Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλημερουδιααααααααααααα......

που ειστε?μηπως αλλαξατε καφε και απεμεινα μονη εδω?

αναρρωνουμε σιγα σιγα πολυ καλυτερα απο χτες το βραδυ,

σας φιλω....

Καλημέρα Αγγελικούλα μου! Μπράβο στο γιαβράκι σου! Χαίρομαι πολύ που είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα....

Εγώ εδώ είμαι, μπάινω και διαβάζω απλά αφενός δεν είχα κάτι να γράψω αφετέρου έχω λίγο ψυχολογία και διάθεση στα πατώματα, μαλώσαμε με τον άντρα μου και καταλαβαίνεις. Δεν είμαι για πολλά πολλά...

Φιλάκια σε όλες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Αγγελικούλα μου! Μπράβο στο γιαβράκι σου! Χαίρομαι πολύ που είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα....

Εγώ εδώ είμαι, μπάινω και διαβάζω απλά αφενός δεν είχα κάτι να γράψω αφετέρου έχω λίγο ψυχολογία και διάθεση στα πατώματα, μαλώσαμε με τον άντρα μου και καταλαβαίνεις. Δεν είμαι για πολλά πολλά...

Φιλάκια σε όλες!

αχ κριμα ελενη,αν θες να μιλησεις σε καποιον να ξαλαφρωσεις εδω ειμαστε....

συμβαινουν αυτα σε ολα τα ζευγαρια,οι καυγαδες ειναι το αλατοπιπερο στη σχεση....θα τα ξαναβρειτε και θα ειστε καλυτερα απο πριν....;););)

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα μανούλες!

ουφ, επιτέλους κοιμήθηκε το αγόρι μου, έκανα μακαρονάκια για να φαμε και ώρα κάθισα...

Αγγελικούλα, πάει πέρασε ...είδες?

λίγες μέρες ταλαιπωρία αλλά αξίζει στο τέλος όταν βλέπεις το μικράκι να ξαναβρίσκει το κέφι του;);)

και εμείς σήμερα το πρωί είχαμε λίγες μυξούλες, του έβαλα ορό και καθάρισε, ελπίζω να μη συνεχίσει...

Εδώ εριξε πολύ βροχή το βράδυ....και σημερα είναι τρομερά μουντός και καταθλιπτικός ο καιρός...

Ελένη, κράτα γερά:rolleyes:άστα, εγώ πριν το μωρό όταν μάλωνα με τον άντρα μου έβγαινα μια βόλτα και ηρεμούσα...τώρα με το μωρό δεν μπορώ να φύγω και αναγκαστικά κάθομαι εδώ και τελικά με κουβέντα τα βρίσκουμε..

Όλα καλά, μην αγχώνεσαι,όλα τα ζευγάρια τα ίδια περνάνε, και ειδικά με το μωρό είναι ένα ζόρι παραπάνω:rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

Αγγελική με γειά το τικεράκι το Χριστουγενιάτικο!!!!

αλήθεια πότε λέτε να στολίσετε?

εγώ ήθελα το επόμενο σκ αλλά ο αντρας μου λεει είναι πολύ νωρίς ακόμα:|:|:|

πήραμε και στολή άι βασίλη για τον Δημητράκη!Από το τζάμπο, μας την έστειλε η κουνιάδα μου!

HDfQp3.png

καλημερα κοριτσια μου ειμαστε καλυτερα αλλα παιδευομαστε πολυ απο μυξουλες και τα υπολοιπα...δεν αντεχω αυτον τον παλιοορο τρεμει η καημενουλα....

θα απντησω αναλυτικα το βραδυ ετσι ειπα να σας πω μια βιαστικη καλημερα

Οχι περαστικά βρε Αγγελική,τι όρο της βάζεις;; Εμείς βάζουμε το frezymar και δεν εχει κανένα πρόβλημα και η μιξουλς βγαίνουν αμέσως.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Μας κάνει μια μπόρα εδώ τώρα άλλο πράμα, αέρα και βροχή φουλ!

Εδώ χουχουλιάζουμε με τα μικρά σήμερα, θα αργήσει ο σύζυγος απόψε αλλά είπε θα έρθει ένας ξάδερφος μου για παρέα και ετοιμάζω πιτσούλα για πιο μετά!

Σαβ/κο περιμένω να δω ποιοι θα μου έρθουν, μου είπε η πεθερά εχτές πως μπορέι να κατέβει ο πεθερός να βοηθήσει τον αδερφό του Άρη στις ελιές, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δεν θα έρθει κι εκείνη μαζί, πήρε και τη σύνταξη και τώρα ποιος την πιάνει!:eek:

Αγγελικούλα καλύτερα είναι η μικρή ε, ευτυχώς το πέρασε ελαφριά και δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ, όλο και κάτι βουτάνε τώρα το χειμώνα τα καημενούλια!

Λιάκι θα στολίσετε νωρίς νωρίς δηλαδή ε, ναι τώρα με τα παιδιά θέλουμε να μπάινουμε από νωρίς στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, είναι ωραίες οι γιορτές με τα μικρούλια μαζί! θα τον ντύσετε και αγιοβασιλάκι το Δημήτρη? τρέλα θα είναι! να μας βάλεις φωτο ε?

Ελενίτσα κι εμείς είμαστε κάποιες φορές σε ένταση με το δικό μου, κανένα ζευγάρι δεν είναι πάντα μέλι γάλα, θα περάσει και θα είστε πάλι μια χαρούλα!

Σας είπα? φάγαμε λίγο καλύτερα την κρεμούλα την απογευματινή, δε μέτρησα μλ βέβαια, σήμερα θα μετρήσω να δω! και φρούτα δοκιμάζει λιγάκι, όχι σαν την αρχή που δεν ένοιγε καν το στόμα! Προοδεύουμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Λοιπόν κορίτσια χθες ηταν η χειρότερη μού μέρα,είχα βάλει το μωρο στο καρότσι στη πρώτη σκάλα σχετικά ξαπλωμενη για να της δώσω το γάλα (πάντα στο καρότσι την ταιζω)μολις τελείωσε το γάλα πήγα στη κουζίνα το μπιμπερο και ακούω ένα γδουπ και κλάμα,τρέχω να δω και τι βλέπω;; Το μωρο με τα μούτρα στο πάτωμα,πως δεν παιθανα και το άντεξα αυτο που είδα ένας θεός ξέρει.... Πήραμε την γιατρό μας είπε να την πάμε στο νοσοκομείο να την δούνε,πήγαμε στην ευρώκλινική ευτυχώς όλα καλα,άξιζαν τα λεφτά που δώσαμε για το ξύλινο πάτωμα γιατι αν ηταν πλακάκι επειδη το καρότσι ειναι ψηλό ουτε ξέρω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.

Ελένη ριξαμε και εμείς μετα ένα τρικουβερτο καυγά μετα μολις γυρίσαμε απο το νοσοκομείο αστα να πανε,μου λέει ο άντρας μου τωρα να την προσεχείς πιο πολυ επειδη δεν ειναι πια νεογέννητο μωρο ειναι πολυ ζωηρή,καλα βρε του λέω εσυ θα μου πεις εμένα τι ειναι το μωρο που την έχω 24 ώρες το 24ωρο;;;;; Εκείνος βέβαια υποστηρίζει οτι όλα τα λέει καλοπροερετα εμένα όμως με έθιξε πολυ οπότε ακόμα δεν του μιλάω!!!!

Κορίτσια το μωρο απο μετα σε μέρα γίνεται όλο και πιο ζωηρή,πριν 3 μέρες ξύπνησε σηκώθηκε σα γόνατα έπιασε το περιστρεφομενο και το τράβηξε είχε κρεμάσει ολόκληρη και απο το βάρος ΕΣΠΑΣΕ!!!! Μας φαντάζεστε τι πάθαμε μες τη νύχτα,νομίζαμε οτι έπεσε απο το κρεβάτι και μέχρι να την δούμε κόντεψε να σταματήσει η καρδιά μας!!!

Πήγαμε και πήραμε απο το ELC ένα κέντρο δραστηριότητων την βάζω μέσα και παίζει τουλάχιστον χωρίς να ανησυχώ,και στο πάρκο επίσης,αλλού δεν μπορω πουθενα ουτε στο ρηλαξ,κοντεύει να γυρίσει μπρουμυτα το ρηλαξ!!!

Οι γιατροί μας είπαν οτι σε 2-3 μήνες θα περπατήσει,τι να το κάνω όμως που θα έχω παει απο καρδιά μέχρι τότε;;;;;;

Καλα τα κουμπιά τα πατάει κανονικα όταν την βάζω μέσα εκει και παίζει,σαν μεγάλο μωρο κάνει.

Καλα τη χόρτοσούπα δεν τη τρώει καθόλου πατάτα και καρότο τρώμε ακόμα,να δω τωρα με το κρεατακι αν θα αλλάξει κάτι.

Και κάτι άλλο που ήθελα να σας ρωτήσω,το γάλα που δίνεται τωρα 2 βρεφικες ηλικίας,πίνουν την ίδια ποσότητα;;; Εμένα απο 180 που επεινε τωρΑ δεν της φτάνει 240!!! Περνουμε το novalac 2. Μήπως επειδη το πρώτο που έπινε τόσο καιρο ηταν πολυ παχυρευστο λόγο παλινδρομησης και χορταινε πιο εύκολα με λιγότερη ποσότητα;; Και τωρα που πίνει κανονικό γάλα δεν χορταινει;;πίνει πριν κοιμηθει της το δίνω στον ύπνο 10 το βράδυ 240 και ξυπνάει κατα της 4-5 το πρωι επειδη πειναει,αυτο απο τότε που αλλάξαμε το γάλα,μου είπε η παιδιατρος να της βάλω και ριζαλευρο στο γάλα για να την κρατήσει... Για να δούμε σήμερα θα της το κάνω έτσι!

Ελένη κρατά γερά μη σκας,εγω ως γνήσια ταυρινα όταν τσακώνομαστε με τον άντρα μου αντί να στεναχωρηθω πισμωνω πολυ και λέω σιγά μη σκάσω εγω,να σκάσει αυτός χαχαχχα....

Αγγελική με γειά το τικεράκι το Χριστουγενιάτικο!!!!

αλήθεια πότε λέτε να στολίσετε?

εγώ ήθελα το επόμενο σκ αλλά ο αντρας μου λεει είναι πολύ νωρίς ακόμα:|:|:|

πήραμε και στολή άι βασίλη για τον Δημητράκη!Από το τζάμπο, μας την έστειλε η κουνιάδα μου!

Λια εμεισ τη Παρασκευή θα βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα σιγα μην ειναι νωρίς,του αρέσει και του άντρα μου τωρα με το μωρο να τα χαρούμε πιο πολυ..

Σόνια μου!!!! Τι λαχταααααρααα!!! Παναγία μου, ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ να μου πέσει από το καρότσι!!! Και την είχες και σχεδόν ξαπλωμένη....πω πω.... "ζουλάπι"τρελο η κόρη σου! (Έτσι λέμε τα μωρά που δεν βάζουν κώλο κάτω και είναι ζωηρά και σε κίνηση διαρκώς!) ;) Θέλει να την προσέχεις πολύ! Εμένα αυτά που λες και με το πέσιμο, αλλά και με το κρέμασμα από το μόμπιλο (!) μου φαίνονται εξωπραγματικά ακόμη γιατί η Αθανασία μου ακόμη πέρα βρέχει με τέτοια!! :tongue: Ούτε κατά διάνοια να σηκωθεί μόνη της στα γόνατα στην κούνια της.... Της αρέσει να πατάει όρθια και καμαρώνει και βάζει δύναμη, αλλά εμείς εννοείτε τη σηκώνουμε και την κρατάμε... :rolleyes: Ακόμη να φανταστείς ούτε πάρκο δεν της έχουμε πάρει γιατί ακόμη δεν κάθεται μόνη. Τις τελευταίες 2-3 μέρες που τη βάζω να κάθεται, κάθεται καλύτερα κάπου 1-2 λεπτά μόνη της μέχρι να γύρει... :tongue: Αχ, ευτυχώς που δε χτύπησε με το ξύλινο πάτωμα!!!

Εμείς πίνουμε την ίδια ποσότητα στο γάλα νούμερο 2, δεν έχει κάποια διαφορά. Εσάς μάλλον ευθύνεται το οτι ήταν παχύρρευστο λόγω παλινδρόμησης όπως είπες για την αχορταγιά της!!! :tongue: Για βάλε ρυζάλευρο να δούμε πώς θα της φανεί...

Κι εσείς μαλωμένοι με το μπαμπά σας; Τι στο καλό μας μούτζωσαν;;;

Σοφάκι τέλειο το χουχούλιασμα με τη μπόρα να μένεται έξω! Και πιτσούλα!!!! Μιαμ μιαμ! Έχεις καμία εύκολη και καλή συνταγή για ζύμη; Εγώ έχω μια πολύ καλή που την κάνει λεπτή σα από φούρνο με ξύλα, αλλά είναι διαδικασία και βαριέμαι!!! :? Κι εδώ βλέπω μια μαυρίλα να έρχεται άστα να πάνε, είπαμε να πηγαίναμε να αγοράσουμε πάρκο για τη μικρή για να δούμε τι θα γίνει!

Λιάκι μου, πώς είναι ο Δημητράκης; Καλύτερα απο μυξούλες;

Εμείς καλύτερα κάπως, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι το μάλωμα-περεξήγηση και χαλιέμαι άσχημα και δεν κάνει τώρα με το μωρό, κρίμα είναι..

Λέμε να στολίσουμε κατά τις 5-6 Δεκεμβρίου, και του άντρα μου του φαίνεται νωρίς να στολίσουμε από τώρα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια χθες ηταν η χειρότερη μού μέρα,είχα βάλει το μωρο στο καρότσι στη πρώτη σκάλα σχετικά ξαπλωμενη για να της δώσω το γάλα (πάντα στο καρότσι την ταιζω)μολις τελείωσε το γάλα πήγα στη κουζίνα το μπιμπερο και ακούω ένα γδουπ και κλάμα,τρέχω να δω και τι βλέπω;; Το μωρο με τα μούτρα στο πάτωμα,πως δεν παιθανα και το άντεξα αυτο που είδα ένας θεός ξέρει.... Πήραμε την γιατρό μας είπε να την πάμε στο νοσοκομείο να την δούνε,πήγαμε στην ευρώκλινική ευτυχώς όλα καλα,άξιζαν τα λεφτά που δώσαμε για το ξύλινο πάτωμα γιατι αν ηταν πλακάκι επειδη το καρότσι ειναι ψηλό ουτε ξέρω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.

Ελένη ριξαμε και εμείς μετα ένα τρικουβερτο καυγά μετα μολις γυρίσαμε απο το νοσοκομείο αστα να πανε,μου λέει ο άντρας μου τωρα να την προσεχείς πιο πολυ επειδη δεν ειναι πια νεογέννητο μωρο ειναι πολυ ζωηρή,καλα βρε του λέω εσυ θα μου πεις εμένα τι ειναι το μωρο που την έχω 24 ώρες το 24ωρο;;;;; Εκείνος βέβαια υποστηρίζει οτι όλα τα λέει καλοπροερετα εμένα όμως με έθιξε πολυ οπότε ακόμα δεν του μιλάω!!!!

Κορίτσια το μωρο απο μετα σε μέρα γίνεται όλο και πιο ζωηρή,πριν 3 μέρες ξύπνησε σηκώθηκε σα γόνατα έπιασε το περιστρεφομενο και το τράβηξε είχε κρεμάσει ολόκληρη και απο το βάρος ΕΣΠΑΣΕ!!!! Μας φαντάζεστε τι πάθαμε μες τη νύχτα,νομίζαμε οτι έπεσε απο το κρεβάτι και μέχρι να την δούμε κόντεψε να σταματήσει η καρδιά μας!!!

Πήγαμε και πήραμε απο το ELC ένα κέντρο δραστηριότητων την βάζω μέσα και παίζει τουλάχιστον χωρίς να ανησυχώ,και στο πάρκο επίσης,αλλού δεν μπορω πουθενα ουτε στο ρηλαξ,κοντεύει να γυρίσει μπρουμυτα το ρηλαξ!!!

Οι γιατροί μας είπαν οτι σε 2-3 μήνες θα περπατήσει,τι να το κάνω όμως που θα έχω παει απο καρδιά μέχρι τότε;;;;;;

Καλα τα κουμπιά τα πατάει κανονικα όταν την βάζω μέσα εκει και παίζει,σαν μεγάλο μωρο κάνει.

Καλα τη χόρτοσούπα δεν τη τρώει καθόλου πατάτα και καρότο τρώμε ακόμα,να δω τωρα με το κρεατακι αν θα αλλάξει κάτι.

Και κάτι άλλο που ήθελα να σας ρωτήσω,το γάλα που δίνεται τωρα 2 βρεφικες ηλικίας,πίνουν την ίδια ποσότητα;;; Εμένα απο 180 που επεινε τωρΑ δεν της φτάνει 240!!! Περνουμε το novalac 2. Μήπως επειδη το πρώτο που έπινε τόσο καιρο ηταν πολυ παχυρευστο λόγο παλινδρομησης και χορταινε πιο εύκολα με λιγότερη ποσότητα;; Και τωρα που πίνει κανονικό γάλα δεν χορταινει;;πίνει πριν κοιμηθει της το δίνω στον ύπνο 10 το βράδυ 240 και ξυπνάει κατα της 4-5 το πρωι επειδη πειναει,αυτο απο τότε που αλλάξαμε το γάλα,μου είπε η παιδιατρος να της βάλω και ριζαλευρο στο γάλα για να την κρατήσει... Για να δούμε σήμερα θα της το κάνω έτσι!

Ελένη κρατά γερά μη σκας,εγω ως γνήσια ταυρινα όταν τσακώνομαστε με τον άντρα μου αντί να στεναχωρηθω πισμωνω πολυ και λέω σιγά μη σκάσω εγω,να σκάσει αυτός χαχαχχα....

Ti είπες τώρα Σόνια μου?????:shock::shock::shock:

Πω, πω, έπεσε η καημενούλα από το καρότσι?????????????

αχ, και εγώ θα είχα πάθει συγκοπή αν μου έκανε κανένα τέτοιο!!!

άστα να πάνε έχουν ζωηρέψει πολύ τα μωρά μας και δεν είναι να τα αφήνουμε λεπτό από τα μάτια μας....και εγώ σήμερα τον είχα δίπλα μου στο καρότσι και έφτιαχνα την κρεατόσουπά του και μέχρι να γυρίσω να τον δω είχε βγει ο μισός από κάτω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ευτυχώς τον πρόλαβα:?:-?:?

Καλά εσείς είσαστε και πολύ μπροστά κινητικά, οπότε θέλει ακόμα πιό πολύ προσοχή...

Αλήθεια κοπέλες, έχετε αρχίσει να σκέφτεστε πιθανούς κινδύνους μέσα στο σπίτι???εμείς πχ, έχουμε πολλά πολύπριζα στο πάτωμα και πολλά καλώδια πχ πίσω από το έπιπλάκι της τηλεόρασης, επίσης η τηλεόραση είναι σε χαμηλό τραπέζι, για γωνίες δεν το συζητώ, ένα σωρό, πως θα προστατεψουμε τα μωρά μας???

διαβασα κάπου πως πρέπει να ξαπλώνουμε σε κάθε δωμάτιο στο πάτωμα για να αντιληφθούμε τι είναι επικίνδυνο και τι όχι...

ουφ, αρχίζουν τα όργανα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

Σοφία, εννοείται θα βάλω φωτογραφίες Χριστουγεννιάτικες!

Ελπίζω να περάσουμε καλά οι τρείς μας!!!

Ελένη, ευτυχώς δεν εχουμε πολλές μυξούλες, είχε και κεφάκια όλη μέρα, οπότε δεν ανησυχώ!

ναι καλέ, μη το σκέφτεσαι, δεν είναι καλό και για το μωρό , σε νιώθει αν δεν εχεις καλή διάθεση και αν είσαι στενοχωρημένη...εγώ χθές έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ από τις επιθέσεις των αμερικανών στη Βαγδάτη μετα την 9/11 και έβαλα τα κλάμματα ενώ κρατούσα τον Δημητράκη αγκαλιά και αναστατώθηκε πάρα πολύ...άρχισε να βγάζει φωνούλες και να γυρνάει το κεφαλάκι του πέρα-δώθε...αμέσως έκλεισα τη τβ και άρχισα να του τραγουδάω:?

Αλήθεια εσείς έχετε ανοιχτή την τηλεόραση΄εκεί που κάθεστε με το μωρό?εμείς πού σπάνια την ανοίγουμε πλέον, μόνο όταν κοιμάται, ή όταν τον έχω αγκαλιά να τον ταίσω και δεν βλέπει..

HDfQp3.png

λιακι ανυπομωνω να δω το δημητρακη αγιοβασιλακι,εμεις ελπιζω να μας βρει ο δεκεμβριος με στολισμενο το σπιτι...δεν νομιζω οτι ειναι νωρις,λατρευω τα χριστουγεννα,ειναι τελεια γιορτη οποτε γιατι να μη τη χαρουμε απο νωρις;);););) τηλεοραση τι ειναι αυτο,αααα κατι μου θυμιζεις ενα μαυρο κουτι...εδω και εξιμιση μηνες να εχω ανοιξει 10 φορες την τηλεοραση και αυτες ετσι για να χαζεψω μιας και δεν εχει και τιποτα πια...ο αντρας την ανοιγει και οποτε την εντοπισει η μπεμπα κολλαει αλλα δεν θελω να βλεπει,στην αρχη μας το ειχε απαγορεψει η παιδιατρος...για την ασφαλεια που λες η παιδιατρος μας ειπε εξαφανιζουμε καλωδια και οτιδηποτε αλλο μπορει να τραβηξει,μικροαντικειμενα,απορρυπαντικα,λαδια ξιδια απο ντουλαπιακαι ελεγχουμε τα τελευταια συρταρια τι πραγματα εχουμε...και ποσα αλλα που δεν μας παει ο νους:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σονια τι λες τωρα επαθα πλακα,παναγια μου,ευτυχως που ειχατε το πατωμα,παντα δεμενη οπου και να ειναι και προς θεου στην αλλαξιερα ουτε δευτερολεπτο μονα τους...πω πω....μια στιγμη και τα παντα ολα...σημασια εχει που δεν επαθε τιποτα η μικρη σου...φανταζομαι σε τι κατασταση βρισκοσουν...λαχταρισες και δεν ηθελες και κουβεντες εκεινη την ωρα γιαυτο αρπαχτηκες με τον αντρα σου...και εγω την ιδια αντιδραση με σενα θα ειχα...δεν δεχομαι κουβεντα και παρατηρηση απο κανενα στο θεμα του παιδιου αφου ειμαστε ολοι μερα μονες μας με τα μωρα...λες να γινει ακροβατης η μικρη...σχετικα με το γαλα με το 2 νομιζω οτι χορταινει γρηγοροτερα απο οτι το 1...μαλλον θα ειναι αυτο που ειπες,πες μας για το ρυζαλευρο

ελενη 77 ειδα το βιντεο και επαθα πλακα,χαζευα τα κουκλακια αδερφακια και ξαφνικα συνηδειτοποιω οτι ειναι ορθιος ο μπεμπουλινος και επαθα σοκ...μπραβο το αγορακι σου...ετοιμος να προχωρησει...αληθεια η/ο παιδιατρος δεν εχει εντυπωσιαστει?

σοφακι ποτε προλαβαινεις να τα κανεις ολα αυτα,μπραβο και παλι μπραβο...και μεισ χειμωνιασαμε...μες στο προγραμμα ειναι οι ιωσουλες αλλα οπως και να χει με στεναχωρει γιατι παιδευεται...

ελενη και μενα φεεεεεετα φεεεετα παει κινητικα,ενω ειχε ξεκινησει δυναμικα τραβηξε χειροφρενο μετα....και εγω τι βαζω να καθεται αλλα ολο τρεκλιζει και πεφτει...η αθανασουλα στη φωτο μια χαρα καθεται;)...ειχα ρωτησει τη παιδιατρο να τη βαζω να παταει και μου ειπε οχι ακομη δεν ειναι ετοιμη να σηκωσει το βαροσ της και δεν τη βαζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...θα τα μαθουν ολα τα ζουζουνακια σιγα σιγα...παρκο δεν θα της αγορασω γιατι δεν εχουμε χωρο...θα της βαλω ενα παπλωματακι στο χαλι να κυλιεται που της αρεσει και μετα θα δουμε τι θα γινει...

καλο βραδυ και φιλακια

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Γεια σας και πάλι!

Πήγαμε μια βόλτα και ξεσκάσαμε είναι η αλήθεια, ουφ το χρειαζόμουν!!! :shock: Αγοράσαμε και πάρκο κορίτσια! :D Όταν το στήσω και τη βάλω μέσα θα σας βάλω φωτό! Αχ, ελπίζω να το συνηθίσει εύκολα και να περνάει εκεί λίγο χρόνο... :rolleyes:

Πω πω κορίτσια με αγχώσατε με το θέμα ασφάλεια στο σπίτι!!! Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη καθόλου γιατί θεωρώ πως είναι νωρίς...μόλις αρχίζει να μπουσουλάει θα το μελετήσω εκτενέστερα! Όμως δεν αργεί η ώρα, είναι να μην αρχίσει να σέρνεται, μόλις το καταφέρει μια μετά θα μπουσουλήσει γρήγορα πιστεύω... Για την ώρα όταν τη βάζω μπρούμυτα ζορίζεται και προσπαθεί να προχωρήσει μάταια όμως!!! :tongue: :tongue: :tongue: Από τα ντουλάπια δεν έχω σκοπό να μετακινήσω τίποτα απλά θα αγοράσω και θα βάλω αυτές τις ασφάλειες ντουλαπιών που δεν μπορούν να τα ανοίξουν. Ελπίζω μόνο να μην είναι μόνιμες στα ντουλάπια γιατί νοικιάζουμε και θα μας κράξει η σπιτονοικοκυρά! Ξέρει καμια σας πώς μπαίνουν;; Ειδικά οι δευτερομανούλες;;; Για τις γωνίες επίπλων που κι εμείς έχουμε μπόλικες δόξα το Θεό, θα πάρω και θα βάλω σιλικονάτες γωνίες που είναι η μόνη λύση! Ε, δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε και τα έπιπλα!! :? Τα πολύμπριζα που κι εμείς Λία έχουμε πολλά είναι ένα θέμα και τα καλώδια επίσης και η τηλεόραση που την έχουμε κι εμείς σε χαμηλό έπιπλο.... :? Οι παγίδες είναι μπόλικες λοιπόν και άλλες τόσες που δε φανταζόμαστε....Να μην πω και για τα διακοσμητικά στα τραπεζακια που εννοείται ότι θα τα εξαφανίσουμε!! Καλά μη μας πιάνει και πανικός! Κορίτσια ας ελπίσουμε να κάθονται στο πάρκο και από εκεί και πέρα τις φορές που θα τα αφήνουμε να μπουσουλάνε χύμα στο σπίτι θα τα πάιρνουμε από πίσω, δεν θα τα αφήνουμε μόνα ειδικά τον πρώτο καιρό και βλέπουμε... Θα δούμε έτσι τι είναι αυτό που τα ελκύει και θα ανακαλύψουμε κι άλλες παγίδες στην πορεία.

Αγγελική, έχεις μεγάλο δίκιο με την αλλαξιέρα!! Μεγάλη προσοχή, ποτέ μόνα τους! Από εδώ και μπρος δεν θα πάρουμε χαμπάρι πότε θα πάρουν τούμπα, Παναγία μου φύλαγε!!! Εγώ έχω ένα θέμα με αυτό γιατί την καθαρίζω με νεράκι και βαμβάκι. Νεράκι βάζω κάθε φορά που την αλλάζω σε ένα μπολάκι για να είναι χλιαρό και όχι κρύο. Μου είναι δύσκολο να το γεμίζω με την Αθανασία αγκαλιά και καμιά φορά την άφηνα στην αλλαξιέρα και πεταγόμουν στο μπάνιο να γεμίσω (είναι ακριβώς απέναντι απο το δωμάτιό της, αλλά και πάλι φοβάμαι!). Τώρα όσο μπορώ το κάνω πριν την πάρω αγκαλιά και δεν τη αφήνω καθολου μόνη πλεον, φοβάμαι πολύ!

Αχ, σχετικά με την τηλεόραση...εμείς έχουμε συνηθίσει από φοιτητές ακόμη και την έχουμε ανοιχτή όλη μέρα!!!! :shock: :shock: :shock: Πάθατε σοκ;;; Κι όμως είναι μια κακή συνήθεια που όμως την έχουμε... Έτσι λοιπόν, αναγκαστικά και η Αθανασία ακούει ομιλίες και γυρίζει το κεφάλακι για να δει. Δεν την αφήνω όσο μπορώ, αλλά 1-2 φορές μέσα στη μέρα για λίγη ώρα βλέπει... Άσε που καμια φορά είμαι κομμάτια και την έχω αγκαλιά και βλέπουμε μαζί τηλ. ηρεμεί κιόλας με αυτό τον τρόπο... Ελπίζω να μην πάθουν τίποτα τα ματάκια μας. Η γιατρός όταν τη ρωτήσαμε μας είπε να βλέπει τηλ όσο λιγότερο γίνεται γιατί η γρήγορη εναλλαγή χρωμάτων είναι αυτή που επιβαρύνει την όρασή τους και ειδικά διαφημίσεις που πάιζουν γρήγορα να μην κοιτάει. Τι να πω, όσο μπορώ την απασχολώ με άλλα ή τη βάζω να ξαπλώσει ή να κάτσει σε μέρος που δε βλέπει...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Γρ'αφω στα γρήγορα μια και όπου να ναι ξυπνάει το αστέρι μου, έκανε υπέρβαση σήμερα που κοιμάται ακόμα:P:p:p

Ελένη με γειά το πάρκο!!!!

εμείς μάλλον έχουμε κάνει βλακεία και πήραμε παρκοκρέβατο που κλείνει για όταν φύγαμε στις γιαγιαδες και είναι διαφορετικό από τα απλά πάρκα, έχει σαν τούλι γύρω γύρω και αφενός δε θα βλέπει ο μικρός έξω και αφετέρου δε θα μπορεί να πιαστεί για να σηκωνεται:?:?:?

τώρα που να βρούμε λεφτά να ΄παρουμε και σκέτο πάρκο????

άσε που αν το πω στον άντρα μου θα φρικάρει και με το δίκιο του...όλο παίρνουμε, παίρνουμε πράγματα και τα μισά μας είναι ήδη άχρηστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα λέμε μετά γιατί κάτι ακούω...:tongue:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...