικό εποχής...μου είπε ναι στο πατζάρι και στο σπανάκι... αλλά λίγη ποσότητα..μερικα φυλλαράκια. Γιαουρτάκι μου είπε ότι μπορώ να του δώσω μόλις μπει στον 7ο (να είναι 7μηνών..."γεμάτο") όχι 7 παρά.

Έλλειψη ενζύμου G6PD έχει κανενα άλλο μωρό ή είμαστε οι μόνοι...εμένα βγήκε θετικός ο Γιωργάκης (ενώ ο Χρήστος μια χαρά...τίποτα) Βέβαια και στον Γιώργο δεν είναι επιβεβαιωμένο...τώρα πρέπει να του κάνουμε εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι... Απλά έχουμε θέμα με το ταμείο μας...το ταμείο των Πολιτικών μηχανικών που είναι ο άντρας μου είναι το μόνο που δεν έχει μπει στον ΕΟΠΠΥ, και τώρα κάνουν προσπαθεια να μπει...αλλά μέχρι να γίνει αυτό, εμείς δεν μπορούμε να γράψουμε εξετάσεις..μόνο φάρμακα. Έτσι αναγκαστικά θα περιμένουμε...για να τσεκάρουμε το αποτέλεσμα.

Κορίτσια πήγε σχεδόν 4...θα ξαναμπω αύριο...να συνεχίσω το...υπέρδιπλο σεντόνι μου!!!!!!!!!!!

Φιλιά

Κατερινιώ, γεια σου!!! :P

Μπράβο, πολύ καλά τα νέα σας τόσο για την ανάπτυξη όσο και για το φαγητό του που είναι καλό παιδάκι και τρώει όλο το φαγάκι του!! ;) Ούτε και η δικιά μου τρελαίνεται για φρούτο-φαγητό, αλλά το τρώει! Αυτό είναι το βασικό οπότε πάμε καλά! ;)

Εγώ από απογευματινή κρεμούλα της δίνω μόνο frezylac τις βιολογικές μιας που πίνουμε και το αντίστοιχο γαλατάκι και μας βγήκε καλό! Για όσο τις βρίσκω τουλάχιστον..Τώρα το ψάχνω κι εγώ για χονδρική παραγγελία μέσω internet, καμια 6-7 κομμάτια όχι παραπάνω. Τι εννοεί οτι καθε Σάββατο δωρεαν παραδοση; Κανω την παραγγελία εγώ το Σαββατο; Από γεύσεις της δίνω τη ρυζάλευρο-γάλα και τη ρυζάλευρο-γάλα-βανίλια. Άσχετο, αλλά αυτή που έχει και βανίλια δεν πήζει πιο δύσκολα;; Μόλις κλείσουμε τον 7ο θα της δίνω και τη φαρίν λακτέ με δημητριακά και γάλα.

Σας άρχισε κι εσάς μοσχαράκι από τώρα,ε; Εμάς μας έδωσε κοτόπουλο και από τον έβδομο κλειστό θα φάμε μοσχάρι. Για την ώρα τρώει δύο μέρες κοτόπουλο-λαχανικά, μία χορτόσουπα σκέτη. Που ρώτησες αν δίνει καμιά σκέτη χορτόσουπα, ναι εγώ της δίνω. :rolleyes:

Πώς καταλάβατε για την έλλειψη αυτού του ενζύμου; Εμάς στην κλινική δεν μας είπαν κάτι...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας κοριτσια,

τον ματιασα τον καιρο και χαλασε.....στολισαμε το δεντρακι μας...πηρα ενα μικρουλη και του εβαλα χριστουγεννιατικα παιχνιδακια και εγινε γλυκουλικο...η μπεμπουλα δεν του δινει ιδιαιτερη σημασια απλα οταν την βαζω κοντα θελει να το αρπαξει...κοιταξα και για στολη και δεν βρηκα για κοριτσια:rolleyes: θα κοιταξω και στα mothercare που ειπε η ελενη...28 ευρω βεβαια ειναι πολλα αλλα ειναι τα πρωτα μας χριστουγεννα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:...της πηρα κατι καλτσο-παππουτσια με τη μινυ χριστουγεννιατικα...παντως στο καταστημα της αρεσε τοσο πολυ...

ελενη αυτη την εξεταση την κανουν στη κλινικη την τριτη μερα σιτισης του μωρου,παιρνουν αιμα απο την πατουσιτσα και κανουν τις εξετασεις για τρεις ασθενειες μια απο αυτες ειναι η ελλειψη ενζυμου...αν δεν σου ερθει απαντηση σημαινει οτι ειναι ολα καλα...σε ολα τα μωρακια το κανουν αρακαι σε σας...ναι η κρεμα αυτη θελει πιο λιγο νερακι...παρηγειλλα και εγω γαλατα και κρεμες απο εκει που ειπε η κατερινα και ηρθαν δωρεαν,πανω απο 50 ευρω,σε δυο μερες...πολυ καλο...απο εκει θα παιρνω...το hipp της δινω τωρα...καλο φαινεται...

αχ παω να φαω και θα απαντησω μετα στις υπολοιπες...καλο μεσημερι

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Ναι η frezylac ρυζάλευρο-γάλα-βανίλια, τώρα που το λες, χθες του έδωσα πρώτη φορα, και όντως προβληματιζόμουνα τι έκανα και δεν μου πήζει...που να προλάβω να σκεφτώ ότι φταίει η βανίλια...βλέπεις εγώ έχω και τον Χρήστο από πάνω μου, που περιμένει πριν ακόμα δώσω κρέμα στον Γιώργο, να του δώσω να φάει την υπόλοιπη....και σε κάθε κουταλιά του Γιωργάκη μου λέει: "Μαμά, εντάτσει, χότασε τώρα ο Γώγος? Να την φάω?" Τι κι αν του λέω ότι θα του φτιάξω άλλη, και να αφήσει το παιδί μας να φάει όση θέλει ...."Όκι, ατή θέλω!!!!"...έχουν πλάκα..

Στο σάιτ που έβαλα, βρίσκεις σίγουρα...σε άλλα που μπήκα είχαν έλλειψη...αυτό τίποτα μια χαρά... Γράφει "Δωρεάν αποστολή με ιδία μέσα, ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ, στους νομούς Αττικής, Κορινθίας, Αρκαδίας, Αργολίδος" δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά ισχύει, γιατί χθες μιλούσα με μία κολλητή μου αθήνα, που γεννησε 5 μέρες πριν από εμένα...και τυχαία ανακαλύψαμε ότι ψωνίζουμε από το ίδιο σάιτ...και μου είπε ότι Σάββατο τις πάνε τσάμπα..μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις..εγώ έκανα μία παραγγελία 50κάτι ευρώ..και πληρωσα με e-banking κι έτσι είχα το τσάμπα...δεν είχα το προνόμιο της Αθήνας...Εγώ από γεύσεις τώρα τους δίνω αυτες που είπες κι εσύ, αλλά του έχω πάρει και μία με ρυζάλευρο ολικής άλεσης..δεν την έχω ανοίξει ακόμη όμως..επίσης έχω αγοράσει από το γερμανικό σαιτ που παίρνω γάλα τρεις Humana και δύο Holle (δεν θυμάμαι τι ακριβώς γεύσεις πήρα...αλλά θυμάμαι σίγουρα ότι δεν είναι ρυζάλευρα γιατί δεν έβρισκα..) Είναι με δημητριακά, φρούτα και κουάκερ...αλλά μου είπε η παιδιατρος μας..αυτά μετά τον όγδοο, να μπορεί να τα χωνεύει εύκολα το εντεράκι του... Τελικά Ελένη οι παιδιάτροι μας, έρχονται σε πλήρη αντιπαράθεση ...φοβερό...Εμας μας ξεκίνησε με μοσχάρι και μόνο...και μετα τον 7 κοτόπουλο...φοβερό..!!!! Επίσης χορτοσουπα σκετη δεν δίνω ποτέ...πάντα με κρέας.. Μου λέει ότι το μωρό έχει ανάγκη κάθε μέρα το κρεατάκι ...

Για την έλλειψη του ενζύμου:,Όταν φύγαμε από την κλινική μας δίνουν ένα ειδικό να το πω "χαρτάκι" που είναι ποτισμένο με μία βουλίτσα αιματάκι του μωρού...αυτό το στείλαμε σε ενα κέντρο σην Αθήνα...δεν θυμάμαι που, αλλα μπορώ να βρω την απάντηση τους και να σου πω αν θες...μάλιστα εσωκλειουμε εμείς κι ένα γραμματόσημο...γιατί αλλιώς δεν μπαίνουν στον κόπο να ξοδευτούν και να σου απαντήσουν (βέβαια δεν πληρώσαμε τίποτα για την εξέταση αυτή...μόνο εξοδο το γραμματόσημο που εσωκλείουμε) και μετά από ένα χρονικό διάστημα σου έρχεται η απάντηση...το ίδιο μας είχαν δώσει να κάνουμε και στον Χρήστο που δεν ήταν θετικό καμία σχέση...Αυτή η εξέταση ουσιαστικά σου δέιχνει αν το παιδί είναι πιθανόν αλλεργικό σε "ναφθαλίνη, κουκιά και φάβα". Και επίσης όταν παίρνουμε φάρμακα το λέμε στον γιατρό γιατί κάποια δεν επιτρέπονται...ούτε ασπιρίνη..γιατί όλα τα παραπάνω μπορέι να προκαλέσουν αιμόλυση στο παιδί....

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Αγγελικούλα κι εγώ πήγα στα τζάμπο σήμερα το πρωί μόνη μου όμως. Ίσως ξαναπάω πάλι το απόγευμα με τη μικρή αν βαρεθούμε σπίτι γιατί ο μπαμπάς μας δουλεύει... :rolleyes: Στολή για κοριτσάκι ούτε εγώ βρήκα... είχε για μεγάλο κορίτσι μόνο 3 ετών +.... Της πήρα κι εγώ καλτσοπαπούτσια με τη μίνι, όχι όμως τα Χριστουγεννιάτικα. Πήρα τα κανονικά σε φουξ για να τα φοράει και μετά τις γιορτές... ;) Ωραία και ζεστούλικα έιναι! ;)

Ε, τότε θα μας έκαναν κι εμάς αυτή την εξέταση δεν μπορεί! Όχι, δεν μας έχει έρθει απάντηση στο σπίτι...

Κι εγώ κορίτσια μόλις παρήγγειλα από αυτό σαιτ που είπε η Κατερίνα κρέμες μόνο για την ώρα. Στο γάλα frezylac 2 έχει έλλειψη... Το βρίσκω βέβαια ακόμη στα φαρμακεία δεν έχουμε αλλάξει ακόμη γάλα.... Παρήγγειλα σύνολο 9 κρέμες με τις γεύσεις που τρώμε μόνο με 29,80! Δηλαδή 3,13 η απλή κρέμα και 3,55 οι άλλες ενω στα φαρμακεία και τις ψάχνεις και κοστίζουν 4με 5 ευρώ! :shock: Δωρεάν μεταφορικά με παράδοση το Σάββατο και δωρεάν αντικαταβολή! Πληρωμή κατά την παράδοση δηλαδή χωρίς επιβάρυνση... ,μια χαρά! Από εκεί θα παίρνω κρέμες όσο τις έχουν και αυτοί...

Αλήθεια, Αγγελική δοκιμάσατε το HIPP γάλα και είναι καλό; Ωραία γιατί αργά ή γρήγορα κι εμείς θα το πιούμε αν δε στρώσει η Frezyderm. Πάντως από κρέμες η Hipp πάσχει λίγο...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...