Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου

ειμαστε αρρωστουλες...:(:(:(:(εχουμε ιωση αλλα ευτυχως δεν εχουμε ακροαστικα,ωτιτιδες κλπ...πηγαμε παιδιατρο πολυ ορο στη μυτουλα και αν σηκωσει πυρετο ντεπον...χτες τα χαραματα ειχε 38 μωρε η γλυκια μου αλλα απο τις 8:30 το πρωι δεν εχει ξανανεβασει...κριμα δεν μπορω να τη βλεοπω να βηχει και να ειναι αρρωστουλα...τωρα για δυο μερες δεν θα φαμε φρουτο,μονο πατατουλα καροτο αν θελει...πιο πολυ υγρα να πινει γαλατακι δλδ...

λια αχ αδιαθετησες και συ,ε αφου αραιωνουν οι θηλασμοι μας θυμαται η γυναικεια φυση μας...υπομονη...εγω παντως δεν ειχα και πολυ αιμα κανονικα...μια χαρα ο δημητρακης και πολυ ψηλος...και εμεις τις υπολοιπες κρεμες απο τον αλλο μηνα...

σοφακι να σοας ζησει η νεοφωτιστει Αναστασια...να ειναι ευτυχισμενη στη ζωη της...πες μας λεπτομερειες οταν μπορεσεις και φυσικα περιμενουμε φωτο...

σονια και μεις στα ιδια κιλακια ειμαστε αλλα λιγο πιο κοντουλες...ε καλα η μπεμπουλα σου με το μπεμπη της ελενης ειναι πολυ μπροστα κινητικα...ειπαμε εχουμε τα μωρα θαυματα...εμεις το πενταπλο καναμε και στον υπνο δεν ξυπναμε συνηθως σπανια μια φορα περιπου τη βδομαδα...

ελενη τι τελειες φωτο...αχ θα τη φαω...το λικε στο εκανε ο βασιλης του αρεσε η φωτο με τα λερωμενα μουτρακια...κριμα μωρε που το εβγαλε...θα της εκατσε βαρυ..κοιτα αυτο που λεει η σονια για τις κρεμες γιατι αυτες με τα δημητριακα περιεχουν γλουτενη γιαυτο εμας ουτε στο γιαουρτι δεν μας αφησε με δημητριακα...

σοφια και ελενη77 θα το συνηθισουν το φαγητο καθε μερα και καλυτερα θα τα πηγαινουν...περιμενουμε νεα σας

αλικακι καλη επιτυχια με το φαγητο,πως τα πηγατε?

παω στο παιδακι μου σας φιλω

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μου ήρθε και εμένα χθες η περίοδος, κάθε μια ώρα αλλάζω σερβιετα,καλα ήμουνα μέχρι τωρα!!

Λια ασε μου χάλασε το λάπτοπ το μωρο και γι'αυτο δεν γράφω συχνά επειδη απο κινητό μου ειναι δύσκολο,δεν βλέπω καλα,και έχω και καιρο να διαβάσω τι λέτε,έχω χάσει επεισόδια.χμ αυτο που λες για το νυχτερινό ξύπνημα συγουρα δεν μπορείς να κανεις αλλιώς εσυ,η παιδιατρος μας εννωει μάλλον όσες δεν θηλαζουν,ίδια μέρα αδιαθετισαμε!!

Σοφακι αλήθεια το κάνει και η δικια σου;;; Εσυ τι κανεις όμως την ταιζεις;;

Ελένη τα αναψαμε ναι,βασικά δεν κάνει κρυω ειναι ζεστό και το Σπιτι τωρα με το ξύλινο πάτωμα όμως τα χεράκια του μωρου ειναι κρύα ρε γαμωτο οπότε τα αναβουμε μέρα νύχτα.

Εμάς για τις κρέμες δεν μας έδωσε πράσινο φως η μάλλον μας είπε χωρίς γλουτενη κρέμα,και της λέω εγω αφου γράφουν απο 5 μηνών η 6 γιατι να μη της δώσω κάποια άλλη για να αλλάζει γεύσεις το μωρο;;; Και μου είπε πως να μην εμπιστεύομαι απόλυτα τι πουλάνε επειδη η γλουτενη που έχουν ειναι βαριά για μωρο 6 μηνών και θα το κάνει εμετο,μετα τον έβδομο,α για φαριν λακτε μας είπε όταν γίνει 7.

Σόνια μου, οι κρέμες όπως και τα γάλατα τα frezylac γράφουν επάνω στο κουτί "χωρίς γλουτένη", οπότε δεν έχουμε θέμα λογικά να μας κάτσει βαριά η κρέμα... :rolleyes:

Ναι, εμείς κάναμε το infarix την τρίτη και τελευταία δόση. Αρχές Δεκέμβρη θα κάνουμε την δεύτερη (ή τρίτη, δε θυμάμαι) δόση του prevelar που είναι για τον πνευμονιόκοκκο. Και νομίζω τον έβδομο μήνα μας είπε πως τελειώνουν τα κάθε μήνα εμβόλια.

Αυτό που κάνατε εσείς πώς λέγεται, θυμάσαι;

Μπράβο στο κορίτσι σου το δυνατό που δεν κατάλαβε τίποτα με το εμβόλιο! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας κοριτσια μου

ειμαστε αρρωστουλες...:(:(:(:(εχουμε ιωση αλλα ευτυχως δεν εχουμε ακροαστικα,ωτιτιδες κλπ...πηγαμε παιδιατρο πολυ ορο στη μυτουλα και αν σηκωσει πυρετο ντεπον...χτες τα χαραματα ειχε 38 μωρε η γλυκια μου αλλα απο τις 8:30 το πρωι δεν εχει ξανανεβασει...κριμα δεν μπορω να τη βλεοπω να βηχει και να ειναι αρρωστουλα...τωρα για δυο μερες δεν θα φαμε φρουτο,μονο πατατουλα καροτο αν θελει...πιο πολυ υγρα να πινει γαλατακι δλδ...

λια αχ αδιαθετησες και συ,ε αφου αραιωνουν οι θηλασμοι μας θυμαται η γυναικεια φυση μας...υπομονη...εγω παντως δεν ειχα και πολυ αιμα κανονικα...μια χαρα ο δημητρακης και πολυ ψηλος...και εμεις τις υπολοιπες κρεμες απο τον αλλο μηνα...

σοφακι να σοας ζησει η νεοφωτιστει Αναστασια...να ειναι ευτυχισμενη στη ζωη της...πες μας λεπτομερειες οταν μπορεσεις και φυσικα περιμενουμε φωτο...

σονια και μεις στα ιδια κιλακια ειμαστε αλλα λιγο πιο κοντουλες...ε καλα η μπεμπουλα σου με το μπεμπη της ελενης ειναι πολυ μπροστα κινητικα...ειπαμε εχουμε τα μωρα θαυματα...εμεις το πενταπλο καναμε και στον υπνο δεν ξυπναμε συνηθως σπανια μια φορα περιπου τη βδομαδα...

ελενη τι τελειες φωτο...αχ θα τη φαω...το λικε στο εκανε ο βασιλης του αρεσε η φωτο με τα λερωμενα μουτρακια...κριμα μωρε που το εβγαλε...θα της εκατσε βαρυ..κοιτα αυτο που λεει η σονια για τις κρεμες γιατι αυτες με τα δημητριακα περιεχουν γλουτενη γιαυτο εμας ουτε στο γιαουρτι δεν μας αφησε με δημητριακα...

σοφια και ελενη77 θα το συνηθισουν το φαγητο καθε μερα και καλυτερα θα τα πηγαινουν...περιμενουμε νεα σας

αλικακι καλη επιτυχια με το φαγητο,πως τα πηγατε?

παω στο παιδακι μου σας φιλω

Αχ, περαστικά!!!!! :cry: Πού την άρπαξε το καημενούλι σου;;;;; :( Πρόσεξέ την, να την έχεις στα ζεστά για να γίνει καλά γρήγορα! Έχε το νου σου και τη νύχτα στον ύπνο αν μπουκώνει...

Όσο για τις κρέμες, δεν της δίνω με δημητριακά. Μια φορά πήγα να της δώσω και ήταν αηδία και την πέταξα.... Σας είχα πει. Για την ώρα κι εμείς μόνο ρυζάλευρο με γάλα τρώμε, το καθυστερω για τις άλλες όσο μπορώ καλού κακού.... :rolleyes: Αλλά όπως είπα και στη Σόνια δεν έχουν γλουτένη οι κρέμες που τρώμε.

Ευχαριστώ το Βασίλη για το like στις φωτό! Πάω να βάλω και άλλες που βγάλαμε σήμερα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

τι κανετε ομορφοκοριτσα?

εμεις ευτυχως δεν εχουμε σημερα πυρετουλη,ειναι πολυ καλητερα απλα γινεται χαμος με τον ορο,και μετα δε με θελει για λιγο χι χι χι...

ελενη τι σκουφος...τι ματακια...και τσιμπιδακι θα τρελαθω...εχουμε το ιδιο μομπιλε στη κουνια αλλα πρεπει να αντικαταστησουμε τις μπαταριες γιατι τα επαιξαν...

σχετικα με την περιμετρο του κεφαλιου εμεις ειμαστε στην 90 καμπυλη οπως και το υψος...στο βαρος παμε για την 97...εγω μικρη ειχα μεγαλο κεφαλι και δεν το σηκωνα καλα απο το βαρος του μυαλου μου χα χα χα...

τι κανετε ομορφοκοριτσα?

εμεις ευτυχως δεν εχουμε σημερα πυρετουλη,ειναι πολυ καλητερα απλα γινεται χαμος με τον ορο,και μετα δε με θελει για λιγο χι χι χι...

ελενη τι σκουφος...τι ματακια...και τσιμπιδακι θα τρελαθω...εχουμε το ιδιο μομπιλε στη κουνια αλλα πρεπει να αντικαταστησουμε τις μπαταριες γιατι τα επαιξαν...

σχετικα με την περιμετρο του κεφαλιου εμεις ειμαστε στην 90 καμπυλη οπως και το υψος...στο βαρος παμε για την 97...εγω μικρη ειχα μεγαλο κεφαλι και δεν το σηκωνα καλα απο το βαρος του μυαλου μου χα χα χα...

Χααχχα! Έτσι είναι, αυτό είναι το τίμημα του πολύ μυαλού!!! :tongue: Έχει βάρος, πώς να το κάνουμε!!! Από το να ήταν κουφιο κι ελαφρύ, καλύτερα γεμάτο και βαρύ! χαχαχ ;)

Χαίρομαι που δεν έχει πυρετούλη η μπεμπούλα... ε, τον ορό πρέπει να τον υπομείνει ακόμη λίγο, να ξεμπουκώσει!

Α, τι γέλιο, κι εμείς πριν 4-5 μέρες αλλάξαμε μπαταρίες στο μόμπιλο, τα είχε πάιξει τελείως και έπαιζε σε αργή κίνηση σα χαλασμένος δίσκος! Αφού φοβόμουν μην τρομάξει το μωρό! :tongue: 4 μεγάλες παίρνει αν θυμάμαι καλά... Εντωμεταξύ η πιο χαμηλή του σκάλα δεν παίζει αρκετά δυνατά; Πώς να νανουριστεί το μωρό; Πιο πιθανό είναι να αρχίσει να χορεύει! :tongue: :tongue: :tongue: Έχουμε ένα ακόμη παρόμοιο εξάρτημα στην κούνια της (φαίνεται και στη φωτό είναι πράσινο από πίσω) που παίζει και πιο σιγά μελωδίες και έχει και κινούμενα ζωάκια, πολύ ωραίο! Αυτό είναι: http://www.kidslandusa.com/fisher-price/crib-toys/precious-planet-melodies-n-motion-soother.php Δώρα μας τα έκαναν και τα δύο.. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου, μου λείπετε πολύ...

μου έχει πέσει πάρα πολύ δουλειά...και δεν προλαβαίνω ούτε να σας διαβάσω καλά καλά...στα πολύ γρήγορα...κλέβω ματιές...πιστεύω όμως να τα διαβάσω όλα σας τα νέα σύντομα..σας το υπόσχομαι!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικούλα το μωράκι σου κρύωσε λιγάκι ε? (αν θυμάμαι καλά...) μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα...λίγη προσοχή θέλουν τώρα που είναι χειμώνας...να αποφεύγεται τους κλειστούς χώρους...τα μικρά παιδάκια...όσο το δυνατόν από μακρυά!!!

Ωχ, σας αφήνω πάλι...ούτε την νύχτα δεν ησυχάζω...βήχει ο Χρήστος......

Φιλιά

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα μανούλες!

Τι καλημέρα δηλ. που είμαστε εντελώς άυπνοι οικογενειακώς...:|:-|:|

από την Παρασκευή που κάναμε το εμβόλιο, infarix τη τρίτη δόση είμαστε όλο γκρίνια, πολλά κλάμματα και καθόλου ύπνο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:επίσης του έκανε και ερεθισμό στο ποδαράκι:?

ουφ, παλιοεμβόλια...ελπίζω σύντομα να συνέλθει για να ηρεμίσουμε κ εμείς που είμαστε σαν τα ζόμπι...

Αγγελικούλα περαστικά στη μικρή σου, ευτυχώς είναι δυνατό παιδάκι και το ξεπέρασε γρήγορα, μπράβο της!!!

όσο για τον ορό, όταν είχε κρυώσει ο Δημητράκης και του έβαζα συνέχεια και εμένα μετά για λίγο δε με ήθελε καθόλου..:rolleyes:

αλήθεια εσείς ορό τους βάζεται συχνά?εγώ μόνο αν δω αρκετές μυξούλες του βάζω...μια φίλη μου βάζει στο μωρό της 3 φορές την ημέρα από τότε που γεννήθηκε για να μη μπουκώνει...μήπως θα έπρεπε να του βάζω πιό συχνά?

Αδιαθετήσαμε και παρεούλα ε?για να δούμε η επόμενη φορά θα ερθει κανονικά ή θα ψάχνουμε τον κύκλο μας πάλι από την αρχή?

Ελένη, βλέπω οι βόλτες καλά κρατουν!καλά κάνετε και βολτάρετε συχνά...εμείς μια βδομάδα έχουμε να βγούμε γιατί φυσούσε παααρα πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω τον Δημητράκη... θα μου τον έπαιρνε ο αγέρας:shock::D:shock:Σήμερα όμως θα την κανουμε την βόλτα και ας σερνόμαστε...

Κατερινάκι, κράτα γερά!!!αφού έχεις πολύ δουλειά χαλάλι που δεν προλαβαίνεις να μας γράψεις...τέτοιες εποχές η δουλειά είναι είδος προς εξαφάνιση...

HDfQp3.png

Καλημέρα κορίτσια,μολις ξυπνησαμε εμείς.

Αγγελική περαστικουλια,αχ τρεμω ακόμα εγω μην αρρωστισουμε,παιδια ειναι όμως,οπότε οτι και να κάνουνε δεν μπορούμε να το αποφύγουμε.

Εγω κορίτσια frezymar spray της βάζω και δεν εχει πρόβλημα το μωρο,η πίεση ειναι πολυ ήπια ουτε που το καταλαβαίνει το μωρο,1 φορα την ημέρα μετα το μπάνιο για να κοιμηθει καλα.γραφει πάντως το κουτι για 3 φορές την ημέρα,οπότε αν το είχε ανάγκη θα της έβαζα παραπάνω.

Εμείς πήγαμε στο mall χθες το βράδυ,παραααα πολυ κόσμο,το μωρο όλο κραυγές χαράς έβγαζε,της αρέσει η πολυκοσμια,εχει συνηθίσει απο το μαγαζι του μπαμπά.ασε που τρελενεται για τα παιδάκια,τους φωνάζει εε εεε τους γελάει,τα τραβάει απο τα ρούχα,πολυ σύντομα βλέπω να μας ζητάει αδερφακι..

Κατερίνα δεν λες πάλι καλα που έχεις δουλεια;; Δεν το ακούμε συχνά αυτο πλέον απο κανέναν.

Αχ κορίτσια το Σάββατο έχουν πάρτυ στο καφε του άντρα μου,και για πρώτη φορα θα την αφήσω για λίγο,θα την κοιμησω πρώτα βέβαια και θα την προσέχει η πεθερα μου εγω κατα της 11 θα βγω που κοιμάται βαρια,όμως και πάλι έχω πολυ άγχος,αν ξυπνήσει και δεν με δει;; Την γιαγιά της δεν την συμπαθει ακόμα και όταν ειναι ξυπνια οσο μάλλον όταν ξυπνάει τη νύχτα και θέλει εμένα η τον πατέρα της!!φοβαμαι μη σοκαριστει και χάσει τον ύπνο της γενικα,εννοώ απο ανασφάλεια μη μας ξυπνήσει συνέχεια.... Αχχχχ τι θα κάνω..

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Ελένη διάβασα τωρα το χαρτί που μας εχει δώσει η γιατρός για το φαγακι του μωρου,και στα λαχανικά εποχής μας εχει γράψει αρκετά,γράφει επίσης οτι δεν χρησιμοποιούμε σπανάκι και παντζαρι πριν τους 12 μήνες γιατι περιέχουν πολλα νιτρικα αλατα,και σε θυμήθηκα,μήπως γι'αυτο έκανε η Ααθανασία εμετο;;επίσης απο τον 7ο μήνα χρησιμοποιουμαι χυμο φρέσκιας ντομάτας.

Σήμερα ξεκινάμε εμείς με πατάτα,καρότο,κολοκυθι,οτι λαχανικά ειναι στο χώμα όπως τα παραπάνω μας είπε πάντα βιολογικα.για να δούμε πως θα το πάρει...

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημέρα, τσουπρίτσες! :P

Αχ, Λία μου, του κόστισε του Δημητράκη το εμβόλιο βλέπω.... :? Λες όλα αυτά να του τα προκάλεσε αυτό; Μάλλον, τι άλλο θα μου πεις... Για πυρετό τον τσέκαρες μην τυχόν έκανε; Κοίτα ερεθισμό στο ποδαράκι κι εμάς μας έκανε το εν λόγω εμβόλιο, λίγο βέβαια, όχι κάτι ιδιαίτερο! Το prevenal που κάναμε τον προηγούμενο μήνα και θα ξανακάνουμε δυστυχώς και αρχές Δεκέμβρη την τελευταία δόση, μας ερέθισε το μπουτάκι πιο πολύ και είναι αρκετά βαρύ εμβόλιο έχω διαβάσει. Με το infarix ήμασταν εντάξει. Το κάθε μωράκι ότι το πειράξει, τι να κάνεις! Ελπίζω σήμερα να κοιμηθείτε! Δε λες που έκατσε η γκρίνια το ΠΣΚ γιατί δουλεύει και ο άντρας σου και άυπνος θα υπέφερε! :shock:

Μία βδομάδα έχετε να βγείτε,ε;; :?:shock: Πώς αντέχεις!!! Τώρα θα μου πεις, πού να πας με τέτοιο αέρα, δεν το συζητώ! Ευτυχώς εδώ εμείς έχουμε την επιλογή του εμπορικού αν έχει κρύο και γενικά ακατάλληλο καιρό. Πάντως βγαίνουμε κάθε-κάθε μέρα βόλτα, είτε πρωί, είτε βραδάκι... Μόνο όταν είναι ο μπαμπάς μας μεσημεριανός ίσως να μη βγούμε, αλλά και τότε ή θα πάμε το πρωί κανένα σούπερ μάρκετ ή θα τη βγάλω το απόγευμα μόνη μου στο jumbo. Έχουμε μάθει έτσι και αρέσει και στη μικρή και δύσκολα να μείνουμε μέσα όλη μερα, αν και το έχουμε κάνει και αυτό καμιά φορά που βαριόμαστε να κουνηθούμε.... :tongue: Όσο να'ναι όταν πιάσει το κρύο θα συμμαζευτούμε κάπως, αλλά και πάλι είπαμε υπάρχουν και τα εμπορικά! ;)

Σόνια, αυτό που λες για το σπανάκι-παντζάρι το διάβασα και στο ιντερνετ, οτι δηλαδη καλύτερα μετά το χρόνο! :shock: Τώρα γιατί η γιατρός μας είπε να της δώσουμε και από τα δύο κίολας, δεν ξέρω.... :shock: Ίσως εκείνη θεωρεί υπερβολικό το λόγο και θεωρεί πώς δεν υπάρχει πρόβλημα... Τι να πω πια! Δεν ξέρεις τι να δώσεις στο μωρό σου, ο ένας έτσι ο άλλος γιουβέτσι! Παίζουνε μωρέ με την υγεία και τη διατροφή του μωρού;;; Έλεος! Εγώ πάντως δεν της ξαναδίνω παντζάρι και ούτε δοκιμάζω σπανάκι για να είμαι σίγουρη! Άλλωστε αν πω της γιατρού πώς μου το έβγαλε όλο, θα θορυβηθεί νομίζω και θα μου πει άστο....

Συμπεθερούλα, κι εμάς μας λέιπεις!! :cry: :cry: :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, τσουπρίτσες! :P

Αχ, Λία μου, του κόστισε του Δημητράκη το εμβόλιο βλέπω.... :? Λες όλα αυτά να του τα προκάλεσε αυτό; Μάλλον, τι άλλο θα μου πεις... Για πυρετό τον τσέκαρες μην τυχόν έκανε; Κοίτα ερεθισμό στο ποδαράκι κι εμάς μας έκανε το εν λόγω εμβόλιο, λίγο βέβαια, όχι κάτι ιδιαίτερο! Το prevenal που κάναμε τον προηγούμενο μήνα και θα ξανακάνουμε δυστυχώς και αρχές Δεκέμβρη την τελευταία δόση, μας ερέθισε το μπουτάκι πιο πολύ και είναι αρκετά βαρύ εμβόλιο έχω διαβάσει. Με το infarix ήμασταν εντάξει. Το κάθε μωράκι ότι το πειράξει, τι να κάνεις! Ελπίζω σήμερα να κοιμηθείτε! Δε λες που έκατσε η γκρίνια το ΠΣΚ γιατί δουλεύει και ο άντρας σου και άυπνος θα υπέφερε! :shock:

Μία βδομάδα έχετε να βγείτε,ε;; :?:shock: Πώς αντέχεις!!! Τώρα θα μου πεις, πού να πας με τέτοιο αέρα, δεν το συζητώ! Ευτυχώς εδώ εμείς έχουμε την επιλογή του εμπορικού αν έχει κρύο και γενικά ακατάλληλο καιρό. Πάντως βγαίνουμε κάθε-κάθε μέρα βόλτα, είτε πρωί, είτε βραδάκι... Μόνο όταν είναι ο μπαμπάς μας μεσημεριανός ίσως να μη βγούμε, αλλά και τότε ή θα πάμε το πρωί κανένα σούπερ μάρκετ ή θα τη βγάλω το απόγευμα μόνη μου στο jumbo. Έχουμε μάθει έτσι και αρέσει και στη μικρή και δύσκολα να μείνουμε μέσα όλη μερα, αν και το έχουμε κάνει και αυτό καμιά φορά που βαριόμαστε να κουνηθούμε.... :tongue: Όσο να'ναι όταν πιάσει το κρύο θα συμμαζευτούμε κάπως, αλλά και πάλι είπαμε υπάρχουν και τα εμπορικά! ;)

Σόνια, αυτό που λες για το σπανάκι-παντζάρι το διάβασα και στο ιντερνετ, οτι δηλαδη καλύτερα μετά το χρόνο! :shock: Τώρα γιατί η γιατρός μας είπε να της δώσουμε και από τα δύο κίολας, δεν ξέρω.... :shock: Ίσως εκείνη θεωρεί υπερβολικό το λόγο και θεωρεί πώς δεν υπάρχει πρόβλημα... Τι να πω πια! Δεν ξέρεις τι να δώσεις στο μωρό σου, ο ένας έτσι ο άλλος γιουβέτσι! Παίζουνε μωρέ με την υγεία και τη διατροφή του μωρού;;; Έλεος! Εγώ πάντως δεν της ξαναδίνω παντζάρι και ούτε δοκιμάζω σπανάκι για να είμαι σίγουρη! Άλλωστε αν πω της γιατρού πώς μου το έβγαλε όλο, θα θορυβηθεί νομίζω και θα μου πει άστο....

Συμπεθερούλα, κι εμάς μας λέιπεις!! :cry: :cry: :cry:

Άστα Ελενάκι μου....ο καημενούλης, τέτοιο κλαμμα μες την νύχτα δε μου έχει ξανακάνει..εν τω μεταξύ σήμερα κοιμάται όλη μέρα...ήταν εξαντλημένος από το ξενύχτι...τώρα μας βλέπω πάλι να μη κοιμόμαστε το βράδυ αν αργήσει να ξυπνήσει...βρε λες να μου αποσυντονιστεί και να κάνει τη νύχτα μέρα???υπάρχει τετοια περιπτωση?:shock::shock::shock:

HDfQp3.png

καλημερα κοριτσια μου ειμαστε καλυτερα αλλα παιδευομαστε πολυ απο μυξουλες και τα υπολοιπα...δεν αντεχω αυτον τον παλιοορο τρεμει η καημενουλα....

θα απντησω αναλυτικα το βραδυ ετσι ειπα να σας πω μια βιαστικη καλημερα

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

Αγγελική μου, περαστικά και πάλι στη μικρή σου! Αμάν οι παλιομύξες!!! Δοκίμασε και κανένα άλλο σκεύασμα όπως αυτό που είπε η Σόνια το frezymar spray μήπως δεν την ενοχλεί τόσο.... Θα το πάρω κι εγώ αυτό μου φαίνεται για ώρα ανάγκης, όντως ο ορός δεν παλεύεται! Πού να μην τρέμει η κακομοίρα, εύκολο είναι; Ούτε εμείς που είμαστε μεγάλοι το αντέχουμε!! :shock:

Λιάκι, που είχες ρωτήσει επί του θέματος, ούτε εγώ βάζω ορό στην Αθανασία συχνά. Μόνο αν δω μυξούλες ή αν ακούσω την ανάσα της να χουρχουρίζει. Τελευταία φορά της βάλαμε λίγες μέρες πριν τη βάφτιση, δηλαδή κάπου 25 Σεπτεμβρίου. Και πριν από αυτή τη φορά είχα να της βάλω από 2 μηνών αν θυμάμαι καλα... Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να υποβάλλεις το μωρό σε αυτή την ταλαιπωρία προληπτικά, μην τυχόν και μπουκώσει! Ανόητο μου ακούγεται αυτό που κάνει η γνωστή σου, σορρυ για το χαρακτηρισμό κιόλας! :? Αν κρυώσει και είναι να κατεβάσει μύξες, θα κατεβάζει ασχέτως αν το πλημμυρίζουμε στον ορό, έτσι νομίζω. Άλλο αν ακους να είναι μπουκωμένο ή να το ταλαιπωρούν στον ύπνο μυξούλες, αλλά χωρίς αυτες τις ενδείξεις γιατί να βάλουμε ορό; Όταν βάζετε ορό χρησιμοποιείτε και το ρουφηχτήρι αμέσως μετά; Αυτό κι αν δεν κάνει συχνά! Όταν ήταν νεογέννητη η Αθανασία, η γιατρός μας είχε πει να της το κάνουμε 2 φορές τη μέρα γιατί ακούγαμε μυξούλες κι έπρεπε να καθαρίσει. Όταν καθάρισε μας είπε στοπ.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κοριτσακια μολις κοιμηθηκε το λουλουδακι μου,καλυτερα την ακουω,μακαρι,αν και το βραδυ χειροτερευει...:(:(:(...ευχαριστουμε για τα περαστικα...

κατερινουλα εισαι τυχερη που εχεις δουλεια,εμεισ εδω θα μαστε και θα περιμενουμε τα νεα σου οταν μπορεσεις....φιλια πολλα

λιακι εγω αδιαθετησα για πρωτη φορα στις 28/10,οποτε προηγοθμε.μου ειπε ο γυναικολογος ομως οτι αφου συνεχιζω το θηλασμο δεν σημαινει απολυτα οτι θα αδιαθετησω και τον εποομενο μηνα..αντε να δουμε...καθε μερα ορο χωρισ λογο:shock::shock::shock::shock::shock::shock:απαπα ποτε δεν θα το εκανα,εδω τη λυπαται η ψυχη μου τωρα που ειναι αρρωστη και αναγκαστικα πρεπει...οταν ειχε γεννηθει τις εβαλα 2-3 φορες για να καθαριζει απο τα υγρα που λογω καισαρικης δεν φευγουν ολα...μετα δεν θυμαμαι ξανα αντε 1 2 φορες που ειχε πολλα κακαδακια...τοσο πολυ πειραξε το εμβολιο τον καημενουλη?κριμα:(ποσο κραταει η επιδραση 24 ή 48,σημερα θα ειστε καλυτερα νομιζω...

σονια ειναι μακρυα το σπιτι απο το μαγαζι?αν γινεται να πεταχτεις αν συμβει κατι,γενικα ξυπναει τη νυχτα?η δικη μου αν ξυπνησει θελει να δει μονο εμενα αν παει ο μπαμπας της κανει χαλασμο και μετα αντε να τη συνεφερω μες στη νυχτα,και πιπιλα μονο απο εμενα θελει....οσο για τα λαχανικα ο καθε γιατροσ λεει τα δικα του ,π χ εμας μας ειπε ολα βιολογικα και τα φρουτα,οχι οξινα και ολες δινεται πορτοκαλι και δεν εχουν παθει τιποτα;) και λαχανικα ναι σπανακι ,για παντζαρι δεν ειπε κατι...

ελενιτα πως παει το μενου?διευρυνθηκε?εμεις εχουμε μεινει στασιμες λογω της παλιο-ιωσης,συμφωνω για τον ορο :shock::shock::shock::shock: της χαλαει η ορεξη,θα το εχω υποψιν μου αυτο το προιον απλα τωρα κανουμε με ορο και θαλασσινο νερο physiomer και μετα με αυτο που τις τραβας,εκει να δεις τι γινεται...

τα αλλα κοριτσια τι κανουν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...