Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Θα ξεκινησω με το Κατερινακι μιας που ειδα το κοπελακι της και ξετρελαθηκα!!!!!! Να σου ζησει!! Τι ωραια που εφαγε την κρεμουλα του μωρεεε!!! Τι γλυκας!! Φτου φτου!!!

Σοφακι μου, γενικα καθε βραδυ μπαινω και θα προσπαθω να γραφω κιεγω τα νεακια μου σχνοτερα. Απλα καποιες φορες μεχρι να διαβασω οοοοοολα αυτα που εχετε γταψει, εχω νυσταξει και μετα δεν εχω αντοχες να γραψω!!! Φαντασου κουραση!! Γιατι το μικρακι σου κλαιει??τι να το ενοχλει?? Οσο για το ονομα θα τη βαφτισουμε Ειρηνουλα(η μαμα του αντρα μου) και μαλλον αρχες Μαρτιου που θα εχει ερθει κ ο αντρας μου!!!

Πεταλουδιτσα μου, ποσο ισχυει αυτο που λες...ο καθε γιατρος τελειως αλλο προγραμμα!! Τι να πω?!! Κοιτα οσο για τα ml θα δω πως θα παει κ η αυτη η εβδομαδα κιαν τα σταργγιζει ολα τα γευματα θα της το αυξησω!!

Αυτα τα νεακια μας... σας φιλω ολες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Τι ομορφες φατσουλες ειναι αυτες που βλεπω!!!!!!!!Κατερινα και Λια κουκλια οι αντρες σας!!!!! Η μικρη της Αγγελικης ομως γραφει, ειναι τα μπλε ματακια μαλλον που εχω αδυναμια!!!!!

Αλικη καλωσηρθες στο καφε μας!!! Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω πως τα βγαζεις περα μονη σου....με το καλο να γυρισει ο αντρουλης σου, φανταζομαι σας λειπει πολυ.

Σοφια 1 μεγεια τα δοντακια, καλες μασες!!!!!!

Καποια ειχε ρωτησει για δοντια(συγνωμη που δεν θυμαμαι ποια). Το συνηθες ειναι να βγαινουν πρωτα τα κατω μπροστινα, ομως υπαρχουν πολυ συχνα εξαιρεσεις. Στο καφε Μαιος 2010 υπηρχε παιδακι που εβγαλε πρωτα τους πανω κυνοδοντες(εχω δει φωτο)

Σοφια 2 υπομονη κοπελα μου, δυσκολο πραγμα η αυπνια. Ας ελπισουμε να της περασει γρηγορα οτι την ενοχλει τη μικρη σου και να ηρεμησετε.

Ο μικρος μου κοιμαται 10,30-11 με 6-6,30( με δυο ξυπνηματα) και ο μεγαλος 11-11,30 με 7-7,30(εγω δεν εχω παιδια αλλα βρικολακακια....).Καθε μερα ειμαι με 5 ωρες.... Σε καταλαβαινω, η ελληψη υπνου ειναι θεμα, ασε τις δουλειες και οταν κοιμαται η μικρη βουρ και εσυ στο κρεβατι.

Βλεπω ολα τα Μαιοπαιδα τρωνε μια χαρα το φαγητο τους!! Εκτος απο το δικο μου......

Ξαναεδωσα την Κυριακη ριζαλευρο(εφαγε δεν εφαγε 3 κουταλιες) και καναμε παλι εμετους...... Σημερα εχουμε γιατρο να δουμε τι θα μας πει.

Απο φρουτα δεεεεεν. Ξυνιζει, αναγουλιαζει και στο τελος τα σπρωχνει με τη γλωσσιτσα εξω. Οτι καταπινει ειναι καταλαθος.....Μονο μπανανα που εδωσα σημερα σκετη εφαγε ευχαριστα 3-4 κουταλιτσες και μετα τελος. Αχχχχχ τι θα τον κανω.....

Ο μπεμπακος μου εχει λιγες μερες που σηκωνεται ορθιος στο παρκο και στο κρεβατι με αποτελεσμα να κανουμε ωωωρες να κοιμηθει γιατι του αρεσει πολυ το καινουριο κολπο που εμαθε......

Ακουω ησυχια, παω και εγω για ξαπλα.....

Πολλα φιλια

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Γεια σας girls;)

Σοφακι2 υπομονη κουκλα μου. Φαση ειναι θα περασει.... κανεις δεν εμεινε βρεφος, μεγαλωνοντας θα στρωσει;) Θα σου πω το χθεσινο μας ωραριο μπας και σε παρηγορησω... Κοιμηθηκε 20.30 και ξυπνησε 22.00, 23.00, 00.15, 1.15 και μετα ευτυχως 5.00 και ξανακοινηθηκε μεχρι τις 7.15. Καιρο ειχε να μου το κανει αυτο καθε μια ωρα να ξυπναει.. Ειμαστε στην 26 εβδομαδα (αποκορυφωση σε αλμα αναπτυξης):rolleyes:

Λιακι χαχαχαχα τι επαθες βρε κοριτσι με τις φακες??? και εγω την περασμενη δομαδα εφαγα πρωτη φορα οσπρια μετα απο 6 μηνες και μια απο τα ιδια ειχα ;). Τα ουλα του Δημητρακι που λες οτι ειναι πρησμενα πισω και εμας πισω βλεπω να ειναι πιο πρησμενα (διπλα απο τα κεντρικα) Ο αντρας μου παντως τα διπλανα εβγαλε πρωτα... καθολου απιθανο να σκασουν και στο ζουζουνι μου εκεινα πρωτα! Θα δουμε:rolleyes:

Ελενη2 μπορει στο φαγητακι να μεινατε λιγο πισω αλλα απο κινητικοτητα ειστε πολυυυυ μπροστα! Υπομονη τελικα θελουν ολα!!!

Ελενη μου πως την εκανες την κρεμα για τις αλλαγες πανας?

Εγω κοριτσια επειδη δεν εφαγε το μηλαρακι του σημερα (ζητημα να εφαγε 5 κουταλιες, μετα νευριασε δεν ηθελε αλλο, εβγαζε τη γλωσσιτσα του) πηρα τηλεφωνο το γιατρο και μου ειπε να μην επιμεινω, θα φαει οσο θελει. Απο νερακι παντως φαινεται να του αρεσε, ηπιε μπολικο αν καιδεν εφαγε και μετα εψαχνε το γαλα της μαμας!!! Αυριο θα βαλουμε και λιγο αχλαδακι, για να δουμε μπας και τη φαει!

Εσεις κοριτσια βαζατε νερακι στο μηλο? αν ναι ποσο??? γιατι εγω δεν βαζω και μου φαινεται αρκετα πηχτη.

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλησπέρα μανούλες μου! Πού είστε καλε;;; :confused:

Αλικάκι, αφού το στραγγίζει και δείχνει να μην της φτάνει ρώτα το γιατρό και αν σου το επιτρέψει να της το αυξήσεις. Βέβαια, σαν γενικός κανόνας είναι να πίνουν γαλατάκι 200ml σε 4-5 γεύματα τη μέρα, όχι παραπάνω γιατί μετά φεύγει πάνω από λίτρο και θεωρείται πολύ για μωρό. :rolleyes:

Μαράκι μου, δεν έχω φτιάξει κρέμα για το άλλαγμα. Αγνό ελαιόλαδο της βάζω με το βαμβακάκι. Απλά το έχω ανακατέψει με λίγο χαμομηλάκι. Αυτό μόνο. Αυτό το ελαιόλαδο είναι φάρμακο για όλα! Εμείς έχουμε και έξτρα παρθένο παραγωγής του πεθερού μου και είναι πολύ καλο! ;) Υπομονή και θα το φάει το αγοράκι σου το φρουτάκι του. Το σκέτο μήλο σίγουρα δεν είναι ότι πιο νόστιμο, είναι και πρώτη επαφή με κρέμα...λογικό να μην τρελαίνεται κιόλας! Εγώ νεράκι δεν έχω βάλει ποτέ στη φρουτόκρεμα. Ακόμη και στην αρχή που της έφτιαχνα σκέτο αχλάδι και ήταν μικρή ποσότητα το μπλέντερ το έκανε αλοιφή, δεν είχα θέμα και γι αυτο νερό δε χρειάστηκε να βάλω.

Ελένη 1977, ζόρικο το αντρακι σου με το φαγητό,ε; Γιατί το καημενούλι το κάνει εμετό;; :cry: Ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσει.. Πάντως από κινητικότητα είναι πολύ μπροστά!!!!! :P Σηκώθηκε σχεδόν όρθιος στο πάρκο, μπράβο του!

Εμείς κορίτσια μου σήμερα φάγαμε με την Αθανασία την πρώτη μας βροχή!!! :shock: Δεν μελετάγαμε τις προάλλες τίποτα άλλο;;; :tongue: Είχαμε πάει στα τζάμπο οι δυο μας γιατί ο μπαμπάς μας ήταν επιφυλακή. Στο γυρισμό μας έπιασε καλή βροχούλα κι ευτυχώς της είχα βάλει σκουφάκι και έχει και ο μάρσιπος κάτι σαν κουκούλα και την κάλυψα... Εγώ βράχηκα λίγο, αλλά δεν πειράζει.... :rolleyes: Που λέτε, σχετικά με το μάρσιπο που έχουμε... Ενώ είχαμε δώσει 130 ευρώ όταν τον πήραμε διαπιστώσαμε τώρα ότι δεν μπάινει το μωρό να κοιτάει μπροστά και πολύ τσατίστηκα! Η μικρή τώρα που μεγάλωσε κάπως θέλει να βλέπει μπροστά και όλο στραμπουλάει το λαιμό αριστερα και δεξια για να βλεπει όσο μπορεί... Κάλο είναι να κοιτάει το δρόμο σε αυτή την ηλικία και όχι να είναι κολλημένη επάνω μου. Έτσι λοιπόν πήρα σήμερα τον πιο φθηνο της chicco με 30 ευρώ που μπαίνει κι έτσι το μωρό. Γράφει βέβαια μέχρι 9 κιλά αλλά σιγά τι θα πάθει αν τη βάλω 10 ή 11 κιλά; Ένας πιο φθηνος μάρκα ανωνυμη του τζαμπο έγραφε 15 κιλά.. Τι παραπάνω είχε; Σιγά...

Σήμερα πάλι δεν έφαγε ορεξάτη το μεσημεριανό. Μετα βίας της έδωσα 100 ml και μετά γάλα. Ήταν πάλι ζορισμένη έκανε και κακάκια αμέσως μετά, άντε να δούμε αύριο. Θα της βάλω και κολοκυθάκι. Το απόγευμα της έδωσα γιαουρτάκι πρώτη φορά την απλή γεύση και το έφαγε όλο αβίαστα, παράπονο δεν έχω! Αρα έχουμε και λέμε...φρούτο, ρυζάλευρο και γιαουρτάκι το τρώμε όλο το φαγάκι! ;) Να φτιάξουμε και το μεσημεριανό και είμαστε έτοιμες! :P

Τα κρατάτε ακόμη να ρευτούν; Εμένα δεν κάθεται! Τορλώνει κολαράκι και μου γλιστραει σα σκουλικάκι και ζορίζεται και σφίγγεται!! :shock:

Αυτά, καληνύχτα και καλή ξεκούραση κοπέλες μου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κοριτσια γεια σας.

μολις κοιμηθηκε το μπουρεκακι μου:shock::shock::shock::shock::shock::shock:,την κοιμιζω απο τις δεκα,πεταει πιπιλα- γελαει -γυριζει μπρουμυτα-τη γυριζω ανασκελα-βαζω πιπιλα-κανω οτι κοιμαμαι-τραβαει μαλλι και παμε παλι απο την αρχη,ουφ ουφ ουφ!!! σημερα κοριτσια πηγα γυναικολογο ολα οκ εκανα τεστ παπ σε καμια δεκαρια μερες τα αποτελεσματα...και μετα καναμε την πρωτη σουπιτσαααααααααααααα...και οπως την καναμε ετσι την πεταξαμεεεεεεεεεεεεεε...με το που με βλεπει με το πιατο κανει κατι χαρες,και με το που το βαζω στο στομα της ηρθε να ξερασει δεν το εβγαζε ουτε το καταπινε(μαλλον κολλαγε στο στομα,μου βγηκε σαν κολλα) κλαματα φωνες δεν το ετρωγε με τιποτα.την πηρα λιγο εξω να ξεχαστει και της εφτιαξα με το ζωμο και ρυζαλευρο κρεμα ετρωγε με το ζορι 2-3 κουταλιτσες και μετα προσθετα λιγο λιγο απο το αλλο κολλωδες μειγμα και εφαγε αλλες 2-3 κουταλιτσες...εστω να παρει λιγο τη γευση...αντε να δουμε και αυριο...δεν αγχωνομαι γιατι ετσι μου εκανε και με το φρουτο στις αρχες...ο αντρας μου που δεν ειχε δει τις αντιδρασεις του φρουτου τα παιξε και λεει δεν προκειται να φαει ποτε:shock: χα χα

αλικη μου πριν ενα μηνα η δικη μου επινε 240μλ γαλα αλλα μονο το βραδυ την ημερα τη θηλαζα,και το επινε ολο το οποιο μαζι με τη σκονη εφτανε 260!..ρωτησα τη γιατρο να δινω παραπανω και μου ειπε οχι νυχτιατικα κιαλλο θα το βγαζει μετα,η κουμπρα μου του εκανε παντα 330 και ηταν παντα στην καμπυλη 25,τι να πω?κανεις δεν ξερει!..τωρα με τη κρεμα ρυζαλευρο που της δινω το απογευμα πινει 210μλ + στηθος το βραδυ...το κοριτσι σου πειναει τι να της κανει το γαλα θελει φαγακι...μαρτη θα βαφτισετε το ειρηνακι ε;με το καλο:P

ελενιτσα σας επιασε και σας το φθινοπωρο,χι χι!!!εγιναν φασαριες παλι στην αθηνα ε?κριμα ο μαρσιππος τοσα χρηματα και να μη γυρναει,σας βολευει τοσο που πηρες κιαλλο ε?εμεις δεν ειχαμε αλλα δεν κουραζεσαι με τη μεση σου τοσες ωρες βολτα 9 κιλα πανω σου,και το μωρο δεν μαθαινει συνεχεια αγκαλια ετσι?ρωταω για να ξερω για το επομενο...:tongue: μια χαρα φαγατε εσεις μπραβο μπραβο 100μλ σουπερ η αθανασουλα!!!αυριο μαλλον θα της δωσω και εγω γιαυρτακι να δουμε,της το εδωσες κατευθειαν απο το ψυγειο η το αφησες σε θερμοκρασια δωματιου? ναι την κραταω και μετα τα γευματα θελει να τη σηκωσω απο το καρεκλακι να ρευτει και ρευεται τοσο κομψα...καταλαβαινεις χα χα χα!!!γενικα ρευεται ευκολα τωρα πια στις αρχες μου εβγαζε το λαδι...

αχ λιακι μου τι επαθες...ατιμες φακες...και εγω οταν αχισα να τρωω κανονικα και οχι φαγητο νοσοκομειου με πονουσε συχνα πυκνα το στομαχι...ξεμαθαμε τα φαγητα και εμεις...χα χα..αντε καλε που το περνουσαν για κοριτσι τετοιον αντρακλα...θα ειχαν προβληματα ορασης...καλα μερικοι ειναι και ντιπ για ντιπ,να εχω τη μπεμπουλα απο πανω μεχρι κατω στα ροζ και φουξια και να μου λενε "αχ τι κουκλος που ειναι!!!" τι απαντας εκεινη την ωρα οχι πες...:evil::evil::evil:

κατερινακι δυστυχως δεν εχω ηχο στο λαπτοπ να ακουσω τις φωνουλες σας απο εμφανιση ομως σκιζεται κουκλοι και οι δυο, να σου ζησουν και να γινουν σαν τα ψηλα βουνα τση κρητης..προσπαθω να γραψω μαντιναδα αλλα δε μου βγαινει περασμενη ωρα βλεπεις,,,:tongue::tongue::tongue:ο μικρουλης τρωει σαν να ηξερε απο παλια τι πλακα που εχουν...

ελενη 1977 σε ευχαριστουμεεεεεεεεεεε:oops::oops::oops:!!! καλα οταν ειχαμε παιδιατρο της λεω "δεν καθεται ακομη καλα η μικρη" και μου λεει "ειναι πολυ νωρις ακομη μη βιαζεσαι" και της λεω "μα μιας φιλης μου ο γιος μπουσουλαει και γαντζωνεται απο τα καγκελα της κουνιας" και μου λεει ο "ο καθενας με τα ταλεντα του,τι να κανουμε"...συμπερασμα εσεις εχετε ταλεντο στα κινητικα και οι υπολοιποι στα κουταλια...χα χα...κριμα ομως που κανει εμετουλι το ζουζουνακι...να μας πεις τι ειπε ο γιατρος...φιλια

μαρακι μου σιγα σιγα θα φαει θελει υπομονη...αυριο μπορει να του αρεσει καλυτερα...εγω βαζω περιπου 50μλ νερακι ζεστο αλλα για ολη τη κρεμα (ενα αχλαδι,μισο μηλο,μιση μπανανα) και προσθετω μια κουταλια ρυζαλευρο γιατι αλλιως δεν τη τρωει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μου ειπε η γιατρος οτι δεν πειραζει,αφου το τρωει κανενα προβλημα...εμεις τωρα εχουμε τα ιδια αλλα με τις σουπιτσες...οτι καινουριο δεν της αρεσει...

καλο βραδυ σε ολες...φιλακια

ειμαι μονη αποψε ο συζυγος εχει αποψε εξοδο...καθε χρονο οταν τελειωνει η σεζον κανουν γλεντι ολη η εταιρια...καποτε πηγαινα και εγω,τωρα δεν αφηνω την μπεμπουλιτα μου...ελπιζω να μην αργησει γιατι:evil::evil::evil:...θα ειμαστε για αγορα τηγανιων μεθαυριο...χα χα χα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Καλό χειμώνα να έχουμε:shock::shock::shock:Εδώ μέσα σε ένα βράδυ χειμώνιασε...χθες το μεσημέρι πήγαμε βόλτα με τα κοντομάνικα και σήμερα γ΄νεται ο κακός χαμός έξω,,,9 μποφορ, μαυρίλα και βροχή!!!!

Ελένη77 θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, έχει ταλέντο ο μικρός σου στα κινητικά:tongue:μα να σηκώνεται όρθιος???εμείς ακόμα δεν έχουμε βρει την άκρη όταν γυρίζουμε μπρούμητα να επανέλθουμε στα ανάσκελά και εσείς σε λίγο θα περπατήσετε;););)Ο καημενούλης όμως να μη μπορεί να φάει...να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός, με το γάλα είχε ποτέ πρόβλημα?

Ελένίτσα την φάγατε κ εσείς την βροχούλα σας με την Αθανασία ε?μικρό το κακό, αφού δε βράχηκε το κορίτσι μας...αλήθεια ποιό μάρσιπο πήρες και δε γυρίζει μπροστά?μου φαίνεται πολύ περίεργο...εγώ πάντως το μάρσιπο τον κατήργησα από αρχές Σεπτέμβρη, γιατί δε βολευόταν καλά ο μικρός και με ενοχλούσε και εμένα στην πλάτη μου...τώρα πια στο επόμενο παιδί;););)

Αγγελική το ξενυχτάς βλέπω και με όρεξη για γράψιμο:P:p:pΒγήκε ο αντρούλης για γλέντι ε??

και εγώ όσο ψύχραιμη κ να το παίζω αν είναι έξω ο άντρας μου έχω ανησυχία δεν μπορώ να κοιμηθώ...όχι ότι ζηλεύω αλλά δε μου κολλάει ύπνος ρε παιδί μου...ευτυχώς αυτό συμβαίνει σπάνια:tongue:

Στο μεσημεριανό βάζε μπόλικο ζουμάκι για να μη γίνεται έτσι κολλώδες...θα μοιάζει με σουπίτσα και θα το καταπίνει σαν νερό...του Δημήτρη του αρέσει πηχτό αλλά χθες μου βγήκε έτσι νερουλό και το ήπιε μια χαρά..

Μαρία εγώ εβάζα νεράκι με το μάτι, ζεστό πάντα, τώρα βάζω χυμό πορτοκαλιού και κάνει την ίδια δουλειά..και ο Δημήτάκης δεν την τρώει όλη την φρουτόκρεμα, αλλά δεν το πιέζω να φάει με το ζόρι για να μη του έρθει στραβά η όλη ιστορία με τα φρούτα...χθες του έβαλα κίτρινο μήλο και του άρεσε πιό πολύ από το κόκκινο:rolleyes:

HDfQp3.png

Καλημέρα ζουζούνες μου! ;)

Καλέεεε, τι χαλασμός Κυρίου γίνεται έξω;;!!! Τι κρύο απότομο και τι αέρας!!! Θα αρχίσουμε τις βόλτες στα εμπορικά και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ μου φαίνεται ειδικά όταν έχει τέτοιο αέρα...... :?

Αγγελικάκι, βλέπω χθες το ξενύχτισε η μικρή σου! :shock: Γιατί έκανε τόσες ώρες να κοιμηθεί; Το συνηθίζει; Δε μου λες, την κοιμίζεις το βράδυ στο κρεβάτι σας; Αν ναι, νομίζω πως αυτό ίσως της αποσπάει την προσοχή καθώς έχει παρέα δίπλα της και λογικό να μην θέλει να κοιμηθεί... Το ξαναλέω ΑΝ την κοιμίζεις μαζί σας θα σε συμβούλευα να της το κόψεις σιγά σιγα.... Μην ξεχνάς πλέον μεγαλώνουν και μαθαίνουν καταστάσεις και πονηρεύουν τα σκατούλικα και χαμπάρι δεν παίρνουμε.... ;)

Ωραία που έκανες τεστ ΠΑΠ δεν πρέπει να το αμελούμε... Καλά αποτελέσματα εύχομαι! Πωπω 10 μέρες πολλές είναι για τα αποτελέσματα. :shock: :shock: Εγώ σε 2 μέρες είχα απάντηση απο το μικροβιολόγο! :rolleyes:

Χμμμμμ...κι εσείς έχετε θέμα με το μεσημεριανό,ε; Κι εμείς μια από τα ίδια τουλάχιστον για την ώρα που λείπει το κρεατάκι από μέσα... :tongue: Έτσι σαν κόλλα μου έγινε κι εμένα την πρώτη μέρα και χθες έβαλα λίγο νεράκι παραπάνω. Μη φανταστείς μεγάλη διαφορά, λίγο καλύτερο έγινε και αφού την ξεγελούσα έφαγε τα 100 ml... Σήμερα θα της βάλω και κολοκυθάκι και νεράκι μπόλικο, για να δούμε... Στη χειρότερη από βδομάδα που θα βάλω κοτόπουλο τι στο καλό, θα το φάει! :rolleyes:

Το γιαουρτάκι να το βγάλεις οπωσδήποτε εκτός ψυγείου 1-2 ώρες πριν το φάει! Μην το δώσεις κρύο και την πιάσει ο λαιμός..... :? Και δεν κάνει και για το στομαχάκι της κρύο φαντάζομαι... Να είναι σε θερμοκρασία δωματίου δηλαδή. Άντε σας εύχομαι να το φάτε όλο! Και εσείς το απόγευμα το ίδιο με εμάς θα κάνετε; Μία γιαούρτι και μία ρυζάλευρο;

Σχετικά με το μάρσιπο, ναι μας βολεύει για σούπερ μάρκετ, εμπορικά και κάποιες φορές που πιάνεται στο καρότσι. Εντάξει όσο μεγαλώνει και βαραίνει είναι λίγο πιο ζόρι, αλλά ακόμη μπορείς. Όχι για πολλές ώρες αλλά για καμια βόλτα 1 με 1.5 ώρα μπορείς άνετα. :rolleyes: Δε μαθαίνει αγκαλιά γιατί τη βάζουμε και στο καρότσι και περισσότερες φορές από το μάρσιπο. Ακόμη και μέσα στο σπίτι όταν είναι ξύπνια και εγώ θέλω να συμμαζέψω ή να μαγειρέψω τη βάζω στο καρότσι και τη σέρνω από δωμάτιο σε δωμάτιο μαζί μου! :tongue: Όσο κάθεται το εκμεταλλεύομαι και κάνω δουλειές. Μόλις αρχίσει να ξεροβήχει ή να τσιρίζει τη σηκώνω.... :?

Λία μου, φαντάζομαι εκεί πώς λυσσομανά ο αέρας!!!! :shock: Κι εδώ πάντως καλά πάμε, μένουμε και στον 4ο όροφο με άπλα μπροστά, αν βγεις έξω σε πήρε και σε σήκωσε!!!! :shock: :shock: :shock: Υπομονή, ελπίζω να μη φυσάει έτσι συνέχεια αν και πέρσι θυμάμαι μας τάραξε ο αέρας όλο το χειμώνα και την άνοιξη!! :?

Με το μάρσιπο άστα.... Αυτόν πήραμε, είχε 100 ευρώ τότε και δώσαμε άλλα 30 για ένα εξτρά πρόσθετο για τον αυχένα του νεογέννητου... http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29873 Δε θυμάμαι κι εγώ που διάβασα ότι είναι πολύ καλός, σε φόρουμ νομίζω, και την πατήσαμε! Αυτός που πήρα τώρα είναι απλός και καλός. Για όσο τη χωράει ακόμη είναι μια χαρά! Τη βάλαμε λίγο για πρόβα και της άρεσε πολύ να κοιτάει μπροστά... :rolleyes: Εγώ τη βάζω ακόμη, δεν κουράζομαι πολύ.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημεραααααααααα

Πω πω βρε κοριτσια τι κρυο ειναι αυτο σημεραααααααα! απαπαπαπαπα...... Το πρωι που βγηκα να παρω κανενα ξυλο για το τζακι απο την αυλη το θερμομετρο εγραφε 8 βαθμους:o:o:o

Καλα στο Μοναχο οι γονεις μου μου ειπαν οτι εχει εδω και μια βδομαδα που χιονισε:o.... με ολοσωμο μπουφανακι θα ντυσω το παιδι στο ταξιδι!!!

Κοριτσια για να μην βρεχονται τα μωρουδελια να βαζεται κατω απο το καροτσι το αδιαβροχο... εγω το εχω μονιμα μεσα στη θηκη του για παν ενδεχομενο, ειδικα τωρα που αγριεψε ο καιρος ειναι απαραιτητο αξεσουαρ;)

Εμεις σημερα προσθεσαμε αχλαδακι και το εφαγε πιο ευχαριστα... σχεδον ολη την κρεμουλα!!!:D Ηπιε και περιπου 30-40 ml νερακι και μετα απο μια ωριτσα ηθελε στηθος;)... Καθε μερα και καλυτερα!!! Την Κυριακη ξεκιναμε πατατουλα για μεσημεριανο!!!

Εσεις κοριτσακια τι κανετε???????

Λιάκι μου, θέλω μια χάρη αν μπορείς, κοριτσάκι μου!

Άκου πώς έχει η κατάσταση για να καταλάβεις... Η αδερφή του Τάσου, όπως σας είπα είναι έγκυος. Όταν ήταν 3-4 εβδομάδων, λίγο πριν το μάθει δηλαδή της είχε χορηγηθεί ένα φάρμακο προκειμένου να κάνει μαγνητική στο πόδι που έχει ένα θέμα. Το φάρμακο αυτό είναι σκιαγραφικό υγρό και λέγεται dotaren των 20mg. Έχει ακούσει πως ίσως να επηρεάσει την σωστή ανάπτυξη του εμβρύου, ωστόσο ο γιατρός της την καθησύχασε... Με πήρε πριν λίγο τηλ και μου ζήτησε αν μπορώ να πάρω μια δεύτερη γνώμη από ένα καλό γιατρό και σκέφτηκα το δικό σου. Εγώ έχω τσατιστεί με τον δικό μου και δε θέλω να τον πάρω... Αν μπορείς και έχεις θάρρος για τέτοια ερωτήματα στο γιατρό σου κάνε του ένα τηλ να μας πει τη γνώμη του.... Είναι τώρα η κουνιάδα στην 6η βδομάδα, χθες είδαν σάκο και εμβρυικά στοιχεία. Σε 10 μέρες θα πάνε για καρδιά.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ρε κοριτσακια ζηλευωωωωω :?

Θελω κιεγω να ξεκινησω επιτελους σουπιτσες και νερακι!! Τιποτα δε μας εχει πει ακομη η γιατρος. Μονο γαλα και οσο θελει.

Τη Τριτη κλεινουμε τον 6ο επομενως πρεπει μεσα στην αλλη εβδομαδα να παω για το εμβολιο και θα μας δει. Αντε να δουμε θα βαλουμε τιποτε αλλο στο μενου?? τουλαχιστον λιγο νερακι??? :?

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσακια ζηλευωωωωω :?

Θελω κιεγω να ξεκινησω επιτελους σουπιτσες και νερακι!! Τιποτα δε μας εχει πει ακομη η γιατρος. Μονο γαλα και οσο θελει.

Τη Τριτη κλεινουμε τον 6ο επομενως πρεπει μεσα στην αλλη εβδομαδα να παω για το εμβολιο και θα μας δει. Αντε να δουμε θα βαλουμε τιποτε αλλο στο μενου?? τουλαχιστον λιγο νερακι??? :?

Φυσικά θα βάλετε φρουτάκι και νεράκι στο μενού σας! Μην ανησυχείς, όλα τα μωράκια το αργότερο μόλις γίνουν 6 μηνών τουλάχιστον φρουτάκι τρώνε σίγουρα για να μην πω και άλλα! Αν δεν σου δώσει να τη ρωτήσεις το λόγο γιατίθα είναι περίεργο.... :confused: Εκτός βέβαια αν το μωράκι έχει ιστορικό με αλλεργίες ή δυσανεξίες και σκόπιμα καθυστερούν τις στερεές!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εμείς κορίτσια μου, σήμερα φάγαμε όλο το μεσημεριανό μας!!! Γιούπιιιιιιιι!!!!!!! :P Κλασικά γκρίνιαζε μέχρι να το φτιάξω, ή πέινασε αρκετά ή νύσταζε καθώς μετά το φαγητό συνέχισε να γκρινιάζει και μόλις την ξάπλωσα έκοψε αμέσως τούφες!! :tongue: Αν και στο ξεκίνημα λοιπόν έκλαιγε που την κάθισα στο καρεκλάκι, δεν σταμάτησα και συνέχισα να την ταίζω. Ξεχάστηκε και τσουκου τσούκου το έφαγε όλο. Ήταν 190 ml. Είχα βάλει πατάτα μικρή, καροτάκι, (το κρεμμύδι μας για το ζωμό) και 1 κολοκυθάκι σήμερα. :rolleyes: Τέλος λαδάκι, λίγο λεμονάκι.

Λία, εσείς με τη γλυκοπατάτα πώς τα πάτε; Καθε φορά τέτοια του βάζεις ή και κανονική; Έχεις μήπως ρωτήσει το γιατρό για αυτή ή από μόνη σου τη βάζεις; Σε ρωτάω γιατί έχω αγοράσει και λέω αύριο να της βάλω αντί για κλασική πατάτα.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσια σημερα ειναι του Αρχαγγελου Γαβριηλ και Μιχαηλ!!!

Αγγελικουλα Χρονια Πολλα (και εσυ γιορταζεις αν δεν κανω λαθος ε? ή μηπως γιορταζεις αλλη μερα?). Εγω τις ευχες μου παντως θα σου τις στειλω;). Ο,τι καλυτερο σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και με ενα γιο (συντομα);):D

Κοριτσια να χαιρεστε οποιον εχετε!!!

Τώρα ξαναμπήκα από το πρωί, πιάστηκα με δουλίτσες, δεν καλοκοιμόταν και ο μικρός μου...

Ελένη μου, πω, πω τι έπαθε η κουνιάδα σου:|ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω την αγωνία της...να σου πω την αλήθεια δεν έχω και πολύ θάρρος για τέτοια θέματα τον γιατρό, αν και είναι πάντα πρόθυμος ο άνθρωπος, ακόμα και στην εγκυμοσύνη ελάχιστες φορές τον πήρα τηλ...περισσότερο με την μαία μιλούσα για ότι με απασχολούσε τηλεφωνικά, και όταν πήγαινα στο ιατρείο τα λέγαμε και με τον γιατρό...αν θέλεις όμως αύριο το πρωί να πάρω ένα τηλ.πες μου...

Την γλυκοπατάτα εγώ την βάζω κάποιες φορές μόνη της και κάποιες φορές μισή μισή με κανονική πατάτα...δεν μου είχε πει η παιδίατρος, το διάβασα σε ένα βιβλίο που έχω για τον πρώτο χρόνο του μωρού όπου το είχε σαν εναλλακτική της απλής πατάτας, μετά είδα πως έχει και πολλές βιταμίνες οπότε why not?

Μπράβο στην Αθανασούλα μας που έφαγε ολο το μεσημεριανό της!!!

εμείς σήμερα τα κάναμε λίγο κουλουβάχατα με τα γεύματα...φρουτόκρεμα στις 11 , μεσημεριανό στις 2 το μισό και χωρίς συμπλήρωμα γάλα, κατά τις 5 νύσταζε και πεινούσε οπότε αν του έφτιαχνα ρυζάλευρο δε θα το έτρωγε και έτσι του έδωσα γάλα κανονικό γεύμα:| και τώρα κοιμάται από τις 6 και περιμένω να ξυπνήσει να του δώσω το απογευματινό που κανονικά θα τρώγαμε στις 6:|:|:|

Αγγελικούλα μας γιορτάζεις?????????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΎΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΓΛΥΚΙΆ ΓΑΛΑΝΟΜΆΤΑ ΣΟΥ!!!

HDfQp3.png

Λία μου, όχι μωρέ μην τον πάρεις αφού δεν έχεις το θάρρος... Πώς έτυχε έτσι και δεν μπορώ να πάρω (βασικά δεν θέλω) το δικό μου γιατρό γιατί τελευταία φορά σας είχα πει ότι με ψιλοκρέμασε όταν πήγα για το ΠΑΠ... Έχω θυμώσει μαζί του. Τέλοσπάντων, θα το ψάξω λίγο στο ίντερνετ και βλέπουμε.

Αχ, Μαράκι δίκιο έχεις! Γιορτάζει η Αγγελικούλα μας καλέ!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου! Να σε χαίρονται κι εσύ φυσικά να χαίρεσαι την κορούλα σου!! :P

Μαράκι μου, μπράβο που σήμερα τα πήγατε καλύτερα με το φρουτάκι! Σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα το τρώει πιο άνετα! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...