Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου,

ευχαριστουμε για τις ευχες............

εμεις σημερα το γιορτασαμε,πηγαμε πλατεια για καφεδακι και οπως εφευγα μονη με το μπεμπουλινι μου μας πιανει ενα συννεφο βροχης και αρχισα να τρεχω η μικρουλα δε βραχηκε λιγο το καροτσι:D πλακα ειχε σαν τη τρελη με ενα μωρο μες στη βροχη...λιγο πιο κατω ειχε παλι λιακαδα:D μετα ειχαμε επισκεψεις μια φιλη μου με τον αντρα της και μας φερανε ενα συνολακι για τη μπουμπου και ενα βιβλιαρακι που λεει τραγουδακια κατενθουσιαστηκε η μπεμπα και επεσε για υπνο ξερη....πηραμε και δωρακι λοιπον στα μισογενεθλια μας :D:D:D:D

σοφακι μου θα το μελετησω αυριο ευχαριστω πολυυυυυυυυ!!!

Αχ κατερινακι ειναι πολυ βολικα αυτα τα εχει η κουμπαρα μου και μαλλον θα τα δανειστω αφου δεν τα χρειαζεται πια....

λια πανεμορφο το χαλακι πω πω παιχνιδια που θα κανετε σε λιγο καιρο πανω σε αυτο το χαλακι....καλα 500 ευρω ειναι ενας μισθος πια,σιγα μη βρει να το νοικιασει σε τετοιες εποχες και για νησι πανακριβο.....

σονια καλα κουκλακι ζωγραφιστο τι ματαρες!!!ποιος της τα εκανε δωρο αυτα τα γλυκα ματακια?τετοια εχουμε και εμεις τα πηρε απο τη μανουλα και το χω πολυ καμαρι χι χι χι...φτου φτου...η κουκουλα της αρεσει τα παπουτσια ομως εχει θεμα ε ??? χα χα...δως της φιλακια απο μενα...

ωχ ελενη μου τι περιπετειες!!!φανταζομαι θα ηταν και καθε καρυδιας καρυδι εκει μεσα στο μετρο...δεν πειραζει τωρα που το ξερετε δεν θα ξαναπατε...καλα με τη τσαντα αγιο ειχες δεν το συζητω...τι να κανουμε σου εχει παρει τα μυαλα η κορη.....

κοριτσια με τα χαλια εχω ενα θεμα τα φοβαμαι μηπως εχουν μεσα αυτα που λενε μικροβια,παρασιτα κτλπ...τα εχω ολα πλημενα αλλα ξερω εγω μηπως να αγορασω καινουρια???:rolleyes: θα ρωτησω και τη παιδιατρο..

αληθεια πως ανεβαζεις φωτο να σας δειξω και εγω το λουκουμακι μου?μετα μπορω να τη βγαλω παλι???αχ ειμαι λιγο ασχετη με αυτα...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικούλα σας έπιασε η πρώτη σας βροχή στο δρόμο;; χιχι Εμάς ακόμη δεν μας έχει πιάσει! Χειμώνας είναι μπροστά, για να δούμε... :rolleyes:

Αχ, ναι βάλε μας κι εσύ τη ζουζούνα σου! Θ κάνεις λογαριασμό στη σελίδα imageshack με το μειλ σου και θα πας εκεί που λέει media upload και θα φορτώσεις όσες φωτογραφίες θες και θα πατήσεις upload now. Μετά αφού φορτώσεις όσες θές θα σου τις δείξει σε μικρογραφίες μάλλον και κάτι μικρά κυκλάκια δίπλα στην κάθε μια όπου υπάρχουν επιλογές για να σβήσεις κάποια αν θες ή να δεις λεπτομέρειες δηλαδη να τη μεγαλώσεις και να φαίνεται όπως της Σόνια μία μία. Θα μας στείλεις το λινκ (αφού τις μεγαλώσεις, όχι όσο είναι μικρογραφίες) και εμείς θα τις δούμε! Εύκολο είναι, μην σου ακούγεται κάπως! :rolleyes:

Όσο για το μετρό είμαστε αδικαιολόγητοι γιατί γενικά πριν γεννηθεί η μικρή μας κυκλοφορούσαμε συνέχεια και ξέρουμε γενικά τι πάιζει... Τώρα πώς μας ήρθε να τη βάλουμε μέσα δεν ξέρω... Σαν πρωτάρηδες την πατήσαμε... :?

Σχετικά με τα χαλιά, όχι μωρέ, δεν πιστεύω να έχουμε θέμα... Αν είναι καθαρά δεν υπάρχει πρόβλημα για τα μωρά. Αυτό έλειπε κάθε τόσο να αγοράζουμε άλλα χαλιά.... Είναι και "φθηνά"! Καήκαμε.... :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Σόνια, τέλεια η γαλανομάτα σας!!!

Έχω την εντύπωση πως όλες οι κούκλες μας στο καφέ είναι ξανθιές γαλανομάτες μπάρμπι-κουκλίτσες???

μόνο της Σοφίας μας είναι εξωτική μελαχροινή???

Αγγελικούλα τη φάγατε την πρώτη σας βροχούλα ε??Τώρα που χειμωνιάζει φαντάζομαι θα έχουμε και τέτοια ατυχήματα;););)άντε καλό μας χειμώνα λοιπόν!

Ελένη, τι πάθατε βρε παιδάκι μου....πρώτα με το μετρό...που να το ξέρετε κ εσείς...πριν 2-3 χρόνια όταν έμπαινες στο μετρό ήταν 3 κ ο κούκος, όλοι κυκλοφορούσαν με τα αυτοκίνητά τους...τώρα κ λόγω κρίσης φαντάζομαι τι θα γίνεται...δεν πειράζει μωρέ, τώρα που μάθατε δεν θα το ξανακάνετε...

όσο για τη τσάντα, πραγματικά άγιο είχες Ελενάκι μου...να είναι καλά η κοπέλα που τη βρήκε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:όπως είπε κ η αγγελική μας σου έχει πάρει τα μυαλά η μπουμπου και δικαίως εδώ που τα λέμε!!!

Το χαλάκι από αυτό το σαιτ το παραγγείλαμε , πολύ εξυπηρετικοί, και ενώ το είχα λίγο άγχος, είναι πολύ καλή ποιότητα, και τα χρώματα είναι πολύ πιο ωραία από ότι φαίνονται στη φωτό...!έχει όντως πανέμορφα χαλάκια...αν ήταν άλλες εποχές θα έπαιρνα κ για εμάς αλλά τώρα που....μεταφορικά δεν πληρώσαμε, και πληρώσαμε αντικαταβολή!

HDfQp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Καλε 2 μερες ελειψα και δεν σας προλαβαινω:D

Με διαλειμματα σας διαβαζα;)

Αλικη πραγματικα σε θαυμαζω!!! Μονη βρε κοριτσι μου πως την παλευεις??? Ο Θεος να σου δινει δυναμη να μεγαλωσεις τη ζουζουνιτσα σου!!!

Εμενα ο δικος μου κοιμαται 8.30-9.00 και ξυπναει συνηθως 7-7.30 αλλα οχι σερι:(. Ξυπναει τη νυχτα περιπου 4 φορες για να θηλασει και συνηθως με εχει πιπιλα:tongue: χιχιχιχι... Κανω υπομονη και προσμενω την ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ που θα κοιμηθω σαν ανθρωπος χωρις διαλειμματα!!! Μπανακι τον κανω στην λεκανιτσα και ο αντρας μου μας ριχνει το νερακι... Οταν ειναι απογευματινος και σχολαει 10 τον κανω μονη μου. Ευτυχως η λεκανιτσα εχει θεση που μπαινει το τηλεφωνο της βρυσης και ετσι πεφτει το νερο και τον ξεπλενω χωρις να χρειαζεται να το κραταω. Ανοιγω και την ταπα που εχει η μπανιεριτσα να φευγει το τρεχουμενο νερο και μια χαρα!!!

Λιακι δεν τα ετοιμασαμε ακομα τα μπαγκαζια μας... Με γεια και το χαλακι... εχω αποθηκευση το σαιτ... πολυ μου αρεσε, μου φαινεται θα το παραγγειλω και εγω;)

Ελενακι και αλλη εγκυμοσυνη στο σοι????χαχαχαχα αντε βαλε και εσυ μπροστα για δευτερο να ολοκληρωθει το καρε:tongue: χαχαχαχαχαα!!!

Σονια κουκλα η μικρη!!!

Εμεις κοριτσακια μου εχθες ολη μερα σουρτουκευαμε:P

Φυγαμε 10.30 το πρωι και γυρισαμε 7 το απογευμα

Πηγαμε κομμωτηριο.. Εβαψα επιτελους τα μαλλια μου κουρευτηκα και εγω και ο αντρα μου και χτενιστηκα (ανανεωθηκα κοριτσια μου). Με τα λιγα, με τα πολλα 4 ωρες ημασταν στο κομμωτηριο. Ο κομμωτης ειναι και φιλος μας και χαζολογουσαμε;) Το παλικαρακι μου ΚΥΡΙΟΣ ουτε κιχ δεν εβγαλε, εξω να ναι και οπου να ναι!!!:D Μετα πηγαμε cosmos για καφε με κατι φιλους και τα μωρακια τους (ειχε γεμισει το μαγαζι καροτσια χιχιχιχι). Και τελος πηγαμε στην παιχνιδουπολη Μουστακας και πηραμε τα απαραιτητα για το πρωτο μας γευμα!!! Πηρα και κυπελλακι της Nuk (6+ για μεταβαση απο το μπιμπερο στο κυπελλακι). Γυρισαμε και ημουν ενα πτωμα. Εβαλα το παιδι για υπνο 8.30 και εγω εκανα ενα ντουζακι και κοιμηθηκα αμεσως:o

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

http://imageshack.us/photo/my-images/441/pb020419.jpg/

καλημερααααααααααα

τα καταφερα????????φαινονται???? 4 φωτο ειναι!!!

ελενιτσα ευχαριστω για τη βοηθεια,ησουν κατατοπιστικοτατη!!!

λιακι για σας δουλευουμε...κανουμε ομορφες κορες για να εχουν επιλογες τα αγορια σας χι χι χι....πως τα πατε με τα φαγητα?και τον υπνο?

Διαφημίσεις

μαρακι με γεια το μαλλι!!!χρειαζεται και η ανανεωση,ειδικα στην περιπτωση μας...ειναι πονηρα τα μωρακια μας και επειδη γεννηθηκαν μαιο και μαθανε ολα στις βολτες αντε να μαζευτουμε στα σπιτια μας τωρα....μεχρι και ο χειμωνας μας λυπηθηκε και ξεχασε να ερθει...χα χα με γεια και το σετακι φαγητου...αντε φανταζομαι περιμενεις πως και πως να ερθει η αυριανη μερα να φατε!!!

σε 10 μερουλες φευγεις τυχερουλα,κοιτα μη μας ξεχασεις τωρα που θα πας στα ξενα....αληθεια θα εχεις ιντερνετ να μπαινεις????

Καλημέρα μανουλίνες!! :P

Αχ, πρώτα θα αναφερθώ στην Αγγελική!!! Καλέ! Τι κουκλί είναι αυτό;;;; Φτου φτου, ματαρίνες μου! :P Σκέτη γλύκα! Όντως τα αγόρια της παρέας έχουν μπόλικες επιλογές! χεχεχεχε Να τη χαίρεστε κοριτσάκι μου, είναι πολύ όμορφή! Φτου φτου και φτου φτου και ξανα φτου! ;)

Λιάκι, το τσέκαρα το σαιτ με τα χαλιά, έχει και μεγάλα που θέλω και σε πολύ καλές τιμές! Από εκεί θα παραγγείλουμε το πιθανότερο, θα το δείξω και στον Τάσο να εγκρίνει.... :D

Χαχαχα, όντως μου έχει πάρει τα μυαλά η Αθανασία δε λέω, αλλά και το γλυκάκι που τρώγαμε εκεί σκέτο ξεμυάλισμα ήταν!!!! :tongue: :tongue: :tongue: Δοξα το Θεό!! Πήγε και την πήρε ο μπαμπάς μας και την έχω στα χέρια μου την τσαντούλα μου! :confused:

Μαράκι μου, οι μερούλες κοντεύουν για το μεγάλο ταξίδι! Φαντάζομαι τη γλυκιά αναμονή που νιώθεις και για το ταξίδι καθ'εαυτό, αλλά και για το ότι θα δεις επιτέλους τους γονείς σου και θα τους πας τον εγγονό! Με το καλό, κοπέλα μου εύχομαι! ;) Με γεια και το μαλλάκι, θα έγινε τέλειο φαντάζομαι! Τι καλά που είναι ησυχούλης ο Ιωάννης στη βόλτα ακόμη κι αν είναι μεγάλη. Εμάς φάσεις φάσεις γκρινιάζει στη βόλτα ειδικά αν νυστάξει και δε βολεύεται στο καρότσι. Άλλες πάλι φορές την πάιρνει ο ύπνος και χαμπάρι δεν παίρνουμε... :tongue: Αναλόγως τη νύστα! :D Με το καλό αύριο να εγκαινιάσετε το σερβίτσιο του φαγητού σας! Περιμένουμε εντυπώσεις... ;)

Τώρα που είπα σερβίτσιο, ενώ έχω αγοράσει 2-3 πιατάκια για τη φρουτόκρεμα και αρχικά αυτά χρησιμοποιούσα πλέον δεν τα χρησιμοποιώ και βάζω την κρέμα σε ένα δοσομετρητή της chicco που είχα πάρει ο οποίος γράφει και τα ml απ'έξω και βλέπω πόσο είναι ακριβώς και η ποσότητα. Είναι 220 ml και είναι ότι πρέπει, τόσο τρώει ακριβώς. 200-220 ml. Την είχα βάλει εκεί μέσα δοκιμαστικά μια μέρα μόνο για να τη μετρήσω και λέω "δεν της την δίνω από εδώ κατευθείαν να μην κάνω μετάγγιση και χάνεται και κρέμα στα τοιχώματα" κι έτσι και έκανα και είναι πιο βολικό από τα πιατάκια τελικά γιατί είναι πιο στενό και βαθύ και μαζεύω όλη την κρέμα πιο εύκολα. Αυτός είναι, http://www.chicco.gr/el/en_dosometritis_skonis_galaktos.html χωρίζεται σε 2 κομμάτια και εγώ χρησιμοποιώ το κάτω το λευκό. Το άλλο είναι χωρισμένο στα 3 και είναι για σκόνη γάλακτος. Το κάτω είναι ενιαίο για φαγητό... :rolleyes: Θα πάρω και κανένα ακόμη τέτοιο στυλ. Βρε με τι μπορεί να βολευτεί ο άνθρωπος... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Το καινουργιο μας σερβιτσιο!!!:P:p:p

http://www.chicco.gr/el/en_set_piaton_fagitou.html

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=349969&itm=4812555&ct=1090108&pid=40

Αγγελικουλα η μικρη ειναι μια γλυκα!!! να τη χαιρεσαι κοριτσακι μου:P... φευγωωωωωωω ναι...θα εχω ιντερνετ ομως να μπαινω να σας διαβαζω;) και οποτε μπορω θα σας γραφω!!!

Σοφακι πηγες τελικα στην συγκεντρωση απο την ομαδα μητρικου θηλασμου? Και εμενα μου στειλανε προσκληση στο fb αλλα τελικα δεν μπορεσα να παω:(

Σοφακι2 σε 3ωριτσες γεννησες ε? Και εγω τυχερη σαν και σενα ημουν. Μεσα σε 2ωριτσες και με τρεις εξωθησεις τσουπ εσκασε μυτη ο τζουτζουκος μου!!! :D:D:D

Αχ τι μου θυμησες τωρα!!!

Κοριτσια δεν ετυχε να σας πω την μικρη μου περιπετεια στις 9 Μαιου;)

Ενω ειχα ΠΗΤ 21 Μαιου, ξημερωματα στις 9 Μαιου μου σπασαν τα νερα και ημουν μονηηηηηηηη μου :shock::shock::shock:. Ο αντρας μου ηταν νυχτερινος και εγινε αυτο που φοβομουν!!! Ευτυχως δεν πανικοβληθηκα, αναψα θερμοσιφωνα και περνω τον αντρουλη μου να του πω οτι μαλλον γενναμε! και λεω μαλλον γιατι δεν το πιστευα ουτε εγω οτι ειχε ερθει η ωρα!!!! Και το καλυτερο? Εκεινη την ημερα δεν ειχαμε αυτοκινητο:shock:. Το ειχαμε στειλει την προηγουμενη μερα για βιολογικο καθαρισμο, βλεπετε θελαμε να ειναι ολα ετοιμα για την μεγαλη μερα μονο που λογαριαζαμε χωρις τον ξενοδοχο! Να μην πολυλογω στην κλινικη εφτασα ακουσον ακουσον με το περιπολικο και με το φαρο αναμενο χιχιχιχι. Ο αντρας μου οδηγουσε και εγω διπλα cool:cool: A!!! και απο πισω καθοταν οι συναδελφοι της νυχτερινης βαρδιας (καποιος επρεπε να επιστρεψει το περιπολικο στο τμημα) χαχαχαχαχα πολυ γελιο εριξα εκεινη την μερα... Ανεβηκα επανω στην αιθουσα τοκετου (ευτυχως δεν ειχα πονους) βαφτηκα (μην με δει ο γιος μου οπως να ναι) βγαζαμε αναμνηστικες φωτο και μολις μου βαλανε ορο εκανα αμεσως διαστολη τελεια. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!:D:D:D

Αχ συγκινηθηκα παλι!!!!!!! Προφανως εσεις που μιλατε απο την αρχη στο φορουμ θα εχετε γραψει την ιστορια του τοκετο σας, αλλα αν δεν σας κανει κοπο ξαναγραψτε την και για μας τις καινουργιες!!!;)

Μαρία μου, ωραίο το σερβίτσιο σας! Το είχα δει κι εγώ, αλλά τελικά πήρα ένα ταπεράκι της ΜΑΜ που είναι η αγαπημένη μάρκα της Αθανασίας! :tongue:

Πω πω , όντως είχε πλάκα η μεταφορά στην κλινική! χεχε Αυτό θα το θυμάσαι χρόοονια! Βιαστικός ο μπεμπάκος σου,ε; :P Σε ποια κλινική γέννησες; Επισκληρίδιο έκανες; Πρόλαβες;;

Όσον αφορά το δικό μου τοκετό δεν έχω να διηγηθώ και πολλά γιατί γέννησα με προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες ακριβώς μετά από δική μου επιλογή!!!! ;) Ήταν η γέννα των πιο τρελών μου ονείρων, μια γέννα δηλαδή χωρίς άγχος, τρέξιμο, αγωνία και πόνο... Κι έτσι ακριβώς έγινε δόξα το Θεό! :rolleyes: Το να γεννήσω φυσιολογικά ήταν η πιο μεγάλη μου φοβία από παιδί ακόμη και δυστυχώς περνώντας τα χρόνια η φοβία παρέμεινε μέσα στο μυαλό μου κι έτσι πήρα αυτή την απόφαση από την πρώτη στιγμή που έμεινα έγκυος... (μη σου πω πως το είχα αποφασίσει πριν καν μείνω!) Όταν ήμουν περίπου 4-5 μηνών το ζήτησα από το γιατρό μου, εκείνος μου είπε οτι του το έχουν ξαναζητήσει -ουφ!, νόμιζα πως ήμουν η μόνη..- και αφού μου εξήγησε τα υπέρ και τα κατά κλείσαμε τη συμφωνία! Χάρηκα πολύ που το δέχτηκε χωρίς να με πιέσει γιατί υπάρχουν κολλημένοι που δε σου κάνουν καισαρική αν δεν συντρεχει λόγος συνεπώς σου αφαιρούν το δικαίωμα του να επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο θέλει να φέρεις το παιδί σου στον κόσμο και πώς εν τέλει θες να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία... Σε αντίθεση με άλλες κοπέλες εγώ πιστεύω οτι η κάθε μια μας ναι μπορεί να επιλέξει πώς θα γεννήσει, είναι το σώμα και το παιδί της καθεμιάς. Έχω ακούσει πολλές κριτικές γι αυτό ανέλυσα τη σκέψη μου... :rolleyes: Για να τελειώσω θα σου πω οτι γέννησα και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα, αγχώθηκα ελάχιστα και πόνεσα ελάχιστα έως καθόλου σε γέννα και ανάρρωση. Αχ αυτή η ανάρρωση της καισαρικής που όλοι μου έλεγαν θα φας μαχαίρι, θα πονάς, θα αναρρώσεις δύσκολα και ενώ οι άλλες θα περπατάνε εσύ θα είσαι με σωληνάκια στο κρεβάτι... Ε, λοιπόν, σηκώθηκα και περπάτησα την ίδια μέρα της γέννας και ένιωθα περίφημα! Η δύσκολη ανάρρωση της καισαρικής είναι μύθος πλέον... :rolleyes: Και το σημαντικότερο... μέσα σε 10 λεπτά είχα αγκαλιά το μωράκι μου, τη ζωή μου όλη! ;) Ευτυχώς δε μετάνιωσα στιγμή και άλλες 10 γέννες να έκανα θα τις έκανα με καισαρική! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μαρία μου, ωραίο το σερβίτσιο σας! Το είχα δει κι εγώ, αλλά τελικά πήρα ένα ταπεράκι της ΜΑΜ που είναι η αγαπημένη μάρκα της Αθανασίας! :tongue:

Πω πω , όντως είχε πλάκα η μεταφορά στην κλινική! χεχε Αυτό θα το θυμάσαι χρόοονια! Βιαστικός ο μπεμπάκος σου,ε; :P Σε ποια κλινική γέννησες; Επισκληρίδιο έκανες; Πρόλαβες;;

Όσον αφορά το δικό μου τοκετό δεν έχω να διηγηθώ και πολλά γιατί γέννησα με προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες ακριβώς μετά από δική μου επιλογή!!!! ;) Ήταν η γέννα των πιο τρελών μου ονείρων, μια γέννα δηλαδή χωρίς άγχος, τρέξιμο, αγωνία και πόνο... Κι έτσι ακριβώς έγινε δόξα το Θεό! :rolleyes: Το να γεννήσω φυσιολογικά ήταν η πιο μεγάλη μου φοβία από παιδί ακόμη και δυστυχώς περνώντας τα χρόνια η φοβία παρέμεινε μέσα στο μυαλό μου κι έτσι πήρα αυτή την απόφαση από την πρώτη στιγμή που έμεινα έγκυος... (μη σου πω πως το είχα αποφασίσει πριν καν μείνω!) Όταν ήμουν περίπου 4-5 μηνών το ζήτησα από το γιατρό μου, εκείνος μου είπε οτι του το έχουν ξαναζητήσει -ουφ!, νόμιζα πως ήμουν η μόνη..- και αφού μου εξήγησε τα υπέρ και τα κατά κλείσαμε τη συμφωνία! Χάρηκα πολύ που το δέχτηκε χωρίς να με πιέσει γιατί υπάρχουν κολλημένοι που δε σου κάνουν καισαρική αν δεν συντρεχει λόγος συνεπώς σου αφαιρούν το δικαίωμα του να επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο θέλει να φέρεις το παιδί σου στον κόσμο και πώς εν τέλει θες να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία... Σε αντίθεση με άλλες κοπέλες εγώ πιστεύω οτι η κάθε μια μας ναι μπορεί να επιλέξει πώς θα γεννήσει, είναι το σώμα και το παιδί της καθεμιάς. Έχω ακούσει πολλές κριτικές γι αυτό ανέλυσα τη σκέψη μου... :rolleyes: Για να τελειώσω θα σου πω οτι γέννησα και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα, αγχώθηκα ελάχιστα και πόνεσα ελάχιστα έως καθόλου σε γέννα και ανάρρωση. Αχ αυτή η ανάρρωση της καισαρικής που όλοι μου έλεγαν θα φας μαχαίρι, θα πονάς, θα αναρρώσεις δύσκολα και ενώ οι άλλες θα περπατάνε εσύ θα είσαι με σωληνάκια στο κρεβάτι... Ε, λοιπόν, σηκώθηκα και περπάτησα την ίδια μέρα της γέννας και ένιωθα περίφημα! Η δύσκολη ανάρρωση της καισαρικής είναι μύθος πλέον... :rolleyes: Και το σημαντικότερο... μέσα σε 10 λεπτά είχα αγκαλιά το μωράκι μου, τη ζωή μου όλη! ;) Ευτυχώς δε μετάνιωσα στιγμή και άλλες 10 γέννες να έκανα θα τις έκανα με καισαρική! ;)

Καλα εκανες κοριτσακι μου!!!

Και εγω πιστευω οτι δικη σου ειναι η αποφαση για το πως θα γεννησεις... Εγω φοβομουν το αντιθετο χεχεχεχε, φοβομουν την καισαρικη. Οσο να ναι τρως μαχαιρι και γενικα φοβαμαι τα χειρουργεια!!! Οπως και να χει το αποτελεσμα μετραει!!! Εχεις στην αγκαλια σου ολοκληρο τον κοσμο:).

Εγω γεννησα στην Γενικη Κλινικη... Επισκληριδιο μου βαλανε μιση ωρα μετα τον ορο αλλα επειδη εκανα αμεσως διαστολη τους καταλαβα τους πονους και δεν με επιασε. Ο γιατρος μου ειπε οτι τζαμπα μου την κανανε γιατι οταν μου την κανανε ημουν ηδη σε φαση εξωθησης... Ολα για τα ευροπουλα γινονται (200 ευρω πηρε εντελως τζαμπα ο αναισθησιολογος)

Διαφημίσεις

Καλα εκανες κοριτσακι μου!!!

Και εγω πιστευω οτι δικη σου ειναι η αποφαση για το πως θα γεννησεις... Εγω φοβομουν το αντιθετο χεχεχεχε, φοβομουν την καισαρικη. Οσο να ναι τρως μαχαιρι και γενικα φοβαμαι τα χειρουργεια!!! Οπως και να χει το αποτελεσμα μετραει!!! Εχεις στην αγκαλια σου ολοκληρο τον κοσμο:).

Εγω γεννησα στην Γενικη Κλινικη... Επισκληριδιο μου βαλανε μιση ωρα μετα τον ορο αλλα επειδη εκανα αμεσως διαστολη τους καταλαβα τους πονους και δεν με επιασε. Ο γιατρος μου ειπε οτι τζαμπα μου την κανανε γιατι οταν μου την κανανε ημουν ηδη σε φαση εξωθησης... Ολα για τα ευροπουλα γινονται (200 ευρω πηρε εντελως τζαμπα ο αναισθησιολογος)

ΑΑΑΑααααχ, πανάθεμά τους! Παραδόπιστοι τελείως... Ακου επισκληρίδιο την ώρα της εξώθησης... Τι να πω.. Είναι 200 ευρώ, ναι. Άντε μη θυμώνουμε, περασμένα ξεχασμένα... Τα μωράκια μας να είναι καλά! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Όσο για το χειρουργείο, μη νομίζεις... ακούγεται κάπως αλλά επειδή δεν είσαι ναρκωμένη δεν το βλέπεις έτσι εκείνη την ώρα. Δεν το καταλαβαίνεις πώς να το πω... ;) Στον οδοντίατρο πάντως εγώ φοβάμαι πολυ περισσότερο, χωρίς πλάκα! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Όσο για το χειρουργείο, μη νομίζεις... ακούγεται κάπως αλλά επειδή δεν είσαι ναρκωμένη δεν το βλέπεις έτσι εκείνη την ώρα. Δεν το καταλαβαίνεις πώς να το πω... ;) Στον οδοντίατρο πάντως εγώ φοβάμαι πολυ περισσότερο, χωρίς πλάκα! :shock:

χαχαχαχαχα:P:p:p

Ασε τον οδοντιατρο!!! Στην σκεψη και μονο ανατριχιαζω.... πρρρρρ

Οπως καταλαβαινεις γενικοτερα με τους γιατρους δεν τα παω καλα!!!

Αχ, κορίτσια, τι μου θυμίσατε τώρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να σας τα γράψω κ λίγο πιό αναλυτικά, την πρώτη φορά που είχα γράψει δεν προλάβαινα με το αστεράκι να τρώει κάθε μισάωρο...

Στις 11 Μαίου πήγα στο γιατρο μου, με εξέτασε, ο τράχηλος ειχε κοντύνει αρκετά και η διαστολή ήταν στο 2, είχα ήδη σταματήσει τις αντιπηκτικές, κλεισμένη η 38η εβδομάδα, οπότε μου λέει αύριο το πρωί στις 6 ραντεβού στο Ρεα για πρόκληση τοκετού:D:D:D

Ξυπνήσαμε το πρωί βγήκαμε φωτογραφίες με τον άντρα μου και πήγαμε στη κλινική..

Στις 7 αφού με καλλώπισαν με πήγαν σε μια αίθουσα όπου είμασταν εγώ με τον άντρα μου και άλλη μια πελάτισσα του γιατρού μου μαζί με τον άντρα της και η μαία μας...

κατά τις 9 και ενώ είχα συσπάσεις από την ώρα που πήγα στο μαιευτήριο η μαία μου έσπασε τα νερά (φοβερή εμπειρία:tongue:) και περιμέναμε...τότε μου έκαναν και την πρώτη δόση επισκληριδίου γιατί είχα ήδη πόνους αρκετούς και μόλις μου την έκαναν μου έπεσε η πίεση και μου έβαλαν οξυγόνο..

ο άντρας μου τρόμαξε και χλώμιασε όταν με είδε έτσι και τον κορόιδευα ότι όταν θα γεννάω θα λιποθυμίσει κτλ..(που να ΄ξερα)όσο περιμέναμε κορίτσια ρίξαμε πολύ γέλιο...είμασταν ωράιο παρεάκι...με την άλλη κοπέλα η διαστολή μας προχωρούσε σχεδόν ταυτόχρονα και γελούσαμε και λέγαμε για φάντάσου να γεννάμε μαζί και να μη ξέρει που να τρέξει ο γιατρός..(δε λέγαμε τίποτα άλλο?)

Τελικά να μη σας τα πολυλογώ κατά τις 12 μου έκαναν δεύτερη δόση επσκληριδίου αλλά μάλλον μικρότερη γιατί φοβήθηκαν από την πρώτη και γύρω στις 3 και κάτι άρχισα να πονάω πολύ(τελείωσε η επισκληρίδιος) και με βλέπει η μαία και μου λέει, τέλειωσαν τα ψέματα έχεις τέλεια διαστολή, γεννάμε!!!κορίτσια μου κόπηκαν τα πόδια..ξέχασα ότι ήξερα, και με έπιασε πανικός...οι πόνοι να έρχονται ανά δίλεπτο ..και τι πόνοι:shock::shock::shock: και ξαφνικά μόλις αρχίζω να σπρώχνω βλέπω τον άντρα μου να βγαίνει από το δωμάτιο μαζί με τη μαία και να φωνάζουν ..νοσοκόμος-νοσοκόμος!!!

κορίτσια του ήρθε λιποθυμία!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:τον ξαπλώσαν σε ένα φορείο και έτσι έχασε τη γέννα:?:?:?

τεσπά, εγώ μέσα σε έναν πανικό να έρχονται οι πόνοι απανωτά και να μη προλαβαίνω όχι αναπνοές να κάνω...ούτε ανάσα να πάρω..και ξαφνικά στην 4ή 5η ώθηση μου λέει η μαία μη σταματάς να σπρώχνεις πάρε κ άλλη ανάσα και καταλαβαίνω ότι αυτό είναι..βάζω τα δυνατά μου και νιώθω το αστεράκι να γλιστράει απο μέσα μου........τι υπέροχο συναίσθημα!!!!!Αχ, το θυμάμαι και συγκινούμαι...έσκυψα να δω και τον κρατούσε ο γιατρός από τα πόδια και ξετύλιγε τον λώρο που ήταν τυλιγμένος γύρω γύρω σαν κοκορετσάκι ήταν το μωρό μου... και ακούω το κλάμμα του...μου τον έδωσαν αγκαλίτσα, ήρθε και ο άντρας μου εκείνη τη στιγμή και κλαίγαμε αγκαλιά!

Δε σας είπα όμως...τη στιγμή που άρχισα τις εξωθήσεις, μου άλλαξαν αίθουσα και η άλλη κοπέλα έμεινε εκεί που είμασταν, ε μετά από 5 λέπτα έρχονται οι μαίες πανικόβλητες και λένε στον γιατρό μου ότι και η άλλη κοπέλα γεννάει!!!!!!!:shock::shock::shock:και να τον βλέπω να ιδρώνει να ξειδρώνει, χλώμιασε ο άνθρωπος, η μαία μας έτρεχε πανικόβλητη...τελικά αυτυχώς εγώ μέσα σε 10 λεπτά γέννησα και πρόλαβε και την κοπέλα:-P:razz::-P

Τι υπέροχη ημέρα ήταν εκείνη!!!!!!!

Αξέχαστες στιγμές...τωρα τον πόνο αμυδρά τον θυμάμαι...τον γιό μου όμως τον καμαρώνω κάθε μέρα με τρομερή υπερηφάνεια!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...