Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Αυριο της δινω κοτοπουλο! Εσύ;

Μπορείς να βαλεις και αρακα και φασολάκια, εγώ της έβαλα. Η γιατρος μου το ειπε. Και σέσκουλα!! ;)

Εισαι κι εσυ easy rider ε;;; Το έκανες το ταξιδάκι σου με τη μηχανή, μια χαρά!

Τώρα άσε μέσα στην πόλη με το μηχανάκι και πιάνεται η μέση μου η παλιόγρια!!! :tongue:

Πάω να δω τις φωτο σας απο βαρκελωνη και περιμενουμε και άλλες!! ;)

εγω κανονικα απο τεταρτη αλλα μπορει να το καθυστερησω λιγο να της δοκιμασω και αλλα λιγα λαχανικα,θα δω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μια εχει εκει που λεει φωτογραφιες χρονολογιου την αλλη δεν τη βρισκω

μαρια τις βαλιτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααα,τώρα σε ειδα! Κούκλαα!!!! Εχει να μοιασει η κορηηηηη!! ;)

χα χα σε ευχαριστω αλλα αυτες ειναι το 2010 εχουν περασει 2 χρονια ελενηηηη.....εγινα μανα τωραααα...χα χα παω να κανω καμια δουλεια τα λεμε το βραδυ

χα χα σε ευχαριστω αλλα αυτες ειναι το 2010 εχουν περασει 2 χρονια ελενηηηη.....εγινα μανα τωραααα...χα χα παω να κανω καμια δουλεια τα λεμε το βραδυ

χαχαχαχ Μπαχατελέψαμε,ε;; Τι να κάνουμε είμαστε μάνες και δικαιολογούμαστε, λέμε τώρα.... :tongue: :tongue: :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Αγγελικουλα Ελενακι σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τα καλα σας λογια (με κανετε και κοκκινιζω) και εσεις δεν πατε πισω παντως;)... Οι μανουλες του Μαιου ειναι ομορφοκοριτσα χιχιχιχιχιχι;););)

Κατερινιω τωρα το ειδα το μνμ στο fb.... ετοιμες σχεδον τις εχω τις βαλιτσες, κατι τελευταια πραγματα που θα βαλω αυριο και βουυυυυυυυρ για διακοπουλες!!!!!!!!!:D:D:D

Πωπω κοριτσια δεν σας κρυβω οτι οσο πλησιαζει η Τεταρτη με πιανει κρυος ιδρωτας.... αγχωνομαι πολυ για το παιδι μην το πιασει καμια γκρινια μες στο αεροπλανο και δεν θα ξερω τι να το κανω... βλεπετε δεν μπορουμε να κανουμε και καμια σταση χιχιχιχιχιχιχι;):tongue:(αχ τι να κανω η δολια διακωμωδω το αγχος μου). Το πολυ πολυ να κανω βολτες στον διαδρομο μεχρι να με βρισει καμια αεροσυνοδος που δεν θα μπορει να περασει με το καροτσι!!!!! Ευελπιστω να μην συμβει τιποτα απο ολα αυτα που σκεφτομαι και να κοιμαται σε ολη την πτηση!!!!

Αυτα μανουλες!!!! παω να την πεσω γιατι ειμαι γκολ και σε κανενα 2ωρο πρεπει να ξανασηκωθω μιας και ο σκατουλης μου θα με φωναζει!!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!:D:D:D

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Μαράκι τελευταία μέρα στο Ελλάντα σήμερα...άντε να χαρείτε τον μπαμπά σας και να σας χαρεί γιατί θα του λείψετε πολύ...και εμείς ένα μήνα που είμασταν χώρια μας είχε κακοφανεί και σε μένα και στον άντρα μου και είπαμε δεν θα το ξανακάνουμε:oops::oops::oops:

Για το ταξίδι μην ανησυχεις οι αεροσυνοδοί είναι συνηθισμένες σε τέτοιες καταστάσεις αν και δεν πιστεύω να σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα ο μικρούλης, όταν είναι στην αγκαλίτσα της μαμάς δεν τα πειράζει τίποτα τα ,μωρουδέλια μας...δεν είναι και αυτοκίνητο να τον έχεις στο κάθισμα να νιώθει μοναξιές;););)

Αγγελικούλα (ή να σε λέω Βασίλη?:D) είδα τις φωτό από Βαρκελώνη και θυμήθηκα και το δικό μας ταξιδι εκει...αχ, τι όμορφη πόλη...θα μπορούσα να ξαναπάω άπειρες φορές...

Κατερινάκι μας, που είσαι?τρέχεις πάλι?

Σόνια αρχίσαμε και γυμναστικούλα, μπράβο ρε θηρίο...εγώ χθες έκανα κάτι κουτσοκοιλιακούς όταν ξάπλωνα στο πατωμα με τον Δημητράκη, αλλά μια που ξεκίνησα και μια που βαρέθηκα:tongue::tongue::tongue:

Ελένη κοτοπουλάκι σήμερα?καλή επιτυχία!!!

Σας φιλώ, παω να μαγειρέψω το μεσημεριανό του Δημήτρη;)

HDfQp3.png

Καλημεραααααααααααα!!!!

Λιακι και εμενα θα μου κακοφανει που αφηνουμε πισω τον μπαμπα μας:(... εχθες το βραδυ με πιασανε τυψεις που θα μεινει μοναχουλης του..... απο την αλλη δεν θα λειψω και ενα αιωνα;)... Ας ειναι, να επιθυμησει ο ενας τον αλλο λιγο γιατι με το παιδι ξεχασαμε πολλα.................;)

Σας φιλω προς το παρων!!!!

Καλησπέρα, φιλεναδίτσες μου! ;)

Μαράκι, Ε-ΤΟΙ-ΜΗΗΗΗΗΗΗ;;;;;; (Αλά Ρουβά!!! :tongue: ) Εγώ και η Αθανασία σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε ένα πολύ καλό ταξίδι και ελπίζουμε ο μπεμπάκος να το ευχαριστηθεί το ταξίδι στα ουράνια και να μη ζοριστεί!! Εσύ ξέρεις, όποτε τον δεις να είναι "κάπως" πέτα έξω το μεμέ και στούμπωσέ τον!!! :tongue:;) Θα τα ξεχάσει όλα!!! χεχεχε Ναι, σίγουρα θα λείψετε ο ένας στον άλλο και χρειάζεται στη φάση που είμαστε τώρα με τα μωρά.... Πρέπει με κάποιο τρόπο να βρούμε τη φόρμα μας!!! ;) Άντε με το καλό να φτάσετε και μόλις μπορέσεις μπες να μας πεις τα καθέκαστα! Αλήθεια τι ώρα πετάς αύριο και πόσες ώρες είναι το ταξίδι; Κάπου 2,5 πρέπει να είναι,ε;; :rolleyes:

Λιάκι μου, φάγαμε το κοτοπουλάκι μας με γκρίνιααααα!!! :? :? Δεν ξέρω τι την πιάνει στο καρεκλάκι φαγητού και συνήθως με γρίνια ξεκινάμε το φαγητό και με γκρίνια τελειώνουμε.... Ουφ! Ευτυχώς ξεγελιέται με παιχνίδια και όσο της δίνω κουταλιές τρώει, οπότε κατεβάζει ικανοποιητική ποσότητα απλά όχι με χαρά! Σπανίως τρώει ήσυχα... Δεν πρέπει να έχει συνηθίσει τις στερεές για φαγητό και απόλαυση ακόμη, δεν ξέρω... Σε κάθε τι καινούριο είναι επιφυλακτική και θέλει χρόνο προσαρμογής. Πάντως το κοτόπουλο δεν αλέστηκε καλά και άφησε κάτι ψιλά κομματάκια στην κρέμα. Ίσως ήθελε περισσότερο άλεσμα. Το μοσχάρι που κάνεις πώς γίνεται; Εντελώς αλοιφή; ΌΠως τα φρούτα; Και με τη γλυκοπατάτα το έπαθα χθες και μου άφησε μέσα κάτι σαν ίνες και κόντεψε να μου πνιγεί! :?:shock:

Μετά που θα πάμε σκλαβενίτη θα πάρω βιολογικό κοτοπουλο γιατι τα κλασικα ειναι πολυ χαλια ποιοτικα...χόρτο σκέτο! :confused: Από μοσχάρι είμαι καλλυμένη για μερικες βδομάδες γιατί μου έστειλε η πεθερά μου καλό κομμάτι από Καβάλα και έβαλα μεριδούλες στην κατάψυξη... Ρώτησα τη γιατρό αν κάνει να βάζω κρέας στην κατάψυξη και μου είπε αμέ!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας ομορφομανες,

τι κανετε?πολλες απουσιες εχει το καφε...:confused::confused::confused:

που ειστε καλε?μπειτε να πειτε ενα γεια.....

ελενη ε οσο να πεις το περασμα του χρονου μας εχει αγγιξει λιγουλακι,ξερεις τωρα ειμαστε για μποτοξ χα χα χα...καλα φτιαξαμε τον ηχο στο λαπτοπ και ακουσα το βιντεακι,εχεις φωνη δασκαλας τελειωσε...η αθανασια σου ολα τα λεφτα...πως κρατιεσαι και δεν την τρως...πω πω κουκλι ζωγραφιστο...

η περιγραφη που λες,της αθανασιας καποια μου θυμιζει,την κορη μου θελουν το χρονο τους παιδι μου...δεν ειναι ευκολα στις προσαρμογες...εμεις ακομη περιμενουμε το καρεκλακι φαγητου απο το ηρα...μολις ερθει θα δω αντιδρασεις...το ριλαξ παει σιγα σιγα για αποθηκευση...

μαρακι καλο ταξιδι να περασεις τελεια,για το συζυγο καλο κανει η αποσταση ,ανανεωση τωρα....:tongue::tongue::tongue::tongue: για το μπεμπουλη δεν θα εχεις προβλημα πιστευω αγκαλιτσα θα ειστε και το φαγητουλι παντα διαθεσιμο...να φορεσεις μπλουζα πρακτικη μην παιδευεστε...φιλακια θα περιμενουμε νεα σας....

λιακι βαρκελωνη τελειααααααααααααα...και μεις θελουμε να ξαναπαμε με τη μπεμπουλα καποια στιγμη...ειχαμε παει για δεκα μερες και σκεψου δεν βαρεθηκαμε λεπτο...εσεις εχετε παει πολλα ταξιδια μπραβο...φωτο δεν εχω προλαβει να τις δω ολες σιγα σιγα ...θεα ησουν νυφη φτου φτου...ο δημητρακης τρελη φατσα...εχει κανει μαγουλακια το αγορι σου για φαγωμα,συναγωνιζεται την αθανασια...χα χα...πως πηγε το μαθημα δεν μας ειπες???

κοριτσια οχι οτι κουκουβαδιζω αλλα νομιζω οτι τα μαγιοπαιδα ειναι τα πιο ομορφα,τα εξυπνοτερα και τα καλυτερα μωρα του κοσμου,μωρα θαυματα...οσο για τις μανουλες οι καλυτερες και οι ομορφοτερες,σουπερ μαμαδες....

χα χα σας φιλω παω στο γερμανο για καυγα....:evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!!!

Ολα ετοιμα για αναχωρηση:D:D:D

8.15 πεταμε αλλα απο το σπιτι θα φυγουμε κατα τις 6.30

Κατα τις 5 που θα ξυπνησει ο τζουτζουκος μου θα σηκωθω να ετοιμαστω εγω πρωτα και μετα θα σηκωσω και το παιδι..... μπας και κοιμηθει μετα στο αεροπλανο!!!!!!! Η πτηση ειναι 2 ωρες μεχρι Μοναχο, δεν ειναι πολυ ευτυχως!

Λοιπον κοριτσακια μου παω να απλωσω την κορμαρα μου (χιχιχιχι) γιατι αυριο αναμενεται κουραστικη μερα!!!!!;)

Πολλα φιλακια θα σας γραψω απο τα ξενα οταν μπορεσω να μπω!

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

γεια σας ομορφομανες,

τι κανετε?πολλες απουσιες εχει το καφε...:confused::confused::confused:

που ειστε καλε?μπειτε να πειτε ενα γεια.....

ελενη ε οσο να πεις το περασμα του χρονου μας εχει αγγιξει λιγουλακι,ξερεις τωρα ειμαστε για μποτοξ χα χα χα...καλα φτιαξαμε τον ηχο στο λαπτοπ και ακουσα το βιντεακι,εχεις φωνη δασκαλας τελειωσε...η αθανασια σου ολα τα λεφτα...πως κρατιεσαι και δεν την τρως...πω πω κουκλι ζωγραφιστο...

η περιγραφη που λες,της αθανασιας καποια μου θυμιζει,την κορη μου θελουν το χρονο τους παιδι μου...δεν ειναι ευκολα στις προσαρμογες...εμεις ακομη περιμενουμε το καρεκλακι φαγητου απο το ηρα...μολις ερθει θα δω αντιδρασεις...το ριλαξ παει σιγα σιγα για αποθηκευση...

μαρακι καλο ταξιδι να περασεις τελεια,για το συζυγο καλο κανει η αποσταση ,ανανεωση τωρα....:tongue::tongue::tongue::tongue: για το μπεμπουλη δεν θα εχεις προβλημα πιστευω αγκαλιτσα θα ειστε και το φαγητουλι παντα διαθεσιμο...να φορεσεις μπλουζα πρακτικη μην παιδευεστε...φιλακια θα περιμενουμε νεα σας....

λιακι βαρκελωνη τελειααααααααααααα...και μεις θελουμε να ξαναπαμε με τη μπεμπουλα καποια στιγμη...ειχαμε παει για δεκα μερες και σκεψου δεν βαρεθηκαμε λεπτο...εσεις εχετε παει πολλα ταξιδια μπραβο...φωτο δεν εχω προλαβει να τις δω ολες σιγα σιγα ...θεα ησουν νυφη φτου φτου...ο δημητρακης τρελη φατσα...εχει κανει μαγουλακια το αγορι σου για φαγωμα,συναγωνιζεται την αθανασια...χα χα...πως πηγε το μαθημα δεν μας ειπες???

κοριτσια οχι οτι κουκουβαδιζω αλλα νομιζω οτι τα μαγιοπαιδα ειναι τα πιο ομορφα,τα εξυπνοτερα και τα καλυτερα μωρα του κοσμου,μωρα θαυματα...οσο για τις μανουλες οι καλυτερες και οι ομορφοτερες,σουπερ μαμαδες....

χα χα σας φιλω παω στο γερμανο για καυγα....:evil::evil::evil::evil::evil:

(Αχ, μόλις κοιμήθηκε το βλαστάρι μου κι έκατσα να ξαποστάσω!! :rolleyes: )

Αγγελική, δεν θυμάμαι, για ποιο καβγά μιλάς; Τι έγινε; :confused:

Ξέρεις, τώρα που το καλοσκέφτομαι νομίζω πως δε φταίει το καρεκλάκι φαγητού για τη γκρίνια, αλλά μάλλον είναι έντονη πείνα η οποία δεν ικανοποιείται με το κουτάλι...έχει μάθει στο μπιμπερό, στο να βυζαίνει μόνη της και συνεχόμενα το γαλατάκι της και μόνο αυτό την ηρεμεί αν πεινάει και αισθάνεται και την ικανοποίηση ότι "τρώω και γεμίζει η κοιλίτσα"... Και το λέω αυτό γιατί σήμερα το πρωί που την ξεκίνησα τη φρουτόκρεμα πριν αρχίσει να γκρινιάζει, άρα δεν είχε πεινάσει πολύ, έφαγε χωρίς καθόλου ζόρι. Το ίδιο και το απόγευμα με το ρυζάλευρο. Όταν προλαβαίνω την πείνα της τρώει καλύτερα. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως είναι αυτό το θέμα μας. Θα το τσεκάρω και αύριο δίνοντάς της το μεσημεριανό σχετικά νωρίς πριν πεινάσει καλά και θα δούμε... :rolleyes:

Έλα μωρέ, δεν πειράζει που θέλουμε και κανένα μποτοξάκι και λίγη δίαιτα (εγώ βασικά)!! Το σημαντικό είναι που γίναμε μανούλες! :P Τώρα τα κάλλη ας πάνε περίπατο, τι να κάνουμε, άλλωστε τα χρόνια περνούν, ίδιες θα είμαστε;; Απλά να μη γίνουμε τελείως χάλι και λυπάμαι τους άντρες μας που αλλιώς μας πήραν και αλλιώς θα τους βγούμε... :? Κρίμα είναι...

Πω πω, (αλλάζω θέμα) δοκίμασα χθες μια κρέμα της Hipp που είναι με 7 δημητριακά (τρομάρα της) και τη φτιάχνεις με γάλα, όχι νερό. Μου την είχε δώσει η γιατρός. Κορίτσια και κυρίως - Αγγελική, που σκοπέυεις να πάρεις κρέμες Hipp - είναι μια αηδίααα!!! :shock: :shock: :shock: Η ανοστιά στο μεγαλείο της και άσχημη γεύση ταυτόχρονα! Είπαμε να μην έχουν ζάχαρη, αλλά αυτό παραείναι, κρίμα τα δόλια να τρώνει τόσο χάλια γεύσεις... :? Πέταξα όλο το κουτί! Και γενικά δεν παίρνω καμία κρέμα που φτιάχνεται με γάλα. Καλύτερα να έχει ήδη γάλα μέσα και να τη φτιάχνεις με νερό. Η σκέτο ρυζάλευρο-γάλα της frezylac που έχουμε φάει είναι πολύ ωραία και την ξαναπήρα! Μιαμ είναι! Που και να φάμε με τη βανίλια και την άλλη τη φαρίν λακτέ! :D Κρίμα που έχει έλλειψη η εταιρεία, έχει ωραία προϊόντα.. Η Ηipp με απογοήτευσε σαν πρώτη εικόνα, αλλά ας μη βιαστώ να την κρίνω.. Θα δοκιμάσω και τη μπισκοτόκρεμά της και βλέπουμε.

Έχουμε αρχίσει να δίνουμε χεράκια για να μας πάρουν αγκαλιά!!! Τι χαρά! Τι χαζομαμάδες, το παραμικρό να κάνουν τα καμάρια μας λάμπουμε από χαρά και υπερηφάνεια! Αυτό είναι ευτυχία...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Σοφάκι να σας ζήσει η νεοφώτιστη!! Να τη χαίρεστε τη μπουμπούκα σας!

Πάντα χαρές στη ζωή της να έχει εύχομαι!!

Εμείς σήμερα είχαμε παιδίατρο, καλά μας βρήκε, είμαστε 8.300, κάναμε και τα εμβόλια μας, μας είπε να ξεκινήσουμε φαγητό μεσημεριανό και κρεμούλα το απόγευμα, της humana μου είπε να πάρω την υποαλλεργική με δημητριακά, ελπίζω να μην είναι χάλια η γεύση σαν αυτή που λες Ελενίτσα. Σήμερα της έκανα πατάτα-καρότο πρώτη μέρα, έφαγε ένα κουταλάκι σε πόση ώρα, Ελένη1977 μου φαίνεται θα σας κάνουμε παρέα στη μάσα! Δεν τρελλαίνεται η κόρη μου σαν το γιο σου, μου είπε η γιατρός να μην τη ζορίζω, μπορέι να αργήσει να φάει κανονικό γεύμα ολόκληρο να μη μου φανει παράξενο.

Μαράκι καλό ταξίδι για αύριο!

Μια χαρά θα περάσει ο μικρός στο αεροπλάνο!

Να μπεις να μας γράψεις νέας σας από τα ξένα!

Ελενίτσα ξετσούμισαν τα μικρά μας καλέ, τώρα όλο καινοιύρια πράγματα θα μαθαίνουν, θα κάνουν σε λίγο καιρό παλαμάκια, γεια, κουπεπε, κι εμείς περήφανες μανούλες για τα κατορθώματά τους! Και η δικιά μου σηκώνει τελευταία τα χεράκια να την πάρεις η σκατούλα, τρελαίνεται να την πηγαίνεις και στον καθρέπτη να βλέπει τον ευατό της, κάνει το γέλιο το κακαριστό μόλις δει τη φάτσα της! χαχα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Σοφάκι να σας ζήσει η νεοφώτιστη!! Να τη χαίρεστε τη μπουμπούκα σας!

Πάντα χαρές στη ζωή της να έχει εύχομαι!!

Εμείς σήμερα είχαμε παιδίατρο, καλά μας βρήκε, είμαστε 8.300, κάναμε και τα εμβόλια μας, μας είπε να ξεκινήσουμε φαγητό μεσημεριανό και κρεμούλα το απόγευμα, της humana μου είπε να πάρω την υποαλλεργική με δημητριακά, ελπίζω να μην είναι χάλια η γεύση σαν αυτή που λες Ελενίτσα. Σήμερα της έκανα πατάτα-καρότο πρώτη μέρα, έφαγε ένα κουταλάκι σε πόση ώρα, Ελένη1977 μου φαίνεται θα σας κάνουμε παρέα στη μάσα! Δεν τρελλαίνεται η κόρη μου σαν το γιο σου, μου είπε η γιατρός να μην τη ζορίζω, μπορέι να αργήσει να φάει κανονικό γεύμα ολόκληρο να μη μου φανει παράξενο.

Μαράκι καλό ταξίδι για αύριο!

Μια χαρά θα περάσει ο μικρός στο αεροπλάνο!

Να μπεις να μας γράψεις νέας σας από τα ξένα!

Ελενίτσα ξετσούμισαν τα μικρά μας καλέ, τώρα όλο καινοιύρια πράγματα θα μαθαίνουν, θα κάνουν σε λίγο καιρό παλαμάκια, γεια, κουπεπε, κι εμείς περήφανες μανούλες για τα κατορθώματά τους! Και η δικιά μου σηκώνει τελευταία τα χεράκια να την πάρεις η σκατούλα, τρελαίνεται να την πηγαίνεις και στον καθρέπτη να βλέπει τον ευατό της, κάνει το γέλιο το κακαριστό μόλις δει τη φάτσα της! χαχα!

Γεια σου Σοφάκι μου!!

Χαίρομαι που σας βρήκε καλά ο γιατρός σας, και τα κιλάκια σας τέλεια!! :P Για να δούμε αυτή η humana ειναι καλή; Μπες να μας πεις εντυπώσεις! Γιατί όμως υποαλλεργική; Έχει αλλεργία η μικρή σου; Και όταν λέμε υποαλλεργική κρέμα τι εννούμε, χωρίς λακτόζη; Είναι βιολογική αυτή; Και πού τι βρίσκεις; Στα σούπερ μαρκετ ή φαρμακεία;

Αχ, τι καλή η μαγουλίτσα σου που γελάει κακαριστά στον καθρέφτη!!! :tongue: Και της δικιάς μου της αρέσει πολύ στον καθρέφτη και γελάει με φωνούλα, όχι όμως κακαριστά! Ένα "χεεεε" κάνει και γυρνάει απο την άλλη και με αγκαλιάζει γελώντας!! :tongue: Τι ψυχούλες!! :P Καλά, αν κάνει παλαμάκια και άλλα θα χαζέψω εντελώς νομίζω...!!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...