Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

αχ συναδελφος και εσυ... και η ελενη ειναι δασκαλα...και εγω εχω δωσει 2 φορες ασεπ περασα πολλα τα καταφερα μεχρι τωρα αντε να δουμε τι θα γινει τωρα...που σπουδασες?εγω γιαννενα

Στη Ροδο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΩΩΩ να σας ζησει λοιπον η Αθανασια!!(εχεις και τικερακι και δεν παιρνω τιποτα ειδηση!!)

Κοιτα...εχεις δικιο απο τη μια, εχω φαει τοση κουραση και μοναξια που θα ηταν πολυ καλο να ειχα τη μανουλα μου κοντα, αλλα δε κανω στην Αθηνα. Με πιανει καταθλιψη...δεν μπορεις να φανταστεις. Επομενως, θα κανω υπομονη να μεγαλωσει το κοριτσουδι μου. Εχω γνωρισει και καποιες κοπελες..θα περασει ο καιρος.

Δεν εργαζομαι πεταλουδιτσα μου!! Εργασια κατ'οικον!! ;)

Θα περάσει ο καιρός φυσικά! Εύχομαι όσο το δυνατόν ευκολότερα! ;) Αθήνα σε ποια περιοχή μένουν οι γονείς σου; Εμείς Πειραιά στα Καμίνια όρια με Ρέντη μένουμε.

Δε μου είπες, facebook έχεις;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Θα περάσει ο καιρός φυσικά! Εύχομαι όσο το δυνατόν ευκολότερα! ;) Αθήνα σε ποια περιοχή μένουν οι γονείς σου; Εμείς Πειραιά στα Καμίνια όρια με Ρέντη μένουμε.

Δε μου είπες, facebook έχεις;

Οχι δεν εχω. Δεν ξερω καθολου απο Πειραια. Οι γονεις μου μενουν Πατησια.

Αχ κοριτσακια μου ομορφα εγω θα σας καληνυχτισω!!!

Θα τα πουμε αυριο παλι!!!!!!!!!

Ονειρα γλυκα να εχετε σαν τις μπεμπουλες σας!!

Ρε κοριτσια δεν σας προφταινω:tongue:! Κανω quote να απαντησω σε ενα μηνυμα κ μου εμφανιζονται απο κατω αλλα 3μην. Τι να πρωτογραψω?Time-out χαχα!!!:D:tongue::D

Αγγελικουλα σου ξυπναει η μπουμπουκα, λογικο αφου αυριο γινεστε 6μηνων (καλα μισοχρονα κ σε σας Ελενη!) περνατε αλμα αναπτυξης κ μαλιστα νομιζω ειναι λιγο βαρβατο, αν την βγαλετε μονο με 1βραδυνο ξυπνημα ουτε του παπα!

Ελεν, με το καλο λοιπον κ το αλλο ανηψακι απο το αλλο σοι, πωπω φανταζομαι τα παιδικα παρτυ τρελα θα ειναι σε κανα δυο χρονακια θα τρεχουν ολα μαζι! Καλα για τον "γιατρο" του συναδελφου δεν εχω να πω τιποτα:shock:, απλα ειναι "για τα μπαζα"!

Αλικη, καταρχην κοπελα μου εισαι οντως ηρωιδα. Ξερω τι τραβας, δεν μπορω να βρεθω στη θεση σου αλλα ξερω. Ειμαι λιμενικος κ μαλιστα σε γραφειο που εχουμε τους ναυτικους (Ναυτολογια, αν ρωτησεις τον αντρα σου θα καταλαβει). Εχω γνωρισει πολλες οικογενειες σαν την δικη σου. Βεβαι οι περισσοτεροι σε μας ειναι στα ακτοπλοϊκα αλλα με διανυκτερευση 1 στις 5 κ αυτες οι οικογενειες εχουν προβλημα! Ειχα κ εγω την ευκαιρια να ειμαι με ναυτικο αλλα δεν το ηθελα με τιποτα για τους ιδιους λογους που εσυ υπομενεις (κ φαντασου μιλαμε για 9+ χρονια πριν κ μονο για σχεση) κ ευτυχως, γιατι να 'μαι τελικα με τον Τασο μου κ την μικρη μου μπεμπουλιτσα. Σας θαυμαζουμε ειδικα εμεις γιατι ακομα κ οι κοπελες που ειναι παντρεμενες με συναδελφους (λιμενικους) που φευγουν αποστολες διμηνες στα σκαφη ειναι πολυ προβληματισμενες! Σου ευχομαι να βλεπεις τον αντρα σου οσο πιο συχνα γινεται κ γιατι οχι να πατε οικογενειακως καποια στιγμη στο πλοιο του. Αν δεν σε πειραζει, τι ειδικοτητα εχει?

Κ εμας το πρωτο μωρακι ειναι, εγω ειμαι ας πουμε 29χρ. στα χαρτια γιατι νιωθω μολις 24:tongue:;)! Για τις ερωτησεις σου, κολωνια ουτε εγω της βαζω, μου αρεσει η μπεμπε μηρωδια! Κ εγω αγκαλια την ταϊζω γιατι θηλαζουμε ακομα (στερεες μετα τα τελη Νοεμ. γιατι εχουμε κ αλλεργια στο αγελαδινο) αλλα εμενα ειναι ελαφρια, 6900 νομιζω τωρα, βεβαια εχω κ εγω μαξιλαρι κ της βαζω απο κατω. Τωρα για το μπανακι, κ εμεις ντουζιερα εχουμε αλλα χωραει ενα πλαστικο μπανακι που εχω παρει κ εκει την βαζω. Για περισσοτερες εμπειριες θα σου πουν οι δευτερομανουλες κ ειδικα η Κατερινα που ξερει απο ιντερνετικες αγορες κ εχει δει διαφορα παιδικα gadgets.

Για προγραμμα υπνου, εμεις ειμαστε ολιγουπνες, αλλα στο περιπου απο τις 10.00-10.30-11.00 μεχρι 7.00-7.30 βαρια 8.00 εχουμε εγερτηριο! Ευκολη γεννα κ εσυ, κ εγω περιπου 3ωρες με φ.τ. αφου δεν προφτασαν να μου κανουν κλυσμα κ ξυρισμα (ευτυχως ειχα ηδη κανει "καλλωπισμο" εγω:tongue:). Αυτα για αποψε, θα σας καληνυχτησω, θα τα πουμε αυριο, φιλια!!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα κορίτσια μου!!! :P Τα λέμε αύριο με υγεία!

(Πάω στην εικονική μου φάρμα, του facebook που έχω φάει κόλλημα, να αρμέξω και να θερίσω να περάσει λίγο η ώρα γιατί είναι βραδινός ο Τάσος κι αγριεύομαι! :? )

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα και καλο μήνα και από εμάς!!!!!!!!!!

Κατ' αρχήν να καλοσωρίσω την Αλίκη που είναι καινούργια στο κλαμπ!!! Οπως είπαν και τα αλλα κορίτσια πολύ χαιρόμαστε που μεγαλώνει η παρεούλα μας.... Λοιπόν, εγώ είμαι η Κατερίνα από τα Χανιά της Κρήτης, και έχω δύο παιδάκια - αγοράκια. Ο Μεγάλος μου (έρωτας) είναι ο Χρήστος που είναι μόλις 3 χρόνων, και ο μικρούλης μου (το ζουζουνάκι μου ) ο Γιώργος...γεννήθηκε 2 Μαίου με καισαρική, και μάλιστα τρέχαμε στην κλινική ξαφνικά (έσπασαν τα νερά) γιατί γέννησα μία μέρα πριν μπω στον ένατο μήνα...αλλά εφόσον πήγαν όλα καλά..καλύτερα έτσι..γλίτωσα ένα μήνα εγκυμοσύνης...και μερικά κιλά ακόμη χεχεχε!!! Είναι πάρα πολύ ησυχούλης...μόνο όταν πεινάει ακούγεται και αυτό όχι πολύ...και πάλι είναι υπομονετικός ο καημενούλης και περιμένει...τώρα τελευταία μόνο με διεκδικεί λίγο όταν με χάνει και ψιλοκλαίει....και μόλις με δει...ΤΣΟΥΠ!!! να ένα μεγάλο χαμόγελο...ο φαφούτης μου!!!!!! Τώρα μερικές μέρες έχει αρχίσει να πιάνει τα πόδια του ...τα δαχτυλάκια των ποδιών του...και να τραβάει τα πατελόνια του ψηλά...λέτε να μου γίνει ψαράς? Α, επίσης σήμερα έβαζε το χεράκι του στο στόμα καθώς γαλούριζε και έκανε με το στόμα ...α-βα-βα-βα-βα...και δώς του ξανά και ξανά!!!! πολύ πλάκα... από δοντάκια έχουν φουσκώσει τα ούλα του αλλά δόντι δεν βλέπω να σκάει!! Αλίκη για το μπάνιο που λες, εγώ είχα χρησιμοποιήσει αυτό που μου το είχε δανείσει μία φίλη...

http://www.ebaby.gr/fasciatoi-bagnetti.html

Flipper Evolution Flash - OkBaby

spacer.gif

thumbnail_34.jpg

και τώρα στον Χρήστο από τότε που δεν χώραγε στο παραπάνω Flipper Evolution του αγόρασα αυτό: Pouf Baby Bath - OkBaby

spacer.gif

thumbnail_Pouf35.jpg

στο οποίο τον κάνω μπάνιο μέχρι σήμερα και για μέχρι να κάνει μπάνιο μόνος του νομίζω, ότι θα τον κάνω εδω γιατί είναι πολύ άνετο και σταθερό...τον πλένω και μετά κάθεται εκεί όση ώρα θέλει και παίζει...με το νερό και τα παπο-ψαράκια του... Ωσ προς το τάισμα, τώρα τελευταία μου το έχει βγάλει χούη, και θέλει να πίνει το γάλα του μόνο στο ρηλάξ....ΑΛΛΑ δεν τον αφήνω έτσι...τον έχω λυτό για να μπορώ να τον αρπάξω σε περίπτωση που στραβοκαταπιεί...και επίσης με το πόδι μου πατάω το ρηλάξ για να είναι όσο πιο όρθιο μπορεί..και μόλις πιει το γάλα του...όλο ή το μισό, ανάλογα τον χρόνο που κάνει τον σηκώνω για να ρευτέι... Για την ερώτηση που αφορά την κολώνια, κι εγώ δεν θέλω, μου αρέσει η μωρουδίλα..αυτό που του κάνω κάποιες φορές που έχω χρόνο και είμαι χαλαρή, του βάζω μετά το μπάνιο σε όλο το κορμάκι του baby oil που μυρίζει πολύ όμορφα και του κάνω και μασαζάκι και τρελλαίνεται ο σκατούλης μου!!!

Ελένη, άντε με το καλά τα ανιψάκια σας...Πωπω πακέτο που θα τραβήξει η νύφη σου...εύχομαι να έχει βοήθεια...γιατί αλλιώς...άστα...μην σου πω καλύτερα, με τόσο λίγη διαφορά ηλικίας!!!

Καλά κάνεις με τα φρούτα ....κι εγω στον Χρήστο έως 18 μηνών που πήγε παιδικό του έδινα βιολογικά τα πάντα...φρούτα και λαχανικά...(ή λαχανικά από κήπο του αδερφού μου...του πεθερού μου...του γείτονα...του ξαδέρφου μου..χεχεχε---τα καλά της επαρχίας--- που ξέρω ότι δεν χρησιμοποιούν καθόλου φυτοφάρμακα!!!) (Επίσης για οικονομία, μπορείται να αγοράζεται βιολογικά μόνο τα φρουτο/λαχανικά του παιδιού... Το ίδιο θα κάνω και στον Γιωργάκη, θα του παίρνω βιολογικά...πάω σε κατάστημα με πιστοποιημένα βιολογικά προιόντα μόνο...και αγοράζω από εκεί...ζυμαρικά - αστράκι πχ, ρυζάκι, τραχανά και ότι άλλο φανάζεστε, όλα βιολογικής προέλευσης....επίσης του έδινα και βιολογικό γιαουρτάκι του Χρήστου... τώρα του δίνω το ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ (γάλα και γιαούρτι)... Επίσης στα παιδικά γιαουρτάκια του Σούπερ μάρκετ, να προτιμάτε το απλό άσπρο γιαουρτάκι, και όχι αυτό με τα φρουτάκια (που δεν ξέρεις τη "βρωμοφρούτα" μπορεί να είναι ή τα γλυκά με τα μπισκοτάκια που έχουν πάρα πολύ ζάχαρη κλπ.) Επίσης παιδιά, μην προτιμάται τίποτα προιόντα της Nestle, έχω ακούσει τα χειρότερα...μ'εχουν βομβαρδίσει με ε-μαιλ κατά καιρούς που αναφέρουν διάφορα ακατάλληλα συστατικά στο περιεχόμενο της...

Μαρία, ευχαριστώ για την συνταγή του τραχανά...πολύ καλή ιδέα..για να μην τρώει συνέχεια κρέμες... Εγώ με τον τραχανά τον χρησιμοποιούσα με την λογική...του ρυζιού ή του ζυμαρικού...Δηλαδή τι θέλω να πω.. Μετά που το παιδί αρχίζει να τρώει τα πάντα, πέρα από τα συγκεκριμένα που ξεκινάμε...του έβαζα μέσα στο φαγητό του ότι μπορείς να φανταστείς...για να παίρνει γεύσεις..και η αλήθεια είναι ότι έβγαιναν πεντανόστιμες οι σουπίτσες του...Έβαζα πάρα πολλά λαχανικά...όλα μαζί..ότι υπήρχε μέσα στο ψυγείο μου....για παράδειγμα: Πατάτα, κολοκυθι, καρότο, σέληνο, φασολάκια, πατζάρια, κουνουπίδι, κρεμμύδι, ντομάτα....κυριολεκτικά ότι είχα όλα μαζί...και το κρέας μία μοσχάρι μία κοτόπουλο και σπάνιότερα κανένα κατσικάκι ή αρνακι...και την μία έβαζα μια κουταλιά ρύζι, την άλλη αστρακι, και την άλλη τραχανα για αλλαγή... όσο κι αν ακούγεται κάπως...γινόταν πολύ νόστιμο...και πάντα μου το έτρωγε όλο... δεν θα ξεχάσω την πρωτη φορά που του έβαλα πατζάρι στο φαγητό...ήταν το πρωτο λαχανικό που του πρόσθεσα μετά τα κλασσικά, και το φαγάκι του έγινε γλυκό...και τον θυμάμαι που τρώει την πρώτη κουταλιά και μου κάνει: Μ ΙΑΜ - ΜΙΑΜ ...τρελλάθηκε ο κακομοίρης..τότε!

Σοφία.Φο, για την "τυχερη" μερα? Ή αλλο "γουρι¨ που λες, ποτέ δεν τα πίστευα, και ποτέ δεν τα είχα πιστέψει...αλλά τωρα πια το πιστεύω...Έχω προσέξει στον μεγάλο μου γιο τον Χρήστο, τα εξής: Γεννήθηκε ημέρα: Τρίτη, 13 και ώρα τρεις το πρωί...τον βαφτίσαμε Αύγουστο 13 του μήνα, χωρίς να το επιλέξουμε...αγοράζουμε οικογενειακό αυτοκίνητο, και το μελετάμε στο παιδί...(δηλαδή μου το αγόρασε εμένα ο άντρας μου, ως δώρο για τον Χρήστο...) του παίρνουμε πινακίδα με νούμερο 2128 (άμα τα προσθέσεις, κάνει 13)... επίσης έχει και τυχερό γυναικείο όνομα...ΜΑΡΙΑ...Η 1η δασκάλα στον παιδικό? Μαρία! Η 2η φέτος δασκάλα στον παιδικό? Μαρία! Η παιδίατρος? Μαρία! Η κομμώτρια? Μαρία! Η αγαπημένη του θεία? Μαρία! δεν μου έρχεται άλλη Μαρία τώρα, αλλά είμαι σίγουρη ότι έχουμε κι άλλες!!! Τρομερό....τυχαίο? Δε νομίζω!!!

Σοφάκι-σισάκι, καλορίζικο το δοντάκι...καλές μάσες τώρα... Κάτι ξέρει η μικρή σου...σου λεει... πως πας ξυπόλητη στον πόλεμο καλέ? Αφού ξεκινάμε μάσες σε λίγο...κάτσε να τις ευχαριστηθούμε κιόλας....χεχεχε.

Ναι εμείς αρπάμε συνέχεια κρυωματάκια, λογικά μέσω παιδικού.. Δεν νομίζω ότι φταίει η βόλτα, ή οτι είναι ευαίσθητος...μάλλον χοντρόπετσο θα τον έλεγα... πόσες φορές τον έχω κάνει μπάνιο με κρύο σχεδόν νερό...γιατί νομίζω ότι έχει το ηλιακό...τον γδύνω, τον πάω στο μπάνιο και μετά βλέπω΄ότι δεν έχει...άσε που το σπίτι μας έχει ή ζέστη ή "ρεύμα" χειμώνα καλοκαίρι...αλλα δεν έχει πάθει τίποτα από όλα αυτά... ενώ μμόλις τρέχει κάπως η μύτη του Χρήστου...τσουπ! τέζα ο Γιώργος !!!

Λία, μπράβο ο μικρούλης που το άρεσε το "φαγητάκι" Άντε να στρώσει και στον ύπνο 100% και όλα τέλεια... Αλήθεια τι έκανες τελικα με σπίτι? Ψάχνεις ακόμη, ή το "ξέχασες"!

Αγγελική, μην περιμένεις να σε αφήσει να δεις για το δοντάκι,,,δεν προκειται να σε αφήσει...πλύνε καλά τα χέρια σου, και βάλτο μέσα στο στόμα της, στα κάτω ούλα..(γιαυί αυτά βγάζουν πρώτα)..αν έχει σκάσει δοντάκι...θα το καταλάβεις από την υφή....

Σόνια, ζωηρούλα η μπεμπίτσα...από τώρα τα σπάει η δικιά σας...Και που να μεγαλώσει...χεχεχε!!! να δεις ζημιές!!! Άχ μωρέ η σκατουλίτσα...που να φανταστεί τι έκανε? Δεν πειράζει θα της το λες όταν μεγαλώσει (αυτό και άλλα πολλά μέχρι τότε) και θα γελάτε χεχε!!!

Τι καιρό έχετε στα μέρη σας κορίτσια? εδώ έχει πολύ ζέστη...νοτιά ! Ούτε καλοκαίρι...αφού σήμερα καθίσαμε και στο μπαλκόνι μας με τα παιδιά....(ο Χρήστος αρκετή ώρα...ο Γιωργάκης πήρε λίγο τον αέρα του στο καροτσάκι και μετά μέσα για νάνι!!)

Λοιπόν άντε για ύπνο τώρα...Σεντόνι τέλος...για σήμερα!!!!!!

Αύριο πάλι...

Δεν έχετε παράπονο....δεν μπαίνω πολλές φορές την ημέρα...αλλά.........ΌΤΑΝ ΜΠΩ....χεχεχε του δίνω και καταλαβαίνει!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

καλημερα μανουλεεεεεεεεεεεεες:D:D:D:D

καλο σαββατοκυριακοοοοοοοοοο:D:D:D:D

ελενη να χαιρομαστε τις κορουλες μας,6 μηνες 180 μερες και ατελειωτες στιγμες ευτυχιας εχουν περασει απο τοτε που τις κρατησαμε για πρωτη φορα στην αγκαλια μας....

Ηλιαχτιδα μου σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

κατερινα να σου ζησει ο γιωργακης εγινε εξι μηνων χτες!!!

σοφακι για πες περισσοτερα για το αλμα αναπτυξης....

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημερα, κοριτσια!

Αγγελικη Ελενη κ Κατερινα καλα μισοχρονα για τα μωρακια σας (κ αλλα 100 ετσι για να σας "παιδευουν":tongue:).

Αγγελικη δες εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430

εχει πολυ υλικο κ αναλυτικα τις εβδομαδες των αλματων αναπτυξης, ισως βρεις καποια κοινα συμπτωματα με την μπεμπουλα σου. Εμενα μεχρι κ η γιατρος μας το ειχε πει.

Θα τα ξαναπουμε μετα, παω να μαγειρεψω...

bkPSp3.png

Καλημέρα,

ευχαριστούμε για τις ευχές σας...

Ευχές σε όλες μας για πολύχρονα και υγιής μωράκια!!!!!!!

Κορίτσια για το ζέσταμα του φαγητού που λέγατε, να σας πω τι έκανα εγώ...και μετά βέβαια η κάθε μία μαμά κάνει ότι νομίζει... Λοιπόν το φαγητό του Χρήστου το έφτιαχνα και το αποθήκευα κατευθείαν σε δύο ανοξείδωτα ταπεράκια..(με καπάκι) το ένα το τρώγαμε την ίδια μέρα, οπότε ήταν ζεστό όλα οκ...το άλλο την επόμενη ημέρα το έβγαζα από το ψυγείο το αφηνα λίγο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, και μετά άνοιγα το φούρνο μου...(γράφει απ έξω την θερμοκρασία) μόλις ανέβαζε 120 βαθμούς περίπου τον έκλεινα και έβαζα μέσα το φαγητούλη...σιγά σιγά αυτό ζεσταίνεται...αργά και σταθερά και το άφηνα εκεί μέχρι να έρθει η ώρα φαγητού...δεν ήθελα να το βάζω στο φούρνο μυκροκυμάτων με τίποτα, αλλά και ούτε να το ζεσταίνω στην κατσαρόλα να βράζει και να φεύγουν οι βιταμίνες..

Επίσης είχα πάρει ένα φοβερό ταπεράκι θερμός, που κράταγε το φαγητό στην θερμοκρασία που το έβαζα όλη μέρα...οπότε όπου κι αν πηγαίναμε, ανα πάσα ώρα και στιγμή του είχα ζεστό φαγητό... 32d4f700957e15e196a559a3d4be01d3.jpg

Θερμός Βαζάκι €29.90

(ακόμα το χρησιμοποιώ...κάποιες φορές που πάμε κάπου, και αργούμε να φάμε, και ξέρω ότι ο μικρός θα πεινάσει κάτι μπορεί να τυχει να του κρατάω)

http://www.cosycorner.gr/el/category/ώρα-για-φαγητό/

εδώ έχει πάρα πολλά...(βέβαια το παραπάνω εγώ το πήρα από Αμερική 15Ε -είχα βρει ένα φοβερό σαιτ...δεν εκανε αποστολή, αλλά έστειλα την θεία που έχω εκεί και μου έφερε διαφορα που είχα βρει τότε) μπορείτε να παίρνετε ιδέες από το παραπάνω σαιτ και να τα βρίσκεται πχ. στο άμαζον έχει τα περισσότερα στα μισά λεφτά!!!!!!

Ματσ μουτσ!!!!!!! στα ζουζούνια σας!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα! :P

Χρόνια πολλά στα ζουζούνια μας Αγγελική και συμπεθέρα!!! Χιλιόχρονα να είναι και γερά τα μωράκια μας, τίποτα άλλο δε ζητώ!!! :D Ζούν ακριβώς μισό χρόνο οι ψυχούλες μας μωλέ.... ;) Αχ, τι ευτυχία! Κάθε στιγμή που την κοιτάω την καμαρώνω απίστευτα η χαζοκουκουβάγια!!! :tongue:

Εμείς μόλις φάγαμε κοκκινιστό με πουρέ και ήταν μιαμμμμ! Τρελαίνομαι για πουρέ!!! Το απόγευμα νωρίς θα πάμε μια βόλτα μέχρι το κεντρο Αθήνα με το μετρό...ουάου! Αρχίζουμε να τη βάζουμε δειλά δειλά στον ηλεκτρικό για πειραιά και στο μετρό για Αθήνα γιατί δεν παλέυετα η κίνηση και οι θέσεις πάρκιν είναι ανύπαρκες! :?

Συμπεθέρα ωραία αυτά τα θερμός μπολάκια, αλλά τσιμπημένα... Θα αρκεστώ σε ανοξείδωτα ταπεράκια που έχω και θα τα ζεσταίνω όπως κι εσύ με αυτά μέσα στο φούρνο... Τώρα για τη βόλτα αν χρειαστεί να πάρω φαγητό ή κρεμούλα απογευματινή, πειράζει αν τη φάει σε θερμοκρασία δωματίου; Πρεπει να είναι ζεστη;

Κατερινιώ, η νύφη μου όπως και η κουνιάδα μια χαρά διαφορά ηλικίας θα έχουν τα παιδιά τους. Τα πρώτα τους είναι τώρα ακριβώς 2 ετών. Αλλη περιπτωση είναι η δύσκολη ενός συναδέλφου του Τάσου. Εμ, λογικό να μπερδευτείς με τόσες εγκυμοσύνες που σας ανέφερα μαζί!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Καλέ δε σας προλαβαίνω...χαμός από χθες έως σήμερα!Τα διάβασα όλα, αλλά δεν ξέρω αν τα θυμάμαι και όλα...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΚΑΙ ΕΛΕΝΆΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΆ ΜΙΣΌΧΡΟΝΑ ΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΎΔΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!Γερά και δυνατά να είναι τα ψυχάκια σας, να γιορτάζετε κάθε μέρα το θαύμα της ζωής!!!Περνάει περνάει ο καιρός κορίτσια μου, τώρα που έχουμε μικράκια καταλαβαίνουμε την αξία του χρόνου!!!

Αλίκη και εμείς την ίδια μέρα έχουμε γενέθλια!!!12/5;););) Τι υπέροχη ημέρα....σαν να ήταν χθες!!!

και εμείς ντουζιέρα έχουμε στο σπίτι, μέχρι στιγμής τον κάνω μπάνιο σε μπανάκι με ψηλή βάση που τη βάζω τη μιση να πατάει μέσα στη ντουζιέρα και τη μισή απέξω...(όλο πετέντες) αλλά έχει μεγαλώσει πολύ το αστεράκι και σε λίγο δε θα χωράει καθόλου στο μπανιεράκι και δε ξέρω τι θα κάνω...

πω,πω βρε κορίτσι, τι θα τραβάς κι εσύ με τον άντρα σου μακρια τόσο καιρό...υπομονή, κατά τη δική μου γνώμη, καλύτερα που είσαι στην επαρχία κ ας είσαι μονη, η Αθήνα είναι ζούγκλα, δεν κάνει για να είσαι χωρίς τον άντρα σου με ένα παιδί εκεί, θα φοβάσαι και τον ίσκιο σου, και μάλιστα στα Πατήσια:shock::shock::shock:ούτε για αστείο...επαρχία κ πάλι επαρχία!

και εγώ Λιμενικός όπως και η Σοφία2 και είμαι Σύρο με μετάθεση..

επίσης εμείς κοιμόμαστε το βράδυ 9-930 και μετά από πολλά νυχτερινά ξυπνήματα το πρωί συνήθως 730-8 ξυπνάμε τελείως...

Σοφία1 με γειά το δοντάκι!!!Το πρώτο δοντάκι της παρέας μας!!!είδες η μικρούλα σου, χωρίς γκρίνια καθόλου το έσκασε το δοντάκι!!!καλέ, εσύ έχεις σωστό αγγελουδάκι, καθόλου δε σε ταλαιπωρεί!

Μαράκι, που είσαι?τι κάνει ο μικρούλης?πακετάρει βαλίτσα?:tongue:

Ελένη στρώσατε χαλάκια ε? κ εμείς από την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα πήρα κ ένα ολύ ωραίο για το παιδικό..ο μικρός καθόταν κ το χάζευε!!!http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=141&flypage=flypage.tpl&product_id=10254&option=com_virtuemart&Itemid=187〈=el

Σήμερα εδώ είχε τέλεια μέρα, πήγαμε βολτίτσα το πρωί για καφέ και λίγο πριν φτάσουμε στο αυτοκίνητο για γυρισμό κοιμήθηκε το αστεράκι...οπότε αράξαμε σε ένα παγκάκι και λιαζόμασταν σαν τα γατιά για ένα μισάωρο...τρέλα ήταν!!!

Αχ, κορίτσια, ακόμα ψαχνω για σπίτι, δεν υπάρχει τίποτα...ένα μόνο βρήκαμε που μας άρεσε πάααααρα πολύ..με μπαλκόνια, θέα θάλασσα, αυλή, τζάκι, ηλιακό κ όλα όσα ψάχναμε αλλά το έδιναν 500 ακατέβατα..:cry::cry::cry:

HDfQp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Λιάκι μου, πολύ όμορφο το χαλάκι σας! :P Το πήρες μέσω ίντερνετ; Αν ναι, από μεταφορικά τι λέει; Η ποιότητα καλή; Σε ρωτάω γιατί θέλουμε να αγοράσουμε 1 ακόμη, όπως σας έχω πει και είδα ότι έχει πολύ ωραία και μοντέρνα σχέδια σε αρκετά καλές τιμές. Βέβαια εμείς το θέλουμε λίγο μεγαλούτσικο για να καλύπτει το χώρο και δεν ξέρω αν έχει τόσο μεγάλο και πόσο ανεβαίνει η τιμή. Θα το ψάξω! :rolleyes:

Αχ, κρίμα για το σπίτι που σας άρεσε... 500 είναι πολλά ρε γμτ... Τώρα πόσα δίνετε; Το σκέφτεστε να πάτε έστω και με αυτό το ενοίκιο ή μπα;

Σόνια, κουκλίτσα και πολύ σπιρτόζα η γαλανομάτα σου!! ;) Φτου φτου το γιαβρί μου, να τη χαίρεστεεεε! :P Πολύ καλούλα είναι και η κουκούλα η φουξ τα σπάει!! χιχιχι

Εμείς τελικά κάναμε μεγάλη έως τεράστια βλακεία που χώσαμε το μωρό στο μετρό!!!!! :shock: Είχε φουλ κόσμο, στοιβαγμένοι μέσα σε βαγόνια και ζέστη και δώστου να κατεβαίνουμε στα έγκατα με το ασανσέρ και ένας Θεός ξέρει αν γλιτώσαμε από τόσα μικρόβια που κυκλοφορούν εκεί! :? Παρκάραμε στο Γκάζι και πήγαμε Σύνταγμα με το μετρό. Αγανακτήσαμε στη διαδρομή, η Αθανασία γκρίνιαζε και γυρίσαμε στο Γκάζι με τα πόδια όπου πήραμε το αμάξι μας... Φφφφφφ! Ποτέ ξανά μετρό το μωρόοο! Άντε ο ηλεκτρικός που είναι υπέργειος και έχει ανοιχτά παράθυρα, δεν έχει και πολύ κόσμο για μια στάση ανεβαίνουμε μέχρι Πειραιά, κάτι γίνεται....

Κορίτσια εκτός από το φιάσκο αυτό στη σημερινή βόλτα πάθαμε κι άλλη λαχτάρα! Καθίσαμε εκεί στο κέντρο να φάμε ένα ζυμαράκι με κανέλα τα σίναμπον και ξέχασα εκεί την τσάντα μου! Το κατάλαβα όταν είχαμε φτάσει στο αμάξι, 2 χιλιόμετρα μακριά! :? Πήραμε τηλ στο μαγαζί κι ευτυχώς Παναγία μου τη βρήκε η σερβιτόρα και τη μάζεψε άθικτη! Ειμαστε πολύ τυχεροί μας είπαν, εδώ κλέβουνε τα πάντα και μέσα στα μάτια μας, όχι ολόκληρη τσάντα ξεχασμένη σε καρέκλα.... :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...