Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Αχ Ελενίτσα ξέχασα να γράψω το λάδι μάλλον, σόρρυ, βάζω 2-3 κουταλιές της σούπας, καλέ γιατί δεν έβαλες λίγο ακόμα νεράκι μέχρι να ζυμώνεται?

Τουλάχιστον φάγατε πίτσα στο τέλος?

Αγγελικούλα μια χαρά είναι η μικρή σήμερα ε, ευτυχώς!

Ναι το Κάλλια είναι από το Καλλιόπη, δε με τρελλαίνει ολόκληρο το Καλλιόπη σαν όνομα και λέω να τη φωνάζω έτσι αντί για Πόπη.

Θα ψάξετε για μεγαλύτερο σπίτι αργότερα, τι σκέφτεστε?

Σοφάκι πολύ όμορφο το προσκλητήριο κι η μπομπονιέρα σας, τα πήρατε και από το χαμόγελο, μπράβο σας! Πολύ καλά έκανες και άλλαξες τα ρουχαλάκια και πήρες μεγαλύτερα νούμερα, και τα σεντόνια που τα κράτησες και τις πετσέτες, κι εγώ τα κράτησα από τη βάφτιση του Γιαννη όσα μου έφεραν.

Λιάκι κλείσατε ημερομηνία για τη βάφτιση του Δημητράκη, άντε με το καλό!! Μια χαρά, έχεις καιρό να τα οργανώσεις πιστεύω, να φτιάξεις και μπομπο και στολισμό, σούπερ θα τα κάνεις είμαι σίγουρη!

Σόνια πολύ καλό θα είναι το μπένιμπι σουίμινγκ! Θα ξετρελαθεί η μικρή! Πότε λες να ξεκινήσετε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις τάισα την Αθανασία και κοιμήθηκε το πουλάκι μου αφού τρελάθηκε στο χοροπηδητό και τα παιχνίδια εδώ και τρεις ώρες!! :P Ο μπαμπάς μας πήγε πριν λίγο στη δουλειά κι εγώ μπήκα πάλι να σας διαβάσω, να γράψω και μετά φάρμα στο facebook μέχρι να νυστάξω... :rolleyes:

Εν τω μεταξύ, χθες βράδυ είδαμε ένα θρίλερ που κατέβασα πολύ καλό, αλλά και πολύ τρομακτικό κι ελπίζω να μπορέσω απόψε να κοιμηθώ που είμαι και μόνη... :?

Η πίτσα έγινε καλή απλά ήρθε μπόλικο το ζυμάρι και βγήκε φουσκωτούλα πολύ στις άκρες... Η τύπισσα που έγραψε τη συνταγή δεν διευκρίνιζε για τι ταψί ήταν η συγκεκριμένη ποσότητα, αλλά δεν πειράζει νόστιμη έγινε. Την επόμενη φορά θα την κάνω καλύτερη...

Αγγελικούλα, ώστε νοικιάζετε κι εσείς.... περίφημα!!! :? Από ότι κατάλαβα είναι μικρό το σπιτάκι σας και γι'αυτό θα φύγετε την άνοιξη; Πάλι σε ενοίκιο θα πάτε ή έχετε ετοιμάσει δικό σας; Α, κι εσύ παρατήρησες τη θερμοκρασία στο κεφαλάκι... Φυσιολογικό θα είναι άρα.... :rolleyes: Ουφ! Σηκώνει χέρια η μπεμπούλα σας;;; Τι καλά! Γλύκα δεν είναι;;; Εμάς μη φανταστείς πως το κάνει συνέχεια. Όταν το θυμηθεί! :tongue: Μπράβο σας που γίνατε περδικάκια κι έτσι να παραμείνετε!!! Δύσκολο που δουλεύει ο αντρας σου μόνο μερικούς μήνες... Τους υπόλοιπους παίρνει ταμείο ανεργίας ή τίποτα; Εσύ σκέφτεσαι να δουλέψεις σε κανένα παιδικό αν δεν σε πάρουν φέτος; Πολύ χάλια η κατάσταση...Πρέπει να στο έχω ξαναπεί, και μια φίλη μου νηπιαγωγός που δήλωσε φέτος μόνο Δράμα, Καβάλα και Σέρρες ακόμη περιμένει.... Πρώτη χρονιά που δεν δουλεύει από τότε που την κάλεσαν για πρώτη φορά... Τι να πεις, κρίμα!

Λία, τελικά παραγγείλαμε σήμερα αυτό το χαλί http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=41&flypage=flypage.tpl&product_id=10351&option=com_virtuemart&Itemid=105〈=el . Θέλαμε κάτι σε κόκκινο σκούρο για να ταιριάζει κάπως με το άλλο μας χαλί και με τα μαύρα έπιπλα που έχουμε... :rolleyes: Θυμάσαι σε πόσες περίπου μέρες σας ήρθε; Εσείς είστε και σε νησί βέβαια και ίσως να άργησε λίγο, αλλά στο περίπου αν μου πεις θα υπολογίσω το αντίστοιχο και για μας... ;)

Κατερινιώ, πού είσαι κορίτσι μου; Από ότι βλέπω μόνο στο facebook μπαίνεις στα κλεφτά όσο θα προλαβαίνεις... :rolleyes: Τουλάχιστον ελπίζω να έχεις πολλή δουλειά και να είστε καλά και ας μας γράψεις όποτε μπορέσεις! Φίλα μου τα βλαστάρια σου, ναι;;; :P

Άντε πάω να αρμέξω και να ποτίσω, κορίτσια μου! Καλή σας νύχτα! :P:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Ελένη καλορίζικο το χαλάκι σας, πολύ ωραίο και καλή τιμή!Τι διαστάσεις πήρες?

εμένα ηρθε σε 10 μέρες με Σκ στο ενδιάμεσο, με πήραν 3 φορές τηλ οι άνθρωποι, για να με ενημερώνουν, πιστεύω σε σένα θα έρθει νωρίτερα...

μιαμ-μιαμ, και εσύ έφτιαξες πιτσούλα ε?μπράβο, εμείς το έχουμε καθιερώσει κάθε σκ για βράδυ τρώμε κρέπες:tongue:γλυκιές κ αλμυρές!!!

Καλέ έχεις κουράγιο και ξενυχτάς στο fb???:shock::shock::shock:εγώ, στις 9 κοιμάται ο Δημητράκης και ζήτημα είναι αν αντέξω να μείνω ξύπνια μέχρι τις 11 το πολύυυυ!!!Τρελά ξενύχτια λέμε!!!!!!!!!!

Αγγελική, τι να πω...και ενοίκιο πάνω από όλα τα άλλα...ουφ, ελπίζω τουλάχιστον μετά να πάτε σε δικό σας σπιτάκι...οι γονείς σας είναι στην Κερκυρα???

Σοφάκι, ναι την κλείσαμε την βάφτιση, ελπίζω να καταφέρουμε να την οργανωσουμε από μακριά, γιατί από εκεί βοήθεια μηδέν...:evil::evil::evil: τουλάχιστον θα πληρώσουν το τραπέζι, το κανόνισε ο άντρας μου..πάλι καλά γιατί όλοι οι καλεσμένοι δικοί τους θα είναι:evil:

Εγώ φιλενάδες σήμερα πήγα πρωί πρωί στο κομμωτήριο!!!!!!!!!

μετά από 1μιση χρόνο έβαψα τα μαλλιά μου και κουρέυτηκα!!!γιούπι!!!

άλλος άνθρωπος έγινα!!!!

HDfQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Ελένη καλορίζικο το χαλάκι σας, πολύ ωραίο και καλή τιμή!Τι διαστάσεις πήρες?

εμένα ηρθε σε 10 μέρες με Σκ στο ενδιάμεσο, με πήραν 3 φορές τηλ οι άνθρωποι, για να με ενημερώνουν, πιστεύω σε σένα θα έρθει νωρίτερα...

μιαμ-μιαμ, και εσύ έφτιαξες πιτσούλα ε?μπράβο, εμείς το έχουμε καθιερώσει κάθε σκ για βράδυ τρώμε κρέπες:tongue:γλυκιές κ αλμυρές!!!

Καλέ έχεις κουράγιο και ξενυχτάς στο fb???:shock::shock::shock:εγώ, στις 9 κοιμάται ο Δημητράκης και ζήτημα είναι αν αντέξω να μείνω ξύπνια μέχρι τις 11 το πολύυυυ!!!Τρελά ξενύχτια λέμε!!!!!!!!!!

Αγγελική, τι να πω...και ενοίκιο πάνω από όλα τα άλλα...ουφ, ελπίζω τουλάχιστον μετά να πάτε σε δικό σας σπιτάκι...οι γονείς σας είναι στην Κερκυρα???

Σοφάκι, ναι την κλείσαμε την βάφτιση, ελπίζω να καταφέρουμε να την οργανωσουμε από μακριά, γιατί από εκεί βοήθεια μηδέν...:evil::evil::evil: τουλάχιστον θα πληρώσουν το τραπέζι, το κανόνισε ο άντρας μου..πάλι καλά γιατί όλοι οι καλεσμένοι δικοί τους θα είναι:evil:

Εγώ φιλενάδες σήμερα πήγα πρωί πρωί στο κομμωτήριο!!!!!!!!!

μετά από 1μιση χρόνο έβαψα τα μαλλιά μου και κουρέυτηκα!!!γιούπι!!!

άλλος άνθρωπος έγινα!!!!

Λιάκι, καλημέρα! Μπράβο που βάφτηκες και κουρεύτηκες! Με γειες!!! ;) Κι εγώ να σου πω πρέπει να πάω να κουρευτώ γιατί το μαλλί μου μάκρυνε πολύ και δεν με βολεύει καθόλου!! Είναι να το πάρω απόφαση και να πάω γιατί βαριέμαι!!!! :? Έχω να κουρευτώ κι εγώ από όταν ήμουν 4 μηνών έγκυος!!! :shock: Από βάψιμο απέχω, τελευταία φορά τα έβαψα στο γάμο μου, δηλαδή πριν 2μιση χρόνια!!! Και ακόμη λίγο στις άκρες φαίνεται το χρώμα... Ένα κούρεμα υπόθεση είναι να φύγει τελειώς επιτέλους! Είπα λοιπόν να μην τα ξαναβάξω (μέχρι να εμφανιστούν άσπρες τρίχες φυσικά, για την ώρα ζήτημα αν έχω 1-2 άσπρες και αυτές χρόνια τώρα, ελπίζω να έμοιασα τη μαμά μου που είναι στα 57 και δεν έχει άσπρα!!!! :shock: ) γιατί έχω και τριχόπτωση γενικά αρκετή μάλλον λόγω ξηροδερμίας και δε θέλω να τα ταλαιπωρώ... Α, νωρίς κοιμάσαι φιλενάδα... Εγώ αν δεν πάει 12μιση με 1 δεν κοιμάμαι! Χθες έβλεπα και Νικολούλη και κοιμήθηκα 2... Γιατί να μην αντέχω να ξενυχτήσω στο fb; Αφού το πρωί και πάλι συνήθως πρώτη εγώ ξυπνάω και μετά η κόρη μου η υπναρού!!! χαχαχα Χωρίς πλάκα... Σήμερα μισοξύπνησε στις 10 (!) και της έδωσα κατευθείαν φρούτο! Ε μα! :| Θα ρωτήσω τη γιατρό τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενίτσα μεγειά το χαλάκι! πολύ ωραίο φαίνεται!!

Λιάκι μεγειά το μαλλί!! να μας βάλεις φωτό με το νέο λουκ ε?

Ανανεώθηκες τώρα να φανταστώ ε?

Εγώ σπίτι με τη μπουμπού, ο Γιάννης με το μπαμπά του είναι στην εξοχή, ησυχία στο σπίτι λοιπόν, άναψα το τζάκι γιατί έχει κρύο λιγάκι και πάιζω με τη μικρή!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Χαλόου κοριτσια (ελληνιστι:tongue:)

Ελενη πολυ κοκκινο του παθους το χαλι, μου αρεσει θα ταιριαζει με τα σκουρα επιπλα (βεγκε να υποθεσω). Κ εγω μια απ' τα ιδια με το μαλλι μονο που εγω το εχω ηδη πιο κοντο. Λογω ξηροδερμιας κ εγω αποφευγω τις βαφες μιας που εχω ελαχιστες ασπρες!Καλα η μαμα σου 57 κ δεν εχει ασπρες ή γκριζες τριχες, τελεια,σου ευχομαι να της εχεις μοιασει:D;)!

Λια με γειες το μαλλακι, ανεβασε καμια φωτο με το καινουριο λουκ να σε δουμε! Κ εγω με τα βραδυνα ξυπνηματα δεν την πλευω πεφτω κομματια 10.30 αν εχει ηδη κοιμηθει η 'ωραια κοιμωμενη" αλλιως κρατιεμαι με τα ζορια μεχρι να την παρει ο υπνος, που αντοχες για ταινια, εχω κατι αιωνες να δω... Αληθεια το ροκυ εβγαλε δευτερη ταινια?? (χαχαχα:tongue:)

Αγγελικουλα,εχετε φορτωθει κ ενοικιο πωπω δυσκολα!!

Αααχ τα ταξιδακια γινονταν 2 ή ενα το χρονο αναλογως το κοστος, γιατι εμεις δεν παμε το καλοκαιρι, ο αντρας μου εχει φουρνο εδω στον Μαραθωνα (εξοχη) κ τον περισσοτερο κοσμο τον εχει Π-Σ-Κ κ καλοκαιρι, οποτε δουλευει 360 μερες το χρονο κ ειχαμε 5-8μερες συνηθως τον χειμωνα κ πηγαιναμε καπου...Αυτα ολα προ στεγαστικου δανειου,προ αυξησης τιμης βενζινης (γιατι κανουμε κ πολλα δρομολογια), προ κρισης, προ μειωσεων (στο μισθο μου, λιμενικος), προ μωρου φυσικα:(! Ειδικα οταν εμενα στο πατρικο μου (=μηδεν εξοδα, εκτος απο βενζινες κ οτι εξοδα ειχε το αυτοκινητακι μου) παιρναμε με την αδερφη μου καμια "σενια" τσαντουλα ή κανα καλο μπουφανακι κ τα μοιραζομασταν. Τωρα που της τα αφησα κιολας στο σπιτι, εχω κατι ελαχιστα, τα υπολοιπα εγιναν κουζινικα-φωτιστικα κ.τ.λ. Ααα, κ οι διακοπες που λεγαμε να πηγαιναμε Κεφαλονια με το μωρο κατα τον Οκτωβριο εγιναν ντουλαπα ΙΚΕΑ (θα εχω να θαυμαζω αξιοθεατο:rolleyes::cool:). Οσο για την βαφτιση αν ηταν να τα πληρωναμε μονοι μας δεν θα καναμε ουτε τραπεζι κ εμεις! Να 'ναι καλα οι παππουδογιαγιαδες, αλλα δεν θελουμε κιολας να τους ξεζουμισουμε τους ανθρωπους γι' αυτο λεω στο επομενο με το καλο πολυ λιτα!;)

Πηρα κ εγω τα πρωτα μας βιολογικα μηλα, αχλαδια μου ειχε δωσει η πεθερα απο φιλο της, για το δεκατιανο της Δευτερας, για να δουμε!:D

bkPSp3.png

Σοφάκι, άντε βρε, καλή αρχή με τα φρουτάκια σας!!!

μην απογοητευτείς αν την δεις να αναγουλιάζει...εμείς παραλίγο να κάνουμε εμετό το πρώτο μας φρούτο, σιγά σιγά θα το συνηθίσει;)

Ελένη, εγώ που ρώτησα τη γιατρό τι να κάνω αν κοιμηθεί στην ώρα του δεκατιανού και πάει αργά, γιατί εμείς κατά τις 10 κοιμόμαστε και μερικές φορές ξυπνάει στις 12:shock:

μου είπε δεν πειράζει αν χάσει το φρούτο το πρωί, σε τέτοια περίπτωση το απογευματινό γίνεται φρουτόκρεμα αντί για ρυζάλευρο;)

Καλέ κορίτσια, τι μου λέτε τώρα....δεν έχετε άσπρες τρίχες??????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγώ γιαυτό βάφω τα μαλλιά μου...μέχρι το 2010 που παντρέυτηκα ειχα 5 άσπρες τρίχες...από τότε έγιναν 105:shock::shock::shock::shock:

βρε, μου άσπρισες τα μαλλιά, λέω στον άντρα μου:tongue::tongue::tongue:

όχι ότι τριαντάρησα πλέον..όχι, όχι, ο γάμος φταίει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

καλημεριζωωωωωωωωωωωωωωωω........:D:D:D:D

σοφακι-σισι μ'αρεσει το καλλια ;););)...πολυ ωραιο...ποτε θα τη βαφτισετε?μια επαληθευση:απο κρητη δεν ειστε?και εφτασε εκει ο χειμωνας?εδω παει και ερχεται...βασικα μονο εγω κρυωνω....χωρις θερμανση ο αντρας μου γυριζει με τα κοντομανικα και εγω σαν κρεμμυδι...δεν θυμαμαι αν σου ειπα για την τουρτα,κα-τα-πλη-κτι-κη...ουτε απο ζαχαροπλαστειο να την πηρες....το 2010 πηρα μια τουρτα με το μικυ στο βαφτιστηρακι μου για τα πρωτα του γενεθλια και πληρωσα 60 ευρω:shock::shock::shock: για 30 ατομα νομιζω,η μιση εμεινε στο ψυγειο....

να μας δωσει συνταγη....α για το σπιτι που με ρωτας εννοειται οτιο θα ψαξουμε για μεγαλυτερο δεν χωραμε πια....

ελενη μου δραμα η κατασταση στα εκπαιδευτικα...και εγω δυο χρονιες δουλεψα και τωρα εκτος...και υπαρχουν κενα....στα δικα μας τωρα....ναι παιρνει ανεργια τους 6 μηνες που δεν δουλευει και δυστυχως δεν εχουμε δικο μας σπιτι αλλα θα παμε παλι σε ενοικιο:evil::evil::evil: εχουμε καποιες οικονομιες και σκεφτομασταν να παρουμε στεγαστικο για να παρουμε ενα σπιτακι αλλα...μετα ηρθε η κριση....:evil::evil::evil:με γεια το χαλακι ειναι το αγαπημενο μου χρωμα,καναπε χαλια και διακοσμητικα τετοιο χρωμα εχω...αλλα βρισκονται σε κουτες στην αποθηκη γιατι εδω δεν χωρανε:evil::evil::evil: μονο οταν ειναι στο καρεκλακι σηκωνει τα χερακια το λουκουμι μου,ελπιζω να μην ειναι τυχαιο....

λιακι με γεια το μαλλι!ασχετο σχετικο στη συρο εχει κομμωτηριο η θεια της κουμπαρας μου,μαρια τη λενε μονο αυτο ξερω...οπως ειπα και παραπανω παλι σε ενοικιο θα παμε:evil:...οι γονεις μας ειναι κερκυρα και μαλιστα οι γονεις μου με παρακαλανε να παω σε μεγαλυτερο σπιτι γιατι στεναχωριουνται που μας βλεπου σε μια σταλια σπιτακι,και καθε που ερχονται ολο και κατι αφηνουν στα συρταρια αλλα εγω τους μαλωνω και τους λεω οτι οταν θα χρειαστω θα τους πω...θελω οσο μπορουμε να τα καταφερουμε μονοι μας...

σοφια crazy girl :tongue:,ανετα διαβαζα ενα μυθιστορημα απο σενα...χα χα..οπως λεει και η ελενιτσα γραφεις ωραια...τι κεφαλλονια ακουω και πρασιαν αλογα...κεφαλλονια το χειμωνα ειναι ερημια θεου...κερκυρα θα ερθετε δεν το συζητω που ειναι το παρισι του ιονιου χα χα...ελατε βρε να σας φιλοξενησουμε σε 40τμ σπιταρωνα χα χα χα ...θα πληρωνετε το στεγαστικο αλλα τουλαχιστον θα μεινει στο/στα παιδια σας μετα...και τα ενοικια πεταμενα λεφτα ειναι μη νομιζεις...καλα κανατε με τα ταξιδια ειναι εμπειριες που σου μενουν για μια ζωη;););)...καλη αρχη με τα φρουτακια περιμενουμε νεα απο τις νεες σας περιπετειες....

βρε κοριτσια τι ασπρες τριχες κλπ...απο τωρα...εγω δεν εχω καμια και ουτε σκοπευω να βγαλω...ακου εκει ασπρες τριχες...ο παππους μου παντως 70 χρονων που πεθανε αν και του ειχαν μεινει τα μισα μαλλια δεν ειχε ασπρα η δε γιαγια μου ασπρισε απο τα 25:shock::shock: βεβαια τα βαφω και τωρα με βαλατε σε σκεψεις να ψαξω καλυτερα αλλα και στη ριζα θα φαινοταν..

φιλακια καλη κυριακη

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

κατερινα μας,χρονια πολλα και καλα,να εισαι ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου,και φυσικα να σε χαιρονται και οι τρεις αντρες σου... καλα να περασεις σημερα...

Κατερινάκι μου, συμπεθερούλα μου καλη, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη κούκλα μου, να καμαρώνεις τα βλαστάρια σου τα όμορφα και να σε χαίρονται!!! Πολύχρονηηηηηη!!!! Ερχόμαστε με τη νυφούλα σου για κέρασμα! χεχεχεχε ;) Φιλάκια πολλά, μας λείπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Αχ, όμορφη μέρα σήμερα, γιορτάζει (εκτος απο τη συμπεθερα!) η μανούλα μου και η ανιψούλα μου η ζωηρούλα!! Το αγαπώ αυτό το όνομα... :P

Πήγαμε κοινωνήσαμε και μόλις ξυπνήσει ο μπαμπάς μας (!) και η μικρή που μόλις την έπεσε θα παμε βόλτα στο Θησείο, έχει υπέροχη μέρα!!! :D Εσείς τι θα κάνετε;

Αγγελική μου, μένετε όντως σε πολύ μικρό σπιτάκι, δεν πειράζει όμως σύντομα θα αλλάξετε και θα τακτοποιηθείτε μια χαρά! Σε ποια περιοχή λέτε να πάτε; Υπομονή με την ανεργία....έχει ο Θεός! Κι εγώ του χρόνου άνεργη θα είμαι για 1 σχολικό έτος, κατ 'επιλογήν βέβαια, αλλά άνεργη.... :rolleyes: Όσο για τα μαλλιά ούτε εγώ έχω ακόμη άσπρα.... ;)

Λιάκι πήραμε τη μεσαία διάσταση του χαλιού. Θα παίρναμε το μεγάλο 2 επί 3 μέτρα, αλλά ξαναμετρήσαμε και τελικά καλύτερα το αμέσως πιο μικρό μη βγει τεράστιο!

Καλά από ταξίδια πλεόν... βράστα! Μια το μωρό, μια η κρίση, το πολύ μέχρι Χαλκιδική θα πηγαίνουμε όταν πάμε σαλονικά! Ευτυχώς είναι πανεμορφα εκεί και οι θάλασσες καταπληκτικές!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ελενη μου να τις χαιρεσαι τις κατερινουλες σου...χρονια τους πολλα

πολυ μικρο ειναι το σπιτι οντως,οταν παντρευτηκαμε ειχαμε τριαρι το ειχαμε επιπλωσει κιολας και ερχεται η αναπληρωση ζακυνθο,δεν μπορουσαμε να συντηρουμε 2 σπιτια ηρθε και ο βασιλης για 5 μηνες μαζι μου οποτε το ξενοικιασαμε,μετα ειπαμε για καλοκαιρι να νοικιασουμε μια γκαρσονιερα να μην μενουμε με γονεις και ηρθε η πριγκιπισσα μας...στο καπακι και η δευτερη αναπληρωση φωκιδα και ολα τα προβληματα της εγκυμοσυνης οποτε δεν μπορουσαμε να μετακομισουμε,ειπαμε να κρατησουμε τη γκαρσονιερα αρχικα και νοεμβριο που τελειωνει ο βασιλης τη δουλεια,αφου θα με ειχαν παρει αναπληρωτρια να μετακομιζαμε σε ενα μεγαλο σπιτι αλλα..στενεψαν πολυ τα οικονομικα με το παιδι, την ακριβεια και ουτε εμενα με καλεσαν για αναπληρωση οποτε καθησαμε στα αυγα μας και περιμενουμε να φυγει ο χειμωνας που ακομη δεν εχει ερθει...περιοχες δεν εχουμε συγκεκριμενες το σπιτι να ειναι καλο γιατι ξερεις πως ειναι τα σπιτια στην κερκυρα..και βλεπουμε...εδω που μενουμε παντως, καναλια, μας αρεσει σαν περιοχη ειναι ησυχα και κοντα στη πολη τωρα οτι προκυψει..ειναι ρισκο τα σπιτια απο αποψη υγρασιας δεν ξερεις τι θα σου βγει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελεια θα ειναι σημερα στο θησειο!!!! καλα να περασετε...εμεις θα παμε να φαμε στο πεθερο μου και μετα καμια βολτιτσα στην πλατεια...και εμενα κοιμουνται ακομη και βαριεμαι ρε γμτ...

μπραβο που κοινωνησατε,να ναι καλα το κοριτσακι σου...

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

που ειστε φιλες?ακομη γυρνατε?μας παρεσυρε η ανοιξη που μολις εφτασε?χα χα...το καμαρι μου σημερα ξυπνησε στις 6 :shock:

γιατι ειχε μια λιγουριτσα,ευτυχως ξανακοιμηθηκε....παω να μαγειρεψω γιγαντες,να βαλω πλυντηρια και να μαγειρεψω και στη φαγανουλα μου...παρακαλειτε η κυρια ελενη αυγερη να μη μας δελεαζει με τις λαχταριστες λιχουδιες της γιατι καθε δευτερα ξεκιναω διαιτα,απο την τριτη που τη χαλαω μπορεις να βαζεις οτι θελεις...χα χα :tongue::tongue::tongue::tongue:

στειλε μας κανενα με κουριερ...μιαμ μιαμ...

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

που ειστε φιλες?ακομη γυρνατε?μας παρεσυρε η ανοιξη που μολις εφτασε?χα χα...το καμαρι μου σημερα ξυπνησε στις 6 :shock:

γιατι ειχε μια λιγουριτσα,ευτυχως ξανακοιμηθηκε....παω να μαγειρεψω γιγαντες,να βαλω πλυντηρια και να μαγειρεψω και στη φαγανουλα μου...παρακαλειτε η κυρια ελενη αυγερη να μη μας δελεαζει με τις λαχταριστες λιχουδιες της γιατι καθε δευτερα ξεκιναω διαιτα,απο την τριτη που τη χαλαω μπορεις να βαζεις οτι θελεις...χα χα :tongue::tongue::tongue::tongue:

στειλε μας κανενα με κουριερ...μιαμ μιαμ...

Καλημέρα ζουζουνίτσα!!! :P Καλή μας εβδομάδα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχούλες, σήμερα γιορτάζει και ο αδερφός μου!!!! χιχιχι Όλο το σόι μου μαζί γιορτάζει... :tongue:

Πουρνό πουρνό η ζαχαρένια σου σήμερα βλέπω!! :shock: Ευτυχώς που ξανακοιμήθηκε γιατί είναι μια ώρα δύσκολη στις 6 το χάραμα.... :? Και η Αθανασία όλη τη νύχτα μου ζητούσε πιπίλα με κλάματα κάθε 1 ώρα! :? Πάντα ζητάει, αλλά όχι τόσο συχνά... Ευτυχώς δεν καλοξυπνούσε και κοιμόταν μόλις της την έδινα.... :rolleyes:

Α, κι εσύ κάθε δευτέρα ξεκινάς δίαιτα και τρίτη τη χαλάς,ε;; :tongue: :tongue: Κάπως έτσι κάνω κι εγώ!!! :tongue: Οι λουκουμάδες πάντως αυτή τη φορά δεν μου πέτυχαν όπως την πρώτη φορά... :cry: Δε φούσκωσαν πολύ και δεν έγιναν τραγανοί απέξω... :cry:

Εγώ για σήμερα έφτιαξα (από χθες βράδυ) φασολάκια με μοσχαράκι και κοτοπουλάκι στη μικρή... ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα ζουζουνίτσα!!! :P Καλή μας εβδομάδα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχούλες, σήμερα γιορτάζει και ο αδερφός μου!!!! χιχιχι Όλο το σόι μου μαζί γιορτάζει... :tongue:

Πουρνό πουρνό η ζαχαρένια σου σήμερα βλέπω!! :shock: Ευτυχώς που ξανακοιμήθηκε γιατί είναι μια ώρα δύσκολη στις 6 το χάραμα.... :? Και η Αθανασία όλη τη νύχτα μου ζητούσε πιπίλα με κλάματα κάθε 1 ώρα! :? Πάντα ζητάει, αλλά όχι τόσο συχνά... Ευτυχώς δεν καλοξυπνούσε και κοιμόταν μόλις της την έδινα.... :rolleyes:

Α, κι εσύ κάθε δευτέρα ξεκινάς δίαιτα και τρίτη τη χαλάς,ε;; :tongue: :tongue: Κάπως έτσι κάνω κι εγώ!!! :tongue: Οι λουκουμάδες πάντως αυτή τη φορά δεν μου πέτυχαν όπως την πρώτη φορά... :cry: Δε φούσκωσαν πολύ και δεν έγιναν τραγανοί απέξω... :cry:

Εγώ για σήμερα έφτιαξα (από χθες βράδυ) φασολάκια με μοσχαράκι και κοτοπουλάκι στη μικρή... ;)

χρονια παλλα και για τον αδερφο σου...με το καλο να δεχτει και το νεο μελος της οικογενειας...

καλυτερα να μαγειερευεις απο βραδυ γιατι το εχεις ετοιμο το πρωι και εισαι ελευθερη...σημερα ηθελα να παμε βολτιτσα αλλα δεν προλαβα με τουτα και με κεινα...μολις ετοιμαστει το φαγητο θα την παω μια βολτα στη γειτονια να παρει τον ηλιο της και το απογευμα μαλλον θα παμε jumpo...

το κοτοπουλο το βραζεις με τη πετσα?εγω τη βγαζω απο την αρχη,αλλα σκεφτομαι μηπως κανει καλο το λιπος στη μικρη...φανταζομαι δεν την αλεθεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...