Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Να μαι και εγω:)

Τι κανετε βρε κοριτσια? Πολυ ησυχια εχει πεσει αυτο το ΣΚ στο καφε μας!!!

Εμεις απο κρεμουλα ειμαστε ακομα στο μηλο και στο αχλαδι (ενα και ενα). Προς μεγαλη μου εκπληξη ο μικρος ειναι ενθουσιασμενος δεν προλαβαινω να γεμισω το κουταλακι του και ορμαει στο πιατο... καθολου υπομονη!!!! χαχαχαχα:P

Εχω ομως ενα θεμα. Απο κει που εκανε κακακια καθε μερα τωρα κανει το πολυ μερα παρα μερα και εχουν σφηξει πολυ:( Νομιζω πως ζοριζεται ο καημενος... Αφηστε που εχει εδω και δυο μερες (απο τοτε που αρχισαμε το αχλαδι) πολυ αερια και την νυχτα καθε 2 ωρες ξυπναει ζορισμενος απο την κοιλιτσα του:(

Τι να πω μαλλον θελει το χρονο του να συνηθησει το στομαχακι-εντερακι την καινουργια τροφη... Εσεις τι αλλαγες παρατηρησατε απο τοτε που αρχισατε στερεες τροφες?

Σημερα το μεσημερι θα φαμε πατατουλα με λιγο ελαιολαδο. Αληθεια ποσο ελαιολαδο βαζετε?

Πω πω νοιωθω λιγο ανασφαλεια τωρα με το φαγακι του. Το κανω καλα? μηπως τον πειραξει..................???

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα. Το απογευματακι θα παμε βολτα σε μια θεια μου να δει τον μικρο και απο αυριο φτιαχνουμε βαλιτσες!!!!:D Εφτασε η ωρα... Ολη την εβδομαδα πλενω και σιδερωνω να εχει ο μπαμπας μας καθαρα ρουχα... Πρεπει να του δειξω πως δουλευει και το πλυντηριο (παει πολυς καιρος απο τοτε που ηταν εργενης;)) και γενικοτερα να αφησω οδηγιες προς ναυτιλομενους:tongue::tongue::tongue:

Αντε βρε κοριτσια μπειτε να μας πειτε τα νεα σας!!!!!

Απ'οτι βλεπω Ελενη εισαι σταθερη αξια στο καφε μας χαχαχαχα:tongue:

Φιλακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενη να μαι και γω,

λοιπον σχετικα με το γιουρτακι δεν ξερω αν το ειχα πει,μου ειπε η παιδιατρος οτι μπορει στο γιαουρτι επειδη εχει ζελατινη μεσα(την οποια δεν βρηκα στα συστατικα:confused::rolleyes:) μπορει να κανει εμετο σε κομματια,οποτε αν συμβει αυτο το σταματαω για 15 μερες και προσπαθω παλι μετα...συμβαινει γιατι μπορει να μην ειναι ετοιμο το στομαχακι να το δεχτει...λοιπον εγω της εδωσα 2 φορες ως τωρα και ενω δεν βγαζει καθολου γουλιτσες πια ουτε με το γαλα ουτε με την κρεμα ουτε με τιποτα με το γιαουρτι εβγαλε 2 την πρωτη μερα και 1 την αλλη,και πραγματικα μυριζε πολυ,και ηταν και καπως η υφη (μπλιαχ)...της αρεσει πολυ και κανει και καλο οποτε θα της ξαναδωσω για λιγο ακομη και αν δω να της ερχεται βαρυ θα δω τι θα κανω... την απλη γευση της δινω...

ασε το αλλο εχει ανακαλυψει τα αυτια της και τα τραβαει νομιζω θα τα ξεριζωσει μεχρι που νομιζα οτι την πονανε και εχει καμια ωτιτιδα αλλα δεν νομιζω δεν εχει κανα αλλο συμπτωμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αγγελικούλα, γεια σου!

Εμένα αυτό που βγάζει από το γιαούρτι δε θα έλεγα οτι ειναι κομμάτια, κανονικό νερουλό όπως όταν βγάζει γάλα περίπου. Απλά μυρίζει πολύ άσχημα και αποφάσισα να μην της ξαναδώσω γιατί και καλα ιδιαίτερα δεν είναι αυτά τα παιδικά που είναι επιδόρπια γιαουρτιού... Καλύτερα στο χρόνο να φαει το κανονικο γιαουρτι που τρώμε κι εμείς και έχει και βιολογικά... :rolleyes: Για το απόγευμα καλές είναι και οι κρεμούλες. Απλά με το ρυζάλευρο πήζουν περισσότερο τα κακάκια μας, αλλά τελειώνει το κουτί και θα τς δώσω άλλη κρέμα. Θα τις εναλλάσω γενικά...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Να μαι και εγω:)

Τι κανετε βρε κοριτσια? Πολυ ησυχια εχει πεσει αυτο το ΣΚ στο καφε μας!!!

Εμεις απο κρεμουλα ειμαστε ακομα στο μηλο και στο αχλαδι (ενα και ενα). Προς μεγαλη μου εκπληξη ο μικρος ειναι ενθουσιασμενος δεν προλαβαινω να γεμισω το κουταλακι του και ορμαει στο πιατο... καθολου υπομονη!!!! χαχαχαχα:P

Εχω ομως ενα θεμα. Απο κει που εκανε κακακια καθε μερα τωρα κανει το πολυ μερα παρα μερα και εχουν σφηξει πολυ:( Νομιζω πως ζοριζεται ο καημενος... Αφηστε που εχει εδω και δυο μερες (απο τοτε που αρχισαμε το αχλαδι) πολυ αερια και την νυχτα καθε 2 ωρες ξυπναει ζορισμενος απο την κοιλιτσα του:(

Τι να πω μαλλον θελει το χρονο του να συνηθησει το στομαχακι-εντερακι την καινουργια τροφη... Εσεις τι αλλαγες παρατηρησατε απο τοτε που αρχισατε στερεες τροφες?

Σημερα το μεσημερι θα φαμε πατατουλα με λιγο ελαιολαδο. Αληθεια ποσο ελαιολαδο βαζετε?

Πω πω νοιωθω λιγο ανασφαλεια τωρα με το φαγακι του. Το κανω καλα? μηπως τον πειραξει..................???

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα. Το απογευματακι θα παμε βολτα σε μια θεια μου να δει τον μικρο και απο αυριο φτιαχνουμε βαλιτσες!!!!:D Εφτασε η ωρα... Ολη την εβδομαδα πλενω και σιδερωνω να εχει ο μπαμπας μας καθαρα ρουχα... Πρεπει να του δειξω πως δουλευει και το πλυντηριο (παει πολυς καιρος απο τοτε που ηταν εργενης;)) και γενικοτερα να αφησω οδηγιες προς ναυτιλομενους:tongue::tongue::tongue:

Αντε βρε κοριτσια μπειτε να μας πειτε τα νεα σας!!!!!

Απ'οτι βλεπω Ελενη εισαι σταθερη αξια στο καφε μας χαχαχαχα:tongue:

Φιλακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαράκι μου, η γιατρός μας είπε, όταν της ανέφερα οτι πήξαν τα κακά μας, οτι θα αλλάξουν πολλές φορές ακόμη με όλες αυτές τις νέες τροφές που σταδιακά θα δίνουμε. Μην ανησυχείς λοιπόν θα στρώσουν τα κακάκια του. Απλά αν περάσουν 3-4 μέρες και δεν κάνει καθόλου τότε πάρε ενα τηλ το γιατρό σας και πες το.

Ελαιόλαδο βάλε 1 κουταλάκι του γλυκού. Α, αν σου παρασφήξουν τα κακά βοηθάει να βάλεις λίγο παραπάνω ελαιόλαδο μου είπε η γιατρός και λίγο περισσότερο χυμό πορτοκάλι όταν το αρχίσετε. ;)

Κι εμάς έχουν σχηματιστεί - πήξει τα κακά και πολλές φορές σφίγγεται βγάζοντας ένα μόνο κακατσέλι! :tongue: Αλλά γενικά τα κάνει 3-4 τη μέρα, τα βγάζει δηλαδή σταδιακά! Δεν έχω παράπονο... :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εχτές στρώσαμε τα χαλιά μας, ανάψαμε και το τζάκι και είχαμε ζεστούλα, έπεσε η θερμοκρασία αρκετά, πήγε 18 εχτές μέσα στο σπίτι!

Φάγαμε στην αδερφή μου σήμερα το μεσημέρι, πριν λίγο κοίμισα τα παιδιά, ας χαλαρώσω λίγο τώρα που δεν έχω δουλειές λοιπόν!

Η μικρή δεν θέλει καθόλου το φρουτάκι, μήλο-αχλάδι της έχω βάλει,αύριο θα βάλω μπανάνα, ούτε ένα κουταλάκι δεν τρώει η σκατούλα!

Ελενίτσα ρώτα και τη γιατρό μωρέ για τον εμετό που σου κάνει από το γιαουρτάκι, θα σε συμβουλεύσει κι εκείνη, και κρέμα να της δίνεις βέβαια για απόγευμα μια χαρούλα θα είναι.

Κοινωνήσατε πάλι, μπράβο σας!

Σου ζήτησε συγγνώμη ο ντόκτορ, καλά έκανε, εντάξει έχουν δουλειά και εκείνοι αλλά μπορούσε να στο εξηγήσει με ωραίο τρόπο.

Μαρία μου ζορίζεται ο μικρός με το εντεράκι του? Ωχ περαστικά! Θα είναι οι νέες τροφές που δεν τις έχει συνηθίσει ακόμα, σε λίγες μέρες πιστεύω να είναι καλύτερα και να μην το ενοχλέι η κοιλίτσα του!

Θα αρχίσεις ετοιμασίες σιγά σιγά ε?

Φαγητό θα αφήσεις για το σύζυγο στην κατάψηξη? έχετε και συγγενείς σας κοντά να του κάνουν το τραπέζι που και που τώρα που θα λείπεις?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αντε καλέ επιτέλους πήρε φόρα πάλι το καφέ μας...που είσασταν όλο το σκ σουρτούκες???:D:D:D

Μαράκι φαγανός ο φιλαράκος μας;)του καλοάρεσε το φαγακι ε?

για τα κακάκια θα σου έλεγα να μην ανησυχείς, εμάς για να καταλάβεις έστρωσε το εντεράκι μας από τότε που αρχίσαμε φαγητά!βέβαια τώρα όταν τα κάνει ζορίζεται λίγο παραπάνω, δηλ. κοκκινίζει και σφίγγεται τρελά, αλλά τα κάνει 1-2 φορές την ημέρα!και κοιμάται γενικά καλύτερα...πάντως αυτό που σίγουρα μας βοήθησε ειναι το πορτοκάλι...βάζω μισό στυμμένο μέσα στη φρουτόκρεμα και κάνει θαυματα;)

Σοφάκι στρώσατε χαλάκια?άντε καλό χειμώνα...αχ και το τζάκι..πόσο το ζηλεύω...και εμάς άρχισε να κάνει αρκετό κρύο στο σπίτι, 19-20 βαθμούς...πότε να ανάψουμε καλοριφέρ?είναι υπερβολή να το κάνουμε από τώρα?το βράδυ τον σκεπάζω με 2 κουβερτάκια, αλλά συνήθως ξεσκεπάζεται και καλά άν ξυπνήσει πάω και τον σκεπάζω κάποιες φορές όμως δεν ξυπνάει και μένει έτσι:|:neutral::|έχω τον υπνόσακο αλλά κάτι μου λέει πως αν τον βάλω μέσα δεν πρόκειται να κοιμηθεί...είναι ελευθερο πνευμα και ανήσυχο:tongue::tongue::tongue:

Αγγελική, κάθεται κιόλας η μικρή?ή έχουμε πολύ εξυπνα παιδιά στο καφέ μας , ή πολύ ζωηρά!!!καλέ βιάζονται να μεγαλώσουν...και άγχος αποχωρισμού από τώρα???θα τρελαθώ, άχου το ψυχάκι μου!!!

Ελένη, αφού δεν το πολυχωνεύει το γιαουρτάκι εγώ θα σου έλεγα να μη την ζορίσεις, όπως είπες, υπάρχουν ένα σωρό κρεμούλες για απογευματινό, άστο για αργότερα!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Αντε καλέ επιτέλους πήρε φόρα πάλι το καφέ μας...που είσασταν όλο το σκ σουρτούκες???:D:D:D

Μαράκι φαγανός ο φιλαράκος μας;)του καλοάρεσε το φαγακι ε?

για τα κακάκια θα σου έλεγα να μην ανησυχείς, εμάς για να καταλάβεις έστρωσε το εντεράκι μας από τότε που αρχίσαμε φαγητά!βέβαια τώρα όταν τα κάνει ζορίζεται λίγο παραπάνω, δηλ. κοκκινίζει και σφίγγεται τρελά, αλλά τα κάνει 1-2 φορές την ημέρα!και κοιμάται γενικά καλύτερα...πάντως αυτό που σίγουρα μας βοήθησε ειναι το πορτοκάλι...βάζω μισό στυμμένο μέσα στη φρουτόκρεμα και κάνει θαυματα;)

Σοφάκι στρώσατε χαλάκια?άντε καλό χειμώνα...αχ και το τζάκι..πόσο το ζηλεύω...και εμάς άρχισε να κάνει αρκετό κρύο στο σπίτι, 19-20 βαθμούς...πότε να ανάψουμε καλοριφέρ?είναι υπερβολή να το κάνουμε από τώρα?το βράδυ τον σκεπάζω με 2 κουβερτάκια, αλλά συνήθως ξεσκεπάζεται και καλά άν ξυπνήσει πάω και τον σκεπάζω κάποιες φορές όμως δεν ξυπνάει και μένει έτσι:|:neutral::|έχω τον υπνόσακο αλλά κάτι μου λέει πως αν τον βάλω μέσα δεν πρόκειται να κοιμηθεί...είναι ελευθερο πνευμα και ανήσυχο:tongue::tongue::tongue:

Αγγελική, κάθεται κιόλας η μικρή?ή έχουμε πολύ εξυπνα παιδιά στο καφέ μας , ή πολύ ζωηρά!!!καλέ βιάζονται να μεγαλώσουν...και άγχος αποχωρισμού από τώρα???θα τρελαθώ, άχου το ψυχάκι μου!!!

Ελένη, αφού δεν το πολυχωνεύει το γιαουρτάκι εγώ θα σου έλεγα να μη την ζορίσεις, όπως είπες, υπάρχουν ένα σωρό κρεμούλες για απογευματινό, άστο για αργότερα!

Λιάκι, τι είδους υπνόσακο έχεις; Αν είναι με σάκο, πάρε χεράκια -ποδαράκια χωριστά, έτσι θα νιώθει πιο ελεύθερος.. Εγώ πήρα και είναι σαν πολύ χοντρό φορμάκι, δεν της εχω βάλει αλλά σιγα σιγά θα τον φορέσουμε... Μου είπαν στο mothercare οτι θελει και υπνοσακο και λεπτη κουβερτουλα από πανω. Οχι, δεν είναι υπερβολή να ανάψεις καλοριφερ. Εμείς αναβουμε αρκετα κλιματιστικό για την ώρα, αλλά δεν αργούμε να βάλουμε μπρος και το καλοριφέρ!! :rolleyes:

Κι εγώ βάζω μισό πορτοκάλι και όντως βοηθάει!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λιάκι, τι είδους υπνόσακο έχεις; Αν είναι με σάκο, πάρε χεράκια -ποδαράκια χωριστά, έτσι θα νιώθει πιο ελεύθερος.. Εγώ πήρα και είναι σαν πολύ χοντρό φορμάκι, δεν της εχω βάλει αλλά σιγα σιγά θα τον φορέσουμε... Μου είπαν στο mothercare οτι θελει και υπνοσακο και λεπτη κουβερτουλα από πανω. Οχι, δεν είναι υπερβολή να ανάψεις καλοριφερ. Εμείς αναβουμε αρκετα κλιματιστικό για την ώρα, αλλά δεν αργούμε να βάλουμε μπρος και το καλοριφέρ!! :rolleyes:

Κι εγώ βάζω μισό πορτοκάλι και όντως βοηθάει!

Με σάκο είναι ρε γμτ...και δεν είμαστε και για ΄΄αλλα έξοδα τώρα..θα του τον δοκιμάσω μήπως και ....και βλέπουμε μετά ... άντε να πείσω τον άντρα μου τώρα να ανάψουμε καλοριφέρ...πάλι γκρίνιες θα έχουμε...αυτός μου κυκλοφορεί με το σορτσάκι ακόμα...μονίμως το ίδιο πρόβλημα έχουμε, εγώ με φλις ζακέτα και αυτός ξεβράκωτος...τώρα με το παιδί ελπίζω να αλλάξει μυαλά...ουφ!

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου, έφτιαξα στο facebook μια ομαδούλα κλειστή να έχουμε μόνο εμείς και σας προσκάλεσα. Το έκανα γιατί έτσι μπορούμε άφοβα να ανεβάσουμε φωτο τις οποίες δεν βλέπει κανεις εκτος ομάδας όπως επίσης και ότι γράψουμε. Είναι και πιο εύκολο να ανεβάσουμε φωτο κατευθείαν από το κινητό! Εννοείται οτι συνεχίζουμε κανονικά το παρεάκι εδώ, άλλωστε δεν έχουν όλες οι μαγιομανούλες facebook. Απλά όσες μπορούμε θα το έχουμε δίπορτο να ανεβάζουμε φωτό από τα κατορθώματα των μωρών μας εύκολα και απλά και να μην μπορούν να τις δουν και όλοι... Ενώ ότι ανεβάζουμε στο image shack μπορεί να το δει ο πάσα ένας.... Θα κάνω λοιπόν την αρχή ανεβάζοντας κανα δυό να δείτε! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια μου, έφτιαξα στο facebook μια ομαδούλα κλειστή να έχουμε μόνο εμείς και σας προσκάλεσα. Το έκανα γιατί έτσι μπορούμε άφοβα να ανεβάσουμε φωτο τις οποίες δεν βλέπει κανεις εκτος ομάδας όπως επίσης και ότι γράψουμε. Είναι και πιο εύκολο να ανεβάσουμε φωτο κατευθείαν από το κινητό! Εννοείται οτι συνεχίζουμε κανονικά το παρεάκι εδώ, άλλωστε δεν έχουν όλες οι μαγιομανούλες facebook. Απλά όσες μπορούμε θα το έχουμε δίπορτο να ανεβάζουμε φωτό από τα κατορθώματα των μωρών μας εύκολα και απλά και να μην μπορούν να τις δουν και όλοι... Ενώ ότι ανεβάζουμε στο image shack μπορεί να το δει ο πάσα ένας.... Θα κάνω λοιπόν την αρχή ανεβάζοντας κανα δυό να δείτε! ;)

Αχ μπραβο Ελενακι. Πολυ καλη ιδεα η ομαδα.... Αντε βρε κοριτσια καντε και οι υπολοιπες FB να σας βλεπουμε ;)

Εκει μπορω ανετα να δημοσιευω βιντεο και φωτο.... Ο αντρα μου ειναι λιγο κολλημενος με αυτα (λογω δουλειας) και δεν με αφηνει να ανεβασω φωτο του παιδιου αλλου εκτος απο fb (και πολυ μου ειναι λεει):(:(:(

Καλησπέρα κοριτσακια μου,πως είστε τι κάνετε;; Τα νινακια σας καλα;;

Μονο εμείς δεν έχουμε αρχίσει φαγακι;;; Δεν έχουμε παει για το εμβόλιο γι'αυτο,15 θα πάμε και θα μας πει!

Εδω και μια εβδομάδα κάθεται κανονικα χωρισ μαξιλαρια πια και παίζει το μωρο μου,ευτυχώς γιατι έτσι περνάει πολυ χρόνο μονη της.

Εγω άρχισα και γυμναστική.

Ελένη αν ειναι έτσι θα φτιάξω πάλι φατσοβιβλιο. Αύριο κι ολας!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου τι κανετε?

Εμεις φαγαμε και την πατατουλα μας σημερα και μια χαρα.... δεν με δυσκολεψε καθολου το αγγελουδι μου!!!!:D

Σοφακι ωραια ατμοσφαιρα εκανες στο σπιτι ε? Αντε καλο χειμωνα!!!

Φαγητα εχω βαλει καποια στην καταψυξη αλλα εχουμε και ενα μαγαζι εδω κοντα με μαγειρεμενα φαγητα, λιγο θα μαγειρευει μονος (ο,τι μπορει), λιγο ετοιματζηδικο... θα περασουν οι μερες;)

Λιακι το πορτοκαλι βοηθαει ε??? Εμενα ρε γμτ ο παιδιατρος τα οξινα φρουτα μου τα εβαλε τον αλλο μηνα:(.... Αντε να δουμε μπας και στρωσει το εντερακι του γιατι γενικως απ'οτι καταλαβατε εχουμε ενα θεμα με το εντερο-αερια....:(

Ελενακι 3-4 φορες τη μερα κακακια?:eek::eek::o:o:o:o:o ετσι ηταν παντα ή τωρα με τις τροφες? εμενα μια φορα την ημερα (καθε πρωι).... οποτε τωρα ζοριζεται ο καημενος μεχρι να συνηθισει!!!!

Καλησπέρα κοριτσακια μου,πως είστε τι κάνετε;; Τα νινακια σας καλα;;

Μονο εμείς δεν έχουμε αρχίσει φαγακι;;; Δεν έχουμε παει για το εμβόλιο γι'αυτο,15 θα πάμε και θα μας πει!

Εδω και μια εβδομάδα κάθεται κανονικα χωρισ μαξιλαρια πια και παίζει το μωρο μου,ευτυχώς γιατι έτσι περνάει πολυ χρόνο μονη της.

Εγω άρχισα και γυμναστική.

Ελένη αν ειναι έτσι θα φτιάξω πάλι φατσοβιβλιο. Αύριο κι ολας!

Άντε τέλεια περιμένουμε!!!! Να σας βλέπουμε!! :P

Με το καλό να αρχίσετε τα φαγάκια κι εσείς! Τι καλά που κάθεται κανονικά! Κι εγώ αυτό περιμένω και πάω τρέχοντας να της πάρω πάρκοοοο!! Για να δούμε θα κάθεται;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσαρες μου τι κανετε?

Εμεις φαγαμε και την πατατουλα μας σημερα και μια χαρα.... δεν με δυσκολεψε καθολου το αγγελουδι μου!!!!:D

Σοφακι ωραια ατμοσφαιρα εκανες στο σπιτι ε? Αντε καλο χειμωνα!!!

Φαγητα εχω βαλει καποια στην καταψυξη αλλα εχουμε και ενα μαγαζι εδω κοντα με μαγειρεμενα φαγητα, λιγο θα μαγειρευει μονος (ο,τι μπορει), λιγο ετοιματζηδικο... θα περασουν οι μερες;)

Λιακι το πορτοκαλι βοηθαει ε??? Εμενα ρε γμτ ο παιδιατρος τα οξινα φρουτα μου τα εβαλε τον αλλο μηνα:(.... Αντε να δουμε μπας και στρωσει το εντερακι του γιατι γενικως απ'οτι καταλαβατε εχουμε ενα θεμα με το εντερο-αερια....:(

Ελενακι 3-4 φορες τη μερα κακακια?:eek::eek::o:o:o:o:o ετσι ηταν παντα ή τωρα με τις τροφες? εμενα μια φορα την ημερα (καθε πρωι).... οποτε τωρα ζοριζεται ο καημενος μεχρι να συνηθισει!!!!

΄'Οταν θήλαζε τα έκανε σχεδόν σε κάθε γεύμα, δηλαδή 3-4 φορές τη μέρα. Μετά που αρχίσαμε ξένο τα έκανε 1-2 φορές τη μέρα και τώρα με τις στερεές πάλι 3-4 φορές... Σκατουλίτσα με το όνομα! :tongue:

Θα στρώσει το εντεράκι, δεν είναι και μικρή αλλαγή αυτή! Εφόσον έχετε και ευαισθησία, λογικό να του πάρει λίγο χρόνο... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ μπραβο Ελενακι. Πολυ καλη ιδεα η ομαδα.... Αντε βρε κοριτσια καντε και οι υπολοιπες FB να σας βλεπουμε ;)

Εκει μπορω ανετα να δημοσιευω βιντεο και φωτο.... Ο αντρα μου ειναι λιγο κολλημενος με αυτα (λογω δουλειας) και δεν με αφηνει να ανεβασω φωτο του παιδιου αλλου εκτος απο fb (και πολυ μου ειναι λεει):(:(:(

Ναι, μωρέ έχει δίκιο...δεν ξέρεις από πού θα σου΄ρθει!! Είναι κλειστή και η ομάδα μας, πες του οπότε μια χαρά! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα σας!!!!!!!!!!!

Τι κανετε μανουλες????? Εμεις αυριο κλεινουμε τον 6ο!!!! Μισο χρονο το κοριτσουδακι μου!!! Τα μωρακια σας καλα ειναι???

Εγω κοριτσια δεν εχω φβ και δυστυχως δε θα μπορεσω να ανοιξω μαλλον.... (λογω αντρα κιεγω...) κιαυτα που εχω εδω πολυ μου λεει ειναι κιαυτο μονο κ μονο επειδη ειμαι μονη μου(καθοτι ναυτικος) και θελω καπου να μιλαω αλλα μου ειπε να μη λεω ουτε πολλα προσωπικα ουτε φωτο ουτε φβ κλπ... το σεβομα,ι τι να κανω??....

Μου φτανει που σας μιλαω εδω!!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...