Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα τρελομανούλες!!!

Μαράκι μου, τώρα θα είσαι στο Μόναχο!καλώς να βρεθείτε με τους γονείς σου και καλά να περάσετε με τον μικρό μας θεσσαλονικιό εκεί στα ξένα!

ελπίζω να βρεις χρόνο να μας πεις τα νέα σου!

Σοφάκι η μαγουλίτσα δεν τρελάθηκε με το φαγητό ε?Δεν πειράζει μωρέ, σιγά σιγά θα το συνηθίσει, για σκέψου πόσο διαφορετικό της ερχεται από το γαλά...είναι ένα σοκ, όπως και να το δεις..

Ελένη, και εμείς στο καρεκλάκι δίνουμε μάχη με το χρόνο, να φάμε γρήγορα πριν βαρεθεί πολύ και αρχίσει να κοπανιέται...μόνο στο μεσημεριανό μας καθόμαστε ήσυχα...φρουτόκρεμα και ρυζαλευρο ΄γινεται χαμός...και εγώ τον καραγκιόζη κάνω μπας και αντέξει:tongue::tongue::tongue:

Αυτο που λες πάντως, να μη πεινάει πολύ, το έχω παρατηρήσει και εγώ, όπως επίσης αν νυστάζει δεν κάθεται με τίποτα...με το νερό πως τα πάτε?

εμείς τίποτα, σύνολο 30 μλ την ημέρα πίνει:shock::shock:και έχουν σφίξει παααααρα πολύ τα κακάκια μας και κλαίει ο καημενούλης κάθε φορά που θέλει να κάνει...νομίζω πως για όλα φταίει το νερό που δεν πίνουμε:oops:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα τρελομανούλες!!!

Μαράκι μου, τώρα θα είσαι στο Μόναχο!καλώς να βρεθείτε με τους γονείς σου και καλά να περάσετε με τον μικρό μας θεσσαλονικιό εκεί στα ξένα!

ελπίζω να βρεις χρόνο να μας πεις τα νέα σου!

Σοφάκι η μαγουλίτσα δεν τρελάθηκε με το φαγητό ε?Δεν πειράζει μωρέ, σιγά σιγά θα το συνηθίσει, για σκέψου πόσο διαφορετικό της ερχεται από το γαλά...είναι ένα σοκ, όπως και να το δεις..

Ελένη, και εμείς στο καρεκλάκι δίνουμε μάχη με το χρόνο, να φάμε γρήγορα πριν βαρεθεί πολύ και αρχίσει να κοπανιέται...μόνο στο μεσημεριανό μας καθόμαστε ήσυχα...φρουτόκρεμα και ρυζαλευρο ΄γινεται χαμός...και εγώ τον καραγκιόζη κάνω μπας και αντέξει:tongue::tongue::tongue:

Αυτο που λες πάντως, να μη πεινάει πολύ, το έχω παρατηρήσει και εγώ, όπως επίσης αν νυστάζει δεν κάθεται με τίποτα...με το νερό πως τα πάτε?

εμείς τίποτα, σύνολο 30 μλ την ημέρα πίνει:shock::shock:και έχουν σφίξει παααααρα πολύ τα κακάκια μας και κλαίει ο καημενούλης κάθε φορά που θέλει να κάνει...νομίζω πως για όλα φταίει το νερό που δεν πίνουμε:oops:

Καλημέρα, τζουτζούκα! :P

Ωχ, κι εσείς καλοπερνάτε στο φαγητό βλέπω.... :? Υπομονή μας λοιπόν και καλούς Καραγκιόζηδες!! :tongue: Πάντως και σήμερα το πρωί που τη μπούκωσα με φρουτόκρεμα πριν πεινάει (3 ώρες ακριβώς μετά το πρωινό γαλατάκι) έφαγε καλά, δεν γκρίνιαξε σχεδόν καθόλου. Μόνο ελάχιστα στο τέλος που πολύ πιθανόν να χόρτασε, είχε φάει ήδη 190-200ml... Άρα μέχρι στιγμής εγώ εκεί καταλήγω... Θα της δώσω και το μεσημεριανό στο 3ωρο και ελπίζω να είναι φρόνιμη! ;) Σήμερα θα φάμε κοτόπουλο, πατάτα, καρότο, αρακά και ένα μικρό πατζαράκι!! :P Κόκκινη θα είναι η κρεμούλα μας και τώρα που το λέω πιθανότατα και τα κακάκια μας, μην τρομάξω και νομίζω πως είναι αιμα!! :shock:

Με το μάθημα οδήγησης δεν είπες, πώς τα πήγες;;

Α, έχω μια ανησυχία αυτές τις μέρες γιατί η μικρή μου ξεροβήχει αρκετές φορές μέσα στη μέρα εδώ 3-4 μέρες... :cry: Πώς βήχουν αν πνιγούν με σαλάκια..έτσι. Αλλά αρκετά συχνά και φοβάμαι μη μου κρύωσε... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα, τζουτζούκα! :P

Ωχ, κι εσείς καλοπερνάτε στο φαγητό βλέπω.... :? Υπομονή μας λοιπόν και καλούς Καραγκιόζηδες!! :tongue: Πάντως και σήμερα το πρωί που τη μπούκωσα με φρουτόκρεμα πριν πεινάει (3 ώρες ακριβώς μετά το πρωινό γαλατάκι) έφαγε καλά, δεν γκρίνιαξε σχεδόν καθόλου. Μόνο ελάχιστα στο τέλος που πολύ πιθανόν να χόρτασε, είχε φάει ήδη 190-200ml... Άρα μέχρι στιγμής εγώ εκεί καταλήγω... Θα της δώσω και το μεσημεριανό στο 3ωρο και ελπίζω να είναι φρόνιμη! ;) Σήμερα θα φάμε κοτόπουλο, πατάτα, καρότο, αρακά και ένα μικρό πατζαράκι!! :P Κόκκινη θα είναι η κρεμούλα μας και τώρα που το λέω πιθανότατα και τα κακάκια μας, μην τρομάξω και νομίζω πως είναι αιμα!! :shock:

Με το μάθημα οδήγησης δεν είπες, πώς τα πήγες;;

Α, έχω μια ανησυχία αυτές τις μέρες γιατί η μικρή μου ξεροβήχει αρκετές φορές μέσα στη μέρα εδώ 3-4 μέρες... :cry: Πώς βήχουν αν πνιγούν με σαλάκια..έτσι. Αλλά αρκετά συχνά και φοβάμαι μη μου κρύωσε... :?

Α, ναι ξέχασα για το μάθημα...καλά πήγε, έκανα και χθες και σήμερα έχω πάλι, εντάξει τα θυμάμαι σιγά σιγά, αλλά πολύ άγχος και πολύ σφίξιμο σου λέω...χθες που κάναμε βόλτες μέσα στη πόλη παίζει να μην ανέπνεα σε όλη τη διάρκεια!!!!!:shock::shock::shock:

τι να πω, ελπίζω να μου φύγει το άγχος γιτί δεν πάει άλλο!!!

είναι και κολόδρομοι εδώ στενοί και ανηφοριές , άστα να πάνε!!

αυτά τα φαγητά ελένη σας τα είπε η παιδίτρος?εμείς ακόμα τα ΄δια τρώμε, την παρασκευη πάμε παιδίατρο για να δω τι θα μαςπει...

σήμερα το απόγευμα θα έρθει και μια κοπέλα που μου πρότειναν για νταντα, να γνωριστούμε:shock::shock::shock:

HDfQp3.png

Α, ναι ξέχασα για το μάθημα...καλά πήγε, έκανα και χθες και σήμερα έχω πάλι, εντάξει τα θυμάμαι σιγά σιγά, αλλά πολύ άγχος και πολύ σφίξιμο σου λέω...χθες που κάναμε βόλτες μέσα στη πόλη παίζει να μην ανέπνεα σε όλη τη διάρκεια!!!!!:shock::shock::shock:

τι να πω, ελπίζω να μου φύγει το άγχος γιτί δεν πάει άλλο!!!

είναι και κολόδρομοι εδώ στενοί και ανηφοριές , άστα να πάνε!!

αυτά τα φαγητά ελένη σας τα είπε η παιδίτρος?εμείς ακόμα τα ΄δια τρώμε, την παρασκευη πάμε παιδίατρο για να δω τι θα μαςπει...

σήμερα το απόγευμα θα έρθει και μια κοπέλα που μου πρότειναν για νταντα, να γνωριστούμε:shock::shock::shock:

Θα σου φύγει το άγχος, πού θα πάει! Θέμα εξοικείωσης είναι καθαρά... Εντάξει μπορεί να μην το έχεις πολύ το "σοφεράντζα", να μη σε τραβάει το σπορ δηλαδή, αλλά και πάλι μια χαρά μπορείς να πάρεις τον αέρα και να οδηγάς ωραιότατα! Όσο για το ανηφόρες και στενοί δρόμοι άστα να πάνε, είναι όντως ζόρικη κατάσταση ειδικά αν είσαι γενικώς αγχωμένη με το τιμόνι και δεν έχεις θάρρος...

Τα φαγητά αυτά μου τα είπε η γιατρός, ναι. Μπορούμε να βάζουμε πολλά λαχανικά, σχεδόν όλα κάθε 2 μέρες και ένα καινούριο. Πλέον από αυτά που της έχω δοκιμάσει κάνω επιλογή, δεν τα βάζω όλα τουρλουμπούκι!! :tongue: Π.χ. κολοκυθάκι σταμάτησα να της βάζω και προτιμώ άλλα πράσινα όπως αρακά, φασολάκια και σε λίγες μέρες θα βάλω μπρόκολο και σπανάκι-σέσκουλο! ;) Τα στάνταρ μέχρι στιγμής είναι η πατάτα (γιατί "δένει" την κρέμα), ο ζωμός από το κρεμμύδι και το καρότο που είναι πολύ καλό (και έμαθα πως όσο πιο πολύ το βράζεις -το καροτάκι- τόσες περισσότερες βιταμίνες απελευθερόνονται σε αντίθεση με τα περισσότερα λαχανικά). Και κοτόπουλο μέρα παρά μέρα. Από εκεί και πέρα "παίζω" με συνδυασμούς. Όλα βιολογικά εκτός από το κοτόπουλο που ακόμη δε βρήκα άκρη..

Α, ναι, περιμένεις κοπέλα για νταντά;; Σου τη σύστησαν για καλή; Αχ, μακάρι να σου βγει εντάξει και να βολευτείς! Να την κρίνεις αυστηρα από μέσα σου και σκέψου τρόπους για να την τσεκάρεις κάπως. Μην αρκεστείς στο χαμόγελο και την ευγένεια, αυτά είναι το μόνο εύκολο να σου τα δείξει... :rolleyes: Να είσαι 100% σίγουρη για τα χέρια στα οποία θα εμπιστευτεις το αστεράκι σου! ;)

Περιμένουμε νέα!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ουφ, άστα Ελένη μου, ελπίζω μόνο να ξεαγχωθώ σύντομα γιατί νιώθω σαν να δίνω εξετάσεις πάλι από την αρχή...στην ηλικία μου;)

όσο για την κοπέλα, μου τη σύστησε μια συνάδελφος που της κρατούσε το μικρό της από όταν γύρισε κ εκείνη στη δουλειά, εγώ βέβαια θα την χρειαστώ από Φεβρουάριο, αλλά θέλω να την γνωρίσω από τώρα, να δω αν θα μου "κάτσει " σαν άνθρωπος να πούμε και 5 πράγματα και βλέπουμε...αχ, δε θέλω καθόλου...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ, άστα Ελένη μου, ελπίζω μόνο να ξεαγχωθώ σύντομα γιατί νιώθω σαν να δίνω εξετάσεις πάλι από την αρχή...στην ηλικία μου;)

όσο για την κοπέλα, μου τη σύστησε μια συνάδελφος που της κρατούσε το μικρό της από όταν γύρισε κ εκείνη στη δουλειά, εγώ βέβαια θα την χρειαστώ από Φεβρουάριο, αλλά θέλω να την γνωρίσω από τώρα, να δω αν θα μου "κάτσει " σαν άνθρωπος να πούμε και 5 πράγματα και βλέπουμε...αχ, δε θέλω καθόλου...

Ξέχασα μα σου πω για το νερό που με ρώτησες.... Ντιπ για ντιπ!!!! :? Δεν της αρέσει και τις περισσότερες φορές ούτε γουλιά δεν πίνει... Άντε κατά λάθος να κατεβεί καμία αν πιέσω το μπιμπερό άσε που μου πνίγεται κιόλας... :shock: Στην καλύτερη να πιεί 5-10 ml οπότε όπως καταλαβαίνεις μια χαρά είστε με τα 30ml! Ευτυχώς όμως όλως παραδόξως τα κακάκια μας δεν είναι πολύ σφιχτά. Με είχε ρωτήσει και η γιατρός αν πίνει και μόλις της είπα ελάχιστο, είπε δεν πειράζει...να μην την πιέζω και πως θα πιεί όταν θελήσει... Άντε να δούμε... Ειδικά μετά το ρυζάλευρο θέλω να πίνει λίγο γιατί στουμπωνει... Της δίνω εν ανάγκη λίγες γουλιές με το κουταλάκι...

Λογικό να μη θες, αναγκαίο κακό είναι η νταντά! Εσύ τι ωράριο έχεις; Κάνεις και βραδινά και τέτοια ή ώρες γραφείου;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ξέχασα μα σου πω για το νερό που με ρώτησες.... Ντιπ για ντιπ!!!! :? Δεν της αρέσει και τις περισσότερες φορές ούτε γουλιά δεν πίνει... Άντε κατά λάθος να κατεβεί καμία αν πιέσω το μπιμπερό άσε που μου πνίγεται κιόλας... :shock: Στην καλύτερη να πιεί 5-10 ml οπότε όπως καταλαβαίνεις μια χαρά είστε με τα 30ml! Ευτυχώς όμως όλως παραδόξως τα κακάκια μας δεν είναι πολύ σφιχτά. Με είχε ρωτήσει και η γιατρός αν πίνει και μόλις της είπα ελάχιστο, είπε δεν πειράζει...να μην την πιέζω και πως θα πιεί όταν θελήσει... Άντε να δούμε... Ειδικά μετά το ρυζάλευρο θέλω να πίνει λίγο γιατί στουμπωνει... Της δίνω εν ανάγκη λίγες γουλιές με το κουταλάκι...

Λογικό να μη θες, αναγκαίο κακό είναι η νταντά! Εσύ τι ωράριο έχεις; Κάνεις και βραδινά και τέτοια ή ώρες γραφείου;

Και εσείς μαλωμένοι με το νερό ε?και έλεγα μήπως απλά δε θέλει το μπιμπερό γιατί δεν το έχει συνηθίσει αλλά μάλλον απλά δε θέλει το νερό...

Ευτυχώς στην υπηρεσία που είμαι έχω μόνο ώρες γραφείου, απλά κάποιες μέρες είναι 7μιση -3μιση, και κάποιες 6μιση-2μιση..

Τι να κάνουμε, όντως αναγκαίο κακό...

άσε που μάλον θα αναβάλω τα σχέδια μου για δεύτερο μπεμπέ γιατί με τις περικοπές που μας κάνουν δε ξέρω πως θα ταίζουμε και το ένα:evil::evil::evil:

άστα -βράστα!

HDfQp3.png

Καλησπερα Μαιομανουλες και Μαιοπαιδακια!!!!

Να μαστε και εμεις οι εξαφανισμενοι.......

Αυτη τη στιγμη γραφω με τον μουργο στο μαρσιπο γιατι εχει γινει πολυ ζορικος τελευταια.......:mad:

Να αρχισω με ευχες

Αγγελικη πολυχρονη, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να καμαρωνεις την κορουλα σου!!

Σοφια καλοφωτιστη η μικρη σου, γερη,τυχερη και ευτυχισμενη να ειναι στη ζωη της!!!

Μαρακι καλα να περασετε στους δικους σου, να ξεκουραστεις και να γεμισεις τις μπαταριες σου!!!!

Σοφια 1 ουτε εσενα τρωει η μικρη ε???? Υπομονη που θα παει, αρχη ειναι ακομη. Μου ελεγε μια φιλη οτι τα θηλαζοντα μωρα που δυσκολευονται στις στερεες ειναι γιατι η μαμα εχει πολυ νοστιμο γαλα.....μηπως να κοψω τα γλυκα μπας και χασω και κανενα κιλο...????:)

Ελενη και Λια μια χαρα με τις τροφουλες, μου αρεσει που μιλατε και για συνδιασμους.... αχ αχ αχχ:(

Εμεις ειμαστε μαλλον αλλεργικοι στο αγελαδινο. Δοκιμασα μια κρεμα humana ριζαλευρο μηλο που γινεται με νερο και αλλη μια ανθος οριζης με δικο μου γαλα και ευτυχως δεν ειχαμε εξαγωγες. Βεβαια και σε αυτες φαγαμε οτι κατεβηκε καταλαθος. Δεν το θελει το ριζαλευρο τελος, σταματαω να του δινω δεν θελω να τον πιεσω αλλο, θα ξαναδοκιμασω αργοτερα.

Ειχαμε ομως επιτυχια στο φαγητο γιεεεεεεεεςςςςς. Πατατα καροτο κολοκυθι εχουμε φτασει να τρωμε 100μλ και μας αρεσει και η μπανανα που ομως μας στουμπωσε και φαγαμε το υποθετακι μας.....

Αυτο το μηνα πηραμε 80 γρ και καθολου υψος......θα μιλησουμε με τη γιατρο παλι σε 15 μερες.:(:(:(

το σκ ειχαμε παει στο χωριο οπου αρπαξαμε ολοι μια ιωσουλα ευτυχως ελαφρια(μπουκωμα και καταροη)

Το νεο μας κατορθωμα ειναι να βγαινουμε απο το ριλαξ ενω ειμαστε δεμενοι και με βολευε γιατι τον ειχα διπλα μου οταν επαιζα με τον Νικολα, τωρα τον εχω στα χερια και παλευουμε.....:-P

Ελενη εχω και εγω facebook (σε ψιλοαχρηστια αλλα υπαρχει) πως θα σας βρω??

Καλο απογευμα σε ολες!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

γεια σας και απο μας,

αυτο ειναι το καρεκλακι μας επιτελους ηρθε...http://img198.imageshack.us/img198/4606/pb140562.jpg ,εχει ενθουσιαστει και καθεται και παιζει,φανταζομαι μεχρι να το βαρεθει...κοριτσια εμεις τρωμε φρουτο 220-250μλ,φαγητο 250+μλ,ρυζαλευρο 5 κουταλιες σουπας με οσο νερακι παρει,ή ενα γιαουρτακι 150μλ και νερακι απο 150-200μλ,γαλατακι απο τη μαμα και το βραδυ 180-210μλ....τη σουπιτσα την παμε αργα αργα γιατι στα καινουργια μουλαρωνει και δεν τρωει....αυτα που ειπα τα τρωει ολα με ορεξη πια,εκτος απο το μεσημεριανο που στην αρχη απογοητευεται αλλα μετα το συνηθιζει...στο φρουτο που ειναι παλια γευση πια ουτε που μιλαω οταν τηνν ταιζω,ενω πριν λιγες μερες εδινα ρεσιταλ ερμηνειας στη γειτονια...στην αρχη και εμενα εκλαιγε γιατι ηθελε γαλα,αλλα τωρα εχει καταλαβει οτι χορταινει και με το κουταλι...για το νερο δοκιμαστε και ζεστουλι επιμενω εγω....

ελενιτσα τι καλα που δινει χερακια,θα τρελαθωωωωωω....αγαπη μου γλυκια...εμενα τιποτα ακομη,προσπαθει να σηκωθει μονη της κανει δλδ σαν να κανει κοιλιακους και οταν με βλεπει κουναει χερια ποδια....ευτυχως που μου ειπες για τη κρεμα,γιατι ειχα σκοπο να παρω...με γαλα:confused: α οχι καλυτερα της frezylac που την τρωει κιολας...το γαλα παντως μου φαινεται καλο...στις κρεμες και σε ολα τα αλλα γαλατα και προιοντα η frezylac δεν εχει προβλημα μονο στο γαλα που παιρνουμε εμεις στο 1 2 3 :rolleyes::confused::evil::evil:

οσο για το κινητο που ειπα εστειλα επιστολη παραπονων στην cosmote επειδη μου ηρθε ο λογαριασμος 180 ευρω επειδη περασα το δωρεαν χρονο ομιλιας,επειδη δεν μου εστειλαν μηνυμα οτι εχω μιλησει το 80% του χρονου,και μου ειπαν οτι και καλα ειχα κανει φραγη εισερχομενων οταν μου το εστειλαν κουραφεξαλα...εγω περα απο το παγιο δεν προκειται να το πληρωσω και θα αλλαξω και εταιρια:evil::evil::evil::evil:

το βηχαλακι τσεκαρε μηπως το κανει ετσι γιατι η δικη μου το κανει επιτηδες για να της λεμε "χριστουλης" χα χα χα...για το φαγητο τα εγραψα και στην αρχη...μηπως να συνηθιζει λιγο τη μια γευση και μετα να περνας στην αλλη?

λιακι για σενα και για ολες της γυναικες οδηγους http://youtu.be/GdLddlZ_WsY,χα χα αστειευομαι αλλα αυτο μου ηρθς στο μυαλο τωρα που λες για τα μαθηματα...μην αγχωνεσαι κανεις δεν ηξερε ολοι μαθαμε(λεμε τωρα,στα 8 χρονια οδηγησης εμαθα να κανω οπισθεν,σσσσςςςςςςςςςςςςςς)..

για τα κακακια βαζε περισσοτερο αχλαδι,εμενα αυτο με εσωσε...για τη κοπελα καλα κανεις και τη γνωριζεις απο τωρα και αν σου κανει καλο ειναι να βρισκεστε οποτε μπορει για να τη μαθει το παιδι...το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα και αναγκαιο κακο..για τα οικονομικα μην το συζητας αστα να πανε σκεψου εμεις που τωρα ειμαστε και οι 2 στο ταμειο ανεργιας και εμενα δεν με εχουν καλεσει ακομη για αναπληρωση και το δεκεμβρη τελειωνει η ανεργια μου:shock::shock::shock:...

σοφακι υπομονη και θα φαει,που θα παει...μια χαρα τα κιλακια της...μα καλα ολα τα μαγιοπαιδα στις τελευταιες καμπυλες ειναι?μπραβο τα φαγανελια μας...

ελενιτσα 77 λιτοδιαιτο το καμαρι σου,που να παρει βαρος με ολα αυτα που σκαρωνει καθε μερα,αχ μωρε οπου να ναι θα προχωρησει και θα τον κυνηγας για να φαει...βγαινει δεμενος απο το ριλαξ:shock: αχου θα τρελαθω...φανταζομαι παιδικη χαρα το σπιτι,που να προλαβαινεις να μας λες και τα νεα σου...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Αγγελικούλα, με γειά το καθισματακι!!!Πολύ όμορφο και πολύ ΡΟΖ!!!!!!!!!

Μου φαίνεται τόσο περίεργο να βλέπω ροζ πραγματάκια:tongue::tongue::tongue:

εμείς παίρνουμε πράγματα σε όλα τα χρώματα εκτός από ροζ ...χεχε!!!

Καλά γεύματα να έχετε, αφού το πήρε με καλο μάτι η μκρη δεν θα έχεις πρόβλημα...εμάς από την αρχή το στραβοκόιταζε το κάθισμα , τώρα αρχίζει να του αρέσει..τον βάζω μέχρι να ετοιμάσω το φαγητό του και δεν βγάζει άχνα, μόνο κάθεται και με παρακολουθεί:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Η κοπέλα ήρθε, αρκετά συμπαθητική, μου άρεσε σαν άνθρωπος, αν και μκρή σε ηλικία έχει μεγαλώσει 4 μικρά και μάλιστα όλα αγόρια, οπότε έχει εμπειρία, δείχνει να τα αγαπάει τα παιδιά, θα ξεκινήσει από Φεβρουάριο για ένα μήνα θα την έχω μαζί μου πριν πάω στη δουλειά να την μάθει και ο μικρός...για να δούμε πως θα πάει και αυτό:?

το καλό είναι ότι μοιάζουμε στα χαρακτηριστικά, και δε θα του φαναί περίεργο του Δημητράκη;)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, μαγιομανούλες μου! :P

Ελένη1977, τσακάλι το μπεμπάκι σου κι ας μην πάιρνει πολύ βάρος... Ακου βγαίνει από το ριλάξ δεμένος!!! :shock: Θα τα πάρει και τα κιλάκια του, δεν μπορεί! Για να δούμε τι θα σας πει η γιατρός σε 15 μέρες... :rolleyes: Στο φεισμποοκ βρες εμένα Eleni Avgeri και θα σε προσθέσω εγώ στην ομάδα μας αφού πρωτα γίνουμε φίλες!

Αγγελικάκι, καλέ πολλά πράγματα τρώει η μικρή σου! Εννοώ μεγάλες ποσότητες, από ποικιλίες τρώμε κι εμείς αρκετά, αλλά η δικιά σου τρώει και μπόλικο!! Καταλαβαίνω τη χαρά σου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τρώει 250 ml φρούτο, είναι πολύ! Εμάς μας είπε το φρούτο να μην ξεπερνάει τα 200ml. Ίσως έρχεται βαρύ για το στομαχάκι τους ποιος ξέρει, για να μου το πει κάποιος λόγος υπάρχει. Για το μεσημεριανό μας είπε εως 250 ml, όχι παραπάνω. Και ξέρεις τι γίνεται, το στομαχάκι τους σιγά σιγά ανοίγει και δν κάνει νομίζω. Ρώτα βέβαια τη γιατρό σας, ο καθένας άλλα λέει, το έχουμε ξαναπει αυτό, αλλά το έχω ακούσει και από άλλο γιατρό αυτο με τις ποσότητες. Αυτή καλαρέζετε και τρώει, αλλά δε νιώθει να σταματήσει... Βάλε ένα πλαφόν και σταμάτα να την ταΐζεις ακόμη κι αν τρώει κι άλλο.... Γνώμη μου, εσύ ξέρεις καλύτερα τη μπέμπα σου... :rolleyes: Εγώ δεν της αλλάζω συχνά γεύσεις, κάθε 2 μέρες προσθέτω κάτι όπως είπε η γιατρός και δε δείχνει να ξινίζεται ή να μη θέλει, είναι εύκολη στις νέες γεύσεις αλλά και ανυπόμονη και δεν ξέρω τι την φταίει. Εμείς δε συνηθίσαμε ακόμη την έννοια κουτάλι σε αντίθεση με εσάς! Ναι, δίνει χεράκια η σκατουλίτσα, αλλά όχι πάντα. Όταν έχει κέφια!! Αχ, ξέχασα, πολύ όμορφο το καθισματάκι σας! Τι μάρκα είναι;; Άντε καλές μάσες να κάνει εκεί η φαγανούλα σου! χιχιχι Λες η frezylac να μην εχει πρόβλημα με τις κρέμες; Στο φαρμακείο το καλό που πηγαίνω μου είπε η κοπέλα ότι ούτε κρέμες στέλνουνε απλά τις βρίσκουμε πιο εύκολα γιατί δεν τις πολυαγοράζει ο κόσμος. Παίρνουν Γιώτης και τέτοιες του σούπερ μάρκετ. Θα δείξει..

Λιάκι, χαίρομαι που σου φάνηκε καλή η κοπέλα! Στα χρήματα τα βρήκατε; Ναι, καλύτερα ένα διάστημα να είστε μαζί να τη μάθει ο Δημητράκης! :rolleyes: Μη μου πεις! Σου μοιάζει κιόλας;;; :tongue:

Συμπεθέρα, δεν μπήκες τελικά να μας πεις τα νέα σας από το γιατρό και γενικά! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;; :confused:

Σοφάκι 2, κι εσύ βρε πού είσαι;;; Μπες να μας πεις πώς πήγε η βάφτιση...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Αγγελικούλα πολύ ωραίο το καρεκλάκι σας, μεγειά!

Και η μπουμπού κυρία, ποζάρει κανονικά η μαϊμουδίτσα!

Μια χαρούλα τρώει η κόρη σου, φτου φτου, δε χαρίζει!!

Ελενίτσα ακόμα δεν την πήρα την κρέμα, όταν θα ξανακατέβω στην πόλη θα τη βρω, στο φαρμακείο την έχουν, υποαλλεργική χωρίς γάλα μου είπε για να μην της δώσω αγελαδινό από τώρα μιας που θηλάζει αν και δεν έχουμε εμφανίσει κάποια αλλεργία.

Λιάκι θα ξεπάρεις με τα μαθήματα σιγά σιγά, όλες στην αρχή φοβόμασταν, σε λίγο καιρό θα είσαι σούπερ σοφερίνα!

Μπράβο που σου άρεσε η κοπέλα, είναι και νωρίς και έχεις χρόνο να τη γνωρίσεις ως το Φλεβάρη, να τη μάθει και ο μικρός, καλά θα κάνεις να είστε και μαζί λίγο καιρό και μετά να πας για δουλειά, να μάθει τις συνήθειες του Δημητράκη κιόλας.

Ελένη1977 φάγατε 100 μλ φαγάκι? Μπράβο σας!!!

Λες να έχει αλλεργία στο αγελαδινό ο μικρός γι' αυτό κάνει εμετούς?

Ναι μου το είπε κι εμένα η γιατρός πως τα μωρά που θηλάζουν πολλές φορές αργούν να συνηθίσουν τις στέρεες, προς το παρόν οι κρεμούλες πάνε στις κοτούλες, ευτυχώς ταίζουμε τα ζωντανά τουλάχιστον και δεν τις πετάμε!

Αχ κι εμείς έτσι παίζουμε, βάζω τη μικρή στα πόδια μου στο χαλάκι του Γιάννη αλλά γίνεται χαμός, βουτάει τα παιχνίδια του μεγάλου, την κοιτάει με μισό μάτι ο Γιάννης, σου λέει "ε μικρή σαν πολύ αέρα δεν πήρες? χαχα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ωχ ελενη με προβληματισες τωρα αυτο δεν το ειχα σκεφτει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: λες να μην τρωει τοσο πολυ,δεν ανεφερε ποσοτητα η γιατρος και σκεφτηκα οσο περισσοτερο τοσο καλυτερο...μμμ αυριο θα την παρω τηλ γιατι σαν να μου φαινεται οτι εχεις δικιο γιατι απο τοτε που τρωει μια γαβαθα μεσημεριανο δεν χορταινει καθολου με το απογευματινο...αμαν αμαν το μπουκωνω το παιδακι μου.....το καρεκλακι το πηραμε απο τα ηρα και τη μαρκα δεν την ξερω carello λεγεται,ειχα δει και στα mothercare της chicco αλλα ειχε σε χρωματα γαλαζιο,πρασινο ανοιχτο και ενα κιτρινακι...και μετα ειδα αυτο και μου αρεσε πολυ και λεω δεν πειραζει που δεν την ξερω τη μαρκα,θα το παρω...ελπιζω να βγει καλο παντως εχει και αυτο θεσεις και γινεται μετα καρεκλα που τη βαζεις στο τραπεζι για να τρωει το μεγαλο πια παιδι...αμαν πια αυτη η frezylac μου χει σπασει τα νευρα,ας αποφασισει πια τι θα κανει να ξερουμε και μεις,τοσο καιρο παιζουμε την κολοκυθια...:evil::evil::evil::evil::evil:

λιακι εσενα σου φαινεται παραξενο το ροζ η κουμπαρα μου που εχει αγορι τι μου ειπε και με κουφανε εκει που αλλαζα πανα τη μπεμπουλα:μου φαινεται τοσο περιεργο που δεν εχει πουλακι!:D:D:D αιντε χαιντε της λεω...πολυ καλο το οτι μοιαζετε εξωτερικα,παιζει σπουδαιο ρολο στη φαση προσαρμογης...πριν 2 χρονια κρατουσα και εγω ενα κοριτσακι για ενα χρονο,ηταν 17 μηνων οταν την ανελαβα αλλα η μαμα ηταν σε αλλο δωματιο και εκανε ιδιαιτερα οποτε ηταν τελειως διαφορετικη περιπτωση...

σοφακι σε ευχαριστουμε....ναι ειδες φαγανουλες απο μικρες...ειναι γιατι εχω αγχος σε καθε καινουριο γευμα μην δε φαει και ποτε θα προσαρμοστει...στην αρχη μου βγαζει το λαδι αλλα μετα....τσαουσα η μικρουλα ε?αρπαζει τα πραγματα του γιαννη...χαχα τη πλακα ειναι να μη τα παρει στο κρανιο καμια μερα ο γιαννης να γινει χαμος...

ωχ ελενη με προβληματισες τωρα αυτο δεν το ειχα σκεφτει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: λες να μην τρωει τοσο πολυ,δεν ανεφερε ποσοτητα η γιατρος και σκεφτηκα οσο περισσοτερο τοσο καλυτερο...μμμ αυριο θα την παρω τηλ γιατι σαν να μου φαινεται οτι εχεις δικιο γιατι απο τοτε που τρωει μια γαβαθα μεσημεριανο δεν χορταινει καθολου με το απογευματινο...αμαν αμαν το μπουκωνω το παιδακι μου.....το καρεκλακι το πηραμε απο τα ηρα και τη μαρκα δεν την ξερω carello λεγεται,ειχα δει και στα mothercare της chicco αλλα ειχε σε χρωματα γαλαζιο,πρασινο ανοιχτο και ενα κιτρινακι...και μετα ειδα αυτο και μου αρεσε πολυ και λεω δεν πειραζει που δεν την ξερω τη μαρκα,θα το παρω...ελπιζω να βγει καλο παντως εχει και αυτο θεσεις και γινεται μετα καρεκλα που τη βαζεις στο τραπεζι για να τρωει το μεγαλο πια παιδι...αμαν πια αυτη η frezylac μου χει σπασει τα νευρα,ας αποφασισει πια τι θα κανει να ξερουμε και μεις,τοσο καιρο παιζουμε την κολοκυθια...:evil::evil::evil::evil::evil:

λιακι εσενα σου φαινεται παραξενο το ροζ η κουμπαρα μου που εχει αγορι τι μου ειπε και με κουφανε εκει που αλλαζα πανα τη μπεμπουλα:μου φαινεται τοσο περιεργο που δεν εχει πουλακι!:D:D:D αιντε χαιντε της λεω...πολυ καλο το οτι μοιαζετε εξωτερικα,παιζει σπουδαιο ρολο στη φαση προσαρμογης...πριν 2 χρονια κρατουσα και εγω ενα κοριτσακι για ενα χρονο,ηταν 17 μηνων οταν την ανελαβα αλλα η μαμα ηταν σε αλλο δωματιο και εκανε ιδιαιτερα οποτε ηταν τελειως διαφορετικη περιπτωση...

σοφακι σε ευχαριστουμε....ναι ειδες φαγανουλες απο μικρες...ειναι γιατι εχω αγχος σε καθε καινουριο γευμα μην δε φαει και ποτε θα προσαρμοστει...στην αρχη μου βγαζει το λαδι αλλα μετα....τσαουσα η μικρουλα ε?αρπαζει τα πραγματα του γιαννη...χαχα τη πλακα ειναι να μη τα παρει στο κρανιο καμια μερα ο γιαννης να γινει χαμος...

Μην ανησυχείς, απλά ρώτα τη γιατρό τι άποψη έχει. Πόσο να τρώει φρούτο, πόσο μεσημεριανό κλπ. Ε, βέβαια συνηθίζει σε πόσοτητα και μετά που να χορτάσει με το απογευματινό. Κι εμείς 4-5 κουταλιες τρωμε ρυζάλευρο και αυτό δε βγαίνει πάνω από 150-170 ml να ξέρεις... Λογικό να της φανεί λίγο! Σκέψου πως το φρούτο είναι γλυκούτσικο και το ξελιγώνει το μωρό αν πέσει πολύ και έχει και ζάχαρα, φυσικά μεν έχει δε.. άλλος ένας λόγος να μην τρώει τόση ποσότητα, λέω εγώ τώρα με το μυαλό μου...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα κοριτσακια μου,

τι κανετε?εμεισ ξυπνησαμε με μυξουλες και βηχαλακι ξερο,της εβαλα ορο...πυρετο δεν εχει και μολις μου εκανε 2 φορες διαρροια:(:(:(

πηρα τη γιατρο και μου λεει "μηπως βγαζετε κανενα δοντακι?"θα την παρακολουθησω σημερα και αυριο μπορει να περασουμε να μας ριξει μια ματια αφου ερχεται και σκ....

ελενακι ρωτησα για το φαγητο και μου ειπε γυρω στα 250,οσο φαει,λιγο πανω λιγο κατω δεν πειραζει...για σημερα θα φαμε μονο πατατουλα καροτο λογω διαρροιας...αυτο που μαγειρεψα χτες θα το φαω εγω μου φαινεται γιατι εβαλα σπανακι και μπροκολο...τα οξινα φρουτα μου ειπε οχι ακομη...μονο τα βασικα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...