Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κοπελιες καλησπερα κ απο μας!!

Σονια κ Αγγελικη τι κουκλιτσες ειναι αυτες? Καλε που ψωνισατε τοσο υπεροχα ματακια κ οι δυο? χαχα!Τι καλλιστεια ειναι αυτα? Σονια η δικια σου αλλαξε μοιζει τωρα σαν μεγαλο μωρακι κουκλακι! Κ εσενα Αγγελικη φτου φτου (μην τις ματιασω τις καραμελιτσες σας) ξανθοιλα γαλανοματα!:D

Ελεν, τι παθατε? Ειδικα με την τσαντα, πωπω παλι καλα που την μαζεψε η σερβιτορα. Το αλλο με το μετρο την ειχαμε πατησει κ εμεις αναγκαστηκαμε να κατεβουμε μεσα σε 2 στασεις κ να παρουμε ταξι!Δεν ειμαστε ακομα για τετοιο χαμο! Κ περισσοτερο τωρα το χειμωνα.:(

Μαρακι με γειες το σερβιτσιο σας!Κ το καινουριο λουκ! Να σου πω συντομα την δικη μου γεννα: Ειχα ΠΗΤ 27/05 αλλα στις 25/5 τα ξημερωματα ειχα πονακια απο συσπασεις ηταν ομως πολυ αραια. Κατα το απογευμα κ αφου ειχα παει στο γιατρο με ραντεβου μου λεει εχουμε διαστολη 2, πηγα σπιτι κ οταν με επιασαν στο 15λεπτο φυγαμε για Λητω. Φτανοντας ειχα διαστολη 6. Μου εκαναν γρηγορα επισκληριδιο, εσπρωχνα λαθος στις εξωθησεις αλλιως θα ειχα γεννησει πριν τα μεσανυχτα κ ετσι καθυστερησα αλλη μια ωριτσα (συνολο 3 παρα κατι ωρες)! Πονουσα λιγο πριν με πιασει η ενεση. Μετα τιποτα. Βεβαια την επομενη με επιασαν οι αιμοροϊδες κ τα αρκετα ραμματα που ειχα αλλα ολα ξεπερνιουνται!;)

Λια σε ωραιο χαλι θα μποσουλαει ο Δημητρακης σου! Το ειχα δει κ εγω αυτο το σαιτ αλλα εμεις ειχαμε ηδη παρει απο ΙΚΕΑ μοκετες φθηνες επειδη ειχαμε κ τα σκυλια στο σπιτι. Βεβαια τους καναμε βιολογικο για να ειναι καθαρα για την μπεμπα φετος, μια χαρα ειναι. Αν αρχισουν κ ξεφτιζουν θα τις αλλαξω. Που να αντικαθιστουμε τετοιες εποχες χαλια, μ' αυτα που ακουμε:evil::rolleyes:!

Να ρωτησω κατι που το εχω απορια? Εσεις το νερακι που δινετε στα μπεμπακια το βραζετε πρωτα, κ το αφηνετε να γινει χλιαρο? Χρησιμοποιειτε βρυσης ή εμφιαλωμενο? Εμας εδω το νερο δεν πινεται κ εχουμε μπουκαλια!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αα, Μαρια εσενα ειναι μακραν η πιο πρωτοτυπη ιστορια, σαν σε ταινια χαχα:tongue:! Θα την διηγεισαι στον Ιωαννη σου οταν μεγαλωσει!

Αλλα κ εσυ Λια δεν πας πισω, σαν το Βεγγο φανταζομαι να ετρεχε ο γιατρος απο την μια στην αλλη, χαχα! Καλα για τον αντρα σου ενα εχω να πω:"Πειναει ο Λιμενικος? ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ! Ποναει ο Λιμενικος? ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ!" Λιποθυμαει ο Λιμενικος? Ναιιιιιιι! (σας την ελεγαν κ εσας αυτη την π@π@ρια στη Σχολη?):tongue::tongue:

bkPSp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, εχτές είχα έξοδο με την κουμπάρα μου και άλλες δύο φιλενάδες, είπα να βγω κι εγώ λιγάκι να ξεσκάσω, ωραία περάσαμε, κοίμησα τα παιδιά και έλειπα από τις 11 μέχρι τις 5, ο σύζυγος τα πρόσεχε, του ξύπνησε η μικρή μια φορά αλλά ξανακοιμήθηκε με πιπίλα ευτυχώς! 2 χρόνια είχα να βγω μόνη με τις φίλες μου, χρειάζεται που και που όμως!

Τελικά έσκασε και το δίπλα δοντάκι κατευθείαν, σύνολο δύο δηλαδή, φτου φτου καλά το πέρασε το αστέρι μου, δε δείχνει να πονάει πολύ, βάζει τα πάντα στο στόμα με τρέλα αλλά μέχρι εκεί ευτυχώς!

Σήμερα βέβαια έχει λίγες μυξούλες ρε γμτ και δεν ξέρω από που κρύωσε, έχουμε μέρες να βγούμε, ο σύζυγος ήταν μπουκωμένος αλλά πριν μέρες κι αυτός, ελπίζω να της περάσει γρήγορα!

Καλέ τι κουκλάκια τα κορίτσια σας?

Σόνια όλο και ομορφαίνει το μωρό σου!

Ματάρες όμορφες!!

Να τη χαίρεσαι τη ζουζούνα σου!

Αγγελική δεν την είχα δει την κορούλα σου άλλη φορά, είναι σκέτη ζωγραφιά όμως!!

Να σας ζήσει το κουκλί σας!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Λια αχ πολυ γελασα με τον αντρα σου!!! Καλα βρε επιτρεπεται κοτζαμ αντρες να φοβουνται την γεννα? Ετσι ακριβως εκανε και ο κουμπαρος μας! Αχ τελικα και αυτη τραβανε το ζορι τους στη γεννα!;)

Εμενα ο δικος μου το επαιζε θαρραλεος και δεν πιστευα οτι θα μεινει μεσα. Ελεγα οτι τελευταια στιγμη θα την κανει απο τη αιθουσα αλλα τελικα δεν τον ειδα να ζοριζεται... Εμεινε μεχρι το τελος (δεν μπορω να πω, δεν μου αφησε το χερι λεπτο) και οταν τον φωναξε ο γιατρος "ελα να δεις, ελα να δεις τι πολλα μαλλακια εχει το ζουζουνι σας" εκεινος πηγε και τα ειδε ολα:oops: (τοτε μονο μου αφησε το χερι). Πω πω εγω δεν ηθελα με τιποτα να δει την διαδικασια (τον ηθελα απλα διπλα μου), νομιζα οτι δεν θα με ξαναεβλεπε ποτε ερωτικα μετα απο αυτο αλλα τελικα καμια σχεση (απ'οτι μου λεει).

Σοφακι μπραβο σας βρε!!! 2 δοντακια? μπαμ μπαμ τα βγαλατε ε? αντε να δουμε εμας ποτε θα σκασουν!!! Οσο για τις μυξουλες δεν λενε οτι ειναι συμπτωμα της οδοντοφυιας? Μηπως εχει μυξουλες απο τα δοντακια?

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, εχτές είχα έξοδο με την κουμπάρα μου και άλλες δύο φιλενάδες, είπα να βγω κι εγώ λιγάκι να ξεσκάσω, ωραία περάσαμε, κοίμησα τα παιδιά και έλειπα από τις 11 μέχρι τις 5, ο σύζυγος τα πρόσεχε, του ξύπνησε η μικρή μια φορά αλλά ξανακοιμήθηκε με πιπίλα ευτυχώς! 2 χρόνια είχα να βγω μόνη με τις φίλες μου, χρειάζεται που και που όμως!

Τελικά έσκασε και το δίπλα δοντάκι κατευθείαν, σύνολο δύο δηλαδή, φτου φτου καλά το πέρασε το αστέρι μου, δε δείχνει να πονάει πολύ, βάζει τα πάντα στο στόμα με τρέλα αλλά μέχρι εκεί ευτυχώς!

Σήμερα βέβαια έχει λίγες μυξούλες ρε γμτ και δεν ξέρω από που κρύωσε, έχουμε μέρες να βγούμε, ο σύζυγος ήταν μπουκωμένος αλλά πριν μέρες κι αυτός, ελπίζω να της περάσει γρήγορα!

Καλέ τι κουκλάκια τα κορίτσια σας?

Σόνια όλο και ομορφαίνει το μωρό σου!

Ματάρες όμορφες!!

Να τη χαίρεσαι τη ζουζούνα σου!

Αγγελική δεν την είχα δει την κορούλα σου άλλη φορά, είναι σκέτη ζωγραφιά όμως!!

Να σας ζήσει το κουκλί σας!!

Σοφια μου σ'ευχαριστω πολυ.

2 δόντακια;;; Με γειαααα,και σβουρα στο καπάκι;;; Μεγάλη πρόοδο,εμείς πονάνε αλλα δόντι δεν βλέπω!!! Ολα τα αλλα τα κάνουμε μπουσουλαει προς τα πίσω η δικιά μου και το κάνει γρήγορα,τωρα όταν νευριαζει με κάτι (συνήθως όταν την φιλαω)με τσιμπαει δυνατά,με εχει γεμίσει μελανιες,το κάνει τόσο δυνατα που γέμισαν τα ματιά μου δάκρυα σήμερα!!

Αχ τι ωραία Σοφια που βγηκες,ξεφευγεις μωρε απο την καθημερινότητα,κι εγω μου φαίνεται θα το κάνω σύντομα!!

Άντε βάλε μας καμια φωτο με τα παιδάκια σου,καιρο έχουμε να τα δούμε!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Σοφάκι 2 το νερό δεν το βράζουμε πλέον. Εγώ απλά το ζεσταίνω ελάχιστα γιατι κρυο δεν το μπορει κσθολου! Οχι οτι ζεστο το πινει αλλα λεμε τωρα. Ισως λιγο περισσοτερο..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοπελιες καλησπερα κ απο μας!!

Σονια κ Αγγελικη τι κουκλιτσες ειναι αυτες? Καλε που ψωνισατε τοσο υπεροχα ματακια κ οι δυο? χαχα!Τι καλλιστεια ειναι αυτα? Σονια η δικια σου αλλαξε μοιζει τωρα σαν μεγαλο μωρακι κουκλακι! Κ εσενα Αγγελικη φτου φτου (μην τις ματιασω τις καραμελιτσες σας) ξανθοιλα γαλανοματα!:D

Ελεν, τι παθατε? Ειδικα με την τσαντα, πωπω παλι καλα που την μαζεψε η σερβιτορα. Το αλλο με το μετρο την ειχαμε πατησει κ εμεις αναγκαστηκαμε να κατεβουμε μεσα σε 2 στασεις κ να παρουμε ταξι!Δεν ειμαστε ακομα για τετοιο χαμο! Κ περισσοτερο τωρα το χειμωνα.:(

Μαρακι με γειες το σερβιτσιο σας!Κ το καινουριο λουκ! Να σου πω συντομα την δικη μου γεννα: Ειχα ΠΗΤ 27/05 αλλα στις 25/5 τα ξημερωματα ειχα πονακια απο συσπασεις ηταν ομως πολυ αραια. Κατα το απογευμα κ αφου ειχα παει στο γιατρο με ραντεβου μου λεει εχουμε διαστολη 2, πηγα σπιτι κ οταν με επιασαν στο 15λεπτο φυγαμε για Λητω. Φτανοντας ειχα διαστολη 6. Μου εκαναν γρηγορα επισκληριδιο, εσπρωχνα λαθος στις εξωθησεις αλλιως θα ειχα γεννησει πριν τα μεσανυχτα κ ετσι καθυστερησα αλλη μια ωριτσα (συνολο 3 παρα κατι ωρες)! Πονουσα λιγο πριν με πιασει η ενεση. Μετα τιποτα. Βεβαια την επομενη με επιασαν οι αιμοροϊδες κ τα αρκετα ραμματα που ειχα αλλα ολα ξεπερνιουνται!;)

Λια σε ωραιο χαλι θα μποσουλαει ο Δημητρακης σου! Το ειχα δει κ εγω αυτο το σαιτ αλλα εμεις ειχαμε ηδη παρει απο ΙΚΕΑ μοκετες φθηνες επειδη ειχαμε κ τα σκυλια στο σπιτι. Βεβαια τους καναμε βιολογικο για να ειναι καθαρα για την μπεμπα φετος, μια χαρα ειναι. Αν αρχισουν κ ξεφτιζουν θα τις αλλαξω. Που να αντικαθιστουμε τετοιες εποχες χαλια, μ' αυτα που ακουμε:evil::rolleyes:!

Να ρωτησω κατι που το εχω απορια? Εσεις το νερακι που δινετε στα μπεμπακια το βραζετε πρωτα, κ το αφηνετε να γινει χλιαρο? Χρησιμοποιειτε βρυσης ή εμφιαλωμενο? Εμας εδω το νερο δεν πινεται κ εχουμε μπουκαλι

Σοφακι σ'ευχαριστω πολυ,η δικια μου τα ματια τα πήρε απο τον παπου της,τον πεθερο μου δλδ,η αλήθεια ειναι πως αυτο το μήνα άλλαξε όντως πολυ,και η συμπεριφορά της ειναι πιο ώριμη,όταν κάτι την ενοχλεί δεν κλαει πια απλά ξενίζει το μουτρακι και διάφορα τέτοια!

Οσο για το νερό,εμείς πάντα εμφιαλωμένο πίνουμε,επειδη και σε μας στη Τήνο δεν πίνετε το νερό,έχω συνηθίσει το εμφιαλωμένο και το νερο της βρύσης ακόμα και εδω στην Αθήνα δεν μπορω να το πιω,αλλα στο μωρο το βραζω όπως μου είπε η παιδιατρος.

Κορίτσια ωραίες συζητήσεις έχετε πιάσει σήμερα,θα σας διαβάσω αύριο επειδη έχω μπει απο το iPhone και κουράζονται τα ματια μου δεν τα μπορω τα μικρά γράμματα. Καλο βράδυ.

Διαφημίσεις

Σοφακι2 εμενα ο γιατρος μου ειπε να μην το βραζω το νερο και μαλιστα να του δινω απο την βρυση. Εχουμε καλο νερο εδω και εκτος απο αυτο εχουμε και κεντρικο φιλτρο. Τωρα δεν ξερω. Να σου πω την αληθεια το εμφιαλωμενο δεν το θελω γιατι οσο να ναι εινα στασιμο νερο σε μπουκαλι.

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

κοριτσια μουυυυυυυυυ κανετε την αγαπημενη μου συζητηση και εγω λειπωωωω δεν γινεται,λατρευω τις ιστοριες με γεννες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λοιπον αρχιζω να ξεδιπλωνω το σεντονι που λεει και το κατερινακι:D:D:D

καταρχην να πω οτι οπως η ελενη δεν ηθελα να γεννησω με τιποτα φυσιολογικα και μονο στην ιδεα ανατριχιαζω,γουστα ειναι αυτα τι να πω...το καταλαβε η κορουλα μου και ειπε δεν θα κανω τουμπα θα σφηνωθω αναμεσα απο το στομαχι και το δεξι πλευρο της μαμας ετσι και εκανε....οποτε αναγκαστικα καισαρικη μου λενε και εγω λεω γιουπι γιουπι:D

στις 17-04 κλεινει το χειρουργειο της μοναδικης κλινικης που εχουμε για ανακαινιση,και οταν λεμε ανακαινιση εννοουμε ξηλωμα τα παντα:shock::shock::shock::shock:

την ιδια μερα εμπαινα στο μηνα μου και ειχα και συσπασεις επαιρνα yutopar για να κρατηθω...αυτο σημαινει οτι αν γεννουσα πριν τις 2 μαιου θα γεννουσα στο νοσοκομειο με καποιον γιατρο που δεν θα ειχα ξαναδει ποτε μου και απλα θα μιλουσε ο γιατρος μου να με προσεξουν....ημουν 15 μερες μην σπασουν τα αυγα...ειχα ραντεβου 02-05 στις 10...πρωτομαγια με παιρνει ο γιατρος και μου λεει"αγγελικουλα δεν ειναι ετοιμο το χειρουργειο ακομη πρεπει να κρατηθεις αλλη μια μερα:shock::shock::shock::shock::shock: και ετσι πηγα στις 03-05 χωρις να κλεισω ματι ολο το βραδυ,ειχα πολυ αγχος αφου με το που βλεπω το γιατρο του λεω το αποφασισα δε θελω να γεννησω:D:D:D:D....και οταν γεννησα λεω αυτο ηταν χα χα δεν το ηξερα τοσο καιρο να μην αγχωνομουν...τελικα θα κανω κιαλλο παιδι...η αναρρωση πολυ καλη σηκωθηκα αμεσως και δεν καταλαβα τιποτα,πονουσα λιγο οταν ανεβαινα σκαλοπατια και οταν γελουσα...

κατα τη διαρκεια του τοκετου καταλαβαινα οτι κατι εκαναν απλως δεν πονουσα και οταν αρχισαν να μου τραβανε το μπεμπουλινι θεε μου νομιζα οτι θα μου ξεριζωσουν τα σωθικα...τους παιδεψε για να βγει...τραβουσαν με ολη τους τη δυναμη και ξαφνικα μια ανακουφιση ενα ξαλαφρωμα...παω να πω οτι πειναωωωω για αλλη μια φορα (τους ειχα πρηξει με την πεινα ) και τοτε ακουω ενα κλαμα και ερχονται ολοι μ αγγαλιαζουν και μου λενε να σου ζησει κτλπ...κλαμα εγω κλαμα και η κορη μου...ναι εγινα μανα...ναι το ονειρο μου ειχε παρει σαρκα και οστα...μου τη φερνουν αγκαλια και αυτο ηταν ξεχασα που ειμαι ποια ειμαι το μονο που ελεγα ηταν θεε μου κανε να μην ειναι ολα ενα ονειρο(αυτο ακομη και τωρα το λεω)...

κοριτσια και ενα αλλο φοβερο οταν μου τη φεραν τελικα στο δωματιο μετα τη θερμοκοιτιδα της μιλουσα και ειχε ανοιξει τα ματια διαπλατα και ηρεμησε με "εψαχνε"...μαγεια η μητροτητα!!!

αυτη ειναι η πιο ωραια φωτογραφια της ζωης μου ειναι μεσα απο το χειρουργειοhttp://imageshack.us/photo/my-images/829/030520128.jpg/

(ειναι να μην παρω φορα με τις φωτο)

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Αχ, Αγγελική μου θα κλάψω! Τι υπέροχη φωτό! Ποιος την έβγαλε;;; :cry: Τέλεια! Κι εγώ κάπως έτσι ήμουν!

Αυτό που λες σαν να σου ξερίζωναν τα σωθικά το αισθάνθηκα κι εγώ πολύ έντονα! Αγκομαχούσε ο γιατρός μέχρι να τη βγάλει.... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια,γερα να ειναι τα μωρακια μας και ευτυχισμενα στη ζωη τους!!!

το νερακι και εμεις το βραζουμε ακομη...το εμφιαλωμενο γιατι της βρυσης ουτε που μαγειρευω........

τις παρακατω φωτο τις διαλεξε ο αντρας μου γιατι λεει δεν εβαλα ωραιες φωτο της μπεμπας του χι χι χαζομπαμπας τελειως http://imageshack.us/photo/my-images/197/pb010347.jpg/

στην οικογενεια μας η κουκουβαγια ειναι ο μπαμπας μας,τι να κανουμε???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ, Αγγελική μου θα κλάψω! Τι υπέροχη φωτό! Ποιος την έβγαλε;;; :cry: Τέλεια! Κι εγώ κάπως έτσι ήμουν!

Αυτό που λες σαν να σου ξερίζωναν τα σωθικά το αισθάνθηκα κι εγώ πολύ έντονα! Αγκομαχούσε ο γιατρός μέχρι να τη βγάλει.... :?

η μαια που ειχα ηταν μια υπεροχη κοπελα,την ειχα γνωρισει στα καρδιοτοκογραφηματα και στο χειρουργειο μου κραταγε συνεχεια το χερακι,σαν να ηταν συγγενης μου...να ναι καλα!!! μου λεει λοιπον να της δωσω φωτογραφικη και εβγαλε και τη μπεμπουλα μολις βγηκε με το λωρο και εμενα αλλα δεν ξερω αν της εβγαζε η ιδια η καποιος απο ολους τους παρεβρισκομενους!!!μολις της βγαλαμε πηρε τη μηχανη και την εδωσε στη μανα μου για να πιστεψει οτι ολα ειναι μια χαρα γιατι ηταν πολυ αγχωμενη εκλαιγε...ηταν η μονη που βιωσε με τοσο αναμεικτα συναισθηματα τη γεννα...το κοριτσακι της γεννουσε δεν ειναι και λιγο....

ασχετο η τομη σου εχει ασπρισει η ειναι ακομη κοκκινη?εμενα ειναι ακομη κοκκινη η μαλλον ροζ,:rolleyes: λενε οτι ασπριζει καποτε μαλλον ειναι νωρις ακομη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...