Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...να ειστε καλα εσεις και οι οικογενειες σας!!! χρωσταω γλυκακι:tongue::tongue::tongue:

λοιπον σημερα φαγαμε και εμεις τη πατατα με το καροτο αλλα με μπολικο νερακι οπως μου ειπες λιακι,και δεν κολλαγε το ιδιο της εβαλα και λιγο ρυζαλευρο γιατι δεν το ετρωγε και αφου μου εβγαλε την πιστη εφαγε....επισης φαγαμε και γιουρτι το advance το σκετο και το εφαγε αμεσως...:D...αντε να δουμε τι θα γινει με τις σουπιτσες....μετα ειχαμε λιγες επισκεψεις και επεσε κατακοπη για υπνο η μπεμπουλα...δεν εκανα γιορτη ετσι ενα γλυκακι για το καλο...α σημερα εμεις ειχαμε λιακαδα αλλα εχει πεσει γενικα η θερμοκρασια....

ελενιτσα μου,οχι δεν το συνηθιζει τωρα πια κανουμε μπανακι,πινουμε γαλατακι και κατευθειαν κοιμαται πανω μου,την ξαπλωνω λιγο στο κρεββατι μου γιατι φοβαμαι μη βγαλει καμια γουλιτσα και μετα κοιμαται στη κουνια της μεχρι το πρωι...γενικα βρισκομαστε σε καλο δρομο με τον υπνο....ουτε κουνημα ουτε αγκαλια πια...θελει χαδακια αναμεσα απο τα φρυδια μου κραταει και το χερακι και κοιμαται...χτες ηταν η εξαιρεση δεν ξερω γιατι....σημερα ολα καλα...το γιαουρτακι το εβγαλα ναι εκτος ψυγειου...προσθεσατε και κολοκυθακι εμεις ακομη μαλλον απο μεθαυριο θα προσθεσω...τι εγινε με το γιατρο σου εγω δεν ξερω??? πρεπει οπωσδηποτε να κανει μαγνητικη δεν μπορει να περιμενει?

αλικακι να της πεις να βαλετε 6 μηνων φαγανο παιδι ειναι δυνατον να κρετιεται μονο με γαλα???κριμα να πειναει!δεν της ειπαμε να φαει πιτογυρα φρουτακι της ειπαμε!!!:tongue:

μαρακι αρχισαν τα κρυα ε?μπρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!κοντευουν οι μερες να φυγετε!μπραβο που εφαγε το αγορακι σου,καθε μερα και καλυτερα!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...να ειστε καλα εσεις και οι οικογενειες σας!!! χρωσταω γλυκακι:tongue::tongue::tongue:

λοιπον σημερα φαγαμε και εμεις τη πατατα με το καροτο αλλα με μπολικο νερακι οπως μου ειπες λιακι,και δεν κολλαγε το ιδιο της εβαλα και λιγο ρυζαλευρο γιατι δεν το ετρωγε και αφου μου εβγαλε την πιστη εφαγε....επισης φαγαμε και γιουρτι το advance το σκετο και το εφαγε αμεσως...:D...αντε να δουμε τι θα γινει με τις σουπιτσες....μετα ειχαμε λιγες επισκεψεις και επεσε κατακοπη για υπνο η μπεμπουλα...δεν εκανα γιορτη ετσι ενα γλυκακι για το καλο...α σημερα εμεις ειχαμε λιακαδα αλλα εχει πεσει γενικα η θερμοκρασια....

ελενιτσα μου,οχι δεν το συνηθιζει τωρα πια κανουμε μπανακι,πινουμε γαλατακι και κατευθειαν κοιμαται πανω μου,την ξαπλωνω λιγο στο κρεββατι μου γιατι φοβαμαι μη βγαλει καμια γουλιτσα και μετα κοιμαται στη κουνια της μεχρι το πρωι...γενικα βρισκομαστε σε καλο δρομο με τον υπνο....ουτε κουνημα ουτε αγκαλια πια...θελει χαδακια αναμεσα απο τα φρυδια μου κραταει και το χερακι και κοιμαται...χτες ηταν η εξαιρεση δεν ξερω γιατι....σημερα ολα καλα...το γιαουρτακι το εβγαλα ναι εκτος ψυγειου...προσθεσατε και κολοκυθακι εμεις ακομη μαλλον απο μεθαυριο θα προσθεσω...τι εγινε με το γιατρο σου εγω δεν ξερω??? πρεπει οπωσδηποτε να κανει μαγνητικη δεν μπορει να περιμενει?

αλικακι να της πεις να βαλετε 6 μηνων φαγανο παιδι ειναι δυνατον να κρετιεται μονο με γαλα???κριμα να πειναει!δεν της ειπαμε να φαει πιτογυρα φρουτακι της ειπαμε!!!:tongue:

μαρακι αρχισαν τα κρυα ε?μπρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!κοντευουν οι μερες να φυγετε!μπραβο που εφαγε το αγορακι σου,καθε μερα και καλυτερα!!!

Αγγελικούλα μου, ναι βάλαμε κολοκυθάκι από σήμερα. Αύριο το ίδιο και μεθαύριο προσθέτω κάτι ακόμη! Κάθε δύο μέρες προσθέτω. Μπράβο που έφαγε και η μπουμπού σου το φαγάκι! Αλήθεια έβαλες και ρυζάλευρο; Δοκίμαζέ την όμως πρώτα 2-3 μέρες μπας και το φάει σκέτο, μην τα μαθαίνει με το ρυζάλευρο και μετά το θέλει συνεχώς, δεν ξέρω. Κι εμενα δύο μέρες δεν το ήθελε το φαγάκι και σήμερα το έφαγε όλο. :rolleyes:

Η κουνιάδα μου έχει πάρει ήδη αυτό το φάρμακο, αυτό είναι το κακό... Της το χορήγησαν πριν μάθει οτι είναι έγκυος και έκανε ήδη τη μαγνητική. Γι αυτο τώρα φοβάται μην τυχόν έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο έμβρυο... :? Ο γιατρός της της είπε ότι θα είχε αποβάλλει τώρα αν υπήρχε πρόβλημα. Αφού δεν απέβαλλε, δεν έχει θέμα είπε, αλλά όσο να'ναι ανησυχεί η δόλια και δίκιο έχει! Αν μπορεί καμια σας να πάρει το γιατρό της να ακούσουμε και μια άλλη γνώμη θα μας βοηθούσατε πολύ! ;)

Με τον δικό μου γιατρό νευρίασα γιατί ενώ είχα κλείσει ραντεβού για παπ, όταν πήγα (είχε να μας δει από τότε που σαράντισα) αντί να με πάρει στην ώρα μου καθώς είχα πάει με το μωρό και το ήξερε, είχαμε κάνει και ταξίδι ολόκληρο μένουμε μακριά και το ξέρει επίσης, μου είπε να πάμε για καφέ και να ξαναπάω σε 40 λεπτά να με πάρει. Ούτε και βγήκε στο σαλόνι να δει την Αθανασία που είχε να τ δει από όταν την έβγαλε!! :evil: Με κρέμασε εντελώς... Εμείς φύγαμε φυσικά τελειως, σιγά να μην βολόδερνα στο χαλάνδρι με το μωρό για να περάσουν 40 λεπτά ενω είχε ήδη παρέλθει η ώρα του ραντεβού μου! Πήγα κι έκανα τεστ παπ τελικά στο γιατρό της Λίας που είναι και Πειραιά και πολύ πιο κοντά μας. Και φυσικά δεν με πήρε μετά τηλ. να ρωτήσει γιατί δεν πήγα...στα τέτοια του, σορρυ κιόλας! :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα,

μπήκα ίσα ίσα να ευχηθώ στην αγγελικούλα μας τα Χρόνια πολλά και τις καλύτερες ευχές μου για ότι επιθυμεί...

Επίσης τυχαία ανακάλυψα,

(ψάχνω ιστοσελίδα, για να αγοράζω κρέμες για τον Γιώργο - hipp - holle - Frezylac- δεν ξέρω βέβαια ποια είναι η καλύτερη, αλλά θα τις δοκιμάσω όλες...χεχεχε...δεν μπορεί κάτι θα μας αρέσει... )

αυτήν την ιστοσελίδα που έχει Frezylac γάλα

και νομίζω πως είναι διαθέσιμο...

http://www.pharmacybay.gr/?section=subcategory&subcat=100

Φιλιά...άντε να δούμε πότε θα μπω να σας γράψω τα νέα μας...

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα κορίτσια,

γράφω από κιν με το νυχι :tongue::tongue: γι αυτό δεν μπορώ να γράψω πολλά, πηγαμε τον υπολογιστή για σέρβις. Δεν θα έχουμε για καμία 10ρια μέρες, αλλά όσο μπορώ θα γράφω κ από το μαραφετι, χαχα! Λοιπόν, χρονιά πολλά Αγγελικουλα να σε χαιρονται η μπεμπουλα κ ο άντρουλης σου, με υγεία κ ευτυχια!:D

Χάλια ο καιρός χθες άλλα σήμερα είναι για βόλτα!::D

Μπραβο στα μωρακια που τρώνε τα φαγακια τους, να τους δώσετε οι μανουλες ένα φιλακι κ από μένα! Σορρυ που δεν γραφω πολλα αλλά μου είναι πολύ δύσκολο,μικρή οθόνη μικρά γράμματα! Μόλις πάω στο πατρικό μου θα γράψω αναλυτικά κ θα βάλω φωτο βαφτισης:P . Φιλια!

bkPSp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!!

Από τις 7μιση σήμερα στο πόδι εγώ, έδωσα γαλατάκι στην Αθανασία και μόλις ξανακοιμήθηκε όρμηξα στην κουζίνα να μαγειρέψω! Έβαλα τη φασολάδα μου να βράζει και τώρα είναι σχεδόν έτοιμη! Ομοίως και το μπρόκολο.... ;)

Σε λίγο μου ξυπνάει πάλι η πριγκιπέσα μου και θα φάμε το νόστιμο φρουτάκι μας!! :P

Σοφάκι 2, μεθαύριο δεν είναι η βάφτιση;; Με το καλο γιαβρίτσα!!! Να φωτιστεί το ζουζούνι σας! Άντε βρε και με ένα κλάμα, που λένε! χιχιχιχι ;)

Πολύ γέλασα... (γράφω με το νύχι!!!! ) :tongue: :tongue: :tongue: Τα λες ωραία!!! χαχαχα Θα περιμένουμε εναγωνίως φωτό από το σημαντικό γεγονός!!!! Φιλάκια πολλά!

Κατερινοσυμπεθέρα, ωραίο το σαιτ! Ελπίζω όταν έρθει η ώρα να παραγγείλω γάλατα (έχω ακόμη 4 κουτιά) να υπάρχει έστω 1!!!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα πολύχρονη κοριτσάκι!

Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου!!

Τι κάνετε κορίτσια?

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω πάντα να σχολιάσω, με τρέχουν τα νινιά μου, εχτές πήγαμε τη βολτίτσα μας οικογενειακώς, γιόρταζε η συνυφάδα μου και πήγαμε να της ευχηθούμε, θέλαμε να πάμε και έξω βόλτα αλλά δεν είχε καλό καιρό ρε γμτ.

Μαράκι ανάψατε τζάκι ε? Θα έχει κρύο εκεί!! Κι εμείς αν πέσει λίγο ακόμα η θεροκρασία θα το ανάψουμε, 19-20 έχπουμε τώρα μέσα στο σπίτι και έχω βάλει στη μικρή ζακετάκι, παντοφλάκια, απ' όλα!

Αχ κορίτσια, τα δοντάκια μας τα καινούρια δαγκώνουν, αχχχ!! Με έχει μαράνει!! ο Γιάννης δε δάγκωνε έτσι, μια δυο φορές όλες κι όλες μόνο. Θα πονάει κι αυτή βέβαια, τα πάντα με μανία τα βάζει στο στόμα, αχ υπομονή, τι να κάνω!

Σοφάκι με το καλό η βαφτισή της μπουμπούς!

Να μας βάλει φωτό εννοείται!!

Ελένη1977 σηκώνεται ο μπόμπιρας όρθιος, φτου φτου, γερό να είναι το αγόρι σου!! Κάνει εμετό το φαγητό ε? Μην ανησυχέις, θα μάθει σιγά σιγά, πολλά παιδάκια αργούν να μάθουν τις στέρεες.

Κι εμείς φάγαμε φρούτο εχτές και σήμερα, μηλαράκι σκέτο, ενθουσιάστηκε ουου!! Με τίποτα δεν κατέβαινε το άτιμο, αναγούλιαζε κιόλας και δεν την πίεσα,αύριο θα βάλουμε και αχλάδι, για να δούμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Λιάκι είδα το γιόκα σου στις φωτό, μεγάλωσε πολύ!!

Κουκλί είναι!!

Κατερινάκι μπράβο στο Γιωργάκη που έφαγε την κρεμούλα του, χαλαρός σαν να το έκανε από πάντα! Μεγάλωσε κι αυτός! Αντράκια ολόκληρα!

Καλά το Χρηστάκη κλέβει την παράσταση με τις ταρζανιές και με τη σπιρτάδα! Να τα χαίρεσαι κοριτσάκι και τα δυο σου τα αστέρια!!

Ελενίτσα όλα καλά να πάνε με την κουνιάδα σου και το μωράκι αν και πιστεύω αν ήταν κάτι κακό θα είχε γίνει ήδη που είπε και ο γιατρός, απλά το άγχος το άτιμο δε σ' αφήνει να μη σκέφτεσαι το κακό.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!

Που είσαστε καλε?

και εμείς εχθές χαθήκαμε...πήγαμε βολτίτσα το πρωί για να μη χάσουμε την ωραία μέρα..βεβαια είχε το κρύο του και το αεράκι, αλλά είχε και ωραία λιακάδα...φορέσαμε μπουφάν και βγήκαμε...και τι μου έκανε ο Δημητράκης...με το που ξεκινάμε τη βόλτα μας πατάει κάτι τσιρίδες!!!!!!!!μας άκουσε όοοολη η Ερμούπολη!!!!!!την ψιλιάστηκα εγώ, τον σηκώνω , του βγάζω το μπουφάν...κύριος:?:-?:?και έτσι τη βγάλαμε χωρίς μπουφάν, τον σκέπασα με μια κουβερτούλα φλις που έχω στο καρότσι...τι θα τον κάνω αν δεν μου φοράει μπουφανάκι μου λέτε?εδώ δεν έχουμε κ εμπορικά, μόνο έξω μπορούμε να κάνουμε βόλτα:|:neutral:

Σοφία2 με το καλό η βάφτιση της μπουμπούς σου!!!αχ, ελπίζω να μη κλάψει πολύ και να είναι καλό κορίτσι για χάρη της μανούλας!εσύ θα είσαι μια κούκλα χωρίς αμφιβολια!!!Καλοφωτισμένη και γερή να είναι η μικρή, ο Χριστούλης κ η Παναγίτσα να φωτίζουν το δρόμο της ζωής της!!!

Σοφία1, δαγκώνει η μικρή????ωχ,ωχ, και μόνο που το σκέφτομαι πονάω....ο δικός μου δαγκώνει από τώρα που δεν έχουν βγει τα δόντια, αν και όπως το βλέπω πιστεύω μες στην εβδομάδα θα σκάσει μύτη ένα δοντάκι;););)

Ελένη, εσείς κάνατε καμιά βολτίτσα???τι δοκιμές έκανες καλέ?πάλι άλλξες τικεράκι?

HDfQp3.png

Πού είστε καλεεε;;;; :rolleyes: Σουρτουκεύβουμε; χιχι

Εμείς βγήκαμε βόλτα και το πρωί και το απόγευμα και πριν λίγο γυρίσαμε... Πολύς κόσμος παντού, χαμός!

Λία κι η δικιά μου όταν τη ντύνω εκνευρίζεται και επίσης με το μπουφαν στην αρχή γκρινιάζει...:? μετά συνηθίζει! Ε, δε γίνεται μέσα στο κρύο να είμαστε μέσα στη γύμνια! Όλο παραξενιές μια σταλιά σκατούλια!!! :tongue:

Τελικά έβαλα νερό στο κρασί μου και πήρα τηλ. το γιατρό μου σήμερα να τον ρωτήσω για την κουνιάδα. Ευτυχώς μας καθησύχασε και αυτός... Ουφ... Θα το ψάξουμε λίγο ακόμη και τέλος. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά... Επίσης μου απολογήθηκε για εκείνη τη μέρα στο ιατρείο του οτι γινόταν χαμός και οτι θα με έπαιρνε τηλ... Θα πάω μια μέρα μονη μου με το μετρο να με δει να μου γραψει και αιματολογικες να τσεκαρουμε αιματοκριτη κλπ.

Λες να σκάσει μύτη το πρώτο δοντάκι σας αυτές τις μέρες;; Τι καλά!!! Εμείς αργούμε ακόμη..Μας το είπε η γιατρός! Δε βλέπει κάτι στον ορίζοντα! χιχι

Σοφάκι 1, τρως δαγκωματιές,ε; χιχιχι Σαν ξυραφάκια θα είναι, φαντάζομαι!!! Θα το συνηθίσει και το φρουτάκι η μαγουλίτσα πού θα πάει! ;) Θα εμπλουτίσεις λίγο τη γεύση και με άλλα φρουτάκια και θα της αρέσει περισσότερο..

Πού χαθήκατε οι υπόλοιπες;;;;; :rolleyes:

Εμείς αύριο θα πάμε να κοινωνήσουμε πάλι. ;)

Άντε καληνύχταααααααα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρες!

Μου φαίνεται απέμεινα μόνη να μιλάω.... :? Τι πάθατε καλέ όλες μαζί χαθήκατε, μύγα σας τσίμπησε;;; Ερήμωσε το καφέ μας, τι χάλι είναι αυτό;;; Τι να κάνω, θα γράφω εγώ μέχρι να βαρεθώ και να την κάνω κι εγώ σιγά σιγά!! :cry:

Και ξεκινάω... το μονόλογο!! :tongue: Εμείς γυρίσαμε από την εκκλησία και την έβαλα για ύπνο πάλι γιατί νύσταζε και γκρίνιαζε... Με το που κοινώνησε και την πήγα στο καρότσι μου έβγαλε μπόλικο γάλα...πού σου, λέω, πάει η κοινωνία...Όχι ότι της έδωσε γουλίτσα, ίσα ίσα στα χειλάκια της το ακουμπάει και αυτή τη φορά πρόλαβε και ξινίστηκε η χαζούλα!! χαχαχα :tongue:

Κορίτσια μου, το άλλο που ήθελα να σας πω είναι σχετικά με το γιαουρτάκι και θα ήθελα τη δική σας εμπειρία όσες δίνετε γιαούρτι το απόγευμα. Εμάς μας έχει πει η γιατρός τη μία μέρα γιαούρτι και την άλλη κρέμα (όποια θέλω). Πρόλαβα και της έδωσα γιαούρτι δύο απόγεύματα και μάλλον δε θα της ξαναδώσω γιατί αφού το φάει θα βγάλει 1-2 ίσως και λίγες παραπάνω μπουκιές, όπως βγάζει και με το γάλα και με την κρέμα και με όλα. Ε, λοιπόν, αυτό που βγάζει έχει μια μυρωδιά........μια μυρωδιά..... τι να σας πω!!! Τύφλα να έχει ο εμετός ο δικός μας κορίτσια! Φρίκη!!!! :shock: :shock: :shock: Την πρώτη μέρα μου έβγαλε λίγο σχετικά στο φορμάκι της και αμέσως αναρωτίθηκα πώς βρωμάει τόσο..Μετά σκέφτηκα οτι απο το γιαούρτι θα είναι. Τη μεθεπόμενη που ξαναέφαγε...έβγαλε στα ρούχα της 2 φορές (δεν είχα αλλα πλυμένα να της βάλω) στη πιτζάμα μου, σε μια φλις κουβερτα δικιά μας που εχω προχειρη στον καναπε και στον ιδιο τον καναπε !!!!!! :shock::?:shock::? Τα ίδα όλα και μεχρι να τα καθαρίζω κοντέψαμε με τον μπαμπα μας να τα βγάλουμε! Επλυνα το υφασμα του καναπε, αέρισα το μαξιλάρι του...χαμός βραδιάτικα! Δεν έβγαζε πάρα πολύ, αλλά ήταν αρκετο να τα κάνει λίμπα! Πώς να της ξαναδώσω γιαούρτι; Πάντα βγάζει λίγο πολύ και δεν μπορώ να φοβάμαι να την κουνίσω μη βγάλει! Σκέφτομαι αυτο το μήνα μονο κρέμες το απόγευμα και απο τον άλλο να ρωτησω τη γιατρο για βρωμη ή τραχανά... :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα κοριτσακια μου,

τι ησυχια ειναι αυτη?πω πω και εγω λεω θα εχουν γραψει 5 σελιδες αντε να της διαβασω μπαινω και τιποτα...νομιζα οτι κολλησε το λαπτοπ..:D:D:D:D

εδω συνεχιζεται η ηλιοφανεια που σε ξεγελα αλλα εχει κρυο...στο σπιτι αναψαμε λιγο το κλιματιστικο γιατι πετρελαιο θα βαλουμε απο δευτερα...ειχαμε παει στο χωριο του αντρα μου και το κοριτσι μου εχει γινει πολυ κοινωνικο ειχαν πεσει ολοι πανω της και λεω τωρα θα βαλει τα κλαμματα και τιποτα,ολο γελιο και χαρα ηταν...ευτυχως ημασταν σε ανοιχτο χωρο γιατι αλλιως:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:...απο προχτες κανει και κατι αλλο οταν την εχει αγκαλια ο πατερας της και εγω ανοιγω την πορτα για να βγαλω κατι εξω,νομιζει οτι θα φυγω και κλαιει μωρε η γλυκουλα μου...καθεται πια πολυ καλα απλα κανει κατι αποτομα μετα απο λιγο και τσουπ πεφτει με φορα μπρος πισω πλαι,με εχει βολεψει πολυ το μαξιλαρι θηλασμου που το βαζω γυρω της στην πλατουλα και την στηριζει λιγο...

κατερινακι ευχαριστω για τις ευχες σου:P....αχ ευχαριστω για τις πληροφοριες σου για το γαλα αλλα το αλλαξα θα παιρνω το hipp και θα δοκιμασω και τις κρεμουλες...τι κανετε εσεις?περιμενουμε τα νεα σας,περιμενουμε να απλωθει το μπλε σεντονι του καφε:D:D:D:D

σοφακι σε ευχαριστω για τις ευχες:P...με το καλο να φωτιστει η αναστασια μας...αχ σημερα ειναι να σας ζησει,να ειναι φωτισμενη στη ζωη της...της καλυτερες ευχες μου...περιμενουμε νεα και φωτο...

σοφια(σισι) σε ευχαριστω πολυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου....πω πω δυο δοντακια και δαγκωνει η μικρουλα χα χα,αχ περιμενω και γω πως και πως τις δαγκωματιες της μπεμπουλιτας μου...μονο να μην δαγκωσει το γιαννη και της δωσει και αυτος καμια δαγκωματια,σωστο ρολοι...χα χα χα...στον παιδικο που δουλευα ειχα φαει πολλες δαγκωνιες απο τα μικρουλια πω πω πως πονανε...

λιακι και εμενα ετσι εκανε με το μπουφαν,ασε που κανω δυο ωρες να περασω τα χερακια...μαγιοπαιδα με μπουφαν ε δεν παει γιαυτο δεν το θελουν...δεν τις το βγαζω ομως μετα απο λιγο το ξεχναει αλλα ειναι μουτρωμενη χι χι χι...

ελενιτσα ολα καλα θα πανε με τη νυφη σου μην αγχωνεσαι...μια χαρα που τα βρηκατε και με το γιατρο...κοιτα και εγω θα νευριαζα,σε ξεγεννησε δεν ησουν μια τυχαια πελατισσα...τελοσπαντων περασμενα ξεχασμενα...ας του δωσουμε μια ευκαιρια..το ρυζαλευρο μου το ειπε η γιατρος για να ειναι κοντα στις γευσεις της,της βαζω μια κουταλια και καθε μερα τη μειωνω μεχρι να μην τρωμε καθολου...στο φρουτακι ακομη της βαζω λιγο ετσι για να ξεγελιεται...σε λιγο δεν θα τις βαζω καθολου...τρωει καλα ακομη ειμαστε στην πατατα καροτο γιατι νομιζα οτι ειχα παρει κολοκυθακια αλλα δεν ειχα παρει τελικα και εχτες δεν βρηκα βιολογικα οποτε την ξεκιναω δευτερα κολοκυθακι...ποσο βαζεις για δυο μερες??ενα κολοκυθακι?εγω λεω να βαζω 2 πατατουλες 2 καροτα και ενα κολοκυθι...

αυτα να περασετε τελεια φιλακια

ελενη να μαι και γω,

λοιπον σχετικα με το γιουρτακι δεν ξερω αν το ειχα πει,μου ειπε η παιδιατρος οτι μπορει στο γιαουρτι επειδη εχει ζελατινη μεσα(την οποια δεν βρηκα στα συστατικα:confused::rolleyes:) μπορει να κανει εμετο σε κομματια,οποτε αν συμβει αυτο το σταματαω για 15 μερες και προσπαθω παλι μετα...συμβαινει γιατι μπορει να μην ειναι ετοιμο το στομαχακι να το δεχτει...λοιπον εγω της εδωσα 2 φορες ως τωρα και ενω δεν βγαζει καθολου γουλιτσες πια ουτε με το γαλα ουτε με την κρεμα ουτε με τιποτα με το γιαουρτι εβγαλε 2 την πρωτη μερα και 1 την αλλη,και πραγματικα μυριζε πολυ,και ηταν και καπως η υφη (μπλιαχ)...της αρεσει πολυ και κανει και καλο οποτε θα της ξαναδωσω για λιγο ακομη και αν δω να της ερχεται βαρυ θα δω τι θα κανω... την απλη γευση της δινω...

ασε το αλλο εχει ανακαλυψει τα αυτια της και τα τραβαει νομιζω θα τα ξεριζωσει μεχρι που νομιζα οτι την πονανε και εχει καμια ωτιτιδα αλλα δεν νομιζω δεν εχει κανα αλλο συμπτωμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...