Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ελένη μου, περαστικά στο μπεμπούλη σου, μωρέ... Κρύωσε το καημενάκι!!! Ελπίζω να είναι στα τελευταία του το κρυωματάκι μιας και έχει αρκετές μέρες...

Τώρα για τα βιολογικά ίσως να έχεις δίκιο που αμφιβάλλεις για όσα έρχονται από το εξωτερικό, σίγουρα τα ελληνικά βιολογικά είναι πιο αξιόπιστα, αλλά βρε Ελένη μου μπορεί να μην έρχονται με αεροπλάνο, αλλά δεν έρχονται και με κάρο... :tongue: Πόσες μέρες να κάνει το ταξίδι; 2; 3; 4; Στο ψυγείο μας σκέψου πόσες μέρες αντέχουν.... Έχω κρατήσει αχλάδια συγκεκριμένα ελληνικά στο ψυγείο σίγουρα 2 βδομάδες και δεν είχαν πάθει κάτι... Θέλω να πω πως το οτι έρχονται από εξωτερικό δε σημαίνει πως έχουν φάει φάρμακα για συντήρηση... Η ψύξη και η συσκευασία αυτή που τα κάνουν στο φενιζολένιο ταψάκι τους και με μεμβράνη που κρατάει την υγρασία είναι αρκετά μέχρι να φτάσουν και να καταναλωθούν. Εγώ δεν τα φοβάμαι.

Λιάκι, ναι βοήθα το αγοράκι σου με τα φαγητά να τα κάνει πιο εύκολα... :confused: Κρίμα να ζορίζεται τόσο! :?

Εμείς καθόμαστε αρκετή ώρα στο πάρκο καθιστές και παίζουμε με τα παιχνίδια μας, αν και κουραζόμαστε ακόμη, δεν έχουμε τελειοποιήσει το κάθισμά μας. Τα πάμε όμως μια χαρά για αρχή!! Πάλι σήμερα την ώρα που έτρωγε ρεύτηκε και μου έβγαλε μια σεβαστή ποσότητα περίπου το μισό μπολάκι!!! Ουφ!!! Έβγαλα το καθισματάκι φαγητού στο μπαλκόνι και το έπλυνα με το λάστιχο... Δεν φάγαμε τίποτα περίργο, τα συνηθισμένα απλά έβαλα και κουνουπίδι. Δε νομίζω να την πείραξε, σιγά, άλλωστε δεν το έβγαλε όλο... Συμπέρασμα; Ποτέ δεν την ταΐζω με το καρεκλάκι πάνω σε χαλί!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελενίτσα περαστικά στο μπεμπίτο σου που αρρώστησε!

Ελπίζω να είναι η τελευταία μέρα που ταλαιπωρείται ο καημενούλης!

Θα θέλει τώρα αγκαλίτσες αλλά αφού δεν είναι καλά δικαιολογείται, υπομονή λοιπόν μάνα!

Μπράβο για το φαγητό, έχει κανει μεγάλη πρόοδο ε?

Εμείς χαλαρά ακόμα, λίγο καλύτερα την κρέμα, φρούτα- φαγητό τα δοκιμάζει, δεν τρελαίνεται όμως!

Ελενάκι έκανε εμετούλι η μκρή?

Κι εμένα καμιά φορά πάνω στο ρέψιμο βγάζει αλλά γάλα αφού δεν τρώει φαγητό πολύ. Και θέλουν άλλαγμα όλα τα ρούχα μετά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελένη, περαστικά στον μπεμπούλη!Αχ, ευτυχώς βρήκατε τι φταίει...κρίμα θα ήταν να ταλαιπωρείστε με εξετάσεις τώρα...ελπίζω σήμερα να είναι η τελευταία μέρα...αδιαθέτησες κ εσύ ε?

τώρα με τα φαγητά επανήλθαμε και οι θηλάζουσες...

αλήθεια κορίτσια, πως κ πότε λέτε να κόψετε το θηλασμό?

εγώ λέω σιγά σιγά να αρχίσω να του δίνω και κανένα μπιμπερό ξένο μήπως και το συνηθίσει...η παιδίατρος βέβαια μου είπε πως είναι δύσκολο για τα μωρά που θηλάζουν να πάνε στο ξένο γάλα και μου πρότεινε να του το κόψω "μαχαίρι", δηλ. κατευθείαν μόνο ξένο για να το πάρει απόφαση...:tongue::tongue::tongue:

Το θέμα είναι πως δε νιώθω έτοιμη να του το κόψω τελείως...ακόμα τα βράδια μου ξυπνάει και του δίνω στήθος για να ξανακιμηθεί, αν το κόψω τι θα κάνω?

Ελένη, έκανε εμετούλη η Αθανασία μας???μήπως όντως την πείραξε το κουνουπίδι?μη της δίνεις για λίγες μέρες να δεις πως θα πάει...καλά πολύ γέλασα με το συμπέρασμα:D:D:Dμακριά από το χαλί το καρεκλάκι ε!!!!!!!!

Όσο για τα βιολογικά, εγώ κορίτσια δίνω κανονικά φρούτα και λαχανικά, τα ψωνίζει ο άντρας μου και ο μανάβης που πάει δεν έχει β ιολογικά, να πω την αλήθεια δεν ξέρω που θα βρω στη Σύρο καλά βιολογικά προιόντα, δεν το έχω ψάξει καθόλου, και τα χύμα δεν τα εμπιστεύομαι, μόνο αν έβρισκα συσκευασμένα ...αλλά που...και πως να ψάξω δηλαδή...

Σοφία, και από μένα πολλά συγχαρητήρια για την πίτσα!και εγώ τα απολύτως απαραίτητα φτιάχνω...που κουράγιο για άλλα...

Με τα κακάκια μας, δε ξερω τι να κάνω...ρυζάλευρο δεν πολυτρώει, είναι το μόνο που δεν του αρέσει...και μπανάνα βάζω σπάνια στην φρουτόκρεμα..επίσης βάζω ολοκληρο πορτοκάλι με τις ίνες μήπως και βοηθήσει αλλά μπα....

HDfQp3.png

Αχ Ελένη περαστικά μωρε το κα'ι'μενο.

Αυτη η κόρη μου θα με τεελανειιιι,δεν ανοίγει το στόμα καθόλου όταν ειναι να φάει φαγητό,σήμερα είχαμε πατάτα καρότο και κοτόπουλο αλλα ουτε 1 κουταλια δεν κατάφερα να της δώσω,όταν δεν θέλει δεν υπαρχει περίπτωση να την ξεφελασεις με τπτ!!!ενω το ριζαλευρο 200 μλ με 10 κουταλιεσ της σούπας και δεν της φτάνει,και τη φρούτοκρεμα τη τρώει μια χαρά με το φαγακι τι θα κάνω;;;; Με εχει προβληματίσει,μου φαίνεται οτι μονο οι γλυκιες γεύσεις της αρέσουν!!απο μένα εχει πάρει,εγω έμαθα να φάω όταν έγινα 18 χρόνων,μέχρι τότε μονο γλυκα έτρωγα!!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εκανα την μελετη μου, διαβασα ολες τις σελιδες κ γραφω, ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ! Παραλληλα ειχε χαλασει κ μια οπτικη ινα του ΟΤΕ εδω στην περιοχη κ δεν ειχαμε 5μερες ιντερνετ. Τις φωτο τις ειχα ανεβασει απο το πατρικο μου, αλλα που χρονος να διβασω ολα εδω, τωρα ομως...

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια, κ στα δικα σας με το καλο να φωτιστουν (εκτος απο την Αθανασιτσα που ειναι κ αυτη νεοφωτιστη!)! Φωτο ανεβασα οπως ειπα κ πριν στο φβ. αλλα θα ανεβασω κ εδω μολις μου δωσει ο φωτογραφος τις αλλες που ειναι κ καλες. Θεμα δεν ειχαμε στην βαφτιση αλλα στην ταβερνα ειχαμε μια κοπελα-ανιματερ για τα μικρα να τα διασκεδασει για 2ωριτσες κ οι γονεις εμειναν πολυ ευχαριστημενοι γιατι εφαγαν κ αυτοι με την ησυχια τους! Μας κοστισε βεβαια 90ευρω/2ωρες (μετα απο ερευνα το πιο φθηνο ηταν 80ε/2ωρες) αλλα χαλαλι! Η βαφτιση ηταν 5 το απογευμα κ φυγαμε απο το μαγαζι 11.00 το βραδυ που εκλεισε κιολας. Χορεψαμε αρκετα κ εμεις κ η Αναστ. σε αρκετα χερια:tongue:! Βεβαια η καημενουλα μου, εκλαιγε στην εκκλησια γιατι ηταν αυπνη οοολη την ημερα επειδη δεν προφταινα να την κοιμησω αγκαλια κ φυσικα σε αγκαλια γιαγιας/θειας/προγιαγιας/παππου δεν υπηρχε περιπτωση!!:rolleyes:

Σονια πωπω κοπελα, πως αντεξες το αγχος μεχρι να κανετε τις εξετασεις κ να δεις οτι ολα οκ? Μονο εσυ ξερεις!! Κ ασε τους αντρες ειναι ολο για κουμαντα, χαχα! Κ ο δικος μου αν φαω εστω ενα σοκολατακι μετα απο τοοοσο καιρο μου "τα πρηζει", αλλα ΔΕΝ κανει αυτος αποχη, ΕΓΩ εχω λυσσαξει!!!:evil:

Ελενη 2 περαστικα στο μπεμπακο δεν το ηξερα οτι ηταν αρρωστουλης ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα, παντως στο βιντεακι ειναι ετοιμος να "χατζιλικωθει" κ να "κοψει λασπη" απο τους "γερους" του!!! (χαχα:tongue:)

Λιακι τελικα με τα κακακια του Δημητρακη, τι εκανες? Κ με τους θηλασμους τι θα κανεις? Θα δωσεις ξενο? Εμας μου ειπε η παιδιατρος να συνεχισουμε οπωσδηποτε μεχρι το ετος λογω αλλεργιας κ ξεκιναμε στερεες απο Δευτερα πολυ χαλαρα. Αχλαδι 2κ.γ., την επομενη 4κ.γ., την 3η μερα 8κγ. μεχρι μισο αχλαδι, μετα το ιδιο με το μηλο σκετο, μετα με μπανανα σκετη κ παει λεγωντας...;)

Ααα καναμε την δευτερη δοση του πενταπλου κ δεν εκλαψε καθολου! πολυ ελαφρυ χερι η γιατρος εεε! Εμαστε 7κιλακια κ 67εκ. μια χαρουλα!:D

Ελενη με γειες το παρκο την θαυσα στη φωτο την Αθανασουλα σου! Εσεις την φωναζετε με το ονομα γιατι εμεις δεν λεμε να κοψουμε ακομα το μπεμπα ολο μπερδευομαστε!

Αγγελικουλα κ εσεις περαστικα αν κ μαλλον αργα στα ειπα τωρα θα ειναι μια χαρα η μπεμπουλινα! Θα σε κανω κ φρεντ στο φβ (δεν ηξερα οτι ησουν "ο Βασιλης!":tongue::tongue:).

Φιλια κοριτσια, για τωρα! Θα ξαναγραψω οτι αλλο θυμηθω μετα γιατι εχω υστεριασει τωρα κ θελω να ανοιξω 10σελιδες ταυτοχρωνως ειχα παθει στερητικο συνδρομο λεμε...!!!!!:tongue:

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη, περαστικά στον μπεμπούλη!Αχ, ευτυχώς βρήκατε τι φταίει...κρίμα θα ήταν να ταλαιπωρείστε με εξετάσεις τώρα...ελπίζω σήμερα να είναι η τελευταία μέρα...αδιαθέτησες κ εσύ ε?

τώρα με τα φαγητά επανήλθαμε και οι θηλάζουσες...

αλήθεια κορίτσια, πως κ πότε λέτε να κόψετε το θηλασμό?

εγώ λέω σιγά σιγά να αρχίσω να του δίνω και κανένα μπιμπερό ξένο μήπως και το συνηθίσει...η παιδίατρος βέβαια μου είπε πως είναι δύσκολο για τα μωρά που θηλάζουν να πάνε στο ξένο γάλα και μου πρότεινε να του το κόψω "μαχαίρι", δηλ. κατευθείαν μόνο ξένο για να το πάρει απόφαση...:tongue::tongue::tongue:

Το θέμα είναι πως δε νιώθω έτοιμη να του το κόψω τελείως...ακόμα τα βράδια μου ξυπνάει και του δίνω στήθος για να ξανακιμηθεί, αν το κόψω τι θα κάνω?

Ελένη, έκανε εμετούλη η Αθανασία μας???μήπως όντως την πείραξε το κουνουπίδι?μη της δίνεις για λίγες μέρες να δεις πως θα πάει...καλά πολύ γέλασα με το συμπέρασμα:D:D:Dμακριά από το χαλί το καρεκλάκι ε!!!!!!!!

Όσο για τα βιολογικά, εγώ κορίτσια δίνω κανονικά φρούτα και λαχανικά, τα ψωνίζει ο άντρας μου και ο μανάβης που πάει δεν έχει β ιολογικά, να πω την αλήθεια δεν ξέρω που θα βρω στη Σύρο καλά βιολογικά προιόντα, δεν το έχω ψάξει καθόλου, και τα χύμα δεν τα εμπιστεύομαι, μόνο αν έβρισκα συσκευασμένα ...αλλά που...και πως να ψάξω δηλαδή...

Σοφία, και από μένα πολλά συγχαρητήρια για την πίτσα!και εγώ τα απολύτως απαραίτητα φτιάχνω...που κουράγιο για άλλα...

Με τα κακάκια μας, δε ξερω τι να κάνω...ρυζάλευρο δεν πολυτρώει, είναι το μόνο που δεν του αρέσει...και μπανάνα βάζω σπάνια στην φρουτόκρεμα..επίσης βάζω ολοκληρο πορτοκάλι με τις ίνες μήπως και βοηθήσει αλλά μπα....

Λιάκι μου, πιπίλα θύμισέ μου, δεν πιάνει καθόλου ο μικρός; Αν την πιάσει θα κοιμάται με αυτή τη νύχτα που σου ξυπνάει... Γαλατάκι δε θα θέλει αν πιει ξένο, θα χορταίνει στο τελευταιο βραδινο του γεύμα και η πιπίλα είναι αρκετή για να τον νανουρίσει!! Αν δεν την έχει πιάσει ακόμη συνέχισε να το προσπαθείς, θα σε βοηθήσει πολύ στον αποθηλασμό! :rolleyes:

Τι να πω, λες να έφταιγε το κουνουπίδι; Μετά τον εμετό της έδωσα άλλα 5-6 κουταλάκια που είχε στο μπολάκι και δεν μου τα έβγαλε και γενικώς δεν το έβγαλε όλο...ίσως ήταν από το ρέψιμο, τι να πω! Αύριο αν είναι δεν θα της βάλω κουνουπίδι, αν και νομίζω πως ήταν τυχαίο...

Τα βιολογικά αν θες ψάξε τα σε σούπερ μάρκετ που αν έχουν τα έχουν συσκευασμένα. Ποιες αλυσίδες έχετε εκει; Πες μου και θα σου πω αν έχουν βιολογικά, έχω γυρίσει όλες τις επωνυμίες...

Στη φρουτόκρεμα τι του βάζεις; Μανταρίνι κάνει που θα βγουν σε λίγο;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ Ελένη περαστικά μωρε το κα'ι'μενο.

Αυτη η κόρη μου θα με τεελανειιιι,δεν ανοίγει το στόμα καθόλου όταν ειναι να φάει φαγητό,σήμερα είχαμε πατάτα καρότο και κοτόπουλο αλλα ουτε 1 κουταλια δεν κατάφερα να της δώσω,όταν δεν θέλει δεν υπαρχει περίπτωση να την ξεφελασεις με τπτ!!!ενω το ριζαλευρο 200 μλ με 10 κουταλιεσ της σούπας και δεν της φτάνει,και τη φρούτοκρεμα τη τρώει μια χαρά με το φαγακι τι θα κάνω;;;; Με εχει προβληματίσει,μου φαίνεται οτι μονο οι γλυκιες γεύσεις της αρέσουν!!απο μένα εχει πάρει,εγω έμαθα να φάω όταν έγινα 18 χρόνων,μέχρι τότε μονο γλυκα έτρωγα!!!

Υπομονή Σόνια μου! Αφού η μικρή σου δείχνει προτίμηση σε γεύσεις δεν έχεις παρά να την πας λάου λάου... Ρώτα το γιατρό αν αντί για πατάτα μπορείς να βάλεις γλυκοπατάτα που γλυκαίνει λίγο το φαγάκι μπας και σταδιακά το συνηθίσει. Αλλιώς υπομονή και κάνε κάθε μεσημέρι την προσπάθειά σου κουταλάκι κουταλάκι μέχρι να τα καταφέρεις!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εκανα την μελετη μου, διαβασα ολες τις σελιδες κ γραφω, ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ! Παραλληλα ειχε χαλασει κ μια οπτικη ινα του ΟΤΕ εδω στην περιοχη κ δεν ειχαμε 5μερες ιντερνετ. Τις φωτο τις ειχα ανεβασει απο το πατρικο μου, αλλα που χρονος να διβασω ολα εδω, τωρα ομως...

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια, κ στα δικα σας με το καλο να φωτιστουν (εκτος απο την Αθανασιτσα που ειναι κ αυτη νεοφωτιστη!)! Φωτο ανεβασα οπως ειπα κ πριν στο φβ. αλλα θα ανεβασω κ εδω μολις μου δωσει ο φωτογραφος τις αλλες που ειναι κ καλες. Θεμα δεν ειχαμε στην βαφτιση αλλα στην ταβερνα ειχαμε μια κοπελα-ανιματερ για τα μικρα να τα διασκεδασει για 2ωριτσες κ οι γονεις εμειναν πολυ ευχαριστημενοι γιατι εφαγαν κ αυτοι με την ησυχια τους! Μας κοστισε βεβαια 90ευρω/2ωρες (μετα απο ερευνα το πιο φθηνο ηταν 80ε/2ωρες) αλλα χαλαλι! Η βαφτιση ηταν 5 το απογευμα κ φυγαμε απο το μαγαζι 11.00 το βραδυ που εκλεισε κιολας. Χορεψαμε αρκετα κ εμεις κ η Αναστ. σε αρκετα χερια:tongue:! Βεβαια η καημενουλα μου, εκλαιγε στην εκκλησια γιατι ηταν αυπνη οοολη την ημερα επειδη δεν προφταινα να την κοιμησω αγκαλια κ φυσικα σε αγκαλια γιαγιας/θειας/προγιαγιας/παππου δεν υπηρχε περιπτωση!!:rolleyes:

Σονια πωπω κοπελα, πως αντεξες το αγχος μεχρι να κανετε τις εξετασεις κ να δεις οτι ολα οκ? Μονο εσυ ξερεις!! Κ ασε τους αντρες ειναι ολο για κουμαντα, χαχα! Κ ο δικος μου αν φαω εστω ενα σοκολατακι μετα απο τοοοσο καιρο μου "τα πρηζει", αλλα ΔΕΝ κανει αυτος αποχη, ΕΓΩ εχω λυσσαξει!!!:evil:

Ελενη 2 περαστικα στο μπεμπακο δεν το ηξερα οτι ηταν αρρωστουλης ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα, παντως στο βιντεακι ειναι ετοιμος να "χατζιλικωθει" κ να "κοψει λασπη" απο τους "γερους" του!!! (χαχα:tongue:)

Λιακι τελικα με τα κακακια του Δημητρακη, τι εκανες? Κ με τους θηλασμους τι θα κανεις? Θα δωσεις ξενο? Εμας μου ειπε η παιδιατρος να συνεχισουμε οπωσδηποτε μεχρι το ετος λογω αλλεργιας κ ξεκιναμε στερεες απο Δευτερα πολυ χαλαρα. Αχλαδι 2κ.γ., την επομενη 4κ.γ., την 3η μερα 8κγ. μεχρι μισο αχλαδι, μετα το ιδιο με το μηλο σκετο, μετα με μπανανα σκετη κ παει λεγωντας...;)

Ααα καναμε την δευτερη δοση του πενταπλου κ δεν εκλαψε καθολου! πολυ ελαφρυ χερι η γιατρος εεε! Εμαστε 7κιλακια κ 67εκ. μια χαρουλα!:D

Ελενη με γειες το παρκο την θαυσα στη φωτο την Αθανασουλα σου! Εσεις την φωναζετε με το ονομα γιατι εμεις δεν λεμε να κοψουμε ακομα το μπεμπα ολο μπερδευομαστε!

Αγγελικουλα κ εσεις περαστικα αν κ μαλλον αργα στα ειπα τωρα θα ειναι μια χαρα η μπεμπουλινα! Θα σε κανω κ φρεντ στο φβ (δεν ηξερα οτι ησουν "ο Βασιλης!":tongue::tongue:).

Φιλια κοριτσια, για τωρα! Θα ξαναγραψω οτι αλλο θυμηθω μετα γιατι εχω υστεριασει τωρα κ θελω να ανοιξω 10σελιδες ταυτοχρωνως ειχα παθει στερητικο συνδρομο λεμε...!!!!!:tongue:

Σοφάκι μου, χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!! Να τη χαίρεστε και πάλι!!! Πώς θα τη φωνάζετε; Εμείς θα το κρατήσουμε ολόκληρο. Μη νομίζεις, κι εμείς τις πρώτες μέρες μετά τη βάφτιση δεν μπορούσαμε να συνηθίζουμε το "Αθανασία" και όλο μπέμπα τη φωνάζαμε... :tongue: Και μας φαινόταν περίεργο να τη λέμε με το όνομά της! Τώρα όμως πλεόν σχεδόν 2 μήνες μετά μόνο Αθανασία λέμε και σπάνια ο Τάσος ειδικά πετάει κανένα "μπέμπα" και του τη λέει αμέσως "έχει όνομα!!!! :evil: :evil: :evil: " :tongue: χαχαχα

Τι μου λες, προσλάβατε και ανιματρίς!!! ;) Ωραία ιδέα!! Φάγανε και οι άνθρωποι με την ησυχία τους... Ακριβή ΄όμως η κοπελιά!!! Γκασμά βάρεσε;; Άκου 90 ευρώ οι 2 ώρες.... :shock: :shock: :shock: Εμείς δουλεύουμε 5-6 ώρες για 50 ευρω και ΑΝ πλέον!! :? Πού ζούνε αυτοί; Κρίση έχουμε...hellooo!!!

Κοντεύουν και τα γενέθλιά σας; Πότε είναι; Καλέ είστε σχεδόν 1 μήνα μικρότερες από μας! :rolleyes:

Μπράβο στη γιαβρίτσα που δεν έκλαψε στο εμβόλιο..γενναίο κορίτσι!!! ;) Αρχίζετε κι εσείς φρουτάκι; Άντε εύχομαι καλή επιτυχία στο πρώτο σας γεύμα και μην ξεχάσεις να το τραβήξεις βίντεο να το έχεις και να το δούμε κι εμείς!!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μανταρινι κάνει Ελένη,τουλάχιστον εμάς μας είπε ναι,εγω ηδη βρήκα βιολογικά στον σκλαβενιτη.

Σοφια θελουμε και εμείς φωτο εδω που δεν έχουμε φατσοβιβλιο,να ζήσει η νεοφώτιστη Αναστασία.

Αααα δεν σας είπα την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε την πρώτη μας δραστηριότητα baby swimming naiiiiiiiii δεν σας έχω πει αλλα η κόρη μου τρελενεται για το νερο κάνει παιχνίδια κάθε φορα που την κάνουμε μπάνιο μας κάνει μουσκεμα και όταν την βγάζουμε απο την μπανιέρα κλαει 1 ώρα δεν θέλει να βγει!!!

Οπότε καιρο τωρα ψάχνουμε και ένα καλο κέντρο και βρήκαμε επιτέλους στη Γλυφάδα. 2 φορές την εβδομάδα,85? το μήνα και 30 για την έγγραφη,χαλάλι όμως γιατι θα εκτονωθεί μια που εχει πολυυυυυ ενέργεια και θα της κάνει καλο.

Μανταρινι κάνει Ελένη,τουλάχιστον εμάς μας είπε ναι,εγω ηδη βρήκα βιολογικά στον σκλαβενιτη.

Σοφια θελουμε και εμείς φωτο εδω που δεν έχουμε φατσοβιβλιο,να ζήσει η νεοφώτιστη Αναστασία.

Αααα δεν σας είπα την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε την πρώτη μας δραστηριότητα baby swimming naiiiiiiiii δεν σας έχω πει αλλα η κόρη μου τρελενεται για το νερο κάνει παιχνίδια κάθε φορα που την κάνουμε μπάνιο μας κάνει μουσκεμα και όταν την βγάζουμε απο την μπανιέρα κλαει 1 ώρα δεν θέλει να βγει!!!

Οπότε καιρο τωρα ψάχνουμε και ένα καλο κέντρο και βρήκαμε επιτέλους στη Γλυφάδα. 2 φορές την εβδομάδα,85? το μήνα και 30 για την έγγραφη,χαλάλι όμως γιατι θα εκτονωθεί μια που εχει πολυυυυυ ενέργεια και θα της κάνει καλο.

Αχ τι ωραία!!!!!!!!!! :P Ο γιατρός τι λέει; Δεν υπάρχει φόβος για μολύνσεις από την πισίνα; Πολύ καλή φάση, αλλά πολλά λεφτά για εμάς που τα μετράμε φασούλι-φασούλι τον τελευταίο καιρό! Αααχ! Πάνε εκείνες οι μέρες που είχαμε μια άλφα άνεση..τώρα πού! Μας έχουν καταντήσει τα 85 ευρω το μήνα π.χ. να μας φαίνονται πολύτιμα και δυσεύρετα!!! Να μην μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδάκια μας όλα τα κομφόρ! Πού σας κερατάδες! Συγχύστηκα!!! Όπως είπε και η Λία πολύ σωστά ακόμη και τα σχέδια για δεύτερο παιδάκι πρέπει να αναβάλλουμε....πού λεφτά για γέννα, γιατρούς, εξετάσεις και ακόμη μια βάφτιση;;; Μήπως σας ακούγονται βουνό όλα αυτά;; Μα γιατί;;;;; :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλα για δεύτερο παιδι ουτε εμείς το συζητάμε,τωρα όχι οτι περισσεύουν σε μας τα 85 όμως έχω κόψει εγω απο προσωπικά έξοδα οουυυυ,έχω παει μονο μια φορα στο κομμωτήριο στους 6 μήνες,απο ψώνια ρούχα πχ αστα να πανε ευτυχώς που γύρισα στα ίδια κιλα που ήμουν αλλιώς δεν θα είχα τι να βάλω,και ευτυχώς όλα αυτα τα χρόνια ψώνιζα σαν τρελή γιατι τωρα ουτε τα Χριστούγεννα με κόβω να πάρω τπτ αλλα για το νινι μου μωρε οτι έχω και δεν έχω,αλλα η αλήθεια ειναι οτι οι γονείς μου επειδη δεν το βλέπουν το μωρο και τους λείπει ειναι και πρώτο εγγόνι στέλνουν συνέχεια λεφτα για όλες τις ανάγκες της για να νιώσουν καλα και αυτοί,και απο γέννα,παιδικό δωμάτιο,καρότσι και γενικα οτι μα οτι εχει το μωρο συν την ιδιωτική της ασφάλεια τα έχουν πληρώσει όλα οι γονείς μου και συνεχίζουν οι καιμενοι οτι μπορούν,μονο για το μωρο ζούμε πια λέει ο πατέρας μου,τον οποίο τον έχουν πάρει η κάτω βόλτα επειδη εκει που ηταν μια χαρα 55 χρόνων μονο έπαθε έμφραγμα κοντεψαμε να τον χάσουμε,και ο ερχομός του μωρου του έκανε καλο,βλέπω μου λέει την φωτογραφία της και περνω δύναμη.ο πατέρας μου ηταν πολυ ζωντανός άνθρωπος κατασκευαστής στο επάγγελμα και απο πέρσι όλα τα σταμάτησε και ειναι δραμα για αυτόν που δεν κάνει πια τπτ!!

Σοφακι μπράβο στη μικρή Αναστασία που ήταν καλό κορίτσι στη βάφτιση!!!

αφού το γλεντήσατε και ρίξατε και τους χορούς σας, μια χαρά σας βρίσκω!!!άυπνη έμεινε η καημενούλα ε?εμ, με τόσες αγκαλιές και κόσμο που να ησυχάσει να κοιμήθεί το αστεράκι!!!

Έχω αρχίσει και εγώ να κάνω έρευνα για τη βάφτισή μας, κλείσαμε ημερομηνία σας είπα? 24 Μαρτίου στο Γύθειο;)

έκλεισα εκκλησία και φωτογράφο τηλεφωνικά, τώρα σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες και το στολισμό για την εκκλησια, αλλά το ζορι είναι ότι θα πρέπει να τα παραγγειλω όλα από ιντερνετ...εκτός κ αν τον ιανουάριο καταφέρουμε να έρθουμε λίγες ημέρες Αθηνα και να τα πάρω από εκεί...

Ελένη μου, στη φρουτοκρεμα βάζω ένα πορτοκάλι αν είναι γλυκό αλλιώς μισό, το βάζω ολόκληρο όχι μόνο το χυμό για να έχει ίνες, επίσης ένα μικρό μήλο και ένα αχλάδι...κάποιες φορές βάζω μισή πάααρα πολύ ώριμη μπανάνα με πορτοκάλι και αχλάδι ή με πορτοκάλι και μήλο...πάντα έχω πορτοκάλι μέσα για να τον βοηθάει στο εντεράκι...αλλά που...

μανταρίνι δεν έχω βάλει ακόμα..ωραία ιδέα!η παιδίατρος είπε να του δίνουμε ότι φρούτο εποχής θέλουμε!

εδώ το μόνο γνωστό σουπερ μάρκετ είναι το carrefour αλλά είναι σχετικά μικρό, τα άλλα είναι τοπικά των κυκλάδων δεν θα τα ξέρεις:oops:

Σόνια μου ζηλεύυμε που θα πάτε για κολύμπι την μικρή!!!

και εμείς εδώ αφενός δεν έχουμε τέτοιο πράγμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και αφετέρου όπως λέιε και η συντρόφισσα Ελένη που λεφτά για πολυτέλειες....γιατί πολυτέλειες έγιναν αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα:?:?:?

HDfQp3.png

Καλα για δεύτερο παιδι ουτε εμείς το συζητάμε,τωρα όχι οτι περισσεύουν σε μας τα 85 όμως έχω κόψει εγω απο προσωπικά έξοδα οουυυυ,έχω παει μονο μια φορα στο κομμωτήριο στους 6 μήνες,απο ψώνια ρούχα πχ αστα να πανε ευτυχώς που γύρισα στα ίδια κιλα που ήμουν αλλιώς δεν θα είχα τι να βάλω,και ευτυχώς όλα αυτα τα χρόνια ψώνιζα σαν τρελή γιατι τωρα ουτε τα Χριστούγεννα με κόβω να πάρω τπτ αλλα για το νινι μου μωρε οτι έχω και δεν έχω,αλλα η αλήθεια ειναι οτι οι γονείς μου επειδη δεν το βλέπουν το μωρο και τους λείπει ειναι και πρώτο εγγόνι στέλνουν συνέχεια λεφτα για όλες τις ανάγκες της για να νιώσουν καλα και αυτοί,και απο γέννα,παιδικό δωμάτιο,καρότσι και γενικα οτι μα οτι εχει το μωρο συν την ιδιωτική της ασφάλεια τα έχουν πληρώσει όλα οι γονείς μου και συνεχίζουν οι καιμενοι οτι μπορούν,μονο για το μωρο ζούμε πια λέει ο πατέρας μου,τον οποίο τον έχουν πάρει η κάτω βόλτα επειδη εκει που ηταν μια χαρα 55 χρόνων μονο έπαθε έμφραγμα κοντεψαμε να τον χάσουμε,και ο ερχομός του μωρου του έκανε καλο,βλέπω μου λέει την φωτογραφία της και περνω δύναμη.ο πατέρας μου ηταν πολυ ζωντανός άνθρωπος κατασκευαστής στο επάγγελμα και απο πέρσι όλα τα σταμάτησε και ειναι δραμα για αυτόν που δεν κάνει πια τπτ!!

Αχ, μου ράγισες την καρδιά με τον πατερούλη σου.... :cry: Τον άνθρωπο...πόσο δύσκολο είναι ένας δραστήριος άνθρωπος να μην μπορεί να κάνει τίποτα και να αλλάξει ριζικά τις συνήθειές του!!! :cry: Και είναι νεότατος! Τώρα σε τι κατάσταση είναι η υγεία του μετά το έμφραγμα; Δεν μπορεί να ασχοληθεί με τίποτα; :?

Σόνια, κι εμείς εννοείται πως έχουμε κόψει προσωπικά έξοδα αλλά και πάλι είμαστε πολύ ζορισμένοι! Κάναμε πρόπερσι πριν ξεσπάσει η βαριά κρίση τη βλακεία και αγοράσαμε μεγάλο και ακριβό αυτοκίνητο, τρομάρα μας και έφυγαν εκεί....25.000 ευρώ!!! :shock: :shock: :shock: Ενώ θα μπορούσαμε να βολευτούμε μια χαρά με κάποιο μικρότερο και να δίναμε το πολύ 18-19 χιλιάρικα... Έφυγαν και χρήματα στη μετακόμιση και ακόμη φεύγουν μέχρι να βολευτούμε στο σπίτι... Έχει μείνει να αγοράσω χαλί.... :? Όλο το αναβάλλω, αλλά δεν πάει άλλο! Θα μπουσουλήσει η Αθανασία σε λίγο!! :tongue: Οι μισθοί μας πάνε από το κακό στο χειρότερο και παρόλα αυτά παιρνουμε τα πάντα στη μικρή μας. Η κολύμβσηση όμως είναι όντως πολυτελεια και μπράβο σας που μπορείτε και της το προσφέρετε! Από ρούχα εγώ.... άστα! Έχω να αγοράσω από το καλοκαίρι που πήρα με τις εκπτώσεις κάπρι παντελόνι και αυτό γιατί σε αντίθεση με σένα δεν έχω επανέλθει στα κιλά μου και δεν μου μπαίνουν τα παντελόνια μου!!! :evil::shock: Ειδικά τα χειμωνιάτικα, ούτε ένα!!! Γκρρ! Αχ, τοφάλα θα μείνω, δεν μπορώ να το ράψω το ρημάδιιιι!!! Όσο για τους γονείς μας βοηθάνε οι δόλιοι κι εμάς όσο μπορούν και αυτοί... Χωρίς αυτούς θα ήμασταν πολύ χειρότερα, άραγε εμείς όταν πρώτα ο Θεός περάσουν τα χρόνια θα μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδάκια μας;;; :confused:

Να μην θυμηθώ πως του χρόνου θα αναγκαστώ να πάρω άδεια χωρίς αποδοχές για 10 μήνες....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σοφακι μπράβο στη μικρή Αναστασία που ήταν καλό κορίτσι στη βάφτιση!!!

αφού το γλεντήσατε και ρίξατε και τους χορούς σας, μια χαρά σας βρίσκω!!!άυπνη έμεινε η καημενούλα ε?εμ, με τόσες αγκαλιές και κόσμο που να ησυχάσει να κοιμήθεί το αστεράκι!!!

Έχω αρχίσει και εγώ να κάνω έρευνα για τη βάφτισή μας, κλείσαμε ημερομηνία σας είπα? 24 Μαρτίου στο Γύθειο;)

έκλεισα εκκλησία και φωτογράφο τηλεφωνικά, τώρα σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες και το στολισμό για την εκκλησια, αλλά το ζορι είναι ότι θα πρέπει να τα παραγγειλω όλα από ιντερνετ...εκτός κ αν τον ιανουάριο καταφέρουμε να έρθουμε λίγες ημέρες Αθηνα και να τα πάρω από εκεί...

Ελένη μου, στη φρουτοκρεμα βάζω ένα πορτοκάλι αν είναι γλυκό αλλιώς μισό, το βάζω ολόκληρο όχι μόνο το χυμό για να έχει ίνες, επίσης ένα μικρό μήλο και ένα αχλάδι...κάποιες φορές βάζω μισή πάααρα πολύ ώριμη μπανάνα με πορτοκάλι και αχλάδι ή με πορτοκάλι και μήλο...πάντα έχω πορτοκάλι μέσα για να τον βοηθάει στο εντεράκι...αλλά που...

μανταρίνι δεν έχω βάλει ακόμα..ωραία ιδέα!η παιδίατρος είπε να του δίνουμε ότι φρούτο εποχής θέλουμε!

εδώ το μόνο γνωστό σουπερ μάρκετ είναι το carrefour αλλά είναι σχετικά μικρό, τα άλλα είναι τοπικά των κυκλάδων δεν θα τα ξέρεις:oops:

Σόνια μου ζηλεύυμε που θα πάτε για κολύμπι την μικρή!!!

και εμείς εδώ αφενός δεν έχουμε τέτοιο πράγμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και αφετέρου όπως λέιε και η συντρόφισσα Ελένη που λεφτά για πολυτέλειες....γιατί πολυτέλειες έγιναν αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα:?:?:?

Αχ, Λιάκι μου με το καλοοο!!! :P;) Κλείσατε ημερομηνία κιόλας;; Τέλεια! Αποφασίσατε για Μάρτιο,ε; Μπράβο! Όμως μεγάλη απόφαση να φτιάξεις μόνη σου τις μπομπονιέρες ( και το στολισμό) ... Πολύ δημιουργικο και ωραίο, θα μπορέσεις όμως να διαθεσεις αρκετο χρόνο; Αν πιστεύεις πως ναι τότε τόλμησέ το! Το πολύ πολύ αν δεις οτι δεν προλαβαίνεις, μου στέλνεις ένα δείγμα και τα υλικά και σε βοηθάω, μετα χαράς!!!

Το καρφουρ αν ειναι μικρο μαλλον δεν εχει βιολογικα...:confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Δεν μπορεί όχι να κάνει τπτ η καρδιά του πλέον με ένα μηχάνημα τύπου βήματοδοτη κρατιέται.

Ελένη επειδη μου είπες αν συμφωνεί η παιδιατρος,ναι συμφωνεί και μου είπε πως θα της και καλο για το ανοσοποιητικό,στέλνει παιδακια που έχουν άσθμα να φανταστείς για θεραπεία σε κολυμβητήριο,μας είπε πως δεν θα αρρωστησει ποτε αν ξεκινήσουμε απο τωρα το κολυμβητήριο,ειναι μοιρασμένα σε ομάδες τα μωρακια ανα 7 μωρα το νερο καθορίζεται με όζον δεν εχει χλωριο και για να ειναι σίγουρη οτι κάποιο παιδάκι δεν εχει κάποια ασθένεια ζητάνε χαρτί απο παιδιατρο και απο τον γονιό που θα μπει στη πισίνα με το μωρο επίσης απο παθολογο και γυναικολογο για τη μαμα.

Και να σας πω και άλλη μια αδυναμία που εχει η κόρη μου απο πιο μωρο ακόμα;; Η μάλλον 2 αδυναμίες,πρώτων εχει κόλλημα με τα φωτιστικά όχι μονο τα αναμμένα γενικα όλα,όταν κλαίει την ανεβαζω ψηλά το βλέπει και γελάει,πιο πολυ αυτο που έχουμε στη κρεβατοκάμαρα και ειναι και καφε σκούρο να πω οτι εχει χαρούμενο χρωμα η σχέδιο μπαααα καμια σχέση.και δεύτερων με τις ετικέτες που έχουν τα ρούχα,κάποια πανινα παιχνίδια σε σαλιαρες σε κουβερτουλες γενικα όπου τα εντοπίσει,περνάει ώρα βλέποντας τα,στο κάθισμα αυτοκινήτου επίσης εχει μια μεγάλη ετικέτα που λέει οδηγίες δεξιά πάνω στο κεφαλακι της.ε κάθε φορα κάθεται και το χαζευει λες και το διαβάζει..... Τι να πω;;;;,ειναι της λεπτομέρειας φαίνεται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...