Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

ελενη μου και εσυ με το πλυντηριο τρεχεις,αχ μπελαδες,ευτυχως που το φτιαξατε...

καλα τα πηγε το κοριτσι μας για πρωτη μερα,στην αρχη ισως πεινουσε και δεν καταλαβε τι ετρωγε...αυριο ναι βαλε πιο πολυ ζουμακι...γιαουρτι και εμεις αυτα τα παιδικα θα φαμε αλλα μας ειπε το τελειως σκετο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..εχει ω3 και λιπαρα που κανουν πολυ καλο αλλα ειναι δεν τα δεχονται ολα τα στομαχακια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

για την κρεμα μας ειπε στα 100μλ 5 κουταλιες...αυτο ειναι η μεριδα της frezylac...σου σβολιασε γιατι ηταν ζεστο εγω το βαζω χλιαρο προς κρυο και δεν μου σφολιαζει ποτε...α την ανακατευω με ενα πιρουνι στην αρχη...οσο μενει στο πιατο τοσο γινεται νερουλη θελει να τη φαει αμεσως...στο τελος ετσι και εμενα γινεται και επειδη κανουμε 2 ωρες να τη φαει παω και βαζω λιγο σκονη ακομη και την τελειωνουμε αμεσως

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικούλα μου, μπράβο σας! Μια χαρά τα κιλάκια σας κι εσάς, δεν πειράζει που έκλαιγε μωρέ στην εξέταση...λογικό, δεν είναι και ότι καλύτερο... :?

Άντε με το καλό κι εσείς να ξεκινήσετε φαγητάκι! Από γιαουρτάκια πήρα 3 γεύσεις γιατί μου είπε η παιδίατρος οτι μπορεί το σκέτο να μην της αρέσει. Πήρα και το σκέτο, αυτό θα δοκιμάσω αύριο. Πήρα και το φαρίν λακτέ και με δημητριακά. Θα δούμε κι ελπίζω να τρώει το σκέτο να της παίρνω αυτό.. :rolleyes:

Πάντως και η Hipp έχει ωραίες κρέμες εγώ αυτές θα πάιρνω μια που θα παίρνω και το γάλα Hipp. Λες να θέλει πιο χλιαρό νερό το ρυζάλευρο;; Θα το δοκιμάσω... Κι εμείς κάνουμε 2 ώρες να τη φάμε κουταλάκι-κουταλάκι και νερούλιασε πολύ!! :tongue: Εσείς θα βράζετε ακόμη το νερο για το γάλα; Εμείς ευτυχώς το κόψαμε και απλά το ζεσταίνω... Από αύριο αρχίζουμε το γάλα νούμερο 2! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελικούλα μου, μπράβο σας! Μια χαρά τα κιλάκια σας κι εσάς, δεν πειράζει που έκλαιγε μωρέ στην εξέταση...λογικό, δεν είναι και ότι καλύτερο... :?

Άντε με το καλό κι εσείς να ξεκινήσετε φαγητάκι! Από γιαουρτάκια πήρα 3 γεύσεις γιατί μου είπε η παιδίατρος οτι μπορεί το σκέτο να μην της αρέσει. Πήρα και το σκέτο, αυτό θα δοκιμάσω αύριο. Πήρα και το φαρίν λακτέ και με δημητριακά. Θα δούμε κι ελπίζω να τρώει το σκέτο να της παίρνω αυτό.. :rolleyes:

Πάντως και η Hipp έχει ωραίες κρέμες εγώ αυτές θα πάιρνω μια που θα παίρνω και το γάλα Hipp. Λες να θέλει πιο χλιαρό νερό το ρυζάλευρο;; Θα το δοκιμάσω... Κι εμείς κάνουμε 2 ώρες να τη φάμε κουταλάκι-κουταλάκι και νερούλιασε πολύ!! :tongue: Εσείς θα βράζετε ακόμη το νερο για το γάλα; Εμείς ευτυχώς το κόψαμε και απλά το ζεσταίνω... Από αύριο αρχίζουμε το γάλα νούμερο 2! ;)

κοντα κοντα στα κιλακια τους ειναι οι τσουπριτσες μας,η αθανασιτσα ειναι πιο ψηλη:P...για το νερο στο γαλα δεν μου ειπε τιποτα για το νερακι που πινουμε μου ειπε να το βραζω...κρεμες μονο ρυζαλευρο θα τρωμε απο τον αλλο μηνα τις αλλες...γιαουρτι μου ειπε αμα δεν της αρεσει να το αφησω για αργοτερα..το ρυζαλευρο θελει πιο χλιαρο γιατι σβολιαζει εγω το βραζω να σκεφτεις μια ωριτσα πριν φαει και το κρυωνω και στη βρυση,εχβω βραστηρα ομως...

αυτα καληνυχτα παω να κοιμηθω

ονειρα γλυκα σε ολες

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

κοντα κοντα στα κιλακια τους ειναι οι τσουπριτσες μας,η αθανασιτσα ειναι πιο ψηλη:P...για το νερο στο γαλα δεν μου ειπε τιποτα για το νερακι που πινουμε μου ειπε να το βραζω...κρεμες μονο ρυζαλευρο θα τρωμε απο τον αλλο μηνα τις αλλες...γιαουρτι μου ειπε αμα δεν της αρεσει να το αφησω για αργοτερα..το ρυζαλευρο θελει πιο χλιαρο γιατι σβολιαζει εγω το βραζω να σκεφτεις μια ωριτσα πριν φαει και το κρυωνω και στη βρυση,εχβω βραστηρα ομως...

αυτα καληνυχτα παω να κοιμηθω

ονειρα γλυκα σε ολες

Κι εγώ έχω βραστήρα εκεί το ζεσταίνω... Θα το ζεσταίνω λιγότερο. Το σκέτο νερό εδώ και ένα μήνα εμείς δεν το βράζουμε, το πίνουμε κανονικό. Αυτό που βάζω στο γάλα το έβραζα μέχρι τώρα αλλά από χθες μου είπε τέρμα το βράσιμο και για αυτό... ;) Οι κρέμες γράφουν επάνω από τον 6 μήνα και μας είπε πως πλέον μπορούμε να φάμε όλες τις γεύσεις. Τι να πεις ο καθένας γιατρός τα δικά του, είναι γνωστό αυτό! :tongue:

Καληνύχτα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα κουκλες μου!!!

Πωπω καλε δε σας προλαβαινω!!! Ζωη να χουμε ειμαστε πολλες και κοινωνικοτατες!!! Βλεπω οι κρεμουλες πανε κιερχονται ε??? :tongue::tongue:

Εμεις δεν ξερω ποτε θα ξεκινησουμε. την αλλη βδομαδα που θα παμε για εμβολιο θα μου πει αλλα μαλλον δε θα μας δωσει ακομα.

Κοριτσια το παιδι μου ειναι πολυ φαγανο τι θα την κανω??? Δεν της φτανουν ουτε τα 210ml που πινει ως τωρα!!! Τα στραγγιζει και εχει ξεκινησει αυτες τις μερες σε καποια γευματα να μου κλαιει κιολας επειδη τελειωσε και ηθελε κιαλλο!!!! :?:-?

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες μου!!!

Πωπω καλε δε σας προλαβαινω!!! Ζωη να χουμε ειμαστε πολλες και κοινωνικοτατες!!! Βλεπω οι κρεμουλες πανε κιερχονται ε??? :tongue::tongue:

Εμεις δεν ξερω ποτε θα ξεκινησουμε. την αλλη βδομαδα που θα παμε για εμβολιο θα μου πει αλλα μαλλον δε θα μας δωσει ακομα.

Κοριτσια το παιδι μου ειναι πολυ φαγανο τι θα την κανω??? Δεν της φτανουν ουτε τα 210ml που πινει ως τωρα!!! Τα στραγγιζει και εχει ξεκινησει αυτες τις μερες σε καποια γευματα να μου κλαιει κιολας επειδη τελειωσε και ηθελε κιαλλο!!!! :?:-?

χαχαχχαα Αλικάκι!! Φαγανούλα όντως είναι η μικρή σου... Θα έχει πλάκα όταν ξεκινήσετε κρεμούλες, θα ξερογλείφεται!! :tongue: Άντε με το καλό κι εσείς. Γιατί να μη σας δώσει ακόμη κρέμες; Καιρός σας είναι κι εσάς... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα πεταλουδιτσα μου!!! Γενικα η γιατρος μας το εχει ψιλοτακτικη να μη δινει κρεμες κ φρουτα πριν τον 6ο μηνα και ποσο μαλλον σε βαρια παιδια σαν εμας!!! :P Να σου πω την αληθεια ανυπομονω να της δωσω κρεμουλα να δω πως θα αντιδρασει η φρατζολιτσα μου!!! χαχαχα

το δικο σου τι κανει το αγγελουδι?? Ενα παιδακι εχεις???

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε?

Ελπιζω να κοιμαστε ή να ξεκουραζεστε εστω, γιατι εγω δεν...:(

Χθες το προγραμμα υπνου μας ειχε 04.30 εγερτηριο 06.30 ριξαμε εναν υπνακο (μετα απο κλαμα κλασσικα) κ απο τις 08.30 μεχρι τις 23.30 κοιμηθηκε συνολο ΜΟΝΟ 2 ωρες (τις οποιες εγω εκανα δουλειες κ δεν κοιμηθηκα:evil:!). Το βραδυ (παλι κλασσικα) 3 φορες μεχρι τις 06.15 που (παλι με κλαματα) κοιμηθηκε μολις τωρα κ δεν ξερω για ποσο:cry:! ειμαι αϋπνη νομιζω τις τελευταιες 3 βδομαδες αλλα τωρα αρχιζει να μου βγαινει σωματικη κουραση (κ ψυχολογικη, νιωθω κομματια!). Συνεχιζουμε τα σφιξιματα με την κοιλιτσα κ ακουω το εντερακι της που την ενοχλει, τραβιεται, γκρινιαζει κ δεν ξερω τι την πειραζει. Χθες το βραδυ της δωσαμε ντεπον κ δεν της εκανε τιποτα (αρα δεν ειναι δοντια). Αν την πειραζει κ η ντοματα που τρωω (κοκκινιστα κ σαλατα) πως θα την κοψω? Τι θα τρωω μετα? Τεσπα, υπαρχουν χειροτερα σκεφτομαι κ παιρνω λιγο κουραγιο. Σορρυ που πρωϊνιατικα γραφω με αρνητικη διαθεση, αλλα ειπα να σας πω τον πονο μου...:|

Λιακι να τον χαιρεστε τον ζουζουνακο σας, ειναι γλυκας! Ειδικα στη φωτο με το "φαφουτικο" γελακι ειναι να τον φας!Εχει πολυ εκφραστικα-γλυκα ματακια (πρεπει να εχει τα ματια σου βλεπω στο fb):D!

Αγγελικη, μια χαρα κ η μπεμπουλιτσα με τα κιλακια της, κ θα ξεκινησει κ τις σουπιτσες μεσημεριανο, ποιος σας πιανει;)! Εε, ενταξει με το εμβολιο, αφου δεν ειχε κανενα προβλημα δεν πειραζει που τραβηξε κ λιγο μαλλακι, ολοκληρη τσιμπια τρωει στο μπουτακι απο την γιατρο να μην κανει κ αυτη κατι;)?

Ελενη ευτυχως με το πληντυριο γιατι εγω εχω αποκτησει "φοβια" ποτε θα με "κρεμασει" ξανα το παλιομηχανημα!

Αλικη, ναι προσπαθουμε να κραταμε ζωντανο το καφε μας, κ απ' οτι βλεπω απο των αλλων μηνων τα καφε, παμε πολυ καλα! Να γραφεις κ εσυ οποτε μπορεις κ θελεις για να γνωριστουμε καλυτερα. Η μπεμπουλα σου (αν θες πες μας πως σκεφτεστε να την βαφτισετε?) θα τα παει τελεια κ με το φαγακι αφου τρωει με τοση ορεξη κ το γαλατακι της! Αληθεια γιατι δεν της φτιαχνεις περισσοτερο αφου πειναει? Σου εχει πει η γιατρος συγκεκριμενα ml?Δωσε στο κοριτσι σου να φαει γιατι μετα που θα περπατησει θα τα χασει ολα τα μαγουλακια-μπουτακια (που τσιμπας τωρα) κ θα την κυνηγας να παρει κανενα γραμμαριο:D!

Σας αφηνω κοριτσια μπας κ κοιμηθω εστω κ λιγο γιατι μαλλον με περιμενει μεγαααααλη μερα:|...Φιλια!

bkPSp3.png

Καλησπερα πεταλουδιτσα μου!!! Γενικα η γιατρος μας το εχει ψιλοτακτικη να μη δινει κρεμες κ φρουτα πριν τον 6ο μηνα και ποσο μαλλον σε βαρια παιδια σαν εμας!!! :P Να σου πω την αληθεια ανυπομονω να της δωσω κρεμουλα να δω πως θα αντιδρασει η φρατζολιτσα μου!!! χαχαχα

το δικο σου τι κανει το αγγελουδι?? Ενα παιδακι εχεις???

(Σορρυ για χθες βράδυ Αλικάκι, κοιμήθηκα....) Σε λίγες μέρες κλείνετε τον 6 μήνα αρά θα σας δώσει κρέμες πιστεύω! Άντε με το καλό! Εντομεταξύ ο ξάδερφος του άντρα μου που ζει στην Ολλανδία με τη γυναίκα και το μωράκι τους ο παιδίατρος εκεί του έδωσε να τρώει πατάτα και καρότο από μόλις έκλεισε τον τρίτο μήνα!!! :shock: Εντελώς άλλη πρακτική στο εξωτερικό.... Τίποτα φυσικά δεν έπαθε το παιδί, αντιθέτως πήρε τις βιταμινούλες του μια ώρα νωρίτερα.. :rolleyes: Εδώ οι δικοί μας λάου λάου και κάνει και ο κάθε γιατρός το δικό του πρόγραμμα-σύστημα... Είναι να συγχύζεσαι... :mad:

Ναι, το πρώτο μας παιδάκι είναι!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε?

Ελπιζω να κοιμαστε ή να ξεκουραζεστε εστω, γιατι εγω δεν...:(

Χθες το προγραμμα υπνου μας ειχε 04.30 εγερτηριο 06.30 ριξαμε εναν υπνακο (μετα απο κλαμα κλασσικα) κ απο τις 08.30 μεχρι τις 23.30 κοιμηθηκε συνολο ΜΟΝΟ 2 ωρες (τις οποιες εγω εκανα δουλειες κ δεν κοιμηθηκα:evil:!). Το βραδυ (παλι κλασσικα) 3 φορες μεχρι τις 06.15 που (παλι με κλαματα) κοιμηθηκε μολις τωρα κ δεν ξερω για ποσο:cry:! ειμαι αϋπνη νομιζω τις τελευταιες 3 βδομαδες αλλα τωρα αρχιζει να μου βγαινει σωματικη κουραση (κ ψυχολογικη, νιωθω κομματια!). Συνεχιζουμε τα σφιξιματα με την κοιλιτσα κ ακουω το εντερακι της που την ενοχλει, τραβιεται, γκρινιαζει κ δεν ξερω τι την πειραζει. Χθες το βραδυ της δωσαμε ντεπον κ δεν της εκανε τιποτα (αρα δεν ειναι δοντια). Αν την πειραζει κ η ντοματα που τρωω (κοκκινιστα κ σαλατα) πως θα την κοψω? Τι θα τρωω μετα? Τεσπα, υπαρχουν χειροτερα σκεφτομαι κ παιρνω λιγο κουραγιο. Σορρυ που πρωϊνιατικα γραφω με αρνητικη διαθεση, αλλα ειπα να σας πω τον πονο μου...:|

Λιακι να τον χαιρεστε τον ζουζουνακο σας, ειναι γλυκας! Ειδικα στη φωτο με το "φαφουτικο" γελακι ειναι να τον φας!Εχει πολυ εκφραστικα-γλυκα ματακια (πρεπει να εχει τα ματια σου βλεπω στο fb):D!

Αγγελικη, μια χαρα κ η μπεμπουλιτσα με τα κιλακια της, κ θα ξεκινησει κ τις σουπιτσες μεσημεριανο, ποιος σας πιανει;)! Εε, ενταξει με το εμβολιο, αφου δεν ειχε κανενα προβλημα δεν πειραζει που τραβηξε κ λιγο μαλλακι, ολοκληρη τσιμπια τρωει στο μπουτακι απο την γιατρο να μην κανει κ αυτη κατι;)?

Ελενη ευτυχως με το πληντυριο γιατι εγω εχω αποκτησει "φοβια" ποτε θα με "κρεμασει" ξανα το παλιομηχανημα!

Αλικη, ναι προσπαθουμε να κραταμε ζωντανο το καφε μας, κ απ' οτι βλεπω απο των αλλων μηνων τα καφε, παμε πολυ καλα! Να γραφεις κ εσυ οποτε μπορεις κ θελεις για να γνωριστουμε καλυτερα. Η μπεμπουλα σου (αν θες πες μας πως σκεφτεστε να την βαφτισετε?) θα τα παει τελεια κ με το φαγακι αφου τρωει με τοση ορεξη κ το γαλατακι της! Αληθεια γιατι δεν της φτιαχνεις περισσοτερο αφου πειναει? Σου εχει πει η γιατρος συγκεκριμενα ml?Δωσε στο κοριτσι σου να φαει γιατι μετα που θα περπατησει θα τα χασει ολα τα μαγουλακια-μπουτακια (που τσιμπας τωρα) κ θα την κυνηγας να παρει κανενα γραμμαριο:D!

Σας αφηνω κοριτσια μπας κ κοιμηθω εστω κ λιγο γιατι μαλλον με περιμενει μεγαααααλη μερα:|...Φιλια!

Αχ, Σοφάκι μου καλό... Σίγουρα κάτι την ενοχλεί τη μικρούλα σου, δεν μπορεί τόση ανησυχία, τόσο λίγο να κοιμάται και ξύπνημα με κλάματα στα καλά καθούμενα και συνέχεια... Και δεν έκανε τίποτα και το ντεπον,ε; :confused: Τι να πω ρε γμτ! Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά νομίζω πέρα από υπομονή, συμβουλεύσου το γιατρό σας. Αν κόψεις και τη ντομάτα όντως τι θα τρως;;; :? Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Ελένη μου, μια χαρά η Αθανασία μας με το φαγάκι της;)σήμερα είμαι σίγουρη πως θα το φάει όλο!

όσο για την κρεμούλα, αφού της άρεσε το σκέτο ρυζάλευρο σκέψου χαρές που θα κάνει όταν φάει βανίλια!!!

Αγγελική, είδες τι παιδί έχω???αντράκι σωστό!από νεογέννητο είχε αντρόφατσα ο σκατούλης μου, αφού μερικές φορές όταν τον έντυνα στα λευκά τύχαινε και με ρωτούσαν αν είναι κοριτσάκι...και απορούσα...μα καλά δε βλέπουν το μουτράκι μας που "φωνάζει" αντρίλα???

Αλικάκι, φαγανή και η μικρή σου!φτου-φτου τα παιδάκια μας τουλάχιστον με το φαγητό να μη μας ζορίσουν...

Σοφάκι μου, υπομονή με την αυπνία, είναι πολύ δύσκολο, ΄΄οσο για την κοιλίτσα, ο δικός μου ηρέμησε μόλις αρχίσαμε τα φαγητά...εξαφανίστηκε η δυσκοιλιότητα και σταμάτησαν τα πολλά ζόρια με τα αέρια...

Αχ, κορίτσια εγώ τι έπαθα...έφαγα φακές εχθές μετά από 6 μήνες και πέθανα στον πόνο:shock::shock::shock:αφού το βράδυ περπατούσα διπλωμένη στα δυο σαν να μου είχαν στρίψει το έντερο από μέσα ένιωθα...!!!!

Μάλλον πρέπει να ξαναβάλω όλα τα φαγητά που είχα ΄κόψει σιγά σιγά, δηλ. να μην τρώω ολόκληρες μερίδες γιατί θα πεθανω!!!!!!!!:confused::rolleyes:!

HDfQp3.png

Καλημέρα!!!!!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω...αλλα θα το κάνω σύντομα!!!

Προς το παρόν φάγαμε την πρωτη μας κρεμούλα χθες...και σας βάζω για να δείτε....

Πολλά φιλάκια στα όμορφα ζουζουνάκια σας!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Κατερινακι ο μικρος ειναι απλα $$$$$$$

Μπραβο στο Γιωργακη, για πρωτη κρεμουλα μια χαρα τα πηγε η ψυχουλα:). Τι κρεμα του εδωσες?

Εμεις με το ζορι να φαει λιγο μηλαρακι:(:(:(

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα!!!!!!!

Προς το παρόν φάγαμε την πρωτη μας κρεμούλα χθες...και σας βάζω για να δείτε....

Αχ, Κατερινακι μου ξετρελάθηκα με τα ζουζούνια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ ο Γιωργάκης όσο πάει και ομορφαίνει, μια ζωγραφιά είναι:P:p:pαπίστευτα γλυκό φατσουλίνι!!!Και πόσο χαίρεται όταν βλέπει τον αδερφούλη του:D:D:D

Είναι υπέροχα τα παιδάκια σου, να τα χαίρεσαι Κατερινιώ μου!!!!!!

HDfQp3.png

Καλημέρα!!!!!!!

τα ειπαμε και στο facebook εμεις! μια τρέλα και τα δύο! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...