Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Γρ'αφω στα γρήγορα μια και όπου να ναι ξυπνάει το αστέρι μου, έκανε υπέρβαση σήμερα που κοιμάται ακόμα:P:p:p

Ελένη με γειά το πάρκο!!!!

εμείς μάλλον έχουμε κάνει βλακεία και πήραμε παρκοκρέβατο που κλείνει για όταν φύγαμε στις γιαγιαδες και είναι διαφορετικό από τα απλά πάρκα, έχει σαν τούλι γύρω γύρω και αφενός δε θα βλέπει ο μικρός έξω και αφετέρου δε θα μπορεί να πιαστεί για να σηκωνεται:?:?:?

τώρα που να βρούμε λεφτά να ΄παρουμε και σκέτο πάρκο????

άσε που αν το πω στον άντρα μου θα φρικάρει και με το δίκιο του...όλο παίρνουμε, παίρνουμε πράγματα και τα μισά μας είναι ήδη άχρηστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα λέμε μετά γιατί κάτι ακούω...:tongue:

Καλημέρα Λία μου!!! Καλημέρα και σε όλες τις μανούλες!

Κι εγώ γράφω στα γρήγορα γιατί ήπιαμε γαλατάκι στις 8μιση, αλλά δεν κοιμάται έκτοτε! Την ακούω που μιλάει μόνη στην κούνια της και σιγά σιγά η ομιλία γίνεται γκρίνια αν δεν εμφανιστω.... :tongue:

Εδώ βρέχει από νωρίς το πρωί ή τη νύχτα, δεν ξέρω... Χάλια καιρός! :evil: Κρύο βέβαια καθόλου! ;)

Λία μου, όντως το παρκοκρέβατο δεν είναι πολύ χρήσιμο και δεν πήραμε. Όπως είπες δε βλέπει έξω το μωρό και δεν έχει το διχτάκι για να πιάνεται και σιγά σιγά να σηκώνεται, είναι καλή εκπαίδευση αυτό! Εγώ αυτό που πήρα κάνει 75 ευρω και ειναι με διπλό δίχτυ, πιο πυκνό δηλαδή χαμηλά για να μην μπορεί να σκαρφαλώσει. Δεν είναι πολύ ακριβό σκέψου το. Από το Ανατέλλω στο Ίλιον... :rolleyes: Και άλλα 23 ένα λεπτο στρωματάκι για να είναι πιο μαλακό για τις τούμπες στην αρχή και για κανένα υπνάκο αν πάρει στο άσχετο. Εχουν και 10% έκπτωση στις τιμες αυτές.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες,Ελενη με γεια το παρκο,καλες τουμπες ευχομαι.εμεις παρκοκρεβατο της εχουμε παρει πολυ μεγαλο,με διχτακι ομως οχι με μεγαλες τρυπες,δεν το ειχα σκεφτει αυτο τοτε,150 ευρω απο Θεσσαλονικη μας το εστειλαν.

βρεχει σημερα,να δουμε πως θα την παω βολτα,μαλλον στο ΜΑΛΛ θα την παω γιατι σπιτι να κατσει ολη μερα,δεν νομιζω......

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Σόνια μου, ναι χάλι ο καιρός! Δεν είναι με τίποτα για έξω βόλτα. Στο the mall θα πάτε ε; Εμάς μας πέφτει μακριά και δίνουμε 5,60 ευρω διόδια!! :shock: Αλλιώς περιπλανιόμαστε σε δρομάκια άσχετα και είναι και 20 χιλιόμετρα... :? Στο metro mall πάμε λίγο πιο συχνά στον Άγιο Δημήτριο, εκεί δε μένετε; Σήμερα θα πάμε μάλλον στο μεγάλο Σκλαβενίτη τον τριώροφο στο Κερατσίνι που έχει και καφετέρια με τέλειους και φθηνούς λουκουμάδες! Μία μερίδα που υπερκαλύπτει δύο άτομα με 2 ευρώ! ;) Θέλω να ξεσηκώσω πάλι όλη τη μαναβική για τα βιολογικά της Αθανασίας γι αυτό σκέφτηκα να πάμε εκεί μια που βρέχει.

Τώρα που είπα βιολογικά...με το κοτόπουλο (όσες δίνετε) τι κάνετε; Παίρνετε βιολογικό στήθος; Εγώ δεν μπορώ να βρω, μόνο με παραγγελία. Συνήθως από βιολογικό έχουν μισό ή ολόκληρο κοτόπουλο μάρκας Πίνδος ή Αγγελάκης, που δεν συμφέρει να παίρνω αυτό σε μόνιμη βάση γιατί είναι ακριβούτσικο (19-20 ευρώ το κιλό ενώ το απλό ακριβώς μισή τιμή) και πόσο στηθάκι θα βγάλει το μισό κοτ.; Θα πάρω σήμερα το μισό για να φάμε εμείς το υπόλοιπο έτσι για δοκιμή να δουμε κιόλας αν έχει κάποια γευστική διαφορά, είμαι περίεργη... Πάντως θρεπτική διαφορά έχουν σίγουρα, τα απλά τα μεγαλώνουν στοιβαγμένα κάτω από άθλιες συνθήκες και με αστραπιαίες ταχύτητες και από τάισμα...ούτε θέλω να φανταστώ... Ότι πιο άχρηστο, οπότε και τα κοτόπουλα που τρώμε είναι επίσης άχρηστα, αλλά τέλος πάντων... :evil: Μην είμαστε υπερβολικοί, αλλά να τρώει το μωρό άχρηστες τροφές και επιβλαβείς πάνω που αναπτύσσεται το σωματάκι του;;; Ουφ...μεγάλο ζήτημα το φαγητό! :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελικούλα μου, είχες ρωτήσει πριν μέρες για το μενού μας κι αν έχει εμπλουτιστεί και τώρα που τάιζα την Αθανασία θυμήθηκα πως δεν σου απάντησα... :oops: Λοιπόν, δεν έχουμε βάλει και πολλά επιπλέον στο διαιτολόγιό μας. Θα σου πω τι τρώμε τις περισσότερες μέρες. Με το κοτοπουλάκι της βάζω πότε πατάτα πότε όχι, μισό καρότο πάντα, το κρεμμυδάκι πάντα για το ζωμό και μπρόκολο ή αρακά ή φασολάκια. Στη χορτόσουπα βάζω πατάτα μικρή, λίγο γλυκοπατάτα, μισό καρότο και κάτι πράσινο οπωσδήποτε (αρακά ή φασολάκια ή μπρόκολο). Πείτε καμια άλλη ιδέα, μαϊντανό αν και μου τον πρότεινε η γιατρός, δεν ξέρω κάπως μου φαίνεται... Θα ρίξω μια ματιά στο βιβλίο που έχω αλλά πείτε κι εσείς ιδέα... Τι άλλο βάζετε, τι συνδυασμούς κάνετε;

Σόνια, ήθελα να σε ρωτήσω... Με το babycook πώς τα πας; Σε βόλεψε; Είναι καλό; Τα μαγειρεύεις στον ατμό ή ακόμη δεν αρχίσατε φαγάκι; Αχ, δε θυμάμαι!!! :oops::cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα!

Σόνια ωχ έφαγε την πρώτη της τούμπα η μικρή? αμάν, φαντάζομαι την τρομάρα σου! Ευτυχώς δε χτύπησε πολύ, καρουμπαλάκι σας έμεινε?

Και η δικιά μου άρχισε να στρίβει τώρα και δεν την αφήνω σε κρεβάτι μόνο στου Γιάννη που ακουμπάει στον τοίχο από τη μία και από την άλλη έχει το προστετευτικό για να μην πέφτει!

Καλέ επιασε το περιστρεφόμενο στην κούνια και το έσπασε?:shock:

Ακροβατικά η μικρή σου κάνει!!

Ελενίτσα την ζύμη για πίτσα εγώ την κάνω λίγο αφράτη που μου αρέσει καλύτερα από τη λεπτή, βάζω:

400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

σχεδόν ένα φακελάκι μαγιά

250 γρ νερό ( ή και μισό νερό μισό φρέσκο γάλα για πιο μαλακό ζυμάρι)

λίγο αλάτι

Το αλεύρι με τη μαγιά μαζί και το αλάτι, προσέτω το νεράκι και ζυμώνω, την αφήνω καμιά ωρίτσα να ανέβει και βάζω τα υλικά για την πίτσα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Σόνια ωχ έφαγε την πρώτη της τούμπα η μικρή? αμάν, φαντάζομαι την τρομάρα σου! Ευτυχώς δε χτύπησε πολύ, καρουμπαλάκι σας έμεινε?

Και η δικιά μου άρχισε να στρίβει τώρα και δεν την αφήνω σε κρεβάτι μόνο στου Γιάννη που ακουμπάει στον τοίχο από τη μία και από την άλλη έχει το προστετευτικό για να μην πέφτει!

Ελενίτσα την ζύμη για πίτσα εγώ την κάνω λίγο αφράτη που μου αρέσει καλύτερα από τη λεπτή, βάζω:

λίγο αλάτι

Το αλεύρι με τη μαγιά μαζί και το αλάτι, προσέτω το νεράκι και ζυμώνω, την αφήνω καμιά ωρίτσα να ανέβει και βάζω τα υλικά για την πίτσα!

Α, thanx για τη συνταγή!! Θα τη δοκιμάσω σύντομα!! Και 2 ακόμη ερωτήσεις σου έχω... :rolleyes: 1. Σε τι μέγεθος ταψιού απλώνεις το ζυμάρι; Τι σαλτσούλα βάζεις πάνω στη ζύμη;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας και απο μενα:P:p:p:p

καλυτερα ειναι η μπεμπουλα μου,εμενα αρχιζει να με γρατσουναει ο λαιμος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...δεν εχω αναγκη εγω,ελπιζω να το περασω ελαφρα...αυριο εχουμε ραντεβου με την παιδιατρο να την ακροαστει...ελπιζω να πανε ολα καλα

με γεια τα νεα χριστουγεννιατικα τικερακια ειναι ολα τελεια....ελα να μπαινουμε στο χριστουγεννιατικο πνευμα σιγα σιγα....:tongue:

σοφια να σου ζησει η μικρη μοντελοαναστασια,ειναι μια κουκλα,και τι στυλ....ποιον στυλιστα εχετε?:tongue::tongue::tongue:ανυπομωνουμε και για αλλες φωτο...

ελενη επανερχεσαι δυναμικα στο καφε,αυτο σημαινει οτι αποκατασταθηκε η ζημια?;););)

με γεια το παρκο,ευχομαι να το χαρει το κοριτσι σου...οι ασφαλειες για τα ντουλαπια νομιζω ειναι αυτοκολλητες....οποτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα...οι κινδυνοι νομιζω δεν τελειωνουν ποτε και παντα θα ανησυχουμε ειτε ειναι 6 μηνων ειτε 6 χρονων ειτε 60:shock::shock::shock: ποτε στην αλλαξιερα μονη της ,ουτε λυμενη στο καροτσι μια στιγμη και τα παντα ολα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: για την τηλεορασηκαι γω πριν τη μπεμπα δεν μπορουσα να τη βλεπω κλειστη τωρα ομως....

για το κοτοπουλο ευτυχως εμεισ εχουμε ντοπια απο το χωριο,οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω με το μοσχαρι δεν ξερω τι θα κανω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: στη χορτοσουπα βαζω επιπλεον αντιδι και σπανακι...αυριο αρχιζω κοτοπουλακι...και κουνουπιδι επισης μπορεισ να βαζεις,το οποιο δεν εχω καταλαβει τι διαφορα εχει απο το μπροκολο...

σοφια ευκολη η συνταγη θα την κανω και εγωωω...ευχαριστουμε;)

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Ελένη εμείς 2 φορές έχουμε φάει πατάτα καρότο και δεν της άρεσε καθόλου αύριο θα βάλω ζουμακι απο κοτόπουλο για να δούμε,βρε κορίτσια μου πείτε καμια συνταγή που άρεσε στα μωρα σας,τι θα γίνει μονο οι γλυκιες γεύσεις της αρέσουν;;; Το baby cook μια χαρά τα έκανε στον ατμο σε 15 λεπτα,το κρεατακι να δούμε,τα λαχανικά δεν ειναι δύσκολο να βρασουν και στη κατσαρόλα.

Κρέας μοσχαρισιο ποντίκι μου έστειλε η μαμα μου απο τη Τήνο βιολογικό,ακούστε τιμή κορίτσια....22? το κιλό!!! Μου έστειλε για αρχή 3 κιλα,και θα μου στέλνει κάθε 10 μέρες αλλιώς εδω στην Αθήνα δεν ξέρω που να βρω καλο κρέας!

Καλησπέρα!

λίγο αλάτι

Τι κανεις Σοφακι μου;

Ναι την πήραμε τη πρώτη τρομάρα δυστυχώς,ακόμα δεν μου φεύγει απο το μυαλό η εικόνα έτσι που την είδα κάτω!!

Εγω δεν έχω φατσοβιβλιο και δεν μπορω να δω το νινακι σου,άντε ανέβασε καμια εδω να την δούμε...

Εδώ είμαστε κ εμείς!

Σήμερα φάγαμε πρώτη ημέρα κοτοπουλάκι και ξετρελαθήκαμε!!!

Εγώ δεν του έχω βάλει ακόμα ποικιλία μεγάλη..

συνήθως βάζω σέλινο γλυκοπατάτα ή πατάτα, καρότο κολοκύθι και το κρεατάκι, στο τέλος ελαιόλαδο και λεμόνι...πήρα και σπανάκι θα βάλω άυριο,

τώρα μου εχει πάλι θέμα με τα κακάκια...

κάνει κάθε δεύτερη ημέρα...αλλά πώς τα κάνει...αρχίζει να σφίγγεται και να κοκκινιζει και κλαίει, τότε τον βάζω στην αλλαξιέρα του ανοίγω την πάνα και τα κάνει έτσι...

μόνος του δεν μπορεί, αντί να σπρώχνει σφίγγεται και έτσι πονάει...

Τι θα το κάνω αυτό τ αγόρι μου...αχ!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε και κάναμε τα ψώνια μας! :P

Αγγελική μου, ναι αποκαταστάθηκε η "ζημιά", έβαλα κι εγώ νερό στο κρασί μου, δεν ήθελα να το τραβήξω άλλο, υπερβολή θα καταντούσε! :rolleyes: Αν είναι αυτοκόλλητες έχει καλώς γιατί ο αδερφός μου κάτι μου για καρφωτές που έχει δει στο ΙΚΕΑ και προβληματίστηκα. Αύριο ίσως πάω τη μικρή στο τζάμπο και θα το τσεκάρω να δω αυτές που έχει τι σόι είναι. Ευχασριτούμε για τις ευχές, το εγκαινιάσαμε το πάρκο μας, θα σας βάλω φωτό αργότερα στην ομάδα μας! ;) Από κοτόπουλο βρήκα ελευθέρας βοσκής στήθος, μια χαρά φαίνεται, αρκετά χωριάτικο! Κάνει μπαμ βασικά και η πέτσα που ειναι πιο κιτρινωπή και το κρέας που είναι πιο κόκκινο από το απλό, άρα δεν μας δουλεύουν! Και μόνο 2 ευρώ πιο ακριβό τιμή κιλού από το απλό. Θα το χωρίσω μεριδούλες θα μπει κατάψυξη γιατί δεν κρατάει πολύ στο ψυγείο και τα φοβάμαι γενικά τα πουλερικά, είναι ευπαθή! Θα ξεπαγώνω και θα βράζω... :rolleyes: Από μοσχάρι είμαι καλυμμένη για κάμποσες μέρες γιατί μου έστειλε η πεθερά από καβάλα καλό κρεατάκι. Όταν δω οτι τελειώνει θα δω, ίσως της πω να ξαναστείλει... Για τη χορτόσουπα πήρα να της βάλω κουνουπίδι βιολογικό γιατί μπρόκολο δε βρήκα. Παρόμοια είναι έτσι κι αλλιώς, απλά με το κουνουπίδι ίσως ρίξει λίγες κλανίτσες παραπάνω! χιχιχι :oops::tongue: Έχω και φύλλα σπανάκι, καλό της πεθεράς, θα της βάλω αν είναι. Άντε καλή αρχή αύριο με το κοτοπουλάκι!!! Περιμένουμε εντυπώσεις! :P

Σόνια, για να δούμε αύριο κι εσάς με το ζωμό κοτόπουλο!! Εμένα η Αθανασία τα τρώει όλα όσα της δίνω, όλους τους συνδυασμούς και δεν μπορώ να καταλάβω αν κάτι της αρέσει περισσότερο ή κάτι άλλο λιγότερο. Μη φανταστείς πως τα τρώει και με μεγάλη χαρά, κάνει πού πού κάτι γκριματσούλες ή ξινίσματα, αλλά αυτό που είναι να φάει το τρώει... Έχει μια μέτρια αντιμετώπιση και σε κοτόπουλο-λαχανικά και στη χορτόσουπα... Κάτι είναι από το να μην το τρώει! :rolleyes: Το ρυζάλευρο της αρέσει περισσότερο από όλα νομίζω... :tongue: Ε, κοίταξε ο ατμομάγειρας μπορεί να ζοριστεί με το μοσχάρι και λογικό είναι... Στις οδηγίες λέει κάτι γι αυτό; Ένας άλλος ατμομάγειρας π.χ. που είδα σήμερα έγραφε στο κουτί ότι μαγειρεύει λαχανικά ψάρι και κοτόπουλο, δεν έλεγε για κρέας. Για τα 22 ευρώ που έχει το βιολογικό μοσχάρι, εδώ το κοτόπουλο βιολογικό έχει κάπου 20 ευρώ το κιλό! :shock: Κάνε κι εσύ φατσοβιβλίο!!!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ Ελένη μου είπα να κάνω όμως ο άντρας μου πήγε να βγάλει σπιρια χιχιχιχ στα νιάτα μου είχα 7500 φίλους χώρις να έχω κάνει ουτε ένα αίτημα φιλίας εγω (τα νιάτα μου ειναι πριν 2 χρόνια όταν γνώρισα τον Κωνσταντίνο)εεε έβλεπε ο κακομοιρης τι μου έγραφαν οι φρεντς τσακωθηκαμε καμια εκατοσταρια φορές και είπα να το κλείσω το ριμαδι για να βρούμε την ηρεμία μας! Ε και τωρα που του είπα οτι θα ξανα φτιάξω μονο για να μιλάω με τα κορίτσια του παρεντς μου λέει ... Το παιδί δεν θα το βάλεις στο φατσοβιβλιο τελος!!! Και καλα το πρόβλημα του ειναι το παιδί... Κι εσυ του λέω που το έβαλες στο YouTube ηταν καλύτερα;;;;όπως καταλαβαίνεις έχουμε αυτα τα θεματακια εμεις! Β

Ελένη εμένα δεν το θέλει βρε γαμωτο,ανοίγει το στόμα βέβαια επειδη πειναει και μολις καταλάβει τι ειναι εχει πολυ πλάκα άμα τη δεις ,αρχίζει και το παει στο στόμα γύρο γύρο δεν το καταπίνει με τπτ κάνει να το φτυσει αλλα η μαμα βάζει το κουταλι μπροστά και δεν μπορει,ε μετα κλείνει τα ματια κάνει τη καρδιά πέτρα και το καταπίνει,και ξανα απο την αρχή με την επόμενη μπουκιά...την λυπάμαι όμως.

Ελενίτσα μεγειά το πάρκο της μπουμπούς!

Κι εγώ σήμερα έπλυνα το πάρκο του Γιάννη, αύριο αν έχει στεγνώσει θα το δοκιμάσουμε!

Αυτή τη δόση για πίτσα την βάζω στο ταψί του φούρνου, βγαίνει αρκετή δηλαδή! Κέτσαπ βάζω για να μην φτιάχνω σάλτσα κάθε φορά και γίνεται πολύ καλή!

Έφτιαξα κι εγώ κορίτσια φεισμπουκ για να μιλάμε και εκεί, Σοφία ΓιάννηςΚάλλια θα με βρείτε, δεν έβαλα ονοματεπώνυμο γιατί δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιώ γενικά πολύ ούτε να βλέπουν άλλοι εκτός τι γράφω ή φωτό, μόνο εσέις και κάτι άλλες φίλες από το Άυγουστος του 09, θα μου στείλετε αιτημα και την ομάδα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελενίτσα μεγειά το πάρκο της μπουμπούς!

Κι εγώ σήμερα έπλυνα το πάρκο του Γιάννη, αύριο αν έχει στεγνώσει θα το δοκιμάσουμε!

Αυτή τη δόση για πίτσα την βάζω στο ταψί του φούρνου, βγαίνει αρκετή δηλαδή! Κέτσαπ βάζω για να μην φτιάχνω σάλτσα κάθε φορά και γίνεται πολύ καλή!

Έφτιαξα κι εγώ κορίτσια φεισμπουκ για να μιλάμε και εκεί, Σοφία ΓιάννηςΚάλλια θα με βρείτε, δεν έβαλα ονοματεπώνυμο γιατί δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιώ γενικά πολύ ούτε να βλέπουν άλλοι εκτός τι γράφω ή φωτό, μόνο εσέις και κάτι άλλες φίλες από το Άυγουστος του 09, θα μου στείλετε αιτημα και την ομάδα?

Καλημέρα! Σοφάκι σου έστειλα αίτημα φιλίας στο facebook Eleni Avgeri είμαι και σου πρότεινα και μερικά άλλα κορίτσια από το καφέ μας που έχουν προφίλ! Ο Βασίλης είναι η Αγγελική! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!

Τι κανετε???

Αχ Σονια η πρωτη τουμπα ειναι μεγαλο σοκ!!!!! Θυμαμαι ο Νικ ειχε πεσει απο το κρεβατι μου(6 μηνων) και τον ειχα αγκαλια καμια ωρα ζητωντας του συγνωμη.......:shock::shock:

Ολα καλα ομως τωρα ε???

Ελενιτσα και εμεις κοτοπουλακι της πεθερας μου(οπως και αυγα), πιο βιολογικα δεν γινεται οποτε δεμ αγχονομαι να ψαχνω.

Παντως βρε κοριτσια εγω για τα βιολογικα φρουτα και λαχανικα εχω αλλαξει γνωμη(στον Νικ. επερνα μονο τετοια). Οταν ενα βιολογικο αχλαδι εχει ερθει απο την Αργεντινη(σιγουρα οχι με αεροπλανο) δεν μπορουν να με πεισουν οτι δεν εχει φαει τα φαρμακακια του....Οι προυποθεσεις της βιολογικης καλλιεργιας θα τηρουνται αλλα η συντηρηση μετα??? Βιολογικα τωρα παιρνω μονο ελληνικα. Σωστο λαθος δεν ξερω παντως η γιατρος μας συμφωνει (αυτη μου εβαλε ιδεες).

Σοφια σπιτικη πιτσα μιαμ-μιαμ, στειλε κανενα κομματακι απο εδω, δεν προλαβαινω να φτιαξω τιποτα εκτος απο τα απαραιτητα λεμεεεεεεεε....:confused:

Λια μηπως να τον βοηθησεις λιγο με την διατροφη??? Περισσοτερο αχλαδι, λιγοτερη μπανανα και μηλο, πιο πολυ ελαιολαδο, αντι για ριζαλευρο καθε μερα να δινεις παλι φαγητο. Κριμα που παιδευεται ετσι το αγορακι σου.:cry:

Αγγελικη περαστικα σας, αν και με καθυστερηση, ελπιζω να ειναι πλεον τελειως καλα η μικρη σου.

Αδιαθετησα και εγω τη Δευτερα (τα τελευταια 3 χρονια και 3 μηνες ειναι η 9η περιοδος) και δεν τη θελω καθολου....:evil:

Ο μπεμπης μου τρωει αρκετα καλυτερα επιτελουςςςςςςς

150 μλ φρουτα και κοτοσουπα και 100 μλ χορτοσουπα για απογευματινο

Μοσχαρι και γιαουρτι θα αργησουμε λιγο λογω της αλλεργιας στο αγελαδινο γαλα.

Σιγα σιγα θα βαλω και αλλα λαχανικα και ρυζακι.

Ο μπεμπακος μου ειναι αρρωστος απο τη Δευτερα. Κανει 38,5 καθε 6-7 ωρες χωρις αλλα συμπτωματα. Χθες πηγαμε στην παιδιατρο και ευτυχως βρηκε ερεθισμενο λαιμο(αν δεν εβρισκε κατι θα επρεπε να αρχισουμε εξετασεις, να ψαξουμε απο που προερχεται ο πυρετος). Θα περιμενουμε μεχρι σημερα το βραδυ που συμπληρωνονται τα 3 24ωρα και αν δεν βελτιωθει θα ξαναμιλησουμε.

Με εχει ξετεντωσει απο τη Δευτερα. Θελει μονο χερια και οχι καθιστη, αλλα βολταρωντας ο κυριος.

Καλο απογευμα φιλες μου και καλες βολτες σε εσας που βγαινετε γιατι εμεις σπιτι.......:cry::cry:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...