Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα!!!

Κατ'αρχην σας ευχαριστω ξανα για τη θερμη υποδοχη!!

Σοφακι, ο αντρας μου ειναι Β'μηχ. σε φορτηγα ποντοπορα. Δυστυχως ή ευτυχως τα ακοτοπλοικα δε θελει επουδενι να παει..Δεν μπορω να τον πιεσω γιατι ειναι η δουλεια του και ξερω πολυ καλα οτι ετσι κιαλλιως θα εκανε τα παντα γα να βρισκεται κοντα μας περισσοτερο.. Το μονο που ευχομαι ειναι καποια στιγμη να γινουν και στην Ελλαδα λιγοτερες οι συμβασεις.

Κατερινακι (που εισαι και απο την αγαπημενη μου κλατρεμενη μου Κρητη), σε χιλιοευχαριστω για το σαιτ!!! Βοηθησες τοσο πολυ που σκεφτομαι αμεσα να το παραγγειλω!!

Σοφια2, οχι απλα γεννησαμε την ιδια μερα αλλα και περιπου το ιδιο!!! Οπως περιεγραψες την ημερα τοκετου σου μου θυμισες τη δικη μου αξεχαστη μερα και που λες???? Στο Ρεα!!!!!!!! Παραλιγο και θα ειχαμε γνωριστει live!!!

Στελνω ολη μου την αγαπη σε ολες σας!!! Υγεια και καθε ευλογια στα παιδακια σας και σε ολα τα παιδια του κοσμου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Τι ωραίες ιστορίες γέννας...καλά Αγγελική κατασυγκινήθηκα με την υπέροχη φωτογραφία!!!εμείς δεν το σκεφτήκαμε καθολου εκείνη την ώρα:?Στο επόμενο μωρό θα το κάνουμε κ αυτό...ίσως να υπάρχει ψυχραιμία τότε,,,χεχε!

Αλικάκι, με εμένα γεννησες ίδια μέρα καλέ! Αλήθεια?Τι ώρα γέννησες?καλά θυμάσαι τι χαμός γινόταν το πρωί από κόσμο?Δεν υπήρχαν ελέυθερες αίθουσες τοκετού...μετά σε ποιό δωμάτιο είσουν?εγώ 607 στον 6ο..Η Λία είμαι, μη σε μπερδεύει το nickname είναι από άλλες εποχές στενόχωρες..;)και δεν αλλάζει το άτιμο...

Σοφία και εμείς μόνο εμφιαλωμένο πίνουμε και το βράζω του μωρού, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει, τόσο καιρό μέσα στο πλαστικό μπουκάλι...

Μαρία φάγατε φαγάκι σήμερα?Για πες εντυπώσεις?

Σοφία 2 δοντάκια με τη μία??ΌΟΟλεε!!!!!!!πήρε φορά η μικρή κ ποιός τη σταματάει!

Σονια, ήθελα να σε ρωτήσω γιατί θυμάμαι είχες κ εσύ θέμα...το αστεράκι μου άρχισε να γυρίζει μπρούμητα στον ύπνο του και εγώ άρχισα να αγχώνομαι φυσικά...η μικρή σου το κάνει ακόμα???την αφήνεις και κοιμάται έτσι ή την γυρίζεις???

Ελένη αποφασίσατε για χαλάκι?για δείξε μας ποιό θα πάρεις???;)

HDfQp3.png

Λια μου καλημέρα

Το κάνει και κοιμάται μπρουμητα αλλα ξανα γυρίζει ανάσκελα πάλι οπότε θέλει,βέβαια έμαθε να γυρίζει ανάσκελα μετα απο 2 εβδομάδες όχι αμέσως,εγω είχα ρωτήσει την παιδιατρο τότε και μου είπε να την αφήσω να κοιμηθει όπως βολεύεται να μη φοβάμαι και φαντασου η δικια μου δεν ηταν 3 μηνών ακόμα,και όντως,μια φορα την άφησα και ήμουνα απο πάνω,έβαλε κανονικα το κεφαλακι της στο πλάι και συνέχισε τον ύπνο,βέβαια μετα όταν ήθελε να γυρίσει μας ξυπνουσε επειδη δεν μπορούσε,για λίγο θα το κάνει όμως,θα γυρίσει μόνος του.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

http://imageshack.us/photo/my-images/441/pb020419.jpg/

καλημερααααααααααα

τα καταφερα????????φαινονται???? 4 φωτο ειναι!!!

ελενιτσα ευχαριστω για τη βοηθεια,ησουν κατατοπιστικοτατη!!!

λιακι για σας δουλευουμε...κανουμε ομορφες κορες για να εχουν επιλογες τα αγορια σας χι χι χι....πως τα πατε με τα φαγητα?και τον υπνο?

Πωπω μια κουκλιτσααααα... Φτου φτου πανέμορφη,και τι ματαρες...

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Αγγελικουλα φανταστικη φωτο.... Και εμεις ενω βγαιναμε φωτο πριν την γεννα ενω με ειχαν με ορο και καρδιοτοκογραφο, την ωρα της γεννας κανεις δε σκεφτηκε να βγαλουμε φωτο... που να μας μεινει μυαλο...

Σημερα το μπουμπουκι μου ξυπνησε στις 6.45 και τωρα ξανακοιμηθηκε... Κοριτσια σημερα ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙ :D:D:D.

Επειδη ο μπαμπας μας ειναι πρωινος θα φαμε το απογευμα για να τραβηξουμε βιντεο... Ανυπομονω!!!

Οσο για τα βιολογικα και εγω λεω να τα παιρνουμε οσο παει... Ηθελα απο το νεο ετος να δοκιμαζαμε τα φρουτα απο τον μαναβη αλλα τελικα δεν το ρισκαρω ακομα. Θα μου στελνει η γιαγια μου και η πεθερα μου ο,τι εχουν στο "μπαξε" απο λαχανικα και φρουτα (αυτα ειναι σιγουρα βιολογικα;)) και αυγουλακια για αργοτερα... Να και τα καλα τις επαρχιας! Ξερουν τι τρωνε οι ανθρωποι!!!

Αντε καλη μας αρχη λοιπον! Μπας και στρωσει λιγο και ο υπνος τωρα με το φαγητακι!!!:rolleyes: Λιακι μιας και το ανεφερα ειδατε καμια διαφορα στον υπνο τωρα με τις στερεες τροφες ή ειναι μυθος τελικα???

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημερα κοριτσια,

σας φαγαμε λαχανο! Απο τις 05.30 ξυπνιες κ ακομα προσπαθουμε με την μεθοδο, μανταρα τα 'χω κανει!Λια εσενα πως παει?ΣΟΣ ΣΟΣ! Θα γραψω μετα για φωτο κτλ. φανταστικες!... ΜΕΪ ΝΤΕΪ ΜΕΪ ΝΤΕΪ, ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:shock::shock:!

bkPSp3.png

καλημερα και απο εμενα και καλη εβδομαδα,

τωρα που δεν δουλευω ακομη και οι δευτερες μου φαινονται τελειες γιατι οταν δουλευα ημουν σαν το γκρινιαρη απο τα στρουμφακι...μου την εδιναν οι δευτερες:D:D:D:D

κοριτσια μου σιγα μην το σκεφτομουν εγω να βγαλω φωτο,που μυαλο η σουπερ μαια μου, μου το ειπε...σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια...

αλικακι ποτε θα αρχισετε στερεες εσεις?

λιακι μην αγχωνεσαι και εμενα απο μικρη μου γυρναγε και καθομουν απο πανω της μηπως και παθει τιποτα...μετα για καποιο διστημα ειχε σταματησει και τωρα παλι...ρωτησα τη παιδιατρο και μου ειπε αυτο που ειπε και η σονια οτι αφου ετσι βολευεται το παιδι σου τι να κανουμε με το ζορι να αλλαξουμε...:tongue::tongue::tongue: και μου λεει μην ανησυχεις οτι και να της συμβει θα σου κλαψει αν θελει να ρευτει,αν δυσκολευτει η ακομη αν θελει να κανει εμετουλη...να σου πω την αληθεια εγω την παρακολουθω και αμα την παρει για τα καλα ο υπνος τη γυριζω,βεβαια πολλες φορες μου εχει ξεφυγει γιατι μπορει να μην την καταλαβω στον υπνο μου και κοιμαται μπρουμυτα...

σονακι ολα τα παιδακια εδω μεσα ειναι επαγγελματιες μοντελα τι να λεμε τωρα μαγιοπαιδα παιδι μου...χα χα...μαγιοκουκουβαδες....

μαρακι καλη αρχη στο μπεμπουλινο,περιμενουμε νεοτερα,θα παρουν φωτια τα κουταλακια σημερα:tongue::tongue::tongue::tongue: εμεις που δεν τρωμε μεσημερι ακομη εχω προσεξει οτι το φρουτο την κραταει ενα τετραωρο,το ρυζαλευρο 2,5 με 3 ωριτσες και το γαλα πιο λιγη ωρα απο το 3ωρο,μαλλον εχει ανοιξει το στομαχακι της χι χι...αντε να αρχισουμε και εμεις το μεσημεριανο να μπουμε σε προγραμμα...τη νυχτα συνηθως δεν μου ξυπναει οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο..

σοφακι κιαλλο δοντι τωρα το πηρα χαμπαρι..μπραβο το ζουζουνακι, πολυ αθορυβη μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εκανες και βγηκες το εχουμε αναγκη ποσο μαλλον εσεις οι δευτερομανουλες που οταν ησυχαζετε με τα μπεμπακια εχετε τα παιδακια τα πιο μεγαλα να φροντισετε....

σοφουλα διαβασα λιγο αυτο το λινκ,ενημερωθηκα τωρα νομιζω της περασε να δουμε στο επομενο:rolleyes: αλμα...

ελενιτσα εχετε παιδιατρο σημερα?σωστα θυμαμαι?περιμενουμε τα νεα σας

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημερα κοριτσια,

σας φαγαμε λαχανο! Απο τις 05.30 ξυπνιες κ ακομα προσπαθουμε με την μεθοδο, μανταρα τα 'χω κανει!Λια εσενα πως παει?ΣΟΣ ΣΟΣ! Θα γραψω μετα για φωτο κτλ. φανταστικες!... ΜΕΪ ΝΤΕΪ ΜΕΪ ΝΤΕΪ, ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:shock::shock:!

κουραγιο μανααααααααααααααααα!!!τους αγωνιστικους χαιρετισμους μας!!!!!!

η μαια που ειχα ηταν μια υπεροχη κοπελα,την ειχα γνωρισει στα καρδιοτοκογραφηματα και στο χειρουργειο μου κραταγε συνεχεια το χερακι,σαν να ηταν συγγενης μου...να ναι καλα!!! μου λεει λοιπον να της δωσω φωτογραφικη και εβγαλε και τη μπεμπουλα μολις βγηκε με το λωρο και εμενα αλλα δεν ξερω αν της εβγαζε η ιδια η καποιος απο ολους τους παρεβρισκομενους!!!μολις της βγαλαμε πηρε τη μηχανη και την εδωσε στη μανα μου για να πιστεψει οτι ολα ειναι μια χαρα γιατι ηταν πολυ αγχωμενη εκλαιγε...ηταν η μονη που βιωσε με τοσο αναμεικτα συναισθηματα τη γεννα...το κοριτσακι της γεννουσε δεν ειναι και λιγο....

ασχετο η τομη σου εχει ασπρισει η ειναι ακομη κοκκινη?εμενα ειναι ακομη κοκκινη η μαλλον ροζ,:rolleyes: λενε οτι ασπριζει καποτε μαλλον ειναι νωρις ακομη

Α, πολύ ωραία για τη μαία, καλά να είναι η κοπέλα! :D

Η τομή μου είναι ακόμη ροζ, δεν έχει ασπρίσει ούτε εμένα!

Πάνέμορφες όλες οι φωτο! έχει γούστο ο μπαμπάς σας κ κουκουβάγος! χιχιχι :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κορίτσια μου εχει δοκιμάσει καμια κρεμα ρυζάλευρο της hipp; Η FREZYLAC όποια εδωσε πώς είναι καλή; Θελω να πάρω μια για να της δινω πότε πότε για απογευματινό να αλλάζει γεύσεις το πουλακι μου... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ελενιτσα εχετε παιδιατρο σημερα?σωστα θυμαμαι?περιμενουμε τα νεα σας

Ναι σήμερα έχουμε παιδίατρο στις 7 θα πάμε εμείς αυτη τ φορα να δουμε και το ιατρείο! :tongue:

Εχει και απεργία ο ηλεκτρικός να δω με το αμάξι πού θα παρκάρουμε!!! :shock: Εχω σημειώσει ένα κάρο ερωτήσεις θα σας ενημερώσω το βράδυ για όσα θα μου πει... Κ εσύ Αγγελική δεν έχεις σήμερα; Έτσι θυμάμαι, σορρυ αν λεω χαζομάρα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα!

Κορίτσια μου εχει δοκιμάσει καμια κρεμα ρυζάλευρο της hipp; Η FREZYLAC όποια εδωσε πώς είναι καλή; Θελω να πάρω μια για να της δινω πότε πότε για απογευματινό να αλλάζει γεύσεις το πουλακι μου... :rolleyes:

καλημερα ελενη μου τη FREZYLAC της δινω και εγω ρυζαλευρο βανιλιαγαλα...βαζω 5 κουταλιες κρεμα και 150 νερακι αλλα επειδη γινεται πολυ νερουλη:confused: βαζω και μια κουταλια σκετο ρυζαλευρο και πηγει...

στην αρχη της εδινα νουνου αλλα τη σταματησα γιατι εχει ζαχαρη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειναι πιο αγευστη η frezylac αλλα δεν διαμαρτυρηθηκε η μπεμπα,αν και το φοβομουν..

Ναι σήμερα έχουμε παιδίατρο στις 7 θα πάμε εμείς αυτη τ φορα να δουμε και το ιατρείο! :tongue:

Εχει και απεργία ο ηλεκτρικός να δω με το αμάξι πού θα παρκάρουμε!!! :shock: Εχω σημειώσει ένα κάρο ερωτήσεις θα σας ενημερώσω το βράδυ για όσα θα μου πει... Κ εσύ Αγγελική δεν έχεις σήμερα; Έτσι θυμάμαι, σορρυ αν λεω χαζομάρα...

αντε περιμενουμε,και εγω εχω σημειωσει,τι να κανουμε πρωτομανουλες!!!!αυριο στις 8 το βραδυ εχουμε...

καλημερα ελενη μου τη FREZYLAC της δινω και εγω ρυζαλευρο βανιλιαγαλα...βαζω 5 κουταλιες κρεμα και 150 νερακι αλλα επειδη γινεται πολυ νερουλη:confused: βαζω και μια κουταλια σκετο ρυζαλευρο και πηγει...

στην αρχη της εδινα νουνου αλλα τη σταματησα γιατι εχει ζαχαρη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειναι πιο αγευστη η frezylac αλλα δεν διαμαρτυρηθηκε η μπεμπα,αν και το φοβομουν..

α, ωραία κι εγώ αυτή μαλλον θα παρω για αρχη όσο υπάρχει και μετα hipp.. ;) Γιατί όμως γίνεται νερουλή; Κανεις την αναλογία που γράφει στο κουτί και βγαίνει έτσι; :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...