Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ξαναγραφω παλι, επιτελους κοιμηθηκε, ειμαι λιγο κομματια κ πρεπει να περασουμε καποια στιγμη κ απο την δουλεια μου να αφησω κατι χαρτια,να δουμε ποτε θα προφτασουμε, ουφ! Ειμεις ειμαστε οποτε μας κατσει ο υπνος. Κανενα προγραμμα, με τις στερεες να δω πως θα τα καταφερουμε... Ορισμενες φορες με πιανει κουραση τρελη (δεν μπορω να φαω κ λιγη σοκολατιτσα να ισιωσω λιγο:cool:) αλλα σκεφτομαι οτι οταν θα παω δουλεια θα ειναι πιο δυσκολα αρα καλυτερα τωρα. Λια σε ρωταω πως τα παει ο Δημητρακης γιατι εμενα εχει τωρα 2μερες χειροτερεψε πολυ το κλαμα κ ενω εκανα λιγο πισω κ της δινω λιγο γαλα πριν την βαλω στην κουνια κ εχει χαλαρωσει, ξεκιναει το κλαμα κ δεν σταματαει ακομα κ οταν την σηκωσω κ αφου παιξουμε να ξανακουραστει (γιατι βρισκεται σε υπερενταση). Μονο παλι λιγο γαλα κ παλι απο την αρχη! Εσυ στα βραδινα γευματα τπως τον βαζεις στην κουνια? Κοιμισμενο?

Αγγελικη οπως σου εγραψα κ πριν κ σ' αυτες τις φωτο ειναι μια κουκλιτσα σε πιο γλυκες ποζες:tongue:! Να την χαιρεστε κ ο κουκουβαγιομπαμπας σας κ εσυ! Κ η ιστορια σου πολυ συγκινητικη! Κ εμεις βγαλαμε φωτο στην γεννα, την εβγαζε ο περηφανος πατερας!

Μαρια αντε κ καλη ορεξη,χαχα!ανεβασε το βιντεακι μολις μπορεσετε!Φυσικα ακομα πιο καλα που θα μπορεις να παιρνεις απο συγγενεις τα φρουτα, αυγα κ οτι αλλο μπορεις! Ειναι η καλυτερη επιλογη, μακαρι κ εμεις να μπορουσαμε!

Αλικη μου, το εχω ακουσει οτι οσοι ειναι στα ποντοπορα δεν θελουν την "πολυκοσμια" των ακτοπλοϊκων (ουτε σε επιβατες αλλα ουτε κ σε πληρωμα). Ασε που θα του φαινεται καλυτερα να σας βλεπει συνεχομενα οταν τελειωνει η συμβαση μεχρι την επομενη, ενω στα ακτοπλοϊκα θα ειχε μονο την αδεια!

Καλε μηπως εσυ ησουν η αλλη κοπελα που ξεγεννουσε ο γιατρος της Λιας:D?

Σοφακι, μπραβο στην κορουλα με τα δοντακια που δεν σε ταλαιπωρησε καθολου, καλα φαγοποτια κ σεργιανισματα τωρα που ξεκινησε! Κ ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην μαμα που βγηκε βραδακι να ξεσκασει! Μετα δεν ενιωθες πιο ξεκουραστη? Κ εγω το ιδιο ενιωθα ανανεωμενη! Αντε κ στις επομενες εξοδους;)!

Παω να πεταξω το κορμι μου σε κανα κρεβατι μπας κ με παρει λιγο ο υπνος (λεω για την κορη μου αλλα κ εγω ειμαι ψιλοτσακωμενη με τον Μορφεα!:cool:)

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α, ωραία κι εγώ αυτή μαλλον θα παρω για αρχη όσο υπάρχει και μετα hipp.. ;) Γιατί όμως γίνεται νερουλή; Κανεις την αναλογία που γράφει στο κουτί και βγαίνει έτσι; :?

δεν ξερω γιατι ρε γμτ μαλλον κατι θα κανω λαθος,παντως ενω μου ειχε πει η γιατρος οτι θα την κραταει χορτατη 4+ ωριτσες εμενα στις 2,5 τρωει και εμενα απο την πεινα:shock::shock::shock::shock: αμα βγαλεις συμπερασμα οταν την κανεις μου λες...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Ξαναγραφω παλι, επιτελους κοιμηθηκε, ειμαι λιγο κομματια κ πρεπει να περασουμε καποια στιγμη κ απο την δουλεια μου να αφησω κατι χαρτια,να δουμε ποτε θα προφτασουμε, ουφ! Ειμεις ειμαστε οποτε μας κατσει ο υπνος. Κανενα προγραμμα, με τις στερεες να δω πως θα τα καταφερουμε... Ορισμενες φορες με πιανει κουραση τρελη (δεν μπορω να φαω κ λιγη σοκολατιτσα να ισιωσω λιγο:cool:) αλλα σκεφτομαι οτι οταν θα παω δουλεια θα ειναι πιο δυσκολα αρα καλυτερα τωρα. Λια σε ρωταω πως τα παει ο Δημητρακης γιατι εμενα εχει τωρα 2μερες χειροτερεψε πολυ το κλαμα κ ενω εκανα λιγο πισω κ της δινω λιγο γαλα πριν την βαλω στην κουνια κ εχει χαλαρωσει, ξεκιναει το κλαμα κ δεν σταματαει ακομα κ οταν την σηκωσω κ αφου παιξουμε να ξανακουραστει (γιατι βρισκεται σε υπερενταση). Μονο παλι λιγο γαλα κ παλι απο την αρχη! Εσυ στα βραδινα γευματα τπως τον βαζεις στην κουνια? Κοιμισμενο?

Αγγελικη οπως σου εγραψα κ πριν κ σ' αυτες τις φωτο ειναι μια κουκλιτσα σε πιο γλυκες ποζες:tongue:! Να την χαιρεστε κ ο κουκουβαγιομπαμπας σας κ εσυ! Κ η ιστορια σου πολυ συγκινητικη! Κ εμεις βγαλαμε φωτο στην γεννα, την εβγαζε ο περηφανος πατερας!

Μαρια αντε κ καλη ορεξη,χαχα!ανεβασε το βιντεακι μολις μπορεσετε!Φυσικα ακομα πιο καλα που θα μπορεις να παιρνεις απο συγγενεις τα φρουτα, αυγα κ οτι αλλο μπορεις! Ειναι η καλυτερη επιλογη, μακαρι κ εμεις να μπορουσαμε!

Αλικη μου, το εχω ακουσει οτι οσοι ειναι στα ποντοπορα δεν θελουν την "πολυκοσμια" των ακτοπλοϊκων (ουτε σε επιβατες αλλα ουτε κ σε πληρωμα). Ασε που θα του φαινεται καλυτερα να σας βλεπει συνεχομενα οταν τελειωνει η συμβαση μεχρι την επομενη, ενω στα ακτοπλοϊκα θα ειχε μονο την αδεια!

Καλε μηπως εσυ ησουν η αλλη κοπελα που ξεγεννουσε ο γιατρος της Λιας:D?

Σοφακι, μπραβο στην κορουλα με τα δοντακια που δεν σε ταλαιπωρησε καθολου, καλα φαγοποτια κ σεργιανισματα τωρα που ξεκινησε! Κ ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην μαμα που βγηκε βραδακι να ξεσκασει! Μετα δεν ενιωθες πιο ξεκουραστη? Κ εγω το ιδιο ενιωθα ανανεωμενη! Αντε κ στις επομενες εξοδους;)!

Παω να πεταξω το κορμι μου σε κανα κρεβατι μπας κ με παρει λιγο ο υπνος (λεω για την κορη μου αλλα κ εγω ειμαι ψιλοτσακωμενη με τον Μορφεα!:cool:)

ευχαριστουμε σοφακι καλη ξεκουρασηηηηηη,μη χανεις χρονο με το που κλεινει τα ματια η μπεμπουλα τσουπ και εσυ απο διπλα....ονειρα γλυκα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

δεν ξερω γιατι ρε γμτ μαλλον κατι θα κανω λαθος,παντως ενω μου ειχε πει η γιατρος οτι θα την κραταει χορτατη 4+ ωριτσες εμενα στις 2,5 τρωει και εμενα απο την πεινα:shock::shock::shock::shock: αμα βγαλεις συμπερασμα οταν την κανεις μου λες...

Α, μάλιστα... Εμείς μόλις φάγαμε το φρουτάκι μας, σήμερα πρώτη φορά της έβαλα και μισό πορτοκάλι. Της άρεσε, δεν μου ξινιζόταν, την έχει μάθει τη φρουτόκρεμα και τρώμε κάθε πρωί σταθερά 200-220 ml! :P Επίσης εμείς με το φρούτο πεινάμε στο 3ωρο άντε 3μιση δύσκολα παραπάνω... :rolleyes: Εσείς; Και είναι αρκετή ποσότητα αυτή που τρώει δεν κάνει και περισσότερο.

Από αύριο λογικά θα της δίνω απογευματινό και κάποιες μέρες θα της δίνω ρυζάλευρο βανίλια. Για να δούμε πόσο θα μας κρατάει αυτό! :tongue:

Αυτό που με προβληματίζει για το απογευματινό είναι ότι την ώρα που το τρώει δηλαδή 6-7 είμαστε συνήθως βόλτα. Το γιαουρτάκι οκ (αν μας το δώσει η γιατρός, αλλιώς μόνη μου δεν της δίνω ακόμη) το πάιρνω μαζί. Την κρέμα ρυζάλευρο πώς θα της την ταίσω; Να πάιρνω νεράκι χλιαρό και τη σκόνη χωριστά και να τα φτιάχνω εκεί που θα είμαστε όπως κάνω με το γάλα; Να την έχω έτοιμη από το σπίτι ώρα πριν δεν μου ακούγεται καλό. Αυτό θα κάνω με το μεσημεριανό αν χρειαστεί να βγούμε μεσημέρι, αλλά με την κρέμα δεν ξέρω... :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σοφούλα 2, καλή ξεκούραση κορίτσι μου!!! Δυσκολεύεται η μπουμπού σου,ε; :confused: Δεν το έχει συνηθίσει ακόμη να κοιμάται μόνη και ζορίζεται η καημενούλα... Άσε που μπορεί να μην της αρέσει κιόλας πολύ ο ύπνος, μη νομίζεις. Έχω ακούσει για ολιγόυπνα μωράκια και με το να την ξαπλώνεις για να κοιμηθεί (ειδικά μόνη τώρα με τη μέθοδο) ίσως να εκνευρίζεται... Ίσως λέω και βλακεία, αλλά έχω ακούσει αρκετά μωράκια να μην κοιμούνται πολύ και όσο μεγαλώνουν το φαινόμενο γίνεται εντονότερο...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι ομοιοποαθούσα συναδέλφισσα κράτα γερά!!!

Ειναι πολύ πολύ δυσκολο...δε ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω...και εγώ συνέχεια νόμιζα πως κάνω κάτι λάθος και ακόμα υπάρχουν φορές που δεν το πετυχαίνω και απελ΄πιζομαι..αλλά άκου το μυστικό...

Πρώτον, όσο και αν αμφιβάλλεις, εφόσον το ξεκίνησες μην αλλάζεις μέθοδο στην πορεία...πρέπει κάθε φορά που την βάζεις για ύπνο να της κάνεις την ίδια διαδικασία...χρειάζεται χρόνο αλλά τελικά το μωρό θα μάθει να αναγνωρίζει τη διαδικασία του ύπνου...

Δεύτερον, τώρα που είσαι στην εκπαίδευση μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου και τη μπέμπα..δηλ..αρχικά προσαρμόσου εσύ στη διάθεση της μικρής...δηλ. κάνε τη διαδικασία ύπνου μόνο όταν θα δεις ότι η μικρή νυστάζει αρκετά..ο δικός μου π.χ. όταν νυστάξει πολύ τρίβει τα μάτια του σαν τρελός και χασμουριέται...τότε τον πάω στο κρεβάτι...επίσης όπως σου είπα, επειδή τον είχαμε μάθει μόνο αγκαλιά δεν την έκοψα τελείως...δηλ. όταν νυστάξει τον παίρνω αγκαλίτσα(χωρίς να τον κουνάω όμως) του κάνω χαδάκια, τον αφήνω να γείρει το κεφαλάκι του στον ώμο μου και μετά τον αφήνω στο κρεβάτι...στην καλύτερη περίπτωση μόλις τον αφήσω γυρίζει πλευρό και κοιμάται, αλλιως γυριζει πλευρό και παίζει με τα χέρια του για 10-15 λεπτά και μετά κοιμάται, στην χειρότερη μόλις τον αφήσω βάζει τα κλάμματα-και τι κλαμματα-ξέρεις εσυ- οπότε αφού περάσει 1 λεπτό τον ξαναπαίρνω αγκαλίτσα...στην καλύτερη ηρεμεί αμέσως και τον αφήνω και κοιμάται..στην χειρότερη δεν ηρεμεί με τίποτα...αν δεν ηρεμεί τον βγάζω από το δωμάτιο, πάμε παίζουμε λίγο ακόμα και μετά ξάνα από την αρχή...

Τρίτον, σε ότι αφορά τα νυχτερινά ξυπνήματα, συνήθως είναι μισοκοιμησμένος, τον ταίζω και τον βάζω πάλι στο κρεβάτι..δεν καταλαβαίνει κ πολλά...τις φορές που ξυπνάει κανονικά, τον κρατάω αγκαλιά στον καναπέ στο σκοτάδι για να χαλαρώσει λίγο και μετά τον πάω στο κρεβάτι του, δεν τυ μιλάω καθόλου, τον αφήνω και φεύγω...συνήθως παίζει με τα παιχνίδια του και μετά από καμιά ώρα κοιμάται μόνος του..προχθές όμως πήγε να γκρινιάξει και έστειλα τον άντρα μου να τον πάρει πριν αρχίσει να κλαίει γιατί θα ξεσηκώναμε τη γειτονιά στο πόδι:shock::shock::shock:

Γενικά το βράδυ δεν τον αφήνω να κλαίει ποτέ...

Εσύ πως την κοιμίζεις τώρα???

Μαρία μου, νομίζω πως είναι μύθος ότι με το φαγητό δε θα ξυπνάει το βράδυ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εμένα πάντως το πρώτο βράδυ που έφαγε ριζάλευρο δεν κοιμήθηκε καθόλου:shock::shock:σύμπτωση ίσως , δεν ξέρω...είναι και που μαζί με το φαγητό ξεκίνησα και την εκπαίδευση στον ύπνο και δεν μπορώ να ξέρω αν επηρέασε...

Αγγελική αν σου βγαίνει νερουλή η κρέμα βάζε λίγο παραπάνω σκόνη, δεν πειράζει, εξαρτάται βέβαια και πως αρέσει στην μικρή...

Ελένη, νομίζω το ριζαλευρο καλύτερα να παίρνεις νεράκι και σκόνη και να το φτιάχνεις έξω, αλλιώς θα γίνει σαν νερό αν μείνει πολύ ώρα...εξάλου με το κουταλάκι το ανακατεύεις είναι πανεύκολο!

HDfQp3.png

Ναι, Λιάκι μου, σε ευχαριστώ κι εγώ αυτό σκέφτηκα να κάνω, άλλωστε και στο κουτί γράφει πως πρέπει να καταναλώνεται εκείνη την ώρα που τη φτιάχνεις, τώρα έφερε ένα κουτί ο Τάσος και το διάβασα. Η frezylac κρέμα λιώνει εύκολα στο χλιαρό νεράκι; Δεν πιστεύω να αφήνει σβόλια...

Μπράβο στο κουράγιο σου πρέπει να έχει όντως πολύ πρόοδο ο Δημητράκης. Θέλει σύστημα και τρόπο... Το έχεις βρει μια χαρά! Σύντομα θα τα πάει ακόμη καλύτερα σίγουρα!

Άσχετο, με το ρυζάλευρο παρατήρησες να σφίγγουν τα κακάκια του τις πρώτες μέρες;

Το χαλί που μας άρεσε και που ταιριάζει με το άλλο που έχουμε κάνει 300 ευρώ στο μέγεθος που το θέλουμε. Θα πάμε να δούμε και στο ΙΚΕΑ τι υπάρχει και αν δε βρούμε κάτι πιο οικονομικό και ταιριαστό θα το παραγγείλουμε. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ναι, Λιάκι μου, σε ευχαριστώ κι εγώ αυτό σκέφτηκα να κάνω, άλλωστε και στο κουτί γράφει πως πρέπει να καταναλώνεται εκείνη την ώρα που τη φτιάχνεις, τώρα έφερε ένα κουτί ο Τάσος και το διάβασα. Η frezylac κρέμα λιώνει εύκολα στο χλιαρό νεράκι; Δεν πιστεύω να αφήνει σβόλια...

Μπράβο στο κουράγιο σου πρέπει να έχει όντως πολύ πρόοδο ο Δημητράκης. Θέλει σύστημα και τρόπο... Το έχεις βρει μια χαρά! Σύντομα θα τα πάει ακόμη καλύτερα σίγουρα!

Άσχετο, με το ρυζάλευρο παρατήρησες να σφίγγουν τα κακάκια του τις πρώτες μέρες;

Το χαλί που μας άρεσε και που ταιριάζει με το άλλο που έχουμε κάνει 300 ευρώ στο μέγεθος που το θέλουμε. Θα πάμε να δούμε και στο ΙΚΕΑ τι υπάρχει και αν δε βρούμε κάτι πιο οικονομικό και ταιριαστό θα το παραγγείλουμε. :rolleyes:

Ελένη μου, εγώ να σου πω την αλήθεια το νεράκι το βάζω αρκετά ζεστό, όχι χλιαρό, γιατί μόλις μπει η σκόνη και το ανακατέψεις κρυώνει αρκετά και του Δημητράκη μου του αρέσει ζεστούτσικη η κρεμούλα;)πάντως αν την ανακατέψεις καλά, όσο χλιαρό και να είναι το νερό δεν σβολιάζει...

εμένα σαν γεύση η φρεζυλακ μου αρέσει πολύ...όση περισσεύει την τρώω εγω η γαιδούρα:oops::oops::oops:

Τα κακάκια του να σου πω την αλήθεια, τώρα που αρχίσαμε το μεσημεριανό έσφιξαν πολύ...αλλά από τότε που ερχίσαμε φαγητά εξαφανίστηκε η δυσκοιλιότητα...!!!!3 φορές την ημέρα τα κάνει το αστέρι μου!!!βέβαια τα κάνει και μέσα στη νύχτα:?:?:?που το είχαμε κόψει από 2μιση μηνών αλλά τελοςπάντων...αφού νιώθει καλύτερα...:tongue:

Καλέ ήθελα να σε ρωτήσω από χθες κ όλο το ξεχνούσα...πότε πήγε ο άντρας σου Αφγανιστάν?γιατί το 2007-2008 ήταν εκεί και ο αδερφός μου αποστολη....στην Καμπούλ...λες να ήταν μαζί???

HDfQp3.png

Ωραίες αναμνήσεις αυτές της πρώτης μέρας που αντικρύσαμε τα ζουζούνια μας! Πολύ γλυκά τη θυμάμαι κι εγώ την ημέρα της γέννησης της μπεμπούλας μου, ήταν 6 Μαϊου Κυριακη η ημέρα της ΠΗΤ μου, είχαμε μάλιστα και εκλογές εκείνη τη μέρα, και ο γιατρός μου είχε πει από την προηγούμενη πως θα γεννήσω μέσα στο Σαβ/κο καθώς ο τράχηλος ήταν μαλακός και είχα διαστολή 2, είχαμε λοιπόν ραντεβού το βραδάκι να με ξαναδεί, εγώ με λίγα πονάκια πήγα και διαστολή 3, με κράτησε όμως γιατί έβλεπε πως θα προχωρούσε η διαδικασία, όπως και έγινε. Όταν πήγα μου είπε χαλαρά μέχρι το πρωί θα έχεις γεννήσει, είπαμε κι εμείς να μην τους φέρουμε όλους να περιμένουν χωρίς λόγο μέχρι το πρωί και έτσι δεν πήραμε κανέναν να έρθει, έλα μου όμως που σε μισή ώρα η διαστολή πήγε στο 6, εκεί έπεσε σύρμα, ελάτε γεννάμε τώρα, και ήρθαν οι δικοί μας την ώρα που έμπαινα μέσα στο χειρουργείο,όλα έγιναν πολύ γρήγορα δηλαδή, εγώ όταν είπε ο γιατρός πάμε στο χειρουργείο γεννάς, λέω τι λέει τώρα, κιόλας? δεν το πίστευα, είχα πόνους αλλά όχι τρομερούς, με 3-4 εξωθήσεις βγήκε η μπουμπού πράγματι και αντίκρυσα το θαυματάκι μου το μικρό! Δόξα το Θεό είχα αρκετά εύκολη γέννα, ήταν και η δεύτερη βέβαια που παίζει ρόλο εννοείται αλλά και στο Γιάννη μου 3 ώρες είχε πάρει συνολικά η γέννα.

Πολύ καλή μαία και η δικιά μου, τράβηξε βίντεο με το κινητό της μέσα στο χειρουργείο πριν βγούμε έξω τον πρώτο θηλασμό της μπέμπας και μου το έστειλε μετά στο δικό μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αγγελική φοβερή η φωτό από το χειρουργείο!

Τι μικρούλι το αστεράκι σου! Και τώρα πώς μεγάλωσαν!!

Δεν ταλαιπωρήθηκες στη γέννα σου ε, μπράβο, πολύ καλό αυτό!

Μαρία εσύ θα έχεις να τη διηγείσαι τη μέρα της γέννας σου, πήγες με το φάρο αναμμένο ε? χαχα! θα τη λες του μικρού όταν μεγαλώσει!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ελένη μου, εγώ να σου πω την αλήθεια το νεράκι το βάζω αρκετά ζεστό, όχι χλιαρό, γιατί μόλις μπει η σκόνη και το ανακατέψεις κρυώνει αρκετά και του Δημητράκη μου του αρέσει ζεστούτσικη η κρεμούλα;)πάντως αν την ανακατέψεις καλά, όσο χλιαρό και να είναι το νερό δεν σβολιάζει...

εμένα σαν γεύση η φρεζυλακ μου αρέσει πολύ...όση περισσεύει την τρώω εγω η γαιδούρα:oops::oops::oops:

Τα κακάκια του να σου πω την αλήθεια, τώρα που αρχίσαμε το μεσημεριανό έσφιξαν πολύ...αλλά από τότε που ερχίσαμε φαγητά εξαφανίστηκε η δυσκοιλιότητα...!!!!3 φορές την ημέρα τα κάνει το αστέρι μου!!!βέβαια τα κάνει και μέσα στη νύχτα:?:?:?που το είχαμε κόψει από 2μιση μηνών αλλά τελοςπάντων...αφού νιώθει καλύτερα...:tongue:

Καλέ ήθελα να σε ρωτήσω από χθες κ όλο το ξεχνούσα...πότε πήγε ο άντρας σου Αφγανιστάν?γιατί το 2007-2008 ήταν εκεί και ο αδερφός μου αποστολη....στην Καμπούλ...λες να ήταν μαζί???

Εμείς πήραμε τη φρεζυλακ που είναι ρυζάλευρο με γάλα. Βανίλια δεν έχει μέσα, η δικιά σας ποια είναι; Νομίζω έχει και ρυζαλευρο-βανίλια η βρεζυλακ. Λες το σκέτο ρυζάλευρο να είναι χάλι;;; :?

Ο Τάσος πριν γίνει αστυνομικός ήταν στρατιωτικός (!) απο τη σχολή ΣΜΥ που έχει μόνο στα Τρίκαλα. Δεν του άρεσε και μετά από 7 χρόνια καριέρας στρατιωτικής παραιτήθηκε και μπήκε στην αστυφυλάκων με το 10%. Στο Αφγανιστάν πήγε ως επιλοχίας όσο ήταν ακόμη στρατιωτικός τον Οκτώβριο του 2007 και γύρισε Μάρτιο του 2008. Στην καμπούλ ήταν! Στην βάση της ISAF. ο αδερφός πότε πήγε;; Ως τι ; Στρατιωτικός είναι;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εμείς πήραμε τη φρεζυλακ που είναι ρυζάλευρο με γάλα. Βανίλια δεν έχει μέσα, η δικιά σας ποια είναι; Νομίζω έχει και ρυζαλευρο-βανίλια η βρεζυλακ. Λες το σκέτο ρυζάλευρο να είναι χάλι;;; :?

Ο Τάσος πριν γίνει αστυνομικός ήταν στρατιωτικός (!) απο τη σχολή ΣΜΥ που έχει μόνο στα Τρίκαλα. Δεν του άρεσε και μετά από 7 χρόνια καριέρας στρατιωτικής παραιτήθηκε και μπήκε στην αστυφυλάκων με το 10%. Στο Αφγανιστάν πήγε ως επιλοχίας όσο ήταν ακόμη στρατιωτικός τον Οκτώβριο του 2007 και γύρισε Μάρτιο του 2008. Στην καμπούλ ήταν! Στην βάση της ISAF. ο αδερφός πότε πήγε;; Ως τι ; Στρατιωτικός είναι;

Και ο αδερφός μου σαν επιλοχίας πήγε στην isaf και αυτός!!!:shock::shock::shock:

Ήταν επίσης στρατιωτικός και μετά από 9 χρόνια παραιτήθηκε και τώρα είναι αγρότης:P:p:pκαι πολύ ευχαριστημένος!!!

δε θα το πιστέψεις...ο άντρας σου ήταν με την ομάδα που αντικατέστησαν τον αδερφό μου, ήταν εκεί ιούλιο με Νοέμβριο του 2007!!!!!!!!!!!!!!

πόσο μα πόσο μικρός είναι ο κόσμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Σόνια εννοέιται να βγεις κι εσύ μόλις τα καταφέρεις, χρειάζεται να ξεσκάσουμε κι εμείς λιγάκι!

Καλά η δικιά σου το είπαμε, είναι τζιμάνι, σε λίγο θα σηκωθεί όρθια θα δεις, τσιμπάει η σκατουλίτσα ε? χαχα!

Καλέ έχουν δύναμη, και η δικιά μου το κάνει, προτιμάει βέβαια να βουτάει τα μαλλία μου, και δεν τα αφήνει με τίποτα μετά, άουτς!!

Θα βάλω φωτό με τα μικρά μόλις τις περάσω στον υπολογιστή από την κάμερα κι εγώ!

Μαράκι λες να είναι από τα δόντια οι μυξούλες? πράγματι λένε πως και το μπούκωμα είναι σύμπτωμα της οδοντοφυϊας, εγώ της βάζω ορό πάντως γιατί ρουθουνίζει αρκετά, κάνει και αψού αρκετά και φαίνεται σαν κρύωμα.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Και ο αδερφός μου σαν επιλοχίας πήγε στην isaf και αυτός!!!:shock::shock::shock:

Ήταν επίσης στρατιωτικός και μετά από 9 χρόνια παραιτήθηκε και τώρα είναι αγρότης:P:p:pκαι πολύ ευχαριστημένος!!!

δε θα το πιστέψεις...ο άντρας σου ήταν με την ομάδα που αντικατέστησαν τον αδερφό μου, ήταν εκεί ιούλιο με Νοέμβριο του 2007!!!!!!!!!!!!!!

πόσο μα πόσο μικρός είναι ο κόσμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άστα να πάνε! Όμως ο Τάσος ήταν στο HQ, όχι στο τάγμα που μάλλον θα ήταν ο αδερφός σου. Τον ρώτησα και δεν τον ξέρει. Αλλιώς θα τον ήξερε γιατί είχαν συμπέσει για μερικές βδομάδες. Όντως μικρός είναι ο κόσμος! Μπράβο του που παραιτηθηκε, κι εμείς δεν το εχουμε μετανιώσει! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια μου, φεύγουμε σιγά σιγά για τη γιατρό και μετά θα κάνουμε λίγη βόλτα στον Πειραιά. Θα μπω το βράδυ να σας γράψω πώς τα πήγαμε με το εμβόλιο (την τρίτη δόση infarix θα κάνουμε ) και τα νέα γενικότερα από τα κιλά μας και τις ερωτήσεις που θα της κάνω... :rolleyes: Θα γελάσουμε μάλλον με αυτό που θα μας πει για το απογευματινό! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...