Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Πωπω σημερα πολυ δυσκολη μερα με τον υπνο της μικρης. Κατι την ενοχλουσε ολη τη μερα (πιθανολογω ουλα, αλλα δεν εδωσα ντεπον) κ κοιμηθηκε συνολικα 1 φορα μεσα στη μερα δυο ωριτσες (απο τις 05:30 ξυπνια μεχρι 20:00 που επεσε ξερη). Εγω κοριτσια τωρα παω να την πεσω ποναει το κορμι μου, σερνομαι, θυμηθηκα τις πρωτες 40μερες. Σε 28 ωρες ειχε κοιμηθει 8ωρ. μια φορα!:shock:

Ελενη τι εγινε με το εμβολιο της Αθανασιτσας σου, ελπιζω ολα καλα! Κ με τις ερωτησεις, εχει κατι καινουριο να μας πεις? Απο γραμμαριακια κ ποντους δεν την φοβαμαι την ζουζουνα σου, θα τα χει τσιμπησει μεσα στο μηνα:D;)!

Λια ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση κ για τα ενθαρυντικα σου λογια. Καπως ετσι ειναι κ η δικια μας μεθοδος, αλλα πεσαμε κ σε δυσκολη περιοδο μαλλον κ δεν αποδιδει γρηγορα. Τεσπα θα προσπαθησω να συνεχισω, θα δουμε...

Σοφουλα γρηγορη κ στις δυο γεννες, θα ησουν η χαρα των μαιων στη βαρδια, "ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε" χαχα:tongue::tongue:!

Καληνυχτα, κοπελες θα τα πουμε αυριο, φιλια!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου γυρίσαμε από τη γιατροβόλτα μας και είμαι λίγο πτώμααα... :?

Λοιπόν... ξεκινάω από τα βασικά! Κάναμε το εμβόλιό μας, κλάψαμε ελάχιστα! Είμαστε 8680 γρ. και 70 πόντους. Αυτό το μήνα δηλαδή βάλαμε 480 γρ. και 2,5 πόντους. Είμαστε καλά στα κιλά μας, ούτε πολλά, ούτε λίγα. Γι αυτό μας έδωσε για απογευματινό μια γιαούρτι και μια κρέμα! Όλε! Για να δώσει κρέμα η γιατρός μας όντως δεν είμαστε πολλά κιλά! :tongue: Από κρέμα μας είπε πως μπορούμε και ρυζάλευρο, αλλά και όποια άλλη θέλουμε από τον 6 μήνα και μετά. Μας έκανε δώρο 2 κανονικά κουτιά βιολογικές κρέμες της Hipp η μία είναι 4 δημητριακά και η άλλη μπισκοτόκρεμα για να τις δοκιμάσουμε και αν τις τρώει θα συνεχίσω αυτές γιατί με τις frezylac δε βλέπω φως! . Από γιαουρτάκι θα της δίνω παιδικά είτε με φρούτα είτε όχι, ότι αρέσει στο μωρό μου είπε. Εγώ δεν έχω σκοπό να της δώσω γιαούρτι με φρούτα, σκέτο θα της πάρω απλά παιδικό. Όχι αυτά που είναι για μας μέχρι το χρόνο. Ξεκινάμε από αύριο! :P Αυτά με το απογευματινό μας...

-Επίσης από αύριο ξεκινάμε και μεσημεριανό! Χορτόσουπα έχει το μενού μας για 7 μέρες! Ξεκινάμε με πατάτα, καρότο και -ακούστε!- 1 κρεμμύδι ξερό ολόκληρο να βράσουν μαζί. Μόλις βράσουν πετάω το κρεμμύδι και αλέθω την πατάτα και το καρότο με λίγο από το ζουμάκι. Τα βάζω στο πιατάκι και ρίχνω τότε 1 κουταλάκι ελαιόλαδο και 1-2 σταγόνες λεμόνι. Καθε 2 μέρες προσθέτω και 1 λαχανικό όπως, κολοκυθάκι, σπανάκι, φασολάκια, αρακά, πατζάρι...

Αφού περάσουν οι πρώτες 7 μέρες βάζω κοτόπουλο στήθος με όποιο λαχανικό της αρέσει, φτιάχνω 2 μερίδες για 2 μέρες δηλαδή. Αλέθω το μισό και το υπόλοιπο στο ψυγείο με το ζουμί και αλέθεται την επόμενη μέρα και της το δίνω. Έτσι λοιπόν, τρώμε 2 μέρες κοτόσουπα και 1 χορτόσουπα. Μοσχάρι από τον 7 μήνα κι έπειτα. Αυτά και με το μεσημεριανό μας.:rolleyes:

-Σχετικά με το γάλα τη ρώτησα αν είναι καλό το Hipp και μου είπε πολύ καλό να συνεχίσω με αυτό αν δε βρίσκω το frezylac. Πάει και αυτό...

-Μου είπε να συνεχίσω να πλένω τα ρούχα της με Αρκάδι μέχρι το χρόνο.

-Να μη βάζω κρέμα σε κάθε αλλαγή. Μπορώ αν θέλω να κάνω σε μπολάκι μείγμα ελαιόλαδου με χαμομήλι και να της βάζω από αυτό στην αλλαγή της πάνας και λέω να το δοκιμάσω..

-Νεράκι δεν την πιέζω να πιει αν δε θέλει.

-Το νερό για το γάλα της πλέον δεν το βράζω, απλά το ζεσταίνω όσο χρειάζεται για να λιώνει η σκόνη.

-Κυπελλάκι μπορώ να της δώσω να συνηθίζει να πίνει σιγά σιγά.

Αυτά κορίτσια μου... Αγγελική περιμένουμε αύριο τα δικά σου! ;)

Σοφάκι 2 καλή ξεκούραση κορίτσι μου... Μια άσχημη μέρα ήταν, προφανώς κάτι την ενοχλούσε... :? Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα!

Καληνύχτα σας μανούλες!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας μανουλες και εγω πτωμα ειμαι εστρωσα τα χαλια τελικα...επλυνα τα πιατα του λοχου (2,5 ατομα εδω μεσα δεν ξερω πως μαζευονται τοσα πιατα) και λιγο το ενα λιγο το αλλο περασε η ωρα....

ελενη μου μπραβο η αθανασια!!!πολυ καλα τα πηγε:D νομιζω οτι ειναι πολυ ψηλη και τα κιλακια τελεια...γυναικαρα παιδι μου...να μου τη φιλησεις τη φατσουλινα σου...εκλαψε στο εμβολιο? τελεια και με το απογευματινο και το μεσημεριανο καλη αρχηηηηηηηη!!! περιμενουμε εντυπωσεις! να της δωσεις και την κρεμα που αγορασες μην παει χαμενη σιγα και αυτη καλη ειναι...ωραιο αυτο με το χαμομηλι θα το δοκιμασω και εγω...φυσικοτατο...αντεχει μερες ομως η καθε μερα θα θελει καινουριο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: καλη ξεκουραση...

ααα τη κρεμα το απογευμα αν βγαινετε βολτιτσα θα την παιρνειςμαζι σου,το νερακι στο θερμος και θα την κανεις οταν ειναι ωρα να φαει...αλλα αφου εχετε και γιαουρτακι μαλλον θα βολεψει καλυτερα...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

λιακι της αρεσει πηχτη της μπεμπουλας και γιαυτο χρειαζεται κιαλλο κρεμα...αχ τυχερη που αφηνει ο δημητρακης και τρως εμενα δεν αφηνει τιποτα ουτε πλυσιμο δεν θελει το πιατο χα χα μια μερα θα κανω μια μεριδα δικη μου μου φαινεται να το ευχαριστηθω:tongue::tongue::tongue::tongue:

σοφακι περαστικουλια στη μικρουλα μπορει να ειναι και απο τα δοντακια κανει διαφορα απο διαρροιες μεχρι και πυρετο φτου φτου μακρυα απο εμας...:tongue:

πω πω σοφια υπομονη δυσκολο πραγμα η αυπνια,εγω δεν την αντεχω με τιποτα...κουραγιο θα περασει...λες να κανει και η δικη σουν αλμα αναπτυξης???

μαρια πως τα πηγατε? περιμενουμε νεα!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Εμεις χθες φαγαμε 2-3 κουταλιτσες μηλαρακι. Ξινιστηκε αρκετα το πουλακι μου... ειχε πολυ πλακα η φατσουλα μου!!!!

Κοριτσια παιδευτηκα πολυ να το αλεσω....:evil:

Τελειωνουμε το πρωινο μας και φευγουμε στην αγορα να παρουμε μπλεντερ... εκανα μια ψιλοερευνα χθες στο parents και μαλλον θα παρουμε της braun. Εσεις με τι αλεθετε?

Βρε κοριτσια το μηλο μαυριζει τοσο γρηγορα? σαν καραμελωμενο ηταν το χρωμα του:confused:. Φανταζομαι οτι ειναι φυσιολογικο για τα βιολογικα φρουτα ε???

Ελενακι μπραβο στην Αθανασια!!! Τελικα καθε παιδιατρος τα λεει διαφορετικα... Αντε βρε καλη αρχη και στο μεσημεριανο σας. Εμεις την αλλη βδομαδα αρχιζουμε πατατουλα.

Σοφακι 2 υπομονη κοριτσι μου!!! Αργοτερα οοοολα αυτα (ξενυχτια κτλ) θα τα σκεφτομαστε και θα χαμογελαμε. Γι'αυτο αλλωστε τα λενε παιδια για να μας παιδευουν ;)

Το απογευμα θα φαμε μισο μηλο!!! Για να δουμε θα το φαει? Δεν φανηκε να ενθουσιαζεται παντως χθες!!!:rolleyes: ΑΑΑ!!! και νερο ουτε να το δει δεν ηθελε!!! Πω πω εχουμε κουπι να τραβηξουμεεεεεεεεεε!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! :P

Μαράκι πάρε ένα καλούτσικο μπλέντερ και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα! Χθες ζορίστηκες γιατί όσο λιγότερη ποσότητα αλέθεις τόσο πιο δύσκολα αλέθεται. Κούνα λίγο το μπλέντερ (ανακάτευέ το)την ώρα του αλέσματος και θα γίνει καλύτερα. Εν ανάγκη βάλε λίγο ζεστό νεράκι. Λογικό να ξινιστεί για αρχή και το σκέτο μήλο δεν εναι ότι καλύτερο! :? Μόλις μπουν και άλλα φρουτακια θα το τρωει πιο καλά! ;)

Το χρώμα σκουραίνει ναι πολύ γρήγορα, δεν πειράζει.

Αγγελική μου εσείς τι ώρα έχετε γιατρό σήμερα; Ποιο εμβόλιο θα κάνετε;

Δεν έκλαψε πολύ η Αθανασία, ελάχιστα. Μετα από 3 δευτερόλεπτα το ξέχασε και μας γελούσε η καημενούλα! Εγώ να ήμουν πιο πολύ θα τσίριζα!!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Ελενάκι, μια χαρά σας τα είπε η παιδίατρος, ξεκινάτε φουλ πρόγραμμα δηλαδή!!!άντε καλή αρχή με τα φαγάκια σας!!!

εγώ ρε γμτ. το αλέθω όλο το φαγητό του δημητράκη μου, και βάζω το μισό σε κυπελάκια αποθηκευσης της avent που έχω...λές να χάνονται έτσι οι βιταμίνες????Με έβαλες σε σκέψεις που σου είπε η παιδίατρος να μην το αλέθεις την προηγούμενη ημέρα...

Μαρία, θα συμφωνίσω με την Ελένη, ήταν μικρή η ποσότητα για αυτό δεν σου το αλέθει, εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα να πάρω μπλέντερ, τώρα που βάζω κανονικές ποσότητες στο μουλτι μια χαρά αλέθεται, και σκέψου ότι σε λίγο καιρό δε θα χρειάζεται να το κάνεις τελείως κρέμα, δηλ. το μπλέντερ θα το χρειαστείς 1- 1μιση μήνα κ αν...

Σοφία1 πραγματικά, ωραίες και γρήγορες οι γέννες σου!!!μπράβο στα μωράκια σου που δε σε ταλαιπώρησαν!!!

Σοφία2 εμείς έχουμε παιδιά ταλε κουάλε....και εγώ για 2μιση μήνες κοιμόμουν 3 ώρες το 24ωρο...εμάς μια φορά περίπου 2 μηνων ήταν, μέσα σε 48 ώρες είχε κοιμηθεί σύνολο 4:shock::shock::shock:αφού πήρα την παιδίατρο και μου είπε να του δώσουμε ντεπον και τελικά έτσι κοιμήθηκε....

Και τώρα μη νομίζεις, από προχθές πάλι τα ίδια έχουμε, αλλά έχω την εντύπωση πως ο λόγος είναι τα δοντάκια του...τα ούλα του είναι πάρα πολύ πρησμένα....

Και εδώ να κάνω ερώτηση στις δευτερομανούλες...έχουν πρηστεί τα πίσω κάτω δοντάκια του Δημήτρη, υπάρχει περίπτωση να βγούν πρώτα εκείνα???γιατί εκτός από πρήξημο, ότι βάλει στο στόμα το πάει εκεί πίσω σαν να τον ενοχλούν πολύ:eek::-o:-o

HDfQp3.png

καλημερα κοριτσια,

μαρακι και εγω στο μουλτι τα αλεθω και βγαινει αλοιφη,στην αρχη ειχα μεγαλο προβλημα δεν ελιωνε με τιποτα,οπως ειπαν τα κοριτσια φταιει η ποσοτητα,τωρα που βαζω τρια φρουτακια τα αλεθει μια χαρα...δοκιμασε με λιγο νερακι και πιο πολυ ποσοτητα...θελει καιρο να μαθει τη νεα γευση...δοκιμασε να του το δωσεις λιγο ζεστο το νερακι...η δικια μου ετσι το πινει...το φρουτακι δεν του το δινεις πρωι?

ελενιτσα εχουμε στις 8 το απογευμα οποτε το βραδυ θα σας εχω νεα...μπραβο στην αθανασια που δεν εκλαψε,εγω αγχωνομαι απο τωρα για τα κλαματα της δικης μου και αν αρχισει δε σταματαει ουφ ουφ ουφ...εμβολιο δεν θυμαμαι νομιζω το ιδιο με σενα το πενταπλο...τα δινουμε σε ενα φαρμακειο κατω απο το ιατρειο και αυτοι τα ανεβαζουν κατευθειαν στη γιατρο και μας τα κραταει στο ψυγειο,δεν τα εχουμε εμεις...

λια μου τι φατσουλα λερωμενη ειναι αυτη,κουκλακι ο γιος...μμμμ ενδιαφερον λεει η μπεμπουλα:D:D:D:D:D νομιζω πως παντα βγαινουν τα κατω μπροστινα πρωτα,μπορει να εχουν πρηστει και γιαυτο να τον πονανε...οχι οτι θθα βγαλει δοντουρες απλα μεγαλωνουν τα ουλα...πω πω τρελα ξενυχτια και εσεις...

που ειναι τα τικερακια μας τι εγινε???????????????

Λιάκι, καλύτερα μην το αλέθεις όλο. Καλύτερο μου ακούγεται να είναι στο ψυγείο σαν σουπίτσα με το ζουμάκι του. Δεν υπάρχει λόγος να αλεστεί όλο με τη μία. Χώριζέ το. Για να μου το είπε κάποιος λόγος θα υπάρχει, τι να πω... :rolleyes: Γιατί θα αλέθουμε τελειώς κρέμα για ακόμη 1 με 1,5 μήνα; Μετά πώς θα το τρώνε το φαγάκι; Νωρίς δε θα είναι για να τρώνε μισοαλεσμένα; :confused:

Ωραία φωτό του έβαλες! Μουρτζάκι! χιχιχι

Αγγελική μου, με το καλό το βράδυ το εμβόλιο και περιμένουμε νέα σας! Να της κάνεις μεγάλη αγκαλίτσα μετά το τσίμπημα, δεν πιστεύω πια να μη σταματάει... :rolleyes:

Αχ, κοιμήθηκε μισή ώρα και την ακούω από την ενδοεπικοινωνία να μιλάει η κουτσομπολίτσα μου!! :tongue:

Έκανα ήδη το μείγμα από ελαιόλαδο και χαμομήλι και της έβαλα στο άλλαγμα. Θα της το βάζω όσο πιο συχνά μπορώ. Δε νομίζω να θέλει κάθε μέρα φρέσκο, Αγγελική που ρώτησες. Δεν το πίνει κι όλας, τι θα πάθει... :tongue: Επίσης της βάζω κομπρεσούλες με χλιαρό χαμομήλι σκέτο στο σημείο που κάναμε εμβόλιο γιατι μας κοκκίνισε λίγο τριγύρω..

Κορίτσια, το μεσημεριανό μας που θα φάει σε λίγο να της δωσω όλο αν το τρώει ή 2-3 κουταλιές για αρχή; Δεν είπε κάτι η γιατρός άρα μαλλον εννοείται πως αν το τρώει ας το φάει όλο. Δεν ξέρω... Θα σας πω εντυπώσεις αργότερα αν και δε νομίζω να ξετρελαθεί κιόλας με πατάτα-καρότο! Μπλιάχ!

Καλέ ναι, τι έγινε με τα τικεράκια μας; Α, μου φαίνεται θα φτιάξω άλλο από άλλο σαιτ! :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λιάκι, καλύτερα μην το αλέθεις όλο. Καλύτερο μου ακούγεται να είναι στο ψυγείο σαν σουπίτσα με το ζουμάκι του. Δεν υπάρχει λόγος να αλεστεί όλο με τη μία. Χώριζέ το. Για να μου το είπε κάποιος λόγος θα υπάρχει, τι να πω... :rolleyes: Γιατί θα αλέθουμε τελειώς κρέμα για ακόμη 1 με 1,5 μήνα; Μετά πώς θα το τρώνε το φαγάκι; Νωρίς δε θα είναι για να τρώνε μισοαλεσμένα; :confused:

Ωραία φωτό του έβαλες! Μουρτζάκι! χιχιχι

Αγγελική μου, με το καλό το βράδυ το εμβόλιο και περιμένουμε νέα σας! Να της κάνεις μεγάλη αγκαλίτσα μετά το τσίμπημα, δεν πιστεύω πια να μη σταματάει... :rolleyes:

Αχ, κοιμήθηκε μισή ώρα και την ακούω από την ενδοεπικοινωνία να μιλάει η κουτσομπολίτσα μου!! :tongue:

Έκανα ήδη το μείγμα από ελαιόλαδο και χαμομήλι και της έβαλα στο άλλαγμα. Θα της το βάζω όσο πιο συχνά μπορώ. Δε νομίζω να θέλει κάθε μέρα φρέσκο, Αγγελική που ρώτησες. Δεν το πίνει κι όλας, τι θα πάθει... :tongue: Επίσης της βάζω κομπρεσούλες με χλιαρό χαμομήλι σκέτο στο σημείο που κάναμε εμβόλιο γιατι μας κοκκίνισε λίγο τριγύρω..

Κορίτσια, το μεσημεριανό μας που θα φάει σε λίγο να της δωσω όλο αν το τρώει ή 2-3 κουταλιές για αρχή; Δεν είπε κάτι η γιατρός άρα μαλλον εννοείται πως αν το τρώει ας το φάει όλο. Δεν ξέρω... Θα σας πω εντυπώσεις αργότερα αν και δε νομίζω να ξετρελαθεί κιόλας με πατάτα-καρότο! Μπλιάχ!

Καλέ ναι, τι έγινε με τα τικεράκια μας; Α, μου φαίνεται θα φτιάξω άλλο από άλλο σαιτ! :evil:

Ελενακι μου πως τα πήγατε με το φαγάκι????

της άρεσε της μπεμπούλας η μαγειρική σου???;););)

Καλέ που πήγατε όλες σήμερα?

Εμείς πάντως το πρωί βγήκαμε μια ωραία βολτίτσα τα δυό μας με τον Δημητράκη μου, ήπιαμε κ έναν καφέ...κατακαλόκαιρο έχει εδώ...

94 Αυγούστου σήμερα!!!!!Για μπάνιο ήταν...:-P:razz::-P

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

μαρακι και εγω στο μουλτι τα αλεθω και βγαινει αλοιφη,στην αρχη ειχα μεγαλο προβλημα δεν ελιωνε με τιποτα,οπως ειπαν τα κοριτσια φταιει η ποσοτητα,τωρα που βαζω τρια φρουτακια τα αλεθει μια χαρα...δοκιμασε με λιγο νερακι και πιο πολυ ποσοτητα...θελει καιρο να μαθει τη νεα γευση...δοκιμασε να του το δωσεις λιγο ζεστο το νερακι...η δικια μου ετσι το πινει...το φρουτακι δεν του το δινεις πρωι?

ελενιτσα εχουμε στις 8 το απογευμα οποτε το βραδυ θα σας εχω νεα...μπραβο στην αθανασια που δεν εκλαψε,εγω αγχωνομαι απο τωρα για τα κλαματα της δικης μου και αν αρχισει δε σταματαει ουφ ουφ ουφ...εμβολιο δεν θυμαμαι νομιζω το ιδιο με σενα το πενταπλο...τα δινουμε σε ενα φαρμακειο κατω απο το ιατρειο και αυτοι τα ανεβαζουν κατευθειαν στη γιατρο και μας τα κραταει στο ψυγειο,δεν τα εχουμε εμεις...

λια μου τι φατσουλα λερωμενη ειναι αυτη,κουκλακι ο γιος...μμμμ ενδιαφερον λεει η μπεμπουλα:D:D:D:D:D νομιζω πως παντα βγαινουν τα κατω μπροστινα πρωτα,μπορει να εχουν πρηστει και γιαυτο να τον πονανε...οχι οτι θθα βγαλει δοντουρες απλα μεγαλωνουν τα ουλα...πω πω τρελα ξενυχτια και εσεις...

που ειναι τα τικερακια μας τι εγινε???????????????

Ωπα, τι έχουμε Αγγελικούλα μου???μας γλυκοκοιτάζει η όμορφη γαλανομάτα Κερκυραία???:oops::oops::oops:

αλήθεια εσύ δεν έχεις δει το καμάρι μου...θα ανεβάσω καινούριες φωτό να μας δείτε κ εμάς που μεγαλώσαμε κ γίναμε παλικάρια!

HDfQp3.png

Κοριτσια τι κανετε?

Τελικα πηρα ενα μπλεντερ με γυαλινη κανατα και για αργοτερα για τις σουπιτσες... Ηρθαμε το απογευμα και ετοιμαστηκα να αλεσω το μηλο και παλι τζιφος:(. Εχετε δικαιο κοριτσια, ας ελπισουμε οτι φταιει η ποσοτητα και οχι το μπλεντερ (μην παει χαμενο το πενηνταρικο)!!!

Τελικα πηρα τον τριφτη και το εκανε το μηλαρακι αλοιφη!!! :D

Ο σκατουλης μου σημερα εφαγε κουτσα στραβα μισο μηλο και αυριο παμε για ολοκληρο;). Και απο νερο στο τελος ηπιε μπολικο ευτυχως!

Αγγελικη ετυχε αυτες τις δυο φορες να του δωσω απογευμα φρουτο επειδη την μια ο μπαμπας μας δουλευε και ηθελα να ειμαστε μαζι την πρωτη φορα και σημερα επειδη πηγαμε να αγορασουμε μπλεντερ. Απο αυριο θα το τρωει κανονικα το πρωι.

Ελενακι πως τα πηγατε με το μεσημεριανο?

Λια με γεια το avatar. Κουκλι ο Δημητρακης!!! Εμοιασε στη μανα του χεχεχεχε;)

Εγω δεν ξερω αν τα καταφερω να ανεβασω το βιντεακι...:confused: Θα προσπαθησω!

Τα αλλα κοριτσια που ειναι σημερα?????

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας και από μένα!! Τώρα έκατσα λιγάκι να τσιμπήσω και ένα τοστάκι γιατί άρχισα να αναγουλιάζω από την πείνα!! :?

Πήγαμε πάλι σούπερ μάρκετ για κάποια βιολογικά για τη μικρή και άλλα ψιλά, μετά γυρίσαμε και είχαμε μερεμέτι με το πλυντήριο γιατί μαζεύτηκαν χνουδάκια στην αντλία και σταμάτησε να δουλεύει, ευτυχώς το φτιάξαμε! Τάισα, ξάπλωσα την Αθανασία και να΄μαι! ;)

Λοιπόν, το μεσημεριανό μας όλως παραδόξως έγινε καλούτσικο από γεύση, τρωγόταν δηλαδή κι εγώ που δοκίμασα. Έγινε λίγο κολλώδης η κρεμούλα μας, δεν ξέρω γιατί. Από το άμυλο της πατάτας μαλλον. Αύριο θα βάλω λίγο ακόμη ζουμάκι να γίνει λίγο πιο νερουλή γιατί νομίζω πως αυτό το κολλώδες τη χάλασε τη μικρή. Στην αρχή το έτρωγε κανονικά σαν να είχα ξαναφάει, δεν έδειξε να ξαφνιάζεται ή να μην της αρέσει. Έφαγε κάπου 50-60 ml και άρχισε να κάνει ένα τίναγμα στο κεφάλι αριστερα δεξια σαν να την αναγουλιάζει ή να την ανατριχιάζει το φαγάκι. Δεν τη ζόρισα, καλύτερα για πρώτη μέρα που έφαγε λίγο να πάμε σταδιακά μη μου στουμπώσει κιόλας! Ήδη σήμερα έκανε λίγα κακάκια. Πού να φάει και ολόκληρη μερίδα... Ακόμη αύριο πατάτα καρότο και μεθαύριο θα βάλω και κολοκυθάκι. Κάθε 2 μέρες θα προσθέτω κάτι. Ακόμη και μαϊντανό μου είπε να βάλω ως λαχανικό.... :rolleyes:

Το απόγευμα φάγαμε και ρυζάλευρο! :P Το έφαγε όλο χωρίς πρόβλημα, μερίδα κανονική με την πρώτη! ;) Απλά εγώ είχα ένα θέμα με τη κρέμα. Στη αρχή μου βγήκε πηχτή κι έβαλα λίγο ακόμη νερό με αποτέλεσμα να γίνει μετά αρκετά νερουλή και να στάζει από το κουτάλι και να γίνουμε χάλια μέχρι να τη φάμε... :? Αύριο θα φάμε (ή τουλάχιστον θα επιχειρήσουμε να φάμε) γιαουρτάκι. Σχετικά με αυτό άκουσα μια κοπέλα εδώ, δε θυμάμαι ποια να λέει πως ο γιατρός της της πρότεινε γιαούρτι οποιοδήποτε αρκεί να μη γράφει επιδόρπιο γιαουρτιού. Εμάς η γιατρός μας είπε να της δώσουμε μόνο τα βρεφικά γιαουρτάκια για την ώρα και μέχρι το χρόνο.Αυτά είναι τα advance και το noulac της νουνου. Γράφουν επάνω από τον 6 μήνα. Πήρα 3 διαφορετικές γεύσεις. Φαρίν λακτέ, 4 δημητριακά και κλασικό να δω αντιδράσεις! Αυτά με τα φρούτα μέσα καθόλου δεν τα θέλω!! Είναι όμως επιδόρπια γιαουρτιού αυτά και δεν έχει άλλα βρεφικά άρα αναγκαστικά θα φάμε αυτά. Αφού δεν μας αφήνει ακόμη τα γιαούρτια που είναι για μας...

Αυτά από μας... :rolleyes:

Λία, η frezylac η κρέμα μου σβόλιασε λίγο... Τι έκανα λάθος; Το νερό ήταν ζεστούστικο όχι όμως βραστό. Θέλει πολύ δυνατό ανακάτεμα; Μου φαίνεται μεθαύριο που θα ξαναφάμε θα βγάλω το σύρμα να τη χτυπήσω!! :tongue: Μεγάλωσε ο ζουζούνος σου καλέ! Γλύκας είναι! Σου μοιάζει ή μου φαίνεται;; ;)

Μαράκι με γεια το μπλέντερ! Σίγουρα θα τα βγάλει τα λεφτά του μην ανησυχείς... Τόσα αλέσματα θα κάνουμε στο εξής! Αλήθεια το έκανες αλοιφή στον τρίφτη;; :rolleyes: Άντε αύριο να το φάτε ολόκληρο το μηλαράκι! ;)

Αγγελικούλα, τι έγινε με το εμβόλιο; Περιμένουμε τα νέα σας! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα καλησπερα!!!

τι ησυχια ειναι αυτη σημερα,για ελατε να ζωντανεψει παλι το καφε:tongue:

μαρακι δεν θα παει χαμενο θα το χρησιμοποιησεις αλλα και το μουλτι κανει δουλεια,δεν πειραζει ομως αφου το πηρες θα το κανεις εκει...α μαλιστα απορησα με το απογευματινο φρουτο αλλα σιγουρα δε γινεται να φαμε το πρωτο γευμα χωρις το μπαμπακα....μπραβο στο αγορακι σου,μην περιμενεις θεαματικα αποτελεσματα με τη πρωτη,σιγα σιγα να συνηθισει στη νεα γευση...

λιακι τωρα που τον ξαναειδαμε καλυτερα μας αρεσει ακομη περισσοτερο:oops::oops::oops:

ειναι ενας κουκλος επνεει μια σοβαροτητα μια αντριλα ρε παιδι μου...χα χα να σου ζησει λια μου...στη φωτο που ειστε μαζι λιγο που φαινεσαι νομιζω οτι ειστε φωτοτυπιες? ο αντρας σου κοιμοταν μαλλον την ωρα της δημιουργιας του χα χα χα

λοιπον εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο καναμε την τριτη δοση του πενταπλου και κλαιγαμε καθολη τη διαρκεια της εξετασης,καποια στιγμη αρπαξε και τα μαλλια της γιατρου και τα τραβουσε,ειναι και εγκυος η γυναικα απαπαπα)...πηραμε 800 γραμμαρια και 2,5 ποντους,δηλαδη ειμαστε 8400 και 67,5...πολυ καλα,μας ειπε...δοντακια τιποτα ακομη και αρχιζουμε σουπιτσες...τα ιδια με την ελενιτσα περιπου μας ειπε...σε κατσαρολα βραζω πατατα-καροτο και ενα φυλλαρακι σελινο το οποιο δεν το αλεθω,το βγαζω...οταν το φαμε σε 2 με 9 μερες αρχιζω να προσθετω λαχανικα οτι βρω γιατι ειναι δυσκολη εποχη,σπανακι,αντιδι,μπροκολο κουνουπιδι κτλ...ενα τη φορα λαχανικο,τη πρωτη φορα μονο στο ζωμο το αφηνω και το πεταω και την επομενη το αλεθω σε μικρη ποσοτητα...στη βδομαδα αρχιζω κοτοπουλο 3 μερες ζωμο και μετα 50 γρ...και μετα μοσχαρακι...πολυ καλο κρεας εχει και το αρνι αμα θελω να δοκιμασω μου ειπε...ολα πρωτα στο ζωμο και μετα αλεσμα...στη βδομδα θα τρωει 3 φορες κοτοσουπα 3 κρετοσουπα και 1 χορτοσουπα...

απογευματινο μπορω να διαλεξω αναμεσα σε γαλα ρυζαλευρο-βανιλια-γιαουρτι...γιαουρτι τα παιδικα τα ασπρα τα σκετα χωρις φρουτα...επειδη περεχουν ζελατινα μπορει να το κανει εμετακι σε κομματια,αν συμβει αυτο σταματαω και προσπαθω μετα απο 15 μερες παλι...

νεροακι συνεχιζω να το βραζω για κανα μηνα ακομη...

οχι υπνοσακο καλυτερα πιο χοντρες πυζαμες...

θερμοκρασια 21-22 οχι παραπανω

κρεμα μου ειπε να μη βαζω καθολου παρα μονο οταν κοκκινιζει γιατι ολες μαζευονται στα πλαινα και εσωτερικα και δημιουργουν μολυνσεις

μας εδωσε οδηγιες μη τυχον και μπουσουλησει(προσοχη σε καλωδια,ντουλαπια,απορρυπαντικα,λαδια ξυδια,μικροαντικειμενα,αντικειμενα που τραβιουνται π.χ. τραπεζομαντηλα...)

οι κρεμες fryzolac δεν προκειται να σταματησουν οποτε συνεχιζουμε αυτες

γαλα ξενο που της δινω το βραδυ,μου ειπε οτι μιλησε με την εταιρεια frezyderm και της λενε απο πεμπτη σε πεμπτη οτι θα λυθει το θεμα αλλα δε βλεπει φως και οτι δεν της δινουν μια σαφη απαντηση για το τι συμβαινει...μου ειπε να παρω αν θελω βιολογικο το hipp και οτι καλο ειναι και το humana αλλα δεν ειναι βιολογικο....

αρχιζουμε σουπιτσες απο πεμπτη γιατι αυριο εχω γυναικολογο και δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσω:rolleyes:

ελενιτσα πως τα πηγατε με την πατατουλα?

τα αλλα κοριτσια που ειναι?που χαθηκατεεεεε:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...