Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Αχ, Λιάκι μου με το καλοοο!!! :P;) Κλείσατε ημερομηνία κιόλας;; Τέλεια! Αποφασίσατε για Μάρτιο,ε; Μπράβο! Όμως μεγάλη απόφαση να φτιάξεις μόνη σου τις μπομπονιέρες ( και το στολισμό) ... Πολύ δημιουργικο και ωραίο, θα μπορέσεις όμως να διαθεσεις αρκετο χρόνο; Αν πιστεύεις πως ναι τότε τόλμησέ το! Το πολύ πολύ αν δεις οτι δεν προλαβαίνεις, μου στέλνεις ένα δείγμα και τα υλικά και σε βοηθάω, μετα χαράς!!!

Το καρφουρ αν ειναι μικρο μαλλον δεν εχει βιολογικα...:confused:

Ναι, το ξέρω Ελένη, θέλει χρόνο και διάθεση, αλλά σκέφτομαι να τα κάνω τον Φεβρουάριο που θα έρχεται και η κοπέλα στο σπίτι, οπότε θα κρατάει τον μικρό και εγω θα κάνω τις χειροτεχνίες μου;)

θέλω να κάνω θέμα...τι άλλο...καραβάκια και θάλασσα!!!;););)

έχω βρει μερικές ιδέες που μου αρέσουν πολύ, το θέμα μου είναι να βρω τα υλικά...

Αυτό με το αυτοκίνητο που λες ότι αγοράσατε, παραλίγο να την πατούσαμε και εμείς, την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος είμασταν έτοιμοι να αγοράσουμε ένα πανάκριβο μεγάλο αυτοκίνητο...τελικά με την παλλίνδρομη κτλ. το αφήσαμε και έτσι τη γλιτώσαμε στο τσακ....

Για τα ρούχα, μην αγχώνεσαι, άλλο ένα μνημόνιο και η δίαιτα θα γίνει υποχρεωτική;)θα μπεις και στα εφηβικά σου μετά:tongue:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μπορεί όχι να κάνει τπτ η καρδιά του πλέον με ένα μηχάνημα τύπου βήματοδοτη κρατιέται.

Ελένη επειδη μου είπες αν συμφωνεί η παιδιατρος,ναι συμφωνεί και μου είπε πως θα της και καλο για το ανοσοποιητικό,στέλνει παιδακια που έχουν άσθμα να φανταστείς για θεραπεία σε κολυμβητήριο,μας είπε πως δεν θα αρρωστησει ποτε αν ξεκινήσουμε απο τωρα το κολυμβητήριο,ειναι μοιρασμένα σε ομάδες τα μωρακια ανα 7 μωρα το νερο καθορίζεται με όζον δεν εχει χλωριο και για να ειναι σίγουρη οτι κάποιο παιδάκι δεν εχει κάποια ασθένεια ζητάνε χαρτί απο παιδιατρο και απο τον γονιό που θα μπει στη πισίνα με το μωρο επίσης απο παθολογο και γυναικολογο για τη μαμα.

Και να σας πω και άλλη μια αδυναμία που εχει η κόρη μου απο πιο μωρο ακόμα;; Η μάλλον 2 αδυναμίες,πρώτων εχει κόλλημα με τα φωτιστικά όχι μονο τα αναμμένα γενικα όλα,όταν κλαίει την ανεβαζω ψηλά το βλέπει και γελάει,πιο πολυ αυτο που έχουμε στη κρεβατοκάμαρα και ειναι και καφε σκούρο να πω οτι εχει χαρούμενο χρωμα η σχέδιο μπαααα καμια σχέση.και δεύτερων με τις ετικέτες που έχουν τα ρούχα,κάποια πανινα παιχνίδια σε σαλιαρες σε κουβερτουλες γενικα όπου τα εντοπίσει,περνάει ώρα βλέποντας τα,στο κάθισμα αυτοκινήτου επίσης εχει μια μεγάλη ετικέτα που λέει οδηγίες δεξιά πάνω στο κεφαλακι της.ε κάθε φορα κάθεται και το χαζευει λες και το διαβάζει..... Τι να πω;;;;,ειναι της λεπτομέρειας φαίνεται!!

Αχ, βρε Σόνια και εγώ συγκινήθηκα με τον πατερούλη σου...τόσο νέος και να πάθει τέτοια ζημιά....γερός να είναι ο άνθρωπος και να προσέχει, δε πειράζει, αρκετά θα κουράστηκε ση ζωή του, αας χαλαρώσει τώρα να απολαμβάνει την εγγονούλα του ε???

Οι δικοί μου, δόξα τω θεο από

υγεία είναι μια χαρά αλλά από λεφτά χάλια...ο μπαμπάς μου ξόδεψε κυριολεκτικά μια περιουσία για το γάμο μας, κάναμε ανοιχτό γάμο, έφτιαξε και το πατρικό μου σχεδόν από την αρχή, και τωρα βγήκε στη σύνταξη, αλλά φυσικά σύνταξη δεν έχει δει ακόμα...:?:?:?παίρνει μειωμένη προσωρινά και ένας θεός ξέρει πότε και αν θα του δώσουν την κανονική...θέλουν και αυτοί να βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν...

αφού όταν γέννησα ρε κορίτσια είχε 10 μήνες που δεν έπαιρνε καθόλου λεφτά ούτε τη μειωμένη και ίσα ίσα είχαν λεφτά για να έρθουν στην Αθήνα για τη γέννα...:oops:

HDfQp3.png

Αχ βρε Σονια μου κ εγω σε καταλαβαινω με τον μπαμπουλη σου, κ εμενα ειχε προβλημα υγειας σοβαρο (μακρυα απ' ολους:() ευτυχως ομως το ξεπερασαμε οπως κ εσεις κ τωρα χαιρεται την εγγονουλα κ κανει μπεμπε-φωνες που δεν ειχε κανει σε μας:tongue::tongue:, χαχα! Ας ξεκουραστει τωρα γιατι φανταζομαι θα δουλευε σκληρα στις κατασκευες που ηταν! Βεβαια αν ειχε συνηθισει ετσι απ' την αλλη τωρα θα του φαινεται παραξενο, εεε? Κοριτσια εγω λεω πρωτα υγεια κ μετα ολα τα αλλα!

Βεβαια ετσι που μας εχουν καταντησει οχι μονο στα εφηβικα μας ρουχα θα χωραμε, θα ραψουμε patchwork συνολακι απο τα μπεμπε φορμακια κ θα τα φοραμε εμεις:cool::rolleyes:!

Ωραια που θα κανει κολυμβηση μπεμπε, το ειχε κανει κ μια φιλη μου στο αγορακι της 4χρ. πριν ομως τοτε που υπηρχαν λεφτα κ ειχε μεινει πολυ ευχαριστημενη, ακριβα αλλα πολυ καθαριοτητα κ παρακολουθηση απο ειδικη γυμναστρια, κ εκτονωνοταν το παιδακι πολυ στο κολυμπι!

Λια με το καλο κ εσας λοιπον η βαφτιση τον Μαρτιο κ αφου εχεις κ την θεληση να κανεις τις μπομπονιερες σιγουρα θα τα καταφερεις κ θα εισαι κ περηφανη που θα τις εχεις φτιαξει μονη σου (κ πολυ οικονομικοτερα εννοειται;)). Στο Γυθειο πως και? Ειναι ωραια παντως εκει ειχα παει παλια κ μου αρεσε, θυμαμαι..!

Ασχετο με τον υπνο κ την μεθοδο (για να επανελθω λιγο απο ΄κει που σας εχασα) τι κανεις? κοιμαται ο Δημητρακης μονος του τωρα? Εγω την αφησα γιατι τελικα μου ξαναβραχνιασε, απο το κλαμα:shock::shock:. Εεε δεν αντεξα κ λεω ασε οσο αντεξω κ ευτυχως η κακομοιρα τωρα ξυπναει μονο 3 φορες αυτες τις μερες, ειδωμεν...

Ελεν με την ανιματρις οπως τα λες, πανακριβα (κ φαντασου πιο πριν ειχα διβασει κατι 120-150αρια, φρικη!) ουτε ιδιαιτερα για μαθημα πανεπ. τοσα λεφτα, αλλα ευτυχως ηταν καλη κ καθησαν ολα τα παιδακια κ το απολαυσαν!

Κ εμεις ολο το ονομα θελουμε να την φωναζουμε, αλλα κ ενα μικρο παρατσουκλι ετσι για πλακα, δεν θα ελεγα οχι, το σκεφτομαι (π,χ. Σάση, αλλα οπως ειπα μονο για χαιδευτικο παρατσουκλι γιατι αν το ακουσουν παραεξω εχω να φαω δουλεμα,:tongue:)

bkPSp3.png

Σοφακι διαβαζω ξανα επισκεψεις απο πεθερικα θα εχεις, επιθεωρηση σου κανουν? Γυαλισμενα παπουτσια εχεις? Κοντρα ξυρισμα? Κουρεμα με την ψιλη?ΧΑχα στο διακωμωδω λιγο;)!

οι αλλες κοπελιες που ειστε?

Κατερινα εσυ εισαι δικαιολογημενη με τον Χρηστακι αρρωστο κ την δουλεια που σου εχει πεσει (κ μακαρι να εχεις πολλη δουλεια κ να μην γραφεις, τετοιες εποχες, τι να πεις!)

Αλικη που εισαι με το φαγακι πως πατε εσεις? Τα συγυρισματα τελειωσαν στο σπιτι?

Εγω περιμενω να συναρμολογησουμε μια ντουλαπα που πηραμε απο ικεα (γιατι δεν ειχαμε ντουλαπες στο σπιτι) για να κανω ενα γενικο καθαρισμα κ να βαλω τις μοκετες μετα μην μου λερωθουν. Αναψαμε κ καλοριφερ σημερα που φυσαει εδω κ εχει υγρασια κ κρυο.

Μαρακι πιστευω οτι θα περνατε τελεια στα ξενα, με τη γιαγια κ τον παππου οποτε συγχωρεμενη κ εσυ που δεν εγραψες:tongue:!

Αυτα κοριτσια, απο Δευτερα θα εχω κ εγω αποριες με τις κρεμες κ τα παρελκομενα, εννοειται θα τραβηξω βιντεακι κ θα το ανεβασω. Απο καρεκλακι πηρα τελικα ενα της φισερ-πραις που ειχαν τα τζαμπο γιατι γυρισα κατι δωρα που ειχαν παρει της Αναστασιας απο κει κ εδωσα μονο επιπλεον 30ευρω (η τιμη του ηταν 100ευρω, οποτε νομιζω οτι εκανα καλο deal)

bkPSp3.png

καλησπερα φιλεναδες,

πολλες κουβεντες βλεπω και χαιρομαι,οχι ομως γι αυτα που διαβαζω:(:(:( δυσκολιες κοριτσια για ολους το θεμα ειναι κοινωνικο,μαστιγα θα ελεγα...που οδηγουμαστε αληθεια?να δουλευεις και να μην μπορουμε να προσφερουμε στα παιδια μας οσα θελουμε...κοριτσια εμεις ειμαστε πια και οι δυο στην ανεργια 400 εγω 360 ο αντρας μου:shock::shock::shock::shock: και ευτυχως δεν χρωσταμε πουθενα αλλα πολυ δυσκολα...και εκτος των αλλων ειμαι και περηφανη και εγωιστρια και δεν δεχομαι βοηθεια απο τους γονεις κλπ σε τιποτα,θελω να τα καταφερουμε μονοι μας...ξερω ομως οτι με τη πρωτη αναγκη θα τρεξουν διπλα μας,και οτι ζητησω θα εχω το διπλο...

εμεις πηγαμε παιδιατρο δεν εχουμε ακροαστικα θα περασει η ιωσουλα με το καιρο ειναι λιγο κοκκινος ο λαιμουλης αλλα ολα καλα,εχει πολλα σαλακια αλλα δοντι δεν φαινεται στον οριζοντα,ορους συνεχιζουμε και καλο θα ηταν λεει να το υιοθετησουμε το χειμωνα σε καθημερινη βαση γιατι κανει καλο για προληψη απο ωτιτιδες κλπ...αχ την καημενουλα μου:shock: φαγαμε και ζωμο απο κοτοπουλακι ολα οκ

σονια τελεια η ιδεα σου γιατη γοργονιτσα σου,κανει πολυ καλ,φετος ανοιξε και εδω σε μια πισινα,αλλα ειναι ενα και καινουριο και να σου πω σκεφτομουν να την παω αλλα μετα λεω κατσε να κλεισει χρονο και βλεπουμε...καλες βουτιες λοιπον...περιμενουμε τις νεες περιπετειες...για το φαγητο εγω στην αρχη μεχρι να μαθει τη γευση της βαζω ρυζαλευρο το σκετο χωρις ζαχαρη κλπ,μολις το φαει αρχιζω και μειωνω την ποσοτητα ωσπου δεν βαζω καθολου...αχ αυτο με τις ετικετες το κανει και η μπεμπα μου και στο καρεκλακι το κοιταει με τις ωρες...κριμα για το μπαμπα σου στεναχωρηθηκα και εγω,να τον εχει ο θεος καλα να σας καμαρωνει...

λιακι δεν ξερω τι φταιει με τα κακα,αν βαλεις πιο πολλα λαχανικα και λιγοτερη πατατα,επισης εχω προσεξει οτι ακομη και τωρα οταν τρωω εγω μακαρονια και ρυζι δεν μπορει να ενεργηθει ευκολα η μπουμπου..για τσεκαρε το...βιολογικα εγω αγοραζω απο το βασιλοπουλο...:rolleyes:...τελεια οργανωνεστε για τη βαφτιση,με το καλο...θα τα καταφερεις σιγα σιγα με τις μπομπονιερες εγω στο γαμο μου εφτιαξα 600 :shock::shock::shock: και το βραδυ πριν το γαμο στολιζα την αιθουσα του κεντρου( με περασαν για τρελη) και τα προσκλητηρια μονη μου...κουραστηκα δε λεω αλλα το καταχαρηκα και αυτο μου εμεινε η προετοιμασια γιατι τη μερα του γαμου γιναν ολα τοσο γρηγορα...αααα μεχρι και λικερ ροδι φτιαξαμε με τον πατερα μου...ειχα θεμα το ροδι στο γαμο...

ελενη 77 περαστικα στο μπεμπουλη,μας αρρωστησαν τα ζουζουνακαι μας...με τα βιολογικα εχω αντιθετη αποψη,αν κανεις πατατα καροτο θα σου βγει κιτρινωπη αν βαλεις βιολογικο θα σου βγει λες και εβαλες κροκο αυγου...και γενικα μας ειπε και η παιδιατρος οτι αυτα που ειναι τσεκαρισμενος ο παραγωγος ειναι ελεγμενα οποτε:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μας ειπε μεχρι το χρονο οπωσδηποτε...για εμας παντως αγοραζω κανονικα για οικονομικους λογους...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

και συνεχιζω με το κατωσεντονο....

σοφια σισι ασε εκανα σημερα μια πιτσα...τι να σου λεω απο το σουπερ μαρκετ η τεμπελα χα χα...επιφυλασσομαι ομως...καλα απιστευτη η τουρτα που εκανες στο αγορακι σου...το καλλια τελειο δεν το θυμομουν...απο που βγαινει?καλλιοπη?

ελενιτσα εκανε εμετουλη η μπουμπου σου,μηπως φαγατε λαιμαργα?με γεια και το παρκο...φαινεται να το χαιρεται το κοριτσι μας...και καθεται και πολυ καλα..και το λουκουμακι μου καλυτερα καθεται...ελενη το μελλον ενος λαου το βλεπεις απο την επενδυση που κανει στην παιδεια....με 27 παιδια μεσα στην ταξη αμφιβαλλων αν θα μαθαινουν να διαβαζουν στο γυμνασιο:evil::evil::evil: καταντια...βαλε και εμενα στο κλαμπ των "εχω γεννησει εδω και 6,5 μηνες και δεν μπαινω ακομη στα παντελονια μου..."

σοφια θελουμε και αλλες φωτο ο φωτογραφος δεν ηταν καλος...οτι καταφερε να τραβηξει ηταν τελειο ομως...καλα δεν ηξερες οτι με λενε βασιλη τσ τσ τσ απαραδεχτη...:D:D:D:D...καλη αρχη με το φαγακι...περιμενουμε εντυπωσεις...καλα 90 μια χαρα τιμη μια γνωστη μου εδωσε 120 την ωρα:shock::shock::shock::shock: για γενεθλια παρακαλω οχι για βαφτιση...μπραβο παντως πολυ ωραια ιδεα και πολυ καλο που περασαν ολοι καλα(αν μπορεσεις πες μας περιπου ποσα ξοδεψατε γενικα,να παρουμε μια ιδεα:rolleyes::confused::confused::confused:)...το αναστασια ειναι το πιο ωραιο απο χαιδευτικα μ αρεσει το νασταζια...σααααασηηηηηηηηηηηηηηη χα χα χα οχι οχι μην το κανει αυτο του παιδιου.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

α και για το θηλασμο ΛΙΑ που ρωτησες δεν νομιζω οτι γινεται μπαμ και κατω,λογικα τωρα τον θηλαζεις πρωι και τα βραδινα...οποτε κρατας το πρωινο και το βραδυ τον θηλαζεις λιγο και μετα συμπληρωμα θα χορταινει και δεν θα ξυπναει το βραδυ...μολις προσαρμοστει σε αυτο κοβεις τελειως το βραδινο θηλασμο...μετα το πρωινο το κανεις μερα παρα μερα και ετσι σου κοβεται και εσενα το γαλα φυσικα(φυσικος απογαλακτισμος) και ο δημητρακης συνηθιζει...βρες γαλα πρωτα το frezylac και το hipp ειναι βιολογικα και ειναι πιο κοντα στο μητρικο γαλα...πολλα χαδακια και πολλες πολλες αγκαλιτσες κατα το σταδιο του απογαλακτισμου...

εγω ειχα αποφασισει στο εξαμηνο να τη σταματησω αλλα οταν εφτασε ο καιρος δεν μπορεσα οποτε συνεχιζουμε κανονικα και βλεπουμε...βεβαια το βραδυ πινει και μπιμπερο οποτε κοιμαται σαν πουλακι...γενικα απο μικρη δεν την ενοιαζε ο τροπος που θα φαει αλλα να φαει...χα χα...(τα περι απογαλακτισμου μου τα ειπε ο γυναικολος μου,με την παιδιατρο δεν εχει χρειαστει να το συζητησουμε ακομη)

καληνυχτα σε ολες ευχαριστω που ανεχεστε τη λογοδιαρροια μου για αλλη μια μερα,ειχα κατι αγνωστες λεξεις διαβασα καπου τη λεξη ψωνια κομμωτηριο και κατι για λεφτα χρηματα ξοδευω τι ειναι ολα αυτα καλε?ας μου πει καποιος και εμενα....χα χα χα

καταραμενη φτωχεια...αν ημουν πλουσια.....ας ημουν πλουσια....

Καλημέρα, αγάπες μου!

Τώρα που σας γράφω η ώρα είναι 9κ22 και η Αθανασία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!! :shock: Τι ώρα θα πιει γάλα και τι ώρα θα φάει φρούτο αυτό το παιδί, μου λέτε; Μου το κάνει εδώ και αρκετές μέρες αυτό και έχει τον ασήκωτο τα πρωινά με αποτέλεσμα να αγχώνομαι και 8μιση με 9 παρά να τη σηκώνω εγώ γιατί αλλιώς γίνεται μπέρδεμα το ωράριο γευμάτων και χάνουμε πιθανόν 1 γεύμα... Σήμερα είπα να μην την ξυπνήσω να δω πού θα το πάει!!! (Κάτι μμμμ σα να ακούω από την ενδοεπικοινωνία....) :tongue:

Λιάκι, πολύ δύσκολα για τους γονείς σου και για παααααρα πολύ κόσμο δυστυχώς! Άνθρωποι που δουλεύουν μια ζωή και περίμεναν την ώρα της σύνταξης για να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν, τους ξεφορτώνονται τα λαμόγια με μειωμένες συντάξεις της παρηγοριάς και βλέπουμε!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

(αχ επιτελους ξυπνησε, θα συνεχισω μετά!)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελική κεφάκια είχαμε χθες το βράδυ???:P:p:p

ωραία πάντως τα σεντόνια σου!!!

Στην ανργία είσαστε και οι δυό?πολύ δύσκολα, ο αντρας σου πριν τη κρίση τι δουλειά έκανε?

Ελπίζω τουλάχιστον να έχετε δικό σας σπίτι να γλιτώνετε τα ενοίκια...

Αφού δεν έχει ακροαστικά η μικρούλα τη γλιτώσατε μια χαρά...ώστε η παιδίατρος ε'ιπε ορό κάθε μέρα ε?ωχ, και εγώ ήλπιζα να τη γλιτώναμε ..αλλά μάλλον χρειάζεται όντως γιατί τώρα που χειμώνιασε βλέπω πιό συχνά μυξούλες στη μυτούλα μας:?

Σοφία, το Αναστασία και εμένα μου αρεσει πάρα πολύ ολόκληρο, και εμείς αν κάνουμε κορίτσι Αναστασία θα την πούμε στον μπαμπά μου, αλλά αν μου έλεγες για υποκοριστικό ίσως να την φώναζα Νανσυ;);)

όσο για τον ύπνο που ρωτάς, ναι μεν ο Δημητράκης μου πλέον δεν κοιμάται στην αγκαλιά, δηλ. τον βάζουμε ξύπνιο στο κρεβάτι του αλλά π΄ρεπει πρώτα να τον έχουμε νανουρίσει αγκαλίτσα, με τργουδάκια και να έχει νυστάξει αρκετά, τα βραδυνά ξυπνήματα δεν τα έχει κόψει, συνήθως 2-3 κάνει, αλλά υπάρχουν και βραδιές όπως προχθες που ξπνάει κάθε 1 ώρα με κλάματα, υποθέτω πως κάτι τον ενοχλεί, ίσως τα δοντάκια που έχουν πρηστεί πάαααρα πολύ αλλά δε λεν να σκάσουν μύτη:evil:

θα ήθελα πολύ να σταματούσαμε τα νυχτερινά ξυπνήματα, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι πόσο μεγάλη πρόοδο κάναμε που κόψαμε τον ύπνο στην αγκαλιά και να σκέφτομαι θετικά...ίσως αν του δώσω ξένο γάλα όπως λένε και τα κορίτσια σταματήσουν τα νυχτερινάξυπνήματα:rolleyes:

Στο Γύθειο που λές, είναι τα πεθερικά μου, και η συμφωνία ήταν γάμος στην Έδεσσα, βάφτιση στο Γύθειο:?

Στο επόμενο παιδί με το καλο θα την κάνω όπου θέλω εγώ:tongue:στηνΑυστραλια θα τους τρέχω όλους!!!χαχαχα!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες τι κανετε?

Σημερα εδω φυσαει πολυ, κανουν θορυβο τα πατζουρια απο τον αερα:shock:!

Οχι, καλε Σαση θα την φωναζω σπιτι, ετσι για πλακα! Φανταζεσαι να βλεπουν μια τρελη να φωναζει "σασι" στο δρομο?:tongue::rolleyes::tongue:

Αγγελικουλα τωρα ειστε κ οι δυο στο ταμειο Ανεργιας:shock:? Πωπω πως τα βγαζετε κ εσεις περα? Ελπιζω γενικα τα εξοδα σας, να σας ερχονται λιγο πιο φθηνα λογω επαρχιας, ή οχι? Τι σκεφτεστε να κανετε? Εσενα δεν ηταν μονιμος διορισμος?Υπομονη, κ μουτζωνε κατα Αθηνα μερια, εγω οποτε βλεπω κανενα απο τους ιθυνοντες "καφρους" (σορρυ για το λεξιλογιο) ριχνω 2-3 καταρες μπας κ πιασει τιποτα κανεναν κ γλιτωσουμε!:evil:

Τεσπα, τι αλλο να πουμε πια?!

Ασχετο, εμενα για δωρακια μου εφεραν πολλα φορεματακια κ γουνακια, κ πηγα κ αλλαξα αρκετα με φορμιτσες για 1,5-2-3 χρ. με παπουτσακια Νο22-23-24 κ μπιτζαμακια! Κρατησα που μου εφεραν μπουφανακια 1,2,3χρ. κ σετ σεντονια παιδικα κ παπλωμα για μονο κρεβ. (τι ωραια σκεψη για δωρο!), σετ παιδικες πετσετουλες κ μπουρνουζακι γι πιο μεγαλη).

Απο κοστος, το τραπεζι το πληρωσε η γιαγια της οποιας η μπεμπα πηρε το ονομα (να ναι καλα η γυναικα) κ πηγε γυρω στα 2600 (+150ευρω ζωντανη μουσικη), ακριβα αλλα στον γαμο δεν ειχα καλεσει κανενα συναδελφο κ τωρα ενιωθα υποχρεωση αφου ειχα παει κ εγω σε δικες τους εκδηλωσεις συν οτι ειμαστε εκει οι περισσοτεροι 10χρ. μαζι. Ο φωτογραφος μας πηγε 800ε (αλλα εκατσε σε ολη τη δεξιωση κ ειχε κ ανθρωπο με βιντεο για να το δειχνουμε αργοτερα στην Αναστασουλα να γελαει!) Αυτα μαζι με τα γλυκακια (προφιτερολ) της βαφτισης τα πληρωσαν οι γονεις μου.Η ανιματρις 90ευρω/2ωρες που την πληρωσαμε εμεις, οπως κ τις προσκλησεις (http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Prosklitirio-vaptisis-PRV3022.200436.html) κ μπομπο αυτες (http://www.hamogelo-eshop.gr/p.kod-MPV0005-Mpomponiera-Kouti-karo-siel-roz-me-mantalaki.223781.html) 450ε περιπου. Αρα γενικο συνολο εχουμε:4300ευρω χοντρικα, πολυ ακριβα μου φαινονται τωρα που το βλεπω αλλα ηταν κ το πρωτο εγγονι κ ηθελαν κ οι παππουδες να δωσουν κ εμεις δεν ειπαμε κ οχι, σε δευτερο με το καλο ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση, κουμπαροι-γονεις σε ταβερνουλα κ τελος, εκτος αν πιασουμε κανα τζοκερ (απ' αυτα που δεν παιζουμε χααχα:tongue:).

bkPSp3.png

Ααα κ μιας που το θυμηθηκα, εσεις κανατε εξοδα Ελενη με το αυτοκ. εμεις που προ κρισης βαλαμε δανειο για το σπιτι?:evil::(:(! Τωρα καθε μηνα η δοση στο λαιμο μου καθεται!!

Λια απο Γυθειο ειναι τα πεθερικα εε, ναι αφου ειχατε κανει συμφωνια? κ εμεις ετσι ηταν μονο που ευτυχως κ οι δυο ειμαστε εντος Αττικης! Παντως αν κανεις βαφτιση στην Αυστραλια στο προσκλητηριο γραψε: "Μετα την βαπτιση ακολουθει δεξιωση σε θαλασσιο παρκο με καρχαριες κ κροκοδειλους με σπεσιαλιτε μπουτακι καγκουρο", να κανεις λιγοτερα εξοδα, χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Ασχετο (παλι) πολυ ωραια χριστουγεννιατικα τικερακια εχετε! Εγω βαριεμαι τα στολισματα κ οσες χρονιες μπορω θα το αποφυγω. Θα στελνω την μικρη στις γιαγιαδες να στολιζει 2 δεντρα αμα γουσταρει!

bkPSp3.png

(κοιμήθηκε πάλι το βλαστάρι μου και συνεχίζω.... :rolleyes: )

Λία, τυχεροί είστε που τελευταία στιγμή αποφύγατε την αγορά ακριβού αυτοκινήτου!!! Εν τω μεταξύ, κι εμείς όταν το αγοράσαμε ήταν 1 μήνα μετά την παλίνδρομη που είχα...όπως βλέπεις δεν μας απέτρεψε εμάς...αντιθέτως! :? Από ρούχα δίκιο έχεις και εσύ και η Σοφία 2.... Άρχισα να συγκεντρώνω όσα φορμάκια μίκρυναν της Αθανασίας και θα τα φοράω σε λίγους μήνες εγώ!!!! :tongue: :tongue: :tongue: Αχ, κρίση ξεκρίση, βρίσκουμε να μασουλάμε όλη την ώρα καλούδια!!! :? Καλή ιδέα να κάνεις τις μπομπονιέρες τις μέρες που θα έχεις στο σπίτι την κοπέλα, θα είσαι ελεύθερη! Μια χαρά θα τα πας... :rolleyes:

Σοφάκι 2, για άλλη μια φορά με έκανες και γελούσα έτσι όπως τα γράφεις - εξιστορείς τα γεγονότα!!! ;):tongue: Σάση,ε;;; χιχιχιχι :tongue: Πολύ γέλιο!!! Θα έχει πλάκα, μόνο πρόσεξε μην το συνηθίσει και βγει το παρατσούκλι κι έξω από το σπίτι!!! Το καρεκλάκι φαγητού το πήρες όντως με πολύ καλό deal, μόνο 30 ευρώ! Είναι όμορφο; Βάλε καμιά φωτό να το δούμε! :P Πολύ όμορφα τα παρήγγειλες τα προσκλητήρια-μπομπονιέρες! Από το χαμόγελο του παιδιού,ε; Ωραία ιδέα! Αχ, πάρα πολλά λεφτά σας έφυγαν στη βάφτιση έτσι όπως τα έγραψες όλα μαζί.... Τι να κάνεις όμως, αφού το ήθελα και οι παππουδογιαγιάδες και βοήθησαν και πολύ χαλάλι! Καλά στα δεύτερα με το καλό εννοείται πως όλοι αναγκαστικά θα κάνουμε ακόμη λιγότερα νταβαντούρια!! Είστε από αυτούς που πρόλαβαν και φορτώθηκαν δάνειο στεγαστικο; Ωχ...δύσκολο και αυτό! Κι εμείς θα παιρναμε αν ο Τάσος τοποθετούνταν Θεσσαλονίκη, τοποθετήθηκε όμως Αθήνα τελικά και το αφήσαμε ευτυχώς! Όσο για το αμάξι τι καλατάβαμε που βιαστήκαμε;;; 380 τέλη κυκλοφορίας στη μάπα και άνευ γκαζιού, δεν είχαν βγει ακόμη στη μόδα.... Φφφφφφφ!

Αγγελική μου, πολύ δύσκολα να είστε και οι δύο στην ανεργία.... Τουλάχιστον ελπίζω και εγώ να μην έχετε ενοίκιο! Πέρασε σχεδόν το κρυωματάκι σας,ε; Άντε να γίνετε τελείως καλά!! Όσο για τον ορό εγώ δεν της βάζω με τίποτα κάθε μέρα και ας το λένε και οι παιδίατροι! Να βάζουν αυτοί κάθε μέρα στη μύτη τους ορό, εγώ το παιδάκι μου δεν μπορώ να το ταλαιπωρώ έτσι μην τυχόν και πάθει ωτίτιδα ή μπούκωμα! Και η δικιά μου χαζεύει τις ετικέτες! χαχαχα όλα τα ίδια κάνουν πάνω κάτω μου φαίνεται! Όχι, δεν είχαμε φάει λαίμαργα, κανονικά τρώει γενικά...Τι να πω, είναι να την φοβάσαι μην τα κάνει όλα χάλια!!! :shock: ΚΙ εσύ με τα ρούχα έχεις θέμα,ε; Τι να κάνουμε, έχει ο Θεός!

Καλέ κορίτσια, τι ΝΑΣΤΑΖΙΑ και τι ΝΑΝΣΥ ακούω;; Στην Ελλάδα ζούμε, γιατί να αλλάζουμε τα ωραία ονόματά μας σε ξενόφερτα;;; Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα.... Κι εμένα με ρωτούσαν τα πεθερικά πριν τη βάφτιση, αν το Αθανασία σκοπεύω να το κάνω Νάνσυ ή Νάσια.... :? Η τρίχα μου σηκωνόταν και τους το έδειχνα! Τι καλά τώρα όλοι τη φωνάζουν ΑΘΑΝΑΣΙΑ!! χαχαχα

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σοφάκι 1, δεν μου βγήκε η ζύμη με τις αναλογίες έτσι όπως τις έγραψες. Συγκεκριμένα ήρθε λίγο το νερο-γάλα και την παράτησα. Μήπως δεν έγραψες κάτι σωστά; Και κάτι άλλο, δεν βάζεις καθόλου λαδάκι;

Έκανα μια άλλη συνταγή που βρήκα και τώρα ψήνετε. Έχει μυρίσει όλο το σπίτι!!! Μιάμ!

Κορίτσια άσχετο, αλλά να σας ρωτήσω. Έχετε μήπως παρατηρήσει να είναι το κεφαλάκι του μωρού κάπως ζεστό; Όχι στο μέτωπο για πυρετο, το υπόλοιπο κεφαλάκι εκεί που έχει μαλλάκια. Όταν τη φιλάω ή ακουμπάω το κεφαλάκι της στο μάγουλό μου τις περισσότερες φορές για να μην πω πάντα αισθάνομαι το κεφάλάκι ζεστούλι, αφού πάει ο νους μου σε πυρετό, αλλά πιάνοντας το μέτωπο είναι πιο δροσερό σε νορμάλ θερμοκρασία. Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ... Σκέφτομαι να ρωτήσω τη γιατρό αν είναι φυσιολογικό ειδικά αν δεν το έχει παρατηρήσει καμιά σας!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα φιλες,τι κανετε?

πηγαμε επιτελους μια βολτιτσα το πρωι και ξελαμπικαραμε μανα και κορη...αχ το κοριτσι μου σημερα σηκωνει τα χερακια να την παρουμε αγκαλια και εχουμε τρελαθει...καλα τα λεγες ελενιτσα....επισης οταν δεν θελει κατι και κλαει κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα σαν να λεει οχι....απο υγεια ειμαστε περδικιια...τελειωσε...σημερα δεν της εβαλα ορο για να μην της χαλασω την ορεξη αλλα ηταν τελειως καθαρη οποτε...

και ναι κοριτσια πληρωνουμε και ενοικιο 250(γκαρσονιερα στην οποια θα ξεχειμωνιασουμε και μετα οπου φυγει φυγει)...

ελενη καλη επιτυχια με την πιτσα...καλε μεχρι εδω μυρισε!!!:tongue:

αυτο που λες με το κεφαλακι το εχω προσεξει και εγω,και την πλατουλα ψηλα αν πιασεις ειναι ζεστουλα αλλα το μετωπο οκ και εγω που παρακολουθουσα τη θερμοκρασια της αυτες τις μερες ολο 35,8 ειχε,(σαν και εμενα τοσο εχω παντα)....δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο...για τα ονοματα δικιο εχεις υπαρχουν κατι υποκοριστικα αστα να πανε ουτε που καταλαβαινεις απο πιο ονομα βγαινουν...υπαρχουν ομως και μερικα που ειναι ωραιοτερα απο το ονομα...αναλογα την περιπτωση...

λιακι ο βασιλης δουλευει εποχιακος στο αεροδρομιο απο μαιο μεχρι οκτωβριο,καθε χρονο τα τελευταια 10 χρονια,τωρα ομως τους εχουν μειωσει πολλα χρηματα και ειναι δυσκολη η κατασταση...τελεια θα ειναι η βαφτιση στο γυθειο με καραβακια κλπ αντε αντε με το καλο....

σοφια καταρχην εχω να πω οτι σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζη-λευ-ω....καλα και που δεν εχεις παει...και καλα ολα τα αλλα,αλλα και μαλβιδες....πρεπει να ηταν ονειρικα...μπραβο βρε κοριτσι μου να ειστε καλα να πατε πολλα ταξιδια ακομη και με τη μπουμπουκα σας....δεν ειμαι διορισμενη ειμαι αναπληρωτρια και επειδη φετος στις επιλογες μου εβαλα μονο κερκυρα,περιμενω μαλλον αδικως....ο βασιλης το μαιο θα ξαναπαει για δουλεια και εγω δεν ξερω ακομη τι θα κανω...προβληματιζομαι με τη μικρη τι θα γινει...εσυ δουλευεις καπου δεν θυμαμαι?ο συζυγος?πολυ καλα με τα δωρακια βολευτηκες πιστευω,εγω εχω προβλημα δεν μπορω να υπολογισω το νουμερο και μου βγαινουν μικρα,τα φοραει λιγο και μετα αχρηστα...επαθα ενα σοκ με τη βαφτιση,ειδες που σου ειχα πει και μια γνωστη μου τοσα μου ειπε...καλα κανατε και το χαρηκατε να ναι καλα το κοριτσι σας...εγω λεω να μην κανω τραπεζι και σκεφτομαι αυτο που λετε για το δευτερο οτι θελω να τους κανω τα ιδια,δεν θελω το δευτερο να αδικηθει...εχουμε καιρο για αυτα ομως...μπραβο και για την προσφορα σου στο χαμογελο του παιδιου,αξιεπαινη κινηση...

καλο βραδυ κοριτσακια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...