Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Σήμερα είμαστε 6 ολόκληρων μηνών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

έχουμε μισογεννέθλια!!!!!!!!!!!!!

Θα σας πω τα υπόλοιπα μετά γιατί με φωνάζει το αγόρι μου!!!!φιλάκια!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Σήμερα είμαστε 6 ολόκληρων μηνών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

έχουμε μισογεννέθλια!!!!!!!!!!!!!

Θα σας πω τα υπόλοιπα μετά γιατί με φωνάζει το αγόρι μου!!!!φιλάκια!

Happy_Birthday-grey.gif

Να τα χιλιάσετε τα εξάμηνα Λιάκι!!! :P Χαρούμενα μισογενέθλια!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές Ελενάκι μου!!!

αχ, πότε πέρασε ο καιρός...μεγάλωσε ο σκατούλης μου...!

γερά να είναι τα παιδάκια μας και να μεγαλώνουν ευτυχισμένα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ, κορίτσια, σήμερα έχω μάθημα οδήγησης:oops::oops::oops:

έχω δίπλωμα από 18 χρονών αλλά οδήγησα για πολύ λίγο και μετά το άφησα...και έτσι μετά από τόσα χρόνια, τώρα πια πρέπει να ξαναοδηγήσω και έχω πολύ άγχος...:oops::oops::oops:

βρήκαμε ένα δάσκαλο εδώ και θα ξεκινήσω σήμερα...

το μόνο κακό είναι οτι δεν μου αρέσει καθόλου η οδήγηση, και τότε για αυτό το παράτησα, μου προκαλούσε εκνευρισμό, και πάντα βολευόμουν χωρίς αυτοκίνητο...

άντε τώρα να μου φύγει το στράβωμα με το τιμόνι:|:-|:|

Κατα τα άλλα, εμείς εδώ, κρύωσε ο καιρός, ανυπομονώ να στολίσω Χριστουγεννιάτικα, μας έστειλε και η κουνιάδα μου στολή άι Βασίλη για τον Δημητράκη;););)

ωραία θα είναι φέτος!!!

HDfQp3.png

καλημερα κοριτσιαααααααααα,καλη εβδομαδα

σε εμενα δεν ξεκινησε καλα διοτι με πηραν απο την εταιρια κινητης τηλεφωνιας του κινητου μου για ενα λογαριασμο κτλπ κτλπ μεγαλο μπερδεμα...ακου εκει 180 ευρω:D:D:D:D:D

κατα τα αλλα πολυ καλα παω σουπερ μαρκετ για την αγορα λαχανικων για τη σουπιτσα μας,αν και τα περισσσοτερα θα μου τα φερει ο μπαμπας μου απο το χωριο φρεσκα φρεσκα...

γενικα στη δικη μου οικογενεια εγω ειμαι κολλημενη με τη δημοσιευση φωτογραφιων,facebook εχει μονο ο αντρας μου και δεν τον αφηνω να βαλει φωτο της μπεμπουλας,και της φωτο που εβαλα εδω αφου τις ειδατε τις εσβησα,η ομαδουλα ομως μου ακουγεται ωραια ιδεα,μπραβο ελενιτσα μας....

μαρακι ειναι πολυ φυσιολογικη η αλλαγη στα κακουλινια,εμεις απο εκει που καναμε μια φορα την ημερα τωρα με τις τροφες κανουμε 3 φορες σιγουρα και σφιχτα και σχηματισμενα....αλλαγες...μεγαλωνουν τα μωρακια μας...αντε ποιος σε πιανει τωρα βαλιτσες και φυγαμεεεεεεεεεεε!!!!μπραβο στο αγορακι σου που ειναι φαγανουλης....

σοφακι(σισι) τι ωραια τζακι και οικογενειακες στιγμες!!!!θελω και εγω τζακι!!!και εδω πιασαν τα κρυα...

λιακι χαρουμενα μισοχρονα να ειναι γερο και ευτυχισμενο το αγορακι σου!!!

εγω εχω και απο τους δυο υπνοσακους αλλα ειπε η γιατρος να μην της το χρησιμοποιησω:rolleyes: αλλα να παρω κατι χοντρα φορμακια που ειναι ειδικα για τον υπνο...μεχρι στιγμης βολευομαστε με πυτζαμουλες και κουβερτουλα,αργοτερα θα δουμε...καλα μη φανταστεις οτι καθεται και καλα,απλως καθε μερα τη βαζω και απο λιγο για να δυναμωνουν οι μυες της πλατουλας...και βλεπω θεαματικα αποτελεσματα...οσο για τη θερμοκρασια και εγω με τον αντρα μου το ιδιο προβλημα εχουμε εγω κρυα αυτος θερμος χαχα χα στο μισο κρεβατι 10 παπλωματα στο αλλο μισο μια κουβερτουλα...χα χα χα

ελενιτσα σου εστειλα πμ, ουαου τι υπερπαραγωγη εφτιαξες για τα μισογενεθλια του δημητρακη,αν μπορεις φτιαξε ενα και για το σοφακι που βαφτισε την αναστασια,απο ολες μας;););)

σονια καλη αρχη με τη γυμναστικη τελεια και εγω σκεφτομαι να κανω κανα ντιβιντακι που εχω δεκαδες αλλα δεν περνω μπρος με τιποτα,τεμπελαααααα παιδι μου....καλα η μπεμπουλα σου θεα μπραβο στο κοριτσακι σου....

αλικη μου χαρουμενα μισογενεθλια και σε σας να χαιρεστε τη μικρη σας πριγκιπισσα...

σας αφηνω παω να κανω καμια δουλιτσα ελενη οταν μου στειλεις πμ πες μου να το δω γιατι ειμαι λιγο.....

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλημερα κοριτσιαααααααααα,καλη εβδομαδα

σε εμενα δεν ξεκινησε καλα διοτι με πηραν απο την εταιρια κινητης τηλεφωνιας του κινητου μου για ενα λογαριασμο κτλπ κτλπ μεγαλο μπερδεμα...ακου εκει 180 ευρω:D:D:D:D:D

κατα τα αλλα πολυ καλα παω σουπερ μαρκετ για την αγορα λαχανικων για τη σουπιτσα μας,αν και τα περισσσοτερα θα μου τα φερει ο μπαμπας μου απο το χωριο φρεσκα φρεσκα...

γενικα στη δικη μου οικογενεια εγω ειμαι κολλημενη με τη δημοσιευση φωτογραφιων,facebook εχει μονο ο αντρας μου και δεν τον αφηνω να βαλει φωτο της μπεμπουλας,και της φωτο που εβαλα εδω αφου τις ειδατε τις εσβησα,η ομαδουλα ομως μου ακουγεται ωραια ιδεα,μπραβο ελενιτσα μας....

μαρακι ειναι πολυ φυσιολογικη η αλλαγη στα κακουλινια,εμεις απο εκει που καναμε μια φορα την ημερα τωρα με τις τροφες κανουμε 3 φορες σιγουρα και σφιχτα και σχηματισμενα....αλλαγες...μεγαλωνουν τα μωρακια μας...αντε ποιος σε πιανει τωρα βαλιτσες και φυγαμεεεεεεεεεεε!!!!μπραβο στο αγορακι σου που ειναι φαγανουλης....

σοφακι(σισι) τι ωραια τζακι και οικογενειακες στιγμες!!!!θελω και εγω τζακι!!!και εδω πιασαν τα κρυα...

λιακι χαρουμενα μισοχρονα να ειναι γερο και ευτυχισμενο το αγορακι σου!!!

εγω εχω και απο τους δυο υπνοσακους αλλα ειπε η γιατρος να μην της το χρησιμοποιησω:rolleyes: αλλα να παρω κατι χοντρα φορμακια που ειναι ειδικα για τον υπνο...μεχρι στιγμης βολευομαστε με πυτζαμουλες και κουβερτουλα,αργοτερα θα δουμε...καλα μη φανταστεις οτι καθεται και καλα,απλως καθε μερα τη βαζω και απο λιγο για να δυναμωνουν οι μυες της πλατουλας...και βλεπω θεαματικα αποτελεσματα...οσο για τη θερμοκρασια και εγω με τον αντρα μου το ιδιο προβλημα εχουμε εγω κρυα αυτος θερμος χαχα χα στο μισο κρεβατι 10 παπλωματα στο αλλο μισο μια κουβερτουλα...χα χα χα

ελενιτσα σου εστειλα πμ, ουαου τι υπερπαραγωγη εφτιαξες για τα μισογενεθλια του δημητρακη,αν μπορεις φτιαξε ενα και για το σοφακι που βαφτισε την αναστασια,απο ολες μας;););)

σονια καλη αρχη με τη γυμναστικη τελεια και εγω σκεφτομαι να κανω κανα ντιβιντακι που εχω δεκαδες αλλα δεν περνω μπρος με τιποτα,τεμπελαααααα παιδι μου....καλα η μπεμπουλα σου θεα μπραβο στο κοριτσακι σου....

αλικη μου χαρουμενα μισογενεθλια και σε σας να χαιρεστε τη μικρη σας πριγκιπισσα...

σας αφηνω παω να κανω καμια δουλιτσα ελενη οταν μου στειλεις πμ πες μου να το δω γιατι ειμαι λιγο.....

Σου απάντησα στο π.μ. Αγγελικούλα!! ;)

Η εικονίτσα που έβαλα για το Δημητράκη είναι στάνταρ έτοιμες! Για τη βάφτιση δεν ξέρω τι να βάλω, πείτε κάτι σχετικό!! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Λιακι Αλικακι χαρουμενα μισογενεθλια!!!!!!!

Κοριτσια τρεχω και δεν φτανω με δουλειες, βαλιτσες, ρουχα.... να τα τελειωσω σημερα και αυριο να εχω να περιποιηθω τον εαυτο μου, εχω και κομμωτηριο... να παω κοκετα στους δικους μου;)

Φιλια προς το παρον!!!!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Οκ, Αγγελική μου, είσαι μέλος! :P

κοριτσια εγω στην ομαδα ειμαι ο βασιλης χα χα,εχω να σχολιασω τα εξης:

ελενη απιστευτη η μπουμπου σου καθεται και μια χαρουλα,ειναι μια ζωγραφια σκετη γλυκα...με το που τη βλεπει κανεις με μια γρηγορη ματια φαινεται φτυστη ο μπαμπας αλλα με μια πιο προσεχτικη ματια νομιζω οτι σου εχει πολλα χαρακτηριστικα,ειναι τα χρωματα που ξεγελουν,εχει παρει και απο τους δυο σας....και ειστε και πολυ ωραιο ζευγαρι...να ειστε ευτυχισμενη...αααα και μηχανοβια δεν σου το χα...χα χα μπραβο ελενιτσα...

μαρια εισαι σωστο μοντελο...και ο μπομπιρακος σκετη γλυκα!!!μαγουλακια μωρε μωρε...

λιακι ειπαμε αντρακλας κραταει και το στυλο αγαπη μου γλυκιααααααα....

κατερινουλα σε φανταζομουν μελαχροινη κουκλα κουκλα...ε ρε λεβεντογεννα κρητη....

σοφακι δε σε βλεπω βαλε αλλη φωτο χα χα φιλια

στα δικα μας τωρα....

δεν βρηκα κολοκυθακι για τη σουπιτσα μας και της εβαλα κουνουπιδι,μονο στο ζωμο σημερα αυριο θα της το αλεσω και αυτο...μιλαμε ξετρελαθηκε...εφαγε πανω απο 250 μλ...τιποτα δε μου πηρε εγω ουτε να το δω...και το πρωι εφαγε φρουτακια χωρις καθολου ρυζαλευρο...:D:p:D:p

και κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι επειδη την πρωτη φορα που εβρασα καροτο δεν βρηκα βιολογικα λογω απεργιας,το μιγμα δεν βγηκε τοσο κιτρινο με την ιδια ποσοτητα καροτου,ενω σημερα με το βιολογικο βγηκε τοσο εντονο το χρωμα σαν αυγο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: τελικα μονο βιολογικα αλλα δε βρισκω παντα ρε γμτ

ελενη καταλαβα ειναι τυποποιημενα τα εικονιδια αν δεν βρισκεις κατι σχετικο δεν πειραζει,εχει τις ευχες μας και την αγαπη μας και χωρις αυτο;)

κοριτσια εγω στην ομαδα ειμαι ο βασιλης χα χα,εχω να σχολιασω τα εξης:

ελενη απιστευτη η μπουμπου σου καθεται και μια χαρουλα,ειναι μια ζωγραφια σκετη γλυκα...με το που τη βλεπει κανεις με μια γρηγορη ματια φαινεται φτυστη ο μπαμπας αλλα με μια πιο προσεχτικη ματια νομιζω οτι σου εχει πολλα χαρακτηριστικα,ειναι τα χρωματα που ξεγελουν,εχει παρει και απο τους δυο σας....και ειστε και πολυ ωραιο ζευγαρι...να ειστε ευτυχισμενη...αααα και μηχανοβια δεν σου το χα...χα χα μπραβο ελενιτσα...

μαρια εισαι σωστο μοντελο...και ο μπομπιρακος σκετη γλυκα!!!μαγουλακια μωρε μωρε...

λιακι ειπαμε αντρακλας κραταει και το στυλο αγαπη μου γλυκιααααααα....

κατερινουλα σε φανταζομουν μελαχροινη κουκλα κουκλα...ε ρε λεβεντογεννα κρητη....

σοφακι δε σε βλεπω βαλε αλλη φωτο χα χα φιλια

Καλά έκανες και δεν μου το'χες το μηχανόβιο γιατί χεζόμουν στα βρακιά μου με τις μηχανές, ποτέ δεν ανέβαινα ούτε στου μπαμπά μου. Όταν όμως αγόρασε μηχανή ο Τάσος αναγκαστικά ανέβηκα κούτσα κουτσα στην αρχή μέχρι που πήγαμε οδικώς (με τη μηχανή) από Κομοτηνή στη Ρώμη!!!!! :shock: :shock: Τότε που δουλευα Κέρκυρα και είχαμε εκεί σπίτι για ενδιάμεση ξεκούραση.... Το λέω και δεν το πιστεύω οτι έκανα τέτοιο ταξίδι.... :shock: :shock: :shock:

Όσο για το πού μοιάζει η μικρή μας, όντως με μια γρήγορη ματια όλοι μου λένε οτι περασα και δεν ακούμπησα, αλλά εγώ βλέπω πως έχει και στοιχεία απο μενα και όντως είναι ανάμεικτη που ειπες κι εσύ!!! Μπράβο, Αγγελικούλα, έχεις καλό μάτι!! ;) Και ο αδερφός μου με τη γυναίκα του που είναι ζωγράφοι και πολύ παρατηρητικοί ήταν από τους πρώτους που μας είπαν πως μοιάζει και τους δύο!! :P

Περιμένουμε να σας καμαρώσουμε!!! Ο άντρας σου φτου φτου!! χιχιχι Πάντα φιλικά, μην με παρεξηγήσεις!! :tongue:

Είδες το Μαράκι μας;;; Σούπερ!!! Λες να έχει πάρει μέρος σε καλλιστεία και να ντρέπεται να το πει;;; Καθόλου απίθανο!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

στα δικα μας τωρα....

δεν βρηκα κολοκυθακι για τη σουπιτσα μας και της εβαλα κουνουπιδι,μονο στο ζωμο σημερα αυριο θα της το αλεσω και αυτο...μιλαμε ξετρελαθηκε...εφαγε πανω απο 250 μλ...τιποτα δε μου πηρε εγω ουτε να το δω...και το πρωι εφαγε φρουτακια χωρις καθολου ρυζαλευρο...:D:p:D:p

και κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι επειδη την πρωτη φορα που εβρασα καροτο δεν βρηκα βιολογικα λογω απεργιας,το μιγμα δεν βγηκε τοσο κιτρινο με την ιδια ποσοτητα καροτου,ενω σημερα με το βιολογικο βγηκε τοσο εντονο το χρωμα σαν αυγο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: τελικα μονο βιολογικα αλλα δε βρισκω παντα ρε γμτ

ελενη καταλαβα ειναι τυποποιημενα τα εικονιδια αν δεν βρισκεις κατι σχετικο δεν πειραζει,εχει τις ευχες μας και την αγαπη μας και χωρις αυτο;)

Το κολοκυθάκι μην το ζηλέυεις και πολύ, είναι ψιλοάχρηστο από θρεπτικά συστατικά. Βάλτο μερικές μέρες για αλλαγη αλλά προτιμησε άλλα όπως σπανάκι, πατζάρι, κουνουπίδι και σελινο που ειναι της εποχης και πολύ πιο ωφέλιμα! :rolleyes:

Το βιολογικό καρότο όντως πολύ χρώμα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλά έκανες και δεν μου το'χες το μηχανόβιο γιατί χεζόμουν στα βρακιά μου με τις μηχανές, ποτέ δεν ανέβαινα ούτε στου μπαμπά μου. Όταν όμως αγόρασε μηχανή ο Τάσος αναγκαστικά ανέβηκα κούτσα κουτσα στην αρχή μέχρι που πήγαμε οδικώς (με τη μηχανή) από Κομοτηνή στη Ρώμη!!!!! :shock: :shock: Τότε που δουλευα Κέρκυρα και είχαμε εκεί σπίτι για ενδιάμεση ξεκούραση.... Το λέω και δεν το πιστεύω οτι έκανα τέτοιο ταξίδι.... :shock: :shock: :shock:

Όσο για το πού μοιάζει η μικρή μας, όντως με μια γρήγορη ματια όλοι μου λένε οτι περασα και δεν ακούμπησα, αλλά εγώ βλέπω πως έχει και στοιχεία απο μενα και όντως είναι ανάμεικτη που ειπες κι εσύ!!! Μπράβο, Αγγελικούλα, έχεις καλό μάτι!! ;) Και ο αδερφός μου με τη γυναίκα του που είναι ζωγράφοι και πολύ παρατηρητικοί ήταν από τους πρώτους που μας είπαν πως μοιάζει και τους δύο!! :P

Περιμένουμε να σας καμαρώσουμε!!! Ο άντρας σου φτου φτου!! χιχιχι Πάντα φιλικά, μην με παρεξηγήσεις!! :tongue:

Είδες το Μαράκι μας;;; Σούπερ!!! Λες να έχει πάρει μέρος σε καλλιστεία και να ντρέπεται να το πει;;; Καθόλου απίθανο!!

χα χα α ρε ελενη να μη σε ειχα γνωρισει οταν ησουν κερκυρα...καλα επαθα σοκ κομοτηνη ρωμη:shock::shock::shock::shock:,απαπαπαπα εγω κερκυρα λευκαδα πηγα με μηχανη και ειπα δεν ξαναπαω ταξιδι με μηχανη θελω ποτε...

ασε να λενε οτι θελουν σου μοιαζει η αθανασια.-

καλος ειναι και ο αντρας μου αλλα σαν και μενα χα χα πλακα κανω...δεν τον αφηνω να βαλει φωτο μονο κανα δυο εχει απο βαρκελωνη που ειμαι με μια πλεξιδα,αν δεν της εχει βγαλει δεν θυμαμαι...το βραδυ αν προλαβω θα βαλω φωτο...αυτες δηλαδη στην ομαδα τις βλεπουμε μονο εμεις?

σιγουρο το μαρακι αλλα δεν μας το λεει για να μη ζηταμε αυτογραφα:D:D:D:D

Το κολοκυθάκι μην το ζηλέυεις και πολύ, είναι ψιλοάχρηστο από θρεπτικά συστατικά. Βάλτο μερικές μέρες για αλλαγη αλλά προτιμησε άλλα όπως σπανάκι, πατζάρι, κουνουπίδι και σελινο που ειναι της εποχης και πολύ πιο ωφέλιμα! :rolleyes:

Το βιολογικό καρότο όντως πολύ χρώμα!

α τελεια και αντιδι και μπροκολο ειπε η παιδιατρος και γενικα οτι βρισκω της εποχης...αμα βρω κολοκυθακι θα της παρω οπως λες για αλλαγη...ποτε ξεκινατε κοτοπουλακι?

α τελεια και αντιδι και μπροκολο ειπε η παιδιατρος και γενικα οτι βρισκω της εποχης...αμα βρω κολοκυθακι θα της παρω οπως λες για αλλαγη...ποτε ξεκινατε κοτοπουλακι?

Αυριο της δινω κοτοπουλο! Εσύ;

Μπορείς να βαλεις και αρακα και φασολάκια, εγώ της έβαλα. Η γιατρος μου το ειπε. Και σέσκουλα!! ;)

Εισαι κι εσυ easy rider ε;;; Το έκανες το ταξιδάκι σου με τη μηχανή, μια χαρά!

Τώρα άσε μέσα στην πόλη με το μηχανάκι και πιάνεται η μέση μου η παλιόγρια!!! :tongue:

Πάω να δω τις φωτο σας απο βαρκελωνη και περιμενουμε και άλλες!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...