Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Εμενα μόνο το utrogestan όταν το παίρνω από το στόμα με κάνει να χάνομαι.... νιώθω ότι θα λιποθυμισω. Αλλά και η prolutex προγεστερονη δεν είναι? λογικα τα φάρμακα. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου,

τι κανετε?εμεισ ξυπνησαμε με μυξουλες και βηχαλακι ξερο,της εβαλα ορο...πυρετο δεν εχει και μολις μου εκανε 2 φορες διαρροια:(:(:(

πηρα τη γιατρο και μου λεει "μηπως βγαζετε κανενα δοντακι?"θα την παρακολουθησω σημερα και αυριο μπορει να περασουμε να μας ριξει μια ματια αφου ερχεται και σκ....

ελενακι ρωτησα για το φαγητο και μου ειπε γυρω στα 250,οσο φαει,λιγο πανω λιγο κατω δεν πειραζει...για σημερα θα φαμε μονο πατατουλα καροτο λογω διαρροιας...αυτο που μαγειρεψα χτες θα το φαω εγω μου φαινεται γιατι εβαλα σπανακι και μπροκολο...τα οξινα φρουτα μου ειπε οχι ακομη...μονο τα βασικα...

Καλημέρες, κορίτσια μου!

Αγγελική μου περαστικά στη ζουζουνίτσα σου!!! Ωχ, μωρέ, ίσως κρύωσε το μικρούλι... Βέβαια ίσως βγάζει και κανένα δοντάκι, που είπε και η γιατρός!! Σας το εύχομαι!!! ;)

Δηλαδή σου είπε 250 περίπου για όλα τα γεύματα; ΟΚ, τότε, μια χαρά της δίνεις! Ίσως η γιατρός μας επειδή τα φοβάται τα κιλά μας το τόνισε για να μην ξεφύγουμε. Δε σου είπα χθες πως και για την απογευματινή κρέμα μου είπε το νεράκι να μην ξεπερνάει τα 150 ml.... :tongue: Έτσι ώστε μαζί με τη σκόνη να μην είναι η κρέμα πάνω 180 περίπου ml. Είπαμε πέσαμε σε fit γιατρό!! :tongue: :tongue: :tongue: Να σου πω καλύτερα για εμάς γιατί η μικρή μου από μόνη της δε θέλει πολύ ποσότητα. Αρχίζει και γκρινιάζει, χορταίνει μάλλον και δε θέλει άλλο. Εκεί γύρω στα 180 μου αρχίζει το μπουρου μπουρου και με το στανιό της δίνω 200-220 max, όσο της φτιάχνω δηλαδή.

Η δικιά σου αφού είναι πιο φαγανούλα και κατεβάζει πράμα δίνε της να το απολαμβάνει τουλάχιστον!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!

Επεσε παλι η θερμοκρασια και εμεις δεν εχουμε ακομη καλοριφερ....:evil::evil:.Να δουμε ποτε θα βαλουν(με αυτο τον τροπο πιεζει η διαχειρηστρια να μαζεψει κοινοχρηστα, ειναι καποιοι που χρωστανε 4-5 μηνες). Ειμαστε με τα αιρ-κοντισιον και αγορασαμε ενα καλοριφερ που το βαζουμε το βραδυ στα παιδια....

Αγγελικη περαστικουλια σας,ελπιζω να περασει γρηγορα να μην ταλαιπωρηθει η μικρουλα σου. Εμεις εχουμε ακομη μυξουλες και πολλα φτερνισματα.....

Για τις ποσοτητες που λεγατε θυμαμαι στον Νικολα μου ειχε πει η γιατρος 200-250 μλ αλλα απο τα 150 και πανω να μην τον πιεζω καθολου.

Οι περιπετειες μας με το φαγητο συνεχιζονται.....Σημερα φαγαμε 80-90 μλ φρουτοκρεμα (τι χαρα που εκανα, λεω μπηκαμε σε σειρα), τη χορτοσουπα ουτε να την μυρισει.......γκριματσες αιδιας και εξω απο το στομα.....ουφφφφφφ:(:(

Παω για υπνο(6,30 παλι σημερα ο κανακαρης μου...)

Πολλα φιλια

υγ Ελενη σου εστειλα αιτημα στο φατσοβιβλιο?? γιατι ειμαι και ολιγον ασχετη...

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλησπερα γλυκες μανουλες!!!!!!!!

Εχω χαθει αυτες τις μερες γιατι κανω καθαριοτητα σπιτι για να βαλω χαλια και μου εχει βγει τρελη κουραση!

Σας εχω και νεα!! Σημερα πηγαμε στη γιατρο. Ολα μια χαρα. Δεν εκλαψε καθολου το μπουμπουκακι μου. Σαββατο ξεκιναμε την κρεμουλα μας και ανυπομονω!!!!!!!!!!!! Το μονο που λιγο με προβληματισε ειναι που μου ειπε κατι για την καμπυλη της περιμετρου κεφαλης και δεν καταλαβα τελικα τι ειναι. Της φανηκε λιγο πιο ανεβασμενη και μου ειπε να τη ξαναδει σε 3 βδομαδες αλλα να μην ανησυχω λεει. Τι ειναι τωρα αυτο????:confused::confused::confused::confused: Ξερεις καμια κοπελα??

Εσεις κοριτσακια μου ολα καλα??? Τα νεα σας??? Γραφετε συνεχεια και δε σας προλαβαινω αλλα σε λιγες μερουλες που θα ηρεμησω θα ειμαι πιο τακτικη.

Τι κάνετε όμορφες μανουλες;;αχχχ άλλαξε ο καιρός πολυ,εμείς εδω και 1 εβδαμαδα τα καλοριφέρ μέρα νύχτα αναμμένα,έχουμε φυσικό αέριο αλλα πλέον ίδια τιμή εχει με το πετρέλαιο.πηγαμε παιδιατρο σήμερα,καινούργιο εμβόλιο κάναμε εμείς χμμ δεν θυμάμαι ποιο,εσείς όμως κάνατε το πενταπλο νομίζω απ'οσα είχα διαβάσει;;

Πήραμε μονο 300γρ αυτο το μήνα,δλδ ειναι 8300 η παιδιατρος βέβαια μας είπε πως ειναι πολυυυυ καλα επειδη δεν θελουμε λέει παχυσαρκα μωρα,και απο δω και πέρα σε αυτα τα επίπεδα να είμαστε.υψος πήραμε 3,5 πόντους είμαστε 69 εκ. 2 δόντακια απο μετα σε μέρα θα σκάσουν μας είπε τα κάτω. Κινητικά την βρήκε ως συνήθως πολυ προχωρημένη,κάνει αυτα που κάνει ένα μωρο τουλάχιστον 8 μηνών μας είπε.

Φαγακι και εμείς απο αύριο. Και επίσης αντί για χυμό πορτοκαλί μπορούμε να της βάλουμε χυμο μανταρινι η ρόδι.

Αυταααα το φατσοβιβλιο δεν έχω προλάβει να το φτιάξω.

Ααα και ξέρετε τι άλλο μας είπε;;απο τωρα που ειναι 6 μηνών να μη την ξανα ταισουμε αν ξυπνήσει νύχτα πριν της 7 το πρωι. Αλλιώς θα το κάνει συνήθεια και δεν θα το κόψει εύκολα,ξύπνησε αυτη την εβδομάδα το μωρο μου κατα της 5 και εγω την ταισα σχεδόν κοιμησμενη,μου είπε οτι απο δω και μετα θα περνάνε φάσεις ανασφάλειας στον ύπνο και θα θέλει την αγκαλια της μαμάς,ειναι φυσιολογικο απλός να αποφύγουμε να την σηκώσουμε αν γίνεται να την ξαναβάλουμε για ύπνο με την πιπιλα.

Εσείς είχατε καμια αλλαγή στον ύπνο;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλησπερα!!!

Επεσε παλι η θερμοκρασια και εμεις δεν εχουμε ακομη καλοριφερ....:evil::evil:.Να δουμε ποτε θα βαλουν(με αυτο τον τροπο πιεζει η διαχειρηστρια να μαζεψει κοινοχρηστα, ειναι καποιοι που χρωστανε 4-5 μηνες). Ειμαστε με τα αιρ-κοντισιον και αγορασαμε ενα καλοριφερ που το βαζουμε το βραδυ στα παιδια....

Αγγελικη περαστικουλια σας,ελπιζω να περασει γρηγορα να μην ταλαιπωρηθει η μικρουλα σου. Εμεις εχουμε ακομη μυξουλες και πολλα φτερνισματα.....

Για τις ποσοτητες που λεγατε θυμαμαι στον Νικολα μου ειχε πει η γιατρος 200-250 μλ αλλα απο τα 150 και πανω να μην τον πιεζω καθολου.

Οι περιπετειες μας με το φαγητο συνεχιζονται.....Σημερα φαγαμε 80-90 μλ φρουτοκρεμα (τι χαρα που εκανα, λεω μπηκαμε σε σειρα), τη χορτοσουπα ουτε να την μυρισει.......γκριματσες αιδιας και εξω απο το στομα.....ουφφφφφφ:(:(

Παω για υπνο(6,30 παλι σημερα ο κανακαρης μου...)

Πολλα φιλια

υγ Ελενη σου εστειλα αιτημα στο φατσοβιβλιο?? γιατι ειμαι και ολιγον ασχετη...

Ναι, Ελένη μου, ενέκρινα το αίτημα φιλίας, αλλά ξέχασα να σε προσθέσω στην ομάδα!! :tongue: Είχα δουλίτσες σήμερα και διάφορα και ξεχάστηκα... Θα το κάνω σε λίγο!

Υπομονή με το φαγητάκι.... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα γλυκες μανουλες!!!!!!!!

Εχω χαθει αυτες τις μερες γιατι κανω καθαριοτητα σπιτι για να βαλω χαλια και μου εχει βγει τρελη κουραση!

Σας εχω και νεα!! Σημερα πηγαμε στη γιατρο. Ολα μια χαρα. Δεν εκλαψε καθολου το μπουμπουκακι μου. Σαββατο ξεκιναμε την κρεμουλα μας και ανυπομονω!!!!!!!!!!!! Το μονο που λιγο με προβληματισε ειναι που μου ειπε κατι για την καμπυλη της περιμετρου κεφαλης και δεν καταλαβα τελικα τι ειναι. Της φανηκε λιγο πιο ανεβασμενη και μου ειπε να τη ξαναδει σε 3 βδομαδες αλλα να μην ανησυχω λεει. Τι ειναι τωρα αυτο????:confused::confused::confused::confused: Ξερεις καμια κοπελα??

Εσεις κοριτσακια μου ολα καλα??? Τα νεα σας??? Γραφετε συνεχεια και δε σας προλαβαινω αλλα σε λιγες μερουλες που θα ηρεμησω θα ειμαι πιο τακτικη.

Η καμπύλη που σου είπε είναι ανάπτυξης και είναι ο μέσος όρος των μωρών ως προς αυτή. Μετράνε ύψος, βάρος και περίμετρο κεφαλής οι γιατροί μας κάθε φορά που παμε και βλέπουν τις μετρήσεις κάθε φορά που βρίσκονται σε σχέση με το μέσο όρο που έχει αποφασίσει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας. Τα φυσιολογικά όρια είναι δηλαδη αυτη η καμπυλη. Τώρα αυτό που σου είπε σημαίνει πως το κεφαλάκι της μικρής σου έχει περίμετρο λίγο μεγαλύτερη από το μέσο όρο και απλά θέλει να παρακολουθήσει την μετέπειτα πορεία. Θέλει να δει πόσο θα μεγαλώσει σε 3 βδομάδες για να κρίνει αν είναι οκ. Για να καταλάβω, πόση περίμετρο έχει το κεφαλάκι της; Σου το έγραψε στο βιβλιάριο; Και πόσο ύψος έχει; Αν θες πες μου για να συγκρίνω με τη δική μου γιατί αν και δεν μας έχει πει κατι η γιατρός, νομίζω πως κι εμείς έχουμε λίγο μεγάλο κεφαλάκι.. Ακόμη στην κοιλιά όταν ήταν και μετρούσε ο γιατρός περίμετρο την έβγαζε 1 βδομάδα μεγαλύτερη τη μπέμπα με βάση αυτή τη μέτρηση ενώ με τις άλλες μετρήσεις την έβγαζε πιο νορμάλ... Και στα μπλουζάκια το βλέπω, ζοριζόμαστε να περάει το κεφαλάκι αν είναι λίγο στενά.. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσαρες καλημερα,

Προσπαθώ να διαβάσω από το κινήματος κ να γράψω, είναι πολύ κουραστικο! Άντε να φτιάξουν το λαπτοπ να κάνω την μελέτη μου,χαχα:

Σορρυ δεν έχω διαβάζει από σελ 62 έως εδω! Είδα Ελένη έκανες κλειστή ομάδα φβ. Όταν μπορέσω θα μπω κ στο προφίλ ν μπω στην ομάδα,έχεις στείλει πρόσκληση κ εμένα εε? :tongue

Κοπέλες ήταν πολύ ωραία η βάπτιση, άρεσε σε κοσμο. Μόλις πάω στο πατρικό μου θα ανεβάσω φώτο με θαυμασετε:tongue: χαχα!

Ρε γμτ μου έχουν βγει γκατζετακια οι γονείς, κ δεν μπορώ να πάρω το παλιό λαπ-τοπι από το σπιτι:rolleyes: θα σας διαβάσω κ θα γράψω αναλυτικά μόλις είμαι εκεί, φιλακια πολλά! 500ωρες να γράψω ένα μην, ελεος:mad:

bkPSp3.png

Καλημέρα μαγιομανούλες!!!

Σοφία να την χαίρεστε την νεοφώτιστη, να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της!περάσατε όμορφα για πες μας να παίρνουμε ιδέες και οι επόμενες;););)ανυπομονώ να δω και φωτό!

Σονια, που είσαι βρε παιδί, χάθηκες!!!ανάψατε καλοριφέρ ε?

και εμείς τις προηγούμενες ημ΄ερες, σήμερα όμως πάλι καλοκαίριασε!

αχ, τους βραδυνούς θηλασμούς πως να τους κόψουμε?μεγάλο ζόρι, ο δικός μου ήδη το έχει κάνει συνήθεια:|

Αλικάκι,και εμείς στην περίμετρο κεφαλιού είμαστε έξω από τις καμπύλες:shock::shock::shock: δεν είναι πρόβλημα όμως, η παιδίατρος δεν είπε τίποτα...καλέ έχουμε έξυπνα παιδιά, πού να χωρέσει τόσο μυαλό εκεί μέσα...:P:p:pβέβαια το σκουφάκι που πήραμε για ενός έτους δε μας έκανε:oops::oops::oops:και το πήραμε για δίχρονο:shock::shock::shock:

κατά τα άλλα, εγώ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ χθες....:cry::cry::cry:ωραία ήταν τόσο καιρό χωρίς την ακατανόμαστη....έχω φουλ αιμορραγία, δεν προλαβαίνω να αλλάζω...και πονάκια έχω , όχι όμως όπως πριν γεννήσω ευτυχώς...αλλά με τον Δημητράκη αγκαλιά όλη μέρα με έχει πεθάνει η μέση μου...:|

Επίσης σήμερα πήγαμε παιδίατρο, 8650 είμαστε, και 70 πόντους, κάναμε εμβολιο, ο Δημητράκης πλάνταξε στο κλάμα όχι στην ένεση αλλά κατά τη διάρκεια της εξέτασης:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αυτό το παιδί θα με τρελάνει!!!!

αρχίζουμε και κοτοπουλάκι εναλλάξ, λαχανικά εποχής, και συνεχίζουμε άλλον ένα μήνα με ρυζάλευρο, μετά θα βάλουμε άλλες κρέμες και γιαούρτι!

αυτά!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σοφάκι μπράβο που περάσατε όμορφα στη βάφτιση σας κοριτσάκι!

Περιμενουμε φωτό ε?!

Σόνια στα ίδια κιλά είναι τα βλαστάρια μας! Μια χαρά η κορούλα σου, εννοείται θα την έβρισκε πιο μπροστά κινητικά τη σβουρίτσα σου!

Κι εμένα τελευταία ξυπνάει καμιά φορά τη νύχτα που πριν δεν ξύπναγε και την ταίζω κι εγώ, τώρα ξεψάρωσε? φταίνε τα δοντάκι απου την πονάνε? τι να σου πω..

Ελενίτσα πήρα την κρέμα της humana με τα δημητριακά, καλή είναι στη γεύση, δεν έχω δοκιμάσει βέβαια άλλες υποαλλεργικές για να σου πω σίγουρα, η μικρή έφαγε δυο κουταλάκια, ουάου!! Δεν τρώει ακόμα τίποτα με λίγα λόγια!

Λιάκι σου ήρθε περίοδος κι εσένα ε, δεν τη γλιτώνουμε πολύ καιρό μου φαίνεται, εκεί μας κυνηγάει! Προσοχή τώρα έρχεται το δεύτερο μπεμπέ πιο εύκολα!

Μεγάλωσε ο Δημητράκης σου! Ακου εκεί να μην του κάνει το σκουφάκι για ενος έτους!

Αλίκη καλή αρχή με την κρεμούλα σας!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι 2, να σας ζήσει η νεοφώτιστη Αναστασία!!! ;) Να είναι γερή και να την καμαρώνετε!!! Περιμένουμε φωτό για να καμαρώσουμε κι εμείς εσένα βεβαίως βεβαίως!! χιχιχι ;) Χαίρομαι που περάσατε καλά και που άρεσε στον κόσμο η τελετή σας! Άντε να φτιαχτεί το λάπτοπ σας, δε γίνεται με το κινητό, το ξέρω!! Δε φτάνει που έχει μικρά γράμματα και γράφεις με το νύχι, έχει και αυτόματη ορθογραφία και άλλα του λες και άλλα αντι άλλων γράφει!!! :shock:

Λιάκι, καλώς τη δέχτηκες τη σιχαμένη!!! Αχ, θα αρχίσουμε πάλι να μην τη θέλουμε και να περιμένουμε καθυστερήσεις και θετικά τεστ εγκυμοσύνης!!! (Εγώ αργώ ακόμη βέβαια.... :rolleyes: Πρώτα θα ξεπαιδιάσω εσάς και μετά θα βάλω μπρος για δεύτερο μου φαίνεται!!! :tongue: ) Μια χαρά τα κιλάκια σας, στα ίδια περίπου είμαστε! :P Και μπόι ακριβώς ίδιο καλέ!! Κι εσείς κεφαλάκι μεγάλο; Τι πάθανε τα μαγιόπαιδά μας!! Τόσο πολύ μυαλοοο;;; :tongue: :tongue: Για ένα μήνα ακόμη μόνο ρυζάλευρο; Περίεργο, οι κρέμες γράφουν επάνω απο τον 6 μήνα όλες. Και το ρυζάλευρο απο τον 4, άσχετο που εμείς αργούμε. Εμάς πάντως μας έδωσε το πράσινο φως για όλες τις κρεμούλες! Μια χαρά, να έχουμε και ποικιλία. Για την ώρα της δίνω μόνο τη ρυζάλευρο γάλα, αλλά σε καμια βδομάδα θα της δώσω και την ίδια που εχει όμως και βανίλια μέσα... ;) Μετά από 2 βδομάδες θα δώσω τη φαρίν λακτέ! Μιαμ! :P

Σόνια, ανάψατε θέρμανση,ε; Εμείς όχι ακόμη, μόνο χθες το άναψα 2 φορές, αλλά φτάνει! Καλό και το κλιματιστικό, ακόμη δεν έχει πολύ κρύο, κρατάμε γερά!! Της μικρής όλη τη νύχτα της έχω σωματάκι λαδιού στο χαμηλό έτσι για να σπάει το κρυάκι...

Σοφούλα 1, ακόμη να συνηθίσει η μπεμπούλα σου την κρέμα,ε; Τι να κάνεις, δεν μπορείς να την πιέσεις μην έχεις αντίθετα αποτελέσματα! Θα φάει, πού θα πάει;; Καλή η humana; Εγώ θα συνεχίσω τη frezylac, είναι γευστική και βιολογική. Και ευτυχώς μου είπαν πως σύντομα θα λυθει το πρόβλημα της έλλειψης που έχει η εταιρεία...

Εμείς είμαστε καλά, αράζουμε στον καναπέ με τη θυγατέρα μου και πάιζουμε (και τσιρίζουμε ενώ ο μπαμπάς μας κοιμάται... :? ). Απλά χθες το μεσημέρι μου έκανε εμετό όλο όσο είχε φάει πριν καν τελειώσουμε το γεύμα!! :shock: Πρώτη φορά μου το έκανε και μάλλον έφταιγε το παντζάρι που της έβαλα, ήταν μεγαλούτσικο και έγινε κατακόκκινη όλη η χορτόκρεμα. Της ήρθε βαρύ, δεν ξέρω και το έβγαλε... Μόνο σε αυτό το γεύμα οπότε δε νομίζω να είναι κρύωμα. Δεν της ξαναβάζω παντζάρι κεφάλι, μόνο κανένα φυλλαράκι και αυτό μετά από μερικές μέρες... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ μου ήρθε και εμένα χθες η περίοδος, κάθε μια ώρα αλλάζω σερβιετα,καλα ήμουνα μέχρι τωρα!!

Λια ασε μου χάλασε το λάπτοπ το μωρο και γι'αυτο δεν γράφω συχνά επειδη απο κινητό μου ειναι δύσκολο,δεν βλέπω καλα,και έχω και καιρο να διαβάσω τι λέτε,έχω χάσει επεισόδια.χμ αυτο που λες για το νυχτερινό ξύπνημα συγουρα δεν μπορείς να κανεις αλλιώς εσυ,η παιδιατρος μας εννωει μάλλον όσες δεν θηλαζουν,ίδια μέρα αδιαθετισαμε!!

Σοφακι αλήθεια το κάνει και η δικια σου;;; Εσυ τι κανεις όμως την ταιζεις;;

Ελένη τα αναψαμε ναι,βασικά δεν κάνει κρυω ειναι ζεστό και το Σπιτι τωρα με το ξύλινο πάτωμα όμως τα χεράκια του μωρου ειναι κρύα ρε γαμωτο οπότε τα αναβουμε μέρα νύχτα.

Εμάς για τις κρέμες δεν μας έδωσε πράσινο φως η μάλλον μας είπε χωρίς γλουτενη κρέμα,και της λέω εγω αφου γράφουν απο 5 μηνών η 6 γιατι να μη της δώσω κάποια άλλη για να αλλάζει γεύσεις το μωρο;;; Και μου είπε πως να μην εμπιστεύομαι απόλυτα τι πουλάνε επειδη η γλουτενη που έχουν ειναι βαριά για μωρο 6 μηνών και θα το κάνει εμετο,μετα τον έβδομο,α για φαριν λακτε μας είπε όταν γίνει 7.

Βρε κορίτσια ξέχασα να ρωτήσω,τι εμβόλιο κάνατε εσείς;;ρωτάω επειδη νομίζω οτι κάποια απο σας εσυ Ελένη μάλλον είχες πει το infarix kanate,εμεισ κάναμε χθες της μηνιγγιτιδοκοκκου για πρώτη φορα,λετε να μασ το εκανε πιο νωρισ απ'οτι επρεπε;;και ακούστε να δείτε τι ανώμαλο μωρο έχω,μας λέει η παιδιατρος,θα κλαψει πολυ γιατι αυτο το εμβόλιο το φάρμακο δλδ καίει πολυ και επίσης 2 μέρες θα εχει πολυ γκρίνια επειδη προκαλεί πονοκέφαλο στο μωρο,ε λοιπόν της το κάνει όχι απλός δεν έκλεψε καθόλου μα καθόλου για πρώτη φορα αλλα της έσκασε και χαμόγελο της παιδιατρου,έπαθε πλάκα η παιδιατρος,πολυ δυνατό μωρο μας είπε;οσο για την γκρίνια ;;; Πιο ήρεμη απο ποτε ειναι σήμερα,όλη μέρα παίζει και γελάει,μιλάμε για πολυυυ ανώμαλο μωρο...:shock:

Sonia κι εμείς το infarix καναμε και το αντιγριπικό μαζί, το μενιγκιτέκ το κάναμε τριών και πέντε μηνών, δε μου είχε πει η γιατρός κάτι για πονοκέφαλο, τη δικιά μου την πιάνει λίγο υπνηλία καμιά φορά μετά τα εμβολια, κατι άλλο δεν έχω παρατηρήσει.

Καλέ σκληρό καρύδι η κόρη σου!

Η δικιά μου πατάει την τσιρίδα όταν την τσιμπάει η καημενούλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...